Digidexo.com

sun chlorella bivirkninger

Bivirkninger av Sun Chlorella

Sun Chlorella er en merkevare av kosttilskudd som inneholder en type alger kjent som chlorella. Til tross chlorella fordeler når spist som mat, er det forbundet med bivirkninger som et supplement.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av chlorella er diaré, kvalme, flatulens, grønne stoools og magekramper. Det øker også følsomheten i huden din til solen, noe som medfører risiko for solforbrenning.

Time Frame

Bivirkninger av chlorella er mest vanlig i løpet av den første uken i bruk mens kroppen din acclimates til supplement, ifølge RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Chorella inneholder vitamin K, noe som øker potensialet koagulering av blod, noe som gjør den mindre effektiv warfarin. Dette utgjør en risiko for blodpropp og kan kreve en endring i dosen av warfarin, ifølge RxList.

Risiko

Noen pasienter utvikler alvorlige, astmatiske reaksjoner på chlorella. Symptomer inkluderer tungpustethet, hjertebank og brystsmerter, rapporterer Physicians 'Desktop Reference.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du lider av lupus, multippel sklerose eller revmatoid artritt, kan det ikke være trygt for deg å ta Sun Chlorella grunn av sin potensielle bivirkninger. Mens du tar Sun Chlorella, unngå soling og bruke tilstrekkelig solkrem for å beskytte huden din i tilfelle av fotosensitivitet.

Sun Chlorella Fordeler

Sun Chlorella er en rekke mikroskopiske ferskvannsgrønnalger. De fossile Listene forteller chlorella har eksistert siden pre-kambriske ganger, men mennesker ikke oppdage det før det nittende århundre. Chlorella er en første form for liv å bli klassifisert som en eukaryot, en organisme som har en merkbar kjernen. Å fremme maksimal fordøyelighet, som gjør at kroppen til å høste mengde helsemessige fordelene som tilbys av chlorella, må celleveggen brytes ned før inntak.

Ernæring

Chlorella er høy i antioksidanter, molekyler som hindrer dannelsen av celle skadelige frie radikaler, inkludert klorofyll, chlorella-vekstfaktor (CGF), er beta-karoten og vitamin E og C. Chlorella også en god kilde for protein, fiber, åtte essensielle amino syrer, omega fettsyrer, lutein og B-vitaminer. Chlorella inneholder følgende mineraler: magnesium, fosfor, kalsium, kobber, jern, sink og jod. Mengder av hvert stoff varierer fordi på grunn av biologiske variasjoner.

Klorofyll

Klorofyll har rensende egenskaper vedrørende leveren og tarmene og fjerner avfallsprodukter, parasitter og bakterier fra blodet. Klorofyll hjelper kroppen med å opprettholde en homeostatic tilstand ved lowing acid nivåer og fremmer mental funksjon ved å mate hjernen nevrale proteiner.

Chlorella Growth Factor

CGF er en forbindelse som bare finnes i chlorella som inneholder aminosyrer, peptider, vitaminer, sukkere, proteiner, nukleinsyrer og andre polysakkarider. Denne kombinasjon av stoffer som fremmer optimal, selv akselerert, cellevekst. CGF er en sjelden stoff som varierer i styrke avhengig av vekstforhold. Aktuell forskning kan ikke gjøre rede for virkningsmekanismen bak CGF.

Cellevegg

Den ytre cellevegg av chlorella er tøff, består hovedsakelig av cellulose og har aktivert chlorella for å overleve i milliarder av år. Menneskekroppen kan ikke fordøye dette cellulose, men når de blir brutt ned, denne veggen hjelpemidler eliminering ved å initiere muskelsammentrekninger av tykktarmen under binding avføring og eventuelle giftstoffer til stede sammen og passerer det ut av kroppen.

Forebyggende behandling

Randall E. Merchant, Ph.D. fra Virginia Commonwealth University har studert effekten av chlorella på mennesker. Ifølge Dr. Merchant den chlorella ikke kurere sykdommen, men hjelpemidler i å gjenopprette ubalansert ernæring. Dette restaurering hindrer ytterligere sykdom og sykdom komplikasjoner.

Global Warming

Fordelene med chlorella stopper ikke med menneskers helse og ernæring. Før menneskeheten, chlorella absorbert karbondioksid i atmosfæren og produserte oksygen med den.

Hva er de helsemessige fordelene av Sun Chlorella?

Hva er de helsemessige fordelene av Sun Chlorella?


Sun Chlorella USA, produserer den viden populære chlorella supplement, som kan skilte med et bredt spekter av næringsstoffer, nesten altomfattende hver og en nødvendig for en sunn kropp. Fordi den inneholder klorofyll, er det også en utmerket kilde eller ren, rå energi, som kan benyttes imidlertid legemet anses mest hensiktsmessig. Tillegget er tilgjengelig i flytende, pulver og kapsel form for bruk. Å være en alternativ medisin, det har ennå ikke testet av US Food and Drug Administration (FDA).

Anti-Aging

Sun Chlorella produkter kan bidra til å forsinke aldringsprosessen i cellene som kalles oksidering. Oksidering av cellene er det som kan føre til at huden blir tørr og misfarget. Sun Chlorella produkter arbeide for å stoppe at dette skjer mens du arbeider med kollagen for å holde huden stram og fast.

Energi

Sun Chlorella-produkter inneholder klorofyll, som er en kraftig energikilde, så vel som bærer av rent oksygen. Når svelget, Sun Chlorella produkter bidra til å øke kroppens energinivå mens spre sårt trenger oksygen rundt i kroppen via blodet. Når kroppen fungerer ved høye oksygennivåer, hvert organ fungerer bedre og mindre energi er brukt.

Hjertehelse

Sun Chorella produkter kan arbeide for å bidra til å holde hjertet trygt fra frie radikaler og giftstoffer. Ved å hjelpe til forsvar, er hjertet i stand til å opprettholde sine daglige plikter uten unødig stress brakt på det. Næringsstoffene inne Sun Chorella produkter også arbeide for å reparere mindre skader i hele det kardiovaskulære systemet.

