Digidexo.com

what is blood sukker

Viktigheten av Blood-sukker kontroll

Viktigheten av Blood-sukker kontroll


Blodsukkerkontroll er viktig for levetiden på kroppen. Riktig kosthold og mosjon bidrar til å holde blodsukkernivået på et jevnt måling. For diabetikere og ikke-diabetikere, er blod-sukker kontroll avgjørende for et sunt liv.

High Blood Sugar er som alkohol

Sukker faktisk fermenterer for å danne en alkohol. Høye blodsukker symptomer hos en person etterligner oppførselen til en drukkenbolt. Som alkohol, påvirker høyt blodsukker negativt hjertet, nyrene, bukspyttkjertelen, fordøyelsessystemet og hjernen.

High Blood-Sugar Damage

Ukontrollerbar blodsukker fører til for mye urinering, working nyrene. For mye sukker i blodet skader på hjertevevet. Bukspyttkjertelen arbeider for hardt nok til å utskille insulin for å kompensere for det høye sukker beløp.

Lavt blodsukker Symptomer

Lavt blodsukker gjør en person vises døsig eller søvnig. Dersom sukkernivået blir for lavt, i eksemplet av sult, og personen ikke har nok insulin, kan personen opplever ketoacidose, en tilstand hvor ketoner (syrer) akkumuleres i blod og urin når legemet svinger til fett for å forbrenne som energi.

Farlig lavt blodsukker

Lavt blodsukker er enda farligere enn høyt blodsukker fordi det kan føre til diabetisk sjokk, koma og / eller død.

Spis Fornuftig

Dette er grunnen til at det er viktig å spise fornuftig, unngå høy mengde sukker og karbohydrater; utøve daglig; og holde blodsukkeret under kontroll.

Komplikasjoner av High Blood Sukker

Høyt blodsukker, også kjent som hyperglykemi, er resultatet av glukose (sukker) stiger over normale nivåer. Et høyt nivå av blodsukker kan føre til komplikasjoner som for eksempel skade på øyne, nerver, blodårer, hjerte og nyre. Komplikasjoner kan omfatte koma og død. Heldigvis kan hyperglykemi kontrolleres med medisiner og riktig matvaner som anbefalt av legen din.

Symptomer

Hyperglykemi produserer symptomer som inkluderer tretthet, sterk tørste, dehydrering som vanligvis er forårsaket av økt vannlating, vekttap, synsforstyrrelser, humørsvingninger, muskelkramper, hånd og fot nummenhet eller prikking og gjær infeksjoner. Hvis du har noen av disse symptomene, bør du planlegge en avtale med legen din umiddelbart for å teste blodsukkeret ditt. Riktig vedlikehold av blodsukkeret kan bidra til å redusere disse symptomene.

Årsaker

Glukose gir energi til kroppens celler. Når blodsukkeret er høyt, blir cellene ikke får riktig mengde av glukose trengs. Dette skaper en mangel på energi, noe som fører til at du føler deg sliten og uvel. Dette er også den vanligste grunnen til at folk lider av følelser av humørsvingninger når blodsukkeret er høyt. Hvis du føler deg trøtt, er det mer sannsynlig å føle seg irritabel.

Ifølge www.diabeteshome.ca "All blod blir filtrert av nyrene. Hvis det er overskudd av glukose i blodet, går dette også til nyrene." Selv om de er laget for å re-absorbere glukose for å resirkulere den, store mengder av glukose stanse nyrene enes evne til å gjøre dette, noe som betyr at glukose og vann er tapt gjennom hyppig vannlating. Hyppig vannlating kan føre til dehydrering, tørste og vekttap.

Synsproblemer forbundet med høyt blodsukker er vanligvis resultatet av diabetisk retinopati, som er en "ledende årsak til synshemning i USA», ifølge George L. King, er MD Diabetisk retinopati progressiv og skader på netthinnen, som skaper uskarpt visjon og lysfølsomhet.

Risiko

The New York State Department of Health heter det at "Hvis du ikke klarer å behandle hyperglykemi, kan en tilstand som kalles ketoacidose skje." Ketoacidose oppstår når kroppen mangler insulin. Det er en alvorlig og potensielt livstruende komplikasjon. "Hvis ketoacidose ikke behandles med en gang, kan det føre til diabetisk koma eller død", sier University of Michigan Health System. "

Hensyn for diabetikere

Hvis du har diabetes, bør du regelmessig sjekke blodsukkeret. Årsaker til hyperglykemi hos diabetikere er vanligvis et resultat av å spise for mange matvarer som er høy i karbohydrater, mangler en dose insulin eller medikamenter, infeksjon og sykdom. Hvis du er diabetiker, bør du snakke med legen din om en hjemme-insulin kit. Et hjem kit vil tillate deg å regelmessig kontrollere blodsukkernivået. Å vite blodsukkernivået før det er for høyt kan bidra til å redde livet ditt.

Behandling / Råd

Legen din kan anbefale at du tar en insulin korreksjonsbolus til å behandle høyt blodsukker. Kjøpe et hjem testing kit, slik at du kan sjekke blodsukkernivået jevnlig. Redusere aktivitetsnivået slik at du kan unngå å bli overopphetet, noe som kan øke risikoen for dehydrering hvis blodsukkernivået er høyt. Konsumere rikelig med væske, særlig vann, som ikke inneholder karbohydrater eller sukker. Hvis du føler deg sulten som følge av høyt blodsukker, bør du huske å unngå matvarer som inneholder karbohydrater. Spis et lite, sukker-fri snack å dempe appetitten.

Hva er en barne Blood-Sugar Range?

Blod sukker eller glucose er den naturlig sukker i blodet som forsyner cellene med energi. Disse sukkere kan komme direkte fra mat, eller de kan produseres av leveren. Type 1 diabetes oppstår når kroppen ikke produserer insulin. Barn med type 1 diabetes må prøve å opprettholde en sunn blod-sukker nivå. Stikk en finger for å overvåke blodsukkeret er den beste måten å vite om et barn er i sunn rekkevidde.

Fakta

Et barns true blood-sukker Rekkevidden avhenger av individuelle behov. Denne serien kan også endres etter hvert som de vokser. En retningslinje er gitt, men ved Juvenile Diabetes Research Foundation for informasjonsformål. Det fastslår den normale blod-sukker rekkevidde for et barn bør være mellom 75 og 165 milligram per desiliter (mg / dL). Hvis blodsukkeret lesing er mindre enn 75, kan et barn være svak, svak, trøtt eller ustø. Hvis avlesningen er større enn 165, kan et barn være irritabel, svak, tørst eller kan ha for å urinere oftere.

