Digidexo.com

svulst binyre

Tegn på en svak binyre System

Binyrene er små, omtrent på størrelse med en valnøtt, men den jobben de gjør i kroppen din er alt annet enn liten. Binyrene er ansvarlig for å produsere hormoner, inkludert kortisol, østrogen og testosteron, som er nødvendig for optimal helse. De har også frigjøre adrenalin i tider med umiddelbar stress eller fare, for eksempel når du kjører i frykt. Binyrene jobbe i metabolismen av karbohydrater og regulering av blodsukkeret. Hormoner skilles ut av binyrene har en stor effekt på hvordan din tenker og føler. En svak adrenal system kan føre til en rekke helseproblemer.

Svakhet og apati

Stress er en del av vår hverdag. Noen stressfaktorer kan være noe mindre, mens andre er alvorlige. Kroppen vår kan bli satt under psykisk stress fra urolige familieforhold eller forhold på jobben. Jobbkrav kan sette fysisk stress på oss. Skade og sykdom også understreke kroppen. I en farlig situasjon, binyrer at våre organer for å unnslippe. Siden hovedformålet av binyrene er å gi kroppen mulighet til å håndtere noen av disse stressfaktorene, vil en adrenal system som er redusert i funksjon alvorlig påvirke vår helse. En svekket adrenal system kan være indisert ved generell svakhet og apati. Andre symptomer kan være blodsukkerforstyrrelser, hodepine, hukommelsesproblemer, svimmelhet og mat cravings.

Addisons sykdom

Selv om det er sjelden, en alvorlig underaktiv cortex, som er den ytre del av binyrene, kan resultere i en tilstand kjent som Addisons sykdom. Indikasjoner på denne tilstanden er tretthet, svimmelhet, besvimelse, kvalme, tap av matlyst, humørsvingninger, en reduksjon i mengden av kroppshår og manglende evne til å håndtere stress. Ytterligere symptomer inkluderer en følelse av å være kald og en mørkere i huden rundt albuer, arr, knær, hud forkjølelse, munn og palme bretter.

Adrrenal Reduction

Mange tar kortison for sykdommer slik som astma og artritt. Dessverre er mange legemidler har bivirkninger, spesielt når det tas i løpet av en lang tidsperiode. Slik er tilfellet for de som tar kortison terapi, som binyrene vil krympe i størrelse. Blødninger, infeksjoner og svulster kan også forårsake problemer med binyrene.

Komplett binyresvikt

Dårlige vaner som røyking, alkoholmisbruk og narkotikamisbruk er kjent for å forårsake komplett binyresvikt. Tuberkulose og hypofysesykdom kan også forårsake binyresvikt.

Forslag til Sunn binyrene

For friske binyrene (samt gode generelle helse generelt), spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, dypt hav fisk, hvitløk og løk. Unngå fett, bearbeidet mat, sukker og sukkerholdige drikkevarer og stekt mat. Alkohol, koffein og tobakk er giftig for binyrene. Uavklart stresset bør behandles og løses, da dette langvarig sykdom kan alvorlig svekke binyrene system.

Binyrene svulst symptomer og Natural Herbal behandlinger

En binyre svulst er faktisk ganske sjeldent, men de utvikler seg, og de fleste vil be noen tilsynelatende asymptomatiske indikatorer. Dette er hovedsakelig på grunn av reaksjonen binyrene har når en svulst er til stede. Det vil vanligvis begynne å frigi mer hormoner inn i systemet enn kroppen er vant til, skaper svært obskure tegn på at noe er galt. Egentlig mange mennesker forveksler disse symptomene med andre forhold, som høyt blodtrykk og psykiske lidelser. Mens noen mennesker kan hevde at en urte behandling er det beste, det virkelig er bare å hjelpe lindre visse symptomer, ikke selve roten av problemet, som er svulsten.

Hjerte- Issues

En av de mest vanlige symptomer (eller gruppering av symptomer) av en binyre tumor ville innebære en persons kardiovaskulære system. Siden svulsten ligger i binyrene, kan en unormal mengde hormoner frigjøres i systemet. Dette kan da øke en persons blodtrykk, i hovedsak hermet hypertensjon, men fortsatt har noe av den samme effekt på en persons helse. Dette kan også be en rask puls samt arytmi, uregelmessig hjerterytme, eller en pounding hjerteslag.

Hodepine

På grunn av den uunngåelige endringer i en persons hormon nivået som ofte kommer med en binyre svulst, vil mange mennesker også begynne å lide av hodepine. Disse hodepine vil komme på ganske raskt og uten forvarsel, men vil forsvinne nesten like fort som de kommer på. De fleste vil være relativt skarpe og intense, noen ganger bankende i naturen.

Smerte

Mange vil også oppleve en annen type smerte som ikke er isolert til hodet. Dette vil vanligvis ubehag utvikle seg i enten det området av brystet eller mageregionen. Begge områdene av smerte ville karakteriseres som ganske skarp, men kan manifestere seg som mer mild til moderat. Variansen i intensitet har mer å gjøre med den enkelte enn noe annet, men kan også være en følge av mengden av hormoner som blir sluppet inn i en persons kropp.

Kognitive endringer

Siden det er en endring i hormoner fra tilstedeværelse av en svulst i binyrene, kan mange mennesker faktisk begynne å stille visse kognitive endringer. Disse endringene vil være basert på mengden av adrenalin slippes ut i blodstrømmen. Som nivået eskalerer, kan en person som faktisk begynner å bli engstelig, nervøs eller redd. Denne spesielle symptom på en binyre svulst er ofte forveksles med en mental helse problemet, men dette er ikke tilfelle.

Behandling

Den mest anbefalte behandling for en binyre svulst slutt ville være kirurgi. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at både medisinske og urte-behandlinger faktisk ikke behandle selve svulsten. Hva disse modiene er ganske enkelt å gjøre lindre symptomene, slik som høyt blodtrykk, hodepine og smerter, som er forårsaket av tumoren. Hvis du virkelig ønsker å avhjelpe situasjonen, kirurgi virkelig trenger å være et alternativ.

