Digidexo.com

boost for 40 åringer vekter

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle


Å være tenåring er vanskelig nok uten å bære rundt ekstra vekt. Det sosiale stigma knyttet til overvekt kan være traumatisk for tenåringer og forårsake sosial angst og til og med depresjon. Tenåringer har forskjellige vekttap behov fra voksne, imidlertid. For tenåringer å gå ned i vekt og få muskler uten å ofre sin vekst og helse, bør de følge bestemte retningslinjer. Her er den raskeste måten for tenåringer å gå ned i vekt og få muskler sunt.

Raw Foods

Spise rå matvarer i store mengder. Rå grønnsaker som salat, brokkoli, blomkål, gulrøtter, selleri, epler, appelsiner, bananer og druer er lav i kalorier, men høy i vitaminer og aminosyrer som vil hjelpe en tenåring til å brenne fett. Rå grønnsaker inneholder høye nivåer av aminosyrer slik som L-arginin, L-glutamin og L-lysin, som vil øke termogen aktivitet i kroppen. Selv om det ikke alltid er sikkert for tenåringer å ta disse i tillegg form, kan de trygt bli oppnådd fra næringskilder. I tillegg kan disse matvarene spises i store mengder på grunn av den lave kalori-innhold.

Hydrate

Drikk minst 64 gram is vann daglig. Isvann bidrar til å øke stoffskiftet når kroppen må jobbe hardere for å bringe vannet til kjernetemperatur. En økt metabolisme betyr raskere kaloriforbrenningen. Vann vil også hjelpe deg til å føle deg mett og redusere sult signaler på grunn av dehydrering.

Fast Food

Holde seg borte fra salgsautomater og fast-food restauranter. Disse matvarer inneholder mettet fett, og kan bidra til vektøkning. Tenåringer noen ganger utvikle den dårlige vanen med å velge disse raske matvarer fordi de er opptatt og ikke føler de har tid til å spise sunt. Sett sunne snacks som pretzels, epler, bananer eller popcorn i små baggies som du kan bære med deg når du er ute med venner. I tillegg velger vann eller lav-kalori drikker mer enn brus. Du vil gå ned i vekt raskest hvis du begrense kalorier til FDA-anbefalte mengden av 2000 til 2500 for kvinner og 2500 til 3000 for menn.

Karbohydrater

Unngå karbohydrater som pasta, poteter og brød, som kan bidra til vektøkning. Prøv å begrense disse til mindre enn 40 gram per dag. Sjekk mat etiketter før du spiser for å unngå overspising karbohydrater. Flertallet av karbohydrater bør forbrukes i form av rå grønnsaker og frukt. Gå med dine foreldre eller omsorgsperson til matbutikk, og bidra til å plukke maten du ønsker å spise.

Protein

Spis protein for å øke muskelvekst. Proteinkilder omfatter kjøtt, egg, ost, bønner og grønnsaker. Fisk som laks og ørret er gode kilder til protein som inneholder svært lite fett. Velg magert kilder til kjøtt for å unngå vektøkning og bidra til muskelvekst. Begrens ost til mindre enn 3 gram per dag for å unngå fett opphopning.

Aktiviteter

Utføre morsomme aktiviteter som vil brenne kalorier og hjelpe deg å miste vekt raskt. For eksempel kan du bli med basketball, spore, cheerleading eller fotballag på skolen. I tillegg kan du dra nytte av noen gratis programmer for studenter som kan tilbys av lokale samfunnshus. Aktiviteter som kickboksing, jogging, løping, tennis, kickboxing, spinning og dans brenne en betydelig mengde kalorier. Hvis foreldrene dine tilhører et treningsstudio, finne ut om du kan legges til deres medlemskap eller få en student rabatt. Prøv å få noen venner til å bli med deg slik at du kan motivere hverandre.

Vekt trening

Gjør åtte til 10 repetisjoner av minst tre sett når du gjør vektbærende trening. De siste tre repetisjoner bør være vanskelig for maksimal muskelvekst. Unngå ekstremt tunge vekter for å unngå skade. Pass på at du spør en personlig trener eller noen opplæring i løfte før du begynner å arbeide med vekter. Ved løfting av vektene, bør bevegelsen alltid være langsom og kontrollert. Sving aldri vekter, og ikke løft med ryggen. Løft mindre vekt og bruke mer repetisjon for slankere muskler. Ifølge exercisegoals.com, de beste vektløfting øvelser for tenåringer å bygge muskelmasse samlet er benkpress, knebøy og døde heis. Når disse øvelsene har blitt mastret, kan mer spesifikke vektløfting trekk legges til øke muskeldefinisjon. Yngre tenåringer i alderen 13 til 14, skal feste med lette vekter for å unngå skade. Eldre tenåringer bør arbeide med moderat tunge vekter etter at de har lært riktig teknikk. Nøkkelen til å bygge muskler er å bruke riktig form når du løfter vekter.

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt

Vekttap kan være ekstra vanskelig for tenåringer, som ønsker å passe inn og kan ha problemer med å bygge tillit. Selv om det er mange kjepphest dietter og diettprodukter lovende raskt vekttap, disse dietter vanligvis jobber bare på kort sikt fordi langsiktige ernæringsmessige vaner ikke er endret. Den raskeste måten for tenåringer å gå ned i vekt og holde den av er ved å endre deres tankesett, matvaner og treningsprogram. På denne måten er også den sikreste.

Få Support

Før du begynner dietten din, snakk med foreldrene dine og fortelle dem hvordan du føler deg og hva du ønsker å oppnå. Så spør dem om de vil hjelpe deg på reisen. Hvorvidt denne støtten kommer i form av å kjøpe sunnere mat for deg, tar du oppsøke lege eller en ernæringsfysiolog slik at du kan få profesjonell veiledning eller bare være der for moralsk støtte, jo mer støtte du har, desto mer vellykket vil du bli og desto raskere vil du miste vekt.

Handel Drinks

Først og fremst bør tenåringer handle noen av sine normale drinker for naturens drikke - vann. Mange tenåringer er tilfreds med å drikke pop, kullsyreholdige juice og hermetisert te, alle fylt med sukker og kunstige smaker. Bytte bare ett av disse drinker per dag for en flaske vann kan lagre så mange som 150 kalorier om dagen. I tillegg hjelpemidler vann nyrene i Flushing ut avfall slik at kroppen kan forbrenne fett og fyller deg opp slik at du ikke er så sulten.

Snack gjennom dagen

Begynn alltid dagen med en sunn frokost; dette vil hjelpe avverge cravings gjennom dagen og tenne en ild under stoffskiftet. Deretter må du pakke to eller tre sunne snacks å ta til skolen med deg. Dette kan være gulrot pinner, pretzels eller en banan. Å ha disse til å spise hver 2 til 3 timer vil bidra til å holde deg full, holde stoffskiftet brenne fett og kalorier, og gjøre det lettere for deg å ikke overdrive det til middag.

Spis bare til du er full, eller nær det

Mange mennesker, spesielt tenåringer, har en vane å spise forbi det punktet av metthet på grunn av mange faktorer, inkludert kjedsomhet, stress og ensomhet. Snarere enn å spise forbi det punktet av å være full eller å spise når du ikke er sulten, engasjere seg i en aktivitet som å gå eller danse på rommet ditt. Et annet triks er å spise sakte. Magen er ikke klar over hvor mye mat er i magen før ca 20 minutter etter at du har begynt å spise. Hvis du spiser saktere, gir du hjernen din tid til å ta opp til magen, noe som resulterer i å spise akkurat passe mengde.

