Digidexo.com

hjerteproblemer baby

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.

Domperidone bivirkninger på en baby

Domperidon, også kjent som Motilium, er et stoff som har den bivirkning av økende morsmelk produksjon. Dette stoffet forårsaker vanligvis svært milde bivirkninger hos moren, og mange leger teoretisert at en baby var mottar så lite av Domperidone at det ikke var farlig. Men FDA har gitt ut en advarsel om stoffet og mulige bivirkninger. Domperidone er heller ikke godkjent for dette formålet i USA og Canada eller andre land, selv om det er godkjent for behandling av mage lidelser i flere land.

Sjansene for bivirkninger

Svært sjelden er det bivirkninger i babyer som følge av bruk av Domperidone. Babyer får svært lite av medisin i melken de drikker. Denne dynamikken endres litt hvis medisinen brukes til å hjelpe med tarmproblemer.

Hjerte bivirkninger

Domperidon kan føre til alvorlige hjerteproblemer, for eksempel arytmier, hjertestans og plutselig død når det gis intravenøst. Imidlertid har ingen arytmier eller dødsfall blitt rapportert når dette stoffet ble brukt av den friske befolkningen. De negative effektene ble sett i usunn pasienter som fikk høye doser av medisinen.

Mors bivirkninger

Mødre usedvanlig rapport munntørrhet, magekramper og hodepine som vanligvis går bort når dosen av medisinen er redusert.

Annen bruk av medisiner

Annet enn ved hjelp av sideeffekt for å øke melkeproduksjonen, er Domperidone vanligvis brukes for å behandle forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Den kan brukes til å hjelpe barn som spytter opp og miste for mye vekt. Domperidone ble erstattet av cisaprid, som har blitt tatt av markedet. Cisapride kan også føre til alvorlige hjerteproblemer, men det er ikke i det samme stoffet familie av Domperidone.

Bivirkninger fra langvarig bruk

I litteratur utgitt av produsenten av Domperidone, langsiktig, kan kronisk behandling med Domperidone føre til økt antall brystsvulster i gnagere som brukes til å teste medisiner. Denne effekten har aldri blitt dokumentert hos mennesker, men. Det synes å være noen bivirkninger for babyer enten; Dette er imidlertid ikke et FDA-godkjent bruk av stoffet, slik at det kan være noen ukjente bivirkninger på grunn av mangel på riktig testing.

Annen informasjon

Domperidon bør bare brukes til å behandle melk produksjonsproblemer i visse tilfeller, og bør aldri være den første tilnærming til problemene. Domperidone er generelt antatt å være en bedre behandling for melk-produksjonsproblemer av ulike leger fordi den har færre bivirkninger enn andre medisiner, hovedsakelig fordi det ikke kommer inn i vevet i hjernen i noen significat beløp.

Om Tylenol overdoser i babyer

Om Tylenol overdoser i babyer


Tylenol, en populær amerikansk merkevare-navnet på over-the-counter narkotika paracetamol, brukes i spedbarn for en rekke plager. Feber, tannpine, hodepine, muskelskader og skudd er alle grunner for å gi babyen Tylenol. Selv Tylenol er utmerket for behandling av smerterelaterte babyen plager, kan for mye Tylenol være giftig og med dødelig.

Symptomer

Babyer som er overdose med Tylenol kan vise symptomer som oppkast, diaré, svetting, irritabilitet, appetitt tap, overdreven svetting, magesmerter i øvre høyre delen av magen og gule øyne eller hud. Mer alvorlige, livstruende overdose symptomer inkluderer anfall, koma, nyresvikt, leversvikt og hjerteproblemer. Tylenol overdose kan også føre til døden.

Hindre en Overdose

Sørg for at du gir babyen spedbarn Tylenol dråper i stedet for barnas Tylenol væske. Sjekk at du er også å gi riktig dosering beløp. Skriv ned tiden og mengden av dosen for å sikre at alle omsorg for barnet vet når doseringen skjedde og hva Doseringen. Sjekk alle medisiner som skal brukes for å behandle barnet ditt å være sikker på at du ikke gir mer enn en medisiner på et tidspunkt som inneholder paracetamol. Hold alle medisiner utilgjengelig for alle babyer og barn i husstanden. Bruk kun originale sprøyte eller dropper som fulgte medisiner for å sikre at du administrere riktig dose av medisiner.

Effekter

Tylenol overdosering påvirker funksjonene til babyens leveren. Hvis du gi barnet ditt for mye Tylenol, er deres leveren ikke behandle medisiner som igjen skaper et giftstoff i leveren som kan permanent skade leveren og med være dødelig. Babyen kan også lider langsiktige nyreskader og hjerteproblemer skapt av giftstoffer av en Tylenol overdose.

Betraktninger

Hvis barnet ditt har problemer spytter opp, gi riktig dosering beløp før fôring. Ved å gjøre dette, vil du sikre at medisinen forblir i babyens mage og unngå å måtte medisinere etter en fôring, og skaper en mulighet for overdosering babyen med Tylenol.

Advarsel

Forskjellen mellom en vanlig spedbarn dose og en dødelig dose er relativt liten og bør ikke overses. Doseringen for Tylenol for babyer er basert på vekt, ikke alder. Blanding Tylenol spedbarn dråper og Tylenol barne væske kan være dødelig, og bør unngås. Hvis du mistenker at barnet ditt lider av en overdose av Tylenol, gå til legevakten umiddelbart.

Hjerte Murmur i babyer

Hjerte Murmur i babyer


Foreldre ofte panikk når de blir fortalt deres baby har blitt diagnostisert med en hjerte knurrer, men innser ikke at bilyder er faktisk vanlig i babyer, og at, generelt, de løse seg selv uten å påvirke barnets generelle helse. Det er svært viktig for foreldre å forstå hvilken type knurrer deres barn har blitt diagnostisert med, om det krever videre evaluerings og behandlingstilbud tilgjengelig hvis resultatet er en alvorlig hjertefeil.

Symptomer

Bilyder høres så forskjellige eller ekstra lyder i tillegg til normal juling eller "lub-dub" lyden av et hjerteslag. Bilyder kan være uskyldig og ikke en helserisiko, eller resultatet av en underliggende hjerte problem eller defekt. Babyer med alvorlige hjertefeil kan oppleve symptomer som vanskeligheter med fôring, lepper som vises blå, også kjent som cyanose, rask pust og manglende evne til å vokse og trives.

