Digidexo.com

lav gi omelett

Hvordan spise 30 karbohydrater per dag

Hvordan spise 30 karbohydrater per dag


Lav-karbohydrat dietter har tatt sentrum scene i helse og fitness industrien i det siste tiåret og er basert rundt ideen om at menneskekroppen fungerer bedre uten vanskelige korn og sukker å fordøye. Å spise under 30 gram karbohydrater per dag kan være vanskelig. Korn og sukker er en stor del av den moderne kosten fordi de er allment produsert, tilgjengelig og billig. Du kan fortsatt spise under 30 gram karbohydrater om dagen ved å fokusere på grønnsaker og magre proteiner og samtidig unngå vestlige stifter som brød, pasta, høyt sukker frukt og meieriprodukter.

Hvordan spise 30 karbohydrater per dag

Frokost

•  Stek en lav-karbohydrat omelett til frokost med et lett sautéing grønnsaker før innlemme dem i omelett. For grønnsaker, varme opp en halv spiseskje olivenolje i pannen, legg dine vasket og hakkede grønnsaker og kok på middels varme til grønnsakene er litt myk og veldig lett brunet. Sett grønnsakene i bollen og sett kjelen tilbake på komfyren med en halv spiseskje olivenolje for eggene.

Scramble eggene i en annen bolle og sørg for at pannen er varm når du helle eggene i. Dryss grønnsakene i pannen med egg og la det koke til eggene nær kantene av kjelen begynner å se tørr. Bruk slikkepott til å brette omelett i to og forsiktig overføre til en plate. Par din frokost med svart kaffe eller te og vann.

Bygg din lunsj salat ved å kaste salat med blandede grønnsaker, en halv spiseskje olivenolje og litt salt og pepper. Dryss din grillet kyllingbryst eller hermetisert kylling, laks eller tunfisk på toppen av salaten.

Cook din magre proteiner ved å varme en halv spiseskje olivenolje i pannen på middels lav varme, og legger kjøttet og matlaging til brunet på begge sider. Legge til krydder som salt, pepper, salvie og / eller basilikum vil legge dimensjon og smak til fileten.

Fullfør matlaging middagen ved å tilberede en dyktig haug med grønnsaker akkurat som i trinn en. Nøkkelen til å holde karbohydratinntaket under 30 gram karbohydrater er større mengder grønnsaker og vanlige mengder protein og fiber for å holde deg mett og energisk.

Mål opp 1/4 kopp mandler, cashewnøtter eller paranøtter for en midt morgen eller ettermiddagen snack hvis du føler deg sulten. Vær forsiktig med å spise mer nøtter enn dette, da det er veldig lett å gå over 30 gram karbohydrater samt din anbefalte mengden av daglige kalorier med snacks som nøtter.

Mål opp en halv kopp med et lavere karbohydrat frukt som blåbær eller bringebær hvis du har drukket mindre enn 30 gram karbohydrater og føler for å spise noe søtt etter middagen. Igjen, vær forsiktig med å spise for mye, som frukt har en tendens til å være mye høyere i sukker enn grønnsaker eller magre proteiner.

Hint

  • Når du gjør ditt lunsj salat, og legger ost, balsamicoeddik eller vanlig salat dressing kan presse deg over 30 gram karbohydrater for dagen, men disse ingrediensene er bra for å legge til smaken.
  • Lav-karbohydrat dietter ofte lar folk føler seg sliten hvis de ikke er vant til å få det meste av sin energi fra magre proteiner og sunt fett. Spise mindre enn 30 gram karbohydrater per dag, anbefales ikke generelt, og spesielt ikke for idrettsutøvere eller folk som bor svært aktiv livsstil, ifølge US Department of Agriculture og US Department of Health and Human Services.

1600 Plan Calorie sunt måltid

Passer for en middels stor kvinne, vil 1600 calorie diett måltid plan bidra til å kontrollere vekten din. Kombinert med trening mellom tre og fem ganger i uken, bør denne dietten selv gjøre at du mister kroppsfett. En grunn til at du mister vekt med 1600 kalori diett er at de fleste av dine energi kaloriene kommer fra fettfattig mat.

Frokost

For det første måltidet av dagen, har en halv kopp hver av havregryn og lettmelk, en muffin, med redusert fett kremost, mindre enn en kopp appelsinjuice og en kopp kaffe. Du kan erstatte alt dette med en lav fett omelett tilberedt med to egg, grønnsaker, fettfattig ost, skinke skive og en kopp med skummet melk. Ha litt frisk frukt med denne retten.

Lunsj

Til lunsj, spise et par gram av bakt kylling, tilberedt med ikke mer enn en teskje av vegetabilsk olje, en salat laget med en halv kopp hver av salat, tomat og agurk med eddik dressing, en tredjedel kopp ris med lav-fett margarin, en kjeks og en kopp vann. Eller har en liten stekt kyllingbryst, stekt over en grill eller i en ovn, en kopp grønne bønner, en liten potet og en middag roll med lite fett margarin. Vaske den ned med te, vann eller noen null-kalori brus.

Middag

Til middag spiser tre gram stekt magert kjøtt, med en fjerdedel kopp løk, en spiseskje med vannbasert biff saus, en halv kopp nepe greener med noen diett margarin og en liten bakt søtpotet. Ha en liten del av melon på slutten av måltidet og vaske den ned med en kopp iste. Du kan bytte ut dette måltidet med en kopp forberedt pasta med spaghetti saus og revet ost, en salat med salat, tomater, agurk og dressing, og en brød pinne eller hvitløk brød eller middag roll. Ha vann, te eller null-kalori brus.

Snacks

For snacks, velg usaltet kjeks og en unse av mozzarella ost i løpet av dagen. Eller spise frisk frukt som et lite eple for en morgen snack, litt yoghurt eller ost med rå grønnsaker om ettermiddagen, og en halv kopp med friske jordbær før sengetid.

Generelle tiltak

Vanligvis på en gitt dag, bør frokosten har inneholde korn, meieriprodukter, animalsk protein og frukt mens lunsj og middag bør bestå av karbohydrater, kjøtt eller fisk, og noen grønnsaker, sammen med frukt. For noen form for matlaging, bruk olivenolje i stedet for vegetabilsk olje. Hvis du er en ris fan, hold deg til de basmati eller brun variasjon. Fjern margarin og smør helt fra kostholdet ditt. Drikk rikelig med vann hele dagen.

Lav inntekt frokost måltider for barn

Lav inntekt frokost måltider for barn


Spise en godt balansert frokost fører til en økt evne i studentenes evne til å konsentrere seg, huske, ta vare på informasjon og forstå materialet, rapporterte Allison Aubrey i 2006 på National Public Radio. Kort sagt, å spise frokost hjelper barn å lære og gir energi ved å gi "hjernen drivstoff." Du kan oppnå alle disse fordelene fra å spise et måltid som koster mindre enn et par dollar per dag; belønningen er stort i forhold til den lille investering.