Trening

Spise høyre er bare en del av ligningen når det gjelder å miste vekt. Trening er nødvendig også. Den beste øvelsen for å miste vekt raskt er aerobic trening. Dette kan inkluderer turgåing, sykling og dans. Hvis du liker sport, bli en skole sport. Hvis du tror du kanskje har lyst yoga, ta en yogatime. Uansett hva du gjør, velger en aktivitet du liker, slik at du vil holde med den minst 5 dager i uken. Målet ditt bør være 60 minutter med trening om dagen, men hvis du er bare begynnelsen, begynner sakte og jobbe deg oppover.

Dietter for tenåringer å miste vekt raskt

Tenåringer har visse fordeler når det gjelder å miste vekt. Deres hormonelle profil forbedrer metabolske prosesser, betyr at de ikke trenger å kutte kalorier så langt som voksen. Selv om tenåringer kan fortsatt falle byttedyr til fedme gjennom dårlige matvaner, kroppene deres er så spenstig at de normalt kan sprette tilbake med bare noen få enkle endringer i kostholdet. Dermed, de beste dietter for tenåringer miste vekt raskt trenger ikke være komplisert - de trenger bare være effektiv.

Carb-Cutoffs

A "carb-cutoff" er ett mulig diett for å hjelpe tenåringer slippe noen vekt. En carb-cutoff er bare en tid på dagen etter som dieter vil opphøre forbruker karbohydrat-tung mat. Som kroppen bruker karbohydrater for rask energi, er det fornuftig å kutte av "drivstoff kilde" på kveldene, etter at behovet for energi har nesten passert. Ved å holde "tank" nær å tømme ved sengetid, sannsynligheten for natten fettlagring synker kraftig.

Carb-cutoffs kan gjennomføres når som helst på dagen, men en god prøvetiden er rundt 18:00 Hvis middag serveres vanligvis etter 06:00, må du gi en carb-fri alternativ for tenåringen din. Det ville være bedre, men hvis hele familien deltar i carb-cutoff. Dermed ville tenåringen ikke føler blinket ut for "straff" og ville ikke danne negative assosiasjoner med sunn mat. Vurdere fremgang etter to uker med en 18:00 carb-cutoff. Hvis tenåringen synker vekten til en rimelig pris (rundt én til to pounds en uke er en sunn mål), fortsette med 18:00 tiden. Hvis vekttap ikke er oppstått, flytte carb-cutoff tid tilbake en time og revurdere i ytterligere to uker. Ved å finjustere dietten gjennom konstant evaluering, vil du finne ut hva som fungerer best for din ungdoms kropp.

Sunne vaner Diet

Som nevnt, trenger tenåringer ikke alltid trenger et fullt disiplinert diett for å gå ned i vekt. Hvis carb-cutoffs er ikke tiltalende, prøv en sunne vaner Diet stedet. En sunn vaner kosthold er en liste over praktiske ernæringsmessige mål som tenåringen vil gjennomføre én per uke før hele listen er i effekt. Ved å sakte endring tenåringens oppførsel mot en sunn måte å spise, vil han være mer sannsynlig å danne nye vaner og ikke føle utilbørlig undertrykt av dietten.

En liste over mulige sunne vaner inkluderer: bare drikker null-kalori drikker, spiser frukt eller grønnsaker til hvert måltid, spise mer magert kjøtt, spiser mer grove korn alternativer, og erstatte usunt fett med sunt fett (som fisk og olivenolje). Igjen, ville det være best om hele familien "spilte sammen." Tross alt, enten de innrømmer det eller ikke, tenåringer fortsatt bevisst eller ubevisst modellere sin atferd etter sine foreldre - hvis du setter en god ernærings eksempel som forelder, vil det være langt lettere å overbevise tenåringen din.

Enkle måter for tenåringer å gå ned i vekt

Tenåringer ofte finne seg selv fokuserer for mye på vekten sin. Dette kan være forårsaket av de standarder satt av media og press fra foreldre eller venner. Tenåringer bryr seg om hvordan de ser ut fordi de ønsker å passe inn og har venner - og ofte andre tenåringer er ikke spesielt snill når det kommer til måten folk ser. Legg til dette den høye frekvensen av barndommen / tenårene fedme på grunn av stillesittende livsstil og dårlig mat valg, og du vil finne mange tenåringer på jakt etter en enkel måte å gå ned i vekt.

Se en lege

Finn ut om du faktisk trenger å gå ned i vekt. Den beste måten å finne ut dette på er ved å se en lege. The body mass index (BMI) diagrammer som kan fortelle folk om de er overvektige basert på høyde og vekt er designet for voksne. Det finnes en rekke av kroppens endringer som skjer i løpet av tenårene, så det er viktig å konsumere tilstrekkelig, nærende kalorier. Ved å snakke med en lege kan du avgjøre om du trenger å gå ned i vekt, og hvis så, hvor mye du skulle miste. Legen kan også gi deg tips for å hjelpe din vekt-tap mål.

Erstatt med sunne valg

Erstatte junk food med sunne valg som du liker. Potetgull, godteri og andre bearbeidede snacks kan erstattes med druer, nøtter, gulrot kjepper og naturlig popcorn. Handel iskrem for yoghurt. I stedet for en bearbeidet frossen pizza, legge naturlige tomatsaus og fersk ost til en hel-hvete pita og stek i ovnen til osten smelter.

Get Moving

Trening er den enkleste måten for tenåringer å komme til deres ideelle vekter. Ikke delta i et treningsstudio eller løpe på plass på rommet ditt. Det er ikke mye moro, slik at du ikke vil holde seg til det. Bli med i en klasse som ikke bare vil gi øvelse, men kan hjelpe deg å bygge sosiale ferdigheter og vennskap. Tenk dans klasse, fotball eller karate. Hvis du ikke ønsker å delta i en lagidrett, finne en venn som ønsker å gå ned i vekt også, og begynne å gå i en park sammen flere ganger i uken. Hvis du spiser når du er lei, finne en hobby for å få deg ut av huset eller opptatt, så du vil ikke tenke på mat.

Sunne måter for tenåringer å gå ned i vekt

En ledende årsak til ungdoms fedme stammer fra vaner lært fra å observere en overvektig forelder. Tenåringer er i stor grad påvirket av vaner av sine foreldre. Når de utsettes for dårlige matvaner for en lengre periode, kan en tenåring synes det er vanskelig å unngå å plukke dem opp. Hvis en tenåring føles ubehagelig med hans eller hennes eget utseende, kan det være en god tid til å vedta bedre matvaner. Med bedre matvaner og den rette motivasjonen, kan tenåringer effektivt ned i vekt.

Veiledning

Hvis du har en tenåring som er overvektig, mest sannsynlig er de også bekymret for sin vekt også. Som forelder, bør du gi dem veiledning og forståelse. Være villig til å hjelpe barnet ditt til å dempe atferd som har ført til ham eller henne være overvektig. For tenåringer kan vekt og selvbilde være veldig vanskelige saker å håndtere. Forsterke dem med forestillingen om at det ikke er noen perfekt kropp. En sunn vekt for en person kan ikke være riktig vekt for noen andre.

Porsjonskontroll

Et sunt vekttap program for tenåringer er forskjellig fra de mange voksne engasjere seg i. Tenåringer er fortsatt utvikling, så det er usunt å vedta en kjepphest diett som begrenser en rekke matvarer. Tenåringer er heller ikke typisk mat innkjøpere og beslutningstakere i husholdet. Dette betyr at de ikke ofte gå på butikken og kjøpe mat eller forberede sine daglige måltider. Den beste måten for en tenåring å miste vekt er ikke i å unngå visse matvarer, men heller å spise riktig porsjoner per måltid. Målet når du spiser er å gi kroppen med drivstoff for å fungere skikkelig. Du bør spise nok til å ikke lenger føle seg sulten, men ikke nok til å føle seg svært full. Den full følelse er avledet fra signaler som sendes fra magen når det begynner å ekspandere. Dette er usunn.

