Digidexo.com

antihistamin dosering

Antihistamin Dosering Symptomer

Antihistaminer er vanligvis selges over disk i kalde og allergi medisiner og som narkotika for å unngå reisesyke. Overdosering symptomer kan være lik antihistamine bivirkninger, kun mer alvorlig.

Initial Symptomer

Antihistamin-overdose symptomer som ligner på vanlige bivirkninger kan omfatte tåkesyn, utvidede pupiller, døsighet, tørr munn, rød hud, nervøsitet, ringing i ørene, skjelvinger og svakhet.

Alvorlige symptomer

Flere alvorlige antihistamin-overdose symptomer inkluderer delirium, forvirring, feber og rask hjerterytme.

Farlige Symptomer

Folk som utvikler farlige overdose symptomer kan oppleve hjerte arytmi, hallusinasjoner, hypertermi og kramper.

Sjeldne komplikasjoner

Sjelden har rabdomyolyse vært forbundet med antihistamin overdose. Denne lidelsen innebærer skjelettmuskelnedbrytning som kan forårsake nyreskade. Andre sjeldne rapporter er laget av nyresvikt og pankreatitt. Antihistamin overdose er sjelden dødelig.

Behandling

Behandling for antihistamin overdose kan inkludere å tømme mageinnholdet gjennom et rør og administrere intravenøs væske og medisinsk kull.

Fordeler av oftalmologiske dosering Forms

Oftalmiske preparater hjelpe administrere medisiner i tilfelle av forhold som påvirker øyet eller dens umiddelbare nærområdet. Disse produkter er tilgjengelige i flere forskjellige typer av doseringsformer slik som oftalmiske oppløsninger, suspensjoner og geler. Uansett hvilken type formulering, alle oftalmiske doseringsformer er sterile og isotoniske for å sikre sikkerhet og komfort for bruk.

Effektiv Lokale handlingsplaner

Visse sykdommer påvirker membranene som befinner seg innenfor øyet. Smerte eller et stikk sensasjon, tørre øyne, betennelse og infeksjon i øyet krever behandling med riktig medisinering. For eksempel, topiske anestetika hjelpe til å lindre smerte i øyet mens antihistamin forbindelser er nyttige i behandling av allergier av øyet. Administrering av disse forbindelser via oftalmiske doseringsformer slik som oppløsninger, suspensjoner, geler eller salver tjener til å gi medikamentet direkte til det stedet hvor det er behov for å opptre. Dette resulterer i effektiv lokal aksjon, som gir hurtig lindring av symptomer.

Bedre biotilgjengelighet

Begrepet biotilgjengelighet refererer til den mengden av legemiddel som faktisk er tilgjengelig for aksjon på virkningsstedet. Når et medikament gis oralt, må det først passere gjennom mage-tarmkanalen, og deretter å motstå virkningen av metabolske reaksjoner i tarmen og leveren før den når virkningsstedet gjennom den systemiske sirkulasjon. Dette reduserer ofte biotilgjengeligheten av oralt administrerte medikamenter. I kontrast til dette, medikamenter som er direkte innpodet i øyet har mye større biotilgjengelighet. Dette er grunnen til at, for eksempel, er mer effektivt enn å ta en hvilken som helst annen antihistamin oralt behandling av allergisk pink eye med olopatadin oftalmisk oppløsning.

Variety av dosering former

Flere legemidler kan formuleres til dosering former for søknad til øyet. Disse inkluderer antihistaminer, ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, topiske anestetika, antibiotika og steroider. Disse stoffer skiller seg i sine fysisk-kjemiske egenskaper slik som løselighet, ioniseringshodet konstant og oppløsningshastighet og permeabilitet. Tatt i betraktning den kjemiske naturen av en bestemt aktiv bestanddel, er det mulig å formulere den i en egnet doseringsform, for eksempel som en løsning, suspensjon, gel eller salve.

Praktisk bruk

Oftalmiske doseformer holdes i lett-å-bruke containere som gjør det praktisk for pasientene å bruke. Dette sikrer bedre for pasienten, siden det er mulig å selv-administrere medikamentet. Beholderne er også små og lette, noe som gjør dem lett for pasienter å bære i en veske eller en koffert. Nyere typer av oftalmiske innsatser gir kontrollert frigivelse av medikamentet over en forlenget tidsperiode, og å redusere behovet for gjentatt dosering ved hyppige intervaller.

Hva Herb brukes som et antihistamin?

Hva Herb brukes som et antihistamin?


Hvis du har allergi og ønsker å prøve en naturlig tilnærming, kan urtemedisiner brukes i stedet for over disk antihistaminer. Det er mange urter som kan anvendes som antihistaminer, avhengig av den type allergi og alvorligheten av reaksjonen.

Funksjon

Antihistimines benyttes for å inhibere en naturlig forekommende substans i kroppen som kalles histaminer. Histimines frigjøres når en person blir utsatt for et allergen. De kan forårsake kløende og rennende øyne, utslett, pustevansker, intestinal nød og rennende nese.

Identifikasjon

Følgende er vanlige urte antihistaminer: aloe, Butterbur, reishi. Ginko, nattlysolje, agurkurt, lin, brennesle, basilikum, kamille, solhatt, timian, fennikel og juvelen luke. Hver urt er forberedt annerledes, så doser og på hvilken måte kan de bli konsumert eller anvendt er unik. Typen av allergi et individ har avgjør hvilken urt skal brukes til å behandle det.

Effekter

Urtemedisiner bør føre til positive effekter innen en time eller to av inntak eller anvendelse. Hvis ikke, bør en herbalist konsulteres for å avgjøre en ny dosering eller endre i urtemedisin.

Betraktninger

Alvorlighetsgraden av den tilstand vil bestemme i løpet av handlingen. Hvis en person opplever pustevansker, en hoven tunge eller svelg, bør hun tas til nærmeste legevakten for øyeblikkelig hjelp.

Advarsel

Antihistimine urter bør tas på råd fra en utdannet herbalist. Som med alle medisiner, når det tas samtidig med andre urter eller reseptbelagte legemidler uheldige interaksjoner kan forekomme.

