Digidexo.com

farmasøytisk renset fiskeolje

Ikke-farmasøytiske herpes behandling

Genital herpes er en sykdom som overføres fra en person til en annen gjennom seksuell kontakt når herpes simplex virus (HSV) kommer inn i kroppen gjennom brudd i hud eller slimhinner. Ifølge Mayo Clinic, har ca 1 i fem voksne genital herpes. Men ikke mer enn 90 prosent av dem ikke vet det. Mange som har herpes har ingen symptomer og passerer det over på andre gjennom asymptomatisk "Shedding" av viruset. Men de som faktisk får symptomer lider utbrudd i genital regionen som spenner fra mildt irriterende for ekstremt smertefullt. Mange naturlige og homøopatiske midler hevder å behandle herpes, og det er påstander om at justeringer i kosthold og livsstil også bidra til å minske hyppigheten av utbrudd. Men er ikke-farmasøytiske behandling effektiv?

Tradisjonell behandling

Herpes er tradisjonelt behandlet, om enn ikke kurert, med antivirale legemidler som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Disse medikamentene gå av merkenavn av Zovirax, Famvir og Valtrex. Disse medikamentene helbrede sår før etter det første utbruddet, redusere hyppigheten av påfølgende utbrudd (inkludert varighet og symptomer) og minimere sjansen for å overføre viruset til seksuelle partnere gjennom asymptomatisk Shedding. Noen mennesker bruker antivirale midler på en etter behov, mens andre tar dem daglig. Undertrykkende terapi er anbefalt for herpes lidende som opplever mer enn 5 utbrudd per år.

Kosthold og livsstil

Ifølge FDA, vet forskerne ikke vet hva som forårsaker herpes utbrudd til å gjenta seg. Det har vært påstander om at utbrudd utløses av stress, sykdom, dårlig ernæring, menstruasjon og friksjon i underlivet forårsaket av sex. FDA sier disse påstandene har noe vitenskapelig grunnlag, spesielt når det gjelder faktor på stress. Det er ikke mulig å vite hva som kom først - herpes utbrudd eller stress som følger med det.

Herbal & holistiske behandlinger

Ifølge Mayo Clinic, er ingen urte eller holistiske herpes behandlinger vist seg effektiv i behandling av herpes. En populær over-the-counter behandling er L-lysin, men mens anekdotiske bevis tyder på gode resultater, studier på bruk av L-lysin indikere at det ikke er effektivt i å forebygge herpes utbrudd eller forkorte varigheten. Lignende påstander har blitt gjort om den botaniske rød marine alger og urter som brukes lokalt, for eksempel de som inneholder sitronmelisse og kamfer olje.

Lindre Herpes Symptomer Naturligvis

Ikke-medikamentell behandling av herpes i stor grad innebærer å redusere ubehag forbundet med utbrudd. The Mayo Clinic tilbyr flere tips om hvordan du kan lindre symptomene ikke-farmasøytisk. Bruk bomull undertøy og løse klær og urinere mens du tar et bad; vekselvis, helle varmt vann over underlivet etter vannlating. To ganger om dagen soaks i karet er nyttig, som er sprinkling maismel over det berørte området under badekaret. I tillegg er garvesyre finnes i te kan bidra til å redusere smerte og kløe. Påfør et kjølig, fuktig tepose til lesjoner. En is pakning kan anvendes i tillegg. The Mayo Clinic advarer spesielt mot å bruke aktuell kremer eller salver til lesjoner, fordi disse ofte gjøre utbruddet verre.

Er ikke-farmasøytiske behandlinger den beste?

FDA setter hvert medikament det godkjenner gjennom strenge forskning og testing - med andre ord, er effektive i behandling av herpes farmasøytisk behandling. The Mayo Clinic spesifikt advarer om at urte og botaniske rettsmidler og over-the-counter produkter, slik som L-lysin - som ikke bærer FDA-godkjenning - er definitivt ikke nyttig til infisert partner av en herpes lidende. Alle med herpes som er seksuelt aktive bør bruke undertrykkende medisiner foreskrevet av lege.

Temperaturregulering av Food & farmasøytiske produkter

Temperaturregulering av Food & farmasøytiske produkter


Riktig kontroll av temperaturen på matvarer og farmasøytiske produkter, er viktig på grunn av feil behandling av disse forhold kan bidra til utvikling av matbårne sykdommer, og en reduksjon i effektiviteten av medikamenter.

Kald mat

Ifølge US Department of Agriculture, bør du holde kald mat ved en temperatur på 40 grader Fahrenheit eller lavere for å hindre vekst av bakterier. Du bør ikke la maten ut av kjøleskapet, og bør også sørge kjøleskapet holdes ved riktig temperatur.

Hot Foods

Du bør holde varm mat ved en temperatur på 140 grader Fahrenheit eller høyere. Kjøle noen rester raskt slik at de ikke avkjøles for mye og gi rom for vekst av skadelige bakterier.

Farmasøytiske produkter

Oppbevar farmasøytiske produkter på et sted med en moderat temperatur med mindre apoteket råder kjøle et produkt. Unngå å utsette dem for ekstreme temperaturer. Ikke oppbevar legemidler på badet fordi fuktigheten og varmen kan føre dem til å bli dårligere.

Ikke-farmasøytiske rettsmidler for depresjon

Depresjon kan være en kronisk sykdom som i stor grad påvirker den daglige driften av lidelse enkelte. Depresjon kan svekke en persons evne til å fokusere, funksjon på jobb og kan påvirke deres evne til å få en fredfylt natts søvn. Den vanligste måten å behandle depresjon er gjennom medisinering, men flere mennesker undersøker ikke-farmasøytiske rettsmidler for depresjon.