Betydning

Å vite, innspilling og forstå et barns blod-sukker nivå er viktig fordi opprettholde et konstant nivå er avgjørende for god helse. Barn med type 1 diabetes må ta insulin for å holde sine sukker nivåer fra å bli for høy. Dette kan være nødvendig 4-5 ganger i løpet av dagen, avhengig av sukkerinntaket. I tillegg, fordi glukose har en tendens til å holde seg til røde blodlegemer, blodprøver kan også være nødvendig hver tredje uke for å spore hvor høyt nivået er, så justeringer i medisinering kan gjøres hvis det er nødvendig.

Forebygging / løsning

Sammen med insulinsprøyter, barna kan opprettholde gode sukker nivåer på andre måter. Fordi karbohydrater omdannes til sukker enklere enn andre matvarer, spise en sunn diett lav på karbohydrater er en primær trinn. Fysisk aktivitet er også viktig å gode sukker. Flytte muskler ikke bare bruker glukose for energi, men stimulerer en kjemisk reaksjon som gjør cellene mer følsomme for insulin.

Betraktninger

Diabetiske barn, med riktige forberedelser, kan likevel føre nesten normale liv. For å gjøre dette, bør familier til barn med diabetes bli levert med insulin, nåler og andre nødvendige elementer. Pass også på at skolen har en nødssituasjon kit med medisiner og retninger. Pre-planlegging for skolen behandler og parter kan lindre såre følelser. Iført et ID-armbånd eller halskjede varsler noen medisinsk personlig i tilfelle en krise.

Advarsel

Flertallet av informasjonen i denne artikkelen er relevant for type 1 diabetes. Type 2-diabetes skjer når kroppen produserer insulin, men cellene ikke flytte sukker ut av blodet. Type 2 er treg i sin debut og er generelt diagnostisert hos voksne. Komplikasjoner fra begge typer diabetes kan føre til hjertesykdom, slag, nerveskader, nyresykdommer og blindhet. Som med enhver medisinsk tilstand, er det ekstremt viktig å konsultere en medisinsk faglig hvis du har mistanke om diabetes i et barn.

Hvordan Magnesium absorbere inn i kroppen?

Hvordan Magnesium absorbere inn i kroppen?

Funksjon

Magnesium er et av de fem viktige mineraler som trengs av kroppen for å fremme god helse. Kroppen lagrer omtrent halvparten av den totale inntak av magnesium i bein, og resten ligger i kroppens vev, organer og blod. Hva gjør magnesium et viktig mineral er sitt engasjement i over 300 biokjemiske prosesser i hele kroppen.

Prosesser som påvirkes av magnesium inkluderer -
-Energi metabolisme
-blood sukker nivåer
-protein syntese
-blood trykknivåer
-muscle, nerve og beinhelse
-immune system helse

Som foreløpig, er forskerne fortsatt å finne effekten av magnesium i kroppen. På grunn av dette mineralet er vidtrekkende fordeler, er forskning som pågår om hvordan du bruker den til å behandle kroniske tilstander som diabetes, hypertensjon og kardiovaskulær sykdom.

Kilder

Magnesium finnes i alle forskjellige typer grønnsaker, nøtter, sjømat og korn i varierte mengder. De høyeste konsentrasjonene er funnet i grønne bladgrønnsaker og slett fordi magnesium er den sentrale atom innenfor en plante klorofyll struktur. Vann fra springen er også en kilde, selv om mengden er avhengig av hvor vanntilførselen kommer fra. Raffinert og bearbeidet mat, slik som korn, brød og mel, er lavere i magnesium innhold.

The Food and Drug Administration anbefaler et daglig inntak av 80-400 milligram avhengig av alder og kjønn med spesifikke doseringsanbefalinger for gravide og ammende kvinner. Kroppen bare faktisk absorberer 40 til 50 prosent av dette daglig inntak avhengig av magesyre nivåer, stress, og hva som trengs av kroppen på den tiden.

Absorpsjon

Kroppen absorberer magnesium i de lavere tarmen, og excretes det gjennom nyrene. Dette mineralet er et alkalisk-basert stoff, så det er best absorbert når magen er tom. Syrenivåer i magen er høyest når den er tom, noe som er den typen miljø som er nødvendig for riktig absorpsjon. Absorpsjonen prosessen hemmes når alkohol, sukker, koffein eller vanndrivende medisiner er fortært på en jevnlig basis.

Magnesium spiller en stor rolle i enzymreaksjoner ansvarlige for energi og kardiovaskulær funksjon. Det fungerer sammen med kalsium for å opprettholde kroppens kjemiske balansen. Tar magnesium med kalsium er den beste måten å få fullt utbytte av begge disse essensielle næringsstoffer. Anbefalt inntak forholdet er 2: 1, kalsium og magnesium.

Forholdsregler

Sannsynligheten for inntak av for mye magnesium er lav på grunn av stressfaktorer i hverdagen, og kroppens tendens til å skille ut overflødig. Men hvis høye nivåer av magnesium og lave nivåer av kalsium er inntatt, gjør dette utgjøre en risiko for toksisitet. Grunnen til dette er disse to næringsstoffer arbeide sammen for å holde kroppens kjemiske nivåer i balanse. For mye av en, og ikke nok av den andre vil føre til uønskede effekter i kroppen.

Symptomer på magnesium toksisitet inkluderer svakhet, søvnighet, tretthet og depresjon. Hyper-eksitabilitet er en annen mulig symptom. Ekstreme nivåer kan også føre til døden. Men det er mer sannsynlig at magnesiumnivået vil være lavere enn nødvendig, heller enn høyere. Kostvaner som inkluderer hovedsakelig bearbeidet mat, kokte grønnsaker og sukker forårsake lave nivåer. Tretthet, irritabilitet, søvnløshet, muskelskjelvinger, dårlig konsentrasjon er alle mulige symptomer på magnesiummangel. Som med alle andre helse bekymring, alltid diskutere dine symptomer med en lege.

Hvordan oppnå sunne blodsukkernivået

Diabetes, som påvirker mer enn 23 millioner amerikanere i dag og er raskt på vei oppover, kan slå hvem som helst når som helst alder. Alvorlige komplikasjoner kan føre til hvis sykdommen, som saboterer kroppens evne til å behandle sukker riktig, forblir ubehandlet. Diabetikere har en mangel på, eller resistens mot insulin, et hormon laget i bukspyttkjertelen og er ansvarlig for å bevege glukose (blodsukker) til cellene til drivstoff kroppen. Resultatet: Blood-sukker nivåer kan bli farlig høyt. Gjennom behandling og livsstilsendringer, men blodsukkeret kan holdes i sjakk.

Hvordan oppnå sunne blodsukkernivået

•  Spis de samme mengder mat i samme tidsramme hver dag. Opprettholde en rutine kan bidra til å holde blodsukkernivået i et normalt nivå.

