Digidexo.com

stille reflux

Hjelp for Baby Med Silent Reflux

Aktiv syre reflux og stille acid reflux aksje ganske lignende symptomer, bare babyen ikke avgir spy hvis han lider av sistnevnte. Snarere, når barnet spytter opp, svelger han det heller enn å spytte i ut av munnen hans. Silent acid reflux kan være farlig i babyer, så det skader i spiserøret og kan hindre riktig vektøkning. Det er mulig å behandle en tilstand, imidlertid, og kan ofte bli korrigert med enkle trinn som tas i hjemmet uten medisinering.

Hjem Rettsmidler

Amme babyen i stedet for å mate ham formel. Kroppen kan fordøye morsmelk enklere og raskere enn formel. Jo raskere fordøyelsen av maten, jo mindre sannsynlig at barnet spytte opp. Hvis du ammer og babyen fremdeles lider stille reflux, kan mor trenger å endre sin diett for å se om det kan være problemet. Prøv å unngå spesielle matvarer som koffein, melkeprodukter, og krydret mat for å se om det hjelper babyen. Mens mate babyen, enten ved bryst eller flaske, holde ham på minst en 30 graders vinkel og sørge for at ryggraden hans er helt rett. Dette vil holde ham fra å svelge en mye luft og tillate mer av melken for å nå tarmen. Tilby barnet mindre feedings oftere. Små mengder mat er lettere for barnet å fordøye. Hvis mating med flaske, rape babyen etter hver ett til to gram av formelen. Hvis sykepleie, rape babyen når alternerende mellom brystene eller når barnet slutter å suge på brystet. Det kan være lurt å eksperimentere med ulike typer flasker hvis du formelen mate babyen. Ulike brystvorter og suger mønstre av barnet kan, så det er viktig å finne en brystvorte som passer med babyens suger mønster for å fjerne overflødig luftinntak. Ikke legg barnet ned i minst 20 minutter etter fôring og prøver å holde ryggraden rett. Dette vil tillate tyngdekraften å bidra til å holde melken i maven. I tillegg kan du prøve å holde barnet fra å le, gråte eller bli stimulert på noen måte i minst 20 minutter etter fôring. Stimulering kan utløse stille reflux symptomer. Ikke sitte barnet i en bouncy sete, swing, bæresele, eller lignende seter umiddelbart etter feedings som kan føre ham til nedgangen over. Dette kan skape press i magen og føre til at babyen spytte opp. Hold barnet borte fra alt som kan føre til pustevansker som røyk, støv eller mugg. Eksponering for slike ting kan utløse reflux. Bruk en crib kile eller tykke bøker å heve hodet av babyens barneseng 30 grader for å holde kroppen hans vinklet og tillate mat å bo i magen.

Medisiner

Hvis du har prøvd alt hjemme og babyen fremdeles lider stille reflux, kan hans barnelege anbefale en medisin for å behandle tilstanden. Reseptbelagte anti-syre medisiner er tilgjengelig for bruk i babyer og kan bidra til å eliminere problemet med lydløs syre reflux.

Tegn og symptomer på Silent reflux i spedbarn

Tegn og symptomer på Silent reflux i spedbarn


Acid reflux er en tilstand som oppstår når magesyre og fordøyelsesenzymer juice tilbake ut av magen til spiserøret. Hos spedbarn, tilstanden oppstår vanligvis på grunn av en svak lukkemuskel som enten ikke lukkes helt, eller åpner på upassende tidspunkter, slik at mageinnholdet strømmer tilbake til spiserøret. Silent reflux er en type syre reflux som oppstår når et spedbarn refluxes syre og fordøyelsesenzymer juice i spiserøret, men da svelger dem ned igjen. Ifølge reflux i spedbarn og barn organisasjon kan stille reflux faktisk være mer skadelig at typiske reflux siden magen syrer tilbringe mer tid i spiserøret der de kan skade esophageal fôr og fordøyelseskanalen.

Typiske Reflux Symptomer

Er preget gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) vanligvis ved hyppige spytter opp eller oppkast. Andre symptomer kan omfatte fysiske symptomer på smerte slik som å trekke opp de ben mot brystet og krummer ryggen. Dessuten kan GERD forårsake hoste og gagging mens du spiser. Spedbarn med GERD kan også våkne opp skrikende under naps eller i løpet av natten. Andre symptomer kan være irritabilitet når du spiser og nekter å spise.

Silent Reflux Symptomer

Silent reflux symptomer kan omfatte symptomer på typisk reflux, men vanligvis oppkast er minimal eller ikke til stede i det hele tatt. Andre symptomer på stille reflux kan inkludere gulping lyder, dårlig ånde og episoder av choking. Hvis du mistenker at barnet ditt har stille reflux, ta kontakt med en barnelege som kan bestille tester for å fastslå om barnet i faktisk refluxing.

Behandling

Ifølge BabyCenter.com nettsiden, de fleste spedbarn vokser GERD før sin første bursdag. I mellomtiden kan GERD behandles med medisiner som reseptbelagte antacida og syre dempere. Det er også nyttig til å holde spedbarn oppreist under foring, og en stund etter mating. Mindre, mer hyppige feedings kan også hjelpe. Legge babyen kornblanding til formel kan være nyttig; imidlertid konsultere en barnelege før du legger frokostblanding.

Silent Reflux Symptomer

Stille tilbakeløp er lik sure oppstøt og ofte forveksles med tilstanden. Med lydløs tilbakeløp, entrer magesyre ned i spiserøret og strømmer deretter tilbake til magen. Det kan påvirke spiserøret, så vel som i strupehodet. Ifølge Ohio State University Medical Center, flere symptomer er vanlig med stille reflux.

Heshet

Magesyre kan påvirke strupehodet, som kan føre til heshet eller stemmeforandringer.

Hoste og kveles

Som magesyre stiger i spiserøret og inn på baksiden av halsen, kan en lidende hoster eller en kvelningsfornemmelse.

Svelgeproblemer

Som syren irriterer slimhinnen av øsofagus og hals, kan svelge blitt vanskeligere og smertefull.

Dårlig smak i munnen

Oppgulp av magesyre kan føre til en dårlig eller bitter smak i munnen. De fleste pasienter har også dårlig ånde.

Sinus Issues

Mange pasienter som lider av tilbakeløps vil også ha hyppige bihulebetennelse som postnasal drypp er et vanlig symptom.

Halsbrann

Mens halsbrann er mer vanlig i acid reflux pasienter, kan det også være til stede i de som lider stille reflux også.

Silent reflux behandling

Silent reflux behandling


Silent reflux kan være en smertefull tilstand. Syre i magen reiser opp i spiserøret, forårsaker betennelse og irritasjon langs dens bane. Ifølge Ohio State University Medical Center, kan stille reflux pasienter utforske behandlingstilbud som inkluderer medisiner og endringer i livsstil.