Hvordan bruke Antivert Som en Antihistamin

Hvordan bruke Antivert Som en Antihistamin


Antivert er et medikament som brukes til kvalme, oppkast og svimmelhet forårsaket av reisesyke. Det er også et antihistamin medikamenter som blokkerer histamin naturlige produksjonen og bidrar med allergiske symptomer som et resultat av histamin i kroppen. Antivert er ikke en over-the-counter medisiner, så det krever et besøk til legen og bør tas i henhold til legens dosering og instruksjoner.

Bruksanvisning

•  Snakk med en lege. Selv Antivert er et antihistamin medisiner, er det ofte foreskrevet for reisesyke i stedet for allergi. Når problemet oppstår er allergisk i naturen, slik som utslett, og krever et antihistamin medisiner, vil de fleste leger foreslå noe sånt som Benadryl eller andre over-the-counter medisiner. For å få Antivert for sin bruk som et antihistamin, snakk med legen om medisiner og problemet og be om en resept. Alle med allergi mot meclizine bør ikke bruke Antivert.

Ta medisinen i lege-anbefalte doseringen. Antihistaminer kan ta noen timer før fysiske resultater er vist, for eksempel en avtagende av utslett, som gjør det fristende å ta mer medisiner. Bare ta i henhold til doserings legen anbefaler, og som er skrevet på flasken.

Unngå å ta andre medisiner som forårsaker tretthet. Antivert kan føre til søvnighet og tretthet og compounding det med alkohol eller andre medikamenter som fører til tretthet kan forsterke effekten.

Unngå kjøring eller andre aktiviteter som krever fokus. På grunn av de døsig effekter, bilkjøring og bruk av andre maskiner er ikke foreslått for noen tar Antivert.

Er Sudafed et antihistamin?

Sudafed, merkenavn for generisk legemiddel pseudoefedrin, er ikke et antihistamin. Det er en decongestant som er tilgjengelig over-the-counter i USA og Canada under ulike merkenavn og i generisk form i de fleste apotek og butikker over hele landet. Noen merkenavn det er tilgjengelig under inkluderer: Chlor-Trimeton Non-Døsig Decongestant, Dimetapp Decongestant, Triaminic Decongestant, Benylin Decongestant (Canada), Drixoral ND (Canada), og Maxenal (Canada). (Et antihistamin, for eksempel Benadryl, hindrer kroppens frigjøring av histamin, som er kroppens måte å bekjempe irritanter eller allergener som forårsaker nysing, lunger og andre allergiske reaksjoner.)

Fordeler med pseudoefedrin

Pseudoefedrin fungerer som en vasokonstriktor i bihulene å åpne nesegangene og krympe slimhinner. Dette reduserer symptomene på "rennende nese" og sinus trykk.

Hva er pseudoefedrin brukes til?

Pseudoefedrin letter allergi og kalde symptomer på lunger, hoste, sinus smerte og trykk, rennende nese, og andre symptomer. Det er solgt over disk i tablett, kapsel, væske og sirup form (også som en utvidet-release formel). Noen er bare tilgjengelig på resept.

Øreinfeksjoner

Pseudoefedrin er også effektiv på ørebetennelser ved å drenere væske buildup i ørene. Øret kanalene er koblet til bihulene, og pseudoefedrin kan være nyttig i behandling av øreverk og trykk rundt ørene.

Advarsler

Hvis du er gravid eller ammer, bør du kontakte legen din før du bruker produkter som inneholder pseudoefedrin (sjekk etikettene), som dosering kan være begrenset eller ikke trygg for babyen din. Visse alvorlige bivirkninger kan oppstå med de eldre og små barn / spedbarn, med visse medisiner, og med visse helsemessige forhold.

Bivirkninger

Milde bivirkninger inkluderer svimmelhet eller ørhet, nervøsitet, mild søvnløshet og hjertebank. Alvorlige bivirkninger (fra en overdose) inkluderer hallusinasjoner, kortpustethet, rask hjerterytme, søvnløshet, kramper og samme systemiske traumer.

Benadryl-D Dosering Veibeskrivelse

Benadryl-D Dosering Veibeskrivelse


Brukes til å midlertidig lindre symptomer på forkjølelse, allergi, influensa og andre puste forhold, for eksempel bronkitt og bihulebetennelse, inneholder Benadryl-D både et antihistamin - som bidrar til å lindre kløe, rennende øyne, rennende nese og nysing - og en slimhinneavsvellende - som åpner opp nesegangene, slik at du kan puste lettere. Før du tar dette eller andre medisiner, lese produktets emballasje nøye for å være sikker på at medisinen er riktig for deg.

Bruksanvisning

•  Ta medisinen gjennom munnen, følge alle instruksjonene på pakken, med mindre annet er regissert av legen din.

Ta medisin med mat, for å unngå å få en urolig mage, og drikk rikelig med vann.

Hvis du har den flytende form av medisiner, måle riktig dosering ved hjelp av måleskje eller kopp som fulgte med medisinen. Bruk aldri en husholdning skje, for å unngå å ta feil beløp. Hvis flytende form er en suspensjon, riste flasken godt før du tar hver dose.

Hvis du har Benadryl-D piller eller kapsler, aldri knuse eller tygge dem, noe som kan føre til en frigjøring av stoffet på en gang, og kan øke risikoen for bivirkninger. Ved bruk av tyggetabletter, tygge hver tablett grundig før du svelger den.

Skjær aldri en utvidet frisetting, med mindre det er scoret på midten med en linje, eller med mindre din lege eller apotek råder deg til å gjøre det. Svelg tabletten hel.

Når du bruker et produkt spesielt laget for å oppløse på tungen, sørg for at hendene dine er tørre før du håndterer stripe. Plasser stripen på tungen og la den oppløse grundig. Svelg med vann eller spytt etterpå.

