Digidexo.com

beroligende ved hjertekatetisering

Hvordan å roe ned en psykiatrisk pasient

Når en psykiatrisk pasient er å ta medisiner på riktig måte, er en voldelig eller følelsesmessig krise sjelden sett. Men når medisinen ikke virker, eller en psykiatrisk pasient er ikke å ta den, kan du bli møtt med utfordringen om hvordan å roe ham ned. Kjøling av en følelsesmessig krise kan være vanskelig, spesielt hvis det har vært å bygge for et par dager eller er ledsaget av uberegnelig eller farlig atferd. Men beroligende en distressed psykiatrisk pasient kan gjøres med litt trening, og flaks.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvorfor den psykiatriske pasienten er lei seg eller trenger beroligende ved å forsøke å snakke med ham, eller med familiemedlemmer. Avhengig av hennes diagnose, kan hun være opprørt over noe som kanskje ikke virke som en stor avtale for deg, men er et stort problem for henne.

Snakk med psykiatrisk pasient. Noen ganger er alt som trengs for å roe ham ned er en rolig samtale, for det meste fokusert på deg lytte til hans bekymringer. Bruke aktiv lytting, ved rephrasing hva han forteller deg; som for eksempel: "Jeg forstår hva du sier er ...".

Ring den psykiatriske pasientens lege. Han kan foreskrive medisiner som kan hjelpe pasienten roe ned hvis hun er hjemme eller i en poliklinisk setting. Hvis han kan kalle den inn til et lokalt apotek, kan medisiner ofte være tilgjengelig i løpet av timen.

Finn ut om den psykiatriske pasienten har tatt sin medisinering og / eller deltar rådgivning økter regelmessig. Spør pasienten direkte, hvis du stoler på hans svar, eller be familiemedlemmer. Pasienten kan ha spesiell medisiner for å ta i situasjoner der han mister kontrollen. Ring rådgiveren kjent med pasientens situasjon, som hun kan ha måter å roe ned pasienten.

Ikke ta på psykiatrisk pasient med mindre du er godt kjent med henne. Berøre en psykiatrisk pasient kan sette av en voldelig episode, eller føre deg inn i fysiske visning av følelser du kanskje ikke er komfortabel med (slik som klemmer eller kosing).

Ikke fortell en psykiatrisk pasient å "få tak i deg selv" eller "slutte å gråte." Psykiatriske pasienter ikke kan kontrollere sine hjernens kjemi eller følelser; det er derfor de har søkt hjelp.

Ring 911 eller ditt lokale nødnummer hvis det viser seg den psykiatriske pasienten ikke kommer til å roe ned, er suicidal, eller er en fare for seg selv eller andre. Politi eller EMS mannskaper er spesialtrent til å roe ned psykiatriske pasienter.

Hva er farene ved Anti Beroligende?

Antidepressiva anvendes for behandling av depresjon og andre lignende forhold. Antidepressive medisiner kommer i mange forskjellige former, men alle av dem har farlige bivirkninger som bør tas i betraktning.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, det første valget av antidepressiva at leger foreskrive er SSRI, eller selektive serotonin reuptake inhibitors. Andre typer kan inkludere serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), noradrenalin og dopamin reopptakshemmere (NDRIs) og tetrasykliske antidepressiva. Alle disse antidepressiva forsøke å rette hjernens kjemiske ubalansen som forårsaker depresjon.

Effekter

Hver av disse medikamentene har bivirkninger som tørr munn, hodepine, diaré, kvalme, rastløshet, tretthet og søvnløshet. Mens de bivirkninger som avviker noe med medisiner, de fleste av de rapporterte mindre bivirkninger er de samme.

Langtidseffekter

Antidepressiva kan føre til høyt blodtrykk, seksuell dysfunksjon og økt kolesterol. Høyt blodtrykk kan føre til komplikasjoner som hjertesvikt eller en aneurisme. Høyt kolesterol kan redusere blodstrømmen til store arterier.

Komplikasjoner

En av de viktigste komplikasjoner av antidepressiva er selvmord. Ifølge Mayo Clinic, krever FDA alle antidepressiva for å advare om risikoen for selvmord mens du tar disse medikamentene.

Identifikasjon

Høyt blodtrykk har symptomer som hodepine, svimmelhet og neseblod. Høyt kolesterol har ingen symptomer og kan bare identifiseres ved en blodprøve administrert av en lege.

Hva er de langsiktige effektene ved å bruke Beroligende?

Depressiva er stoffer som langsom hjerterytme, pust og kognitiv behandling. Opiater, benzodiazepiner, alkohol og beroligende midler er blant de vanligste depressiva i bruk i dag.

Depresjon

Ifølge aafp.org, øker benzodiazepin bruk risiko for emosjonell mildning og selvmordstanker i noen brukere, selv om disse risikoene er vanligvis forbundet med høyere doser. Depresjon er også en vanlig bivirkning hos mennesker som misbruker alkohol.

Avhengighet og tilbaketrekning

Depressiva som Xanax og alkohol har et stort potensial for misbruk og avhengighet. Når stoppet brått, kan de forårsake farlige abstinenssymptomer, inkludert anfall, koma og død, ifølge gdcada.org.

Cognitive Impairment

Langvarig bruk av beroligende midler kan føre til kognitiv svikt hos noen mennesker. Hukommelsestap, hemmet problemløsende ferdigheter og endringer i humør og atferd er mulige utfall av depressivt bruk.

Overdose

Som toleranse øker, er høyere doser er nødvendig for å oppnå de ønskede effekter, noe som øker sannsynligheten for overdosering. Som med de fleste depressiva, kan beløpet som trengs for å indusere ro og sedasjon være farlig nær den dødelige dosen.

Advarsel

Tar mer enn ett depressant narkotika øker sjansen for dødelig respirasjonsdepresjon og hjertestans. Unngå kjøring og andre potensielt farlige oppgaver mens under påvirkning av beroligende midler.

Øvelser for beroligende Kids

Øvelser for beroligende Kids

Barn kan ha angst, akkurat som voksne kan. De kan vise sin angst gjennom andre atferd, for eksempel utagering, fungerende hyperaktiv eller har en hard tid å bosette seg. Du kan hjelpe dem ved å gjøre noen beroligende øvelser med dem, slik at de vet det er på tide å slå seg ned. Til slutt barnet ditt kan være i stand til å bruke øvelsene på egen hånd, når hun trenger å roe ned.