Histamin blokkere

Histamin blokkere som Zantac, Pepcid og Tagamet kan være foreskrevet for å redusere mengden av syre foretas ved magen.

Protonpumpehemmere

Protonpumpehemmere inkluderer Nexium, Prevacid og prilosec. Disse medikamentene også arbeide for å hindre dannelse av syre i magen.

Medisinering Endringer

Alle medisiner bør gjennomgås av en lege, fordi vitamin C, ibuprofen og betablokkere kan øke mengden av magesyre produsert.

Diett endringer

Silent reflux lider bør unngå fet, fet og krydret mat, samt alkohol og kullsyreholdige drikker.

Livsstilsendringer

Sove på skrått kan redusere mengden av syre som går inn i spiserøret i løpet av natten. Pasienter bør også ta medisiner en halv time før måltider, forblir i oppreist stilling etter måltider og unngå å spise i flere timer før sengetid.

Naturlig Homeopati rettsmidler til spedbarn Acid Reflux

Acid reflux er forårsaket når mageinnholdet tilbake opp i spiserøret. I et spedbarn, kan disse mageinnholdet svelges eller spytte opp. Mens de fleste friske spedbarn spytte opp fra tid til annen, kan spytter opp med refluks være kraftig, noen ganger prosjektil. Acid tilbakeløp i spedbarn er vanligvis forårsaket av utilstrekkelig styrke i musklene på toppen av magesekken. Mageinnholdet som tilbake opp i spiserøret er sure og kan skade spiserøret, hals, stemmebånd og til og med nesegangene. De fleste barn vokser acid reflux før de er ett år gamle.

Homøopatiske midler

Homøopatiske preparater kalles rettsmidler. Du kan kjøpe individuelle rettsmidler eller kombinasjonsprodukter. Homeopatiske midler er tilgjengelige i forskjellige potenser eller fortynninger, som er vist på etiketten som 30C, 6X, etc. Homeopatiske midler er trygge å bruke med spedbarn. Velg produkter som er designet for spedbarn og barn når det er mulig; midler for spedbarn og barn blir fremstilt i en base av laktose (melkesukker), og utformet for å oppløse enkelt og raskt i munnen. Disse er vanligvis i form av pellets, som er svært små tabletter. Andre rettsmidler er tilgjengelig i flytende form, og inkluderer en dropper for enkel dosering. Følg alltid doseringen på ethvert produkt du kjøper, og observere barnet for tegn på lettelse samt negative eller allergiske reaksjoner. Hvis du ikke klarer å finne forberedelsene til spedbarn og barn, kan du knuse tre 30C pellets mellom to skjeer, tilsett en dråpe vann, og mate dette til barnet. Du kan også ta en liten flaske med kildevann som du har fjernet ca 1/3 av vannet, og legg tre 30C pellets inne; la den sitte i fem minutter, deretter rist kraftig. En teskje av denne væsken er en dose for et spedbarn. Du kan beholde denne blandingen i to dager uten kjøling. Rist alltid før bruk.

Chamomilla

Lege og homeopat Edward Shalts refererer til rette chamomilla som "din homeopatisk barnevakt." Chamomilla, eller homøopatisk kamille, er en tradisjonell rette for bruk med spedbarn og barn. Det hjelper lette angst, irritabilitet, rastløshet og søvnløshet. Chamomilla er den rette indisert for spedbarn som er ekstremt følsomme for smerte og ubehag, og som roper høyt og hele tiden, skrikende faktisk. Barnet kan være lurt å være konstant gjennomført. Prøv å gi barnet ditt en dose av chamomilla før en fôring for å hjelpe henne slappe av.

Silent Reflux

Silent reflux er navnet gitt når en baby har refluks, men svelger mageinnholdet i stedet for å spytte dem ut. I noen måter er dette verre, fordi spiserøret blir utsatt for de sure mageinnholdet dobbelt snarere enn en gang. Homeopat Sam Adkins anbefaler rette Aethusia for babyer som har stille reflux. Det er også et nyttig middel for babyer som har problemer med å tolerere morsmelk. Adkins anbefaler også Natrum Phos for å hjelpe fordøyelsen og nøytralisere magesyre, fosfor for babyer som kaster opp så snart melken har hatt en sjanse til å bli varm i magen, Lycopodium for babyer som mager gurgle eller er flatulent, og Silicea for ammende mødre hvis babyer kaste opp curds av melk etter amming.

Hvordan håndtere Silent reflukssykdom hos voksne

Laryngofaryngeal reflux (LPR) er en destruktiv type syre reflux som påvirker svelget (halsen) og strupehode (tale-boksen) samt spiserøret. LPR mangler ofte de vanlige symptomene som presenterer med syre reflux hos voksne, som halsbrann. På grunn av dette, LPR også går under navn lydløs tilbakeløp. For å kunne håndtere stille reflux må du stoppe ytterligere skade fra syre og helbrede skaden at syre allerede har forårsaket.

Hvordan håndtere Silent reflukssykdom hos voksne

Miste de dårlige vaner. Nikotin og koffein stimulere syreproduksjon i magen, noe som fører overskudd av syre som kan føre til reflux. Alkohol øker også magesyre mens du slapper lukkemuskelen som lukker spiserøret. Dette avslapning gir enklere tilgang for syre for å gå inn i spiserøret.

slippe noen vekt. Ekstra vekt legger press på magen, som presser syre oppover.

Bruk kosten endres. Foods spille en stor rolle i syre reflux. Matvarer som sitrusfrukter, kaffe, tomater og sjokolade økning mage syre produksjon. Komplekse karbohydrater suge opp-syre, noe som gjør dem den beste type mat for å redusere overskytende magesyre og redusere tilbakeløpskjøling.

Endre spise tidsplaner. Spise fem eller seks små måltider om dagen i stedet for tre store. Små mengder av mat trenger mindre magesyre for fordøyelsen.

Ta en protonpumpehemmer (PPI). PPI oss stenge syre pumper i magen, og hindre dem fra å forårsake noen flere problemer. Fordi PPI arbeid for lengre perioder, har spiserøret tid å helbrede. Leger bruker ofte resept PPI er å behandle stille reflux, siden de kan øke dosen for aggressiv behandling.

Diet Tips for acid reflux hos barn

Acid reflux kan være en spesielt smertefull sykdom for barn. Den brennende følelse i spiserøret og magen er enda vanskeligere for barn å forholde seg til enn voksne. Reseptbelagte medisiner kan lindre symptomer, men det er også viktig å vite hvilke matvarer kan utløse acid reflux angrep. Opprette en diett som vil bidra til å forhindre acid reflux flare-ups kan bidra til å holde barnet ditt sunnere og lykkeligere.

Små hyppige måltider

Det beste er å la barn spise flere små måltider om dagen for å hindre acid reflux angrep. Mindre måltider er lettere å fordøye enn store måltider, og mindre mat som spises til hvert måltid den mindre syre som vil bli produsert. Det kan også hjelpe å ha barnet å forbli i oppreist stilling i minst en time etter hvert måltid. Ved å gjøre dette, vil det være mindre sjanse for syre fra matvarer kommer tilbake opp i spiserøret og forårsaker brennende følelse. Det er også best å ikke la barnet ditt å spise tunge måltider før leggetid, da dette kan også være en trigger for acid reflux symptomer.

