Digidexo.com

Carpal Tunnel Syndrom øvelser

Carpal Tunnel Syndrome Øvelser

Alle som opplever carpal tunnel syndrom kan utføre disse øvelsene hver noen timer for å lindre og forebygge smerter. Øvelsene kan bidra til å styrke musklene og øke sirkulasjonen av blod til disse områdene gjennom milde aerobic og motstand-treningsmetoder. Endre posisjoner noen få timer vil bidra til å motvirke effektene av carpal tunnel syndrom. Øvelsene tar totalt ca 5 minutter å fullføre.

Ved å trykke på håndleddet

Å utøve håndleddet, begynner med høyre hånd med håndflaten opp. Forsiktig presse sammen en løs knyttneve og hold håndleddet i ro mens du trykker forsiktig ned på neve med venstre hånd i 5 sekunder. Sørg for å holde håndleddet rett. Deretter slår du høyre hånd og knyttneve palm siden ned. Med venstre hånd, trykk forsiktig på høyre hånd knokene i ca 5 sekunder, holde håndleddet rett. Til slutt, snu høyre hånd og knyttneve tommelen opp. Bruk venstre hånd til å forsiktig trykke ned på neven i 5 sekunder, nok en gang å holde håndleddet rett. Gjenta øvelser på venstre hånd.

Wrist Circles

Ved hjelp av pekeren og midtre fingrene grepet tett sammen, trekke imaginære klokken sirkler i luften mens du holder håndleddet stødig. Gjenta med den andre hånden.

Nakke og skuldre

Å utøve nakke og skuldre, begynne med å sitte i oppreist stilling. Plasser venstre hånd på høyre skulder og hold den skulderen på plass som du vipper hodet til venstre. Hold i 5 sekunder og gjenta på venstre skulder. En annen carpal tunnel øvelse for nakke og skuldre begynner ved å stå i en avslappet stilling. Med armene på din side, løft skuldrene og strekk dem tilbake, med en vinkel nedover. Deretter strekke skuldrene fremover.

Underarmer

Å utøve underarmene, begynner ved å plassere hendene i en bønnestilling; sted håndflatene sammen, fingrene pekende oppover, foran brystet. Holde håndflatene presset sammen, løft albuene og føler strekningen i underarmene. Hold i 10 sekunder. Rist ut hendene når øvelsen er ferdig.

Fingre og hånd

Carpal tunnel øvelser kan bidra til å lindre smerter i hender og fingre med noen enkle øvelser. Først, strekke og bøye fingrene for å løsne dem opp. Deretter gjør et stramt knyttneve med høyre hånd og slipp. Gjenta 5 ganger på høyre hånd og deretter utføre øvelsene på venstre hånd.

Hånd Øvelser for Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er en kronisk og smertefull håndledds tilstand som kan forstyrre arbeidet og hverdagsaktiviteter. Når du har en oppblussing av denne tilstanden kan det være nødvendig å tillate felles å hvile, og du kan selv trenger å bruke en spenne. Det er imidlertid noen milde øvelser som du kan gjøre for å bidra til å håndtere denne tilstanden.

Strekke hånden og fingrene

Åpne hendene så mye du kan og strekke fingrene så langt fra hverandre som mulig. Deretter lage et stramt knyttneve. Gjenta for åtte til 12 repetisjoner.

Wrist Circles

Gjør løse fists med hendene og sirkel håndledd klokken åtte til ti ganger. Sørg for å sirkle mot klokken åtte til 12 ganger.

Wrist Stretch Med Fingers Up

Hold høyre hånd ut foran deg med håndflaten vendt bort. Ta venstre hånd og trykk forsiktig dine riktige fingre tilbake. Dette kan være en dyp strekk, så går lett. Hold for en treg 30-sekund teller. Gjenta på den andre siden.

Wrist Stretch Med Fingers Down

Hold høyre hånd ut foran deg. Bøye håndleddet slik at fingrene peker ned og håndflaten er vendt mot deg. Ta venstre hånd og trykk forsiktig dine riktige fingre tilbake. Hold for en treg 30-sekund teller. Gjenta på den andre siden.

Tabell Stretch

Stå på bordet og plassere håndflatene ned flat. Slå hendene i så fingrene peker mot hverandre. Rett albuene og begynne å sakte rocke kroppen din side til side overfører vekten fra høyre til venstre. Bruk så mye eller så lite kroppsvekt som du kan tåle. Gjør åtte til 12 repetisjoner.

Hånd Exercsie Ball

Bruk en liten, squishy ball laget spesielt for hånd øvelser. Klemme den så hardt du kan og slipp. Gjør dette åtte til 12 ganger. Hvis du ikke kan finne en ball, kan du bruke modelleire eller leire også.

Hvordan bruke Øvelser for Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan bruke Øvelser for Carpal Tunnel Syndrome


Det er viktig å gjøre spesielle øvelser for å beholde håndbevegelser og fleksibilitet hvis du har carpal tunnel syndrom. Selv folk uten denne skaden kan beskytte sine hender ved å gjøre disse øvelsene daglig. Les videre for å lære hvordan du bruker øvelser for carpal tunnel syndrom.

Bruksanvisning

Bruk Øvelser for Carpal Tunnel Syndrome å korrigere Median Nerve

•  Hold armen rett ved albuen og outstretch fingrene. Sakte bøye tommelen og lillefingeren mot hverandre, slik at deres pads røre.

Påfør lett trykk på tommelen og lillefingeren. Du kan føle noen sensasjoner i håndleddet, men ikke bry deg om dem. Hold trykket i ca fem til ti sekunder, og deretter gå tilbake begge fingrene i nøytral stilling.

Gjenta denne øvelsen ved hjelp av de andre fingrene og tommelen. Du bør prøve å gjøre gjenta denne prosedyren 4-5 ganger per dag hvis du blir tvunget til å bruke carpal tunnel syndrom hånd på jobb.

Bruk Øvelser for Carpal Tunnel Syndrome og beholde Wrist Fleksibilitet

Stå rett opp eller korrigere sittestilling, slik at din rygg og nakke ikke er buet. Strekker begge armene rett ut foran deg og være sikker på at håndleddene og albuene er rette.

bøyer håndleddene bakover 90 grader sakte og holde fingrene unbent. Hold bøyd stilling i fem sekunder og deretter gå tilbake håndleddene til rett stilling. Nå bøyer håndleddene frem 90 grader, hold i fem sekunder og gå tilbake til nøytral stilling.