Brain Helse

Sun Chlorella-produkter kan hjelpe hjernen i to kapasiteter - fysisk og mentalt. Det kan arbeide for å beskytte hjernen fra skadelige krefter mens forsyne den med trenger næringsstoffer for å opprettholde sine daglige rutiner. Mentalt, det fungerer å holde sinnet klart og fokusert i tider med stress.

Eye Health

Sun Chlorella produkter inneholder flere næringsstoffer som kreves for god øyehelse. Vitaminer inni arbeidet med å reparere eventuelle skader fra utenlandske angrep fra både innenfor og utenfor kroppen. Det hjelper også gi en beroligende effekt på eventuelle infeksjoner og kan arbeide for å fremskynde den naturlige helbredelsesprosessen.

Metabolisme Booster

Sun Chlorella produkter kan arbeide for å øke metabolismen. Metabolismen prosessen blir fett innskudd til energi, noe som resulterer i en større følelse av velvære og forvaltning av vekt. Dette kan være et sunnere alternativ til kjepphest dietter og gimmicks.

Kreft Hjelp

Sun Chlorella-produkter, når det brukes sammen med andre medikamenter, kan arbeide for å bekjempe effektene av kreft. Ved å målrette de infiserte celler, kan Sun Chlorella produkter bidra til å lette symptomer og smerter relatert til kreft. I tillegg kan Sun Chlorella-produktene være i stand til å forsinke inntreden av kreft i hele kroppen.

Informasjon om Sun Chlorella

Sun Chlorella er et populært kosttilskudd som inneholder klorofyll. Tilgjengelig som en væske, pulver og kapsel, det er en utmerket kilde til næringsstoffer og rå energi og en av de høyeste naturlige kilder til nukleinsyrer. Sun chlorella gir mer enn 20 forskjellige vitaminer og mineraler, inkludert jern, jod og sink.

Historie

Oppdaget i det 19. århundre, har sol chlorella eksistert i mer enn 2 milliarder år og er en av de 15 kjente former for spiselig alger. The Sun Chlorella Corporation har vært høsting og produksjon av chlorella i over 30 år. Det er tatt av millioner av mennesker fra hele verden, noe som gjør det Japans mestselgende helsekost.

Geografi

Sun Chlorella er høstet som en alkalisk unike mat ved patenterte Dyno-Mill prosessen i Japan åpen ved å bryte den tykke ytre vegg av chlorella cellen uten bruk av kjemikalier eller varme, som sikrer den fullstendige næringsverdi.

Funksjon

Sun chlorella sies å lindre smerte og målrette celler infisert av kreft når det brukes sammen med andre medisiner, bremse kreften sin debut. Sun Chlorella er også sies å arbeide for å forebygge og behandle kreft ved å rense kroppen for giftstoffer og tungmetaller. Sun Chlorella kan også reparere skader på hjerte fra giftstoffer og frie radikaler ved å redusere total serum kolesterol og blodsukker nivåer, som ble oppdaget av Dr. Randall E. Merchant og hans team ved School of Medicine of Virginia Commonwealth University. Sun Chlorella arbeider for å forsyne hjernen med næringsstoffer for mental klarhet og fokus. I tillegg er sol chlorella påstått å øke oksygennivået og øke stemningen. I tillegg gir sun chlorella øynene med nødvendige vitaminer og næringsstoffer for optisk helse. The Blue Mountains Eye Study har vist positive resultater med matvarer rike på antioksidanter som sol chlorella.

Fordeler

Sun Chlorella fungerer som "smart" alger ved å fjerne giftstoffer fra kroppen, men ikke fjerne de nødvendige næringsstoffene som den leverer chlorophyllase og pepsin enzymer som hjelpemiddel i fordøyelsen og støtte flora vekst i tarmen for å fremme effektiv fjerning. Sun chlorella også reduserer dårlig ånde med klorofyll. Sun Chlorella forsinker oksidering av cellene som forårsaker at huden til alder og bli tørr, misfarget og rynkete. Ved supercharging kroppen, er sol chlorella sies å forebygge for tidlig aldring ved å øke cellefornyelsen. Sun chlorella gir lindring til lider av kronisk utmattelsessyndrom samt generelt øke kroppens energinivå ved å øke oksygennivået i blodet. Sun Chlorella er påstått å øke hastigheten metabolisme, prosessen der lagret fett forbrennes som energi.

Advarsel

Sun Chlorella er generelt ansett som trygge og inneholder alle naturlige ingredienser. Men å være en alternativ medisin, det har ennå ikke testet av US Food and Drug Administration (FDA). Ta kontakt med din lege før du begynner på et alternativ behandling hvis du har noen helseproblemer, eller tar noen reseptbelagte medisiner.

Chlorella bivirkninger

Chlorella bivirkninger


Spioneringen som en av naturens super mat, er chlorella et stadig mer populært kosttilskudd i helsekostbransjen, spesielt i Japan. Chlorella absorberer giftstoffer fra tarmen, bidrar til å avlaste forstoppelse, forbedrer bakteriefloraen i tarmen og eliminerer tarmgass. Rapporter om bivirkninger av chlorella er få og langt mellom, som bare legger til at etterspørselen etter den.

Mild

Milde bivirkninger fra chlorella som har blitt rapportert inkluderer kvalme, oppblåsthet og magebesvær, selv om disse forsvinner vanligvis etter kort tids bruk. Noen mennesker bruker chlorella har utviklet en følsomhet for sollys.