Velg riktig mat

En rekke matvarer stimulere produksjonen av syre, og disse må alltid unngås. De omfatter krydret mat, fet mat, tomater, sitrusfrukter og selv sjokolade. Bedre valg av matvarer som ikke produserer syre er melk, brød, pasta, poteter og matvarer som er rike på komplekse karbohydrater. Disse matvarene faktisk binde seg til magen syrer og kan bidra til å forhindre dem fra å gå tilbake til spiserøret. Mat som er høy i fett innhold også utløse mer sure oppstøt og bør unngås så mye som mulig.

Miste den ekstra vekten

Hvis barnet ditt er pakking noen ekstra pounds, eller fortsatt ikke har mistet all sin baby fett, kan dette også være en årsak til hans acid reflux. Både barn og voksne som er overvektige er mer sannsynlig å ha acid reflux sykdom enn de som er av en gjennomsnittlig vekt. Selv miste noen få pounds kan gjøre en enorm forskjell i hvor mye de lider av acid reflux. Få mosjon daglig og kutte ned på mengden av fettinntaket i kosten kan hjelpe dem til å kaste de ekstra pounds og lindre symptomene på acid reflux.

Reflux hos nyfødte

Reflux hos nyfødte


Reflux er en vanlig sykdom hos nyfødte som påvirker deres fordøyelse og fører til smerte og gråt. Lær om symptomer på reflux samt metoder for å behandle den.

Reflux

Reflux refererer til halsbrann på grunn av magesyre og melk som strømmer tilbake inn i spiserøret som følge av nyfødte 'umodne fordøyelsessystem. Bare en lege kan diagnostisere babyen med refluks. Hvis barnet ditt har helseproblemer eller gråter mye, se barnelege.

Dreven gråt

Spedbarn reflux kan føre til at babyen å gråte ganske mye. Som alle voksne med kroniske halsbrann vet, kan det være ganske smertefullt. Det er ikke så forskjellig for spedbarn, og de vil dele sin smerte med deg ved bawling.

Overdreven spytter opp

En baby som ser ut til å spytte opp gallon på gallon av stinky hvite ting har trolig reflux. Etter fôring, melk eller formelen kommer tilbake opp babyens spiserør og ender opp på skulderen, hennes ark, i utgangspunktet overalt.

Behandling med medisiner

Det er ting du kan gjøre for å hjelpe en baby med reflux å være mer komfortabel og gråter mindre. Medisin for å behandle reflux, for eksempel Prevacid, kan være foreskrevet av en barnelege. Det er også over-the-counter rettsmidler, for eksempel Gripe Water, som hevder å lette magesmerter. Foreldre bør rådføre seg med sin lege før du gir barnet deres noen behandling.

Andre behandlinger

Holde barnet i oppreist stilling etter å ha spist skulle hjelpe henne måltid å bo i hennes mage. For å lette gråt, noen prøvde og sanne teknikker er:

Svøping (vær forsiktig så du ikke overopphetes babyen) Hvit støy, for eksempel rennende vann, en støvsuger eller radio statisk Bouncing, rocking eller svingende

Acid reflux i babyer

Acid tilbakeløp i babyer, også kjent som gastroøsofageal refluks (GER), er tilbakestrømning av mageinnhold i spiserøret, og ofte i munnen, som er kjent som "spyttet opp." En liten mengde spytter opp i babyer som er bryst, og får flaske er normalt og har en tendens til å forsvinne etter den tid en baby fyller 18 måneders alder.

Betydning

Et gjennomsnitt på to tredjedeler av friske spedbarn har acid reflux og spytter opp symptomer, som vanligvis topp mellom ett og fire måneders alder. Morsmelk har mindre syre reflux komplikasjoner og spytter opp problemstillinger i forhold til formel-matet babyer fordi morsmelk er lettere å fordøye og forlater magen dobbelt så raskt som morsmelkerstatning. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når komplikasjoner fra acid reflux oppstår.

Symptomer

Acid reflux i babyer er vanligvis åpenbare, som den viktigste symptomet er spytter opp etter feedings. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) inkluderer symptomer som oppkast, nekter å mate, overordnede i ryggen og smerter forbundet med oppkast.

Hjem Behandling

Det er flere måter å behandle acid reflux hjemme. Hold fôring ganger så stille og rolig som mulig, fri fra distraksjoner og høye lyder. Reduser fôringsmengde og øke fôring ganger som mindre feedings er lettere for fordøyelsen og kan forbedre acid reflux symptomer. Holde babyen oppreist før, under og og minst 30 etter foring for å hjelpe til i å holde syre refluks til et minimum. Babyer mindre enn tre måneder gammel kan behandles for acid reflux problemer ved å endre formler. Hvis du ammer, kan du prøve å unngå mat som er muligens forårsaker acid reflux svar som kullsyreholdige drikker, svært bearbeidet mat, tomater og alt som inneholder sitrus juice og frukt.

Profesjonell behandling

Diagnostisk vurdering og resept behandling kan være nødvendig hvis barnet fortsetter å lide av ekstrem acid reflux eller er tenkt å ha GERD. Reseptbelagte medikamenter som kan benyttes for behandling omfatter de som reduserer syre i magen og påskynde passasjen tidspunktet for melk i et babyens tarmen. Testing for å fastslå om barnet lider av alvorlig acid reflux kan omfatte å måle mengden av reflux med pH-prober og endoskopiske undersøkelser. Esophageal kirurgi brukes kun i ekstreme tilfeller av GERD.

Betraktninger

Utnytte personsøkeren (Pediatric / unges gastroøsofageal refluks Association) forelder støttegruppe for informasjon og støtte om babyens acid reflux situasjon. (Se Resources.) Gruppen lærer foreldre hvordan man skal håndtere stress av sure oppstøt og GERD og gir månedlige nyhetsbrev, brosjyrer og månedlige møter for å informere foreldre om coping med syre reflux og GERD og de nyeste behandlinger og utvikling angå sykdommen.

Advarsel

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet lider av sure oppstøt og jo mer alvorlig GERD fordi mange av symptomene ligner på kolikk. Komplikasjoner fra GERD og acid reflux problemer er blødning, unnlatelse av å få og opprettholde vekten, utilstrekkelig vekst og enda øsofagitt og luftveisproblemer.

Behandling for reflux i spedbarn

Reflux eller "spytter" er et svært vanlig problem hos spedbarn. Nesten alle spedbarn vil spytte opp på et eller annet tidspunkt, mens halvparten spytte opp på en jevnlig basis. Her er flere ideer for å håndtere babyens reflux.

Hold Bleier Loose.

