Digidexo.com

schizo stivhet

Slik Cure Stivhet

Slik Cure Stivhet


En stiv felles er smertefullt og vanskelig å bevege seg. Felles stivhet ikke er en sykdom i seg selv, men et symptom på en underliggende tilstand. Stivhet kan være forårsaket av en rekke ting, blant annet autoimmune sykdommer, infeksjoner, overbelastning og skader. Akutt leddstivhet vanligvis går unna i et par uker. Kronisk leddstivhet, på den annen side, er vanligvis uhelbredelig. Uavhengig av type, kan du ta visse tiltak for å sterkt redusere stivhet og smerte.

Slik Cure Stivhet

•  Strekk de berørte ledd tre ganger om dagen, en gang når du våkner, en gang før sengetid og litt tid i løpet av dagen. Strekk felles sakte for ikke mer enn fem minutter av gangen.

Påfør en varmepute til stiv området i 15 minutter opp til tre ganger om dagen. Pakk varmeputen i et tynt håndkle eller ark før du setter den på huden din.

Ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen å redusere betennelse. En reduksjon i betennelse fører til mindre smerte og stivhet. Ta NSAIDs nøyaktig som anvist på etiketten.

Få åtte timers søvn hver natt. Kroppen helbreder best når den hviler. Tilstrekkelig søvn vil tillate kroppen å gjenopprette fra stivhet lettere.

Hint

  • Delta i aerob trening i 30 minutter hver dag for å holde leddene smøres og hindre stivhet fra å komme tilbake.
  • Se en lege umiddelbart hvis du opplever uforklarlig vekttap, høy feber, leddsmerter som varer mer enn tre dager, eller hvis din leddsmerter er alvorlig.
  • Ikke ta NSAIDs hvis du har magesår.
  • Ikke ta NSAIDs i mer enn syv dager.

Infant Hånd Stivhet & Shaken Baby Syndrome

Shaken baby syndrome er en alvorlig form for barnemishandling, selv om mange gjerningsmenn ikke kan gjøre det med den hensikt å misbruke en baby, ifølge Medline Plus. Syndromet oppstår når en person voldsomt rister en baby eller et lite barn.
Det er flere symptomer som kan peke til shaken baby syndrom, og spedbarn hånd stivhet er en av dem.

Definisjon

Shaken baby syndrome kan skje på så lite som fem sekunder av risting, der gang babyens hjerne spretter frem og tilbake mot skallen. Dette kan føre til riving av store årer; hjerne blåmerker, blødninger eller andre skader; eller død. Skader i øyne, nakke og ryggrad kan også forekomme.

Årsaker

I de fleste tilfeller oppstår shaken baby syndrom fordi en frustrert forelder eller omsorgsperson blir overveldet av en baby gråter eller uro. Babyen kan være utrøstelig, og ut av frustrasjon og desperasjon den voksne kan plukke opp babyen og riste ham i et forsøk på å stille eller straffe. Bare noen sekunder av risting er nok til å forårsake syndromet, men babyens hode treffer en vegg eller et annet objekt kan også føre til alvorlige skader.

Symptomer

Det er et bredt spekter av symptomer som kan tyde på shaken baby syndrome. Kramper eller anfall, ekstrem irritabilitet, atferdsendringer, redusert årvåkenhet, tretthet, tap av bevissthet, dårlig pust, oppkast og mangel på matlyst kan være tegn på shaken baby syndrome. Beslag og muskelspasmer kan føre til spedbarn hånd stivhet og lignende plager.

Behandling og forebygging

Ved behandling av shaken baby syndrom, er første prioritet å gi HLR for å sørge for at barnet puster. Deretter vil medisinsk personell arbeide raskt for å stoppe enhver hjernen hevelse eller blødning på hjernen. Når barnet er stabil, vil skader være fullt vurdert og behandlet.

Forebygging shaken baby syndrom kan bety forskjellen mellom liv og død. Foreldre og omsorgspersoner må innse når de når slutten av sin tålmodighet og gå bort, selv om babyen er fortsatt gråter. En gråtende baby er ikke behagelig å lytte til, men hvis du føler at du mister kontrollen, plassere henne i et bilsete eller krybbe, sørge for at hun er trygg og ikke i fare for å falle, og gå vekk.

Søker ut foreldre klasser eller individuell rådgivning kan hjelpe deg til å takle følelser av frustrasjon og sinne.

Andre grunner for Infant Hånd Stivhet

Infant hånd stivhet og lignende muskelkramper og stivhet problemer er ofte knyttet til shaken baby syndrom, men noen ganger de er forårsaket av noe annet. Parkinsons sykdom, for eksempel, er en nevrologisk sykdom som påvirker bevegelsen og Laxness av lemmer og muskler. Selv om Parkinsons er sjelden hos barn, er stivhet i armer, hender og ansiktsmusklene felles med denne sykdommen.

Hvis du oppdager hånd stivhet med barnet ditt, gjøre en avtale med legen din så snart som mulig.

Fordeler med Honey og eddik å avlaste Stivhet

Ingen kur finnes for personer som lider av revmatoid artritt eller leddstivhet. Og de fleste mennesker med leddgikt ta medisiner for å hjelpe dem å håndtere sine smertefull tilstand. Men noen naturlige løsninger eksisterer også som kan bidra til å redusere stivheten opplevd fra reumatoid artritt, så vel som den kan forårsake betennelse. Disse naturlige rettsmidler er honning (bee gift, for å være nøyaktig) og eple cider eddik.