Natural Cure for en svulst i binyrene

Ifølge American Society of Clinical Oncology, er adenom den vanligste typen av binyrene svulst, som utgjør 99 prosent av alle binyrene svulster. Adenomer er godartet, og hvis det er liten, krever vanligvis ingen behandling. Noen svulster kan føre til smertefulle symptomer, og når tradisjonell medisin ikke er effektiv, kan naturlig terapi være neste skritt. Det finnes ingen kur.

Funksjon av Sunn binyrene

De to tommelstore binyrene er plassert over hver nyre. Binyrene produserer hormoner som bidrar til å kontrollere blodtrykket, blodsukkeret og vannforbruket i kroppen. Binyrer regulere kalium og natrium balanse, som gir vår energikilde, og den indre delen av binyrer - kalt medulla - sender ut hormoner adrenalin og noradrenalin, som hjelper med stresskontroll.

Årsaker

Nye celler generelt vokser og deler seg for å erstatte gamle eller ødelagte celler i en svært regulert prosess. Når prosessen er fullført, normale celler stanse å dele seg. Tumorer oppstår når cellene fortsette å vokse ukontrollert. Hvis det er godartet tumor, vil det ikke spre seg til andre deler av kroppen. Ondartede svulster kan skade kroppsvevet rundt dem og kan spre seg til andre deler av kroppen.

Symptomer

Ubehandlede svulster kan forårsake alvorlige hormonelle ubalanser. Symptomer kan være høyt blodtrykk, lav kalium, hjertebank, nervøsitet og angst.

Diagnose

På anmodning fra legen din, vil du samle en 24-timers urinprøve og ta prøven til laboratoriet. Din urinprøve vil bli analysert for å se hvor fort hormoner i kroppen produserer. Om nødvendig kan en MR, blodprøver eller en CT utføres.

Tradisjonell behandling

Hvis medisiner som undertrykker binyrene funksjoner ikke kontrollerer svulst symptomer, kan kirurgisk fjerning av de berørte binyrene anbefales.

Natural Diet

En diett av hele økologisk mat kan styrke binyrene. Sukker, raffinerte karbohydrater, koffein og alkohol bør fjernes fra kostholdet. Spis dampede grønnsaker, som inkluderer mineralholdig saft, for å bekjempe tretthet. Hvis du vil gjenopprette binyrene funksjon, spise kalium-rik mat som yams, spinat, bønner og poteter med huden. Spis høy kalium snacks som rosiner, paranøtter, peanøtter, fiken og bananer. Sikt på en kaliuminntak på 3 til 5 g om dagen. Høy natrium matvarer som hermetikk suppe, chili, potetgull, pizza og frosne middager bør unngås.

Herbal rettsmidler

Drikk te laget av lakris rot, Hawthorne og gotu kola å bidra til å gjenopprette adrenal funksjon. Hvis du har høyt blodtrykk unngå lakris rot, som det fører natrium oppbevaring i kroppen. Echinacea root, Astragalus rot og melk tistel frø er gunstige ekstrakter. Sibirsk ginseng øker kroppens evne til å bekjempe stress, tretthet og sykdom, og bidrar til å styrke immunforsvaret. Doser på 2 til 4 g daglig i opp til 60 dager er generelt godt tolerert av kroppen.

Vitaminer

Ta vitamin C, pantotensyre, vitamin B6, sink og magnesium for å fremme sunt binyrene funksjon. Ta minimum 100 mg om dagen av pantotensyre å holde binyrene fra å kaste bort eller reduseres i størrelse. Spis pantothenic-rik mat som hele korn, erter og bønner, blomkål, brokkoli, laks, søte poteter og tomater.

Tester for binyrene Svulster

Tester for binyrene Svulster


De doble binyrene, som ligger på toppen av nyrene, produserer hormoner som spiller en viktig rolle i flere kroppsfunksjoner. Som de fleste andre deler av kroppen, kan disse kjertler utvikle tumorer, både godartet og ondartet. Testing med hensyn på tilstedeværelsen av slike tumorer er gjort med en rekke avbildningsprosedyrer.

Hva er binyrene?

Gulaktig-oransje i fargen og triangulær i form, har binyrer som består av et ytre lag som kalles cortex og en indre kjerne kjent som medulla, i henhold til EndocrineWeb.com. Cortex produserer kortisol, en sentral aktør i kroppens metabolske prosesser, og aldosteron, som bidrar til å regulere blodtrykket. Binyremargen produserer adrenalin (adrenalin) og noradrenalin (noradrenalin), som begge kommer inn i bildet under "fight-or-flight" situasjoner.

Adrenal Svulster

Svulster i binyrene kan være enten godartet, kalt adenomer, eller kreft. Men kreftsvulster av binyrene er svært sjeldne, og står for bare ca 1 prosent av alle adrenal svulster, ifølge Cancer.net. The American Cancer Society anslår at bare 300 til 500 tilfeller av adrenal kreft er diagnostisert hvert år. Mer allment diagnostisert hos kvinner enn hos menn, kan adrenal kreft oppstå i alle aldre, selv om gjennomsnittsalderen på pasientene er mellom 45 og 50. binyrebark-karsinomer mål cortex av kjertelen, mens feokromocytom er funnet i binyremargen.

Symptomer på binyre kreft

Symptomene på binyrebark karsinom inkluderer væskeretensjon og buildup; vektøkning; dreven vekst av kropp og ansiktshår hos kvinner; og tidlig debut av pubertet hos barn. Pheochromocytoma, en svulst som er ondartet i bare ca 10 prosent av dens manifestasjoner, forårsaker et unormalt høyt nivå av adrenalin sekresjon. Dette resulterer i slike symptomer som overdreven svette, kraftig hodepine, økt hjertefrekvens, skjelving, uro, kvalme, vekttap og lav toleranse for varme.

Diagnostic Imaging

Imaging tester som brukes til å diagnostisere adrenal svulster inkluderer ultralyd, computertomografi (CT) imaging, magnetic resonance imaging (MRI) og MIBG (metaiodobenzylguanidine) scan.

Ultralyd og CT Skanner

Ultralyd bruker lydbølger til å visualisere binyrene og eventuelle unormale vekster som kan være til stede. Det er den minst kostbare av de bildedannende verktøy, så vel som den minst nøyaktige. CT-skanning er et veldig avansert X-ray prosedyre utviklet for å produsere flere tverrsnitt bilder av organer eller andre kroppssystemer som studeres. Prosedyren er smertefri og tar 30 minutter eller mindre for en studie av binyrene og omkringliggende vev.

