Digidexo.com

braggs eplesider

Vekttap med Braggs Apple Cider Eddik

Vekttap med Braggs Apple Cider Eddik


Bragg Apple Cider eddik (ACV) er den ledende merkevare av organisk ACV. Det er mange påstander om at ACV kan hjelpe deg å miste vekt. Her er informasjon om ACV og hva dens talsmenn hevder om sine vekt-tap fordeler samt informasjon fra en motstander som hevder det er all hype.

Stimulerer Fordøyelse

Apple cider eddik bidrar til å stimulere fordøyelsen og reduserer mengden av tid at fett forblir i fordøyelseskanalen. Jo lenger fettet forblir der, absorberer mer fett i kroppen.

Forbedrer kroppens bruk av jern

Ifølge "Apple Cider Eddik, 52nd Edition: Miracle Health System," eddiksyre funnet i ACV hjelper frigjøre jern fra maten du spiser og "gjør det tilgjengelig for å være en byggestein for oksygen-bærer hemoglobin og og oksygen-tiltrekke myoglobin . " I grunnleggende begreper, jo mer jern som absorberes, desto mer oksygen brukt mer vekt som går tapt.

Reduserer fett innskudd

Kevin Trudeau, forfatter av "The Weight Loss Cure de ikke vil du skal vite om," hevder eple cider eddik i sin organiske rå form har "nesten mirakuløse helse styrke effekter" og hjelper også "redusere fettlagrene i kroppen."

Renser kroppen

ACV er påstått å være en naturlig forekommende antibiotika og antiseptisk som bekjemper bakterier og bakterier. En kropp fri for bakterier og bakterier er en sterkere kropp som bekjemper sykdom lettere. Selv Julius Cæsars hær ble sagt å ha drukket det å holde seg i form.

Kritikk

Dr. Andrew Weil, en ekspert på naturlig helse og velvære, sier, "det er absolutt ingen vitenskapelige bevis som viser at ACV kan hjelpe til med vekttap eller at den inneholder noen magiske ingredienser som hjelper deg å kaste pounds." Han sier at hvis du er seriøs om å miste vekt, glem ACV og fokus på innsats og engasjement - spise mindre og trene mer.

Braggs ACV Cocktail

2 ss. Bragg Apple Cider Eddik (eller en annen eple cider eddik som er rå og økologisk)

Vann (mengde avhengig av fortynning du ønsker)

Søtningsmiddel hvis du trenger det (Stevia - bra for diabetikere, økologisk honning, 100 prosent lønnesirup eller melasse)

Miks og drikke. For best resultat, foreslår Bragg drikker det to ganger om dagen for mykere hud, økt energi og færre muskel og leddverk fra trening.

Bragg Diet

Bragg Diet


Paul Bragg var en fysioterapeut og ernæringsfysiolog som trodde på den helbredende kraften i trening, fersk mat, faste og trening. Bragg-dietten ble utviklet fordi forfatteren følte at all fysisk sykdom var et resultat av akkumulerte giftstoffer og avfall bygget opp over år med å spise usunn mat. Jack LaLanne, nå i sitt nittitallet, følger også en fersk mat diett selv om han spiser rutinemessig fisk også.

Organic Foods

Økologisk mat, som for eksempel rå hage salater, grønnsaker, frukt, spirer, frø, nøtter, hele korn brød og pasta, korn og bønner utgjør 60-70 prosent av Bragg kosthold. Ingen kolesterol, salt, fett, raffinert eller bearbeidet mat er tillatt. Bragg følte frokost var en "energi stjele" måltid og foreslo enten hoppe over det eller bare å spise frisk frukt eller grovbrød. The Bragg kosthold inneholder en tonic av eple cider eddik og honning hver morgen.

Fasting

Bragg orde faste på hver mandag og de tre første dagene av hver måned. Det eneste som tillates under faster er vann, som må være ren uten tilsetningsstoffer.

Excercise

Trening er anbefalt hver dag, inkludert aktiviteter som fremmer god holdning. Kroppen må ikke bli overarbeidet, da dette fører til stress som er en årsak til unhealthiness. Alle musklene i kroppen bør utvises.

Andre anbefalinger

Bragg diett kaller for "snille" mengder av solskinn og åtte timer søvn hver natt. I tillegg er dype pusteøvelser anbefales.

En merknad om Apple Cider Eddik

I en 2004 studie om vanlige kosttilskudd, forskere ved Harvard Medical School, Robert B. saper, MD, David M. Eisenberg, MD, og ​​Russell S. Phillips, MD funnet ut at folk brukte 1,3 milliarder dollar i ett år (2001) på kosttilskudd for å hjelpe dem å kontrollere vekten. Legene påpeker at det har vært noen randomiserte kliniske studier av eple cider eddik for slanking eller dens effektivitet for vekttap.

Bragg eple cider eddik Fordeler

Bragg eple cider eddik Fordeler


Apple cider eddik har vært et hjem rette og supplerende behandling for forskjellige forhold for dusinvis av år. Den har et bredt utvalg av påståtte helsefordeler, med effekter som spenner fra sykdom lettelse å bedre personlig utseende. Bragg eple cider eddik kan tilby ytterligere fordeler, siden det er organisk samt rå og ufiltrert.

Blood Sugar Kontroll

I følge en undersøkelse gjennomgang publisert i 2006 i tidsskriftet "Medscape generell medisin," inntak av en liten mengde eddik før måltider kan forbedre blodsukkerkontrollen og selv redusere glykemisk indeks verdien av matvarer i måltidet. Glykemisk indeks refererer til mål på hvor mye en viss mat påvirker blodsukkeret. Apple cider eddik kan også forbedre blodsukkerkontroll hos personer som er insulinresistent eller som har diabetes.

Immunitet og fordøyelse

Bragg eple cider eddik har antimikrobielle egenskaper, som gjør det til et ideelt produkt for behandling av mindre plager. Bland en spiseskje eller to med et glass vann og drikk blandingen hvis du lider av acid reflux eller andre fordøyelsesproblemer, for eksempel. I tillegg er gjæret arten av Braggs eplecider eddik, siden det er upasteurisert og ufiltrert, bidrar gunstige bakterier og enzymer som produserer en alkalisk miljø i kroppen, og kan øke total immunitet.

