Digidexo.com

insektbitt som ikke gror

Kommunikasjonsverktøy for pasienter som ikke kan snakke

Kommunikasjonsverktøy for pasienter som ikke kan snakke


Hvis du eller en du er glad man ikke kan snakke, vet du hvor vanskelig det er å kommunisere. Mange ting forstyrre fortelle andre dine behov. Et rør som er i halsen for å hjelpe med å puste, en sykdom som svekker din stemme boks eller hals musklene, hjerneslag eller annen hjerneskade, eller ulike degenerative nerve sykdommer er blant tingene som begrenser folks evne til å kommunisere verbalt. Eventuelle andre funksjonshemninger en pasient kan ha kan bidra til å bestemme hvilken kommunikasjonsverktøy som er best for henne.

Kommunikasjons Devices

Det finnes mange typer tale generere enheter som gjør evnen til å kommunisere lettere for ikke-vokale pasienter som har en varig uførhet. Kommunikasjons enheter varierer mye i fysiske funksjoner og kostnader, noe som kan dekkes av forsikringen.

Laptop eller netbook datamaskiner

En pasient som ikke kan snakke, men kan skrive kan bruke en datamaskin til å gjøre sine behov kjent. Nylig har netbook datamaskiner blitt populært. De er mindre enn vanlige bærbare datamaskiner, men har de samme mulighetene. Du kan også få gratis programmer for å gi skrevet ord en stemme.

VidaTak EZ Board

VidaTak EZ bord, designet av mennesker som ikke lenger kan snakke, er en forskningsbasert, 11-tommers-by-17-tommers tørr slette enhet som kommer med symboler og ikoner trykket på den. Alt en ikke-vokal pasienten må gjøre er å peke til et symbol for hva hun trenger eller føler. Symboler for sult, tørst, sinne eller smerte, samt et bilde av menneskekroppen til å vise et trøbbel spot, skrives ut på brettet. Vanlige uttrykk inngår i styret også.

Enkel Picture Board

Billed symboler som formidler den ikke-vokal persons behov kan vises permanent på brettet. Pasient peker på hva han vil. Et annet alternativ er å bruke magnetisert symboler, som er lagret i en boks. Pasienten tar dem ut og påfører dem til en magnettavle til å uttrykke sine behov.

Tørr slette bord

Kanskje en av de enkleste kommunikasjonsenheter for en pasient som ikke kan snakke, men kan skrive er en tørr slette bord. Pasienten kan skrive sine forespørsler på brettet, og familiemedlem eller personalet person kan reagere deretter. Styret kan da bli slettet og gjenbrukes.

Papir og blyant

En pute av papir og blyant er de enkleste kommunikasjonsverktøy for en pasient som ikke kan snakke. Igjen, kan hun skrive ned sine ønsker. Hennes familie, venner eller andre omsorgspersoner kan da reagere på hva hun vil.

Hvordan håndtere smårollinger som ikke vil spise

Hvordan håndtere smårollinger som ikke vil spise


Lære å håndtere en pjokk som ikke vil spise er ikke en enkel prosess. Å tvinge barnet til å spise kan føre til langvarige spiseproblemer. Å la barnet ditt til å hoppe over måltider kan føre til mangelsykdommer. Småbarn som nekter å spise på grunn av kontrollspørsmål må håndteres på en annen måte. Bygge opp barnas appetitt gjennom fysiske aktiviteter, begrense væskeinntak før måltider, fikse rime serverer størrelser og holde til en tidsplan er bare noen av måtene å oppmuntre kresen småbarn å spise.

Hvordan håndtere smårollinger som ikke vil spise

•  Se etter tegn på ubehag eller sykdom. Fysiske problemer, som for eksempel sår hals, spirende tann eller begynnelsen på en sykdom kan påvirke en pjokk matvaner.

Oppmuntre din pjokk å jobbe opp en appetitt. Hvis pjokk er rett og slett ikke er sulten, bør du vurdere trening eller spill som vil bruke opp energi. Danse til musikk, spille et spill i bevegelse eller gå en tur rett før måltid tid.

Limit væskeinntak og snacks før måltider. Småbarn har en tendens til å fylle opp på juice, melk eller snacks i løpet av dagen, og etterlater ingen appetitt for regelmessige måltider. Gi småbarn juice eller melk etter endt måltid. Unngå kommersielle juice med høyt sukker.

Serve rime serverer størrelser. Småbarn har små mager som kanskje ikke er egnet for tre store måltider. Fikse fem på seks små måltider for din pjokk i løpet av dagen i stedet. Velg mat klokt og inkluderer frisk frukt og grønnsaker.

Ha sunn snacks lett tilgjengelig. Mange småbarn liker ikke å slutte å spille til å sitte og spise. Legg igjen en liten tallerken med gulrot pinner, skiver ost eller cheerios på et bord i ditt barns lekeområde. Tillat småbarn å spise fornuftige porsjoner i løpet snack tid som de spiller.

Serve måltider på samme tid hver dag. Småbarn krever en konsekvent måltid rutine der de spiser måltider og snacks på samme tid hver dag. Når faste måltider blir servert, vil pjokk gradvis begynne å føle deg sulten rundt måltid tid.

Tilby en non-food belønning for en fullført måltid. Oppmuntre pjokk å fullføre et måltid ved å tilby en favoritt godbit, spill eller spesiell tur til butikken for en billig leketøy. Unngå å tilby en belønning hver kveld slik at det blir en spesiell begivenhet for pjokk.

Hint

  • Innse at å nekte å spise er en vanlig atferd hos småbarn. Mange småbarn bruke mat som en form for kontroll som de kan velge om du vil spise eller ikke spise. Snakk med din pjokk barnelege eller fastlegen om vitamintilskudd hvis du er bekymret for at din pjokk mangler i ernæring.

Protein kilder som ikke føre til at gass

Protein kilder som ikke føre til at gass


Protein er en viktig del av et sunt kosthold. Kroppen bruker protein i en rekke måter, slik som bygg og reparasjon av muskelvev, friske ben, brusk, hud, og til og med blod. Kroppen bruker også protein for å skape livsviktige enzymer og fremme normal hormonproduksjon. Av denne grunn, kan du bli fristet til å anta at jo mer protein du spiser, jo sunnere og sterkere du vil være; Men, sannheten er kroppen din kan bare absorbere en viss mengde protein. Det er når du spiser for mye protein som du opplever tarmgass, i tillegg til overmål kalsium skilles ut i urinen.

Ferske egg

Heldigvis finnes det mange kilder til protein, som egg, som rett og slett ikke høyt nok i protein for å gjøre deg gassy. Vær imidlertid oppmerksom på at gamle eller råtne egg kan skape en enorm mengde gass; det samme gjelder for utløpt Egg vispene. Av denne grunn bør du ta hensyn til utløpsdatoer og unngå tidkrevende egg du mistenker å være "av".

