Digidexo.com

vannfri lanolin apotek

Hvordan bli kvitt en varmeutslett Fast

Hvordan bli kvitt en varmeutslett Fast


Heat utslett, eller "miliaria rubra" som den er formelt kjent, er en ubehagelig lidelse som oppstår fra blokkering av svettekjertlene, forårsaker svette å være fanget under huden. Den produserer et utslett av små røde nupper; høy feber, overdreven svetting eller overdreven klær lag som hever kroppstemperaturen kan føre til det. Vanligvis forsvinner varme utslett på egen hånd, men du kan behandle det å fremskynde forsvinningen av symptomer.

Bruksanvisning

•  Unngå varme været og tilbringer så mye tid i air-condition som du kan. Unngå å tørke deg selv med håndklær etter dusjing; la huden lufttørke i stedet.

Påfør Calamine lotion, som vil bidra til å lindre kløe. Calamine lotion er allment tilgjengelig over-the-counter på narkotika butikker og apotek.

Påfør vannfri lanolin. Dette stoffet medvirker til å hindre kanalblokkeringen og hindrer dannelse av nye lesjoner.

Unn utslett med lokale steroider i særlig alvorlige tilfeller. Steroider vil kreve en resept fra en lege. En lege kan også foreskrive antibiotika hvis utslettet blir infisert.

Ta paracetamol eller ibuprofen å redusere smerter eller feber fra utslett og bruke kule komprimerer etter behov. Drikk mye vann for å holde deg hydrert.

Hvordan lage Calendula Avocado baby Cream

Nybakte mødre har mange baby forsyninger, kremer, salver, pulver og oljer tilgjengelige for dem; Men det er ingenting så skånsom som naturlig urtemedisiner laget av mamma selv. Enten velvære din egen tørr hud eller bidra til å avlaste anbudet bunnen av den lille, vil du elske denne calendula avocado babyen krem.

Hvordan lage Calendula Avocado baby Cream

•  Kok 1/2 kopp vann og fjern fra varmen. Tilsett 2 ts. av tørket calendula til vannet og dekselet, slik at te for å avkjøles til romtemperatur. Når kjølig, belastningen på urter fra te og lagre te for babyen krem.

Mål 2 ss. av bivoks pellets, 2 ss. vannfri lanolin, 2 ss. av avokadoolje og 1/8 ts. boraks inn i toppen av et vannbad. Rør ingrediensene stadig over svak varme til voksen smelter helt.

•  Slå av varmen av vannbad, men la toppen på varmt vann. Begynn å blande ingrediensene på lav med en håndmikser, sakte legge i 4 ss. av calendula te også. For å bidra til å bevare holdbarheten, kan du legge innholdet av 2 (400 IE) vitamin E kapsler også. Bland blandingen i 5 til 10 minutter før barnet har nådd en myk krem, pisket smør konsistens.

Overfør babyen krem i en ren mørk glasskrukke og la kremen avkjøles helt før du fester lokket. Oppbevar på et kjølig mørkt sted, eller til og med kjøleskapet ditt, og bruke som nødvendig for jevn, sunn hud.

Hva er behandlingen for Sweat Utslett Flekker på ryggen?

Hva er behandlingen for Sweat Utslett Flekker på ryggen?


Svette utslett flekker er i utgangspunktet en form for varmeutslett kjent som miliaria. I mange tilfeller kan flere at-home rettsmidler lindre blemmer og kløe av varmeutslett.

Symptomer

Små klare blemmer og humper er førsteklasses indikatorer på varmeutslett, med en kløe eller stikkende følelse vanligvis følger den.

Årsaker

Ubebygde svettekjertlene hos spedbarn, tropisk klima, intens trening, stoffer som ikke puster, visse reseptbelagte medisiner og bakterier som stafylokokker er alle medvirkende faktorer for varmeutslett.

Legehjelp

Ved tegn på infeksjon oppstår, slik som økt smerte, hevelse eller puss drenering fra lesjoner, eller hvis det er feber eller frysninger, bør du oppsøke lege. Likeledes, hvis utslett vare mer enn tre eller fire dager kan det være en indikasjon på et større problem.

Behandling

Redusere svette ved å bo i en luftkondisjonerte rom, iført pustende stoffer og begrense trening, som utslett vanligvis klarner opp raskt når huden avkjøles. Behandlinger inkluderer Calamine lotion, vannfri lanolin og lokale steroider.

Forebygging

Slik at huden får puste fritt, holder temperaturer kjølig og unngå sammentrekkende klær er gode forebyggende tiltak. Hold soveområder kjølig og bade i kjølig vann med ikke-tørking såpe.

Heat utslett Symptomer

Heat utslett er en hud tilstand som oppstår i varmt og fuktig klima. Det kan påvirke alle i alle aldre, men oftest rammer unge barn. En tredjedel av voksne som lever i tropisk klima er rammet. Heat utslett oppstår på grunn av en blokkering av svettekanalene. Svette blir fanget under huden og symptomer. Hudfolder og steder der klær forårsaker friksjon er de mest sårbare mål og mest berørt hos voksne. Hos spedbarn, har en tendens til hodet for å være den mest sårbare, selv om varme utslett kan skje på en hvilken som helst del av kroppen under de riktige betingelser. Det er tre separate typer av varme avhengig av hvor utslett i huden de påvirkede svettekanalene er plassert.

Miliaria Rubra

Miliaria rubra presenterer når svettekanalene som ligger dypere i det ytre laget av huden, epidermis, er blokkert. Miliaria rubra gir opphav til det som er kjent som "stikkende varme" fordi den er preget av oppdateringer av små røde nupper som klør alvorlig. Anhidrosis, manglende svetting, oppstår i de berørte områdene.

