Digidexo.com

vorte på øret

Skin Tags Vs. Vorter på kjønnsorganene

Hud koder og vorter er to hudsykdommer som kan utvikle seg i regionen i kjønnsorganene. Begge har utpreget separate årsaker, selv om (avhengig av alvorlighetsgraden) de typer behandlinger kan være lignende.

Definisjon

En hud tag er en godartet vekst av hud som vanligvis forekommer i områder av huden med overdreven folder. Genital warts er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus.

Utseende

En hud tag er en vekst på huden som kan være i overkant av en halv tomme lang og er vanligvis fargen på huden. En genital vorte er rett og slett en vorte i genital regionen, og er vanligvis flat og fargen på kjøttet. De kan ofte forekommer i grupper.

Prevalens

En hud tag kan utvikle seg på noen, mann eller kvinne, og i alle aldre. Ifølge Medline Plus, de er mest vanlig hos overvektige personer. Ifølge Mayo Clinic, genital warts utvikle seg i to tredjedeler av personer som har noen form for seksuell kontakt med en partner som er smittet. Det kan påvirke både menn og kvinner og i alle aldre.

Andre symptomer

Skin tags har vanligvis ikke flere symptomer, selv om de kan bli smertefull eller ubehagelig hvis gjentatte ganger gnidd mot. Kjønnsvorter kan klø eller ubehagelig, og til tider kan føre til blødning under samleie.

Behandling

Behandling av hud koder og kjønnsvorter kan oppnås gjennom en kirurgisk prosedyre som kalles kryoterapi, som innebærer å fryse dem av; og elektrokirurgi, som innebærer å brenne dem av. Hud koder, men kan også behandles ved å binde bunnen av med et stykke floss og stoppe blodstrømmen, forårsaker det å dø og falle av.

Holistisk vorte fjerning

Fysisk utseende er veldig viktig for de som trenger å samhandle med folk på en daglig basis for deres jobb eller sosialt liv. Det er ingenting verre enn å ha en skjemmende vorte på hånden eller andre synlige kroppsdel, og måtte tåle rare blikk og reaksjoner som du får fra andre mennesker. Hvis du lider av en vorte eller mange, bør du vite at det er naturlige måter å ta seg av problemet.

Kjenn vorte

Selv om vorter er sagt å være forårsaket av onde padder eller dårlig hygiene, er sannheten at vorter er rett og slett en vekst på ekstra hudceller, og de kan fjernes på en rekke forskjellige måter. Selv hudleger tilbyr frysing eller andre fjerning metoder, disse er vanligvis dyrere alternativer. Det er naturlig hjemme rettsmidler som har vært ganske vellykket i å redusere eller fjerne vorter.

Godta Acid

Den vorte naturlige fiender er konsentrerte former for syre. Noen mennesker har hatt positive resultater når de søker knust vitamin C tabletter eller dråper av grapefruktjuice til en vorte gjentatte ganger over flere dager. Etter påføring av sitronsyre, er det viktig å vikle det berørte området i en bandasje. Ananas og papaya juice, som også er svært sure, er effektive også.

Kveles for suksess

Selv om det er ukonvensjonell i beste fall, noen mennesker har hatt suksess ved å nekte vorte tilgang til oksygen ved å dekke den i duct tape. Det er viktig å ikke bruke tape for hardt, fordi fjerning kan føre til at gjenværende vorte å rive eller blø.

Drep den med eddik

Hvis sitronsyre er ikke effektiv, kan det være nyttig å prøve et hjem rettsmiddel som innebærer eple cider eddik. På kvelden før du til sengs, ta litt vaselin og dekker huden som ligger i direkte tilknytning til vorte. Dette vil beskytte omkringliggende hud fra surheten i eddik. Suge en ren bomullsdott i en liten mengde eddik og bruke den våte delen direkte til vorte. Pakk hele området opp med medisinsk tape slik at bomullsdott ikke vil flytte. De fleste begynner å se vorter synkende i ca to uker med denne metoden.

Over skranke rettsmidler

Hvis du ikke er motivert til å lage din egen helhetlig vorte rette, bør du vite at det finnes flere merker av naturlige, aktuelle vorte fjerning tilgjengelig i naturlige markeder og helsekostbutikker. WartFree, ved Verdia Organiske personlig pleie, og Heal Vorter, ved Natural Healing Oljer, er to av de mest kjente merkevarer.

Vorter Cure

Den felles vorte (også kjent som verucca) er medlem av humant papillomavirus (HPV) familie. Disse vekster, eller grove blomkål-lignende områder på huden, er i virkeligheten et virus. De kan lett spre seg gjennom å ta en dusj på et offentlig sted (for eksempel et treningsstudio eller sovesal) uten sandaler eller selv gjennom å bruke samme håndkle. Selv om de er irriterende, er det flere måter å ha dem fjernet.

Flytende nitrogen

Selv om denne metoden er ikke en gjør-det-selv-en, vil det kurere de fleste vorter. Legen din vil bruke flytende nitrogen til vorte i en serie på to eller tre besøk i et forsøk på å fryse vorte. I noen tilfeller kan det være ganske smertefull. De fleste vorter vil rett og slett falle av etter denne tidsperioden. Hvis ikke, er videre behandling er nødvendig.

Cantharidin

En annen metode legen din kan bruke søker canthardin på vorte. Denne behandlingen er helt smertefri ved tidspunktet for behandling, men man vil føle smerte og blæredannelse etterpå. Du vil gjøre en avtale for å se en lege for en oppfølging besøk, hvor han vil fjerne resten av vorte.

Gjør-det-selv

Duct tape metoden er en prøvd og ekte DIY vorte kur. Selv om det kanskje ikke fungerer for alle vorter (som vorter som er for store eller dypt eller med for mange i et konsentrert område), er det likevel verdt et skudd. Bare se etter en over-the-counter vorte behandling som inneholder salisylsyre. Bruk den til din vorte og deretter bruke duct tape. Hver gang du tar en dusj, sakte ta tape off og pimpstein vorte med en pimpstein. Tørk den av etter dusjen og på nytt behandlingen og duct tape inntil vorte er borte.

