Digidexo.com

friksjonsvarme tannlege

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring


Dental forsikring oppveier de høye kostnadene ved tannbehandling og lar deg ha forebyggende behandling og for å håndtere problemer raskt. Forsikring er ubrukelig hvis tannlegen din ikke aksepterer din bestemt plan, så du bør vite fremgangsmåten for å finne en tannlege som aksepterer bestemt forsikring.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Få en liste over dental tilbydere direkte fra forsikringsselskapet. Dette kan være i skriftlig form, eller det kan være tilgjengelig på nettet. Mange forsikringsselskaper vil tillate deg å sette inn adressen din på deres hjemmeside og produsere en liste over tannleger i ditt geografiske område.

Bruk en gratis henvisning tjeneste som 1-800-tannlege eller FindaDentist.com. Mens et forsikringsselskap lista gir generell informasjon, vil en henvisning tjeneste stille konkrete spørsmål for å hjelpe deg å finne en kompatibel profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Be om referanser fra dine medarbeidere. Hvis din tannlege forsikring tilbys gjennom din arbeidsgiver, er det sannsynlig at dine medarbeidere besøker tannleger som godtar planen. De vil også være i stand til å dele sine personlige erfaringer til å hjelpe deg å velge en tannlege som er kompatibel på andre måter, for eksempel behandling stil.

gjennom en profesjonell organisasjon som American Dental Association søk. Mens ADA database angir ikke hvilken type forsikring dens medlems tannlege aksepterer, vil det gi deg den informasjonen du trenger å kontakte dem direkte.

Spør din nåværende tannlege. Kanskje du har en tannlege du liker, men din arbeidsgiver har byttet forsikring planer, tvinger deg til å bytte. De fleste tannleger er forståelse av disse forholdene, og vil gjerne anbefale en kamerat profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Hint

 • Når du finner en tannlege som aksepterer din spesifikke forsikring plan, vil du trenger for å finne ut om hun tar nye pasienter. Ofte en tannlege som aksepterer populære planer vil bli overveldet med pasienter og vil midlertidig slutte å godta nye. Identifisere alltid flere alternative tannleger i ditt tilfelle førstevalget ikke er tilgjengelig.

Hvordan Tannleger Fix hull?

Hvordan Tannleger Fix hull?

Hva er en Dilling?

Hva er egentlig en fylling? En fylling er en prosedyre som brukes til å gjenopprette en tann som har blitt skadet av råte. En fylling består av materiale som benyttes for å fylle hullet som følge av forråtnelse. Det finnes forskjellige typer av materiale som kan benyttes for å fylle hulrommet. Et par av de materialene som brukes er gull, en sølv legering eller en porselens kompositt som brukes til å matche skyggen av tannen. Den type materiale som brukes til å fylle hulrommet, avhenger av flere faktorer slik som pris, omfanget av skader på tannen og posisjonen av tannen. For eksempel kan en gull fylling være dyrere, eller en fylling som passer til fargen av tannen vil være å foretrekke av hensyn til ens utseende i å fylle et hulrom i en tann som er i front av munnen. Dette er alle faktorer tannlegen din vil ta hensyn til når du velger materialet for å fylle et hulrom.

Fylling av hulrom

Hvordan er et hulrom fylt? Når du besøker din tannlege for en sjekk opp han eller hun vil undersøke hver tann og kan ta hele munnen røntgenbilder for å finne ut tilstanden på tennene dine. Når tannlegen oppdager et hulrom som må fylles, vil du bli gitt et skudd av bedøvelse til nummen området. Dette skal gjøres ved å stikke en nål inn i tannkjøttet rundt tannen med hulrommet. Tannlegen vil fortsette å fjerne materiale fra råtten tannen med en dentalboremaskin. Tannlegen vil da rense berørte området og velge fyllmaterialet. Tannlegen vil da fylle området med det materiale som benyttes for å fylle hulrommet.

Prosedyrer

Avhengig av omfanget av skaden på tannen tannlegen må kanskje bruke en krone eller cap. Dette er vanligvis nødvendig når en stor del av tannen er blitt skadet. En tannkrone er en hette som er plassert over tannen og sementert på plass. Dersom et hulrom har forårsaket nedbrytning til et punkt hvor den har nådd nerve en rotfylling prosedyre kan være nødvendig. En rotfylling er gjort når det myke vevet under tannen har blitt skadet. Det kan være nødvendig å stoppe spredningen av infeksjonen. En rotfylling prosedyren innebærer å rense ut den syke masse, omforming kanalen og deretter forsegle tannen med en krone som gjør det mulig for pasienten å holde den opprinnelige tann.

Dental Care

Selv hulrom kan fikses forebygging av hulrom er det beste løpet av handlingen. Hulrom kan forebygges gjennom daglig tannpuss, bruk av tanntråd og vanlige tannlege sjekk ups. Spise et sunt kosthold og begrense sukkerinntak kan også være fordelaktig å beholde god tannhelse.

History of Non-Tannleger Gir protese Care

History of Non-Tannleger Gir protese Care


I motsetning til i moderne tid, forble tannlege rutinemessig utilgjengelig for massene for det meste av historien. For de med nok penger, proteser laget av tre, elfenben eller til og med mennesketenner var tilgjengelig.

Hva er det?

Proteser, protetikk laget av plast, passer inne i munnen av pasienter som mangler tenner. Alternativene inkluderer full eller delvis proteser og til og med tannimplantater. Proteser tillate pasientene å spise og snakke uten hinder.

Dental Pioneers

Rundt 7000 f.Kr., håndverkere utførte noen av de tidligste kjente tannbehandling i Indusdalen. Gamle egyptiske leger var kjent for å plassere broer laget av gull wire i pasientens munn. Munker, frisører og generelle leger utført mange av de tannbehandling fra middelalderen til midten av det 19. århundre

Tidlige Proteser

Etruskerne lagde proteser fra dyr eller mennesker tenner rundt 700 BC. I Japan, de første tre proteser som ligner på moderne design dukket opp tidlig på 1500-tallet og ble brukt frem til slutten av det 19. århundre. Nær 17-tallet, begynnelsen av tannleger som barberere og generelle leger tilbudt bein-skåret proteser og senere porselen modeller.

Problemer

Tidlige proteser poserte mange problemer, blant annet dårlig passform og ubehag. Dyr tenner som brukes i proteser tendens til å råtne raskt. Blant noen av de mer alvorlige problemer på mennesketenner som brukes i proteser var mulig overføring av sykdommer.