Miliaria Profunda

Miliaria profunda er den minst vanlige formen for varmeutslett, og det ofte utvikler seg i de som har lidd flere episoder av miliaria rubra. Miliaria profunda påvirker dermis, en dypere lag av huden. Symptomene blir tydelige etter trening eller fysisk anstrengelse som bringer på svetting. Lesjoner assosiert med denne type varmeutslett er fast og hudfarget, bærer en likhet til gåsehud. Selv om ikke ubehagelig, hvis tilstanden vedvarer, tegn på heteslag, inkludert svimmelhet, kvalme og rask puls, kan oppstå på grunn av mangel på svette i huden.

Miliaria crystal

Miliaria crystal er den vanligste formen for varmeutslett. Det er også den mest mild. Miliaria crystal oppstår når svettekanalene i stratum corneum, den mest overfladiske lag av huden, blir blokkert. Små, klare blemmer og papler utvikle det pause åpne veldig lett, men er ikke kløende eller smertefull. Denne formen for varmeutslett går som regel bort i noen dager. Vær forsiktig, men fordi det kan reemerge hvis varmt, fuktig vær vedvarer.

Symptomer hos spedbarn

Fordi et spedbarn ikke kan fortelle deg at han er kløe eller ubehagelig, er det vanskelig å vite at han har en varmeutslett. I stedet må du være på utkikk etter en rød eller hud-farget utslett. Andre tegn er feber over 100 grader, frysninger, puss drenering fra området av utslett, hovne lymfeknuter og hevelse og / eller røde linjer fra det området av varmeutslett.

Coping med symptomer

Den beste måten å behandle varmeutslett er å hindre at kroppen svetter. Dette kan oppnås ved å bo i luftkondisjonerte områder, eller når det ikke er mulig, holde en vifte som sirkulerer luften i ditt område. Du bør også bruke klær som gjør at huden å "puste" og begrense fysisk aktivitet så mye som mulig. Hvis det ikke er alvorlig, er varmeutslett vanligvis ikke veldig ubehagelig og vil gro raskt på egen hånd hvis du hindre svette og holder huden kjølig. I mer alvorlige tilfeller, men aktuell hud behandlinger kan brukes til å hjelpe til med healing og komfort. Calamine Lotion er en stor anti-kløe agent. Vannfri lanolin er brukt for å forhindre kanalene fra å bli blokkert, og kan også bidra til å stoppe nye lesjoner fra forming. Aktuelt steroider brukes som en siste utvei i de mest alvorlige tilfellene.

Forskjellen mellom Heat utslett og kviser

Forskjellen mellom Heat utslett og kviser


Miliaria, ofte kalt en varmeutslett eller stikkende varme, utvikler seg når svetten er fanget under huden, blokkerer porene. Kviser, også kalt akne, utvikle når hårsekkene under huden blir blokkert. Selv om en varme utslett og kviser begge oppstå på grunn av pore-blokkering, er det mange ulikheter mellom de to hudsykdommer.

Årsaker

En varmeutslett oppstår vanligvis i varmt vær eller når kroppen svetter voldsomt, for eksempel under en øvelse trening. Utslettet kan også utvikle seg i kaldt vær. For eksempel, hvis du bruker for mange lag med klær eller sove under en elektrisk teppe og svette for mye, porene kan bli tett.

Mange myter finnes om hva som forårsaker kviser, som for eksempel å spise fet mat eller sjokolade, ha skitten hud eller stress. Selv om den eksakte årsaken til kviser er ikke kjent, hormonelle endringer gjør spiller en rolle, ifølge US National Library of Medicine. Hormonelle forandringer som typisk påvirker gravide kvinner og unge voksne i tenårene. Kviser kan imidlertid utvikle uavhengig av din alder.

Typer og symptomer

De typer kviser varierer med symptomene. Pustler er nupper som er øm og rød og fylt med puss. Knuter er solide klumper under huden. Papler er små reist kviser. De er vanligvis ømme eller rødt på grunn av en hårsekken infeksjon eller betennelse. Cyster vises som koker eller klumper under huden, fylt med puss. Kviser åpne på overflaten av huden er kalt blackhead komedoner. Whitehead komedoner er hevet, lukkes nupper som er i samme farge som huden din.

Det er tre typer av varme utslett. Miliaria profunda ligner gåsehud, sier Mayo Clinic. Tegn på varmeutslett vises etter trener. En varmeutslett kalt miliaria krystallinsk er klare, små humper som vises på overflaten av huden. Miliaria rubra er røde, kløende nupper som utvikler på det ytre laget av huden din.

Utseende

Kviser vanligvis vises på ansiktet ditt. Kviser, men kan også vises på din rygg, bryst, skuldre og nakke. En varmeutslett vises også på beck, bryst og skuldre. Utslett vises også under armhulene, i skrukker på albuene og lysken. Hvis du er en kvinne, kan en varme utslett vises under brystene.

Behandling

En mildt tilfelle av varmeutslett vanligvis forsvinner av seg selv i ca 10 dager, men du må holde huden tørr og kjølig. Mer alvorlige tilfeller kan kreve aktuell medisinering slik som vannfri lanolin. Behandling for kviser avhenger av alvorlighetsgraden og gjentakelse. For eksempel er det over-the-counter (OTC) og reseptbelagte aktuelle behandlinger, antibiotika og isotretinoin. OTC behandlinger kan ta opptil åtte uker før kvisene forsvinner. Reseptbelagte aktuelle behandlinger rydde opp kviser i ca 4-8 uker, ifølge Mayo Clinic.

