Digidexo.com

fordeler med bipolar

Helseforsikring med Bipolar lidelse

Mange personer med bipolar lidelse har uttrykt bekymring for vanskeligheten med å skaffe helseforsikring etter å ha blitt diagnostisert med en så høy profil sykdom. Det er flere alternativer tilgjengelige for folk vender dette dilemmaet.

Forsikring Gaps

Det største problemet involverer preexisting forhold skjer når det er et gap på mer enn to måneder mellom forsikringer. Når denne tiden er gått, forsikringsselskaper ikke lenger har plikt til å dekke forhåndseksisterende forhold.

COBRA

Avhengig av omstendighetene som forårsaker noen til å miste sin forsikring, kan de være kvalifisert til å fortsette å få dekning på bekostning av gruppepriser gjennom COBRA, for en begrenset periode på halvannet år.

Sykdom eller skade Clauses

Men hvis du oppdager at du har allerede gått glipp av din mulighet til å motta COBRA fordeler, alt er ikke tapt. Selv om praksisen varierer fra ett selskap til den neste, mange er villige til å legge en klausul som tillater dem å dekke alt, men forhåndsdefinert tilstand.

Eksempel

For eksempel kan et forsikringsselskap som normalt ikke ville gi dekning for en klient med Bipolar lidelse tilby å dekke alt unntatt for poliklinisk behandling av psykiske lidelser. Dette vil fortsatt dekke et sykehusopphold knyttet til psykisk sykdom, men ville kreve pasienten å betale ut av egen lomme for ting som psykiater avtaler.

Resepter

Dekning for reseptbelagte medisiner som behandler bipolare lidelser er vanligvis ikke et problem, fordi de mer vanlige medisiner er tilgjengelig til en minimal kostnad.

Hvordan finne emosjonell støtte Dyr for personer med bipolar lidelse

Personer med bipolar lidelse ofte føler følelsesmessig isolert og alene. Emosjonell støtte dyr (ESA) er kjæledyr som gir terapeutisk hengivenhet, vennskap og støtte til mennesker med psykiske eller fysiske funksjonshemninger. ESA har dokumentert fordeler. De forbedre fysisk og emosjonell helse og forlenge levetiden et gjennomsnitt på to år. ESA har juridisk beskyttelse. Utleiere kan ikke forby en person fra å ha en ESA, og kan ikke ta betalt innskudd eller supplerende avgifter for ESA. Bosituasjon, budsjett, behov, ønsker og begrensninger av den fremtidige eieren er sentrale faktorer for å vurdere når du velger et dyr.

Bruksanvisning

Velg type dyr

•  Gjennomgå behov og interesser fremtidige eieren. Har han en preferanse for en type dyr? Hadde han en katt når det vokser opp? Har han alltid ønsker å ha en hund? Hunder og katter er de mest populære ESA, men fugler, kaniner, og selv hester har fungert som emosjonell støtte dyr.

Gå gjennom evne og engasjement av den fremtidige eieren å ta vare på dyret. Hunder er krevende i form av oppmerksomhet og tid. De krever flere turer hver dag, og er mer avhengig av eieren for daglig oppmerksomhet. De kan ikke være alene i mer enn åtte timer. Hunder krever omfattende sosialisering, og atferd og bad trening. Katter er mer selvstendige. De lettere aksepterer å bli ignorert til tider. Om nødvendig, kan de gå et par dager alene, så lenge de har rent kull, vann og mat. Katter vanligvis kommer kullet trent, men deres søppel boksene krever rutine oppmerksomhet og innsats.

Vurdere den potensielle eiers toleranse for dårlig oppførsel. Selv gode dyr vil engasjere seg i artsspesifikk atferd. Katter vil være aktiv og bråkete om natten. De kan være ødeleggende hvis klørne er intakte. De er nysgjerrige til en feil. Hunder bjeffe, tygge, grave og bite. De fleste dyr skur og spise ting de ikke burde. De går steder - i alle betydninger av ordet "go" - du heller gjorde de ikke. Den fremtidige eieren bør formulere realistiske forventninger om kjæledyr eierskap som tar hensyn til de idiosynkratiske og noen ganger irriterende aspektene ved dyreatferd.

Få informasjon fra biblioteket eller på Internett om egenskaper og behov forskjellige raser av katter og hunder og fuglearter. Les også mer om ansvar og fordelene av kjæledyr eierskap. Emosjonell støtte dyr gir mange fordeler, men de også stille krav til eieren. Eieren bør forstå utfordringene med kjæledyr eierskap før han forplikter seg til et forhold som kan vare 12 til 20 år.

Finn og velg Animal

Spesifiser valget om hvilken type dyr lenger, identifisere rase og dyre karakteristikker av spesiell interesse. Har personen ønsker en stor eller en liten hund? Vil hun ha en bestemt rase, farge, eller type pels på henne dyr? Vil hun ha et dyr som er mer sosial eller mer selvstendig?

6. Sjekk ut lokale dyr shelters, avisannonser, dyrebutikker og elektroniske kilder for å se om tilgjengelighet og priser av dyr i samfunnet. Noen ganger vil lokale veterinærklinikker vet om dyr som er tilgjengelig, enten gjennom en offentlig oppslagstavle de gir i sine klinikker, eller gjennom kunder de tjener. Også mange supermarkeder har offentlige oppslagstavler der folk vil annonsere dyrene de tilbyr.

Når du ser på faktiske potensielle kjæledyr, bør det spesielle dyret sikres juridisk. Be nåværende eier eller selger om personligheten til kjæledyr. Er det larmende eller rolig, hyperaktive og nervøs eller rolig og passiv? Er det aggressive eller myk? Hvis det er barn i husholdningen der ESA skal gå, hvordan dyret komme sammen med barn? Sammenlignet med søsken, er dyret dominant eller underdanig. Ofte dyrene som er i midten av den dominerende versus underdanig spekteret gjøre det beste følgesvenn dyr. De er verken for trengende og nervøs, og heller ikke altfor aggressive i sine forsøk på å vise hvem som er sjefen i familien.

Spørre om retur / bytte politikk og garantier i tilfelle det er atferd eller helseproblemer med kjæledyr.

9. Ta kjæledyr hjemme og ta fatt på en ny, forhåpentligvis oppfylle forholdet. Det vil være arbeid, prøvelser og utfordringer, men belønningene og fordelene er potensielt stor.

Å leve med Bipolar Mood Swings

Bipolar lidelse kan være en invalidiserende psykisk sykdom. Med riktig behandling og en forvaltningsplan, kan noen med bipolar lidelse leve et fullverdig og tilfredsstillende liv. Vanligvis vil det være en kombinasjon av teknikker og behandlinger som vil hjelpe noen klarer bipolare humørsvingninger snarere enn noen ting. Til syvende og sist ansvaret for å administrere bipolare humørsvingninger ligger hos personen opplever disse humørsvingninger. Personen trenger en support team på plass som kan bidra til å administrere humørsvingninger.

En introduksjon til Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er en stemning lidelse der pasienten opplever skifter i stemning fra mani, en forhøyet ofte euforisk stemning, til depresjon. Pasienten kan oppleve hypomania, som er en mild form for mani eller dysforisk mani, som er mani uten eufori. Noen pasienter opplever også en blandet episode, som er når en pasient får symptomer på mani og depresjon samtidig. De fire undertyper i den bipolare spekteret er> bipolar I, II, ikke videre spesifisert (NOS), og cyklotymi. Denne lidelsen presenterer vanligvis i ungdomsårene eller tidlig voksen alder, men av og til presenterer i barndommen.

