Digidexo.com

kulturmelk og refluks

Symptomer på nyre refluks hos barn

Nyre reflux er en tilstand også kjent som vesikoureteral refluks, og det oppstår når urinen sikkerhetskopierer fra blæren til nyrene. Normalt, urinlederne bare tillate urin å flyte vekk fra nyrene, men noen ganger barn er født med en defekt som gjør at urinen å flyte begge veier. Denne tilstanden kan skade nyrene over tid. Ofte nyre reflux vinner av seg selv etter den tid et barn fyller fem, men noen ganger kirurgiske inngrep er nødvendig.

Urinveisinfeksjoner

Normalt gjør barn under 5 år ikke får urinveisinfeksjoner i det hele tatt. Imidlertid vil de med nyre tilbakeløp få dem ofte.

Urin haster

Barn med nyre reflux kan plutselig føler behov for å urinere, og kan noen ganger ikke har nok advarsel for å komme til toalettet i tide.

Urininkontinens

Barn med nyre reflux kan våt sine bukser ofte.

Sildrende Urin

Urin kan piple eller drible fra blæren ofte.

Komplikasjoner

Tilbakevendende nyre infeksjoner kan føre til permanent skade nyrene og arrdannelse.

Årsaker til gastroøsofageal refluks hos nyfødte

Gastroøsofageal refluks hos nyfødte er en vanlig tilstand som din lille kan lide. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, "mer enn halvparten av alle barn vil utvikle denne tilstanden i løpet av de tre første månedene av sitt liv." Etter den tid et barn er to, symptomer fra tilstanden vanligvis løse. De mest kjente symptomer på tilstanden årsaken spytter opp (spesielt etter spising), oppkast (i eldre spedbarn), hoste og tungpustethet, irritabilitet (spesielt om natten), ikke å opprettholde vekten, og blod i avføringen.

Årsaker

Når du svelger mat, spiserøret og nedre mage (esophageal sphincter) slapper som du tar i mat. I et spedbarn, er denne refleksen helt umoden. I spedbarn, åpnes spiserør og esophageal sphincter til feil tid. Som et resultat av innholdet fra babyens mage strømme tilbake opp gjennom spiserøret og ut av babyens munn. Ifølge Mayo Clinic, kan luftbobler hjelpe presse matvare innholdet opp, samt din spedbarn å spise eller drikke for fort.

Rap

Rap spedbarn regelmessig under feedings kan redusere ditt barns sjansene for spytter opp ofte eller utvikle luftbobler. Hvis du amme, rape barnet ditt før du bytter mellom bryst. Hvis du flaske fôr, rape spedbarn etter hver to til tre gram. Dette vil bidra til å holde luftbobler fra å bygge opp i den lille magen. Også holde feedings små, og gjøre dem hyppig. Ifølge Mayo Clinic, mate barnet ditt en unse av formel (hvis barnet er flaske matet), eller begrense fôring til ett bryst (hvis ammet). Hvis din lille man spiser for mye, eller ikke burped, kan dette føre til symptomer på GER.

Flaske Nipples

Noen ganger bruker feil størrelse flasken brystvorten når mating med flaske, kan bidra til spedbarn GER. Hvis brystvorten er for stor, kan store mengder melk svelges. Hvis brystvorten er for liten, vil barnet ditt bare svelge i store mengder luft, som kan forårsake luftbobler til å akkumulere i sin buk. Også sjekke om en flaske brystvorte er riktig størrelse, hold flasken opp ned. Bare noen få dråper melk skulle falle ut. Hvis melken driblet raskt, er størrelsen for stor. Hvis melken ikke kommer ut i det hele tatt, er nippelen for liten.

Mate Sitting Up

Prøv ikke å mate babyen i oppreist stilling. Etter at du har matet den lille, sørg for å rape. Holde den lille sitter opp for minst 15 til 30 minutter mens maten begynner å bosette seg. Ifølge Mayo Clinic, ikke sette den lille i en sving, eller leke med barnet ditt. Hvis maten ikke er lov til å bosette seg, er den lille ansvarlig for å regurgitate innholdet i maten.

Advarsel

Varierer sjelden kan symptomene på GER føre til alvorlige komplikasjoner. Men hvis du merker at den lille ikke er i stand til å få vekten nødvendig for deres aldersgruppe, eller de nekter å spise i det hele tatt, dette krever øyeblikkelig legehjelp. Andre årsaker til bekymring puster problemer, for eksempel hyppige anfall av hoste, tungpustethet, eller gisper. Hvis babyen er stadig irritabel, vrir seg i smerte ofte (sine tilbake buer, nakke stivner), spytter opp hele tiden, eller har fortsatt natt oppvåkninger (med gråt og skriking), ta den lille til en barnelege for omsorg. Kontinuerlig GER, kan forårsake blødninger og irritasjon i spiserøret, samt arrdannelse som kan føre til vanskeligheter med å spise.

Symptomer på gastrisk refluks

Symptomer på gastrisk refluks


Symptomer på gastrisk refluks kan vare i noen minutter eller timer. Gastrisk refluks kan vanligvis håndteres med enkle antacida. Hvis det skjer for hyppig kan det oppstå skade på spiserøret oppstå. Det kan være en underliggende problem, noe som gjør et besøk til legen viktig. Lær hvordan du kan unngå mage reflux og hindre senkomplikasjoner.

Identifikasjon

GERD stammer fra oppgulping av mat og væsker fra magen i spiserøret. Tungpustethet og hoste kan oppstå hvis små mengder væske finne veien inn i lungene og forårsake irritasjon.
Det vanligste symptomet er halsbrann. Dessverre, for mange folk nå for en syrenøytraliserende ved utbruddet av et hjerteinfarkt eller angina, to forhold som etterligner GERD symptomer.
Halsbrann er forårsaket av svikt i lukkemuskelen som ligger ved enden av spiserøret. Normalt stenger den nedre esophageal sphincter (LES). Når magen er for full, eller en hiatal brokk er til stede, gjør mageinnholdet ikke reise ned - de kommer opp igjen, spesielt når du ligger nede. Magesår kan også forårsake halsbrann.
En viral sykdom kan føre til betennelse i slimhinnen i magen og spiserøret. Symptomene kan være halsbrann.
Spedbarn reflux ofte. Det er det som gjør dem spytte opp, siden LES ikke er fullt utviklet.