Allergisk reaksjon

Chlorella forårsaker en allergisk reaksjon hos noen brukere, som manifesterer seg som pustevansker, en tetthet i halsen eller brystet, brystsmerter, hud elveblest, utslett, kløe eller hoven hud. Hvis du opplever noen av disse allergiske symptomer, slutte å ta chlorella umiddelbart og kontakte legen din

Malabsorpsjon

Chlorella tøffe, cellulose celleveggen er vanskelig å fordøye. Som et resultat, kan mennesker som lider av cellulaseenzym insuffisiens ikke tolerere inntak av chlorella, fordi de mangler enzymet er nødvendig for å fordøye den. For å bruke dette tillegget, vil de måtte ta det i forbindelse med en fordøyelseskanal enzym supplement som inneholder cellulase å lette fordøyelsen av chlorella. Dette cellulaseaktivitet fordøyelses supplement er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.

Mercury

Det er anekdotiske bevis for at chlorella er relativt høy i kvikksølvinnhold, på nivåer som er høyere enn det som regnes som trygt. Inntak av høye nivåer av kvikksølv kan føre til prikking i tær, fingre og lepper, samt hodepine, tretthet, irritabilitet, muskelsvakhet og tap av konsentrasjon. Det er imidlertid ingen kliniske studier for å understøtte dette.

Urinsyre

Chlorella har blitt funnet å øke urinsyre i blodet. Dette har en tendens til å forverre gikt, som er en reumatisk sykdom der urinsyrekrystaller dannes i leddene. Høye uric nivåer også presentere en risikofaktor for hjertesykdom.

Betraktninger

Siden chlorella er solgt som et supplement snarere enn et medikament, er det ingen krav om omfattende kliniske studier på sine bivirkninger eller interaksjoner. Av denne grunn, fulle studier på skadelige bivirkninger er ikke lett tilgjengelig, og detaljert informasjon om negative effekter og interaksjoner er ufullstendige.

Advarsel

Med så lite forskning på dette populært supplement, bør gravide kvinner feile på siden av forsiktighet og unngå å ta den. Dette er enda viktigere på grunn av den potensielt høye kvikksølvinnholdet nivå.

Sun Block narkotika fakta

Solkrem brukes til å hindre huden skader forårsaket av ultrafiolett A (UVA) og ultrafiolett B (UVB) stråler fra solen. Det er forskjellige sun block nivåer kalt solfaktor (SPF), med det høyeste antallet som tilbyr den mest beskyttelse.

Typer

Det er to typer på sol blokker bestemt av agenter som brukes. Fysiske sol blokker reflekterer eller sprer ultrafiolette og synlige stråler fra solen, mens kjemiske sol blokker absorbere dem.

Populære Ingredienser

Populære sun block agenter inkluderer aminobenzosyre, mentyl- antranilat, oxybenzone, octylmethoxycinnamat og titandioksid.

Veibeskrivelse

Påfør solkrem på huden, bruker ca 1 oz. for å dekke kroppen. Påfør hver time eller etter bading eller anstrengende aktivitet.

Side Effects

De vanligste sun block bivirkninger er rødhet, kløe og irritasjon. Allergiske reaksjoner er sjeldne, men kan forekomme, med de fleste reaksjoner tilskrives aminobenzosyre, bedøvende stoffer som benzocaine og tetrakain, eller sulfonamider. Ta kontakt med en lege hvis du opplever bivirkninger.

Betraktninger

Solkrem bør aldri brukes på spedbarn yngre enn 6 måneder gamle, som bør holdes ute av solen. Snakk med legen din før du bruker solkrem hvis du har en hud tilstand eller bruke en aktuell medisin til de samme områder av kroppen.

Naturlig behandling for Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand der du opplever smerter i muskler, leddbånd og sener. Du har også visse punkter på kroppen som er svært øm ved berøring. Årsaken er ennå ikke bestemt, og det er ingen kur. Intensiteten av symptomene varierer blant lider, og symptomene kan komme og gå. Ifølge University of Maryland Medical Center, flere naturlige behandlingsmetoder finnes som kan settes sammen til en effektiv naturlig behandling strategi.

Tilskudd

Følgende kosttilskudd kan være til nytte for din tilstand.

Omega-3 fettsyrer reduserer betennelse, noe som kan føre til smerter. Fiskeolje er en utmerket kilde; ta en til to kapsler eller ett femtinitti ss. av olje daglig. Diskuter dette tillegget med legen din dersom du bruker blodfortynnende medisiner. L-karnitin gir muskel støtte; ta 500 til 2000 mg daglig. Magnesium og eplesyre både rette flere symptomer på tilstanden; ta 200 mg tre ganger daglig og 1200 mg tre ganger henholdsvis en dag. S-adenosylmethionine (samme) kan bidra til å øke humøret; ta 800 mg daglig. En kombinasjon av kalsium og vitamin D supplement adresser muskel og skjelett svakhet; ta som anvist på etiketten. NADH (nikotinamidadenindinukleotid) kan øke din energi; ta fem til 20 mg daglig.

Ifølge University of Maryland Medical Center, studier indikerer chlorella, som er avledet fra blå-grønne alger, betydelig lettet symptomer på fibromyalgi. De brukes spesielt en kombinasjon av Sun Chlorella tabletter og Wasaka gull flytende ekstrakt i kombinasjon.

Flere urter kan adressere smerter og betennelse forbundet med fibromyalgi. De omfatter kattens klo, gurkemeie og bromelain; du trenger ikke å ta alle av dem siden de tilbyr lignende fordeler. Bruk 20 mg tre ganger daglig, 40 mg tre ganger daglig eller 300 mg tre ganger med henholdsvis daglig

Trening

Det kan virke counterintuitive å foreslå øvelse når du er i smerte, men ifølge University of Maryland Medical Center, viser forskning lav-intensitet trening på jevnlig basis er en av de beste naturlige behandlinger for fibromyalgi. Det kan være vanskelig i begynnelsen, men når du fortsetter, vil musklene bli mindre anspent og stiv, vil du sove bedre, og du vil øke nivåene av gunstige kjemikalier i kroppen som bekjemper smerter. Vann øvelser er et godt valg. Du bør ikke forsøke å designe en øvelse diett på egen hånd; konsultere med en lege eller fysioterapeut for veiledning.

