Digidexo.com

botemiddel for krampe i bena

Hva er årsakene til muskler spasmer og kramper i bena?

Muskelspasmer, eller kramper, er ufrivillige sammentrekninger av musklene. De er mye mer alvorlig enn muskelrykninger, som oppstår på grunn av trøtthet, og kan bli en medisinsk tilstand hvis kronisk. Muskelkramper er i hovedsak en ubalanse av mineraler og elektrolytter i blodet.

Dehydrering

Overdreven dehydrering, spesielt i beinmuskulaturen, upsets mineral og elektrolyttbalansen i blodet, noe som øker muligheten for muskelkramper oppstår.

Overforbruk

Overdreven trening, spesielt i utholdenhetsidretter, bruker opp mineraler og elektrolytter som er i blodet raskt, noe som resulterer i kramper i bena.

Lediggang

Muskelkramper kan også oppstå når en muskel har vært i en posisjon for en lang tidsperiode. For eksempel, folk får muskelkramper i bena når de sitter foran datamaskinen i lengre perioder av gangen.

Medisiner

Mange medisiner har muskelkramper oppført som en bivirkning. Disse stoffene, som oftest, bruke opp, eller en eller annen måte påvirke mineral- og elektrolyttnivået i blodet ditt. Konsultere legen din dersom du opplever muskelkramper etter å ha tatt medisinen.

Sykdom

Mange sykdommer, slik som multippel sklerose, anemi, diabetes, nyresykdommer, og thyroid sykdom, kan føre til muskelspasmer.

Hjem rette for å redusere hovne ben

Ben kan hovne opp av ulike grunner, blant annet lengre perioder av stående, skade og insektbitt og stikk. Når hevelse oppstår, kan behandle den så snart som mulig hindre hevelse fra å bli for stor. Det er flere ting du kan gjøre hjemme for å behandle hevelse i bena. Hvis disse hjem rettsmidler ikke fungerer, men det er best å se en lege, spesielt hvis hevelsen er et resultat av en skade eller stikke.

Høyde og Kompresjon

En enkel måte å redusere beinet hevelse er ved å heve bena. Finn et komfortabelt sted å sitte, så grip noen puter eller puter og sette dem opp slik at når du hviler bena på dem, føttene er over nivået på hjertet ditt. Plasser kalde kompresser mot bena til ytterligere å redusere hevelse. Komprimering av benene kan bidra i tillegg. Pakk dine ben i bandasjer for en stund som du heve og is dem.

Du kan ha en forstuet muskel i beinet som forårsaker hevelse. Hvis dette er tilfelle, bør du bruke en annen type komprimere enn enkle bandasjer. Ta litt eddik og bland den med varmt vann. Deretter, i en annen bolle, eddik og bland is. Sug ett håndkle i en bolle og en annen i den andre. Plasser disse håndklær på bena vekselvis til hevelse avtar.

Movement

For hevelse som skyldes langvarig stående, kan du redusere hevelse ved å flytte på plass. Fordi blodet har samlet i en stasjonær stilling så lenge, hevelse starter. Derfor, for å gå på plass får musklene jobbe igjen er tilrådelig. Du kan også engasjere seg i lett trening for å strekke på bena og hjelpe hevelsen går ned. Hvis du har utøvd mye og stoppet brått, kan dette føre til hevelse også. Gi deg selv en avkjølingsperiode etter trening.

Bug Bite rettsmidler

Hvis beinet er hovent på grunn av et insektbitt eller stikk, har du flere alternativer. Du kan redusere hevelse og kløe ved å ta en havremel bad og soaking bena. Vask området med varmt vann og såpe, og deretter bruke en av en rekke forskjellige pastaer som du kan gjøre. En pasta er laget med bakepulver og vann. En annen, som brukes til biter fra potensielt giftige insekter, er laget av maisstivelse og vann. For myggstikk eller andre typer biter, bland salt og vann sammen, men sørg for at huden ikke er brutt for å spare deg selv smerten av salt i et åpent sår.

Kosthold og Garderobe

For å forhindre hevelse, begrense inntaket av natrium. Overflødig natrium kan føre til hevelse i noen mennesker. Sørg for at buksa ikke er for restriktive, som stramme klær kan forstyrre riktig sirkulasjon og forårsake hevelse. I tillegg må du ha gode sko hvis du må stå i lange perioder av gangen.

Botemidler for sirkulasjonsproblemer i Ben & Føtter

Dårlig sirkulasjon i beina og ben, også kjent som perifer vaskulær sykdom, oftest stammer fra fortykkelse og herding av dine arterieveggene. Denne herding er ofte et resultat av sykdommer som diabetes, en mangel på fysisk aktivitet, høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. De vanligste symptomene på dårlig sirkulasjon er kramper i leggen, nummenhet og kulde i foten og endringer i huden farge.

Behandling

Din lege eller kirurg kan behandle dårlig sirkulasjon i en rekke måter. Hvis du er diabetiker, kontrollere blodsukkernivået er svært viktig siden konsekvent høyt blodsukker kan skade nerver og begrense blodtilførselen til bena og føttene. Legen kan også foreskrive medisiner som skal forhindre blodpropp. Disse legemidlene vil tynne blodet og gjør flyten lettere i fortykket arterier. Hvis legen din bestemmer seg for å behandle blokkeringer i arteriene, kan han bruke angioplastikk å utvide dem eller, i alvorlige tilfeller, bruk en blodåre fra en annen del av kroppen for å omgå den.

Home Care

Enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg med å kurere sirkulasjonsproblemer til dine føtter og ben. Deltagelse i fysisk aktivitet som gåing eller svømming kan både hjelpe blodgjennomstrømningen og redusere blokkeringer i blodårene dine. En diett med mindre fett og mer fiber kan også hjelpe tynne blodet, noe som gjør det bevege seg lettere gjennom blokkerte arterier. Redusere stress og røykeslutt er også viktige måter å kurere dårlig sirkulasjon, som røyking bygger opp plakk i arteriene og stress begrenser flyten av blod til kroppens organer.