Havregryn

Quick-matlaging eller stål-kuttet havregryn er et røverkjøp når du vurdere den næring den tilbyr. Hva mer, kjøpe unflavored havremel i stedet for søte øyeblikkelig havremel pakker tilbyr mer fiber sammen med mindre kostnader. Løselig fiber betyr at selv en liten mengde vil holde et barn føler seg mett lenger enn sukkerholdig snacks, og en stor beholder med instant havregryn er tilgjengelig for bare et par dollar, fra vinteren 2011. Du kan lage din egen custom havregryn på et budsjett for barna som er svært lik den fancy, tilpasset havregryn som kommer i individuelle, microwave pakker. Bare legge til dine egne hakkede friske epler, brunt sukker, rosiner og kanel til instant havremel; ca 1/2 kopp tilsvarer en pakke kjøpt havremel. En boks med havregryn kan vare i omtrent 15 eller 20 porsjoner. Du kan lage din egen lønn og brunt sukker, eple kanel, søt eple havregryn, kanel krydder og eple-rosin kanel krydder smaken varianter med lave kostnader havremel.

Frokost Burritos & Pizza

Frokost burritos er stappfulle av proteiner og smak, perfekt for å starte på et barns morgen. Med egg koster rundt $ 0,10 hver, fra vinteren 2011, og en pakke med tortillas tilgjengelig for bare dollar, kan du tilpasse de andre ingrediensene til burritos basert på budsjettet. En beholder med salsa er relativt lave kostnader og kan vare i mange frokost burritos, mens du kan kjøpe revet ost i bulk. Når den brukes i moderate mengder, kan du strekke det enda lenger sesong egg med salt og pepper. Du kan gjøre en frokost pizza ved hjelp av de samme ingrediensene ved å riste en tortilla i ovnen på 450 grader Fahrenheit i fem minutter, og legger et egg i midten og la det koke gjennom i 10 minutter ved samme temperatur. Toppet med ost og spinat eller tomat og brokkoli, er en rimelig frokost pizza klar i løpet av minutter.

Kolaches

Opprinnelig fra Sentral-Europa, kolaches er bakverk med en rekke fyllinger. Alt du trenger å gjøre en er kjeks mix og noen form for rimelig søt eller salt fylling som sesongens frukt eller pai fyllinger, frokost pølse eller ost. For å gjøre en kolache, Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit og del deigen jevnt i små porsjoner. Fyll deigen baller med ønsket fyll, og stek deigen i henhold til kjeks oppskrift retninger. Barn kan ringe dem frokost paier eller kaker mens de nyter dem.

Egg Quiche

Nøkkelen til å holde frokost spennende er å endre ingredienser ofte for å gjøre spise mer allsidig. Quiche er en mindre arbeidskrevende alternativ til omeletter eller eggerøre, og du kan lagre dem beleilig i kjøleskapet i et par dager og vil varme en skive i mikrobølgeovn. For å gjøre en quiche, kan du bruke opp alle grønnsaker, kjøtt eller ost som er på salg mens kombinere dem med den stadig rimelige egg. Visp 5 egg med 2 til 3 eggehviter og 3/4-kopp melk. Rør i noen av de ønskede filer, og hell i smurte muffinsformer og stek ved 350 grader Fahrenheit i ca 25 til 30 minutter. Oppbevar blandingen i kjøleskapet for senere bruk.

Low-Fat & lav-kalori frokost ideer

Low-Fat & lav-kalori frokost ideer


Frokost er en av de viktigste måltider på dagen. Dessverre, tradisjonell frokost matvarer inneholder mye fett og kalorier, hindrer noen vekttap eller slanking plan. I stedet for å stole på slike matvarer, oppsøke sunnere alternativer til den tradisjonelle frokosten. De vil hjelpe deg å kutte kalorier og fett fra din morgenrutine, og slanke midjen din i prosessen.

Egg

Den tradisjonelle omelett inneholder høy-kalori-og fettrike ost og kjøttpålegg. En omelett laget med to store egg og halvparten av en kopp shredded cheddar eller amerikansk ost kan totalt 604 kalorier og 44 gram fett, og gir svært liten næringsverdi. Ved hjelp av fire eggehviter, den ene halvdelen av en kopp feta ost og en kopp spinat utgjør 320 kalorier og 22 gram fett. Legge grønnsaker kan også øke din del størrelse og gi essensielle næringsstoffer uten å legge fett eller kalorier.

Korn

Mange korn består av sukker og behandlet mel. Disse er kjent som tomme kalorier fordi de ikke har noen næringsverdi for kroppen din. Hvis du spiser disse med helmelk, som kan legge fett på toppen av tomme kalorier. I stedet går med hele korn varme frokostblandinger, slik som kremen av hvete eller havregryn. De inneholder fiber, som vil holde deg full lenger og gi varig energi. Til disse kan du legge til en prosent eller skummet melk, bær, bakken linfrø eller honning. Selv om honning er sukker, forbrenner det annerledes i kroppen og vil ikke lagre som fett som tabellen sukker vilje.

Drinker

Kaffe, te og juice er en viktig kilde til skjulte kalorier. Alene, kaffe eller te inneholder svært lite kalorier, men å legge til sukker, melk og creamers kan raskt legge opp. Prøv å bruke skummet melk for å kutte fettinnhold og begrense mengden av anvendt sukker til en teskje. Prøv å holde juice til åtte unse porsjoner, eller spise hele frukten når du kan. Juice lagrer kalorier raskt fordi den mangler fiber, en langsom brenning karbohydrater som skal bruke energien fra frukten mer effektivt.

Frukt

Selv om frukt inneholder mye sukker, de inneholder også viktige enzymer, vitaminer og mineraler som vil hjelpe deg å forbrenne disse sukker riktig, samt fiber for å hjelpe deg å forbrenne dette sukkeret saktere. De holder også mindre fett og kalorier enn mer tradisjonelle frokost elementer, som brød, kjøtt og egg. En fruktsalat gjør alltid en god frokost valg, og kan kobles sammen med en lav til nonfat yoghurt eller cottage cheese for protein. Du kan også kombinere ett eple og to spiseskjeer med helt naturlig peanøttsmør: lastet med fiber, vitaminer, mineraler og sunne oljer.

Brød

Populære frokost valg i brødet kategorien inkluderer bagels, toast og engelsk muffins, for å nevne noen. Bytte til hele korn kan kutte kalorier og gi viktig fiber, en kompleks karbohydrat som tar lengre tid å fordøye og frigjør energi over tid. Mens bare én vanlig store bagel kan gjennomsnittlig 360 kalorier, to stykker av hele hvete toast er bare 120 kalorier. I stedet for smør, prøve å bruke sukkerfrie gelé, peanøttsmør eller hummus å unngå mettet fett og redusere mengden kalorier.

Hva er lav-fett oster i South Beach Diet?

The South Beach Diet er en populær diett plan som er designet av en kardiolog i Miami, Florida. Dietten balanserer gode fettstoffer og karbohydrater. Det inkluderer magert kjøtt, fjærkre, fisk, skalldyr, egg og lav-fett eller fett-fri meieriprodukter. Det finnes mange ulike typer ost tillatt på South Beach Diet.

