Digidexo.com

xalatan bivirkninger

Uforklarlig hoste og Xalatan bivirkninger

Xalatanbehandling er en resept øyedråper medisiner som anvendes for å behandle overdreven trykk i øyet og glaukom ved å drenere fluid fra øyet.

Bruksområder

Xalatan brukes en gang om dagen for å avlaste trykket fra overskytende fluid i øyet. Den brukes som vanlige øyedråper ved å plassere en dråpe medisin i hvert øye.

Hoste

Drugs.com lister kaldt symptomer, inkludert hoste, nysing, tett nese, sår hals og hodepine, mulige bivirkninger av Xalatan.

Andre bivirkninger

Xalatan.com lister bivirkninger som "tåkesyn, brennende og stikkende, rødhet i øyet, følelsen av noe i øyet, øye kløe, økt pigmentering (mørkere) av øyenfarge, eller irritasjon i klar front overflaten av øyet."

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan følgende bivirkninger være et resultat av en alvorlig reaksjon og en lege bør varsles; rødhet, kløe, oser, brystsmerter eller hevelse i øyet.

Interaksjoner

Det er mulig at Xalatan kan samhandle med andre medisiner eller naturpreparater som vitaminer. Alltid la legen vite om du tar noe før du bruker Xalatan eller andre reseptbelagte legemidler.

Insight

Dersom noen bivirkninger, slik som hoste, er alvorlige og forårsaker alvorlig ubehag eller smerter, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Bivirkninger av Xalatan

Xalatanbehandling er egentlig et medikament som brukes i behandlingen av glaukom. Når noen lider av grønn stær eller en annen type øye tilstand, kan han begynne å oppleve en viss grad av trykket i øyet. Dette kan til slutt påvirke helsen og sammensetning av vev av disse organene. Xalatan kan begynne å regulere mengden av væske i øyet, og dermed minske trykket du nå opplever. Som med noen form for medisiner, er Xalatan ikke uten risiko. Noen mennesker som er foreskrevet denne medisinen kan oppleve visse bivirkninger fra bruken.

Synsforstyrrelser

Når Xalatan brukes i behandling av øye tilstand, kan du begynne å legge merke til hva som er best beskrives som en visuell forstyrrelse. Vanligvis vil det manifestere seg som en nesten slør på helheten av synet ditt, men det kan også føre til en økt følsomhet for lys, som hindrer din evne til å se.

Kløe

Noen ganger, til bruk av Xalatanbehandling kan føre til at selve øyet begynner å oppleve en viss mengde av kløe. Denne samme bivirkning kan også manifestere seg som en brennende eller en stikkende følelse i øyet. Vanligvis vil denne bivirkningen livnære etter kroppen din har aklimatisert til medisinering, men du bør likevel snakke med legen din om eventuelle opplevelser du føler i øyet.

Tørrhet

En annen ganske vanlig bivirkning av Xalatan vil være en økt mengde av tørrhet i øyet selv. Når du begynner å ta reseptbelagte medikamenter, vil fluidet inne i øyet begynner å minske, noe som reduserer trykket i øyet. Men, kan denne reduksjonen i fluid også begynne å påvirke den generelle fuktighet av øyet, slik at den blir tørrere enn normalt.

Misfarging

Av og til kan Xalatan be bivirkning som innebærer noen misfarging på lokket av øyet. Når du begynner å bruke denne medisinen for å redusere trykket i øyet, kan du merke en mørkere foregår innenfor huden på lokket av øyet.

Ubehag

Det kan også begynne å legge merke til den bivirkning av en generell ubehag til lokket eller øye ved bruk av Xalatanbehandling. Siden fluidinnholdet i øyet vil uunngåelig bli endret av medikamentet, står det til grunn som kan begynne å støte på en lett ubehag til enten lokket eller på øyet som den strøm av væske endringer. Denne bivirkningen kan også manifestere seg som en overveldende følelse av å ha noe fast i øyet når ingenting er faktisk det hele tatt.

Pain

Denne medisinen kan be noen smerte og ubehag til andre områder av kroppen. Denne smerte eller ubehag kan merkes innenfor hvilket som helst punkt på kroppen hvor det er en muskel eller en felles. Det kan også manifestere seg som en generell verke, ofte oppleves fra slike som influensa.

Hva er Xalatan?