Foot og Leg Care

Riktig fot og ben omsorg kan gå langt i herding sirkulasjonsproblemer. En daglig mosjon for å legge på ryggen og heve føttene vil hjelpe friskt og oksygenrikt blod flyte gjennom bena. Også en daglig suge i varmt vann vil hjelpe til å lindre symptomene. Dårlig sirkulasjon kan gjøre helbredelse av sår og kutt vanskelige i føttene. Du ønsker å være ekstra forsiktig for ikke å forårsake noen traumer til føttene hvis du har dårlig sirkulasjon. Husk å bruke riktig fottøy, og i noen alvorlige tilfeller, se en lege for å hjelpe deg å klippe tåneglene.

Tegn for blodpropp i bena

Evnen til å koagulere blodet er et viktig aspekt av kroppens evne til å helbrede seg selv. Men noen ganger blodpropper oppstår inne i kroppen. Interne blodpropp i bena kan føre til hjerteinfarkt, slag og dødsfall. Å vite faresignalene er den beste måten å forhindre en blodpropp i beinet fra snu dødelig.

Hevelse

Når en blodpropp former i beinet begynner benet å svelle. Det første du sannsynligvis vil legge merke til er at det ene benet er større enn den andre, på grunn av væskeansamlinger i området. Hevelse kan være forårsaket av andre problemer, imidlertid, og er ikke et klart tegn på en blodpropp.

Økt Pain

En blodpropp kan starte med en liten, knapt merkbar smerter i beinet. Over tid kan smerten øke, til slutt til et punkt som det ikke lenger kan ignoreres. Smerten trolig vil bli lokalisert. Hvis du føler lokalisert smerte i beinet som øker på denne måten, se en lege umiddelbart.

Varme og Rødhet

En blodpropp i beinet vil føre til at området blir svært varm å ta på. Hele området også kan bli rød. Hvis dette skjer, blir blodpropp blir verre og du bør gå til nærmeste legevakten umiddelbart.

Kramper

Et annet tegn på en blodpropp er leggkramper. Kramper kan slå inn intens, bankende smerte og bli følt i leggmuskelen. Kramper kan forsterke når du bøyer foten. Leggkramper kombinert med andre advarsel skiltene er en alvorlig symptom som bør sjekkes så snart som mulig.

Misfarging

I en alvorlig blodpropp, kan misfarging forekomme. Området som er rødt, varmt og smertefullt kan begynne å miste noe av sin farge. Huden kan begynne å se hvite eller blå. Blodpropp kan være dødelig. Aldri ignorere symptomer.

Prenatal Tegn for blodpropp i bena

Gravide har økt risiko for å utvikle blodpropp i bena, fordi blodstrømmen reduseres hastigheten under svangerskapet. Det antas at legemet endres også den normale koaguleringsevne under graviditet for å redusere mengden av blodtapet under levering.

Statistikk

Inntil 2 av 1000 kvinner vil utvikle en blodpropp under graviditet eller kort tid etter fødselen.

Symptomer og tegn

Hevelse i beina er et vanlig symptom under svangerskapet. Men hvis hevelsen er ledsaget av smerter eller ømhet, misfarging eller uvanlig varme på ett sted, indikerer at en mulig blodpropp.

Diagnose

Hvis du tror du kan ha en blodpropp, se fødselslege umiddelbart. Legen vil bestille en ultralyd av beinet for å bekrefte diagnosen.

Heparin

Heparin er et medikament trygt å bruke under graviditet og er ofte foreskrevet for å forhindre propper eller stoppe dem fra å bli større. Hvis medikamentet kan hindre klump fra å få større, vil legemet ha mer tid til å re-absorbere det.

Risikofaktorer

Du er på en økt risiko hvis du er over 35 år, overvektige, har en familiehistorie med blodpropp, og hvis du gjennomgå et keisersnitt. Cesareans øke risikoen fordi bevegelsen er redusert, slik at propper.

Rettsmidler for Ekstremt Hovne ben og føtter

Rettsmidler for Ekstremt Hovne ben og føtter


Extreme hevelse i føtter og ben, medisinsk kjent som perifert ødem, kan være forårsaket av graviditet, fedme eller perioder med lange stående eller sittende. Hevelse også kan tyde på mer alvorlige problemer, som for eksempel blodpropp, en etappe infeksjon eller en alvorlig skade i foten. I langvarige tilfeller av perifert ødem, kan det hovne området viser tegn til "pitting" eller langvarig innrykk når området er trykket.

Løs noen umiddelbare bekymringer

Reversere noen mulige årsaker til hevelse. Hvis du opplever hevelse i føtter og ben, ta et minutt til å reflektere over eventuelle nylige endringer som kan ha tilskyndet hevelsen. For eksempel kan pasienter som tar en ny medisin oppleve en allergisk reaksjon som forårsaker ekstrem hevelse. Andre mulige årsaker inkluderer avføringsmiddel eller vanndrivende misbruk, prevensjon bruk eller skade på foten.

Hev ben og føtter

Unn hevelse ved å hvile ben og føtter i en opphøyet posisjon ved hjelp av en recliner eller kile pute. Prøv iført sko eller støttende sokker for å hindre ankelen hevelse. Mange ganger, kan disse tiltakene redusere eller eliminere hevelse. Kompresjonsstrømper kan kjøpes online og på medisinsk forsyne butikkene for en lav kostnad. Korrigerende sko er dyrere, men kan være viktig for å redusere svellingen. Hvis du velger å kjøpe sko, vente til minst halvveis gjennom dagen for å handle. Hevelsen vanlig på slutten av dagen kan sterkt påvirke din skostørrelse.

Forbedre kosthold og trening

Hvis fot og ben hevelse vedvarer, kan du prøve å øke treningen. Denne bevegelse hjelper til blodet eliminere overskytende fluid som forårsaker svelling. I tillegg begynne å spise en lav-natrium diett. Natrium er en stor bidragsyter til vann oppbevaring. Diuretika kan benyttes for en kort tid for å bidra til å eliminere overskytende væske. Bruk kun diuretika under tilsyn av en lege eller apotek. For mye vanndrivende inntak kan øke hevelse.

Oppsøk medisinsk behandling

Kontakt lege dersom hevelsen blir et kontinuerlig problem, spesielt hvis du har brystsmerter, feber eller hvis hovne området er varmt å ta på. Ofte fot og ben svelling er resultatet av en underliggende problem som må motta medisinsk behandling. Merk: Når du først observert hevelse og metodene du har brukt for å løse problemet. Denne kunnskapen kan hjelpe legen å velge hvilken behandling å anbefale.