Fyll kosthold med de riktige typer matvarer. Visse matvarer kan kaste blodsukkeret ut av klask. Spis en høy-fiber diett full av proteiner og gode karbohydrater. Med andre ord, spiser grønnsaker, frukt, fisk, egg, korn og magert kjøtt og unngå bearbeidet mat.

Exercise. Å ha en øvelse rutine som du følger regelmessig vil bidra til å holde blodsukkernivået i sjakk sammen med å holde deg fysisk sunn og frisk. Trener minst 2-3 timer i uken med rask gange, svømming eller sykling for å holde pulsen opp og din vekt og blod-sukker nivåer ned. Overvekt kan gjøre blod-sukker kontroll vanskeligere.

Ta din diabetes medisin på samme tid hver dag. Akkurat som med spising, er det viktig å holde deg på en rutinemessig når du tar medisinen din. Dette vil sikre at du er å holde en kontinuerlig strøm av medisin i kroppen hele dagen.

Endre medisiner hvis det er nødvendig. Hvis du ikke tror medisinen fungerer så godt som den burde for å bidra til å kontrollere blodsukkeret ditt, snakk med legen din om å endre dosering.

Hint

  • Før du starter noen treningsprogram, snakk med legen din.

Hva Regulerer sukker i blodet

Blodsukker (glukose) gir energi til hver eneste celle i kroppen vår. For å unngå komplikasjoner imidlertid legemet nøye regulerer mengden som sirkulerer i kroppen. Flere organer og hormoner spiller en rolle i å kontrollere blodsukkeret.

Hva er Blood Sugar

Blodsukker skjemaer fra nedbrytningen av karbohydrater og andre matvarer. Det blir behandlet i tarmen hvor den blir deretter sendt ut inn i blodet.

Rolle av leveren

Leveren lagrer overflødig glukose i form av glykogen. Kroppen din trekker på denne reserve når det er nødvendig.

Insulin

Hormonet insulin bidrar til å holde blodsukkeret i sjakk. Glukose øker vanligvis rett etter at du spiser. Bukspyttkjertelen utgivelser insulin for å hjelpe kroppen absorbere overflødig nivåer i blodet. Bukspyttkjertelen alltid avgir en liten grad av insulin uavhengig av blodsukkeret, men det vil stige når det er nødvendig og redusere når nivåene går tilbake til det normale.

Glukagon

Glukagon - et annet hormon som produseres i bukspyttkjertelen - kommer inn i bildet når blodsukkeret faller for lavt. Frigjøringen av dette hormonet utløser leveren for å frigjøre glykogen, som bringer blod sukker tilbake til det normale. Det bidrar også til leveren og andre deler av kroppen for å produsere insulin fra protein eller andre næringsstoffer.

Betraktninger

Dersom bukspyttkjertelen ikke kan produsere de ovennevnte hormoner som normalt, kan du kreve hjelp utenfra for å regulere blodsukkeret. Dette kan omfatte medisiner, livsstilsendringer og etter en bestemt type diett. For eksempel diabetikere må begrense sitt inntak av karbohydrater til et beløp som fastsettes av en lege eller ernæringsfysiolog og begrense visse typer som enkle sukkerarter fra cookies og godteri.

Symptomer på lavt sukker

Symptomer på lavt sukker


Sukker i blodet spiller en avgjørende rolle i nærende og energigivende menneskekroppen. Den gjennomgår en kjemisk reaksjon med oksygen og frigjør energi som drivstoff alle kroppens funksjoner. Lavt blodsukker oppstår når kroppen din overproduces insulin, et kjemikalie som hindrer sukker komme inn i cellen. Mayo Clinic viser flere mulige årsaker til lavt blodsukker, eller hypoglykemi: insulin medisiner, rusmisbruk eller en spiseforstyrrelse som anoreksi nervosa. Lavt blodsukker gjør kroppen i stand til å drive sine vitale prosesser. Erkjennelsen symptomene på lavt blodsukkernivå kan potensielt redde livet ditt.

Fysiske symptomer

Sult, utmattelse, lavt energinivå og muskelsvakhet er alle fysiske symptomer på lavt blodsukker. Når kroppen din går tom for glukose, kan det ikke fungere så effektivt, slik at sult oppstår som en stimulans til å spise og gjenopprette blodsukkernivået til det normale. Andre fysiske symptomer inkluderer muskelspenninger, kraftig svette og rask hjerterytme. Disse symptomene kan oppstå på grunn av kroppens frigjøring av adrenalin i et forsøk på å heve blodsukkernivået, sier gastroenterolog Frank Jackson.

Psykiske symptomer

Lavt blodsukker også negativt påvirke din mentale kapasitet. Du kan oppleve konsentrasjonsvansker, forvirring, angst eller irritabilitet. Tåkesyn kan også føre. Hjernens funksjon reduseres fordi den mangler den nødvendige energien til å produsere aksjonspotensialer å videresende meldinger via nervesystemet. Ifølge Franklin Institute, nevroner krever dobbelt så mye energi som andre celler på grunn av å være i konstant metabolsk aktivitet.

Raising Blood Sugar

Hvis du opplever ett eller flere av symptomene på lavt blodsukker, kan du øke blodsukkeret til normale nivåer. Spis mat som inneholder komplekse karbohydrater og har en lav glykemisk indeks. Komplekse karbohydrater vises i frukt, grønnsaker, hele korn, brun ris, pasta, belgfrukter og nøtter, ifølge Linus Paulding Institute ved Oregon State University. Et mat som har lav glykemisk indeks har en tendens til å ta lengre tid å heve blodsukkernivået. Rapid toppene i blodsukkernivået stimulerer produksjonen av insulin; derfor bør du søke å øke blodsukkeret langsomt til normale nivåer. Dette nivået varierer fra person til person; søke råd fra legen din før du gjør noen store endringer i kostholdet ditt.

Ugyldige Blood resultater på grunn av glykolyse

Betydningen av laboratorietestresultater er bare så god som prøven som blir testet. Av denne grunn er det flere regler om hvordan å samle inn og transportere en prøve fra pasienten til laboratoriet analysator. Glykolyse reduserer den tilgjengelige glukose i blodet og fører til andre endringer som påvirker resultatene.

Glykolyse

Glykolyse er den metabolske bruk av glukose (sukker) til energi i levende celler. Det finner sted i mitokondriene i cellene gjennom et komplekst system av enzym-medierte reaksjoner. De mellomliggende biprodukter av glukose omfatter pyrodruesyre og melkesyre. Også en hvilken som helst kjemisk eller kaldtemperatur forstyrrelser i en av de trinn glykolyse stanser alle de andre etterfølgende trinn.

Serumglukose

Serumglukose målinger er gjort for å sørge for at kroppen er riktig lagring bort overflødig glukose i blodet. Nivåer for høye eller for lave indikerer en stoffskiftesykdom. Hvis blodprøven er igjen sitter ved romtemperatur, de millioner av røde og hvite blodlegemer i prøven fortsetter å bruke glukose. Som et resultat, vil den serumglukosemåling bli feilaktig redusert.