Kirurgi

Ofte en siste utvei, kan en rask operasjon være nødvendig å fjerne vorten, spesielt hvis den er stor eller dyp eller resistent mot annen behandling. Legen din vil døyve huden din med en aktuell bedøvelse (som vanligvis innebærer en nål). Etter å ha latt den satt, vil han da bruke en laser eller en kirurgisk kniv til å kutte vorte ut. Han vil da bandasje området. Hvis den er på foten din, kan det hende du må bruke en spesiell sko eller stole på krykker i et par dager etter inngrepet.

Natural Skin Tag fjerning

Skin tags er godartet, men ofte stygge, utvekster i huden som er vanlig på halsen, armhulene, lysken, under brystet og rundt øynene. Fordi de er ikke kreft eller et tegn på sykdom, er det ingen medisinsk grunn til å fjerne dem, og de fleste helse-forsikring planer dekker ikke prosedyren. Heldigvis finnes det flere enkle, trygge rettsmidler du kan bruke hjemme.

Årsaker

Hud koder --- medisinsk kjent som acrochordon --- er myk, bevegelig, kjødet eller litt mørkere-farget lesjoner som er festet til kroppen med en slank "stilk". Legene forstår ikke helt hva som forårsaker disse lesjonene, men mulige årsaker kan være insulinresistens, graviditet, vektøkning, arvelighet, humant papilloma virus (som forårsaker vorter), eller rett og slett chaffing, som de fleste tags oppstå i skrukket områder eller folder hud.

Fjerning

Skin tags er vanligvis godartet, men hvis de er smertefulle, infisert, fast eller hvis du har andre tvil, har din hudlege eller generell lege sjekke dem ut.

Kutte av en hud tag er en av de vanligste metodene for fjerning. I motsetning til det mange tror, ​​er det sjelden en smertefull eller usikker prosedyre, forutsatt at du er forsiktig. Sterilisere spiker saks eller clippers ved å koke implementere i vann, la den avkjøles og deretter tørke instrumentet med isopropanol. Klipp huden tag av på basen og deretter rense det og bruke en Band-Aid for å sikre mot smitte. Hvis området blør, må du tørke den med hydrogen peroxide og deretter bruke en Band-Aid.

En annen enkel løsning innebærer å knytte en tråd stramt rundt roten av huden tag å kutte av blodtilførselen. Innen to eller tre dager vil det bli svart og falle av. Avhengig av plasseringen av merkelappen --- rundt øynene, f.eks --- dette kan ikke være en praktisk metode.

Frysing, kjent medisinsk som cryptotherapy (kald terapi), er en vanlig metode som brukes i legens kontor som kan gjøres hjemme med forsiktighet. Dypp en Q-tip i et iskaldt løsning som Dr. Scholls Freeze Away og bruke den til huden tag, som dreper cellene umiddelbart. Den samme fremgangsmåte kan anvendes for å behandle vorter.

Anti-virus essensielle oljer kan også brukes lokalt for å fjerne hud koder. Disse oljene trenge gjennom cellemembraner raskt og drepe tag ved roten, slik at det ikke vil vokse tilbake. Påfør oljen tre ganger om dagen inntil tag forsvinner, vanligvis innen 2-6 uker.

Hjem rette for Face Vorter

Ifølge University of Maryland, er ansikt warts vanligvis kategorisert som flate vorter fordi de er vanligvis mykere og mindre enn de typiske vorter som oppstår på hender eller føtter. Flate vorter er definert som små rosa vekster som har en flat overflate. Disse vortene kan opprettholde sitt utseende, eller de kan vokse inn i klynger. Forside middel for ansikts vorter kan redusere varigheten og utseende av disse vanlige plager uten å innføre skadelige kjemikalier på huden.

Green Tea

Grønn te har vært brukt i århundrer for sin smak, så vel som for sine medisinske egenskaper, ifølge University of Maryland. Grønn te inneholder et høyt nivå av antioksidanter som bekjemper frie radikaler som forårsaker celleskader. Disse antioksidantegenskaper er utledet fra polyfenoler som, ifølge University of Maryland, gir større antioksidant støtte enn vitamin C. Når grønn te er fortært internt eller påføres lokalt, til polyfenoler arbeid redusere betennelse og reparasjon celleskader fra frie radikaler. For å behandle ansikts vorter, forbruker minst tre kopper grønn te per dag, vil øke mengden av antioksidanter som er tilgjengelige for å redusere varigheten av en vorte utbrudd.

Å behandle ansikts vorter lokalt med grønn te, koke 2 kopper vann og legg en tepose av grønn te i vannet; la det bratt i tre minutter. Fjern tepose og plassere den på en plate for å kjøle seg ned. Når tepose er behagelig å ta på, legg den direkte på ansikts vorte og la den suge inn i vorte i 10 minutter. Gjenta denne prosessen to ganger per dag inntil vorten har ryddet.

Aloe Vera

Aloe Vera er ofte brukt for sin evne til å behandle hudsykdommer som brannsår, genital herpes og vorter. Ifølge University of Maryland Medical Center, består av aloe to to aktive forbindelser som inkluderer polysakkarider og glykoproteiner. Begge disse forbindelsene arbeide for å redusere smerter og betennelser, og for å stimulere huden-celle reparasjon og vekst. Når aloe brukes på vorter, vil de helbredende egenskapene redusere eventuell betennelse og vil fremme hudcellene til å reparere skader som vorten har forårsaket. Som huden reparerer seg selv, vil det vorte begynner å løfte og vil til slutt falle av.