Oster tillatt

Når du bestemmer hva ost å spise, husk at osten bør ikke ha mer enn 6 g fett per unse. Det finnes noen unntak som vil bli diskutert i avsnittet nedenfor. Noen av oster tillatt på South Beach dietten inkluderer: Amerikansk, cheddar, cottage cheese (2 prosent eller mindre), kremost, feta, sveitsisk, streng ost, mozzarella og ricotta (del skummet). Alle disse varianter må være av lav-fett eller fettfritt type.

Oster ikke tillatt

Oster å unngå ville være noen ost som inneholder full fett som full-fett kremost, mascarpone, brie eller camembert.

Unntak fra regelen

Det er noen oster som er veldig full-flavored som inneholder høye nivåer av fett, men hvis det brukes i små mengder er akseptabelt på South Beach Diet. De omfatter: parmesan, Asiago og blå oster. Disse bør bare brukes i unntakstilfeller og sparsomt å legge smak til en salat, kylling hovedrett, etc.

Tre faser

The South Beach Diet har tre faser. I den første fasen, er den gjennomsnittlige personen sies å miste alt fra 8 til 13 kg. i de to første ukene. Ingen karbohydrater er tillatt i denne fasen. I fase to, er low-carb matvarer som frukt og fullkornsbrød innføres. I fase tre er alle typer mat som er tillatt, og dette er den fasen at folk bør prøve å holde seg til som et sunt kosthold som er nå integrert inn i deres liv. Cheese er tillatt under alle tre faser av South Beach Diet. For en full liste over alle matvarer tillatt, se ressursen nedenfor.

Cheesy Retter

Det finnes mange oppskrifter du kan prøve på South Beach Diet som inkluderer lav-fett eller fettfri ost. Noen populære de er spinat-OST fylt kylling, kjernekraft ostekake, salsa omelett, gresk salat og mye mer.

Hvor mye ost er nok?

Ernærings antyder at ost være begrenset til én porsjon per dag. En porsjon er 1 oz. av hard ost, eller en halv kopp med myk ost som ricotta eller cottage cheese.

Cholecystitis lav-fett diett Ideas

Cholecystitis lav-fett diett Ideas


Å være på en lav-fett diett er lettere hvis du fjerner fristelsen av høyere fett godbiter fra hjemmet ditt. Restock kjøkken med hele korn, lav-fett matvarer. Å gjøre noen justeringer i kostholdet ditt vil tillate deg å nyte smaken av dine favoritt mat uten at du føler fratatt. Dette vil føre til en sunnere livsstil, om du spiser en lav-fett diett for galleblæren, hjertet eller helse generelt.

Easy Replacements

Egg er sunt for deg, men inneholder mye fett. Bruk egg erstatning i stedet. Å gjøre en søndag omelett med dem er enkelt: Bare sesong blandingen med din favoritt krydder og tilsett friske grønnsaker eller ikke-fett ost.

Ost er en stor kilde til kalsium, men er også lastet med fett. Substitute lav eller ikke-fett ost i oppskrifter. Vær oppmerksom på at denne osten har en annen "smeltepunkt" og kan bli litt rennende.

Bakken chuck gjør en stor burger, men det er også høy i fett. Prøv å bruke 97 prosent fettfritt kjøttdeig på din dagligvarebutikk. Bedre ennå, har slakteren trim alt fettet bort og male opp en mager stykke ytrefilet eller øye runde steke. Bakken kalkun bryst er også utmerket. Pass på at det er all bryst kjøtt, som vanlig bakken kalkun inneholder ofte huden. Fjern skinnet fra fjørfe før matlaging også.

Smør smaker godt og kan faktisk være sunnere enn margarin. Problemet er fettet. Forsøk ett av spray-on Butters å redusere mengden du bruker. Dette gjelder for salatdressinger også. Spray-on dressinger holde deg fra å drukne salaten.

Matlaging stiler

Dagene med steking i smør eller olje er borte. Bruk spray olje i en teflonpanne. Det er non-aerosol flasker du kan kjøpe som vil tillate deg å bruke ren olivenolje til spritz pannen. Nøkkelen er å spritz, ikke suge! Blot all stekt mat med et papirhåndkle til å absorbere overflødig fett. Du kan plassere stekt kjøtt i et dørslag og skyll i tillegg.

Grilling er en fin måte å lage mat som det lar overflødig fett å dryppe bort. Baking er også bra så lenge du ikke lar maten til å sitte i sin egen fettete juice. Bruk en rack i pannen slik at fettet dryppe bort.

Low-Fat Ideas

Denne listen er ikke all-inclusive, men blir tilbudt å gi deg ideer:

• Hermetisk tunfisk og laks pakket i vann, 97 prosent fett-fri kjøtt, magre kjøttpålegg, non / fettfattig ost, ikke / lav-fett yoghurt, egg substitutter.
• Lav-fett supper og sauser, lav-fett majones, ikke / lav-fett rømme, fettfri puddinger, fettfri kaffe Creamer, non / lav-fett frosne desserter, spray-on olje og smør substitutter.
• redusert fett bakt pretzels, popcorn og andre brød og bakevarer.

Gi deg selv tid til å omstille smaksløkene. De kan anvendes til den klassiske amerikansk diett som er lastet med fett. Med tiden vil du være i stand til å nyte smaken av maten du spiser, og vil aldri gå glipp av fett og fett.

Denne informasjonen er ment som referanse. Alle behandlingsavgjørelser bør gjøres mellom deg og din lege team.

Mat du kan spise på en lav carb diett

En lav-carb diett har mange begrensninger, som er avhengig av både typen av lav-carb diett, og fasen av dietten. Det er mange matvarer, men som kan spises på en lav-karbo diett, og er en del av en næringsrik og tilfredsstillende frokost, lunsj, middag eller snack.

Frokost

Mens frokostblandinger, pannekaker og andre high-carb fare er forbudt på en lav-karbo diett, det er mange andre matvarer du kan spise. Tykke skiver bacon kan ledsage en skorpe-mindre quiche fylt med spinat og ost, og gir protein, kalsium og jern for din sunn low-carb frokost. Omeletter er en enda mer enkle low-carb frokost, og kan inneholde skinke, bacon eller annet kjøtt. Legge til low-carb grønnsaker, som squash eller brokkoli, gir ekstra fiber og ernæringsmessig verdi til omelett.

Lunsj

Lag en low-carb lunsj ved å plassere biter av kylling eller kalkun på en skive ost, og rulle den opp. Du kan også plassere oppskåret kjøtt og revet ost på en salat blad, brette den opp for å lage en salat wrap. Rester fra gårsdagens middag er en annen enkel måte å fikse en low-carb lunsj.

Middag

Det er mange matvarer du kan spise til middag, hvis du er på en lav-karbo diett. Cook skrelt og deveined shimp med revet parmesan, hvitløk og frisk basilikum å lage en deilig forrett. Gni krydder på en kylling, og stek den i ovnen for en hovedrett, og serverer den med en side av most blomkål. For å gjøre mashed blomkål, som er en low-carb alternativ til potetmos, damp blomkål til svært øm, og legge stekt hvitløk før mashing det grundig.

