Digidexo.com

hjertebank av diazepam

Migrene forårsaket av Hjertebank

Migrene forårsaket av Hjertebank


Det er lett å forestille seg at hjertebank kan utløse migrene. Ditt hjerte er racing, du føler deg ør og svimmel, og deretter hodet ditt begynner å gjøre vondt. Det enkle svaret er at hjertebank ikke forårsaker migrene. Hva er mer sannsynlig er at hjertebank og migrene er forskjellige symptomer på samme lidelse. Felles helsemessige problemer kan manifestere seg i både hjertebank og migrene.

Hjertebank

Hjertebank kan virke skremmende, men de er vanlig blant voksne og, ifølge Mayo Clinic, er vanligvis ikke farlig. De kan få deg til å føle at hjertet ditt hopper beats, slo for fort eller pumpe for hardt. Smerter, svimmelhet, kortpustethet og besvimelse sammen med hjertebank kan betegne en alvorlig tilstand, og du bør søke legebehandling.

Migrene

Migrene skje når blodårene i hodet utvide, trykker mot nerver og forårsaker smerte, tinnitus og auraer. Migrene kan utløses av matvarer, sterke dufter, hormoner og selv angst.

Magnesium-mangel

Hjertebank og migrene er vanlige symptomer på magnesiummangel. Magnesium finnes i mørke, grønne grønnsaker, nøtter, frø og sjokolade. Det kan også kjøpes som et supplement. Være klar over hva slags magnesium du kjøper. For eksempel er magnesiumoksid vanligvis rimeligere, men er ikke lett absorberes av kroppen din. Ifølge lisensiert klinisk ernæringsfysiolog Krispin Sullivan, bør du spise 02.05 til 04.05 mg per dag per pund. Prøv å eksperimentere med forskjellige merker å finne det som fungerer best for deg.

Mitrial Valve Prolaps

Ifølge Dr. Daniel Kulič, MD, er mitrial ventil prolaps (MVP) den vanligste ventil defekt, påvirker 5 til 10 prosent av verdens befolkning. Normalt vil ventilen lukkes tett, og hindrer blodstrømmen fra venstre ventrikkel tilbake inn i venstre atrium. Hos personer med MVP, betyr ventilen lukkes ikke skikkelig, slik at blod kan lekke inn i venstre atrium. I sjeldne tilfeller kan denne tilstanden kan være alvorlig, men de fleste med MVP aldri vite at de har det. Vanlige symptomer er tretthet, angst, migrene og hjertebank.

Menopause

Typiske symptomer på overgangsalder er hetetokter, nattesvette, tap av libido, vaginal tørrhet og uregelmessig menstruasjon. Men hormonelle svingninger kan føre til migrene. De samme svingningene kan også være ansvarlig for hjertebank.

Hva er årsaken til hjerte hjertebank?

Den hvilepuls er antall ganger hjertet slår per gitt tidsperiode. For voksne, 60 til 100 slag per minutt er gjennomsnittlig hvilepuls. Denne serien er lavere for idrettsutøvere, som har hvilepuls er vanligvis 40 til 60 slag per minutt. I noen situasjoner kan hjertet palpitate eller slå hardere og raskere. Når dette ender opp som skjer, er det flere grunner til det.

Trening

I hvile pumper hjertet blod til resten av kroppen din uten store anstrengelser. Men når du trener, har ditt hjerte til å forsyne resten av kroppen med oksygenrikt blod, som tar mye mer arbeid. Dette i sin tur fører til hjertebank. De hjertebank som oppstår kan bli forverret i varme, fuktige temperaturer og under særlig høy intensitet øvelser som sprint trening. Effekten av varme på hjertet kan også ses i en badstue eller deltar på en varm yoga klasse der temperaturen ofte overstiger 100 grader F.

Koffein

Produkter som inneholder koffein brukes for mental klarhet, øke forbrenningen og for å øke energinivået. Noen produkter som inneholder koffein er kaffe, te, sjokolade, brus, energidrikker og ulike vekttap kosttilskudd. Koffein kan føre til hjertebank. Noen ganger folk prøver å øke effekten av koffein og de blander det med andre ting som alkohol. Dette kan øke intensiteten av hjertebank og forårsake sykehusinnleggelse eller død.

Arytmier

Et hjerte arytmi er en tilstand der hjerterytmen endres. Et symptom på arytmier er hjertebank. Arytmier kan sees hos personer med mitralklaffprolaps. Mitralklaffprolaps er en tilstand der ventilene som skiller venstre atrium og venstre ventrikkel ikke lukker ordentlig når blodet pumper gjennom hjertet. I tillegg til hjertebank, andre symptomer inkluderer brystsmerter, følelse ør og kortpustethet.

Panikkanfall

Stress kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Det kan være jobbrelatert, forårsaket av lange arbeidsdager, eller resultatet av familie problemer som skilsmisse. Når dette stresset får til en forhøyet punkt, panikkanfall kan sette inn. Når dette skjer, ekstreme følelser av frykt og bekymring ta over kroppen og pulsen blir opphøyd til et punkt der hjertebank oppstå.

Nikotin

Nikotin er et vanedannende kjemisk stoff som finnes i tobakk produkter som sigaretter, sigarer, pipetobakk og tygge tobakk. Den vanlige bruk av nikotininneholdende produkter er kjent for å forårsake emfysem, kreft munn, strupekreft og lungekreft. Men nikotin kan også ha en annen virkning på kroppen. Når røyken er inhalert eller spytte fra tobakk er inntatt, blir kroppen ranet av oksygen som igjen kan føre til hjertebank.

Bivirkninger

Astma er en tilstand der lungene "luftveiene er innsnevret og betent på grunn av luftforurensning. Når et astmaanfall oppstår, kan episoder med hoste, piping i brystet og tung pust skje. For å avhjelpe denne situasjonen er en inhalator som brukes til å stoppe eller redusere symptomene. Det er imidlertid en stimulant i inhalatoren som kan føre til hjertebank. Det er også noen hostemiksturer som har et stoff som heter pseudoefedrin, som også kan føre til hjertebank.

Hormoner

Hormonene i kroppen er alltid i endring, og er svært viktig for riktig funksjon. De er ansvarlig for stoffskiftet, kroppstemperatur regulering, humør støtte og søvnmønster. Det er tider når hormonene i kroppen kan bli kastet av. Noen eksempler på slike tilfeller inkluderer graviditet, overgangsalder, menstruasjon og skjoldbrusk forhold. Alle disse situasjoner kan føre til hjertebank.

Hva gjør hjertebank Feel Like?

Hjertebank kan være ganske foruroligende første gang du opplever dem. Men de er for det meste bare en respons på en trigger, ifølge Mayo Clinic, som ber hjertet til å reagere på denne måte. Det kan være fra for mye koffein, for mye nikotin, for mye trening eller for mye stress. Noen mennesker selv opplever hjertebank fra en reseptbelagte medisiner. Det er egentlig bare an på personen hva som faktisk får hjertet til å gjennomgå hjertebank.

The Sensation

Selve følelsen av hjertebank vil variere litt fra person til person. For noen kan det føles som om hjertet er faktisk flagrende inni brystet sitt. For andre kan det føles som om hjertet er faktisk hopper over en beat. Noen ganger kan det manifestere seg som en ganske rask hjerterytme. Andre ganger kan det føles som om hjertet er pumping eller jobbe hardere enn normalt.