Rettsmidler for depresjon

Depresjon kan være forårsaket av mange ting, for eksempel lave nivåer av visse nevrotransmittere, illegale rusmidler og livshendelser. Depresjon kan lamme folk, forlater dem følelsen håpløs og avskåret fra resten av verden. Det er ikke-farmasøytiske midler som brukes til å behandle depresjon med positive resultater.

For flere år andre kulturer har oppdaget fordelene med akupunktur, og det er helbredende egenskaper. Akupunktur har vært brukt med deprimerte pasienter og har vist seg å øke stemningen kjemikalier i hjernen som Serotonin og dopamin.

Vitenskapen om akupunktur består av å sette inn svært små nåler i visse områder av kroppen. Nålene bo i en posisjon i flere minutter og ofte folk sovner og føle seg helt avslappet på grunn av utgivelsen av humør kjemikalier.
Akupunktur er beregnet for bruk en gang i uken i løpet av to til tre måneder. Hvis folk begynner å føle deres depressive symptomer kommer tilbake, bør de gjøre oppfølging økter.

En annen form for behandling er kognitiv atferdsterapi. Denne formen for terapi er svært nyttig i behandling av alle former for depresjon. Den enkelte møter vanligvis med terapeut en gang ukentlig og lekser er ofte gitt.

Terapeuten samarbeider med den enkelte for å hjelpe dem i å se at deres tanker er irrasjonelle og er basert på en usunn visning av selvtillit. CBT, som det er bedre kjent under, går for fire til seks måneder. Det er troen på at hvis den enkelte hadde en bedre selvtillit visning, så symptomene på depresjon vil bli løftet.

Det er alltid oppmerksom på at hvis de depressive symptomene blir verre, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Urter brukes i farmasøytisk Utarbeidelse av munnen vasker

Mouthwashes er formulert for å drepe bakterier og bakterier som forårsaker dårlig ånde. De kan også brukes for å redusere hulrom og utbruddet av gingivitt; noen merker hevder å bleke tennene også. De fleste farmasøytiske munnskyllevann er laget med alkohol, sakkarin, natriumkloritt, benzalkoniumklorid og fluor (og litt mynte til å forlate en frisk følelse i munnen), ingredienser som synes å gjøre mer skade enn godt.

Betydning

Når en person tenker på munnskyllevann, kan de merkene som kommer til hjernen være Omfang, Listerine eller Lavoris, populære produkter som du kan finne på ditt apotek eller dagligvarebutikk. Men av de tre børsnoterte merkevarer, bare en er laget med naturlige urter, og ingen skadelige kjemikalier eller alkohol er lagt for å drepe bakterier; dette produktet er Lavoris. Forbrukerne er å finne ut at munnskyllevann som ikke inneholder alkohol og sakkarin er tryggere og mer effektiv for barn så vel som for eldre.

Funksjoner

Som en samvittighets shopper som ønsker å kjøpe et munnvann produkt som er trygt og effektivt, må du lese ingredienser på baksiden etiketten. Mouthwashes laget med urter inneholder slike ingredienser som aloe vera, trollhassel, bayberry, hvit eik bark, tea tree olje, hestekastanje og indisk penny vorte for å nevne noen. De kan også inneholde ingredienser som peppermynte ekstrakt, fedd ekstrakt, kanel ekstrakt og myrth ekstrakt, som er ingredienser som er utvunnet fra planter.

Typer

Når vi leter etter urte ingredienser, er du ikke kommer til å finne dem i merkenavn som Scope, Listerine eller Colgate Total Plax munnvann. Men vil du finne dem i produkter som Lavoris, Biotene og tea tree olje munnskyllevann. Du vil også finne at Denta Force, Peri-Gum Mouth Wash, Kiss My Face og Jasons Nutri Smile er merkevarer munnskyllevann som bruker noe annet enn urter.

Funksjon

Urter i munnskyllevann ta plassen til skadelige kjemikalier. For eksempel er Peri-Gum Mouth Wash laget med cayenne, bloodroot, solhatt, laurbær og peppermynteolje. Jasons Nutri Smile produkter er laget med grapefruktkjerneekstrakt, kanel og appelsinskall olje. Denta Force munnvann bruker 13 essensielle oljer eller ekstrakter, hvorav noen er salvie ekstrakt, anisolje, sandeltre og peppermynteolje. Alle disse urtene arbeide for å ta vare på dårlig ånde, kjempe plakk, styrke tannkjøttet og kjempe mot gingivitt, forlate en person med en sunn munn uten menneskeskapte kjemikalier.

Fordeler

De fleste munnskyllevann på markedet bruke skadelige ingredienser som alkohol og sakkarin. Selv om munnen vasker er midlertidig effektive, kan skadelige ingredienser hjelpe til å tørke ut munnen. En tørr munn havner bakterier. Effekten av munnskyllevann laget med urter som salvie ikke bare blir kvitt dårlig ånde, men også fungerer som en antiseptisk å bli kvitt infeksjoner som kan være årsaken til dårlig ånde. Ved hjelp av en munnvann laget med fennikel, mynte eller persille vil også bli kvitt problembakterier samtidig holde munnen fuktig. Det vil ikke forlate en sterk brennende smak i munnen, eller vil det skade følsomt vev i munnen.

Slik får du tak Lister over Farmasøytiske Reps

Slik får du tak Lister over Farmasøytiske Reps


Leger, sykehus og apotek bruker et system for å holde styr på apotek representanter. Dette kan være en database eller noen form for journalføring som inneholder kontaktinformasjon. Du kan finne lister gjennom fagblader og foreninger, nettverk med andre apotek fagfolk og på Internett.

Bruksanvisning

Naviger din nettleser til SK & A Pharmacy mailingliste nettsted (se Ressurser). Dette er en tjeneste som tilbyr en liste med mer enn 100 000 apotek representanter. Fyll ut informasjonsboksene til høyre på websiden. Den forespurte informasjonen inkluderer kontaktinformasjon, e-post, staten du jobber i, apotek tittel, beliggenhet og type tjeneste. Legge til dine kommentarer og klikk deretter på "Get Quote nå." Du vil motta ytterligere informasjon og muligheten til å be om gratis rapporter med informasjon vedrørende legemiddel representative lister.