Visualisering

Uansett hvor du er, kan du føre ditt barn i en visualisering øvelse som kan hjelpe ham erobre hva han er engstelig om, eller finne måter å føle seg rolig. Har barnet ditt lukke øynene. Begynne å snakke med rolig stemme om positive situasjoner eller steder. Kanskje han trenger å visualisere en stor test og hvordan han føler når han gjør det bra. Kanskje det er å visualisere et sted at han elsker å gå, for eksempel en ferie ved sjøen. Eller kanskje det er en beroligende farge, for eksempel blå eller grønn. Snakk langsomt og gi ham tid til å tenke. Visualisering kan hjelpe ham få kontroll og roe ned.

Heavy Avslapping

I tunge avslapning, lærer barnet ditt til å slappe helt av kroppen hennes. Dette er spesielt nyttig før søvn eller en lur, eller bare hvis et barn er uavklart. Har barnet ditt ligge ned i et behagelig sted, slik som hennes seng eller et teppe og pute på gulvet. Pass på at det er et trygt sted. Etter at hun legger seg ned, med øynene lukket, begynner å gå gjennom alle hennes kroppsdeler, forteller henne at de er tunge, og hun trenger å slappe av dem. Fortell henne til bilde en vekt knyttet til skulderbladene, brystet, magen hennes, og å slappe av dem i gulvet. Da slapper musklene og lærer henne å være helt avslappet og rolig.

Breathing

"Elevator puste" er en teknikk som kan hjelpe barn som er lei seg eller overveldet. Det lærer dem å bruke sine puste som en mestringsmekanisme for å føle ro og kontroll. Heis puste foregår som du hjelpe barnet ditt til å legge seg ned, og deretter begynne å snakke til ham, likening pusten til en heis gjennom kroppen. Den pust går gjennom nesen og begynner sin nedstigning hele veien frem. Langsomt pusten begynner å stige tilbake til hjertet. Har barnet ditt puster dypt mens du beskrive puste.

Hvordan legge ved en baby Mobile til Tykkere Crib Rails

Hvordan legge ved en baby Mobile til Tykkere Crib Rails


Mens mange foreldre vurdere en flytting, til musikalsk mobil være en viktig del av en velutstyrt barnehage, mange nyere konvertible crib stiler besitter tykke skinner som kan gjøre det vanskelig å feste tradisjonelle mobil stiler. Ved å betale oppmerksomhet til type arm følger med mobil du velger, kan du finne en som vil fungere i din barnehage. Dette vil sikre barnet ditt vil nyte at beroligende skjermen for å hjelpe henne sovne mer fredelig.

Hvordan legge ved en baby Mobile til Tykkere Crib Rails

•  Gjør et poeng av å kjøpe en mobil med en justerbar bakre arm i stedet for en stiv, stasjonær klipp. Denne funksjonen vil tillate det å passe på den bredere, tykkere rails funnet på mange moderne konvertible stil Cribs. Se etter et veggfeste alternativ i tillegg; dette vil gi deg en rekke ulike installasjonsmuligheter.

Kontroller mobil du har kjøpt for å se om det passer inn i din stil av crib. Noen mobile festearmene består av to deler: den armen som holder mobil og en liten, skrue-on flyttbar cap som du fjerner og deretter erstatte etter posisjonere mobil på sengen. Andre fest med et klipp som klemmer på crib rekkverk; Disse modellene kan være vanskelig å plassere på tykkere vuggen rekkverk, hvis de ikke kan justeres.

Exchange en altfor liten stasjonær klipp på en eksisterende mobil for en justerbar mobile vedlegg klipp. Du kan kjøpe disse billig klipp på nettet eller på mange murstein og mørtel baby og juvenile produkt forhandlere. Følg instruksjonene for å fjerne mobil eksisterende arm og erstatte den med den justerbare en.

Trygt feste crib mobil til din crib rekkverk ved å nøye følge produsentens anvisninger. Sørg for at den passer mot crib sikkert og ikke rist eller vingle. Fest alltid mobilen til foten av sengen og unngå å plassere den rett over babyens hode, hvor det potensielt kan falle og komplisere babyen.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å finne en mobil som fungerer med din crib rekkverk, bør du vurdere å suspendere en mobil fra taket på elastisk eller fiskesnøre (godt ut av barnets rekkevidde) eller kjøpe en crib smokk som festes til sengen rekkverk ved hjelp av justerbare plastremmer og spiller musikk, viser et lysshow eller tilbyr beroligende vibrasjoner.
  • Plasser aldri en mobil på en justerbar crib rail; når du senke eller heve den, kan det ende opp med for nær barnet.
  • For å unngå risiko for forviklinger, "Consumer Reports" magazine anbefaler å fjerne mobil fra babyens barneseng når han begynner å presse seg opp på hender og knær.

Fordelene ved å ta Ginger Root

Fordelene ved å ta Ginger Root


Røttene ingefær planter, kjent som jordstengler, opprinnelse i Sørøst-Asia, og er medfødt til fylker som India og Kina. Ginger root fordeler er enorme, og ifølge Nutritional-kosttilskudd-helse-guide.com, har blitt implementert i asiatisk matlaging og medisinske metoder i århundrer. Gamle kinesiske naturmedisinere oppdaget ingefær rot som en herding hjelp til matforgiftning, menstruasjonskramper og kvalme, men de mange fordelene med å ta ingefær fortsette å få damp.

Hjelpemidler i fordøyelsen

Ginger root stimulerer sirkulasjonen av galle, som letter plagene forbundet med kvalme og fordøyelsesbesvær. Ingefær rot har også vist seg gunstig i beroligende smerter knyttet til menstruasjonskramper. Ginger root hjelpemidler i å bryte ned av proteiner, en prosess som kan være vanskelig på kroppen, noe som resulterer i magesmerter.

Forbedret sirkulasjon og leddgikt Relief

Ginger root inneholder anti-inflammatoriske egenskaper, som kan lindre smerte som følge av dårlig sirkulasjon og leddgikt. Spesielle fordeler av ingefær rot resultat fra bruk av rot i olje form, og bruke det til berørte områdene som en aktuell, som med massasje.

Fremmer Hjertelig kardiovaskulær funksjon

Ifølge urte-kosttilskudd-guide.com, er ingefærrot antatt å redusere LDL (usunn) kolesterolnivåer i blodet, noe som fører til lavere risiko for hjertesykdom. Tar ingefær reduserer også selvklebende egenskaper i blodplater, og dermed sikre større samlet blodsirkulasjonen.

Forbedrer immunsystem

Ginger root antas å inneholde eiendommer for å øke kroppens immunforsvar, og kan hjelpe til med å behandle symptomer assosiert med vanlige virus som forkjølelse og influensa.

