Digidexo.com

enurese gutt

Hvordan Stopp enuresis

Enurese eller sengevæting, er en felles utviklingsstadiet små barn gå gjennom. Denne tilstanden påvirker millioner av barn over hele verden, vanligvis gutter mer enn jenter. Sengevæting ikke er et atferdsproblemer eller psykiske tilstand; Det er vanligvis forårsaket av diabetes, infeksjoner, stress, urogenitale problemer eller genetikk. Sengevæting går som regel bort av seg selv etter hvert som barnet blir eldre.

Hvordan Stopp enuresis

•  Ikke gi barnet ditt eventuelle væsker noen timer før hans sengetid. Dette vil hindre en full blære under søvn. Hold barnet hydrert hele dagen ved å gi ham minst 7 glass vann.

Kjøp en sengevæting alarm. En alarm kan lære barnet ditt til å reagere på blære opplevelser i løpet av natta. Du kan finne høy kvalitet seng alarmer på bedwettingstore.com.

Bruk vanntette ark og et par trener bukser. Fortsett å bruke disse artiklene til barnet er i stand til å våkne opp tre netter på rad uten å tisse i sengen.

Gi positiv oppmuntring og ros til barnet ditt for tørre netter. Dette vil psykologisk hjelp håndheve bevissthet og kontroll over sin blære.

Lær barnet ditt å kontrollere sin blære på dagtid. Hvis han sier han har å gå på do, be ham om å holde av urinering i et minutt - men ikke lenger enn to. Med hvert bad økt, øker fristen for barnet å holde den på. Denne metoden vil bidra til å styrke sin kontroll over blæren hans.

Hint

  • Konsultere legen din før du tar fatt på sengevæting rettsmidler.

Hvorfor gutter sengevætere?

Hvorfor gutter sengevætere?


Sengevæting, teknisk kjent som enurese, er en ganske vanlig tilstand under en guttens utvikling. De fleste gutter vil vokse sengevæting etter den tid de nå seks år. Det finnes en rekke tilfeller, men der en gutt sengevæting varer utover hans sjette år, og er et resultat av noe annet enn sin normale utvikling.

Misoppfatninger og Advarsel

Gutter ikke sengevætere fordi de er for lat til å stå opp, og heller ikke er tilstanden et atferdsproblem, sier Family Doctor. Foreldre må innse dette og avstå fra skjenn sine sønner om de sengevætere. Tilsvarende lovpriste ham for en natt uten sengevæting er ikke svaret, som gutten ikke har kontroll over situasjonen.

Gutter som sengevætere er ofte flau og skamfull. De noen ganger prøver å skjule problemet snarere enn å innrømme det. Mayo Clinic advarer ikke å straffe eller bagatelliserer din sønn når han tisser i sengen, men i stedet prise ham for å følge noen sengetid rutine du setter opp og selv for å bidra til å rydde i rotet.

Psykologiske årsaker

Årsaken bak sengevæting kan være psykologiske, i henhold til feil diagnose. Ekstremt stress kan sette av sengevæting, som kan ekstrem sorg, en endring i hjemmet livet som en breakup av familien, barn sex-misbruk og emosjonelle problemer. Natteskrekk, som satte barna i en tilstand der de ikke umiddelbart kan våkne opp, er en annen mulig årsak. Toalett trening gjort for tidlig eller for strengt kan også gi opphav til en gutts sengevæting, som kan hjem forhold som er altfor overfylt eller ikke gi ham noe privatliv.

Fysiske årsaker

En rekke fysiske forhold kan være å klandre for en gutts sengevæting, både feil diagnose og Family Doctor notat. Disse inkluderer urinveisinfeksjoner, unormalt i guttens urinrør ventil eller ryggmargen, eller en liten blære. Hvis sønnen din sentralnervesystemet er treg til å utvikle seg, kunne han være ute av stand til å kontrollere sin blære mens du sover. Han kan også mangler en tilstrekkelig mengde av antidiuretisk hormon, noe som senker produksjonen av urin om natten. Sengevæting ofte går i familier, og slik at det kan være forårsaket av genetiske faktorer.

Løsninger

Mayo Clinic foreslår en rekke ulike løsninger for en gutts sengevæting. Medisinering er en. Desmopressin acetat øker antidiuretisk hormon som reduserer urinproduksjonen om natten. Antikolinerge medisiner som oksybutynin og hyoscyamin kan hjelpe blæren holder mer væske og redusere sine sammentrekninger. Imipramin, en antidepressant, kan bidra til å endre din sønns søvnmønster. Alternativ medisin har andre metoder for å prøve, slik som hypnose, akupunktur og kiropraktikk terapi.

Betraktninger

Selv om din sønns sengevæting fortsetter, kan du ta skritt for å gjøre tilstanden mindre av en problemfri. Plast bed liners bidra til å holde urinen ut av madrassen puten og gjøre for enklere opprydding. Sørge for at din sønn går på do, minst en gang, og kanskje to ganger, før sengetid hjelper også, det samme gjør du unngår mye væske og koffein før hans leggetid. En fuktalarm, noe som høres når fuktighet treffer en pad festet til guttens pyjamas eller ark, kan også bidra til å vekke ham opp når han begynner å urinere.

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Mange foreldre anta at gutter ikke får blære infeksjoner, men dette er slett ikke tilfelle. Gutter får ikke blære infeksjoner så ofte som jenter, men de får dem. Å vite hvilke symptomer du skal se etter vil tillate deg å søke behandling og fjerne infeksjonen.

Identifikasjon

Identifiseringen av blære infeksjon hos gutter er ikke enkelt varierer fra barn til barn, så vel som fra smitte til infeksjon. En indikasjon på et problem oppstår når et barn klager over ubehag og ubehag ikke går bort eller forverres.