Organiske Fordeler

Det kan ikke virke som å velge økologisk eple cider eddik er like viktig som å velge økologiske råvarer, men det gjør en positiv forskjell. Cider eddik er laget av ferske pressede epler og epler er nummer 1 mat på Environmental Working Group er "Dirty Dozen" liste for 2014, som rangerer hvor mye sprøytemiddelrester på råvarer. Ifølge gruppen, 99 prosent av testede eple prøvene viste seg positive resultater for minst ett pesticid rester. Braggs bruker økologiske epler å gjøre sin cider eddik, hentet fra bønder som bruker bare organisk, biologisk nedbrytbare spray på sine produkter.

Anekdotiske bevis

Braggs hevder en rekke andre fordeler for sin eple cider eddik, inkludert bedre smertelindring, vektkontroll og ungdommelig utseende. Forskerne authoring forskning gjennomgang publisert i "Medscape generell medisin" erkjenner prominence av slike krav knyttet til hjem rettsmidler og tidligere medisinske behandlinger, men merk at det er lite, om noen, vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere dem. Før du bruker eple cider eddik å faktisk behandle enhver medisinsk problem, se din lege for en fullstendig evaluering.

Effekter av Bragg Apple Cider Eddik

Effekter av Bragg Apple Cider Eddik


Apple cider eddik har mange kjente fordeler for helsen. En av de mest kjente og brukte merker er Bragg Apple Cider eddik. Lær hvordan du bruker Bragg Apple Cider Eddik, sine fordeler og effekter og de forholdsregler du må ta når du bruker den.

Fordeler

Det er mange fordeler ved å bruke Bragg Apple Cider Eddik:
• Den inneholder aske, som hjelper kroppen å opprettholde en riktig pH balanse.
• Den eplesyre i Bragg Apple Cider Eddik er antiviral, anti-bakteriell og anti-sopp.
• Den inneholder kalsium, som holder skjelettet sterkt og tennene friske.
• Den pektin i det bidrar til å regulere blodtrykket og kolesterolnivået.
• Hvis tatt etter et måltid, kan det brukes til å bøte halsbrann.
• Det hjelper med vekttap ved å bryte ned fett i kroppen.
• Det er bra for huden og bidrar til å holde det klart og glatt.
• Etter fortynning, kan den brukes som en hud toner.

Hvordan bruke Bragg Apple Cider Eddik

Å ta Bragg Apple Cider Eddik daglig for generelle helse; Bland 2 ss. eddik med 16 oz. vann og nipp gjennom hele dagen. Bruk en liten bit av denne blanding for å tone huden under en daglig hudpleie-rutine.

For en sunn energidrikk, bland 2 ss. av Bragg eple cider eddik med 1 liter vann og blid med økologisk honning eller agave nektar.

Advarsler og forsiktighetsregler

Bragg Apple Cider Eddik bringer mange store fordeler, men det er noen forholdsregler du må gjøre før inntak av det daglig.
• Drikk bare Bragg Apple Cider fortynnet med vann. Den høye surhet av eddik kan bryte ned emaljen på tennene hvis drukket ufortynnet. Noen kan selv ønsker å bruke et sugerør når du drikker utvannet eple cider eddik. Skyll munnen grundig etter inntak.
• Utvannet eple cider eddik er også lettere på magen.
• fortynne alltid Bragg Apple Cider eddik før du påfører den på huden, da det kan være irriterende.
• Apple Cider Eddik bør ikke tas hvis man har lav beintetthet. Det har blitt rapportert at et lavt kaliumblodnivå kan være en bivirkning av eplecider eddik, og dette kan føre til enda lavere bentetthet eller osteoporose.
• Du bør slutte å bruke eple cider eddik hvis du begynner å se noen tegn til en allergisk reaksjon som utslett, elveblest, hevelse eller kløe.
• Det er tryggest å konsultere lege før regelmessig tar Bragg eple cider eddik.

Bivirkninger av Bragg Apple Cider Eddik

Bivirkninger av Bragg Apple Cider Eddik


Bragg eple cider er sertifisert økologisk, rå og ufiltrert cider. Bragg har vært å gi helseprodukter siden 1912. Det hjelper rense kroppen for giftstoffer, gir glans til håret og hjelper kontroll vekt. Det har blitt brukt til å lindre muskelsmerter, kurere hodepine og lindre sår hals. Det har vært noen dokumenterte bivirkninger av eple cider eddik, men de er sjeldne og vanligvis beskjedent. Informer legen din dersom du opplever noen bivirkninger. Hvis du tar noen medisiner, bør legen også konsulteres før du bruker eple cider eddik.

Tenner

Tannemalje kan bli skadet av det sure innholdet av eple cider eddik. For å unngå dette potensielle bivirkningen, bare drikke eple cider eddik fortynnet i vann. Bruk et sugerør å avlede eddik mot direkte kontakt med tennene. Skyll grundig etter å ha tatt eple cider eddik og følg med en grundig børsting.

Magen

Inges store mengder av eple cider eddik kan forårsake mageproblemer. Dette kan inkludere kvalme, diaré, fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Bland litt honning på med eple cider eddik, eller legge til vann, for å redusere virkningene av cider syre.

Blood

Et lavt kaliumblodnivå har blitt notert som en potensiell bivirkning. Dette kan føre til osteoporose og lav bentetthet. Ikke bruk eple cider eddik hvis du har osteoporose eller bentetthet problemer.

Allergier

Potensielle allergiske reaksjoner kan omfatte elveblest, utslett, kløe, hevelse eller pusteproblemer. Hvis du opplever allergiske reaksjoner, slutte å bruke eple cider eddik umiddelbart og ringe legen din for å diskutere.

Skin

Huden kan bli irritert av full styrke eple cider eddik. Fortynne eddik med vann før påføring for huden din.

Hvordan Bruk Bragg Motion øvelser for Back Pain

Hvordan Bruk Bragg Motion øvelser for Back Pain


I første halvdel av det 20. århundre, Paul C. Bragg, etter å ha fått en lammende barnesykdom, utviklet et system for å leve sunt og øvelser for å redusere ryggsmerter og øke vitalitet. Brukes av ryggsmerter lider i over femti år, leger og fysioterapeuter fortsatt anbefale hans bevegelsesøvelser for å redusere ryggsmerter.

Bruksanvisning

•  Ligg med ansiktet ned på gulvet og plasser hendene på gulvet ved skuldrene. Presse kroppen oppover, løfter hoftene så høyt som du kan mens du holder albuene og knærne. Sakte senke hoftene til en horisontal posisjon, men holde armene og knærne rett og bue hodet bakover. Gjenta bevegelsen tre eller fire ganger.