MR & MIBG Skanner

MRI-bilder bruke magnetiske felt for å visualisere binyrer eller andre kroppssystemer. MRI produsere bilder av høy kvalitet, like bra eller bedre enn de som ble oppnådd med CT scan. MR prosedyren kan ta opptil en time. Den MIBG scan er en nukleærmedisinsk skanning teknikk som brukes utelukkende for påvisning av pheocromocytomas. Pasienten injiseres med en radioisotop som klynger i området av hyperaktiv endokrine vev, slik som den som forårsakes av en feokromocytom. Dette er en tidkrevende test som kan ta en time om dagen i tre eller fire dager på rad.

Svulster i hypofysen og erektil dysfunksjon

Svulster i hypofysen er uvanlige vekster inne i hypofysen, som i stor grad styrer kroppens produksjon av hormoner. Noen personer med disse svulstene opplever erektil dysfunksjon som et symptom på visse endringer inne i hypofysen.

Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center, produserer hypofysen hormoner som utøver bestemmende innflytelse på andre strukturer i det endokrine (hormon) system. Disse strukturene inkluderer testiklene, eggstokkene og skjoldbruskkjertelen og binyrene.

Svulster i hypofysen

De fleste svulster i hypofysen er ikke kreft, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid kan disse vekster produserer hormoner på egenhånd, og skaper ubalanse som berører forskjellige deler av kroppen.

Prolactinomas og Ereksjonsproblemer

Svulster som produserer hormonet prolaktin (prolactinomas) kan utløse en tilstand som kalles hypogonadisme (lavt testosteron). Symptomer på hypogonadisme inkluderer erektil dysfunksjon (impotens), sammen med infertilitet, mangel på seksuell interesse og unormal brystutvikling (gynekomasti).

Medisiner

Merck Manuals Online Medical Library og Mayo Clinic liste flere medisiner for lindring av prolactinoma symptomer, inkludert kabergolin (Dostinex), bromokriptin (Parlodel) og pergolid. Disse forbindelsene oppnå sin effekt ved å redusere prolaktin produksjon og krymper svulsten.

Betraktninger

Kvinner kan også utvikle prolactinomas, med symptomer som melkeaktig brystsekresjon og uregelmessig eller ikke-eksisterende menstruasjon.

Hva er årsakene til høy binyre nivåer?

Hva er årsakene til høy binyre nivåer?


Menneskekroppen har to små pyramideformede binyrene, en over hver nyre. Disse kjertlene produserer adrenalin, noradrenalin, kortisol, dopamin, androgener, østrogen og aldosteron. I noen tilfeller kan nivåene av disse hormonene øker dramatisk.

Trussel

Kroppens "fight or flight" respons er utformet for å svare på en truende situasjon med et rush av adrenalin. Utbrudd av energi og styrke kan drivstoff en rask flukt eller en defensiv angrep.

Stress og tretthet

Binyrene vil frigi kjemikalier for å gi støtte i tider med stress eller tretthet. Den kjemiske støtte er utformet for å gi energi og utholdenhet til å fullføre oppgaven.

Trening

Høyintensiv trening vil sende signaler til binyrene å frigjøre adrenalin i blodet.

Alkohol

Acetaldehyd er en organisk forbindelse som dannes under forbrenningen av alkohol som stimulerer frigjøring av adrenalin og dopamin. Generelt er nivået av acetaldehyd for lav til å forårsake en reaksjon. Men asiater er genetisk følsomme for denne forbindelsen, som er folk som tar narkotika disulfiram (Antabuse).

Svikt

En binyrene som har vært under en lengre periode med stress vil etter hvert gå inn i en utmattelse fase der sine nivåer raser nedover. Før du gjør det, vil binyrene gå gjennom en hyper fase, utskiller høye nivåer av adrenalin hormoner.

Feokromocytom

Feokromocytom er den medisinske termen for svulster på den sentrale delen av binyrene, kalt binyremargen. Disse svulstene kan føre til høye nivåer av adrenalin som skal produseres. Pheochromocytomas kan forårsake død fra ekstremt høyt blodtrykk.

Hva er årsakene til binyre dysfunksjon?

Binyrene er to valnøtt-sized kjertel som sitter på toppen av hver nyre. Selv små, disse kjertlene spille en avgjørende rolle i å gi ut over stress kjemikalier og regulere blodsukkeret, kjønnshormoner, blodtrykk, immun og inflammatorisk respons.

Svulster

Kreft binyrebarken tumorer kalt karsinom, samt tumorer i hypofyse, kan føre til hjernebarken for å overprodusere kortisol. Pheochromocytoma, eller svulst i binyremargen, kan skape et overskudd av adrenalin.

Stress

Kronisk stress fører binyrene til å pumpe ut stresshormoner hele tiden, forårsaker slitasje på binyrene. Dette fører til adrenal dysfunksjon hvori kjertlene ikke kan produsere tilstrekkelige hormoner lenger.

Diet

En diett høy i sukker, enkle karbohydrater, alkohol eller sentralstimulerende stoffer som koffein fører til adrenal dysfunksjon. Disse matvarer føre til at blodsukkeret til pigg. For å regulere glukosenivå, må binyrebarken fremskytende kortisol. Dette fører til binyretretthet over tid.

ACTH

Adrenocorticotropin (ACTH), et hormon som produseres av hypofysen, oppfordrer binyrene til å produsere kortisol. Hvis ACTH produksjon er tilstrekkelig, vil binyrene funksjon er forstyrret.

Forebygging

Ved å spise små måltider som består av komplekse karbohydrater, magre proteiner og masse friske grønnsaker, ved å trene regelmessig og redusere stress, du i stor grad redusere kravene som stilles til binyrene og kan hindre eller reversere adrenal dysfunksjon.

Binyre behandling med Resepter

Binyrene slipper støtte kjemikalier inn i kroppen for å hjelpe det å håndtere stress. Under visse forhold kan binyrene enten under eller over produsere hormoner. I begge tilfeller, er behandling med legemidler anbefalt.