Hvis babyens bleie er for stramt, det setter press på magen. Dette kan resultere i at ventilen ved den øvre ende av mageåpningen og tillater mat å reise opp igjen i spiserøret, dvs. spyttet opp.

Vær forsiktig så du ikke overfeed Din Baby.

Overfôring er en av de vanligste årsakene til spytter opp. Hvordan vet du om overfôring forårsaker babyens reflux? Prøv å tilby en unse mindre av formel eller morsmelk med hver fôring. Hvis babyen er spytter opp fordi du mate ham for mye, bør dette løse problemet. Du kan også prøve å vente litt lenger mellom feedings, slik at magen mer tid til å tømme seg.

Sett babyen i oppreist stilling.

Siden reflux skjer når maten reiser tilbake opp i spiserøret, er det fornuftig at legging babyen ned rett etter feedings kan forverre problemet. Plasser barnet i oppreist stilling i 30 til 60 minutter etter hver fôring.

Rape Your Baby Well.

Stopp ofte under feedings å rape babyen.

Tykkere formel eller morsmelk.

Hvis babyens reflux er plagsomme, kan barnelege anbefale å legge ris kornblanding å tykne melk eller formelen. Ofte vil dette forbedre reflux dramatisk. Spør alltid barnelege før du legger noe til spedbarn formel eller morsmelk.

Prøv en ny formel.

Reflux kan være forårsaket av mat sensitiviteter og allergier. Hvis barnet spytter opp ofte, og ser ut til å ha hyppige magesmerter, kan det være at han er plaget av melk eller soya protein i sin formel. Sjekk med din barnelege for å se om bytte formler er et godt alternativ for deg. Hvis du ammer, kan du prøve å eliminere meieri fra kostholdet ditt.

Prøv Medicines.

Hvis babyens reflux er i konflikt med vektøkning eller blir alvorlig, kan hans pediatrican anbefaler daglige medisiner. Zantac er den vanligste reflux medisiner gis til spedbarn, men det er mange forskjellige medisiner tilgjengelig. Din pediatrican kan hjelpe deg å avgjøre hvilken som er riktig for din baby.

Ring Barnelege

Hvis babyens spytter opp synes å være mer enn normalt, ringe legen sin. Det er også svært viktig å ringe hvis barnet ditt ikke tisse bleier eller hvis hans spytte opp inneholder galle (gul eller grønn) eller blod.

Reflux behandlinger for en nyfødt baby

Reflux er et ganske vanlig problem blant nyfødte, og rammer omtrent 50 prosent av alle babyer. Selv om det er en tilstand mange har en tendens til å vokse uten medisinsk intervensjon, er det likevel nødvendig å gjøre dem komfortable og lindre symptomer. I mer alvorlige tilfeller vil behandling avhenge av alderen på barnet ditt, og alvorlighetsgraden av symptomene han eller hun viser.

Forstå magen

Et rør forbinder munnen til magen, kalt spiserøret. Mat er tillatt å gå inn i magen av muskel på slutten av spiserøret, som åpner og lukker; dette kalles sphincter. Refluks oppstår hos spedbarn når lukkemuskelen åpner tillater mat i, men lukkes ikke å hindre den fra å strømme tilbake opp i spiserøret.

Erkjennelsen Tegn på Reflux

Før du kan søke behandling for barnet ditt, må du først vite hva tegnene på reflux er. De vanligste symptomene er hoste, brekninger og spytter opp. I noen tilfeller kan tilbakeløp i spedbarn være mer alvorlig. Du kan finne din spedbarn har ingen interesse i å spise på grunn av smertene forbundet med refluks, han eller hun kan ikke være økende til riktig pris på grunn av manglende evne til å holde maten ned og kan oppleve pusteproblemer. Hvis barnet opplever symptomer på mer alvorlig reflux, kan han eller hun være lider av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), snarere enn enkle reflux.

Behandlingstilbud

Hvis det nyfødte lider av enkle reflux, er sjansen stor for at det vil vokse han tilstand, vanligvis etter den tid hun er ett eller to år. I mellomtiden er det tiltak du kan gjøre som vil hjelpe lindre symptomene hun lider, og mange av disse er enkle endringer i hvordan du mate henne og hvordan hun sover.

Sørg for at du rape henne ofte under hennes fôring; Dette vil bidra til å frigjøre overflødig gass i magen før hennes sphincter har mulighet til å la det passere tilbake inn i hennes spiserøret. Du kan også holde henne i oppreist stilling i minst 30 minutter etter at du har matet henne, gi henne mat tid å fordøye. Til slutt, når du legge henne ned, plassere henne på ryggen. Dette hindrer unødig press blir plassert på magen hennes, presser henne mat oppover.

Noe å tenke på

Hvis du finner disse behandlingene ikke virker for nyfødt, er hans symptomer stadig verre eller han har vist symptomer på mer alvorlig tilstand GERD, taler til hans barnelege med en gang. Han kan kreve medisiner eller kirurgi for å korrigere sin reflux problem.

Tegn og symptomer på en baby med Acid Reflux

Tegn og symptomer på en baby med Acid Reflux


Gastroøsofageal refluks (GER), også kjent som acid reflux eller halsbrann, oppstår når en baby sure mageinnholdet regurgitate tilbake i spiserøret-vanligvis på grunn av en svak eller umoden esophageal sphincter, bandet av muskler som holder matvarer innholdet inne i magen. Avhengig av alvorligheten av spedbarn sure oppstøt, kan barnet oppleve smerte, utilstrekkelig vektøkning og andre alarmerende symptomer. Medisiner kan bidra til å kontrollere denne tilstanden, og hjelpe barn å føle seg bedre, men legene ofte avhengige av foreldrenes innsikt i en babyens fôring mønstre og generelle oppførsel for å hjelpe dem med å diagnostisere denne tilstanden.

Hyppig spytter opp eller oppkast

Ifølge barnelege Dr. William Sears, vil om lag to tredjedeler av babyer oppleve noen grad av reflux i løpet av sine første månedene av livet. De fleste barn vil vokse hyppige spytter opp eller sporadisk oppkast uten noen medisinsk behandling eller negative effekter av 12 til 18 måneders alder. Hvis barnet spytter opp mer enn en spiseskje melk eller synes å være i smerte under feedings, snakk med legen din om måter å hjelpe kontrollere reflux. Prosjektil oppkast etter feedings kan indikere en alvorlig medisinsk tilstand som kalles pylorusstenose som kan føre til dehydrering og underernæring.

Irritabilitet Under eller etter feedings

Babyer kan stille ut "kolikk" symptomer, som for eksempel gråt eller overdreven fussiness, langt forbi normal tid for kolikk å stoppe (tre måneder). De vil ofte gråter i smerte mens de spiser og så lenge som en time etterpå. Babyen kan vise tegn til magesmerter i løpet av disse masete perioder og trekke knærne opp mot brystet hennes eller bøy ryggen hennes.