Diagnose

Bilyder hos babyer blir hørt under en lytte eksamen bruke et stetoskop for å lytte til hjertet som det slår. Bilyder er vurdert på en skala fra 1 til 6 i lydstyrke eller intensitet. Klasse 6 bilyder er veldig høyt og lett å høre, og klasse 1 bilyder er vanskelig å høre og knapt hørbar. Bilyder kan også karakteriseres som myk, blåser, høyfrekvente eller harde. Bilyder er også klassifisert av plasseringen i brystet der de er best hørt, hvor de forekommer i hjerterytme syklus og noen forskjell opplevd dersom barnet endrer posisjoner.

Typer

Den vanligste hjerte knurrer funnet i babyer er en uskyldig eller funksjonell hjerte bilyd. En uskyldig hjerte knurrer er produsert av et normalt hjerte, kommer og går gjennom hele barndommen og ikke utgjør noen form for helserisiko. Uskyldige bilyder slutt løse seg selv etter hvert som barnet blir eldre. Om en i hver 100 babyer født med en medfødt hjertefeil, som er en strukturell hjerteproblem som vanligvis først lagt merke til av en unormal hjerte bilyd. Det er fire kategorier av hjerteproblemer ledsaget av bilyder, inkludert septumdefekter, ventil abnormiteter, utløpskanalen obstruksjon og hjertemuskelsykdommer.

Behandlinger

Babyer med uskyldige bilyder ikke krever noen spesiell behandling eller medisinering. Hvis barnet ditt er diagnostisert med hjerte knurrer som følger et hjerte problem, vil barnelege henvise deg til en pediatrisk kardiolog, som vil deretter vurdere barnets symptomer og lage en behandlingsplan for å effektivt behandle problemet som kan omfatte medisiner, terapi og kirurgi for å riktig blodstrømning og hjerterytme uregelmessigheter, så vel som strukturelle defekter.

Betraktninger

Bilyder med medfødt hjertefeil hos babyer har vært knyttet til Down syndrom, også kjent som trisomi 21, genetiske avvik og eksponering for kjemikalier, inkludert medisiner og alkohol før fødselen. Selv om foreldrene kan ha mer enn ett barn med en medfødt hjertefeil, det er for øyeblikket ikke bevis som støtter at tilstanden er arvelig.

Infant hjerteproblemer Symptomer

Infant hjerteproblemer Symptomer


Noen ganger, selv i den sunneste av svangerskap, kan et spedbarn utvikle hjerteproblemer. Noen symptomer er så mild at de går ubemerket inntil barnet er eldre. Men kan en forelder eller omsorgsperson se etter noen tegn som peker på problemer i utviklingen av hjertet.

Problemer med å spise

Problemer med å spise er et symptom som er lett for en forelder å gjenkjenne i en nyfødt. En nyfødt bør være sulten om hver og en halv time i løpet av de første seks ukene av livet, flytte til hver to til tre timer for det første året. En baby som er overdrevet sliter med å spise, eller viser en mangel på interesse i å spise, bør ha sitt hjerte undersøkt umiddelbart etter deres barnelege.

Overdreven Sleeping

Nyfødte sover mye: Opp til 16 timer om dagen er brukt napping. Naps er vanligvis 90 minutter lang, med babyen våkner å mate og ha sin bleie endret. Hvis et barn sover 18 eller flere timer i døgnet, men dette kan være et tegn på et hjerte utviklingsproblem. Babyen kan være arbeidende intenst på grunn av enten for mye blod pumpe gjennom kroppen, forårsaker stress, eller for lite blod, forårsaker en mangel på oksygen.

Rapid Heart & pustefrekvens

En nyfødt hjertefrekvens er normalt mellom 120 og 150 slag per minutt. Dette er kombinert med en åndedrett eller pustefrekvens på mellom 35-60 pust per minutt. Hvis det nyfødte ser ut til å være sliter med å puste, pesende eller gisper, kombinert med en rask eller bremset puls, ring din barnelege umiddelbart. Hun vil spørre deg spesifikke spørsmål for å avgjøre hva som er normalt, versus hva som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Farge

Unormal farge er et annet symptom på hjerteproblemer og en som lett kan oppdages. Hvis barnet ditt lider av en svekket hjerte, spesielt en som forårsaker for lite blod som pumpes gjennom til lungene, vil barnet ha et blålig skjær. Spedbarn er naturlig rosa, så en svært blek eller blå nyansen er en indikator på at det nyfødte hjerte kan være sliter og trenger medisinsk intervensjon.

Vekttap

Et annet symptom du kan observere er hvis barnet ditt ikke er å få vekt eller, enda verre, å miste vekt. Et spedbarn naturlig mister 5-10% av sin fødselsvekt i løpet av den første uken, og dette er gjenvunnet i løpet av de tre første ukene av livet. Men hvis det nyfødte fortsetter å gå ned, eller ikke få, vekt, tyder dette på at noe er galt, og det kan være et symptom på et hjerte problem.

Instinct

Hvis babyen bare ikke synes "rett", begynner å journal hva du legger merke til. Legg merke til dag, tid og symptomet. Spore problemer, og se etter symptomer som er ute av normen for babyen din, for eksempel en plutselig endring i hvilepuls eller pustefrekvens og en plutselig endring i sove eller spise mønstre. De fleste babyer er sunt, men hvis det er noe galt, fange det tidlig er den beste forebygging av et alvorlig helseproblem.

Haste Symptomer

Hvis du ser en kombinasjon av følgende symptomer, ring 911 og snakke gjennom symptomer som spedbarn kan være å ha et hjerteinfarkt. Selv om sjeldne, er det viktig å ta opp umiddelbart, spesielt hvis barnet ditt hadde et hjerte bilyd ved fødselen:

Babyen er helt utrøstelig;
Huden ser grå, askegrått eller spraglete;
Skin er blå rundt munnen og leppene;
Svette;
Svekket stemme;
Babyen ser redd;
Pustevansker;
Hjertelyd enten rask eller treg;
Babyen er kaldt å ta på, og når du trykker tommelen inn i deres brystbenet, ikke fargen ikke tilbake mer enn 3 sekunder.

Babyer med pusteproblemer

Babyer med pusteproblemer


Når barnet ditt har problemer med å puste --- hun er tungpustethet, neseborene er hissig, eller hennes hud er å snu blå --- ønsker du svar med en gang. Heldigvis, bortsett fra lungesykdommer, er det bare en håndfull av årsakene til pusteproblemer hos spedbarn. Den vanligste er apné hos premature, søvnapné og astma eller sykdommer som etterligner astma. Alt er mulig å behandle.

Apné hos premature

En av de vanligste årsakene til pusteproblemer hos spedbarn kalles apné hos premature. Blant barn født før 37 ukers svangerskap, 25 prosent av de som er født på ca 5 ½ pounds og 85 prosent av nyfødte som veier ca 2 pounds har denne typen apnea. Vanligvis apné hos premature går bort av seg selv etter den tid barnet når en svangerskapsalder på 44 uker.