Adrenal Fatigue

Sekundær adrenal insuffisiens, kjent som binyretretthet, oppstår når kortisol produksjonen svikter på grunn av hypofysen ikke produserer nok adrenocorticotropin (ACTH) sier National endokrine og metabolske sykdommer Information Service. Leger fore syntetisk kortisol i form av et glukokortikoid, slik som hydrokortison, i tablettform som skal tas 1-3 ganger per dag for behandling.

Addisons sykdom

Skadede binyrene kan forårsake Addisons sykdom, eller primære binyreinsuffisiens. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service nettside, denne tilstanden er også behandlet med syntetisk kortisol. Når aldolsterone produksjon beviser utilstrekkelig under et tilfelle av Addisons sykdom, leger ofte anbefaler en resept for fludrocortisones acetate å gjenopprette aldolsterone nivåer.

Cushings syndrom

Når kroppen blir utsatt for langvarig, høye nivåer av kortisol, kan Cushings syndrom eller hyperkortisolisme oppstå. Legemidler som hjelper til å kontrollere overflødig kortisolnivå inkluderer ketokonazol, aminoglutetimid og metyrapone.

Svulster

Adrenal svulster kan føre til en over eller under produksjon av steroidhormoner. Kjemoterapi behandlinger hjelpe til å kontrollere, og muligens forhindre krymping, tumorer. Ifølge American Cancer Society hjemmeside, er den hyppigst forskrevne kjemoterapi narkotika mitotane.

Bivirkninger

Kortikosteroidbivirkninger inkluderer kvalme, hodepine, søvnløshet, angst, akne, og depresjon. Alvorlige bivirkninger er hudutslett, hevelse i ansikt, ben eller ankler, synsproblemer og muskelsvakhet. Bivirkningene av cellegift er kvalme, tap av appetitt, håravfall, munnsår, utslett, tretthet og blåmerker.

Cushings sykdom & Svulster

Cushings syndrom, også kalt hyperkortisolisme, er en medisinsk tilstand forårsaket av langvarig eksponering for høye nivåer av kortisol i kroppen. Skjønt knyttet til fedme og diabetes, tumorer også forårsake Cushings.

Definisjon

Cushings sykdom er Cushings syndrom forårsaket av slimdannende tumorer, mens Cushings syndrom er begrepet som brukes for Cushings forårsaket av alle andre tumorer og betingelser.

Symptomer

Symptomer på Cushings syndrom og sykdom varierer, men de vanligste er akne, ryggsmerter eller skjelettsmerter, samling av fett mellom skulderbladene, svake muskler, og overkroppen fedme med tynne armer og ben. Kvinner kan oppleve hårvekst i ansiktet og kroppen og uregelmessig menstruasjon.

Hypofysen Adenomer

Svulster som påvirker hypofysen i hjernen, kalt hypofysen adenomer, føre til hormonelle hypersekresjon, eller overproduksjon av visse hormoner. Overflødig ACTH hormoner føre til Cushings sykdom som hormonet signaliserer binyrene til å produsere kortisol.

ACTH-produserende Svulster

Kreft, ACTH-produserende svulster ligger utenfor hypofysen, kalt ektopisk ACTH-syndrom, også kan føre til Cushings syndrom som de oppfordrer utgivelsen av overflødig kortisol.

Adrenal Adenomer

Godartede adrenal svulster, kjent som adenomer, føre til at kjertlene til å frigjøre overflødig kortisol i blodet.

Adrenal Carcinom

Mindre vanlig enn adenomer, karsinomer er kreft adrenal svulster som forårsaker Cushings syndrom. Kreftcellene utskiller høye nivåer av adrenalin hormoner, inkludert kortisol og androgen (mannlig hormon).

Svulst i binyrebarken

Binyrene består av to små pyramideformede kjertler som sitter på toppen av begge nyrer. Disse kjertlene regulere stress i kroppen og hjelper kroppen med å takle truende situasjoner. Binyrene danne en viktig del i kroppens endokrine (hormonelle) system.

Cortex

Binyrene består av binyremargen, den indre delen som produserer adrenalin og dopamin, og den ytre delen som kalles binyrebarken. Cortex gjør tre hormoner, kortisol, aldolsterone og Dehydroepiandrosteron, og styrer stoffskiftet, elektrolyttbalansen og kjønnshormoner.

Adrenokortikale Adenoma

Adenom står for 99 prosent av alle binyrene svulster, ifølge American Society of Clinical Oncology. Adrenokortikale adenom er en godartet binyrebarken svulst; det vanligvis ikke forårsaker symptomer og generelt trenger ingen behandling.

Adrenokortikal Carcinoma

Den adrenokortikale carcinoma er en ekstremt sjelden kreftsvulst, som ASC rapporter påvirker omtrent mellom fire til 12 personer i en million. Dette adrenal tumor kan spre seg til nærliggende organer og kan føre til at binyrebarken å produsere overdreven hormoner. Leger kan behandle adrenokortikale karsinom i nesten hver scene.

Symptomer

Symptomer på en adrenal tumor omfatter en uforklarlig endring i vekt, hodepine, lavt blodtrykk, magesmerter, endringer i libido, akne, overskytende ansikts-eller kroppshår, angst, hjertebank og muskelsvakhet.

Behandling

Små adenom svulster forårsaker ingen symptomer vil bare bli observert uten kirurgi. Kirurger utfører laparoskopisk fjerning av svulster mindre enn 10mm. Carcinoma kan kreve åpen kirurgi. Som en siste utvei, oppstår laparoskopisk fjerning av både binyrene når Cushings sykdom eller feokromocytom (binyremargen tumor) er til stede.