Funksjoner

Tegn på en blære infeksjon hos gutter kan være så enkelt og uspesifikke som en feber som ikke går bort, eller barnet bare ikke kan være så sulten som vanlig. Mer vanlige klager av en blære infeksjon hos gutter inkludere symptomer som smertefull vannlating, manglende evne til å tømme blæren, skyet urin, økt trang til å urinere, urin som har blod i den, urin som har en stygg lukt, lav rygg og mage smerte, og noen barn selv begynner å tisse deres seng eller bukser etter å ha blitt potte trent.

Effekter

Når et barn er brakt til lege med blære infeksjon symptomer, vil han trenge å avgi urinprøve. Legen vil bruke urin dip pinner som kan se etter smitte gjennom nivået av hvite blodlegemer. En blære infeksjon er lett diagnostisert gjennom denne metoden, og behandlingen startes.

Behandlingen består vanligvis av oral antibiotika som amoxicillin eller Cipro for sju til ti dager. For mindre barn, vil antibiotika bli utlevert i flytende form, men kapsler kan være foreskrevet for eldre gutter. De som opplever ukontrollerbare smerter kan ta Motrin. Hvis dette ikke gir nok lindring, kan en lege foreskrive en medisin.

Etter å ha en blære infeksjon mange barn og foreldre er mer sannsynlig å ta hensyn til hygiene vaner på badet og andre steder. Selv om dette ikke kan hindre alle blæren infeksjoner i gutter vasking av hender etter å gå på do vil bidra til å forhindre spredning av bakterier. Gutter bør også læres opp til å fullt tømme blæren og rist eventuelle gjenværende drypper før etterbehandling for å unngå å tiltrekke bakterier.

Betydning

Blære infeksjoner i gutter er store nok til at i en alder av fem opp til 2 prosent av guttene har hatt minst én. Den gode nyheten er at det er skritt som kan tas for å hindre fremtidige blæren infeksjoner. Fokus på å utvikle gode toalett og hygienevaner og gjør unna med boble bad og duftende såper kan alle bidra til å redusere forekomsten av urinveisinfeksjon.

Selv tar skritt for å hindre blæren infeksjoner kan ikke gjøre unna med problemet for godt, som noen barn som har en familiehistorie med blære infeksjoner eller har en misdannelse i blæren eller nyrene kan fortsette å ha problemer.

Risiko

En blære infeksjon som ikke er behandlet på en riktig måte vil ikke bare føre til at barnet til å oppleve mye smerte, kan det også gjøres om til en nyre infeksjon, som hvis den ikke behandles kan føre til en rekke andre problemer. Risiko knyttet til blæren infeksjon hos gutter kan være begrenset når det søkes behandling så snart symptomer er rapportert.

Øret infeksjon symptomer hos gutter

Øret infeksjoner er en vanlig plage for barn. Ifølge National Institute on døvhet og andre kommunikasjons Disorders, "Tre av fire barn opplever mellomørebetennelse av den tiden de er 3 år gammel. Faktisk, ørebetennelser er de vanligste sykdommer hos spedbarn og små barn." Denne tilstanden forekommer oftere hos gutter enn hos jenter. Læring symptomene på en ørebetennelse kan føre til raskere intervensjon.

Betraktninger

Symptomer på en øreinfeksjon er lik hos gutter og jenter. Disse symptomene kan være vanskelig å tyde i et ungt barn som ennå ikke artikulere nok til å videresende informasjon. Ikke-verbale signaler må tas hensyn til når man skal avgjøre om en øre infeksjon er til stede.

Selv om en ørebetennelse kan synes å trenger umiddelbar oppmerksomhet, Mayo Clinic sier, "Øret infeksjoner er vanligvis ikke en nødsituasjon --- men de kan gjøre deg eller barnet ditt ubehagelig. Hvis symptomene varer lenger enn en dag, samtale en lege. Hos barn yngre enn alderen 2, se for søvnløshet og irritabilitet etter en øvre luftveisinfeksjon, som en forkjølelse. "

Smerte og feber

Et symptom som har en umiddelbar innvirkning på barnet er smerter fra øret infeksjon. The American Association of Pediatrics sier, "Det vanligste symptomet på en ørebetennelse er smerte. Eldre barn kan fortelle deg at deres ører vondt. Yngre barn kan bare virke irritable og gråter. Du kan merke dette mer under feedings fordi suge og svelge kan forårsake smertefulle trykkforandringer i mellomøret. "

Endringer i søvnvaner kan også oppstå som et resultat av press følte.

En feber kan også være til stede som kroppen prøver å bekjempe infeksjonen. The Mayo Clinic antyder at et barn kan utvikle en feber på 100 F (38 C) eller høyere.

Ear Drenering

I en ørebetennelse, bygger væske i mellomøret, og dette kan føre til at trommehinnen sprekker.

The American Association of Pediatrics forklarer hvordan dette ser ut: "Du legger kanskje merke gul eller hvit væske, muligens blod-farget, drenering fra barnets øre Væsken kan ha en stygg lukt og vil se annerledes ut fra normal ørevoks (som er oransje-gul. eller rødbrun). smerter og press ofte avta etter dette drenering begynner, men dette betyr ikke alltid at infeksjonen går bort. Hvis dette skjer er det ikke en nødsituasjon, men barnet må se barnelege. "

Problemer med å høre

En annen øreinfeksjon symptom for gutter og jenter kan være problemer med hørselen. The American Association of Pediatrics forklarer dette symptomet samt hvorfor det skjer på denne måten:. "Under og etter en ørebetennelse, kan barnet ditt har problemer med å høre i flere uker Dette skjer fordi væske bak trommehinnen kommer i veien for lydoverføring . Dette er vanligvis forbigående og forsvinner etter at væske fra mellomøret renner vekk. "

Barn Helse legger til at barn ikke kan "svare på myke lyder, skru opp TV eller radio, snakke høyere, synes å være uoppmerksom på skolen."