PT og OT Hjem øvelser for armer og ben

Stiftelsen for Perifer nevropati definerer fysioterapi som en måte for skadde pasienter til å få tilbake sin styrke, bevegelighet og funksjon av lemmer. Fysioterapi og dens aktivitetsrelatert partner, ergoterapi, er prosesser som kan bli en del av utvinning fra en bilulykke, brenne eller amputasjon eller å hjelpe mennesker som lider av nevrologiske lidelser, leddgikt og sports-relaterte skader.

Skulder fleksjon (arm)

Stå mens fatte en 2- eller 3-kilos vekt i hver hånd, med armene langs siden med håndflatene vendt inn mot kroppen din. Sakte heve armen opp i luften uten å bøye albuen (hele armen skal rotere fra skulderen, ikke bøye i albuen som rister hender). La tommelen føre armen fremgang opp før det er helt i tråd med kroppen din, med fingertuppene pekende rett opp. Beveg armen ned igjen og slå til å gjøre prosedyren med den andre armen. Utfør 10 repetisjoner og deretter hvile, og utfør 15. Når øvelsen blir for lett, litt øke vekten og slippe antall repetisjoner ned, og deretter bygge dem opp igjen.

Bortfører (Leg) Styrking

Plasser puter eller sofaen puter 2-meter høye og la seg på ryggen. (Hvis denne posisjonen legger vekt på halsen din, legg en pute eller pute under hodet for å heve den litt.) Hvil ikke-skadet benet på haugen, deretter sakte heve beinet gjennomgår terapi opp for å møte høyden av den ene på putene. Hold begge bena i posisjon i 10 sekunder, og senk benet ned (ikke mist den, det kan føre til ytterligere skade). Gjenta øvelsen 10 ganger. Shift kroppen din litt slik den skadde benet er støttet, deretter gjenta øvelsen med ikke-skadet benet

Ekstern Rotation (arm)

Lå på sengen eller gulvet (pass på at overflaten ikke er for hardt) og holder en lav vekt (start med noe 2 til 3 pounds) i hånden som ikke er presset til sengen / gulvet. Bøy armen med vekten 90 grader, så det hviler nær magen. Knyttneve skal peke opp med krøller av fingrene peker mot brystet. Flytt skulderen din slik at hånden vendinger, knokene peker opp og heve hånden mot taket. Bevege seg i en langsom, flytende bevegelser uten å løfte opp armen eller skulderen (bare hånden gjennom albuen bør flytte opp). Forsiktig la armen tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 10 ganger; når prosessen føles lettere, øke vekten eller repetisjoner.

Shooting Hoops (Arms)

Selv om det er en sport nytes av mange sunne idrettsutøvere, basketball eller repetitive arm bevegelser forbundet med skyting hoops kan brukes som et ergoterapi øvelse. Begynner å sitte med en lett ball holdt i begge hender. Sikt på en imaginær kurv bare litt høyere enn du noen få meter unna. Kast ballen forsiktig. (Denne aktiviteten fungerer best med en partner som kan returnere ballen til deg etter hvert kast.) Gjenta kaste 10 ganger, så tenk kurven fikk litt høyere, slik at du kan løfte armene opp høyere for å sikte ballen. Kaste ballen opp i luften; hver gang du gjør dette trener rotator i dine armer / skuldre, pluss fungerer musklene og håndledd.

Sittende kickball (Legs)

Sitte i en stol, med ryggen holdes rett opp mot ryggstøtten og armene på armlenene. Trykk ned i gulvet forsiktig med uskadd beinet, deretter sakte sparke skadde benet ut som om å sparke en fotball eller lekeplass ball. Vær forsiktig svingende benet tilbake til utgangsposisjonen; ikke la det sparke tilbake mot bunnen av stolen. Gjenta bevegelsen 10 ganger, deretter sparke litt hardere, bildebehandling målet ditt er lenger unna. Fortsett øvelsen inntil spark eller repetisjoner blitt lett, deretter øke sparker styrke og antall repetisjoner.

Hjem rette for Kramper

Mange kvinner opplever smertefulle kramper før og under menstruasjonen hver måned. Den medisinske termen for dette kramper er dysmenoré. Mens disse kramper er vanligvis ufarlig og avta i løpet av noen få dager, kan de være svært komfortable. De er skarpe smerter som er lokalisert i bekken og buk områder, og kan være alt fra mild til svært intense. For de som ønsker å redusere smerter forbundet med kramper, er det flere forskjellige hjem rettsmidler for å prøve.

Mineraler og vitaminer

Mineraler og vitaminer kan hjelpe med å redusere kramper. Forbruker matvarer som er rike på sink, kan B-vitaminer, magnesium og kalsium bidra til å redusere de ubehagelige symptomene som oppstår fra kramper, for eksempel oppblåsthet og følelser av skarp smerte. Kosttilskudd med noen av disse mineralene og vitaminer kan også hjelpe slaget kramper.

Oppvarming Pads

Varmeputer er en klassisk, praktisk, rask og billig hjem middel for å bli kvitt kramper. Hvis du plasserer en varmepute, enten på magen eller nedre del av ryggen, kan det i stor grad bidra til å redusere ubehag og smerter av kramper. For de som ikke har en varmepute, er det svært enkelt å lage en. Dette kan gjøres ved å få en sokk og fylle den opp med enten rå ris eller linfrø, og deretter varme den opp i mikrobølgeovnen for mellom én og to minutter.

Kamille

Kamille er et navn for ulike planter som ligner på tusenfryd. Kamille er en hage urt, og blomstene har lenge hatt ulike medisinske formål. Den kommer i flytende, kapsel og te former. Du må få to ts av tørket ut kamille blomster, og deretter blande det inn i en kopp kokende vann, og la dem bratt i minst fem minutter. For smaks grunner, kan du legge enten sukker eller honning (eller begge deler). Dette kan berolige kramper ubehag. En måte å forebygge kramper skjer i første omgang er ved å forberede. Dette kan gjøres ved å drikke kamille te et par dager før mensen er ventet å starte. Så under selve perioden, er det anbefales å konsumere to kopper daglig.

Hva er behandlingen for Hyperpigmentation i bena?