Apné hos premature oppstår fordi babyens umodne sentralnervesystemet kan ikke fullt ut kontrollere pusten hennes. Dette resulterer i perioder med normal pusting, etterfulgt av perioder med grunne åndedrag eller ingen i det hele tatt å puste.

Behandlingen omfatter bruk av en ventilator som "puster" for barnet eller en CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) maskin, som tilbyr både ekstra oksygen og press for å bidra til å holde barnets lunger åpen. I mindre alvorlige tilfeller er preemie overvåkes for å puste og et nesekateter kan brukes til å gi ekstra oksygen. Sykepleiere kan også benytte metoder som kiling å "minne" barnet å puste.

Sleep Apnea

Akkurat som voksne kan snorke og erfaring perioder med apnea mens de sover, så kan babyer. Noen ganger søvnapné er forårsaket av en blokkering eller hindringer i luftveiene; andre ganger er det forårsaket av hjernen ikke minner barnets kropp å puste; og noen ganger begge problemene bidra til søvnapné. Selv om det er normalt for alle babyer å tidvis ha uregelmessige pustebevegelser mens du sover, babyer med søvnapné regelmessig slutte å puste i 20 sekunder eller mer om gangen.

Ifølge BabyCenter.com, prematuritet, blør hjernen, narkotika og giftstoffer, luftveissykdommer, infeksjoner, sure oppstøt, og medfødte tilstander som Downs syndrom og hjerteproblemer er vanlige årsaker til søvnapné hos babyer. I de fleste tilfeller vil babyens barnelege oppfordrer deg til å bruke en medisinsk-grade puste monitor. Noen ganger kan en CPAP maskin kan også være nødvendig.

Astma

Nesten en av 10 barn i USA har astma, ifølge Barn & Asthma i Amerika, og noen av dem viser tegn på sykdommen i løpet av sitt første leveår. Astma er en type kronisk lungebetennelse som fører til en baby innsnevring av luftveiene, noe som igjen gjør det vanskelig å puste eller umulig. Men det er vanskelig å diagnostisere astma før fylte 3, og vanlige luftveisinfeksjoner kan forårsake tungpustethet som kan forveksles med astma.

Likevel, hvis barnet ditt har problemer med å puste på grunn av en infeksjon eller astma, kan hans barnelege forskrive en astma medisiner for å utvide passasjer i lungene hans. Ofte administreres via et oksygen-type maske og en inhalator.

Non-Kroniske Pusteproblemer

Noen ganger kan en relativt mindre sykdom kan føre til pusteproblemer hos babyer. For eksempel kan forkjølelse, bronkitt eller en infeksjon føre til overbelastning som gjør det vanskelig å puste. I tilfeller som dette, anbefaler å kjøre en varm dusj og holde barnet i dampende bad (bort fra rennende vann) i ca 15 minutter, spesielt før sengetid barneleger; ved hjelp av en mild saltvannsoppløsning laget bare for babyer; og ved hjelp av en varm tåke luftfukter i barnets soverom. Hver av disse tingene kan bidra til å bryte opp lunger som gjør det vanskelig å puste.

Likevel, hvis barnet begynner tungpustethet, hvis huden hennes blir blå eller grå, eller hvis neseborene blusse i hennes forsøk på å puste, ta henne med til legen med en gang.

Tobakksskader på et utviklingsland baby

Tobakksskader på et utviklingsland baby


De skadelige effektene av røyking er doblet når en kvinne som er gravid røyker eller er utsatt for passiv røyking. Sigaretter er fulle av farlige kjemikalier som passerer fra mor til barnet, inkludert nikotin, karbonmonoksid og tjære. Tobakksbruk er bevist å øke risikoen for komplikasjoner under graviditet og behovet for den nyfødte å motta intensivbehandling når født.

Røyking Senker fosterets vekst

Kvinner som røyker mens de er gravide utsetter deres ufødte babyen til effektene av nikotin og karbonmonoksid. Nikotin constricts blodkar som bringer blod til fosteret, forårsaker lavere blod kan strømme til fosteret. Karbonmonoksid passerer fra mor til barnet i blodet. Barnet av en røyker mottar mindre blod på grunn av de små blodårer, og blodet den mottar har mindre oksygen på grunn av karbonmonoksid. Mangel på oksygen fører til lavere fødselsvekt hos babyer. Røyking hemmer også appetitten, slik at kvinner som røyker ikke kan spise så mange kalorier som de trenger for å riktig ernære barnet sitt.

Røyking øker risikoen for tidlig fødsel

Moms som røyker øker risikoen for at de vil levere tidlig på grunn av komplikasjoner som placenta previa og morkakeløsning. Den placenta er det som gir næring til babyen, og om placenta dekker åpningen av uterus, eller hvis det begynner å skille fra livmorveggen, er ganske høy risiko for en for tidlig fødsel. Premature babyer har en høyere risiko for Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), pusteproblemer, og hjerteproblemer. Svært premature babyer kan ikke ha fullt utviklede lungene eller andre organer.

Røyking skader Brain Development

De reduserte nivåer av oksygen fosteret hos en smoking mor mottar er knyttet til nevrologiske skader. Det antas at det området av hjernen som regulerer pusteunderutviklet i babyer som er utsatt for røyke, og derfor har de en høyere risiko for SIDS. Røyking er også antatt skadelig for de områdene av hjernen som styrer hjertet og våkne mønstre.

Typer hjerteproblemer

Hjertesykdom er den hyppigste dødsårsaken i USA Den vanligste årsaken til hjertesykdom oppstår når koronararteriene begrense eller plakk blokkerer fartøy som leverer blod til hjertet. Dette er de viktigste grunnen til at folk har hjerteinfarkt. Andre typer hjerteproblemer vises i ventiler i hjertet. Hvis hjertet er ute av stand til effektivt å pumpe blod, kan føre til hjertesvikt. Noen mennesker er født med hjertesykdom, mens andre vil utvikle lidelser over tid.

Hjertesykdom

Om 27 prosent av alle dødsfall i USA er forårsaket av hjertesykdom, ifølge CDC. Hjertesykdom er en samlebetegnelse som omfatter mange forskjellige lidelser. Noen av de mest vanlige hjerteproblemer omfatter:
Angina
Arytmier
Kardiomyopati
Medfødt hjertesykdom
Hjertesvikt

Angina

Angina er når hjertemuskelen ikke får nok blod. Symptomer på angina inkluderer trykk eller klemming i brystet. Et individ kan også føle smerter i skuldre, armer, nakke, kjeve eller tilbake. Noen sier det er en følelse som fordøyelsesbesvær. Ifølge National Institutes of Health, påvirker angina menn og kvinner likt.