Tenåringer trenger å lære det grunnleggende av å lese en ernæring etikett. Ved å forstå hvor mye mat å spise for en servering størrelse og hvor mange kalorier er involvert i ulike matvarer, kan unødvendig kaloriinntak unngås. Vekttap oppstår bare når kroppen forbrenner ca 3500 mer kalorier i en gitt tidsperiode så er fortært. 3500 kalorier er lik 1 krone tapt eller vunnet. Ved hjelp porsjonskontroll vil tillate deg å fortsatt spise den maten du liker, men begrense mengden kalorier du tar inn.

Motstå Quick Fix Dietter

Det er avgjørende å hjelpe tenår forstå at vektkontroll er en langsiktig satsing. La dem vite at kjepphest dietter som forsøker å gi en rask løsning for vekttap er usunn. Disse dietter kan føre til voksende og fortsatt voksende tenåringer ikke får essensielle næringsstoffer, jern eller kalsium som de trenger. Tar piller eller andre kunstige vekttap kosttilskudd unngår å ta opp virkelige problemet, noe som resulterer i bare kortsiktige resultater. For å gå ned i vekt og være i stand til å opprettholde det, må det foretas en varig endring i spise-og mosjonsvaner.

Fysisk aktivitet

Tenåringer trenger om lag én times fysisk bevegelse hver dag. Dette betyr ikke at denne aktiviteten må være sammenhengende eller høy intensitet. Enhver fysisk aktivitet arbeider for å bidra til å brenne kalorier. Skoler tilbyr vanligvis atletisk programmer som kan gunstig for vekttap. Men hvis barnet ditt ikke er atletisk eller ikke ønsker å delta i idrett, er det ingen grunn til bekymring. Gi oppmuntring for tenåringen din til å begynne å gå eller sykle. Bare vandre rundt blokken et par ganger er nyttig. Snarere enn å komme hjem fra skolen og ser på TV, tyder på at han eller hun lufte hunden, hoppe tau, eller gjøre noe utendørs for en liten stund. Gjøremål som støvsuging, klippe plenen og vaske bilen er gode fysiske aktiviteter.

Egnede dietter for å gå ned i vekt for tenåringer

Fedme er et problem som fortsetter å vokse blant tenåringer, og mange tenåringer kan velge å diett for å miste den ekstra vekten. Selv om det er viktig for tenåringer å opprettholde en sunn vekt, kan enkelte dietter ikke være sikker på grunn av deres mangel på nærings-balansen. Det er noen måter tenåringer kan diett trygt.

Calorie Reduksjon

Ved å redusere kalorier, kan du gå ned i vekt uten alvorlige kosttilskudd restriksjoner. Jenter i alderen 13 til 19 bør spise 1600 til 2400 kalorier per dag hvis de er stillesittende til moderat aktiv. Stillesittende er definert som svært lite dag-til-dag aktivitet, som å gå rundt på skolen eller hjemme. Moderat aktivitet inkluderer din daglige rutine og du kan gå minst 1 1/2 til 3 miles daglig på 3 til 4 miles per time. Aktiv er å gå mer enn tre miles per dag på 3 til 4 mph i tillegg til daglig aktivitet. For å holde kalorier lav, men likevel føle deg mett, spise rikelig med frukt og grønnsaker. Disse er høy i fiber og vil redusere sultfølelse. Fordi protein er behandlet saktere enn sukker og andre karbohydrater, spise protein kilder som magert kjøtt, nøtter og nonfat meieriprodukter vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger og kan bidra til vekttap. Eliminer stifter av ungdoms kosthold som brus, chips og andre høy-kalori, lav-ernæring mat gradvis å miste vekt og ikke føler fratatt. Exercise 3-5 dager per uke i 30 til 60 minutter for å øke vekttap. Styrketrening som inkluderer vekter eller isometrics, samt aerobic trening, bør være en del av rutinen. Prøv å trene med venner, spille idrett på skolen din eller bli med en klasse for å gjøre trening morsomt.

Low Fat dietter

Mange tenåringer får en stor del av deres kosthold fra hurtigmat, eller bearbeidet mat kilder. Matvarer som kaker, iskrem, pasta, hamburgere og stekt mat kan bidra til økt vekt. Fett inneholder 9 kalorier per gram, og protein eller karbohydrater har bare 4 kalorier for det samme beløpet. Spise høy-fett matvarer kan bidra til fett butikker, fordi noen kalorier som ikke brukes til energi lagres i kroppen som fett. For å gå ned i vekt, velge magre matvarer som yoghurt, salater, frokostblandinger og frukt. For eksempel, når du spiser på en fest, en restaurant eller på skolen, velger salat i stedet for en høy-kalori pasta parabol og velge grønnsaker / frukt skuffen med dip i stedet for chips og dip. Les mat etiketter for å sikre at produktene inneholder mindre enn 30 prosent fett, og holde seg innenfor kalori grenser for din alder og aktivitetsnivå også. Utføre øvelser som forbrenner fett som kickboksing, stepping, dans, løping, jogging og sykling. Hvis du gjør aktiviteter du liker, er det mer sannsynlig å feste med dem.

Porsjonskontroll

Ved hjelp porsjonskontroll kan hjelpe tenåringer til å slippe pund sunt. På denne type diett, kan du spise mat du elsker, men i begrensede mengder. En nøkkel til porsjonskontroll er å spise små måltider ofte. Å spise i løpet av dagen vil bidra til å holde stoffskiftet høyt og øke kaloriforbrenningen. Spis frokost etter å ha våknet, og deretter noen få timer i løpet av dagen for å holde kroppen brenner kalorier og fett. En lav-fett granola bar med en liten yoghurt er et eksempel på en del-styrt frokost. Selv en høy-protein drikk blandet med fettfri melk vil bidra til å starte stoffskiftet for dagen. Kontroller antall porsjoner på mat etiketter for å sikre at du spiser bare én del av hver mat. En annen måte å kontrollere porsjonene er å sette mat i små skåler eller på sidemiddagstallerkenen. Dette gjør det ser ut som du spiser mer, og du kan "lure" magen din til å tro den er full. Spiser bare en servering av en prepackaged mat, som havregryn eller skiver ost, per måltid. Separate matvarer som druer eller tørt korn i individuelle porsjoner slik at du kan ta for en matbit på skolen eller på farten, eller lage et raskt måltid. Hold styr på kalorier og fett for å sikre at du er innenfor anbefalt nivå. Exercise 30 til 60 minutter noen få ganger ukentlig for å øke vekttap.

Gratis enkle måter å gå ned i vekt for tenåringer

Mange vekttap programmer, treningssentre og kosthold hjelpemidler dyre. Livsstilsendringer som kan hjelpe deg å miste vekt enkelt er ofte gratis.

Eliminer Junk

Mange tenåringer er alltid på farten og har en tendens til å få vekt på grunn av å spise fet hurtigmat. Prøv å spise de fleste av dine måltider hjemme for å spare penger og gå ned i vekt. Velg mat som er bakt, stekt eller grillet i stedet for stekt, og holde seg borte fra sauser og fet kremet mat. Les ernæring etiketter, og prøve å få 30 prosent eller mindre av din diett fra fett, med bare 5 til 10 prosent av det fra mettet fett. For eksempel erstatte typiske ungdoms matvarer som chips, brus og søtsaker med bakte tortillas, vann eller andre ingen kalori drikker, og frukt for en sunn tenåring vekttap plan. Når du spiser ute på fester eller arrangementer, spise en salat eller frukt i stedet for cheeseburger, og velge en diett drink over kalori-laden vanlige brus. Ta lunsj på skolen, slik at du vet nøyaktig hva du spiser, og pakke frukt, grønnsaker, hele korn og nonfat meieriprodukter. På en fest, velger grønnsaker og dip enn chips.