Forbedret Respiratory Health

Ginger root dyktig fungerer som en naturlig decongestant eller antihistamin, som naturligvis lindrer opphopning av slimhinnene. Som et resultat, fremmer ingefærrot generelle luftveislidelser og generelle allergier ofte knyttet til forhold som astma.

Celledød i eggstokkreft Cases

Ifølge Whfoods.com, gjennomført forskning fra medisinsk fagpersonell ved University of Michigan viste ingefærrot å ha antioksidantegenskaper, og å være knyttet til anti-tumor effekter på menneskeceller. Studerte tilfeller indikerte at ingefær ekstrakt førte til celledødsfall i eggstokkene kreftpasienter.

Aids i Bivirkninger av graviditet

Ingefær rot har blitt funnet nyttig når det tas som et naturlig alternativ til anti-brekninger medisiner forskrives til gravide kvinner. Ingefær er trygt, og er tatt i små doser, noe som gjør det til et mer attraktivt valg over syntetiske anti-brekninger medisiner som kan føre til fødselsskader da tatt feil, eller i høyere doser.

Informasjon Om Beroligende

Depressiva kommer i både lovlige og ulovlige varianter. Som mange medisiner, kan de hjelpe folk eller kan bli misbrukt. Når misbrukt, kan de bli vanedannende. En vanlig, ikke-foreskrevne og ukontrollert dempende stoff er alkohol. Tar en medisinsk depressant med alkohol kan farlig øke effekten av depressivt.
Selv om mange andre illegale rusmidler er produsert i ulovlige laboratorier - crack hus og PCP laboratorier, for eksempel - depressiva vanligvis ikke er. I stedet blir de stjålet, hentet fra andre land eller på annen måte viderekoblet fra rettskilder i gaten.

Depressiva

Depressiva er tatt for å bremse ned det sentrale nervesystemet. De er tilgjengelige i pille, pulver eller flytende form. En resept er vanligst i pille-eller kapselform. Men de avhengige og tar stoffet ulovlig kan ta beroligende intravenøst ​​eller ved å røyke eller sniffet dem. Folk misbruker depressiva er ofte tar dem til å redusere sine hemninger og "chill out."
En person misbruker depressiva kan vise tegn på sløret tale, døsighet, forvirring og nedsatt koordinasjon, og har dårlig konsentrasjon. Hans puls vil bli bremset og hans blodtrykket senkes.
To av de eldste, fortsatt foreskrevet depressiva er kor hydrat og paraldehyde. To andre grupper, barbiturater og benzodiazepiner, har dominert salget av beroligende midler - inkludert de som selges lovlig som resepter og de som selges ulovlig på narkotikamarkedet.

Barbiturater

Denne klassen av depressant er vanlig foreskrevet for søvnløshet og angst. Barbiturater har vært i bruk siden tidlig på 1900-tallet, og var den mest populære typen depressant for første halvdel av det 20. århundre. De har blitt foreskrevet som beroligende midler, anestetika, hypnotika og antiepileptika. I dag er omtrent et dusin barbiturater fortsatt foreskrevet, men bare står for rundt 10 prosent av dempende resepter. Noen medisiner inkluderer amytal, Nembutal og fenobarbital - som også brukes i astmamedisinen Tedral.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner ble opprinnelig markedsført i 1960. De er foreskrevet for å indusere søvn, lindre angst, forebygge anfall, produsere sedasjon og lindre muskelkramper. I høye doser, benzodiazepiner fungere som hypnotika; i moderate doser, de fungerer som anxiolytika (medikamenter som produserer et anti-angst effekt); i lave doser, opptrer de som beroligende midler. Omtrent 15 medikamenter som tilhører klassen benzodiazepiner er tilgjengelige i USA. Omtrent en annen 20 benzodiazepiner er tilgjengelige i andre land.
Valium og Xanax, to vanlige resepter i USA, er benzodiazepiner. Stoffene virker ved å forsterke virkningene av GABA, en naturlig forekommende kjemisk i kroppen. Andre benzodiazepiner, som brukes som antiepileptika, inkluderer Clorazepate, diazepam og klonazepam (merkenavn Klonopin).

Farlige Sedatives

To sedativa ulovlig i USA er Flunitrazepam (kjent som Rohypnol) og GHB (gamma hydroxybutryate acid). Flunitrazepam (et benzodiazepin klasse av narkotika) og GHB er begge knyttet til forbrytelser av seksuelle overgrep. Som sådan, er de omtalt som date-voldtekt narkotika. En av Rohypnol effekter er anterograd amnesi, noe som betyr at korttidsminnet, eller mer spesifikt de hendelsene som inntreffer mens Rohypnol er i systemet, vil gå tapt.

Gatenavn for Beroligende

Når depressiva selges på gaten, enten av den lovlig eller ulovlig variasjon, de kan bli henvist til i slang. Noen uttrykk som har vært eller fortsatt er i bruk inkluderer mothaker, trankere, phennies, godteri, downers, R2, røde, røde fugler, gule, gul-jakker, Roche, tau, roofies, roofinol, rophies, glem-me-piller, sovetabletter, tooies og meksikansk Valium.
Sniffestoffer kan kalles whippets. Alkohol har sin egen liste over slang, inkludert sprit, Hooch, glans, rotgut, brannvann, fnise juice, juice, saus, harde ting, junkst, brygger og fe.

Hva kan man forvente ved gjenoppretting fra en kolonoskopi

En koloskopi er en vanlig medisinsk prosedyre som brukes til å oppdage forhold som kolon polypper som kan være et tegn på kreft i tykktarmen. Eksamen er smertefri, og komplikasjoner er sjeldne. Du kan forvente noen magen nød, men dette skal kun vare en kort periode. Normal aktivitet kan typisk bli gjenopptatt i en dag eller to etter inngrepet, og en normal diett kan gjenopptas hurtig.

Innleggelse eller poliklinisk

De umiddelbare forventninger etter koloskopi vil avhenge av om du ble innlagt på sykehus på en innleggelse eller poliklinisk basis. Hvis du er en innleggelse, vil du forbli i anlegget og må overvåkes nøye for eventuelle komplikasjoner. Hvis du er en poliklinisk, bør du få lov til å forlate i omtrent en time hvis alt går bra.

Ubehag i magen

Det er ikke uvanlig å oppleve noen magen nød umiddelbart etter inngrepet. Sårhet, oppblåsthet og kramper forekommer ofte, med de to sistnevnte ofte blir lettet ved å sende gass. Disse symptomene kan vare i opptil 24 timer etter inngrepet.