Snacks

Devilled egg er en tilfredsstillende low-carb snack, og kan gjøres på forhånd for å gi raskt tilgjengelige snacks for enhver tid at sultestreiker mellom måltidene. Andre populære snacks inkluderer svinekjøtt rinds og nøtter som mandler, valnøtter og macadamias. Mange lav-carb dietter begrense nøtter før senere i programmet, men siden de kan føre til langsommere vekttap.

Eksempler på lav carb måltider

Nå har du sikkert hørt om helsemessige fordeler og vekttap potensialet i ulike "low carb" dietter. Selv om noen av disse tvil fortelle deg å kutte karbohydrater nesten helt fra kostholdet ditt, mange av dem har faktisk vist seg å senke kolesterolnivået, hjelpe folk ned i vekt og kutte ned på risikoen for å utvikle type 2 diabetes.

Hva er karbohydrater?

Før de kommer til noen faktiske måltid ideer du kan bruke på daglig basis, er det viktig å først skille mellom såkalte "gode karbohydrater" og "dårlige karbohydrater." Karbohydrater er den viktigste kilde for glukose, som er nødvendig for cellulær respirasjon, og produksjonen av et molekyl som kalles "ATP". Uten den rett og slett ikke kan overleve, og det er vanskelig å få den nødvendige mengden av glukose fra andre forbindelser slik som proteiner og fett.

Den gode og den dårlige

De gode karbohydrater er essensielt komplekse karbohydrater som hele korn brød eller pasta, og mange frukter og grønnsaker. Dette er bra for kroppen din, fordi de tar tid å bryte ned, og evolusjonært snakker vi er bedre egnet for dem enn de "dårlige karbohydrater."

Bad karbohydrater er enkle karbohydrater som hvit ris eller raffinerte karbohydrater som sukker og mais sirup. Disse er raskt fordøyd av kroppen og blodsukkernivået stige som et resultat. Hva er ikke umiddelbart brukes omdannes til fett og over tid kan forstyrre normal insulinproduksjon, som fører til diabetes.

Eksempler på grunnleggende low-carb måltider

En god tommelfingerregel å følge i en sunn low-carb diett er å gå kombinere frisk frukt og grønnsaker med en god del av magert kjøtt (eller et høyt protein erstatning for vegetarianere). Et eksempel på dette ville være en grillet kyllingbryst filet, ledsaget av dampede grønne bønner eller brokkoli.

I morgen, hvor du vil dra nytte av en dose av gode karbohydrater, kan du ha en hel korn toast som honning hvete eller rug, ledsaget av en eggehvite skinke, ost og omelett.

Til lunsj gå for noe sånt som en fajita kylling wrap med paprika og løk.

I form av snacks, holde seg borte fra stivelse som potetgull og gå for høy protein, lav fett matvarer som cottage cheese eller yoghurt med litt frukt.

Det er ikke egentlig en vanskelig ting når du forstår hva du spiser. Bare sørg for å begrense karbohydratinntaket til komplekse "gode" seg, og få rikelig med protein i kosten sammen med mono-mettet fett som olivenolje.

Lav karbohydrat diett menyen plan

Lav karbohydrat diett menyen plan


Etter en lav karbohydrat diett kan føles som en ekte ork noen ganger. Ideer kjøre lav, og utsiktene til å spise et stykke ost og kjøtt er bare usmakelig. Det er gode nyheter, men --- lav karbohydrat diett tilbyr fantastisk mat alternativer som kan føles mer som fem-stjerners restauranter enn en diett.

Frokost

Frokost trenger ikke å være vanlig eller kjedelig på en lav-karbohydrat diett. Egg, protein shakes og Atkins bakemiks kan alle brukes til å lage fantastiske frokost kreasjoner.

Noen store elementer frokostmeny inkluderer: en omelett med asparges og bacon, hot Fiber One frokostblanding med kremfløte og jordbær, egge parmesan egg eller enda en crustless Spinat quiche.

Frokost bør være det største måltidet på dagen, så ikke vær redd for å bruke mer karbohydrater på frokostmåltid.

En tidsbesparende tips for quiche er å forberede quiche forhånd og fryse det i enkelte deler, så bare varme opp til frokost.

Lunsj

Mange travle hverdag tillater ikke for ekstravagante lunsjer, slik at folk ofte kaste ting sammen som egentlig ikke diett-vennlig. Likevel gjør lunsjer ikke å være usunt å være enkelt å tilberede. Det beste med disse lunsj ideer er at de er bærbare, slik at de kan gjøres på forhånd.

Ideer lunsjmeny inkluderer: en skinke og mozzarella ost sandwich på pumpernickel brød, en spinat salat med geitost og granateple frukt med granateple dressing, en kalkun og ost lav-karbohydrat wrap og en kile salat salat med blåmuggost dressing og fajita kjøtt.

En enkel måte å legge kjøtt til lunsj meny er å kjøpe pre-kokt kjøtt fra fryseren delen av dagligvarebutikk. Legge det til salater gir ekstra protein og fortsatt holder karbohydrater teller lav.

Middag

Sitte ned til middag kan være en ekte glede. Lett å lage mat måltider er en fin måte å nyte god mat og opphold forpliktet til en lav-karbohydrat diett. Menyalternativer som mørbrad biff med grønne bønner og gulrøtter, spaghetti squash med marinara og Tyrkia kjøttboller, biff fajitas med løk og paprika, eller formørket laks med guacamole salat er alle enkle å lage og en glede å spise.

Mange matvarer kan være forberedt på forhånd. Noen alternativer crock-pot meny inkluderer en bakdel steke med gulrøtter, løk, paprika, tomater og selleri, eller grillet kylling kokt i en hjemmelaget barbecue saus.

Hva slags stivelse kan spises på en lav carb diett?

Karbohydrater er en nødvendig del av kostholdet vårt, som er fett og protein. Karbohydrater gir en viktig energikilde for kroppen vår og carb-tunge matvarer er en god kilde til fiber og næringsstoffer ikke allment funnet andre steder, slik som niacin, kalium og andre B-vitaminer. I de siste årene en bransje har dukket opp for å finne ut hvilke karbohydrater er "dårlig", som er "god", som bør unngås, og som er OK å spise.

Komplekse karbohydrater

Jo mer helhet, eller ubehandlet, kilden til karbohydrater er, desto mer ønskelig er det. Stivelse finnes i en rekke matvarer, fra bearbeidede varer til hele korn og grønnsaker. Kilder inkluderer brød, kaker og andre bakevarer, pasta, ris, poteter, mais, erter, rødbeter, groblad og vinter saft. Hele korn og grønnsaker anses komplekse karbohydrater. Fordi de ikke lett kan brytes ned til sukker i kroppen, de fordøye mer sakte og ikke føre til at kroppen til å oversvømme seg med insulin.