Spis frokost

En av de største feilene ungdoms Kosten gjør er å kutte ut det viktigste måltidet på dagen, frokost. Ved å spise frokost, du hoppe-start stoffskiftet og satte tonen for resten av dagen. Spis en høy-protein måltid innen en time etter oppvåkning til å hjelpe kroppen din begynne å brenne kalorier. Konsumere mat som egg, havregryn, frukt og nonfat meieriprodukter for å hjelpe deg å føle deg mett og øke metabolic rate. Hvis du ikke har nok tid for et komplett måltid før skole eller jobb, prøv en høy-protein drikk blandet med lettmelk, en håndfull av tørr kornblanding eller en lav-fett granola bar.

Spis små porsjoner

Det kan være vanskelig for ungdom å spise regelmessig grunn av sin travle livsstil, og tenåringer kan utvikle en langsom metabolisme hvis de ikke spiser regelmessige måltider. For å holde stoffskiftet høyt gjennom hele dagen, og brenne flere kalorier, spise små måltider som inneholder mye protein hver noen timer eller mer. Unngå vending-maskin kost og spis frukt, nøtter, yoghurt, salat eller friske grønnsaker for å holde deg fra å bli for sulten. I tillegg, drikke minst åtte kopper vann daglig for å spyle fett gjennom leveren.

Øk Exercise

Inkluder hyggelig øvelser som turgåing eller danse i dine daglige aktiviteter. Trening morgen og kveld hvis mulig. Utføre trening i 15 til 20 minutter om morgenen og deretter igjen om natten sørger for at kroppen din er kontinuerlig brenner kalorier. Prøv å utføre aerobic aktivitet i løpet av en sesjon og styrketrening under et annet for å støtte hjerte og muskel helse og å øke fettforbrenning. For å regne ut gratis, sette på litt musikk og dans, eller ta en rask kjøre rundt i parken. Du kan også komme sammen med venner og spille basketball, kickboxing eller fotball. Sykling og løping er gratis. Bli med i en lagidrett på skolen - slik som spor, fotball eller cheerleading - kan bidra til å brenne kalorier og opprettholde en optimal vekt, så vel.

Online ressurser

Online klubber tilby støtte for tenåringer som prøver å gå ned i vekt. Teen Vekttap Club inkluderer ressurser som målsetting og diettmenyer som vil hjelpe deg å holde deg på sporet. Kidshealth.org har en mat og trenings del som vil hjelpe deg å gjøre de rette valgene for måltider og snacks. Den inneholder også ressurser til å hjelpe deg å finne riktig høyde og vekt for kroppen din.

Kosthold og mosjon planer for tenåringer å gå ned i vekt

Tenåringer er smart å begynne å betale oppmerksomhet til deres vekt nå. Som tenåring, er du nå sette scenen for resten av livet ditt. Når du etablere sunne vaner nå, vil du være mer sannsynlig å feste med dem. Du kan finne diett og mosjon planer for tenåringer å gå ned i vekt, men du kan også finne suksess bare ved å spise riktig mat og øke aktivitetsnivået.

Gode ​​dietter for Teens

Dietter begrense mengden mat du spiser i et forsøk på å skape et kaloriunderskudd, noe som resulterer i vekttap. Hvis du ønsker å følge en bestemt vekttap plan, se etter en som fokuserer på sunn mat.

For eksempel er Weight Watchers et godt valg fordi det fokuserer på porsjonskontroll. Du bør spise først og fremst sunn mat, men det er også noen rom for deg å ha en og annen godbit. The South Beach Diet er en annen godt kosthold for tenåringer fordi det fokuserer på sunn mat - mange magre proteiner, frukt og grønnsaker og helkorn.

Sunne matvaner

Du trenger ikke å bruke tid på å telle kalorier eller å følge en streng diett plan hvis du ønsker å gå ned i vekt. Bare bytte usunn mat som du spiser med sunnere valg kan være nok til å utløse vekttap.

Start med å se på de matvarer som du nå spise og bestemme hvilke som ikke er sunt. For eksempel kan du bruke din lunsj penger til å kjøpe junk food i stedet for skolen lunsj eller komme hjem og spise en pose potetgull i ettermiddag. Uansett hvor du finner at du gjør dårlige valg, utveksle det for en sunn en, for eksempel å bringe en sandwich og grønnsaker hjemmefra eller spise frisk frukt etter skolen.

Mosjon planer for tenåringer

Trening er en annen viktig faktor i vekttap ligningen. Ved å øke aktivitetsnivået ditt, vil du forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt raskere.

Velg en øvelse som interesserer deg. Hvis du liker å spille videospill, så du kan gjerne treningsprogrammer som bruker en Wii. Hvis du liker dans, kan du bli med i en dans klasse eller kjøpe videoer som gir deg en god treningsøkt mens dans. En flott måte å bli motivert, er å trene med en venn. Du kan holde hverandre fra hoppe treningsøkter.

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer


Ifølge undersøkelser gjennomført av Centers for Disease Control (CDC) har amerikanske fedme doblet for voksne og tredoblet for barn og unge mellom 1980 og 2008 Overvektige tenåringer bære en spesielt stor byrde. De er høyere enn vanlig risiko for depresjon, sosial isolasjon og dårlig selvfølelse, og ikke minst spiseforstyrrelser. CDC fant at i 2005 hadde 12,3 prosent av high school-elever gått for en dag eller mer uten å spise for å gå ned i vekt i 30 dager før de blir kartlagt, og 4,5 prosent hadde kastet opp eller tatt avføringsmidler. Du kan miste litt vekt i to dager ved å spise bare frukt og grønnsaker, som har mye fiber og få kalorier, og drikker bare vann. Men det finnes sunnere måter for tenåringer å gå ned i vekt, høvding blant dem vedtakelsen av en sunnere livsstil.

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer

En overhaling matvaner. Nix kantina måltider, salgsautomat fare og etter skoletid nærbutikk går. I stedet for snacking på chips eller informasjonskapsler, velger frukt eller grønnsaker. Ta med din egen lunsj til skolen i stedet for å spise varm lunsj. Bytt ut brus for vann, juice eller usøtet te. Hvis du må spise på fast food restauranter, ta sunne valg. Unngå alt stekt eller sukkerholdige, hoppe over mayo og prøve en salat.

Ikke heng ut på kjøkkenet etter skolen. Finne et annet sted å gjøre lekser og lese. Ikke beite i løpet av lekser, tv og andre aktiviteter etter skoletid. Hvis du må ha noe i munnen for å konsentrere seg, lære å drikke te, vann eller club soda med lav-kalori juice. Puss tennene etter å ha spist så du er mindre fristet til å fortsette snacking.

Ta opp en sport eller fysisk aktivitet. Spør en lærer eller en annen skole offisielt om egenutført fotball, dans eller kampsport programmer. Hvis din videregående skole ikke har noe som interesserer deg, se til din lokale samfunnshus. Hvis du er en enslig type, ta opp jogging eller steppe. Hvis du er mer av en lagspiller, vurdere basketball eller landhockey.

Fokus på små mål, som 5 pounds om gangen. Ikke gå over med noen diett eller mosjon planer. Sørg for at planen er sunt. Hvis du ikke er sikker, bør du oppsøke lege eller helsesøster.

Hint

  • Du kan endre måten du spiser. Aldri tror at sunt vekttap er en håpløs oppgave. En god holdning gjør underverker.
  • Lære å lage din egen sunne måltider er en fin måte å gå ned i vekt.
  • Weight Watchers er et godt program for tenåringer, fordi det oppmuntrer sunn mat valg i et støttende miljø.
  • Hold deg unna måltid erstatning vibrering og andre typer vekttap supplement. Som tenåring, trenger du mer næring og energi enn de kan gi. De oppfordrer apati og utmattelse, noe som er dårlig for de nye idretter du tar opp.
  • Motstå fristelsen til å slutte å spise eller å ta slankepiller. Disse aktivitetene kan være effektive på kort sikt, men svært farlig i det lange løp. Hvis du befinner deg på vei mot spiseforstyrret atferd, snakke med en rådgiver på skolen eller sykepleier.