Gå til NAPRx (National Association of Pharmaceutical Representanter) hjemmeside på internett (se Ressurser). NAPRx er et nettsted dedikert til bransjeorganisasjonen for farmasøytiske representanter. Omfattende informasjon er gitt på ulike felt av farmasøytiske reps, magasiner, medlemskap, nyheter og kontaktpersoner. Logg inn til "Medlemskap Area" til venstre på skjermen for å benytte denne tjenesten.

Besøk Rep Association nettsted (se Ressurser). Dette vil vise deg en nasjonal katalog av regionale profesjonelle salgsrepresentant foreninger. Denne listen er ikke omfattende, men det gir en utmerket ressurs for å oppnå farmasøytiske representative lister. Du kan abonnere på dette nettstedet ved å klikke på "Abonner nå" -knappen til venstre, eller du kan bla gjennom sine lister over representanter til å skape din liste. De gir navn, adresse, kontaktinformasjon, telefonnummer og e-post. Listen er delt av staten for å gjøre søket enklere.

Farmasøytiske rolle i HIV og AIDS

Farmasøytiske rolle i HIV og AIDS


Globalt, UNAIDS anslår at over 36 millioner mennesker lever med hiv og aids, som i juli 2010. Organisasjonen anslår også at en annen 22 millioner har dødd som følge av epidemien. Som HIV og AIDS behandlinger har avansert, har legemidler og farmasøytiske selskaper blitt viktige aktører i kampen for å bekjempe sykdommen. Striden rundt prisene på disse behandlingene har tatt i sentrum, spesielt i utviklingsland som er hjem til en betydelig del av den levende HIV / AIDS befolkningen.

Generic Drug Fremskritt

Siden 2000 har generiske narkotika produsenter og forhandlinger med store farmasøytiske selskaper ført til en dramatisk nedgang i kostnadene for mange HIV / AIDS-behandlinger, som har vært en viktig faktor i suksessen av epidemien ledelse. I utviklingslandene hardest rammet av epidemien, har antiretrovial narkotika tilgjengelighet og prisen synker resultert i langt mer vellykket sykdomshåndtering i nederste og middelklasse populasjoner. Likevel, mange anti-AIDS-medisiner forbli tilgjengelig bare for dem i Vesten på grunn av pris og farmasøytisk lisensiering.

Kritikere av legemiddelindustrien

Mange kritikere av den farmasøytiske industrien mener at det er urettferdig for bedrifter å gjøre stor fortjeneste på legemidler som trengs for å bekjempe et globalt folkehelse krise. Utviklingslandene har lenge kritisert vestlige selskaper som holder patenter på AIDS / HIV-medikamenter; de hevder at disse selskapene er begrensende og bremse effekten farmasøytiske fremskritt kan ha på epidemien ved å belaste for høy pris for dette stoffet. Som et resultat, har land som India, Brasil og Sør-Afrika tillatt ikke-vestlige selskaper å krenke utenlandske patenter for å gjøre narkotika tilgjengelig billig.

Lagdelt Priser

For å øke effekten av legemidlene, har store legemidler forhandlet en lagdelt prissystemer for HIV / AIDS-legemidler. Lagdelt prising betyr at pris selskapene betalt for sine narkotika er fleksibel. Beløpet beregnes ved å vurdere den gjennomsnittlige inntekten per person for nasjonen. Imidlertid er denne praksisen kritiseres: Utviklingslandene føle prisstrukturen er fortsatt for godt kontrollert av legemidler.

Behov for Pharmaceutical Advancement

Fordi narkotika toleranse er et problem i HIV / AIDS-behandlinger, er fremskritt i legemidler stadig trengs i HIV / AIDS slaget. Dette sikrer at farmasøytiske selskaper med store narkotika-utviklingsbudsjetter vil fortsatt være viktige aktører i battling epidemien.

Kombinasjonsterapier

De fem grupper av antiretrovirale legemidler er nukleotid reverstranskriptasehemmere, Non-nukleosid reverstranskriptasehemmere, proteasehemmere, Fusion eller Entry-hemmere, og integrase hemmere. En kombinasjon av disse legemidlene er nødvendig for å lykkes med å bekjempe HIV / AIDS. Imidlertid er kombinasjonsterapi et individ mottar i ulike deler av verden ofte bestemt av pris og tilgjengelighet, ikke av effektivitet. Siden farmasøytiske selskapene er opptatt av både fremme av behandlinger og gjøre en fortjeneste på sine produkter, fortsetter de å bli involvert i en etisk tug-of-war.

Hva farmasøytiske selskapene er i Texas?

Hva farmasøytiske selskapene er i Texas?


Across Texas, i store byer som Houston, San Antonio, Dallas og hovedstaden i Austin, noen farmasøytiske selskaper tilbyr utviklings medisin på områder som kreft og hjerte- og karsykdommer gjennom nanoteknologi og lipoprotein forskning, mens andre fokuserer på bistand for kliniske studier for å gjøre narkotika tryggere for generell bruk.

Academy Bio-Medical Co.

Academy Bio-Medical Co i Houston, Texas, forsker lipoproteiner og apolipoproteinene, som er relatert til koronar sykdom, intestinal helse og økt kolesterolnivå. De leverer antistoffer for forskning av lav tetthet lipoproteiner i aterosklerose, humane serumproteiner og polyklonale antistoffer mot selskaper som Pfitzer Pharmacia, Janssen Pharmaceutica og Johns Hopkins University.