De Mulige årsaker til utslett hos barn

Sweat

Heat utslett er vanligvis sett på babyer og små barn. Heat utslett forekommer i varme, fuktige klima. Svettekanalene blokkeres, fangst svette under huden og forårsaker et kløende, stikkende utslett. Varmeutslett oppstår vanligvis i hudfolder rundt nakke, skuldre, bryst, rygg, armhulene og lysken. Heat utslett ofte går bort av seg selv. Holde huden ren, kjølig og tørt bidrar til å avlaste varmeutslett. Ifølge Mayo Clinic, kan du bruke Calamine lotion for å berolige kløe og vannfri lanolin for å hindre svette kjertel blokkering. Hvis utslettet sprer seg, blemmer danne eller andre symptomer som feber eller hoste utvikle, deretter medisinsk behandling er nødvendig.

Bakterier

Den vanligste bakterielle utslett hos barn --- bleie utslett --- kan spre seg raskt. En bleie gir et fuktig, varm, mørk grobunn for bakterier. Hvis ungdommer ikke helt vasker seg etter bruk av badet, kan samme type bakterie utslett utvikles. Bleie utslett forårsaker røde, oppblåst og øm hud på rumpe, lår og kjønnsorganer. Bleie utslett kan være svært smertefullt for små barn, og bør behandles umiddelbart. For spedbarn, hyppige bleie endringer og bruke en bleie utslett krem ​​på hver endring vil bidra til å holde huden tørr og ren. For eldre barn, regelmessig bading, skifte undertøy og tørke med våtservietter etter bruk av badet vil bidra til å holde huden tørr og ren. Hvis utslettet sprer seg eller blør, eller andre symptomer som feber utvikle, deretter medisinsk behandling er nødvendig.

Allergi

Mat allergi er svært vanlig, spesielt hos yngre barn som prøver visse matvarer for første gang. Matallergier kan føre til hudutslett. Store hive-lignende humper eller opphøyde tørre flekker som klør vil danne på huden, ledsaget av hevelse i lepper, ansikt, tunge, svelg eller andre kroppsdeler. Andre allergiske utslett forårsaket av latex, tekstiler, eller planter inkluderer symptomer som hoste, piping i brystet, rennende nese og kløende rennende øyne. Legehjelp er nødvendig når flere symptomer følge noen hudutslett hos barn.

Sykdom

Virus som meslinger, kusma eller vannkopper vil føre til kløende røde nupper eller flekker på et barns kropp, men en alvorlig sykdom vil føre til mer enn et utslett. Feber, frysninger, oppkast, diaré og tretthet er alle symptomer på en mer alvorlig virus. Hvis du oppdager noe utslett på barnet ditt alltid se etter disse andre symptomene. Hvis du fortsatt føler deg usikker på utslett, ta kontakt med barnets lege.

Varme Rash Informasjon

Varmeutslett oppstår når svette er fanget under huden på grunn av blokkerte svettekanalene og kan variere fra intens kløe og svie i huden til en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Selv om de fleste vanlig i babyer, kan varmeutslett også påvirke barn og voksne, spesielt i varmt, fuktig vær. Men du kan behandle og forebygge varmeutslett ganske enkelt ved å holde huden kjølig og tørr.

Symptomer

Varmeutslett oppstår vanligvis på rygg, mage, nakke, øvre del av brystet, lysken eller armhulene hos voksne og på hode, nakke, skuldre eller bryst i babyer og små barn. Symptomene kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av utslett. En mild form for varmeutslett, som er mest vanlig i babyer og vanligvis klarner opp på egen hånd, påvirker bare det øverste laget av huden og forårsaker små, klare blemmer eller støt med liten eller ingen smerter eller kløe. En mer irriterende form for varmeutslett, mer vanlig hos voksne, påvirker dypere lag av det ytre laget av huden og forårsaker røde nupper omgitt av rødlig hud sammen med kløe eller en stikkende, stikkende følelse. Den mest alvorlige formen for varmeutslett påvirker dypeste laget av huden, forårsaker fast, hudfarget lesjoner og mangel på svette, noe som kan føre til heteslag.

Årsaker

Varmeutslett oppstår når svettekanalene blir tilstoppet og svette er fanget under huden. Faktorer som blokkerer svettekanalene inkluderer varmt, fuktig vær i tropisk klima; intens fysisk aktivitet som forårsaker omfattende svetting; sperring til en sykehusseng i lange tidsperioder; klær som hindrer svette fordamper normalt; kremfløte og salver som blokkerer svettekanalene; og generell overoppheting av kroppen. Babyer er spesielt utsatt for varmeutslett i varmt vær eller når kledd for varmt på grunn av uutviklede svettekanalene. Nyfødte med høy feber eller i inkubatorer kan også utvikle varme utslett.

Komplikasjoner

Områder av huden påvirkes av varmeutslett kan bli smittet, forårsaker betent, kløende pustler når riper eller irritert av klær. Mennesker rammet av den mest alvorlige formen for varmeutslett står i fare for heteslag, en livstruende tilstand som fører til lavt blodtrykk, feber, svimmelhet, kvalme, hodepine og rask puls og kan føre til heteslag.

Behandling

Med riktig behandling, varmeutslett vanligvis klarner opp i sju til ti dager. Å behandle mild varmeutslett, redusere svette og kjølig hud ved å bo innendørs og bruke air-condition eller vifter for å sirkulere luften og ved å begrense fysisk aktivitet. Hvis du må gå ute i varmt vær, slitasje lette, løstsittende klær som gjør at huden din å puste. Mer alvorlige former for varmeutslett krever aktuelle behandlinger, inkludert Calamine lotion eller hydrokortison krem ​​for å lindre kløe og vannfri lanolin for å hindre svette duct blokkering og utvikling av nye lesjoner. Ekstreme tilfeller av varmeutslett kan kreve lokale steroider.