Ideell Vekt for tenåringer

Fordi alle er forskjellige, fra sine gener og nasjonalitet til deres høyde og form, er det ingen over-the-styret nummeret som skal tilordnes tenåringer for friske vekter. Den mest nøyaktige formelen, derimot, er barn og tenåring Body Mass Index kalkulator. Ungdomstiden er en underlig tid for organer, og foreldre må sørge for at tenåringer vokser proporsjonalt og unngå spiseforstyrrelser. Når du er i tvil, så kontakt lege.

Risiko

Ikke bare kan en usunn vekt fører til et liv med plager, kan det også føre til sosiale problemer. Ikke undervurder hvor alvorlig overvektige eller undervektige tenåringer.

Mediebilder og raske reparasjoner

Selv om du ikke vil at dine tenåringer å være overvektig, er det viktig å innpode i dem rimelige idealer om en sunn vekt. Ikke stole på media, og ikke stole på "quick fix" produkter.

Pubertet

Teenage etater gjennomgå massive og raske høyde og vekt svingninger, noe som ytterligere kompliserer hvordan å avgjøre om en tenåring er på en sunn vekt. En generell tommelfingerregel er å sørge for at veksten er proporsjonal, i tillegg til å overvåke BMI.

BMI kalkulatorer

Bruke formelen for barn og tenåringer fra 2 til 20 år ved beregning av BMI for tenåringer. En online kalkulator fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er oppført i Resources nedenfor.

Grå områder

Når du er i tvil om hvorvidt en tenåring er undervektig eller overvektig, bør du oppsøke lege. Hvis en tenåring er for mye av den ene ytterligheten, kan hun ha en spiseforstyrrelse.

Er det normalt for tenåringer å raskt gå ned og opp i vekt?

Ungdommer er disponert for raske fysiske endringer som følge av hormon utvikling og vekst. Nærme seg en samtale med en ungdom gjennom støttende livsstil justeringer i familien. En tenåring bør ikke få skylden for hans vekt gevinst eller tap.

Registrerte Dieticians

The American Dietetic Association kan gi råd om hvordan du råd tenåringer om deres matvaner.

BMI

Tenåringer bør ikke vurdere sin vekt gevinst eller tap som en indikator på fett eller tynn, men fra et perspektiv på helse. Kroppsmasseindeks bistår i fastsettelse av en sunn vekt rekkevidde for en ungdom.

Kjønn

Flere kvinnelige unge har spiseforstyrrelser, som anoreksi, bulimi og overspising, enn menn.

Vekst

Teen gutter er sannsynlig å strekke seg for å matche sin vekt med sin høyde mellom 12 og 19. Det kan være vektøkning hos unge gutter til å støtte endringene i høyden.

Hva er normalt?

Det er ingen vekt som er riktig for hver tenåring. Snakk med tenåringen din om hennes kroppsbilde og ta informerte beslutninger som en familie.

Trygge måter å få vekt for tenåringer

For noen er det nesten for lett å få vekt; Imidlertid, kan det være nesten umulig for noen å legge pounds og / eller muskler. Tenåringer har en tendens til å presentere dette problemet som de beveger seg gjennom stadier av høyt stoffskifte. Gjennom et sunt kosthold og regelmessig vekttrening, kan vektøkning komme på trygg tempo.

Økende vekt den rette veien

For tenåringer, er et bilde alt. Å kunne få vekt kan være vanskelig. Ikke ty til uforsiktig spising, ukjente kosttilskudd, eller steroider for å simulere en "quick fix". William Brink, fitness guru og ernæringsfysiolog notater, "det er sjelden én enkelt ting en person gjør som er sabotere deres innsats for å miste fett og eller få muskler, men en haug med små ting som har en akkumulert effekt."

Hvordan spise for å få vekt

Å få vekt, må du spise. Høres enkelt ut, men stoler på at dette er ofte den mest vanskelig oppgave for "hard gainers". Uansett hvor ofte du løfter, hvor hardt du trener, eller hvor næringsrik du tror du spiser, vil du ikke få vekt hvis du ikke legger i kroppen din med kalorier.

Vince delmonte, fitness modell og ernæringsfysiolog, har satt sammen dette utvalget måltid plan, som jeg ofte refererer til:

8 am
2 kopper cottage cheese, lys / lite fett
3 kopper Bran frokostblanding, alle varianter
2 kopper jordbær
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

11 am
8 oz. kyllingbryst, skinn
2-1 / 4 kopper bønner, grønn eller gul
1/4 kopp svarte bønner
1/2 kopp kikerter
1/2 kopp agurk
En pepper (bjelle eller cubanelle)
3/4 kopp pasta
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

14:00
8 oz. tunfisk på boks i vann
1 kopp selleri
1 kopp agurk
En pepper (bjelle eller cubanelle)
1 kopp tomater
1 kopp druer
2 hele pita
2/3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

17:00
8 oz. biff, magre stykker
2 kopper poteter
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer
2 paprika (bell eller cubanelle)
1/4 cup bakte bønner

20:00
4 oz. ost, lav eller ikke-fett
2 kopper blåbær
9 mandler, hel

Å legge vekt, Legg Vekter

Hvis du ønsker å få vekt, må du spise; sant. Men hvis du ønsker å legge til muskel, må du løfte vekter. Tenåringer går gjennom høy-kalori-brennende metabolske endringer vil finne dette vanskelig. Legg en vektløfting rutine til din daglige timeplan. Start forsiktig og øke i vekt som din styrke vokser; dette vil komme nesten umiddelbart i begynnelsen, som du utvikler nye muskler. Vær oppmerksom på dine grenser og ikke overtrener. Alt som gjenstår å gjøre er å se din vekt økning på skalaen.

Trygge måter for tenåringer å gå ned i vekt i to måneder

Trygge måter for tenåringer å gå ned i vekt i to måneder


På grunn av bommen i fastfood-bransjen, samt datamaskiner og videospill blir populære underholdningsaktiviteter, mange tenåringer og barn spiser usunn, lav ernæringsmessige matvarer og øve stillesittende livsstil. Som et resultat, mange av dem er overvektig, eller til og med overvektige, og har dårlig selvtillit. De har sunne, trygge måter å gå ned i vekt i to måneder som involverer å gjøre endringer i livsstil.

Spise sunt

Mange tenåringer rett og slett ikke spiser riktig mat, heller ikke de spiser de riktige delene. Vi lever i en kultur hvor det er praktisk å plukke hurtigmat. Problemet er at fast food har begrenset næringsverdi og måltider tendens til å komme i over-sized proporsjoner.

For å gå ned i vekt, bør tenåringer vurdere å spise mindre porsjoner. Dette kan bety å spise halvparten av et måltid del på en restaurant som vil tilfredsstille sine lyster. Også i løpet av en to måneders periode, skal hun prøve å kutte ned på fast food. Begrens hurtigmat til en gang i uken og kutte ned proporsjoner. Dette vil redusere umettet fett fra dietten under de to måneders periode.

Å spise frokost er viktig også. Spise en god ernæringsmessig frokost med protein, hele korn og en porsjon eller to av frukt hver dag i to måneder vil hoppe starte stoffskiftet og gir energi. Det vil også bidra til å holde dem fra bingeing senere på dagen.

En del av problemet er at tenåringer har en tendens til å spise mye umettet fett og drikke cola som inneholder mye sukker. Gjøre små ting som å slippe brus for vann og snacking på frukt og grønnsaker i stedet for fet eller sukkerholdig mat gjør en stor forskjell. Faktisk bør tenåringer spise 7-9 porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen.