Erkjennelsen av dine symptomer og utløser

For å administrere dine symptomer og utløser må du først erkjenne hva de er. Ikke alle med bipolar lidelse har de samme symptomene, men mulige mani symptomer inkluderer: mindre behov for søvn, raske tanker, rask tale, økt aktivitetsnivå, eufori, hyperseksualitet, pengeforbruk, irritabilitet, forverring, risikoatferd, økt selvtillit og følelser av pompøsitet. Mulige symptomer på depresjon inkluderer: tristhet, redusert interesse for aktiviteter som person som brukes til å nyte, selvmordstanker, søvnløshet, vektøkning eller tap, problemer med å konsentrere, vanskeligheter med å ta beslutninger, dårlig samvittighet og håpløshet.

En trigger (også kalt en stressor) er noe som fører til en stemningsskifte, og de kan være forskjellig for hver person. Gjenkjenne og unngå triggere når det er mulig kan være en stor hjelp i å håndtere sykdommen. Mulige triggere inkluderer: ikke ha en vanlig søvn tidsplan, misbruker alkohol eller narkotika, skjoldbruskkjertelen og andre medisinske tilstander, depresjon medisiner (kan utløse mani i noen), ikke å ta medisinen, sesongmessige endringer, jobb og / eller forandringer i livet, ferier, og sykdom.

En stemning diagram kan hjelpe deg å gjenkjenne og spore dine symptomer og triggere. Det kan også være nyttig for din medisinske team. En enkel dagbok kan brukes i tillegg. Det kan være vanskelig å kjenne igjen og se alle dine egne symptomer og triggere. Din familie og venner kan være en stor ressurs for å hjelpe deg å gjenkjenne symptomene og triggere.

Teknikker for å håndtere dine symptomer

En av de viktigste måtene å håndtere din bipolar lidelse er med riktig behandling. Nøyaktig rapportering dine symptomer til din medisinske team er en viktig komponent i riktig behandling. Det er også viktig å ta medisiner regelmessig, spesielt når du føler at du ikke trenger dem. Det er vanlig for noen å slutte å ta medisiner når han føler han ikke trenger det lenger. Når du kommer til et punkt der du føler at du ikke lenger trenger medisiner, betyr det at medisinen virker, og hvis du slutter å ta medisinen din, vil symptomene komme tilbake.

Et annet viktig verktøy du kan bruke til å styre din bipolar lidelse er å leve et balansert liv. Få regelmessig søvn, mosjon daglig, spise regelmessige måltider, snakk med legen din om alkoholbruk og unngå narkotiske stoffer. Det vil også hjelpe hvis du fyller ut humøret diagram eller dagbok daglig, ta medisiner på en jevnlig basis, snakk med familie og venner, og lage en liste over hvem du kan ringe i tilfelle du trenger å snakke.

Working kan være vanskelig når du har bipolar lidelse. Du kan ta noen skritt du å hjelpe deg mens på jobb. Ta små pauser, bryte store oppgaver i mindre jobber, får regelmessig søvn, bruker kalendere og / eller planleggere for å hjelpe deg med å administrere din tid og unngå triggere på jobb. Husk å sjekke med din arbeidsgiver for å se om de tilbyr noen støtteprogrammer som en del av din fordeler pakken.

Det er også viktig å ha et støttenettverk. Ha en liste med deg om hvem du kan gå til når sykdom blir vanskelig eller du finner deg selv vurderer selvmord. Denne listen kan inkludere familie, venner, medlemmer av kirken, presteskapet, din terapeut, lege eller andre medlemmer av bipolar samfunnet. Sjekk ditt lokale område for å se om det er lokale støttegrupper som møtes. Hvis du tenker på selvmord, er det på tide å snakke med noen. Hvis du ikke har noen du kan snakke med, eller de er ikke tilgjengelig, ring 911 eller 1-800-selvmord.

SSI Fordeler for bipolar lidelse

I den femte utgaven av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, er psykiske lidelser kategorisert etter tallkoder for å hjelpe dokumentere deres alvorlighetsgrad. Ut av alle disse, bare sju er utpekt som SMIs, eller "alvorlig psykisk lidelse": schizofreni, bipolar lidelse, alvorlig depresjon, tvangslidelser, panikklidelse, posttraumatisk stresslidelse og borderline personlighetsforstyrrelse.
Siden bipolar lidelse er oppført blant disse alvorlige psykiske lidelser, ville man tro at du mottar Supplemental Security Income uføretrygd ville være ekstremt lett, spesielt hvis du har en lang historie med lege og terapeut besøk. Sannheten er at mennesker med alvorlige psykiske lidelser står overfor en rekke veisperringer på veien til å motta SSI fordeler, og de fleste ikke motta ytelser på sitt første forsøk --- spesielt uten en advokat --- på grunn av en rekke årsaker.

Definisjon av SSI

Supplemental Security Income er generert av generelle skatteinntekter, ikke trygdeytelser. Det er en misforståelse at SSI kommer fra fordelene som kommer direkte fra Social Security-kontoer, men terapeuter og leger vil bekrefte for sine pasienter at SSI er generert fra skatteinntekter og ikke Social Security penger satt til side. Til tross for den profesjonelle avklaring som eksisterer, er det fortsatt en del av befolkningen som er feilaktig mener at uføresaker påvirke deres Social Security.
SSI fordeler kan tildeles for fysiske, følelsesmessige eller psykiske lidelser. Selv om bipolar lidelse tilhører SMI catergory, er det ikke SSI intensjon å tildele alle de samme fordelene hvis de blir tildelt fordeler i det hele tatt. Beviser alvorlighetsgraden av din mentale slaget med bipolar lidelse gjennom postene er enklere enn å skaffe penger basert utelukkende på din sinnslidelse eksistens. De fleste førstegangs krav er slått ned.

Alder

Selv om noen kan ha lidd av psykiske lidelser siden barndommen og i voksen alder, og kan ha lege og terapeut filer på hans tilstand, er alder en stor faktor i å motta uførhet. Det faktum at du er ung tilsynelatende motsier alvorlighetsgraden av din tilstand. Noen kan være midt oppe i en alvorlig psykisk lidelse i en alder av 18, men deres ungdom vil ofte føre en SSI Intervjuer å stille spørsmål ved sin generelle helse ellers og se bort fra psykisk sykdom.

Arbeidsår

SSI funksjonshemming søknad ber om at du fører opp jobbene i løpet av de siste 15 årene. Femten år ser ut til å være om hvor lenge noen må ha jobbet for å få fordelene; SSI foretrekker å tildele supplement inntekt til arbeidstakere som har vært i arbeidslivet og "gjort sin tid" som en arbeider. Hvis du er ung og har bare jobbet for sju til 10 år, kan dette skade din søknad.

Får Representasjon

Får en advokat vil trolig hjelpe din posisjon, og advokaten vil fungere som en talsmann på din del ved å studere dine poster og tidligere historie, og ved å bruke statlige loven. Noen advokater vil ikke kreve et gebyr med mindre de vinner saken for deg; hvis du vinner, får advokaten en prosentandel av ryggen din lønn. Når en domstol regler at du er ufør, vil SSI betalinger starte tilbakevirkende kraft, fra den datoen du først hevdet uførhet.

Viktige merknader

Sørg for at du samle all informasjon du kan om deg selv, siden du er nødt til å gå gjennom et intervju prosess for å finne ut om du virkelig er deaktivert. Familiemedlemmer, samt leger, terapeuter og medarbeidere kan, må fylle ut et skjema om du oppførsel eller oppfattet psykisk helse. Sørg for at du er klar for det første intervjuet og dets resultater.