Tips og advarsler

  • Ikke øke dosen uten først å rådføre deg med legen din. Misbruk av dette produktet kan føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel kramper, hallusinasjoner og død.
  • Kontakt legen din umiddelbart hvis tilstanden forverres, varer lenger enn en uke, eller hvis du utvikler utslett, feber, eller vedvarende hodepine. Disse symptomene kan være tegn på mer alvorlige tilstander som krever øyeblikkelig legehjelp.
  • Hvis du glemmer eller glemmer en dose, ta den så snart som mulig, men ikke ta to doser på samme tid.
  • Ikke drikk alkohol mens du tar dette produktet eller ta noen andre medisiner som kan forårsake døsighet.
  • Prøv å unngå solen mens du bruker dette produktet, siden det kan føre til at du blir mer følsom for sollys. Bruk solkrem hvis du kommer til å være utendørs for en lengre periode.

Hva er en Antihistamin brukes til?

Antihistaminer er tilgjengelige vanlig i både reseptbelagte og over-the-counter former, avhengig av hvilken type medisin som er nødvendig. Antihistaminer fungere for å hindre handlingene til histamin. Histamin er en naturlig kroppslig kjemikalie som resulterer i de ubehagelige symptomene som ofte er forbundet plager som forkjølelse, influensa og både sesongmessige og flerårig allergier.

Funksjon

Antihistaminer kjempe mot histamin innsiden av kroppen. De kjemper mot histamin for reseptoren områder av histaminer. Histaminer kan føre til symptomer som rennende øyne, tett nese, kløende nese og nysing. Når antihistaminer plassere seg på disse stedene, kan de slutte histamin fra forårsaker de nevnte symptomer.

Usage

Antihistaminer kommer i ulike former. Disse skjemaene inkluderer spray, væske, tablett, tyggetabletter og kapsel form. Antihistaminer er generelt tatt på daglig basis. Imidlertid, siden de er alle forskjellige, hvor mange ganger om dagen man tar dem avhenger av egenskapene til det spesifikke antihistaminer så vel som den type dosering som er nødvendig.

Forsiktig

Bruk av antihistaminer er ikke hensiktsmessig for alle mennesker. Noen mennesker er frarådet å ta antihistaminer til ethvert formål. Disse menneskene er de med en medisinsk tilstand som kalles trangvinkelglaukom, kvinner som i dag ammende babyer og de som tar en MAO (monoamine oxidase) hemmer.

Vanlige bivirkninger

Mange antihistaminer kan føre til noen bivirkninger. Generelt er de bivirkninger som ikke er ansett for å være alvorlige. De vanligvis falmer raskt som kroppen blir vant til antihistamin. Disse bivirkningene er urinretensjon, tretthet, uskarpt syn og tørr munn. Hvis du har noen av disse antihistamin bivirkninger, og hvis de blir verre med tiden eller ikke avtar, snakke med legen din.

Legemiddelinteraksjoner

Ved bruk av antihistaminer, er det viktig å prøve å ikke oppleve narkotika og stoff interaksjoner. Narkotika og stoff interaksjoner kan skje når mer enn én medisiner blir tatt samtidig. Disse interaksjonene kan redusere effekten av legemidlene involvert. Du må informere legen din av medisinene du tar. Enkelte legemidler og stoffer som kan samhandle med antihistaminer inkluderer beroligende midler, ulike søvnpreparater, alkohol, MAO-hemmere og beroligende midler.

Hvordan ta Antihistaminer Med Milk

Antihistaminer brukes til å behandle allergi og forkjølelsessymptomer. Antihistaminer bidrar til å blokkere en substans som kalles histaminer, produsert av kroppen når du lider av en allergi eller en kald. Antihistaminer, tatt på regelmessig basis, kan irritere mageslimhinnen. En enkel løsning for å unngå dette problemet er å ta antihistamin med melk, noe som bidrar til pels og beskytte magen.

Bruksanvisning

•  Mål opp riktig dosering av antihistaminer. Antihistaminer bør tas som foreskrevet av legen din eller i henhold til produsentens anvisninger på etiketten. En normal dosering av regelmessige, kortvirkende antihistaminer er 1 til 2 tabletter eller ts hver 4-6 timer for voksne og barn eldre enn alder 12. Barn 6 til 12 år skal bare ta en tablett eller 1 ts. hver fjerde time. Konsultere legen din om dosering for barn yngre enn 6 år.

Fyll et glass med 4 til 6 oz. melk. Bruk bare hele eller 2 prosent melk hvis mulig fordi de inneholder mer fett, noe som vil bidra til å beskytte magen fra irritasjon.

Plasser antihistaminer i munnen og svelge dem mens du drikker melk. Fortsett å drikke melken til den er borte. Hvis du tar en flytende antihistamin, drikke antihistamin først og deretter drikke en hel glass melk.

Antihistamin Sea Sykdom Remedy

Sjøsyke er en form for reisesyke som oppstår når hjernen din får motstridende signaler fra de delene av kroppen som normalt oppdage og overvåke bevegelse - øynene, indre ører, ledd og muskler. Enten reisesyke er utløst av en tur i en bil, tog, fly eller båt, ifølge MedlinePlus, symptomene er vanligvis den samme: svimmelhet, kvalme og oppkast. De mest brukte forebyggende medisiner er antihistaminer.

Hva er årsaken til det?

En episode av bevegelses sicknes - i dette tilfellet, sjøsyke - kan oppstå, for eksempel hvis du er ombord i et skip i et vindu hytte eller offentlig område. Selv om dine indre ører kan være sensing en god del bevegelse på flere plan, spesielt hvis hav er grov, er øynene ikke vitne bevis for bevegelse. Når hjernen får disse motstridende signaler, kan det utløse en eller flere av symptomene som karakteriserer sjøsyke. Selv om sjøsyke er ikke alvorlig og til slutt vil bli løst på egen hånd, kan det være svært ubehagelig og kanskje til og med være ledsaget av en følelse av forestående undergang, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Vær forberedt

Hvis du snart skal gjøre en sjøreise eller offshore fisketur, gå til legen din og dele med henne dine bekymringer om muligheten for sjøsyke. Selv om hun kan gi deg noen sunn fornuft tips om å unngå virkningene av reisesyke, hun også sannsynligvis vil foreskrive et antihistamin-baserte medisiner eller foreslå at du plukker opp en over-the-counter antihistamin formulering for å unngå reisesyke. Bli advart om at slike medisiner er nyttig bare hvis tatt i forkant av utbruddet av sjøsyke, og de vil være til ingen nytte når symptomene rammet.