Stress Reduction

Stress forverrer symptomer på fibromyalgi. Det er viktig for deg å finne måter å håndtere stress. Mange naturlige teknikker kan oppnå dette målet. Eksperimenter med yoga, meditasjon, dyp pusting, progressiv avslapning, positiv visualisering og alt annet som gjør at du føler deg mer avslappet.

Behandling modaliteter

Du kan også eksperimentere med ulike behandlingsmetoder for å lindre symptomer på fibromyalgi. Ifølge University of Maryland Medical Center, har følgende behandlinger vist fordel for behandling av fibromyalgi. Akupunktur kan adressere energimangler i forskjellige deler av kroppen, og gjenopprette den riktige strømning. Hvis Fibromyalgi forårsaker nakke og ryggsmerter, kan en kiropraktor gi lindring fra disse symptomene. Oppsøke en massasje terapeut med erfaring i behandling av fibromyalgi; hun kan bidra til å redusere stress, forbedre sirkulasjonen og lindre såre muskler. Det er viktig å merke seg at for disse behandlingene for å være effektive, må du ofte flere økter. Utøveren vil hjelpe deg å finne et kurs i behandling for best resultat.

Bivirkninger av Sun Poisoning

Soleksem eller sol forgiftning er et hudutslett som oppstår etter eksponering for solen. Sun forgiftning fører til en rekke symptomer.

Årsaker

Sun forgiftning oppstår på grunn av en overfølsom reaksjon på solens ultrafiolette (UV) stråler. Grunnen til at dette overfølsomhet utvikler hos pasienter er ukjent, ifølge Mayo Clinic.

Typer Symptomer

Utslett på grunn av sol forgiftning vanligvis vises på din hals, bryst, armer eller lår som små røde nupper som klør eller brenner, ofte ledsaget av blemmer og hevelser. Andre symptomer på sol forgiftning inkluderer feber, frysninger, hodepine og kvalme.

Time Frame

Symptomene på sol forgiftning vanligvis vare mellom fem og 10 dager, ifølge britiske NetDoctor.

Behandling

Behandlinger for sol forgiftning inkluderer bor ute i solen og bruke en over-the-counter anti-inflammatorisk krem ​​på de berørte områdene. For alvorlige tilfeller av sol forgiftning, kan legen forskrive et kortikosteroid krem.

Forebygging

Ved hjelp av en bredspektret solkrem og bor ute i solen mellom klokken 10 og 16:00 er effektive tiltak for forebygging av sol forgiftning, rapporterer Mayo Clinic. For å forhindre flare-ups i løpet av en vinter ferie eller starten av sommeren, noen pasienter også stole på lysbehandling, en medisinsk behandling som bruker små, inkrementelle doser av ultrafiolett lys over en periode på flere uker.

Hvordan bruke Chlorella pyrenoidosa

Chlorella pyrenoidosa er en type av grønne alger benyttes som et kosttilskudd. Det er dyrket fra ferskvann dammer og skiftet til kapselform i laboratorier. Produsenter hevder det inneholder et utvalg av vitaminer og mineraler som kalsium, vitamin B6 og B12, biotin, vitamin C, kalium, vitamin E, magnesium og folsyre. Vær oppmerksom på at disse påstandene ikke har vært tilstrekkelig gjennomgått av FDA, og kan være helt ubegrunnet.

Hvordan bruke Chlorella pyrenoidosa

begynner ved å ta 1 gram av Chlorella pyrenoidosa en dag. Det kan tas når som helst i løpet av dagen, med eller uten et måltid.

øke dosen av et gram om dagen til du kommer til 3 gram per dag. Ett gram indikeres vanligvis av to kapsler (500 mg) av chlorella pyrenoidosa, men sjekk etiketten for å være sikker.

Ta chlorella pyrenoidosa kapsler på en gang eller spre dem ut i løpet av dagen som er mest praktisk for deg.

Avslutt bruken og kontakt lege hvis du opplever noen ubehagelige bivirkninger som kvalme, oppkast og magesmerter.

Hint

  • Snakk med legen din før du starter bruk av dette eller andre kosttilskudd.

Naproxin bivirkninger

Naproxen, ofte feilstavet som naproxin, er oftest tatt for å behandle tilstander som leddgikt, senebetennelse, menstruasjonssmerter eller andre smerter. Det er en anti-inflammatorisk medikament som virker ved å redusere hormoner som fører til inflammasjon og smerte. Som med de fleste legemidler, kan bivirkninger forekomme, og er spesielt utbredt med utvidet bruk. Vær forsiktig og unngå andre stoffer som kan samhandle med det.

Heart Attack & Stroke

Personer som bruker naproxen kan ha større risiko for å oppleve hjerteinfarkt eller hjerneslag. Av denne grunn er medisinen ikke anbefalt til bruk før eller etter hjertebypassoperasjoner, for eksempel koronar bypass.

Magesår

Naproxen kan også øke risikoen for alvorlige effekter på tarmen og magen. Blødning eller perforasjon kan forekomme. Av denne grunn tar ikke mer enn de anbefalte doser av medisinen er viktig.

Graviditet

Gravide kvinner bør ikke bruke naproxen, som medisinering kan være skadelig for det ufødte barnet. Mulige misdannelser kan skyldes bruk innenfor de siste tre månedene av svangerskapet.

Amming Mødre

Fordi naproxen kan overføres gjennom morsmelk, forårsaker skade på barnet, bør ammende mødre ikke bruke medisiner.

Gastrointestinale komplikasjoner

Naproxen kan forårsake blødninger i mage eller tarm, blodig avføring eller hoste opp blod.

Sun Eksponering

Naproxen kan forårsake følsomhet for sollys fører til solbrenthet. De som bruker medisiner rådes til å ta forholdsregler, herunder unngå solarium.