Plassering

Mens brystet er trolig den vanligste stedet der hjertebank vil merkes, det er ikke det eneste stedet i kroppen hvor en person vil oppfatte dette utløste respons. I noen mennesker, kan de til slutt føler dette flagre, pounding, racing eller hoppe i deres hals eller nakke. Det er fortsatt den samme reaksjonen hjertet er å ha noen form for stimulans; det er bare merkes på et annet sted.

The Situation

Hjertebank er egentlig en reaksjon på en utløser, det være seg et stoff, en aktivitet eller en følelse. Mens det er vanligvis en slags faktor som utløser denne typen respons fra ditt hjerte, kan disse hjertebank slå deg til nesten enhver tid. Du kan være aktiv eller hvile. Du kan bli sittende eller liggende. Du kan bli stående rundt å ta oppvasken, og hjertebank vil treffe deg.

De Triggers

Siden ikke to mennesker er veldig like, vil de triggere for hjertebank variere sterkt fra person til person. Noen mennesker har koffein (i noen mengde) som en utløser. Andre har nikotin arbeider ut denne typen respons. Trening kan føre til disse hjertebank for deg. Eller det kan være en reseptbelagte medikamenter, slik som pseudoefedrin eller bronkodilatorer. Kvinner kan oppleve hjertebank som et symptom på overgangsalder, graviditet eller menstruasjon. Og, selvfølgelig, stress kan bringe på disse hjertebank også.

Response

Mesteparten av tiden, vil de hjertebank du opplever være undisruptive og undamaging til selve hjertet, ifølge Mayo Clinic. Du trenger kanskje ikke å svare på noen annet enn å fjerne utløseren fra livet på din måte. Når avtrekkeren er fjernet, bør de hjertebank gå bort. Men hvis disse hjertebank er ledsaget av andre symptomer, bør du svare på en annen måte. Når hjertebank er kombinert med brystsmerter, en kortpustethet, svimmelhet eller besvimelse, bør du kontakte lege umiddelbart. Det kan være et tegn på en alvorlig kardiovaskulær tilstand.

Tegn på hjerte hjertebank

Tegn på hjerte hjertebank


Hjertebank er en vanlig hjerte-klage. Selv om ikke alle personer som opplever hjertebank har alvorlige underliggende helseproblemer, noen hjertebank er tegn på unormal hjerterytme eller hjertesykdom. Det finnes en rekke tydelige tegn og symptomer på hjertebank og behandling for tilstanden variere.

Definisjon

Hjertebank er best beskrives som følelsen av hjertet slår uregelmessig. Under normale omstendigheter, er et individ ikke bevisst klar over hans eller hennes hjerte juling. Når det oppstår et hjertebank, synes hjertet skal slå høyt og hardt, noen ganger tilsynelatende selv å stoppe et øyeblikk.

Hjerte-Signs

Det finnes en rekke kardiovaskulære symptomer individuell kan oppleve under episoder av hjertebank. Disse inkluderer brystsmerter, en følelse av at hjertet dunker høyt nok til å bli hørt hørbart, følelsen at hjertet er "flagrende" eller "flip-flopping" i brystet, en bevissthet om at pulsen ikke er rytmisk, og den plutselige følelsen av pulsen sterkt i hodet eller nakken.

Nevrologiske tegn

En rekke nevrologiske tegn har også vært knyttet til hjertebank, inkludert svimmelhet, besvimelser, en følelse av uro ledsaget av overdreven svetting, og, i noen tilfeller, alvorlige anfall av angst eller panikkanfall.

Årsaker

Hjertebank kan være forårsaket av et bredt spekter av ting, alt fra kosthold til alvorlige underliggende helsemessige forhold. De vanligste årsakene til hjertebank er overflødig stress, røyking og store mengder koffein eller alkoholforbruk. Andre eksterne årsaker inkluderer bruk av narkotika, for eksempel amfetamin eller kokain.

Hjertebank forårsaket av en underliggende helsetilstand er mer alvorlige. Panikklidelse, problemer med skjoldbruskkjertelen, hjertesykdom, anemi, mangel på oksygen, hypoglykemi og alvorlige hjerterytmeforstyrrelser er alle forhold som har hjertebank som et symptom.

Behandling

Behandling av hjertebank som er knyttet til et kosttilskudd eller livsstil Grunnen er enkel: redusere forbruket av koffein, alkohol eller narkotika forårsaker problemet; slutte å røyke; iverksette tiltak for å redusere stress; og lære å håndtere stress bedre.

For andre pasienter, behandling av den underliggende helsetilstand er nøkkelen til behandling av hjerteklapp. Hvis årsaken er fortsatt uidentifisert, imidlertid, og hjertebank fortsatt hyppige og alvorlige, kan bruk av legemidler som regulerer hjerterytmen være hensiktsmessig.

Medisiner for hjerte hjertebank

Medisiner for hjerte hjertebank


Hjertebank er når hjertet slår uregelmessig eller hurtig. Det kan føles som hjertet ditt hopper beats eller at det er en flagrende i brystet. Hjertebank kan være skremmende, men de trenger ikke nødvendigvis bety at det er en underliggende helseproblem. Det finnes flere medisiner som kan tilbys som en behandling for hjertebank.

Klasse I Drugs

Klasse I legemidler for hjerte hjertebank er også kalt natriumkanalblokkere. Medikamentet er blitt brukt til behandling av arytmier, som er en lidelse som involverer en uregelmessig hjerterytme, ved å blokkere transporten av natrium til langsom ledning i hjertet. Dessverre, kan Class 1 legemidlene reduserer funksjon av venstre ventrikkel og ytterligere forverre arytmier. Eksempler på Class 1 stoffene inkluderer kinidin, prokainamid, disopyramid og flekainid.

Klasse II narkotika

Klasse II narkotika, for eksempel altenol og metoprolol, er betablokkere, som langsom hjertefrekvens ved å tvinge hjertet til å trekke seg sammen og redusere sin følsomhet for adrenalin. Noen av de bivirkninger omfatter tretthet og magesyke. Betablokkere er også brukt for høyt blodtrykk, brystsmerter, og selv etter et hjerteinfarkt.

Klasse III Narkotika

Klasse III medisiner blokkere kaliumnivå og arbeid ved å gjøre utvinning tid av hjerteceller lenger etter impulsene sendes. Det kan forhindre de elektriske baner fra arytmi eller endre den slik at den kan bli redusert. Noen av klasse III, medisiner inkluderer amiodaron, sotalol og ibutilid.

Klasse IV narkotika

Klasse IV narkotika, for eksempel diltazem og verapamil, blokk kalsium ved å bremse hjertefrekvens, blokkerer transporten av kalsium og endre lednings prisene i hjertet. Disse medikamentene også utvide blodårene.

Pacemakere

Hvis medisiner ikke reduserer hjertebank, kan en pacemaker bli implantert under huden av kragebeinet. Pacemakere fungere ved å sende ut de elektriske impulsene som trengs for å opprettholde et vanlig puls eller få den til å slå hvis det ikke er impuls generert av hjertet.