Forebygging

For å hindre varmeutslett, holde huden kjølig og tørt; slites løs, lette bomullsstoffer i sommer og unngå overdressing i vinter, spesielt når man kler babyer og barn. Når været er varmt og fuktig, tilbringer mesteparten av tiden innendørs med air-condition eller vifter. Du bør også holde sovested kjølig, bade med kaldt vann og bruke såpe uten parfyme eller fargestoffer og unngå overdreven bruk av krem ​​og salver, som kan tette porene og svettekanalene.

Hvordan behandle leddgikt med Feverfew

Artritt er en kronisk felles tilstand. Det kan være enten inflammatoriske eller degenerative noen ganger mer. Én av fem (over 21%) voksne i USA oppgir at legen diagnosen leddgikt. I 2030, anslagsvis 67 millioner av amerikanere i alderen 18 år eller eldre er anslått å ha lege-diagnostisert leddgikt. Noen av de vanligste symptomene på leddgikt er hevelse av de små leddene, spesielt hender og føtter og generell leddsmerter, stivhet og ømhet. Rundt en fjerdedel av revmatoid artritt lider slutt få revmatoid knuter under senere stadium av sykdommen. Disse er herdet klumper som utvikler seg under huden. Hvis revmatoid artritt forårsaker vedvarende leddbetennelse, da det kan ødelegge brusk og bein integritet, oftest i føtter og hender.

Bruksanvisning

Hvordan behandle leddgikt med Feverfew

Feverfew er en flerårig urt med krysantemum som blomster som er headily parfymert. Urten antas å ha nytte leddgikt på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Lag en feverfew te ved å koke en teskje av tørket urt i 1cup vann. La det bratt i 10 minutter og deretter press og drikk mens varm. Legg honning å blidgjøre.

Et skjær er gjort, ved å fylle en krukke med den nødvendige mengde av urt (200 gram tørket eller 300 gram fersk, hakkede urter til en liter av væsken er nødvendig). Dekk bladene med a25% alkohol / vann løsning. Vanligvis vodka er brukt eller rum som vil bidra til å blidgjøre smaken av bitre urter; aldri bruke tresprit eller teknisk sprit. Destillert vann, eddik eller glycerol kan brukes til å gjøre ikke-alkoholiske tinkturer. Deretter legge vann for å fylle opp glasset og forsegle lokket tett. Sett glasset inn i et mørkt sted og la bratt i minst to uker, risting daglig. Når du er klar, til press gjennom cheesecloth eller muslin og oppbevar løsningen i mørke flasker eller krukker hindre sollyset påvirker styrken. Tinkturer vil vare opptil to år hvis de oppbevares i en lufttett beholder. Feverfew tinktur kan tas i skjr skjema som ikke overstiger en dose på 5-10 dråper hvert 30. minutt ved utbruddet av en migrene.

En krem er en blanding av vann med fett eller oljer, som mykner og blander med huden. Hjemmelagde kremer vare i flere måneder, lenger hvis de oppbevares i kjøleskap eller kjølig sted. Noen få dråper benzoin skjær vil bevare lenger. Bland sammen 25g hvit bivoks, 25 g vannfri lanolin, 100ml solsikkeolje, 25 ml glyserin og 75ml vann. Varm opp blandingen og tilsett 50 g tørket urt, under stadig omrøring. Sil og hell i en krukke, tetting når avkjølt.

Feverfew er også tilgjengelig i form av ekstrakter, kapsler og tabletter laget av tørket feverfew. Anbefalt daglig dose er 50-100 mg, selv om opp til 250 mg av feverfew kan tas uten å forårsake bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Feverfew bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, fordi det fremmer livmor og menstruasjons stimulering. Det bør ikke brukes av alle som er følsomme for planter av ragweed familien, eller har en allergi mot pyrethrins. Feverfew bør ikke gis til barn under to år.

Herbal Cures for kikhoste

Kikhoste er en luftveis-veisinfeksjon preget av "hyle" lyd under et inntak av pusten mellom intense hosteanfall. Kikhoste, også kjent som kikhoste, er svært smittsom og kan være farlige blant de som ikke er vaksinert mot det, spesielt spedbarn under 6 måneder gammel. Ved behandling av kikhoste, er det viktig å fjerne slim hurtig for å forhindre kveles.

Hvitløk

Hvitløk er kjent for sine anti-viral egenskaper og kan være en verdifull urt i behandling av kikhoste. Gi pasienten opp til en teskje av hvitløk sirup tre ganger om dagen; det kan gis oftere hvis hoste øker i alvorlighetsgrad. Dr. Edward Shook, en anerkjent herbalist, anbefaler å blande hvitløk juice med olivenolje eller vannfri lanolin og gni denne blandingen på brystet, halsen og i mellom skulderbladene for å gi lindring. Du kan også gni olje av hvitløk på fotsålene.

Lobelia

Denne urten har lenge vært brukt til å fjerne slim som følge av luftveisinfeksjoner, og indianere pleide å røyke lobelia å behandle astma. Lobelia kommer i tinkturer (en konsentrert form av urter, som er bevart i alkohol, glycerin eller eddik), flytende ekstrakt, kapsler og en tørket form som kan brukes i te eller kapsler. Eksternt, bruk en fomentation av lobelia urt eller skjær. For å gjøre en fomentation, lage en te med lobelia urt eller skjær - ca en teskje urt eller flere dråper skjær til en kopp kokende vann. Suge en naturlig fiber klut i te, lett vri og legg over brystet og halsen. Du kan holde kluten varm og fuktig ved å plassere noe å holde varmen i, for eksempel plastfolie. Sug håndkleet periodevis i varm te. Den fomentation bør være så varmt som mulig uten blemmer. Internt, ta noen dråper lobelia hvert femte minutt for å bryte opp slim. Bruk en liten dose til å begynne med, og gradvis øke etter behov. Bruk internt med forsiktighet --- med høyere doser, oppkast, svetting, rask hjerterytme og diaré kan forekomme.