Stivelse og kosthold

Spis alle stivelse i moderate mengder, men gjør et poeng av å spise hele korn og grønnsaker, skrell og alt, når det er mulig som karbohydratkilder. Totalt antall karbohydrater bør omfatte ikke mer enn 20 til 30 prosent av alle kalorier på en lav-karbo diett.

Meny Planlegging

Space forbruket av komplekse karbohydrater i løpet av dagen. Ikke spis no-carb måltider som en ost omelett til frokost og en kokk salat til lunsj, så spiser alle dine stivelse for dagen i en sittende. Dette benekter poenget med å spise komplekse karbohydrater, som du føre til at kroppen til å legge mye av insulin til blodet på en gang.

Andre karbohydrater

Forlate rommet i din carb teller for dagen for frukt og sukker-baserte karbohydrater. Ikke spis alle dine karbohydrater som stivelse. Frukt inneholder mange nødvendige næringsstoffer som vitamin A, C, folsyre og andre antioxidents, og er også en god kilde til fiber og vann. Det er en verdifull del av en balansert diett.

Plantebasert diett

Spis en plantebasert diett - selv for fett. Studier har vist at de mest effektive lav-carb dietter følge et plan som er høyere fettinnhold enn en tradisjonell diett og moderat protein. De beste hjerte-helsemessige fordeler oppnås hvis disse fett kommer fra kilder med høyt omega-3 og 6 fettsyrer og polyfenoler. Gode ​​kilder til disse næringsstoffene er oljer som oliven, raps, linfrø og solsikkeolje, nøtter og frø, avokado og oliven. Mettet fett fra animalske kilder bør overvåkes og bør ikke bestå av mesteparten av fettinnholdet.

Hvordan spise en lav kalori frokost

Hvordan spise en lav kalori frokost


Vanligvis ønsker vi ikke frokost til "ruin" resten av dagen vår for kalorier. Vi ønsker å gå bort fra frokost full, og fornøyd, men vi har egentlig ikke lyst halvparten av våre dagens kalorier til å komme fra starbucks kaffe som vi puster inn på vei til jobb. Her er hvordan å forberede flere enkle, raske, lav kalori frokost alternativer og sørg for at du holder deg til dem.

Hvordan spise en lav kalori frokost

endre rutine! Hvis du er en av dem som stopper hver morgen på den lokale bolle eller kaffebar for kaffe og en frokost sandwich, det er behov for å stoppe. Jeg er sikker på at kaffebarer vil ikke sette pris på tap i næringslivet, men la oss innse det: restauranter alltid gi deg mer enn hva du trenger å spise i en sittende. Så slipper det ned til kanskje en gang i uken. En gang i måneden er bedre.

forberede seg på forhånd.
Jeg er en av dem (helt sant!) Kresen folk. Noen ganger kan tanken på et stykke toast i morgen gjør meg kneble. Andre ganger, det er den beste tingen i verden. Hvis du er konsekvent gjennom en kveld, kan du forberede deler av frokosten din - eller i det minste sette alle ting ut slik at du er klar til å gå i morgen. Hvis du ikke kan håndtere løftet om å vite hva du skal spise i morgen, så gjør dine frokost ideer for en større mengde tid.

Ikke bli overrumplet.
Lag en liste, enten akkurat nå ut av hva jeg sier, eller som du går gjennom dagen. Hva er attraktivt for deg til frokost? Hvordan lar det deg følelsen noen timer senere? I frokost, du er ute etter høy fiber, å forlate deg full, lengre, og generelt, ting som ikke er for søt, da de kan føre til at du krasje når du starter arbeidsdagen.

Noen gode ideer.
Hvete toast med en banan. En liten (frosne fungerer best!) Hvete eller tolv korn bagel med ditt valg av topping - gode ideer inkluderer kremost, smør, gelé, peanut smør og kanel. Havregryn med et glass melk eller appelsinjuice er en utmerket idé. "Sunn" kornblanding - Total Cinnamon Crunch, for eksempel - faktisk smaker bedre enn sine sukkerholdige, ernærings mangler counter deler. Eggerøre er høy kalori, men veldig bra for deg. Egg vispene eller eggehviter foreta nødvendige erstatninger. Hvis du velger en omelett, må du huske å bruke grønnsaker mer enn kjøtt - de gir et godt utgangspunkt for resten av dagen.

drinker Count!
Det er hyggelig å late som om du ikke faktisk drikke kalorier, men du gjør. Kaffe, te, melk, appelsinjuice alle inneholder kalorier som du kanskje eller kanskje ikke ønsker. Jeg vil anbefale å ha en kopp kaffe med frokost, og fylle det termos du tar for å jobbe med vann, i stedet. Det vil kutte ned på kalorier.

Hint

  • Husk å planlegge fremover - for uken, for dagen.
  • Sparkpeople.com og extrapounds.com er store ressurser for å hjelpe deg å miste vekt, hvis det er din intensjon
  • Bruk internett til å søke etter nye frokost ideer!
  • Snakk med en lege før du begynner noen form for diett.
  • Bytte til en sunnere livsstil er ment å gjøres gradvis. Ikke hoppe i med hodet først uten en anelse om hvor du skal gå!

Low-carb og lav-fett frokost Ideer

Low-carb og lav-fett frokost Ideer


Mat høy i karbohydrater, eller karbohydrater, som brød, pannekaker, sirup og kjeks og saus kan gjøre for en velsmakende frokost, men for mange karbohydrater i kosten kan forårsake overflødig vektøkning og andre helsemessige komplikasjoner. Bacon, egg, skinke og havregrøt kan også være fristende fare i morgen, men for mye av disse fettrike matvarer kan føre til lignende helseproblemer. De som følger en lav-carb, lav-fett diett trenger en bedre plan for sitt første måltid på dagen.

Konvertering Classic

Varmen av stekepanne kokker bacon, forårsaker bacon å slippe sin fett i pannen. I stedet for å tilberede svinekjøtt bacon i sitt eget fett, plasserer slankere kalkun bacon strimler på en broiler pan og sette dem under broiler for en kort tid. Bacon kokker og fett drypper ned gjennom sporene i pannen. I stedet for fire eller fem skiver bacon, begrense tjener til to strimler. For egg, eliminere høyere konsentrasjon av kolesterol funnet i eggeplommene inn et egg-white omelett. Serveres med hel-korn toast ved hjelp av lav-fett margarin.

Brødløse frokost

Ristet brød, kjeks, pannekaker og vafler er høy i karbohydrater, og de pålegg, sauser og sirup er høy i sukker og fett. Eliminere disse fra måltidet. I stedet toppen en kopp lav-fett vanlig eller vanilje yoghurt med en spiseskje med granola. Serveres med skiver av banan eller eple. Hvis går uten brød er ikke et alternativ, opt for en skive grovt brød med lav-fett margarin.