Spesifikke Antihistaminer

Spesielt effektiv mot sjøsyke, ifølge CDC, er en kombinasjon av antihistaminet doksylamin succinat med pyridoksin HCI. Kombinasjonen er markedsført i Canada som Diclectin og er bare tilgjengelig på resept. Selv Diclectin er ikke tilgjengelig i amerikanske apotek, er de to aktive ingredienser som selges i USA, og legen din kan bidra til å veilede deg i å skaffe disse medikamentene og instruere deg på riktig dosering.

I "International Travel Guide Helse," 14th Edition, Drs. Stuart Rose og Jay Keystone liste en rekke reseptbelagte antihistaminer som har vist seg effektive i å forebygge kvalme og oppkast av sjøsyke. Lettest tilgjengelig er dimenhydrinate, selges over disk som Dramamine. Ta en eller to tabletter hver fire til seks timer, og starter en time før starten på en båttur.

Tilgjengelig kun på resept, promethazine, markedsført som Phenergan, er tatt i doser på 25 mg to ganger daglig. Ta første dose minst 30 minutter før turen begynner. Meklizin, markedsført som Antivert og kun tilgjengelig på resept, er også effektiv mot reisesyke. Ta en startdose på 25 til 50 mg, som begynner en time før avgang, og gjenta hver 12 til 24 timer etter behov. Den vanligste bivirkningen av disse medikamentene er døsighet.

Testosteron dosering for behandling av MS

Multippel sklerose fører til at kroppens immunsystem til å angripe nerver, til slutt fører til nevrologiske symptomer som svekket hukommelse og koordinering tap. MS rammer dobbelt så mange kvinner som menn, som førte til spekulasjoner om rollen av kjønnshormoner i sykdommen.

Kjønnshormoner og MS

Kvinner med MS har en tendens til å vise mindre alvorlige symptomer når du er gravid. Den kvinnelige kjønnshormoner progesteron og østrogen kan forårsake denne lavkonjunktur.

Testosteron og graviditetshormonet østriol vist seg effektiv i laboratorie behandlinger av en dyremodell av MS kalles eksperimentell allergisk encefalomyelitt.

Testosteron forskningsstudie

I 2007 gjennomførte forskere ved David Geffen School of Medicine ved UCLA en studie av testosteronbehandling for 10 menn med en vanlig form for MS kalles relapsing-remitting.

Dosering

Hver av de 10 menn mottatt en daglig topisk gel som inneholdt 100 mg testosteron. Dosering varte i et år.

Resultater

Hjerne atrofi i de studerte menn hadde redusert med 67 prosent ved slutten av rettssaken. Kognitive tester forbedret med fem prosent. Mennene fikk et gjennomsnitt 1,7 kg muskelmasse i løpet av året.

Til tross for disse positive resultatene, trenger mer klinisk testing skal skje for å fastslå effekten av testosteron på MS.

Behandling hos kvinner

Testosteron har ikke blitt testet på kvinner med MS. Kvinner kan ikke ønsker å forfølge testosteronbehandling på grunn av sin masculinizing bivirkninger som ansikts hårvekst.

En klinisk studie pågår nå kan bevise at østriol behandlinger har en tilsvarende gunstig reaksjon hos kvinner med MS.

Riktig Fish Oil Dosering for barn

Riktig dosering av fiskeolje eller omega-3 fettsyrer kosttilskudd for barn avhenger av barnets aldersgruppe, helsetilstand og hvor mange porsjoner fisk et barn forbruker per uke.

Hva er fiskeolje

Fiskeolje er et naturlig middel som inneholder Omega-3 fatty flerumettet, noe som kan senke triglyserider som fører til hjertesykdom hos voksne. Fiskeolje er avledet fra kaldtvannsfisk som laks og tunfisk. Den er lastet med vitamin A. Fiskeolje reduserer triglyserider nivåer. Høye triglyserider kan føre til hjertesykdom hos voksne. Det er bedre å få fiskeolje fra fisk i stedet for fiskeolje kosttilskudd. To fettsyrer i fiskeoljen er EPA og DHA. Forskning har vist at mange barn lider av en mangel på DHA i kostholdet.

Ifølge Journal of American Dietetic Association, Volume 109, Issue 4:
"Den store kostkilde dokosaheksaensyre (DHA) er fisk, som ikke er allment brukt av barn. Det er bekymring derfor at barn ikke kan få tilfredsstillende DHA og det kan ha nytte av kosttilskudd."

Fordelene med fiskeolje

Det er mange fiskeolje fordeler hos barn, inkludert riktig utvikling av hjernen og hjernefunksjon, mental årvåkenhet, forbedret syn og bedre konsentrasjon. Studier har vist at fiskeolje bidrar til å lindre symptomer hos barn som lider av psykiske problemer som ADHD, depresjon og hyperaktivitet.

Riktig dosering av fiskeolje

Bestemme hvor mye fiskeolje å gi barn avhenger av noen få faktorer. Fiskeolje kosttilskudd er relativt trygt for barn hvis en lav dose administreres. Unngå å gi en voksen dose til barn. Foreldre til barn som lider av en medisinsk tilstand bør konsultere en barnelege først.

Barn som konsumerer fisk to eller flere ganger i uken bør ikke ta en høy dosering av fiskeolje. Det er svært liten risiko for overdosering fra fiskeolje kosttilskudd, men for mye fiskeolje kan føre til en urolig mage hos barn.

På grunn av populariteten og helsemessige fordelene av fiskeolje for barn, er det mange selskaper som selger flavored chewables og smakstilsatt væske. Riktig dosering for barn er notert på supplement etiketten. Foreldre bør nøye følge doserings retninger.

Ifølge Tilstrekkelig inntak (AI) for Omega-3 fettsyrer (Food and Nutrition Board, USA, 2002), her er en liste med anbefalinger:

Barn 1- 3 år 0,7 gram
Barn 4- 8 år 0,9 gram
Barn 9- 13 år gamle 1,2 gram

Hva slags?