Hvordan finne en tannlege

Hvordan finne en tannlege


Du kan finne en kvalitet tannlege ved å følge disse retningslinjene, hentet fra American Dental Association anbefalinger.

Bruksanvisning

Finne en tannlege

Be troverdige familiemedlemmer, venner og kolleger til å anbefale en tannlege. Du kan også be fastlegen din til å foreslå en tannlege.

Kontakt din lokale eller statlige dental samfunnet for en henvisning. Søk på Internett eller se under "tannleger" eller "foreningene" i telefonboken etter dental samfunnet nærmest deg.

Ring din nærmeste tannlege skolen klinikken.

Konsulter American Dental Association er medlem katalogen.

Spør din nåværende tannlege for en henvisning hvis du flytter til et nytt område.

Ting å se etter i en tannlege

Bestem hvor tilgjengelig tannlegen er: Er hans eller hennes kontor i nærheten av ditt hjem eller jobb? Er det lett å få avtale ganger du trenger?

Survey kontoret for å sørge for at det er rent og velholdt. Tannlegen bør bruke hansker, maske og kappe. Be ham eller henne om instrumentsteriliseringsprosedyrer.

Se for hyggelige, respekt interaksjoner mellom tannlege og ansatte.

Ta kontakt med tannlegen om din tannlege historie og problemer, og bestemme om du liker måten han eller hun forklarer forebyggende tiltak og behandlinger. Føler du deg komfortabel dele bekymringer? Er forklaringene klart?

Spør om avgifter, betaling og forsikring planer. Du bør diskutere disse før behandlingen.

Finn ut om din tannlege er en måte for deg å motta krise, etter arbeidstid omsorg.

Spør hvor lenge tannlegen har vært å trene og hva slags videreutdanning han eller hun har forfulgt for å holde tritt med nye utbygginger i odontologi.

Hint

 • Hvis du leter etter en spesialist som en kjeveortoped eller periodontist, spør din generelle tannlegen å anbefale noen.
 • Vær sikker på at tannlegen er medlem av American Dental Association.

Typer Tannleger

Typer Tannleger


Tannleger tilbyr en viktig tjeneste i vårt samfunn. De tilbringer sine karrierer vurdere oral helse, behandling av ulike problemer og hjelpe millioner av mennesker opprettholde sunne munn. Munnhulen er en av de viktigste og mest komplekse deler av menneskekroppen. En tannlege kan hjelpe sin pasient hindre mange sykdommer og lidelser som kan oppstå i munnen.

Historie

Tannlegen har eksistert siden 7000 BC. Dyktige håndverkere ble kjent for å operere på pasienter som bruker sine vanlige verktøy. Tannråte var svært utbredt i dagene før tannkrem. Mange samfunn ville bare trekke forfalt tann ved hjelp av tang. Egypterne i gammel tid var den første til å øve dental kirurgi og protetikk. Moderne tannbehandling utviklet av 17. århundrets Europa. Charles Allen skrev en bok om tannbehandling i 1685, fører til studier av Pierre Fauchard av Frankrike. Fauchard, som er kjent som den ledende pioner innen moderne innen tannbehandling, var den første til å bruke tannfyllingsmaterialer og han oppdaget de kjemikalier som forårsaker tannråte.

Typer

Innenfor feltet tannbehandling, kan man få en Master of Science in Dental Public Health. Denne ikke-klinisk spesialitet omhandler problemstillinger som fluorisering av offentlig drikkevann og fordelene ved å bruke kommersielle munnskyllevann. Endodontists er tannleger som spesialiserer seg på å operere på roten av en tann, for eksempel rotfylling kirurgi. Muntlig og maxillofacial patologer, radiologer og kirurger all håndtere muntlig og maxillofacial sykdommer. Oral kirurger avtale med ansikts operasjoner, implantater og tanntrekking. Kjeveortopeder er spesialisert for å behandle malokklusjon, skjeve tenner og overbites. For eksempel, de er ansvarlig for å sette inn tannregulering og følgesvenner. Periodontists er spesialisert for å behandle de periodontale sykdommer som gingivitt, nedgangstider og periodontitt. Pedodontists er spesialister i å arbeide med barn, mens en prosthodontist spesialisert i håndtering av implantater og rekonstruktiv kirurgi.

Funksjoner

Den mest vanlige funksjon av tannlegen er å opprettholde helsen av munnen. Tannleger ofte fylle hulrom med en dental amalgam eller kompositt for å opprettholde livet av en tann. Tannleger gi pasienter med munnhygiene produkter, råd og røntgenbilder. Tannleger er viktige fordi de spre budskapet om viktigheten av god tannhygiene. De ofte lærer pasientene hvordan du skal børste, tanntråd og polere tennene.

Misforståelse

En stor misforståelse om tannbehandling er at alle tannarbeid innebærer smerte. Faktisk bør praktisk talt alle tannarbeid være fri for ubehag. Hvis du føler smerte mens hos tannlegen, varsle tannlegen din. Ofte er tannlegen uvitende om smerte og kan ta skritt for å lindre ubehaget. En annen misforståelse er den høye kostnaden for å få tannarbeid gjort. En familie kan være dekket av dental forsikring for en svært rimelig pris, spesielt i forhold til vanlig sykeforsikring.

Fordeler

Årlige tannlege helsen har vist seg å bidra til å sikre oral helse. Spesielt i voksende barn, regelmessige besøk til tannlegen er viktig å diagnostisere problemer tidlig før de kommer ut av kontroll. Studier har også vist at dårlig oral hygiene kan føre til alvorlige medisinske problemer i andre deler av kroppen, spesielt hjertet.

Slik forskning en tannlege

Før du setter deg ned i en tannlegestolen for første gang, er det en god idé å undersøke hans bakgrunn og legitimasjon. Hver stat har forskjellige systemer på plass for å sjekke statusen til en tannlege lisens. Hvis en tannlege er medlem av American Dental Association, har de blitt enige om å følge høye etiske standarder for oppførsel og holdes oppdatert med den nyeste informasjonen om deres spesialitet. En uformell metode for å forske en tannlege er å søke henvisninger fra lokale venner og familiemedlemmer.

Bruksanvisning

Din Statens Dental Board

Besøk Health Guide USA hjemmeside for å finne nettsiden til statens dental bord. Finn en lenke i Referanser.