Hvis du vil bruke aloe til en ansikts vorte, hell 1 til 2 ss. av ren aloe vera gel inn i en beholder. Plasser en bomullsdott inn i aloe og la den suge i flere minutter. Når bomullsdott har tilstrekkelig absorbert aloe, plasserer rett over vorte og fest bomullsdott med plaster. Tillat aloe til å hvile på vorten i minst en time. Gjenta dette programmet hver dag inntil vorten har falt av.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik har blitt brukt som smakstilsetning for matvarer samt for medisinske formål i århundrer. Eddik er veldig surt, og når den brukes til en vorte, vil den begynne å tørke ut vorte, ifølge Herbal News Magazine. Før du starter dette midlet sikre at du har kjøpt ufiltrert eplecider eddik, tilgjengelig til enhver helsekost butikk.

Til å begynne denne behandlingen, kjøre varmt vann over en vaskeklut og legg den direkte på vorten for å myke det ytre. Etter 10 minutter, dyppe en bomullsdott inn i eple cider eddik og søke direkte på vorte. Fest bomullsdott ved å dekke den til med plaster og la løsningen å suge inn i vorte i 10 minutter. Gjenta denne prosessen to ganger per dag inntil vorten har forsvunnet.

Naturlig hjemme rette for en flat vorte

Flate vorter er skjemmende og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Noen av de ubehagelige bivirkninger av vorter er kløe, svie og oser. Vorter kan også være smertefullt og ganske vanskelig å fjerne. Generelt sett er en lege det beste valget når det gjelder å fjerne vorter. Hvis, derimot, foretrekker du den alternative ruten, er det flere hjem rettsmidler som kan hjelpe i fjerning av flate vorter.

Alternativer

Forskjellige remedier virker på forskjellige mennesker, så du må kanskje eksperimentere litt til du finner et effektivt middel for din situasjon.

En effektiv urte rette for fjerning av vorter er Gentian fiolett. Vanligvis tilgjengelig i over-the-counter preparater, er Gentian fiolett en potent virus destroyer. Bruk i henhold til etiketten instruksjoner.

Hvitløk er en potent antiviral og kan være nyttig i å fjerne vorter. Du kan finne ferdiglagde hvitløksolje, bruke den til dine vorter og dekk med en bandasje. Gjenta daglig til vorten oppløses. Lag din egen hvitløksolje ved å hogge opp en skrellet hvitløk pære og dekker med en teskje eller to av olivenolje. Plasser denne i kjøleskapet over natten og press ut hvitløks neste dag. Vattpinne olje på det berørte området, dekk med en bandasje og gjenta daglig til vorten forsvinner.

De friske røtter fra løvetann kan bidra til å fjerne vorter. Gni saft fra en fersk rot på vorte to ganger om dagen til den går bort. Pass på at du ikke bruker løvetann som har blitt behandlet med plantevernmidler. Dette midlet kan ta flere måneder for å arbeide, så vær tålmodig.

En annen nyttig middel for å eliminere vorter er sitronskall. Før du går til sengs, tape et stykke sitronskall til vorte. Gjenta til vorten forsvinner. Den hvite, kjøttfulle delen av sitronskall inneholder oljer med antiseptiske egenskaper. Fortsatt programmet kan bidra til å myke opp og helbrede en vorte.

Hvis du fortsetter å bli plaget med flate vorter, bør du kontakte lege. Du kan kreve mer konvensjonell behandling. Slutte å bruke noen naturlig middel hvis huden blir irritert.

Hjem rette for Vorter & Vitamin A

Vorter er en svært vanlig foreteelse og er til stede på grunn av Human papillomavirus i kroppen. Disse små, grove, flekker av hud vanligvis dukker opp på hender, føtter og noen ganger på kjønnsorganene. Det er mulig for vorter til de går bort på egen hånd ved hjelp av et sterkt immunsystem bekjempe viruset, mens andre ganger folk søke løsninger for å kvitte seg med disse tørre, noen ganger kløende, vekster. Vitamin A er kjent for sin styrke egenskaper til immunsystemet, noe som vil bidra til å bekjempe viruset som forårsaker vorter.

Vorte fjerning

En vorte lidende ønsker å suge vorten i varmt vann for å myke opp huden før skrubbing med en pimpstein for å bli kvitt den grove, død hud på toppen av det. Bryt Vitamin A kapsler åpne, klem væsken ut direkte på vorte, og gni inn grundig. Påfør en gang daglig til vorten er borte. Huden som erstatter vorte kan være rosa og følsom i begynnelsen, men vil blekne med tiden.

Vitamin A

Vitamin A er kjent for sin styrke egenskaper til immunsystemet, noe som vil bidra til å bekjempe viruset som forårsaker vorter. 25.000 IU er den anbefalte doseringen for denne utvortes bruk. Naturlig vitamin A fra fiskeolje eller fiskeleveroljer er foretrukket.

Tips

Spis et sunt, balansert kosthold og unngå stress til å styrke immunforsvaret slik at den kan bekjempe infeksjonen som forårsaker vorter, og bidra til å helbrede vorte som er tilstede. Matvarer og kosttilskudd som inneholder vitamin A, vil C og E virkelig hjelpe med dette. Ikke ta for mye vitamin A muntlig, noe som kan være giftig. Følg anbefalt dosering på produktpakken for internt bruk.

Old Fashioned hjem rette for vorter over hele kroppen

Du går til legen din, desperate etter å kvitte seg med en skjemmende vorte som har dukket opp et sted på kroppen din. Legen informerer deg om at alternativene innebærer ting som å fryse den av, brenne den av, kutte den av eller zapping det med en laser. De fortsetter med å forsikre deg om at, ja, dette kan skade, og ja, kan du ende opp med et arr. Høres skummelt! Den gode nyheten er at du kan være i stand til å omgå smerte og bekostning av legens løsninger i å tilby i favør av noen gode, gammeldagse vorte botemidler.

Vitamin Therapy

Flere vitamin behandlinger kan hjelpe klare opp vorter. Ett alternativ er å knekke åpen tran kapsler som inneholder 25 000 internasjonale enheter (IE) av vitamin A og gni oljen på vorte en gang om dagen. Mikrobiologen Dr. Robert Garry fra Tulane University Medical School anslår denne metoden vil klare opp vorter innen to til fire måneder for voksne, og enda raskere for barn. Bare sørg for å ikke ta den mengden av vitamin A internt som det kan være giftig. Bruke et lim laget av jord opp vitamin C tabletter og vann eller vitamin E olje kan også gjøre susen.