Leddgikt og Stivhet

Revmatoid artritt er en årsak til stivhet i kroppen leddene, og det oppstår når kroppens immunsystem (hvite blodlegemer) begynne å angripe bein-joint fôr. Dette fører til betennelse og påfølgende beinleddstivhet. Andre typer av artritt som fører til stivhet (osteoartritt og gikt) oppstå på grunn av brusk forringelse rundt leddene eller en oppbygging av urinsyre i leddene, respektivt. I tillegg til foreskrevne medisiner, er noen kosttilskudd elementer anses nyttig for å redusere leddstivhet.

Honning

Det er mange næringsverdi egenskaper til honning, inkludert dens evne til å tilveiebringe rask energi som et naturlig karbohydrat. Men evnen til honning (med sin bee gift) for å redusere betennelse i våre bein ledd er fordelen mest verdifulle for dem som lider av revmatoid artritt. Dette bee gift kan også hindre smitte, ifølge online nettsted benefits-of-honey.com.

Bee Venom og Betennelse

Høsten 2002 Ohio University College of Osteopathic Medicine publiserte sine funn om fordelene ved bee gift for dem som lider av leddgikt. Dr. Modrvakowski og Harry Schutte utført testing på lab rotter for å avgjøre gyldigheten av bie gift i å redusere betennelse. Resultatene viste at ben-leddbetennelse (i det minste i dyr) kan reduseres betydelig ved bruk av bee venom.

Stivhet og Betennelse

Når inflammasjon er redusert, blir stivheten reduseres også. Og Ohio University studie hypotese at bee gift lykkes i å redusere betennelse ved å redusere kroppens produksjon av interleukin-en kjemisk budbringer i kroppen som er ansvarlig for å tegne hvite blodceller (betennelsesceller) til deler av kroppen som er potensielt infisert.

Eddik Pektin og toksiner

Men honning ikke ut til å være den eneste matvaren som kan være nyttig for å redusere stivhet; eple cider eddik synes å være nyttig også. Ifølge den elektroniske nettstedet naturalnews.com, eple pektin i eple cider eddik bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen, noe som reduserer deres oppbygging i bein ledd.

Eddik Acid og fordøyelse

Ifølge naturalnews.com, syre som finnes i eple cider eddik hjelpemidler kroppens fordøyelsesprosessen. Dette hjelper oss til å absorbere nødvendige næringsstoffer og unngå mineralmangel oppleves av de med leddgikt, og dermed redusere stivhet som følge av slike mangler.

Pain & Stivhet i Knee

Stivhet og smerter i kneet kan være forårsaket av en rekke forskjellige faktorer, slik som en båndskade eller leddgikt. Hvis du spiller med høy effekt idrett eller jobben din innebærer repeterende bruk av dine ben og knær, kan du ha høyere risiko for å utvikle en skade i kneet. Se legen din for en nøyaktig diagnose og behandlingstilbud. Hvis du har alvorlig kne skade, kan det hende du trenger kirurgi.

Ligament skader

Kneet har fire leddbånd, som er de vev som kobler bein til andre bein. Du kan ha skadet en eller flere av dem hvis du opplever smerte, en manglende evne til å legge vekt på det benet, en smellende lyd eller følelse av at kneet kan spenne.

Bursitt

Bursitt er en annen vanlig årsak til kneet smerte og stivhet. Andre mulige symptomer er hevelse, rødhet og feber i tilfelle av bursa infeksjon.

Artrose

Ifølge MayoClinic.com, er det mer enn 100 forskjellige typer leddgikt og slitasjegikt - en bruk-og-age tilstand - er den vanligste blant disse. Noen symptomer som er sett med slitasjegikt i kneet smerte, stivhet, verking, hevelse, tap av bevegelse eller fleksibilitet og popping lyder.

Diagnose

Fordi det er så mange mulige årsaker til kneet smerte og stivhet, kan en nøyaktig diagnose være vanskelig. Legen vil starte ved å utføre en fysisk eksamen og ta en medisinsk historie. Du må kanskje også tester, for eksempel en X-ray, en MR eller CT scan.

Behandling

Behandlingstilbud for kneet smerte og stivhet ofte inkluderer hvile, ising og høyde. Legen kan anbefale en fysioterapeut eller foreskrive steroide anti-inflammatoriske medisiner, som for eksempel ibuprofen, aspirin og naproxen. Kirurgiske alternativer for slitasjegikt inkluderer bue støtter, kortikosteroid eller hyaluronsyre injeksjoner og aktuelle smertestillende.

Hvordan lette tilbake Stivhet

Hvordan lette tilbake Stivhet


Det er mange forskjellige årsaker til tilbake stivhet og smerte. Tension bygger seg opp i ryggen og er en vanlig årsak til stivhet. Svak mage og nedre ryggmuskulaturen er også gjerningsmennene. Tøyningsøvelser øke blodsirkulasjonen og lette stress belastning. Prøv følgende øvelser med noen hånd vekter for å stryke ut igjen stivhet.

Bruksanvisning

•  Stå med føttene pekende fremover under hoftene. Ta tak vekter og henge av sidene. Face håndflatene innover.

Rull skuldrene opp og frem sakte. Pust inn til en teller til fire. Dette regnes som startpunktet.

Pust ut til en teller til fire. Bøy knærne og rull overkroppen fremover. Henge vektene foran deg, like over føttene.

Forbli i en avslappet stilling for tre eller fire fulle åndedrag. Føttene skal være parallelle med hverandre.