Klikk på linken for statens dental bord. De fleste statlige dental styrene har en lisens søkeverktøy på deres hjemmeside for å verifisere en tannlege lisens på nettet. Hvis du bor i en stat som ikke gir denne tjenesten på nettet, finner styrets telefonnummer og kontakte dem via telefon.

Ta kontakt med statens dental bord for å finne ut om noen disiplinære tiltak har blitt iverksatt mot tannlegen.

Besøk American Dental Association hjemmeside for å finne ut om tannlegen er medlem i god stand. Finn en lenke i Referanser. ADA fastsetter at dette verktøyet gir rask tilgang til informasjon om ADA medlems tannleger, men det er ikke en henvisning tjeneste.

Bruk en forbruker rapportering tjeneste som Angie liste. Disse tjenestene ofte kreve en medlemsavgift for å få tilgang til forbrukernes vurderinger og anbefalinger.

Andre informasjonskilder

Besøk din fylket tinghuset for å se om tannlegen har vært gjenstand for eventuelle søksmål.

Bruk en offentlig poster søk nettsted som PublicRecordFinder.com. Disse nettstedene kan kreve en avgift for å få tilgang kriminelt rulleblad informasjon.

Gjør et søk etter tannlegens navn på din lokale avisens nettside.

Hint

 • For tips om hvordan du velger en tannlege, kan du besøke American Dental Association link i Resources.

Hva er en Endodontic tannlege?

Hva er en Endodontic tannlege?


En endodontisk tannlege, eller endodontist, spesialiserer seg på root kanaler, som er referert til som endodonti. I tillegg er de ofte ta vare på tennene skadet som et resultat av skade eller traume i munnen. Allerede fullt utdannede tannleger, endodontists motta ytterligere to års spesialistutdanning i endodontiske prosedyrer utformet for å bevare - heller enn å trekke - tenner etter en sykdom eller ulykke.

Root Canal

Rotkanalene blir utført når levende vev inne i tannen, kalt massen, enten er blitt skadet eller utsatt på noen måte. Tannen vil bli åpnet og en eller flere røtter i tannen trekkes ut, avhengig av om det er et lite enkelt forankret tann eller store multi-rot molar. All den levende vev tannen vil bli fjernet og tannen fylles og deretter lukkes.

Root Canal Retreatment

Hvis en rotfylling ikke er gjort riktig eller skader på resten av tannen utvikler seg, vil endodontist utføre en andre rotfylling.

Endodontisk kirurgi

Hvis ikke kan nås røttene gjennom innsiden av tannen, vil endodontist utføre kirurgi ved å åpne opp i tyggegummi for å få tilgang til roten der.

Tooth Injury Treatment

Tann traumer kan kreve behandling eller erstatning. Endodontists kan plante tenner som har blitt slått ut og gi bein grafts for å holde tennene på plass.

Hvordan finne en rimelig tannlege

Hvordan finne en rimelig tannlege


Enhver type dental arbeid kan være dyrt. Det er derfor noen mennesker unngå å gå til tannlegen. En tannlege nødsituasjon, for eksempel en abscessed tann eller rotfylling, vil sette deg tilbake enda mer økonomisk. Finne en rimelig tannlege tar innsats og forskning, men i det lange løp vil det sikre at du har tannpleie når du trenger det.

Bruksanvisning

Finne en tannlege

Finn ut hvilke tannleger aksepterer Medicaid og Medicare pasienter. Medicaid er et helseprogram, administrert av statene, for lav inntekt enkeltpersoner og familier. Hvis du allerede har Medicaid dekning, kan dine barn under 21 år være dekket for forebyggende tannpleie. Medicare er en føderal program for personer 65 år og eldre; den bare dekker tannproblemer som er en del av en medisinsk behandling, som for eksempel kjeve gjenoppbygging. Men hvis en tannlege er villig til å behandle pasienter som bruker disse helseprogrammer, som vanligvis ikke betale så mye per tjeneste som andre forsikringer, kan hun være villig til å sette opp betalingsplaner eller arbeide på en glideskala for deg.

Be tannlege kontoret om rabatt programmer. Ofte disse programmene tilbys av private forsikringsordningene; men kan du ha en hard tid å finne en tannlege som hedrer dem. Det er bedre å finne en tannlege som tilbyr et program gjennom sitt kontor eller franchise. Besparelsene kan være opp til 50 prosent av de vanlige avgifter for tjenester.

Bruk en tannlege skolen for omsorg. På mange dental skoler i USA, kan du få rabatterte tannpleie fra nyutdannede eller de i trening og under tilsyn. The University of California Los Angeles School of Dentistry, for eksempel trenger folk til å være pasienter for sine studenter. I 2008 skolen håndtert 160.000 besøk. For å se om det er en tannlege skolen innen rimelig avstand, sjekk telefonboken, be om hjelp på ditt lokale bibliotek eller sjekk på internett.

Volunteer for tannlege forskningsstudier. Bare noen få privatpraktiserende tannleger er på jakt etter frivillige, men National Institute of Dental og kraniofaciale Forskning noen ganger gjør som gjør andre organisasjoner som driver kliniske studier. Som frivillig, kan tannarbeid være langt under retail pris eller gratis. Det er særlig verdt å se nærmere på dersom du trenger dyre tjenester.

Hint

 • Ikke gå til en tannlege bare fordi hennes prisene er riktige. Du må føle deg komfortabel med sin kompetanse og kundeservice tannlege kontoret tilbyr.

Hvordan finne Emergency NHS Tannleger

Hvordan finne Emergency NHS Tannleger


National Health Service er sentralisert helsepersonell for Storbritannia. Finne en nødsituasjon tannlege på National Health Service (NHS) kan gjøres ved hjelp av flere metoder. NHS har satt opp sitt NHS Direct tjeneste for å hjelpe pasienter. Sin nettside gir informasjon som helsepersonell informasjon, medisinsk informasjon tilstand, informasjonsbehandling og kontaktinformasjon for lokale NHS klareringer. Det er 24-timers telefon hjelp tilgjengelig gjennom NHS Direct hjelpetelefon i tilfelle av en dental nødsituasjon.