Dårlig søvnmønster

Mens mange babyer sovner mens fôring, vil en baby lider av reflux ofte bli opphisset og opprørt under feedings-noe som gjør ham vanskelig å få til å sove. Han kan våkne ofte om natten skriker som om i smerte.

Unnlatelse av å få vekt

Babyer som lider av reflux må følges nøye for tilstrekkelig vektøkning ettersom alvorlig GER kan føre til utilstrekkelig vektøkning og selv dehydrering. Hjemme, se for våte og skitne bleier å sørge for at barnet ser ut til å være å få nok å spise, og ta henne til hennes barnelege for vektkontroll.

Uberegnelige fôring mønstre

Siden spising gjør babyer opplever reflux ubehagelig, kan de nekte å spise for lengre perioder eller ønsker å spise hele tiden. Under noen feedings, de kan ta en betydelig mengde melk mens knapt forbruker noen på et annet tidspunkt.

Hoste eller knebling

Du legger kanskje merke disse symptomene under feedings, eller barnet ditt kan våkne fra dvale hoste og knebling. I noen tilfeller kan babyer selv oppleve episoder der de slutter å puste for en kort periode.

Luftveisproblemer

Hvis noen av babyens mageinnholdet kommer ned i lungene hennes, hun kan utvikle en hoste om natten, hyppige ørebetennelser, bihuleproblemer eller lungebetennelse. Uforklarlig brystinfeksjoner og piping / astma kan også skyldes syre reflux.

Hvordan Acid Reflux Oppretter Kortpustethet

Acid reflux sykdom

Acid reflukssykdom er forårsaket av oppgulping av mage fluider inn i spiserøret. Normalt lar en ringformet muskel mat til å passere ned i spiserøret inn i magen, men det er lukket for å holde sure gastriske væske fra sikkerhetskopiering i halsen. Visse matvarer eller medisiner kan forårsake et overskudd av magesyre, eller spiserørlukkemuskel svekkes og ikke klarer å holde syrene i magesekken. Slimhinnen i spiserøret er ikke laget for å tåle det tøffe syre og blir irritert.

Symptomer

Symptomene på syre reflux sykdom er et resultat av irritasjonen forårsaket av syren stiger opp i spiserøret. De vanligste symptomene er halsbrann, brystsmerter, sur smak og vanskeligheter med å svelge. Andre mindre anerkjente symptomene er vedvarende hoste og tung pust eller åndenød. Tung pust assosiert med syre reflux er beskrevet som en kvelende følelse, tretthet eller sammensnøring i brystet, kortpustethet, eller anstrengt eller pustevansker. Symptomer på dyspné er ofte verre om natten eller når du ligger nede.

Kortpustethet

Kortpustethet er et direkte resultat av magesyre i spiserøret. Som magesyren regurgitated inn i espohagus, stimulerer syre nervene i den nedre ende av spiserøret og forårsaker musklene trekker seg sammen. Dette sammentrekning i sin tur fører til små luftveiene til constrict, noe som fører til en følelse av åndenød. Følelsen forverres om natten fordi når kroppen er i en utsatt stilling, er det lettere for magesyre til tilbakeløp i spiserøret. I noen tilfeller kan en overskytende mengde syre i spiserøret renne inn i lungene, som fører til en innsnevring i luftveiene og åndenød. Stress følt av mennesker med acid reflux kan også bidra til kortpustethet. Dette er imidlertid mindre en funksjon av tilstanden enn den psykologiske utsiktene til individet.

Behandling

Åndenød assosiert med syre reflux sykdom behandles ved behandling av den underliggende årsak til tilbakeløp. Livsstilsendringer som reduserer bruk av tobakk og alkohol, begrense fet og krydret mat, og begrense koffein, er sitrusfrukter og tomater anbefales. Spis små måltider, og sørg for å spise mer enn tre timer før sengetid. Hvis acid reflux fortsetter, kan medisiner være nødvendig. Antacida effektivt nøytralisere overskytende magesyre, men overforbruk kan øke syreproduksjonen. Andre medikamenter, slik som protonpumpe-inhibitorer eller betablokkere, redusere mengden av syre produsert av magen.

Natural Cures for halsbrann og Acid Reflux

Sure oppstøt og halsbrann er vanlig, og symptomene vanligvis utvikler etter å ha spist et måltid. I mange tilfeller, symptomene er milde og forsvinner på egenhånd. Men i andre tilfeller kan sure oppstøt og halsbrann bli en kronisk tilstand, der lider søke legehjelp. Det er forskjellige måter å kontrollere sure oppstøt og halsbrann. Og mens mange mennesker er avhengige av medisiner, det er naturlige måter å kurere dette irriterende problemet.

Symptomer

Halsbrann er et vanlig symptom på acid reflux; og sure oppstøt utvikles når magesyre tilbake flyter eller reiser opp i spiserøret. Det finnes en ventil (LES) mellom magesekken og spiserøret som åpnes for å tillate mat og væske å passere inn i magen. I tilfelle av sure oppstøt, uvilkårlig åpner denne ventil og syren forlater magen. Bortsett fra halsbrann, symptomer på syre reflux omfatter hoste, sår hals, klump i halsen, kvalme og oppkast.

Gå ned i vekt

Å selvsagt behandle halsbrann og sure oppstøt, er det viktig å opprettholde en sunn kroppsvekt - særlig i midtpartiet. Ekstra vekt kan forårsake trykk i magen. Dette ekstra trykk presser magesyre i spiserøret, og sure oppstøt og halsbrann kan forekomme. Spise en lav-fett diett, redusere kaloriinntaket ditt og prøv å redusere kroppsvekten din.

Eliminere Visse Foods

Kartlegge symptomene dine og identifisere matvarer som utløser halsbrann og sure oppstøt. Vanlige utløse mat inkluderer sitrus matvarer og drikker, alkohol, koffein, tomatprodukter, stekt mat og fet mat. Symptomer vanligvis utvikle kort tid etter å ha spist visse matvarer. Men eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt kan lindre symptomene dine.

Stå oppreist etter å ha spist

Selv om det er fristende å legge seg ned etter å ha spist et stort måltid, ta en lur eller liggende kan utløse sure oppstøt og halsbrann. Bo i oppreist stilling for to til tre timer etter å ha spist. Dette gir mat og væske tid å fordøye, og du er mindre sannsynlighet for å utvikle symptomer på acid reflux og halsbrann.

Sove med hodet hevet

Hvis du ofte opplever sure oppstøt og halsbrann i løpet av natten, heve hodet av sengen for å hindre magesyre fra å reise opp i spiserøret. Sove med to eller flere puter er ineffektiv. Du må kjøpe et tre eller betong blokk, og heve hodet av sengen etter seks til ni inches.

Hva er behandlingen for acid reflux hos nyfødte?