Prøv Tape

Dr. Thomas Goodman Jr fra University of Tennessee Center for Health Sciences anbefaler et stykke tape for å rydde opp dine vorter. Opt for medisinsk tape og sørge for at det dekker vorte tett. Du må forlate tape på vorte døgnet rundt. Endre tape når det begynner å se skitten. Dette kan klare opp vorte innen tre uker. Du kan være i stand til å fremskynde prosessen ved å sette litt lakserolje på vorte to ganger om dagen, og deretter taping den opp igjen.

Hands Off

En av de beste behandlinger for warts kan være ingen behandling i det hele tatt. Ifølge de naturlige rettsmidler ressurs Mother Nature.com, et anslag 40 til 50 prosent av vorter vil klare seg på egenhånd. Barn er enda mer sannsynlig å ha vorter som går unna uten noen behandling. Et ord av forsiktighet kommer fra Dr. Marc A. Brenner, tidligere president i American Society of Podiatric Dermatology. Han sier at vorter er stadig smittsomme, så en vorte kan spre seg og bli til mange vorter. Hvis du begynner å utvikle nye vorter, er det på tide å gå inn med noen form for behandling.

Typer vorter hos barn

Vorter er svært vanlig hos barn. Faktisk, vil nesten halvparten av alle barn har en vorte på enkelte punkt. De kan vokse eller bare vises --- uansett, sjansene er de er ikke farlig med mindre de kommer i veien. Du kan ha en lege fjerne dem eller bruke en over-the-counter behandling.

Årsaker

De fleste vorter er forårsaket av human papilloma virus. Det kan være smittsom fra person til person.

Felles Vorte

Barn får vanlige vorter på hender eller fingre. De er rett og slett harde, grove støt som reises. De kan se nesten ut som en kvise, men er oftest hudfarget.

Plantar vorte

Plantar vorter danner på såler av barnas føtter og ser nesten ut som hard hud eller liktorn, men de vil ofte ha sorte prikker på overflaten. De kan være ubehagelig på grunn av plassering og ofte trenger umiddelbar fjerning på grunn av ubehag.

Flat Wart

Flate vorter danner på barnas ansikter. Mens de er oftest ikke hevet, kan de være.

Komplikasjoner

Vorter ikke --- som hovedregel --- slå seg til kreft eller noe annet som ville sette barnet i fare. Den største klagen er at vortene gjøre barn føler selvbevisst.

Behandlinger / Solutions

Mens det er over-the-counter løsninger som du kan bruke, hvis du ser en lege, kan hun velge å fryse vorten for å fjerne den eller fjerne den med en skalpell, avhengig av størrelse og plassering.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

Ansikts vorter er en smittsom hud vekst forårsaket av humant papillomavirus. Mens HPV infeksjon er svært vanlig, er det heller ingen kur. Det finnes flere typer vorter, men flate vorter ofte vises på forsiden. Flate vorter er glatt og små og er funnet rundt øyne, nese og munn. Vorter er harmløse og forsvinner vanligvis etter en tid. Men mange mennesker finner vorter skjemmende og pinlig, så det er mange kommersielle, medisinske og naturlige midler tilgjengelig for å fjerne ansikts vorter.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

•  Påfør kommersielle salver. Mange er kjent med annonser for Compound W, en populær kommersiell vorte remover. Men det er andre merker som Dr. Scholl produkter og TinaMed vorte Remover på markedet som fjerner vorter også. I de fleste kommersielle produkter bruke salisylsyre som hovedingrediens, men andre milde syrer anvendes i tillegg. Syren bidrar til å slough av eller slites bort lagene av vorter før de forsvinner. Vorte fjerning er tilgjengelig som en flytende, gel, krem ​​eller pads. Følg instruksjonene på etiketten.

Prøv cryosurgery kits. Den nyeste typen vorte fjerning er at-home cryosurgery kits, tilsvarende det som brukes i et legekontor. Med cryosurgery bruker du flytende nitrogen til å fryse av vorte. Vær sikker på å nøye følge instruksjonene med noen over-the-counter vorte remover du kjøper.

Bruk aspirin. Aspirin selges i drugstores inneholder salisylsyre, samme ingrediens som finnes i mange over-the-counter vorte fjernere. Slik bruker aspirin som en vorte remover, oppløse noen tabletter i vann og bruke blandingen til vorte. Gjenta et par ganger om dagen.

Bruk naturlige syrer. Ved hjelp av naturlig rettsmidler er en tryggere måte å bli kvitt vorter. Som med kommersielle produkter, er en mild syre som brukes. Alle naturpreparater brukes lokalt på vorte en eller to ganger om dagen. Eddiker inneholder eddiksyre så hvit eddik og eple cider eddik er begge brukes til å behandle vorter. Sitronsaft og grapefruktjuice begge har sitronsyre som kan brukes på ansikts vorter. Hvitløk saften fra friske nellik er et folk rette for å prøve.

Prøv essensielle oljer. Noen essensielle oljer er kreditert med vorte fjerning. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Birch olje har betulinsyre. Tea tree olje og løvetann olje også har sine talsmenn som vortefjerner.

Se en lege. For vanskelige vorter, kan medisinsk intervensjon være nødvendig. Leger bruker kjemisk peeling for å bli kvitt ansikts vorter. Den kjemiske hyppig brukt er trichloroascetic syre. Leger bruker også elektrisk strøm for å fjerne vorter. I elektrokauterisering, er vorte brent av. Et annet alternativ er laser kirurgi som bruker en stråle av lys. Den cryosurgery utført i et legekontor benytter en sterkere versjon av flytende nitrogen som finnes i at-home kits. For disse medisinske behandlinger, må du finne en kosmetisk kirurg eller en hudlege.