Bruksanvisning

•  Søk online på NHS Direct hjemmeside ved hjelp av søkefunksjonen. Informasjon om tannleger fra dette nettstedet inkluderer hvorvidt de gir legevakt. For å søke etter en tannlege, gå til http://www.nhsdirect.nhs.uk/ og velg "Finn en helsetjeneste" fra hovedsiden. Velg "Tannleger", skriv inn postnummer og klikk "søk" for å vise en liste over lokale NHS tannleger. Dette søket vil også gi en nødsituasjon telefonnummer på den lokale NHS tillit hvis du ikke klarer å ta kontakt med noen av de nevnte tannleger eller de er ikke imot nye pasienter.

Kontakt NHS Direct på telefon at 0845 606 4647. Dette er en 24-timers hjelpelinje, og du kan få hjelp til å finne en nødsituasjon tannlege i ditt område.

Ta kontakt med ditt lokale sykehus. Mange sykehus har akutt walk-in tannklinikker som er bemannet av en NHS nødsituasjon tannlege. Disse klinikkene kan gi hjelp i en dental nødsituasjon uten å måtte gjøre en avtale.

Hvordan virker en tannlege Drain en byll tann?

Oversikt

Antibiotika Unn Abscess

Etter en innledende vurdering for å verifisere at en tannpine er faktisk knyttet til en byll, kan en tannlege foreskrive kraftige antibiotika for å bekjempe eller i det minste inneholde abscess infeksjon. Fordi en abscess er, i sin mest grunnleggende form, en infeksjon i bløtvevet rundt roten av en tann, kan antibiotika som Augmentin, Amoxicillin eller Penicillin bidra til å inneholde smitte og redusere hevelse inntil en rotfylling kan planlegges og gjennomføres. Fordi abscess er en infeksjon, kan det hovne opp, skape press på tannkjøttet og toothâ € ™ s masse, og forårsake uutholdelig smerte; antibiotikabehandling hjelper typisk redusere hevelse som det hjelper kroppen i bekjempelse av infeksjonen, men det er bare en midlertidig løsning og en rotfylling eller, i ekstreme tilfeller, er nødvendig en utvinning.

Tannleger Bor Into the Tooth

Etter behandling av en byll med antibiotika, vanligvis for to til fire uker, begynner en tannlege en rotfylling prosedyre ved lammende tannen og omliggende tyggegummi i forberedelse til boring. Ved hjelp av en liten dental drill, begynner tannlegen en rotfylling, ved å fjerne infisert, døde og syke masse inne i tannen. Som tannlegen borer bort dette materialet, utsetter han tann passasjer som reiser dypt inn i tannkjøtt; disse lange, smale passasjer er kjent som toothâ € ™ s rot. Selv om tannlegen kan fjerne det meste av toothâ € ™ s masse under boreprosessen, ikke denne hendelsen ikke spesifikt behandle abscess; i stedet, det skaper tilgang til toothâ € ™ s rot der tannlegen bruker svært spesialiserte verktøy for å få tilgang til selve infeksjonen nettstedet.

Tannleger Tøm Abscess

Med toothâ € ™ s masse fjernes og røttene lett tilgjengelig, er tannlegen klart å få tilgang til og tømme byllen. Å utføre denne funksjonen, tannleger eller endodontists (høyt utdannede tannleger som er spesialister på rotfyllinger terapi) bruker en lang, tynn, fleksibel enhet mye som en miniatyr piperenser til å strippe værende rusk og papirmasse fra toothâ € ™ s røtter. Denne lille enheten er spesielt designet for å stikke gjennom kanalene dypt inne i en toothâ € ™ s rot og stikk inn i tannkjøttet. Når tannlegen bruker verktøyet til å fjerne alle barrierer mellom abscess og friluft, innsamling av blod, puss og bakterier som utgjør abscess generelt renne av på egenhånd. Avhengig av tannlege eller endodontist, kan han la abscess å renne i en flere minutter eller noen få timer for å sikre den abscess er fullstendig tømt. Når abscess har ryddet, tannleger vanligvis forsegle den tomme tann med en sement-lignende stoff og passer det med en midlertidig eller permanent krone.

Tannleger må kanskje Lance

Mens rotkanalterapi er ifølge AnimatedTeeth.com, er den foretrukne måten å håndtere abscesser, kan noen spesielle omstendigheter krever en mer umiddelbar reaksjon for å eliminere infeksjon. I tilfeller der en pasient ikke kan vente for rotfylling terapi for å fjerne en svulst, kan en tannlege eller endodontist bruke en lang, hul nål, lik de som brukes til å administrere skudd, for å stikke hull på tannkjøttet og vevet rundt abscess. Når tannlegen får tilgang til infeksjon ved hjelp av en nål, kan han tappe så mye av det som mulig deretter administrere antibiotika for å legge til rette for helbredelse til en rotfylling kan utføres.

Tegn på en dårlig tannlege

Tegn på en dårlig tannlege


Mens mange mennesker vil være enige i at å opprettholde god tannhelse krever vanlige tannlege besøk, noen er motvillige til å planlegge en tannlege avtale fordi de frykter de prosedyrer, utgiftene og enda tannlegen selv. Å ha en negativ opplevelse hos tannlegen kan sammensatte dette problemet, og etterlater en langvarig dårlig assosiasjon med å gå til tannlegen som kan hindre folk fra å vende tilbake. Å vite hva som gjør en dårlig tannlege, men kan hjelpe i tannlege-utvelgelsesprosessen.

Show me the money

Vær mistenksom hvis de ansatte tilbringer en overdreven mengde av din avtale tid itemizing mange kostbare prosedyrer, ber deretter om full betaling før tannlegen vil begynne arbeidet. På nettstedet "Å velge en tannlege," Stuart A. Grønn av DDS-FAGD heter det: "Tannlegen bør være villig til å diskutere avgifter og betaling planer på forhånd." En uvilje mot å trene betalingsordninger kommuniserer en mangel på interesse for pasienter og er ofte et tegn på en dårlig dent.al praksis. Etablere en positiv gjensidig forhold sentrert på pasienter som får kvalitet, bør rimelig tannpleie være det primære fokus for noen tannlegetime

Unødvendige Work

Se ut hvis tannlegen knapt blikk på spørreskjemaet pre-avtale, unnlater å vurdere budsjettet begrensninger og avviser dine bekymringer. I tillegg er det et dårlig tegn hvis tannlegen anbefaler dyre prosedyrer, for eksempel rotfylling eller skalering, hver eneste gang du besøker - med mindre, selvfølgelig, du har større tannkjøttsykdom eller andre diagnostisert helsemessige problemer som tilsier slike prosedyrer. Hvis tannlegen virker opprørt når du stiller spørsmål ved behovet for å gjennomføre de anbefalte prosedyrer, kan det være lurt å finne en ny tannlege.