Pust til en teller til fire. Stå opp og rull skuldrene opp, ryggen og ned som du kommer tilbake til utgangspunktet. Føle pusten fylle lungene dine.

6. Pust ut til en teller til fire, mens i startposisjon. Føl tilbake stivhet forlate kroppen din gjennom hvert åndedrag.

Har seks til åtte reps og hvile. Følg med ytterligere seks til åtte reps.

Tips og advarsler

  • Lytt til kroppen din til å lære årsaken til rygg stivhet.
  • Hvis du opplever intense smerter, bør du oppsøke lege.

Stivhet og smerter i hender og Pink Eye Symptomer

Stivhet og smerter i hender og Pink Eye Symptomer


Mange mennesker lider av stivhet og smerter i hendene, vanligvis forårsaket av leddgikt. Hvis du lider smerter og stivhet i hendene, samt symptomer på rosa øye, mer kjent som konjunktivitt, så du kan være lider av en tilstand som kalles Reiter syndrom.

Smerter og stivhet

Smerter og stivhet i hendene er ofte forårsaket av leddgikt. Leddgikt er betennelse i leddene som forårsaker hevelse, smerte og redusert bevegelighet, eller stivhet. Brusk som beskytter leddene begynner å bryte ned, noe som fører til at bein å gni sammen. Artritt oppstår vanligvis med aldring, infeksjon, et brukket ben, eller på grunn av en autoimmun lidelse system, hvor immunsystemet feilaktig identifiserer en kroppsdel ​​som fremmed.

Konjunktivitt

Konjunktivitt oppstår når conjunctiva, som er membranen som dekker det hvite i øyet, blir betent. Øyekatarr er populært kjent som rosa øye fordi øyet blir rødt når det sveller. Det er mange årsaker til symptomene på konjunktivitt, slik som bakteriell infeksjon, virus som vanlig forkjølelse og allergier. Når symptomene på konjunktivitt oppstå med symptomer på artritt, kan det være forårsaket av Reiters syndrom.

Reiter syndrom

Reiters syndrom er en reaktiv artritt, noe som betyr at det foreligger enten som reaksjon på en annen tilstand. Reiter syndrom er vanligvis utløst av bakterier som salmonella og seksuelt overførbare sykdommer som klamydia. Samt leddgikt og konjunktivitt, andre symptomer på Reiter syndrom inkluderer urinveisinfeksjoner, sår og sår på penis og palmer, og i sjeldne tilfeller hjerteproblemer.

Behandling

Det finnes en rekke behandlinger for Reiters syndrom. Narkotika-baserte behandlinger inkluderer antibiotika for å håndtere eventuelle gjenværende bakteriell infeksjon, immundempende å prøve å forholde seg til en overaktiv immunsystem, og kortikosteroider for å redusere betennelse. Å spise fet fisk, nøtter og linfrø kan også bidra til å redusere mengden av kjemikalier i kroppen som forårsaker betennelse.

Betraktninger

Du bør konsultere legen din dersom du viser symptomer på øyekatarr eller leddgikt. Et angrep av Reiter syndrom bør vare mellom tre og seks måneder. Snakk med legen din dersom symptomene varer i lengre enn den perioden.

Ankel Stivhet & Pain

Smerte kan utvikle seg i ankelen på grunn av irritasjon eller skade under sport eller trener. Alvorlig smerte kan utvikle seg når et bein i ankelen ødelagt eller brukket. Smerten kan påvirke personen mens du går og løper.

Impingement Synovitis

En av årsakene til ankelen smerte er impingement synovitt, en betennelse i vevet rundt ankelen. Vevet tetter fugene.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en annen årsak til ankelen smerte. Det er hevelse i leddene på grunn av urinsyre innskudd. Pasienten vil oppleve bankende smerte.

Andre årsaker

Andre årsaker til ankelen smerte og stivhet inkluderer brusk chip frakturer, systemisk leddgikt, bein anspore dannelse, senebetennelser, delvis sene rive og ankelleddet ustabilitet.

Behandling

Når en diagnose er gjort på hva som forårsaker smertene, vil det beste behandlingsalternativet velges. Mulige alternativer inkluderer en muntlig anti-inflammatoriske medisiner, kortison injeksjoner og fysioterapi.

Advarsel

Hvis du mistenker at du har en mer alvorlig skade eller problem, kontakt lege omgående.

Hva er årsakene til leddsmerter Stivhet?

Det er nok å si, det er den sjeldne middelaldrende person som er helt fri for felles smerte og stivhet. Åtte-fem prosent av voksne vil oppleve denne type smerte på et tidspunkt i livet. Våre leddene er brukt gjentatte ganger og over tid de slites ut. Når dette skjer, begynner vi opplever stivhet og smerte. Selvfølgelig kan leddsmerter og stivhet streik både eldre og unge dersom de har visse andre enn osteoarthritis medisinske tilstander som fører til betennelse.

Typer

Reumatoid artritt (RA) og osteoartritt (OA) begge forårsake leddsmerter og stivhet. Disse forholdene er resultatet av betente ledd. Når slimhinnen i felles, som kalles synovium, blir betent dette resulterer i smerter og stivhet, ifølge Progressivehealth.com. Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse; osteoartritt, slitasje og rift form av artritt, oppstår når brusken ved skjøten degenererer over tid. Bone spurs kan utvikle seg.