Xalatan er en resept øyedråper brukes for å redusere trykket i øyet, i henhold til produsentens hjemmeside. Etter å ha høyt trykk i øyet kan føre til glaukom, noe som kan skade en øyets synsnerven, og til slutt føre til blindhet, i henhold til National Institute Eye. Xalatan har blitt foreskrevet av leger siden 1990-tallet for å behandle og forebygge glaukom.

Slik fungerer det

Xalatan brukes til å bidra til å åpne dreneringskanaler i øynene, som tillater en hvilken som helst trykk i øyet til å bli redusert. Når dreneringskanaler i øynene ikke fungerer som de skal, kan overdreven væske bygge opp og skape trykk i øyet. Slike forhold, hvorvidt de fører til glaukom, skape en risiko for blindhet.

Ved hjelp av Xalatan

Xalatan er en liten øyedråper flaske kun tilgjengelig på resept. En dråpe pr dag benyttes i det nedre lokket på hvert øye. Andre øyet medisiner kan være foreskrevet av legen din, avhengig av tilstanden din. Imidlertid er det anbefalt av Xalatan produsenten for å vente i minst fem minutter mellom hver øyedråper medisiner som brukes.

Bivirkninger

Alle medikamenter, enten topisk eller oralt, har en risiko for bivirkninger. Xalatan er intet unntak. Produsenten sier det er flere potensielle bivirkninger forbundet med å bruke øyedråpene. Mulige bivirkninger er uskarpt syn, svie eller stikking i øynene, rødhet i øyet, øye kløe, følelsen som det er noe fast i øyet, og generell øyeirritasjon.

Eye Endringer

Xalatan kan fremme en mørkere øynene som fører til øye fargeendringer, som vanligvis er permanent, i henhold til produsentens hjemmeside. Øyelokk og øyevipper kan også bli mørkere i fargen. Eye fargeendringer er mer vanlig blant pasienter som hadde blå eller grønne øyne eller blandede farge øyne som blå-grønn.

Kostnad

Som i 2009, kunne uforsikrede pasienter forvente å betale rundt $ 85 for en flaske Xalatan, som produsenten estimater bør vare i ca fem uker. Xalatan er tilgjengelig som en enkelt øyedråper flaske eller en tre-pack, som kan redusere co-utbetalinger for forsikrings pasienter i noen tilfeller. Uforsikrede pasienter kan søke om reseptbelagte assistanse programmer gjennom Xalatan nettside.

Applikatorer

Xalatan produsenten tilbyr en spesiell applikator kalt XAL-Ease å bidra til å åpne øynene dråpeflasker og også legge til rette for bruk av resept. Som i 2009, applikatoren var gratis og tilgjengelig for Xalatan brukere ved å ringe 1-866-846-9005.

Hva er Xalatan øyedråper brukes til?

Hva er Xalatan øyedråper brukes til?


Xalatan øyedråper er tilgjengelig på resept bare. Med fem års sikkerhetsdata under beltet, skaperne av Xalatan øyedråper skapt et effektivt produkt som reduserer høyt trykk i øyet. Høyt trykk i øyet fører ofte til glaukom. Grønn stær er en ødeleggende sykdom som stjeler synet fra uvitende mennesker.

Slik fungerer det

Med en dråpe Xalatanbehandling, væsken dannet i dreneringskanaler utslipp, noe som reduserer trykket av øynene. Xalatan gjør at dreneringskanaler å åpne opp.

Hvordan bruke Xalatan

Grundig vask av hendene er en viktig oppgave før administrering av én dråpe Xalatan i hvert øye.

Bivirkninger

Bivirkninger oppstår som med de fleste andre medisiner, men tåkesyn, øye tørrhet, rødhet, mild følelse av fremmedlegeme og eventuelle brennende eller stikkende er å være forventet. Øvre luftveisproblemer, leddsmerter og utslett er sjeldne bivirkninger og pasientene skal til lege umiddelbart.

Fordeler

Xalatanbehandling gir en lett å bruke metoden for å redusere trykk i øyet, og å redusere risikoen for utvikling av glaukom.

Forholdsregler

Det finnes forholdsregler til å bruke Xalatan, for eksempel en endring i pigmentering i øyet. I tillegg bør kvinner ikke bruke Xalatan hvis de ammer og Xalatan kan forverre andre øyesykdommer.