Magert kjøtt

Mens noen kilde til protein kan føre til at gass når konsumert i overkant, små mengder av magert kjøtt, som fisk og fjærfe, er ikke sannsynlig å forårsake tarmgass. Ifølge US Department of Health and Human Services, aktive kvinner og de fleste menn bør forbruker ikke mer enn 6 oz. av en proteinkilde daglig. For eksempel, to ferske egg til frokost, etterfulgt av 3 til 4 oz. av magert kjøtt til lunsj eller kveldsmat vil tilfredsstille proteinbehovet for folk flest.

Nøtter

Muttere er en utmerket kilde for gassfritt protein, fiber og ikke-mettet fett. Peanøtter og mandler er spesielt høy i protein, pakking 6 til 7 g protein av per unse. Vær imidlertid oppmerksom på at nøtter kan også være høy i kalorier. Av denne grunn bør du begrense forbruket til en unse per dag for sunn vekt vedlikehold.

Frø

Frø er en lett fordøyelig kilde til protein som ikke er sannsynlig å forårsake tarmgass. Gresskar og squash frø er spesielt høy i protein, som inneholder over 9 g protein per unse. Gresskarfrø er også forholdsvis lav i kalorier og mettet fett, mens solsikkefrø er en velsmakende, proteinrikt tillegg til salater og grønnsaksretter.

Matvarer som ikke Surt

Matvarer som ikke Surt


Hvis noe ikke er surt, er det enten alkaliske eller nøytrale, en balanse mellom de to. I hvilken grad noe er sur eller basisk kalles pH-nivå. Alle næringsmidler har et pH-nivå. En diett rik på alkaliske matvarer, med lav pH, senker syrenivået i blodet og kan redusere risikoen for tretthet, kreft, hjertesykdom, muskelproblemer og fedme. Å spise et alkalisk kosthold krever også at du unngår sure matvarer eller matvarer med høy pH. Sure matvarer inneholder de fleste kjøtt og mettet fett, melkeprodukter, sukker, pasta, bearbeidet mat, hvit ris, kullsyreholdige drikker og kaffe.

Grønnsaker

Mange grønnsaker er ikke surt, noe som resulterer i en rekke måltider med salat for de som følger et alkalisk kosthold. Alkaliske grønnsaker inkluderer salat, agurk, løk, brokkoli, reddik, gulrøtter, erter, selleri, grønnkål og paprika. Ved å kombinere disse grønnsaker med frø, kikerter, tomater, friske urter og olivenolje skaper et sunt måltid rikt på vitaminer og næringsstoffer for alkaliske slankere. De som foretrekker grillet eller dampet grønnsaker kan velge spinat, rosenkål og asparges smaksatt med hvitløk.

Frukt

Frukt som ikke er surt inkluderer vannmelon, honningmelon, fersken, pærer, epler, bær, bananer, grapefrukt, tomat, avocado, sitron og lime. Dette er nok variasjon til å skape en forseggjort fruktsalat, eller du kan kombinere frukt og grønnsaker for å lage en salat med salte og søte smaker. Sitron og lime juice utfyller produsere kombinasjoner og hindre at elementer fra å snu en kjedelig brun farge. Noen av disse frukter kan virke sure på grunn av deres sure smak, men når de blir fordøyd, har de en alkaliserende virkning.

Drikkevarer

Alkaliske drinker inkluderer vann, urtete og grønnsaksjuice. Meieriprodukter er syrlig, så de som spiser et alkalisk kosthold må bruke erstatninger som usøtet soyamelk eller mandelmelk. De som er laktoseintolerante kan av og til bruke ris melk, men det er ikke et alkalisk mat. Unngå kaffe og sort te på grunn av koffein-innhold. Soda og saft inneholdende en masse av sukker er også sterkt sure.

Andre Foods

Frø og nøtter gir fiber og protein. Inkluder gresskar, sesamfrø, linfrø og solsikkefrø, mandler og linser i salater og tilberedte retter. Du kan også spise disse på sine egne som snacks. Selv om du ikke skal bruke olje for kjøtt forberedelse på et alkalisk kosthold, kanskje du foretrekker å kle din salat eller bruke den til steking grønnsaker. Velg oliven, lin eller kokos oljer.

Hvordan hjelpe en alkoholiker som ikke over ønsker hjelp

Alkoholisme er en alvorlig og invalidiserende sykdom. Den naturlige reaksjon for alle nær et alkoholisk er å bidra til, men i mange tilfeller vil personen bli motstandsdyktig og tilbudet kan ofte gjøre situasjonen verre. Ved å fokusere mindre på å prøve å endre alkoholholdige og mer på din egen atferd og interaksjoner med denne personen, er du sannsynligvis til å gjøre mest godt.

Hvordan hjelpe en alkoholiker som ikke over ønsker hjelp

Hjelpe deg selv hjelper alkoholikeren

•  Unngå å manipulere eller truer alkoholiker, da dette bare vil føre ham til å trekke seg ytterligere fra kontakt. La ham vite at hjelp er tilgjengelig hvis og når han ønsker det. Forstå at en alkoholiker som ikke ønsker hjelp ikke kan bli tvunget, og vil trenge å overgi seg på sine egne premisser.

Kommunisere med alkoholholdige i en kjærlig og støttende måte, men motstå slik henne. Ikke lån eller gi henne penger; la henne ta konsekvensene av hennes drikking (dvs. fengsel tid); og reagerer ikke til hennes drikking episoder, som kan distrahere henne fra å måtte undersøke sin egen atferd.

Praksis avløsning ved ikke å ta en alkoholiker er opprørende oppførsel personlig. Forstå at atferden er et symptom på sykdommen hans. Bruk avløsning slik at du kan opprettholde et forhold med den alkoholiserte mens avstå fra slik at han. La ham vite at du er der selv om han nekter hjelp.

Delta Al-Anon møter slik at du kan møte mennesker i situasjoner som ligner på ditt og finne råd og trøst. Opprettholde selv slik at du kan være tålmodig og forståelse av alkoholholdige og oppførselen hennes mens hun nekter hjelpe.

Hjelpe Alkohol hjelpe seg selv

Stage en formell intervensjon for å anspore tanke og samtale som kan overbevise alkoholiker som ikke ønsker hjelp til å komme ut og få den hjelpen de trenger.

Samle nær familie og venner i en kjent og komfortabel setting, for å myke opp brunt av konfrontasjon.

Tydelig målet med intervensjonen for alle som er involvert. Planlegge det på et behandlingssenter hvis mulig, slik at den rusavhengige kan raskt bli tatt opp hvis han velger å overgi seg.

forutse alle av innvendingene alkoholikeren kan ha og øve måter å overvinne dem. Definere grensene for akseptabel oppførsel og bestemme konsekvensene hvis alkoholikeren nekter å etterkomme.

9. Vær konsekvent og fast, men la alkoholikeren overgivelse på hennes egne premisser.

Liste over mat som ikke kan spises på en glutenfri diett

Liste over mat som ikke kan spises på en glutenfri diett


Matlaging og spising kan bli en frustrerende situasjon når du må fjerne gluten fra kostholdet ditt. Cøliaki sykdom er en medisinsk tilstand der forbruker gluten, et protein som finnes i enkelte korn, forårsaker skade på tynntarmen, noe som resulterer i ubehagelige bivirkninger, slik som forstoppelse, diaré, magekramper og tretthet. Symptomene kan kontrolleres ved å forbruke en glutenfri diett.