Slik Cure HPV vorter

HPV, eller menneskelige papillomavirus, er vanlige infeksjoner som forårsaker vorter. Det er i dag ingen kur for HPV vorter, men det er mange remedier som fremskynder helbredelse. Vorter er hard hud vekster som vises i hele kroppen. Vorter er i utgangspunktet ufarlig, forårsaker ingen alvorlige sykdommer, men de er smittsom. Det finnes ulike typer av vorter, og disse vises på hender, ansikt, føtter og kjønnsorganer. Hoved behandling for vorter er å fjerne dem. Det er urte, hjemmelagde og kommersielle produkter som behandler HPV vorter. Ikke alle vorte fjernere fungere for alle, men mange behandlinger er naturlig og rimelig.

Slik Cure HPV vorter

Prøv hjemmelagde løsninger. Det er noen produkter du sannsynligvis har på kjøkkenet ditt som vil bidra til å kurere vorter. Saften av fersk hvitløk fedd er et hjem rette for vorter. Sitronsaft, limesaft og grapefruktjuice alle har sitronsyre. Eddiker har asketisk syre. Da gjaldt warts et par ganger hver dag disse syrer forsiktig eksfoliere lag av vorten. Disse naturlige produkter er en trygg måte å behandle vorter.

Påfør essensielle oljer. Ved hjelp av essensielle oljer er en naturlig måte å kurere HPV vorter. Noen oljer foreslått av helhetlig healere er gode vorte fjernere. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Bjørk olje inneholder betulinsyre. Begge disse syrer kan hjelpe til å slite på flaten av vorten. Tea tree olje er også anbefalt i behandling av vorter.

Bruk kommersielle produkter. De fleste over-the-counter produkter bruker salisylsyre for å behandle vorter. Denne mild syre fjerner de lag av vortene inntil de blir mindre og forsvinner. Andre kommersielle produkter har også en mild syre som hovedingrediens. Noen få kommersielle produkter er Compound W og TinaMed vorte Remover. Når du bruker disse produktene, må du følge instruksjonene nøye.

Se legen din. For vanskelige vorter bør du oppsøke lege. Hun kan foreskrive aktuelle salver som Condylox og Aldara for genital warts. For andre typer av vorter, er det kryoterapi, hvor flytende nitrogen anvendes for å fryse ut vorter. Leger bruker også en prosedyre som kalles elektrokauterisering som bruker en elektrisk strøm til å brenne av vorter. Et annet alternativ er å bruke kjemikalier som trichloroascetic syre til å brenne av vorten. Leger også bruke kirurgi for å kutte ut vorte. Laser kirurgi kan også fjerne vorter ved hjelp av en lysstråle.

styrke immunforsvaret. En måte å bekjempe HPV-infeksjon er å forbedre immunforsvaret. Dette kan gjøres ved å ta urter som solhatt og goldenseal. Tar mye vitamin C er også nyttig. For å kvitte kroppen med vorter er det viktig å ha en frisk og sterk kropp og immunsystemet.

Natural Cures for Vorter

Ifølge en studie publisert i Current Opinion i Pediatrics, opp til 22 prosent av amerikanske barn og unge påvirkes av vorter. Vanlige vorter - de som vanligvis dukker opp på hendene - står for om lag 70 prosent av alle ikke-kjønnsvorter. Plantar vorter, den typen som er mest vanlig på føttene, er også utbredt, påvirker mer enn fire prosent av den amerikanske befolkningen. Vorter er forårsaket av HPV (human papilloma virus) og er smittsom, så forsiktighet bør tas for å holde dem dekket under behandlingen for å redusere bestått av viruset.

Tea Tree Oil

Påfør noen dråper tea tree olje til en bomullsdott og tape den til vorte hver dag. Tea tree olje inneholder bakterie-bekjempelse egenskaper og er en svært effektiv naturlig kur for vorter.

Duct Tape

Dekk en vorte i duct tape og endre daglig til vorten er borte, vanligvis innen noen dager.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kan utrydde en vorte --- rett og slett bruke det på en bomullsdott og bruke medisinsk tape for å beskytte området. Denne naturlige vorte kur kan utrydde en vorte i løpet av uker.

Hvitløk

Påfør hvitløk olje til en vorte og dekk med en bandasje eller medisinsk tape. Hvitløk er en sterk bakterie-fighter og en effektiv naturlig vorte kur.

Vitaminer

Påfør vitamin A og E oljer til en vorte, så pakk i medisinsk tape. Du kan også ta disse naturlige vorte botemidler internt i tablettform.

Hvordan Naturligvis Cure plantar vorter

Plantar warts vises på fotsålene. Den plantar er bunnflaten av foten. Vorter er smittsomme hud vekster forårsaket av humant papillomavirus. HPV er en vanlig infeksjon som ikke bare fører til en rekke vorter, men er også knyttet til flere typer kreft. Plantar warts vanligvis vises på hælen eller ballen av foten. Vorter helbrede på det selv, men plantar vorter bør behandles. Disse warts er på trykkpunkter i foten så vandre kan være smertefullt. Selv om det er ingen kur for vorter, flere naturlige rettsmidler eksisterer for å behandle symptomene.

Hvordan Naturligvis Cure plantar vorter

•  Hold føttene tørre. Den eMedicine Health nettsted foreslår å holde føttene tørre. Plantar warts trives i fuktige områder, så det er viktig å holde føttene tørre. Bruk bomullssokker så svetten fordamper lettere. Endre sokkene to ganger om dagen om nødvendig også legge pulver til sokker for å absorbere svette. Maisstivelse og natron er to produkter for å prøve.

Bruk milde syrer. En måte å fjerne plantar warts er å eksfoliere de øverste lagene av vorte før de er alle slitt bort. Noen gode naturlige botemidler er sitronsaft, limesaft, hvit eddik eller eple cider eddik. Sitron og lime inneholder sitronsyre og eddik har asket syre. Bruk av en av disse syrer til de plantare vorter minst to ganger om dagen. Disse naturlige syrene exfoliate vortene over tid.