Konklusjon

Selv om guttene får flere ørebetennelser, trenger alle barn vokser dette problemet. Som et barn utvikler seg, vokser øretrompeten, slik at for væske til å renne riktig, og ørebetennelser avta.

Hvordan beregne BMI for en gutt

Beregne en gutt BMI (body mass index) kan hjelpe deg å avgjøre om ungen er på en sunn vekt, undervektig eller overvektig. Her er formelen for å bestemme en gutt BMI.

Hvordan beregne BMI for en gutt

•  Vei ungen og registrere hans eller hennes vekt i pounds. For en mer grundig lesing, veie ungen et par ganger for å være sikker på at du ikke får en unøyaktig vekt.

Mål ungen totale høyde i inches.

Formelen for å bestemme en gutt BMI er som følger:

Barne BMI = [vekt / (høyde x høyde)] x 703

Ta en kalkulator.

Multipliser barnas høyde av seg selv (høyde x høyde) og trykk på "lik" knappen. Skriv ned dette nummeret som ungen squared høyde og trykk på CC-knappen for å fjerne kalkulatoren.

Del ungen vekt ved ungen squared høyde og trykk på "lik" knappen.

Multipliser dette tallet med 703 ​​og trykk på "lik" knappen. Dette nummeret er barnas BMI.

Slå opp ungen BMI på enten en jente eller en gutt BMI Chart. Finn barnas alder ved bunnen av BMI diagram og følge linjen opp diagrammet før det skjærer med ungen BMI som du beregnet tidligere. Kurven kryssende med barnas alder og barnas BMI indikerer barnas BMI persentilen.

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg


Som barna vokser, kan deres utseende endres dramatisk over span av bare noen få år. Hvis vekten er et problem, er det viktig å huske på at først og fremst barna vil gjennomgå mange kroppslige forandringer som de nærmer puberteten, og igjen etter hvert som de går gjennom den. Som blir sagt, foreldrene til en under ung gutt kan føle en viss bekymring for at sønnen deres ikke er "normal" fordi han er tynnere enn sine jevnaldrende. Hvis dette er et problem for deg, og du allerede har konsultert en lege, hjelpe gutten få noen vekt å gjøre noen livsstil justeringer.

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg

Kontroller at den unge gutten er å spise nok. Har ham spise tre store måltider om dagen med to store snacks i mellom måltidene.

Kontroller at måltider er balansert. En god måte å holde styr på dette er "1-2-3" regelen: én del av alle kaloriene bør komme fra fett, to deler skal være fra protein, og tre deler --- omtrent halvparten av guttens kosthold --- bør være fra karbohydrater.

Legg til masse ekstra kalorier til måltidene ved å inkludere olivenolje, soya eller proteinpulver, hvetespirer, og tørket frukt til retter. Har barnet ditt drikker helmelk til hvert måltid.

Sett gutten på en vektløfting program. Gjør vektløfting og styrketrening to til tre ganger i uken vil bidra til å bygge muskler, som er sunnere og mer varig enn bare å sette på vekt gjennom å spise.

Hvor mye bør en 4-år gammel gutt veie?

Alle er forskjellige

Ifølge National Center for Health Statistics, er lav normal vekt for en gutt på hans fjerde bursdag om lag 28 pounds. Høy normal vekt er 53 pounds som gutten nærmer sin femte bursdag. Noe i mellom som ikke viser et stort avvik fra det normale persentil kurve bør vurderes normalt, avhengig av hvor langt inn i sitt fjerde år gutten er.

Konsistens er bra

Hvis en gutt vekten svinger langt fra hans egen persentil hastighet, kan det være noen grunn til bekymring. For eksempel, hvis en gutt som konsekvent har vært i det 85. persentil vektkurve plutselig faller til 25 persentil, kan legene ønsker å finne ut hvorfor.

Bottom Line

Normal vekt for 4-år gamle gutter kan variere med så mye som 25 pounds. Etter den tid en gutt når hans fjerde bursdag, bør etableres hans persentil av vekstkurve. Hvis ekstreme variasjoner fra kurven er til stede, kan det være grunn til bekymring.

Hvordan spore enuresis & Enkoprese

Hvordan spore enuresis & Enkoprese


Enurese (sengevæting) er en manglende evne til å kontrollere vannlating hos barn. Enkoprese er ufrivillig avføring tilsmussing av en person som allerede er toalett trent. Den alder hvor barn utvikler blærekontroll og kontroll over sine tarmer kan variere, så det er ikke alltid mulig å riktig diagnostisere enurese eller enkoprese. Hvis du tror barnet ditt kan ha enurese eller enkoprese og vurderer å søke medial råd fra fastlegen din, er det viktig å begynne å holde en oversikt over sine toalettvaner ved å ta noen regelmessige målinger.

Hvordan spore enuresis & Enkoprese

Ta et blankt ark og dele det inn i tre vertikale kolonner. På toppen, registrere dato du kommer til å utføre testen. På toppen den første kolonnen skriver, av "Time på dagen." På toppen av kolonne to write, "mengde beruset." På toppen av kolonnen tre write, "Tidsrom for urinering."

Fyll dagbok i ved å ta opp de gangene barnet drikker, hvor mye barnet drikker i unser (ved å måle mengden i et kjøkken målebeger) og, hvis mulig, hvor mye urin er gått under hvert toalettbesøk eller i løpet av natten.

Behandle mengden av fluid barnet forbruker i løpet av dagen. Sørg for at barnet drikker små mengder ofte, og svært lite er konsumert i oppkjøringen til sengetid. Noter fremdriften barnet gjør over en periode på tre eller fire uker.

Noter hvilken dato og barnet ditt besøker toalettet for å gjøre sitt fornødne.

Merk konsistensen av avføring --- om det er spesielt hardt, mykt, vått eller tørt, og ta opp størrelsen på det du ser blant annet store, middels eller liten.

Tenk på barnets reaksjon på toalettet erfaring, herunder om opplevelsen har forårsaket barnets ubehag, vanskeligheter eller smerter.