Blood pH

Blod pH, en måling av surheten i blod, er kritisk i pasienter med respiratoriske eller metabolske forstyrrelser. Dette er fordi blod pH må holdes innenfor et smalt område. Eventuelle avvik fra dette området kan føre til alvorlig skade på pasienten. Blodprøver for pH-målinger må plasseres på is umiddelbart etter innsamling. Videre må testen utføres umiddelbart. Hvis prøven ikke er plassert på is eller testes umiddelbart, den fortsatte glykolyse fra cellene i prøven danner syrer som vil senke pH-måling, slik at det virker som om blodet er surere enn den virkelig er.

Melkesyre

En av de viktigste funksjoner av leveren er å behandle melkesyre (et biprodukt av anaerob glykolyse slik som den som oppleves under hard trening) til glukose for bruk av musklene. Serummelkesyrenivåene øke dramatisk med leversvikt, slik at melkesyre testen er utført. Hvis glykolyse er lov til å fortsette i utvalget, kan det resulterende heving i melkesyre gi leger inntrykk av at leversvikt er oppstått, hvis det ikke er, eller at det er verre enn det virkelig er.

Expert Insight

Medisinske teknologer og laboratorieteknikere er opplært til å hindre virkningene av glykolyse og dermed hindre fattige lab prøvene fra å bli behandlet. Enhver og alle laboratorieprøver nedkjølt hvis de ikke kan bli behandlet umiddelbart. I tilfelle av prøvene hvor cellene ikke er separert fra serumet (væskedelen av blod etter at en blodpropp er dannet), er serumet dekantert inn i en egen beholder til å forhindre celler fra å påvirke serum kjemi. Hvis en prøve for pH testing er samlet inn, er det bare tillatt hvis det er på isen og leveres innen en rimelig tid. Endelig er visse tilsetninger som fluorid tilsatt til prøvene for å stanse glykolyse så snart prøven er innsamlet. Dette er kritisk for testing av nivået av melkesyre og andre produkter av glykolyse i blodet.

Dietter for rensing Blood

Hvis du har en unormal blodprofil, vet at du ikke trenger å ty til medisiner eller for tidlig kirurgi for å finne en løsning. Gjennom manipulering av kosttilskudd praksis, kan du effektivt "rense" blodet av overflødig forbindelser, balansere kroppen og gjenopprette helse. Hvis du har vært vurderer mer invasive alternativer for å behandle sine blodrelaterte forhold, vil denne artikkelen vise deg en annen måte.

Rensing Kolesterol Med Atkins

The Atkins Diet har vist seg å positivt påvirke kolesterolnivået i blodet, og dermed gjør det til et ideelt valg for en blod rensing diett. En studie publisert i mai 22, konkluderte 2003 nummer av New England Journal of Medicine at over et års tid, individer på Atkins Diet bedret sin HDL-kolesterolet med 18 prosent (i motsetning til 3 prosent i kontrollgruppen). Videre ble triglyserider nivåer i Atkins gruppen redusert med 28 prosent, for å bli sammenlignet mot en prosent økning i kontrollgruppen. Dermed, hvis du er ute etter å rense blodet ditt, bør du vurdere Atkins.

The Atkins Diet starter med en to ukers periode, der må du forbruker ikke mer enn 20 gram karbohydrater per dag. Etter dette, blir frukt og grønnsaker gjeninnføres i dietten, og den daglige rasjon carb heves til en rimeligere 40 gram. Du bør opprettholde dette nivået av carb forbruket til du er flere pounds bort fra målet vekt. På dette tidspunktet begynner å stadig øke karbohydratinntaket til du mister ikke mer enn en kilo per uke. Når du har nådd målet ditt i vekt, har du lov til å spise din personlige daglige carb godtgjørelse, som er det maksimale antall karbohydrater du kan spise uten å gjenvinne vekt.

Rensing Blood Sugar Med South Beach Diet

Low-carb dietter kan også bidra til å fjerne blod av overflødig sukker. Blodsukkeret er først og fremst reist gjennom forbruk av karbohydrater, og dermed holde karbohydrater ut av kostholdet ditt er en perfekt måte å rense blodet av overflødig sukker, gjenvinne kontroll over vekten og staving av potensialet for å utvikle diabetes. For dette formål, bør du vurdere South Beach Diet. The South Beach Diet er en mindre restriktiv versjon av Atkins. I stedet for å forby karbohydrater helt, det bare forbyr usunne karbohydrater, slik at du kan holde mange av dine favoritt mat i kostholdet ditt.

The South Beach Diet begynner også med en to ukers induksjon fase. I denne perioden spiser bare egg, fisk, magert kjøtt, magre meieri, og grønne, grønne grønnsaker. Etter induksjon, gjeninnføre frukt, hele korn, nøtter og rødvin (i begrensede mengder) i kostholdet. Konsumere seks små måltider om dagen - tre snacks og tre større (men fortsatt rimelig) måltider. Ved å begrense raffinert og bearbeidet karbohydratinntaket, vil du rense blodet av overflødig sukker (og også kolesterol) mens du får slankere i prosessen.

Rebalansering pH-nivåer med en Raw Food Detox

Blood pH er en viktig, men ofte oversett, del av helse. I en normal, frisk person, bør blod være nøytral - verken sure eller alkaliske. De fleste av våre daglige mat valg som kjøtt og hvitt brød er syrlig i naturen. Forbruk av overskytende surhet kan ubalanse blodets pH-verdier over tid.

For å bøte på dette problemet, bør du vurdere en kort to-ukers detox som består av noe annet enn rå, naturlig mat. Basere kostholdet ditt rundt sunne, alkaliske matvarer som frukt, nøtter, frø, grønnsaker og spirer. Selv om dette kan virke begrensende, gi det et forsøk før du forkaster den. Etter et par dager på denne type diett, vil ditt blod pH-nivåer begynne å naturlig stabilisere og du skal føle revitalisert og ungdommelig.

Generelt Blood Rensing med en økologisk kosthold

Hvis du ikke lider av noen bestemt tilstand, kan du prøve å rense blodet ditt med denne generelle økologisk kosthold, anbefalt av Gary Gran, en sertifisert yoga instruktør. Den grunnleggende skritt å begynner en rensing diett er å eliminere forbruket av all bearbeidet, hermetikk, junk, og salt mat, og samtidig gi opp desserter, snacks, matrester, og alt som inneholder tilsetningsstoffer. Det neste trinnet er å øke forbruket av frukt, grønnsaker og urter, og samtidig redusere forbruket av ikke-frukt og Veggie karbohydrater, fett og proteiner. Unngå hvete og mais mens stikker til quinoa, Kasha, og ris for korn. Avstå fra animalske proteiner for tiden, og begrense seg til bare de essensielle fettsyrer som oliven-og solsikkeoljer.