Hyperpigmentering er en tilstand der flekker og områder på huden mørkere. De brune flekker og patcher kan manifestere seg hvor som helst på kroppen, men forekommer vanligvis på beina. Det finnes noen behandling alternativer for å fjerne hyperpigmentering.

Typer

Varianter av hyperpigmentering inkluderer chloasma, pigmentflekker og post-inflammatorisk hyperpigmentering som oppstår av og til å følge noen utslett eller irritert hud.

Microdermabrasion

Den vanligste dermatologisk behandling for hyperpigmentering i ethvert sted er microdermabrasion, hvori en dermatolog bruker en laser for å peeling det øverste laget av huden for å fjerne den mørke områder.

OTC rettsmidler

Kakaosmør og aloe er spioneringen som behandlinger for hyperpigmentering, men deres effekt er bevist.

Betraktninger

I stedet for microdermabrasion, noen mennesker velger å bruke nype frø olje kombinert med hydrokinon krem, som enkelt kan brukes til beina og kan være effektive for mild hyperpigmentering.

Forebygging / løsning

Du kan minimere eksisterende flekker og forebygge utvikling av nye flekker av hyperpigmentering ved å bruke solkrem på bena og unngå overskytende eksponering for sollys, noe mørkere eksisterende områder.

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C


Hepatitt C lider notorisk lider av leverproblemer, men de kan også være utsatt for å utvikle hovne ben som er plaget med utslett og smerte. Heldigvis er det mange urter og kosttilskudd som kan hjelpe behandle hovne ben og noen som kan bidra til å bekjempe sykdommen selv. Som med alle nye behandlingsforløp, ta kontakt med legen din før du bestemmer deg for å følge urte banen.

Hovne ankler og ben

Behandling av hovne ben kan ta opptil seks måneder, men det kan være svært effektivt hvis du er flittig og ikke hoppe over noen doser. Ta en Slakter Broom ruscogenin tablett om dagen, noe som er typisk en dose på 100 mikrogram, for å behandle svie og kløe på benet. Prøv en 60- til 120-milligram dose av gotu kola liposomoppløsninger tabletter eller kapsler for å stabilisere vev som støtter dine vener og for å øke mengden av oksygen transporteres gjennom kroppen din. Hestekastanje aescin tabletter kan tas i en 150-milligram dose en gang om dagen for å forbedre elastisiteten i blodårene. Men ikke ta gotu kola eller hestekastanje hvis du prøver å bli gravid.
Hagtorn solide kapsler, når det tas i en 150-milligram dose tre ganger om dagen, kan gjøre skjøre årer sterkere. Oligomeriske pranthocyanidins (OPCs) grapeseed eller furu-bark ekstrakt tabletter kommer i 100-milligram doser, som du bør ta daglig for å forbedre styrke og fleksibilitet av blodårene (se Referanse 2).

Sirkulasjonsproblemer

For ytterligere å redusere hevelse i bena, ta urter som vanligvis bidrar til bedre blodsirkulasjonen, for eksempel en te laget av kjerringrokk. Det kan bedre blodsirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene dine og vener. Urtene Sibirsk ginseng, gingko biloba og ingefær rot kan brukes som te eller i kapselform for å øke blodomløpet i kroppen. Når du tar pillen former, prøv 300 milligram av sibirsk ginseng, 240 milligram gingko biloba, og 250 milligram av ingefær rot.
Homøopatisk middel tabacum er ofte brukt for de som har isete kalde ben, lem kramper og mental utmattelse. En lav potens av 12c eller lavere (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) et par ganger om dagen vil fungere best med tabacum.
Disse rettsmidler, når det tas i tandem med hovne ben urter, kan være i stand til å forbedre tilstanden på kortere tid enn hvis de ble tatt alene (se referanse 1).

Hepatitt C

Til en viss grad, kan du være i stand til å hjelpe beinet hevelse ved å angripe hepatitt C tilstanden i seg selv. Bruk urter som melk tistel og lakris for å beskytte og helbrede leveren din. Prøv en kombinasjon av eple cider eddik, fulvic syre, tea tree olje, hydrogen peroxide og olje av oregano, som det har vist seg å være en effektiv hjem rette for noen som lider av sykdommen. Spis et sunt kosthold og kutte ut all alkohol og narkotika for å forbedre kroppens naturlige evne til å bekjempe sykdommen. Hvis du er misfornøyd at legen er overbevist om dette kurset av behandling og du ønsker å utforske det, kan du se en lisensiert homeopat eller naturlege for å lære mer om alternative løsninger (se referanse 3 og Resource 2).

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy


Single-leg squat øvelser bygge ben styrke, tone musklene i rumpe og lår, og kan bidra til å forbedre balansen. Balansere på ett ben setter en betydelig mengde stress på foten. Stress, belastning og overarbeid kan føre foten kramper i noen mennesker under huk øvelser. Hensiktsmessig holdning, kan et moderat antall reps og masse hydrering hjelpe deg å unngå foten kramper under single-leg squats.

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy

•  Varm opp før du begynner styrke-øvelser som single-leg squats. En fem til ti minutters gange, et sett med hopping knekt eller range-of-motion øvelser varme musklene, noe som reduserer risikoen for skader. Knebøyninger, skulder ruller og ankel rotasjoner er eksempler på range-of-motion øvelser.

Strekk fascia før du begynner single-leg squats. Denne bløtvevet på undersiden av foten strammer opp med inaktivitet, noe som øker risikoen for kramper. Legg et håndkle rundt den eneste av foten din og dra opp i begge ender som du peker tærne mot himmelen. Hold i minst 15 sekunder. Du kan også løsne fascia ved å stå på et trinn og slippe hælen ned til du føler en strekk i leggen.

Drikk vann før, under og etter treningen. Dehydrering øker risikoen for muskelkramper under trening. The American Council on Exercise foreslår å drikke minst 17 gram vann i flere timer før du trener, en annen 8 gram 20 minutter før treningen, etterfulgt av en annen kopp etter du er ferdig med å trene.

Bruk god holdning for din single-leg squat. Løft foten bare noen få inches av gulvet, holde kneet bøyd og beinet så stille som mulig. Når armene ut foran deg for å opprettholde balansen mens du squat. Flytte beinet legger mer stress på foten som du sliter med å holde balansen. Tensing opp din balansering foten kan gjøre en fot krampe mer sannsynlig.