Gjenta leddet fleksibilitet øvelser, men denne gangen gjør en knyttneve før du bøyer håndleddet i begge retninger. Prøv å gjøre disse øvelsene flere ganger om dagen.

outstretch dine armer, håndledd og fingre rett foran deg. Sakte trekke imaginære sirkler i luften med pekefingrene ved å rotere håndleddene. Stadig roterer i en retning og deretter bytte til motsatt retning etter 10 sekunder.

Hint

 • De spretter du hører mens du gjør fingeren rørende øvelsen er fra median nerve og håndleddet sener blir skikkelig omplasseres.
 • Du bør plass øvelser for carpal tunnel syndrom, slik at du gjør dem hver to til tre timer i løpet av arbeidsdagen.
 • Hvis hendene dine er kalde, kjøre dem under varmt vann i noen minutter før du gjør noen øvelser.
 • Slutte å gjøre noe trening hvis det gjør din carpal tunnel syndrom føler seg verre.

Slik unngår du at Carpal Tunnel Syndrome

Slik unngår du at Carpal Tunnel Syndrome


Ved hjelp av fingrene eller håndledd gjentagelser eller kraftig ofte kan føre til carpal tunnel syndrom. For å hindre denne skaden oppstår, kan du enten unngå aktiviteter som fører til syndromet eller øvingsoppgaver og riktig håndleddet bevegelse prosedyrer.

Slik unngår du at Carpal Tunnel Syndrome

Forhindre Carpal Tunnel

Følg riktige kontor ergonomi for å forhindre carpal tunnel. Disse inkluderer sittende, stående, skrive eller snakke i telefonen på en måte som fører til minst mulig stress på kroppen din.

Juster tastaturet eller annet kontorutstyr på et jevnt nivå med bøyde armer så det er ingen nå eller anstrengende av håndledd. Hold armene så nær kroppen som mulig når du gjør noen aktiviteter som setter belastning på håndleddene.

Trening for å bidra til å forhindre carpal tunnel syndrom. Holde noen tilstander som leddgikt, høyt blodtrykk og diabetes under kontroll for å hindre carpal tunnel også.

Snakk med sjefen din eller personalavdelingen når arbeidsaktiviteter forårsaker gjentatt belastning på håndleddene. Hvis du føler noen nummenhet eller prikking, er det bedre å se etter en ny måte å fullføre oppgaven, eller be om hjelp.

Gjør Carpal Tunnel Forebygging Øvelser

Strekk fingrene, håndledd og hender hvis du er pålagt å gjøre en oppgave øker risikoen for carpal tunnel.

Trekk hendene ut foran deg, bøy i håndleddene slik at fingrene peker rett opp og hold til en teller til fem.

Slapp hendene mens du teller til fem og gjør et stramt knyttneve med begge hender for en annen teller til fem.

bøyer håndleddene ned mens du holder nevene. Tell til fem og deretter bøye håndleddene tilbake opp og slappe hender.

Hang armene langs sidene og slappe hender, håndledd og fingre. Gjenta trinn 1 til 4 opp til 10 ganger for å strekke håndleddene og hendene.

Hint

 • Sett opp kontoret, så det er ingen grunn til å anstrenge seg for å gjøre noen oppgaver. Gjenta samme irriterende bevegelser dag inn og ut kan føre til carpal tunnel.
 • Fedme kan bidra til press på fingre og håndledd, som kan føre til carpal tunnel.

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome


Det er mange ulike produkter og prosedyrer tilgjengelig for å behandle, og selv kur, carpal tunnel syndrom. Men, skal tilstanden ikke stå ubehandlet.

Hva er Carpal Tunnel Syndrome?

Carpal tunnel syndrom er en tilstand der median nerve, nerve som går inn i hånden fra underarmen gjennom carpal tunnel, blir komprimert. Kompresjon oppstår på grunn av faktorer som for eksempel skade (håndleddsbrudd) eller, som er oftest tilfelle, repeterende overforbruk og dårlig ergonomi.
Ifølge US Dept. of Labor og Nasjonalt institutt for Occupational Safety and Health (NIOSH), er carpal tunnel syndrom # 1 rapportert medisinsk problem hittil. Det utgjør nesten 50% av alle arbeidsrelaterte skader. Omtrent en fjerdedel av alle dataoperatører er diagnostisert med carpal tunnel syndrom, og over 60% av alle arbeidsrelaterte belastningslidelser forekommer hos kvinner. Kvinner er dobbelt så stor sjanse for å bli diagnostisert med denne tilstanden enn sine mannlige kolleger.

Mild Carpal Tunnel Syndrome

I de mildere former for carpal tunnel syndrom, behandlinger som anti-inflammatoriske medisiner og håndleddet splinter gi betydelig lettelse samt pågående forebygging fra tilbakefall. Stoffet bidra til å redusere betennelse som forårsaker svelling og splinter, som brukes ofte om natten, posisjonere håndleddet, slik som å redusere kompresjon av nerven mens sove.

Injeksjoner som behandling

Av og til, har milde former for carpal tunnel syndrom, som har symptom på smerte og prikking er tilstrekkelig ubehagelig, fikk varig nytte gjennomgår en eller flere steroidinjeksjoner direkte inn i carpal tunnel for å gi direkte hjelp til hovne vev. Denne teknikken gjør det mulig for plassering av medisinen direkte hvor det er behov for det meste. Fremgangsmåten krever dyktighet hos personen som utfører injeksjonen slik at steroidet ikke injiseres direkte inn i det nerve eller sener.

Kirurgiske prosedyrer

Når symptomene er alvorlige nok, så kirurgisk inngrep er nødvendig å avlaste trykket fra nerve og hindre redusere potensialet for pågående skade på nerve fra dette trykket. En slik fremgangsmåte er "åpen" carpal tunnel utgivelsen prosedyre. Denne fremgangsmåten består av et innsnitt i løpet av den aktuelle område i håndflaten av hånden og håndleddet, som isolerer den tverrgående carpal ligament (den struktur som gir trykket på nerven og deretter incising ligament til å avlaste trykket. Fordi dette er en kirurgisk prosedyre, det krever en bedøvelse og er ofte utført i et sykehus eller poliklinisk kirurgi sentrum.

Alternativ tilnærming

En annen variant av kirurgi er "endoskopisk" carpal tunnel utgivelsen. Denne fremgangsmåten baserer seg på bruk av en liten, stiv fiberoptiske "scope" som består av et objektiv og kamera for å visualisere median nerve, omkringliggende strukturer og undersiden av det tverrgående carpal ligament. Under direkte, endoskopisk visjon, er det tverrgående carpal ligament skjære gjennom hele sin tykkelse fra bunnen opp. Denne prosedyren er vanligvis utføres gjennom to små "knivstikk", og dermed gjør det en minimalt-invasiv prosedyre i forhold til "åpen" tilnærming.