En ting tenåringer bør aldri gjøre er forby deres favoritt mat. Banning matvarer vil skape fristelse som til slutt kan føre til overspising. Hemmeligheten er å spise favorittmaten - men i moderate mengder.

Hvis en tenåring gjør disse livsstilsendringer og holder å gjøre disse for to måneder, vil han eller hun se en nedgang i vekt på slutten av perioden.

Bli Aktiv

Hvis tenåringer kutte umettet fett fra kostholdet sitt, vil de finne at de har mer energi. Dette er en god ting fordi mange tenåringer og barn er ikke aktive nok til å opprettholde en sunn livsstil. Mange populære moderne-dag aktiviteter for tenåringer inkluderer å se på TV, spille videospill eller sitter ved datamaskinen besøker sosiale nettverk. Dette er stillesittende aktiviteter som ikke tillater mye bevegelse.

Tenåringer bør bli mer aktive. Dette betyr ikke at de må løpe ut og bli en lagsport, eller ta opp aerobic. Å bli aktiv kan bety at det å finne ting de liker å gjøre, som for eksempel svømme, danse, gå tur. Noe som får deres hjerter pumping og sine muskler i bevegelse er en sunn aktivitet. I løpet av to måneder, bør han eller hun finne måter å være aktiv litt hver dag, men hvis travle akademiske tidsplaner unngå dette, bør hun eller han får med en venn minst 2-3 ganger i uken og finne morsomme aktiviteter, som for som skøyter.

Vær realistisk om Forventninger

Mange tenåringer, spesielt jenter, få ideer i hodet om hva de skal se ut, eller hva vekten må være. Det er bedre å fokusere på å være sunn og god følelse i stedet for om hvilken størrelse bikini hun kan bære denne sommeren. Holde sunne, realistiske forventninger er viktig fordi, ellers kan tenåringer blir besatt av deres ser ut, og ta på usunn og ekstreme metoder for å gå ned i vekt. De kan hengi seg over-trener, tar slankepiller, eller til og med å utvikle en spiseforstyrrelse.

Raskeste måten for tenåringer å få vekt

Raskeste måten for tenåringer å få vekt


Den raskeste måten for tenåringer å øke sin vekt er ved å forbruke flere kalorier. Hvis din tenåring er undervektig og ønsker å legge til noen pounds til sin ramme, er det flere livsstil justeringer han kan gjøre.

Kaloriinntak

I likhet med vekttap, bør vektøkning gjøres gradvis og på en sunn måte. Youngwomenshealth.org anbefaler en vektøkning mål på 1 til 2 pounds per uke. Legge til 500 kalorier til din nåværende kaloriinntak vil føre til en økning i vekt. Du kan legge til kalorier ved å legge til ekstra smør til matvarer som bagels og muffins, eller plassere noen smør på grønnsakene. Sprinkling ost over maten vil også legge til kalorier som vil erstatte lav-fett og ikke-fett meieri med full fett meieriprodukter.

Portion Size

Gradvis øke din tenåring deler vil også føre til vektøkning. Start ved å øke volumet av hans frokost ved å legge ekstra frokostblanding eller en ekstra pannekake. Over tid kan du øke volumet av tenåringens lunsj og middag også. Dobling tenåringens snacks er en annen måte å hjelpe ham opp i vekt. I stedet for to cookies, ha ham spise fire kapsler.

Vekt trening

Muskler veier mer enn fett. Hvis din tenåring ønsker å få vekt, motivere ham til å begynne å løfte vekter og gjøre sammensatte øvelser. Sammensatte øvelser som push-ups, utfall, knebøy og chin-ups jobbe flere muskler samtidig, noe som resulterer i rask muskelvekst. Tenåringen bør ta på seg en full-body tilnærming hvor alle kroppsdeler er trent. Han burde gjøre flere sett av hver øvelse, to til tre ganger per uke. Vekttrening vil også holde de ekstra kaloriene tenår forbruker fra å bli lagret som fett.

Ernæringsmessige Shakes

Muskel trenger protein for å utvikle seg og vokse. Å støtte din protein inntak, kan du drikke en protein shake per dag. Det er også vektøkning shakes tilgjengelig som er høy i protein, karbohydrater og kalorier. Du finner dem på din lokale helsekost og fysisk fitness butikker.

Gjennomsnittlig Høyde og vekt for tenåringer

Gjennomsnittlig Høyde og vekt for tenåringer


Utbredelsen av barndommen fedme i Amerika bringer enda mer oppmerksomhet til spørsmålet om passende vekt og høyde for tenåringer. En av tre barn under 18 år i USA er overvektige eller fete, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Ennå statistikk og lagt fokus på vekt kan være forvirrende for tenåringer, som allerede kan være usikre om sine utviklings organer. Forstå hva passende høyde og vekt for tenåringer betyr er viktig for å sikre god ungdoms helse.

Not Just Charts

Sunn høyde og vekt for tenåringer er basert på mer enn bare tall på et diagram. Alle er et individ, og flere faktorer må vurderes for å avgjøre sunne tall for hver person. Alder, høyde i forhold til vekt, kroppsbygning og fettprosent må vurderes ved fastsettelse av helsetilstanden til noens kropp, inkludert tenåringer. For eksempel kan en muskuløs tenåringsgutt med en stor bygge virke, av rene tall, usunn ved sin plassering på høyde og vekt diagrammer. Imidlertid muskelceller veie mer enn fettceller. Hans vekt og høyde alene er ikke nok til å bestemme sin generelle egnethet.

Body Mass Index

Fordi diagrammer alene er ikke nok til å fastslå helse, er body mass index (BMI) vanligvis brukt til å hjelpe kvantifisere generelle egnethet. Formelen for BMI er en persons vekt delt på hans høyde kvadrat.

Men tenåringer og voksende barn er unike i at deres BMI vil naturlig - og sunt - svinge med utviklingsstadier. Derfor trenger voksne gjennomsnitt ikke gjelde for tenåringer. Generelt, barneleger spore høyde, vekt og BMI av tenåringer hvert år mellom 11 og 24 for å få et bedre inntrykk av vekstmønstre, kroppsbygning og generell helse.

Diagrammer er fortsatt viktig

Til tross for at vekstkurver ikke kan brukes som eneste grunnlag, er de fortsatt et viktig diagnostisk verktøy. Diagrammer arbeide gjennom percentil, betyr at de er sammenligninger av enkelte personer i visse grupper basert på andre personer i den gruppen. På grunn av dette, er det noen mål på hva som er "normal", i det minste generelt sett. For en tenåring å være i 50-persentilen for vekt betyr halvparten av tenåringer i den alderen og kjønn gruppen vil være høyere og halvparten vil bli kortere. Det samme gjelder for vekt.

Høyde og vekt diagrammer er sammenligninger, men ikke eksklusive determiners av hva som er sunt - blant annet fordi de kan være misvisende. For eksempel, hvis en tredjedel av alle tenåringer og barn er overvektig, vil det kjøre opp vekt gjennomsnitt på listene. På lignende måte kan en person genetisk utsatt for tynnhet synes å være under friske grenser.

Hormoner

Hormoner i puberteten er en del av hva som utløser kroppen til å modnes til voksne formen. Tenåringer gå gjennom ca to år med rask vekst. For jenter, dette skjer vanligvis mellom 10 og 14; for gutter er det vanligvis mellom 12 og 16. Før denne perioden kan imidlertid normale ungdoms organer ta på litt ekstra vekt. Jenter også vil øke fettprosent i puberteten, mens gutter vanligvis mister det. Under og rett etter denne vekstperioden, elongates kroppen - noen ganger produsere en stereotypisk hengslete tenåring kroppsfasong. Men modnes alle litt annerledes. Barneleger er generelt mest opptatt av usunne og mosjonsvaner, eller høyde og vekt som er på den ene ekstreme enden av tabellen.