Frokost i en Blender

Sett på høy-carb, high-fett drive-thru hurtigmat med en smoothie laget hjemme. Forberede ingrediensene kvelden før, og i morgen, er en rask virvel i blender alt som trengs. Plasser en banan, skåret i kvartalene, og en kopp med jordbær eller bringebær --- eller begge --- i en plastpose og legg posen i fryseren. I morgen, sette inn innholdet i en blender, tilsett 2-3 kopper soya eller ris melk, og bland. Hvis en liten sødme er nødvendig, legge til en teskje honning. Frosne bær kan brukes til denne oppskriften, og en pose med blandede frosne bær gir smoothie et høyt antioksidantinnhold.

Grønnsaker til frokost

Frukt er en del av et balansert kosthold og legger sødme til frokost måltider, men frukt inneholder også karbohydrater. Gjør frokost litt mer velsmakende, og lavere i karbohydrater og fett, ved å legge noen grønnsaker og redusere frukt. Makulere zucchini, og legge den til en egg-white omelett. Serverer den med en oppskåret tomat drysset med frisk hakket basilikum. Dryss gressløk på omelett for en low-carb, lav-fett frokost fylt med smaken.

Low-Fat & lav-natrium Rask måltid ideer

Low-Fat & lav-natrium Rask måltid ideer


Et hjerte sunt kosthold er lav i fett og natrium, i henhold til Ohio State University Medical Center. En diett lav på fett bidrar til å kontrollere eller redusere kolesterolnivået i blodet, mens en diett lav i natrium bidrar til å kontrollere blodtrykket og væsker. Lav-fett og lav natrium måltider kan være lett å tilberede og full av smak.

Frokost

Frokost hjelper jump-start stoffskiftet og setter scenen for resten av dagen, ifølge kostholdsekspert nettsiden RD411. Du kan enkelt finne lav-fett og lav-natrium matvarer for å spise frokost. Rask frokost måltider omfatter hele korn frokostblanding med fettfri melk og frukt, eggehvite omelett med grønnsaker og fettfattig ost med hele hvete toast og syltetøy, fettfri yoghurt med lite fett granola og frisk frukt, eller havregryn med rosiner og skummet melk.

Lunsj

Tilberedt mat fra restauranter inneholder store mengder av natrium og fett, i henhold til Ohio State University Medical Center. Når du følger en lav-fett, lav-natrium diett, spise mat tilberedt fra hjemmet. Noen raske lunsjer inkluderer en lav-natrium hermetisert tunfisk sandwich laget med fettfri majones på hel-hvete brød med gulrot kjepper og et eple; hel-hvete pita fylt med hummus, salat, tomater og alfalfaspirer; fettfri yoghurt og friske druer; eller kald pasta primavera laget med hel-hvete pasta, dampede blandede grønnsaker og 1 ss. revet parmesanost.

Middag

The Ohio State University Medical Center anbefaler å spise mer fjærkre og fisk hele uken for å redusere fett og kolesterol. Bruk friske urter og krydder, for eksempel sitron pepper, hvitløk, dill og rosmarin å legge smak til mat uten salt. Lav-fett og lav natrium rask middag måltider inkludere bønne burrito laget med most svarte bønner, fettfattig ost på en hel-hvete tortilla med lav-natrium salsa og en hage salat med balsamico eddik og 1 ts. olivenolje, grillet svinekam med stekt rød poteter og stekte gulrøtter, eller grillet laks med grillet asparges og mais.

Lave kortisolnivå og aggresjon

Lave kortisolnivå og aggresjon


Kortisol er kroppens naturlige stress kjemper hormon, så når en person kommer inn i en stressende situasjon, er kortisol et av de hormoner som produseres. Ironisk nok, det motsatte av hva du kanskje tror vil skje om kortisol oppstår. Lave nivåer av kortisol, i stedet for et høyt nivå, fører til aggresjon. Ifølge Science Daily, fører lave kortisolnivåer til ekstremt aggressiv atferd hos gutter alderen 7 til 12.

Funksjoner

Forskere fra University of Chicago offentliggjør resultater fra en fireårig studie av gutter med atferdsvansker. Gutter med lave kortisolnivå begynte antisosiale handlinger i yngre alder enn sine jevnaldrende, vises tre ganger aggressivitet av andre gutter sin alder og var tre ganger så stor risiko for å bli utpekt som en mobber eller mener.

Betydning

Forstå forholdet mellom lave kortisolnivåer og aggresjon kan hjelpe psykiatere behandler kriminelle ungdom, et problem som tradisjonelt er vanskelig å behandle, ifølge Science Daily. Barn som har denne type atferdsforstyrrelse pleier å være på denne måten i flere tiår, og står for mye av volden og kriminaliteten i samfunnet.

Betraktninger

Forskningen ved University of Chicago antyder også at en biologisk eller genetisk lidelse kan være grunnen for senket kortisolnivå. I denne fireårig studie, forskere vurdert gutter som startet kamper, brukte våpen, var grusom mot mennesker og dyr, stjal og tvang seksuelle handlinger. Funnene viste et forhold til lave kortisolnivåer og disse atferd. Alle guttene hadde lignende sosioøkonomiske bakgrunner, IQ og etnisiteter.

Teorier

Samfunnet kan også spille en rolle i aggressiv atferd og senere, lave kortisolnivåer. Fysisk mishandling, for eksempel kan sette kroppen i ekstrem stress, spesielt hvis dette skjer med et barn, ifølge en artikkel av Stephanie van Goozen på nevrobiologi av barndommen antisosial atferd i Gjør det noe, en blogg om hjernen og atferd. Van Goozen teori er at ulike typer stressfaktorer kan resultere i forskjellige typer stress respons systemer senere i livet, noe som betyr at eksponering for tidlig misbruk kan føre til en kroppslig reaksjon, noe som vil påvirke hvor mye kortisol ville bli levert i fremtidige stressende situasjoner.

Spekulasjoner

Forskere spekulerer på hvorfor lavere kortisolnivå føre til økt aggresjon. Gutter som har lavere kortisolnivå kan være mindre redd for straff, ifølge Keith McBurnett, Ph.D. og assisterende professor i psykiatri ved University of Chicago. Barn som ikke er redd for straff kanskje ikke føler stress på trusselen om straff, og derfor ikke unngå stressende eller negativ atferd.

Lav Neck & Shoulder Pain

Lav Neck & Shoulder Pain


Hvis du opplever smerter både lav i nakken og i skulderen, kan årsaken være en herniated cervical plate. Legen kan stille en diagnose og gi deg behandling.

Herniated cervikalskive

I en herniated cervical plate, den myke sentrum av en mellomvirvelskive brudd og presser ut gjennom det ytterste laget av platen. Ifølge Chicago Institute of Nevrokirurgi og Neuroresearch, herniated plater er mer vanlig lavere på halsen enn høyere.

Neck Pain

En herniated plate kan forårsake nakkesmerter, spesielt når du beveger hodet. Smerten kan lette når du senker hodet og ser ned.

Skuldersmerter

Ifølge National Institutes of Health, kan en herniated plate i nakken føre til dyp smerte nær eller over en av dine skuldre.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å oppleve lav nakke og skuldersmerter på grunn av en herniated plate inkluderer å være mann, blir eldre og utføre anstrengende fysiske oppgaver.