Hånd Trening for å unngå Carpal Tunnel Syndrome

Hånd Trening for å unngå Carpal Tunnel Syndrome


Med flere mennesker sitter foran en datamaskin hele dagen, er carpal tunnel syndrom, en sykdom forårsaket av repeterende bevegelser som å bruke et tastatur eller mus, på økningen. Du kan redusere sjansen for å bli rammet av praktiserende warm-up hånd øvelser.

Finger Stretch

En sterk, sprek finger stretching og knyttneve knuger vil bidra til styrke sirkulasjon og styrke i hendene. Med begge hendene foran deg med håndflatene nedover og albuene bøyd, helt ut og strekke fingrene. Bøye fingertuppene på begge hender, holde hendene bitte i en klo-lignende posisjon, deretter flette. Gjenta tre ganger. Etter fingrene blir varmet opp, knytte dem innover inn i et stramt knyttneve. Slipp og forlenge. Gjenta fem ganger.

Thumb Stretch

Tommelen svingen vil utvide den forfriskende og styrke fordeler til tommelen. Hold begge hendene foran deg, albuene bøyd og håndflatene oppover. Bøy hver tommel mot midten av den palme til spissen hviler under pinkie. Hold i tre sekunder før du slipper. Ikke ha hendene oppover, spre fingrene og tommelen til sin kapasitet og hold i 5 sekunder. Release. Gjenta disse øvelsene 10 ganger.

Hånd Stretch

Denne øvelsen engasjerer fingrene og tommelen på samme tid. Hold begge armene foran deg, håndledd bøyd og håndflatene vendt forover, som om du prøvde å skyve inn i en vegg. Hold i 5 sekunder. Rett håndledd og la hendene henge, avslappet. Bøye håndleddene igjen og knytte hendene i nevene, med tommelen utenfor knyttneve og knokene peker bort fra deg. Hold i 5 sekunder. Igjen slapp hendene og rette håndledd. Gjenta serien 10 ganger før du lar armene til å slippe på sidene og rister ut noen spenning.

Hvordan bruke Shiatsu for Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan bruke Shiatsu for Carpal Tunnel Syndrome


Symptomer på carpal tunnel syndrom inkluderer smerte og brennende følelse i håndflaten, nummenhet og prikking i de tre første fingrene, og smerte som strekker seg inn i underarm, albue og skulder. Symptomer oppstår når median nerve er komprimert av betennelse og hevelse ved håndleddet. Shiatsu bruker en rekke trykkteknikker for å frigjøre spenninger, lindre nerve komprimering og forbedre flyten av energi.

Bruksanvisning

•  Slipp muskelspenninger fra underarmen som du legge trykk på punktet fant to og en halv fingre over av håndleddet mellom de to bein.

Palpate trykkpunktet ligger i midten av den myke del av underarmen, to og en halv fingre over håndleddet og anvende trykk med pute av tommelen for å stimulere punktet.

avlaste prikking og nummenhet i fingrene ved å trykke et punkt som ligger i et hul i midten av det press på baksiden av håndleddet.

Kjenn den beroligende effekten av dette punktet som du bruker milde press til et område i midten av bretten på palm side av håndleddet.

Påfør samtidig trykk med pute av langfingeren på trinn 1 og puten av tommelen på trinn 2 for å lindre spenning fra hånden din og styrke håndleddet.

Hold trinn 4 med pute av tommelen og trinn 3 med pute av langfingeren i minst et minutt eller til smertene avtar.

Ease lokale håndleddet smerte og svakhet ved å legge press med pute av tommelen til et punkt like utenfor radial puls på tommelen side av håndleddet.

Redusere hevelse og redusere presset på median nerve å lette albue og arm smerter ved å legge press på punktet funnet på den ytre press på bøyde albuen.

9. Bruk kraft til det punktet ligger på midten av overarmen like foran innsettingspunktet av skulderen muskelen til å slappe av senene i skulder og arm.

Tips og advarsler

 • Arbeide med en eller alle av disse punktene vil være effektive.
 • Ta langsomme dype åndedrag når du holder press for å forbedre bevegelsen av energi og å redusere eventuelle smerter eller ubehag. Når smertene avtar, lette trykket og vent å føle en pulsering.
 • Daglig fleksjon, forlengelse og rotasjonsøvelser som gir en fullstendig bevegelse til håndleddet vil bidra til å hindre carpal tunnel syndrom.
 • Heve hånden for å bidra til å redusere betennelse og hevelse ved håndleddet.
 • Bruk Tiger Balm på skulderen og armen for å frigjøre muskelspenninger som kan forverre symptomene.
 • Repetitive stress skade skyldes gjentatte ufullstendige bevegelser. Den repeterende bevegelser ikke tillater muskelen å trekke seg sammen fullt, og derfor er det fortsatt i en tonic eller semicontracted staten ute av stand til å slappe av. For å hindre slitasjeskader, må du gi en komplett bevegelse for å fullt trekke musklene sammen og deretter la gå!
 • Vår intensjon er å gi nøyaktig informasjon om alternative behandlinger for å styrke helsevesenet forbrukere. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan bruke ultralyd for Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan bruke ultralyd for Carpal Tunnel Syndrome


Ultralyd kan være en god behandling for mild til moderat tilfeller av carpal tunnel syndrom, selv om noen leger ride dens effektivitet. Når du bruker ultralyd for carpal tunnel syndrom, må du være forberedt på å få behandling nesten hver dag i flere uker. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker ultralyd for carpal tunnel syndrom.

Bruksanvisning

•  Spør legen din til å henvise deg til noen som utfører ultralyd behandlinger for hånd og felles skader. Dette utstyret er ofte ikke tilgjengelig på små private praksis. De fleste store sykehus kan bruke ultralyd for carpal tunnel syndrom behandlinger.

Plasser armen på legens bord og være sikker på at det er i en komfortabel stilling. Noen ultralyd utstyr krever at håndflaten vender rett opp og andre fungerer best hvis håndleddet er bøyd litt bakover. Be om en pute eller teppe for å bli satt under armen hvis du er ubehagelig.

Vent i ca 15 til 20 minutter mens legen bruker ultralyd for carpal tunnel syndrom behandling. Utstyret skal operere på ca 1 MHz i pulsmodus over håndleddet.

Gå tilbake til behandling fem dager i uken i de to første ukene. Du bør forvente å føle resultatene etter de første 3-5 økter. Hvis du ikke føler noen lettelse fra carpal tunnel syndrom, kan legen endre ultralyd innstillinger eller henvise deg til en annen behandling.