Funksjoner

Gastric reflux skjer med nesten alle, og er normalt. Problemet er når det vedvarer. Hvis du har hyppige halsbrann, må det tas opp med et besøk til helsepersonell. Enkel gastrisk refluks bør bare skje på anledningen. Det bør være overkommelig og årsakene skal lett identifiseres.

Effekter

Over tid, kan reflux erodere slimhinnen i spiserøret. De verste symptomene føre til sårdannelse og blødninger, som kan bli en nødsituasjon. Sår krever behandling med reseptbelagte medisiner. Hiatal brokk kan forårsake problemer, men det er ikke en vanlig bidragsyter til gastrisk refluks.

Advarsel

Aldri overdriv noen syrenøytraliserende, inkludert natron. Til slutt, vil magen overkompensere, forårsaker en ond sirkel av mer halsbrann og produsere mer syre. Bruke hjemme rettsmidler med måte. Hvis de ikke fungerer, snakke med legen din.
Antacida kan inneholde magnesium og kan påvirke opptaket av medisiner. Finne en langsiktig løsning er viktig for hyppig gastrisk refluks.

Forebygging / løsning

Gå ned i vekt. Fedme er kjent for å forårsake mage reflux, som er røyking. Unngå krydret mat og store måltider sent på kvelden. Det er viktig å holde seg oppreist hvis du er utsatt for halsbrann etter et måltid. Alkohol forårsaker refluks, og bør unngås særlig sent på kvelden.

Trening er viktig for ventrikkeltømming; ta en tur før du spiser for å stimulere stoffskiftet.

Ernæring Forvaltning av gastroøsofageal refluks

Forskjellige matvarer og drikkevarer kan utløse gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), som refererer til tilbakestrømning av magesyre i halsen. Men heldigvis, kan kosttilskudd endringer raskt lindre symptomer og stoppe reflux.

Symptomer

Halsbrann er et typisk symptom på gastroesphageal refluks. Men i tillegg til en brennende følelse eller smerte i brystet, vanlige tegn på reflux inkluderer en kronisk tørr hoste, sår hals, kvalme, magesmerter og oppkast.

Time Frame

I gjennomsnitt, symptomer på GERD utvikle umiddelbart etter å ha spist et måltid eller drikke enkelte drikker.

Betraktninger

Mat er en vanlig syre reflux trigger, og håndtere denne sykdommen innebærer endring i kostholdet. Eliminering av visse matvarer fra kosten som fet mat, stekt mat, krydret mat, sitrus mat hvitløk, koffein, løk og tomat-produkter kan forbedre tilstanden din og stoppe reflux helt.

Forebygging / løsning

I forbindelse med å gjenkjenne matvarer som forårsaker GERD, mink maten porsjoner kan hjelpe lindre symptomene. Spise mindre forhindrer overspising, som er en nøkkelfaktor i gastroøsofageal reflukssykdom. Konsumere 05:56 små måltider om dagen.

Expert Insight

En sunn kroppsvekt kan avverge og reversere reflukssykdom (ekstra vekt legger press på magen og stimulerer tilbake flyten av syre). Redusere fett, kalori-og sukkerinnhold kan hjelpe deg å kaste ekstra pounds og få kontroll over gastroøsofageal refluks.

Hvordan behandle gastroøsofageal refluks

Etter spising, kan mat og væske forlater magen og ryggen strømme inn i spiserøret. Denne forekomsten vanligvis signaliserer gastroøsofageal refluks eller GERD - en vanlig fordøyelses tilstand. Symptomer på GERD variere. Men de fleste som lider møter halsbrann, kvalme, hoste og oppgulp. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til esophageal kreft. Men heldigvis, det finnes enkle og raske måter å behandle gastroøsofageal refluks.

Hvordan behandle gastroøsofageal refluks

•  Redusere produksjonen av magesyre. Flere medisiner er tilgjengelige for å redusere og nøytralisere magesyre. Ta over-the-counter antacids å kontrollere symptomer på GERD, eller snakke med legen din om en resept syre nøytraliserende.

Ta visse matvarer fra kostholdet ditt. Matvarer kjent for å utløse gastroøsofageal refluks omfatter kullsyreholdige drikker, sitrus mat, tomat-baserte matvarer, stekt mat, sjokolade og koffein. Pinpoint matvarer som utløser symptomene dine, og eliminere disse fra kostholdet ditt.

Reduser kroppsfett. Ekstra vekt i magen øker risikoen for GERD. For å behandle reflux, opprettholde en sunn vekt. Spise en lav-fett diett og begynner en øvelse regime.

Spis minst to til tre timer før sengetid. Spise sent kan utløse GERD. Forbli i oppreist stilling etter å ha spist mat, og la din mat å fordøye før du går til sengs.

Hev sengen. Gastroøsofageal refluks symptomer kan forstyrre søvnen. For å stoppe tilbake flyten av magesyre mens du sover, heve hodet av sengen seks til ni inches. Denne manøveren løfter hodet og holder mat og væske i magen.

Hint

  • Bruk en sement eller tre blokk å heve hodet av sengen.

Refluksøsofagitt Behandling

Refluksøsofagitt er sett ganske ofte av leger. Det kan være en smertefull tilstand, samt en nervepirrende tilstand fordi det hemmer deg fra å spise riktig. Mange mennesker som lider av reflux øsofagitt opplever symptomer som kvalme, oppkast, halsbrann, munn og hals sår, og vondt å svelge. Det finnes flere ulike former for behandling for denne tilstanden. Levetiden på din tilstand, så vel som dens alvorlighetsgrad, vil bestemme hvilken behandling som er best for deg.