Binyre problemer hos barn

Binyre problemer hos barn


Binyrene er plassert over nyrene. De hjelper kroppen å håndtere hendelser som fører oss stress. Barn, som voksne, noen ganger har problemer med sine binyrene som forstyrrer daglige aktiviteter. (Se referanse 1)

Effekter

Barn som har adrenal problemer kan oppleve tretthet, svakhet, kvalme og oppkast. De kan også være lunefull og engstelig. (Se Referanse 2)

Årsaker

Årsaker til binyrene problemer hos barn inkluderer hypothalamus og hypofysen lidelser, Cushings syndrom og svulster. (Se Referanse 2)

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn er å ha adrenal problemer, vil en lege ta en fullstendig medisinsk historie og utføre en fysisk undersøkelse. De vil bestille blod arbeid for å bli trukket og en komplett urinanalyse. (Se referanse 1)

Behandlinger

Behandlinger for binyrene problemer hos barn er medisiner og kirurgi i ekstreme tilfeller. Urter og kosttilskudd er gunstig alternative behandlinger for mange lider. (Se referanse 1)

Advarsel

Noen adrenal problemer hos barn er forårsaket av svulster som kan være livstruende, så kontakt lege umiddelbart hvis det er mistanke om en adrenal problem. (Se Referanse 2)

Hva er årsakene til Kidney Oncocytoma Svulster?

En nyre nedsatt oncocytoma er en godartet nyre svulst, selv om det ser ut som en nyrecellekreft (RCC). I motsetning til en RCC, er en oncocytoma ikke kreft. De fleste tilfellene har ingen tilbakefall eller dødelighet, og mange har ingen symptomer. Men fordi en nyre nyre oncocytoma kan vokse til å bli ganske stor og kan forveksles med en RCC, fjerne en nyre er den typiske behandling.

Årsaker

Nyre Oncocytoma oss ha en tett ansamling av mitokondriene (energi drivkraft av cellen). Dessverre, er årsaken til dette er ukjent. De er oftest funnet hos pasienter med Birt-Hogg-Dube syndrom, en sykdom karakterisert ved godartede svulster i hårsekken, hud og nyre.

Identifikasjon

Menn er mer sannsynlig å ha en nyre oncocytoma enn kvinner, med en hastighet på to eller tre til en. Dette godartet svulst er også sannsynlig å dukke opp hos pasienter i alderen 62-68 år. Svulstene er omtrent på størrelse og form av en fersken (7 cm). Når dissekert, er de mahogny i farge og granulert med en sentral arr som er kjøttfulle. På mindre enn 10 prosent av tilfellene, er en RCC også til stede med en oncocytoma.

Sjeldne

Oftest er en nyretumor ikke et oncocytoma. Faktisk bare tre til syv prosent av nyresvulster er. Med mindre enn 200.000 amerikanere diagnostisert med en nedsatt oncocytoma, Office for sjeldne sykdommer i NIH viser den som en sjelden sykdom.

Symptomer

Selv når store, er svulsten ofte asymptomatiske og oppdages under eksamen for noe annet. På mindre enn en femtedel av alle tilfeller vil symptomene være tilstede. Disse inkluderer flanke smerte, blod i urinen, og en abdominal masse. Blod i urin er den mest sannsynlige en skal vises.

Behandling

Behandlingen er vanligvis en total eller partiell nefrektomi (nyrefjerning). Det er også risikabelt å stole på biopsier, da disse bare har møtt med varierende suksess. Skille RCC fra oncocytomas med perkutan nyrebiopsi, tynn nål inspira- sjon cytologi, eller frosne delen biopsi, har vært så inkonsekvent at det er avtalt securest behandling alternativet er å fjerne nyren. The National Institute of Health kaller nefrektomi de eneste pålitelige betyr å ha en definitiv diagnose og behandling.

Prognose

I en delvis nefrektomi blir bare svulsten og eventuelt skadet vev fjernet fra nyrene. En radikal nefrektomi resulterer i fjerning av nyrene, urinleder som fører til blæren, binyrene, og det omkringliggende fettvev. Med nefrektomi, er prognosen god.

Nyre og binyre Disorder Symptomer

Nyre og binyre Disorder Symptomer


Mange forskjellige lidelser kan påvirke binyrene og nyrene, hvorav noen kan være dødelig. Erkjennelsen av tegn og symptomer på nyre og binyre lidelser kan bidra til å hindre komplikasjoner og etablere en effektiv behandling plan.

Betydning

Ifølge nih.gov, noen 23 millioner voksne lider av kronisk nyresykdom. Omtrent 13335 amerikanere lever med binyrene forhold som Addisons sykdom, rapporterer wrongdiagnosis.com.

Identifikasjon

Symptomer på nyresykdom ofte ikke vises før sykdommen har kommet og kan omfatte ødem, kløe og blodig eller skummende urin. Binyre lidelser som Addisons sykdom kan føre til mørkere hud, vekttap, kvalme og alvorlig salt cravings.

Komplikasjoner

Nyre infeksjon kan forårsake sepsis og nyresvikt, mens kronisk nyresykdom kan føre til elektrolytt og hormonelle ubalanser. Venstre ubehandlet, kan Addisons sykdom føre til binyrebarksvikt, natrium tap og amenoré.

Årsaker

Nyresykdom er oftest forårsaket av høyt blodtrykk eller diabetes, ifølge emedicinehealth.com. Addisons sykdom vanligvis resultater fra en autoimmun tilstand, men kan også være forårsaket av tuberkulose, amyloidose eller kirurgisk fjerning av binyrene.

Advarsel

I noen tilfeller kan nyre og binyre forhold forårsake livstruende helsemessige kriser. Hvis du opplever symptomer på nyre infeksjon, for eksempel baksiden av flankesmerter, oppkast eller ekstrem tretthet, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan å gjenoppbygge binyrer

Binyretretthet er en tilstand hvor binyrene blir overarbeidet til utmattelse. Når under stress, binyrene utskiller adrenalin, kortisol og glykogen å hjelpe heve puls, anspente muskler, øker pust og treg fordøyelse å forberede seg til å kjempe eller flykte. Men denne tilstanden er ment å være midlertidig, så hvis stress er nådeløs da binyrene blir overarbeidet og binyretretthet oppstår. Symptomer er tretthet, apati, depresjon, vektøkning, søvnløshet, lav libido, en ufokusert sinn og humørsvingninger. Men med riktig ernæring, hvile og stresskontroll, kan du holde kortisolnivå ned og gjenopprette sunn adrenal funksjon.

Hvordan å gjenoppbygge binyrer

Reduser stress i livet ditt ved å delegere arbeid og unner deg selv massasje, varme bad, morsomme filmer, en tur i parken, eller annen aktivitet du finner avslappende og behagelige. Helbrede noen følelsesmessig vondt kan du fremdeles har fra fortiden.