Arytmi

En uregelmessig hjerteslag er en arytmi. En takykardi er når hjertet slår for fort mens bradykardi er navnet på en langsom hjerterytme. Arytmier er som oftest forårsaket av hjertesykdom, en unormal hjerteklaff eller hjertesvikt.

Kardiomyopati

Kardiomyopati er diagnostisert når hjertemuskelen blir svekket eller betent. Dette er en alvorlig sykdom som kan ha mange årsaker, inkludert en viral infeksjon. Noen symptomer er tretthet, svimmelhet, oppblåsthet og uregelmessige hjerteslag.

Medfødt hjertesykdom

Denne sykdommen forekommer når strukturen av hjertet blir misdannet ved fødselen. Ca 35.000 babyer i USA er født med medfødt hjertesykdom. Selv om årsaken er ukjent, leger tyder på at visse risikofaktorer er involvert, inkludert genetikk, noen medisiner som tas under graviditet eller en mors virus som vises i første trimester.

Hjertesvikt

Dette er en svikt i hjerte å pumpe tilstrekkelig blod og oksygen til de forskjellige organer i kroppen. Årsakene er smalere arterier som leverer blod til hjertemuskelen, arrvev fra en tidligere hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, primær sykdom i hjertemuskelen og infeksjoner.

Hjertesykdommer i babyer

Hjerteproblemer er den vanligste typen av fødsel defekt, påvirker en i 125 amerikanske babyer, i henhold til March of Dimes. Kalt "medfødte defekter," slik hjerteproblemer utvikler seg i livmoren. Vanligvis er det ikke noen kjent årsak for medfødt hjertesykdommer.

Patent ductus arteriosus

Patent ductus arteriosus (PDA) er en vanlig hjertefeil der en passasje mellom to store hjertefartøyer - lungearterien og aorta - er åpen. Dette er normalt i mors liv, men er ment å lukke før eller kort tid etter at barnet er født. PDA er vanligvis sett blant premature babyer og er vanligvis oppdaget under rutineundersøkelser. Symptomene er ofte ikke åpenbar, selv om økt blodtrykk kan resultere.

Atrieseptumdefekt

Atrieseptumdefekt (ASD) er en åpning mellom de to hjertekamrene, kalt venstre og høyre forkammer. Dette hullet gjør at blodet å strømme unormalt, forårsaker permanent skade på lungene hvis venstre ubehandlet. Symptomene vises sjelden 30 år, men ASD kan bli oppdaget når babyens barnelege lytter til hennes hjerte med et stetoskop.

Ventrikkelseptumdefekt

Ventrikkelseptumdefekt (VSD) er en tilstand der det er et hull i veggen som skiller de to nederste hjertekamrene. Denne åpningen tillater ekstra blod for å pumpe inn i lungene, ofte congesting dem. Symptomer på VSD kan omfatte tung eller rask pust, unnlatelse av å trives, svette mens de spiser, og hyppige luftveisinfeksjoner.

AVC

Atrioventrikulær kanal (AVC) skaper flere abnormiteter i hjertet. AV-kanalen (som tiltrer de nedre hjertekamrene) vil ha et hull i midten. I tillegg er de ventiler som skal skille de øvre og nedre hjertekamrene dannet som en ventil, i stedet for to. Dette gjør at blodet å reise unormalt gjennom hjertets venstre og høyre kamre, samt i lungene.

Selv om årsaken til AVC ikke er kjent, er det vanlig i barn med Down syndrom. Babyer med AVC har tyngre å puste, og kan ha spiseproblemer som fører til vektøkning problemer. Noen babyer også utvikle høyt blodtrykk.

Behandling

De fleste babyer vokser PDA; dvs. hullet i deres hjerte tetter seg oppover. Noen ganger doser av Ibuprofen kan bidra til denne prosessen. I noen tilfeller er imidlertid operasjonen som kreves for å lukke PDA.

Rundt halvparten av alle tilfeller av ASA helbrede uten behandling, ifølge National Institutes of Health, men i mange tilfeller kirurgi er nødvendig. Mens du venter for å se om ASA vil leges på egen hånd, kan enkelte medisiner brukes, inkludert betablokkere for å holde babyens hjerterytme vanlig, og medisiner for å redusere væsken i hjertet og redusere risikoen for blodpropp.

VSD kan kreve ingen behandling i milde tilfeller, selv om babyer og barn bør ha regelmessige undersøkelser for å sikre at problemet ikke blir verre. Noen ganger medisiner (som digitalis) er gitt, og antibiotika bør alltid gis før barnet har utført arbeid på tennene eller har invasive medisinske prosedyrer. Dersom VSD er alvorlig, eller barnet utvikler en infeksjon i hjertet, er kirurgi nødvendig.

AVC behandles gjennom kirurgi, selv om medikament kan anvendes for midlertidig å kontrollere symptomene.

Teknikker for å bli gravid Baby Girls

Teknikker for å bli gravid Baby Girls


Vanligvis har et par venter barn en 50/50 sjanse for å ha en gutt eller en jente. Dette er fordi halvparten av sædcellene en mannlig gjør inneholder en X-kromosom, som ville føre til en jente baby, og halvparten inneholder et Y-kromosom, som ville gjøre barnet en gutt. Men er det noen metoder for befruktning som noen mennesker tror kan øke sjansene for å ha enten en gutt eller en jente.

Historie

Kjønn utvalget har vært forsøkt i hundrevis av år. Den kinesiske unnfangelsen diagrammet er en eldgammel måte å fastslå en babyens kjønn som fortsatt er i bruk i dag. Denne metoden bruker babyens måneden unnfangelsen og mors alder for å bestemme kjønn på barnet og er spioneringen å være mer enn 90 prosent nøyaktig.

Betydning

Det er mange grunner til at folk foretrekker å velge kjønn på barnet sitt. Mens i mange tilfeller disse grunner er personlig, i noen kulturer ha en baby av ett kjønn over en annen er ønskelig. For eksempel, i mange østlige kulturer gutt babyer blir holdt i mye høyere forhold enn jenter, så vet hvordan å unnfange en jente vil også foreslå måter å unngå å bli gravid en.