Anta samme posisjon som i trinn 1 med hoftene høye. Gradvis rocke bekkenet fra side til side mens fokus på å strekke og forlenge ryggraden. Gjenta øvelsen et par ganger før du blir lei. Etter noen dager, vil det bli lettere, men ikke øke hastigheten av bevegelsen.

Recall crabwalk fra barndommen og sitte på gulvet med bena foran deg, bøyd og føttene flatt på gulvet, skulder bredde hverandre. Plasser hendene på gulvet ved hoftene og rotere dem utover. Skyv hoftene oppover, til crabwalk posisjon og prøve å gjøre ryggraden horisontalt med gulvet. Sakte heve og senke hoftene fire eller fem ganger.

Rull til en ball til å forlenge og styrke ryggraden. Ligg på ryggen og bringe knærne i en tuck posisjon, bruke hendene til å ta tak i leggen og trekke bena fast til brystet. Hold stillingen i ti sekunder, og slipp det forsiktig. Gjenta så ofte som nødvendig for å strekke ryggen din.

Endre den posisjonen du gjorde i trinn 1, ved å skyve hoftene opp, men deretter sakte gå rundt på alle fire. Hold magemusklene stramt. Hvis du flytter på hender og føtter er vanskelig, prøv krypende som en baby gjør mens du holder magemusklene kontrakt.

6. Øv på over Bragg bevegelsesøvelser hver dag i en uke eller to, før du begynner å se noen lettelse fra ryggsmerter. Deretter fortsette å gjøre dem to eller tre ganger i uken som en del av en pågående øvelse rutine.

Tips og advarsler

  • Se en lege om ryggsmerter som ikke lindres ved forsiktig strekke og trene for å utelukke andre årsaker.

Bragg eple cider eddik ernæring fakta

Bragg eple cider eddik ernæring fakta


Apple cider eddik har blitt brukt som medisin i flere tusen år. Det er dokumentert at Hippokrates, som er kreditert som far til medisin, selv brukt og anbefalt det som et helsebistand.

Bragg selskapet

Paul C. Bragg grunnla Bragg selskapet nesten 100 år siden. Han trente gullmedalje Olympians som Murray Rose og Betty Cuthbert of Australia. Han hevdet å ha lært mange av verdens helseeksperter om økologisk mat. Bragg-selskap slagord er: "Du er hva du spiser, drikke, puste, tenke, si og gjøre."

Epler og Organic Apple Cider Eddik

Bragg Organic Apple Cider Eddik er sertifisert økologisk og er Kosher. Den inneholder spindelvev-lignende partikler, som inneholder de næringsstoffer som bibeholder de helsemessige verdier av eplene i henhold til alternativ medisin nettsiden bellaonline.com.

Fordi Bragg Organic Apple Cider Eddik er laget av økologisk dyrkede epler som er upasteurisert og vanlige, har den beholdt alle de ernæringsmessige fordelene av epler, ifølge Bragg. Den beholder også den mørke brun-oransje farge på rykende fersk eplejuice.

Ernæring Fakta

En servering størrelse av Bragg eple cider eddik er 1Tablespoon, som ikke inneholder fett, natrium, karbohydrater eller og protein. Det er 11 milligram kalium i hver servering. Kalium er nødvendig for normal nervefunksjon samt holde elektrolytter balanse.

Fordeler

Organisk behandlet eple cider eddik er et alternativ til å spise epler. Jean Carpenter, forfatter, avis spaltist og medisinske korrespondent for CNN, bekrefter at epler har store helsemessige fordeler. I sin bok, "Food Your Miracle Medicine," hun sier at "epler redusere kolesterolet, inneholder anti-kreft agenter, er anti-inflammatorisk, mildt antibakteriell, høy i fiber, er en appetitt suppressant og lindre forstoppelse."

Bragg-selskap ekko hennes funn på sin hjemmeside, sier økologisk eple cider eddik har mange helsefordeler. Selskapet hevder eddik, rik på enzymer og kalium, vil bidra til å bygge et sunt immunsystem, kontrollere vekten, hjelpe på fordøyelsen og støtte en sunn pH balanse. Selskapet antyder det er bra for lindrende sår hals og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hjemmelaget Energy Drink

Ingredienser:

1 til 2 teskjeer Bragg Økologisk Raw Apple Cider Eddik
1 ts av honning
8 gram destillert eller filtrert vann

Denne drinken kan serveres enten varm eller kald. Tilsett eddik og honning i vann, og bland det godt.

For å gjøre det varmt, koke vannet, og hell den i en kaffekopp over cider eddik og honning.

Slik Cure Cold Med Braggs Apple Cider Eddik

Bragg eple cider eddik er laget av økologiske epler og er ufiltrert. Den inneholder "mor av eddik" - tråder av protein molekyler og enzymer. Av denne grunn er det ansett å være en helt naturlig og sunn tillegg til dietten. Det antas at eple cider eddik kan lindre mange av symptomene på forkjølelse og hoste.

Bruksanvisning

•  Bland 1/4 kopp Bragg eple cider eddik med flere spiseskjeer honning, for å smake.

Varme forsiktig på komfyren før honning oppløst.

Ta 1 ss. opptil åtte ganger per dag.

Legg ca 1/4 kopp eple cider eddik til fordamper for lindring av en kiste kald eller bihulebetennelse.

Bland 1/2 kopp eple cider eddik og vann med 1 ts. cayennepepper og 4 ts. honning.

Ta 1 ss. når hosten er dårlig, og 1 ss. ved sengetid.

Gjær-Rash hjemme rettsmidler med eddik

En gjær-infeksjon er forårsaket av Candida-viruset. Candida infeksjon kan forårsake kløe og brennende følelse, spesielt i vaginal regionen. En vaginal gjær infeksjon er den vanligste typen gjær infeksjon, men en infeksjon kan oppstå hvor som helst på kroppen under de rette omstendigheter. Mange mennesker er å snu til alternative metoder for behandling i stedet for over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.

Hvorfor fungerer det

Apple-cider eddik er blitt en svært vanlig hjem rette. Den kan brukes både internt og eksternt for å behandle en soppinfeksjon. Forsiktighet bør utvises ved å bruke eple-cider eddik eksternt som det er veldig sterk og kan irritere huden hvis den anvendes direkte. En av de beste typer eddik å bruke er Bragg Apple Cider eddik.