Boot Camps for problemfylte tenåringer med Bipolar

Mange foreldre med bipolar tenåringer er ikke sikker på hva du skal gjøre og kan vurdere å melde sine tenåringer i en boot camp for urolige tenåringer. Selv om valget er i siste instans foreldrenes avgjørelse, er det best å være informert før en beslutning om hva du skal gjøre om din bipolar tenåring trassig og uberegnelig oppførsel.

Årsaker

En boot camp kan høres ut som et tøft miljø for noen som lider av bipolar lidelse, men noen foreldre føler at det er det beste alternativet. Foreldre vanligvis sende sine bipolar tenåringer til en boot camp når de deltar i ulovlig eller farlig atferd mens manisk. Noen ganger bipolare tenåringer er sendt til boot camp som et alternativ til juvenile hall eller som en advarsel slik at de kan se hva konsekvensene av sine handlinger er.

Typer

Statsfinansierte boot camp er vanligvis den minst kostbare, men krever at tenåringen har allerede blitt dømt for en forbrytelse. En dommer vil avgjøre om tenåringen din blir sendt til en boot camp som et alternativ til juvenile hall. Private boot camp er et annet populært valg som forelder ikke trenger en rettskjennelse for å melde barnet sitt. Private boot camp kan ha en religiøs tilknytning eller selv bli utformet spesielt for visse problemer og lidelser.

Funksjoner

Boot camp kan enten være langsiktig eller kortsiktig, avhengig av programmet. Mens i boot camp, vil bipolare tenåringer bli tvunget til å følge en streng tidsplan og adlyde myndighet. Alle tenåringer i programmet blir behandlet likt, og dårlig oppførsel eller trass av noe slag er ikke tolerert. Den spesifikke daglige rutinen varierer fra leir til leir. Vanligvis disse leirene er som militære boot camp som fokuserer på å bygge fysisk kondisjon og styrke. I tillegg noen leirer kan ha grupper for å arbeide med emosjonelle problemer.

Fordeler

Tenåringer uten bipolar lidelse som har blitt registrert i en av de langsiktige programmer har vist seg å ha en dramatisk og varig endring. Den trassig atferd er vanligvis eliminert, og foreldre kan finne de har en mer behagelig tenåring. Disse programmene virkelig hjelpe tenåringer med alvorlig trassig atferd for å lære å respektere autoritet. De innrullert i flere kortsiktige programmer kan ha en endring i atferd i starten, men det ikke varer for mer enn noen få måneder.

Advarsel

Selv om disse leirene kan være stor for tenåringer med trass problemer, melde en tenåring med bipolar lidelse i denne typen program viser en mangel på forståelse av lidelse. Bipolare tenåringer handle ut som et resultat av mani og ikke trass problemer. Boot camp kan faktisk være skadelig for bipolare tenåringer, spesielt når de kommer gjennom depresjon forbundet med sykdommen. Det finnes alternative programmer som internatskoler der bipolar ungdoms kan lære å kontrollere sine symptomer i en mer passende miljø.

Foreldre med bipolar lidelse

Foreldre med bipolar lidelse


På noen måter, kan foreldre med bipolar lidelse har en fordel fremfor foreldre uten denne sykdommen. Du har erfaring med å håndtere oppturer og nedturer i livet, og du vet at det er tider når du kommer til å trenge hjelp - det er derfor du er her! Men du må være forsiktig for å sikre ditt barns sikkerhet og sunn vekst også. Du vil at barnet skal trives, ikke bare komme med.

Få støtte

Support hjelper deg holde det gående når symptomene kommer tilbake, når du trenger hjelp til å løse problemer eller bare når du trenger å koble til. Faglig støtte gir medisiner og terapi for å holde symptomene under kontroll. Støttegrupper tillate deg å få kontakt med andre som kan dele erfaringer og mestring. Partnere, familie og venner har en sjanse til å ta seg fri fra foreldre, friske opp batteriene og selv trå til når foreldre er for mye. Noen av de ovennevnte folk kan gi deg de viktige virkeligheten sjekker du trenger for å sikre at du gjør det beste for barna.

Utdanne deg selv

Vurdere en foreldre program. En studie 2005 av Dr. Rachel Calam ved University of Manchester har vist at foreldre med bipolar lidelse som deltar i en foreldre utdanningsprogram forteller at deres barns atferd forbedrer og de selv føler seg mer trygg som foreldre - som ikke ønsker det?

Og dessverre, barn som har foreldre med bipolar lidelse er mer utsatt for psykiske problemer selv. Oppmuntre barnet til å dele sine følelser. Besøk SAMHSA nettsted for å lære tegn på barndommen psykisk sykdom og overvåke ditt barns følelser og atferd. La barnets lege vet om noen bekymringer.

Etablere rutiner

Målet ditt bør være å ha en minimal avbrudd i ditt barns liv når du er syk. Vurdere å skille dagen til strukturerte perioder som læring tid, aktiv tid, middag på bordet og avslapping. Hvis du kan, ha spesiell tid med barnet en gang i uken. Etablering av rutiner vil gi en følelse av dag-til-dag stabilitet for barnet ditt når du kanskje ikke føler at stabilitet.

Utdanne barnet ditt

Fortelle barnet ditt om bipolar lidelse vil hjelpe ham til å forstå hva du går igjennom og sørge for at han ikke føler seg ansvarlig når du er syk. Være kort og forklare på en alderstilpasset nivå hva bipolar lidelse er og hvordan du hjelper deg selv bo godt. Sørg for å anerkjenne barnets følelser og invitere spørsmål.

Ta vare på deg selv

Få litt fysisk aktivitet hver dag hvis du kan. I tillegg til de andre helseeffekter av trening, vil hjernen kjemikalier som produseres hjelpe humøret. Få nok hvile - spesielt viktig hvis du har mani - spise godt og vurdere avslapping teknikker som mindfulness meditasjon for å hjelpe deg moderat og opprettholde en konsistent stemning.

Jobbe mot målet om å overvåke og moderere dine følelser og lære barna å gjøre det så bra. Dette vil hjelpe deg å føle deg trygg på at du administrerer din sykdom vel og være en effektiv forelder.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

Som foreldre, vi ønsker bare det beste for våre barn. Vi holder dem i våre armer mens de fortsatt er barn, og drømmen om deres fremtidige prestasjoner i livet. Når diagnosen bipolar sykdom er gitt, kan det virke som om alle de drømmene vil aldri bli realisert. Oppturer og nedturer, ensomhet og konstant følelse av usikkerhet i årene som følger kan være utmattende. Lær hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom og henge på de drømmene du har for dem.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

•  Aksepter sine forskjeller. Barn med bipolar sykdom ofte lider hyppige humørsvingninger, ustabilitet, sinne og depresjon. Dette er egenskaper du vil møte mange ganger i løpet av sitt liv. Ved å akseptere de dårlige med det gode, gi deg disse barna en uvurderlig trygghet midt i en foruroligende sykdom.

Sett grenser. Ofte vil barn med bipolar sykdom viser tegn på vold eller handle ut. Sett grenser tidlig i diagnostisering med rimelige konsekvenser. Dette vil bidra til å sikre at barnet lider av bipolar sykdom samt kolleger og andre som er i kontakt med dem.