Pels Vekst bivirkninger fra Øyedråper

Pels Vekst bivirkninger fra Øyedråper


Grønn stær er en alvorlig øyelidelse som har rammet mange enkeltpersoner. For å holde glaukom i sjakk, leger ofte foreskrive øyedråper. Disse øyedråper tilfeldigvis føre til vekst av øyevipper og økt tykkelse på vippene. Legene har nå tatt glaukom øyedråper og funnet en måte å bruke dem eksklusivt for vekst av øyevipper terapi. Én resept produkt, Latisse, er avledet fra glaukom øyedråper, Lumigan.

Hva er Glaukom?

Grønn stær er en øyesykdom som er forbundet med den interne trykk i øyet som kan føre til skade på øyets synsnerven. Grønn stær er den nest største årsaken til blindhet og forårsaker noen synstap hos mer enn halvparten av om lag 2,5 millioner amerikanere som har øyesykdom. Det fører ingen smerte og ingen symptomer før synstap oppstår. Vanligvis er de som lider av glaukom tur til å øyedråper for å opprettholde trykk i øyet hos en frisk nivå.

Glaukom Øyedråper

Prostaglandin eller Prostamidreseptoren analoger er typer glaukom dråper som kan føre til vekst av øyevipper og forbedret tykkelse på vippene. Disse dråpene inkluderer Xalatan, Lumigan og behandling med TRAVATAN. De brukes en gang om dagen, om natten, og er vist å senke trykket i øyet. Disse dråpene må være foreskrevet av legen din og tatt i henhold til dine leger instruksjoner.

Latisse

Latisse, som er en variasjon av den Lumigan glaukom øyedråper, selges som en øyen enhancer. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent Latisse som et reseptbelagt legemiddel i desember 2008 I stedet for å bli satt direkte i øyet - som Lumigan - Latisse brukes på lashline daglig, vanligvis om natten. Bimatoprost, som er funnet i glaukom dråper, blir brukt for å redusere trykket i øyet, men mengdene av bimatoprost i Latisse er vesentlig mindre, og leger si at det bør ikke være noe problem for de som ikke lider av glaukom.

Alternatives

Flere produkter på markedet hevder å vokse øyevipper. Noen har LiLash, Jan Marini, Marini Lash, Revitalash, Enormous Lash, Talika, Mavala og Rozge. Latisse er det eneste produktet som krever en resept fra lege. De fleste av disse produktene kan kjøpes på spa og salonger eller via nettbutikker. Priser, som i 2010, for øyenvippe-vekst produkter varierer fra $ 15 til $ 160.

Bivirkninger

Øyenvippe-forsterke effekten av produkter som Latisse er ikke permanent, og hvis du slutte å bruke, vil vippene tilbake til sin normale lengde. Gradvis mørkere iris kan skje så vel som mørkere i huden rundt øynene. Mild irritasjon kan også forekomme. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og oppsøke lege.

TRAVATAN Vs. Xalatan øyedråper

TRAVATAN og Xalatan er reseptbelagte øyedråper medisiner som behandler ubehagelig trykk i øyet når over-the-counter øyedråper ikke er effektive nok til å kurere problemet.

Identifikasjon

Det generiske navnet for TRAVATAN er travoprost oftalmisk, og det generiske navnet for Xalatan er latanoprost optalmiske. TRAVATAN er en prostaglandin analog, og begge er tilgjengelig kun på resept.

Funksjon

TRAVATAN og Xalatan brukes til å behandle øyesykdommer som åpenvinkelglaukom og okulær hypertensjon ved trykkavlastning og drenering overflødig væske.

Bruk

Små mengder av TRAVATAN eller Xalatan er droppet inn i øynene med hodet vippet tilbake. Øynene blir deretter stengt for omtrent et minutt, og milde trykket er brukt til hjørnet av øynene for å holde medisiner fra siver inn i tårekanalene.

Forholdsregler

Behandling med TRAVATAN i lang tid kan føre til øyne, øyevipper eller øyelokk å endre farge. Folk bør vente minst 15 minutter etter bruk av Xalatan dråper før du setter kontaktlinser.

Side Effects

TRAVATAN og Xalatan kan forårsake bivirkninger som mildt ubehag eller smerte i øynene; uklare, tørre, brennende, stikkende, røde, kløende, hovne eller rennende øyne; eller en følelse det er noe i øyet.