Hjem rette for hjerte hjertebank

Hjertebank oppstå av ulike årsaker, blant annet en økt arbeidsbelastning, ligge på din venstre side, angst, en veldig full mage, forstoppelse, luft i magen, og røyker for mye. Mens det er alltid en god idé å se en lege når du opplever hjertebank, kan du også ønsker å prøve noen hjemme rettsmidler.

Vanlige matvarer

Mange matvarer kan bidra til å lette hjertebank. Druer er en av disse, og drikker druesaft kan ofte lindre denne tilstanden. Også en moden guava, når konsumert på tom mage, kan være gunstig dersom hjertebank ha blitt forårsaket av anemi eller nervøsitet. Honning er en annen velsmakende mat som kan hjelpe, spesielt siden det er så lett å fordøye. Prøv å drikke en spiseskje honning med saften av en halv sitron i et glass vann før sengetid.

Uvanlig Behandlinger

For en mer eksotisk rette, kan du prøve å ta en eller to spiseskjeer av saften av slange gourd blader tre ganger om dagen. Et annet interessant valg er indisk spikenard. Denne urten stimulerer handlingen av hjertet og kan tas i 2 til 3 gram doser kombinert med et snev av kamfer og kanel. En annen effektiv blanding kombinerer like mengder jaggery, tørr koriander og pulverisert anisfrø. Ta ca 6 gram av denne blandingen etter hvert måltid, og se om dine hjertebank forbedre.

Diet

Sammen med de matvarene som er nevnt ovenfor, noen som lider av hjertebank bør holde med en enkel diett av naturlige matvarer som består av stort sett frisk frukt og enten rå eller lett kokte grønnsaker. Du bør spise bare tre måltider om dagen. Til frokost, prøv frukt, melk, og en håndfull nøtter eller frø. En god lunsj vil bestå av dampede grønnsaker på en hel hvete tortilla med et glass kjernemelk. Og til middag, kan du spise en frisk grønnsakssalat med cottage cheese og vann å drikke. Prøv laks og makrell, som begge kan bidra til å redusere arytmi.

Du bør også holde deg unna alkohol, kaffe, te og brus, samt produkter som inneholder sukker, hvitt mel, konditorfarge og kjemiske tilsetningsstoffer. Du kan ha nytte av å unngå sterke krydder og hvit ris. Overspising er heller ikke en god idé, så holde seg borte fra alt-du-kan-spise buffeer.

Andre anbefalinger

Hvis du lider av hjertebank, må du gjøre ditt beste for å slappe av og unngå stress. Prøv å få mer søvn om natten. Meditasjon kan også være en effektiv metode for bekjempelse av hjertebank. Du kan prøve andre ikke-hard trening som svømming, turgåing, sykling og yoga. Men holde seg borte fra svært konkurranseidrett, siden dette kan forverre tilstanden din. Alltid varme opp og kjøle ned før du foretar noen øvelse, spesielt siden korte, raske serieopptak kan gjøre tilstanden verre. Andre gjerningsmannen for skjerpende tilstanden er visse narkotika - decongestants, betablokkere, trisykliske antidepressiva, digitalis, kalsiumkanalblokkere og cimetidin (Tagamet), et stoff som oftest brukes til å behandle magesår.

Bare husk at enhver naturlig middel du prøver for behandling hjertebank skal være godkjent av legen din, spesielt hvis du har andre medisinske tilstander, eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner.

Hva er årsaken til hjertebank i Kids?

Hjertebank er uregelmessige eller raske hjerteslag. Hjertebank hos barn kan være forårsaket av en rekke ting, og ikke alle årsakene er alvorlig. Hvis barnet ditt har uttalt at han lider av hjertebank, er det viktig å nevne denne informasjonen til legen sin. Også spørre barnet ditt om han føler noen ekstra symptomer som kortpustethet, brystsmerter eller svimmelhet.

Identifikasjon

Hjertebank kan føles som en flagrende i barnets bryst, eller savnet beats. En barnelege vil referere til noen form for rask hjerterytme oppleves av pasienten som hjertebank. Hjertebank er ofte oppdages under en pediatrisk fysisk eksamen, i mange tilfeller på grunn av stress barnet opplever å være på legekontoret.

Premature Heartbeats

Premature hjerteslag er en vanlig årsak til barndommen hjertebank. Dette er typisk en ikke-alvorlig medisinsk tilstand som oppstår når det elektriske systemet av legemet mottar et signal fra hjertet før sinusknuten. Mange barn vil ikke merke de ekstra beats forårsaket av tilstanden. Men hvis barnet føler seg svak på grunn av disse tidlige livstegn, legen din bør konsulteres.

Typer

Dersom barnet har ekstra tilkoblinger hennes hjerte forårsaker hjertebank, så hun lider av en tilstand som kalles supraventrikulær takykardi. I de fleste tilfeller vil hjertebank varer bare noen få minutter og vil ikke være grunn til bekymring dersom de vare i et betydelig tidsrom, som i over en time. En mer alvorlig tilstand, ventrikkeltakykardi, kan også forårsake hjertebank i et barn, og stammer fra ventriklene av hjertet. Barnet kan føle seg svimmel eller besvimer om hun lider av denne tilstanden.

Betraktninger

I noen tilfeller, hjertebank er vanlig når knyttet til en annen medisinsk tilstand hos barn. Hjertebank kan forekomme i perioder med høyt stress eller angst. Dessuten kan trening føre et barn til å føle en rask hjerterytme.

Alvorlige hjertesykdommer

I sjeldne tilfeller kan hjertebank være et tegn på en alvorlig hjertesykdom, inkludert en strukturell abnormalitet. Mer alvorlige årsaker til hjertebank hos barn er mitralklaffprolaps og kardiomyopati. Å diagnostisere årsaken til problemet ytterligere, vil barnelege sannsynlig bestille en EKG eller kreve at du tar hjem en hendelse monitor for å registrere barnets hjerteslag når han har hjertebank.

Hvordan Stopp Hjertebank som varer i to dager

Hvordan Stopp Hjertebank som varer i to dager


Hjertebank er ikke uvanlig, og de er oftest ufarlig. Det kan føles som om hjertet hoppet over et slag eller "flagret", eller som om hjertet slår for fort. Mens en sporadisk hjertebank er vanligvis ikke et problem, hvis du har opplevd dem i to dager eller lenger, bør du oppsøke lege. Du kan ha en underliggende medisinsk tilstand som krever behandling, for eksempel en overaktiv skjoldbruskkjertelen eller en hjerteklaff sykdom. Hvis medisinske tester fjerner du av en mer alvorlig problem, kan legen anbefale hjem behandling for å unngå triggere, som stress eller nikotin.

Hvordan Stopp Hjertebank som varer i to dager

•  Opprettholde en oversikt over når du opplever hjertebank og hvor lenge de varte over to dager du opplevde dem. Indikere din aktivitet på den tiden, for eksempel om du har trent eller om de skjedde etter å ha spist.

Ta med posten til legen din. Å ha hjertebank for to dager kan være grunn til bekymring, spesielt hvis du aldri har opplevd hjertebank før, eller hvis du er i faresonen for hjertesykdom. Risikofaktorer kan inkludere diabetes og høyt kolesterol. Legen din kan bestille tester for å fastslå årsaken til hjertebank og utvikle en behandlingsplan. Hvis du ikke har noen underliggende medisinske tilstander, kan hjemmebehandling fungere for deg.