Korn

Gluten er et protein som finnes i hvete, rug, bygg, spelt, kamut og triticale - en krysning mellom hvete og rug. Imidlertid kan også andre trygge mel behandles eller blandes med glutenholdige korn. Du kan ikke spise hvit eller hvete brød, og de fleste frokostblandinger er heller ikke sikret. Kornprodukter som inneholder gluten i sin tradisjon form inneholder bagels, pretzels, pizzadeig, kjeks, kaker, frokostblanding barer, rundstykker, pasta, pannekaker, muffins, kjeks, krutonger, stuffing og panering. Bare kjøpe korn produkter merket "glutenfritt" for å være trygg.

Kjøtt

Kjøtt og meieriprodukter er naturlig glutenfri, men det oppstår et problem når glutenholdige marinader, panering og sauser er lagt som inneholder gluten. Bare konsumere kjøtt på restauranter som tilbyr en glutenfri meny, som kjøtt kilder som du kanskje tror er trygge å spise kan være kokt eller behandlet med matvarer som inneholder gluten, som resulterer i krysskontaminering. Bearbeidet kjøtt som pølser, bacon, imitasjon sjømat og lunsj kjøtt inneholder gluten.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker inneholder ikke gluten. Men når du legger krydder, panering, dressinger eller sauser til dem, kjører du sjansen til å legge en kilde til gluten. Unngå enhver grønnsak som har blitt stekt fordi den inneholder panering, som ikke er glutenfrie. Frukt som er bakt inn i en pai eller skomaker bør ikke brukes. Hermetisert frukt og grønnsaker har konserveringsmidler som inneholder gluten, sjekk etiketten før kjøp. Hvis du ser hydrolysert vegetabilsk protein eller strukturert vegetabilsk protein på ingredienslisten, da produktet inneholder gluten.

Betraktninger

Les etikettene nøye - ofte oversett ingredienser som inneholder gluten er brun ris sirup, dekstrin, karamell farge, malt smakstilsetning, soyasaus og havre. Når du er i tvil, unngå mat du avhør. Når du tilbereder, sørg for at du forberede glutenfri mat på en egen overflate fra glutenholdige matvarer for å unngå krysskontaminering. Du vil også trenge en annen brødrister for glutenfritt brød. Ved å spise hjemmefra se etter restauranter som tilbyr en glutenfri meny. Det kan være lurt å rådføre seg med en registrert kostholdsekspert, som kan instruere deg om hvordan du kan unngå gluten mens du fortsatt spise et sunt kosthold hvis du har flere spørsmål.

Sunne dietter for folk som ikke liker grønnsaker

Alle vet grønnsaker er en del av en sunn spising plan. Ifølge Centers for Disease Control, trenger du flere porsjoner med grønnsaker og frukt hver dag. Grønnsaker er full av antioksidanter som skjærer ned risikoen for hjertesykdom og flere typer kreft. Men hva om du bare ikke liker disse grønnsaker? Kanskje du er en av dem som ikke ville spise grønnsaker som en gutt, og det har fulgt deg inn i voksenlivet. Slapp av. Det kan ta litt ekstra innsats, men du kan fortsatt følge en sunn spising plan

Sleipe Grønnsaker

Prøv juicing grønnsaker. Med en elektrisk juicer eller food prosessor, kan du puré alle grønnsaker og liker å drikke dine grønnsaker. Eller, kan du blande puré i mange oppskrifter. Noen mødre, desperate etter å få grønnsaker i barna sine, vil puré gulrøtter, blomkål og brokkoli og legger til resultatet i pasta saus. Du kan også legge til terninger og revet grønnsaker til kjøttdeig, gryteretter og mange rask brød. Ja, du vet det er der, men du sannsynligvis ikke vil smake det. Og en grønnsak er en grønnsak uansett hvordan du får det

Spis mer frukt

Dobbelt opp på din frukt. Legg appelsin og jordbær skiver til en grønn salat, røre blåbær og bananer i morgen frokostblanding, tjene eple og pære skiver med peanøttsmør eller bland iskrem med fersken og ananas. Nyt fruktjuice i stedet for brus og gjøre frossen frukt barer av fruktjuice.

Helkorn

Substitute hele korn for noen av disse grønnsakene. Hele korn, som er rike på antioksidanter, er en viktig del av et hjerte-sunt kosthold. Men ikke la deg lure av uttrykk som «stein bakken" eller "multi-korn." De trenger ikke alltid bekrefte at en matvare er laget av hele korn. Du ønsker å finne ordene "fullkorn" eller "100 prosent hele hvete."

Gi dem en sjanse

Mange som sier de ikke liker grønnsaker vil fortsatt spise poteter, som kommer i flere forskjellige varianter. Prøv poteter bakt, dampet og potets. Løk og paprika er to andre grønnsaker som mange vil tolerere. Terninger noen grønne, gule og røde paprika og skjær noen hvite eller røde løk for din neste pizza. Legg noen sjampinjong stykker. Eksperimenter med salat, løk og strimlet gulrot på en sandwich. Legg noen agurkskiver for en fin knase.

Eat Fresh

Besøk din lokale bondens marked. Frosne og hermetiske grønnsaker ikke holde et stearinlys til grønnsaker friske av markedet stand. Du kan finne du ikke egentlig hater grønnsaker når du kan få ferske, lokale råvarer. Og prøver topping disse grønnsaker med ost. Eller, langs ost tema, legge slivered grønnsaker til alles comfort food, makaroni og ost.

Foods å spise til frokost som ikke vil gjøre deg feit

Foods å spise til frokost som ikke vil gjøre deg feit


Folk - og korn reklamer - har vært touting i årevis at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Det første måltidet av dagen våkner stoffskiftet og gir deg energi til å utføre alle de oppgaver på to-do liste før lunsjtid ruller rundt. Imidlertid vil for mye av feil type mat forlate deg sulten, gretten og sløv før det er tid for neste måltid. Nøkkelen er å spise riktig mengde av de riktige typer mat til frokost.

Helkorn

Hele korn levere komplekse karbohydrater som ikke bare fyller deg opp, men også bryter ned sakte over tid, stadig frigjøre energi inn i kroppen din. En stor, lav-kalori eksempel på dette er havregryn. En 1/4 kopp havregryn inneholder bare 75 kalorier, og havregryn kan være smaksatt slik du vil. Legge sukker erstatning, kanel eller frisk frukt er alle gode måter å krydre det opp. En hel hvete engelsk muffin eller en skive brød er også en stor kilde til både fullkorn og komplekse karbohydrater. Det eneste å være forsiktig med er spredningen som du bruker på din toast. Velge en lav-kalori smør erstatning eller sukker-gratis frukt spredning vil hjelpe deg å holde kaloriinntaket på et minimum.