Hvordan til Store Xalatan øyedråper

Det generiske navnet for Xalatan øyedråper latanoprost. Denne medisinen er påføres lokalt i øynene; Det er ikke ment å bli brukt oralt. Xalatanbehandling øyedråper brukes for glaukom pasienter, så vel som de med okulær hypertensjon. Dette stoffet kan redusere okulær trykket og bidra til å forhindre synstap. Det er viktig å følge legens doseringsanvisningen nøye. Hvis du har problemer med å administrere dine øyedråper, spør legen din om hjelp. Fortell legen din om eventuelle bivirkninger du opplever. Lagring Xalatan øyedråper er enkel; bare følge noen sikkerhetsregler enkle.

Bruksanvisning

Lagre en uåpnet flaske Xalatan øyedråper i kjøleskapet ditt.

Ikke oppbevar denne medisinen på badet. Det bør holdes borte fra overdreven fuktighet, lys eller varme. Lagre en åpnet flaske Xalatan øyedråper ved romtemperatur.

Hold øyedråper utilgjengelig for eventuelle barn. Holde lokket tett tillukket. Hvis du mistenker at et barn kan ha svelget eller hatt annen kontakt med øyedråper, må du kontakte Gift for instruksjoner.

Ikke bruk denne medisinen hvis du ser partikler som flyter i øyedråpene. Du bør heller ikke bruke øyedråpene hvis du oppdager at de har endret farge eller utseende.

Hold dropper rent ved å ikke tillate det å berøre hvilken som helst overflate, inkludert øyet eller øyelokket. Det kan bli forurenset og forårsake en infeksjon. Hvis du tror din dropper kan være forurenset, må du slutte å bruke det og ringe legen din.

Skal ikke gis Xalatan øyedråper som er åpnet i mer enn seks uker. Hvis flasken har vært åpen så lenge, ringe legen din for å få en ny resept. I tillegg, sjekk medisinen utløpsdato. Kast bort noen øyedråper som har utløpt.

Latanoprost bivirkninger

Latanoprost bivirkninger


Latanoprost, solgt av Pzifer under merkenavnet Xalatan, reduserer trykket i væsken inni øynene til mennesker med åpenvinkelglaukom eller andre forhold som forårsaker okulær hypertensjon. Medisinen, som pasienter slippe inn i øyet en gang hver kveld, kan deler av øyet mørkere og forårsake synsforstyrrelser og øyeirritasjon. Har pasienter rapportert noen hele kroppen bivirkninger, så vel.

Vanlige bivirkninger

Mellom 5 prosent og 15 prosent av pasienter som bruker latanoprost i kliniske studier opplevde svie, kløe, svie, sår og forstørrede blodårer i det hvite i øynene (konjunktival hyperemia). Darkening av iris og tåkesyn også forekommet.

Mindre vanlige bivirkninger

Fire prosent av pasientene som deltok i kliniske studier rapporterte hevelse eller skorpedannelse av øyelokk, øyesmerter, tørre øyne, økt følsomhet for lys, overdreven rive, utslett rundt øyet, øvre luftveisinfeksjoner, muskelsmerter, leddsmerter og smerter i brystet. Svært sjelden pasientene opplevde dobbeltsyn, propper i retinal arterie eller avløsning av netthinnen.

Rapporterte bivirkninger av ukjent frekvens

Pasienter har rapportert forverring av astma, hevelse i hornhinnen, magesyke, øyenvippe vekst og jevning, betennelse i iris, svimmelhet, hodepine og en potensielt dødelig hudsykdom som kalles toksisk epidermal nekrolyse. Preparatomtalen bemerker at "fordi (disse) er rapportert frivillig fra en populasjon av ukjent størrelse, estimat av frekvens kan ikke gjøres."

Advarsel

Latanoprost bruk har ført til progressive mørkere iris, den hvite delen av øyet, øyelokkene og øyevippene. Denne misfargingen har vanligvis vedvart etter at pasientene sluttet å bruke medisiner.

Forholdsregler

Fjern kontaktlinsene før du bruker dråpene fordi løsningen inneholder benzalkoniumklorid, som kontaktlinser kan absorbere.
Vask hendene grundig før du tar dråpene og kontroller at spissen på flasken er verken chipped eller sprekker. Dette vil hjelpe deg å unngå øyeinfeksjoner.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

  • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.