Ikke all fiskeolje er skapt like, inneholder noen fiskeolje giftstoffer, som kan være skadelig for små barn. Farmasøytisk kvalitet fiskeolje med en høy konsentrasjon av EPA og DHA er den beste type av fiskeolje for å tilby til barn. På grunn av den fishy smak, kan du skjule smaken ved å blande fiskeolje i juice eller kjøp barns flavored fiskeolje kosttilskudd.

I Konklusjon:

Fiskeolje er trygt og gir mange helsemessige fordeler for barn, hvis det er tvil om riktig dosering, så kontakt lege eller apotek.

Dosering av Acetylcysteine ​​i behandling for nyresvikt

Dosering av Acetylcysteine ​​i behandling for nyresvikt


Nyresvikt oppstår når det er omfattende skader på nyrer forårsaket av tilstander som diabetes og hypertensjon samt medikamentforgiftning. Riktig dosering administrasjon av acetylcystein kan bidra til å forbedre pasient forholdene under dialyse. Det hjelper også redusere risikoen for nyresvikt hos pasienter som er mottakelige for å utvikle tilstanden etter hjerteoperasjon. Det er variable doser og gjennom bruk av acetylcystein blant disse pasientene.

Indikasjoner

Acetylcystein er en tiol-holdig forbindelse indikert for respiratoriske tilstander slik som ved behandling av luftveisinfeksjoner, akutt og kronisk bronkitt, og dens forverring, tykk slimproduksjon og kronisk obstruktiv lungesykdom (emfysem). Det er også indisert for behandling av nyresvikt der sin post kontrastmiddel administrasjon undertrykker proksimale tubulære skader forårsaket av stress mediert antioksidant som kan skade nyrene.

Fordeler

Det er utallige fordeler fra acetylcystein. Sin administrasjon med riktig dosering kan føre til betydelig reduksjon i dødsfall som skyldes hjerte ulykker, forhindre heving av blodtrykk og øker blodtilførselen til nyrene og dermed redusere opphopning av uønskede avfallsstoffer i kroppen som fører til uremisk symptomer som åndenød , ankelen hevelse, oppkast og svimmelhet.

Når den brukes med tilstrekkelig hydrering, bidrar dette stoffet beskytte mot radiografisk kontrast indusert nefropati i hjerteinfarkt pasienter som gjennomgår angioplastikk. Bruken har vært ansett som et ekstra supplement for å beskytte celler mot aldring og kreft. Det gir også kroppen med høye nivåer av anti-oxidant kosttilskudd og hindrer acetaminofen toksisitet som kan skade leveren.

Dosering og administrasjon

Acetylcystein er tilgjengelig i variabel dosering og administrasjon. Den er tilgjengelig i 4, 10 og 30 ml hetteglass. 20 prosent av sin løsning kan fortynnes med sterilt vann for injeksjon eller inhalasjon former og natriumklorid inhalering eller injeksjon. 10 prosent av medikamentoppløsningen kan administreres ufortynnet.

Stoffet kan gis muntlig, intravenøst ​​og som en inhalant. Det anbefales å administrere en forstøvningsoperasjonen dose på 3 til 5 ml fra 20 prosent av løsningen, eller 6 til 10 ml fra 10 prosent løsning gitt 3-4 ganger daglig. Den direkte instillasjon av medikamentet kan bli gjort hver time ved 1-2 ml fra 10 til 20 prosent av oppløsningen. Oral administrering av medikamentet krever fortynning av 20 prosent løsning med diettleskedrikker, inntil den når 5 prosent endelig konsentrasjon.

Advarsel

Store doser av acetylcystein forårsake kvalme når det tas på tom mage. Andre bivirkninger er urticaria, bronkospasme, nasofaryngealt og gastrointestinale symptomer som oppkast, diaré og magesmerter. Dosene bør ikke overskride 500 mg når det tas oralt for å unngå bivirkninger.

Forsiktighet bør også utvises hos pasienter med kjent overfølsomhet for komponenten av stoffet, nyfødte, astmatikere med historie av magesår, gravid og ammende kvinner.

Når du tar dette stoffet alle diuretika, bør smertestillende medikamenter og ACE-hemmere stanses til tidspunktet for inngrepet. Alvorlige allergiske reaksjoner er rapportert som utslett, hevelse i ansiktet, ekstremiteter, og tunge, alvorlig kløe, svimmelhet og problemer med å puste.

Betraktninger

Ekstra forsiktighet må tas med acetylcystein løsning for å hindre forurensning av den sterile løsning siden den ikke inneholder antimikrobielle agent. Medikamentet må være forberedt og utnyttes innen en time. Den gjenværende ufortynnet løsning skal lagres i kjøleskap og må brukes i løpet av 96 timer.

Fish Oil Vekttap Dosering

Fiskeolje gir mange helsemessige fordeler, med en bonus kobling til vekttap. Tar en høykvalitets fiskeolje er viktig for å hindre fra å konsumere harsk olje eller kvikksølv-Laden fiskeolje. Tar den anbefalte doseringen som et supplement vil hjelpe til med vekttap.

Fordelene av fiskeolje

Fiskeolje er en Omega-3 olje anbefales for hjertet helse for å forebygge mot hjerte-og karsykdommer og senke kolesterolet. Fiskeolje inneholder fettsyrer er essensielle for utvikling av hjernen og hindre depresjon. Fiskeolje øker immunforsvaret, hjelpemidler i riktig funksjon av nervesystemet og hjelper mot tørre øyne. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljen reduserer risikoen for utvikling av artritt. Fiskeolje er også stor for å opprettholde sunn, akne-fri hud og skinnende hår.

Dosering for Weight Loss

Den anbefalte dosering for vekttap er 6g om dagen. De fleste kapsler kommer i 1000 mg dose, så du vil trenge for å konsumere seks kapsler om dagen.

Bivirkninger av fiskeolje

Mens fiskeolje har mange store fordeler, er det noen ting å merke mens forbruker dette tillegget. Som fiskeolje reduserer blodpropp, er det ikke anbefales å ta fiskeolje kosttilskudd før under operasjonen.