Hvordan bruke det

En av de mest effektive og enkleste måter å bruke eple-cider eddik for en gjær infeksjon er å legge den til i badevannet. Legg mellom ett og to kopper eple-cider eddik til badevannet som karet fylles opp. Dette vil midlertidig lette ubehag og kan føle avslappende for den enkelte. Suge i vannet i ca 15 til 20 minutter. For alvorlige vaginal candida-infeksjoner, spre åpne vaginal lepper for å gi den terapeutiske vann trenger inn forbi den normale barriere punktet. Hvit eddik er ikke anbefalt for bruk til å behandle gjær infeksjoner, som det kan faktisk mate gjær i stedet for å drepe virusinfeksjon.

Menn kan lider av gjær infeksjoner også. Den gode nyheten er at menn kan også bruke eple-cider eddik for å behandle sine gjær infeksjoner. Gjær-infeksjoner hos mennesker kan forårsakes av en rekke faktorer. Noen ganger kan en mann vil bli infisert med en gjær infeksjon på grunn av seksuell kontakt med en smittet kvinne. Andre typer gjær infeksjoner kan oppstå på grunn av noe så enkelt som iført knebeskyttere å gjøre byggearbeidet. Behandling er ofte de samme (over-the-counter salver og kremer), men eple-cider eddik kan også benyttes for effektivt å behandle en soppinfeksjon i et hann. Bland to spiseskjeer av eple-cider eddik med to liter varmt vann. Forsiktig bade det berørte området (e) med en bomullspinne som er dyppet i eddik / vann-blanding. Blandingen kan også være beruset for å hjelpe rense kroppen fra innsiden og ut.

Candida-infeksjoner kan også skyldes antibiotikabruk. Denne typen infeksjon er vanlig i tider med stress, spesielt hvis immunsystemet er i en dårlig tilstand. Menn, kvinner og barn opplever candida infeksjoner i mange former på grunn av en rekke årsaker. Eddik er den mest vanlige og naturlige (samt billig) fremgangsmåte for behandling tilgjengelig.

Drikk mye vann

Vann er et veldig kraftig middel for noen sykdom eller helseproblem. Drikker masse vann kan bidra til å rense systemet og holde den sykdom-fri. Du bør drikke minst åtte glass vann om dagen, men mange mennesker har behov for å drikke mer vann enn det.

Vannet du drikker bør være fri for giftstoffer, som kan oppnås med bruk av et filtreringssystem. Brita og PUR merker er gode valg. Gjør din forskning for å finne ut hvilke vann-filtreringssystem er riktig for deg; se etter et filtreringssystem som har blitt merket med en ISO-godkjenning, noe som betyr at filteret har vist seg i stand til, og vil vare i den angitte tidsperiode. Avgifte kroppen ved å drikke rikelig med vann i løpet av dagen vil være svært nyttig i å bli kvitt en gjær infeksjon.

Raw Foods for vekttap

Tilberedning av mat i mer enn en kort periode ødelegger mange av de næringsstoffene de gir. Cooking endrer matens kjemiske struktur og begynner å produsere kreftfremkallende. Cooking mat over 116 ° C kan ødelegge mat enzymer. Spise en diett full av rå frukt og grønnsaker, gir viktig næring kroppen din trenger. En rå mat diett er en populær måte for folk å gå ned i vekt. Et slikt kosthold er lav i mettet og trans fett, så det er lett å se hvorfor mange mennesker mister pounds nesten umiddelbart. Du kan spise nøtter, spirer, frukt, grønnsaker, tang, bønner, erter og korn på en rå mat diett. Mange av måltider er fylling og vil også forbedre energinivået.

Godkjent Mat

Ved første øyekast er en rå mat diett svært begrensende; vil imidlertid nøye planlegging og gode oppskrifter gi deg velsmakende, fylling måltider. Du kan spise usaltede nøtter, kokosmelk, urter, gras, sjø grønnsaker, mandel mel, lin kjeks og mutter ost, og noen rå mat dietter inkluderer fisk. Eksperimenter med hva som fungerer best for deg. Alle har sin egen smak. Selv om det kan være rart i begynnelsen, har mange hevdet å utvikle en smak preferanse for rå mat.

Utstyr

Det er diverse utstyr du trenger for å forberede rå mat oppskrifter: En dehydrator med en temperaturinnstilling på mindre enn 116 ° C; en juicer for å gjøre frukt og grønnsaker; en blender for å lage sauser, smoothies og supper. MAS glassene er også nyttig å ha på hånden for lagring av nøtter og voksende spirer.

Frokost

Lag en deilig frokost ved hjelp av rå mat: For havregryn, la 1 ss. av linfrø sitte over natten i 2 ss. vann. I morgen, kombinere 1 banan, 2 epler og 2 ts. av kanel i en blender. Kjør til blandingen har en havremel-lignende konsistens, og server med en duskregn av honning på toppen.

Smoothies er en enkel måte å gå, fordi de kan være blandet kvelden før og tatt med til skole eller arbeid. Bland sammen 1 banan, 2 ss. skrog hamp frø, en pose med frosne bær, en kopp rent vann eller kokosmelk.

Gjør banan pannekaker ved å blande 1 banan, 2 ss. tørket kokos og 1 ss. vann. La dem være i solen for en time og spise.

Lunsj

Lunsj kan gjøres kvelden før og tatt med deg. Peel tre squash med en potetskreller slik at de ligner pasta nudler, og hell 1/3 kopp olivenolje på skrell. I en egen bolle, lage din marinara saus. I blender, kombinere 6 store tomater, 5 soltørkede tomater, 2 pressede hvitløksfedd, 1/2 bunt frisk basilikum, 2 ss frisk oregano, 1 ss. pepper, 1/4 kopp hakket løk, 1/2 kopp olivenolje, 1/4 kopp sitronsaft, 4 pitted datoer, en jalapeño, og 1 ts. salt. Hell over zucchini.

Et annet godt måltid er avocado, gulrot og spinat suppe. Sug en avocado, 1 gulrot, 1/4 kopp mandler i vann over natten. Kombiner i blender med 1/4 kopp baby spinat, 1 fedd hvitløk, 1 ss. ingefær, 1/4 kopp sitronsaft, 1 ts. cayenne pepper.

Middag

Hvis du velger å spise sjømat, er dette oppskriften for deg. Toppen en 1/2 pund av tynne skiver rå tunfisk med en saus laget i blender. Bland sammen seks hansker hvitløk, 4 ss. olivenolje, 1/4 kopp sitronsaft og 1/4 kopper koriander. Krydre med salt og pepper.

Pare denne retten med en tang salat rik på jod. Du vil ha en rett som smaker som den kom rett ut av en sushi restaurant.