Identifikasjon

Leddsmerter og stivhet er ingen ler saken. RA og OA smerte kan være invalidiserende for noen mennesker, ifølge Dr. Bruce Solitar, en revmatolog ved NYU Hospital for leddsykdommer. Det er viktig for en lege å finne ut hva den spesifikke årsaken til leddsmerter og stivhet er så riktig behandling kan gis. Hvis en pasient har OA, som er en tilstand som rammer nær 27 millioner amerikanere, vil dette føre til hevelse, smerte og stivhet, og det kan begrense en persons evne til å bevege seg. RA rammer nesten 1,3 millioner amerikanske voksne, ifølge Dr. Solitar. Denne tilstanden er systemisk, noe som betyr at det sprer seg gjennom kroppen, å følge immunceller i blodet. RA kan forårsake skjemmende i dine hender og føtter.

Andre mulige årsaker

En annen tilstand som kan føre til at leddsmerter og stivhet er bursitt, som innebærer inflammasjon rundt leddet i stedet for inflammasjon av skjøten selv. Når bursa, som er væskefylte blærer som ligger nær leddene, bli betent dette fører til ømhet, smerte og stivhet.

Urinsyregikt kan føre til smerter i stivhet. Denne tilstanden oppstår når det er en opphoping av urinsyre i kroppen. Dette resulterer i dannelse av krystaller som innskudd i leddene og fører til betennelse. Gikt generelt slår en joint på en gang og det ofte slår stortåen, men det kan spre seg dersom den ikke behandles.

Betraktninger

Hvis du lider av noen av følgende forhold du opplever kanskje leddsmerter og stivhet: influensa, hepatitt, Epstein-Barr virus-syndrom, chondromalacia patellae, vannkopper, røde hunder, kusma, Lyme sykdom, parvovirus eller revmatisk feber.

Ikke overse denne muligheten

Dr. Todd B. Nippoldt av Mayo Clinic bemerker at hypotyreose, som er en underactive skjoldbruskkjertelen, kan gjøre deg vondt. Mange kvinner i overgangsalderen lider av denne tilstanden. Når skjoldbruskkjertelen din er treg, kan dette føre til smerter og stivhet, særlig i hofte og skuldre, og hevelse i hender, føtter og kneledd. Hvis hypotyreose går ubehandlet, påpeker Dr. Nippoldt ut at det kan føre til andre medisinske tilstander som RA.

Behandling

Hvis du lider av felles smerte og stivhet diskutere dette med legen din. Det er mange måter å gå om å behandle den, noen som du kan gjøre på egen hånd. Bruke en kald pakke eller en varmepakning til stiv området kan lindre smerte. Tar NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som ibuprofen vil hjelpe. Noen pasienter tar narkotika for smerte samt kortikosteroid medisiner som demper betennelse. Naturlige kosttilskudd som chondroitin kan være nyttig. Trening vil hjelpe deg å opprettholde bein styrke samt styrke musklene rundt leddene.

Joint Stivhet etter langvarig bruk av Prednisolon

Prednison er en av de sterkeste legemidlene som finnes for å redusere betennelse. Det fungerer ved å redusere immunsystemets respons på visse sykdommer. Det er oftest foreskrevet for bindevevssykdommer som revmatoid artritt, systemisk lupus, blodsykdommer og enkelte kreftformer. Selv om denne kortikosteroid hormon er effektive i å bekjempe alvorlig betennelse, er det flere komplikasjoner relatert til langvarig bruk av prednison. Diskuter disse bivirkningene med legen din dersom du er under utvidet behandling.

Felles Stivhet i morgen

Hvis du våkner opp med stive ledd, spør legen din om det med modifisert frisetting. Tablett utgivelser prednison fire timer etter inntak. Denne forsinkelsen betyr at du kan ta pillen ved sengetid for å bekjempe tidlig morgen stivhet neste dag. Resultater fra en studie utført av Merck i 2005 viste pasienter ikke bare tolerert medisinen godt, men også opplevd en klinisk signifikant reduksjon i morgen stivhet etter to ukers behandling.

Hofte- og kneledd

Hvis smerte og stivhet oppstår i hip eller kneledd, informere legen din umiddelbart. Dette kan være en indikasjon på aseptisk nekrose. Ifølge MedicineNet skjer dette alvorlig tilstand hos 3 prosent av langsiktige prednison brukere. Aseptisk nekrose fører områder av bein til å dø. Siden den berørte bein er svak og ofte kollapser, kan denne tilstanden krever hofte eller kneprotesekirurgi hvis ikke fanget opp tidlig. Hvis stivhet skyldes denne tilstanden, diskutere andre behandlingsalternativer med legen din.

Andre behandlingsalternativer

Langvarig bruk av prednison kan og vanligvis påvirker viktige organer. Hvis du har tatt høye doser i mer enn et par uker, diskutere alternative behandlinger med legen din. NSAIDs, slik som aspirin, er det tryggeste alternativet. Hvis du tar prednison for leddgikt, spør legen din om sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler (DMARDs). Etter flere uker med behandling, har DMARDs bremset utviklingen av leddgikt hos noen pasienter. Immundempende medikamenter er en annen anti-inflammatorisk alternativ; Imidlertid kan det oppstå store bivirkninger, spesielt til leveren. Nøye overvåking er viktig med denne behandlingen. Dersom alle anti-inflammatorisk narkotika er mislykket, snakk med legen din om splinting de berørte ledd. Denne behandlingen har redusert betennelse og lettet symptomene for noen pasienter.