Forlater Facility

Når du er utladet følge prosedyren, kan du fortsatt opplever liten grogginess fra beroligende. På grunn av dette, bør du ha noen følge deg eller arrangere en tur hjem, siden kjører en bil er ikke tilrådelig. Du vil også bli gitt spesifikke instruksjoner så langt som kosthold, aktivitet begrensninger, og noen medisiner. Hvis uregelmessigheter oppdages, vil legen sannsynligvis anbefale ytterligere tester.

Blødning

Du kan oppdage en liten mengde blod i avføringen i løpet av første avføring etter koloskopi. Dette er ikke en unormal forekomst, og skal bare være midlertidig. Hvis dette fortsetter eller en stor mengde blod er til stede, må du kontakte legen din umiddelbart.

Gjenopptakelse av normale aktiviteter

Generelt bør du være i stand til å gå tilbake til normale aktiviteter innen en dag eller to etter inngrepet. Det vil sannsynligvis ikke være noen restriksjoner på hva du spiser eller drikker, selv om forbruket av alkohol bør unngås i 24 timer. I tillegg bør du ikke bruke tunge maskiner eller utstyr for samme periode.

Hva er farene ved koloskopi?

Koloskopi er en screening protokoll for tidlig deteksjon av colo-endetarmskreft. Den medisinske establishment gjelder koloskopi som gullstandarden for en slik screening, og de fleste utøvere aggressivt oppfordrer alle pasienter til å ha regelmessige koloskopier med start enten ved 50 år eller 55 år Men selv om forekomsten av bivirkninger som følge av koloskopi prosedyren selv er ganske lav, gjør koloskopi prosedyren involverer noen farer for pasienten. Koloskopier involverer fire stadier: evaluering av pasient og lege av hensiktsmessigheten av prosedyren hvor full kommunikasjon er viktig, forberedelse scenen, selve inngrepet og etter prosedyren scenen. Farene, men sjelden, kan manifestere seg på hver enkelt av disse fasene.

Practitioner overzealousness

En viktig risikofaktor i koloskopi er den iver som noen leger anser inngrepet, særlig i form av en asymptomatisk screening protokoll. Noen leger betrakter bruk av screening kolonoskopi for personer med start ved 50 år eller 55 som en ikke-valgprosedyre. Men noen ekspert forfattere ringe inn spørsmål hensiktsmessigheten av en slik koloskopi screening for asymptomatiske pasienter. Den intense hengivenhet som noen utøvere oppfatter koloskopi protokollen kan føre til ignorering av faktorer i den enkelte pasientens medisinske historie som øker en bestemt pasient sannsynlighet for å oppleve bivirkninger som følge av selve inngrepet. Dette over-iver i enkelte utøvere kan også føre til uenighet mellom to eller flere leger er involvert i en individuell pasientbehandlingen med pasienten blir ground zero mellom flere leger. Dette kan føre til unødig stress og angst for pasienten.

Mangel Practioner / Pasienten kommunikasjon

Kanskje det mest skremmende risikofaktor i forhold til koloskopi protokoller, og en som har en tendens til å være et direkte resultat av det første forholdet, er at over-ivrige utøvere kan mislykkes i å kommunisere de potensielle farene ved prosedyren til en pasient når som helst før prosedyren og absolutt tilstrekkelig på forhånd for pasienten å gjøre et fullt informert beslutning om hvorvidt disse risikoene er akseptable. Slik utilstrekkelighet i kommunikasjon er tankevekk utilstrekkelig objektivitet som involverer bruk av protokollen selv: en faktor som kan heve de objektive risikoen som eksisterer.

Farene under utarbeidelsen scenen

Før en koloskopi, må pasienten fullt evakuere tykktarm og tarmer. Dette krever en utvidet rask, så vel som anvendelse av tarmrensepreparater, mens i en fastende tilstand. For noen pasienter forberedelse scenen kan faktisk innebære de største farene. Personer med metabolske ubalanser som skjoldbrusk forhold eller diabetes kan finne faste vanskelig og noen ganger til og med farlig. Visse medisiner må også opphøre under utarbeidelsen scenen; inkludert noen medisiner seponering av som bærer sin egen fare. Farene ved forberedelse scenen inkluderer svakhet, kvalme, oppkast, magekramper, oppblåsthet, dehydrering, bivirkninger fra bruk av tarm-rensing agenter, og bivirkninger fra å stoppe medisiner som vanligvis regnes som avgjørende. Pasienter har vært kjent for å oppleve dehydrering alvorlig nok i denne fasen som å være i fare for å dø.

Farene ved prosedyren

Koloskopi er en invasiv prosedyre. Enhver invasive prosedyren innebærer farer. Mens uønskede koloskopi hendelser er generelt sjelden, forekommer de gjør, og noen av de potensielle farene er ganske alvorlig faktisk. Pasienter med spesielle medisinske historie faktorer kan ha økt sannsynligheten for enkelte av de negative effektene. For eksempel pasienter som tar angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere, en populær høyt blodtrykk medisiner, kan ha en høyere risiko for nyre (nyre) svikt.

Identifiserte farene ved koloskopi prosedyren selv inkludere reaksjoner på beroligende midler og-eller narkotika administreres potensielt fører til uønskede luftveier og-eller hjerteproblemer, gastrointestinal perforasjon, ruptur av milten, akutt anemi, blødninger, hjerneslag, og gastrointestinal brenne. En svært uvanlig fare, men en på posten, er overføring av hepatitt C som følge av feil steriliserte koloskopi instrumenter.

Mens sjeldne, kan døden inntreffe under koloskopi prosedyren. De fleste dødsfall i løpet av koloskopi resultat fra perforering, men det er absolutt potensial for død av bivirkninger til anestesi, eller som et resultat av enten blødninger eller slag bør prosedyren utløse disse bivirkningene.

Post-Saksbehandlings Farene

Kolonoskopi farer inkludere post-prosedyremessige farer, så vel som de i fremstilling stadium og under selve inngrepet. Perforering kan forekomme ikke bare i løpet av kolonoskopi men i flere dager i ettertid, som ofte forbindes med normal tarmaktiviteten som en utløsende hendelse. Svakhet, ubehag i magen, og forsinkede reaksjoner på de ulike medisiner og preparater som brukes i løpet av prosedyren kan også forekomme.