Unødvendig Roughness

En god tannlege vil være i stand til å administrere behandling på en skånsom måte som minimerer et pasientenes smerte. På den annen side vil en dårlig tannlege være unødvendig ujevn ved utføring av forsiktighet, slik som rensing av tenner eller gi skudd, noe som resulterer i unødvendig smerte for pasienten. Som et resultat, kan pasienter ikke tilbake for å fullføre arbeidet startet og kan motstå å gjøre fremtidige tannlegetimene, og dermed plassere deres helse i fare.

Shoddy Work

En dårlig tannlege vil utføre shoddy arbeid. I stedet for varig i årevis, kan fyllinger falle ut, kan skallfasetter pop av og kronene vil løsne snart etter at arbeidet er fullført. Noen dårlige tannleger 'første anbefaling når en pasient klager over et problem med en tann kan være å trekke det.

En dårlig atmosfære

En støvete kontor, skitne tepper og kjedelig utseende utstyr skape inntrykk av at miljøet er ikke steril. En uhøflig personale bidrar også til en negativ atmosfære som gjenspeiler dårlig på praksisen. En tannlege som holder pasientene venter lenge etter sine planlagte avtaler og som ikke klarer å tildele nok tid til å fullføre prosedyrer skaper et dårlig helhetsinntrykk og bidrar til en atmosfære som viser en mangel på respekt for pasientene.

Hvordan finne en tannlege i Nuevo Progreso

Nuevo Progreso er en by som ligger i det nordlige Mexico på den amerikansk-meksikanske grensen. Byen er koblet til Progreso Lakes, Texas, ved Progreso-Nuevo Progreso International Bridge og er et populært Texas grenseovergang. Byen Nuevo Progreso tilbyr en elektronisk katalog av virksomheter, inkludert tannleger. Du kan bruke dette online ressurs for å finne en lokal tannlege som spesialiserer seg i et bestemt felt av tannbehandling.

Bruksanvisning

•  Åpne en nettleser på datamaskinen din og gå til Progreso Shopping Portal.

Klikk på den gule "Tannleger" knappen på venstre side av nettsiden.

Velg en tannlege fra listen over tilgjengelige tannleger innenfor noen av de dental spesialitet underseksjoner. Ved å klikke på tannlege linken tar deg direkte til tannlegen nettside eller gi deg ytterligere informasjon om at tannlegen.

Hvordan få en gratis tannlege

Hvordan få en gratis tannlege


Finne tannpleie kan være frustrerende når du er arbeidsledig eller på begrensede midler. Men det er mulig å finne en tannlege som vil tilby gratis eller billig tannbehandling. Noen tannleger tilbyr sine tjenester gratis som en del av en nasjonal frivillig nettverk; andre gir tjenester gjennom lokale klinikker eller offentlige programmer. Noen programmer lar deg spesifisere tannlegen du ønsker å se om du trenger oppfølging omsorg. Andre gir tjenester fra fagfolk på en roterende basis. Men uansett, er alt det vil koste en liten bit av forskning på forhånd.

Bruksanvisning

Finne en gratis tannlege

•  Ta kontakt med din byens lokale myndigheters helseavdeling. I mange byer vil dette være det fylket helseavdelingen kontor. Forhøre seg om det er en statlig støttet tannklinikk eller program i ditt område. I så fall spør hvordan tjenestene er satt opp: Har du behov for en avtale, eller er de først til mølla-betjene? Finn ut hva som er nødvendig for å kvalifisere seg til å se en tannlege under programmet.

Kontakt United Way kapittel i ditt område. United Way gir noen ganger gratis eller subsidiert tannbehandling. United Way også kanskje vet om andre gratis tannleger i ditt område, så sørg for å spørre.

Ta kontakt med universitet eller høyskole i ditt område og spør om det er en tannlege skolen. I så fall vil det sannsynligvis ha en klinikk med gratis eller rimelige tjenester. Disse klinikker er vanligvis bemannet av studenter som er overvåket av credentialed tannleger, og din omsorg kan gis på rotasjonsbasis. Noen dental skolen programmer gir ulike timer for ulike tjenester, for eksempel legevakt, sjekk ups, etc. Pass på å angi hva slags omsorg du trenger og be om informasjon for den aktuelle tjenesten.

Kontakt den amerikanske Health and Human Resources 'Health Resources og Services Administration (HRSA) enten på Internett eller via telefon. Be om en liste over gratis tannleger i ditt område. De fleste fylker har en klinikk som tilbyr rimelige tannhelsetjenester, selv om de fleste kostnad på en glideskala. Om det er mulig å kvalifisere for gratis omsorg spør, og forklare din situasjon.

Kontakt odontologiske fra hjertet og spør når neste gratis tann dag vil finne sted i ditt område. Dette er et nettverk av tannleger som frivillig sine tjenester for dem som ikke har råd til å betale. Siden nettverket er ikke tilgjengelig i alle områder, kanskje en tur til en nærliggende by være nødvendig. Likevel, dette er en fin måte å etablere rapport med en privat tannlege som kan følge din fremgang.

6. Sjekk ut Freemedicalcamps nettside, en annen privat kilde for tannpleie som er bemannet av lokale eller regionale tannleger. Nettstedet lister regjeringen og private tannhelsetjenester, inkludert mobile klinikker som er tilgjengelige i ditt område.

Kontakt veldedige organisasjoner som tilbyr sosiale tjenester i ditt område. Noen mulige kilder inkluderer kirker og religiøse filantropiske organisasjoner som er involvert i medisinsk behandling. Tannhelsetjenesten er kanskje ikke tilgjengelig på en jevnlig basis, men. Sørg for å finne ut hvor ofte tannlegen ser pasienter, enten du vil se den samme tannlegen på retur, og hva som kreves for å kvalifisere for tjenesten.

Hint

 • Sørg for å ta din finansiell informasjon, som for eksempel lønn stubber, arbeidsledighet sjekk stubber og / eller skatteopplysninger med til timen. Mange gratis eller rimelige tjenester fungerer på en glidende skala basert på din inntekt.
 • Ta dine dental poster (hvis tilgjengelig) med deg for det første besøket. De kan bidra til å få fart på din evne til å se en tannlege.
 • Ikke vær redd for å sjekke med venner eller lokale familiemedlemmer for forslag til gode, gratis eller rimelige tannleger.
 • Hvis du ikke er i stand til å finne en liste over en høyskole dental program i ditt område, kan du spørre en lokal tannlege for nummeret.
 • Vær rask når du slår opp til timen, og være forberedt på å vente. Gratis klinikker har ofte mange kunder.
 • De fleste gratis klinikker er avhengig av donasjoner. Ikke bli overrasket om tannlegen eller klinikk oppfordrer til en nominell donasjon for tjenesten. I mange tilfeller er det det som holder programmet gående.