Tilgangs Farmasi

Primært fokusert på onkologi, Tilgangs Pharmaceuticals spesialiserer seg på nanoteknologi og kreft og støttebehandling. Per november 2010, og tilbyr tilgang til en FDA godkjent produkt, MuGard, som behandler Mucositt, sår langs munnen og tannkjøttet på grunn av kjemoterapi. Tilgang har fem mer narkotika i klinisk utvikling og preklinisk utvikling, inkludert Thirabine for lympoma og leukemi behandling og Cobalamin for oral tilførsel av insulin og veksthormon gjennom kroppens vitamin B12 opptak mekanisme. Tilgang hovedkontor er i Dallas.

Kliniske Worldwide Trials

Med Drug Development Solution divisjon i Austin og Clinical Research Services i San Antonio, fokuserer Kliniske Worldwide Trials på hjerte, sentralnervesystem og inflammatoriske sykdommer midten til slutten stadium narkotika utviklingstjenester. Verdensomspennende kliniske studier hjelpemidler selskaper i markedsføring prøvelser, sent stadium forskning og observasjonsstudier. Selskapet utvikler og gjennomfører farmasøytisk forskning for å fremme sikrere og mer effektive metoder for behandling av sykdommer.

Hvordan finne Prescription Assistance og tilbud Farmasøytiske for lav inntekt Seniors

Hvordan finne Prescription Assistance og tilbud Farmasøytiske for lav inntekt Seniors


Ifølge Henry J. Kaiser Family Foundation, $ 234 100 000 000 ble brukt i 2008 på reseptbelagte legemidler i USA alene. For mange lavinntekts eldre som er på vanlige medisiner, er denne kostnaden noe de måtte pådra eller risiko mulig helsemessige komplikasjoner. Mens kostnadene for medisiner fortsetter å stige, er det mange statlige, kommunale og private programmer som er laget for å hjelpe lav inntekt seniorer råd til sine medisiner og fortsette å motta den helsehjelpen de trenger.

Bruksanvisning

•  Se i telefonboken for antall din lokale Department of Health and Human Services. Ring for å spørre om mulige farmasøytiske narkotika assistanse programmer. Du må kanskje sette opp en avtale med en saksbehandler og fylle ut papirene om din inntekt og husholdningsstørrelse.

Kontakt din lokale Frelsesarmeen plassering. Mange Frelsesarmeen grener gi gratis resept rabatt kort for å redusere kostnadene for reseptbelagte medisiner. Bruk dette kortet på deltakende apotek og du vil motta en rabattert andel av kostnadene.

Kontakt Partnerskap for Prescription Assistance og se om du er kvalifisert for noen av sine bistandsprogrammer. Besøk sin nettside eller ringe 1-888-477-2669. Du blir nødt til å gi en liste over dine medisiner og inntekter informasjon for å søke om hjelp.

Gå gjennom alle dine medisiner og skrive ned navnene deres. Mange store butikker tilbyr nå visse medisiner i generisk form for så lite som $ 4,00. Ring apoteket på en av disse butikkene og se om du kan motta noen av dine medisiner i generisk form, og hvis medisiner inngår i butikkens rabatt medikamentliste.

Se på merkenavn rusmidler du ta og finne ut hvilke farmasøytisk selskap gjør dem. Du kan be din lokale apoteket hvis han har et kontaktnummer for selskapets hjelpeprogram. Mange av de store farmasøytiske selskaper tilbyr assistanse for lav inntekt seniorer og enkeltpersoner. Dersom du er kvalifisert for disse programmene, vil selskapene levere medisiner til legens kontor for gratis.

Tilskudd til farmasøytiske selskapene

Tilskudd til farmasøytiske selskapene


Nye medikamentelle behandlinger tillate folk å leve med forholdene som tidligere kunne ha vært ødeleggende eller dødelig. Psykiatere og leger kan foreskrive medisiner for pasienter klaget over en rekke plager fra depresjon til hårtap. Verdensomspennende inntekter på legemidler gått $ 600 000 000 000 i 2006, ifølge Forbes.com, men hvor mye narkotika selskaper må bruke penger for å utvikle sine produkter. I & ldquo; Journal of Health Economics, & rdquo; Joseph Dimasi skriver at de kan bruke så mye som $ 802 millioner å utvikle bare en ny medisin til poenget med FDA-godkjenning. For mange farmasøytiske selskaper, føderale og private tilskudd finansiere forskning og utvikling av legemidler.

Orphan Drug Program

Statlige incentiver er tilgjengelig for bedrifter som utvikler behandlinger for sjeldne sykdommer, ifølge FDA nettside. Office of Orphan Produkter Development (OOPD) gir tilskudd til disse behandlingene gjennom Orphan Produkter Grants Program. Det er også et stipend tilgjengelig spesielt for utvikling av pediatriske behandlinger, Pediatric Device Consortia (PDC) program. Bevilgninger gjennom dette programmet er for behandlinger utviklet for alle barn og ikke bare barn med sjeldne tilstander.

Small Business Innovative Research Program

US Department of Health and Human Services tilbyr Small Business Innovative forskning (SBIR) tilskudd til bedrifter basert i USA. Ifølge National Institutes of Health nettsted, formålet med tilskuddet er å stimulere til små bedrifter, bedrifter eid av kvinner og lavinntekts bedrifter til å delta i forskning og utvikling av nye medisiner. Applikasjoner for dette tilskuddet er tilgjengelige på Grants.gov nettstedet, sammen med andre føderale tilskudd.

Alzheimer & rsquo; s Disease Drug Development Program

The National Institutes of Health tilbyr også dette tilskuddet for utvikling av legemidler for Alzheimers & rsquo; s. Den Grants.nih.gov hjemmeside forklarer at dette tilskuddet & rsquo; s formål er å fremme forskning ment å redusere virkningene av Alzheimer & rsquo; s sykdom og å reparere kognitiv evne og Alzheimer & rsquo; s atferdssymptomer. Det er tilgjengelig for alle private, offentlige, for-profit eller non-profit selskap, og selv til noen grener av byen og statlige myndigheter. Applikasjoner for dette tilskuddet er tilgjengelige på Grants.nih.gov hjemmeside.