Hovedtyngden av kostholdet ditt bør bestå av rå frukt og grønnsaker (økologisk der det er mulig). De beste urter for å rense blodet er burdock, aloe, gurkemeie, og løvetann, så vurdere å drikke kopper løvetann eller burdock te mellom måltidene for å hjelpe deg i din blod rensing innsats. Hold deg til denne dietten for mellom tre dager til tre uker, avhengig av humøret og tilstand. Ideelt sett bør du føler deg lett og uthvilt ved avslutningen av dietten.

Betraktninger

Selv om Atkins og South Beach Diet ble anbefalt, kan en lav-karbo diett som understreker forbruk av naturlige matvarer brukes til å rense blodet. Så få den generelle ideen fra disse eksemplene, og ikke bli fiksert på bare disse to dietter. Rensing blod av overflødig kolesterol og sukker kan gå en lang vei mot å forebygge sykdom og forlenge livet ditt, så den beste tiden å starte en av disse planene er i dag.

Hvordan Do Blood Glucose Sensorer arbeid?

Hvordan Do Blood Glucose Sensorer arbeid?

Hva er blodsukker skjermer?

Blodglukose skjermer er enheter som brukes til å måle konsentrasjonen av glukose i en persons blod. Sammen med begrepet blodsukker denne lesningen blir også ofte referert til som blodsukker. Mest grunnleggende blodsukkermålere har tre separate deler som er nødvendige for at det skal fungere: en lancer, en strimmel og selve apparatet. I de fleste tilfeller en person vil bli foreskrevet en blodsukkermåler sammen med teststrimler og lansetter, ofte på svært liten kostnad, ved sin lege.

Hvordan en person Bruk en blodsukkermåler?

For å kunne bruke en blodsukkermåler må du først skifte lansetten i lancer med en frisk steril lansett. Dette bør gjøres hver gang før Lancer brukes for å unngå infeksjon. Deretter ved bruk av lansetten, huden må være gjennomboret (plasseringen av testområdet varierer avhengig av modellen av Lancer som brukes) og en dråpe blod bringes til overflaten av huden. En frisk strimmel må plasseres inne i måleren, og bloddråpen må berøres til åpningen i teststrimmelen. Etter flere øyeblikk blodsukker lesing vil bli vist av måleren.

Hvordan virker blodsukkermåleren Egentlig Mål Blood Sugar?

Blodsukker skjermer måle mengden av sukker i en prøve av blod ved hjelp av en kompleks kjemisk prosess. Innenfor strimmelen blodet blandes med glukose-oksydase, som reagerer med glukose i blodprøven for å lage glukonsyre. En annen kjemisk innenfor strimmelen, kalt ferricyanid, deretter reagerer med gluconsyre til å lage ferrocyanid. Elektroden innenfor strimmelen og deretter driver en strøm gjennom blodprøven og ferrocyanide påvirkninger denne omløps på en slik måte at konsentrasjonen av blodglukose i løpet av prøven kan måles nøyaktig innen en rimelig feilmargin.

Vann & High Blood Sugar

Vann & High Blood Sugar


Fra 2007, høye blodsukker forhold påvirket så mange som 23,6 millioner voksne og barn i USA, ifølge American Diabetes Association. Når sukkernivået er høyt, nyrene bære byrden av å tømme overflødig sukker fra blodet. Når utført på en regelmessig basis, kan nyrene utvikle problemer med å regulere mengden av vann i kroppen.

High Blood Sugar

Høyt blodsukker forholdene skyldes høyere enn normalt nivå av sukker eller glukose i blodet, ifølge EMedicineHealth. Under normale forhold, bukspyttkjertelen utgivelser insulin i blodet, som beveger glukose materialer ut av blodet og inn i cellestrukturer for bruk. Når tilstrekkelige mengder insulin er tilstede, eller insulin ikke virker som det skal, overskytende mengder glukose bygge opp i blodet. Et høyt blodsukker tilstanden er kjent som hyperglykemi. Når nivået fortsatt høyt på en konsistent basis, er en diabetes lidelse stede.

Nyrefunksjoner

Høye blodsukkernivå kan ha negative effekter på hvordan nyrene regulerer vannstanden i kroppen, ifølge EMedicineHealth. Når overskytende mengder glukose ligge i blodet, nyrene reabsorb og spare den til senere bruk. Når overskytende mengder glukose forbli i blodet på en kontinuerlig basis, nyrene ikke klarer å holde tritt så noen av det blir omdannet til urin. Når dette skjer, store mengder glukose i urinen forårsake ekstra mengder vann som urin i tillegg. Nyrene normalt ville reabsorb dette vannet hvis sukker nivåer var normale. Som et resultat, opplever en person hyppig vannlating og en vedvarende tørst etter vann.

Dehydrering

Ifølge EMedicineHealth, enkeltpersoner som opplever hyppig vannlating på en konsistent basis som følge av høyt blodsukker risikerer å bli dehydrert når tilstrekkelige mengder vann ikke forbrukes. Dehydrering kan utvikle seg til et høyt blodsukker nødsituasjon som garanterer øyeblikkelig legehjelp. I slike tilfeller kan en tilstand som kalles hyperosmolær hyperglykemiske nonketotic syndrom utvikles der enkeltpersoner risikerer å oppleve koma, kramper eller død. Disse symptomene skyldes en betydelig reduksjon av vann og elektrolytter i kroppen.

Elektrolyttforstyrrelser

Ifølge University of California i Berkeley, kan en nedgang i kroppens vanninnhold skaper elektrolyttforstyrrelser innenfor blod, celler og vev. Elektrolytter er viktige mineraler som hjelper opprettholde kroppens kjemiske balanse. Disse mineraler er transportert gjennom blodet og ligge innenfor de celler og vev. Når overskytende mengder vann utskilles på grunn av høye sukker nivåer, kroppen kan miste nødvendige elektrolytter i prosessen. Nyrene spiller en viktig rolle i regulering av vann og elektrolyttnivået i kroppen; kan imidlertid høyt sukker nivåer svekke denne filtreringsprosessen.

Effekter

Personer som opplever høye blodsukkeret på en konsistent basis kan ha en form for diabetes, eller kan kjøre risikoen for å utvikle diabetes i henhold til EMedicineHealth. Diabetes oppstår når kroppen ikke lenger reagerer på insulin sekret i blodet (type I diabetes), eller når kroppen ikke klarer å produsere insulin (type II diabetes). I begge tilfeller kan høye blodsukkeret ha uheldige effekter på hvordan nyrene regulerer vannstanden i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, regelmessig mosjon kombinert med å spise en diett som er høy i fiber og lite karbohydrater og sukker kan redusere eller forebygge symptomer på høyt blodsukker.