Hvordan man kan sammenligne Tannleger

Hvordan man kan sammenligne Tannleger


Tannleger har mange oppgaver når det kommer til din tannhelse. Med hjelp av sine tannhelsesekretærer, de pusser tennene, fylle hulrom, utføre root kanaler og inspisere for tannkjøttsykdom. Velge en tannlege som du mener er profesjonell og dyktig krever at du undersøker alle tilgjengelige alternativer i ditt område, kan du spørre detaljerte spørsmål og evaluere resultatene objektivt.

Bruksanvisning

Kontroller at alle tannleger du vurderer har sine grader som lege av tannkirurgi (DDS) eller lege for tannmedisin (DDM). Dette sikrer at de har deltatt på minst fire år med tann skolegang, fått nok praktiske timer og bestått eksamen for å bli vurdert kvalifisert av staten til å praktisere tannbehandling.

Besøk med tannleger og deres staber før booking en avtale for noen tannarbeid. Ta hensyn til hvordan de behandler sine andre ansatte, andre pasienter og, viktigst av alt, du. Legg merke til om de spør deg spørsmål om din tidligere tannpleie, hva du leter etter i en ny tannlege eller andre spørsmål av genuin bekymring over pengene saker.

Planlegge en avtale for en rutinemessig eller mindre prosedyre som en tann rengjøring med din topp-valg tannlege før du leverer andre store tannproblemer over til dem. Evaluere deres profesjonalitet, aktualitet og grundighet. Legg merke til om du var komfortabel under inngrepet eller erfaren smerter på grunn av muligens dårlig praksis. Planlegg din neste rutinemessig prosedyre med den andre tannlegen på listen hvis den første ikke oppfyller dine kvalifikasjoner.

Undersøk hvordan tannlegen og hennes ansatte holde diagrammer og poster. Hvis du bare er i tannlegekontor to ganger i året, er det nødvendig at de holder nøyaktig oversikt over din tannhelse.

Spør andre pasienter av tannlegene om deres ærlige mening av hans arbeid, profesjonalitet og priser. Ta dette rådet i betraktning når jeg planlegger avtaler.

Hold dine egne poster for tannarbeid gjort av konkrete kontorer. Bad tannarbeid vil ikke vare lenge. Hvis en fylling faller ut, må du stole på en mer kvalifisert tannlege å gjøre reparasjonsarbeidet.

Slik Finn Lumineers Tannleger

Lumineers er en porselen finer for tennene. De er hevdet av selskapet å være den eneste klassen av finer som er trygt og smertefritt. I motsetning til tradisjonelle veneers, trenger Lumineers ikke krever boring eller skudd under søknadsprosessen. De er effektive for linjeavstand, chipped, skjeve eller flekker tenner. En annen fordel med Lumineers fremfor tradisjonelle skallfasetter er levetiden. Lumineers vare rundt 20 år og har en livstidsgaranti. Det tar 2-3 tannlegetimer til å ha de Lumineers brukt.

Bruksanvisning

Naviger til Lumineers hjemmeside Lumineers.com.

Tast inn ditt postnummer inn i boksen øverst til høyre som heter "Finn en tannlege." Trykk på "Go".

Skriv inn den nødvendige informasjonen inn i "Finn en tannlege Today" boksen. Informasjonen inkluderer navn, adresse, telefonnummer, alder, kjønn og e-postadresse.

Trykk på "Klikk for å finne din tannlege!"

Vent ett til to virkedager for en samtale fra en kvalifisert Lumineer tannlege.

Call 888-437-7179 som i 2011 for å finne en Lumineers tannlege i nærheten av deg hvis du foretrekker å snakke med noen over telefonen heller enn å finne informasjon på nettet.

Different Type of Tannleger

Different Type of Tannleger


Tannleger gir et bredt omfang av omsorg utover det kjente forebygging og en og annen fylling av et hulrom. Etter å ha fått en lavere grad, må potensielle tannleger fullføre fire nye år med skolegang ved en godkjent tannlege program. En University of California, Berkeley, studier har knyttet dårlig tannhelse til systemiske helseproblemer som hjerte- og karsykdom. Disse funnene har skiftet fokus mot tannleger og deres rolle i helsevesenet. The American Dental Association anerkjenner ni dental spesialiteter i tillegg til den generelle tannlegen: kjeveortopedi, oral og maxillofacial kirurgi (oral kirurg), pediatrisk tannbehandling, Endodonti, periodonti, protetikk, oral og maxillofacial athology, muntlig og maxillofacial radiologi og folkehelse tannbehandling.

Generelt Dentistry

Ofte referert til som familie tannleger, generelle tannleger gir den første linjen i forsvaret mot tannproblemer og anses å gi forebyggende behandling. Ifølge Consumer Guide to Dentistry, de er opplært til å behandle enkle dental unormalt og diagnostisere mer kompliserte de som krever behandling av tannlegespesialist.

Kjeveortopedi og dentofaciale Ortopedi

Den største dental spesialitet, kjeveortopeder og dentofacial orthopedists rette tenner og justere kjefter for både funksjonelle og estetiske grunner. Dentofacial orthopedists behandle avvik forbundet med ansikts utvikling. Dette spesialitet krever 2-3 års spesialisert opplæring utover tannlege skolen.

Oral og Maxillofacial Surgery

Oral kirurger utføre en rekke operasjoner for å forebygge, behandle og lindre kjeveproblemer. De kan fjerne visdomstennene, re-justere kjeveledd for å lindre smerte eller reparere en brukket kjeve. Oral kirurger kan også behandle pasienter med kreft i munnhulen, tumor og cyster eller utføre kosmetisk kirurgi. De får videregående opplæring i anestesi, noe som gir mulighet for sikker administrasjon i et kontor innstillingen. Oral kirurger må delta fire år med ekstra post-doktorgrad opplæring i et sykehus-basert kirurgisk residency program med andre medisinske beboere i generell kirurgi, anestesi og andre spesialiteter.