Forsiktig

Ikke slutte å ta prednison uten legens hjelp. Denne medisinen må gradvis reduseres i ditt system for å hindre alvorlige rebound-effekter. Fordi prednison stopper produksjonen av hormoner som hjelper kroppen til å bekjempe betennelser, bør behandlingen avtatt for å tillate restaurering av disse hormonene.

Loratadin & Facial Stivhet

Loratadin & Facial Stivhet


Loratadin (merkenavn Claritin) er en over-the-counter, én gang daglig, allergi medisiner. Denne andre generasjons antihistamin behandler allergier uten å forårsake betydelig sedasjon. Alvorlige bivirkninger er sjeldne, men det er mulig at loratadin kan forårsake ansikts stivhet.

Sikkerhet

Loratadin er et medikament som har blitt vist å forårsake noen bivirkninger. I kliniske studier, rapporter om bivirkninger var lik for loratadin og et placebo, og frekvensen av seponering for begge var omtrent det samme. De fleste rapporter om bivirkninger er ikke på grunn av stoffet selv.

Betraktninger

Imidlertid, i det minste i en pasient, ble hypertoni (øket muskelspenning eller stivhet) som er rapportert med loratadin. Muskelstivhet kan påvirke en hvilken som helst del av kroppen, inklusive ansiktsmusklene.

Advarsel

Hvis du tar Claritin eller generisk loratadin, og du opplever ansikts stivhet eller muskelstivhet i noen annen del av kroppen, slutte å ta medisinen umiddelbart og kontakte legen din eller apotek. Det kan ha oppstått en sjelden alvorlig side effek, eller muskelstivhet kan være tilfeldig med å ta loratadin. Det bør vurderes i begge tilfeller.

Joint Stivhet Relief

Leddstivhet kan være forårsaket av en rekke faktorer og forhold. Uansett den eksakte årsaken, kan leddstivhet redusere felles funksjon og omfanget av bevegelse og gjøre enkle, hverdagslige oppgaver vanskeligere å utføre. Ulike typer rettsmidler er tilgjengelige for å behandle leddstivhet.

Movement / Exercise

Flytting eller trener en stiv felles bidrar til å øke felles fleksibilitet og redusere leddstivhet. Når en felles utøves, til væsken som omgir felles øker, noe som bidrar til å lette felles bevegelse og øke felles smøring. Flytte en stiv felles bidrar også til å øke fleksibiliteten i mykt vev og muskler rundt leddet, noe som bidrar til ytterligere å øke felles bevegelse, utvalg av bevegelse, og funksjon.

Heat

Anvendelsen av varme til en stiv ledd fremmer økt blodsirkulasjon til musklene og myke vev som omgir skjøten, noe som øker muskel og bløtvev bøyelighet og fleksjon, noe som gjør det mulig for et større utvalg av felles bevegelse. Å tilføre varme til en stiv skjøt er kan oppnås ved å plassere en varmepute direkte mot skjøten eller ved å dyppe skjøten i lunkent eller varmt vann.

Stretching

Stretching er en svært effektiv form for behandling for en stiv felles. Normalt, når en joint er stiv, muskler og myke vev rundt det er innsnevret og stramt. Forsiktig bevege leddet gjennom sitt normale bevegelsesutslag, som er hva en typisk felles strekning omfatter, hjelper løsne opp disse vev og muskler og øker felles fleksibilitet og omfanget av bevegelse. For å øke effektiviteten av en felles strekning, bør du vurdere å bruke varme til de berørte felles før du utfører strekningen.

Massasje

Masserer en stiv felles øker blodsirkulasjonen til de myke vev og muskler rundt leddet og bidrar til å lindre muskel tetthet og spenning, som alle fremmer redusert leddstivhet og økt felles fleksibilitet. Massasje hjelper også redusere smerte og sårhet som følge av betente muskler og myke vev rundt de berørte felles, noe som kan øke felles fleksibilitet og bevegelsesutslag. Svak massasje slag som anvendes til alle områder av skjøten er mest effektive i behandlingen av en stiv skjøt, som mer aggressive former for massasje kan faktisk øke leddbetennelse og irritasjon.

NSAID behandling

NSAIDs, eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, er en effektiv og populær form for behandling for en stiv felles. NSAIDs bidra til å redusere betennelse og irritasjon i mykt vev og muskler rundt en stiv felles, noe som bidrar til å redusere stivhet og øke felles mobilitet. Bruken av NSAID bidrar også til å redusere smerte nivåer, noe som generelt fører til en økning i felles utvalg av bevegelse og funksjon. De fleste over-the-counter NSAIDs er tilstrekkelig for milde til moderate former for leddstivhet. Mer alvorlige former for leddstivhet eller smerter kan kreve resept-styrke medisiner.

Hva er årsakene til Stivhet Etter Total Knee erstatning?

Total kneleddsplastikk

Ifølge Journal of American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS), er ca 581 000 totalt kne erstatning surgeries utføres hvert år i USA. Grunnene for å ha denne operasjonen omfatter alvorlig leddgikt skader, problemer med å gå eller gå i trapper, og vedvarende smerte. Hvis alle andre ikke-invasive veier for å forbedre tilstanden din ikke er vellykket, kan kneprotesekirurgi være det eneste alternativet. En bivirkning av kneet kirurgi strammer eller stivhet. Før du vurdere ytterligere kirurgi, kan det være andre måter å lindre ubehag.