Noter hva barnet spiser hver dag, da dette kan avsløre sammenhenger mellom mat spist og enkoprese.

Hint

  • Måle mengden av urin er ikke alltid lett. Hvis mulig, ber du barnet til å fortelle deg når de kommer til å urinere og tid barnets vannlating med en stoppeklokke eller armbåndsur. Hvis du prøver å registrere mengden av urin sett i løpet av en sengevæting episode, må du bruke skjønn --- vurdere om det beløpet du ser er normal, mer enn forventet, eller betydelig mindre.
  • Ifølge UpToDate.com, 16 prosent av 5-åringene har noen problemer med å være tørr om natten. Kan brukes disse trinnene for å nøyaktig spore både dagaktive og nattlig enurese, og kan også hjelpe deg med å planlegge hvor mye væske for å gi barnet ditt i løpet av sine våkne timer. For eksempel hvis et barn drikker 30 gram av væske i en 24-timers periode, dette kan bli brutt ned i løpet av dagen som 12 gram om morgenen, 12 gram på ettermiddagen og 8 gram i kveld. Hold oversikt over dine valgte beløp og effektene på barnets vannlating tider og mengder.
  • Etter barnet til toalettet kan forvirre dem eller gjøre dem føler klosset; være så oppmuntrende og ærlig om hva du gjør som mulig. Gi belønning for samarbeid.
  • Opptak detaljer om vannlating og avføring kan føre til frustrasjon hos foreldre. Vær tålmodig og ikke bli sint med barnet i spørsmålet. Sengevæting og tilsmussing er ufrivillige medisinske tilstander som vil slutte seg over tid, og kan ikke bli bedre bare ved å fortelle et barn til å stoppe.

Morsomme aktiviteter utenfor for Self-Esteem i unge gutter

Morsomme aktiviteter utenfor for Self-Esteem i unge gutter


Unge gutter med lav selvtillit kan ikke ha de riktige interne verktøy for å håndtere den uunngåelige presset verden presenterer for dem. I ungdomsårene, sunn selvfølelse nivåer korrelerer med sterke, positive vennskap og evnen til å tilpasse seg utfordringer. Utendørsaktiviteter som gir unge gutter med både moro og utfordring tillater både fysisk og sosial vekst og fremme økt selvtillit.

Organisert idrett

Lagidretter, som fotball, baseball og fotball, hjelpe gutter utvikle samarbeid og sosiale ferdigheter. Den fysiske aktiviteten har en positiv innvirkning på deres fysiske og mentale følelse av velvære. Fordi organisert idrett tilby struktur og regler, gutter er i stand til å konstruktivt finpusse sine kommunikasjon og konfliktløsning ferdigheter samtidig ha det gøy utenfor et klasserom innstilling. Den interaksjoner ungdom idrettserfaring hjelp forme hvordan de føler om seg selv.

Wilderness Expeditions

Sende unge gutter ut på en veiledet, utvidet eventyr i et fjerntliggende sted hjelper dem presse sine egne selvpålagte grenser, lære nye ferdigheter og utvikle en dyp følelse av selvhjulpenhet. Den Outward Bound program og andre liker det gir guttene sjansen til å bryte fri fra sine vanlige daglige rutine og leder for den store utendørs. Turer, som for eksempel fjellklatring, kajakkpadling og backpacking, utfordre dem til å erobre frykt og bygge lederegenskaper og samarbeidsevner. Disse utfordrende opplevelser hjelpe gutter utvikle selvtillit som de lærer om sine medfødte evner og møte utfordringene.

Sykkelturer

Planlegg en helg, eller lengre, sykkeltur med et par voksne og en gruppe av unge gutter. Få guttene som er involvert i planlegging av ruter og stopper og bestemme hvor langt å reise hver dag. Komme sammen for å diskutere hvilke elementer som skal bringe og hvordan elementene vil bli gjennomført. Gutter får selvtillit når de ser sine planer henrettet i løpet av turen. De lærer selvtillit samt utholdenhet i vanskelige veistrekninger, og deres følelse av prestasjon på slutten av turen bidrar til å utvikle deres selvtillit.

Community Service

Velg en uteservering aktivitet som en gruppe av gutter kan utføre sammen, for eksempel å rydde opp en park, plante blomster i en eldre nabo verft eller male fellesområder, for eksempel utslitte benker eller graffiti-laden vegger - bare sørg for å få tillatelse først. Frivillighets hjelper barn se utover seg selv og koble til verden rundt dem. Det gir dem mulighet til å se at de har makt til å gjøre en positiv innvirkning på lokalsamfunnet. Dette gjør at de føler seg godt om deres evne til å bidra, som bygger sin selvfølelse.

Hva skjer i en gutts Full Fysisk Eksamen?

Hva skjer i en gutts Full Fysisk Eksamen?


Ideelt sett bør foreldrene planlegge fysiske undersøkelser for gutter før noen tegn på sykdom dukker opp. Regelmessige fysiske undersøkelser er en viktig del av å holde barna friske. For unge gutter som ikke liker eller som ikke er vant til lege avtaler, kan disse besøkene være en kilde til angst. Å vite hva du kan forvente fra en fysisk eksamen kan gjøre den unge gutten i livet ditt mer åpne for å delta på utnevnelsen. Utdanning selv om prosedyrer vil også hjelpe deg å være i stand til å svare på eventuelle spørsmål som din sønn kan ha.

Høyde og vekt

Det første som din sønn vil bli bedt om å gjøre er å ta av seg skoene og gå på vekten. Noen vil spille inn sin høyde og vekt. Denne prosessen kan gjøres av lege, men mange ganger er det utført av en sykepleier, som registrerer disse dataene på ditt barns diagram og presenterer det til legen når han kommer.