Fortsett å få ultralyd for carpal tunnel syndrom to ganger i uken i fem uker til. Når behandlingsperioden er over, vil legen din henvise deg til en fysioterapeut, slik at du kan lære øvelser for å gjenopprette hånd styrke og bevegelse. Du skal ikke behøve å ta seg fri fra jobben for ultralyd behandling, selv om du trenger for å unngå utstrakt bruk av datamaskin og annet CTS utløser.

Lag ergonomiske endringer i arbeidsstasjonen for å hindre at carpal tunnel syndrom fra å returnere. En av fordelene med ultralyd er at du ikke utvikler en toleranse for det, så kan det likevel være en effektiv behandling hvis du trenger det igjen.

Hint

 • Legen kan bruke en diagnostisk ultralyd test for å produsere et bilde av din median nerve og avgjøre om carpal tunnel syndrom er årsaken til ubehag.
 • Noen pasienter carpal tunnelsyndrom ikke reagerer på bruk av ultralyd. Mange leger hevder at kirurgi er den beste behandlingsalternativet for langsiktig lindring av alvorlig carpal tunnel syndrom.
 • Enkelte undersøkelser tyder på at langvarig bruk av ultralyd kan resultere i vev og nerveskader.

Hvordan diagnostisere Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan diagnostisere Carpal Tunnel Syndrome


Å ha en karriere i dagens moderne verden betyr å måtte sitte ved datamaskinen mye. Utvidet mengder tid foran tastaturet sette deg i fare for Carpal Tunnel Syndrome. Carpal tunnel syndrom oppstår når nervene i armen presses mot håndleddet og kan også oppstå når håndleddet er blitt brutt. Symptomer på carpal tunnel syndrom inkluderer tommel, håndledd, fingre og palm smerte. Carpal tunnel syndrom er mest vanlig blant kvinner, selv om årsaken er ukjent. Øvelser og arm bukseseler er nyttig å kontrollere carpal tunnel syndrom, men de fleste mennesker berørt med det vil oppleve symptomer for resten av livet.

Bruksanvisning

•  Vurder dine hobbyer og yrke. Carpal tunnel syndrom er mest sannsynlig forårsaket som følge av omfattende håndleddet eller håndbevegelser. Hvis du er en hyppig Typer, videospiller eller musiker, kan du ha carpal tunnel syndrom fra overdreven bruk av hendene.

Sjekk dine symptomer. Symptomene på carpal tunnel syndrom er håndleddet smerte, finger og knoke smerter, og smerter i håndflatene. Hvis du har smerter i albue eller overarmen, har du sannsynligvis ikke har carpal tunnel syndrom, men muligens en annen type nerveskader.

Se en lege å avgjøre om du har carpal tunnel syndrom. Legen vil spørre hvor du har hånden eller håndleddet smerte, og sakte rotere håndleddet. Avhengig av hvor mye smerte du føler deg mens håndleddet blir rotert, vil legen avgjøre om du har carpal tunnel syndrom. Han kan foreskrive smertestillende medikamenter hvis carpal tunnel syndrom er alvorlig.

Tenk å få håndleddet bukseseler. Uansett om du har blitt diagnostisert med carpal tunnel syndrom, kan du dra nytte av håndleddet bukseseler hvis du opplever håndledd eller hånd smerte. Du kan kjøpe håndleddet tannregulering på de fleste apoteker eller apotek. Bruk dem om natten eller når du bruker hendene under lengre perioder.

Kjøp en ergonomisk tastatur hvis du bruker en datamaskin på jobben eller hjemme. Eventuelle ekstra belastning på håndleddene kan bli løst ved hjelp av et ergonomisk tastatur. De fleste tilfeller av carpal tunnel syndrom er forårsaket av langvarig bruk datamaskin, så utvise forsiktighet når du bruker en datamaskin tastatur.

Hint

 • Følg alltid legens anbefalinger.
 • Se en lege hvis du opplever håndleddet smerte eller tror du kan ha carpal tunnel syndrom.

Naturlige behandlinger for Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er en smertefull lidelse som følge av nerver i håndleddet. Det kan være forårsaket av repeterende aktiviteter som å skrive eller samlebånd arbeid, gjentatt bruk av vibrerende håndverktøy, eller en underliggende fysisk problem i håndleddet felles. Siden mange mennesker får carpal tunnel syndrom uten noen åpenbar grunn, kan en genetisk predisposisjon for tilstanden eksisterer. Flere alternative behandlinger er tilgjengelige for å lindre symptomer.

Yoga

Yoga er mer effektivt for å lindre carpal tunnel syndrom enn å bruke en håndleddet skinne eller ingen behandling i det hele tatt, ifølge en studie publisert i Journal of American Medical Association i 1998. Folk i denne studien som praktiserte yoga over 8 uker, viste større forbedring enn kontrollgruppene, og hadde betydelig smerte reduksjon og grep styrke forbedring.

Deep Tissue Massasje

En intens type massasje terapi, fungerer dype vev massasje for å omstille lag av muskler og bindevev. Det er spesielt gunstig for kronisk spente områder som ømme skuldre, stiv nakke og vonde lav rygg områder. Terapeuten kan bruke knoker, albuer, og spesifikke massasje verktøy for å behandle spesifikke triggerpunkter. Massasjen virker å bryte ned band av smertefulle og stive vev i sener, muskler og leddbånd. Dette øker blodsirkulasjonen, lindrer betennelser og forbedrer bevegelse.

Akupunktur og akupressur

Akupunktører setter nåler i spesifikke punkter på kroppen for å gjenopprette flyten av vital energi eller qi, til områder på kroppen. Akupunktur er en av de mer vanlige alternative behandlinger for smerte, og kan være fordelaktig for å lindre carpal tunnelsyndrom. I forbindelse med akupunktur, er akupressur anbefalt som en kombinasjonsbehandling. I denne prosedyren, gjelder kundens finger presset til spesielle akupunkturpunkter. Dette trykket er antatt av alternative utøvere for å fremme blodsirkulasjonen, løse opp spenninger og stimulere healing.

Hellerwork

Hellerwork adresser carpal tunnel syndrom med milde stretching og langsomme bevegelser for å frigjøre mønstre av press og spenning. Utøveren kombinerer dype vev karosseri med bevegelsesterapi, undervisning forbindelser mellom bevegelse og kroppen innretting. Behandlingen forbedrer enkel bevegelse gjennom frigjøre dype trykkpunkter.