Hva er refluksøsofagitt?

Esophagitis er irritasjon i spiserøret, som er røret som maten passerer gjennom for å komme til magen. Det kan bli betent for flere forskjellige grunner, blant annet sykdommer eller irritasjon fra en ekstern kilde. Overdreven oppkast kan irritere halsen, så vel som visse medisiner, som Motrin eller NSAID, som er tatt over tid. Å drikke store mengder alkohol, herpes, Candida og reflux øsofagitt kan forårsake. Det kan også være forårsaket av stråling fra kreftbehandlinger. Når esophagus blir betent, det kan gjøre det vanskelig å svelge, og for å holde maten ned. Hvis det er mistanke øsofagitt, bør den behandles av legen din så snart som mulig.

Medisiner for Esophagitis

Legen din kan ønske deg å prøve medisiner først for å se om de bidrar til å holde magen syre ned i stedet for å refluksere. Det er flere syrehemmende medisiner som kan kjøpes over disk; det er Prilosec, Zantac, Tagamet og Pepcid. Disse var en gang resept bare medisiner, og nå kan du kjøpe dem over disk. Noen mennesker med reflux problemer ta produkter som tums, Malox og Mylanta; disse er populære antacida.

Diet Med Esophagitis

Kosthold er svært viktig i behandling av øsofagitt. Legen din vil trolig sette deg på en streng diett av ingen syre-basert mat som er harde på mageslimhinnen. Han vil ha deg spise kjedelig mat og holde seg borte fra syre øker og gassproduserende matvarer som, pepper, krydret mat, tomater eller sure frukter, selv kaffe. Bland matvarer vil inkludere yoghurt, vanlig pasta, kokte korn, eplemos og sauser. Noe som irriterer spiserøret og magesekken, kan øke reflux.

Kirurgisk behandling

Hvis medisiner og diett virker ikke å løse problemet, kan legen din tror du er en kandidat for en prosedyre kalt, fundoplication. Denne fremgangsmåten har to formål: den ene er å øke LES trykk, (nedre spiserørlukkemuskel), og den andre er å reparere eventuelle hiatushernie som kan være til stede. Den nedre spiserørlukkemuskel sitter på bunnen av spiserøret, og kobles til magen. Hvis lukkemuskelen ikke er stramt nok, kan mat reflux tilbake opp i spiserøret stedet for å fortsette i magen.

Betraktninger

Hvis du har opplevd reflux problemer over en lengre tid, er det best å se din lege så snart som mulig. Esophageal reflux kan forårsake alvorlige skader på spiserøret over tid, blant annet økende risikoen for spiserørskreft. Esophagitis er ikke bare smertefull, men det kan føre til andre, mer alvorlige problemer. Det er også best å ikke diagnostisere deg selv. Du trenger en medisinsk faglig for å fortelle deg at det er øsofagitt, og for å hjelpe deg å avgjøre hvilken form for behandling som er best for deg.

Botemidler for gastroøsofageal refluks

Gastroesphageal reflux sykdom eller GERD, er en kronisk tilstand som er forskjellig fra annen syre reflux. Hvis du bor sammen med denne typen reflux, kan du oppleve en rekke ubehagelige symptomer etter å ha spist måltider. Symptomer inkluderer vanligvis halsbrann, kvalme, sår hals, hoste og oppkast. Det finnes måter å håndtere gastroøsofageal reflukssykdom og lette symptomer.

Gjenkjenne utløse mat

Det er et faktum at visse matvarer utløser reflux sykdom eller forverre eksisterende symptomer. Gjenkjenne matvarer som bringer på eller forverre tilstanden. Dessverre, du kan ikke spise eller drikke hva dine ønsker. Kosthold modifikasjoner er avgjørende, og unnlatelse av å endre kostholdet kan føre til komplikasjoner som spiserørskreft. Mulige utløse mat og drikke inkluderer koffein, krydret mat, peppermynte og fet mat.

Sunn vekt

GERD diskriminerer ikke, heller ikke sykdommen påvirker bare overvektige personer. Men å være overvektig er en syre reflux trigger. Gå ned i vekt for å stoppe GERD og lindre symptomer. Spiser færre kalorier om dagen og holde seg aktiv: begynne å trene, spille sport eller gå en tur.

Mindre måltider

Overspising utløser også gastroøsofageal refluks. Og du er mer sannsynlig å overspise når du bare spise tre ganger om dagen. Endre din spise mønster. I stedet for tre store måltider om dagen - frokost, lunsj og middag - spise 4-6 mindre måltider om dagen. Du vil forbruke mindre, føler fyldigere lenger og redusere reflukssymptomer.

Ikke spise før sengetid

For å stoppe magesyre fra å reise opp i spiserøret, spiser minst tre timer før sengetid. Gi mat tid å fordøye eller bosette seg. Å spise rett før sengetid eller liggende øker sjansene for å utvikle reflux symptomer. I tillegg kan heve hodet av sengen med blokker redusere GERD. Hev sengestolpen minst seks inches å merke en forskjell.

Medisiner

Hvis hjem rettsmidler er ineffektive, snakk med legen din eller apotek om syre reduksjonsgir. Over-the-counter antacids er tilgjengelig for milde tilfeller av reflux. Hvis du lider av en moderat eller alvorlig type reflux, legen din vil sannsynligvis anbefale en reseptbelagt legemiddel. Disse medikamentene nøytralisere magesyre eller blokkere produksjonen av syre.

Refluks & Tea Bruk

Refluks & Tea Bruk


Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), også kjent som tilbakeløp, er en tilstand når magesyre sprut inn i spiserøret. Dette er vanligvis på grunn av en svekkelse av musklene i nedre spiserør. Symptomer på GERD inkluderer halsbrann og ubehag i brystet som kan reduseres eller forverret av kosttilskudd valg.