For en stor burger, kombinerer følgende i blender: 1 stort terninger rødløk, 1 hakket rød paprika, 3 skiver gulrøtter, 1 hode blomkål, 1 kopp brokkoli, en kopp gjennomvåt mandler (minst 24 timer med soaking er nødvendig), 1 kopp solsikkefrø (gjennomvåt seks timer), 1/4 kopp sesamfrø (gjennomvåt seks timer), 5 fedd hvitløk, 2 ss. Braggs krydder og en kuttet opp jalapeño. Form til karbonader og stek i dehydrator ved 105 ° C i 13 timer. Flip etter seks timer å koke hele veien gjennom.

Din Diet

Under første par ukene, vil du raskt miste vekt. Det er viktig å drikke mye vann. Utøve moderat, og avstå for å få for mye sol. Ring legen din dersom du har tegn til svimmelhet eller vondt i magen. Spis alle måltider. Det er ikke bra å hoppe over måltider på en rå mat diett. Snart vil kroppen din begynne å brenne fett, og du vil bli Shedding pounds.

Raw Diet for Adrenal Fatigue & Candida

Binyretretthet er hovedsakelig anerkjent av den alternative helsefeltet som en tilstand hvor kjertlene ikke produserer nok hormoner. Candida er en sopp som finnes i kroppen; imidlertid en overvekst fører til en rekke problemer. Begge forholdene deler mange av de samme symptomene som trøtthet, muskelsvakhet og fordøyelsesproblemer. Kosthold og ernæring er et viktig element ved behandling av disse forholdene. Finn ut hva rå mat diett er best for herding binyretretthet og candida.

Årsaker til Adrenal Fatigue og Candida

Et dårlig kosthold kan forverre eller forårsake problemene som provoserer candida og binyretretthet. Candida er en gjærsopp som trives i sukkerholdige miljøer. Mat som sopp, raffinert sukker, bearbeidet mat, bakevarer, meieriprodukter, syltet mat og eddik gjør at candida å overpopulate fordøyelsen og endetarmskanalen. Sukker, mye fett matvarer, meieriprodukter og stress også undertrykke immunsystemet. Stress er en av de viktigste komponentene i adrenal tretthet. Binyrene produserer hormoner som hjelper kroppen takle stress. Hvis personen undergår langvarig stress, produksjonshastigheten av disse hormonene avtar. En person kan være å spise en dårlig diett for å takle stress og vind opp med binyretretthet og oppmuntre veksten av candida. Rå mat er blottet for mange av de matvarer som reduserer immunforsvaret helse. Mange mennesker på diett avtale med både veksten av candida og stress som mat steder på kroppen sin.

Raw Foods Diet

En rå mat diett er blottet for meieriprodukter og animalske proteiner. Troen bak dietten er at oppvarming av mat utover 116 F ødelegger næringsrike enzymer i frukt, grønnsaker og nøtter. Enzymer er viktige for kroppen, fordi de hjelper til fordøyelsen. Ved å hindre enzymene i å bli ødelagt, matvarer har en høyere næringsverdi. Dietten består av spirer, frukt, grønnsaker, korn, hav grønnsaker og nøtter. De med en overvekst av candida finne denne dietten nyttig, fordi det er gratis for de fleste av de matvarer som hjelper gjær vokse. Binyretretthet pasienter vedta denne dietten, fordi den ikke inkluderer de matvarer som demper immunsystemet og føre til mer stress.

Ting å spise

Start morgenen med en mutter smoothie. Suge en kopp mandler i vann over natten i kjøleskapet, slik at de vil spire. Spirende lar mandel å delvis spire, som er tenkt å øke sin næringsverdi. Bland sammen mandelmelk, spiret mandler, vanilje fra en vaniljestang og is. I tillegg må en grønnsak drink med tomater, gulrøtter, selleri, en dash av Tabasco og sellerisalt. Til lunsj måltid, lage din egen veggisburgere forhånd. Å lage din burger, satt en dehydrator for 105 grader. Følg linken for oppskriften funnet i referanser. Flip din burgere etter fire timer og ta ut etter fem timer. Lag en rask lunsj ved å lage en salat av nøtter, frø, salat, grønnsaker og kaldpresset olivenolje med Braggs aminosyrer. Andre hovedrett ideer inkluderer blande strimler av squash med pesto eller stuffing jalapenos med guacamole. Eksperimenter med disse oppskriftene å finne noen som oppfyller dine behov for å redusere candida og øke binyrene.

Eddik Løsninger for Weight Loss

Det er mange helsemessige fordeler som kommer fra forbruk av eddik, en praksis spores tilbake til 5000 f.Kr. da eddik, laget vin, ble først brukt til smaken eller pickle mat. I antikkens Hellas, Hippokrates, kjent som far til moderne medisin, ga pasientene eple cider eddik med honning for å kurere mange sykdommer. Å miste vekt var og fortsetter å være en av eple cider eddik er hyggelige bivirkninger.

Slik fungerer det

Apple cider eddik er alkalisk. Tar det i vann forårsaker kroppens pH-nivåer for å bli mer basisk, noe som er nødvendig for helsen. PH-verdier måle surhet og alkalitet av et produkt, mat eller blod.

En 2005 studie ledet av Carol S. Johnston, Ph.D. ved Arizona State University viser hvordan økningen av blodsukkeret går tregere når eple cider eddik er tatt internt, før du spiser mat som er høy i karbohydrater. Denne studien viser at eple cider eddik bidrar til å forebygge type 2-diabetes og bidrar til å miste vekt.

Oppskrift

For vekttap, ta en til to teskjeer av eple cider eddik i åtte gram vann før hvert måltid. Hvis du ikke liker smaken, ta ett eple cider eddik kapsel før hvert måltid i stedet. Hver kapsel tilsvarer to teskjeer av eple cider eddik. Tabletter er også tilgjengelig.

Som et alternativ, legge til "rå honning, blackstrap melasse eller ren lønnesirup" for å blidgjøre eple cider eddik og vann, ifølge Patricia Bragg, levetidsforlengelse ernæringsfysiolog, forfatter og helse og fitness-ekspert.

Blidgjøre eddik med 2 til 4 dråper stevia hvis du er diabetiker, antyder også Bragg. Stevia er en naturlig urt 300 ganger søtere enn sukker uten bivirkninger, som du finner i alle naturlige helsekostbutikker og på nettet.

Kjøpe økologisk eple cider eddik flasker eller kapsler på en naturlig helsekost butikk. Regelmessig eple cider eddik fra dagligvarebutikken fungerer også, men skyet, økologisk variasjon inneholder mer vitaminer og antioksidanter, som bidrar til å styrke immunforsvaret.