Rutine Blood kjemi Scores & hva de betyr

Rutine Blood kjemi Scores & hva de betyr


Blodkjemi testene blir brukt for å evaluere nivået av kjemiske substanser i blodet. Denne informasjonen gjør det mulig for legene å vurdere en rekke forhold, og det gir innsikt til funksjonen av organer. Blood kjemi testresultater, eller score, gir data om elektrolytter, nitrogen nivåer og glukose. Poeng blir gitt som milligram per desiliter (mg / dL) og milliekvivalenter per liter (mmol / L).

Natrium

En blod kjemi score på elektrolytter gir data på natrium nivåer. Natrium fungerer som en regulator av vannnivået i kroppen, og det er nødvendig å overføre elektriske signaler til hjernen og muskler. Natrium nivåer også spille en rolle i utviklingen av hypertensjon, og blodet kan bli testet for høye nivåer av natrium som en faktor med den tilstanden. Normale score er 135 til 145mEq / L.

Kalium

Blodprøver for kaliumnivå er gjort fordi kalium bidrar til å regulere hjerterytme. Hvis kaliumnivået er for lavt eller for høyt, kan det føre til uregelmessige hjerteslag. Et nivå som er for høy kan også forårsake nyresvikt og celleskade. Normale score er 3,5 til 5mEq / L.

Klorid

Kloridnivåer er sjekket med en blodprøve fordi klorid regulerer væskenivået i kroppen. Hvis nivået av kloridet blir for lavt, kan det nødvendige kjemiske reaksjoner som ikke forekommer i legemet. Normale score er 98 til 106mEq / L.

Triglyserider

Triglyserid blod kjemi score indikerer muligheten for kroppen å forbrenne fett. Et høyt nivå av triglyserider, sammen med kolesterol, og øker risiko for utvikling av aterosklerose, som er smalere og åreforkalkning. Normale score er 40 til 160 mg / dl for menn og 35 til 135 mg / dl for kvinner.

Kolesterol

En av de mest vanlige blodkjemi tester for mennesker er for kolesterol. Denne testen er resultatet indikerer de typer og mengder av kolesterol i kroppen. Disse nivåene er benyttet som en screeningsmetode for å vurdere risikoen for å utvikle hjertesykdom. Det ønskede område for denne stillingen er 120 til 220 mg / dl.

Kreatinin

Kreatinin er et stoff filtrert gjennom og skilles ut via nyrene, og for mye av det i en blod kjemi poengsum indikerer en nyre problem. Høye kreatinin nivåer kan også være forårsaket av dehydrering eller muskelskader. Normale nivåer er 0,6 til 1,2 mg / dl.

Glukose

Glukose er en type sukker som finnes i blodet. Nivåene er relatert til kosthold, og det må opprettholdes i visse mengder for å gi energi til kroppen. Ut-av-balanse nivåer av glukose kan forårsake problemer, inkludert diabetes, som er forårsaket av et høyt glukosenivå. Normale score er 70 til 110 mg / dL når fasten og 85 til 125 mg / dL tilfeldig.

Hvordan kontrollere High Blood Sugar Uten Insulin

Hvis du lider av diabetes, må du ta insulin trygt kontrollere høyt blodsukker. Insulin er det naturlige hormonet i kroppen din som stimulerer leveren og musklene til å absorbere overflødig glukose i blodet. Uten insulin, blodsukkernivået spiral ut av kontroll, og potensielt forårsake alvorlige problemer som diabetisk ketoacidose (DKA). Men er du ikke en diabetiker og ønsker bare å holde blodsukkeret på et sunt rekkevidde, er det flere grep du kan ta.

Hvordan kontrollere High Blood Sugar Uten Insulin

Holde Blood Sugar Down

•  Tren regelmessig. Når du trener, musklene krever energi for å opprettholde økt nivå av fysisk aktivitet. Denne energien kommer fra nedbryting av glukose, som musklene trekke fra blodet. Ved å aktivere musklene, du eliminere overflødig glukose i blodet og sette det sukker til god bruk. Løping, svømming eller aerobic sport er gode måter å senke blodsukkeret ditt.

•  Spis nøye. Når du spiser "enkle" sukker eller søtsaker, legger du til en enorm mengde av glukose til blodet. Lage en diett fylt med frukt, grønnsaker, hele korn, og fisk og andre magre proteiner. Unngå fet, salt og sukkerholdige matvarer.

Unngå alkohol, noe som øker blodsukkernivået og legger utilbørlig press på leveren din.

Hint

  • Hvis du er diabetiker, bør disse trinnene kun skal følges i forbindelse med regelmessige doser av insulin. Trening og riktig kosthold er ubrukelig i å kontrollere høyt blod sukker uten insulin.

Hvordan detox Your Blood

Blood avrusning er nødvendig for å gjøre blodet ren, så det kan bedre transportere viktige næringsstoffer og oksygen til alle deler av kroppen din. Når blodet har for mange giftstoffer, vitale organer begynner å svekkes, og du begynner å føle deg usunn og oppleve uønskede symptomer som tretthet, pustevansker, hodepine, allergi og mange andre medisinske tilstander.

Bruksanvisning

•  Drikk 1-2 glass tranebærjuice daglig. Disse bærene har en potent ingrediens kalt tannin som bidrar til å avgifte blodet av kolesterol og bakterier. Unngå å kjøpe konsentrert tranebær juice, siden de er høy i sukker.

Konsumere sarsparilla rot i kapselform. Denne urten er en naturlig blodrenser, som inneholder fytokjemikalier og mineraler som hjelper blodet å skylle ut sykdomsfremkallende giftstoffer. Den anbefalte dosering for dette tillegget er tre 425-milligram kapsler tas to ganger om dagen.

Konsumere rød kløver kosttilskudd. Denne urten er rik på isoflavoner, en antioksidant som kan avgifte blodet ditt ved å hjelpe den eliminere kjemiske giftstoffer og miljøgifter. Den anbefalte dosering for rødkløver er to 320-milligram kapsler som tas tre ganger daglig.

Drikk 1-2 kopper løvetann blomst te å hjelpe avgifte blodet. Den aktive ingrediensen i denne potent blomsten er inulin. Det fungerer ved å skylle ut forurensing og rester av medisiner fra blodet. Det styrker også funksjonen av leveren som er det viktigste organ for avrusning. For å gjøre løvetann te, legge til tre kopper tørre løvetann blomster (inkluderer stilkene og bladene) til en kjele med kokende vann. Ubrukt te i en beholder for senere bruk. Legg honning etter smak, men ikke legg sukker eller kunstige søtstoffer.

Tips og advarsler

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på selv behandlinger og avgiftning terapi.

Hva Er High Blood Glucose Range?