Babyer spytte opp --- det er et faktum av livet. Men hvis en baby spytter opp ofte, kan det være et tegn på spedbarn acid reflux eller spedbarn gastroøsofageal refluks. Mens foreldrene kan føle bekymret for sine barns velvære, Mayo Clinic råder at "de fleste babyer som har spedbarn acid reflux er friske og innhold." Imidlertid kan det tas forholdsregler for å hjelpe en baby unngå acid reflux symptomer og behandle dem når de oppstår.

Årsaker og symptomer

Acid reflux er forårsaket av sist-konsumert mat og drikke som kommer tilbake opp spiserøret fra magen. Ifølge Mayo Clinic, oppstår dette i noen spedbarn, spesielt fordi deres spiserøret ikke kan være fullt utviklet nok til å stenge etter svelging og hindre reflux skjer. Symptomer på normal acid reflux i spedbarn inkluderer spytter opp eller irritabilitet, spesielt etter en fôring. Hvis en baby drikker for mye for fort, er acid reflux mer sannsynlig å skje.

Endringer i Feeding

Endre fôring rutiner og tidsplaner hvis barnet viser noen symptomer. Enkle endringer i fôring rutine kan forbedre acid reflux symptomer for en baby. I stedet for lange feedings, gi korte feedings oftere. Rap regelmessig under fôring kan også hjelpe ved å eliminere luftbobler, som kan føre reflux.

Ammende mødre kan ha til å endre sine egne kostvaner hvis maten de spiser irritere sine babyer. Babyer som drikker formel kanskje må bytte til et annet merke.

Medisiner

Leger kan foreskrive anti-reflux medisiner hvis acid reflux symptomer vedvarer eller ikke bedres med endringer i fôring. Foreldre kan også kjøpe over-the-counter medisiner som Mylicon. Fordelen med dette er at den kan gis flere ganger om dagen, uten risiko for spedbarnet. Spør legen din før du gir noen medisiner til en baby.

Kirurgi

I sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig å forbedre acid reflux symptomer. Ifølge Mayo Clinic, kan en kirurg operere og stram spiserøret for å hindre fremtidig reflux. Kirurgi er bare et alternativ for babyer som har acid reflux forstyrrer deres evne til å spise og drikke.

Alternative løsninger

Tykkere formel eller morsmelk. Hvis en lege godkjenner, kan foreldre legge til en liten bit av ris korn til tåteflasken. Noen ganger er dette hjelper barnet holder nede mat lettere, siden det er tykkere enn en vanlig væske.

Heve babyens sovende nivå i sengen. Å holde barnet på ryggen, kan støtte opp den ene side av vuggen madrassen for å gi en høy stilling av hodet over føttene. Dette vil bidra til at mat og melk holde nede der det hører hjemme: i babyens mage. Likeledes vil mate en baby i oppreist stilling eller holde en baby oppreist en stund etter fôring bidra til å redusere reflux.

Natural Relief for Acid Reflux

Acid tilbakeløp oppstår når syre i magen strømmer inn i spiserøret, som forbinder halsen og magesekken. Dette skaper ikke bare en brennende følelse i brystet, men også en sur, ubehagelig smak i halsen, som om maten har blitt gulpet opp. Mens en lege kan forskrive medisiner for å hjelpe i behandling av sure oppstøt, mens andre kan finne lindring gjennom naturlige metoder.

Matvarer som helbrede

Hvis du regelmessig lider av acid reflux, holde følgende matvarer i ditt hjem for å potensielt bøte acid reflux symptomer:

• Almondshave vist seg å lette symptomer når tygget grundig etter måltider.

• Epler bør spises etter et måltid for å berolige symptomer. Det er ingen definitiv type som fungerer best imidlertid organiske epler er et godt valg som de er fri for plantevernmidler og andre kjemikalier.

I tillegg til å spise disse matvarene, noen ganger acid reflux symptomer kan lindres på grunn av hvordan du spiser. Spis et lite måltid på middag og har en blid snacks, for eksempel kjeks, før sengetid for å hjelpe magen føler balansert.

Drinker som lindrer

Melk har vist seg å være spesielt nyttig for å lindre syre reflux symptomer samt drikkevann kamille eller fenikkel te. Te bør ikke være rykende varm og bør nippet, ikke svelget.

Et annet hjem rette er å drikke 2 til 3 spiseskjeer av eple cider eddik, enten ufortynnet eller i varmt vann i morgen for å hindre acid reflux i løpet av dagen. Selv om teorien ikke er grundig undersøkt, har eplecider eddik vist seg å hjelpe til med fordøyelsen, så vel som inneholder enzymer som hjelpemiddel i magen helbredelse.

Mens mange ikke kan knytte aloe vera som noe man kan drikke, kan aloe vera bli fortært i juice form. Saften har vist seg å være effektiv i behandling av en urolig mage, diaré og inflammasjon.

Vaner å følge

En studie utført av Stanford University forskere funnet ut at å heve hodet med en pute mens du sover kan forhindre at syre strømmer inn i spiserøret. Hodet bør være forhøyet 6 til 8 inches. Prøv å holde seg i oppreist stilling i minst 45 minutter etter å ha spist et måltid.

I tillegg til dine søvnvaner, unngå matvarer som inneholder mye fett, som fortsatt er i magen lenger og krever mer syre produsert for å fordøye disse matvarene.

Alkohol kan også øke magesyre, spesielt øl. Alkoholforbruket bør være begrenset eller potensielt unngås basert på alvorlighetsgraden av acid reflux symptomer.

Hvordan behandle Reflux Symptomer

Acid reflux symptomer påvirke folk i alle aldre og kan variere i alvorlighetsgrad fra ubehagelig og sjelden til alvorlig og kronisk. Mens noen mennesker kan finne lindring ved å gjøre endringer i livsstil, de fleste krever en viss grad av medisinsk terapi for å kontrollere symptomer og forhindre komplikasjoner. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig.

Hvordan behandle Reflux Symptomer

Hvordan behandle Reflux Symptomer

•  Unngå å spise matvarer som kan forverre reflukssymptomer. Mens ulike mennesker er utløst av ulike matvarer, noen vanlige triggere inkluderer sitrus, fet mat, tomater, løk, mynte, krydret mat og sjokolade. The American Academy of Family Physicians anbefaler å eliminere alle mulige triggere og deretter gjeninnføre enkelte matvarer en om gangen.

Gå ned i vekt hvis du er overvektig eller overvektig og engasjere seg i regelmessig mosjon for å opprettholde en sunn vekt. Ekstra vekt øker presset på mageregionen, heve magen og tvinge syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret, ifølge Mayo Clinic.

Ikke gå til sengs i minst to timer etter et måltid og sove i en semi-oppreist stilling for å redusere reflukssymptomer. Ved å plassere ekstra puter under madrassen eller bruke 6-tommers blokker for å heve bena på hodet av sengen din, kan du forbli semi-oppreist og redusere acid reflux.

Spis 4-6 mindre måltider hver dag for å hindre overspising, en av de viktigste årsakene til acid reflux. Spis bare til sult er fornøyd og ikke før du er smertelig full.