Pre-Operative Tilstand

En forklaring for vedvarende kne stivhet etter operasjonen kan være din tilstand felles var i før inngrepet. I artikkelen Stivhet Etter Total Knee leddproteser, publisert i Journal of Bone og Joint Surgery, legene fant at pasienter klaget over stivhet i kneet etter operasjonen hadde signifikant mindre fleksibilitet og utvidelse i joint før operasjonen. Alder, kjønn og type kirurgisk implantat spilte ingen rolle i sine symptomer. Heldigvis ut av 1000 individer som deltar i denne studien, skjedde kne stivhet i bare 1,3 prosent av fag.

Motivasjon

Leger ved New York University Hospital for leddsykdommer funnet at postoperative forhold knyttet til kneet stivhet inkludert lav motivasjon. Fysioterapi spiller en viktig rolle i post-kirurgisk healing. For de som ikke følger med på legens behandlingsanbefalinger, kan suksessen av kneet kirurgi bli kompromittert.

Arrdannelse

Omfattende, intern arrvev etter kne kirurgi er en annen forklaring for komplikasjoner. Matthew R. Bong, MD, forfatter av studien, Stivhet Etter Total Knee leddproteser, fant at en av de viktigste årsakene til stivhet skyldes arthrofibrosis, eller arrdannelse i kneet. Leger ved Rush University Medical Center foreslå en fysisk terapi program for å minimere begrenset bevegelse. De kne og skulder Centers of New Jersey og Pennsylvania viser at sannsynligheten for å utvikle arthrofibrosis øker med utbredelsen av pasientens kirurgisk prosedyre og hvor lenge kneet er immobilisert etterpå. Genetiske faktorer, de legger, kan disponere deg til å utvikle felles arrvev i respons på kirurgi.

Hva er behandlingen for Bipolar Schizo-Affective Disorder?

Bipolar schizo-affektiv lidelse rammer ca 0,2 til 0,5 prosent av alle mennesker, melder National Alliance på psykiske lidelser. Tilstanden fører en kombinasjon av vekslende perioder mani og depresjon sett i bipolare pasienter og vrangforestillinger og hallusinasjoner oppleves av mennesker med schizofreni.

Funksjon

Funksjonen til behandling for schizo-affektiv lidelse er å behandle de umiddelbare psykologiske symptomer på sykdommen, mens du lære å håndtere og kontrollere atferd og følelser for å forhindre sannsynligheten for symptomer i fremtiden.

Identifikasjon

Behandling for bipolar schizo-affektiv lidelse innebærer vanligvis en kombinasjon av medisiner og terapi.

Typer medisiner

Medisiner som brukes til å behandle bipolar schizo-affektiv lidelse inkluderer antipsykotika for å behandle de vrangforestillinger og hallusinasjoner, for eksempel klozapin, risperidon og olanzapin. Å stabilisere stemninger og forhindre oppturer og nedturer, leger foreskrive medisiner som litium og divalproex, ifølge Mayo Clinic.

Risiko

Bivirkninger av medisiner som brukes til å behandle bipolar schizo-affektiv lidelse inkluderer vektøkning og overdreven søvnighet, ifølge National Alliance på psykiske lidelser. Noen medikamenter også utgjøre en risiko for utvikling av diabetes.

Funksjoner

Psykoterapi og rådgivning hjelpe deg å forstå sykdommen din, uttrykke dine følelser og utvikle måter å håndtere virkelige situasjoner for å begrense dine symptomer. Gruppe eller familie terapi kan også redusere følelsen av isolasjon, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan beregne Stivhet

Hvordan beregne Stivhet


Tilstander som leddgikt, fibromyalgi og skjoldbrusk problemer kan føre til generell stivhet. Så kan skader eller kaldt vær. Selv depresjon er noen ganger ansvarlig for fysiske symptomer som muskel- og leddstivhet. Når du har et virus, kan det hende du føler deg anspent og stiv over alt. Sammen med denne stivhet, er det ofte smerte. Vurdering av følelse av stivhet kan gjøres på flere måter.

Bruksanvisning

Beregning Stivhet Symptomer

•  Vurdere ditt nivå av stivhet på en Likert skala. En Likert skala for stivhet er en numerisk skala fra 1 til 10 år 1 på skalaen ville bety ingen symptomer på stivhet i det hele tatt. Ti ville bety den høyeste grad av stivhet. Hvis du må holde på armene på en stol å stå opp på grunn av stivhet i knærne, kan du vurdere deg selv en 7 eller 8. Hvis du kan rulle ut av senga uten store problemer eller smerter, men føler stiv når du står opp, dette kan være en 3 eller 4 på skalaen. Ikke være i stand til å komme opp fra gulvet ville rangere en 9 eller 10.

Flere ganger om dagen (morgen og kveld er en god start), tune inn til kroppen din og vurdere ditt nivå av stivhet med et tall fra 1 til 10 på skalaen. Over tid vil du vite omfanget av stivhet.

Hold et symptom journal. Skriv ned når du føler stivhet og beskrive hvor intens den er. Legg også merke til noen aktiviteter som gikk forut for stivhet. Kanskje du gikk en lang tur, eller gjorde noen hagearbeid. Hold styr på matvarer som du spiste nylig. Ifølge kvinner til kvinner, kan mat sensitiviteter eller allergier forårsake betennelse, som fører til stivhet. Opprettholde en journal vil vise mønstre av når stivhet skjer og kanskje årsakene til det.