Typer

Den Shettles metode for kjønns utvalget har kommet inn i bred bruk siden Dr. Landrum B. Shettles 'boken først ble utgitt i 1996 Denne metoden er basert på premisset om at sædceller som inneholder Y kromosomet er lettere fordi de har mindre genetisk materiale innenfor dem. Denne metoden innebærer at du har samleie i misjonærstillingen, samt å ha samleie hver dag fra slutten av en kvinnes periode inntil tre dager før eggløsning. Hvis sperm er innført tre dager før eggløsning, har raskere Y-kromosom-som inneholder sædceller allerede gjort det opp skjede og har i stor grad døde ut, forlater sakte-men-sikkert X-kromosom som inneholder sperm tilgjengelig for å befrukte egget og gjøre en kvinnelig barnet. Shettles råder også kvinner til å avstå fra å ha orgasmer under samleie, da dette kan skape et miljø i skjeden som er mer egnet for Y-kromosomet sperm.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge gamle koner 'tales, det er mange måter å bli gravide jenter. Hvis din elskov er på ettermiddagen, på en partalls dag, under en fullmåne, og initiert av den kvinnelige partner, har du en større sjanse for å ha en jente. Denne sjansen er bedre hvis kvinnen har en diett høy i kalsium og magnesium med en god dose av fisk og sjokolade blandet.

Advarsel

Par som ønsker å ha en jente baby kan også gå gjennom prosessen med å ha sperm sortert. Kvinnelig og mannlig-skaper sperm sorteres (basert på vekt), og da bare sædceller som inneholder X kjønnkromosomene brukes til å befrukte hunn i ferd med intrauterin inseminasjon. Denne prosessen er kostbart, imidlertid, og selv om sjansene for å få en jente barn er økt fra 50 prosent til 90 prosent, er sjansen for at den IUI er vellykket er bare 35 prosent, ifølge In-Gender.com.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method


Metoden skissert her for hvordan å ha en baby gutt er basert på observasjoner av Dr. Landrum Shettles om forskjellene mellom sperm bærer X-kromosomet ("jente sperm") og sperm bærer Y-kromosomet ("boy sperm"). Boy sperm er lettere og raskere enn dets X-bærende motstykke, siden den inneholder mindre genetisk materiale. Jente sperm, på den annen side, er langsommere, men kan motstå strenge forhold i kroppen. Hvis du vil vite hvordan du har en gutt, holde lesing.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

For å maksimere sjansene for hvordan å ha en baby gutt bruker Shettles metoden, ikke har sex i en uke før kvinnen er ventet å eggløsning. Dette bidrar til å tippe balansen mot å bli gravid en gutt på to måter. Først øker det en manns sædkvalitet, og andre, det øker sannsynligheten for at Y-bærende sperm vil slå jenta sperm til egget.

For å unnfange en gutt, ha sex bare en gang i løpet av kvinnens fruktbare tid, helst på dagen for eggløsning. Det beste tidspunktet er 12 timer før eggløsningen skjer, hvis du er i stand til å finne det som tett. Kartlegge din fruktbarhet eller bruke en ovulation Predictor kit kan hjelpe deg med å finne ut når eggløsningen er sannsynlig å skje.

Hvis du vil bruke Dr. Shettles 'teorier for hvordan å ha en baby gutt, prøv posisjoner som gjør at sædcellene skal deponeres så nær cervix som mulig. Dette vil gi gutten sperm en bedre sjanse til å komme til egget uten å overleve de tøffe forholdene og lang tur gjennom kvinnens vaginal kanalen.

Hvis du vil øke sannsynligheten for å bli gravid en gutt, skal kvinnen få orgasme, hvis mulig. Dette fører til at utgivelsen av alkaliske stoffer i skjede, og muskelsammentrekninger som følger det vil hjelpe fart gutten sperm mot egget.

Konsumere mat som fremmer alkalitet i kvinnens kropp, siden sure forholdene er vanskeligere på gutt sperm.

Hint

  • For mer informasjon om fruktbarhet kartlegging og hvordan du har en gutt ved hjelp av Shettles metoden, bør du vurdere å lese Toni Weschler populære bok "Taking Charge of Your Fertility" samt Dr. Shettles 'bok "Hvordan velge kjønnet på babyen din."
  • Mens disse tipsene for hvordan å ha en nyfødt gutt kan hjelpe veie oddsen i favør av en gutt, er det ingen garantier. Være forberedt på å ta imot en baby av begge kjønn.

Kostnaden av å ha en baby på et sykehus

Kostnaden av å ha en baby på et sykehus


Når du først finner ut du er gravid, er din første følelse av glede. Du tror ikke du kan muligens vente ni måneder for din dyrebare engel for å være i armene dine. Jada, vet du at du har mye forberedelse i forkant og mange elementer til å kjøpe før hun kommer, men en tanke som vanligvis omgår alle er hva sykehuset vil belaste deg for å vikle din bunt av glede i en av sine millioner dollar blankies. Bare for å gi deg en heads up, du må betale for nesten alt, inkludert rullestolen turen fra inngangen sykehus til din arbeidsrommet.

Forsikret vaginal fødsel

I en studie gjort av March of Dimes, vil de som er forsikret betale i gjennomsnitt $ 463,00 for en vaginal fødsel uten komplikasjoner.

Forsikret C-Section

I samme studie gjennomført av March of Dimes, er den gjennomsnittlige kostnaden for en c-delen for de med forsikring $ 563,00.

Unisured vaginal fødsel

En uforsikret vaginal fødsel uten komplikasjoner vil koste mellom $ 9000 og $ 17 000 dollar. Med komplikasjoner en vaginal fødsel kan koste mellom $ 14 000 og $ 25 000 dollar.

Unisured C-Section

Et keisersnitt for de uforsikrede vil koste omtrent det samme som en vaginal med komplikasjoner; mellom $ 14 000 og $ 25 000 dollar.

Arbeiderpartiet Room

Sykehus betalt per time for arbeidsrommene. I gjennomsnitt, er prisen $ 120 dollar.

Nursery Care

Når barnet er født, forutsatt at de har ingen spesielle behov, er deres regning for barnehagen mellom $ 1500 og $ 4000 dollar. Hvis barnet er for tidlig eller har helseproblemer, kan kostnadene ved neonatal omsorg starte i titusener og spenner inn i hundretusener.

Betraktninger

Disse kostnadene gjenspeiler ikke bruk av noen medikamenter som kan brukes til å indusere arbeidskraft eller lindre smerte under fødselen. I tillegg, hvis mor har til hensikt å ha en tubal ligation etter fødselen, kan hun forvente å betale en annen $ 4000 i tillegg til kostnadene ved å levere hennes baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby


Den beste tiden å unnfange et barn er under eggløsningen: den tid at en kvinnelig er den mest fruktbare. Du må forstå hvordan sykkelen fungerer og bruke denne informasjonen til din fordel. Du kan kjenne eggløsning ved visse endringer i kroppen din og bruke dem til å forutsi den beste tiden å tenke seg en baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Marker den første dagen i menstruasjonssyklusen på en kalender. Gjør dette for en periode på seks måneder.