Slutte å røyke for å behandle reflux symptomer. I tillegg til å svekke din generelle helse, forebygger røyking lavere esophageal sphincter fra å fungere ordentlig, noe som fører til reflux symptomer. The Mayo Clinic sier at det å slutte kan forbedre reflux symptomer.

Øk inntaket av vann, men hold deg unna alkohol, sitrus juice, kullsyre Colas og kaffe. Alle disse kan øke reflux symptomer.

Unngå å bruke anti-inflammatoriske medisiner og aspirin mindre du blir bedt om å gjøre det av legen din. Disse medikamentene kan øke mage irritasjon og forverre reflukssymptomer. Den amerikanske Gastroenterologisk Association anbefaler å bruke paracetamol i stedet.

Bruk en over-the-counter syrenøytraliserende for å redusere reflukssymptomer som anbefalt av Mayo Clinic. Produkter som Maalox, tums, Mylanta og rolaids arbeid ved å nøytralisere magesyre. Se etter et produkt som inneholder både aluminiumhydroksid og magnesiumhydroksid.

Prøv en H2 blocker medisiner eller bruke en protonpumpehemmer til å behandle dine reflux symptomer. Disse medikamentene redusere produksjonen av syre, noe som gir lindring av smerte og andre symptomer, og å fremme helbredelse av skadet vev esophageal, i henhold til American Association Gastroenterologisk.

gjennomgå et kirurgisk prosedyre kalt laparoskopisk nissen fundoplication å behandle alvorlige reflux symptomer. Ifølge Mayo Clinic, denne fremgangsmåten fungerer ved å styrke esophageal sphincter å hindre acid reflux.

Rapporter noen potensielt alvorlige symptomer til legen din umiddelbart, for eksempel svart avføring, nakke eller skuldersmerter, oppkast av blod, kortpustethet, problemer med å svelge, svetting eller svimmelhet. Når ledsaget av sure oppstøt, kan disse symptomene tyde på et alvorlig problem som krever medisinsk behandling.

Gastric Reflux Disease Diet

Halsbrann er ikke uvanlig, men kronisk halsbrann kan være en mer alvorlig helsetilstand som kalles gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Halsbrann oppstår når magesyre er støttet opp i spiserøret. Symptomer på halsbrann er vanligvis en sur smak i munnen og en brennende følelse i brystet.

Vanligvis kan GERD behandles med kosthold og livsstil endringer eller medisiner. I alvorlige tilfeller kan det behandles med kirurgi. Det er kosttilskudd praksis og visse matvarer du bør vurdere hvis du er diagnostisert med GERD.

Kjempe GERD med kostholdet ditt

Når det gjelder halsbrann, det er en hel rot av ting du bør unngå - matvarer som inneholder mye fett, fettete og syrlig. Men hva med de tingene du kan spise? Matvarer som inneholder mye fiber og lite fett er gode matvalg for å bidra til å redusere risikoen for halsbrann angrep.

Frukt: Hold deg unna sure frukter som jordbær og sitrus. I stedet snack på et eple eller en banan.
Grønnsaker: grønnsaker tilberedt med salt, fett og fett, som pommes frites eller potetsalat, er halsbrann triggere i de fleste. Velg bakte poteter, grønne bønner, erter eller gulrøtter i stedet. Hvis du ikke liker grønnsaker rå, damp eller koke dem.
Korn: High-fiber hele korn er det beste valget for å bekjempe halsbrann. Nyt havregryn, kli frokostblandinger, hvit og brun ris, hele eller multi-korn brød, eller riskaker.
Meieri: Matvarer som er treg til å fordøye, som mange tunge meieriprodukter, har en tendens til å utløse halsbrann, ifølge Reflux.org. The National Halsbrann Alliance gir klarsignal på melkeprodukter som geitost, fettfri kremost, fetaost, lav-fett soya ost eller yoghurt, og skummet melk. Vær forsiktig med andre oster, for eksempel cheddar og mozzarella.
Kjøtt og bønner: Lean protein, som skinn kylling bryst, eggehviter og fersk fisk, er gode valg for å unngå halsbrann. Bønner er også en god mat fordi de er høy i protein og fiber.
Fett, oljer og søtsaker: Denne kategorien av matvarer er en viktig årsak til halsbrann. Prøv bakt potet chips, fettfri cookies og kandis som gelé bønner.
Drikke: Vann er det beste valget for de med GERD. Det er sterkt anbefalt å holde seg borte fra kaffe, te og alkohol, noe som er veldig surt.

Ingefær er også anbefalt å hjelpe letthet halsbrann fordi det fungerer som en anti-inflammatorisk agent. Ingefær kan blandes i te, tygges eller brukes i matlaging.

Enkle tips for å unngå halsbrann

I tillegg til kosthold, er det andre tiltak du kan ta for å unngå halsbrann.

Det er blitt vist at små, hyppige måltider kan oppveie halsbrann angrep fordi en altfor full mage kan føre til magesyren å gå inn i spiserøret. Og ikke spise rett før sengetid, fordi tilbakelent stilling kan utløse halsbrann. Det betyr også å sitte rett opp å spise, og bevege seg rundt etter et måltid.

Det er viktig å vite hva som utløser halsbrann. Alkohol, er fet mat og sure matvarer er kjent for å bidra til halsbrann. Hold en matdagbok hvis du prøver å finne ut hva gnister heartburns.

Halsbrann-free tilberedningsmetoder

GERD trenger ikke å gjøre måltidene tørt og smakløst. Det er mange tilberedningsmetoder som holder smaken, men vil ikke utløse halsbrann. Noen av disse inkluderer baking, grilling, grilling, mikrobølgeovnen, dampende og steking fordi de bruker minimalt med fett, ifølge National Halsbrann Alliance.

Reflux rettsmidler for babyer

Mens acid reflux er mest vanlig blant spedbarn etter en fôring, det kan skje når som helst et barn stammer selv, hoster eller gråter. Reflux symptomer vanligvis forsvinne over tid som barnet vokser, men det er også tiltak som foreldre kan gjøre for å forbedre symptomer.

Fôring metoder

Babyer ofte opplever acid reflux hvis de drikker for mye på en gang, så i stedet for større eller lengre feedings, bør foreldre prøve å mate for kortere perioder, oftere. I tillegg propping opp barnet i sittende stilling bidrar til å holde nede melk hun drikker og redusere sannsynligheten for en acid reflux blusse opp. Rap ofte under en fôring sesjon reduserer også gass og forbedrer reflux symptomer.

For babyer som får morsmelk, kan det hende du trenger å gjøre endringer i ditt barns kosthold hvis en lege anbefaler det. For babyer som drikker formel, kan en enkel endring i merke eller type rydde opp i syre-reflux problem, eller i det minste redusere dens alvorlighetsgrad.