Frukt

Den beste måten å spise frisk frukt er alene og på tom mage slik at kroppen behandler det enkelt og slik at du får alle de vitaminer og næringsstoffer frukten har å tilby. Dette gjør frisk frukt til en ideell kandidat til frokost. Grapefrukt, epler, appelsiner og bær alle inneholder mindre enn 100 kalorier per porsjon, noe som hjelper deg med å holde kaloriinntaket lavt. Men det naturlig forekommende sukker i frukt gjør det til en enkel karbohydrat, så den energien du får av å spise en frokost med frukt vil være relativt kortvarig. Dette er et sunt alternativ, men det kan være lurt å koble den med et enkelt stykke hel hvete toast å fange opp de mest energipotensialet fra frokosten.

Protein og grønnsaker

Protein er en annen måte å få langvarig energi slik at du kan drive gjennom klasser, hverdag eller trene. En av de enkleste, lite fett og lav-kalori måter å gjøre det på er ved å lage en eggehvite omelett. Legg litt grønnsaker og smak - som grønn paprika, tomater, sopp og fersk basilikum - og du har en proteinrik frokost for under 75 kalorier. Du kan legge til hva krydder eller grønnsaker som du liker å din omelett, men vær forsiktig med å ikke legge smør til eggehviter eller pannen fordi det vil betydelig legge til kalori-og fettinnholdet i parabolen.

Liste over matvarer som ikke gjør deg Surt

Liste over matvarer som ikke gjør deg Surt


Å spise en overdreven mengde matvarer som har en syrlig effekt på kroppen etter fordøyelse kan føre til helseproblemer og sykdom. Foods enten har en syrlig eller alkalisering effekt. Sure matvarer legge hydrogenioner til kroppen din, og basiske matvarer fjerne dem. Mengden av hydrogen ioner bidrar til pH-nivået i blodet, som ideelt bør være alkalisk (7,35 til 7,45 på pH-skalaen). Ditt kosthold må inneholde mer basisk enn sure matvarer for deg å holde deg frisk. Selv sure matvarer er ikke helt usunn, bør du spise dem i moderasjon.

Frukt

Mange tror alle frukter er sure, noe som ikke er tilfelle. Du kan ikke skjelne en matens surhetsgrad etter smak. For eksempel sitrusfrukter smake surt, noe som fører mange til å tro at de er sure. I virkeligheten er imidlertid sitrusfrukter redusere surhetsgraden. Frisk frukt har en alkalisering effekt på kroppen din, inkludert epler, aprikoser, avokado, meloner, druer, kirsebær, kokos, sitrusfrukter, tropiske frukter, fiken, tomater, pærer, nektariner og mandariner. Unngå blåbær, tyttebær og hermetisert frukt, som de vil øke surhet.

Grønnsaker

De fleste grønnsaker har en alkalisering effekt på kroppen din, så sørg for friske grønnsaker en stor del av kostholdet ditt. Grønnsaker som reduserer surhet inkluderer rødbeter, brokkoli, selleri, grønne bønner, erter, alle typer bladgrønnsaker, løk, hvitløk, aubergine, søtpoteter, paprika, gulrøtter og agurk. Spise følgende syreproduserende grønnsaker i moderasjon: oliven, linser, mais og vinter squash.

Protein

Mest animalsk protein har en sur virkning på kroppen. Mens protein er viktig for helsen din, husk å spise riktig porsjonsstørrelser. For å finne ut porsjonene riktig for din alder, kjønn og nivå av fysisk aktivitet, besøk mypyramid.gov (se Ressurser). Fisk, fjærkre og lam er sure, men i mindre grad enn oksekjøtt, svinekjøtt og skalldyr. Alkaliske proteiner inkluderer mandler, hasselnøtter, kastanjer, tofu, whey protein og tempeh.

Korn

Mange korn er surt, er det imidlertid noen korn som gir et lavt nivå av alkalitet, noe som gjør dem til et bedre valg enn korn med høy surhet. Bokhvete, mais, hirse, villris og quinoa er lave alkaliske matvarer. Surt korn eller former for korn inkluderer brun og hvit ris, rug og hele korn brød, hvete pasta og kaker.

Meieri og Diary Bytter

De meieriprodukter varierer fra lave til høye nivåer av syre. Noen få er alkalisk, inkludert geit melk og ost. Forsurende meieriprodukter inkluderer melk og ost fra kyr, iskrem og smør. Buttermilk og yoghurt kan være ekstremt sure hvis de inneholder visse levende kulturer. Alkaliske meieri erstatter er soyamelk og soya ost. Forsurende melkeerstatninger er ris melk og mandelmelk.

Oljer, sukker og søtstoffer

Oljer, sukker og søtstoffer bør spises i moderate mengder som en del av et sunt kosthold. Olive, linfrø og rapsolje er alkalisk, mens margarin og smult er sure. Lønnesirup, rå honning, rå sukker, og Stevia - en urt som brukes som søtningsmiddel - er alkalisk. Alle kunstige søtstoffer er veldig surt. Bearbeidet, sukkerholdige matvarer som kaker, godteri og hermetisert frukt er svært sure og bør unngås.

Pain Meds som ikke inneholder Ibuprofen

Ibuprofen er et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel (NSAID) som er generelt godt tolerert hos friske barn og voksne. Men det kan øke risikoen for hjertesykdommer og blødninger i mage eller tarm. Ibuprofen kan også føre til ubehag i magen selv i de uten forhåndseksisterende tilstandene eller risikofaktorer. Heldigvis finnes det flere alternative smertestillende midler tilgjengelig både med og uten resept.

Aspirin

Aspirin er et salicylat som kan brukes til behandling av mild til moderat smerte og redusere feber. Det har også en anti-inflammatorisk effekt. Aspirin selges under mange merkenavn, blant annet Bayer og Bufferin. Det fungerer ved å hindre produksjonen av smertefremkallende substanser i kroppen. Aspirin kan forårsake kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet og utslett. Det er også en blod tynnere og bør ikke brukes av dem med blødningsforstyrrelser. De med nyre- eller leversykdom, magesår eller hjertesykdommer bør konsultere lege før du tar aspirin.

Paracetamol

Tylenol er den vanligste merkenavn for denne smertestillende. Den eksakte mekanismen for smertelindring handlingen er ikke kjent, men paracetamol kan redusere feber ved å opptre på hypothalamus å redusere kroppsvarmen. De mest vanlige bivirkningene er utslett og kvalme. Overskridelse av anbefalt dose av paracetamol kan gi leverskade. Personer med leversykdom eller som drikker mer enn tre alkoholholdige drikker om dagen bør ikke ta paracetamol. Vær forsiktig når du tar den med kalde eller allergi medisiner, da disse kan også inneholde paracetamol og øke risikoen for overdose.

Naproxen Natrium

Vanligvis selges som Aleve, naproxen natrium virker ved å redusere hormoner som forårsaker smerter og betennelser. Denne pillen er generelt bare tatt en gang om dagen, og kan føre til kvalme, forstoppelse, hodepine, magesmerter, tretthet, øresus, pustevansker og kløe. Naproksen natrium kan også øke risikoen for gastrointestinal blødning, og en følsomhet for sollys.