Do range-of-motion vurderinger. Leddstivhet fører til begrenset utvalg av bevegelse. Hvis du kan utføre visse strekninger, da har du tilstrekkelig utvalg av bevegelse. For eksempel scratch test måler skulder fleksibilitet. Du heve en arm opp over skulderen din. Bøy albuen og forsøke å plassere håndflaten på ryggen. Samtidig, legg den andre hånden bak ryggen din og forsøke å ta tak i fingrene av arm overhead. Hvis fingrene overlapper, har du utmerket utvalg av bevegelse. Hvis de ikke kommer nær hverandre, er begrenset omfanget av bevegelse. Det er vurderinger for hip, lav rygg, knær, fingre og mer.

Tips og advarsler

  • Hva stivhet betyr for deg er kanskje ikke det samme for alle andre. Beskriv dine symptomer nøyaktig og helt til medisinske fagfolk for best resultat.
  • Når kroppen er kronisk stiv og i smerte, kan dette være et tegn på en alvorlig tilstand. Få en grundig undersøkelse av en passende medisinsk faglig.

Rettsmidler for Stivhet i kneleddet

Leddgikt, leddgikt og slitasjegikt er vanlige årsaker til kneet stivhet, sammen med senebetennelse og bursitt. Disse forholdene, samt kneskader, er forårsaket av betennelse i kneleddet. Det første trinnet i å redusere smerte og hindre ytterligere skade er eliminere betennelse. Betennelsen forårsaker skade på felles, og denne skaden fører til mer betennelse.

Medisiner

Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler blir brukt til å redusere betennelse i kneet og eliminere smerte. Disse stoffene er ikke uten bivirkninger, og de kan ikke være i stand til å kontrollere smerter og betennelser hvis det er alvorlig.
Spør legen din for en resept-styrke NSAID hvis over-the-counter produkter er ikke å kontrollere din smerte. Legen kan anbefale andre behandlinger for betennelse dersom disse medikamentene er ikke hjelpe.
Analgetika som paracetamol kan være i stand til å lette smerter av betennelse. Disse medikamentene vil ikke redusere betennelse, men de kan få deg til et punkt der fysioterapi er mulig.

Høyde og Ice

Ice er en av de enkleste løsninger for betennelse. Plasser en ispose på den berørte kneet i ca 20 minutter mens du holder beinet hevet.
Høyde hjelper en sår, stivt kne ved å tillate bebygde væske å strømme ut av området. Kombinert med ispose, kan det redusere betennelser nok til å få kneet i gang igjen.

Trening

Fysioterapi kan være det siste du tenker på, men aktiviteten kan hjelpe lindre din smerte. Hvis smertene er akutte, vente til det avtar før han gikk i fysioterapi.
Kneet treningsprogram vil også styrke musklene i lår og hamstring som støtter kneleddet. Øke muskelstyrken i disse områdene bidrar ta noe av presset ut kneleddet.
Start sakte og jobbe på omfanget av bevegelse. Øvelser som forbedrer bevegelsesområdet omfatter de som hyperextend kneet. Sitt med benet rett foran deg og din fot støttet på en pute eller pute. Bruk foten til å forlenge kneet ved å slappe av og peker tærne oppover.
Diskuter trening med legen din før du begynner på et program. Spaserer og bruker kneet kan lindre stivhet og betennelser. Legen vil fortelle deg hva du kan trygt gjøre.

Varme og kalde behandlinger for muskelsmerter og stivhet

Varme og kalde behandlinger for muskelsmerter og stivhet


Du kan bidra til å avlaste ubehag fra vanlige smerter ved å bruke varme eller kalde behandlinger som en form for smertelindring. Kulde og varme kan hjelpe med leddstivhet, muskelsmerter, lavere pakke smerter og muskelspasmer. Disse behandlingene kan forbedre sirkulasjonen og redusere hevelse. Du kan gjøre disse behandlingene hjemme uten spesialutstyr, men det er alltid en god idé å ha skader undersøkt av en lege.

Kalde Behandlinger

Kalde behandlinger brukes på muskelsmerter bidra til å lindre smerter ved lammende området der isen er brukt. Kalde behandlinger også redusere hevelse og slappe av musklene dine. Når den brukes etter en skade, anbefaler University of Missouri at du bruker isen pakker for opptil 20 minutter om gangen, tre til fire ganger daglig i tre dager.

Du kan bruke en ispose eller pose frosne grønnsaker fra fryseren. Plasser en klut mellom huden og den frosne pakken slik at du ikke gir deg selv forfrysninger. Det anbefales at du begrenser en kald behandling til maksimalt 20 minutter, så du trenger ikke fryse huden din mens den er nummen.

Hot Behandlinger

Heat øker blodstrømmen gjennom musklene og hjelpemidler helbredelse. Heat er ikke indisert umiddelbart etter en skade siden den ekstra blodstrøm kan øke visningen av blåmerker. Ifølge University of Missouri, bør man vente to til tre dager etter skaden å anvende varmebehandling ved en frekvens på opp til fire ganger daglig i 20 minutter av gangen. Vær forsiktig når du bruke varme til huden din at du ikke forårsake brannsår, spesielt i huden som allerede er nummen. Du kan bruke en varmepute for tørre varme behandlinger eller et vått håndkle for fuktig varme behandlinger. Når du bruker en varmepute, sette en timer i tilfelle du sovner slik at du ikke vil få brent.

Forholdsregler

Både varme og kalde behandlinger kan forårsake skade på huden din hvis igjen på for lenge, eller hvis temperaturen er for ekstreme. Derfor bør du bruke disse behandlingene med stor forsiktighet på hud som har avgått ved døden opplevelser eller dårlig sirkulasjon.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv nevrologisk lidelse som forårsaker bevegelsesproblemer, skjelvinger, stivhet, stivhet, og vanskeligheter med å gå og snakke. I tillegg til fysiske utfordringer, mennesker med Parkinsons, og deres omsorgspersoner, må ofte forholde seg til følelsesmessige problemer og personlighetsforandringer.