Behandling

Din lav nakke og skuldersmerter kan behandles med anti-inflammatoriske medisiner. Fysioterapi og trekkraft kan hjelpe. Dersom disse tiltakene ikke bringe lettelse, er kirurgi på platen et alternativ.

Innendørs lav effekt aerobic

Innendørs lav effekt aerobic


Når det er for varmt eller kaldt ute til å nyte din favoritt type aerob trening, i stedet for å hoppe over treningen, ta den innendørs. Det finnes en rekke innendørs lav effekt aerobic utøve opsjoner som gir kardiovaskulære fordeler uten å være stressende på leddene. Turgåing, svømming, spinning og lette danse eller vannaerobic er bare noen eksempler du kan velge fra.

Gang

En rask spasertur - ikke en spasertur - er en enkel low-impact aerobic aktivitet som fungerer like godt innendørs som utendørs. Og det kan alltid bli jobbet inn i timeplanen din, når du finner et nærliggende treningsstudio med innendørs tursti. Innendørs turløyper er designet for å være snill på knærne og ledd. Hvis det er ingen innendørs tursti tilgjengelig, vil en tredemølle på treningsstudio eller i hjemmet fungere like bra. Med en tredemølle, kan du fortsatt kontrollere hastigheten og intensiteten av turen.

Svømming

Hvis du er heldig nok til å ha et innendørs basseng i samfunnet, vil svømming runder få pulsen opp. Du trenger ikke å være en god svømmer for å dra nytte av denne aktiviteten. Hoppe i bassenget med et kick styret og sparker deg ned og tilbake lengden av bassenget et par ganger vil gi deg en aerobic trening. Svømming er en av de beste innendørs lav effekt aerobic aktiviteter for leddene fordi vannet oppdrift tilbyr motstand uten slag.

Spinning eller Sykling

Hvis du liker å sykle, innendørs sykling og spinning klasser er to mer low-impact aerobic alternativer. Med innendørs sykling, er du i kontroll; du kan variere hastigheten og motstand på sykkelen, og du trenger ikke å bekymre deg for trafikk. Hvis du er en nybegynner, starte med lav hastighet og lett motstand til du føler deg komfortabel nok til å begynne å øke en eller begge.

Aerobicklasser

Mange treningssentre tilbyr dans eller vannlevende aerobic klasser. Hvis du er ny til denne type innendørs aktivitet, sjekk og se om din treningsstudio eller treningssenter tilbyr en prøve klasse eller dagspass. Prøver noen forskjellige klasser kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som er riktig for deg. Dypt vann aerobic klasser kan få pulsen opp med liten eller ingen innvirkning. Hvis du ikke liker å være i vannet, er noen dans aerobic klasser designet spesielt for å være lav effekt uten hoppe, hopper eller hopping. Disse klassene er satt til musikk slik at du kan få pulsen opp samtidig ha det gøy.

Betraktninger

Blanding opp innendørs-workout rutine og varierende type lav-effekt aerobic aktiviteter kan være hyggelig og nyttig. Utfordrende kroppen din til forskjellige bevegelser og typer aktivitet hjelper deg å unngå å treffe en øvelse platå og du vil ikke gå lei. Hvis du har problemer med å holde seg med en øvelse rutine, få en venn eller kollega til å bli med deg for en lav-effekt trening på treningsstudioet eller i klassen. Å ha en kompis å trene med vil hjelpe deg å holde ansvarlig og motivert. Husk å alltid varme opp musklene med litt lett aerobic - som langsom gåing - før du trappe opp intensiteten.

Lav Sugar Diet for personer med multippel sklerose

Ifølge Medline Plus, oppstår multippel sklerose når kroppens immunsystem feilaktig angriper sitt eget vev. Ved MS blir kroppens forsvarssystem mot ryggraden og hjernen, som fører til synsproblemer, muskel kontroll problemer, og lokalisert og systemisk smerte. Selv om det er ingen kur for MS, kan tilstanden bli hjulpet med tilslutning til en næringsrik diett, som omfatter begrensning av sukkerinntaket. Mens redusere sukkerinntak alene vil ikke kurere MS, holde et tett øye på sukkerinntak er en viktig del av å følge balansert og næringsrik diett tilnærming for å håndtere sykdommen.

Diet Theory

Etter en naturlig eliminasjonsdiett for å dempe matallergier og redusere inntaket av næringsfattige matvarer er en av de beste måter å lindre hyppigheten og intensiteten av symptomene for personer som lider av MS. Lavt sukker forbruk gjelder sistnevnte kategori - fjerning av næringsfattige matvarer. Informasjon fra Allergi og Nutrition Center i Storbritannia beskriver koblingen mellom sukker og MS, sier at forekomsten av MS er høyest i områder av verden som forbruker mest sukker, noe som gjør det et stoff for å begrense for personer som allerede arbeider med MS . Selv profesjonelle medisinske nettsteder som Medline Plus og Mayo Clinic ikke uttrykkelig anbefale en lav-sukker diett for MS, de anbefaler en balansert kosttilskudd tilnærming, som sikkert omfatter begrensning av sukker.

Diet Anbefalinger

Eliminere forbruket av matvarer som enten er allergenics eller på annen måte tenkt å være problematisk for MS-syke (som sukker) for å hjelpe potensielt forbedre symptomer Dette betyr å redusere det samlede inntaket av sukker (ved å eliminere inntak av noe mat som lister sukker eller noe sukker derivat slik som maissirup, sorbitol, dekstrose, maltodekstrin eller sukrose som en av de første fem til ti ingredienser), sammen med å redusere mengden av mettet fett, laktose og korn. I stedet for disse matvarene, fokusere på å spise en diett rik på frukt, grønnsaker og magre proteinkilder som fisk og fjærfe. Det finnes ingen spesifikk tak for daglig sukkerinntak - bare fjerne typer sukkerholdige matvarer listet ovenfor for å gjennomføre en diett med lavt sukkerinnhold. Mens denne eliminasjonsdiett kan virke tøffe, det er det første skrittet i å teste deg selv for matvarer og elementer som utløser MS-symptomer.

Kosthold modifikasjoner

Etter noen uker på den fullstendige eliminering diett, kan du gradvis begynne å legge mat typer tilbake i en av gangen (dvs. korn, deretter meieri, så noe begrenset mengde sukker). Hold en food journal i løpet av denne tiden, og bemerker hvordan kosten modifikasjoner påvirke dine symptomer. Hvis den ekstra mat type ikke ut til å forverre symptomene dine, kan det forbli i kostholdet ditt. Hvis maten typen øker hyppigheten av dine MS-symptomer, må det forbli ut av kostholdet ditt permanent.