•  Vær tålmodig. Bipolare barn har vanskeligheter med å få venner, fullføre oppgaver og noen ganger bærer på samtaler. Prøv å huske at disse barna håndtere konstant racing tanker, og de kan være irritabel samt ekstremt rastløs. Din tålmodighet under konstant omveltninger som finner sted i hjernen kan hjelpe dem å føle seg trygg og forsikre dem om at du bryr deg.

Study. The National Institute of Mental Health og National Allegiance for mental sykdom (NAMI) gi gode ressurser på bipolar lidelse på nasjonalt og lokalt nivå. Det er helt avgjørende for å holde deg på toppen av de nyeste teknikkene for å behandle sykdommen. Kunnskap er makt; utdanne deg selv vil ikke bare hjelpe deg å bedre forstå sykdommen, men vil også hjelpe deg å takle barn som lider av det.

Bli med i en støttegruppe. Kontakt din lokale mental helse sykehus eller NAMI kapittelet for å lære hvor foreldre og omsorgspersoner til barn med bipolar sykdom er møtet. Hvis det ikke er en gruppe, starte en. Voksne vil lære av hverandres erfaringer, og fungere som støtte under de mørke tider som følger med denne sykdommen.

Hold deg organisert og på en tidsplan. I en verden av spredte tanker, ustabile vennskap, leger avtaler og stadige justeringer medisinering, er rutine en livredder. Det gir en dypere følelse av trygghet og forutsigbarhet. Det kan fungere som et beroligende middel og å opprettholde en følelse av ro for bipolare barn.

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Foreldre eller vaktmester på bipolare barn ofte føler seg overveldet og forvirret om hvordan å håndtere sine barns lidelse. Bipolar lidelse kan føre til humørsvingninger og depresjon, som begge kan være plagsom og skremmende. Vaktmestere har en viktig rolle i behandling, og suksessen til barnet er ofte i stor grad avhengig av støtte fra folk rundt dem.

Informer deg selv

Les så mye du kan om bipolar lidelse, slik at du kan gjenkjenne barnets symptomer og forstå at de er en normal del av bipolar lidelse. Depresjonen og Bipolar Support Alliance (se Ressurser nedenfor) gir opplæring og støtte for mennesker som lider av bipolar lidelse, samt deres familie og venner.

Psychiatric Care

Finne en god psykiater er det første skrittet til å behandle et barn med bipolar lidelse. Psykiatere kan foreskrive riktig medisinering for å holde barnets humør stabil, og kan også holde styr på barnets utvikling og merke noen uvanlige humørsvingninger, selvmordstendenser eller skadelige vaner at barnet utstillinger. Personlige forsikringsselskapene kan gi en liste over nærliggende psykiatere som er spesialister på bipolar lidelse.

Kommunisere med lærere

Det er viktig å utvikle en god rapport med lærerne slik at de kan kommunisere eventuelle problemer som barnet opplever på skolen. Lærere som er informert om barnets lidelse kan være mer forståelse overfor barnet og kan tilby trøst og oppmuntring til barn som kan føle seg isolert fra sine jevnaldrende.

Avspenningsteknikker

Når barnet opplever angst eller raseri, tilbringe tid med barnet og hjelpe ham eller henne til å takle symptomene. Lytte til beroligende musikk, puste dypt, og går for lange turer kan hjelpe barnet å slappe av under stressende tider. Å gjøre prioriteringer og organisering av barns arbeidsmengden i skolen kan også redusere stressfaktorer. Deltagelse i kreative aktiviteter som barnet liker også vil hjelpe ham eller henne føler seg lykkeligere og mer rolig.

Finn et Support Group

Mange lokalsamfunn har lokale støttegrupper for barn med bipolar lidelse og deres familier. Støttegruppen vil gi barnet ditt et sted å åpent gi uttrykk for sine følelser og vil vise barnet at han eller hun er ikke alene. Barnets psykiater kan anbefale lokale støttegrupper, og administratorer på skolen kan være i stand til å danne en støttegruppe.

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil


Grapefrukt er en næringsrik sitrus frukt som er høy i antioksidanter. Naturmedisinere og folke leger tror grapefrukt eterisk olje har mange medisinske fordeler. Men kan kjemikaliene i grapefrukt negativt samhandle med kroppens stoffskifte av flere legemidler, inkludert de som behandler hjerterytmeforstyrrelser, depresjon, kramper, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og immunsystemet sykdommer. Pasienter med disse lidelsene bør ikke bruke grapefrukt eterisk olje uten lege tillatelse.

Bekjemper tidlig aldring og infeksjons

Grapefrukt essensielle oljen inneholder vitamin C, en antioksidant som bekjemper frie radikaler. Frie radikaler føre til for tidlig vevsskade, visjon forringelse og nervøse lidelser. Internt forbruk av grapefrukt eterisk olje bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikaler, og dermed redusere deres virkninger på tidlig aldring. Grapefrukt essensielle oljen er også fordelaktig når det påføres topisk på huden for å behandle rynker og akne og for å hindre sårinfeksjon. Det kan være irriterende for sensitiv hud hvis de utsettes for sollys etter påføring.

Vanndrivende Agent

Grapefrukt eterisk olje blir brukt som et diuretikum, som det kan fremme urinering. Dette hjelper nyrene fjerne giftstoffer mer effektivt, minske sjansen for vevsskade og urinveisinfeksjoner. Den vanndrivende effekten av grapefrukt eterisk olje også kan bidra til å kontrollere blodtrykket, fremme hjertet helse og redusere cellulitter.

Forbedrer fordøyelsen

Grapefrukt essensielle oljen inneholder fiber, som fremmer fordøyelsen helse ved å skape en mild avførende effekt for mer regelmessig avføring. Grapefrukt essensielle oljen stimulerer sekresjon av mage enzymer for å bryte ned maten og holde fordøyelsen strømmer.

Treats Depresjon

Terte sitrus smak og duft av grapefrukt eterisk olje kan ha en avslappende effekt på kroppen. Det kan også lindre treghet og fremme en positiv holdning. Grapefrukt essensielle oljen brukes i aromaterapi produkter for å redusere symptomer på angst og depresjon og oppdatere ånd.

Hair Tonic

En annen fordel med grapefrukt essensielle oljen er dens bruk som et hårvann. Folk leger forskrive det for skallethet som det stimulerer hårsekkene og fremmer hårvekst. Grapefrukt essensielle oljen også brukes for å holde friske hår tykk og sterk, og for å behandle flass.

Fordeler med Pulverisert Wheatgrass

Fordeler med Pulverisert Wheatgrass


Ettersom flere folk vende seg til naturlig helse og ernæring, gjenstand for hvete gress kommer opp. Kjeden butikker som selger smoothies tilbyr ofte "skudd av hvetegress" på ganske høye priser. Folk kjører inn disse butikkene i en hast for å få deres "skutt" av wheatgrass for dagen. Wheatgrass pulver kan kjøpes på noen naturlig mat butikk. Å få to eller tre doser av hvete gress om dagen har store helsemessige fordeler. Denne artikkelen er for de som er seriøse om å få de virkelige fakta om wheatgrass snarere enn "kjepphest" forklaringer.

Naturlige Fordeler med Wheatgrass

Når noen mennesker snakker om å ta en "shot av hvetegress," de ofte vil si at det gjør dem føles bra og gir dem energi. Når presset til å forklare hva den gjør, vil de si at det "renser ut systemet". Denne "rykter" Svaret er åpenbart ikke god nok. Bare å si at hvete gress inneholder antioksidanter ikke kommer nær til å beskrive avgiftende og helbredende effekter av hvete gress.