Rapid Tilgang til Intervensjons Development

Selv ikke en bevilgning, setter RAID programmet non-profit farmasøytiske selskaper i kontakt med de ressursene de trenger for gratis. Programmet er også åpent for universiteter. Det gir viktige tjenester som bulk utvikling av kjemikalier og molekyler, samt utarbeidelse av analysemodeller, ifølge Northwestern University nettsted. Som med alle NIH-programmer, programmer er tilgjengelig gjennom Grants.gov hjemmeside.

Hvordan farmasøytiske selskapene beskytte sine Brand?

Hvordan farmasøytiske selskapene beskytte sine Brand?


Legemiddelfirmaer er ikke som andre industribedrifter og i mange år har ikke beskyttet sine merkevarer ved direkte reklame til forbrukerne, selv om dette er i endring. I tillegg farmasøytiske selskaper mister $ 75 milliard dollar i året til falske legemidler, som i 2010, ifølge Pharmpro.

Typer

Farmasøytiske selskaper beskytte sine merkevarer gjennom anticounterfeiting tiltak og ved å etablere et helt bilde med farmasøyter, leger og forbrukere.

Funksjoner

Anticounterfeiting metoder som benyttes av farmasøytiske selskaper for å beskytte sine merkevarer inkluderer koding et stoff slik at forbrukeren kan tekstmelding den unike koden og kontrollere ektheten. Andre tiltak er en elektronisk stamtavle som sporer narkotika data i hele forsyningskjeden. Annonsering fokuserer på å utvide anerkjennelse av etablerte merkevarer og over-the-counter narkotika markedet, og bygge navn anerkjennelse av nye reseptbelagte legemidler.

Funksjon

Noen farmasøytiske selskaper beskytte sine merkevarer gjennom sentraliserte funksjoner, mens andre har en egen avdeling for rollen som merkevare sikkerhet. Kostnaden for slike aktiviteter varierer fra noen hundre tusen til flere millioner hvert år.

Ikke-farmasøytiske måter å øke HDL

High-density lipoprotein kolesterol eller HDL kolesterol, kalles ofte gode kolesterolet for sin evne til å bryte ned og fjerne dårlige kolesterolet fra blodårene og redusere sjansen for hjerte-og karsykdommer. Det er flere måter å heve HDL-nivåer naturlig uten å ty til farmasøytisk assistanse.

Diett

Flere matvarer kan bidra til å øke HDL-nivåer i blodet. Å spise mørk sjokolade med 70 prosent eller mer kakao kan bidra til å øke HDL. Spis 40 gram eller mindre i uken. Drikk nybrygget grønn te for å øke HDL, bor borte fra flaske grønn te. Ta vitamin D-tilskudd for å øke HDL-nivåer med 30 mg / dl. Hold deg unna hydrogenert fett samt maismel og hvete.

Trening

Trening ofte å heve HDL-nivåer i blodet. Øvelse for 30 minutter fem ganger i uken for å bidra til å øke HDL nivå. Gjøre aerobic trening for å styrke hjertet og holde kroppsvekten din på et håndterbart nivå. Senke kroppsvekt og holde kroppen fett under vektige nivåer kan øke HDL. Velge sunn mat som frukt og grønnsaker for å holde kroppsvekten nede. Unngå fet, stekt mat, og holde seg borte fra sukker-pakket godbiter.

Alkoholforbruk og røyking

Ifølge Mayo Clinic, i noen studier HDL nivå kan heves med et moderat forbruk av alkohol. Det er ikke nok studier for å fremme forbruket av alkohol for høyere HDL-nivå, så hvis du ikke drikker ikke start. Hvis alkohol er en del av din livsstil, drikke med måte, vier oppmerksomhet til hvor mange enheter alkohol du inntar.

Røykeslutt har vist seg å øke HDL nivå. Røyking senker HDL nivå og får blodet til å koagulere ofte. Røyking potensielt endrer sammensetningen av HDL, forårsaker det å miste sin helsemessige fordeler. Røykeslutt umiddelbart kan, ifølge Mayo Clinic, heve HDL nivå med 10 prosent.

Etiketter brukt av farmasøytiske selskaper

Produksjon og distribusjon av lisensierte legemidler er et område som krever strenge kvalitetskontroller, samt en høy grad av tilsyn. Drug krav til merking er på plass for å sikre riktig håndtering og distribusjon av kontrollerte stoffer. Disse prosessene gi et middel for sporing og overføring av korrekt informasjon mellom bedrifter, etater og forbrukere.

Identifikasjon

Behovet for å kontrollere hvordan legemidler er produsert og markedsført har ført til noen ganske stramt lovgivning om hvordan reseptbelagte etiketter vises. Narkotika forsendelser laget av farmasøytiske selskaper er pålagt å følge strenge emballasje og merking retningslinjer. Forskrifter og retningslinjer blir satt på plass av US Food & Drug Administration og andre etater for å informere og beskytte forbrukeren, samt hindre produksjon av falske legemidler og ulovlig trafficking. Disse kravene også arbeide for å hindre medisinske feil innenfor de mange nivåene i helsevesenet.

FDA merking forskrifter

Den Prescription Drug og markedsføringsloven av 2006 krever farmasøytiske selskaper til å omfatte visse typer informasjon om reseptbelagte etiketter. Informasjon som kreves omfatter doseringsanvisningen, medikamentnavn, dosering beløp og mulige bivirkninger. I tillegg er innsatser som inneholder narkotika informasjon og instruksjoner for bruk også nødvendig innen emballasjematerialene. Disse prosedyrene er på plass for å regulere distribusjonskanaler, samt narkotika sikkerhet og effektivitet. Informasjonen på etiketten begrenser også hvordan narkotikasendingene kan markedsføres innen helsevesenet.