Bivirkninger av migrene medisiner

Hvis du har migrene, tar medisiner for å redusere hyppigheten og varigheten av symptomene dine er en nødvendighet for å gå om dine vanlige aktiviteter. Imidlertid kan migrene medikamenter forårsake betydelige bivirkninger, hvorav noen kan være så deaktivering som migrene selv. Ifølge Mayo Clinic og Drugs.com, bivirkninger av migrene medisiner inkluderer fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Fordøyelsesproblemer

Migrene medisiner som triptaner og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (aspirin, ibuprofen) kan forårsake urolig mage, kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré.

Nevrologisk dysfunksjon

Medisiner som triptaner og ergots brukes til å behandle migrene kan føre til at du utvikler nevrologisk dysfunksjon inkludert svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, muskelsvakhet og forvirring, som vanligvis stoppe etter at medisinen er fjernet fra kroppen din.

Organskade

Hyppig eller langvarig bruk av migrene medisiner kan føre til at du utvikler organskade i magen, leveren eller tarmene, og kan føre til organsvikt, som er en livstruende tilstand.

Rebound hodepine

Noen migrene medisiner som butalbitals og opiater kan føre til at du har rebound hodepine, som kan oppstå på egen hånd eller som et symptom på tilbaketrekning fra migrene medisiner.

Søvnforstyrrelser

Du kan oppleve døsighet, avbrutt søvn eller innsovningsvansker som et resultat av å ta migrene medisiner som betablokkere, trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske preparater som er kombinert med koffein.

Hjerte Effects

Migrene medisiner som triptaner kan ha alvorlige effekter på hjerte og blodårer, som plutselige økninger i blodtrykket og en økt sjanse for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag mens du bruker medisiner.

Bivirkninger av Imitrex tabletter

Imitrex er merkenavnet av stoffet sumatriptansuksinat, foreskrevet for å behandle migrene hodepine (med eller uten aura). Produsert av GlaxoSmithKline, har medisinen mange mulige bivirkninger, men de fleste er uvanlig.

De vanligste bivirkningene

I kliniske studier var den vanligste bivirkningen av Imitrex tabletter var unormale følelser i huden som nummenhet, prikkende, prikking en brennende følelse. Disse virkninger har oppstått i nesten halvparten av gruppene.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger inkluderer tetthet i brystet, nakkesmerter, svakhet, svimmelhet, tretthet, kvalme og flushing.

Mindre vanlige bivirkninger

Bivirkninger av Imitrex tabletter som vanligvis forekommer i færre enn fem prosent av brukerne inkluderer magesmerter, angst, problemer med å svelge, døsighet, tørr munn, kjeve smerter, muskelsmerter og svette.

Sjeldne Effects

Bivirkninger som er rapportert, men er svært sjelden inkluderer ømme bryster, og en reduksjon eller økning i blodtrykket.

Advarsel

Sjeldne, men farlige bivirkninger som bør rapporteres til lege umiddelbart inkluderer kortpustethet eller astma, blodig diaré, kraftige magesmerter, uregelmessig puls eller tåkesyn.

Bivirkninger av Relpax

Relpax er merkenavnet for medisinering eletriptan hydrobromide, foreskrevet for å lindre symptomene på migrene inkludert smerte, kvalme og følsomhet for lyd og lys. Distribuert av Pfizer Inc., lindrer Relpax symptomer, men hindrer ikke angrep av migrene. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

I kliniske studier med Relpax, som avgrenses av eMedTV, bivirkninger som kan fore mellom 7 og 10 deltakere inkludert svimmelhet, tretthet, kvalme og svakhet.

Andre bivirkninger

Bivirkninger som forekommer i mellom 2 til 4 prosent av deltakerne i studien inkluderte magesmerter, halsbrann, fordøyelsesproblemer, svelgevansker, tetthet i brystet eller press, munntørrhet og hodepine.

Følelse i huden Effects

Unormale følelser i huden kan også oppstå når du tar Relpax. Dette kan føles som prikking, svie eller prikking.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige Relpax bivirkninger inkluderer ryggsmerter, frysninger, hjertebank, økt svette og sår hals.