Non-Surgical konvensjonell terapi

Konvensjonell medisin for carpal tunnel syndrom begynner med naturlige behandlinger. Håndleddet skal være uthvilt for to uker eller lenger for å la nervene en sjanse til å helbrede, og er immobilisert i en skinne for å hindre ytterligere skade. Folk bør bruke kjøleelementer for å redusere betennelse. Når symptomene avtar, kan fysioterapeuter lære klienten stretching og styrke øvelser som noen ganger hindre syndromet fra reoccurring. Personer som tilbringer mye tid på å arbeide på en datamaskin, og begynner å føle effekten i håndleddene kan bære håndleddet splinter som et forebyggende tiltak.

Hvordan avlaste Carpal Tunnel Syndrome med hjem rettsmidler

Hvordan avlaste Carpal Tunnel Syndrome med hjem rettsmidler


Den carpal tunnel er en smal åpning sammensatt av sener som tillater median nerve å nå hånden. Median nerve gir følelsen til alle fingrene unntatt pinky. Carpal tunnel beskytter median nerve. Hvis tunnelen stigninger, er press på median nerve og forårsaker lammelser og smerter i hånden og håndleddet. Les videre for å lære hvordan du kan gjenoppleve carpal tunnel syndrom med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Pineapple

Enzymet bromelian er tenkt å bidra til å lette hevelse i vevet rundt median nerve. Den viktigste matkilde av bromelian er ananas.

Arnica

Arnica er viden kjent for smertelindring og kan tas som en tablett eller en aktuell salve. Forbruker arnika som et supplement har vist seg å være fordelaktig i behandlingen av carpal tunnel og salven reduserer intensiteten av de pai

Therapeutic Exercise

Det er mange øvelser som anbefales for å motvirke carpal tunnel syndrom. Selv i det medisinske fellesskapet, kan man velge fysioterapi i motsetning til kirurgi eller medisinering. Det finnes øvelser som reduserer irritasjon i tunnelen og råd for riktig holdning og håndledd stillinger kan godtgjøres pasienten.

Stretching

En annen øvelse som er gunstig for carpal tunnel syndrom er strekke sener og deretter slippe. Ta en pause med jevne mellomrom og gjøre noen strekkøvelser av hender og fingre. Hvis man ikke har tid eller lyst til å gjøre strekninger, er det et produkt på markedet som hevder å strekke håndflaten på tre viktige punkter når du bærer det til sengs. Det hevder å gradvis omforme tunnelen og avlaster trykket på nerven

Mandler

Anekdotiske bevis eksisterer som å spise rå mandler daglig fungerer mirakler for carpal tunnel syndrom. Mens det er ingen bevis ennå som knytter mandler til carpal tunnel, har mandler fått enorme popularitet som en kilde til sunt fett.

Forebygging av Carpal Tunnel Syndrome med øvelsen

Den beste måten å behandle carpal tunnelsyndrom er å hindre den. Mens mange mennesker er utsatt for denne kronisk tilstand som følge av gjentatt overforbruk av håndleddet og hender ved å skrive eller gripende elementer, kan du gjøre visse justeringer i din daglige rutine for å redusere sjansene for å utvikle carpal tunnel syndrom.

Reduser Exercise

Noen ganger er den beste måten å styrke er å gjøre mindre. Dette gjelder for de som står i fare for carpal tunnel syndrom. Mange mennesker jobber hele dagen, og deretter gå på helsestudio for å trene. Det de glemmer er at de har vært å sette sine hender og håndledd under stort anstrengelse hele dagen. Gjør håndleddet krøller skaper bare mer stress på håndleddet øker sannsynligheten for å utvikle carpal tunnel syndrom. Hold deg unna strøm renser og close-grep benkpress.

Imrpove Hva er Svak

Carpal tunnel syndrom resultater fra press på den mediale nerve langs bunnen av tommelen. Dette er det området på hånden som får mest arbeid, grep strammeste og blir sterkere enn resten av hånden i kraft av daglig bruk.

Trenings fingre, spesielt ringen og pinky finger som ofte neglisjert. Gjør håndleddet øvelser som ikke setter posisjonen til håndleddet. Form er alt. Hold håndleddet rett og bruke lavere vekter med flere repetisjoner. Du kan bruke kinesiske trimballer som er utviklet for å hjelpe frigjøre spenninger i hendene og bygge håndfunksjon og styrke.

Stretch

Folk glemmer ofte å slappe av. Når du strekker, slipper du spenning i muskelen som kan legge et press på median nerve. Noe så enkelt som å velge å ikke gripe en blyant som tett eller riste hendene ut i midten av aktiviteten i stor grad kan redusere sjansene for å utvikle carpal tunnel syndrom.

Tar tid å trekke på hver finger for å strekke det fra felles komprimering kan bidra til å holde hånden sunt. Utvide underarmen foran deg og trekke fingrene opp og holde, og deretter trekke dem ned og holde strekke musklene i underarmen. Strekk tommelen ved å dra den bort fra håndflaten mot håndleddet. Jo mer limber du kan bo, jo mindre sjanse for at du vil utvikle carpal tunnel.

Hjem rettsmidler for Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom, forårsaker nummenhet og prikking i hånden samt smerter. Når sykdommen er diagnostisert av lege og du er under hans omsorg, er det ikke-kirurgiske alternativer å prøve hjemme for å lindre ubehaget fra kompresjon av nerven.

Rest

Kjøp en håndleddet skinne på apoteket og bruke den til å "hvile" håndleddet når det er mulig. Dette er spesielt nyttig om natten når nerve sensasjonen fra carpal tunnel syndrom kan holde deg fra å sove.

Medisinering

Aspirin, ibuprofen og paracetamol er alle tilgjengelige over disk og hjelpe kortsiktige eller sporadiske smerter fra carpal tunnel syndrom.

Trening

Enten din lege eller en fysioterapeut kan anbefale stretching og styrke øvelser for håndleddet som kan være nyttig for å lindre Carpal Tunnel Syndrome symptomer.

Forkjølelse

En ispose kjøpt på apoteket kan være nyttig i å lindre hevelse fra carpal tunnel syndrom. Du kan også lage din egen med en plastpose med is som har en vaskeklut eller håndkle rundt det.

Alternative terapier

Akupunktur, kiropraktikk omsorg og toga har alle vist resultater i å hjelpe med smerte og prikking av carpal tunnel syndrom.

Carpal Tunnel Syndrome & Surgery

Komprimering av median nerve, en nøkkel nerve i håndleddet, fører til en smertefull og progressiv tilstand som kalles carpal tunnel syndrom. Syndromet kan rettes opp ved utgivelsen av press på carpal tunnel. Et velkjent medisinsk prosedyre i USA er carpal tunnel utgivelsen kirurgi. Ifølge American Society for Surgery av hånd, kan alvorlige tilfeller av carpal tunnel symptomer ikke forsvinne helt etter operasjonen.