Standarder

For å møte føderale myndighetskrav, farmasøytiske selskapene sysselsetter en rekke prosedyrer innen produksjon og pakking av kontrollerte stoffer. Disse prosedyrene bestemme hvordan etiketter og materialer er inspisert og spores innenfor produksjonsprosessen. Inspeksjon prosesser omfatter flere sjekkpunkter der inspektørene er nødvendig for å validere og sign-off på hvert element. Før levering, mottar hvert element sin egen sluttkontroll for å verifisere alle inspeksjons nivåer har signert av, og for å sikre etiketten på emballasjen og innholdet møte regulatoriske standarder.

Markedsføring

Når markedsføring nylig godkjente legemidler, offentlige forskrifter krever farmasøytiske selskaper å merke sine poster i henhold til en spesifisert format. Dette formatet er utviklet for å gi tilgang til nødvendig informasjon ved helsetjenester utøvere. I tillegg må noen markedsføringsmeldinger rettes i henhold til informasjonen som vises på etiketten i forhold til narkotika formål og bruk. Dette mandatet ble satt på plass for å hindre farmasøytiske selskaper fra å utnytte helsesektoren gjennom falsk representasjon av bruk av produktet.

Betraktninger

FDA vedtatt Food Drug & Cosmetic Act i 1951. Denne lovgivningen krever ulike merking retningslinjer for ulike klassifiseringer av narkotika. Som et resultat, reseptbelagte medisiner har strengere krav til merking enn over-the-counter, eller reseptfrie legemidler. Dette har resultert i økte kostnader for farmasøytiske selskaper å oppfylle krav til merking for reseptbelagte medisiner. Disse kravene ta opp behovet for å kunne spore, regulere og inneholde kontrollerte stoffer innen forbrukermarkedet.

Farmasøytiske bruksområder isopropylalkohol

Farmasøytiske bruksområder isopropylalkohol


Isopropylalkoholen er også kalt rubbing alkohol eller IPA. Denne alkoholen er brukt i flere prosesser innen det farmasøytiske felt. Seks av disse fremgangsmåtene er som en forløper, desinfeksjonsmiddel, løsningsmiddel, konserveringsmiddel, ekstraksjonsmiddel og kjølevæske.

Precursor

Isopropanol er en billig forløper i annen industri legemidler. En forløper er en kjemikalie som brukes som utgangsmateriale som omdannes til andre kjemikalier. Mange legemidler inneholder langkjedede alkoholer inne fra isopropylalkohol. Ifølge Scorecard, disse kjemikaliene inneholder aceton, glyserol og isopropylacetat.

Desinfeksjonsmiddel

Desinfeksjonsmiddel er en viktig anvendelse av isopropylalkohol. Flytende ved romtemperatur, er isopropylalkohol påført farmasøytiske utstyr for raskt å komme ned groper og sprekker. Rubbing alkohol er giftige for mange organismer og ødelegger bakterier og sopp. Det fordamper og etterlater ingen skadelige rester på utstyret.

Løsemiddel

Ifølge Dow Chemical, er isopropylalkohol mest vanlige anvendelse som et oppløsningsmiddel, og den andre mest vanlige bruk er som en forløper. I en kjemisk reaksjon, blir væsken som inneholder reaktantene kalt løsningsmidlet. Som etanol og vann, er isopropylalkohol et polart oppløsningsmiddel, slik at det blander seg fullstendig med disse stoffer, og oppløsningen forblir klar og unclouded. Imidlertid kan dette blande karakteristiske skape en sikkerhetsrisiko på grunn av isopropylalkohol er giftig.

Konserveringsmiddel

Toksisiteten og dehydrerende virkning av isopropylalkohol gjør det et nyttig konserveringsmiddel. Væsken fordamper ikke hvis det er holdt i en tett lukket beholder. Sotede glassbeholdere, inkludert grønne og brune krukker, begrense reaksjoner forårsaket av sollys.

Ekstraktant

I farmasøytiske produkter, er det nødvendig å trekke ut kjemikalier fra en plante eller et dyr. Ekstraktene kan kombineres til en brukbar dose av medisin, eller studert, slik at den kjemiske reaksjon for å frembringe en bestemt substans kan bli funnet. Husk at isopropylalkohol er polar, slik at det er mye lettere å trekke ut andre polare kjemikalier fra en biologisk kilde. Det er også lettere å trekke ut væske ved hjelp av IPA.

Kjølevæske

Isopropyl alkohol har et lavere kokepunkt enn vann, slik at det vil fordampe raskt, fjerning av varme. Dette er et pluss for farmasøytiske oppskrifter, som krever en bestemt temperatur eller spekter av temperaturer.

Gjør de fleste farmasøytiske representanter må signere en kontrakt?

Gjør de fleste farmasøytiske representanter må signere en kontrakt?


Farmasøytiske representanter markedet de siste fremskritt innen helsesektoren. Ofte er de kongelige til informasjon som er sensitiv åndsverk og signere en kontrakt er ofte nødvendig for disse representantene. Beskytte sine verdifulle funn i forskning forsøk er et must for alle store farmasøytiske organisasjon.

Betydning

En kontrakt er en juridisk bindende dokument som skisserer ansvar mellom de to partene. Kontrakten regulerer de juridiske grunnleggende om forholdet. For en ansatt som jobber i legemiddelindustrien, informerer deg om dine forpliktelser når beskytte informasjon i selskapet. For en arbeidsgiver, beskytter den verdifull informasjon relatert til ny-to-market legemidler og eksisterende produkter.