I tillegg er en av de gitte medikamenter, bevandret, er gitt for å indusere amnesi av selve inngrepet i pasienten. Noen pasienter har rapportert resulterende minneproblemer for måneder og kanskje år etter en koloskopi prosedyre. Noen pasienter har også rapportert angst og humør problemer etter å ha tatt kyndig. Selv om det medisinske miljøet erkjenner at Leptanal® kan føre til lengre sikt minneproblemer, en artikkel publisert av "Hospital Soup" heter det: "i de fleste av de rapporterte tilfellene, disse pasientene var ikke tilstrekkelig informert om muligheten for at Leptanal® kan føre til lengre sikt minneproblemer, "underbygger et tidligere punkt om farene ved utilstrekkelig pasient / utøver kommunikasjon med hensyn til koloskopi protokollen.

Fordelene ved Saffron Root

Fordelene ved Saffron Root


Ifølge Emed nettsted, er safran en plante som folk bruker som krydder. Saffron er også funnet i urte kosttilskudd. Noen mennesker innlemme safran i sine dietter. Det er lett å se hvorfor, fordi den har så mange helsefordeler. Vær oppmerksom på at noen av påstandene er overdrevet.

Depresjon

Fortsatt bruk av safran kan bidra til å lette depresjoner. Depresjon kan påvirke din kropp, stemninger og tanker. På grunn av depresjon, kan du oppleve en mangel på søvn, håpløshet og manglende interesse i å spise. Hvis du har en depresjon, kan safran hjelpe deg. Saffron øker nivået av kjemikalier slik som serotonin i hjernen. Ifølge Bastyr senter nettside, crocin og safranal kan være komponentene av anlegget, og kan hjelpe folk kjempe depresjon. En studie oppdaget dette under en seks-ukers klinisk studie, men det er ikke klinisk bevist.

Astma

Saffron kan også hjelpe de med astma. Du kan ha astma hvis du har problemer med å puste til tider. Dette er fordi lungene er betent. Luftveiene blir trange, noe som gjør det vanskelig for luften å komme gjennom. Du vil sannsynligvis oppleve astma hvis du har en allergisk reaksjon eller angst. Den i å ta av safran vil bidra til å rense luftveiene. Lungene dine er sannsynlig å rydde opp og bli mindre betent.

Insomnia

Saffron kan være et mildt beroligende for søvnløshet, men det er ingen forklaring på hvordan. Ved å innlemme det i kostholdet ditt, kan du ha en enklere tid å sove. Det er mange grunner til at folk ikke kan få nok søvn om natten. Det kan være stress, depresjon eller annen angstlidelse. Siden safran hjelper lette din depresjon ved å øke nivåene i hjernen, kan det gjøre det samme for søvnløshet.

Åreforkalkning

Saffron kan hjelpe klart arthrosclerosis, som åreforkalkning. Med fortsatt bruk av safran, kan du forhindre plakk fra å bygge opp på blodårene dine. Krydder rense og tømme kroppen-systemet. Så, er det ingen overraskelse at safran gjør det også.

Fordelene ved å ta Ambien

Ambien (Zolpidem) er en beroligende medisiner foreskrevet for å behandle søvnløshet. Når det tas som anvist, kan Ambien bidra til å forbedre søvnkvaliteten ved å redusere tiden det tar å sovne og forebygge søvnforstyrrelser.

Sleep Onset

Valium og Ambien CR (med kontrollert frigjøring) er blitt vist å redusere søvnlatensen hos mennesker med søvnløshet, i henhold til RxList.com.

Søvnforstyrrelser

Ifølge WebMD.com, kan Ambien hjelpe pasienter opphold sover med færre oppvåkninger i opptil syv timer.

Ikke-narkotiske

Ambien er et narkotisk stoff-fri søvn medisiner fra den sedative-hypnotiske familien. Når det tas som anvist, er Ambien mindre sannsynlighet for å forårsake avhengighet eller avhengighet enn andre reseptbelagte sove hjelpemidler.

Next-Day Døsighet

I motsetning til de fleste andre sove medisiner, er Ambien mindre sannsynlighet for å forårsake neste dag døsighet, ifølge AmbienCR.com.

Advarsel

Som alle sove medisiner, kan fortsatt bruk av Ambien føre til avhengighet. Prøv aldri å bruke et kjøretøy eller utføre andre potensielt farlige aktiviteter mens under påvirkning av Ambien.

Den beroligende effekten av Lavender Oil

Den beroligende effekten av Lavender Oil


Mange bruker eteriske oljer i aromaterapi og for å hjelpe med healing. Folk velger lavendelolje fordi den har en rekke helbredende bruksområder, ifølge Masline og Close i «Aromaterapi:. The AZ Guide to Healing Oils" De rapporterer at lavendel olje er en av de mest populære essensielle oljer i verden og har antibakteriell, antidepressiv, krampeløsende og beroligende effekt.

Beroligende Betennelse

Franske vitenskapsmannen René-Maurice Gattefossé oppdaget den helbredende effekten av lavendelolje i 1038 etter en brenne, ifølge Masline og lukk. Han fordypet hånden i en bolle med lavendelolje og oppdaget at det stoppet bankende smerte og lot den brenne til å gro raskt. Noen få dråper av ufortynnet lavendelolje påført på en solbrenthet vil ta varmen ut av brenne og tillate cellene å regenerere.

Legge lavendelolje til en sitz bad hjelpemidler i helbredelse av betente hemoroider og revet vaginal vev. Lavendel olje hindrer også dannelsen av overdreven arrvev, ifølge Margaret Fawcett, en jordmor, aromaterapeut og forfatter av "Aromaterapi for graviditet og fødsel."

Påfør en ufortynnet dråpe lavendelolje for å roe betennelse av et insektbitt, kutt eller sår i henhold til "The Guide to rettsmidler." Det kan også lindre betent vev i lungene som forårsaker krampaktig hoste.

Beroligende Nerver

Den høye ester innholdet av lavendel oljer produserer en effektiv beroligende effekt. Lavendel olje beroliger nervesystemet og muskelspasmer, ifølge Masline og lukk. Fortynne oljen ved å blande en dråpe lavendelolje med fire dråper av en transportør olje som mandel eller sesam, og massere det inn i området der krampene oppstår. Den samme formelen vil roe nervøse spenning hodepine.

Beroligende på kropp

Lavendel olje lindrer stress og kan redusere høyt blodtrykk ved innånding, ifølge Fawcett. The University of Maryland Medical Center rapporterer at det reduserer angst og tretthet. Noen mennesker synes det roer kroppen og letter rastløshet når noen dråper er lagt til et varmt bad.