Pediatric Dentistry (Pedodontists)

Pediatric tannleger er spesialtrent i barnepsykologi, vekst og utvikling for å behandle oral helse av unge mennesker. De gir vane rådgivning for å eliminere tommelen suge eller smokk bruk, administrere tann problemstillinger knyttet til vekst og utvikling og har vært forberedt på å behandle barn som har spesielle behov, for eksempel ADHD. Pediatric tannleger må gjennomføre to til tre år med trening etter å ha fullført en fireårig dental skolens læreplan, sier Forbruker Guide to Dentistry.

Endodonti

Endodontists behandle innsiden av tannen, hvor massen, mykt vev og rotfylling lie. Disse områdene kan bli betent eller infisert som følge av dyp råte, tannskader eller gjentatt dental produserer. Behandling av en endodontist er nødvendig for å unngå abscess og eventuelt tap av tannen. Endodontists er mest kjent for å utføre rotfylling. De krever to eller flere års trening i tillegg til å fylle tannlege skolen.

Periodonti

Periodontists spesialister på kirurgisk og ikke-kirurgisk behandling av støtte og omkringliggende vev av tennene (tannkjøttet og leddbånd), plassere tann implantater og kan utføre oral kosmetisk kirurgi. De klarer pasienter med systemiske sykdommer som diabetes, pusteproblemer og HIV / AIDS som forårsaker kroppen til å produsere overflødig plakk, noe som fører til periodontitt. Ubehandlet, kan det ødelegge tannkjøttet og støtte bein som holder tennene på plass som resulterer i tap av tenner. Periodontists må delta 6:57 års post-doktorgrad opplæring i en American Dental Association (ADA) -accredited periodonti gjesteatelierprogram.

Protetikk

Prosthodontists spesialister på håndtering og behandling av forhold knyttet til manglende eller mangelfulle tenner og / eller vev ved hjelp av dental broer, proteser, skallfasetter og andre erstatninger, og anses arkitektene restorative dental behandling planer. Forhold kan resultere fra kjeven og ansikts unormalt, skade, forsømmelse eller være rent kosmetisk. Prosthodontists må gjennomføre ytterligere tre til fire år av post-doktorgrad skolegang i en ADA-godkjent program.

Oral og Maxillofacial Pathology

Muntlig og maxillofacial patologer utfører den mikroskopiske tolkning av biopsier fra muntlig og maxillofacial området innsendt av tannleger, tannlegespesialister og leger. De har også forske på muntlige sykdom årsaker og manifestasjoner og ofte tjene som tannskole professorer. De kan også vurdere pasienter som kan ha systemiske sykdommer, slimhinnesykdommer og premaligne og maligne tilstander. Muntlig og maxillofacial patologer må få tre års post-doktorgradsopplæring.

Oral og Maxillofacial Radiologi

Muntlig og maxillofacial radiologer lese og tolke diagnostiske bilder produsert av maxillofacial røntgen, CT, MRI, ultralyd og andre diagnostikk produsert av strålende energi, ifølge American Dental Association.

Dental Public Health

Folkehelse tannleger søke å fremme viktigheten av oral helse og sykdomsforebygging gjennom offentlig utdanning rettet mot den generelle samfunnet, helsepersonell og beslutningstakere. De fleste tannleger er involvert i dental folkehelsen har en mastergrad i folkehelse grad, i tillegg til sin doktorgrad.

Generelle Tannleger Vs. Kjeveortopeder

Generelle Tannleger Vs. Kjeveortopeder


Mye som leger, tannleger delt inn i grupper. For eksempel generelle tannleger omsorg for pasientenes generelle oral helse, og spesialister med ytterligere opplæring, slik som kjeveortopeder, løse spesifikke områder av oral helse.

Generelle Tannleger

Generelle tannleger vurdere hver pasientens munn og hals område etter tegn på forskjellige sykdommer, vurdere tilstanden til hver enkelt pasients tenner og tannkjøtt, og utføre korrigerende prosedyrer etter behov.

Henvisninger

Generelle tannleger henvise pasienter til spesialist når det er nødvendig. For eksempel kan en tannlege henvise en pasient til en kjevekirurg for visdom tanntrekking eller til en kjeveortoped for tannregulering.

Kjeveortopeder

Kjeveortopeder er tannleger som gjennomgår ytterligere to eller tre års opplæring i kjeveortopedi. Ved hjelp av tannregulering og andre apparater, kjeveortopeder forbedre hvordan pasientenes tenner ser og passer sammen.

Kjeveortopedisk behandling

Kjeveortopedisk behandling kan forbedre en rekke posisjoneringsproblemer, slik som overbitt, underbitt, skjeve tenner og tenner med for mye plass mellom dem.

Kjeveortopedisk behandling Providers

Enten generelle tannleger eller kjeveortopeder kan gi kjeveortopedisk behandling. Selv om noen mennesker er fornøyd med å motta kjeveortopedisk behandling fra en generell tannlege, andre foretrekker å ha sitt kjeveortopedisk arbeid utført av en spesialist som har hele praksis er viet til kjeveortopedi.

Arbeidsoppgaver av en tannlege

Arbeidsoppgaver av en tannlege


Når tennene verke eller tannkjøttet blør, kan du bare selvmedisinering så lenge. Du til slutt må stole på en utdannet medisinsk faglig som en tannlege for å diagnostisere og behandle din tilstand. Fikse smertefulle tenner er en av flere funksjoner som kan utføres av en lisensiert tannlege.

Funksjon

En allmennpraksis tannlege bryr seg for tennene og munnen vev ved hjelp av utstyr som for eksempel munn speil, sonder, tang, børster, driller, fyllinger og X-ray maskiner. Mange ansette profesjonelle pleiere å rense sine pasienters tenner.

Instruksjon

Tannleger kan instruere deg om hvordan kosthold, munnhygiene kan forbedre din tannhelse, og gi råd om hvordan man skal unngå fremtidige problemer, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics.

Betydning

Allmennmedisin tannleger fylle hulrom, rette tenner, legge tetningsmidler og utføre kirurgi for å behandle tannkjøtt sykdommer, fjerne tannråte og legge kroner og andre strukturer for å beskytte eller erstatte tenner. Spesialister kan rette tenner og riktige bites, eller utføre operasjoner som er utenfor kompetansen til allmennmedisin tannleger.