Fordeler

Fordelen av å ha en kontrakt er at du vet lengden på sikt av sysselsettingen. Du har også skriftlig detaljer om lønnen din, relaterte fordeler og eventuelle vilkår knyttet til bonus insentiver.

Betraktninger

Hvis du skal signere en kontrakt knyttet til arbeid som farmasøytisk representant, nøye gjennom vilkårene og betingelsene. Pass på at hvis du mister din posisjon, på grunn av nedbemanning eller endringer i markedsforholdene, at kontrakten ikke hindrer deg fra å søke annet arbeid i den farmasøytiske industrien. Kontraktsbestemmelser kan hindre deg fra å søke arbeid med konkurrenter.

Etterlevelse i den farmasøytiske industrien

Legemiddelindustrien er sterkt regulert av statlige og føderale lover. Det amerikanske Food and Drug Administration gir også retningslinjer til den farmasøytiske industrien knyttet til produksjon og merking. Farmasøytiske selskaper, forskere og farmasøyter er forventet å overholde samsvars standarder etablert i deres bransje.

Funksjon

Office of Inspector General, av US Department of Health and Human Services, innstiftet et oppfølgingsprogram for den farmasøytiske industrien. Programmet er utviklet for å sette standarder og forventninger for hvordan farmasøytiske selskaper utvikler, produserer og markedsfører sine legemidler.

Formål

Compliance regelverket er utviklet for å sikre og øke sikkerheten for forbrukere som bruker legemidler. Følgelig, apotek samsvarskravene er på plass for områder som laboratorium forurensningskontroll, kvalitetstesting kontroll, kliniske studier og forskning, ingredienser, og merking.

Effekter

Å ha farmasøytiske overholdelse standarder på plass reduserer mengden av medisiner tilbakekallinger, samt reduserer antall rapporterte uønskede medisiner reaksjoner. Det minimerer også potensialet for uetisk praksis.

Advarsel

Uten compliance programmer, ville farmasøytiske selskapene ikke har noen regler å følge når det gjelder ingrediensene de bruker i sine produkter eller hvordan de velger å merke sine medisinering flasker.

Hvordan Kast Farmasøytiske og personlig pleie produkter

Hvordan Kast Farmasøytiske og personlig pleie produkter


Legemidler og personlig pleie produkter er kjent ofte under forkortelsen av PPCPs. Enkelt sagt, de refererer til produkter som brukes av mennesker for enten helsemessige grunner eller kosmetiske grunner, samt landbruksnæringen som bruker dem til å øke veksten av husdyr. Legemidler og personlig pleie produkter ut i miljøet på to måter: når vasket av eller gått gjennom kroppen i kloakkledninger. Mens denne prosessen er ikke noe som mange av oss kan gjøre mye om, hva vi kan gjøre er skikkelig kast disse produktenes emballasje. Dette er spesielt viktig siden emballasjen kan påvirke miljøet på uønskede måter. Heldigvis, gode avhendingsmetoder er tilgjengelige.

Bruksanvisning

•  Ta ut alle legemidler som du ikke trenger lenger fra sine opprinnelige beholdere og bland dem inn i kattunge søppel. Et alternativ til å gjøre dette er å blande alle pillene eller kapsler med brukt kaffegrut. Dette sikrer at narkotika ikke skal brukes igjen for de gale grunnene ved noen beite gjennom papirkurven.

Plasser pus kull eller kaffe begrunnelse blandingen i en lukkbar pose og kaste posen ut med husholdningsavfall.

Ta alle containere eller esker som narkotika kom inn og svart ut noe identifisere, inkludert navn og adresse eller navnet på narkotika, med permanent svart markør.

Riv opp boksene hvis mulig. Hvis disse er solide beholdere, la dem som de er. Deretter sette alt i en annen lukkbar pose og kaste det bort med husholdningsavfall.

Tips og advarsler

  • Det er viktig at du ikke skylle ned noen medikamenter i toalettskålen. Det har vært en vanlig praksis, men hva folk flest er klar over er at denne handlingen kan forstyrre arbeidet til gunstige bakterier som bryter ned avfallet i septiktanker og kan muligens ende opp i vannforsyningen. Hvis du er usikker på hvordan du skal bli kvitt visse farmasøytiske eller personlig pleie produkter, kontakt kommunen for å få råd. De fleste vil ha en skikkelig avfallssystem satt opp for din bruk.

Ansvarsområder av farmasøytiske selskaper

Ansvarsområder av farmasøytiske selskaper


Farmasøytiske selskaper har ansvaret for samfunnet å gi legemidler sikkert og kostnadseffektivt. Legemiddelfirmaer har ansvar for å tilby trygge legemidler til noen hvor som helst i verden og så lenge stoffet er foreskrevet.

Quality Assurance

Farmasøytiske selskapene er ansvarlig for å utvikle effektive kvalitetssikringsrutiner. En forpliktelse til resultater av høy kvalitet er av største betydning for driften av den vellykkede farmasøytiske selskap. Kvalitetssikring er avhengig av vedlikehold av riktig kvalifiserte ansatte, sikre farmasøytiske anlegg, riktig dataopptak og arkiv holde.

Kvalitetssikring krever gjennomgang og godkjenning av selskapets prosedyrer, analytiske metoder og standard operasjonsprosedyrer. QA ansatte også utføre data gjennomgang.

Facility Vedlikehold

Sikkerheten til farmasøytiske anlegg sikrer oppbevaring av data. Pass nøkler eller nøkler bør brukes. Utstyr også må opprettholdes for å sikre labs operere på det høyeste nivå av funksjon.

Expert Personell

Et høyt nivå av vitenskapelig kompetanse må opprettholdes innenfor selskapets ansatte. Hver medarbeider må i tillegg vise vitenskapelig troverdighet. Den vitenskapelige kompetanse vises av personalet oppfordrer troverdighet innenfor den farmasøytiske selskap.