Beregn hvor lang menstruasjonssyklus varer ved å telle fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i menstruasjonen i den påfølgende måneden. Over seks måneders periode, kan det være av noen få dager. En normal menstruasjonssyklus varer alt 28-32 dager.

Trekk fra 18 dager fra din korteste syklus og 11 dager fra den lengste syklusen. Dette vil gi deg den starte og avslutte dagen din fruktbare periode. Hvis din syklus varer i 28 dager, begynner dagen din fruktbare periode er den 10. dagen i syklusen, og den siste dagen er den 17. dagen i syklusen. Telle baklengs 14 dager fra den estimerte start dag i menstruasjonssyklusen kan du også regne ut din mest fruktbare periode.

Ha samleie annenhver dag under fruktbare periode. Ved å hoppe over en dag, kan partneren din produsere nok sperm for en vellykket befruktning.

Bruk en basal termometer på daglig basis for å finne ut når du er mest fruktbar. Før eggløsning, går temperaturen ned betraktelig, signaliserte til deg at det er rett tid å bli gravid.

Se etter endringer i slimet i livmorhalsen. Klar og stretchy slimete følger rett tid å bli gravid.

Hint

  • Ta prenatal vitaminer mens hun var gravid. Du ønsker også å unngå tobakk og alkohol, og opprettholde en sunn vekt.
  • Vurder å bruke ovulation Predictor pinner tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.

Nødvendig utstyr for en ny baby

Nødvendig utstyr for en ny baby


Å ha en baby krever fôring, bading, endring og rocking. Du trenger en rekke elementer for å fremme helse og trivsel for barnet ditt. Det hjelper å kjøpe mange av de essensielle før det nyfødte fødsel, slik at du ikke føler deg overveldet. Siden kostnadene for baby forsyninger legger opp, kan shopping på sendingen butikker hjelpe deg å spare penger. Men aldri kjøpe brukte bilseter, vugger eller barnevogner, som disse elementene utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko.

Car Seat

Installer en bakovervendt bilsete før barnets fødsel. Du kan ikke forlate sykehuset uten en skikkelig installert bilsete. Du kan be dine politi eller brannstasjonen for å hjelpe å installere setet ditt hvis du har problemer. Det hjelper å se på ulike merker av bilseter for å finne en som passer hensiktsmessig i bilen. Hvis det nyfødte hode glir frem når i setet, investere i en adjuster, som vil holde bilsetet nivå.

Babyklær

Footed pyjamas kan holde det nyfødte komfortabel under de kalde månedene, og onesies kan holde babyen kjølig i de varmere månedene. Nyfødte har en tendens til å rykke plutselig før de blir vant til sine omgivelser utenfor livmoren, og brå bevegelser kan gjøre det nyfødte gråte. Søvn sekker eller lintøy tepper vil hjelpe berolige og holde det nyfødte sover.

Fôring

Nyfødte spytte opp ofte etter fôring. Å ha en tilførsel av burp kluter vil hjelpe til med opprydding. Hvis du velger å amme, investere i en brystpumpe og lagringsflasker for melk. Dersom amming ikke fungerer som planlagt, eller hvis du bestemmer deg for flaske-feed, trenger du cirka åtte flasker med brystvortene. Med mindre du har tenkt å hånd-vaske flasker, vil en oppvaskmaskin kurv komme til nytte.

Endre

For de første ukene av det nyfødte liv, kan du bruke bomullsdotter dyppet i vann for å rengjøre babyen mellom endringer. Du kan bytte til unscented våtservietter etterpå. Aksje opp på rikelig med bleier. For den første uken, vil det nyfødte trenger nyfødt store bleier. Ved andre til tredje uke, vil han ha økt i størrelse, krever størrelsen en bleier.

Sleeping

Kjøp en crib eller bassinet som samsvarer med sikkerhetsforskrifter. Løse tepper er ikke anbefalt for nyfødte; bare en montert ark er nødvendig. Holde madrassen dekket med en vanntett madrass cover, som vil beskytte madrassen mot ulykker. Unngå spedbarn sove posisjonerings, siden de er ansett som usikre.

Andre Essentials

En stellebordet er ikke nødvendig, men kan bidra til å gjøre diapering enklere. En barnevogn hjelper med transport av babyen. En baby badekar gjør bad tid enklere, slik at du slipper å forholde seg til en squirmy baby i et badekar i full størrelse. Du kan bruke bare en vaskeklut og varmt vann for de første to ukene av babyens liv. En mild baby vask og shampoo forsiktig rense babyens hud når hennes navlestreng faller av. Andre nødvendigheter inkluderer: hette baby håndklær, et digitalt termometer, negl clippers, en pære sprøyte for rengjøring av neseborene, bleie utslett krem ​​og en bleie bøtta som kutter ned på lukt.

Baby-Lotion Oppskrift

Det har blitt bevist at i denne dag og tid så mange av produktene på dagens butikkhyllene er fylt med kjemikalier og giftstoffer. De kan til slutt ha skadelige bivirkninger på huden - spesielt sart hud av babyer. Heldigvis finnes det et antall alternative valg. Når det gjelder våre barn, bør deres hudpleie være en topp prioritet. Du kan lage din egen øko-vennlig lotion som vil være bedre for din søte babyens hud. Det finnes en rekke fristende alternativer som er enkel å lage.

Skin Texture babyens

En babyens sarte hud er ikke så fet som en voksen fordi det er mindre naturlig produsert melanin. Huden kan bekjempe bakterier, spesielt fra dagens toksisk miljø. I tillegg trenger ikke svetter babyer så mye, slik at det er vanskeligere å holde en jevn kroppstemperatur. Babyer vil lide virkningene av varmeutslett eller spedbarn ansikts akne som vises som små rosa flekker. Eksem skaper skjellete og rød hud og vugge cap fører crusty delen av hodebunnen. Derfor må en babyens hud spesiell oppmerksomhet i form av hjemmelagde naturlige kremer.

Honey Milk and Lavender baby Lotion

Det er et kjent faktum at honning er snill mot huden og bidrar til å myke den. Den er ideell for en liten baby. Honey Milk Baby-Lotion krever ½ kopp honning og ½ kopp melk eller fløte koker det over middels varme og blande de to godt. La det stå i fem minutter for å avkjøles før den settes inn i en glasskrukke for å kjøle den. Den kan brukes opp til en uke etter nedkjøling.

Lavender baby Lotion er et annet godt alternativ for å hjelpe til hudirritasjoner og hjelper å holde på fuktigheten og beskytte huden mot irritanter. Gjør det ved å blande 225g av petroleum gelé med 30 dråper lavendelolje, 30 dråper kamille, og 9 teskjeer olivenolje. Det ikke krever oppvarming. Bare bland det i en bolle med en gaffel, og pass på at alle ingrediensene er godt blandet. Kjøle den for et par timer. Det vil holde seg i opptil to uker.