Drikkevarer

Koffeinholdige drikker som kaffe, svart te, peppermynte-te og brus er kjent for å forverre symptomene forbundet med refluks. For pasienter som lider av GERD, bør alle svart te som frokost og Earl Grey te unngås.

Urtete

Non-mynte, urte og røde te som kamille og rooibos er anbefalt for de med reflux. I tillegg koffeinfri te er ofte godt tolerert. Citrus har en tendens til å forverre symptomer på GERD, så verbena-type te bør brukes med forsiktighet. Prøv å starte med små mengder for å se hvordan kroppen din reagerer.

Extract Supplements

Som i 2010, er det ingen bevis for at grønn te ekstrakt er gunstig for tarmforstyrrelser, men i populærkulturen, er grønn te ekstrakt for intestinal lidelser antas å være gunstig. Dessverre, for pasienter som lider av tilbakeløpskjøling, kan grønn te ekstrakt forverre problemet, og bør ikke brukes.

Hva som forårsaker vesikoureteral refluks?

Urinveisinfeksjoner hos barn

Vesikoureteral reflux, en tilstand der urinen er støttet opp i urinlederne og inn i nyrene, er ofte forårsaket av urinveisinfeksjoner hos barn, ifølge nettstedet wrongdiagnosis.com. De anslår at en tredel av barn med UVI utvikle reflux.

Ureter utvikling i livmoren, er utilstrekkelig

Ifølge National Urologiske Diseases Information Clearinghouse når du er i utviklingsstadiet i livmoren barnets ureter ikke vokser lenge nok, og derfor ventilen på ureter ikke skikkelig tett. Dette fører til at barnets urin for å sikkerhetskopiere fra blæren til urinlederne og nyrer som forårsaker refluks. CNN Health peker på flere dominerende tegn på infeksjon, inkludert en "sterk, vedvarende trang til å urinere, en brennende følelse ved vannlating, passerer hyppige, men små mengder urin, blod i urinen, eller en skyet sterkt luktende urin prøve." Feber og magesmerter kan også oppleves. Hvis noen av disse symptomene eller andre magesmerter blir opplevd en lege bør kontaktes umiddelbart for videre medisinsk testing.

Infeksjon fører til RV

En annen mulighet oppstår når en hvilken som helst annen type infeksjon i blæren bevirker ureter til å svelle. Som ureter sveller ryggene det urin opp i nyrene som fører til tilbakeløp. Ulike typer infeksjoner kan føre til at dette skal skje, og ingen infeksjon har vært fant.

Tegn baby har refluks

Tegn baby har refluks


Ifølge Mayo Clinic, påvirker reflux mer enn halvparten av alle babyer i de tre første månedene av livet. Spedbarns tilbakeløp oppstår når den umodne muskel av den nedre øsofagus tillater mageinnhold å strømme opp i spiserøret og munn.

Spytter opp

Spytter opp eller oppkast er en av de vanligste tegnene på spedbarn reflux og forekommer oftest etter en fôring.

Mateproblemer

Fordi reflux oppstår ofte under eller etter å ha spist, kan barnet vise tegn til irritabilitet eller ubehag mens fôring eller umiddelbart etterpå eller hun kan motstå å spise. Mange spedbarn bue ryggen eller nakken på grunn av ubehag mens fôring.

Waking

Spedbarn med tilbakeløp kan ofte våkne fordi tilbakelent stilling tillater mageinnhold å strømme inn i spiserøret.

Gråter

Reflux er ofte forvekslet med kolikk fordi berørte babyer ofte vise irritabilitet og plutselig eller hyppig gråt.

Hikke

Mange barn med reflux opplever hyppige hikke eller våte burps, spesielt etter fôring.

Refluks Symptomer

Esophageal reflux sykdom (også kjent som GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom) er definert som en kronisk eller alvorlig halsbrann. Esophageal reflux oppstår når innholdet i magen blir presset tilbake inn i spiserøret, som er røret som forbinder munnen til magen. Normalt er det en muskuløs lukkemuskel som holder maten fra å komme opp. I personer med reflukssykdom, mislykkes denne lukkemuskelen til å fungere. Det finnes flere symptomer på GERD.

Brenning og Bitter Taste

Ett av kjennemerket symptomer på reflukssykdom er en brennende følelse i halsen eller brystet. Dette er forårsaket av det sure innholdet i magen blir skjøvet inn i spiserøret. Mange ganger syren fra magesekken kan tilbakeløp opp i spiserøret av og helt til munningen. Når dette skjer, kan en ubehagelig bitter smak inn i munnen.

Vedvarende hoste

Ofte mennesker med esophageal reflux sykdom vil ha en tørr, uproduktiv hoste. Dette skyldes irritasjon på baksiden av halsen og den øvre del av spiserøret forårsaket av tilbakeløpskjøling. Dette kan også føre til følelsen av å ha en klump i halsen eller følelsen av det å være vanskelig å svelge.

Natte Symptomer

Symptomer på reflukssykdom ofte forverres om natten når du ligger nede. Når legemet er i oppreist stilling (sittende eller stående), sphincter virker mest effektivt for å holde innholdet i magesekken i magen. Når du ligger nede, innholdet presse på lukkemuskelen, forårsaker den til å lekke inn i spiserøret. Noen mennesker opplever at deres symptomer er lettet når hodet er forhøyet under søvn.

Kosttilskudd hensyn

Symptomene på reflukssykdom vil ofte forverres etter å ha spist eller drukket visse ting. Matvarer som er krydret eller høy i syreinnhold (som tomater eller sitrusfrukter) vil ofte gjøre reflux verre. Kullsyreholdige drikker kan fylle magen med luft og presse innholdet mot magens lukkemuskelen og forårsake reflux. Koffein og alkohol både tjene til å slappe av lukkemuskelen og gjøre det mindre effektiv på å holde de sure mageinnholdet i magen.