Symptomer

Symptomer på carpal tunnel syndrom framgang gradvis og kan omfatte prikking, svie eller nummenhet i fingrene og håndflaten. Fingrene kan også føles hovne og ubrukelig. Det kan også være en nedgang i grepstyrke, noe som gjør det vanskelig å gripe små elementer eller lage en knyttneve. Hvis ubehandlet eller kronisk, kan musklene avfall bort ved bunnen av tommelen. Hvis symptomene fremgang, kan kirurgi bli foreslått å rette opp nerveskader.

Diagnose

En undersøkelse av skuldre, nakke, armer og hender kan bistå i å avgjøre om tilstanden er carpal tunnel syndrom. Det er spesifikke tester (Tinel og Phalen tallet) som brukes for å avgjøre om carpal tunnel syndrom er til stede. Electrodiagnostic tester, som brukes i nerveledningsstudier, kan også avgjøre om syndromet er til stede. Når diagnosen, bør en person søker behandling. Kirurgi kan være det eneste alternativet hvis det er omfattende nerveskader.

Behandling

Den første måten carpal tunnel syndrom kan behandles er å hvile håndleddet og hånd i ca to uker for å sikre at tilstanden ikke forverres. Hvis denne behandlingen ikke hjelper, kan en lege først prøve ikke-kirurgiske behandlinger, men
kirurgiske behandlinger er de mest vanlige.

Ikke-kirurgiske behandlinger

En lege kan prøve en av tre ikke-kirurgiske behandlinger: medisiner, trening eller alternative behandlingsformer. Ulike medikamenter kan slippe hevelse og lindre smerten forbundet med carpal tunnel syndrom. Aspirin, ibuprofen eller andre reseptfrie smertestillende midler kan lette kortsiktige symptomer. Diuretika (vanndrivende) kan redusere hevelse og kortikosteroider (prednison) kan tas gjennom munnen eller injiseres direkte inn i håndleddet for å avlaste median nerve press.

Kortikosteroider bør ikke tas uten legens resept. Styrking og tøyningsøvelser kan være nyttig hvis en persons symptomer er minsket. Chiropractic omsorg og akupunktur er alternative behandlingsformer som også kan være effektive ikke-kirurgiske behandlinger.

Kirurgiske behandlinger

For symptomer som varer i seks måneder eller lenger, er kirurgi anbefales. Denne prosessen innebærer frigjøring av trykket på median nerve ved å kutte bånd av vevet rundt håndleddet. Det finnes to typer kirurgi alternativer som brukes for carpal tunnel utgivelsen: åpen utgivelsen kirurgi og endoskopisk kirurgi.

Åpne utgivelsen kirurgi er den tradisjonelle prosessen brukes til å forbedre eller korrigere carpal tunnel syndrom. Det gjøres ved å lage en spalte eller klippe av opp til 2 inches i håndleddet for å forstørre carpal tunnel ved å kutte carpal ligament. Vanligvis er den åpne utløser operasjonen er utført som en poliklinisk prosedyre og under lokalbedøvelse, med unntak av uvanlige medisinske betraktninger.

I endoskopisk kirurgi, kirurgen gjør to halv-tommers snitt i håndflaten og håndleddet. Et kamera er festet til et rør blir deretter satt inn og brukt til å observere vev og skjæres carpal ligament. Endoskopisk kirurgi kan føre til mindre ubehag og raskere funksjonelle utvinning enn den åpne utgaven kirurgi. Denne prosedyren reduserer arrdannelse og er også utført under lokalbedøvelse.

Carpal Tunnel Finger Øvelser

Carpal tunnel syndrom oppstår når median nerve, som ligger mellom underarmen og håndflaten, stråler eller på annen måte presset. Dette komprimering av median nerve ofte resulterer i smerter og svakhet i hånd og håndledd samt svie, kløe og nummenhet i håndflaten og fingrene. Carpal tunnel syndrom påvirker en rekke mennesker på tvers av et bredt spekter av jobber og livsstiler. Heldigvis, enten du er en sekretær, kasserer, lege eller anleggsarbeider, er det øvelser for dine fingre, hender og håndledd som kan bidra til å forhindre denne smertefulle tilstanden.

Warm-up

Som enhver annen øvelse, er det anbefalt at du begynne langsomt ved å gjøre noen enkle strekninger å løsne opp fingrene, håndledd og armer. Begynn ved å rotere håndleddet fra side til side, og deretter opp og ned. Gjenta minst fire ganger. Følg dette ved å strekke fingrene så langt fra hverandre som det er behagelig, så avslappende og spre dem igjen. Gjenta dette fire ganger i tillegg. Til slutt, ta tommelen og sakte, forsiktig trekke den tilbake, holde den der i noen sekunder, og slipp den. Strekk tommelen på hånden og gjenta fire ganger.

Hånd- og fingerøvelser

Følgende øvelser ble utviklet av Dr. Housang Seradge ved University of Oklahoma Ortopedisk og rekonstruktiv Research Foundation. Studier utført ved universitetet viste at to av tre pasienter som viste mild til moderat carpal tunnel syndrom var i stand til å gi avkall på kirurgi som følge av bruk av disse øvelsene.

Utvid armene utover slik at de er parallelle med gulvet med håndflatene vendt forover som om du skulle motioning for noen å stoppe. Hold denne posisjonen i fem sekunder mens du gjør en innsats for å strekke fingrene samt håndleddene.

Med armene fortsatt i samme posisjon, la håndflatene til ansikt gulvet. Håndleddene bør være helt avslappet på dette punktet mens fingrene dingle løst.

Du bør deretter sakte krølle fingrene inn mot håndflaten, danner tette never med begge hender. Bøyer håndleddene slik at nevene er vendt nedover. Igjen, opprettholde denne posisjon i fem sekunder. Pass på at du søker nok innsats, slik at du føler strekker følelse i håndleddene.

Etter fem sekunder, rette håndleddene, slappe av dem, og la fingrene til å dingle som du gjorde tidligere. Hold i fem sekunder og slipp armene til din side, la dem henge fritt som du rister hendene og vri fingrene. Gjenta disse øvelsene i løpet av dagen, under pauser eller når du føler utbruddet av ubehag. Ikke presse gjennom smerten, da dette vil bare ytterligere skade.

Mens strekke og trene dine fingre, hender og håndledd er viktig, er det viktig å huske at carpal tunnel syndrom er best unngås ved å innlemme en rekke endringer i måten du gjør jobben din. Alltid opprettholde god holdning og håndledd stilling, ta hyppige pauser, holde hender og håndledd varm, be din arbeidsgiver om å skape et ergonomisk vennlig arbeidsmiljø og, hvis mulig, rotere jobber med kolleger.