Under kalde, vinterdager, ta eple cider eddik i varmt vann og drikk det.

Vekttap

Du vil gå ned i vekt å ta eple cider eddik daglig på en jevn basis og til en sunn rate. Ifølge DC Jarvis, MD, forfatter av "folkemedisinen": "Hvis en kvinne hvis kjolen sitter tett vil nippe til to teskjeer av eple cider eddik i et glass vann til hvert måltid, vanligvis hun vil finne på slutten av to måneder at hun kan ta henne kjole i en tomme på waistline. På slutten av to måneder, vil hun være i stand til å ta det i en annen tommer, og ved slutten av den femte måned enda en tomme ... Tapet av vekt vil skje gradvis. "

Dr. Jarvis sier at du ikke trenger å endre kostholdet ditt, bare unngå matvarer du vet vil legge vekt. Spis et sunt og balansert kosthold for de beste resultatene.

Advarsler

Vær forsiktig når du kjøper eple cider eddik tabletter. I 2006 fant forskere fra University of Arkansas School of menneskemiljøvitenskap disse tablettene kan ikke inneholde noen eple cider eddik, men heller sitronsyre. Også forskerne oppdaget gjær eller mugg i mange av disse tablettene, som er skadelig for helsen din.

Rådfør deg med legen din før du tar eple cider eddik internt, spesielt hvis du har en historie med medisinske sykdommer.

Unngå eple cider eddik hvis du tar blodfortynnende som warfarin (Coumadin) siden dette eddik også tynner blodet.

Svelte Diet

Svelte Diet


Svelte vekttap plan ble utviklet av Florida baserte legen Dr. Richard Bragg. Konseptet er å få kontroll over den varierende insulinnivået i kroppen som påvirker krav til sukker og karbohydrater. Dette oppnås ved en kombinasjon av appetittdempende midler, kosthold, vitamin injeksjoner og medisinsk tilsyn.

Første fase

En første konsultasjon innebærer måling av blodtrykk, kropps-fettprosent og nåværende vekt, sammen med blod-screening. Ved hjelp av reseptbelagte medikamenter, vitamin injeksjoner, dietter og ukentlig tilsyn, blir fremdriften av vekttap overvåkes inntil målet vekt er oppnådd.

Andre fase

Bragg kaller dette Transitional skritt for å oppnå '' Zone Wellness. '' Ukentlig tilsyn forsterker deltakerens ønske om å opprettholde kroppsvekten oppnås gjennom programmet. Det vil være pågående kontroller av blodtrykk, vekt og fettprosent, sammen med vitamin injeksjoner og medisiner.

Tredje fase

Dette er kjent som langsiktig vedlikeholds Step. Kontinuerlig overvåking på månedlig basis bidrar til å hindre regresjon og vektøkning. Deltakerne får uansett informasjon og oppmuntring er nødvendig for å leve i '' Zone. ''

Betraktninger

Selv om hevde en høy suksessrate, sier Bragg at dette regimet ikke kan fungere for alle. Han peker også i søknadsskjemaet at akkurat som fedme bærer en høyere risiko for helseproblemer, så bruk av appetittdempende midler og andre medisiner kan ha bivirkninger som kan til tider være alvorlige eller livstruende.

Acid Reflux Cures uten medisiner

Acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), oppstår når den nedre esophageal sphincter ikke lukkes og mage væske ryggen opp i spiserøret, som transporterer mat fra munnen til magen. Konvensjonelle løsninger består av antacida eller reseptbelagte legemidler for å nøytralisere syren i magen, men disse har bivirkninger fra diaré til gastrisk atrofi, og bare maskere symptomene, ikke kurere sykdommen.

Symptomer

Acid reflux er lik halsbrann ved at det fører til en brennende følelse i brystet eller halsen. Halsbrann som oppstår jevnlig er sannsynlig sure oppstøt og kan til slutt føre til mer alvorlige helseproblemer. Andre symptomer er heshet, følelsen av å ha mat fast i halsen, tørrhoste og dårlig ånde.

Årsaker

Helicobacter pylori, en bakterier som normalt er tilstede i magen, forårsaker syre refluks i noen mennesker når det er for mye til stede, og det råder overproduksjon av mavesyre. Flere faktorer kan provosere acid reflux: røyking, stress, overvekt eller gravid, samt visse matvarer som sitrusfrukter, koffein, alkohol, stekt mat, løk, krydret mat og tomat-baserte matvarer.

Løsninger

Antacida og spesielt reseptbelagte legemidler som "Purple Pill" undertrykke mengden av saltsyre i magen, noe som forstyrrer din evne til å fordøye maten hensiktsmessig og gjør situasjonen verre i det lange løp. I stedet spiser mindre måltider, ikke legg deg ned i tre timer etter et måltid og kutte ut eller redusere utløse mat og atferd. I tillegg kan du:

Drikk rikelig med vann hver dag for å fortynne syre og nøytralisere pH i magen.

Ta probiotika daglig for å styrke de gode bakteriene i magen, som vil hjelpe bekjempe de dårlige bakteriene.

Spis et fedd rå hvitløk hver dag. Det er antibakterielle, slik at det eliminerer Helicobacter pylori --- bare bakterier i mage som ikke kan bli drept av saltsyre.

Apple cider eddik er en annen naturlig antibakterielle middel for å senke pH-nivået i kroppen din, bidrar til å nøytralisere magesyre. Sørg for å få økologisk eple cider eddik, som Bragg-tallet, med "mor" i det --- dette stoffet inneholder de helbredende enzymer. Bland 1 til 3 ts i et glass vann og drikk det 30 minutter før et måltid.

Ginger root absorberer magesyre og beroliger muskelspasmer. Du kan finne disse kapslene til din lokale helsekost butikk.

Tips / advarsler

Ignorerer eller løse for å bare leve med problemet er ingen løsning --- ubehandlet acid reflux kan føre til betennelse og arrdannelse i spiserøret, pusteproblemer, blødninger, sår eller spiserørskreft.

Matvarer som inneholder mye jern

Matvarer som inneholder mye jern


Jernmangel er den ledende nærings-mangel blant amerikanere, inkludert barn, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Jern er nødvendig for produksjon av hemoglobin som transporterer oksygen fra lungene til resten av kroppen. Hvis du ikke får nok jern, kan du oppleve sløvhet, uklar tenkning, kortpustethet, redusert produktivitet og hodepine. Du kan også bli kaldt lett. Barn med utilstrekkelig jerninntak risiko kognitiv forsinkelse og atferdsproblemer. Øke jern absorpsjon ved å forbruke høy jern matvarer med vitamin C.