Behandling av symptomer

Symptomer på esophageal reflux sykdom kan bli redusert ved å endre dietten. Unngå de matvarene som er nevnt ovenfor, spise mindre måltider og unngå å spise før sengetid vil bidra til å redusere reflux. Medikamenter som reduserer mengden av syre produsert av magen er tilgjengelig både over disken og etter resept. Syrenøytraliserende er også nyttig for nøytralisering av syre i magen, og kan hjelpe til å lindre symptomene på esophageal reflux sykdom.

Hva er behandlingen for gastroøsofageal refluks Disorder?

Magen tidvis gulper fordøyelses syre opp i spiserøret, forårsaker brennende smerte, eller halsbrann. Denne tilstand, som kalles gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), oppstår når en sirkulær muskel på bunnen av spiserøret svekker eller unnlater å lukke ordentlig.

Livsstilsendringer

Visse livsstilsendringer kan lette GERD smerte. Vekttap, løstsittende klær, unngå måltider kort tid før sengetid og heve hodet av sengen bidra til å redusere forekomsten av GERD.

Antacida

Over-the-counter antacids, for eksempel Maalox, Mylanta, rolaids og tums, raskt nøytralisere magesyre. Relief er midlertidig, men. Langvarig bruk kan føre til diaré eller forstoppelse.

H-2-reseptorblokkere

H-2-reseptorblokkere, som reduserer mengden av magesyre, er tilgjengelige over-the-counter (for eksempel, Tagamet HB, Pepcid AC, Axid AR eller Zantac 75) eller ved resept (for eksempel Nexium, Prevacid, Protonix eller Aciphex). Relief er tregere enn med syrenøytraliserende, men varer lenger.

Protonpumpehemmere

Proton-pumpehemmere redusere mengden av magesyre og helbrede skader på spiserøret forårsaket av kronisk GERD. Eksempler inkluderer Prevacid 24T og prilosec OTC.

Prokinetika

Prokinetika, tilgjengelig kun på resept, styrke esophageal muskler og hjelpe magen tom raskere. Bivirkninger er tretthet, angst og depresjon.

Kirurgi

Kirurgi anbefales kun når medisiner og endringer i livsstil ineffektivt styre GERD. Kirurger styrke esophageal muskler eller bygge en barriere mellom spiserøret og magen for å hindre sure oppstøt.

Refluks Redusere Foods

Refluks Redusere Foods


Gastroøsofageal reflukssykdom, eller sure oppstøt, er forårsaket av overproduksjon av syre i magen bruker å fordøye maten du spiser. Når det er for mye syre i magen, er det en tendens til å renne over, eller tilbakeløpskjøling, inn i spiserøret og forårsaker smerte i den øvre mage. Mindre del størrelser kan redusere mengden av magesyre, men hva du putter på tallerkenen din er en like viktig faktor. Konsentrer deg om å innlemme matvarer i kostholdet ditt som er lett fordøyelig og ikke irritere magen.

Hva om ikke å spise

Før du setter sammen et fornuftig kosthold for å bekjempe acid reflux, må du først fjerne matvarer som irriterer magen og stimulere acid reflux. Unngå fettrike matvarer, spesielt frityrstekte matvarer som pommes frites, fordi disse matvarene har en tendens til å bo i magen lenger fordi de krever mer magesyre for å bryte dem ned. Kullsyreholdige brus og alkohol også irritere magen og forårsake en overproduksjon av magesyre. Vokt dere for tilsynelatende sunn mat som sitrusfrukter, tomater og meieriprodukter: disse matvarene kan forårsake eller forverre acid reflux også.

Frukt og grønnsaker du kan spise

Mens appelsiner og grapefrukt bør unngås under acid reflux episoder, epler og bananer er trygge å spise og kan også lindre noen brennende symptomer. Grønne grønnsaker som grønne bønner, brokkoli og erter vil bringe ned magesyre. Gulrøtter er også vennlig til de som lider av acid reflux.

Kjøtt, meieriprodukter, og Grain

Hvis du må spise kjøtt under en acid reflux episode, sørg for at kjøttet er ekstra mager. Hvis kjøttet kommer med fett, trimme den, eller tømme fett fett etter matlaging. Kort sagt, må du eliminere fett på alle kostnader. Skinn kylling er bra for acid reflux som kylling fett ofte klamrer seg til undersiden av huden. Fisk er alltid en god lav-fett valg for en hovedrett. Fettfri eller lav-fett meieriprodukter som melk og ost er trygt å spise og drikke. Gjør ditt brød multi-korn variasjon, og legge kli, havregryn og ris til frokost, lunsj eller middag. Og som med de fleste fysiske sykdommer, drikk rikelig med vann. Vann hjelper spre noen av de overskytende magesyre som languishes i magen din.

Rettsmidler for Refluks Foruten Nexium

Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, oppstår når syren strømmer tilbake inn i spiserøret fra magen. Det kan gi symptomer som halsbrann, brystsmerter og sår hals. Over tid kan den tilbake flyten av magesyre i spiserøret føre til andre helsemessige komplikasjoner, for eksempel skade på cellene i spiserøret, slitt ned vev i spiserøret som forårsaker åpne sår til å utvikle og selv forstadier esophageal endringer. Det er viktig å søke behandling for reflux ved utbruddet av symptomer for å unngå ytterligere helseproblemer.

Livsstilsendringer

Å gjøre visse endringer i måten du lever kan lette acid reflux uten bruk av medisiner. Opprettholde en sunn vekt. Å være overvektig fører til press på magen. Dette overskytende vekt presser opp magen og krefter syre for å sikkerhetskopiere i spiserøret. Videre, ikke bære klær som er for stramt rundt midjen. Dette legger også press på magen og den nedre esophageal sphincter.

Visse matvarer kan utløse halsbrann, et vanlig symptom på reflux. Ta hensyn til dine individuelle mat utløser, som de varierer fra person til person. Vanligst, kan matvarer som sjokolade, hvitløk, løk, stekt mat og koffein utløse acid reflux. Drikk rikelig med vann hele dagen og med måltider for å fortynne syrer i magen.