Vital Signs

Det neste settet med data som skal registreres vil være din sønns vitale tegn. Noen, trolig en sykepleier, vil måle blodtrykket ved hjelp av en mansjett som er knyttet til din sønn overarm, og vil ta pulsen hans. Noen kontorer ta pulsen ved hjelp av en finger touch og overvåking metoden. Andre bruker en skjerm som festes til fingertuppen.

Øyne, ører og tenner

Sønnen din lege vil foreta en vurdering av hans syn. Forskjellige diagram kan benyttes, alt etter barnets alder og evne til å lese bokstaver eller figurer. Legen vil også bruke en otoscope å skinne et lys inn i din sønns øregangen og undersøke helsen til øret, og vil utføre en grunnleggende observasjon av tennene for å se etter misdannelser og forfall. Ikke bruk de øye tann eksamener som finner sted i et legekontor i stedet for regelmessige besøk til en optiker og tannlege. Disse spesialistene fokusere spesielt på sine fagfelt, og vil være i stand til å gi mer detaljerte og grundige undersøkelser.

Abdominal eksamen

Sønnen din vil mest sannsynlig kle av og sette på et papir kjole for resten av eksamen. Legen vil gå ut av rommet og tilbake når dere begge indikerer at du er klar. For abdominal eksamen, vil barnelege undersøke magen med barnet ditt legging med hodet hevet og hender ved hans side. Denne undersøkelsen er smertefri og bare består av flere innslag gjort med hendene.

Vaksinasjoner

Hvis barnet ditt er grunn for vanlige vaksiner skudd, vil legen hans mest sannsynlig utføre disse på tidspunktet for eksamen. Forskjellige bilder har forskjellige nivåer av smerte og ubehag forbundet med dem. Prøv å utdanne deg selv om ventende skudd på forhånd; barnelege kan også gi informasjon og tips for barnet ditt mens på kontoret.

Laboratorietester

Din sønn kan ha behov for å gi en urin og blodprøve. Teknikere vil tegne og analysere disse væskene for ved tilstander som anemi, nyreproblemer, tuberkulose, diabetes eller høyt kolesterol. Noen legekontor er utstyrt for å ta disse prøvene på stedet, mens andre arbeider med utenfor laboratorier at de vil henvise deg til for testing. Disse labs deretter sende resultatene til barnets lege.

Spørsmål

Sønnen din lege vil be deg om både spørsmål om hvordan barnet sover og andre relevante henvendelser som kan henspille på mulige problemer. Du vil også bli utstyrt med mulighet til å stille noen spørsmål om din egen og for å ha din sønn løse eventuelle bekymringer han har.

Infant Brain Development Girls Vs. Gutter

Infant Brain Development Girls Vs.  Gutter


Det er sant at gutter og jenter ikke alltid tenker likt. Selv om det har blitt bekreftet at det er fysiske og kjemiske forskjeller mellom hjernene til gutter og jenter, mange forskere mistenker at hjernen begynner å utvikle seg forskjellig i kjønn allerede før fødselen.

Testosteron

Gutter er født med mer testosteron, som former utviklingen av hjernen. Mannlige babyer har testosteronnivå tilsvarende 25-år gamle menn. Heldigvis testosteronnivå raser nedover til barnet når puberteten.

Størrelse

Gutter har større hjerner deretter jenter. En gutts gjennomsnittlig hjerne er 12-20% større enn jenter.

Følelser

Den delen av hjernen som inneholder språk og følelser kalles caudatus. Denne regionen har en tendens til å være større hos jenter.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge Baby Center, er det sannsynligvis et område av hjernen som driver jenter mot pleie og gutter mot bevegelige objekter. Dette området har ennå ikke blitt identifisert.

Betraktninger

Ifølge Scientific America, er det galt å anta at enhver forskjell i kjønn er fastkoblet i hjernen. Hjernen er fleksibel og biologi er ikke nødvendigvis logisk.

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care


Den dagen en ny baby kommer hjem fra sykehuset er en dag fylt med glede og utfordringer for nye foreldre. En av de første utfordringene som foreldre har til å takle er diapering. For å komplisere saker videre, kan nye foreldre ikke være klar over at det er forskjeller mellom gutt og jente bleie omsorg. Kunnskap om disse forskjellene kan gjøre en forskjell mellom en glad baby og en skitten, våt baby. Verre, unnlatelse av å være klar over og ta i bruk de ulike diapering prosedyrer kan føre til utvikling av en infeksjon i barnet eller i forekomsten av en våt forelder.

Hvordan Tørk a Girl

En av de viktigste forskjellene mellom diapering en jente og en gutt, er at jentas kjønnsorgan må rengjøres på en bestemt måte eller hun kan utvikle en urinveisinfeksjon på grunn av innføring av avføring inn i skjeden eller urinrøret. Baby jenter må skiftes straks etter avføring slik at avføringen ikke flytte inn i vaginal området. Dernest, når du tørker av avføring fra endetarmen området, spesiell omsorg må gjøres for å sørge for at avføring ikke er tørket inn i vaginal området. Dette oppnås best ved å tørke i retning av forfra og bakover, eller fra skjeden til endetarmen.

Omskåret Boys har spesielle behov

Hvis en liten gutt har blitt omskåret, omsorg av penis krever spesiell oppmerksomhet under bleie endringer. Dette er fordi omskjæring såret tar tid å fullt nært og til den er helt leget, kan innføring av avføring på penis føre til at omskjæring såret for å bli smittet. For å unngå forurensning av penis med avføring, bruke en annen tørk å rengjøre penis enn det som brukes til å rense endetarmen. Alternativt rengjøre penis først og rektum neste med samme tørk.

Hvordan Tørk a Boy

Ved rengjøring noen gutt, omskåret eller ikke, er det viktig å rense området nær bunnen av penis før bringe tørke i kontakt med noe område som inneholder avføring. Spesielle områder av en gutt anatomi som må rengjøres inkluderer: hudfolder under pungen, lysken og rumpe.