Sjømat og kjøtt

Fem små muslinger inneholder omtrent 150 prosent av den daglige verdi (DV) for jern. For bare tredjedel av en kopp hermetisert kokte muslinger inneholder 110 prosent eller dine daglige jern behov. Hvis du foretrekker reker, må du betale for 15 prosent DV for 4 gram - om hva du ville få fra 3 gram rødt kjøtt.

Spinat

En kopp kokt spinat leverer 35 prosent av den daglige verdi for jern. Prøv sautéing den med hvitløk og kaste med ris eller pasta og pinjekjerner. Spinat er også en stor pizza pålegg og lasagne ingrediens.

Melasse

Forbruker en spiseskje av blackstrap melasse vil bidra 15 prosent til dine daglige jern behov. Prøv å blande den med melk for en søt godbit (varm eller kald). Du kan også prøve å lage en Braggs® energidrikk: legge en til to spiseskjeer med melasse til samme mengde eple cider eddik, deretter fortynnes med vann.

Raw gresskarkjerner

En enkel måte å øke jerninntak er å legge en kvart kopp rå gresskarfrø til ditt daglige kosthold. Når spises rå, vil de gi deg 30 prosent av det daglige verdi. Hvis du foretrekker dem stekt, vil du få omtrent halvparten.

Beans

Slå bønner i hummus, kaste dem i en salat, rull dem inn i en burrito eller gjøre noen chili for å tilfredsstille en annen 8 prosent av jern behov. Servering størrelse for bønner er en halv kopp.

Edamame

Edamame er tender baby soyabønner som du kan koke rett i pod eller kjøpe allerede avskallede. En kopp i skallet gir 20 prosent av det daglige jernbehov. Disse gjør en god matbit eller forrett, og barna kan nyte dem som fingermat. Også se etter dem i frosne grønnsaksblandinger.

Tempeh

Med 15 prosent per porsjon, kan Tempeh hjelpe deg legge til mer jern i kostholdet ditt. Tempeh, en gjæret soya produkt med en meaty tekstur, kan grilles eller tilberedes i en panne med litt olje. Den kan brukes på smørbrød, salater eller som på en rask finger mat når servert med en kremaktig dressing eller majones. Det går også godt i stek og stuinger, hvor det vil suge opp juice og smaker som en svamp uten å miste sin tekstur.

Apple Fruit Fakta

Apple Fruit Fakta


Epler er et viktig produkt over hele verden. Epler oppsto på land mellom Kaspihavet og Svartehavet. Eplet er den nest mest produktive frukt i USA og dette seeded frukt kan produseres hele året.

Geografi

Epler vokser i hver av de 50 statene. USA, Tyrkia, Kina, Italia og Polen produsere flest epler per år i verden.

Typer

Det er minst 7,500 forskjellige typer av epler dyrket i verden. De mest populære varianter i USA inkluderer den røde deilig, Granny Smith, Fuji, galla, honeycrisp, Roma og MCINTOSH epler.

Ernærings Info

Epler gi fem gram fiber per middels stor frukt. Skinnet inneholder de fleste av denne fiber, så vel som antioksidanter, som bidrar til å redusere virkningene av cellulær skade.

Bruksområder

Epler brukes for eplesider, paier, syltetøy, kaker, pureer, juice, voks, smør og eddik. Om lag 60 prosent av epler selges fersk per år, mens den andre 40 prosent sving inn Apple-produkter.

Fun Fact

Bare fordi du plante et frø fra en bestemt variasjon av eple betyr ikke at frøet vil produsere samme type epletre.

Liste over Foods høy i Fenoler

Liste over Foods høy i Fenoler


Fenoler, som er naturlig forekommende forbindelser som finnes i nesten alle matvarer, gi maten sin lukt, smak og farge. De kan også trekkes ut eller syntetisert av produsenter for å bidra til å bevare mat og forbedre sin smak. Det er mer enn 500 forskjellige forbindelser og flere metoder for måling av dem, noe som gjør det vanskelig å angi nøyaktig fenol innholdet i næringsmidler. Dette fører til høy, middels eller lav-fenol mat klassifikasjoner.

Frukt og frukt produkter

Flere varianter av frukt har høye nivåer av fenoler inkludert epler, aprikoser, alle bær, røde druer, nektariner, appelsiner, fersken, plommer, mandariner og tomater. Ifølge artikkelen "Fenol Antioxidant kvantitet og kvalitet i matvarer: frukt," et team ved Scranton University i Pennsylvania, fant at når man sammenligner den ferskvekt av frukt, tyttebær hadde en mye høyere total fenol nivåer enn noen annen frukt som ble testet.

I tillegg matvarer laget av high-fenol frukt, for eksempel juice, vin, sherry, eplesider og eddiker, inneholder store mengder fenoler.

Nøtter

Mandler og peanøtter er de eneste nøtter anses å være høy i fenoler.

Krydder

Chili, nellik og paprika inneholder betydelige mengder av fenoliske forbindelser.

Beans

Bønner, som kaffe, kakao og carob, er alle høyt i fenoler. Alle spiselige varer som inneholder disse bønner, som for eksempel sjokolade, også inneholde høye mengder av fenoler.

Hvordan du skal vaske friske grønnsaker

Hvordan du skal vaske friske grønnsaker


Heldigvis trenger du ikke å lete lenge for å finne det du trenger for å rengjøre din frukt og grønnsaker. Det er også veldig enkelt og veldig billig å gjøre. Fancy vegetabilske rengjøringsmidler du kan se i dagligvarebutikker er ikke nødvendig. Tar bare et par minutter å vaske råvarer vil holde deg og din familie sunn og gi deg fred i sinnet. \ NI tilfelle du lurer på hvor viktig det er virkelig å vaske produsere, er på grunn av kjemiske plantevernmidler som brukes hovedgrunnen på all vanlig produsere du ser i dagligvarebutikker. Selv økologiske grønnsaker er utsatt for forurensning, vanligvis som følge av usikker bruk av folk som håndterer det mer enn økologisk landbruk selv (økologiske bønder må følge svært strenge retningslinjer).

Hvordan du skal vaske friske grønnsaker

Forberede vaske

•  Kom deg ut en stor, plast tallerken pan reservert kun for vask frukt og grønnsaker. Hvis du ikke har en, ville en stor bolle gjøre.