Årsak

Parkinsons sykdom minsker dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som påvirker mental helse. For mye dopamin, i stedet for lite, kan gi symptomer på schizofreni.

Symptomer

The Cleveland Clinic lister emosjonelle symptomer som angst, forvirring, tretthet, søvnproblemer og spenning.

Mood

Dr. Irene Richard, senior medisinsk rådgiver for Michael J. Fox Foundation, skriver at depresjon forekommer hos opptil 40 prosent av pasientene, og kan være et tidlig symptom på Parkinsons sykdom. Humørsvingninger som ligner "bipolar lidelse på daglig basis" kan også vises.

Følelser

Ifølge PDCaregiver.org, irritabilitet uten grunn kan være blant de første tegn på Parkinsons, og noen mennesker utvikler frykt, usikkerhet og motvilje mot å engasjere seg i nye situasjoner. Andre kan miste motivasjonen og bli avhengig, og normalt muntre mennesker kan bli pessimister.

Medisiner

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner som brukes til å behandle Parkinsons kan noen ganger føre til hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia.

Behandling

Som i 2009, forskning på behandlingsalternativene var pågående. Terapi inkluderer antidepressiva og antipsykotiske medisiner. Blant antidepressiva, melder Reuters den 18. mars 2009 at trisykliske kan være mer effektivt enn SSRI.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.

Om Dystoniske Posture

Om Dystoniske Posture


Muskelgrupper vri eller fryses inn Postures med dystoni, en nevrologisk lidelse. Alvorlighetsgraden av tilstanden varierer fra mild til alvorlig. Det manifesterer det meste i nakke, kjeve og armer, men kan også ses i bena og tær. I alvorlige tilfeller personen kan ha en holdning som er ganske bulkete. Dystoni kan påvirke et enkelt område av legemet (kalt fokal dystoni), eller en halvdel av legemet (hemidystonia), eller det kan påvirke mange forskjellige områder samtidig. Dystoni har mange årsaker og noen kurer.

Årsaker til Dystoni

Årsakene til dystoni er ikke klart. Det kan være noen sammenheng med basalgangliene, et område av hjernen som styrer bevegelse, og dermed tilstanden kan karakteriseres som "cross talk" mellom nervene. Pasienten ønsker å flytte ett sett av muskler og et annet sett av muskler utilsiktet påvirket.

Cerebral parese, hjerneslag, svulster og ulike sykdommer kan manifestere seg som dystoni. Videre, mange stoffer og kjemiske tilstander i kroppen føre til dystoni.

Det er isolerte tilfeller av musklene blir dystoniske grunn av den langsiktige adaptive bruk av noen muskler for andre funksjoner. Det er også tilfeller av dystoni grunn av vanskelige fødsler. Noen dystonier er begrenset; for eksempel kan en person se problemer bare når han skriver, gripende hans penn hardt. Noen dystoni er genetisk.

Muskler Wrestling mot hverandre

Et aspekt av dystoni er at muskel parene (Adduktoren / abduksjon), som vanligvis arbeider i konsert med ett kontrahering og den andre slapper av, er både kontrakt, forårsaker en unormal stilling. Enhver tilsvar men upåvirket muskler kan forsøke å normalisere kroppsholdning. Dette kan resultere i en tonic tilstand (stivhet), eller noe som ser ut som en krampe eller risting. Personen kan prøve å motvirke dystoniske muskler, fordi det kan være smertefullt, noe som kan føre til endringer i posisjon.

Posisjoner på dystoni

I nakken på dystoni kan kalles torticollis og kan gjøre hodet tilt til den ene siden, vrir frem og / eller vippe bakover. De aktiverte musklene kan endre seg, og dermed posisjonen kan endre seg, eller at musklene kan endres uten synlig forskjell.

Hender kan virke som om de har "skrivekrampe", med fingrene foldet innover i ujevn måter og håndledd svinges innover. Albuene kan heves og fingrene kan bli påpekt. Arms kan slå i ved albuen.

Ansiktsmusklene kunne trekke til den ene siden, noe som er mer vanlig hos eldre mennesker. Tungen kan også være aktuelle, og kan vris i munnen, noe som gjør spise vanskelig. Kjeven kan være åpen eller lukket klemmes.

I krampaktig dystoni, er stemmebåndene berørt og stemmen kan høres kvalt.

Avslappende de Dystoniske Muskler

En behandling for alvorlig dystoni er injeksjoner av botulisme-lignende stoffer som i utgangspunktet drepe visse nerver, slippe muskelen. I et begrenset antall tilfeller L-dopa, en nevrotransmitter, kan tilby noen lettelse. I alvorlige tilfeller kan legene ty til kirurgisk denervering å hjelpe pasienten slappe av musklene for å oppnå en normal kroppsholdning. I enkle tilfeller normal avslapningsterapi (massasje, varme) kan hjelpe, eller pasienten kan bare tilpasse seg utføre utløsende aktivitet på en annen måte.

Sjansene for å få det

Dystoni anses relativt sjeldne, men fordi det er så mange måter å få det og så mange utløsende faktorer, er betydelig sjansen for noen å ha noen form for dystoni i hans levetid. Bor på god helse for å unngå et slag og unngå psykoaktive stoffer er to ting som lavere en persons risiko for å få dystoni.