Innendørs Tanning bivirkninger

Det er noe som kan sies om en "sunn" gløden fra noen rolig timer (og dager) under solen. Det virker som du ser og føler bare litt mer frisk, ungdommelig og levende med litt ekstra farge til kinnene dine - det er en grunn til at de kaller det "sol-kysset." Likevel, når vintermånedene rulle rundt, de gylne stråler stort sett forsvinne, eller i det minste vår tilgang til dem gjør. Og ligger i lag på lag av jakker, skjerf og hatter, går vår strålende hud sakte tilbake til det deigaktig hvit farge vi har en eller annen måte kommet til å tro for å være en lite flatterende kvalitet. Så, for å holde det i sjakk, noen flokk til innendørs tanning senger i spas og treningssentre. Men at "sunn" gløden vi alle ønsker er ikke alt som er sunt, spesielt når vi får det innendørs.

Skin Cancer

Et av de største problemene med innendørs tan er noe du har hørt i mange år nå - kreft. Ved å utsette deg selv for disse ultrafiolette stråler for lengre perioder av gangen, selv de kunstige stråler fra sengene, du øker sjansene dine for å ikke bare melanom, men begge basalcellekarsinom og plateepitelkarsinom, som er ganske invasiv, gjentakende og kan faktisk føre til arrdannelse eller sår hud, og ikke minst død (se Ressurser nedenfor).

Hudskader

Et annet stort problem fra tanning senger er toll det tar på huden din, bortsett fra økt potensial i utvikling av hudkreft. Hva skjer når du abonnerer på et liv i innendørs soling er at huden din egentlig begynner å tynne, så å si. Dette så gjør huden din mindre motstandsdyktige mot faktiske UV-stråler fra solen, mink din skins kapasitet til å gjenopprette seg selv tilbake til ultimate helse etter et brannsår, som er egentlig alt en brunfarge er. Selv om du kanskje ikke være i stand til å fundamentalt se effekten med en gang, vil denne manglende evne til å helbrede føre til for tidlig aldring, som slags tap hensikten med brunfargen i første omgang.

Eye Injury

Tenk på hvordan du hoppe i en tanning bed. Mesteparten av tiden, pærene er i brann når du faktisk klatre inn og legge ned. Ut i solen, du er mer tilbøyelige til å ha et par nyanser. I en seng, kan du abbor de små briller oppå øyelokkene, men ikke før i sengen. For alle praktiske formål, er du utsette øynene for veldig intense stråler fra pærene (mer intense enn strålene fra sola), noe som kan skade netthinnen eller brenne hornhinnen din. Plus, kan du skade øynene selv når de er lukket.

Bivirkninger

En rekke kremer, såper, kosmetikk og selv medisiner kan påvirke måten du tan, muligens øke sjansene for brenning eller utvikle noen slags utslett som ikke er fra varmen. Det er alltid lurt å spørre legen din om det er noen problemer med å bli utsatt for UV-stråler mens du er på en viss reseptbelagte medisiner.

Feil innstillinger

Mange er aldri helt sikker på hvor lenge deres økten skal vare. Selv om risikoen er allerede nevnt, folk vil uunngåelig fortsette å sole. Hvis du kommer til å gjøre det, sørg for at du vet hvor lenge du skal være i sengen. En rekke mennesker ender opp med å bli overeksponert fordi de er ukjent med seng, har pærene nylig blitt endret eller de tror at deres hud trenger mer "sun" enn det faktisk gjør.

Hvordan Presenter jeg Chlorella og Spirulina Into the Diet?

Hvordan Presenter jeg Chlorella og Spirulina Into the Diet?


Chlorella og Spirulina er alger som brukes som kosttilskudd fordi de inneholder høye nivåer av antioksidanter, essensielle fettsyrer, proteiner og mineraler. Legge Chlorella og Spirulina til kosthold vil gi deg sunn protein, kan hjelpe til med vekttap og hjelp boost immunitet. Det har vært påstander om at Chlorella og Spirulina har kurert sykdommer og andre skryte som ikke kan bekreftes, men Chlorella og Spirulina vil legge viktige mineraler og vitaminer til kosthold.

Hvordan Presenter jeg Chlorella og Spirulina Into the Diet?

•  Informer familie at du er innføre Chlorella og Spirulina inn i dine måltider. Fortell dem at du gjør endringer i å forberede måltider for å forbedre din generelle helse. Snakk med dem om fordelene med Chlorella og Spirulina.

Legg små mengder av Chlorella og Spirulina i smakfull mat. Chlorella og Spirulina kommer i kapsler, tabletter og pulverform, og du kan lett blande dem inn i mat. Du kan legge disse kosttilskudd til oppskrifter for chili, sterk-flavored supper, gryteretter, salater og grønnsaksretter som har mye av greener. Bruk bare 1/2 ts. på første og svært gradvis bygge opp til større mengder. Overvåke om noen familiemedlemmer har bivirkninger av kosttilskudd. Prøv å bruke litt Chlorella og Spirulina i ditt barn eller ektefelle favoritt søt eller dessert.

Teach men ikke forkynne om fordelene med Chlorella og Spirulina. Forklar alle sine kvaliteter og fordeler. Ikke gjør det høres ut som en kur-all for hver sykdom. Det er ingen one-size-fits-all løsning for optimal helse.

Ikke tving Chlorella og Spirulina på motvillige familiemedlemmer eller gjøre spising virke som en straff. Måltidene bør være gledesfylte tider for en familie. Chlorella og Spirulina har en uvanlig smak og utseende, siden de er alger, og dette kan ikke appellere til noen mennesker.

Unngå oppvarming eller matlaging Chlorella og Spirulina. Jo lenger de varme, er det flere av sine iboende egenskaper tapt. Legg Chlorella og Spirulina som du fjerner en rett fra komfyren eller ovnen eller rett før servering.

Hint

  • Gå på nettet og finne blogger med oppskrifter som du kan bruke til å introdusere Chlorella og Spirulina.