Aktuelt kremer og geleer

Det finnes flere typer av kremer eller geler som kan brukes eksternt til en smertefull område av kroppen. Gnir som skaper en varm eller kald følelse, for eksempel Icy Hot or Flexall, kalles counterirritants. De virker ved å irritere huden og distrahere deg fra smerten. Aspercreme er et eksempel på en aspirin basert topisk krem ​​og kan redusere leddbetennelse. Capsaicin, den ingrediensen som gjør paprika varme, er også brukt i kremer for å utarme stoffet som sender smerte meldinger i nerver. Denne kremen kan ta flere uker å begynne å jobbe.

Resept Pain Medicine

Det er mange reseptbelagte smertestillende midler som ikke inneholder ibuprofen. Disse inkluderer narkotiske stoffer, slik som opiat-baserte hydrocodone og oksykodon, eller ikke-narkotiske medisiner, inkludert resept-styrke naproxen natrium. Snakk med legen din om eventuelle reseptbelagte smertestillende midler for å avgjøre om de inneholder ibuprofen.

Snacks som ikke har Sugar

Snacks som ikke har Sugar


Den krystallisert hvit substans som vi har lært å kjenne som sukker er en av gjerningsmennene med økende waistlines og den stadig voksende diabetiker befolkningen. Tilsatt sukker er i dine granola barer, frokostblanding og nesten alt som kommer fra en boks. Enten du leter etter en søt godbit eller bare en snack, er det nok av muligheter for snacks som ikke har tilsatt sukker. Mens frukt har naturlig sukker, disse sukker er bra for deg, og bør ikke unngås. Neste gang du trenger en matbit, nå for en av disse sunnere alternativer uten tilsatt sukker.

Frukt

Hvis du er i humør for noe søtt, men er å unngå tilsatt sukker, nå for frukt bolle. De fleste frukter er perfekt for en lett snack. Hvis du leter etter noe litt mer mettende, lage en fruktsalat og inkluderer tyngre frukter som mango og banan. I tillegg til å ha uten tilsatt sukker, de fleste frukter er lave i kalorier og har nesten ikke fett. Selv de fattiest frukter, som bananer, har mindre enn ett gram fett. Frukt kan også brukes til å blidgjøre andre snack oppskrifter som normalt ville kalle for raffinert sukker. Bruk hjemmelaget eplemos uten tilsatt sukker i stedet for raffinert sukker i kakeoppskrifter. Selv om de kanskje ikke er så søte, de er mye sunnere for kroppen din.

Grønnsaker

Enten du foretrekker dem kokt eller rå, er grønnsaker lastet med vitaminer og mineraler. De er den ultimate makt snack. Bruk rå gulrøtter, rød paprika og selleri dyppet i hummus eller hoper din favoritt grønnsaker på et stykke hel hvete toast med litt fettfattig ost. Som frukt, grønnsaker er lavt i kalorier og har ikke fett, og det er så mange alternativer. Hvis du ikke har helt utviklet en appetitt for rå grønnsaker, lage en frukt smoothie med svært søte frukter som bananer eller ananas og legge en håndfull eller to av spinat eller grønnkål.

Nøtter

I motsetning til frukt, nøtter er svært høy i fett, men det er sunt fett, og de er også sukkerfri. Nøtter er veldig mettende, noe som gjør dem en stor snack å knytte du i mellom måltidene. De er fullpakket med protein og lett å bære. Nut-baserte spredte seg som peanøttsmør og mandelsmør er også sunne, sukkerfrie alternativer. Se etter naturlig peanøttsmør uten sukker lagt. Kombiner den med bananer på hele hvete toast eller spre det på epler å blidgjøre den. Hvis du ser på din vekt, være forsiktig med servering størrelse når du spiser nøtter, som de er svært høy i kalorier.

Helkorn

Hele korn brød, kjeks og til og med korn kommer med ingen sukker lagt. Hvis du kjøper disse produktene på en matbutikk, se på de ernæringsmessige fakta. Hold deg unna korn som har raffinert sukker eller høy fruktose mais sirup. Hele korn er en god matbit når den kombineres med frukt eller nøtter. Du kan også lage din egen sti blanding med fullkorn frokostblanding, tørket frukt og nøtter.

Matvarer som ikke kan spises på Atkins Diet

Et velkjent low-carb diett laget av Dr. Robert Atkins, ble Atkins dietten populære under low-carb diett mani. Avvise tradisjonelle ernæringsmessige diett programmer, fremmer Atkins dietten spiser store mengder proteiner og fett samtidig begrenser karbohydratinntak. Dietten begrenser inntaket av karbohydrater fordi Dr. Atkins mente den enorme økningen av raffinerte karbohydrater i amerikansk dietter har ført til fedmeepidemien.

Fase 1 - Induksjon Restriksjoner

Under induksjonsfasen av Atkins diett, de første 2 uker, er alle karbohydratinntak begrenset til 20 gram per dag. I denne fasen blir alle grønnsaker som ikke anses som lav karbohydrat (i utgangspunktet alle grønnsaker som ikke er grønt), all frukt, alle alkoholholdige drikkevarer og alle raffinerte karbohydrater forbudt. Koffein er kun tillatt dersom det ikke senke blodsukkernivået eller forårsake cravings.

Forbidden Foods under induksjon

Gjennom de første to ukene av Atkins diett, korn og noe laget av dem skal unngås. Disse omfatter brød, kaker, kjeks og alt annet laget med mel. Matvarer som inkluderer tilsatt sukker, noe som betyr mest bearbeidet mat, som inkluderer hydrogenmaissirup, er ikke tillatt. Også forbudt er frukt og fruktjuicer, meieriprodukter bortsett oster, belgfrukter og nøtter.

Fase 2 - Pågående Vekttap

I denne fasen blir noen flere matvarer tillatt gradvis. For det meste, er alkohol, frukt, stivelsesholdige grønnsaker og helkorn fortsatt ikke tillatt, eller er fortsatt svært begrenset.

Raffinerte karbohydrater som finnes i brød, pasta, kjeks og chips er fortsatt forbudt fra kostholdet. Som du fremgang, noen frukt, stivelsesholdige grønnsaker og helkorn tillatt i begrenset moderasjon.

Stivelsesholdige grønnsaker

Stivelsesholdige grønnsaker som skal unngås når redusere karbohydrater på Atkins dietten. Disse stivelsesholdige grønnsaker inneholder rødbeter, gulrøtter, poteter (alle typer), vinter saft, erter, pastinakk, bananer og mais. Under den pågående vekttap fase, er inkluderingen av disse grønnsakene tillatt i svært begrenset moderasjon.

Sukker

Enhver raffinert sukker er forbudt mens du er på Atkins dietten. I tillegg drikker med sukker som brus og søt te, er heller ikke tillatt. Alle matvarer som inkluderer sukker, hovedsakelig bearbeidet mat, ikke er tillatt under ethvert punkt på diett.