Vitamin E Lotion etter at barnet er Bathtime

Et utmerket all-over fuktighetskrem for etter bad gang kommer i form av naturlige vegetabilske oljer. Det hjelper også med eksem og vugge cap. Bland sammen olje 2-3 vitamin E kapsler med en kopp grapeseed, mandel, solsikke eller olivenolje i en bolle. Sett inn en squeezable flaske. Vitamin E er ansett som en naturlig antioksidant, og, i tillegg, bidrar til å lege sår.

Baby Gender Tips for valg

Baby Gender Tips for valg


Fra koner 'tales som har gått ned gjennom generasjoner til medisinske prosedyrer, er det en rekke tilnærminger til å ta for å prøve å påvirke kjønnet på en baby dersom paret har sine hjerter satt på en liten gutt eller jente. Selv om det er lite bevis for å støtte mange av disse teoriene, noen par fortsatt velger å følge dem.

Koner 'Tales

Det er mange koner 'tales relatert til emnet i babyens kjønn utvalg. For eksempel, noen av disse fortellingene tyder på at å spise rødt kjøtt, salt mat og brus kan bidra til å unnfange en gutt mens de spiser fisk, grønnsaker og søt mat vil gjøre et par mer sannsynlig å tenke seg en jente. Visse elskov posisjoner, for eksempel å stå opp, er tenkt å hjelpe et par til å ha en baby gutt mens misjonærstillingen er ryktet å produsere mer baby jenter. Noen koner 'tales innebærer at avslappet eller tilfredse par er sikker på å unnfange en jente mens par som er bekymret eller stresset er mer sannsynlig å ha en baby gutt.

Medisinske metoder

Den Ericsson metoden skiller X og Y-sperma gjennom en filtreringsprosess, og deretter parene en sperm inneholdende en Y-kromosom med en egg for å ha en gutt eller en X-kromosom med en egg for å ha en pike. Den Silverman Center for Gender Selection hevder at denne metoden er 70-72 prosent effektiv.

IVF / PGD metoden innebærer egg blir fjernet fra en kvinne og befruktet med mannens sæd i et laboratorium. Kjønn på fosteret blir kontrollert etter celledeling og bare embryoene som det foretrukne kjønn blir returnert til moren. Den Silverman Center for Gender Selection tyder på at suksessraten for denne teknikken er høy.

Naturlige metoder

Noen naturlige metoder for kjønnsvalg hevder å være basert på vitenskapelig forskning, men det er lite som tyder på at disse metodene er pålitelig. Den Shettles metoden, utgitt av Landrum B. Shettles i 1970 i en artikkel med tittelen "Faktorer som påvirker kjønnsfordelingen," er basert på teorien om at sperm bærer X-kromosomer er sterkere at Y-bærer kromosomer slik at de overlever lenger. Som sperm bærer en Y-kromosomet er nødvendig for å unnfange en gutt, antyder denne metoden at samleie bør skje nær eggløsning når Y sperm er større etterspørsel hvis en gutt er å bli oppfattet.

Den Whelan metoden er også avhengig av timing samleie, men antyder det motsatte av Shettles Method, oppfordrer par til å ha sex 4-6 dager før eggløsning for en gutt. Det faktum at disse to metodene helt imot hverandre fremhever sin upålitelighet.

Astrologiske metoder

Noen par velger å følge kjønns utvalg teknikker basert på astrologiske diagrammer. Ved hjelp av denne metoden, bør et par som ønsker å ha en baby gutt ha sex om kvelden, helst når det er et kvarter, samt forsøk på å bli gravid på ulike dager i måneden og med kvinnens hode peker mot nord. Hvis en jente er å foretrekke, kjønn valg basert på astrologi krever et par å ha sex på ettermiddagen, på selv dagene i måneden og når månen er full.

Alternative måter å tenke seg en baby

Alternative måter å tenke seg en baby


Gravid en baby er, for mange, ikke så lett som det virker. Etter å ha prøvd de standard metoder, kan det være nødvendig å oppsøke alternative måter å tenke. Snakk med legen din om bekymringer du måtte ha. Så få hjelp av noen medisinske og helhetlig alternative metoder som mange mennesker har brukt for å oppnå graviditet.

In vitro-fertilisering

In vitro fertilisering er en velprøvd metode som mange par har brukt for å bygge deres familier. IVF er en fire-trinns prosess. Medisiner er gitt for å hjelpe kvinnens kropp utvikle egg. Disse medikamentene er tatt med en subkutan injeksjon, vanligvis en gang hver dag. Etter en lege bestemmer eggene er modne ved hjelp av ultralyd og blodprøver, blir eggene høstet. Denne prosedyren innebærer en aspirator guidet av en ultralyd som suger ut eggene. IV sedasjon brukes for denne prosedyren. En embryolog deretter isolerer eggene og injiserer sperm som er fast bestemt på å være sunn i eggene. Hvis befruktet blir eggene plukkes opp med et fint kateter og plassert inn i livmorhulen. Denne fremgangsmåten krever ingen bedøvelse.

Intrauterin inseminasjon

Når legene bestemme infertilitet kan skyldes et problem med sunne sædceller kan intrauterin inseminasjon anbefales. En semen prøven er samlet nær tidspunktet for inngrepet. Sædcellene blir skilt fra sædvæsken. Ved hjelp av en liten kateter, blir den vasket sperm avsatt inne i livmorhulen, like utenfor livmorhalsen.

Surrogacy / Svangerskaps Carrier

Når det er fastslått at en kvinnes kropp er ikke i stand til å bli gravid eller bære en baby til full sikt, kan en surrogacy eller svangerskapsdiabetes transportør vurderes. En kvinnelig tredjepart evalueres for god helse og hennes eggløsning spores. På tidspunktet for eggløsningen, vasket spermier, som har blitt separert fra det forutgående væske, er plassert ved hjelp av et kateter inne i livmorhulen. Det kan være nødvendig å undersøke lovligheten av surrogacy eller involverer en svangerskapsdiabetes transportør som dette varierer fra stat til stat.

Akupunktur

Ifølge Eric Manheimer ved University of Maryland School of Medicine Center for Integrative Medicine, når akupunktur gis som et kompliment til IVF prosedyren, flere graviditeter medføre. Akupunktur har blitt brukt til å hjelpe reproduktive problemer i Kina i hundrevis av år. Manheimer forskning har funnet ut at én av 10 kvinner er mer vellykket i å oppnå graviditet ved påkobling av IVF prosedyren med akupunktur.