Diskuter dine medisiner med legen din, inkludert over-the-counter medisiner og urte kosttilskudd. Noen medisiner, for eksempel medisiner for høyt blodtrykk, forkjølelse, astma og slankepiller, kan forårsake hjertebank. Narkotiske stoffer som kokain kan også resultere i en unormal hjerterytme. Hvis et stoff kan være den skyldige, arbeide med legen din for å finne ut en alternativ behandling.

Slutte å røyke, hvis du bruker tobakk. Nikotin kan føre til hjertebank.

Limit eller utrydde inntak av koffein. Dette inkluderer koffeinholdige te og sjokolade samt kaffe.

Lette angst og stress, som kan bidra til hjertebank. Prøv å trene eller ta en meditasjon klasse. Hvis du er inne i en vanskelig hendelse i livet ditt, bør du vurdere å snakke med en terapeut.

Om Woman & hjerte hjertebank under Menopause

Hjertet ditt vil trolig slå vannvittig hvis du skulle bli tildelt Nobels fredspris, vinne en million dollar eller få skremme av livet ditt. Men for å oppleve et bankende hjerteslag akkurat som du har krysset inn i menopausal stadium i livet kan være litt bekymringsfull for mange kvinner, spesielt de med en familie historie med hjerteproblemer. Men mens hjertebank kan være urovekkende og kan tyde på alvorlige helseproblemer, kan de også være harmless.This kan være sant spesielt i overgangsalderen, når hjertebank kan skyldes en rekke felles faktorer.

Hjertebank Definert

Et hjerte hjertebank er en uvanlig avvik fra normal hjerterytme. Det kan variere i alvorlighetsgrad fra mild flagrende til en sterk og pounding beat. I tillegg har diare kan (eller kanskje ikke) vare en kort periode eller en omstendelig ett. Dette avhenger av årsaken til hjerteklapp.
Noen hjertebank skyldes alvorlige medisinske tilstander og garanterer øyeblikkelig legehjelp; andre er ikke så farlig en helserisiko, og er brakt videre av noe så enkelt som inntak av koffein, nikotin bruk eller hormonelle endringer opplevde under overgangsalderen.

Faktorer Ansvarlig for Hjertebank

En rekke faktorer kan forårsake hjertebank. Noen av disse faktorene omfatter: angst eller stress, hormonforandringer (som overgangsalder, menstruasjon eller graviditet) og selv sterke følelsesmessige reaksjoner. I tillegg utøver som er anstrengende i naturen, medikamenter som inneholder pseudoefedrin (eller andre stimulerende midler), og feber kan være årsaken til hjertebank.
Mer alvorlige årsaker til hjertebank er: hypertyreose (en skjoldbruskkjertel som er overaktiv) og en arytmi (en unormal hjerterytme som kan være for fort, for langsomt eller uregelmessig).

Overgangsalder og hjertebank

Under overgangsalderen, en kvinnes østrogennivået reduseres, noe som fører henne til å være mer utsatt for hjertesykdom. Og siden hjertesykdom er nummer én dødsårsaken hos kvinner over 65, ifølge Mayo Clinic (og den nest største årsaken for de i alderen 45 til 64, i en alder av menopause), og den har potensial til å føre til hjerneslag eller hjerteinfarkt, eventuelle avvik av en kvinnes hjerteslag er en grunn til bekymring, i alle fall i utgangspunktet. Derfor bør uvanlige hjertebank bli sjekket ut med en medisinsk profesjonell minst en gang.

Overgangsalder, hormoner, hormonterapi og hjertebank

Som en kvinne begynner å oppleve bivirkninger av menopause (redusert østrogennivå og økt magefett, hetetokter, tørr skjede, etc.), noen leger anbefaler hormonbehandling for å bidra til å motvirke disse effektene.
Men hormonbehandling er ikke uten sine egne hjertesykdom bekymringer, som noen studier, for eksempel 2002 kvinner Health Initiative, har indikert at slik behandling kan øke kvinners risiko for hjertesykdom. Derfor, hjertebank opplevde under menopause (På grunn av hormonnivået endres) kan - eller kanskje ikke - være et resultat av hormonbehandling, hvis brukt, eller mangelen på bruken.

Hjerte Historie Viktigheten av postmenopausale kvinner og Hjertebank

En kvinnes personlige og familiens medisinske historie (spesielt hvis de gjenspeiler en historie med hjertesykdom), samt hennes egne livsstilsvalg, til slutt vil påvirke avgjørelsen for eller mot hormonbehandling i overgangsalderen. I tillegg vil disse historier og livsstilsvalg lede en lege i forsøk på å evaluere noen erfaringer av hjerterytme hjertebank i overgangsalder.

Betydning

Kvinner opplever hjertebank som har hatt en lege avgjøre de ikke er knyttet til en alvorlig medisinsk tilstand bør ikke forvente noen ekstra komplikasjoner. Dessverre, kan de hjertebank opplevde under menopause fortsette til det stadiet av livet har gått, men unngå de triggere som kan føre dem burde hjelpe. Slike triggere er koffein, nikotin, stress, angst og trener for iherdig.

Kan Acid Reflux Årsak hjerte hjertebank?

GERD er på vei oppover

Acid reflux (ofte referert til som gastroøsofageal refluks eller "Gerd") er på vei oppover i USA. Industrialiserte land har mer enn en tredobling av forekomst av GERD at utviklingslandene gjør, ifølge UNESCO Institute for Statistics. GERD er diagnostisert hos personer som opplever konsekvent halsbrann eller sure oppstøt. De fleste barn og noen voksne har symptomer som ikke involverer halsbrann. Noen av disse symptomene er problemer med å svelge, astmasymptomer eller en tørr hoste.

Forskere er usikre på hva som forårsaker GERD. De vet at noen ganger en brokk i mellomgulvet kan bidra til GERD. Visse matvarer og fysiske forhold også kan være faktorer i å utvikle GERD. Forholdene er overvekt og graviditet; røyking og iført trange klær bør unngås. Matvarer for å holde seg borte fra (spesielt før leggetid) inkluderer de som inneholder koffein, sjokolade, sitrus, tomat eller krydrede sauser, hvitløk og løk, stekt og fet mat, og alkohol.

I tillegg til endringer i livsstil, har farmasøytiske selskaper utviklet kraftige medisiner for å bekjempe GERD. Antacida er mest brukt og kan fås uten resept. Andre medikamenter er skummende agenter, H2-blokkere, protonpumpehemmere og prokenetiks. Hver av disse har en betydelig lettelse (selv om bivirkninger av prokenetiks, som tretthet, depresjon og angst, kan begrense deres nytte).

Den GERD hjerte hjertebank forbindelse

Det er økende offentlig debatt om hvorvidt acid reflux kan forårsake hjertebank. En peer-reviewed japansk studie publisert i World Journal of Gastroenterology (WJG) 14. april 2009 tyder på at en tilstand utenfor spiserøret kan enten føre til GERD eller produsere GERD-lignende symptomer. Studien undersøkte "knyttet-angina" (angina forårsaket av GERD) og antyder at GERD pasienter muligens har hjertesykdom.