Alkohol og koffein

Enhver type av alkohol er også skal unngås, mens på Atkins dietten, fordi det er for det meste består av tomme kalorier, karbohydrater og sukker.

Mens du er på Atkins diett, er koffein også unngås fordi det kan føre blodsukkernivået til å stige eller lage mat cravings.

Bearbeidet kjøtt

Svært bearbeidet kjøtt, som kjøttpålegg, inneholder ofte skjult sukker som kan sabotere vekttap og induserer cravings for sukkerholdige matvarer, slik at de skal unngås så mye som mulig.

Hvordan man skal håndtere en pasient som ikke snakker engelsk

Hvordan man skal håndtere en pasient som ikke snakker engelsk


I helsevesenet er det mange pasienter som er fra forskjellige kulturer. Det er noen ganger vanskelig å kommunisere med pasienter som ikke forstår engelsk. For å gi dem den beste omsorg, det må være en måte å kommunisere med dem, slik at de kan forstå deg. Uten en bestemt plan, vil du ikke være sikker på om pasienten forstår behandlinger eller instruksjonene forbundet med medisiner. Det finnes ulike metoder som du kan bruke til å effektivt håndtere pasienter som ikke snakker engelsk.

Bruksanvisning

Velg en tolk for å bidra til å håndtere en pasient som ikke snakker engelsk. Du kan spørre en av pasientens familiemedlemmer som snakker engelsk til å komme sammen, eller leie et profesjonelt trenet tolk. Hvis du gjør en komplisert prosedyre, vil du definitivt trenger å bruke en kvalifisert tolk for å beskytte deg mot misligheter eller uaktsomhet.

Planlegg en tid i forkant av noen prosedyre slik at tolken kan gå over all informasjon som er nødvendig for å bli videresendt. Tillate tolken nok tid til å kommunisere med pasienten om hva du skal gjøre under prosedyren.

Dokument alle trinnene som ble tatt for å gi standard omsorg til pasienten. Du bør sørge for at pasienten forstår alt som blir sagt gjennom tolk. Pasienten bør godtar en behandling og etterbehandlingstrinn før du fortsetter.

Tips og advarsler

  • Når du velger en tolk, sørg for at hun er kjent med medisinsk terminologi.

Hvordan Heal Congestion som ikke vil gå bort

Hvordan Heal Congestion som ikke vil gå bort


Congestion kan bli en gnagende problem som ikke blir bedre med tiden. Flere faktorer bringe på lunger, inkludert en kald eller allergi. Selv lunger kan forbedre på sin egen med liten eller ingen behandling, i noen tilfeller, må du bruke forskjellige teknikker for å gjenopprette problemfri puste. Alternativer er tilgjengelige for å avhjelpe vedvarende lunger alt fra over-the-counter narkotika til hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Slå på luftfukteren. Kjøpe og kjøre en luftfukter i ditt hjem for å eliminere tørr luft og bidra til å helbrede lunger. Tilsett litt flytende Vicks til enheten for å hjelpe din innsats.

Ta medisiner som instruert. Kalde medisiner og decongestants hjelpe stopp lunger hvis tatt på riktig måte. Les bruksanvisningen før du tar den første dosen, og gjenta dosen etter behov.

Legg krydder til maten. Pepper, hot saus, chili peppers og andre krydrede ingredienser bidra til å åpne nesegangene og lindre lunger. Snuse disse ingrediensene eller strø dem på din favorittrett.

Pop en vitamin C kapsel. Bli kvitt en forkjølelse raskt ved å ta vitamin C-tilskudd for å hjelpe immunforsvaret bekjempe infeksjonen.

Prop opp dine puter. Litt heve hodet mens du sover for å fremme nasal drenering og rydde opp lunger.

Drikk ekstra væske. Fluider slik som vann og juice hjelp løsne tykt slim i nesen og brystet.

Gikt medisin som ikke forårsaker Bleeding

Definisjon av gikt

Gikt er en form for artritt forårsaket av kroppen som danner urinsyre krystaller som er avsatt i leddene. Leger diagnostisere gikt versus andre leddgikt skjemaer ved leddene berørt. Hoved joint berørt er stortåen; andre inkluderer den kne, ankel, fot, hånd, albue og noen ganger håndleddet. En av de store måter å behandle gikt er en diett utviklet for å rense kroppen for mat eller væske som kan legge overflødig urinsyre. Andre måter å behandle gikt er reseptbelagte, over-the-counter eller urte medisiner.

Medisiner for gikt

Over-the-counter medisiner eller resepter kan bli lagt til en behandlingsplan for gikt. Leger kan tyde på at pasienter behandle betennelse og smerte med ibuprofen eller paracetamol. Aspirin er aldri brukt; det kan forverre et anfall av urinsyregikt. Hvis disse ikke bevise effektiv eller smerten er alvorlig, kan leger foreskrive medisiner. Disse inkluderer kolkisin (et betennelsesdempende) og Ultram, en merkevare-navnet smertestillende. Steroider er ofte gitt for å redusere hevelse. Den neste linje av behandlingen er medisiner vil redusere mengden av urinsyre i leddene og forhindre tilbakefall av episodene. Disse inkluderer Probenecid og Allopurinol.

Blødning er en bivirkning for noen av disse medikamentene, men noen er trygt for folk som er utsatt for blødning.

Gikt medisiner som ikke forårsaker Bleeding

Blant de legemidler som ikke har blødning er oppført som en bivirkning: Tylenol, som blir behandlet av leveren; Ultram, som er nærmere knyttet til opiater; steroider; Probenecid og Allopurinol.

Mange bruker også naturmidler for å behandle gikt. Devils 'klo eller willow bark brukes ofte. Djevelens klo ikke forårsaker blødninger, men willow bark, som er nært knyttet til aspirin, bør unngås.

Urtete er også nevnt som et virkemiddel for å redusere urinsyre. Drikk en kopp vann infused med 2 ss av selleri frø eller en kopp brygget einer bær te. Disse reduserer urinsyre og ikke forårsake blødninger - de er behandlet av nyrene og urinblæren.

Før du bruker urte medisiner, sjekk med en lege - urter kan samhandle med reseptbelagte medisiner.

Hvordan finne tannkrem som ikke gjør vondt ens munn

Hvordan finne tannkrem som ikke gjør vondt ens munn


Vanlig tannkrem forårsaker smerter i munnen på mange mennesker. En følsom munn, eller noen ganger kjemikalier i vanlig tannkrem kan noen ganger føre til denne smerten. Men er det noen andre måter å få munnen ren foruten å bruke vanlig tannkrem.

Bruksanvisning

•  Bestem at tannbørsten ikke er for slitende for munnen, og dermed la tannkrem forårsake smerte. Prøv en ny myk tannbørste i motsetning til en med middels eller hard bust.

Prøv gel tannkrem i stedet for en lime. Disse kan være mildere på tungen og tannkjøttet.