Dr. Christopher Kikhoste Remedy

For å gjøre dette rette vil du trenge følgende urter:
1/2 unse isop
1/2 unse røde bringebær blader
1/2 unse kalkun rabarbra
1/4 unse bayberry bark
1/2 unse timian

Småkoke de fire første urter i 15 minutter i 1,5 pts. destillert vann. Hell denne blandingen over timian og bratt, dekket, i 30 minutter, deretter press. Ta ca en ts. av blanding (mer eller mindre, avhengig av pasientens alder og alvorligheten av hoste), etter behov.

Honning

Honning kan brukes i ulike preparater for å behandle kikhoste --- og for å blid ellers usmakelig påfunn. For en enkel rette, koke en kopp destillert vann og bland i en ss. av honning. Drikk denne blandingen fire ganger om dagen. Du kan også blande en ss. av gulrot juice med litt honning og varmt vann, og ta en ss. etter behov. Honning kan også kombineres med en blanding av knust hvitløk og cayenne. Ta denne blandingen med få minutters mellomrom for å hjelpe klart slim. En infusjon av timian kan være blandet med honning for å behandle en plagsom hoste.

Hva er en Ull allergi?

Hva er en Ull allergi?


Ull er et fiber hentet fra sau og inneholder naturlig olje lanolin. Til tider kan folk opplever en allergisk reaksjon på denne oljen, som er referert til som en ull allergi.

Allergener i Ull

Ull (den lanolin i ull) inneholder ull alkoholer som er delvis ansvarlig for allergiske reaksjoner hos mennesker. Ull kan også inneholde støvmidd og annet organisk materiale som kan utløse allergi.

Symptomer

Symptomer på dette allergisk reaksjon kan inkludere rødhet og hevelse i ansiktet og øvre ekstremiteter. Mange mennesker med allergi mot ull vil oppleve tett nese når de utsettes for fibrene. Kløende hud og utslett på områder der ull har berørt vil også danne.

Behandling

Over-the-counter antihistamin medisiner samt allergivaksinering er effektive i behandling av ull allergi. Unngå eksponering for ull er den beste måten å forebygge allergi fakkel-ups.

Hvem er i faresonen

De med kronisk eksem er en større risiko enn de uten. Ull-sensitive enkeltpersoner som arbeider tett med ull eller lanolin produkter er også høyere risiko for å oppleve bivirkninger.

Andre navn for Lanolin

Lanolin har fått flere navn. Vanlige navn inkluderer ullfett, lanolin alkohol, ull voks, ull alkohol, vannfri lanolin, og ullfett.

Lanolin Reaksjoner

Lanolin Reaksjoner


Lanolin er en fet substans som produseres av kjertler i sau hud. Det ekstraheres fra ull eller ull etter klipping, raffinerte og brukes i produksjon av kosmetikk, farmasøytiske produkter og rengjøringsprodukter. Noen lanolin igjen i ull som er senere spunnet og brukt til tekstiler, for eksempel tepper, tepper og klær.

Funksjoner

En allergisk reaksjon overfor lanolin mest sannsynlig ville være i form av hevelse, rødhet og kløe i huden som ble utsatt for ull eller et produkt som inneholder lanolin.

Betraktninger

Noen mennesker er følsomme for visse former for lanolin og er immune mot andre. Kjemisk modifisert lanolin, slik som den typen som finnes i kosmetikk og salver kan gi en allergisk reaksjon, mens lanolin i andre former, som for eksempel at funnet i ullfibrene, kanskje ikke. Siden lanolin er et naturlig produkt, er det styrken kan variere. Lanolin er kjent under andre navn, inkludert ullfett, ull voks, Amerchol, aloholes lanae, anyhydrous lanolin og adeps lanae vannfri.

Forebygging / løsning

Legen kan utføre en patch test for å avgjøre hvorvidt en allergi eksisterer. Initial behandling ville omfatte fjerning av kilden til allergenet, som er å stoppe bruk av alle allergen-holdige produkter.

Kan du behandler en Earache på Apotek?

Mild til moderat smerte i øret kan behandles med produkter tilgjengelig på ditt lokale apotek. Noen behandlinger er tilgjengelig over-the-counter, men andre vil kreve en resept.

Typer

Øreverk kan oppstå som et resultat av en ørebetennelse eller svømmer øre. Svømmer øre er en infeksjon eller betennelse i øregangen eller ytre øret området. Det kan forekomme som følge av skrape øret, ha et objekt fast i øret, eller bading i forurenset vann.

Over-the-counter behandlinger

En ørebetennelse og svømmer øre kan behandles med over-the-counter medisiner som øredråper og smertestillende.

Reseptbelagte behandlinger

En lege kan forskrive medisinert øredråper til å bekjempe infeksjoner og lindre smerte.

Andre behandlinger

Andre behandlinger som kan hjelpe med øreverk ubehag inkluderer holder et kaldt omslag mot øret flere ganger om dagen, eller tyggegummi for å avlaste øret press.

Advarsel

Oppsøk lege hvis øreverk er ledsaget av alvorlig hodepine, svimmelhet, øre hevelse, eller feber.