Bivirkninger soleksponering

Bivirkninger soleksponering


Sollys er en stor kilde til vitamin D, men tilbringe tid i solen kan føre til flere bivirkninger, inkludert kreft. Hudleger foreslår grense eksponering for sol hele året. Ultrafiolett eller UV-stråler er til stede selv når himmelen er overskyet og tåkete; disse strålene kan også gjenspeile fra snø, vann og sand, forårsaker hudskader.

Skin Cancer

Mer enn 1 million tilfeller av hudkreft er diagnostisert i USA hvert år. Ultrafiolett (UV) stråling fra solen er den viktigste årsaken til hudkreft. De UV-stråler faktisk mutere hudceller som forårsaker kreft. Personer som har lys hud, eller som er eldre er mer utsatt for basalcellekarsinom, som står for 90 prosent av all hudkreft i USA Denne typen kreft kan behandles med en suksessrate på over 90 prosent.

Solbrenthet

En solbrenthet oppstår når mengden av UV-lys er høyere enn kroppens evne til å beskytte huden. Symptomer vises kanskje ikke for så lenge som 24 timer og omfatter rød, øm hud som er varm å ta på. Symptomene er forbigående; derimot, er skade på huden permanent. Alvorlig solbrenthet kan føre til første- og annengrads brannsår og kan forlate huden din utsatt for hudkreft senere i livet.

Sun Poisoning

Sun forgiftning er en alvorlig form for solbrenthet. Sammen med den røde, øm hud, symptomer inkluderer feber, frysninger, kvalme, utslett, svimmelhet, rask puls, dehydrering, sjokk eller tap av bevissthet. Hvis noen av disse symptomene er til stede, bør du ringe en lege umiddelbart. Blemmer som kan også være forårsaket av sol forgiftning kan også føre til infeksjon hvis de ikke behandles.

Drug-Induced Fototoksisk eller Fotoallergisk reaksjon

Enkelte legemidler inkludert noen antibiotika kan føre til at huden til å være mer følsomme for solen. Eksponering for sollys mens du tar disse legemidlene kan forårsake fototoksiske eller fotoallergisk reaksjon. I fototoksiske reaksjoner, stoffet er faktisk aktivert ved UV-eksponering og forårsaker skade på huden. Denne skaden ligner på solbrenthet og klarner opp etter at du slutter å ta stoffet. Eksempler på fototoksiske legemidler inkluderer kreft kjemoterapi narkotika, antihistaminer som Benadryl og hjerte legemidler, inkludert amiodaron og nifedipin.

I fotoallergisk reaksjon, UV-stråler faktisk endre strukturen av stoffet, slik at immunforsvaret behandler det som en inntrenger og forårsaker betennelse i huden som en måte å bekjempe narkotika. Denne betennelsen er lik eksem og kan bli langvarig, selv oppstår etter at du har sluttet å ta medisinen. Eksempler på photoalleric medikamenter inkluderer noen smertestillende og flere merker av antimikrobielle inkludert klorheksidin og hexachlorophene. Andre stoffer som retinoider, som brukes i aktuelle anti-aging kremer, også øke foto og kan føre til raskere solforbrenning.

Bivirkninger av Laser Eksponering

En laser er en høy-energi-stråle av forsterkede lys. Nye anvendelser av medisinsk laserteknologi tillater trente kirurger å gjøre snitt, fordampe svulster, redusere rynker på huden, krympe edderkopp årer, nær blodkar, fjerne uønsket hår og en rekke andre behandlinger. Som alle kirurgiske prosedyrer lasere har noen bivirkninger.

Hevelse

Noen pasienter kan oppleve hevelse rundt stedet for laser behandling som kan være ledsaget av rødhet. Denne tilstanden er vanligvis forbigående og kan behandles med kremer eller antibiotika salver som anbefalt av kirurgen

Sun Sensitivity

Eksponering for laser energi kan føre til at huden å være usedvanlig følsom for solen. Pasienter oppfordres til å unngå solen, eller å søke sunblock med minimum solfaktor 25.

LASIK Risiko

Laser øye kirurgi, kjent som LASIK, kan føre til tørre øyne syndrom, dobbeltsyn, og haloing blant andre komplikasjoner. Risikoen for alvorlige komplikasjoner forbundet med LASIK er mindre enn 1 prosent, men pasienter bør rådføre seg med sin kirurg om alle risikoer før under behandling.

Burns og arrdannelse

Selv om det sjeldent, kan bruk av medisinske lasere på overflaten av huden forårsake smertefulle brannskader og kan resultere i arrdannelse. Infeksjon, uregelmessig pigmentering og ujevne hud overflater er også en risiko.

Komplikasjoner

Pre-eksisterende medisinske tilstander kan få store konsekvenser når laser kirurgi er involvert. Pasienter bør diskutere eventuelle tidligere medisinske eller kosmetiske kirurgiske prosedyrer de har hatt, alle aktuelle medisiner de tar og om de har en historie med arrdannelse eller infeksjoner.

Sun Lamp Healing Bruker

Sollys er den beste kilden til vitamin D for kroppen din. Ifølge "The UV Advantage" forfatteren Dr. Michael Horlick, bruker kroppen din vitamin D for å forebygge kroniske sykdommer som psykiske lidelser, benskjørhet og kreft. Sun lamper (også kalt solar lamper) fange solens vitamin D og lagre solenergi til bruk som elektrisk kraft. Bruk av lamper solen for helbredelse blir ofte referert til som lett terapi. Praksisen innebærer eksponering for spesifikke bølgelengder av lys.

Identifikasjon

Sun lamper har et batteri som lader i dagslys timer ved solstråling. Et solcellepanel omdanner solenergien til elektrisk kraft på dagtid. Dette opprettholder batteristrøm-pack kostnad, som forsyner lampen i løpet av natten når det trengs. Sun lamper (spesielt kunstige brede spektrum lyskilder) hjelp planter vokse og trives. Infrarøde lamper er ofte brukt på gårder for å hjelpe innendørs dyr forbli sunn og varm. Sun lamper er også brukt til å hjelpe reptiler trives i akvarier.