Få tannkrem laget for folk med sensitive tenner og tannkjøtt. Disse kan noen ganger være litt kjedelig når det gjelder smak, men sannsynligvis ikke vil skade munnen så mye.

Gå til en naturlig mat butikk eller besøke leve sunt delen av din lokale matbutikk og se på den naturlige tannkrem. Disse vil ikke ha så mange av de sterke kjemikalier og slipemidler som forårsaker ubehag for mange mennesker.

Bruk tannkrem laget for små barn. Sørg for at du får en som har fluor i det selv, for helse og styrke tennene.

Børst tennene med en våt tannbørste dyppet i natron hvis du ikke kan finne tannkrem som ikke vondt munnen ved hjelp av trinn 1 til 5. Dette vil fjerne mat og plakk fra tennene, og vil la dem følelsen ren. Følg ved å bruke barne fluor skyll.

Hint

  • Prøv å unngå matvarer med høyt syrenivå, som appelsiner og tomater. Disse kan være brennende munnen, forårsaker din tannkrem for å gjøre det vondt verre.

Hvordan lage en Most Diet for en pasient som ikke kan tygge maten

Hvordan lage en Most Diet for en pasient som ikke kan tygge maten


Pasienter som ikke kan tygge mat eller som har problemer med å svelge mat eller annen grunn trenger å spise en most diett. Pasientenes leger generelt råde pårørende om hva slags diett for å sørge for pasientene, men hvis du har en elsket en som har problemer med å tygge eller svelge, spør legen om hun bør holde seg til en most diett. Most matvarer bør være konsistensen av eplemos, slik at pasientene å svelge maten uten å tygge det.

Bruksanvisning

Velg matvarer som trolig vil beholde deres smak og appellerer når most. For eksempel, chili eller tunfisk salat sannsynligvis ikke vil smake mye forskjellig når most, selv om du må legge litt mer fuktighet. Fuktet, pureed brød ville smake annerledes, skjønt, og kan ikke være veldig appetittvekkende.

Skjær maten opp i små biter, hvis det er noe stort som en kylling bryst. Noe som chili inneholder allerede små biter, slik at du ikke trenger å kutte ingrediensene til å gjøre dem noe mindre.

Sett bitene i en blender eller food prosessor. Food processor ofte fungere bedre, men hvis du har en god blender, kan det gjøre jobben.

Legg en liten mengde væske til blender eller food prosessor, med mindre den maten du ønsker å puré inneholder en god del fuktighet, for eksempel chili. Bruk hvilken som helst væske du liker. Velg en som har en smak som vil utfylle smaken av mat. For eksempel puré kylling med kylling buljong, hamburger med buljong og frukt med fruktjuice.

Velg puré innstillingen på blender eller food prosessor hvis den har en slik innstilling. Ellers er det bare å velge blanding. Bland maten før det har en konsistens som ligner eplemos og inneholder ingen biter. Legg ekstra væske hvis nødvendig som du blande maten. Hvis noen små biter fortsatt, røre i maten og blande litt mer, eller rett og slett fjerne biter med en skje.

Tips og advarsler

  • Puré små mengder mat på en gang for å tillate jevnere blending.
  • Hvis en lege har anbefalt din kjære til å holde seg til en most diett, ikke tjener ham mat som du ikke har most uten å snakke med legen sin først. Han kunne kvele på fast føde og bli alvorlig skadet.

Medisiner for bipolare lidelser som ikke påvirker Sex Drive

Det er mange medisiner foreskrevet for psykiske lidelser som inkluderer uønskede seksuelle bivirkninger som impotens og redusert libido. Det finnes andre, men som ikke har noen seksuelle bivirkninger i det hele tatt, og andre enn faktisk øke libido.

Hormoner og signalstoffer

Seksuell funksjon omfatter mer enn bare kjønnsorganene; hormoner og signalstoffer påvirke kjønnsorganene også. Testosteron er viktig å sexlyst, som er hjernens dopamin og serotonin sendere som øker sexlysten og hemmer det hhv. Siden depressive lidelser (inkludert bipolar lidelse), samt medisiner som behandler dem, påvirker disse nevrotransmittere, de også påvirke sexlysten.

Antidepressiva

Serotonin noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI), og antipsykotika er tre klasser av legemidler som brukes til å behandle slike psykiske lidelser som bipolar lidelse.

SNRI

Buproprion (Wellbutrin) er et SNRI som bekjemper depressive episoder og reduserer risikoen for maniske episoder. Det er ingen kjente seksuelle bivirkninger av dette stoffet, men tørr munn, forstoppelse, hodepine og søvnløshet er vanlig. Venlafaksin (Effexor) er en annen SNRI som lindrer depressive symptomer raskt med færre bivirkninger og kan tas sammen med andre medisiner. Den vanligste av venlafaksin er bivirkninger er kvalme, hodepine, tretthet, tørr munn, svimmelhet, søvnløshet og angst. Utløsning problemer har blitt rapportert i 12,5 prosent av pasientene, mens impotens er rapportert i bare seks prosent av folk.

SSRI

Noen SSRI har en tendens til å forårsake forsinket orgasme hos menn og nedsatt sexlyst hos kvinner. Fluvoksamin (Luvox) og citalopram (Celexa) er to SSRI som sannsynligvis vil ha noen seksuelle bivirkninger; et gjennomsnitt på fire prosent av pasientene på disse medikamentene opplever erektil dysfunksjon og / eller nedsatt libido. Mer vanlig, pasienter opplever kvalme, tretthet, hodepine, søvnløshet, svetting og munntørrhet som et resultat av å ta dette stoffet.

Antipsykotika

Aripiprazol (Abilify) har seksuelle bivirkninger som inkluderer sexlyst endringer, erektil dysfunksjon og priapisme, eller en smertefull ereksjon som ikke vil gå bort. Dette gjelder også for klozapin (Clozaril, FazaClo) og risperidon (Risperdal). Olanzapin (Zyprexa) er et antipsykotisk som brukes til behandling av schizofreni og bipolar lidelse. Dens fleste bivirkninger inkluderer døsighet, tørr munn, vektøkning og økt appetitt. Mindre vanlige bivirkninger omfatter økninger og reduksjoner i libido, impotens og utløsning problemer. Quetiapinfumarat (Seroquel) brukes til behandling av schizofreni og bipolar lidelse med vanlige bivirkninger inkludert munntørrhet, døsighet, hodepine og agitasjon. Økninger og reduksjoner i sexlyst, og impotens har bare blitt rapportert av to prosent av pasientene; Dette er sant av ziprasidon hydroklorid (Geodon), samt.

Litium

Litium, et naturlig forekommende element, påvirker ikke sexlyst direkte; litiumsalter er vanligvis foreskrevet i forbindelse med antidepressiva. Blant bivirkningene er skjelving, tørst, økt eller hyppig vannlating, diaré, oppkast, døsighet, muskelsvakhet og koordinasjonsproblemer.