Lav Hormon prevensjon alternativer

Lav Hormon prevensjon alternativer


Graviditet er en av de mest komplekse prosesser som kvinner noensinne vil oppleve. Hva starter som en mikroskopisk union mellom sperm og egg vokser inn i en levende barn på kort span av ni måneder, men det er ikke alltid en enkel prosess. Prevensjon har hjulpet kvinner utsette graviditet før de er klare, slik at så å bygge en sterk hjem liv og stabil økonomisk situasjon før å ha en baby. Lav hormon prevensjon er en av de mest populære typer, fordi mange kvinner reagere dårlig overfor de høyere hormonnivået i standard prevensjon alternativer.

Historie

Prevensjon er nesten like gammel som sivilisasjonen selv. Den eldste metode for prevensjon er avbrutt samleie, hvor hann trekker seg fra kvinnen før utløsning, selv om dette er en av de minst effektive middel for å forebygge graviditet. Gjennom århundrene, har mystikere og medisinmenn kokt sammen utallige potions tenkt å hindre graviditet, men disse har aldri blitt bevist effektive. Hormonell prevensjon piller, som hindret eggløsning ved flom kroppen med et høyt nivå eller hormoner, ble utviklet i 1960 I slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet, et ønske om prevensjon med færre hormonelle bivirkninger kjørte selskaper å produsere lav-hormon metoder å forebygge graviditet som er fortsatt populære i dag.

Betydning

Low-hormon prevensjon er en effektiv metode for å hindre graviditet og regulere menstruasjonssykluser. Som samfunn har avansert er flere kvinner arbeider utenfor hjemmet, utvikle liv og karrierer som gjør graviditet og fødsel vanskelig. Prevensjon med en minimal mengde hormoner tillater kvinner å fortsette i sine karrierer med minst mulig hormonelle bivirkninger. Prevensjon med færre hormoner tillater kvinner å utvikle et stabilt hjemmemiljø og forebygge graviditet før de er klare mentalt og økonomisk, uten bekymring for humørsvingninger og uregelmessigheter forårsaket av høye hormonnivåer. Lav hormon prevensjon er også populær som en metode for å lette og regulere kraftige menstruasjonssykluser i berørte kvinner.

Typer

Lav hormon prevensjon er betegnet som å ha mindre enn 35 mikrogram av østrogen, mens ultra lav dose har mindre enn 20 mikrogram. Piller, vaginal ringer og patcher er produsert på lave hormon varianter, med piller å være den mest populære. De lave hormon piller normalt innføre et svært lavt nivå av hormoner i kroppen i tre uker, med en sukker pille for den fjerde uke. Vaginale ringene er plassert i kroppen av brukeren og forbli satt for en tre-ukers periode, med fjerning og en normal menstruasjonssyklus skjer i løpet av den fjerde uke. Patches fungerer mye på samme måte som i ringen, med en ny patch brukes hver uke i tre uker, og en uke fri når menstruasjonssyklusen oppstår.

Fordeler

Lave hormon prevensjon alternativer gi kvinner muligheten til å forhindre uønsket graviditet og regulere sykluser, med minst mulig hormoner mulige. Disse lave hormonnivåer hindre bivirkninger relatert til høy dose prevensjon, som humørsvingninger, hodepine, vektøkning og kvalme. Lav hormonprevensjons introduserer akkurat nok østrogen og progestin i kroppen for å lindre de alvorlige blødning, kramper og smerte forbundet med en tung syklus.

Advarsel

Noen metode for hormonell prevensjon kan være farlig hvis det ikke tas som foreskrevet. Kvinner som røyker og de som er eldre enn 35 bør ta prevensjon med forsiktighet, da de står en høyere risiko for å utvikle potensielt dødelige blodpropp. Prevensjon behov for å bli tatt med på en tidsplan for å være mest effektive, så bruker det som indikert av en lege er nødvendig.

Lav Kalium og magesmerter

Kalium er et viktig mineral og elektrolytt nødvendig for riktig funksjon av kroppens muskler og vev. Utilstrekkelig kalium kan føre til magesmerter når nivåer slipp lav nok til å indusere hypokalemi, en potensielt livstruende tilstand.

Årsak

Hypokalemi oppstår når nivåene av kalium i blodet er for lavt; det kan skyldes nyresykdommer, spiseforstyrrelser eller fra overdreven oppkast, svette, diaré eller vannlating, ifølge Medline Plus.

Signs

Magesmerter fra lav kalium resultater fra tarmlammelse og kan også føre til forstoppelse og oppblåsthet, sier Linus Pauling Institute. Andre symptomer på hypokalemi er kramper, muskelsvakhet og tretthet.

Farene

Ubehandlet hypokalemi kan noen ganger føre til lammelser eller uregelmessig hjerterytme, ifølge informasjon fra Medline Plus.

Ved å søke hjelp

Ring legen din dersom du har magesmerter eller andre symptomer på hypokalemi Etter opplever noen store tap av kroppsvæsker.

Behandling

Kaliumtilskudd, tatt under tilsyn av lege, kan vanligvis riktig hypokalemi. Alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs kalium.

Grunner for lav LDL

Det er mange grunner for lave LDL-nivå, samt ulike måter å endre LDL-nivå. Hypobetalipoproteinemia er en arvelig lidelse av lipoproteinmetabolismen som forårsaker lavt kolesterolnivå.

LDL Definition

LDL eller low-density lipoprotein er ofte referert til som "dårlig" kolesterol.

Måle LDL

En lav-densitet lipoprotein kolesterol test er den blodprøve som brukes til å måle LDL nivåer. Selv vanligvis utført som en del av rutinemessige fysiske undersøkelser for voksne; anbefalingen siterer ha det gjort minst en gang hvert femte år. Anbefalinger også nevne bare teste friske pasienter da effekten av visse akutte sykdommer, inkludert hjerteinfarkt og stressende situasjoner påvirker LDL nivåer midlertidig.
Leger er ute etter en lav LDL-nivå, under 100 mg / dL.

LDL Target Levels

LDL mål varierer med risikoen for å få hjertesykdom. Den gjennomsnittlige amerikanske LDL-nivå er ca 130. Hvis du har høyt hjertesykdom, så målet LDL-nivå er mindre enn 70. Dette tallet går høyere, da risikoen for hjertesykdom senkes.

Senke LDL

Hvis målet ditt er å senke LDL nivået med 13% eller mindre, deretter endre dine kostvaner kan bare gjøre triks. Noen kostanbefalinger er å øke dine nivåer av havregryn og havrekli, valnøtter og mandler, fisk og omega-3 fettsyrer, olivenolje, og matvarer beriket med plantesteroler eller stanols. Hvis du trenger å senke nivået med mer, og legen din kan foreskrive et statin for deg (dvs. Levacor, Zocor, Pravachol, Lipitor, Crestor, etc). Andre muligheter er en kolesterol absorpsjon hemmer, gallesyrekompleksdannere, nicotonic syre (eller niacin), fibrater, å miste vekt, begrense mettet fett, unngå transfett, slutte å røyke.

Årsaker til lav LDL

To av de vanligste årsakene til lave LDL-nivå er Parkinsons sykdom og ketogen diett (en diett plan utviklet for å hjelpe epileptikere, men også brukt av kroppsbyggere).