Unngå muskeltretthet som bidrar til foten kramper. Begynn med et lite antall repetisjoner og jobbe deg opp til et høyere antall reps som du bygger styrke. Core ytelse antyder seks representanter av single-leg squats på hver fot. Øk gradvis til 15 reps og legge hånd vekter hvis du kan i løpet av flere uker.

Gjør styrke-øvelser - som inkluderer knebøy - to ganger ukentlig på ikke-sammenhengende dager, ifølge Brian Mac Sport Coach. Pausen gir musklene tid til å komme mellom treningsøktene. Sliten, overarbeidede muskler er mer sannsynlig å krampe.

Hint

  • Snakk med legen din om det har vært en lang tid siden du har utøvd eller hvis du har noen helsemessige forhold som kan gjøre øvelsen vanskeligere. Dette kan omfatte astma eller andre lungelidelser, astma, artritt eller hjertesykdommer.

Varselskilt for anemi

Anemi er en medisinsk tilstand som påvirker nivået av røde blodlegemer i en persons blod, beveger seg fra et normalt nivå av en redusert mengde. Dette kan være på grunn av blodtap, en medisinsk tilstand eller til og med en ødeleggelse av friske celler. Uansett grunn, det er en rekke faresignaler som lett kan indikere anemi.

Fatigue

En av de mest dominerende advarsel tegn på anemi er tretthet. Dette er et resultat av en endring i mengden av røde blodceller i kroppen. Når det er en reduksjon i antall røde blodlegemer, de organer blir fratatt oksygen som trengs for å fungere på et optimalt nivå, hvilket resulterer i tretthet.

Endring i Coloring

Mange ganger, vil en person som lider av anemi begynner å vises blekere enn normalt. Igjen, dette er en konsekvens i reduksjon av røde blodceller i kroppen. Vanligvis vil en persons farging gå tilbake til "normal" når tilstanden er behandlet.

Kramper

Mens de fleste mennesker forbinder leggkramper med behov for mer kalium i kosten, kan det også være et tegn på blodmangel. Men bare å ha noen kramper i bena er ikke nødvendigvis et tegn på blodmangel. Det vil vanligvis være i kombinasjon med andre symptomer.

Kardiovaskulære endringer

Noen mennesker som lider av anemi kan begynne å møte en endring i deres hjerte priser. Dette er vanligvis sett i tider med fysisk anstrengelse, stille som en mer økt eller hurtig tempo i hjerteslag.

Luftveis Endringer

Med endringen i nivået av oksygen i blodet, bør det ikke komme så mye av en overraskelse at en person som lider av anemi kan møte en endring i deres åndedrett. Denne spesielle faresignal vanligvis presenterer seg som en kortpustethet eller vanskeligheter med å fange pusten under fysisk aktivitet.

Fokus

En annen ganske vanlig advarsel tegn på anemi er en generell mangel på konsentrasjon. Det kan være på jobb, skole eller annen aktivitet. På samme måte som de andre tegn, dreier det seg endringen i oksygen transportert gjennom hele kroppen.

Andre faresignalene

Fra tid til annen kan en person som lider av anemi føle en viss følelse av svimmelhet eller en nesten svimmelhet. Dette kan skje i perioder med hvile eller aktiviteten, og vil vanligvis være ledsaget av andre symptomer. En rekke personer som lider av anemi ser også endringer i sine søvnsykluser. Dette kan komme som søvnløshet, noe som ville være en vanskelighet med å få sove eller forbli sovende, eller kan rett og slett være en rastløshet som forbyr en god natts søvn.

Homeopatiske Cures for Crohns sykdom

Homøopatisk medisin tar hensyn til symptomene til pasienten, så vel som den generelle tilstanden, og kan brukes i noen tilfeller for å behandle symptomer på Crohns sykdom. Homeopatisk medisin ser på pasientens følelsesmessige og fysiske forhold samt pasientens psykiske tilstand. Selv om det er ingen kur for Crohns sykdom, kan homeopatisk medisin behandle smertefulle og vedvarende symptomer.

Herbal rettsmidler

Livsstilsvalg er forebyggende måter å behandle symptomer på Crohns sykdom. Valg av livsstil som kosthold, mosjon, søvn og holde stress til et minimum er gode måter å være proaktiv om Crohns sykdom symptomer. Mercurius kan brukes til å hjelpe rette diaré som er spesielt stygg luktende. Den kan også brukes til behandling av avføring med striper av blod, og i individer som er oppbrukt etter å ha avføring. Mercurius er en homeopatisk kur for pasienter som opplever kroppstemperaturen inkonsistens, som har en tørst som ikke kan slukkes, og at svette ofte. Pasienter som opplever smertefulle kramper i bena og føttene ville ha nytte av homøopatisk kur for Crohns sykdom kalt Podophyllum. Som et homøopatisk middel, bør Podophyllum også benyttes av personer som opplever gushing og eksplosiv diaré som er på samme tid smertefri. Podophyllum hjelper i tilfeller hvor avføring er mer alvorlig etter å ha spist eller drukket. Når en person opplever avføring som er verre etter å ha spist frukt ville dra nytte av homeopatisk kur for Crohns sykdom kalt Veratrum album.

Akupunktur

Akupunktur er ansett som en homeopatisk kur for Crohns sykdom. I århundrer akupunktur har vært brukt til å behandle inflammatorisk tarmsykdom i tradisjonell kinesisk medisin. I forbindelse med akupunktur homeopatisk helsepersonell kan også utnytte moxibustion, som består av brennende urt burot på visse og spesifikke akupunkturpunkter.

Vitaminer for leggkramper

Leg smerter og kramper ofte oppstår på grunn av en mangel på vitaminer og mineraler i kroppen. Vitamin E og B12, sammen med kalsium, magnesium, kalium er de beste vitaminer for behandling av kramper i bena og annet ben.

Vitamin E

Mangel på vitamin E, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i kroppen, kan føre til kramper og andre smerter. Prøv å ta 400-800 internasjonale enheter (IE) vitamin E per dag og øke forbruket av sennep greener, Chard, solsikkefrø, mandler, spinat og nepe greener, alle gode kilder til vitamin E.