Fordi nervene i brysthulen er nært knyttet sammen gjennom hjertet, spiserør og mellomgulvet, kan det være vanskelig å oppdage hvor brystsmerter stammer løpet av en episode. Resultatene av denne studien er en sterk forsiktighet til pasienter og leger til å nøye undersøke hver brystsmerter episode og ikke anta at en GERD pasienten bare opplever en sterk syre reflux hendelsen.

Brystsmerter, rødme, høyt blodtrykk og rask puls (takykardi) er også kjent bivirkninger av noen av de mye foreskrevet GERD medisiner. Selv om forskning testresultater fra Nexium hevder at disse bivirkningene vises i bare 1 prosent av befolkningen, gitt at 40 prosent av USAs befolkning lider av GERD på et eller annet tidspunkt, er betydelig antall pasienter som lider av bivirkninger . Den feiende økning i fedme i USA antas å være en viktig bidragsyter til økningen i GERD lider.

Egenomsorg

Koblingen mellom hjertebank og acid reflux kan være en kylling eller egg hypotesen. Helseproblemer som fedme, mangel på riktig kosthold og mosjon, og overdrevent inntak av koffein, alkohol og tobakk indusere tverrforbindelses symptomer som påvirker hjertet og spiserøret likt. En annen WJG artikkel publisert i oktober 15, konkluderer 2009 utgaven at medisiner brukes til å behandle GERD også føre til vektøkning.

Hvis du opplever brystsmerter, hjertebank, kvalme, svette og frysninger, ring din lege eller 911 umiddelbart. Etter at du er diagnostisert, gjøre de endringer i livsstil som legen anbefaler. Det kan ikke være enkelt, og du kan gå mot strømmen, men når du finner lindring fra dine symptomer, vil du sannsynligvis finne det vel verdt innsatsen.

Hva er behandlingen for hjerte hjertebank?

Hva er behandlingen for hjerte hjertebank?


Ditt hjerte arbeider hardt for å forsyne kroppen med blod, oksygen og næringsstoffer den trenger for å fungere normalt. Et sunt hjerte slår omtrent 60 til 100 ganger per minutt. Hjertet ditt slår i respons til elektriske signaler som sendes av pacemaker for hjertet som kalles SA-knuten. Hastigheten som SA-knuten sender signaler avhenger av aktivitetsnivå. Når du hviler, signalene blir tregere. Når du er aktiv de fremskynde. Det er en konstant overvåking prosess som forteller ditt hjerte hvor ofte å slå. Men i noen tilfeller kan dette systemet svikte og din hjerterytme blir uregelmessig. En form for uregelmessig hjerterytme kalles hjertebank. Forstå årsaken til hjertebank og behandlinger tilgjengelig vil hjelpe deg å administrere din tilstand.

Identifikasjon

Det finnes ulike typer av hjertebank. Hjertebank er i utgangspunktet opplevelser av uregelmessig og / eller kraftig hjerteslag. Pasienter beskriver følelsen rask, diare hjerteslag. De kan forekomme når det ikke er til stede, og hjertesykdommer årsaken kan forbli ukjent. I andre tilfeller kan hjertebank være et resultat av unormal hjerterytme kalles arytmier. Det er tre typer arytmier. Takykardi oppstå når hjertet slår fortere enn 100 slag per minutt under inaktive perioder. Bradykardi oppstå når hjertet slår mindre enn 60 slag per minutt. Flimringer er diagnostisert når det er en uregelmessig hjerterytme. Hjertebank kan utløses av stress, mosjon, medisiner eller noen ganger en underliggende medisinsk tilstand.

Livsstilsendringer

I de fleste tilfeller, er ingen medisinsk intervensjon nødvendig for å kontrollere dine hjertebank. Legen din kan foreslå at du blir klar over ting som utløser dine hjertebank og deretter iverksette tiltak for å håndtere situasjonen. Redusere fysisk og følelsesmessig stress kan bidra til å redusere eller minimere hjertebank. Hvis du røyker, bør du vurdere å slutte. Kutte ned på alkohol og koffein forbruk vil også hjelpe deg å administrere dine hjertebank.

Behandling av underliggende tilstander

Hvis du har koronarsykdom eller andre hjerteproblemer, vil du og legen din må jobbe sammen for å administrere dine symptomer. Spise sunt, å miste vekt og får regelmessig mosjon bør være en del av behandlingsplanen. Å ta de nødvendige medisinske tiltak for å administrere feber, unormale skjoldbrusk hormon nivåer og lavt oksygennivå i blodet er nødvendig, da disse kan alle utløse uregelmessig hjerterytme. Kalde og hoste medisiner som inneholder pseudoefedrin og noen astma inhalator medisiner som inneholder sentralstimulerende midler kan også være triggere som må tas opp av helsepersonell.

Medisinering

Det finnes medisiner som er spesielt utviklet for å bidra til å endre pulsen. Kalsiumkanalblokkere og betablokkere arbeid ved å bremse ned hastigheten som hjertet slår. Disse stoffene er effektive i å håndtere takykardi. Det er også anti-arrhythmic medisiner som kinidin, pronestyl, Cordarone som hjelper ved å korrigere hjerterytmeforstyrrelser. Langsomme hjerteslag eller bradykardi kan være et resultat av hypotyreose, som må tas opp. Hvis dette ikke er tilfelle, kan det hende du trenger en pacemaker.

Defibrillatorer og Heart Surgery

Hvis du har en alvorlig uregelmessig rytme som kan være livstruende, kan legen ønsker å kirurgisk implantere en defibrillator eller pacemaker Disse enhetene fornemme utbruddet av en uregelmessig hjerterytme og kan levere en kunstig støt eller elektrisk impuls til hjertet for å konvertere den tilbake til normal rytme.
Hos noen pasienter, kan hjertebank være et resultat av skade på hjertet eller dens ventiler. I dette tilfellet må du kanskje vurdere ventil reparasjon kirurgi eller andre prosedyrer for å korrigere strukturelle misdannelse.

Mulige årsaker til hjerte hjertebank

En hjertebank av hjertet kan føles som en sterkere takt enn normalt, en hoppet beat, en ekstra beat eller enda en flagre. Det er en unormal følelse av hjertet. Mange forskjellige ting kan bidra til hjertebank forekomster og vanligvis de ikke er skadelig.

Kaliumnivå

En mangel eller overskudd av kalium kan noen ganger føre til en økning av hjertebank. Kalium er en stor faktor er hvor godt hjertets elektriske system fungerer og for mye eller for lite kan føre til at noen uregelmessige rytmer. Vanligvis vil for mye kalium ikke føre mye av et problem i noen som har normal nyrefunksjon, siden nyrene vil vanligvis filtrerer ut all overflødig, men en mangel på kalium i blodet kan være skadelig for noen med Arrythmia problemer.

Magnesium Levels

Omtrent 300 mg magnesium bør inntas av gjennomsnittlig størrelse voksen hver dag for at hjertets elektriske baner å fungere normalt. Magnesium mangler i våre matvarer i dag fordi maten er overprocessed og folk er ikke spiser nok ubehandlet mat.