Ernæring og trening vs. kaloriinntak

Barneleger generelt enige om at ernæring er langt viktigere enn kaloriinntak for voksende tenåringer, men at kaloriinntaket er en del av ernæring. For eksempel, en tenåring diett som har mer enn de anbefalte kalorier, men består hovedsakelig av frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner er av mindre bekymring enn en diett under den anbefalte kaloriinntak, men full av junk food.

Tilsvarende er moderat trening nøkkelen til å opprettholde helse. En tenåring som kan være litt overvektig, men har god ernæring, god kaloriinntak og en moderat mosjon diett kan være av mindre bekymring enn en tenåring som faller i gjennomsnitts soner i vekstkurver, men som ikke opprettholde disse sunne vaner.

Summer vekttap planer for tenåringer

Summertime for tenåringer betyr å være ute av skolen og har mye mer fritid. Du kan slå denne fritiden til noe positivt og lære å leve et bedre og sunnere livsstil. Å miste vekt som en tenåring kan være morsomt, spesielt hvis du får en venn til å bli med deg i vekttap utfordring og trene sammen.

Trening utendørs

Sommersesongen bringer gode været og lar deg bruke mer tid utendørs. Klippe plenen og hjelpe foreldrene dine rundt huset kan bidra til å brenne kalorier. Bidrar til å plante blomster eller plukke ugress fra hagen forbrenner kalorier også, og brenne kalorier hjelper deg å miste vekt.

Fotturer, ta turer i parken eller jogging vil gi deg en god cardio trening, og vil også bidra til å bygge styrke. Husk å alltid ha gode og riktige sko for disse aktivitetene. Sykling i nasjonalparker eller på sykkelveier er også en god utendørs trening som vil gi muskel bygging og kaloriforbrenning.

Summertime vil også tillate deg å svømme, som er en øvelse som vil trene hele kroppen og forbrenner kalorier. Svøm i en venns basseng, din egen eller på en lokal felles svømmebasseng.

Gå Produser Shopping

Sommersesongen bringer også en overflod av friske grønnsaker og frukt. Dine foreldre kan allerede gå en bondens marked eller utendørs stativ for de ferskeste råvarer som er i sesong. Bli med dem når de går produsere shopping og plukke ut ferske ingredienser som tomater, agurk, salat, jordbær, blåbær, kirsebær og mer. Alle disse kan vaskes og spises rå for maksimal vitaminer og næringsstoffer. Du kan også spise dem som snacks i stedet for chips eller stekt mat som pommes frites.

Husk alltid å spise

Husk at for å gå ned i vekt, har du å spise. Sult og hopper over måltider er vekttap planer som ikke fungerer og kan være skadelig for kroppen din.

Ikke spiser forårsaker stoffskiftet å bremse ned, som kroppen din begynner å bekymre seg for sult. Som kroppen prøver å beskytte seg selv, begynner det å lagre mat som fett på kroppen din. Reduserer din metabolisme vil gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt i stedet for enklere. Tap av energi kan også skyldes mat deprivasjon, som vil gjøre det vanskeligere for deg å ha energi til å trene.

I stedet for å ha tre store måltider, spiser seks små måltider om dagen. Dette inkluderer å gripe et friskt eple og et stykke ost som ett måltid, og en liten hage salat som andre måltid. Unngå høy-karbohydrat matvarer som brød og pasta når du planlegger små og hyppige måltider.

Øk vanninntaket

Vann er meget viktig for tenåringer som forsøker å gå ned i vekt, fordi i løpet av prosessen med vekttap mye avfall må fjernes fra kroppen. Drikk åtte glass vann daglig for å spyle ut avfall og toksiner fra kroppen, samt kontrollere temperaturen av legemet. Kjøling kroppen ned med vann vil bidra til å håndtere varme temperaturer, og du aldri ønsker å være dehydrert mens du trener ute.

Summer Vekttap Camps for tenåringer

Summer Vekttap Camps for tenåringer


Ifølge University of Michigan Health System, er mer enn 15 prosent av amerikanske tenåringer og unge regnes som overvektige. På grunn av dette fortsatte kampen med tenåringer og deres organer, har vekttap leirer blitt et populært sted for foreldre å sende sine sønner og døtre i løpet av sommeren.

Hvem bør gå?

Vekttap leir kan bli vurdert for enhver tenåring hvis vekt i forhold til høyden sin setter dem inn i kategorien overvektig eller fete. Tenåringer er overvektige hvis vekten er mer enn 20 prosent høyere enn gjennomsnittsvekten for høyden sin. Tenåringer regnes som overvektige hvis de har en kroppsmasseindeks på 30 eller høyere. Vekttap leir er spesielt bra for tenåringer som er inaktive og bruker for mye tid på å se på TV, spille spill eller surfe på Internett.

Fysisk aktivitet og sunne valg

På vekttap leiren, vil tenåringer være på en streng tidsplan som innebærer mye fysisk aktivitet. Vekttap leirer prøve å lære tenåringer som trener kan være morsomt. Tenåringer er ikke tvunget til å være fastspent til en tredemølle hele dagen, men i stedet blir undervist morsomme måter å brenne kalorier som basketball, softball, løping, fotball og svømming.

Vekttap leirer også lære tenåringer viktigheten av sunt måltid og snack alternativer. Vekttap leirer tillater ikke camperne å bringe noen form for godteri. I stedet er de tenåringer utstyrt med sunnere alternativer som epler, selleri og mandler. Mange leirer også lære barna hvordan de skal nyte mat de liker, for eksempel pizza, i moderering.

Camp Struktur

De fleste vekttap leirer bryte bobiler ned i grupper basert på alder og kjønn. Det er noen leirer der ute som er enkelt sex bare, men den gjennomsnittlige leiren er co-ed. På coed leirene, de sammenbrudd boformer slik at camperne dele køyer med andre bobiler av deres alder og kjønn. Dette gjør at foreldre og tenåringer likt å føle seg komfortabel med overnattingssted.

En vanlig måte for leirer å splitte opp bobiler er ved hjelp av følgende kriterier: pre-teen gutter i alderen 8-12, pre-teen jenter i alderen 8-12, tenåringsgutter i alderen 13-18, tenåringsjenter i alderen 13-18 og unge voksne aldre 19-25.

Varighet

De fleste vekttap leirer er natten leirene og ikke dagen leirer. Mange leirene tilbyr full sommer programmer fra slutten av juni til slutten av august. Det er også kortere økter tilgjengelig på de fleste leirene inkludert tre-ukers og seks-ukers sesjoner.

Endre Long-Term Behaviors

Trolig den mest vitale delen av vekttap leir er for tenåringer å lære vaner og ferdigheter til å lede en sunnere livsstil når de er tilbake hjemme. Hovedmålet med vekttap leiren er ikke bare å gå ned i vekt, men å lære å holde den av. Tenåringer vil lære aktiviteter og diett tips som de kan bruke i hverdagen.

Vekttap leirer kan være begynnelsen på en vakker, sunn fremtid for mange tenåringer. Det er viktig å huske at ingen barn ønsker å føle at de blir sendt til vekttap leiren som en straff. Foreldre bør sette seg ned med sin sønn eller datter og diskutere fordelene med leiren og gjøre informert beslutning sammen.

Enkle måter for menn å miste vekt

Enkle måter for menn å miste vekt


Menn som ønsker å se bra ut på stranden - eller bare føler bedre om seg selv - bør vurdere å miste magen fett. Ifølge Mayo Clinic, menn er mer tilbøyelige til å få vekt i midjen - som kan føre til medisinske problemer som hjertesykdom og søvnapné. Det finnes enkle måter for menn å miste vekt. Det tar bare engasjement.