Adaptive Utstyr for Apotek

Adaptive Utstyr for Apotek


Adaptive utstyr hjelper folk med funksjonshemninger funksjon så selvstendig som mulig. Apotek som tilbyr et utvalg av tilpasset utstyr til kunder gjøre deres butikk og sine produkter og tjenester mer tilgjengelig for en rekke kunder. Ikke alle apoteker tilbyr alle tilgjengelige typer adaptive utstyr, though. Du kan oppmuntre drugstores som du vanker i å øke alternativene de tilbyr til kunder med spesielle behov.

Easy Åpne Caps for Medisinering Flasker

Enkel åpne landskamper for medisinering flasker, i motsetning til childproof caps som mange finner vanskelig å åpne, tillater folk med dårlig finmotorikk eller problemer med å bruke hendene til å åpne sine medisiner flasker lett og selvstendig. De fleste drugstores tilby enkel åpne caps for medisinering flasker, men kundene trenger å be om dem når du bestiller en resept.

Store Print Medisinering Informasjon Blad

Mange drugstores gi kundene informasjon ark med sine resepter som forklarer hvordan du kan ta medisiner og beskrive vanlige bivirkninger. Synshemmede kunder kan ha problemer med å lese liten skrift på standard informasjons medisiner ark. Apotek kan gi store utskrifts informasjonsark for kunder som trenger dem.

Medisinering Arrangørene

Medisinering arrangører, bokser som har små binger for hver dag eller uke eller selv små binger for flere doser av piller hver dag, hjelpe folk å organisere sine piller og bidra til å sikre de ikke gå glipp doser eller få blandet opp og ta en dobbelt dose. Noen medisiner arrangørene selv har alarmer for å minne folk når du skal ta sine piller. Medisinering arrangørene kan være nyttig for mange mennesker, men kanskje spesielt hjelpe de med hukommelsesproblemer, demens, glemsomhet eller forvirring.

Talking Medisinsk utstyr

Mange apoteker selger medisinsk utstyr som blodtrykksmålere og blodsukkermålere (enheter som måler blodsukker). Disse enhetene typisk vise digitale avlesninger med resultatene. Synshemmede kan finne disse skjermene vanskelig eller umulig å lese. Det er enheter tilgjengelig som diskusjon, snakke resultatene høyt i stedet for eller i tillegg til å vise en digital avlesning.

TtyS

Hørselshemmede folk ofte bruker ttys å kommunisere via telefon. Disse enhetene tillate dem å skrive hva de ønsker å si i stedet for å snakke, og en annen TTY brukeren kan skrive tilbake, slik at de kan lese svaret. Apotek som har ttys tillate hørselshemmede kunder til telefonen i forespørsler om medisinering påfyll og å kalle farmasøyter med spørsmål om medisiner eller andre problemer.

Hvordan få Plan B fra apotek

Plan B er en nødprevensjon som skal brukes innen 72 timer etter ubeskyttet samleie eller prevensjonssvikt. Plan B slutter ikke graviditet hvis du allerede er gravid. Du kan få Plan B fra et apotek uten resept hvis du er 18 år eller eldre. Hvis du er under 18 år, må du få en resept før du kan få p-piller.

Bruksanvisning

•  Gå til Plan B Nettstedet. Klikk på "Hvor kan jeg få Plan B" -kategorien. En link til nettsiden finner du under Resources nederst på denne siden.

Skriv inn ditt postnummer i det tomme for å finne et apotek i ditt område. Ring apoteket på forhånd for å sikre at de har Plan B.

Gå til apoteket disken og be om Plan B pillen. Du vil bli bedt om å vise gyldig offentlig godkjent legitimasjon for å bevise at du er minst 18 år gammel.

Vurdere et annet alternativ hvis du er sjenert. Hvis du føler deg ukomfortabel ber om p-piller, kan du klikke på den hvite boksen med tittelen "Få en Pharmacy Request-kort nå" over der du skrev inn ditt postnummer i trinn 2. Du kan levere kortet til apoteket for å få p-piller.

Gå til legen først hvis du er mindreårig. Hvis du er under 17 år, må du ha en resept fra en lege før du kan få p-piller.

Farene ved meksikanske Apotek

Farene ved meksikanske Apotek


Apotek i Mexico --- spesielt de langs grensen --- er populære med amerikanske forbrukere på jakt etter en god handel på reseptbelagte medisiner. Og mens de fleste menneskers hyppige meksikanske apotek uten problem, er det fortsatt helse- og sikkerhetsrisiko involvert.

FDA Warning

Det amerikanske Food and Drug Administration advarer amerikanerne om at de bruker en risiko hver gang de kjøpe medisin utenfor USA "Denne medisinen kan være falsk, har feil ingrediens, eller har ingen medisin i det hele tatt --- og kan være farlig for helsen din ", sier FDA.

US Customs

Noen medisiner som kan kjøpes over disk i Mexico krever en resept i USA, noe som kan føre til problemer med tollen ved hjemkomst.

Arrestasjoner

Det amerikanske utenriksdepartementets konsulær informasjonsside for Mexico rapporterer at amerikanske borgere har blitt arrestert i landet etter å ha resepter som er skrevet av en amerikansk lege fylt på en meksikansk apotek.

Utpressing

I andre tilfeller har kriminelle som utga seg for politiet anholdt amerikanere som har kjøpt medisiner på en meksikansk apotek og presset penger fra dem, sier Utenriksdepartementet.

Falske resepter

I en annen skremmende scenario, sier Utenriksdepartementet at meksikanske leger har blitt arrestert for å skrive falske resepter, og at amerikanske borgere som brukte reseptene ble anholdt i tillegg, noen ganger i lange perioder.

Hva er Apotek Kinetics?

Hva er Apotek Kinetics?


Apotek kinetikk eller farmakokinetikk er effekten at menneskekroppen har på ulike stoffer som inngås det. Denne delen av farmakologi avgjør hvorvidt et legemiddel kan overvinne fysiologiske barrierer og nå målet sitt bestemmelsessted.