•  Gå til sengs ved 22:00 og sove til 9 am, hvis mulig, fordi i løpet av disse timene binyrene jobbe hardest for å reparere kroppen. Får mye søvn gjør at kortisolnivå å holde seg lav og binyrer å fullt hvile.

Spis frokost innen en time for å komme opp å gjenopprette blodsukkernivået etter bruk av glykogenlagrene om natten. Spis regelmessig gjennom hele dagen for å forhindre at blodsukkeret faller og spiking, som legger mer stress på binyrene, og gjør ditt kveldsmåltid den letteste av dagen. Drikk et glass vann med en halv teskje havsalt med frokost til lett øke blodtrykket (lavt blodtrykk er svært vanlig hos de som lider av binyretretthet).

Konsumere fersk, hel, økologisk mat uten kunstige farger, kjemikalier, konserveringsmidler eller hormoner. Spis rikelig med rå grønnsaker samt rå nøtter og frø, som inneholder fettsyrer som er viktig for binyrene funksjon. Hvert måltid, spesielt frokost bør bestå av noen proteiner som kjøtt, fisk eller egg for å jevne ut blodsukkeret, som også kan bidra til hindre koffein og sukker cravings.

Unngå koffein, sukker (inkludert for mye frukt), enkle karbohydrater som hvitt mel, pasta og ris, og stivelsesholdige matvarer som poteter. Det er fristende når energien er lav for å ta en pick-me-up som kaffe, brus, en smultring eller en candy bar, men når sukker eller koffein høye fades, vil blodsukkeret være lavere enn noensinne. Begrense høy kalium matvarer som bananer, dadler, fiken, rosiner og grapefrukt.

Ta en god multi-vitamin daglig for å optimalisere binyrene funksjon. Mineraler som magnesium gir energi for dine binyrer; kalsium og andre spormineraler som sink, mangan, selen, jod og gi en beroligende effekt på kroppen; og alle vitaminer og mineraler vil bidra til å redusere kortisol utgang.

Hint

  • De fleste bør begynne å føle seg bedre i et par uker og være tilbake til normalt etter to til tre måneder. Hvis du ikke ser en forbedring, gå til legen din.

Svulster i hypofysen

Hypofysen holder hormoner som frigjøres fra hypothalamus. Hypofysen frigjør hormoner basert på sensorer i kroppen. Når en svulst finnes, kan kjertelen slipper for mye hormon, eller det kan holde hormon når det trengs. Svulster er ikke alltid kreft, men de bør fjernes når diagnostisert.

Symptomer

Det er flere symptomer på en hypofyse tumor. Fordi hypofysen styrer hormoner, de typiske symptomene er feber, slapphet, tretthet eller selv beslag.

Årsaker

Svulster i hypofysen er generelt arvelig. Noen miljøfaktorer som giftstoffer og dårlig ernæring kan også skape svulster.

Diagnose

De mest vanlige testene er gjennom stoffet og urin evaluering. Hjernen imaging skanner er også nyttig å oppdage svulster.

Behandling

Den vanligste behandlingen er kirurgi. For å avlaste overskytende eller manglende hormoner, fjerner en kirurg vekster for å tillate hypofysen til å gå tilbake til normal-funksjon.

Mestring

For pasienter med alvorlige bivirkninger, er det nødvendig terapi og støtte fra familien. Svulster i hypofysen er ikke alltid livstruende, så ta kontakt med legen din for riktige prosedyrer og behandling.

Medisin for Fibroid Svulster

Livmor fibroids, også kjent som livmor myomer (leiomyoma), er laget av muskelceller og andre vev som vokser som en enkelt svulst eller i klynger av svulster i og rundt livmoren din vegger. Livmor fibroids er ikke-kreft. Ingen av dagens legemidler som brukes til å behandle denne tilstanden forebygge muskelknuter fra forming eller krymper dem permanent. Men det er legemidler som vil midlertidig redusere størrelsen av fibroider og / eller redusere intensiteten av symptomene.

Typer

Livmor fibroids er klassifisert basert på hvor de vokser. De kan være like under din livmorslimhinnen (submukøse), i mellom musklene i livmoren (egenutført) eller på utsiden av livmor (Subserosal). Stilker som vokser ut fra hulrommet i livmoren er kalt pedunculated fibroider. Hvor dine fibroids ligger innflytelse hva slags symptomer du kan oppleve og hva slags behandling er tilgjengelig.

Størrelse

I henhold til National Institutes of Health størrelsen av en fibroid kan variere fra en til åtte tommer inches tvers eller mer. En klynge av fibroider kan også variere i størrelse. NY Times Health Guide Artikkel på livmor Fibroids gir innsikt i en type medisiner, GnRH-agonister, som kan redusere størrelsen på fibroids med 30 til 90 prosent. Imidlertid er det kun anbefalt å bli brukt i kortere eller lengre tid, fordi lengre tids bruk fører til tap av bentetthet og kan føre til osteoporose. GnRH agonister inkluderer goserelin (Zoladex), buserelin, en månedlig injeksjon av leuprolide (depot Lupron), og nafarelin (Synarel), en nesespray. Disse medikamentene er injisert narkotika, og kan ikke tas gjennom munnen, de er dyre og fibroids vokse etter at du slutter å ta dem.

Symptomer

Blødning tungt (menoragi) er et symptom du kan oppleve fra fibroid. Kraftig blødning er en primær årsak til anemi. Andre symptomer inkluderer smertefulle perioder, blødning mellom perioder, urinating ofte, smerter under sex, smerter i korsryggen, og mett i nedre del av magen eller bekken press. Prevensjon i form av p-piller og intrauterin enheter (iuds) brukes til å redusere kraftig blødning og blødning mellom perioder som følge av livmor fibroids.

Andre legemidler

Penn State Hershey anbefaler ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som over-the-counter medisiner som kan redusere kraftig blødning samt smerter relatert til fibroids. Ibuprofen eller Naprosyn er NSAIDs. I tillegg er jerntilskudd for å forebygge blodmangel på grunn av kraftig blødning relatert til fibroids.