Blodglukose er en måling av mengden av sukker i blodet. Glukose stammer ikke bare fra hva du spiser og drikker, men også er produsert av musklene og leveren. Bukspyttkjertelen virker til å regulere blodglukose ved å frigi insulin i blodet, men kan svekkes som i tilfelle av diabetes eller insulinresistens.

Lav, Gjennomsnittlig og høyt blodsukker

Det er tre områder for blodsukker - lav, moderat (normal) eller høy. Blodsukker kan måles via en pin stikk, der du plasserer en dråpe blod på strimmelen som settes inn i en blodsukkermåler. Blodprøver kan også gjøres. Et mål på et gjennomsnittlig blodsukkerverdi for de siste tre månedene kan oppnås gjennom en blodprøve å måle hemoglobin A1c nivå. En gjennomsnittlig blodsukkerverdi før du spiser et måltid er ca 70 til 120. Høyt blodsukker regnes som 130 eller høyere etter faste i 8 timer, eller en lesning av mer enn 180 etter et måltid. Folk uten diabetes etter et måltid vanligvis ikke har blodsukker løpet 140. diabetes symptomer kombinert med en blodsukker avlesning på 200 eller høyere kan resultere i en diagnose av diabetes. Lavt blodsukker er under 70. Lavt blodsukker kan utløses ved overdreven fysisk aktivitet på tom mage kombinert med diabetiker medisiner.

Faktorer som påvirker blodsukkernivået

Mange ting kan påvirke blodsukkernivået, inkludert trening, varmt vær, stress, sykdom, infeksjon, faste, hyppigheten av å spise og hvorvidt høy glykemisk indeks mat er inntatt. Oral medisiner og insulin injeksjoner for diabetes blodsukker redusere til sunnere nivåer.

Kosttilskudd for forhøyet blodsukker

Langsiktige forhøyet blodsukker er skadelig for helsen din. Vekttap kan øke graden av fysisk aktivitet og overvåking av matinntak bistå i å redusere blodsukkernivået. En rekke kosttilskudd hevder å hjelpe kroppen din mer effektivt behandle glukose, noe som resulterer i lavere blodsukker nivåer. Disse kosttilskudd inneholder krom picolinate og kanel. Informer legen din om alle kosttilskudd og andre medisiner du tar.

Typer og symptomer på diabetes

Det finnes tre typer diabetes: Type 1, Type 2 og svangerskapsdiabetes, som kan forekomme hos gravide kvinner. Insulinresistens kan gå forut for diabetes og tidlig behandling kan hindre den fra å utvikle seg til full blåst diabetes. Kontakt legen din hvis du har symptomer på diabetes, inkludert overdreven tørste, hyppig vannlating, vekttap, tretthet, visjon uskarphet, tørr hud, prikking i føttene og vanskeligheter helbredelse fra infeksjoner.

Langsiktige effekter av High Blood Sugar

Langsiktige effekter av høyt blodsukker kan inkludere hjertesykdom, nyresykdom og problemer med føtter, nerver og visjon. Folk blir behandlet for høyt blodsukker bør bestrebe seg på å holde blodtrykket og kolesterolnivået innenfor normalområdet.

Normal Blood Sugar nivå hos kvinner

Insulin styrer mengden av glukose, eller sukker, i blodet, og den hastighet med hvilken den er absorbert av cellene i kroppen for energi. Når en kvinne er blodsukkernivået er høyt eller lavt, kan helseproblemer føre.

Diabetes

I diabetes, blodsukkernivået er høyere enn normalt. Ifølge American Diabetes Association, 15,7 millioner amerikanere har diabetes. Det er den sjette største dødsårsaken i USA.

Hypoglykemi

I hypoglycemic kvinner, blodsukkernivået er under det normale, forårsaker sult, svimmelhet, svetting, forvirring, hjertebank og kribling i leppene.

Blodsukkernivået

Blodsukkernivået måles i milligram glukose per en tiendedel liter blod. Hos kvinner, normal blodsukkernivå er 110 mg / dl og under. Borderblodsukkernivået, anses nedsatt glukoseintoleranse, er mellom 110 og 126 mg / dl. Hos kvinner med diabetes, blodsukkernivået er fortsatt høyere enn 126 mg / dl for to til tre dager.

Måling Blood Sugar

Kvinner kan teste blodsukkeret hjemme ved hjelp av glukose teststrimler. Elektroniske testing enheter er også tilgjengelig.

Løsninger

En lav-fett, høyt fiber kosthold og regelmessig fysisk trening kan bidra til å fremme normale blodsukkernivået hos kvinner. Narkotika eller insulin behandlinger er også tilgjengelig.

Kan jeg få betalt for Blood Plasma?

Kan jeg få betalt for Blood Plasma?


Selge blodplasma er et alternativ for å gjøre litt penger på relativt kort tid. Plasma er fluidet som omgir blodcellene. Selge det vil ikke gjøre deg rik, men det kan sette litt ekstra penger i lomma. Bare passe på å følge noen forholdsregler for å beskytte din helse og helsen til andre og være klar over hvor mye penger du vil motta for tjenesten.

Prosessen

Den amerikanske Røde Kors 'Blood Donation nettside sier at donert blod går gjennom fem trinn - donasjon, bearbeiding, testing, lagring og distribusjon. Mest interessant for deg som giver er donasjon, behandling og testing av scenen. Fordi blodet kommer i åtte forskjellige typer, må donasjon sentre omfattende teste blodet til å sørge for at det ikke inneholder noen patogener og er fri for misdannelser eller betingelser. Når testet, blir blodet separeres i blod, serum og plasma, og deretter lagret. Etter lagring, blod levert til sykehus over hele landet.

Forberedelse

Ifølge artikkelen "Selg Plasma - Selge Blood Plasma" på BloodMobile.com, er det en rekke ting du kan gjøre før du donere plasma som vil gjøre opplevelsen mer behagelig. Spis et sunt og balansert måltid på dagen du donere plasma. Dette vil holde deg fra følelsen ør, svimmel eller på annen måte ubehagelig etter donasjon. Du bør også unngå å drikke alkohol for opp til tre dager etter donasjonen. Alkoholholdige drikkevarer kan føre til dehydrering, noe som gjør det vanskeligere for plasma å regenerere. Hold deg hydrert før, under og etter inngrepet. Drikk rikelig med væske, særlig vann og drikker med lite til ingen sukker. Før donerer du vil bli gitt en kort fysisk og du må diskutere din medisinske historie med en plasma-donasjon tekniker. Har en generell idé om din helse historie og merk eventuelle vilkår eller komplikasjoner du kan ha hatt angående blod i fjor.