Ikke legg deg ned i minst to timer etter å ha spist et måltid. Dette holder tyngdekraften på en side ved å holde syren nærmere magen snarere enn munningen. For denne samme grunn bør du også heve hodet av sengen om seks inches med sement eller tre blokker. Du kan også kjøpe en kile som passer mellom madrassen og boksen våren som vil holde overkroppen forhøyet.

Slutte å røyke. Røyking fører til lavere esophageal sphincter å fungere feil, utløser acid reflux.

Over-the-counter medisiner

For milde tilfeller av reflux, over-the-counter medisiner kan være alt som er nødvendig for å behandle tilstanden. Antacids som tums, Maalox og Mylanta kan lindre symptomer som halsbrann. De vil ikke helbrede en hoven spiserøret, noe som kan bli skadet av syre.

H-2-reseptorblokkere brukes til å redusere syreproduksjonen og kan kjøpes på apotek eller narkotika butikker. Disse inkluderer produkter som Pepcid AC, Tagamet HB og Zantac 75. De kan ta litt lengre tid enn antacids å gi lindring, men effekten varer lenger.

Protonpumpehemmere kan kjøpes for å helbrede spiserøret og blokkere syre produksjon. Prevacid 24 HR og prilosec OTC er eksempler på disse typer medisiner.

Reseptbelagte medisiner

Reflux kan være alvorlig nok til at livsstilsendringer og over-the-counter medisiner er ikke nok til å gi lindring. H-2-reseptorblokkere kommer i reseptbelagte styrke. Legen kan også foreskrive en protonpumpehemmer å reparere spiserøret og redusere syreproduksjonen. Prevacid, Prilosec Rx og Aciphex blir ofte foreskrevet protonpumpehemmere.

Prokinetika for å gjøre den nedre esophageal sphincter sterkere kan også være foreskrevet av lege. Hensikten med disse medikamentene er å styrke ventilen forbinder spiserør og mage, og for å bidra til å tømme magen raskere. En kombinasjon av reseptbelagte medisiner, over-the-counter medisiner og endringer i livsstil kan anbefales for å øke effektiviteten.

Kirurgi

Mens de fleste tilfeller av acid reflux kan behandles med medisiner og endringer i livsstil, noen ganger kirurgi er nødvendig for å korrigere denne tilstanden. Operasjoner kan utføres for å styrke den nedre spiserørlukkemuskel, for å konstruere en barriere som forhindrer magesyre fra sikkerhetskopiering i spiserøret, og til å danne esophageal arrvev. Din helsepersonell vil avgjøre om kirurgi er det rette valget for deg og hvilken type prosedyre passer best til dine individuelle syre reflux behov.

Gastroøsofageal refluks hos spedbarn og barn

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), også kjent som acid reflux, er når magen væske ryggen opp i spiserøret. Femti prosent av babyer lider av dette, men de fleste vokser det ved 1 års alder. Eldre barn kan oppleve dette, også, og det er naturlig skritt lindre den.

Årsak

I eldre barn, årsakene til GERD er de samme som voksne: medisinering, store måltider, trene eller legge seg etter et måltid, overvekt og visse matvarer. Hos spedbarn er det vanligvis på grunn av en svak mage-tarmkanalen.

Symptomer hos spedbarn

Hyppig oppkast etter et måltid, hyppig hoste, nektet å spise, problemer med å spise, overdreven gass, oppstøt, irritabilitet, våte burps og ikke få tilstrekkelig tyngde er symptomene på gastroesophageal reflux i babyer.

Symptomer hos barn

Opplever en brennende følelse i brystet eller halsen, følelsen som mat sitter fast i halsen, hoste, dårlig ånde og heshet er symptomer å se etter hos barn.

Løsninger for babyer

Heve hodet av sengen 6 til 8 inches, gi mindre, hyppigere feedings, holde babyen oppreist under og i 30 minutter etter en fôring, og rape babyen grundig. Amming hjelper også. Hvis allerede ammer, bør moren forsøke å endre sin diett for å unngå utløse mat.

Løsninger for barn

Heve hodet av sengen 6 til 8 inches, har barnet sitte oppreist i 2 timer etter et måltid, mate barnet flere mindre måltider gjennom hele dagen og sørge for at han får trene regelmessig (men ikke etter å ha spist),

Trigger Foods

Trigger matvarer inneholder sitrus, sjokolade, koffein, stekt mat, krydder mat og tomat-baserte matvarer.

Refluksøsofagitt SymptomerØsofagitt oppstår når slimhinnen i spiserøret blir betent. Spiserøret er røret som forbinder halsen og magen. Denne betennelsen er vanligvis et resultat av langvarig acid reflux; kan det imidlertid også være forårsaket av bakterier eller virus som angriper slimhinnen i spiserøret. Det kan også være forårsaket av en overdreven bruk av anti-inflammatoriske og aspirin. Følgende symptomer kan forekomme.

Smertefull svelging

Svelge spytt hele dagen og svelge mat kan være svært ubehagelig.

Svelgeproblemer

Når du forsøker å svelge, kan personer med øsofagitt føler at maten blir svelget sitter fast i halsen eller brystet.

Acid Reflux

Acid reflux eller halsbrann er vanligvis et symptom som følger øsofagitt.

Munnsår

Munnsår, også kalt herpes, kan oppstå som et resultat av langvarig øsofagitt.

Alvorlige komplikasjoner

Uten behandling kan øsofagitt føre til underernæring eller dehydrering hvis svelge blir nesten umulig. Arrdannelse i spiserøret kan også forekomme, og kan resultere i en innsnevring som ville hindre mat eller noe annet som passerer gjennom spiserøret. I sjeldne tilfeller kan Barretts øsofagus utvikle og føre til esophageal kreft.