Tar noen dråper lavendelolje internt lindrer en urolig mage og kan forbedre appetitten.

Beroligende Mind

Lavendel olje beroliger sinnet og kan avlaste søvnløshet og depresjon, ifølge University of Maryland Medical Center. Gni et par dråper inn i tempelet eller inhalere duften i et varmt bad eller med en fordamper. Naturmedisinere har lettet søvnløshet i århundrer ved å ha enkeltpersoner legge lavendelolje eller knuste blomster på innsiden av en pute og sove på det.

Bruk av lavendelolje letter agitasjon hos demente, skaper et mer stabilt humør, og øker konsentrasjonen, ifølge University of Maryland Medical Center. Det kan også forbedre holdningen til dem som lider av søvnforstyrrelser.

Urter for Beroligende & Lindrende Stress

Stress og angst kan være vanskelig å administrere og ha ødeleggende effekt på helsen din. Eliminere så mange stressende faktorer tilstede i det daglige liv for å sikre lykke. Selvfølgelig dette er ikke alltid praktisk som visse livsfaktorer er uunngåelig, men du kan finne det nyttig å inkludere naturlige urter som en del av stress forvaltningsplanen.

Herbal rettsmidler

Valerian root har lenge blitt rost for sin beroligende og beroligende egenskaper, som det forbedrer blodsirkulasjonen og lindrer angst. Johannesurt er en urte supplement som vanligvis brukes til å behandle stress og angst. Du kan finne både i form av en pille eller skjær hos din lokale helsekost butikk. Valerian og St. Johns anses å være sterke midler slik at du bør utvise forsiktighet og varsomhet når du tar disse kosttilskudd. Start med en lav dose og øke dosen sakte som nødvendig. Unngå alkohol eller andre beroligende midler når du tar vendelrot og johannesurt. En annen urtemedisin for å fremme avslapning er kava kava. Kava kava arbeider mindre som en beroligende og mer som et middel og humør enhancer. Kava kava kan finnes i mange former, men den mest effektive metoden for inntak av denne urten er ved hjelp av tørket rot å lage en naturlig urte te. Dette er relativt mild, så prøv å ha den i en kopp varm te om morgenen eller ettermiddagen. Kamille lindrer også stress og kan tas som en te eller tinktur. Pasjonsblomst, scullcup og verbena er også bemerkelsesverdig nevner og fungerer utmerket når det tas i sammenheng med noen av de sterkere urter som tidligere nevnt. Sørg for å rådføre deg med din herbalist eller lokale helse butikken ekspert før du prøver å blande noen typer urter eller medisiner.

Aromaterapi

Eteriske oljer fra visse urter og planter kan arbeide for å roe det sentrale nervesystemet bare ved lukten alene. Planter og urter for å lindre angst er lavendel, sypress, kamille, basilikum og neroli. For nervøs spenning prøve å bruke sandeltre, Clary salvie, jasmin, kanel, sedertre, bergamot, røkelse og ylang ylang. Hvis stress forstyrrer søvnen din, kan du prøve en aromaterapi bøte med sitron, merian, rose eller vendelrot. Du kan legge til et par dråper av disse essensielle oljer for å puta eller direkte på huden din. Du kan også prøve å legge dråper eterisk olje til en opphetet lampe som er spesielt laget for å brenne essensielle oljer. Urte aroma i hele hjemmet eller kontoret vil betydelig forbedre humøret og angstnivået.

Hva er farene ved Lavender Oil?

Hva er farene ved Lavender Oil?


Lavendel olje, hentet fra de lilla blomster av anlegget, har en beroligende, aromatisk duft og medisinske fordeler. Anlegget brukes til å behandle søvnløshet, håravfall, hodepine, hud plager, depresjon og angst. Selv lavendelolje er generelt trygt, kan det føre til bivirkninger hos noen mennesker.

Allergier

Hudirritasjon kan forekomme når du søker lavendelolje lokalt. Alvorlig allergisk reaksjon er sjelden, men kan føre til kvalme, oppkast og hodepine.

Oral Administrasjon

Hvis tas oralt, kan lavendelolje være giftig, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Legemiddelinteraksjoner

Ved hjelp av lavendel sammen med beroligende midler kan føre til økt søvnighet. Urten har også potensial til å forsterke effekten av sentralnervesystemet beroligende midler, ifølge University of Maryland Medical Center.

Hodepine

Lavendel te og ekstrakter kan forårsake hodepine og forstoppelse for noen mennesker, ifølge NCCAM.

Graviditet

Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke lavendel, ifølge University of Maryland Medical Center.

Fordelene ved Neroli olje

Neroli olje, også kjent som sitrus aurantium olje, er mellombrun i fargen og har en sitrus, søt duft til den. Avledet fra damp destillasjon av små hvite blomster fra appelsintreet, kan den brukes i en rekke måter. Faktisk er Neroli olje en av ingrediensene i tradisjonelle eau de cologne.

Aromaterapi

Tilsett noen dråper Neroli olje til neste varmt bad eller massasje olje neste gang du treffer dagspa. Lukten vil skape en beroligende, beroligende effekt på humør og bidra til å markedsføre parasympatiske nervesystemet, som hjelpemidler i avslapping eller kropp og sinn. Neroli olje er selv plassert for å lindre følelser av depresjon, angst og sjokk ved innånding (se lenke i Resources).

Antiseptisk

Neroli olje er også dukker opp i hudpleie linjer og deodoranter på grunn av sin antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Det er valgt å kjempe mot skitt og olje som ellers kan tette porene og forårsake kviser. Neroli olje er også påstått å bidra til å bekjempe søvnløshet (se lenke i Referanser).

Skin

Påføres lokalt, fremmer Neroli olje celle gjenfødelse og har blitt brukt til å behandle strekkmerker og arr. Neroli olje dukker også opp på under øynene kremer innimellom for å bidra til å redusere forekomsten av sprengte blodkar som manifesterer seg som mørke ringer under øynene. I tillegg hjelper Neroli olje for å fremme blodsirkulasjonen og hudens elastisitet, og gir huden et ungdommelig utseende og følelse (se lenker i referanser).

Fordøyelse

Neroli olje infused te eller tilskudd av Neroli olje kan tas for å behandle mageproblemer på grunn av diaré, kolitt eller tarmsykdommer. Når den brukes lokalt til mageregionen, kan Neroli olje bidra til å minske virkningene av menstrual kramper, ubehag og oppblåsthet i tillegg (se lenke i Resources).