Antiepileptisk

Det er visse anticonvulsion medisiner som er vellykket blir foreskrevet for bipolar behandling i tillegg. Lamotrigin (Lamictal) er et antiepileptikum (AEC) og stemningsstabilisator brukes til behandling av bipolar lidelse, samt epilepsi. Bivirkninger inkluderer en økt sexlyst, samt vaginal irritasjon.

Medical Care for dem som ikke har råd til å betale

Medical Care for dem som ikke har råd til å betale


I motsetning til store deler av Europa og Canada, vil ikke USA tilbyr ikke en enkelt-betalerens helsevesen som dekker alle sine borgere. Medisinsk omsorg alternativer for lav inntekt enkeltpersoner i USA er begrenset. Men fattige mennesker som blir syke eller lider skader har noen alternativer for helsevesenet, og noen av disse er gitt av regjeringen, andre ved private organisasjoner.

Medicaid

Medicaid gir medisinske ressurser omsorg for lav inntekt enkeltpersoner. Hver stat forvalter Medicaid i henhold til sine egne regler, sammen med habilitetsregler pålagt av den føderale regjeringen. Medicaid gir ikke kontantstøtte for begunstigede. I stedet gjør programmet betaling til leger og medisinske helseinstitusjoner som gir omsorg til ubemidlede pasienter. Bare USA borgere og lovlige innvandrere er berettiget til å motta Medicaid fordeler. Barn som er borgere eller lovlige innvandrere kan kvalifisere for Medicaid fordeler, selv om foreldrene er ikke kvalifisert. Et barn som bor i din husholdning kan også være kvalifisert for Medicaid, fordi fordelene er basert på hans egen inntekt, ikke din, ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services.

SSDI og Medicare

Social Security Funksjonshemming Forsikring, eller SSDI, gir direkte utbetalinger til personer under 65 år som har gjort tilstrekkelige bidrag i løpet av sin arbeidslivet for å kvalifisere for Social Security, og som er i stand til å vise at deres funksjonshemming eller sykdom som gjør det umulig for dem å fortsette å arbeide. Konvensjonell Medicare gir medisinske fordeler for pensjonerte personer over 65 år som har gjort tilstrekkelige bidrag i løpet av sin arbeidslivet for å kvalifisere seg for programmet. SSDI mottakerne har også vært berettiget til å motta Medicare fordeler å dekke deres medisinsk behandling siden 1972.

Ideelle Health Care Agencies

Mange sykehus opererer som ideelle organisasjoner og motta midler fra den føderale regjeringen under Hill-Burton-loven av 1946, i henhold til Missouri Foundation for Health. I bytte, må sykehusene tilby "veldedighet omsorg", eller behandling på liten eller ingen kostnad, for fattige pasienter som ikke har helseforsikring. I tillegg, medisinske klinikker og helseorganisasjoner lands gi medisinsk hjelp for svært lav eller ingen kostnad for folk som ikke har forsikring, eller som ikke har råd til å betale for medisinsk behandling out-of-pocket. Du må kanskje gjennomgå en screening prosess for å finne ut om du kvalifiserer til ytelser eller for å finne ut hva prisen du betaler for fordeler. Kvalifisering for fordeler kan bli bestemt av din alder, inntekt, om du har forsørges som bor i din husstand eller andre faktorer.

Federal Emergency medisinsk behandling og Ap loven

For mange fattige mennesker, serverer ER som en primær medisinsk pleie leverandøren. Den akuttmedisinsk behandling og Ap loven, eller EMTLA, ble inkludert som en del av Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act av 1986, eller COBRA. EMTLA forbyr sykehus som har plass til nye pasienter fra å slå noen bort fra legevakten. Loven ble revidert for å inkludere den såkalte 250-Yard regel som pålegger sykehusene å behandle pasienter som ligger i umiddelbar nærhet til sine anlegg etter Christoper Sercye døde i 1998 fra skuddsår da Ravenswood Hospital nektet å sende helsearbeidere ut for å hente ham når hans venner førte ham til et smug i nærheten av sykehuset, ifølge EMTLA.com.

Matvarer som ikke er GM Modifisert

Matvarer som ikke er GM Modifisert


Genmodifiserte organismer, eller mat og dyr som har hatt sitt DNA manipulert, kan være til stede i mer enn 80 prosent av emballerte produkter i USA Selv motsetning eller forbudt i andre land, er GMO tillatt i den amerikanske matforsyning. Visse matvarer, som mais og soyabønner, er rutinemessig genmodifisert. Andre matvarer er kanskje ikke så entydig, spørre uavhengige organisasjoner verifiserings å overvåke praksis som klart atskilte ikke-GMO fra sine mer bekymringsfulle kolleger.

Non-GMO bekreftet Mat

Matvarer laget av produsenter som deltok i Non-GMO-prosjektet hvis produkter bære segl "Non-GMO Prosjekt bekreftet" er produsert i henhold til strenge standarder for GMO unngåelse. Dette betyr ikke at produktet er 100 prosent GMO-fri, men det betyr ikke at behandlingen er i samsvar med testkriteriene som stilles på noe punkt i produksjonskjeden. For eksempel må testen konkludere med at en ingrediens som inneholder mindre enn 0,9 prosent GMO, og oppfølging må være i stand til å bevise at denne ingrediens ble anvendt i det endelige produkt. Non-GMO-prosjektet sier det er den eneste uavhengige testorganisasjonen i Nord-Amerika som tilbyr denne type verifisering.

100 prosent sertifisert økologisk mat

Ved lov, 100 prosent sertifisert økologisk mat kan ikke genmodifisert. Mere organiske (ikke sertifisert) matvarer kan fortsatt inneholde opp til 30 prosent genmodifiserte ingredienser. For råvarer, kan produktets PLU nummer være en tipoff om hvorvidt det er organisk, genmodifisert, eller muligens genmodifisert. PLU koder som starter med en 9 vil være organisk, mens de som starter med en 8 er genmodifisert. Koder uten at noen av disse startnumrene er konvensjonelt dyrket frukt eller grønnsaker. Imidlertid kan de bli genetisk modifisert uansett. Bare 9 sikrer at du arbeider med en ikke-GMO produkt.

Din egen produsere laget av ikke-GMO frø

Du trenger ikke dechiffrere koder hvis du dyrke din egen frukt og grønnsaker og øve økologiske dyrkingsmetoder. Men vær sikker på at frøene du bruker er ikke-GMO. Hvis det ikke er etiketten som attesterer at det er ikke-GMO, kan du anta at det er genmodifisert. Kjøp fra arvestykke frø selskaper som vil gi deg 100 prosent organisk, ikke-hybrid, ikke-GMO frø for din hage.

100 Percent Grass Fed Kjøtt og Villfisk

Velg kjøtt fra kyr eller andre dyr som har vært 100 prosent beite eller gress-matet. Gjør du det vil unngå GM korn som er matet til feedlot storfe for marmorering effekt i kjøtt. For dyr som svin og fjørfe som ikke kan være 100 prosent gress-matet, velger 100 prosent sertifisert økologisk der det er mulig. Oppdrettsfisk er oppvokst på fiskemel som kan inneholde GM korn. Sats på vill fisk i stedet.