Kardiovaskulære Bekymringer

I sjeldne tilfeller er medikamenter som ligner Relpax forårsaket et hjerteinfarkt, slag eller begrenset blodtilførsel til et område av kroppen. Symptomer inkluderer brystsmerter, kortpustethet, svakhet på den ene siden av kroppen og uklar tale. Personer med en historie med hjerte-og karsykdommer bør ikke bruke Relpax.

Naramig bivirkninger

Naramig er et merkenavn for stoffet naratriptan, foreskrevet for å behandle migrene hodepine. Naramig er tilgjengelig i mange land, men i USA, kan naratriptan kun kjøpes merket Amerge inn under. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Naramig omfatter svimmelhet, tretthet, munntørrhet, tretthet, prikking i hender eller føtter og ustøhet.

Kort Side Effect

I tillegg kan Naramig kort forverre hodepine og kvalme før lindre dem.

Andre bivirkninger

Andre mulige Naramig bivirkninger inkluderer varme eller kalde sensasjoner, flushing, svimmelhet, prikking i nakken eller hodet og en følelse av tyngde i armer eller ben.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger som krever legehjelp inkluderer blodig diaré, brystsmerter eller press, besvimelse, muskelsvakhet på den ene siden, vond hals eller press, kalde hender eller føtter, synsproblemer og rask, langsom eller uregelmessig puls.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Naramig. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, kraftig svimmelhet og pustevansker.

Bivirkninger av Triptaner

Triptaner er en type av reseptbelagte medikamenter som brukes ved behandling av migrene. Triptanlegemidler fungere ved innsnevring av hjernens blodårer, og dermed beroligende hevelse og lindre hodepine. Triptaner som mål å behandle symptomene på migrene, som inkluderer hodepine, kvalme, kaster opp, og følsomhet for lys og lyd. Disse legemidlene er imidlertid ikke til hinder for at migrene skjer i første omgang. Som med alle type medisin, er det noen mulige negative bivirkninger som er til assosiert med Triptaner.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige bivirkninger som ofte er forbundet med å ta noen Triptaner. Generelt er disse bivirkningene anses å være mindre etter hvert som de har en tendens til å avta på egen hånd som kroppen tilpasser seg til legemidlet. De bør imidlertid forverres eller somle, kan legehjelp være nødvendig. Disse bivirkningene er sensasjonen av kulde eller varme, svimmelhet, følelse ør, prikkende, prikking og svie, kvalme, tretthet, munntørrhet, rødhet i huden (spesielt i ansiktet), og følelser av tetthet, trykk, eller tyngde (det meste rundt nakke, hals og bryst).

Alvorlige bivirkninger

Det er også noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk av triptaner. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke legehjelp så snart som mulig. Disse potensielt farlige bivirkninger er synsforstyrrelser, synstap, kortpustethet, ekstrem tetthet i brystet eller verke, blodig diaré, plutselig, intens magesmerter, følelse ør, svimmelhet og besvimelse.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Triptaner bruk. I situasjoner med allergisk reaksjon, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart. Noen tegn på allergisk reaksjon på Triptaner er kortpustethet, unormal hevelse, tungpustethet, bryte ut i elveblest, uvanlig utslett og kløe.

Forsiktig

Ved vurderingen av om å ta triptaner eller ikke, er det viktig å rådføre seg med legen din og varsle ham / henne om din medisinske historie, inkludert alle tidligere og nåværende forhold, spesielt høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, diabetes, tidligere involverer TIA, hjerneslag eller blødning i hjernen, depresjon, epilepsi, eventuelle allergier, noen blodårer relaterte lidelser, leverproblemer (som for eksempel skrumplever), hjerteproblemer (spesielt angina, hjerteinfarkt eller hjertesykdom), og om du har gjennomgått overgangsalder.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at de kan ha overdose på Triptaner, må de søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Noen tegn på Triptaner overdose føler ør, døsighet, kramper, lammelser, spenninger i nakken, høyt blodtrykk, koordinering tap, ben eller armer hevelse, utvidede eller utvidet elever, rennende øyne, mer spytt, og føler deg usikker. Dersom en person opplever noen av disse symptomene etter at de mistenker at de kan ha tatt mer enn den anbefalte dosen av triptaner, må de søke hjelp så snart som mulig.