Betraktninger

Rådfør deg med din lege før du begynner noen nye kosttilskudd, som de vil vite om det er noen kontraindikasjoner. Melde fra om bivirkninger umiddelbart og slutte å bruke inntil beskjed om noe annet. Ulike hud produkter som fungerer for forskjellige mennesker; holde dette i bakhodet mens finne de riktige ingrediensene for din hudtype og symptomer. Ikke ta Neroli olje for å bekjempe kvalme i forbindelse med graviditet, så det er ikke nok forskning som viser at det er trygt å ta mens gravid, prøver å bli gravid eller ammende.

Hva er farene ved Vicks VapoRub?

Vicks VapoRub har vært et fast innslag i mange medisinskap for mer enn 100 år, og gir lindring av forkjølelse og tette bihuler. Men nå er det bekymring for at produktet kan utgjøre en trussel mot små barn.

Funksjoner

Vicks VapoRub inneholder kamfer, eukalyptus olje, levomenthol og terpentin olje. Disse aktive ingredienser kombineres for å skape en sterk duft med decongestant egenskaper.

Funksjon

Vicks VapoRub brukes på brystet for å lette de klager på forkjølelse. Den kraftige mentol lukt utløser reseptorer i nesen og bronkiene, åpne luftveiene og gir en beroligende, varm følelse på huden.

Fakta

Dr. Bruce K. Rubin, professor i pediatri ved Wake Forest University Brenner Children Hospital i Winston-Salem, NC, gjennomført en studie som fant Vicks VapoRub irriterer nasal passasjer, faktisk øker slimproduksjon. I små barn, kan denne økte slim constrict luftveiene og forårsake potensielt farlige bivirkninger som choking og blødning.

Betraktninger

Dr. Rubin utførte sin studie på ildere, siden dyrets luftveier anatomi og biologi ligner de av et menneske.

Advarsler

Ifølge produktets egen label, bør Vicks VapoRub aldri brukes på barn under to år. Det er kun ment å brukes på bryst, rygg eller hals, og ikke på neseborene eller et åpent sår.

Har Metafysikk Stones ved sengen Hjelp sover du?

Har Metafysikk Stones ved sengen Hjelp sover du?


Søvnløse netter fører til vanskelige dager, noe som gjør det viktig å oppnå en god natts søvn. For de som leter etter en kjemisk fri sovne, kan metafysiske steiner og krystaller bringe fredelig søvn. Når den plasseres ved siden av sengen eller under puta, har metafysiske steiner blitt sagt å fremme dyp søvn og innsiktsfulle drømmer mens vokter mot søvnløshet og mareritt.

Stones til å velge

Det er mange steiner og krystaller som er tenkt å ha søvnfremmende egenskaper. Ametyst har blitt sitert av homøopater som en stein med beroligende energi som kan hjelpe deg å sovne. Siden dagene i det gamle Kina, har jade blitt kalt en "dreamstone", så å plassere den ved sengen din kan fremme klarere og mer innsiktsfulle drømmer. Herkimer Diamonds, en spesiell form for kvarts, er tenkt av noen utøvere å etterligne jade drøm-inspirerende egenskaper. Accordina til gamle folklore, vil en Bloodstone ved ens seng fremme søvn og skjerme drømmer fra mareritt når den plasseres i et glass vann. Charoite, hematitt, howlite, labradorite, lepidolite, marascite og perler er også anerkjent av metafysiske studenter for sine søvnfremmende egenskaper.

Steiner for å unngå

Noen metafysiske eksperter fraråder sove mens iført onykssteiner og plassere dem i nærheten av sengen. Ifølge Erin Gjertsen, eier av bestefars General, som spesialiserer seg på metafysiske forsyninger, inneholder sort onyx energier som kommer til liv om natten og kan forstyrre søvnmønster eller forbedrer mareritt.

Bruksområder

Det er flere foreslåtte metoder for å arrangere metafysiske steiner. Plasser et utvalg av disse steinene ved sengen om natten, eller omkranser sengen med en sirkel av steiner på gulvet. Når du bruker små polerte eller ristet steiner, bør du vurdere å plassere dem i en liten silkepose og tucking dem under puta, eller henger dem over sengen. Charoite og ametyst er sagt å spesielt ha nytte av denne ordningen.

Rensing

Enhver metafysisk utøveren vil fortelle deg at mens steiner kan frigjøre energi, vil de også absorbere energi over tid. Disse energiene kan skade effekten av dine steiner og blokkere sine krefter. Rens dine krystaller fra tid til annen for å sikre deres fortsatte helse. Nettstedet Krystaller og smykker tilbyr flere forslag for rensing dine steiner. Prøv å begrave dem i noen dager (bruk en blomsterpotte for ikke å miste dem), gni dem med salvie eller sedertre, eller plassere dem i sollys i flere dager. Sørg for å undersøke de fysiske egenskapene til dine steiner før rensing, slik at du ikke skader deres struktur.

Hvordan lage en beroligende tinktur

Det er lett å ty til legemidler for lindring i dagens stresset ut, søvnmangel samfunn. Men disse kan være vanedannende eller har ubehagelige bivirkninger. Jorden har en annen løsning: de mange planter og urter som innehar naturlig beroligende og søvnfremkallende egenskaper. Ett prøvd-og-sann måte å ta urter er i skjr form (konsentrert væske), som er potent, langvarig og lett kontrollert, slik at du selv kan bruke det for barn og kjæledyr.

Bruksanvisning

Bland beroligende urter for skjær

•  Bland kattemynte, kamille, oatstraw, pasjons og humle sammen, og hakk dem grovt. Legg dem i en steril 1-liter glasskrukke.

Legg eple cider eddik opp til 1/2 tomme fra toppen av glasset. Væsken må dekke urter. Du kan også bruke en blanding av like deler vann og vodka eller rum, men eple cider eddik har helsemessige fordeler av sine egne, og er tryggere for barn.

Tett lukke glasset. Riste den, og sett den på et kjølig mørkt sted i 2-6 uker, riste den en gang om dagen.

Hell væsken gjennom en sil eller cheesecloth, forlater de brukte urter bak. Klem urter for å få hver dråpe væske ut av dem.

Sett skjær i små, mørke glassflasker med dråpe lokk. Apple cider eddik tinkturer vil holde i opptil et år i kjøleskapet. Alkohol tinkturer ikke krever kjøling og kan vare i flere år. Du kan oppvarme alkohol skjær i glasset i noen få minutter, og mye av alkoholen vil fordampe. Doser varierer, men tommelfingerregelen er 30 dråper under tungen for en voksen, 10 for et barn.