Fordøyelsessystemet

Faktisk hjelper hvetegress for å gjenopprette riktig pH balanse i fordøyelsessystemet. Denne balanse mellom syre og base som holder den riktige syrenivået er viktig for å holde den riktige balansen av bakterier i tarmkanalen. Hvis det er for mye "dårlige bakterier," dette bakterier produserer giftstoffer som er absorbert i blodet og går i hele kroppen, og bidrar til mange langtidssyke og selv påvirker mental helse. Det er for mye vekt i Amerika på protein i kosten. Dette overflødig protein forblir i tarmen. De "dårlige bakterier" strømmer på den. Overforbruk av antibiotika kan produsere den andre slags ubalanse ved å drepe av for mye av de "dårlige bakterier." Denne "dårlige bakterier" er nødvendig for å beholde de "gode bakterier" fra gjengroing. Hvis det overgrows, vil folk lider av en tilstand som kalles Candida overvekst, noe som gjør det vanskelig for kroppen å absorbere den næring den trenger fra tarmen. For mye hvitt, behandlet hvetemel, også, blokkeres tarmen og kan føre til mangelsykdommer.

Gjenopprette balansen

Wheatgrass har alkalisk i det som bidrar til å drepe av de "dårlige bakterier" ved å gjenopprette den sure nivå. Dette hemmer veksten av de "dårlige bakterier" og stimulerer veksten av "gode bakterier". Dette hjelper til å gjenopprette den riktige balanse. Generelt er hvetegress kjent for å bidra til å "rense ut" fordøyelsessystemet for å gjenopprette balansen. Dette omfatter det faktum at wheatgrass er svært høy i fiber, som er avgjørende for riktig avføring funksjon.

Immune System

Wheatgrass er en fantastisk kilde til essensielle næringsstoffer. Det styrker immunsystemet. Den har enzymer som hjelper kroppen å fordøye maten ordentlig. Den har alle de essensielle aminosyrene som er nødvendige for cellevekst. Det er en av de beste naturlige kilder til jern. Det er en rik kilde til mineraler og vitaminer inkludert folsyre og vitamin C.

God helse

Noen mennesker blande hvetegress pulver i litt vann og drikke det. Det er her uttrykket "et skudd av wheatgrass" kommer fra. Det er bedre å legge den til varme, urtete eller fruktjuice. Disse drikker vil legge ekstra kroppen rensing og ernæringsmessig verdi til wheatgrass. Wheatgrass bidrar til å bringe en person til god helse. Ved hjelp av hvetegress med et balansert og sunt kosthold vil hjelpe en person å holde seg frisk og kan bli en del av noens liv for resten av deres liv.

Fordeler med monolaurin

Monolaurin er et naturlig supplement brukes for å behandle vanlige tilstander som forkjølelse, influensa og virus. Monolaurin er en kokosolje derivat og arbeider for å beskytte kroppens immunsystem fra ulike smittestoffer. Monolaurin er helt fri for antibiotika og derfor ikke ødelegge noen positive bakterier. Det er forskjellige fordeler som vanligvis forbindes med å ta monolaurin.

Bakgrunn

Monolaurin er en type anti-mikrobielt middel som bidrar til immunsystemet. Det blir ekstrahert fra laurinsyre, en fettsyre som også fungerer som et bakteriedrepende middel. Laurinsyre er en komponent av morsmelk, og mikrobiologer har funnet ut at det fungerer å styrke immunsystemet hos babyer (som har systemer har ikke fullt utviklet ennå).

Sikkerhet

En fordel med å ta monolaurin er at det er kjent for å være trygg. Den inneholder en vesentlig bestanddel av morsmelk, som er laurinsyre. Nyfødte babyer stole på sine mødres morsmelk for å bygge opp immunforsvaret. Morsmelk inneholder en overflod av laurinsyre monoglyserider.

Fordøyelsen Helse

Monolaurin fremmer god fordøyelseskanal helse. En god balanse av fremmede celler som lever i fordøyelseskanalen har en stor effekt på om en person har god fordøyelses helse og også om han har en riktig fungerende immunsystem. Monolaurin bidrar sterkt til å fremme god fordøyelseskanal helse ved å sørge for at innholdet i fordøyelseskanalen er i god balanse til enhver tid.

Diverse Fordeler

Det er mange forskjellige fordeler som vanligvis er forbundet med å ta monolaurin, for eksempel det faktum at det er i stand til å balansere kroppen i en biokjemisk måte (oppmuntrende selvhelbredelses og prime helse), og er i stand til å inaktivere virus, sopp og bakterier. Det er ikke giftig og ikke skaper resistente organismer. Det kan være tatt sammen med de fleste medikamenter. Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent det som et trygt tilsetningsstoff.

Time Frame

Når monolaurin er tatt på en jevnlig basis som et kosttilskudd, trenger positive fordeler ikke vises umiddelbart. Det anbefales at monolaurin tas mellom 3 og 6 måneder før positive effekter begynner å synes tydelig. Imidlertid avhenger av individet; alle kropper reagerer ulikt.

Fordeler med Bio Identisk hormonbehandling

Bioidentical hormonbehandling, ellers kjent som BHRT, er en ny form for hormonbehandling opprettet for å bidra til å lette symptomer på overgangsalder. Disse hormoner kan lages fra enten syntetiske eller ikke-syntetiske kilder, og er antatt å ha den samme type kjemisk struktur som kroppens naturlige hormoner.

Advarsler mot bioidentical hormoner

Før du begynner å studere det som oppfattes fordelene med bioidentical hormonbehandling er det viktig å merke seg at FDA ikke har godkjent bruken. Fordi hormoner er vanligvis avledet fra enten Plant (ex. Yams, soya) eller dyr (f.eks. Hester, ping) kilder, mener FDA disse stoffene for å være "naturlig". Som sådan, bioidentical hormoner ikke kan patenteres og derfor mottar svært lite midler til forskning.

Den manglende evne til å patentere naturlige bioidentical hormoner har ledet noen farmasøytiske selskaper å skape syntetisk hormon erstatning terapi for å erstatte dem. I Europa har det imidlertid vært litt mer forskning, og det antas at bioidentical hormoner er tryggere enn syntetiske hormoner.

Fordelene ved bioidentical hormonbehandling

Det antas at fordelene med bioidentical hormonbehandling langt oppveier risikoen. Bioidentical hormoner har blitt brukt til å behandle pre-menopausal, overgangsalderen og peri-menopausale kvinner. Det antas at kvinner utnytte bioidentical hormonbehandling i stedet for å gjennomgår tradisjonell hormonbehandling vil oppleve mindre bivirkninger fra medisinene selv. Bivirkningene av BHRT vanligvis er hodepine, svimmelhet, kvalme, mild væskeretensjon og ømme bryster.

Noen av de generelle fordeler med bioidentical hormonerstatningsterapi, er som følger:

En personlig behandling Approach

Mange kvinner elsker bioidentical hormonbehandling fordi det fjerner seg fra begrepet en pille å være riktig behandling for alle kvinner. Hvis du velger BHRT du vil arbeide med legen din som vil ta en spyttprøve og deretter bruke den til å finne ut nøyaktig hvilke blanding av bioidentical hormoner er riktig for kroppen din. Farmasøyten vil da blande din personlige blanding som vil bli tatt i form av en krem, pille, injeksjon eller stikkpille.

Vektreduksjon

Mange kvinner som når overgangsalder opplever at deres metabolisme bremser ned, og dermed gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Noen opplever at tradisjonell hormonbehandling forårsaker enda mer vektøkning. Hvis du prøver å gå ned i vekt vil du finne at hormonene i BHRT vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt på et mer fornuftig tempo.