Historie

Healere har visst om solens helbredende effekt siden antikken. Den medisinske profesjon senere innså at sollyset gir kroppen vitamin D. I moderne tid er bruken av konsentrerte lyskilder i form av sol lamper brukes som et behandlingsalternativ for en rekke sykdommer.

Funksjon

Selv om det ikke har blitt offisielt godkjent for å gjøre dette av Food and Drug Administration (FDA), er lysterapi ofte brukt av psykiske leverandører til å behandle depresjon, værsyke (SAD) og Parkinsons rystelser. Sun lamper brukes også for dyp penetrerende lysterapi, som bruker lysdioder (halvledere) til å helbrede sår. Deep Penetrating lysterapi er også brukt på kroppssmerter, kviser og rynker.

Fordeler

Lysterapi hjelper forandre kroppens naturlige døgnrytme. Dette bidrar til å kontrollere de negative effektene av værsyke. Lysterapi kan også hjelpe de som lider av depresjon, bipolar lidelse og postpartum depresjon. Lysterapi er ofte brukt på sykehus for å behandle neonatal gulsott.

Betraktninger

Det er viktig å vurdere bivirkninger forbundet med sollampe helbredelse. Mulige bivirkninger inkluderer: tretthet, hodepine, irritabilitet, kvalme, oppkast, søvnproblemer, anstrengte øyne eller tørr munn. UV-lys kan forårsake øye eller hudskader. Selv om de fleste sol lamper ikke inneholder UV, noen gjør det. Kontakt legen din før du bruker en sol lampe, spesielt hvis du har sensitiv hud eller øyeproblemer. Du bør også rådføre deg med legen din før du bruker en sol lampe hvis du lider av bipolar lidelse, SAD eller noen form for depresjon.

Sun Poisoning Behandling for Skin

Sun forgiftning og solbrenthet er relativt det samme, men sol forgiftning refererer vanligvis til en mer alvorlig reaksjon. I de fleste tilfeller sol forgiftning innebærer en smertefull eller kløende utslett og blemmer, men også interne bivirkninger som feber og migrene.

Aloe for Burn

Aloe er bra for healing, men det er spesielt bra for sol forgiftning. Dens naturlige kjemikalier kjøle ned huden, men også fungere som en antibakteriell å avverge eventuelle infeksjoner. Hvis du kan tenke fremover, vil holde en flaske i kjøleskapet gi ekstra kjøling lettelse.

Bruke Asprin

Produkter med aspirin i dem gjøre to ting: ta bort noen smerte og redusere hevelse. Ta to aspirin hver seks til åtte timer, og drikke masse vann med dem. Aspirin hjelper også roe en racing hjerte, som er en annen bivirkning av solbrenthet.

Holde seg hydrert

Kroppen helbreder bedre når den er hydrert, men dette er spesielt viktig med sol forgiftning. Fordi kroppen er varm og stresset, er du mister væske og kroppen tørker ut. Sørg for å drikke vann eller andre væsker uten salt i dem slik at kroppen kan bli våt.

Ingen riper eller Rubbing

Huden din er allerede irritert, så det er viktig å gjøre hva du kan for ikke å gjøre det verre. Ikke gni med håndklær eller svamper. Hold deg unna barbering, eller kremer som har dufter i dem.

Konsulter lege

Det er noen ganger når du trenger å ringe en lege fordi solen forgiftning er for alvorlig. Leger vil være i stand til å gi deg reseptbelagte kremer som har kortison i dem, noe som vil få ned hevelse raskere. De vil også være i stand til å håndtere dehydrering og mild sjokk forbundet med alvorlige brannskader bedre enn du kan hjemme.

De Skadevirkninger av Chlorella og Spirulina

De Skadevirkninger av Chlorella og Spirulina


Begrepet "alger" brukes løst til å beskrive en urelaterte grupper av mikroorganismer som utfører fotosyntese. Alger har vært brukt i mange former over hele verden i næringsmidler, kosmetikk, gjødsel og malinger. og det er den viktigste ingrediensen i naturlige kosttilskudd som chlorella og spirulina.

Chlorella

Chlorella er en type av ferskvann grønne alger. Mesteparten av chlorella funnet i USA er dyrket i Japan eller Taiwan, og er bearbeidet og omgjort til tabletter eller flytende ekstrakter. Før chlorella kan fordøyes av mennesker, må dens celleveggene brytes ned. Fra denne form er chlorella som brukes som en kilde for protein, fett, fiber, vitaminer og mineraler. Den brukes for behandling av mange forskjellige sykdommer, fra å forebygge kreft, behandling av magesår både --- --- tarm og hud og redusere kolesterol, blant utallige andre anvendelser.

Spirulina

Spirulina er en stor gruppe av blågrønne alger som finnes i saltvann og store innsjøer. De finnes vanligvis i tropiske eller subtropiske farvann med et høyt saltinnhold. Noen typer spirulina er dyrket. og noen er dyrket naturlig. Det er en kilde til B-vitaminer, jern og protein. Den bruker er varierte: vekttap, for oppmerksomhet underskudd-hyperaktivitet, høysnue, diabetes, stress og tretthet.

Side Effects

Fordi både chlorella og spirulina er kosttilskudd, har den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke regulere dem før de når markedet. Følgelig noen bivirkninger chlorella og spirulina kan ha er ikke regulert under FDA, og lite selvstendig, klinisk forskning er gjort på mulige bivirkninger. Ifølge WebMD, er chlorella ikke anbefalt for alle gravide eller ammer fordi effektene ikke er kjent. Vanlige bivirkninger er diaré, kvalme, gass, grønn misfarging av avføring og mage kramper.

Som chlorella, ikke nok kunnskap om effektene av spirulina å bli anbefalt for alle gravide eller ammer. Blågrønnalger skal være trygt så lenge det ikke er forurenset; forurenset spirulina kan forårsake leverskader, svakhet, oppkast, rask hjerterytme, sjokk og muligens død. I tillegg kunne Spirulina forårsake auto-immunsystem til å bli overaktiv og så bør unngås i tilfelle av auto-immune sykdommer.