Tips og advarsler

  • De små, mørke glassflasker med dråpe lokk kan kjøpes sammen med tørkede urter fra en helsekost butikk eller på nettet.
  • Tinkturer ikke smaker veldig bra. Du kan lage din tinktur mer spiselig ved å blande det med litt vann eller smakstilsetning det med honning. (Aldri gi honning til et spedbarn under ett år gammel.)
  • Ikke varm opp skjær i mikrobølgeovn. Hvis du bestemmer deg for å ta den med varmt vann eller i te, varme opp vannet først og deretter legge til skjær for å bevare sin dempende potens.

Fordelene ved Pure Coconut Oil

Kokosolje har vært en viktig stift i matlaging verden i århundrer, men det fått et dårlig rykte som forårsaker høyt kolesterol og hjertesykdom på grunn av sitt høye innhold av mettet fett. Flere nylig, er ren kokosolje fremstår som et hjerte-sunn olje med ulike terapeutiske kvaliteter og flere helsefordeler.

Fakta

Pure kokosolje har en særegen lukt og smak og kan brukes kosmetikk, massasjeolje, hårprodukter og topikalt medisiner i tillegg til å være en sunn tillegg til våre kjøkkenskap. Kokosolje består av over 90 prosent mettet fett med et spor mengde umettet fett (for det meste spor av fettsyrer). Den mettede fett i kokosnøttolje er for det meste av middels kjede fettsyrer som lett kan omdannes til energi av kroppen (spesielt laurinsyre, kaprinsyre, kaprylsyre, myristinsyre og palmitinsyre). Kokosolje er også rik på antioksidanter, polyfenoler og vitaminer (hovedsakelig vitamin E).

Fordeler med aktuell bruk

De helsemessige fordeler forbundet med ren kokosolje er bountiful. Brukes eksternt, kokos olje hjelpemidler i veksten av sunt hår (brukes topically å massere hodebunnen), reparasjon og næring av skadet hår og opprettholde en sunn hodebunn. Det har også beroligende egenskaper som kan gi stress, noe som gjør den ideell som en del av massasje. En utmerket fuktighetskrem for alle hudtyper, kan kokosolje bidra til å avverge rynker og huden sagging sammen med lindre symptomer fra dermatitt, eksem, psoriasis og andre hudlidelser. Topisk, kan det hjelpe til med å forhindre eller behandle infeksjon, siden den danner et beskyttende lag som holder ut støv, virus, bakterier og sopp.

Effekt på kolesterol og fedme

Forskere (som Blackburn et al i 1988) fant at kokosolje kan hjelpe til med å senke skadelige kolesterolnivået siden det stimulerer skjoldbruskkjertelen. Riktig nivå av thyreoideahormoner bidra til å stimulere en enzymatisk prosess hvor LDL kolesterol til pregnenolone, DHEA, anti-aldring steroider og progesteron --- som alle er nødvendige i kampen mot hjertesykdommer, kreft, fedme og senilitet. Denne samme thyroid stimulering er knyttet til kokosolje evne til å bistå i sunn vekttap. Coconut olje medium og kortkjedede fettsyrer bidra til å øke stoffskiftet og gjøre deg i stand til å brenne flere kalorier og redusere usunn vekt nivåer.

Immunsystemfordeler

Pure kokosolje har immunstyrkende effekt med sine antimikrobielle egenskaper. De antimikrobielle lipider kan også forbedre fordøyelsen og bistand i absorpsjon av vitaminer og mineraler. Laurinsyre, kaprylsyre og kaprinsyre alle har antivirale, antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Laurinsyre omdannes av kroppen til monolaurin, som er mye spioneringen å ha en gunstig antiviral effekt på influensa og herpes. De antibakterielle egenskapene hjelpe kroppen din i bekjempelse av bakterier som heliobacter pylori (som kan føre til sår) samt listeria og Giardia.

Andre fordeler

De mellomlange fettsyrer i kokosolje kan bidra til å beskytte leveren mot sykdom, da de lett omdannes av kroppen til energi --- redusere hvor hardt leveren må jobbe og hindre fett bygge opp. Det hjelper også kroppen din i mer effektivt ved hjelp av blodsukker, bidrar til å kontrollere blodsukkeret og forbedre evnen til bukspyttkjertelen til å skille ut insulin. Dette gjør kokosolje en lovende supplement til en sunn diabetiker diett. Siden det også hjelper kroppen din til å lettere absorbere vitaminer og mineraler (inkludert magnesium og kalsium), er det nyttig i å opprettholde sunne ben og sterke tenner.

Beroligende Noises å hjelpe meg å sove

Beroligende Noises å hjelpe meg å sove


Beroligende lyder har lenge vært assosiert med beroligende personer til å sove. David N. Neubauer, førsteamanuensis direktør for Johns Hopkins Sleep Disorders Center i Baltimore, Maryland, forteller "The New York Times" at det er bare noe "fundamentalt beroligende om bakgrunnsstøy." Det hjelper folk unngå å fokusere på små lyder som ellers kan holde dem våken. Det er flere måter å få tilgang til disse hyggelige bakgrunnsstøy elektronisk, herunder CDer, mobiltelefon apps, MP3-spillere og digitale støy maskiner.

Vann Sounds

Lyden av vann er veldig beroligende og nyttig i å sovne. Lyder av regn, fallende vann, babling bekker eller bølgene bryter alle er fantastiske bakgrunnsstøy for en fredelig hvile. Det er enda små elektriske vannfontener som gir lyden av en sildrende bekk i løpet polerte steiner.

Night Sounds

Lydene av natten er veldig avslappende og beroligende bakgrunnsstøy for avslappet søvn. Sirisser, frosker, ugler og andre lyder i nær og fjern mørke har vært naturens vuggesang for generasjoner til de sover under stjernene eller ved siden av et åpent vindu.

Soft Music

Det er så mange typer musikk som er fantastisk myk og syngende. Høyt, risting musikk er ikke en effektiv bakgrunnsstøy, men myk musikk, enten instrumental eller vokal, har vært brukt siden tidenes morgen for å berolige urolige småbarn til å sove. Det fungerer på de fleste voksne, også.

Reading

Lyden av noen leser sakte høyt er en flott, gammel søvn forsterker. Som en godnatthistorie, assosierer vi å bli lest for som en trøstende, trygg følelse. Milde endringer i tempo og volum, kan det talte ord være en av de mest beroligende lyder for å hjelpe deg å sove. Lytte til lydbøker er en flott måte å trappe ned og slappe av.