Bruk hvitløk juice. Ta et fedd fersk hvitløk og klem ut saften. Da gjelder det å vorte. Dette er et populært folk rette for mange typer vorter. Hvitløk antas å ha antivirale egenskaper.

bruke eteriske oljer. Det er noen essensielle oljer som er anbefalt av herbalists å kurere vorter. Sitronmelisse olje ikke bare myker vorte, men sitronsyre sloughs av den harde huden dekker. Bjørk olje er en urtemedisin som inneholder betulinsyre. Påfør en av disse oljene til plantar vorte to ganger daglig. Med tiden toppdekket vil slites bort før vorten forsvinner.

Påfør Vitamin A til vorter. Vitamin A er en antioksidant som er påvist i kliniske studier for å hjelpe med hud reparasjon og fornyelse. Åpne en Vitamin A kapsel og bruke innholdet til plantar vorter en eller to ganger om dagen.

Bruk en hyper behandling. Soaking føttene i varmt vann i 90 minutter hver dag er også et alternativ. Ifølge eMedicine Health, kan denne metoden ta flere måneder å fjerne vorte.

Hva er behandlingen for Vorter på Face?

Vorter som danner på ansiktet er kjent som vanlige vorter eller flate vorter. De er forårsaket av en virusinfeksjon, og utgjør ikke noen helserisiko. Siden de kan være skjemmende, kan du ønsker behandling for å bli kvitt dem raskere. Hjem behandling er vanligvis tilstrekkelig, men visse medisinske behandlinger er tilgjengelig for deg også hvis warts er mange, sta eller tilbakevendende. Legen din kan hjelpe deg å bestemme den beste løpet av handlingen.

Hjem Behandlinger

Mange hjemmebruk vorte behandlinger er lett tilgjengelig i supermarkeder og narkotika butikker. De inneholder salisylsyre. Dette er en populær ingrediens i mange ansikts hudpleieprodukter og er trygg å bruke på ansiktet ditt. Følg instruksjonene på etiketten. Se etter produkter som har minst 17 prosent salisylsyre.

Taping et stykke bananskall eller tynn skive hvitløk over vorten før sengetid kan hjelpe. For å maksimere nytte, påfør noen dråper tea tree olje til vorte forhånd.

Medisinering

Immunterapi medikamenter stimulerer immunforsvaret til å bekjempe viruset. De er vanligvis påføres lokalt og inkluderer Aldara og squaric syre dibutylester (SADBE). Alvorlige tilfeller kan garanterer injeksjoner av interferon-alfa, et sterkt immunstimulerende legemiddel, rett inn i vorte.

Blomycin, en injeksjonsbehandling, dreper viruset. Retinoider, laget av vitamin A, kan anvendes topisk eller oralt til å forstyrre vekst.

Prosedyrer

Visse prosedyrer fjerne vorter. Kryoterapi, som innebærer å bruke flytende nitrogen til å fryse vorten, er ikke veldig smertefullt og er vanligvis vellykket. I ca en uke, faller dødt vev av.

Mindre operasjon som innebærer å kutte bort vorte eller laser kirurgi kan være effektive, men kan etterlate et arr. Du bør vurdere disse terapi som en siste utvei på grunn av risiko for arrdannelse.

Tilskudd

Enkelte kosttilskudd har immunstyrkende eller antivirale egenskaper. De kan akselerere healing ved å drepe av viruset ansvarlig for vorte. Det er ikke nødvendig å ta alle supplement oppført som noen tilbyr lignende fordeler. Hvis du er interessert i å bruke naturlige behandlingsformer, er det en god idé å konsultere med helsepersonell opplevd i naturlige behandlingsformer. Du bør kanskje vurdere å regelmessig med tilskudd av denne karakter hvis du er utsatt for vorter da dette indikerer at du er følsom for viruset som forårsaker dem.

Probiotiske kosttilskudd gjenopprette riktige mengder av den vennlige bakterier i kroppen din som er ansvarlig for bekjempelse av skadelige virus, bakterier og sopp. Ta som anvist på etiketten. Grapefruktkjerneekstrakt har antivirale egenskaper; ta 100 mg tre ganger daglig, eller sette 5 til 10 dråper i en drikk tre ganger om dagen. Kattens klo (20 mg tre ganger daglig), reishi sopp (300 mg tre ganger daglig), og oliven blad ekstrakt (500 tre ganger om dagen) er urter som er kjent for antiviral aktivitet.

Self-Care

Mens warts er ikke en helse bekymring, kan de spre seg til andre deler av ansiktet eller kroppen. Tar riktige forholdsregler kan hindre at dette skjer.

Avstå fra å barbere ansiktet ditt; den kan spre seg viruset. Vask hendene grundig etter berøring dine vorter og ikke plukke på dem; Dette forsinker helbredelses og kan spre viruset.

.

Beste måtene å helbrede fra Vorte Flytting

Vorter er en vanlig hud tilstand forårsaket av humant papilloma virus (HPV). Vorter vanligvis vises på kroppens ekstremiteter som hender og føtter, men det er mulig å bli smittet i andre deler av kroppen din. Leger kan fryse, brenne eller kirurgisk fjerne vorte avhengig av type og plassering. Legen din kan sende deg hjem med instruksjoner om hvordan å ta vare på såret, noe som bør leges i løpet av noen uker. Hold området rent og fritt for smuss eller bakterielle midler som kan føre til en infeksjon.

De første 24 timene

Området vil være øm, sår og dekket med en steril bandasje. Hold bandasjen på plass i minst den første dagen for å beskytte den mot bakterier, skitt og andre lovbrytere som kan infisere dette åpent sår.

Blødning er en mulighet hvis du hadde vorte kirurgisk fjernet. Hvis blø, hold et lett trykk til området med en ren klut eller bomullsklut i 10 minutter slik at blodet å koagulere. Ta paracetamol hvis du opplever smerte eller mindre hevelse.

De første dagene

Fortsett bandasjerer såret for de første dagene. Vask området med uparfymert såpe og vann, og re-bandasje med ferske gasbind og tape. Hvis bandasjen blir våt, endre bandasje umiddelbart så du ikke felle uønsket fuktighet rundt såret som kan forårsake infeksjon.