Koffein Intake

Koffein fra kaffe, sjokolade, iste og andre drikkevarer kan føre til en økning i hjertebank. Koffein påskynder hjertet midlertidig, som kan forverre hjertet og resultere i hjertebank.

Hypertyreose

De fleste symptomer assosiert med hypertyreoidisme er forbundet med hjertet. Et symptom er hjertebank, som oppstår på grunn av unormale hormonnivåer i skjoldbruskkjertelen som vanligvis regulerer hjertet. Ikke bare hormonene bidra til en usunn hjerte, men hypertyreose kan også hindre folk fra å kunne trene eller spise skikkelig - skjerpende hjertebank.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som inneholder stoffet pseudoefedrin kan drastisk øke mengden av hjertebank en person opplever. Dette stoffet er vanligvis finner i allergi medisiner og decongestants. Astma medisiner og inhalatorer, som typisk inneholder steroider, også forårsake hjertebank som gjør skjoldbrusk medisiner som påvirker hormonnivåer.

Hjertebank Symptomer

Når noen opplever hjertebank, de er svært oppmerksom på at noe er galt med det bankende hjertet. Symptomene følte under hjertebank kan være et resultat av umiddelbar fysisk stimulans eller en mer alvorlig og kronisk tilstand. Hjertebank er vanlig når de skjer for en kort periode, men lengre perioder med hjertebank bør rapporteres til lege umiddelbart.

Identifikasjon

Hjertebank er en følelse av en uregelmessig eller ubehagelig hjerteslag. Det er mulig for folk med ingen historie med hjerte forhold til å oppleve hjertebank, mens andre kan være i fare på grunn av feil i hjertet eller unormale rytmer i hjerteslag brakt av sykdom eller traume.

En hjerterytme som er for sakte eller for fort blir referert til som en arytmi. Uregelmessig hjerterytme, eller en sekvens av hjerteslag, er kjent som en flimmer.

Effekter

De første fysiske symptomer på hjertebank resultere i uregelmessig rytme av hjertet og effekten denne rytmen har på blodstrømmen til organene i kroppen.

Personer som lider av hjertebank rapporterer om en følelse som deres hjerte er flagrende i brystet sitt. Smerte og ubehag oppleves, og det er mulig å føle seg som om hjertet hopper over beats.

Etter denne unormale hjerteaktiviteten påvirker strømmen av blod til organer, hjertebank også resultere i svimmelhet eller til og med en fullstendig kollaps. Personen kan oppleve kortpustethet ledsaget av trykk i brystet.

Expert Insight

Ifølge Temple University Health Center, kan hjertebank være svært ubehagelig, men de er også ansett for å være vanlige og sjeldne anfall med hjertebank ikke bør vurderes seriøst. Imidlertid bør langvarig episoder av hjertebank rapporteres til legen din umiddelbart som de kunne være indikasjon på en mer alvorlig hjertelidelse.

Betraktninger

Hjertebank kan bli følt i nakken og i brystet. Personen kan oppleve flagrende følelse i halsen sammen med følelsen det i brystet.

Hjertebank kan oppstå når som helst, som du ikke trenger å være aktiv for å føle effekten av hjertebank. De kan også oppstå om du står, går, sitter, eller ligger nede.

Potensiell

Mange midlertidige hjertebank er forårsaket av ytre elementer. Stress kan føre til hjertebank, sammen med noen følelse av alvorlig følelser.

Det er mulig at visse medisiner kan forårsake hjertebank også. Hvis du har fått foreskrevet medisiner som forårsaker følelsen av hjertebank, deretter rapportere dette til legen din umiddelbart.

Over-øve deg selv fysisk kan resultere i midlertidige hjertebank, og inntak av koffein og andre sentralstimulerende midler kan også resultere i tilstanden.

Midlertidige hjertebank er ikke nødvendigvis et tegn på at noe mer alvorlig er galt. I de fleste tilfeller vil midlertidige hjertebank gå bort på egenhånd. Men hvis de vedvarer, bør du oppsøke lege med en gang.

Hjertebank Definition

Hjertebank Definition


Å diagnostisere hjertebank, vil legen bruke et stetoskop for å finne ut om hjertet slår regelmessig. I tillegg kan han bestille medisinske tester, for eksempel en ekkokardiogram eller en kiste x-ray for å oppdage underliggende forhold, som for eksempel hjerte-og karsykdommer som kan forårsake hjertebank.

Betydning

Hjertebank er følelsen av å ha raske, diare hjerteslag. Hjertebank kan utløses av stress, mosjon, medisiner eller, sjelden, en underliggende medisinsk tilstand.

Identifikasjon

Hjertebank kan oppstå i brystet, nakken eller halsen. Symptomene inkluderer rask, flagrende, hoppet eller raske-pounding hjerteslag.

Årsaker

Noen årsaker til hjertebank inkluderer å være engstelig, overexercising og bruker medisiner, for eksempel kaldt medisiner som inneholder koffein, pseudoefedrin og andre sentralstimulerende midler.

Effekter

Hjertebank kan føre til besvimelse på grunn av blodtrykket synker. I sjeldne tilfeller kan hjertebank forårsake hjertestans eller hjertesvikt hos de med arytmi.

Forebygging / løsning

Mosjon og meditasjon er to metoder for å redusere stress, en av årsakene til hjertebank. I tillegg kan unngå nikotin, koffein og andre stimulerende midler også hjelpe til å lindre hjertebank.

Typer hjerte Hjertebank

Hjertebank er følte etter hjertet hopper over et slag eller raskt flagrer. Et hjerte hjertebank oppstår også når hjertet slår for fort eller for sakte. Pasienten føler tetthet i brystet, men følelsene kan også skje i halsen eller nakken. Hvis hjertebank diagnostiseres hos en pasient, er det flere typer og årsaker. Legen vil foreskrive medisiner og endringer i livsstil for å bidra til å kontrollere symptomer og hjerterytme.

Arytmi

Arytmi er unormal hjerterytme som gjør at hjertet til å slå for fort, langsom eller uregelmessig. Noen arytmier er asymptomatiske og produsere noen helseproblemer. Arytmier som atrieflimmer er mer alvorlige. Med denne tilstanden, er pasientens hjerte klarer å pumpe blodet skikkelig fra atriene til ventriklene. Dette gjør at blodet til basseng i hjertet, noe som kan føre til blodpropp dannelse og mulig slag.

Heart Attack

Et hjerteinfarkt oppstår når blodårene som fôrer hjertet vev er blokkert. Blokkeringen er forårsaket av en opphoping av plakk, som er et fettstoff. Plakk forårsaker koronar hjertesykdom og eventuell død av hjerteceller. Den døde celler få hjertet til å slå uregelmessig. Hjerteinfarkt er alvorlige og krever øyeblikkelig hjelp.

Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertemuskelen blir svakt. Svakheten i muskelen forårsaker hjertebank fra sin manglende evne til å trekke seg sammen regelmessig. Tilstanden kan forekomme i en eller begge ventriklene. Avhengig av området av hjertet påvirkes, hjertesvikt symptomer inkluderer fluid i ekstremiteter eller dårlig pust.