Behandling

Midler som kan brukes for å hindre for stort syreproduksjon. Dessuten kan et analgetikum være foreskrevet for å hjelpe med esophageal smerte. Antibiotika vil være nødvendig dersom en infeksjon er til stede. Unngå krydret mat og sure matvarer kan også bidra til å lindre symptomene.

Refluks laryngitt Treatment

Reflux er en tilstand i hvilken magesyre eller mat fra magen beveger seg inn i spiserøret og strupehodet på grunn av en svikt i lukkemuskelen (a muskel-ventil som skal hindre at dette). Reflux laryngitt oppstår når syre flyter oppover i din strupehode (stemme), noe som resulterer i astma, sår hals, hoste, kronisk heshet eller følelsen at et fremmedlegeme sitter fast i halsen.

Antacida

Den mest konservative behandling for tilbakeløps laryngitt er bruk av antacider, for eksempel rolaids, Tums, Alka-Seltzer, maalox eller Gaviscon. Sjekk bivirkninger av syrenøytraliserende du velger fordi noen kan gi diaré og andre kan føre til forstoppelse. Vanligvis antacida bør tas i 30 til 60 minutter etter hvert måltid og ved sengetid igjen. Før du tar noen antacida bør du rådføre deg med lege eller apotek for å være sikker på at de ikke vil påvirke noen andre medisiner du tar.

Diet

Visse matvarer bør unngås når du har reflux laryngitt, for eksempel stekt eller krydret mat, tomater, sjokolade, løk, peppermynte og sitrus. I tillegg, koffeinholdige drikker, tobakk og alkohol kan alle forverre tilstanden din. Det samlede kostholdet bør være lav i fett. Du bør unngå store måltider til middag samt snacking etter middag og ved sengetid. Du bør ikke legge seg ned i flere timer etter å ha spist.

Medisiner

Flere medisiner som blokkerer syre er tilgjengelig uten resept, for eksempel Pepcid, Zantac, Tagamet og Axid. Hvis disse stoffene er ikke sterk nok til å lindre symptomene dine, kan legen forskrive medisiner som kalles protonpumpehemmere, for eksempel Prilosec og Prevacid. Protonpumpehemmere reduserer produksjonen av magesyre. En annen reseptbelagt legemiddel som kan være nyttig er Reglan, noe som øker fordøyelses sammentrekninger å tømme magen din raskere.

Livsstil

Visse endringer i livsstil kan også bidra til å redusere symptomene. Bruk komfortable klær som ikke er tett rundt magen. Redusere stress kan hindre en økning i magesyre. Hvis du opplever mye stress på en daglig basis, kan det være lurt å prøve avslapping teknikker som dyp pusting eller meditasjon. Hvis du er overvektig, kan miste vekt bidra til å redusere reflux.

Forebygging

Sove med hodet på sengen løftet kan bidra til å holde syre fra strømme oppover. Du kan prøve å plassere blokker under bedposts å heve sengen. Du kan også sove på to eller flere puter eller bruke et skum kile som hever hodet og øvre del av brystet. Unngå ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner fordi de kan øke reflux symptomer. Enkelte reseptbelagte medisiner kan også bidra til reflux, slik som kalsiumkanalblokkere og anti-cholinergics. Konsultere legen din om mulige alternativer. Aldri avvikle noen av dine medisiner uten råd fra legen din.

Refluks Astma Symptomer

Astma og GERD er to tilsynelatende urelaterte tilstander, men legene er nå å finne det er en sammenheng mellom de to. Selv om koblingen ikke er fullt ut forstått, har de utviklet mange måter å styre det slik at de som lider av sykdommer i tandem kan ha lykkeligere og sunnere liv.

Hvordan de er Relatert

En studie ved American Academy of Allergy, Asthma & Immunology antyder at så mange som 70 prosent av personer med astma har også gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Det er ikke helt klart hvordan de to er relatert, men det er absolutt klart at de kan forårsake et problem når i kombinasjon med hverandre. De som opplever GERD og acid reflux kan oppleve reflux i lungene og andre luftveiene, noe som gjør det vanskelig for dem å puste under astmaanfall.

Symptomer

De fleste vil være i stand til å fortelle ganske lett hvis de lider av en av disse ødeleggende sykdommer som symptomene er ganske tydelig. Symptomer på GERD er vanligvis kvalme, oppstøt og halsbrann. Tegn på astma inkluderer tungpustethet, brystsmerter, tungpustethet, kortpustethet, tretthet og tegn på en kald. Det er viktig å la legen få vite med en gang hvis du lider av symptomer på enten lidelse som de kan være ødeleggende og potensielt livstruende.

Vekt og Symptomer

En april 2009 studie utført av National Heart, Lung, and Blood Institute of National Institutes of Health, og av American Lung Association har ført leger til å tro at dårlig forvaltet vekt er en viktig årsak til både GERD og astma. Denne studien viser at selv mens du tar medisin for å kontrollere begge, de overvektige pasientene lider mest. Hvis du er overvektig og lider av GERD eller astma eller en kombinasjon, er det viktig å snakke med legen din om hvordan vekten kan være medvirkende til symptomene dine og hva du kan gjøre for å forbedre din livskvalitet.

Silent GERD

Silent GERD er sure oppstøt som ikke viser de vanlige symptomene. En pasient med silent GERD trenger ikke å ta acid reflux medisiner som reflux ikke vil forstyrre deres daglige liv eller sine astmaanfall. En fersk studie i "New England Journal of Medicine" presenterer at pasienter som tok medisiner for acid reflux ikke føler betydelig bedre enn de som tok placebo piller for sin tause GERD. Selv om legene anbefaler å ta en anti-reflux medisiner hvis GERD forstyrrer pusten din, de resonnere du vil ikke risikere noe ved å ikke ta pillene hvis du har lydløs GERD.