Absorpsjon

Absorpsjon er den første delen av en hvilken som helst legemidlets farmakokinetikk. Et legemiddel kan absorberes gjennom mange forskjellige membraner i kroppen. Hvis et stoff absorberes gjennom fordøyelseskanalen, er det kjent som en enteral medisinering. Hvis det blir administrert eller absorbert på andre måter som for eksempel injeksjon eller inhalering er det kjent som et parenteralt medikament.

Distribusjon

Fordelingen parti av apotekkinetikk omhandler spredning av medikamentet gjennom legemet. Spredningen av ethvert medikament gjennom kroppen skjer hovedsakelig gjennom blod i det vaskulære system. Lymfesystemet bidrar også minimalt til spredning av de fleste medikamenter i kroppen.

Metabolisme

Metabolismen av legemidler som er den delen av farmakokinetikk som omhandler hvordan noen stoffet er brutt ned av kroppen. Leveren, nyrene huden og mage-tarmkanalen alle bidra til å bryte ned av narkotika. Mengden hvori hvert organ påvirker metabolismen av et medikament varierer fra medikament til en annen.

Utskillelse

Utskillelse er prosessen i løpet av hvilken et legemiddel eller sluttproduktet av legemiddelmetabolisme fjernes fra sirkulasjon. Utskillelsen av narkotika skjer hovedsakelig gjennom nyrene (nyrer) og gjennom galle systemet (som inkluderer leveren og galleblæren.) Hvilket system excretes et bestemt legemiddel bestemmes av individuelle forhold knyttet til hvert legemiddel.

Hvordan man skal vurdere Online Apotek

Internett har blitt en raskere måte for forbrukerne å utføre oppgaver som innkjøp gaver, bank, og selv bestille resepter. Selv om vi har en tendens til å tro mottoet "raskere er bedre," dette kan ikke alltid være tilfelle når det kommer til nettapoteker.

Selv om det er lovlig å kjøpe resepter på nettet, ifølge Food and Drug Administration (FDA), må apoteket være juridisk fullmakt til å selge i USA, og en resept er fortsatt nødvendig. Mange amerikanere blir dratt av og har selv fått det de mener er resepter når det i virkeligheten var de bare talkum og stivelse, som rapportert av FDA.

Det er legitime nettsteder som selger resepter, og juridiske nettapoteker, men du må gjøre lekser først. Her er noen tips for å vurdere nettapoteker:

Bruksanvisning

Finn juridisk apotek navn. Dette er vanligvis plassert nær bunnen av internettsiden eller under fanen kontakt. Det juridiske navnet ofte avviker fra navnet oppført øverst på nettsiden. Validere kontaktinformasjon. Når man skal vurdere et nettapotek, bør du kontrollere selskapets kontakt informasjon til å avgjøre hvorvidt apoteket vil være tilgjengelig for spørsmål eller bekymringer som kan oppstå.

Sjekk med Better Business Bureau for å avgjøre om selskapet du er forsker har hatt noen klager på det. Hvis ja, gjennomgå hvordan de ble håndtert. Denne informasjonen vil hjelpe deg i din vurdering av nettapoteker.

Søk i National Association of Boards of Pharmacy, som anbefalt av FDA, for å fastslå at apoteket er lisensiert til å dispensere resepter i USA

Kontroller at nettapotek er krever en autentisk resept. Alle juridiske apotekene er pålagt å få en resept for å dispensere medisiner. Styr klar av alle apotek som annonserer medisiner uten resept.

Velg et legitimt selskap som er etablert. Når tiden kommer for deg å få en refill eller overføre din resept, trenger du ikke ønsker å ringe selskapet bare for å finne ut at de er ute av business.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for nettsvindel i forbindelse med ulovlige resepter.

Liste over Remote Konsultasjon Online Apotek

Liste over Remote Konsultasjon Online Apotek


Eskalerende medisiner kostnader i USA har drevet mange mennesker til å søke andre enn nabolaget narkotika butikker for sine medisiner kilder. Bestilling on-line fra ekstern konsultasjon eller forskrivning apotek tilbyr komfort og privatliv, da det krever bare en medisinsk spørreskjema, snarere enn en fysisk eksamen, for å behandle mange forhold. For å unngå risikoen for å få falske produkter, må de som bestiller på nettet bruker kun lisensierte apotek. Føderale lover tillater on-line rådgivning så lenge medisin er ikke en kontrollert stoff. Staten lover om slik rådgivning varierer fra staten.

The Best Online Pharmacy

http://thebestonlinepharmacy.net tillater kundene å sette opp kontoer, komplett on-line spørreskjemaer om deres medisinske tilstander og sende bestillinger. En lege lisensiert i USA deretter godkjenner eller avslår anmodningen.

AmeriMedRx

Dette nettstedet, http://www.amerimedrx.com, og tilbyr et team av leger og farmasøyter, lisensiert i USA, som gir konsultasjoner. Kunder fylle ut on-line spørreskjema, som deretter vurdert av en lege som avgjør om søkeren kvalifiserer for behandling. Dersom kunden er godkjent, er resepten fylles og sendes fra et amerikansk apotek. Legen tar kontakt med kunden på telefon eller e-post hvis mer informasjon er nødvendig.

KwikMed

Dette nettstedet, www.KwikMed.com, er lisensiert til å forskrive på nettet med en gratis konsultasjon. Men det bare selger Viagra, Levitra, Cialis, Propecia og Chantix.