Herbal Medicine

Sara Hamer drøfter urtemedisin som brukes for behandling av muskelknuter i sin artikkel om "urtemedisin og Fibroids." Ryllik, brennesle, gjeter-vesken, marikåpe, kanel og blåbær all hjelp i å redusere langvarig eller kraftig blødning. Hun foreslår å drikke flere kopper te om dagen laget med ryllik, Nettles og kanel, under menstruasjon. Du kan også være lurt å drikke det flere dager før. Yarrow bidrar til å forbedre bekkensirkulasjonen og bidrar til å lindre menstruasjonssmerter. Andre urter som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen er ingefær og rosmarin. For muskelkramper, vurdere krampe bark, kamille og lavendel.

Expert Insight

The US Department of Health and Human Services sier at ingen vet hva som forårsaker fibroids og mer enn én faktor, for eksempel hormoner og genetikk, kan spille en rolle. Siden den vitenskapelige og medisinske miljøet har ingen bekreftede bevis på hva som forårsaker fibroids, kan de ikke identifisere hva som gjør dem vokse eller krympe. De vet at fibroids er under hormonell kontroll --- både østrogen og progesteron. De vokser under svangerskapet, når hormonnivået er høyt og krympe når anti-hormon medisiner brukes og når du når overgangsalderen.

Hvordan Test for binyre Sykdommer

Binyre sykdommer refererer til et sett av forhold som påvirker binyrene i kroppen. Binyrene er plassert over nyrene og produserer hormoner som frigjøres i blodet. Noen adrenal sykdommer inkluderer Addisons sykdom, som er en form av adrenal mangel og Cushings syndrom, noe som innebærer en overproduksjon av hormonet kortisol. Det er flere tester som brukes av leger for å teste for adrenal sykdommer samt overvåke tilstanden din.

Hvordan Test for binyre Sykdommer

•  Gjør en avtale med legen din. Hvis han mistenker du kan lide av en sykdom som påvirker binyrene, kan han bestemme seg for å sende deg til en endokrinolog for testing.

La legen for å måle hormonnivået ved å ta en blod-eller urinprøve. En blod og urin panel kan se om hormoner skilles ut av binyrene, inkludert hydrokortison, ACTH, adrenalin, og aldosteron, er i en normalområdet.

Spørre om en ACTH utfordring test for å sjekke for adrenal sykdommer. Under denne testen, er hormonet ACTH injisert inn i kroppen. Det bør være en økning i adrenal hormon-utgang, som er overvåket gjennom blod og urinprøver. Hvis ikke, kan dette tyde på en adrenal sykdom, så som Cushings syndrom.

Gjennomgå imaging studier. Avbildningsstudier kan vise tumorer, forkalkning, eller en overvekst som kan påvirke funksjonen til glanden. Tester som kan bestilles av legen din inkluderer en abdominal x-ray, IV skanning av nyrer med fargestoff og en MRI.

Hint

  • Informer legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du tar mens du går gjennom testing for adrenal sykdommer. For eksempel kan hydrokortison legemidler som brukes til å behandle leddgikt påvirke blodarbeidsresultater.

Støtter binyrer viktig Thyroid?

Binyrer, også kjent som "kjertlene i stress," kan bli dysfunksjonell før noen skjoldbrusk problemet kan bli oppdaget. Dysfunksjon i binyrene endrer skjoldbrusk funksjon.

Identifikasjon

Funksjonell medisin utøvere tror det er en direkte sammenheng mellom binyrebarkfunksjonen og skjoldbruskkjertelen, og eventuelle endringer i hypothalamus-hypofyse-binyre-skjoldbrusk-gonadal aksen er ansvarlig for trivsel for de andre. Når binyretretthet (binyrer 'manglende evne til å produsere viktige hormoner som kortisol og DHEA) setter inn, skjoldbruskkjertelen dysfunksjon ofte utvikler seg til hypotyreose.

Betraktninger

For å bestemme stadium av adrenal dysfunksjon, anbefales det å måle spyttkortisolnivå. Denne testen er ofte viktig siden det bestemmer stadium av adrenal utmattelse. Uten å vite om kortisolnivået er utladet eller forhøyet, kan en adekvat behandling ikke forskrives.

Årsaker

Unormale kortisolnivå kan utvikle seg over en lengre periode eller i en relativt kort periode, etter å ha fått flere stressfaktorer. Bruk av legemidler, dårlig kosthold og livsstilsvaner bidrar alle til en unormal kortisol utgang. Til å begynne med er det en forhøyet kortisol utgang som til slutt vil begynne å avta, og blir tømt, noe som fører til adrenal utmattelse.

Forebygging / løsning

Behandling varierer i henhold til scenen av adrenal dysfunksjon. Det vanligvis innebærer å kontrollere blodsukkernivået, bruk av adaptogens, stressmestring, balansering DHEA og kortisol nivåer, redusere mat og miljømessige allergener, redusere betennelse, øker cellulær energiproduksjon, kiropraktikk manipulasjon, inntak av vitaminer og mineraler (vitamin C, B-kompleks, folsyre, kalium, sink, jern, kobber) og adrenal kjertelekstrakter.

Misforståelse

Mange konvensjonelt utdannede leger anerkjenner ikke binyretretthet som en tilstand, og vurdere serum teste den eneste gyldige metode for å måle kortisolnivå. Denne testingen viser total svikt i kortisolnivå (Addisons sykdom) eller ekstrem økning av kortisolnivå (Cushings syndrom). Likevel forskningsstudier viser at binyretretthet og moderate langsiktige økninger av cortisol er langt mer vanlig enn Addisons sykdom og Cushings syndrom.

Binyre Kjertel bivirkninger

Binyre Kjertel bivirkninger


Det er mange handlinger som mennesker som har binyretretthet tar i sin innsats for å helbrede. De betaler oppmerksomhet til ernæring, stress og søvn, og mange av dem tar adrenal glandulars. Selv adrenal glandulars kan være trygt samlet og gir mange fordeler når en person bruker dem riktig, kan de innebære noen bivirkninger.

Definisjoner

Folk som tar adrenal glandulars gjør det fordi de har binyretretthet, som involverer de to binyrene som sitter på toppen av nyrene og som er en del av det endokrine systemet. Adrenal tretthet kommer som et resultat av mange faktorer, og en av de største av disse er forlenget eller alvorlig stress. Mange tror at binyrene glandulars, som er tørkede utdrag fra binyrene (vanligvis fra storfe, eller ku, kilder), tilbyr en effektiv korttidsbehandling for binyretretthet.