Slik unngår du at Being urinerte

Det er mer sannsynlig at en gutt vil tisse på en forelder i løpet av en bleie endring enn en jente. For å hindre at dette skjer, når du endrer en baby boy bleie, holde penis dekket så lenge som mulig. Dette kan oppnås ved ganske enkelt å holde bleien løsnet på toppen av sin penis, eller ved å legge et rent tørker eller bleie dekke penis mellom endringene. Grunnen til at gutte penis skal dekkes så lenge som mulig, er at de har en tendens til å urinere under bleie endringer og hvis ikke dekket tisse kan sprutes mot bleien veksler ansikt. Det er viktig å raskt bleie en gutt før han tisser på bleie veksler. Når diapering er fullført, ta vare å peke penis i en nedadgående retning for å avverge urinlekkasje.

Hvordan hjelpe en gutt i tenårene Sett på Lean vekt masse

Hvordan hjelpe en gutt i tenårene Sett på Lean vekt masse


Tenåringsgutter som spiller mye sport, eller de med et høyt stoffskifte, kan være undervektig og derfor rådet til å legge på seg av sin lege. Tenåringer som brenner kalorier raskere enn de forbruker dem kanskje ikke får tilstrekkelig næringsstoffer, protein, fett og mineraler som kroppen trenger for å vokse seg sterk og sunn, men det er noen enkle grep du kan ta for å hjelpe tenåringer legge på seg i en sunn måte.

Hvordan hjelpe en gutt i tenårene Sett på Lean vekt masse

•  Bruk hele fett. Bytt tenåringens skummet melk og lav-fett meieriprodukter med hele fett. La ham nyte full fett iskrem og tilby ham vanlige glass melk. Dryss full-fett cheddar ost over burgere og salater og tjene poteter med rømme. Gi ham sunne smoothies laget med frukt og yoghurt til frokost og tilsett yoghurt og fløte til hans desserter.

Spis et balansert kosthold. En sunn kosthold er viktig for sunn vekst, så vær forsiktig så du ikke glemme frisk frukt og grønnsaker når hjelpe tenåringen opp i vekt. Tilby ham mat fra alle matvaregrupper, inkludert hele korn pasta, brød og ris, belgfrukter, fisk og magert kjøtt og fjærkre. Hvis tenåringen er vegetarianer, tilby ham mer proteinrik mat, slik som tofu, linser, bønner og andre belgfrukter.

•  Spis mer. Hvis tenåringen vanligvis spiser små porsjoner, langsomt øke mengden mat på tallerkenen hans. Prøv å legge frukt til frokostblandinger, eller legge til en ekstra siderett til hans favoritt måltider. Tillate ham å sakte beite hele dagen, som han kan konsumere mer på denne måten. Gi ham sunn snacks til å ta til skolen, for eksempel nøtter og frø, hele korn kjeks og havre kjeks. Bananer, avokado, dadler og tørkede fiken også gjøre velsmakende, høy-fett snacks.

Train. Finn en sertifisert instruktør for å hjelpe tenåringer engasjere seg i styrke øvelser, men ikke la ham overdrive det. Nettstedet TeensHealth advarer om at noen gutter vil holde lene hele livet, så sørg for at din sønn forstår at det å jobbe ut vil ikke nødvendigvis bulk ham opp.

Få en god natts søvn. Når tenåringen sover, til kroppen hans utgivelser veksthormoner som gjør at hans ben vokse og utvikle seg. Det er viktig for vekst hans at han får en god natts søvn på en jevnlig basis, så sørg for at han får åtte timer søvn hver natt.

Hva er årsakene til hodepine i 8-år gamle gutter?

Det er ikke uvanlig i det hele tatt for en 8 år gammel gutt for å få hodepine. Barna får hodepine for de samme grunnene som voksne gjøre. Men barn, spesielt unge gutter, kan få hodepine på grunn av risikofylt lek, stirrer på dataspill for lenge, glemmer å spise og holde seg for sent. Hvis din sønn klaget over hodepine, kan årsaken være lett forklarlige.

Medisiner

Medisinering kan være årsaken til 8-åringens hodepine. Medisiner som kan være å klandre inkluderer over-the-counter allergi medisiner og selv aspirin.

Søvn uregelmessigheter

Når du sier godnatt, har du ingen anelse om hva som foregår i ditt barns soverom. Hvis han bor opp til alle døgnets tider, er det ikke rart han får hodepine. Hvis du har mer enn ett barn, kan du prøve å skille barna for to eller tre netter for å se om hodepinen vedvarer.

Ernæring

Vi er alltid å bli fortalt at barn i dag spiser for mye. Men på baksiden, noen barn er så opptatt med sine fritidsaktiviteter og spille videospill at de bare ikke får den maten de trenger. Skipping måltider kan føre til hodepine.

Skader

Sjekk at han alltid bærer at hjelm når han er å sykle eller skateboard. Og sørg for å overvåke brytekamper og annen risikofylt lek. Gutter notorisk spille mer grovt enn jenter.

Datamaskin

Stirrer på en dataskjerm i timevis kan resultere i et bankende hodepine. Hvis sønnen din er å spille dataspill i mer enn en time i en sittende og får hodepine, kanskje du har nettopp funnet den skyldige.

Hvordan å få vekt som en 16 år gammel gutt

Hvordan å få vekt som en 16 år gammel gutt


Som tenåringer vokse og modnes, kroppene deres går gjennom mange raske endringer. Føler for tynn eller hengslete kan være en kilde til angst om utseende for tenåringsgutter. Å være undervektig kan også ha negative helseeffekter, for eksempel et redusert immunforsvar. Hvis du er en tenåringsgutt som ønsker å gå opp i vekt, er det viktig å gjøre det på en sunn måte å sikre at du mottar de riktige næringsstoffene som kroppen din vokser. Spise sunt, kaloririk mat ofte, i forbindelse med et variert kosthold, er en god måte å sette på noen pounds.