Vitamin B12

Forskere ved Tapei Medical College i Taiwan gitt B12 til pasienter som lider av leggkramper i tre måneder. Ved slutten av studien, 86 prosent av pasientene rapporterte fullstendig lindring og forskere konkludert med at B12 er en trygg og naturlig måte å lindre leggkramper. En lignende studie med de samme resultatene ble også publisert i International Journal of Obstetrics and Gynecology. Prøv å ta en B12 supplement eller spise mer mat som er rik på B12 som kjøtt, egg, meieriprodukter og mest befestede matvarer som soya melker og kornprodukter.

Kalsium og Magnsium

Ifølge Jacqueline Jacques, en naturopathic lege og spesialist i smertebehandling i Portland, Oregon, opplever du beinet kramper når kroppen er mangelfull i kalsium, magnesium og kalium. Derfor kan inntak av disse vitaminene hjelpe lindre kramper og smerter. Kalsium fungerer til kontrakt kramper muskel, mens magnesium arbeider for å slappe av beinmuskulaturen. Dette push og pull forvirrer muskler og bidrar til å lindre kramper. Prøv å ta 250 milligram magnesium pluss 250 milligram kalsium to ganger per dag. Også, spise mer mat rik på kalsium og magnesium som spinat, nepe greener, sennep greener, grønne grønnsaker og bladbete.

Kalium

Kalium bidrar til å regulere muskelsammentrekninger, og en mangel vil føre beinet kramper. Prøv å ta en 99 mg kalium tablett hver dag og inkluderer kaliumrike matvarer som Chard, crimini sopp, spinat, bananer og annen frukt i kostholdet ditt.

Vitamin C

Sørg for å inkludere mat rik på vitamin C, som sitrusfrukter eller supplere med vitamin C-tabletter fordi vitamin C hjelper kroppen utnytte og absorbere kalsium, magnesium og kalium.

Andre hensyn

Vitamin D, som finnes i melk og gitt ut av solen, hjelper kroppen absorbere kalsium. I tillegg til å forbedre magnesium absorpsjon i kroppen, bør du redusere fett, unngå alkohol og redusere forbruket av brus og desserter.

Urter for Smerter i Leg & Calf

Urter for Smerter i Leg & Calf


Fra gnagende smerte ved plutselig krampaktig smerte, kan verkende ben og calfs forårsake mye ubehag og søvnløse netter. Noen årsaker til smerter i benet og kalv området kan bli forlenget vanskelig posisjonering, vitaminmangel eller ikke drikker nok vann. Fordøyelse og usunne matvaner er også mulige årsaker til denne typen smerte. Urtemedisiner kan hjelpe motvirke disse smerter og spasmer og lette smerter i hvis tatt på riktig tidspunkt.

Yarrow Juice

Ryllik plante dyrkes i solfylte områder og steder hvor det blir en god mengde vann. Yarrow vokser opp til 2 meter høy og bares attraktive blomster kranier som besitter hvite stråler og har gule flate sirkulære plater eller plater inni dem. Yarrow er anti-inflammatorisk og har snerpende tanniner som hjelper i å reparere skadet vev i kroppen som en ekstern applikator. Yarrow hjelper i herding kutt, sår, brannsår og sår samt hovne og inflammatorisk hud. Når det tas oralt, det øker appetitten, øker fordøyelsen og hjelper i healing hovne organer internt. Den har en krampeløsende kvalitet som hjelper til med spasmer, kramper og andre ben og kalv smerter.

Arnica

En godt kjent urt mye brukt over hele verden for sine medisinske verdi, er arnica en aromatisk flerårig plante med en basal rosett av 4-8 blader. Stilken er hårete og greiner nå 12-20 inches. Anlegget bærer gylne gule blomster som har en tusenfryd-lignende utseende. Arnica vokser over hele verden i den sentrale nordlige delen av den nordlige halvkule. Blomsten og rhizome av anlegget blir brukt til å utvinne olje som kan brukes som en salve for å gjenoppleve smerte. Den medisinske verdien av Arnica olje helbreder brutt vev, forbedrer blodtilførsel og frekvensen av sirkulasjon i den berørte delen - og dermed svært effektiv i behandling av muskulære blåmerker, forstuinger og muskelsmerter som kramper og spasmer.

Eucalyptus

Preget av sin blåaktig hvite bark, disse høye trær vokser veldig fort og har grønne greiner og løvverk på toppen. Du kan lukte det i luften når du er i nærheten av en eukalyptus treet som konstant blåmerker av bladene trekker duften. Bladene på dette treet brukes til å trekke ut utbedrings eucalyptus olje. De fleste over-the-counter balsamer for forkjølelse bære denne essensielle oljen. Eucalyptus olje er svært nyttig som et eksternt program for smerter i bena, calfs og andre muskler. Det er også bra for revmatiske smerter i ledd og muskler, og for plutselige krampaktig smerter på grunn av vanskelige posisjoner.

Herbal Alternatives for Restless Legs

Ofte preget av prikking, rastløshet, nummenhet og generell leg ubehag, er rastløse ben syndrom (RLS) regnes som en søvnforstyrrelse. Det meste skjer på natten, rastløs leg syndrom fører til stort ubehag under søvn med en nesten ukontrollerbar trang til å bevege beina og holde skiftende kroppen rundt. Sammen med endringer i livsstil, kan urte behandlingsalternativer lindre dette problemet, inkludert pasjons, vendelrot og skullcap.

Passion Flower

Pasjonsblomst har vært brukt i lang tid for å behandle søvnproblemer som søvnløshet, samt bidra med ting som rastløshet og irritabilitet. For behandling av rastløse ben syndrom, kan pasjonsblomst brukes som et skjær, te eller supplement. For å bruke skjær for behandling, ta mellom 30 og 60 dråper to ganger om dagen, eller opp til hver tredje time. To til fire kopper lidenskap blomst te kan forbrukes for å lette symptomer på stress og angst som kan føre til rastløse ben. For søvnløshet og restless legs ta to kapsler som inneholder pasjonsblomst kort tid før sengetid for å slappe av.

Skullcap

Kalott er ofte referert til som "gal hund" på grunn av sin historiske bruk i behandling av rabies symptomer. Skullcap har evnen til å lette nervøs spenning sammen med muskelkramper og kramper. Skullcap er også brukt til å indusere søvn uten å være altfor sederende. Dens beroligende og avslappende egenskaper stammer fra den øverste delen av anlegget, og kan finnes i te, tinkturer og kosttilskudd.