Bivirkninger

Bivirkninger som involverer adrenal glandulars er mye mindre vanlig enn de som pasienter opplever når du tar reseptbelagte syntetiske adrenal medisiner. Eventuelle negative reaksjoner kan rett og slett være resultatet av å ta for høy dosering av adrenal glandulars, i så fall en person reduserer dosen av adrenal glandulars eller opphører å ta den. Det er imidlertid noen vesentlige bivirkninger som er mulig med adrenal glandulars.

Stimulering Effect

Når folk har binyretretthet, er en nøkkel symptom nådeløs tretthet. Et tegn på bedring er økt energi, og binyrene glandulars kan bidra til å øke energi som binyrer helbrede. Imidlertid kan adrenal glandulars også lage for mye av en god ting i form av en stimulerende effekt på personens kropp. Det ser ut til at jo mer alvorlig personens adrenal tretthet, er det mer utsatt for denne bivirkning som oppstår.

Tilbaketrekking og Toleranse

Etter at folk begynner å ta adrenal glandulars og de opplever mer energi, kan de være forvirret å finne at energien synker og tretthet avkastning. Dette kan skje fordi kroppen begynner å kreve høyere doser av adrenal glandulars for å frembringe den samme effekt --- kroppen kan bygge opp en toleranse for doseringen. På samme beskjed, kan kroppen bli avhengige av adrenal glandulars, som fører en person til å oppleve abstinenssymptomer og forverring adrenal utmattelse symptomer når hun slutter å ta adrenal glandulars.

Binyre Symptomer

Hvis binyrene får mer terapi fra binyrene glandulars enn nødvendig, kan ulike bivirkninger oppstår, inkludert søvnløshet og irritabilitet sammen med tretthet. Hvis du tar adrenal glandulars skaper en alvorlig nok ubalanse, kan en faktisk binyrebarksvikt oppstå. Dette er en livstruende situasjon med alvorlig binyreinsuffisiens og at det derfor krever øyeblikkelig legehjelp. Andre symptomer som kan oppstå når du tar adrenal glandulars inkluderer hjertebank og angst.

Løse bivirkninger

Det er best å gå forsiktig når du tar adrenal glandulars og til å betale nær oppmerksomhet til kroppens reaksjoner på disse kosttilskudd. Hvis en person gjør erfaring hva synes å være bivirkninger av å ta adrenal glandulars, bør han ta kontakt med helse utøveren, som kan gi spesifikke råd. Det er også best å jobbe tett med en helse-utøveren når du tar adrenal glandulars og når du arbeider mot adrenal utvinning.

Hvordan Wake binyrer med urter og vitaminer

Binyrene er antistress organer. De er en del av det endokrine systemet ligger rett over nyrene. Binyrer slipper hormoner for vitalitet i kroppen. Dette paret av organer støtter fysiske og kjemiske prosesser som skaper og bruker energi. Dette er spesielt viktig når du arbeider med stressende situasjoner. Men binyrene lidelser utvikles fra for lite eller for mye hormon. En reduksjon i binyrebarkfunksjonen ofte resulterer i svimmelhet, slapphet og svakhet. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan lavt blodtrykk eller lavt blodsukker utvikle. Svake binyrene kan senke kroppstemperaturen. Binyretretthet blir også en mulighet. Men det finnes ulike naturlige måter å perk opp de henger energibeslutningstakere.

Hvordan Wake binyrer med urter og vitaminer

Vitamin / Herb Therapy

•  Bruk vitamin B-kompleks og vitamin B5 (pantotensyre). Ta 100 mg vitamin B-komplekset to ganger om dagen. Ta 100 mg vitamin B5 tre ganger om dagen. Pantotensyre er nødvendig for riktig funksjon binyrene.

Ta 4.000 til 10.000 mg vitamin C med bioflavinoids, dele dosene utover dagen. Dette kosttilskuddet kan lade binyrer.

Bruk koenzym A som anvist på etiketten for å redusere stress. Ta 30 mg daglig av koenzym Q10 myke gels som en omfattende antioksidant som frakter oksygen til hver kjertel.

Bruk vitamin E for å få oksygen til det cellulære nivå. Ta som anvist på etiketten.

Bruk tradisjonell kinesisk medisin urt Astragalus rot i te eller ekstrakt skjemaet. Følg avtrekks instruksjonene på produktet. Ekstrakter er mer effektive fordi de er sterkt konsentrert.

Bruk solhatt ekstrakt som anvist på etiketten eller bratte 1 ts. av granulert rot for en halv time i en kopp kokende vann. Sil og ta så te tre til seks ganger daglig. Echinacea er en antitoxin som fordriver urenheter i blodet.

Bruk 1 ts. hakket Panax ginseng. Bratt i en kopp kokende vann i 15 minutter. Ta så te fire ganger om dagen. Hvis du foretrekker, kjøpe en god Siberian ginseng tonic i stedet. Ta 2 til 4 g av tonisk hver dag i mer enn 60 dager.

Konsumere Hawthorne, Gotukola, Kava ​​Kava, Valerian eller johannesurt te når følelsen stressa. Ikke drikk mer enn tre kopper om dagen.

Hint

  • Ekstrakter fremstilt av friske urter beholder mesteparten av fordelene med anlegget.
  • Spis matvarer som har germanium, et kraftig sentralstimulerende for immunforsvaret funnet i hvitløk, løk, perle bygg og shitake sopp. Spis frisk frukt og grønnsaker. De mørkegrønne blad de har de fleste vitaminer og mineraler.
  • Tren regelmessig, men moderat for å lindre stress og stimulere binyrene.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du bruker de medfølgende forslag, spesielt hvis du tar medisiner. Være kresne på hvilke urter du vil bruke. Husk at ekstrakter inneholder alkohol, som kanskje ikke er bra for alle.
  • Ikke bruk solhatt når du har autoimmun lidelse, Astragalus når du har feber, eller Ginseng når du har hjertesykdom, høyt blodtrykk, eller hypoglykemi.
  • Anbefalinger omfatter avholdenhet fra produkter giftige til binyrene, som alkohol, koffein og tobakk. Hold deg unna junk food.