Andre mindre bivirkninger inkluderer urolig mage eller magesmerter, diaré, økt gass, sure oppstøt / halsbrann / dårlig fordøyelse og en fishy ettersmak når raping. Du minimere gastrointestinale bivirkninger ved å ta fiskeolje supplement med mat og gradvis øke dosen inntak. Det er fiskeolje kosttilskudd med sitron smak å eliminere den fishy ettersmak når raping.

Hva er anbefalt dosering av Acai Berry Extract?

Født fra acai palmetre, en innfødt plante ofte finnes i Sentral-og Sør-Amerika, er acai berry tenkt å gi en rekke helsemessige fordeler når det tas som kosttilskudd. En tradisjonell mat i Amazonas, er acai oftest brukt i USA som en pakke eller som en ingrediens i juice, te, brennevin og andre matvarer.

Typer

Acai ekstrakt kan tas som kapsler (typisk 200 til 500 mg), som en væske, i pulverisert form eller som en te.

Dosering

Acai dosering forskjellig basert på typen av ekstrakt anvendes. Ta 03:58 acai kapsler daglig, med vann. Ta to spiseskjeer av flytende ekstrakt daglig. I te form, Drikk ett eller to kopper daglig.

Lagring

Acai ekstrakt bør oppbevares på et kjølig, tørt sted vekk fra direkte sollys.

Funksjon

Acai er svært rik på antioksidanter, som har vært knyttet til kreftforebygging, og bær kan også ha anti-inflammatorisk egenskaper. Acai har også blitt fremmet som en agent for å bidra til lavere kolesterol og redusere hjerteproblemer, allergier og kreft.

Advarsel

Effektene av acai bær ekstrakt som et kosttilskudd har ikke blitt bevist og potensielle bivirkninger av å ta acai ekstrakt er ukjent. Rådfør deg med lege eller apotek før du begynner en acai regiment, fordi supplement kan samhandle med reseptbelagte eller over-the-counter medisiner.

HCG Dosering Guide for Weight Loss

HCG Dosering Guide for Weight Loss


De humant choriongonadotropin diett løfter følgere raske resultater ved å følge en streng diett og tar hCG hver dag. Mens planen kan virke som et løfte om realiserte vekttap mål, det krever dieters å tilpasse seg svært få kalorier og stor mental og emosjonell styrke.

Hva det er og hvordan det fungerer

HCG diett fungerer fordi dette hormonet, som blir opprettet og skilles ut i de tidlige stadier av svangerskapet, triks kroppen til å tro du er gravid. Å gi de nødvendige næringsstoffene som trengs i løpet av svangerskapet, forårsaker hCG kroppen din til å slå til fett butikker for ekstra energi. Dette i forbindelse med begrenset kaloriinntak fører til hurtig vekttap, ifølge Dr. ATW Simeons, forfatter av "Pound og tommer: en ny tilnærming til fedme." Den hCG hormonet beviser også kroppen din du ikke er sulten, så mens du spiser en svært begrenset mengde kalorier, mens på HCG injeksjoner du ikke vil føle fratatt eller sulten.

HCG og Dosering

HCG er tilgjengelig i dag, som et pulver, som er en sann ekstrakt fra urinen til gravide kvinner. Sammensetningen av hvert pulver som er den samme, slik at den aktive bestanddel vil ikke variere blant produsenter. Når blandet med saltvann, kan hCG oppløsningen oppbevares ved romtemperatur opp til tre dager, men hvis du har tenkt å holde det lenger enn det må du holde det nedkjølt.

Mengden hCG du bruker vil bli bestemt av hva kosthold protokollen du følger. To skoler med tanke omgir HCG diett. Dr. Simeons, grunnlegger av den opprinnelige hCG diett, hevder Kosten bør bruke 175 internasjonale enheter daglig. Mens en annen protokoll utgitt av Kevin Trudeau forfatter av "The Weight Loss Cure" antyder Kosten bør bruke 175-200 IE daglig. Diskutere noe som er bedre for deg med legen din vil gi deg ytterligere innsikt om dette emnet, men faktorer å vurdere er hvor mye vekt du trenger å miste og din generelle helse.

Under normale hCG diett, vil du motta injeksjoner - enten fra en lege eller gjennom selvinjeksjon - inntil 42 skuddene har blitt gitt. Kvinner vil ta en pause fra å motta injeksjoner under menstruasjon, og fortsette ved gjennomføring av menstruasjonssyklusen.

Arbeide med en medisinsk faglig for å overvåke helsen gjennom hele denne prosessen er alltid anbefalt. Følge dietten plan følgelig vil gi et sunt vekttap diett som med modifisert spise vaner etterpå vil gi livet endrer resultatene.

Bivirkninger hos Endre Dosering av Atenolol

Atenolol er en del av en gruppe legemidler som kalles "betablokkere." Betablokkere er ofte effektive i å lindre visse problemer knyttet til hjertet og blodårene, men Atenolol bærer noen potensielt alvorlige bivirkninger med den. I likhet med alle medisiner, endre dosen av Atenolol bør kun vurderes med råd og godkjenning fra en lege. Både økende og minkende dosering kan føre til alvorlige bivirkninger, samt mindre alvorlige problemer.

Atenolol Basics

Atenolol er en reseptbelagte medisiner som kan behandle flere forhold som påvirker hjertet eller blodårer. Atenolol har vært vellykket i lindrende brystsmerter, redusere høyt blodtrykk, og forbedre sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt for mange pasienter. Samtidig, kommer det i tillegg til mange farer og mulige bivirkninger, og å endre dosering uten medisinsk samtykke kan forverre disse bivirkninger.

Økende bruk av Atenolol - alvorlige bivirkninger

Økende bruk av Atenolol kan føre til besvimelser, brystsmerter, nummenhet i den ekstreme, forvirring, arytmi (uregelmessig hjerterytme), eller forverret astmasymptomer eller hjerteproblemer. Det kan også føre til alvorlige allergiske reaksjoner, som utslett, elveblest, hevelse, tungpustethet, kløe, eller problemer med å puste eller svelge. Alle disse bivirkningene skal presenteres til lege umiddelbart.