Behandlingstilbud for Moderat Carpal Tunnel Syndrome

Behandlingstilbud for Moderat Carpal Tunnel Syndrome


Carpal tunnel syndrom har dessverre blitt et innslag i dagens skrivebord-bundet arbeidsplasser, og selv moderate tilfeller kan føre til ubehag, nedsatt produktivitet og alvorlig håndleddsskade. Heldigvis, kan du forfølge mange lett behandlingstilbud hvis du utvikler håndleddet smerte mens du skriver.

Funksjoner

Carpal tunnel er nettopp det - en tunnel. Det er en plass mellom håndleddet bein at median nerve renner gjennom. Når håndleddet vev svulmer grunn av belastningsskader, tunnelen lukkes og klemmer fast median nerve. Det er carpal tunnel syndrom.

Effekter

Når median nerve kommer i klem lukket, vil du føle nummenhet, tingly følelser og generalisert smerter i fingrene. Moderate tilfeller kan bare presentere symptomer i morgen etter at du sove hele natten med hendene krøllet i nevene.

Forebygging

Det første skritt i behandling av moderat carpal tunnel syndrom er å endre vaner den forårsaket det. Hev dataskjermen og sitte så tastaturet er parallell med albuene. Din underarmen skal være parallell med gulvet mens du skriver, og din holdning bør være oppreist.

Øvelser

Strekninger, for eksempel strekke begge armene og sakte veksler mellom åpne hender og never, kan henvende eksisterende symptomer og hindre syndromet fra forverring.

Advarsel

Hvis carpal tunnel syndrom symptomer ikke blir bedre med hvile og strekke, ta kontakt med lege.

Hvordan bruke ART for Carpal Tunnel Syndrome

Millioner lider i hendene (bokstavelig talt) av carpal tunnel. Carpal tunnelsyndrom er et resultat av trykket på median nerve, som går fra underarmen til hånden gjennom carpal tunnel (en smal tunnel av ben og ligamenter på basis av hånden). Fysioterapi, medisiner og kirurgi finnes alternativer for de med carpal tunnel, men en metode stadig mer populært er Active Release Technique® eller ART.

Bruksanvisning

Frigjør fanget median nerve gjennom konkrete tøyningsøvelser utformet for å målrette håndleddet og underarmen. Strekk høyre arm ut til siden, håndflaten opp. Bøy fingrene mot gulvet. Strekker halsen til høyre. Hold i 8 sekunder. Gjenta med venstre arm.

Plasser din høyre arm ved din side. Vri armen mot kroppen med håndflaten vendt opp. Bøy hodet til venstre. Hold i 8 sekunder. Gjenta med venstre arm. Trinn 1 og 2 bør gjentas 4 til 6 ganger.

Ha en lege, terapeut eller kiropraktor opplært i ART finne arrvev eller sammenvoksninger som har dannet langs underarmen. Ganske ofte, arrvev resultater fra den påfølgende betennelse når sener og leddbånd er begrenset. ART fokuserer på å gjenopprette bløtvev i stedet for bare på nerve entrapment nettstedet.

La legen til å søke spenning til området av vedheft ved hjelp av tomlene mens du forkorter muskel ved sammentrekning. Legen vil manipulere bløtvev som du beveger deg gjennom et utvalg av bevegelse, slik som å utvide albue eller bevege håndleddet.

Gjenta fremgangsmåten ART langs hele lengden av underarmen, om nødvendig. Resultatene er vanligvis følte i løpet av et par økter. Fortsett tøyningsøvelser for å sikre median nerve ikke fanges igjen.

Hint

 • Se en lege for å utelukke andre mulige problemer, og for å få en nøyaktig diagnose av carpal tunnel syndrom før du starter ART terapi. ART kan ikke løse avrevne leddbånd eller sener eller beinbrudd.
 • Ikke fortsett samme repeterende bevegelser som resulterte i carpal tunnel syndrom etter ART har blitt brukt for å løse problemet. Rådfør deg med lege eller terapeut om endringer du kan gjøre i aktiviteten som førte til tilstanden din for å hindre gjentakelse.

Hvordan hjelpe Carpal Tunnel Syndrome Treatment

Hvordan hjelpe Carpal Tunnel Syndrome Treatment


Hjelp Carpal Tunnel syndrom behandling, med noen tips og visdom til å lindre smerte.

Bruksanvisning

Spontan oppløsning med en placebo gir oppgang i 50% av tilfellene, 80% svarer i korte tilfeller. Unngå ekstreme fleksjon (bøying forover) og forlengelse (bøyd bakover) bevegelser over håndleddet felles. Fjern årsaken ved å unngå repeterende traumer Unngå bruk av verktøy som innebærer vibrerende bevegelser som å bruke en bormaskin eller fikse en skrue med en skrutrekker etc. Bruk av splinter for å gi resten til bevegelser gjennom immobilisering. Alltid unngå bruk for overstrekk bukseseler. Håndledd og hånd øvelser for en kort periode. Lokale eller systemiske kortikosteroider kan bli vurdert og en injeksjon kan bli prøvd over området av carpal tunnel. Vurder bruk av systemiske kortikosteroider i en tapering dose nemlig 20 mg prednison fire ganger om dagen i to uker etterfulgt av 10 mg fire ganger om dagen i to uker. Lokal ultralyd terapi for 6 uker kan gi lindring i 6 måneder. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan være nyttig i kombinasjon med syrenøytraliserende. Kirurgiske inngrep er nødvendig når dekompresjon fra trykket er ensom mål gjennom delen av tverrgående ligament. Dette gir umiddelbar lindring i rutinemessige og enkle tilfeller. Kroniske tilfeller kan få 60% lettelse. Imidlertid kan man ende opp med komplikasjoner som ødeleggelse av palmar bue og skader på grener av median nerve.

Tips og advarsler

 • Alltid unngå bruk for overstrekk bukseseler.
 • Lokale eller systemiske kortikosteroider kan betraktes, og en injeksjon kan prøves over området av carpal tunnel.

Carpal Tunnel Syndrome Treatment

Carpal Tunnel Syndrome Treatment


Hvis du noen gang har opplevd prikking eller nummenhet etter en lang dag med å bruke maskiner eller skrive og klikke en mus på skrivebordet, kan du lurer på om du har et tilfelle av carpal tunnel syndrom. Når du har fått en diagnose, må du bestemme hvordan du skal behandle tilstanden. Les videre for å lære mer om carpal tunnel syndrom, hvordan forhindre det, og de tilgjengelige behandlingstilbud.