Alternativer

Mens medisin gir noen lettelse fra disse griner symptomer, kan den falle kort av kirurgi. Pasienter bør først gå gjennom en diett av medisin før man vurderer en mer drastisk tiltak. Om de har symptomer bedre med medisin, er det ikke nødvendig å gå gjennom bryet med kirurgi. The Cleveland Clinic og The American Academy of Allergy, Asthma og immunologi er enige om at kirurgi er en fantastisk mulighet for folk som har GERD og astma symptomer har hatt en negativ innvirkning på deres liv. Det er viktig å holde kontakt med legen din slik at han vet hva som skjer, og kan hjelpe deg i din søken etter bedre helse.

Znaki i objawy choroby przełyku

Każda forma choroby przełyku może być frustrujące dla chorego pacjenta. Istnieje wiele objawów i znaki wspólne pomiędzy kilkoma rodzajami chorób przełyku, dzięki czemu diagnoza dość trudne. Jeśli Ty lub ktoś, kogo znasz, cierpi na jakiekolwiek z tych objawów lub objawy, zasięgnąć porady lekarskiej.

Rodzaje

Istnieje kilka typów chorób przełyku, w tym zakażenia, które potencjalnie mogą prowadzić do choroby przełyku. Obejmują one, przełyku z dysfagią przełyku, chorobę refluksową przełyku (GERD) i raka.

Połykania

Istnieje około 50 par nerwów i mięśni zaangażowanych w proces połykania. Kiedy te mięśnie są dotknięte chorobą, połykanie może być bardzo trudne.

Ból

Nie jest zaskakujące, że wiele chorób przełyku może powodować łagodne do ciężkiego bólu. Ból może być obecny w każdej chwili, tak jak stały, tępy ból w klatce piersiowej lub achy przy przełykaniu.

Zgaga

Zgaga jest dobrze znanym stanem, w którym klatki piersiowej czuje, gdy pali się wewnątrz. Spalanie może rozprzestrzeniać się przełyku, a także może powodować nieprzyjemny, kwaśny, jak smak.

Acid Reflux

Tak jak w przypadku zgagi, wielu pacjentów cierpiących z powodu chorób przełyku również cierpią z powodu refluksu kwasu. Refluks jest chorobą, w której występuje zarzucanie kwasów żołądkowych i żywności.

Mogę zaśpiewać z przepukliny rozworu przełykowego?

Śpiewacy muszą być związane z wielu rzeczy, aby utrzymać brzmi dobrze. Mają na pobyt dobrze nawodniony, na przykład, więc ich struny głosowe pobyt pulchny i ​​wilgotny i uniknąć uszkodzeń, jak wbić razem. Stan niektóre śpiewacy zmierzyć, jest rozworu przepuklinę (występ żołądka do góry w klatce piersiowej). Chociaż warunek nie musi zagrażać życiu, może to przynieść karierę wokalną do zadyszki, jeśli nie są odpowiednio traktowane.

Jak Śpiew Works

Generacja pedagogów muzycznych nieprawdziwe fizjologii śpiewu, mówiąc, że człowiek śpiewa "z przepony." To jest błędne, gdyż membrana nie jest to, co kontroluje pobór i odrzut powietrza. Co właściwie się dzieje, że mięśnie brzucha relaks podczas inhalacji. Kiedy powietrze wpada do płuc, aby zneutralizować różnicę ciśnień, która jest tworzona, międzyżebrowe mięśnie klatki piersiowej rozszerzyć, a zawyżone tkanki płuc naciśnij na membranę i mięśni brzucha. Gdy piosenkarka wydycha, mięśnie brzucha angażują naturalnie, naciskając membranę się i powietrze z płuc. Dobre śpiewacy próbują pozwolić mięśni brzucha relaks całkowicie podczas wdychania tak przez mięśnie międzyżebrowe może wyjść jak to możliwe, tak, że więcej sprężonego powietrza może być stosowany do płuc. Membrana faktycznie robi bardzo niewiele, aby pomóc śpiew.

Przepuklina rozworu przełykowego, co jest

W organizmie każdego człowieka, esophogus (rurka żywności) przechodzi przez membranę. Zwykle większość żołądka poniżej tego punktu. W rozworowa jednak część żołądka jest popychany do góry i nad na lewą stronę membrany.

Śpiew przepukliny rozworu przełykowego i

Bo śpiewacy nie używać przepony naprawdę śpiewać, niektórzy śpiewacy z łagodnymi przepuklin rozworu nawet nie wiedzą, że mają. Jednak przepukliny rozworu przełykowego może powodować problemy z bólem i refluksu żołądkowego. Śpiew ten sposób może być bolesne, jak tkanki wokół przepukliny są kompresowane przez ruchy związane z wdechu i wydechu. Refluks może uszkodzić struny głosowe, czy to jest złe i mało spójne. Nadmierne ciśnienie wokół przepukliny (śpiewacy pracy mięśni i tkanek płuc, klatki piersiowej i brzucha trudno) przepukliny może pogorszyć i spowodować, że w niektórych przypadkach pogorszyć, choć w łagodnych przypadkach śpiewających rzeczywiście może wzmacniać strukturę membrany wystarczającej do stabilizacji przepukliny. Jeden sławny piosenkarz, który doświadczył tych objawów powodu przepukliny rozworu przełykowego jest Chester Bennington z Linkin Park, który musiał odwołać koncerty. Tak więc, chociaż śpiewa z rozworowa może być możliwe, ale nie jest to zalecane.

Leczenie

Większość przepuklin rozworu przełykowego są bardzo łagodne i nie wymagają żadnego leczenia, z wyjątkiem tego, co jest stosowany w leczeniu refluksu kwasu. Jeśli rozworu przepukliny jest duża, jednak to operacja może być potrzebne w celu skorygowania problemu. Operacja zasadniczo obejmuje popychanie części żołądka, który został popchnięty do góry diagramu z powrotem do położenia, a następnie zamknięcie przepukliny.

Objawy

Najczęstsze objawy przepukliny rozworu kwasu refluks, to dyskomfort i nudności lub wymioty. Piosenkarze może tych objawów za pomocą leków, modyfikacji diety, i pozostając w pozycji pionowej po jedzeniu.