Bruk en antibakteriell krem ​​på vorter som ble brent av. Men hvis vorte var frosset, ikke bruk noe på det annet enn såpe og vann.

Området kan klø som det helbreder, men unngå å skrape så du ikke infisere såret. Lett dask området for å lindre kløen eller ubehag.

To uker av Healing

Såret vil endre seg og gro over en to-ukers periode. Hvis vorten ble brent av, vil såret danne en liten skorpe og vil falle av.

En blemme skjemaer på vorter som ble brent av. Unngå å plukke eller dukker det blister som det vil bryte opp på egen hånd, og etterlater en liten skorpe som tar resten av vorten med den.

Du vil fortsatt ha en liten anbudsområdet når blister pauser eller skorpe faller av så fortsette å bruke antibakteriell krem ​​på området. Dekk med en Band-Aid eller steril bandasje inntil området er helt leget.

Ring lege hvis du opplever utflod, rødhet, hevelse eller feber mens vorte er healing. Noen av disse symptomene kan være et tegn på infeksjon.

Hvordan bruke olivenolje til Fjern Plantars Vorter

Hvordan bruke olivenolje til Fjern Plantars Vorter


Et virus i de øverste lagene av huden din utløser warts å danne. De danner en ujevn vekst som vanligvis er smertefri. De fleste vorter er harmløse, men plantars warts kan føre til at noen langsiktige problemer. Plantars vorter danner på undersiden av føttene. De er vanligvis grov, flat og øm. Ømhet slutt fører til problemer med gange og holdning. Heldigvis kan du bli kvitt plantars vorter med bare noen få elementer som du sikkert allerede har på kjøkkenet. Olivenolje, for eksempel, gjør en god vorte rette.

Bruksanvisning

•  Bland gurkemeie pulver, natron, fint revet gulrot eller en knust aspirin med olivenolje for å lage en tykk pasta. Bearbeid lime inn på vorte og dekke den med en bandasje eller duct tape. Påfør blandingen to ganger om dagen.

Bruk sokker om natten hvis du bruker gurkemeie eller gulrøtter. Begge disse beis stoffer, så sokker vil beskytte din ark.

•  Vær tålmodig. Det kan ta 3-6 uker med to ganger daglig behandlinger for disse rettsmidler for å fungere.

Hint

  • Flavonoider i olivenolje er antiproliferativt-de kan stoppe viruset som forårsaker vortene fra multiplisere, som bremser en vorte vekst. Kombinere olivenolje med andre antivirale forbindelser som gurkemeie eller gulrøtter bidrar til å drepe viruset som forårsaker vorter, og det vil gjøre dine vorter forsvinne.
  • En gang i uken, suge føttene i varmt vann til huden er myk. Deretter bruker du en Emery bord til fil ned vorter. Dette gjør suksessen av behandlingen.

Eddik Hjem rette for Plantar warts

Plantar warts er funnet på fotsålen. Humant papillomavirus, eller HPV, fører plantar warts. Plantar warts har en tendens til å spre seg og er svært vanskelig å bli kvitt. De kan også være svært smertefulle, da de har en tendens til å utvikle seg over trykkpunkter så som hælen på foten. Hvis du ønsker å prøve en naturlig hjemme bøte for å fjerne en plantar vorte, kan en eddik behandling være et godt alternativ.

Apple Cider Eddik Bruk

Tilhengere av å bruke eddik for å bli kvitt vortene anbefaler eple cider eddik. Som med andre typer hjem rettsmidler, ulike instrukser gitt. Dette er sannsynligvis fordi folk har en tendens til å passere på den metoden som fungerte for dem personlig. For eksempel har noen rettsmidler anbefaler at du skyller eple cider eddik off og andre ikke. Noen rettsmidler argumentere for en enkel daglig suge, mens andre kaller for å plassere en bomullsdott eller pad dynket i eple cider eddik på vorte og holde den der med en bandasje for en dag eller en uke. Hvis en metode ikke fungerer for deg, prøv en annen.

Den enkleste metoden er å suge foten i varmt vann i 15 til 20 minutter. Etter soaking, påfør ufortynnet eple cider eddik til vorter og la på for en annen 10 til 15 minutter. Skyll eddik av med varmt vann. Gjenta daglig.

Du kan også søke eple cider eddik til plantar vorter etter et bad eller dusj. Igjen, bruk full styrke eddik. Påfør eddik til individuelle vorter eller dyppe hele foten i eddik og tørk. Ikke skyll eddik av når du bruker denne metoden.

Du kan også bruke eple cider eddik med duct tape, en annen vanlig hjem rette for vorter av alle typer. Sug vorter i varmt vann for å myke opp huden, og gi full styrke eple cider eddik. Dekk vorter med duct tape. Gjenta denne prosessen og endre duct tape omtrent en gang i uken.

Annen informasjon

Apple cider eddik vil ta fra flere uker til måneder for å arbeide. Hvis du trenger raskere resultater, eller hvis eddik ser ikke ut til å virke, må du kanskje gå videre til mer konvensjonelle løsninger. Alltid konsultere legen din før behandling av plantar warts hjemme, spesielt hvis du har et svakt immunforsvar eller diabetes.

Hvordan bli kvitt vorter på undersiden av Barne Feet

Vorter er en vanlig lidelse for barn. Ifølge Webmd.com, mellom 10 prosent til 20 prosent av barn har felles hud vorter. Forårsaket av et virus, vorter er smittsomt, men er vanligvis ufarlige. Før du slår til over-the-counter medisiner, prøv et hjem rette neste gang en vorte dukker opp på barnets fot.

Bruksanvisning

Før leggetid

•  Dekk huden rundt vorte med vaselin.

Sug et lite stykke bomull i eple cider eddik.

Plasser gjennomvåt bomull på vorte.

Cover vorte og bomull med vanntett medisinsk tape.

Fjern tapen og bomullsdott ved oppvåkning.