Eat Right

Nøkkelen til å miste vekt er å starte hver dag med rett type frokost, i henhold til menns helse. Sett ned smultring eller sukkerholdig frokostblanding og har noen eggerøre og pølse. Snarere enn kaffe med sukker, har noen appelsinjuice. Sunnere frokost som inneholder proteiner og redusere sukker vil hjelpe deg å føle deg energi lenger og redusere fristelsen til å snack i løpet av formiddagen. Reduserende sukker vil også hjelpe deg å miste vekt. The Mayo Clinic foreslår å kutte ned på porsjonene du spiser for å gå ned i vekt raskt. I stedet for to smørbrød til lunsj, bare spise en. I stedet for en soft drink, har vann. De små endringer i kostholdet ditt kan gjøre en umiddelbar innvirkning på vekten din.

Drikk vann

Ifølge Leserens Digest, hvis den gjennomsnittlige amerikaner mannlige drakk vann i stedet for brus han kunne miste et gjennomsnitt på 25 pounds i året. Snarere enn å drikke en sukkerholdig sportsdrikk mens du trener eller spiller sport, drikke vann. Det fylles kroppen din og kan gjøre at du føler deg mer full enn sukkerholdige drikker.

Spise oftere

Gutta som spiser tre sunne snacks og tre sunne måltider om dagen vil begynne å se et vekttap, ifølge menns helse. Sprer ut å spise i løpet av dagen setter fart på stoffskiftet. Du vil også føle deg mindre sulten, som hjelper deg slutte å spise usunn snacks.

På kontoret

Det er noen enkle måter du kan begynne å miste vekt på kontoret. Snarere enn å bruke selskapet telefonsystem å ringe en kollega i bygningen, gå bort til pulten hennes og snakke med henne. Ta trappen i stedet for heisen. Få opp en gang i timen og ta en rask spasertur rundt på kontoret. Når du kombinerer disse enkle øvelser med bedre matvaner, vil du miste vekt raskt.

Belønn deg selv

Bryte de dårlige matvaner kan være vanskelig. En måte å holde seg på den nye kosten er å tillate deg selv en dag i uken der du kan spise hva du vil - i begrensede mengder. Hvis du overdrive det vil du begynne å gjenvinne noen vekt du har tapt. Hvis du tillater deg selv to stykker av pizza til lunsj på fredag, men du vil tilfredsstille dine krav og lettere holde seg sunn spising plan.

Måter for menn å miste vekt i 20-årene

Måter for menn å miste vekt i 20-årene


Under fedme-epidemien i det første tiåret av det 21. århundre, mange unge mennesker ble overvektig. For menn i 20-årene, gjorde vekttap ikke vant til å være top of mind. Nå, de har til å betale nærmere oppmerksomhet. Men unge menn har fordelen av å ha lavere kroppsfett og høyere testosteronnivå enn kvinner og eldre menn.

Diet

Dietter ofte ikke fungerer fordi de er basert regimenter som er vanskelig å holde seg til, og selv når de gjør gir resultater, justerer kroppen til dem og får vekten igjen. Menn i 20-årene er ofte opptatt med skole, arbeid og sosiale liv, som ikke alltid bidrar til slanking. En metode for vellykket slanking overvåker inntaket av mat. Holde orden på maten du spiser og gjøre sunnere valg er enklere enn å holde seg til en regimented kosthold. Dette inkluderer porsjonskontroll, som overvåker porsjonsstørrelser, ikke noe som gjør at du spiser riktig antall porsjoner av visse matvarer.

Trening

Menn i 20-årene ofte trener for å bygge størrelse og styrke, snarere enn å gå ned i vekt. Trene for vekttap er enklere enn å bygge muskler fordi det kan gjøres uten en gym medlemskap. Løping er en øvelse som brenner kalorier og kan utføres hvor som helst. For eksempel vil en 150-kilos mann kjører i et jevnt tempo av 5 miles per time brenne over 540 kalorier på en time. Sykling og svømming er også gode metoder for å brenne et høyt antall kalorier i en time.

For de som ønsker å løfte vekter, fokus på å løfte lettere vekter for et høyere antall repetisjoner. Gjør heiser som trener flere muskler i hver bevegelse, og etter trening, hvile musklene tilstrekkelig. Vekttrening hele kroppen tre ganger i uken, i stedet for å vie en dag til hver muskelgruppe, er best for vekttap.

Aktiv Livsstil

Ledende en aktiv livsstil betyr ikke nødvendigvis å bli med et treningsstudio. Du kan gjøre noen enkle endringer i livsstil som vil, i løpet av en uke, forbrenner store mengder av ekstra kalorier. En svært effektiv endringen du kan gjøre er å gå eller sykle til jobb, i stedet for kjøring. Hvis du må kjøre til jobb, parkere flere kvartaler unna kontoret og gå til det. Andre enkle endringer inkluderer å ta trappene i stedet for heisen og få mer søvn. Nyere studier har vist at å få nok hvile kan dempe appetitten og hjelpe med vektkontroll.

Tips for studenter å miste vekt

Tips for studenter å miste vekt


College livet kan attributt til vektøkning. I gjennomsnitt, freshmen studenter legger på pounds, ifølge freshman15.com. Usunne, sen snacks, alkoholforbruk og mangel på mosjon kan alle legge ekstra pounds. Heldigvis, når du har fått ekstra vekt, kan du bli kvitt det. Blant annet vil en bestemt og bevisst tankesett hjelpe deg i din vekttap reisen.

Se etter Øvelse Opportunities

Selv om du tror du ikke har nok tid i timeplanen til å tillate for daglig mosjon, kan du få mosjon på uventede måter. Gå eller sykle når det er mulig, i stedet for kjøring. Hvis du gjøre stasjonen, å parkere så langt unna fra døren som mulig få mosjon. Ta trappen i stedet for ridning heisen. Ta en øvelse klasse for college kreditt. Våkn opp 10 til 20 minutter tidligere på morgenen og ta en rask spasertur.

Velg Snacks Klok

Hvis du ønsker en matbit, velg med omhu. Reach for sunne snacks som 1/4 kopp av dine favoritt nøtter, frisk frukt, riskaker, peanøttsmør og pretzels, rå grønnsaker eller fettfattig yoghurt. Unngå søtet drikke, iskrem, donuts, pizza, chips, godteri barer og andre høy-kalori, høy-fett convenience foods. Drikk et glass vann med din snack for å hjelpe deg å føle deg mer fornøyd.

Se porsjonsstørrelser

Velg en mindre plate, for eksempel en salat plate, når serverer deg selv under måltider. Jo mindre plate, jo mindre vil du sette på den. Vær oppmerksom på at restauranter og hurtigmat etablissementer generelt tjene mer enn en del av mat i ett måltid. For eksempel, en servering av kjøtt synes lik lengden, bredden og høyden av en kortstokk, ifølge Lynn O'Shaughnessy i "50 Vekttap tips for studenter."

Unngå Fast Food Temptation

Hurtigmat er kjent for å være kalori og fett laden. Elementer som pommes frites, løkringer, hamburgere, pizza, milkshake, brus og stekt kylling og fisk tilbyr et høyt kalori-innhold. Hvis du må spise fast food, velg med omhu. Se etter salater, men unngå dressing med høyt fettinnhold. Bestill en grillet element, men unngå majones. Sats på kylling over biff for å unngå ekstra fett.

Unngå alkohol

Drukket alkoholholdige drikker kan virkelig legge opp. Fem 12-unse øl kan tilsvare 800 kalorier, mens fem skudd av brennevin kan tilsvare en heidundrende 1000 kalorier. Hvis du ned fem 8-unse margaritas, vil du ha konsumert ca 2500 kalorier, ifølge O'Shaughnessy. Unngå fester der øl dunker og drikke spill er til stede. Begge tilbyr måter å drikke flere drinker eller shots som overstiger ditt daglige kaloriinntak.