Økende bruk av Atenolol - Mindre alvorlige bivirkninger

En stor andel av folk som tar Atenolol erfaring tretthet, svimmelhet, kortpustethet, kalde ekstremiteter, eller depresjon. Atenolol kan også senke blodtrykket til et usunt nivå eller bremse hjertefrekvens.

Redusere bruk av Atenolol - alvorlige bivirkninger

Redusere dosen av Atenolol kan føre til en økt risiko for hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt skyldes vanligvis at en blokkering av blodtilførselen til hjertet. Halvparten av alle hjerteinfarkt er dødelig, så redusere dosen av Atenolol kan bære alvorlig risiko.

I tillegg kan redusere dosen av Atenolol vilkårlig forårsake arytmier, eller uregelmessig hjerterytme. Arrythmias får hjertet til å pumpe mye mindre effektivt, noe som gjør det til en alvorlig bivirkning. Visse celler i hjertet normalt fungere som hjertets "pacemaker", som ber det å pumpe regelmessig. Når disse cellene ikke kan gjøre jobben sin effektivt, arrythmias resultater. Arrythmias blir ofte behandlet ved implantering av en menneskeskapt pacemaker i hjertet.

Redusere bruk av Atenolol - Mindre alvorlige bivirkninger

Stoppe tar Atenolol kan øke risikoen for utvikling av angina, som er bryst ubehag eller smerte forårsaket av en midlertidig mangel på oksygen-rik blodtilførsel til hjertet. Angina vanligvis resultater fra tilstoppede kransarterier som har begrenset blodstrøm. Hvis du opprinnelig ble satt på Atenolol for å styre angina, kan redusere dosen resulterer i en økning i angina symptomer. Selv om angina seg selv er mindre alvorlig enn de andre bivirkninger av å redusere bruken av Atenolol, kan det sette deg i en større risiko for hjerteinfarkt.

Vitamin D Dosering Informasjon

Vitamin D Dosering Informasjon


Én milliard mennesker verden over lider av vitamin D-mangel. Siden vitamin D forekommer naturlig i svært få mat, kan det være vanskelig å oppnå den riktige daglige dose gjennom diett alene.

Anbefalt dosering

For folk 50 år og under, er den anbefalte daglige vitamin D dosering 5 mikrogram; for personer mellom 51 og 70, vil 10 mikrogram gjøre. Hvis du er over 70, ta 15 mikrogram per dag.

Fordeler

Tilstrekkelig vitamin D-inntak er integrert for friske bein, regulerer immunforsvaret og redusere betennelser. Tar vitamin D-tilskudd kan også redusere risikoen for kreft.

Kilder

Ta et supplement eller spise og drikke befestede matvarer for å møte dine daglige vitamin D-inntak. Eksponering for sollys er den beste måten å møte dine behov for vitamin D, men får nok vitamin D på denne måten er avhengig av tid på dagen, årstid og plassering.

Betraktninger

Når de vurderer den beste måten å få din daglige dose av vitamin D, husk at eksponering for UV-stråler kan forårsake kreft. Solkremer delvis blokkere vitamin D absorpsjon.

Advarsel

Tar en for høy vitamin D dosering kan være farlig. Bivirkninger av for mye vitamin D inkluderer forstoppelse, svakhet, kvalme, unormal hjerterytme, forvirring, og dannelsen av fosfat og kalkavleiringer i nyrene.

Vitamin D Therapy Dosering

Anbefalt daglig inntak av vitamin D ble satt i 1997 US Food and Nutrition Board, en gren av Department of Agriculture, er å revidere nivået, basert på forskning som viser at vitamin D kan forebygge kreft og andre sykdommer. Foreløpig fleste amerikanere får sin vitamin D fra berikede matvarer, som melk og korn. Men sollys er fortsatt den beste kilden til vitamin D, uten risiko for toksisitet.

Mat kilder til vitamin D

Tran og huden av fisk som laks, tunfisk og makrell inneholder høye nivåer av vitamin D. En spiseskje tran inneholder 340 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin D, mens en porsjon kokt laks inneholder 90 prosent av det anbefalte daglige verdi. Vitamin D-beriket sopp inneholder 100 prosent av den daglige verdi. De fleste matvarer, men ikke naturlig inneholder vitamin D. Noen matvarer er supplert med vitamin D, som melk, frokostblandinger og noen typer ost og yoghurt. For folk som er i fare for vitamin D-mangel, er tilskudd mulig.

Anbefalt daglig inntak

Vitamin D-tilskudd kommer i to former: vitamin D2 og vitamin D3. De to ble vurdert tilsvarende i sine evner til å forebygge rakitt, men nyere studier har vist at vitamin D3 er mer effektivt assimilert av kroppen. The American Academy of Pediatrics viser at barn opp til 13 ta 400 IE vitamin D daglig. Gjeldende anbefalinger angi at voksne 50 og yngre skal ta 200 IE daglig, voksne fra 50 år til 70 bør ta 400 IE, og voksne som er eldre enn 71 år bør ta 600 IE.

Terapeutisk dosering

Ifølge en november 2007 Canadian Broadcasting Corp rapport, terapeutiske doser av vitamin D, som tar sikte på å behandle sykdom eller alvorlige manko, kan variere fra 1000 IE per dag til 4000 IE per dag. Den kanadiske Cancer Society anbefaler 1000 IE per dag, og den kanadiske Association of Naturopathic Leger anbefaler 2000 IE til 4000 IE per dag. Ifølge Health Canada, er den maksimale sikre daglig dose for vitamin D 2000 IU. Andre er uenig. Dr. David Lescheid, en naturopathic lege i Toronto, anbefaler opp til 10 000 IE per dag.