Fetal hjerteproblemer

Fosterhjerteproblemer, ellers kjent som medfødt hjertefeil, er den vanligste genetiske lidelse og ansvarlig for de føtale dødsfall i USA Ifølge March of Dimes, en av hver 125 spedbarn er født med hjertefeil hvert år i United Stater. En hjertefeil er en abnormitet i noen del av hjertet som er tilstede ved fødselen.

Diagnostisering av hjertefeil

Hjertefeil er vanligvis diagnostisert av en pediatrisk kardiolog ved et elektrokardiogram eller en ekkokardiogram. Hjertefeil kan også bli diagnostisert før fødselen med en ultralyd, vanligvis mellom 16 og 22 uker i utero. En ultralyd er rutinemessig gis til gravide kvinner for å overvåke utviklingen av fosteret og å screene for eventuelle utviklingsavvik. Hvis fanget tidlig nok, kan noen hjertefeil selv bli behandlet mens i utero med kirurgi eller annen behandling.

Årsakene til Fetal hjerteproblemer

Årsaken til fosterets hjerteproblemer kan være genetisk eller miljømessige. Hvis det er en familiehistorie med hjerteproblemer, kan tester gjøres før svangerskapet eller tidlig i svangerskapet for å bestemme risikofaktorer for overføring av disse sykdommene. Miljøfaktorer som eksponering for giftige stoffer som maling røyk, visse medisiner, eller tilstedeværelse av diabetes hos mor er også en årsak til fosterhjerteproblemer. Å være overvektig eller overvektig i svangerskapet kan også bidra til at sjansene for et spedbarn å utvikle hjertefeil.

Forebygging av Fetal hjerteproblemer

Tar nok av folsyre under svangerskapet, unngå giftige løsemidler og gasser, unngå folk med influensa eller feber, og tilstrekkelig svangerskapsomsorg alle kan bidra til en sunn graviditet. Det er også viktig å slutte å røyke og unngå kontakt med passiv røyking mens gravid.

Erythema multiforme hos babyer

Erythema multiforme hos babyer

Erythema multiforme er en hud tilstand som kan oppstå hos spedbarn når som helst i hele sin barndom. Denne tilstanden kan føre til ubehag for barnet, men det er ikke langvarig, i de fleste tilfeller.

Effekter

Babyer som lider av erythema multiforme vil ha en feber, smerter i ledd, forkjølelsessår, kløe og røde flekker i huden.

Årsaker

Årsaker til erythema multiforme inkluderer reaksjoner på infeksjoner, medisiner og vaksiner.

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt en baby har erythema multiforme, vil en lege utføre en fysisk undersøkelse. Han vil be om eventuelle tidligere vaksinasjoner og sykdommer samt hvorvidt barnet har tatt noen medisiner nylig.

Behandlinger

Erythema multiforme slutt klarner opp på egen hånd uten behandling. For å lindre ubehaget en baby kan ha, vil en lege administrere antihistaminer og paracetamol.

Betraktninger

Erythema multiforme kan ta opptil fire uker å gå unna. Det kan gjenta seg hvis barnet blir utsatt for det som i utgangspunktet forårsaket utbruddet av erythema multiforme.

De beste ting å si til noen som mistet en baby

De beste ting å si til noen som mistet en baby

Tapet av en baby er en overraskende vanlig foreteelse. I 2009, 26 531 spedbarn døde før fylte ett, ifølge en National Vital Statistics Report. Enda flere tap oppstår før fødselen. Den amerikanske Graviditet Association sier at så mange som 25 prosent av klinisk anerkjente svangerskap kan føre til spontanabort, og en annen NVSR funnet at over en million svangerskap endte i abort i 2005 Hvis du kjenner noen som har opplevd en av disse graviditet eller baby tap , kan det være lurt å være støttende, men ikke vet nøyaktig hva jeg skal si.

Lytt

Å miste et barn er en intenst smertefull opplevelse. En forelder som har mistet en baby kan tenke på sin baby hele tiden og arbeider med tapet av alle håp og drømmer hun hadde for sitt barn. En av de beste måtene du kan være støttende er rett og slett ved å la henne snakke. Spør henne hvordan hun er følelse eller om hun ønsker å snakke. Hør, heller enn å prøve å gi råd. Fortsett å sjekke inn på hennes uker og måneder etter tapet. Foreldre kan sørge for en lang tid og synes det er betryggende å vite andre mennesker også huske sin baby.

Tilby hjelp

Foreldre som er dypt sørgende deres baby kan ha en vanskelig tid å komme ut av sengen eller ta vare på grunnleggende daglige rutiner. Spør: «Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe?" Tilby å plukke opp dagligvarer, ta et måltid, rent hus eller barnevakt ungdommer. For nære familiemedlemmer eller venner, kan du tilby å felttelefonsamtaler, hvis de ikke føler for å snakke med noen, eller å hjelpe til med gravferden.

Validere Følelser

Når foreldre mister en baby, de går gjennom stadier av sorg: fornektelse at barnet er borte, selvbebreidelse, tristhet og sinne over leger, skjebne eller til babyen for å dø. Noen ganger kan en forelder kan føle skyld for sine følelser eller utålmodig med dem. Det kan være nyttig for deg å påpeke at noen følelser han opplever er greit og en del av den normale sorgprosessen. Oppmuntre ham til å gråte i stedet for å holde sorgen flaske opp. La ham vite at han ikke trenger å være "over" tapet i et par dager, uker eller måneder. Forsikre ham om at forbigående følelser av lykke ikke mener han ikke bryr seg om eller har glemt barnet.

Husk Detaljer

Foreldre kan finne det beroligende hvis du huske viktige detaljer om deres baby. Referere til babyen ved navn, hvis foreldrene kalte sin baby. Kvitter viktige datoer --- eksempel barnets fødselsdag, forfallsdato eller årsdagen for babyens død --- med et kort, telefonsamtale eller blomster. Foreldre kan føle andre har glemt sin baby, men erkjenner detaljer som disse viser at du verdsatt deres baby korte liv.

Ikke si

Mange ting folk sier i et forsøk på å være støttende faktisk kan være ganske sårende. Ikke si: "Det var på det beste," "Babyen er med Jesus nå", eller "Du kan bare prøve igjen." Foreldre ser ikke tapet av deres baby som en god ting, heller ikke det faktum at de kan være i stand til å ha en annen gjøre opp for det faktum at, akkurat nå, de vil bare ha barnet de mistet tilbake. Og mens foreldre kan ha en sterk tro, ville de foretrekker å ha sin baby med dem heller enn med Gud. Unngå utsagn som reduserer foreldrenes følelser av sorg i et forsøk på å få dem til å føle seg "bedre."