Laser bivirkninger

Laserbehandling er en ikke-kirurgisk kosmetiske inngrepet utført for å korrigere synlige ujevnheter forårsaket av en rekke hudsykdommer. Brukes også til å behandle andre forhold, for eksempel syn, håravfall og hårfjerning, "laserbehandling" typisk innebærer felles derma-medisinsk bruk, som er laser foryngelse og resurfacing.

Bruksområder

Laserbehandling korrigerer uregelmessigheter i hudens farge og tekstur, som inkluderer solflekker, pigmentflekker, melasmas, rynker, arr, fødselsmerker, sprengte blodkar, synlige blodårer, rødhet forårsaket av rosacea, akne og akne arr, uønskede føflekker og angiomas. Det er også brukt for tatovering fjerning.

Laser Typer

Laser typene varierer i styrke, funksjonalitet og formål. Ablativ laser, som brukes til moderate til alvorlige forhold, brenne av huden vev for behandling, mens non-ablativ laser fungerer under hudens overflate på milde til moderate forhold. Sterkere laserteknologi øker potensielle komplikasjoner, bivirkninger og utvinning tid.

Skin Misfarging

Misfarging av huden i form av hyperpigmentering (mørke) flekker eller hypopigmentering (lys) flekker er en mulig bivirkning av laser behandling. Hypopigmentering er en mer sannsynlig bivirkning for mørkere skinned pasienter, eller pasienter som fikk behandling med brun hud. Hyperpigmentering oppstår i lyshudet pasienter, men avtar i løpet av få uker.

Hevelse og Blåmerker

Hevelse og bruising er vanlig etter laserbehandling, og kan være mer eller mindre intens, avhengig av type laser som brukes og den tilstand som skal behandles huden. Blåmerker er typisk etter ablativ behandlinger, blir behandlet med isposer og helbreder innen 10 dager.

Rødhet og flakiness

The Consumer Guide til plastisk kirurgi rapporterer at rødhet og crustiness av den behandlede huden kan vare i 3 til 10 dager etter laserbehandling. Dette bør stå alene for å unngå arrdannelse.

Forbruker Guide sier også at den behandlede huden kan virke lyse rosa i opptil noen uker. Makeup kan ikke brukes i minst 2-3 uker. En salve vil trolig være foreskrevet for å fremskynde healing.

Sun Sensitivity

Huden er i det vesentlige mer følsom for soleksponering etter laserbehandling. UV-stråler true misfarging av huden, og hemme riktig helbredelse. Unngå solen så mye som mulig i minst en måned etter behandling, og deretter anvende en høy styrke solkrem daglig.

Hva er farene ved Chlorella?

Hva er farene ved Chlorella?


Chlorella er en rekke av alger som finnes i ferskvann så som innsjøer eller tjern. Til tross for sin bruk av herbalists å styrke immunsystemet og behandle fordøyelses forhold, utgjør chlorella en risiko for bivirkninger hos enkelte pasienter.

Typer bivirkninger

Vanlige bivirkninger av chlorella er diaré, kvalme, gass, en grønn misfarging i avføring og magekramper. Selv ubehagelig, de vanligste bivirkningene av chlorella utgjør liten risiko for langsiktige helsemessige komplikasjoner.

Time Frame

Bivirkninger fra Chlorella er mest vanlig i løpet av den første uken av behandlingen med urten og kan gradvis avta etter den tid, melder RxList.

Risiko

Noen pasienter utvikler alvorlige allergiske reaksjoner på chlorella, forårsaker kortpustethet, tetthet i brystet eller smerter, hud elveblest, et kløende utslett, eller hevelse i ansiktet, ekstremiteter eller hals, forklarer Physicians 'Desktop Reference. I noen tilfeller er disse reaksjoner er livstruende, og krever akutt medisinsk behandling.

Advarsel

Chlorella kan gjøre huden mer sensitiv for sol, rapporterer Physicians 'Desktop Reference. På grunn av dette, unngå soling og bruke solkrem når du skal være ute for å unngå alvorlige solbrenthet.

Betraktninger

Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, unngå å bruke chlorella hvis du er gravid eller ammende. Hvis du har en historie med jod følsomhet, astma, multippel sklerose, lupus, leddgikt eller annen auto-immun sykdom, eller hvis du blir behandlet med immunundertrykkende legemidler som ciklosporin, kan det ikke være trygt for deg å ta chlorella, advarer RxList.

Levaquin medisiner bivirkninger

Levaquin er foreskrevet hovedsakelig til å behandle bakterielle infeksjoner i hud, nyrer og bihuler. Det er også foreskrevet for pasienter med bronkitt og lungebetennelse. Det generiske navnet på Levaquin er Levofloxacin.

Betydelige bivirkninger

Noen av de vanligste bivirkningene med denne medisinen er nummenhet og prikking i hender eller føtter, lett blåmerker eller blødninger, svimmelhet og rask pounding hjerteslag. Også være på utkikk etter diaré, forvirring, kramper og manglende vannlating. Ring legen din med en gang hvis du opplever disse symptomene.

Mindre vanlige bivirkninger

Noen pasienter som tar Levaquin erfaring rastløshet, muskelsmerter og hodepine.

Sun Eksponering

Pasienter som tar Levaquin kan være mer følsomme for sollys og lettere solbrent. Langvarig eksponering for solen bør unngås.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som bruker blodfortynnende, insulin, og steroider bør unngå å ta Levaquin mens du tar disse stoffene.

Andre forholdsregler

Du bør ikke ta vitaminer, urte kosttilskudd eller antacids innen to timer for å ta Levaquin. Hvis du har hatt anfall, lever- eller nyreproblemer, leddproblemer eller lave kaliumnivåer sørge for å informere legen din.