Vaginal Tørrhet og Libido

Med overgangsalderen kommer vaginal tørrhet som, for mange kvinner, er en utrolig ubehagelig tilstand som bidrar til ytterligere skade deres allerede lave libido. Mange kvinner opplever at bioidentical hormonbehandling reduserer eller eradicates symptom på vaginal tørrhet. Med BHRT kan du oppleve at sammen med forsvinningen av vaginal tørrhet er du også opplever en økt libido og sexlyst.

Forbedrede mentale funksjoner

Dessverre mange kvinner går gjennom overgangsalder også begynne å oppleve depresjon. I noen tilfeller er symptomene er milde, men i andre er de veldig alvorlig. BHRT antas å beskytte mot de ville hormonelle svingninger som forårsaker depresjon og angst. Overgangsalderen kan også forårsake hukommelsessvikt og hendelser der synes det umulig å tenke klart. Bioidentical hormonbehandling antas å redusere disse symptomene også.

Andre fordeler av bioidentical hormonbehandling

Det finnes en rekke andre fordeler ved å bruke bioidentical hormonbehandling. De omfatter en reduksjon i forekomsten av hetetokter, redusert nattesvette, færre tilfeller av fibrocystic bryster og forbedret blodstrøm. Noen forskere mener også at BHRT kan redusere forekomsten av osteoporose, selv oppmuntre nye bein vekst.

Sørg for at du diskutere bioidentical hormonbehandling med legen din. Ikke alle leger tror på BHRT og du må kanskje få en second opinion, men sørg for at du lytter til hva legene har å si. BHRT kanskje ikke for alle.

Fordeler med flytende Coral Kalsium

Flytende korall kalsium er avledet fra korallrev fossiler funnet over havnivå. Det er en av de nyeste formene for kalsiumtilskudd på markedet. Coral kalsium er kjent for sine mange fordeler og, i sin flytende form, fordelene av koraller kalsium er betydelige.

Hurtig Absorpsjon

Studier har vist at væsker er enkelt og raskt absorberes og fordøyes av kroppen i forhold til faste stoffer, hvorav noen kan være vanskelig for kroppen å absorbere. Flytende kosttilskudd er lett absorberes i blodet og kroppen beholder opptil 98 prosent av næringsstoffer. Dette gjør flytende korall kalsium dobbelt så effektiv sammenlignet med andre kalsiumtilskudd.

Ingen tilsetningsstoffer

Flytende korall kalsium er et kalsiumtilskudd i sin reneste form, fordi det ikke inneholder noen tilsetningsstoffer, bindemidler, fyllstoffer, belegg eller andre ingredienser som kan være skadelig for kroppen. Mens piller kan inneholde belegg eller andre tilsetningsstoffer. Generelt, men de fleste flytende kosttilskudd ikke inneholder kunstige tilsetningsstoffer.

Helse

Hoved sammensetningen av væske korall kalsium er kalkstein eller kalsiumkarbonat. Når tatt etter måltider, reduserer det surhet og hjelper lett fordøyelse av mat. Denne egenskapen gjør flytende korall kalsium et godt supplement for å hjelpe med vekttap programmer. Flytende korall kalsium bidrar også styrke resultatene av hjerte og muskler. Dette tillegget kan også bidra til å forebygge og behandle osteoporose, og bidrar til å styrke bein, tenner, negler og hår.

Dødelige sykdommer

En annen fordel med flytende koraller kalsium er at den inneholder kalsiumsalter som er effektive for bekjempelse av forskjellige sykdommer som cancer, diabetes og Alzheimers. Disse samme egenskaper også bidra til å lindre smerte ved å skyve opp pH-nivået i legemet. Når pH-nivået er høyt, kan kreftceller ikke overleve, noe som gjør dette supplere et godt valg for battling sykdommer som kreft. Spesielt hjelper flytende korall kalsium tilskudd opprettholde en ideell nivå alkalisk pH, noe som bidrar til den generelle helse og velvære.

Energi og vitalitet

Coral kalsium har kalsium og magnesium i forholdet 2: 1, og det inneholder opp til 70 spormineraler. Dette tillegget hjelper også rense leveren, nyrer og tarmer mens forsterke den immunsystem som det bryter ned tungmetaller i kroppen. Flytende korall kalsium har også evnen til å vekke fallende stoffskifte og energinivå.

Fordeler med linfrø olje vs fiskeolje

Fordelene med fiskeolje er mye større enn de av linfrøolje. Dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA) er to av de viktige fettsyrene som gir gunstige resultater for en rekke helsemessige forhold. Begge finnes i fiskeolje, men ikke i linfrøolje.

Linfrøolje

Linfrøolje inneholder alpha-linolemic acid (ALA), en omega-3 fettsyre som også finnes i andre oljer som soya og raps, men i mindre mengder. ALA gir ikke de samme fordelene som DHA og EPA. Produsenter av linfrøolje hevder at ALA omdannes av kroppen til DHA og EPA. Det er imidlertid bare en meget liten mengde av ALA, mindre enn 1 prosent, som kan bli konvertert til DHA og EPA, i henhold til Bella nettet. Du må forbruke linfrøolje ved liter for å få mengden av DHA og EPA i en enkel 3-oz servering av laks.

Fish Oil

Fiskeolje ikke inneholder DHA og EPA, og noen av fordelene inkluderer redusert betennelse; lavere risiko for Alzheimers sykdom, hjertesykdom, hjerneslag, prostata-og brystkreft; lindring av PMS og overgangsalder symptomer; diabetes forebygging og økt hjernens funksjon. For å oppnå fordelene av fiskeolje, anbefales det at du spiser fisk som inneholder omega-3 fettsyrer, som laks, tunfisk, sardiner og ørret.

Kolesterol

Det er velkjent at fiskeolje kan bidra til lavere triglyserider. Triglyserider er en type fett som er lagret av kroppen din når du inntar overflødige kalorier. Triglyseridnivåer måles når du har en kolesterol screening. Høye triglyseridnivåer kan føre til åreforkalkning (åreforkalkning). Linfrøolje har liten eller ingen effekt på triglycerider eller kolesterol. The Food and Drug Administration har godkjent en resept-styrke fiskeolje for behandling av høyt kolesterol. Ulempene er at høye doser av fiskeolje kan sette deg på et høyere risiko for store blødninger på grunn av blodfortynnende, og noen mennesker har den bivirkning av fishy-tasting burps.

Hjertesykdom

Fiskeolje reduserer risikoen for død for mennesker som har lidd et hjerteinfarkt. Men forskning har vist at risikoen for hjerteinfarkt selv redusert med 59 prosent når høye nivåer av ALA ble inntatt over en seksårsperiode. Den ALA reduserer C-reaktivt protein, en markør for infeksjon som er forbundet med hjertesykdom. Dette synes å være den eneste enestående fordel med linfrøolje.

Linfrøolje bivirkninger

Linfrøolje kan ha noen alvorlige bivirkninger, inkludert løs avføring, overdreven gass, smertefull betennelse og en høyere risiko for prostatakreft. På grunn av slike store mengder av linfrøolje ville måtte bli konsumert for å oppnå de samme resultater som dem som fiskeolje, det foregående er ikke tilrådelig.

Advarsel

Før du tar noen kosttilskudd av enten tran eller linfrøolje, bør du diskutere det med legen din på grunn av mulige bivirkninger.