Medisinsk behandling alternativer

For en baby som opplever stort ubehag, kan leger fore små doser av voksne halsbrann medisiner, for eksempel Zantac eller Prilosec. Barnet kan også kreve endringer i kostholdet, inkludert høyere kaloriinnhold ernæringsmessige alternativer eller til og med bruk av en sonde, hvis acid reflux holder ham fra å få den næring han trenger.

I sjeldne tilfeller kan en lege trenger for å operere på babyens spiserør å kurere hans acid reflux. I løpet av denne operasjonen, blir den del av spiserøret som gjør at maten til å passere inn i magen strammet til for å forhindre at syre fra nytt inn i spiserøret. Denne fremgangsmåten kan være farlig, så det er vanligvis bare brukes som en alternativ behandling i tilfeller der barnet opplever vekttap eller hemmet vekst på grunn av acid reflux.

Andre Solutions

Hvis du bruker en flaske å mate babyen, sjekk størrelsen på brystvorten. Hvis hullet er for stor, kan hun drikker for mye melk på en gang, og forverrer sitt tilbakeløp. På den annen side, hvis åpningen i nippelen er for liten, kan hun suge inn for mye luft.

Og mens leger kan motvirke jevning melk, noen mødre sverger ved dette midlet. Du kan legge til en liten mengde --- en ts. til en ss. per flaske --- av ris kornblanding til babyens melk. Ikke bare vil dette hjelpe barnet til å føle fyldigere for en lengre periode, men tykkere melk kan også holde nede i magen hennes lettere enn vanlig morsmelk eller morsmelkerstatning alene.

Slik unngår du at Acid Reflux gjennom kosthold og livsstil endringer

Slik unngår du at Acid Reflux gjennom kosthold og livsstil endringer


Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), i en tilstand der innholdet i magen og mage-syre ryggen opp i spiserøret og forårsaker en brennende følelse, som over tid kan føre til skade på spiserøret. De fleste tar over-the-counter antacida eller syrereduserende medikamenter for å lindre problemet, mens andre tar reseptbelagte medisiner. Men i henhold til Bethany Medical Center i sin artikkel "gastroøsofageal reflukssykdom og halsbrann", kan 44% av folk som lider av acid reflux hindre den fra tilbakevendende ved å endre kostholdet. Sammen med diett, kan noen endringer i livsstil også bidra til å hindre acid reflux. Her er noen måter å hindre acid reflux.

Slik unngår du at Acid Reflux gjennom kosthold og livsstil endringer

En klokke som drikker du drikke - Alle kullsyre brus, koffeinholdige drikker som brus og te og kaffe (koffeinholdige og koffeinfri) kan forårsake acid reflux. Alkoholholdige drikker kan også øke utskillelsen av syre i magen. Prøv å begrense drikke disse drikker eller eliminere dem helt fra kostholdet ditt.

Kutt ned på Surt Frukt og grønnsaker - sitrusfrukter og juice, for eksempel grapefrukt, sitroner, appelsiner eller appelsinjuice, kan øke risikoen for acid reflux. Surt grønnsaker som tomater og lok kan også forårsake syre refluks å oppstå. I stedet spiser frukt som bananer, epler og pærer og grønnsaker som gulrøtter, erter, poteter og grønne bønner.

Hopp hvitløk - For mye hvitløk ikke bare øker risikoen for acid reflux ved kan også svekke den nedre esophageal sphincter (LES) muskel som jobber for å holde mat fra sikkerhetskopiering i spiserøret. Hvis du spiser hvitløk for hjerte-sunn grunner, prøve å ta en hvitløk supplement i stedet eller begrense inntaket av frisk hvitløk til ca 1 hakket fedd (eller 4 mg) daglig.

unngå visse Sweets - Sjokolade, peppermynte og peppermynte kan alle svekke LES muskelen og forårsake acid reflux. Hvis du må ha sjokolade fikse, prøv carob i stedet for et sunt alternativ til sjokolade.

Glem Pepper og Chili Peppers - Mens chili peppers og pepper kan være bra for helsen din, de er farlige for mennesker med kronisk acid reflux. Disse krydret mat kan forårsake mer skade en allerede sensitiv esophageal fôr og forårsake smertefull brennende. Prøv å krydre dine matvarer med oregano, timian, paprika eller salvie i stedet.

Spis mindre måltider - Acid reflux kan også være forårsaket av å spise for mye mat på en sittende. Mat overbelastning gjør det vanskeligere for magen å fordøye det og kan føre mat til tilbake opp i spiserøret. Prøv å spise fem mindre måltider hver dag i stedet for tre store.

Ta en Walk - Etter et måltid kan du prøve å ta en tur for å gi maten tid til å fordøye skikkelig. Dette vil også holde deg i oppreist stilling som er viktig for å holde maten fra sikkerhetskopiering i spiserøret.

Spis middag tidlig - Prøv å spise siste måltid på dagen minst 2-3 timer før sengetid for å la maten å fordøye før du ligger nede. Å spise rett før sengetid er nummer én grunn folk lider av acid reflux.

sove med hodet hevet - Ifølge en artikkel på HealthCentral.com, 75% av de som lider av acid reflux opplever symptomer om natten. Prøve å sove på ryggen med hodet hevet enten med en reflux bord, kilt pute eller ekstra puter. Holde hodet og overkroppen forhøyet vil hindre magesyre fra sikkerhetskopiering i spiserøret mens du sover.

Sove på din venstre side - Sove på din venstre side i stedet for høyre holder magen på en lavere vinkel enn spiserøret og hindrer syre fra sikkerhetskopiering om natten. Det hindrer deg også i å legge press på LES så det er mindre sjanse for det åpne og la mageinnhold opp igjen.

unngå visse smertestillende midler - Mange over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen, aspirin og naproxen kan faktisk øke risikoen for acid reflux. Begrense bruk av disse produktene eller ta en smertestillende som inneholder paracetamol i stedet. Følg alltid doseringsanvisningen og aldri ta mer enn anbefalt.

vurdere disse andre måter å forhindre Acid Reflux -
• Slutte å røyke. Røyking øker magesyre samtidig redusere muligheten for spytt for å beskytte spiserøret fra acid reflux. Røyking også direkte skader på spiserøret som gjør det mer utsatt for skade fra magesyre.
• miste vekt. Folk som er overvektige er mer sannsynlig enn andre til å lider av acid reflux.

• Unngå trange bukser - Stramme klær, spesielt rundt magen området, bidrar til å øke risikoen for acid reflux.

Har et sunt liv - Å leve et liv fritt for syre reflux uten å måtte ta medisiner gjør gi opp et par ting verdt. Spis sunne måltider, mosjon, få nok søvn og nyte livet fritt for syre reflux.

Hint

  • Diskutere alltid medisinske problemer som acid reflux med legen din.
  • Diskutere hvilke smertestillende midler er riktig for din egen personlige bruk med legen din.
  • Snakk med legen din om måter å slutte å røyke.
  • Snakk med legen din om sunne måter å gå ned i vekt.
  • Alltid snakke med legen din før du tar en ny medisin eller endre medisiner.