Gjenta prosessen for inntil to uker, eller inntil vorte faller av.

Hint

  • Hvis dette midlet ikke fungerer, kan du bruke en over-the-counter formel som inneholder salisylsyre, som Compound W. Denne behandlingen kan ta to til tre måneder. Hvis over-the-counter behandling ikke virker, kan en lege foreskrive sterkere formler, for eksempel en retinoid krem ​​for å forstyrre vorte vekst. Laser kirurgi og frysing med flytende nitrogen har også blitt brukt, men de er vanligvis utført som siste utvei alternativer.

Hvordan bli kvitt vorter med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt vorter med hjem rettsmidler


En vorte er en godartet hud svulst som resultatene fra en viral infeksjon av humant papilloma virus (HPV). Vanligvis vorter er ikke smertefullt, og er ofte av mer kosmetisk snarere enn medisinsk bekymring for mange mennesker. Mens det er en rekke kommersielle preparater er tilgjengelig på markedet, kan du behandle dine vorter ved hjelp av naturlig hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Bruk duct tape som et hjem rette for vorter på hånden og foten. Skjær en del av duct tape som er stor nok til å dekke den infiserte vorteområdet. Legg den over vorte, bruke det snuggly. La den stå på for seks til syv dager. Etter denne perioden, fjerne duct tape og suge det infiserte området i 10 minutter i varmt vann. Tørk vorte og gjenta prosessen i opptil to måneder før vorte er leget.

Break åpne en vitamin A kapsel (25.000 IU) og gni litt av væsken på vorte. Bruk denne gang om dagen inntil vorte helbreder. Det rette er strengt for utvortes bruk: inges store doser av vitamin A er giftig.

Knus en vitamin C supplement tablett med baksiden av en skje. Fukte den med noen få dråper vann, for å danne en pasta. Bruk denne blandingen direkte på vorten. Dekke området med en bandasje, og la denne på i minst 24 timer. Det høye syreinnhold av vitamin C blandingen antas å drepe papilloma virus som forårsaker infeksjonen.

Unn genital warts bruker tea tree olje. Fukt en bomullsdott med noen av denne essensielle olje og bruke den direkte til genital vorte, dabbing forsiktig. Gjør dette en gang hver dag i opp til 10 dager. Oljen kan forårsake en mild kriblende følelse.

Gni den indre side av en bananskall på en vorte inntil skallet blir mørk i farge. Skjære en seksjon av bananskall som er stor nok til å dekke det området av vorte infeksjon. Plasser den over vorten med innsiden av skallet mot huden din. Dekk den med en bandasje, og la den på plass i minst fem dager.

Tips og advarsler

  • Siden vorter er forårsaket av en smittsom virusinfeksjoner i huden, så det er viktig å unngå å berøre det som det kan spre seg til andre deler av kroppen. Du bør også unngå å dele håndklær, klær og andre elementer som har kommet i kontakt med vorte. Hold vorter tørr som de trives i fuktige forhold. Du kan bryte en plastpose over området når du dusjer, slik som å holde det tørt.
  • Bruk aldri duct tape bøte på en vorte som er på en delikat eller sensitiv hud, slik som underlivet.

Hjemmelaget vorte Remedy

Vorter er utstående hud forhøyninger forårsaket hovedsakelig av virusinfeksjoner. Vorter kan vises på alle deler av kroppen, spesielt på ansikt, hals, lemmer eller kjønnsorganene. Disse er vanligvis ikke skadelig, men som warts er vanligvis skjemmende, er fjerning ganske vanlig praksis. Mens det er en rekke medisinske og kirurgiske metoder, er det noen hjemme rettsmidler for vorte fjerning som er like effektive i tillegg.

Løvetann og Tannkrem

Ta en tomme eller to av stammen av en løvetann anlegg og tvinge den hvite saft ut av det. Hold til side. Filen din vorte litt med en neglefil og deretter bruke løvetann saft på den. La uforstyrret for ikke mindre enn to timer. Følg denne tidsplanen for et par dager till din vorte forsvinner. En annen hjemmelaget vorte rettsmiddel er bruk av en hvilken som helst tannkrem på vorte. Etter påføring av lim, helst før sengetid, dekke vorte med et plaster eller stikker gips og la uforstyrret til i morgen. Følg denne rutinen hver kveld till din vorte blir fjernet.

Bananer og poteter

Et par av de mest effektive hjem rettsmidler for warts bære bananer og poteter. For frukt rette, skrelle banan og holde skallet til side. Skjær ut en peeling stykke stort nok til å dekke vorte. Nå bruker en heftplaster å tape stykket over vorte. Ta av bananskall bare når det blir brunt og soggy. Rengjør vorteområdet riktig og følg denne prosedyren en gang hver uke til vorten blir sakte myk og forsvinner. Du kan også ta en ny bit av potet, knuse den til å presse ut saften og søke direkte på vorte. La uforstyrret for ikke mindre enn 15 minutter, to ganger hver dag, till din vorte forsvinner.

Aloe Vera og hvitløk

Vorter kan enkelt og naturlig fjernes med ekstrakt fra aloe vera plante. Bryte et blad av planten for å presse ut gel og påfør direkte på vorteområdet, ikke mindre enn to ganger eller tre ganger daglig i ca en måned eller så før vorten forsvinner. Du kan også ta et par fedd hvitløk, knuse dem og legg massen på vorte to ganger for å tre ganger hver dag i en måned. Bruk en stikker gips eller andre klebebånd for å holde hvitløk på plass, helst over natten.

Ash og Eddik

Påfør sigarett aske direkte på vorte og la urørt i cirka 60 minutter hver dag i to uker eller så før vorte er fjernet. En annen vorte fjerning rettsmiddel innebærer eple cider eddik. Før leggetid, ta litt vatt, suge den i eddik, gni litt på vorte og dekke området med medisinsk gasbind og stikker gips. La uforstyrret over natten og vaske området i morgen. Følg denne rutinen for noen uker till din vorte forsvinner for godt.