Fordeler med Rosehips

Fordeler med Rosehips


Når roser slippe sine kronblad, avslører de sine grønne frø pods. Kalt hofter eller haws, disse blir røde som de forfaller. Med seksti ganger så mye vitamin C enn sitroner, hofter bidra til å forhindre forkjølelse, influensa og infeksjoner.
Sies å styrke kroppens vev, bygge og vedlikeholde en sunn karsystemet og unngå skader på blodkar, rose hofter er tenkt å ødelegge smittsomme sykdommer når det tas daglig som et forebyggende.
Forskning har vist seg å være effektiv i behandling av hjertesykdom, artritt, slag og kreft.

Historie

Rosa canina er urteaktige busker fra tempererte områder gjennom begge halvkuler.
Sannsynligvis først dyrket i antikkens Persia, hundrevis av arter dyrkes nå over hele verden for sine blomster, men frøet pods har en viktig plass i medisin, parfymer, såper, matvarer og kosmetikk.
I det første århundre e.Kr., Plinius registrert 32 lidelser som responderte godt på rose forberedelser. Først nevnt om AD 470 i kinesisk medisinsk litteratur, rose hofter er fortsatt brukes for kronisk diaré med mage svakhet.
Indianerne brukte rose hofter å behandle muskelkramper. Den inneholder flavonoider; antioksidanter som beskytter mot aldring og stress.

Vitamin C

Nyper ble brukt under den andre verdenskrig i England å foreta en sirup høy i vesentlig vitamin C, som ikke kan fremstilles av menneskekroppen. Vitamin C bidrar til å forebygge og behandle infeksjoner, forkjølelse, influensa og lungebetennelse.
Mangelen på vitamin C fører potensielt dødelig skjørbuk. En japansk studie viste at risikoen for slag hos de med høye nivåer av vitamin C var 29 prosent lavere enn de med lave nivåer.

Nurses 'Health Study på mer enn 85.000 kvinner over 16 år, tyder på at høyere vitamin C inntak kan være cardioprotective.

Fordeler med te

Det er ingen måte å fortelle hvor mye rose hofter er i tillegg eller andre former. Brygging friske eller tørkede hofter inn te selv garanterer innholdet.
Plukk hoftene når de har blitt rød. Bruk hele pod, inkludert frøene når brygging, deretter press før drikking.
Drikk 3-4 store kopper daglig i to uker i begynnelsen av hver influensasesongen.
Putre fem på seks spiseskjeer av rose hip frø i tretti minutter i én liter vann og press. Drikk to kopper te daglig som en mild vanndrivende og for å lindre revmatiske smerter.
Te beholder sin effektivitet for tjuefire timer.

Rose hip rettsmidler

BBS News rapporterte i 2007 at i en seks-måneders prøveperiode i Danmark og Tyskland, Litozin inneholder rose hofter økt aktivitet og reduserte leddsmerter hos pasienter med revmatoid artritt, en potensielt ødeleggende lidelse i leddene.
Komponentene fette danne en sterk antioksidant som øker immunsystemet og er effektivt mot forkjølelse og influensa.
Rik på pektin --- en fiber som bedrer kolesterolet, hjerte helse og blod predigestive effektivitet --- rose hofter også fremme fylde og kan redusere sult cravings.
Olje laget av rose hofter inneholder naturlige trans-retinoic syrer brukes til å behandle rynker, pigmentflekker, hyper-pigmentering, arr og hud brent fra solen eller andre kilder.

Kostnad

The University of California i Berkeley advarer at vitamin C piller merket "med nyper" kan inneholde lite eller ingen hofter, siden helse supplement innhold ikke er regulert.

Rose hofter inneholder trolig gunstige fytokjemikalier (som bioflavonoider), men ingen studier fastslå hvordan disse til nytte for din helse eller det beløpet du bør ta.

Hofter er en konsentrert naturlig kilde til vitamin C, men 250 til 500 mil dagen er en anbefalt dose og 500 mil av rose hofter ville være på størrelse med en hest pille, sier UC Berkeley Wellness Letter, som stiller spørsmål ved om forbrukerne må betale ti ganger mer for å få vitamin C fra rose hofter enn syntetiske piller.

Fordeler med Betaine

Fordeler med Betaine


Betain er en naturlig kjemisk stoff som finnes i magen som bærer og donerer metyl molekyler i hele kroppen for å gjøre kjemiske prosesser arbeid. Det spiller også en betydelig rolle i å opprettholde hjerte helse og hjelpemidler riktig leverfunksjon og cellulær reproduksjon.

Fysisk ytelse

Betain forbedrer fysiske prestasjoner skyldes den kjemiske effekten det har på systemet ditt, som hjelper kroppen å bryte ned fett og protein. Betaine hjelper også kroppens metabolisme, som igjen kan hjelpe deg å gå ned i vekt og samtidig opprettholde din muskelvev. Som et resultat, kan den fysiske ytelsen optimaliseres.

Leveren helse

En annen fordel med betaine er den positive effekten det har på helsen til leveren din. Cellene i leveren produsere betaine naturlig, så tar ekstra tilskudd av betain bidrar til å holde din leverfunksjon på sitt beste. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan det også beskytte deg mot fettavleiringer som kan dannes i leveren som følge av alkoholmisbruk, diabetes og fedme.

Cardiovascular Health

Når betain blir brukt sammen med folsyre og vitamin B6 og B12, den reduserer giftige nivåer av aminosyren homocystiene, som kan være ansvarlig for hjertesykdom og slag. Hvis du lider av den genetiske sykdommen homocystinuri, betaine kosttilskudd bidra til å redusere de store mengder homocystiene som akkumuleres i kroppen som et resultat av denne tilstanden.

Intern Humectant

Ifølge danisco.com, hjelper betain beskytte kroppen mot dehydrering og vanntap på grunn av stress. Det hjelper også hydrat dine interne celler og opprettholde deres volum som det hjelpemidler i restaureringen av kroppens væskebalanse.

Bivirkninger og advarsler

Selv betaine gir mange fordeler, er det viktig å huske på at det også kan ha bivirkninger. Bruke betain kan føre til diaré, kvalme og urolig mage. Hvis du er overvektig, bør du snakke med legen din før du tar betaine fordi det kan øke kolesterolnivået. Også, hvis du lider av nyresykdom, kan betaine forstyrre de medisinene du tar for å redusere kolesterolnivået i blodet.

Fordeler med Immunocal

Fordeler med Immunocal


Som folk har blitt mer helsebevisste og mindre villige til å stole på narkotika som svaret på helseproblemer, har det vært en søken etter naturlige alternativer. Vanligvis disse alternativene bør gi påviste helsefordeler og bidra til å forebygge problemer før den starter. Ifølge Immunotec, svarer produkt Immunocal disse behovene. Det er en klinisk bevist naturlig produkt som har vist seg å fremme helse og trivsel. Immunotec siterer forskning som er utført i løpet av de siste tre tiårene som bevis.

Immune System

Den viktigste funksjonen til Immunocal er å øke immunforsvaret. Det øker kroppens nivåer av glutation, som hjelper deg å opprettholde et passende nivå av immunsystemet forsvar, vitale for god helse. Glutation fungerer som en antioksidant og hjelper kroppen din til å bekjempe skadelige frie radikaler, slik at din naturlige forsvar for å håndtere giftstoffer og forurensing som du møter i hverdagen. I tillegg er glutation avgjørende for god leverfunksjon, som det bidrar til å avgifte leveren din på cellenivå. Fordi leveren din fungerer å avgifte resten av kroppen din, dette ikke bare hjelper leveren din, fremmer det generelt god helse.