Kostnader

Nøyaktig hvor mye penger du får for din donasjon vil avhenge av mengde og type plasma du donere samt anlegget du bruker til å donere plasma. Plasma og fullblod donasjoner er alltid nødvendig, men de fleste steder anbefaler å donere plasma bare to ganger i uken. Å donere oftere kan sette din helse i fare. Du kan også bli betalt mer enn noen givere hvis du har en sjelden blodtype eller om blodet ditt inneholder antistoffer som er i høy etterspørsel. Sjeldenhet av din plasma vil bli bestemt i løpet av screening prosessen etter donasjonen.

Kan High Blood Sugar Årsak en Uregelmessig periode?

Kan High Blood Sugar Årsak en Uregelmessig periode?

Hva er høyt blodsukker?

Blodsukkeret er mengden av glukose, eller sukker, som er i blodet til enhver tid. Blodsukkeret varierer i løpet av dagen, avhengig av hva slags mat du spiser og hvor mye du trener. For kvinner, blodsukker også påvirkes av menstruasjon. Folk som er diabetiker kan ikke produsere insulin og kan lide av høyt blodsukker, så er det spesielt viktig å overvåke blodsukkeret ditt i løpet av menstruasjonssyklusen dersom du er diabetiker.

High Blood Sugar og menstruasjon

Kvinner som er diabetiker eller som har polycystisk ovariesyndrom er mest berørt av høyt blodsukker når det kommer til menstruasjon. Diabetiske kvinner vil oppleve særlig høyt blodsukker uken før en menstruasjonssyklus, mens polycystisk pasienter ovariesyndrom kan oppleve uregelmessige perioder og høyt blodsukker under menstruasjon. Selv om høyt blodsukker ikke alltid føre til uregelmessig menstruasjon, kan det kaste kroppen ut av klask og hindre den fra å fungere ordentlig.

Når skal man oppsøke lege

Dersom blodsukkeret ditt er høyere enn en lesning av 120 på en blodsukkermåler, enten før eller under menstruasjonen, ringe lege umiddelbart. Du kan lide av polycystisk ovariesyndrom. Hvis du ikke har hatt en periode på to måneder, og du tror det er på grunn av blodsukkeret, kontakt legen din. Hvis du føler deg svært tørst og urinering ofte, kan det hende du har diabetes og skal rapportere disse symptomene til legen din så snart som mulig, da variasjoner i blodsukkeret kan påvirke mensen.

Blood Sugar Kontroll Diet

Blood Sugar Kontroll Diet


Som en motor, utfører kroppen din bedre med en skikkelig blanding av oksygen og drivstoff. Avhengig av lufttetthet, motorer kjører bedre med enten en mager eller rik tilførsel av høy eller lav diesel. Likeledes, luften du puster og mat (drivstoff) gir oksygen og sunne blodsukkernivå. Denne balansen energi hjernen og kroppen. Alle har imidlertid ulike behov, og dietter vil variere. Her vil du lære om viktigheten av å kontrollere ditt blod-sukker nivåer gjennom riktig matvaner.

Fakta

Når kroppen forbrenner maten, det produserer sukker ("glukose") og andre næringsstoffer som flyter i blodet og blir til slutt absorberes av kroppens celler. Binyrene, leveren, hypofysen og bukspyttkjertelen (pankreas produserer insulin, et leveringsmiddel) generelt utføre denne prosessen. Men hvis du spiser feil mat, eller om noen av disse organene feil, det kan føre til en ubalanse i blod-sukker nivåer. I kroniske tilstander, kan dette være en form for diabetes.

Forebygging / løsning

Du kan unngå eller behandle diabetes ved å styre din diett. Bortsett fra livsstil, maten du drivstoff kroppen din med påvirker din helse, energi, holdning og lang levetid. Du kan best kontrollere blodsukkeret ved å planlegge og å spise mindre måltider i løpet av dagen. Snarere enn å spise tre fulle måltider, spise seks mindre måltider. Dette vil spre blod-sukker nivåer mer jevnt. Det er imidlertid viktig å velge matvarer som er mest effektiv på enten å senke eller heve blodsukkernivå, avhengig av hva du trenger.

Betraktninger

Karbohydrater (stivelse, sukker og kostfiber) produserer ulike sukker nivåer som tas opp på ulike priser. Det er viktig å vite hvilke matvarer har høy, middels eller lav glykemisk (glukose) belastninger. Å vite disse faktorene, kan du bruke et rangeringssystem kalt "glykemisk indeks", som måler glukose konvertering av matvarer. Jo lavere belastning, de mer balanserte blodsukkernivå er. Høyere glykemisk belastning utløse høyere sukker nivåer, deretter plutselige fall i energi (dvs. rask sukker-fix). Ved å studere en glykemisk indeks, kan du finne ut hvilke matvarer for å inkludere i kostholdet ditt.

Blood Sugar Chart

Et annet hjelpemiddel er å kartlegge og overvåke blodsukkernivå og vitale tegn for å sikre et balansert kosthold. Den medfølgende sample diagrammet betegner matinntaket, blodsukker, blodtrykk opplesninger og pulsen. En liste over foretrukne matvarer, vil et diagram, en billig blod-sukker tester og en blodtrykks enhet å opprettholde en diett som kontrollerer blodsukkeret.

Advarsel

Diabetes er en alvorlig tilstand. Hvis du har tegn på sykdommen, bør du kontakte lege umiddelbart.

Hvorfor Is My Blood Glucose Høy i morgen?

Hvorfor Is My Blood Glucose Høy i morgen?


Pasienter med diabetes kan utvikle høyt blodsukker om morgenen. Forhøyet morgen blodsukker kan resultere fra daggry fenomen eller Somogyi effekt. Leger kan anbefale flere måter å rette høy morgen blodsukkernivået.

High Blood Sugar

Ifølge Cleveland Clinic, kan personer med diabetes har høye blodsukkernivå som kan føre til komplikasjoner som nyre, øye og hjerte lidelser hvis forhøyede blodsukkernivået ikke blir behandlet. Overflødig sukker, eller glukose, akkumuleres i pasientens blod dersom bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin, eller dersom en pasients insulin ikke riktig å redusere blodsukkernivået.

Dawn Phenomenon

En daggry fenomen er en naturlig prosess som øker blodsukkernivået etter 3 am og kan vare inntil 8 am

Somogyi Effect

Den Somogyi effekten kan føre til høyt morgenblodsukkernivået som en rebound effekt fra lavt blodsukker som skjedde tidligere i løpet av natten.

Diagnose

Pasienter kan fastslå årsaken til høy morgen blodsukkeret hvis de måler blodsukkeret litt tid under timen etter 2 am Normal eller høye målinger skulle tilsi en daggry fenomen og lave målinger skulle tilsi en Somogyi effekt.

Behandling

Legene kan behandle høyt morgen blodsukker ved å ha en pasient endre mengden av insulin, type insulin eller tid at insulin er tatt hver kveld. Leger kan også anbefale at en pasient spise en lettere frokost eller øke sin morgeninsulindosen.