Typer

Spesifikke oppgaver varierer med spesialiteter. For eksempel, kjeveortopeder rette tenner med tannregulering; pediatriske tannleger håndtere behovene til barn; endodontists utføre root kanalene; og oral kirurger operere på munn og kjever.

Administrasjon

Mange tannleger arbeide som solo utøvere i sin egen virksomhet og trenger å tendens til behovene til å kjøre sin drift. De fleste, men henvise administrative oppgaver til administrativt ansatte, som de kan da ha tilsyn.

Hvordan å innføre en ny tannlege til pasienter

Det er ingen hemmelighet at folk flest ikke ser frem til en tur til tannlegen. Enkeltpersoner er særlig bekymret når blir introdusert til en ny tannlege. De fleste trenger å endre tannleger på et tidspunkt i livet. Det vil være en økende frekvensen av pasienter som blir introdusert til nye tannleger som frekvensen av tannleger som går av med pensjon øker. Nøye planlegging og medfølelse må brukes ved innføring av nye tannleger til pasienter.

Bruksanvisning

Hvordan å innføre en ny tannlege til pasienter

•  Søk om medlemskap med American Dental Association hvis du nylig har kommet inn i dental yrke. Bli med American Dental Association vil gi deg verdifulle ressurser for å hjelpe deg å etablere og vedlikeholde en vellykket tannbehandling praksis. Pasienter vil føle seg tryggere med deg som sin nye tannlegen hvis de kan bekrefte ditt medlemskap med ADA.

Hold et åpent hus om du åpner en ny tannlegepraksis. Åpent hus vil gi en mulighet for pasienter å møte deg for å begynne å danne et positivt profesjonelt forhold til pasienter. Gi kundene en mulighet til å presentere seg og stille spørsmål om din tidligere erfaring og pedagogisk historie.

Tilby en gratis tann screening for pasienter du møtte under åpent hus. Du bør også tilby gratis tann screening til alle potensielle nye kunder som er interessert i dine tjenester. Det er ikke lett for pasienter å føle seg komfortabel med en ny tannlege. Heldigvis har de fleste mennesker liker å få noe gratis. Hvis du tilbyr en gratis tann screening eller rengjøring etter potensielle pasienter, gi deg dem en mulighet til å få en følelse for din kompetanse før å ha noen store tannarbeid fullført.

Annonser ditt store åpningen før du offisielt åpne for business. Du bør vurdere å annonsere på reklametavler, TV, radio, og / eller i avisen. Annonsering din store åpningen gir deg muligheten til å markedsføre deg selv og dine nye tannhelsetjenester til potensielle pasienter i de samfunnene du vil tjene.

Seek påtegninger fra tidligere klienter. Hvis du trenger å flytte til et nytt område, eller koble til et nytt tannlegepraksis, kan disse attester brukes til å etablere din erfaring som tannlege og vise nye pasienter som du er en respektert og pålitelig tannlege. Dine nye kunder vil være mer tilbøyelige til å tro på dine evner hvis de vet at du har tjent andre kunder også.

Start et nettsted for å markedsføre ny tann virksomhet når du er avgjort på det nye kontoret. Ditt nettsted bør inneholde informasjon om siste tannlegepraksis. Hvis du er i stand til å innhente tillatelse fra tidligere kunder, legge ut bilder på nettet som gjenspeiler arbeidet på andre tannlegekontor. Gi informasjon om din pedagogisk historie. Vurdere å inkludere en e-postadresse der potensielle kunder kan kontakte deg med spørsmål.

Hint

 • Vær tålmodig når du arbeider for å tiltrekke seg nye pasienter. Ikke alle kommer til å ønske å motta tjenester fra en ny tannlege umiddelbart.

Graduation Gaver til tannleger

Graduation Gaver til tannleger


Trening for å bli en tannlege krever mye hardt arbeid og dedikasjon. Finne den perfekte gave til en utdannet om å tjene en DDS grad tar noen trodde, så vel. Heldigvis er det mange ideer til å vurdere, avhengig av en rekke faktorer, alt fra nærhet av ditt forhold til graduate til hans sans for humor.

Dental-Themed Gaver

For gaver som er ment å være på den lyse siden, Yrker Gaver nettstedet tilbyr en rekke elementer designet for en tannlege. Disse inkluderer en intrikat kobber og stål skulptur av tannlege og pasient som dobler som en business-kortholderen, hengende tegn og plaketter som kan tilpasses med høgare navn, en humoristisk slips utsmykket med tenner, og selv en tannbehandling-tema armbåndsur , fylt med små tannbørster på ansiktet sitt. I tillegg Moon Hunter Design tilbyr en online utvalg av T-skjorter, baseball caps, ølbrikker, forklær og andre elementer som er spesielt tilpasset til en tannlege utdannet.

Innrammet diplom

The Graduate har brukt mange år på å tjene en Tannlege, men kanskje ikke har tenkt så mye på hva du skal gjøre med den stykke papir betegner bragd. Å ha diplom profesjonelt innrammet kan lagre utdannet bryet med å måtte gjøre det, samtidig som det gir en påminnelse om din omtanke hver gang hun ser på det. Innramming Achievement er et selskap som spesialiserer seg på innramming diplomer, og har en spesiell Tannlege ramme utsmykket med to 24-karat, gullbelagte medaljonger av Rod of Asklepios, det internasjonale symbolet for tannbehandling avbildet av en enkelt slange pakket rundt en stab.

Dag på Spa

Tannleger, som kirurger, tilbringer mye av sin arbeidstid på sine føtter, bøyd over en pasient. Dette kan la en tannlege utsatt til ryggsmerter og rygg belastning, så en utmerket idé for en fersk dental grad er et gavekort på deluxe spa-behandling hvor utdannet kan nyte en dag med stress-fri velvære, inkludert en dyp massasje. Hvis graduate er ikke spa-type, kan et alternativ være et gavekort pakke med flere massasjer fra en registrert massasjeterapeut.

Hjelp med regninger eller en Student Loan

Ifølge KayCircle nettside, er den gjennomsnittlige kostnaden for å tjene en DDS grad ved en offentlig skole anslått til å være ca $ 150 000, så en gave utdannet kan sette pris på er en velmenende sjekk for å bidra til å dekke kostnadene ved en student lån. Selv om en tannlege inntjeningspotensialet er høyt, er penger sannsynlig stramt for en nyutdannet starter ut i en ny karriere, og en gave av noen ekstra penger kan gå en lang vei mot å dempe de første månedene.