Produkt Makeup

En stor fordel med Immunocal er at det er et naturlig produkt som er mer enn 90 prosent rent protein. Den selges som et kosttilskudd og bør tas hver dag for å realisere sine fordeler. Den viktigste bestanddel er myseproteinisolat som inneholder cystein, nødvendig for å produsere glutation. Immunocal kommer i en kosher skjema samt den vanlige versjonen, og tilbyr sine fordeler og renhet til et større fellesskap. Immunocal har også den høyeste biologiske verdien (BV) av eventuelle tillegg du kan kjøpe. Dette representerer et mål på hvor stor del av proteinet er essensielle aminosyrer. Det faktum at Immunocal har alle essensielle aminosyrer er det som gir den sin høye BV rating. Supplere din diett med hele spekteret av essensielle aminosyrer i en ren form er en annen fordel.

Energi

Folk som tar Immunocal regelmessig rapporterer at de har økte nivåer av energi og utholdenhet. Immunotec sier at disse fordelene følge av optimal helse som kommer med et sterkt immunforsvar og en redusert belastning av giftstoffer for kroppen å håndtere. Den Immunotec nettstedet har attester fra Immunocal brukere som tilskriver sine følelser av velvære og høyt energinivå til å ta tilskudd.

Fordeler med polariserte linser

Polariserte linser har blitt brukt i flere tiår av skiløpere, snowboardere, fiskere og surfere som krever klar visjon om å utføre sine idretter. Polariserte linser inneholder filtre som er polarisert vertikalt for å motvirke reflektert lys, som er polarisert horisontalt. Polariserte linser er allment tilgjengelig for publikum, og tilbyr en rekke fordeler.

Avblending

Blending kan alvorlig svekke synet, og er potensielt farlig mens du kjører. Polariserte linser redusere eller fjerne gjenskinn, slik at visjonen ikke forringes.

Contrast Enhancement

Polariserte linser forbedre kontrasten og fargesans, noe som bidrar til å forbedre visjon. Fargene dristigere og lysere gjennom polariserte linser.

Klarhet

Klarhet i visjon er en fordel med polariserte linser. Dette kan tilskrives den forbedrede dybdesyn og visuell nøyaktighet at disse linsene gir.

Lys Sensitiviteter

Polariserte linser er gunstig for personer med lys følsomhet. Disse glassene reduserer belastningen av dataskjermer og TV på sensitive øyne.

Mindre belastning på øynene

Polariserte linser redusere belastningen på øynene som kan føre til mer alvorlige synsproblemer. Redusert gjenskinn og visuell klarhet tillate øyet å slappe av.

Fordeler med høye triglyserider

Ifølge American Heart Association, triglyserider er den kjemiske form som eksisterer mest fett i mat og i legemet. Triglyserider er også til stede i blodplasma, og danne plasmalipider forbundet med kolesterol. Et overskudd av triglyserider i plasma kalles hypertriglyceridemi, som er forbundet med koronar hjertesykdom. Forhøyede nivåer av triglyserider, har også blitt funnet å være en konsekvens av ubehandlet diabetes. Som blir sagt, noen leger mener høye triglyserider kan ha fordeler.

Kolesterol myte?

Dr. Uffe Ravnskov er forfatter av "kolesterolet Myter" og er en av bare noen få leger som mener at de med høyt kolesterol lever lengst. Dr. Ravnskov siterer en 1994 studie utført av Dr. Harlan Krumholz av Department of Cardiovascular Medicine ved Yale University. Studien velig fant at eldre mennesker med lavt kolesterol døde dobbelt så ofte fra et hjerteinfarkt som gjorde gamle mennesker med høyt kolesterol. Dr. Ravnskov, til tross for rapporter fra anerkjente kilder som sier noe annet, sier de fleste studier av gamle mennesker viser at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor for koronar hjertesykdom.

Funksjon

Triglyserider har flere formål, den viktigste er deres evne til å reise gjennom den menneskelige sirkulasjonssystemet og enten brukes umiddelbart eller oppbevares, dermed fungerer som den mest tallrike form av lagret energi i kroppen. I tillegg til å tjene som en energikilde, triglyserider også bære fettløselige vitaminer, gi termisk isolasjon og bidra til strukturen av membraner.

Typer

Det er tre typer av triglyserider: Mettede triglyserider inneholder fettsyrer som ikke har noen dobbeltbindinger, umettede triglyserider inneholder fettsyrer som har en dobbeltbinding, og flerumettede triglyserider inneholder fettsyrer som har flere dobbeltbindinger. Betegnelsen "dobbeltbinding" refererer til den kjemiske egenskap av de triglycerider, og det i hovedsak bestemmer hvorvidt eller ikke en fettsyre er mettet eller umettet. Et eksempel på mat som inneholder mettet fett vil bli kjøttdeig, mens et eksempel på et næringsmiddel som inneholder umettet fett ville være fisk.

Fordeler

Ifølge Dr. Ravnskov, en fordel med høye triglyserider er beskyttelse mot infeksjon. Også, i henhold til legen, er de som har lavt kolesterol dobbelt så stor sannsynlighet for å teste positiv for HIV, sammenlignet med de som har høyt kolesterol.

Advarsel

Til tross Ravnskov påstander, må høyt kolesterol overvåkes, som det har vært knyttet til fedme, diabetes og hjertesykdommer. Ifølge National Cholesterol Education Program, normale nivåer av triglyserider er mindre enn 150 mg / dL. 150-199 mg / dL er borderline høy, mens noe som strekker seg 200-500 karakteriseres som høy eller svært høy og tenkte å være farlig.

Endring gjort. Takk! Joe

Fordeler med juicing Kale

Fordeler med juicing Kale


Kale, som er en fetter av kål, inneholder mange forskjellige vitaminer og mineraler. Fordelene med juicing grønnkål er mange, inkludert sunne doser av jern, kalsium og viktige vitaminer. Kale kan smake ganske bitter på egen hånd, så det er best å juice den grønne grønnsaker med søtere elementer som epler og gulrøtter. Oppbevare fersk grønnkål i kjøleskapet, som det wilts og blir mer bitter hvis utelatt.

Iron

Kale juice er en konsentrert kilde for jern, som bidrar til vern av anemi ved å bære oksygen til blodceller. For å maksimere denne kale juice fordel, sørg for å legge til noen sitrus juice. Syren i sitrus bryter ned jern, noe som gjør det lettere for kroppen å absorbere hele beløpet av det fra kale juice.

Vitamin C

Vitamin C er en annen fordel med grønnkål juice. Dette viktige vitamin fremmer et sunt immunsystem og og beskytter mot hjerte-og karsykdommer. Vitamin C hjelper også menigheten mot visjon problemer, inkludert øyesykdommer, og prenatal helseproblemer.

Vitamin A

Kale juice er en utmerket kilde til vitamin A. Vitamin A, som hovedsakelig finnes i animalske produkter, hjelper øynene fungere normalt. Antioksidanter i Vitamin A nøytralisere frie radikaler som kan skade kroppen, bidrar det til å beskytte mot sykdom og celleskader.

Kalsium

Kalsium, som er en av de store fordelene med juicing grønnkål, hjelper kroppen utvikle sunne bein og tenner. Det hjelper også på blodpropp, sunn muskelfunksjon og overføring av nervesignaler. Kalsium finnes hovedsakelig i animalske produkter, så kale juice kan være svært nyttig for de som ikke bruker meieribaserte elementer.