Medisin Safety

Farmasøytiske selskaper som utvikler, teste og produsere medisin må sikre disse medisinene er trygge. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjenner medisin før det blir utlevert til offentligheten.

FDA Farmasøytiske Forskrift

FDA Farmasøytiske Forskrift


Det amerikanske Food and Drug Administration er ansvarlig for at farmasøytiske produkter er trygge, effektive og nøyaktig representert for publikum. Den regulerer legemiddel godkjenninger, over-the-counter (OTC) og reseptbelagte stoffet merking og narkotika produksjon standarder hjelp av en rekke lover.

Federal Food, Drug and Cosmetic Act

En av de første regulatoriske skritt gitt til FDA var Federal Food, Drug and Cosmetic Act av 1938. Denne loven ga dem muligheten til å kreve bevis for sikkerhet for nye legemidler og oppførsel fabrikkinspeksjoner. Av de 20 seksjonene i denne lov, er seksjon fem viet spesielt til narkotika og enheter. Hver sub-delen er viet til mer spesifikke emner som apotek compounding, adulterated narkotika og inspeksjoner. Mange endringer har blitt lagt til denne loven i løpet av årene.

Code of Federal Regulations

Code of Federal Regulations er det sett av regler fastsatt av utøvende avdeling og virksomheter under sin administrasjon. Av de 50 hoveddeler i koden, Tittel 21 skisserer de regler og forskrifter som regulerer legemidler. Deler innen denne disposisjons områder som normer for oppførsel, laboratoriepraksis, narkotika tilsetningsstoffer og veiledning basert på kategorier av narkotika.

Annen lovgivning

Diverse andre bredere lovgivning hjelp FDA regulerer prosessen med å lage narkotika tilgjengelig for allmennheten. Disse lovene er ikke spesifikke for den farmasøytiske industrien, men hjelpe FDA håndheve regler som påvirker narkotika og narkotika-making. Eksempler er Federal Trade Commission Act som hjelper overvåke rettferdig konkurranse og villedende praksis påvirker handel og Federal Anti-manipulering loven som gjør tukling med forbrukerprodukter som narkotika et brudd.

Hva er den farmasøytiske Properties of Reductil?

Hva er den farmasøytiske Properties of Reductil?


Reductil er et medikament som selges i USA under merkenavnet Meridia og i andre land som Sibutramine eller Sibutrex. Det er en appetitt undertrykkende middel som brukes til å behandle fedme. Den aktive ingrediensen er sibutramin hydroklorid.

Farmasøytiske Properties

Reductil er et signalstoff reuptake inhibitor som virker i hjernen for å redusere reopptak av serotonin, noradrenalin og dopamin. Ved å gjøre dette, det reduserer appetitten. Den inneholder agenter amfetamin og fenfluramin som tvinger utgivelsen av disse nevrotransmittere. Det trenger ikke demonstrere antidepressant egenskaper.

Dosering

Ulike pasienter blir foreskrevet en annen dose av denne medisinen. Startdosen for voksne er 10 milligram én gang daglig, vanligvis om morgenen. Typisk vil dosen ikke overstiger 15 milligram per dag. Den dosering for barn må bli bestemt av en lege, så det er ingen anbefalt startdose for pediatriske pasienter.

Forholdsregler

Reductil er ikke ment å brukes hvis du har brukt en monoaminooksidasehemmer, eller MAO, i løpet av de siste 14 dagene. Ellers kan det føre til anfall, ekstremt høyt blodtrykk eller en livstruende tilstand som kalles serotonergt syndrom. Det kan også føre til serotonergt syndrom når det tas sammen med visse medisiner som linezolid, litium, tryptofan, johannesurt eller noen smertestillende medikamenter. Fortell legen din hvilke medisiner du allerede tar før han foreskriver Reductil.

Side Effects

Noen bivirkninger som kan oppstå mens du tar Reductil inkluderer achiness, frysninger, rask eller uregelmessig hjerterytme, økt blodtrykk, depresjon, smertefull menstruasjon, hevelse av kroppen, blåmerker, kramper, hodepine, utslett, angst, forstoppelse, svimmelhet, tørr munn, en tett nese, magesmerter, ryggsmerter og problemer med å sove. Hvis du får slike bivirkninger, sjekk med legen din. Du kan også melde bivirkninger til US Food and Drug Administration.

Kontraindikasjon

Reductil er ikke ment å brukes av pasienter med tidligere kardiovaskulær sykdom. En studie viste at pasienter med en slik historie som tok Reductil viste en økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Gi en fullstendig medisinsk historie med legen din før stoffet er foreskrevet.

Slik Finn Farmasøytiske Reps

På grunn av innholdet i sine roller og ansvar, farmasøytiske representanter er veldig lett å identifisere. De kan ofte bli funnet i venterommene på legekontorer, sykehus og andre medisinske institusjoner. I tillegg er de ofte godt kledd i mørke dresser og ha narkotika prøveposer i hånden. Disse farmasøytiske fagfolk er ofte oppsøkt av to hovedgrunner: jobbmuligheter og penner.

Bruksanvisning

Initiere Kontakt

•  Besøk en lege kontor eller medisinske kompleks. Farmasøytiske representanter vanligvis bære navneskilt som inneholder firmanavn og produkter, og vanligvis kan sees bærer en stor pose (med selskap eller produktnavn) eller koffert.

Informer en resepsjonist av formålet med behov for å kontakte et farmasøytisk representant. Selv om de typiske grunner for å kontakte farmasøytiske representanter er jobbmuligheter og markedsføring forsyninger, er det noen mennesker som søker gratis legemiddelprøver. Det er mot loven i hver stat for et farmasøytisk rep å dispensere legemiddelprøver til andre enn en kvalifisert helsepersonell.

Be om en kopi av visittkortet til ønsket representant og takke resepsjonist for hennes hjelp.