Hvordan å få vekt som en 16 år gammel gutt

•  Spis et variert kosthold med sunne matvarer, inkludert hele korn, fersk frukt og grønnsaker og magert kjøtt. Dette kan inkludere fullkorn pasta i stedet for pasta laget med hvitt mel, kylling i stedet for en hamburger og grønnsak stek i stedet for pommes frites eller potetgull. Å spise hele korn og grønnsaker sikrer at den voksende kroppen får alle næringsstoffene den trenger. Tenåringsgutter i særlig behov for å spise ekstra jern og kalsium, som begge kan finnes i matvarer som magert kjøtt og meieriprodukter, henholdsvis.

Spis tre fulle måltider og tre snacks per dag. Spise sunt, godt balanserte måltider og snacks bidrar til å gi kroppen din med mer kalorier. Kalorier er en måleenhet for energi. En tenåringsgutt stoffskifte er svært rask - arbeider raskt for å behandle matvarer til næringsstoffer for kroppen. Å spise ofte holder stoffskiftet arbeider i et jevnt tempo, og gir deg flere kalorier. Hvis du spiser nok kalorier, vil kroppen ikke være i stand til å brenne dem alle, noe som vil føre til vektøkning.

Drikk juice og smoothies. Ernæringsmessig-rike drikker gi kroppen din med ekstra kalorier uten å fylle deg opp. For mennesker som prøver å få vekt, drikker ferskpresset juice, smoothies og protein shakes er en sunn måte å innlemme flere kalorier i kostholdet ditt.

maksimere på høyere kalori mat. Noen tenåringer føler deg full raskere enn andre. Hvis store deler er for mye, prøver å spise mindre porsjoner av kalori tette matvarer, slik som nøtter, granola, tørket frukt og avokado.

Spis sunt fett, slik som nøtter, oliven, kaldpressede oljer og avokado. Fett er en nødvendig del av hver diett. Sunt fett, i motsetning til mettet fett som finnes i bearbeidet og stekt mat, å opprettholde et godt avrundet kosthold.

Hint

  • Fordi voksende gutter har spesielle ernæringsmessige behov, er det viktig å snakke med din barnelege om eventuelle endringer i kostholdet for å sikre at du får mest mulig ut av kostholdet ditt.

Hva er Tegn og symptomer på ADHD hos gutter?

Hva er Tegn og symptomer på ADHD hos gutter?


Voksne og barn menn og kvinner kan bli diagnostisert med ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Men gutter har en tendens til å ha svært forskjellige tegn og symptomer på ADHD at mange voksne og jenter ikke utviser. Å være klar over disse tegn og symptomer kan hjelpe foreldre i å vite når du skal søke profesjonell hjelp.

Hyperaktivitet

Hyperaktivitet er et felles trekk blant gutter. Alle vet at gutter har en tendens til å løpe rundt, fidget og ellers bruke energi. Men blir det et problem, og et symptom på ADHD når hyperaktivitet forstyrrer hverdagen. For eksempel kan gutten være ute av stand til å fullføre leksene sine, ferdig sine oppgaver eller delta i aktiviteter etter skoletid på grunn av sin ekstreme nivå av hyperaktivitet.

Impulsivitet

Gutter med ADHD har en tendens til å handle mer impulsivt enn sine ikke-ADHD jevnaldrende. For eksempel, gutter med ADHD har en tendens til å rope ut svarene i klassen uten først å heve hendene og komme i trøbbel på grunn handler uten først å tenke på konsekvensene. Selv om dette kan ventes i en viss grad i de fleste barn, er dette et symptom på ADHD når det blir et problem som griper negativt med gutten liv. Hvis, for eksempel, virker gutten impulsivt og kommer i trøbbel så vanlig at han har blitt utvist fra skolen, bør han bli vurdert for ADHD.

Aggressivitet

Aggressivitet er et vanlig symptom på gutter med ADHD. Selv om gutter har en tendens til å være aggressive av natur, deres mangel på impulskontroll forbundet med ADHD har en tendens til å resultere i overdreven aggressivitet. Dette kan føre til en rekke problemer, som for eksempel å komme i slagsmål og bruke støtende og upassende språk. Dette kan negativt påvirke guttens suksess i skolen og opprettholde relasjoner med sine jevnaldrende.

Hva er meningen med Enuresis?

Hva er meningen med Enuresis?


Enurese er pinlig tilstand mer kjent som sengevæting. Enurese kan forekomme hos barn opp til 5 år, og noen ganger enda eldre. De fleste barn vil vokse sengevæting på egenhånd med ingen intervensjon, men noen ting kan hjelpe.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er sengevæting et problem for 15 prosent av barn etter alder 5 og 5 prosent i alderen mellom 8 og 11. Noen årsaker til enurese inkluderer å ha en liten blære eller ikke være i stand til å gjenkjenne når blæren er full . Dette er ofte vokst som blæren vokser og utvikler nerver. I noen tilfeller kan forstoppelse være den skyldige. Den sikkerhetskopierte tarm kan begrense hvor store blæren kan utvide, forårsaker natten ulykker.

Behandling

Annet enn å vente for et barn å vokse enurese, er det et par behandlingsalternativer. Fukt alarmer kan kjøpes på de fleste apotek og vil sende ut en alarm når det blir fuktig, kanskje i tide til å advare barnet i tide til å fullføre på badet. Desmopressin acetat er et stoff som øker produksjonen av det anti-diuretiske hormon, noe som senker produksjonen av urin om natten. Foreldre kan også oppmuntre barna til å fullstendig tømme blæren før sengetid for å bidra til å håndtere sengevæting, eller holde barnet fra å drikke noe før sengetid.

Voksne

Mens enurese er mer vanlig hos barn som har vært nylig toalett trent, noen voksne lider av det, også. Ifølge National Association for Continence, ca 2 prosent av voksne har betydelige blæren kontroll problemer. Administrerende voksen enurese er lik administrerende det hos barn, inkludert å bruke en fuktighets alarm, trene blæren og anti-vanndrivende medisiner.