Identifikasjon

Carpal tunnel syndrom er en tilstand som oppstår når median nerve som går nedover armen og gjennom håndleddet, blir komprimert eller skadet. Carpal tunnel er en passasje mellom fiberligament vev og håndleddet bein. Hvis vevet blir irritert eller sveller, vil passasjen begrense og komprimere median nerve, forårsaker smerter, nummenhet eller svakhet i håndleddet, hånd og arm.

Effekter

Når median nerve er komprimert, er tidlig effekt en følelse av brenning, prikking eller nummenhet i håndflaten eller fingrene. Ofte de første symptomene oppstår om natten eller tidlig om morgenen. En lidende kan våkne opp og føler behov for å gni litt sensasjon i numbed hender. Ettersom tilstanden vedvarer, er det nummenhet eller prikking fortsette gjennom dagen, og den lidende styrke for gripende gjenstander kan reduseres. Prikking eller nummenhet kan forlenge opp gjennom håndleddet og inn i underarmen.

Behandlinger

De tre viktigste behandlinger for carpal tunnel syndrom er legemidler, fysioterapi og relaterte øvelser, eller kirurgi. Legemidler som vanligvis brukes til å behandle carpal tunnel syndrom inkluderer over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen. Lege-foreskrevet kortikosteroider som prednison, kan tas oralt eller blir noen ganger injisert i håndleddet for å avlaste trykket på nerven.
Leger kan gi pasientene oppgaver å gjøre på egen hånd eller kan foreskrive flere uker med fysioterapi. Øvelser rettet carpal tunnel syndrom involverer typisk strekking av hånden og armen eller styrketrening av musklene rundt håndleddet. Fysioterapi kan også innebære glasur håndleddet og armen for å redusere hevelse og betennelse. Kirurgi kan anbefales hvis symptomene er pågående i 6 måneder eller mer, og andre behandlinger ikke fungerer. Kirurgi er vanligvis gjort på poliklinisk basis og innebærer severing vev som begrenser median nerve. Dette kan enten gjøres som tradisjonelle "åpen release" endoskopisk kirurgi eller ved hjelp av et lite kamera festet til et rør. Endoskopisk kirurgi innebærer vanligvis mindre snitt og ofte gjør utvinning tid kortere.

Time Frame

Tidsrammen for utvinning fra carpal tunnel syndrom kan stole på behandlingen. Resepter for kortikosteroider vanligvis vare i 2 til 4 uker. En resept for fysioterapi kan vare 6 til 12 uker, med et forslag om at pasienter gjør øvelsene på egenhånd i flere måneder etter avsluttet veiledet terapi. De som gjennomgår kirurgi vanligvis føler forbedringer umiddelbart, men det kan ta flere uker til flere måneder for en full gjenoppretting. Fysioterapi er ofte nødvendig i forbindelse med kirurgi for at pasienten til å gjenvinne styrke og fleksibilitet i hånden, håndleddet og armen.

Forebygging / løsning

Utvikle carpal tunnel syndrom eller å ha et tilbakefall etter behandling kan forebygges ved å ta hvilepauser og betaler spesiell oppmerksomhet til ergonomiske arbeidsområder og veldesignede verktøy. Langvarig bruk av vibrerende håndverktøy eller traume til håndledd eller hånd gjennom idrett eller arbeidsrelatert skade kan føre til carpal tunnel syndrom i de som er født med trange carpal tunnel og som er derfor mer utsatt for å utvikle syndromet. I slike tilfeller bruker ergonomisk utformet verktøy, ta pauser, ofte strekke og bruk av personlig verneutstyr kan alle være nyttig for å hindre gjentakelse av carpal tunnel syndrom. Iført håndleddet splinter å holde armen og håndleddet justeres under arbeidsoppgaver kan også hindre syndromet fra å utvikle eller tilbakevendende.

Advarsel

Kortikosteroider kan ikke være et godt alternativ for alle pasienter. Lider med diabetes kan oppleve at du tar kortikosteroider langsiktig forstyrrer evnen til å håndtere blodsukkeret. De som revmatoid artritt eller diabetes kan ikke finne varig lettelse gjennom operasjon for carpal tunnel syndrom med mindre det underliggende medisinsk problem er også behandlet.

Carpal Tunnel Dekompresjons Øvelser

Carpal tunnel syndrom er en vanlig tilstand som oppleves av personer som er pålagt å gjenta kontroll av finmotorikk handlinger (som å skrive på en datamaskin) for lengre perioder. Carpal tunnel er en progressiv tilstand, noe som betyr at symptomene ofte bli verre over tid. Mens kirurgi er en mulig behandling, er et alternativ til vanlig praksis av dekompresjons øvelser.

Carpal Tunnel

Carpal tunnel manifesterer der det foreligger en impingement i "median nerve." Median nerve er en nerve som går direkte fra underarm til hånden. Hvor nerven blir unaturlig klemt eller presset for en lang periode, som når håndleddene presses mot et bord mens du skriver, kan carpal tunnel syndrom utvikles.

Carpal Tunnel og Øvelser

Ifølge ekspertene på EMedTV.com, kan symptomene på carpal tunnel syndrom dempes gjennom vanlig praksis av dekompresjons øvelser. Målet med dekompresjon øvelsene er å strekke og forlenge musklene i håndleddet, lindre press fra median nerve.

Nerve Glide

Nerve gliding drill - For å utføre denne øvelsen, lage en knyttneve mens du holder håndleddet rett. Åpne hånden helt med tommelen holdt som utstrakt som mulig, så grip tommelen med motsatt hånd og lett trekk den bort fra håndflaten din, strekke det litt lenger. Hold i 15 til 20 sekunder, og gjenta med den andre hånden.

Fist Bøye

Fist flexing - gjør et stramt neve med begge hender, klemme så hardt du kan. Hold denne posisjonen i fem til ti sekunder. Etter dette, utvid din hånd så bredt som du er i stand, "vifting" fingrene fra hverandre. Hold denne posisjonen i fem til ti sekunder i tillegg.

Frekvens

Ideelt sett bør du sikte på å utføre disse dekompresjon øvelsene flere ganger i løpet av dagen mens du sitter ved skrivebordet. For å sette dette i verk, stille inn alarm på mobiltelefonen hver halve time, gjenta dine dekompresjon ritualer når det er telefonen piper. Husk at selv om du bruker 30 minutter totalt per dag stretching, det er en annen syv og en halv time på å undergrave utviklingen din med dårlig skrive holdning, så får for vane å ikke hvile håndleddene på skrivebordet for å redusere risikoen for å utvikle carpal tunnel syndrom.