Apotek kremer som reduserer rødhet

Apotek kremer som reduserer rødhet


Apotek kremer kan være effektive i å redusere rødhet i huden, avhengig av den underliggende årsaken. Hydrokortison kremer som selges over disk, behandle mindre hudirritasjoner, utslett og mild kontakteksem. Du kan behandle rødhet mot solbrenthet med apotek kremer som inneholder ingredienser som aloe. Rødhet i huden er ofte et symptom på en mer alvorlig tilstand. Oppsøke lege hvis tilstanden ikke blir bedre med aktuelle medisiner.

Rødhet forårsaket av Mild Dermatitis

De fleste apotek kremer utviklet for å behandle mild dermatitt inneholde 1 prosent hydrokortison, en type kortikosteroid. Kortikosteroider kontrollere lokal betennelse når det påføres direkte på huden. Kremer som inneholder hydrokortison er effektive i å kontrollere lokal betennelse uansett årsak. Du kan behandle insektbitt, kontakteksem og andre forhold med over-the-counter kremer som inneholder hydrokortison.

Rødhet mot solbrenthet

Du kan bruke apotek kremer som inneholder hydrokortison å behandle alvorlig rødhet og hevelse forårsaket av solbrenthet. For moderat solbrenthet med rødhet og ingen hevelse, men over-the-counter anbefales kremer som inneholder aloe eller kamille. Kortikosteroider handle på kroppen kjemikalier, hovedsakelig prostaglandiner, som forårsaker hevelse. Moderat solbrenthet ikke resulterer fra denne betennelsen, skjønt, og medisinske eksperter anbefaler å bruke mildere aktuelle ingredienser.

Rødhet forårsaket av kronisk betingelser

Kronisk eksem er en hudsykdom som forårsaker rødhet og betennelse uten kjent årsak eller "trigger". Stress kan vær endringer og allergier av ukjent opprinnelse spille en rolle i eksem utbrudd. Apotek kremer som inneholder kortikosteroider kan hjelpe med eksem symptomer, men lider noen ganger trenger sterkere behandlinger. Kontakt lege dersom du har vedvarende rødhet og betennelse karakteristisk for kronisk eksem.

Andre typer hud Rødhet

Noen typer hud rødhet ikke svare på apotek kremer. Aktuelle medisiner og kremer, selv om de inneholder anti-inflammatoriske ingredienser, har liten effekt på rødhet forårsaket av rosacea, en tilstand der deler av huden er kronisk betent. Noen alvorlige forhold, slik som lupus, kan forårsake utslett og rødhet som ikke bedres med tiden. Hvis rødheten ikke avtar med vanlig behandling, bør du oppsøke lege.

Trenger du en resept for Online Canadian Apotek?

Med kostnaden av medisiner på vei oppover i USA, mange mennesker er å snu til online kanadiske apotek i håp om å finne rabatterte priser eller avslappet regler om resepter. Det er viktig å huske imidlertid at legitime nettapoteker i Canada operere under lignende etiske koder som state apotek. Mens det er mulig å kjøpe en resept fra et nettapotek som ikke krever en lege manus, kan det invitere en masse unødvendige problemer for noen rett og slett søker medisinering.

Bakgrunn

Siden reseptbelagte stoffet kostnader har eksplodert i pris, nettapoteker i andre land - spesielt Canada - har sett en økning i antall amerikanske kunder som søker medisinering.

Misforståelse

Mange er under inntrykk av at de kan bestille noen stoffet de liker fra en online kanadiske apotek uten resept og uten å bryte folkeretten. Dette er ikke sant. Noen legitim kanadiske apotek, enten en fysisk bygning eller en Internett-bedrift, vil kreve en gyldig resept fra lege.

Svindel

Det er nok av "apotek" på nettet, i Canada og andre steder, som lover noen medisiner uten resept. Det er viktig å huske på at enhver online kanadiske apotek arbeider innenfor rammene av loven er lisensiert av et apotek bord, er overvåket av en lisensiert apoteket, og følger de strenge retningslinjene som er angitt av den kanadiske regjeringen.

Advarsler

Vær forsiktig når du kjøper medisiner fra et nettapotek i alle land. Dobbeltsjekke med farmasøyten at du får nøyaktig medisinering angitt på resept.

Mens det er ikke lovlig å bringe narkotika inn i USA fra en hvilken som helst fremmed land, vil den amerikanske Food and Drug Administration ikke avskjære narkotika importert fra kanadiske apotek så lenge som tre kriterier er oppfylt: stoffet kan ikke være en kontrollert stoff, må det være for personlig bruk, og det er ikke mer enn en 90-dagers forbruk.

Bestille reseptbelagte legemidler som er godkjent av Health Canada, men ikke av FDA er ulovlig, men i dette tilfellet vil også FDA gjøre unntak dersom visse vilkår gjelder. Disse er: stoffet er for en alvorlig tilstand og behandling er ikke tilgjengelig stateside, forskrivende apotek ikke markedsføre produktet til amerikanske forbrukere, ikke medisinen ikke utgjøre urimelig risiko, er tilgangen for ikke mer enn 90 dager og personen importerer stoffet heter - skriftlig - at det er for eget bruk av pasienten og oppgir navnet og adressen til pasientens USA-lisensiert lege. Hvis stoffet er for videreføring av medisinsk behandling mottatt i et fremmed land, må personen importere stoffet gi bevis for dette.

US Customs, men skjermer forsendelser tilfeldig, på jakt etter narkotika med farlige eller ulovlige ingredienser og for falske reseptbelagte medisiner.

Konsekvenser

Dersom apoteket du arbeider med ikke følger kanadisk lov - for eksempel ved å fylle og sende bestillingen uten resept - og US Customs blir oppmerksom på transaksjonen, kan du bli holdt ansvarlig for å prøve å skaffe seg narkotika. Straff kan være stiv: bøter på tusenvis av dollar eller tid i fengsel.