Hjertet ventil sykdom

Hjerteklaffsykdom forårsaker hjertebank fra mitral og trikuspidalklaff svikt. Disse ventilene styre blodstrømmen fra atriene til ventriklene. Når disse ventilene bli syk eller skadet, er blodstrøm forstyrret og hjertebank kan oppstå. Det fører også til dårlig blodsirkulasjon.

Premature Heartbeats

Premature hjerteslag er mindre hjertebank problemer som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse hjerteslag er forårsaket av overdreven trening eller for mye kaffe eller koffein. Når premature hjerteslag oppstår, kan pasienten føle en tetthet eller flagre i brysthulen.

Hjertebank Cure

Hjertebank er uregelmessige rytmer som oppstår i hjertet. De er vanligvis ufarlige. Imidlertid kan hjertebank indikere en underliggende helseproblem slik som hjertesvikt eller hjertesykdommer. Det er noen rettsmidler som kan hjelpe folk som lider av hjertebank.

Keep Your Cool

Den mengde stress en person er under virkelig kan bidra til antall hjertebank en person kan oppstå på en hvilken som helst gitt dag. Stress som finner sted i tankene også påvirker hjertet og resten av kroppen. Når hjertet er under stress flere hjertebank vil mest sannsynlig forekomme. Finne en konstruktiv måte å takle hverdagens stress er et flott middel for hjertebank. Dette kan omfatte aktiviteter som yoga, trene, lese, matlaging eller slappe av og se litt TV.

Du er hva du spiser

Etter et hjerte sunt kosthold som er lav i natrium, fett og kolesterol er nyttig for å minimere hjertebank. Natrium tvinger kroppen til å holde på vann, som fører til høyt blodtrykk og hjerteklapp. Fett og kolesterol kan øke blodtrykket sammen med innsnevring av arteriene, som også fører til en økning i hjertebank.

Medisinering

Det finnes en rekke hjerte medisiner som kan hjelpe med arytmi eller hjertebank. Stoffet i denne kategorien bidra til å redusere belastningen på hjertet og hjertet kan deretter pumpe enklere. Betablokkere er en vanlig type stoff som bidrar til å kurere hjertebank. I utgangspunktet er disse stoffene kontrollere flyten av adrenalin til hjertet, og dette åpner for mer regulerte beats.

Hvordan behandle hjerte hjertebank

Hvordan behandle hjerte hjertebank


Den voksne menneskelige hjertet slår 60 til 100 ganger per minutt. Med mindre du er en idrettsutøver, er ethvert avvik fra dette mønsteret om. Arytmier eller unormale hjertebank kan ha alvorlige og til og med dødelige effekter. Mange behandling alternativer er tilgjengelige for å løse dette problemet. Disse behandlingstilbud kan hjelpe en pasient som lider av denne lidelsen føre en bedre kvalitet liv uten frykt for plutselige, uventede problemer.

Livsstilsendringer

Livsstilsendringer er vanligvis den første og enkleste behandling for denne lidelsen. Nettstedet for The National Library of Medicine rapporterer at å redusere stress, angst og koffein inntak i betydelig grad kan hjelpe til med behandling hjertebank eller arytmier.

En person kan også finne lindring ved å utføre avspenningsteknikker eller yoga, som vil hjelpe med å redusere stress og angst. Dessuten er det svært viktig å få rikelig med mosjon og spise et hjerte-sunt kosthold fylt med frukt og grønnsaker.

Antiarytmika

Den vanligste metode for behandling av hjertebank er gjennom medisinering.
Den mest vanlige medisiner som brukes er antiarytmiske midler. Antiarytmika kommer i fire klasser. Klasse I antiarytmika er natriumkanalblokkere og bidra til å bremse impulsledning i hjertet. Klasse II er kjent som betablokkere og bidra til å bremse pulsen og kraft sammentrekning av hjertet. Klasse III er kaliumkanalblokkere og de fungerer ved å forbedre utvinning tid av hjerteceller etter en impuls. Til slutt blir klasse IV er kjent som kalsiumkanalblokkere, og de langsomme hjertefrekvensen ved å blokkere transporten av kalsium over celleveggene.

Andre medisiner

Noen andre medisiner som ofte brukes er digoksin og adenosin. Digoksin virker til å øke styrken av hjertemuskelsammentrekninger og også bremser ledning gjennom AV-noden. Adenosin fungerer på adenosinreseptorer å forsinke eller blokkere ledningen gjennom AV-knuten. Adenosin er kun brukt i akutte arytmi tilfeller fordi det er bare tilgjengelig i IV former.

Pacemaker

En pacemaker er en liten enhet som veier mindre enn 2 oz. Det er implantert like under huden rundt kragebeinet. The American Heart Association nettside melder at pacemakere er vanligvis brukes til å behandle bradykardi, som er en langsom hjerterytme. Pacemakeren fungerer ved å registrere elektriske impulser fra hjertet og levere en elektrisk impuls å korrigere arytmi.

ICD

Pasienter som har ventrikkeltakykardi, eller personer med gjenopplivning plutselig død, kan trenge en ICD (implanterbar defibrillator) kirurgisk implantert. Det er implantert under pasientens kragebeinet og leverer en elektrisk støt til hjertet hvis en arytmi er oppdaget.

Defibrillering

De fleste tenker på defibrillering som blir gjort når en person har sluttet å puste, eller er i alvorlig nød. Det kan gjøres hvis personen har arytmier eller hjertebank. Denne prosessen blir utført ved å plassere to årer eller putene på forsiden av brystet eller bryst og rygg. Defibrillering faktisk bidrar til å korrigere en arytmi ved å levere et elektrisk støt for å endre unormal rytme.

Kateterablasjon

Kateterablasjon er en prosedyre som vil bli planlagt og gjort i en cath lab på et sykehus eller medisinsk innretning. Prosedyren ødelegger små deler av elektriske baner i hjertet ved hjelp av et kateter (som er belagt ledninger). Fremgangsmåten innebærer å kartlegge hjertets elektriske signaler og ledning gjennom røntgenstråler, mens kateter blir satt inn i hjertet.

Grunner for hjerte hjertebank

Grunner for hjerte hjertebank


Hjertebank er følelsen av en racing eller bankende hjerte, uregelmessige hjerteslag, flagrende hjerteslag eller hoppet hjerteslag. Disse følelsene oppstår vanligvis i brystet, nakken og halsen, og kan føre til følelser av ubehag og svimmelhet. Sporadiske hjertebank er ganske vanlig, men når de forekommer ofte eller er ledsaget av arytmier (unormal hjerterytme), kan det tyde på et alvorlig problem. Hjertebank utvikle på grunn av en rekke faktorer.

Alvorlige medisinske tilstander

Hjertebank kan være en bivirkning av alvorlige underliggende medisinske tilstander, som hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel) og hjertearytmier (unormal hjerterytme). Hypertyreose oppstår når kroppen produserer for mye thyroid hormon, som påvirker stoffskiftet og forårsaker raske eller kraftige hjerteslag. Arytmi er en puls lidelse som kan resultere i bradykardi (uvanlig langsom hjertefrekvens) og takykardi (uvanlig rask puls). Medisinsk behandling er nødvendig for begge disse forholdene.