Legg nok kjølig eller kaldt vann til å dekke grønnsakene du vil være i vask.

Du kan velge å bruke eple cider eddik (for eksempel Heinz eller Bragg-tallet), eller natron (for eksempel Arm & Hammer). Hvis du bruker eple cider eddik, hell i ca 3 spiseskjeer per liter vann. Hvis du velger å bruke natron, strø ca 3 ss til vannet. \ NAnother fin måte å rense grønnsaker, er å legge til eple cider eddik i vannet, og hell i et par spiseskjeer av hydrogen peroxide (billig typen du ser på apotek). Denne kombinasjonen vil virkelig få grønnsaker sqeaky ren.

Vaske grønnsakene dine

Legg grønnsakene og la dem trekke i ca 5 til 10 minutter. Pass på at du tidligere har lagt til nok vann til å dekke grønnsakene.

Bruk en grønnsak børste til å skrubbe skitt fra grønnsaker med huden, slik som poteter, neper, eller gulrøtter. Selleri kan være svært skitne som bugs og skitt er fanget og skjult i selleri ribber. En grønnsak pensel vil lett rengjøre den. Vegetabilske børster kan finnes på din lokale dollar butikken eller dagligvarebutikk.

Etter vask, skyll grønnsakene dine. Ferske grønnsaker er nå ren og klar til å være forberedt på å spise.

Hint

  • Hvis du vasker salat, vaske salat blader bare som du trenger dem, heller enn å vaske hele hodet av salat. Dette beholder alle vitaminer og mineraler i salaten før du er klar til å spise det. \ NAlways suge grønnsaker før du skjære eller hogge dem opp. Dette beholder også vitaminer og mineraler i maten.
  • Pass på at du bruker natron, for eksempel Arm & Hammer, ikke bakepulver. Disse er tilsvarende, men forskjellige produkter. Selv om bakepulver ikke vil skade deg, vaske produsere i natron er mye mer effektivt.

Hvordan behandle Helvetesild Med Apple Cider Eddik

Hvordan behandle Helvetesild Med Apple Cider Eddik


Apple cider eddik er en "naturlig forekommende antibiotika og antiseptisk som bekjemper bakterier og bakterier," ifølge Bragg Health Products, og har utallige aktuell og interne bruksområder. En slik anvendelse er for behandling av helvetesild og vannkopper. Begge sykdommer er forårsaket av samme herpes virus og deres kløe symptomer kan bli beroliget med eple cider eddik.

Hvordan behandle Helvetesild Med Apple Cider Eddik

Lokal applikasjon

•  Sug bomull ball (er) med eple cider eddik.

•  Påfør forsiktig bomull ballen (e) til berørte områder og la det trekke inn.

Gjenta som nødvendig til symptomene forsvinner.

Bading

Fyll badekaret med varmt vann.

Mål en kopp eple cider eddik og legge til vannet.

suge i karet for lindrende lettelse.

Hint

  • Begge behandlinger kan benyttes for vannkopper og helvetesild. Pass på at du kjøper eple cider eddik med "mor". "Moren" er en cobwebby substans består av kraftige enzymer. Apple cider eddik som ikke inneholder "mor" har blitt strippet for disse enzymene og har svært få helsemessige fordeler.

Hvordan Naturligvis Rens din Blood

Blodet er den viktigste fluid i kroppen. Tap av store mengder blod fører til døden. Blod blir transportert i hele kroppen via vener, arterier og blodkar, alle deler av det vaskulære system. Blod er viktig fordi den bærer næringsstoffer og oksygen til alle deler av kroppen. Blodet er også ansvarlig for å fjerne avfallsstoffer fra vev og organer. Holde blodet rent hjelper deg å holde deg frisk. Det er noen naturlige måter å rense kroppen som er gunstig for å opprettholde helse.

Hvordan Naturligvis Rens din Blood

drikke. Å drikke mer væske gir kroppen en rikelig tilførsel av hovedkomponenten av blod. Drikkevann hjelpemidler også i spyle ut blodet og fjerne skadelige bakterier, sopp, parasitter og andre partikler som kan være i blodet. Vann utvanner også noen giftige stoffer som kan være i blodet. Artikkelen "Vann, vann overalt --- Hvor mye bør jeg drikke?" på American Dietetic Association hjemmeside antyder drikker rundt 10 kopper væske hver dag.

•  Rengjør blod. Som et viktig fluid for å opprettholde liv og helse, er det urter som er vist å være effektive i å rense ut blodet. Artikkelen "Urter Nyttige i Avgiftning" på Healing Daily nettstedet antyder løvetann, rødkløver og storborre som blodrensemidler. Med urter, vær forsiktig og ta bare en av gangen. Hvis du har spørsmål om dosering følg instruksjonene på etiketten eller rådføre seg med en herbalist.

Rengjør nyrene. Nyrene er en del av urinveiene. Nyrene gi mange nyttige funksjoner for kroppen, men en av dens viktigste er filtrering av blod. Nyrene rense blodet flere ganger om dagen, fjerne overflødig væske og skadelige avfall. Men hvis nyrene ikke fungerer godt på grunn av sykdommer som nyrestein, cyster eller infeksjon, er blodet ikke renset godt. Usunn blod løpe gjennom kroppen kan føre til en rekke sykdommer. Drikker masse vann hjelper til å skylle ut nyrene og blæren, men det gjør vanndrivende urter som forårsaker kroppen til å produsere mer urin. Artikkelen "6 Urter for Nyre Cleanse" på vitaminer til Helse hjemmeside antyder UVA Ursi treneren gress, og kjerringrokk. Ta kun en urt om gangen. Følg instruksjonene på etiketten for riktig dosering.

•  Vurder en rask. En rask fremmer selvhelbredelse. Fordøyelsessystemet krever mye energi for å fordøye maten. Under en rask, er denne energien brukes av kroppen for selvrensende. Artikkelen "Fasting for Detox" av Patricia Braggs på Pure Inside Out nettstedet anbefalt en ett til tre dagers faste. Enda en kort fort vil rense hele kroppen, inklusive blodbanen.

Bruk proteolytiske enzymer. Proteolytiske enzymer er naturlige produkter som selges på nettet og i helsekostbutikker. Enzymene bryter ned organisk avfall. Dette bidrar til å rense blodet. Artikkelen "proteolytiske enzymer" av John Barron på Nærings helsesenter nettside sier at blodet er avhengig av enzymer for å fungere skikkelig. Mr. Barron sier enzymene rense blodet av "smuss" og "forbedrer effektiviteten av prosessen."