Personer med risiko for mangel

Vitamin D-tilskudd startet i 1930, da USA begynte å befeste melk og kornprodukter for å bekjempe rakitt, som var et stort helseproblem. Deretter rakitt forsvant, og nå berikede matvarer gi de fleste amerikanere med sine vitamin D. Flere grupper er utsatt for vitamin D-mangel, inkludert utelukkende barn som ammes, mennesker med mørk hud, mennesker som er overvektige, folk med fett malabsorpsjon, eldre mennesker og de med begrenset soleksponering. Generelt sett, folk som bor over 42 nordlig bredde, eller fra Nord-California til Boston, ikke får nok sollys omtrent fra november til februar. Folk som bor fra Los Angeles til Columbia, SC, få nok sollys. Men eksponering for sollys gjennom et vindu blokker vitamin D-absorpsjon, så må eksponeringen være utendørs. Solkrem blokkerer også vitamin D. Det er ikke mulig å absorbere giftige nivåer av vitamin D ved eksponering for sollys.

Hvordan Bestem Dosering av B12 for vekttap

Hvordan Bestem Dosering av B12 for vekttap


Det er ingen reell vitenskapelig bevis som støtter ideen om at vitamin B12 fremmer vekttap. Det har imidlertid vært kliniske tilfeller der tilskudd av B12 har korrelerte med vekttap hos personer med betydelige vitamin B12 mangel. Dr. Suzanne Ware, fra Bakersfield, California, tyder på at selv om bevisene ikke støtter behovet for å ta B12 for vekttap, kan det ikke skade.

Hvordan Bestem Dosering av B12 for vekttap

•  Bestem ditt behov. Hvis din diett allerede består av et sunt nivå av leveren, ørret, laks, muslinger, eller enda befestet frokostblanding, kan det hende du ikke trenger å ta et vitamin B12 supplement. Disse matvarer er alle tungt befestet med nødvendig beløp for riktig kroppsfunksjoner.

Bestem din metode for inntak. Vitamin B12 kan tas en muntlig i pilleform eller i en sublingual mote. Sublingual versjoner av vitamin er vanligvis i flytende eller pastill form og er markedsført som har større absorpsjon kvaliteter enn pille eller tablett. Det er ingenting som tyder på at en form er overlegen, så hvilken form du velger er rett og slett et spørsmål om preferanser.

•  Bestem mengden av dosen din. Den anbefalte dosering for både menn og ikke-gravide kvinner over 14 år er 2,4 mcg per dag. Dosen bør være i samsvar med disse retningslinjene. Noe ekstra kan bare være en sløsing med penger.

Spis et sunt kosthold slik at eventuelle tilskudd du tar vil være for vekttap og ikke for å overvinne en mangel. Hvis du vet at du spiser mat rik på vitamin B12, sørg for å måle vekten din endres i henhold til da du startet din B12 doser. Dette vil gi deg et nøyaktig mål på om det hjelper deg ned i vekt eller ikke. Du kan også leke seg med doser litt fordi B12 ikke har vært fast bestemt på å være giftig ved høyere dose. Dette gir deg litt plass til å eksperimentere.

Tren regelmessig. Det finnes ingen erstatning for riktig kosthold og mosjon. Hvis du tar B12 som en rask løsning, er du sannsynligvis kaste bort tiden din. Hvis du gå ned i vekt når du tar vitamin B12, kan det være på grunn av økt energinivå, som i sin tur fører til økt aktivitet og caloric utgifter. Hold styr på fremgangen din og eventuelle endringer du gjør i form av dosering, kosthold og trening slik at du virkelig kan se hva kilden til vekttap er.

Riktig dosering av fiskeolje

Riktig dosering av fiskeolje


Fiskeolje kosttilskudd er veldig populært nå at helsebevisste forbrukere er klar over at de inneholder store mengder omega-3 fettsyrer, som gir en rekke helsemessige fordeler. Men bare fordi et stoff er bra for deg betyr ikke at du bør spise for mye av det. Før supplere med fiskeolje, vet de mulige interaksjoner og doseringsanbefalinger, sammen med de helsemessige fordelene.

Fordelene av fiskeolje

Noen av fordelene med Omega-3 fettsyrer fra fiskeolje, som er oppført av National Institutes of Health, inkluderer å senke triglyserider, forebygge hjertesykdom, noe som reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag, hindre opphoping av arteriell plakk, hindrer unormal hjerterytme rytmer og senke blodtrykket. Mens du vil også høste disse fordelene hvis du spiser fet fisk som torsk, laks, makrell og tunfisk, noen mennesker er ikke glad i å spise fisk, og ville heller ta fiskeoljekapsler. Før du begynner å legge dem til din inntak imidlertid være klar over doseringsanbefalinger.

Forholdsregler når supplere

Fiskeolje kan samhandle med andre medisiner. Det kan føre til at noen til å jobbe mer effektivt, for eksempel kolesterolsenkende medikamenter eller medisiner for å behandle hudsykdommer som psoriasis og eksem, men det kan også føre til negative bivirkninger når den kombineres med andre. For eksempel, melder University of Maryland Medical Center at hvis du tar blodfortynnende, selv aspirin, tar fiskeoljekapsler kan tynne blodet ytterligere. Så hvis du er på noen medisiner, snakk med legen din om mulige interaksjoner og bivirkninger.

Anbefalt dosering

Det finnes ingen offisiell anbefalt daglig inntak av fiskeolje inntak, men American Heart Association har gitt ut sine egne anbefalinger. Disse avhenger av din nåværende helsetilstand og noen av de aktuelle risikofaktorer.

Hvis du er frisk, uten gjeldende medisinske tilstander eller medisiner, kan du trygt ta opptil 3 g omega-3 fettsyrer fra fiskeolje per dag. Selv om du er frisk, AHA sier at å ta noe mer enn det per dag bør bare gjøres under oppsyn av legen din, siden det kan ha en blodfortynnende påvirke. Hvis du er en voksen person med hjertesykdom, foreslår AHA 1 g omega-3 fra fiskeolje daglig. Til slutt, hvis du er en voksen person med høyt kolesterol, ta 2 til 4 g daglig. Hvis du har høyt kolesterol og hjertesykdom, snakke med legen din om hvorvidt du bør holde med 1 g omega-3 per dag, eller bruke det øverste nivået av 2 til 4 g per dag.