Perimenopause og overgangsalder

Kvinner i perimenopause og overgangsalder kan tidvis oppleve hjertebank som en bivirkning. En årsak til disse hjertebank, kan østrogen dominans kombinert med progesteron mangel, noe som resulterer i en ubalanse av hormoner forårsaket av kroppens forsøk på å stimulere eggløsning. Noen ganger hjertebank forekommer i forbindelse med andre menopausesymptomer, men ofte er de skjer utenfor eventuelle andre symptomer og uten forvarsel.

Sentralstimulerende

Sentralstimulerende midler, både lovlige og ulovlige, er kjent for å forårsake hjertebank hos noen mennesker. Eksempler på lovlige stimulerende midler inkluderer overdreven koffein (kaffe, te, brus) eller alkoholholdig drikke forbruk, visse antidepressiva, astma medisiner, decongestants og røyketobakk. Illegale sentralstimulerende midler som kokain, ecstasy, LSD (lysergsyredietylamid), kan PCP (Fensyklidin hydroklorid) og marihuana også forårsake hjertebank.

Vanlige betingelser

En annen ledende årsak til hjertebank er noe psykisk, fysisk eller følelsesmessig tilstand som kan skape en sterk innvirkning på pasientens fysiologi. Eksempler på vanlige (ikke-lidelse) faktorene omfatter angst eller nevrose, frykt, minner om tidligere traumatiske hendelser, felles emosjonelle plager og elektrolyttforstyrrelser. Andre mindre vanlige forhold som kan bidra til hjertebank som anemi, høy feber, felles stress, overdreven trening og generell dårlig fysisk helse.

Medisinske lidelser

En rekke andre lidelser bærer en risiko for hjerteklapp. Den vanligste av disse er panikklidelse, generalisert angstlidelse, hypoglykemi og seksuell aversjon uorden. Noen hjertelidelser, for eksempel hjerteklaffsykdommer, revmatiske hjertebetennelse, sick sinus syndrom og mitralklaffen prolaps, kan også forårsake hjertebank som en bivirkning. Sjelden, feokromocytom (chromaffin svulster i binyrene) har vært kjent for å forårsake hjertebank.

Bivirkninger av hjerte hjertebank

Bivirkninger av hjerte hjertebank


Hjertebank er en tilstand der du føler deg som om ditt hjerte er racing eller pounding innenfor brystet. Hjertebank kan bringes videre av mange faktorer, blant annet stress, medikamenter eller trening. Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er vanligvis ufarlige. Men i svært sjeldne tilfeller kan hjertebank føre til effekter som kan være alvorlige.

Synkope

Synkope er et midlertidig tap av bevissthet, eller besvimelse. Når du har hjertebank, kan din hjerterytme øke, noe som kan føre til at blodtrykket dramatisk slippe. En synkope kan være forårsaket av stress, smerter, trening, plutselig får opp eller fra å være altfor utmattet.

Cardiac Arrest

I sjeldne tilfeller kan hjertebank føre til arytmi (uregelmessige hjerteslag), noe som kan føre til hjertestans. Ifølge American Heart Association, kan hjertestans oppstår plutselig - ditt hjerte kan stoppe brått. Hvis du går inn hjertestans, vil du miste bevisstheten, vil puste bli anstrengt og pulsen vil enten slipp eller ingen puls vil bli oppdaget. Hvis disse symptomene utvikler seg, er det viktig å få rask legehjelp, som døden kan inntreffe.

Stroke

I tilfeller der hjertet hjertebank blir verre, vil hjertet begynne å skjelve stedet for å slå normalt. Som et resultat, vil blodblandingen og klumper vil begynne å dannes. Hvis en blodpropp løsner, kan blodpropp reise til hjernen og forårsake en hindring i en arterie. Hindringen kan da føre til slag eller død.

Hjertesvikt

Noen ganger dine hjertebank kan være forårsaket av en underliggende hjertesykdom. Hvis ditt hjerte fortsetter å slå ineffektivt for en lengre tid, kan dette føre til ditt hjerte ikke er i stand til å pumpe den nødvendige blod for kroppen din.

Rettsmidler

Ifølge Mayo Clinic, kan du behandle hjertebank ved å unngå triggere som forårsaker symptomene dine. Prøv å lindre symptomer på stress, så stress kan øke forekomsten av hjertebank. Sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein, nikotin, energidrikker og urte kosttilskudd, bør unngås hvis du har hjertebank. Også avstå fra å gjøre noen form for illegale rusmidler, som kokain, siden dette kan øke risikoen for å ha hjertebank.

Hjertebank Diagnose

The National Institute of Heath sier hjertebank kan føles som om hjertet ditt er racing, flagret, pounding eller hopper over en beat. Hjertebank kan oppstå mens du hviler eller under fysisk anstrengelse. Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er generelt ufarlige, og er ofte et resultat av trening eller stress. I sjeldne tilfeller kan de indikere en mer alvorlig tilstand som uregelmessig hjerterytme (arytmi).

Årsaker og risiko

Det kan være umulig å fastslå den nøyaktige årsaken til hjertebank, men noen vanlige triggere er nikotin, koffein og ivrige følelsesmessige reaksjoner som angst og stress.

Kalde og hoste medisiner og visse astma inhalator legemidler som inneholder sentralstimulerende midler som pseudoefedrin kan også forårsake hjertebank å skje.

Hormonelle endringer hos kvinner som menstruerer, gravide eller går gjennom overgangsalderen kan føre til hjertebank av hjertet. De er også mer sannsynlig hos personer som har en hjertefeil eller har hatt en tidligere hjerteinfarkt.

Eksamen

Legen din vil sjekke pulsen og blodtrykket og lytte til hjertet ditt gjennom et stetoskop for å finne ut om din hjerteslag er for rask eller uregelmessig. Som en del av eksamen, kan legen se etter indikasjoner på forhold som en hoven skjoldbruskkjertelen som kan være årsaken til hjertebank.

Tester

Diagnostiske verktøy kan også inkludere et elektrokardiogram (EKG). I løpet av denne ikke-invasiv prosedyre, blir sondene plasseres på brystet. De elektriske impulsene som er registrert av EKG bistå legen i fange hjerte abnormiteter som kan være årsaken til hjertebank.

En ekkokardiogram (ekko) er en ultralyd enhet som kan vise klare bilder av ditt hjertets funksjon og makeup. Ultralydbølger sendes ut og deres ekko blir registrert med et diagnostisk verktøy som kalles en svinger som er holdt utenfor kroppen din. En datamaskin deciphers informasjon og genererer bevegelige bilder på en skjerm.

Behandling

Hvis den fysiske eksamen og tester oppdage en primær hjerte lidelse som en arytmi, vil behandlingen fokusere på å bøte på den underliggende tilstanden.
Hjertebank i seg selv vanligvis ikke krever noen spesiell behandling annet enn å eliminere livsstilsfaktorer som kan aktivere dem.

Home Care

Hjertebank er mer tilbøyelige til å skje i perioder med høyt stress og / eller angst. Du kan prøve stress management strategier som meditasjon eller yoga.
Begrense inntaket av sentralstimulerende midler, inkludert nikotin og koffein. De kan gjøre ditt hjerte hastighet opp og forårsake hjertebank.

Pass på å holde et våkent øye med kolesterol og blodtrykk nivåer.