Hvor mye bør Min 19 måneder gamle gutt veie?

Gjennomsnittlig Vekt

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention sin vekt-for-alder Percentile, er den gjennomsnittlige vekten av en 19 måneder gammel gutt rundt 26 kg. Leger og andre medisinske fagfolk har riktig utstyr for å bestemme barnets vekt; en hjemme skala kan ikke være pålitelig.

Overvekt og undervekt

Hvis din sønn veier over 30 kg. på 19 måneder, vil han være i toppen 10 prosent for småbarn hans alder. Han vil være lavt i 10 prosent hvis han veier mindre enn 23 kg. på 19 måneder. De med bekymringer om et barns vekt bør du kontakte lege.

Bottom Line

Skal barnet ditt være langt fra gjennomsnittlig vekt for noen av hans alder, er det viktig å ikke få panikk. Centers for Disease Control and Prevention sier at "for å hjelpe barnet å opprettholde en sunn vekt, balansere kalorier barnet forbruker fra mat og drikke med kalorier barnet ditt bruker gjennom fysisk aktivitet og normal vekst."

Hvordan fikse Razor Burn for Gutter

Razor burn er de små røde nupper som vises etter barbering. På menn ser det ofte i ansiktet eller halsen når de tørker barbering eller barbering i en hast. Disse humper kan være smertefullt og selv klø. Selv om det er ingen umiddelbar kur for razor burn for gutta, er det en rekke måter du kan behandle problemet før det blir verre. Bør brukes disse trinnene daglig inntil razor burn klarner opp.

Bruksanvisning

•  Påfør aloe-baserte kortison krem til området. Gni den inn i huden helt.

Påfør fuktighetskrem som inneholder vitamin E på razor burn i stedet for kortison krem. Gni det inn helt.

Unngå barbering inntil razor burn helbreder. Barbering over det vil på irritere den ytterligere.

Hva er Giggle Enuresis?

Når et barn som er gamle nok til å være i stand til å kontrollere sin blære har kontrollproblemer og tisser seg selv når han ler eller hoster, er kroppen hans å peke ut en mulig fysisk eller atferdsproblem. Om problemet er fysisk eller følelsesmessig, vil han bli gitt behandlinger og intervensjoner som skal hjelpe ham holde seg tørr i løpet av dagen.

Definisjon

"Giggle" enurese er tømming av blæren under fnising eller solid, kraftig latter. Barnet helt tømmer blæren når hun ler og er i stand til å kontrollere sin blære. (Se annullere dysfunksjon hos barn, punkt 5.)

Ugyldig Dysfunction

Denne type enurese er en del av et større syndrom, kalt "ugyldig dysfunksjon." Denne medisinske begrepet brukes til å beskrive et unormalt mønster av vannlating for barnets utviklingsmessige alder. Problemet kan være skjer når blæren fylles med urin eller det kan være å ta plass som hun prøver å tømme blæren på badet. Hvis hun er å ha fysiske problemer med sin blære eller med lukkemuskel, disse vil ikke fungere på en måte som gjør henne til å fullt og normalt tømme blæren. (Se annullere dysfunksjon hos barn, punkt 1.)

Årsaker

Den mest direkte årsaken til fnise enurese er stressinkontinens, noe som betyr at barnet ufrivillig mister urin og tisser seg selv når han ler, nyser eller hoster. Stressinkontinens er oftest assosiert med økt intra-abdominale (i magen) trykk. Hans lege må utføre en fysisk og bestille tester for å se om det er en fysisk årsak til hans enurese. Disse vil omfatte sosiale og medisinske historie, inkludert en dagbok for foreldrene å fylle ut. Han vil også bestille en nevrologisk undersøkelse, inkludert nedre ekstremiteter for sensasjon, tone, styrke og reflekser. Barnet vil også gjennomgå laboratorietester for eksempel en urinanalyse, blodprøver og en urin kultur for å se etter infeksjoner. Han vil også ha tester som et tømmings cytourethrogram, nedsatt / blære ultralyd og MR av korsryggen. Han kan også gjennomgå en renal scan som ser på nyrefunksjonen og mulig nyreskader. (Se annullere dysfunksjon hos barn, avsnitt 4 og 6 og Døgnvariasjoner enuresis, punkt 1.)

Tegn på Enuresis

Tegn på at barnet har utviklet enurese inkluderer urinlekkasje i løpet av dagen og / eller natten; urinretensjon (dribling, intermitterende urinstrøm eller anstrengende å urinere, tilbakevendende urinveisinfeksjoner, blod i urinen, smerter i ryggen, magen eller flanke, går oftere eller å måtte gå mer presserende, ikke går veldig ofte (mindre enn fire urin hulrom i 24 timer.), og forstoppelse og / eller tilsmussing henne buksene med avføring (Se ugyldig dysfunksjon hos barn, punkt 3.)

Behandlinger

Når legen har funnet en årsak til enurese, kan han behandler barnet. Hans tilnærming vil avhenge av hvor alvorlig problemet er. Avhengig av om årsaken er fysisk eller følelsesmessig, vil han målrette forstoppelse ledelse, behandling og håndtering av tilbakevendende UVI-tallet, finne og eliminere irritanter til barnets blæren (muligens koffein eller kullsyreholdige drikker, sitrusjuice eller sjokolade).

Hvis han finner at barnets enurese er knyttet til atferdsproblemer, vil han foreskrive en diett der barnet blir lært opp til å kjenne igjen når han har å gå på do. Han vil bli undervist i hvordan å kontrollere hans behov for å tømme blæren hans.

Barnet kan også bli satt på en høy-fiber diett, så vel som på et bad tidsplan. Han kan også bli gitt øvelser for å styrke sin lukkemuskel (Kegel øvelser).