Fordi det er en krampeløsende, er det ganske nyttig i lindrende rastløse ben symptomer.

Drikk 3-6 kopper om dagen av skullcap te å lette symptomer. Gjør dette for en dag eller to før symptomene letthet, drikk kun etter behov. Sette mot en teskje tørkede skullcap blader i en kopp kokende vann, bratte i 15 minutter, sil og drikke.

Ta 1/4 til 1 teskje av skullcap skjær to til fire ganger om dagen for å lindre symptomer på rastløse bein.

Ta to kapsler 2-4 ganger daglig etter behov for rastløse ben syndrom.

Valerian

Valerian er anerkjent som naturens beroligende og har blitt brukt mye til å behandle nervøsitet, spenninger og stress. Det er nyttig for å fremme god søvn og har anti-krampaktige egenskaper. Valerian er tørket for te eller kapsler og er frisk eller tørket i tinkturer.

Drikk et par kopper vendelrot urtete før sengetid. Hvis du lider av blæreproblemer kan det være lurt å ta en kapsel eller bruke et skjær i stedet for å unngå å måtte gå på do i hele natt.

Ta 2-3 kapsler en time før sengetid for å behandle søvnløshet og lindre rastløse ben. Du kan ta en til to kapsler to til tre ganger om dagen for generell nervøsitet og muskelspenninger.

Ta et anstrøk av 1/2 til 3/4 ts. før du tar kvelden. Du kan ta hele dagen for å lindre stress og muskelspenninger. Ta 1/2 ts. opp til tre ganger om dagen.

En avslappende bad på slutten av dagen kan bidra til å forberede for en god natts søvn. Fyll et badekar med varmt vann, og tilsett 2 kopper brygget vendelrot te. Suge i varmt vann for å lette symptomer på rastløse ben syndrom.

Livsstilsendringer som eliminere koffein, bedre kosthold og trening bør hjelpe til med å lindre rastløse ben syndrom sammen med alternativ urte behandling.

Men vær forsiktig når du tar alternative naturmidler. Ikke øk doser over den anbefalte mengden. Hvis du fortsatt opplever kroniske symptomer på rastløse ben syndrom, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Kramper Diagnose

En krampe er et begrep som ofte brukes om hverandre med anfall. Et anfall oppstår når muskelen kontrakter og relaxs raskt og ukontrollert. Det er vanligvis kort, og ofte skjer uten forvarsel. Under et beslag, en del av eller hele hjernen, kan muskler og nerver bli påvirket.

Stadier av Seizure

En krampaktige angrep oppstår i fire stadier: prodrom, aura, ictus og postictal periode. Den prodrom perioden forut for alle krampeangrep og er vanligvis manifestert gjennom atferds eller humør endringer timer før angrepet. Auras er forstyrrelser i persepsjon (visuell, olfactory, emosjonelle) som oppstår rett før en person skjelver. Den ictal scenen refererer til beslag eller krampaktige anfallet og er manifestert med kroppen rykk og raske og ukontrollerte shakes, ofte et resultat av gjentatt avslapning og sammentrekninger av musklene. Den postictal perioden følger umiddelbart selve kramper eller ictal periode. På denne tiden, blir pasienten forvirret og desorientert og demonstrerer usikre atferd.

Patofysiologi av krampeanfall

Normalt er alle kroppslige bevegelser vi har konvertert til elektrokjemiske energi utslipp som er gjennomført av nervecellene og nerveceller i hjernen. Hva skjer i en krampe er at hver gang en celle i kroppen vår har å utføre en oppgave, utlades for mye elektrisk impuls, mer enn hva nervecellene kan bære. Noen ganger, fortsetter cellene å slippe ut selv før de tidligere elektriske impulser blir tolket av hjernen. I løpet av gjentatte unormale utslipp av elektrisk impuls, musklene begynner å trekke seg sammen og slappe av gjentatte ganger og visse deler av kroppen til å fungere uberegnelig. Alle disse er på grunn av hypereksitabilitet og hypersynchrony av nerveceller.

Typer og kliniske manifestasjoner av Seizure

De kliniske manifestasjonene av kramper avhenge av hvor neuronene er utlading av elektrisk impuls fra, og de kan begrenses i henhold til typen av beslaget.
Petit mal inkluderer leppe smacking, blunking eller flagrende av øyelokkene, tygge eller krampetrekninger bevegelse av munnen, risting av en finger eller hånd, rykninger i bena, stirrende, plutselig tap av bevissthet og redusert læringsevne.
Grand mal anfall eller tonic / kloniske anfall, også kjent som generaliserte anfall, har tegn og symptomer på tap av bevissthet, falle ned, intense muskelsammentrekninger på store deler av kroppen som varer 15 til 20 sekunder, svekket pust, tap av blærekontroll, cyanose eller mørke fargen på huden sekundært til mangel på oksygen, bakover rulling av øyeepler, utvidede pupiller, bite av tungen og økt hjertefrekvens. Forvirring, hodepine, tretthet og dyp søvn følge krampaktige angrepet. Det er også tegn på epileptiske skrik, som er et resultat av tonic sammentrekning av åndedrettsmusklene med delvis stenging av stemmebåndene.

Kliniske manifestasjoner av enkle partielle anfall er muskelsammentrekninger i visse deler av kroppen (finger eller hånd), uforståelig tale, svimmelhet, unormale sanseinntrykk (syn, lyd, lukt og smak) uten tap av bevissthet, kvalme, rød hud, svette og utvidede pupiller. Offeret kan også lokke fram endringer i personlighet og atferd og upassende påvirker og følelser.

Delvis kompleks anfall innebærer tegn og symptomer på å være immobile for en stund eller automatiske bevegelsen som er både upassende for gjeldende sted og situasjon hvor offeret er i. Offeret opplever også plutselig utbrudd av negative følelser som frykt sinne, angst og irritabilitet . Det er heller ingen erindring om beslaget episode etter.

Diagnostiske funn

Diagnostiske tester og vurderinger er gjort for å finne ut hvilken type anfall og den delen av hjernen påvirkes av det. Grundig anamnese og fysisk undersøkelse er viktig i å søke bevis for en forhåndsdefinert medisinsk tilstand eller skade som kan ha påvirket hjernen og utløse angrepet.

Computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) brukes til å oppdage noe unormalt eller voksende lesjoner i hjernen eller i blodårene som forsyner blod og oksygen til alle deler av den, eller å finne noen degenerative forandringer i hjernen. Elektroencefalografi (EEG) er en annen diagnostisk verktøy for anfall. Det studerer de elektriske bølger av hjernen og avgjør om det er et avvik fra det normale bølgemønster.

Forvaltning av Seizure

Det er to tilnærminger til å håndtere krampeanfall: medisinsk og kirurgisk behandling. Den medisinske behandling for kramper eller anfall varierer fra sak til sak. Målet for den medisinske behandlingen er total kontroll over beslaget angrep. Medisiner kan ikke "kur" anfall, men kontrollere sin forekomst og er gitt i henhold til den typen anfall pasienten har. Noen legemidler gitt er klonazepam, karbamazepin, fenytoin, fenobarbital, gabapentin, lamotrigin og topiramat. Kirurgisk behandling gjengis dersom den underliggende årsaken til anfall angrep er hovedsakelig på grunn av svulster, abscess, cyster eller unormalt i blodårene.

Den beste behandling for Spinalstenose

Spinal stenose er en unormal innsnevring av spinalkanalen som forårsaker kompresjon eller klemming på ryggmarg og nerver som stråler ut fra det berørte området. Artrose relaterte skader på skjelettet er den vanligste årsaken til spinal stenose.

Symptomer

Symptomene avhenger av hvor innsnevring av ryggraden ligger. Komprimerte nervene i korsryggen kan føre til smerter og kramper i bena. Smerten er mest merkbar etter å ha stått i lange perioder, eller når han går. Kompresjon av nerver i nakken kan føre til smerter i nakke, skuldre, armer og hender. En herniated plate kan presse nerver i spinalkanalen og forårsake prikking, nummenhet eller muskelsvakhet stråler fra hoften ned på baksiden av låret. I alvorlige tilfeller kan tarmfunksjonen påvirkes.

Diagnose

Diagnose begynner med en fysisk undersøkelse for å teste reflekser og kroppsbevegelser. Legen din kan ta røntgen, men en MR eller CT scan viser entydig hvis spinal stenose er årsaken til smertene dine.

Behandling

For mild smerte, anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen er den første linjen av behandlingen. Legen din kan du arbeide med en fysioterapeut for å bidra til å bygge styrke og fleksibilitet i ryggraden. For moderate til sterke smerter, vil en back seler bidra til å støtte ryggraden. Begrense din aktivitet og arbeide en øvelse rutine i gradvis som å gå eller sykle. Epidural steroidinjeksjoner, som inneholder kortikosteroider, kan redusere betennelse rundt de berørte nerver, noe som gir betydelig lettelse. Men fordi kortikosteroider kan forårsake en rekke bivirkninger, bare tre skudd skal gis hvert år.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller av spinal stenose, kan kirurgi være nødvendig. Dekompresjons laminektomi er fjerning av ekstra benmasse som har utviklet og komprimere nerver. Denne fremgangsmåten gjør at nervene mer plass og bør redusere smerte. Spinalfusjon kan utføres separat eller i forbindelse med laminektomi. Denne prosedyren sikringer to eller flere ryggvirvler sammen for å tilby mer støtte til ryggraden.

Hjem Rettsmidler

Holde leddene og ryggraden sunt ved å trene regelmessig, noe som bidrar til å opprettholde spinal styrke og fleksibilitet. Hvis du sitter i lange perioder av gangen, sørg for at du har en stol med støtte for korsryggen. Velg en solid madrass og bruke puter for støtte under knærne. Opprettholde en sunn vekt, som å være overvektig legger utilbørlig stress på rygg og ledd.

Exercise Rutiner for eldre mennesker

Leger og familiemedlemmer forteller eldre mennesker å komme deg opp av sofaen og gå, svømme eller sykle for å holde pulsen, å gå ned i vekt og for lagt helsemessige fordeler. Men det er andre øvelser for eldre mennesker som vil gagne deres helse. Det er viktig for eldre mennesker å trene, men det er like viktig at de ikke overdriv. Kontakt lege før du begynner på disse utøve rutiner.

Tøyningsøvelser

Stretching øvelser kan brukes som en del av en oppvarming til mer anstrengende øvelser. Strekker vil bidra til å holde musklene fra kramper under kraftig mosjon. Eldre mennesker bør strekke for en lengre periode enn yngre mennesker fordi de er mer utsatt for skader. Etter en kort oppvarming, som å gå i fem minutter, begynner den strekker rutine. Hold hver strekning i 10 sekunder. Gjenta hver strekning tre til fem ganger. Utfør en strekk øvelse rutinen tre ganger per uke i 20 minutter hver økt.

Balanseøvelser

Eldre mennesker faller oftere enn yngre mennesker. Balanse øvelser for eldre mennesker kan bidra til å forhindre seniorer fra å falle. Mange eldre voksne praktiserer T'ai chi, en kampsport, for å bedre balanse. Vanlige styrke rutiner vil også forbedre balansen, spesielt de som inkluderer øvelser for knær, ben og hofter.

Styrke Øvelser

Vi alle taper muskelvev som vi blir eldre. Styrke trening rutiner for seniorer er nødvendig for å bygge muskelvevet og for å bedre balanse, koordinasjon og fleksibilitet. Styrketrening bidrar til å beskytte korsryggen og leddene og å bremse bentap assosiert med osteoporose. Begynner med styrketrening ved å løfte vekter. Starte med et lett vekt (1 til 3 kg.). Velg en rutine som er rettet mot alle de store muskelgruppene. Har tre sett med 10 repetisjoner av hver øvelse, øker settene som vektene begynner å føles lettere. Rutinen bør utføres minst to dager per uke med en hviledag mellom treningsøktene.

Aerobe øvelser

Aerobic trening rutiner for eldre mennesker involverer opprettholde en kardiovaskulær aktivitet i minst 20 minutter. Begynne gradvis, og starter med et par minutter gange, jogging, sykling eller annen utholdenhetsaktivitet, med et mål om å trene 20 minutter per dag nesten hver dag i uken. Varm opp før du starter treningsprogram. Hvis du tar medisiner, bør du kontakte lege om hvilke aerobic øvelser ville være best.