Digidexo.com

hvordan unngå mani

Hvordan unngå solbrenthet

Hvordan unngå solbrenthet? Den naturlige sollyset er vakker og kan føles veldig bra på huden. Det kan også være gunstig for god helse og hjelpe deg å få en fin gyllen glød. Imidlertid kan for mye eksponering forårsake uheldige effekter hvis du blir solbrent.

Hvordan unngå solbrenthet

•  Alltid unngå direkte sollys til hud kontakt for lengre perioder uten først å beskytte deg selv med en god solkrem.

Når piknik eller slapper utenfor prøve å velge et skyggefullt område apposed til å sette opp på et sted som har direkte eksponering for solen.

Uansett hvor ille du kan liker følelsen på sola på huden din, må du ha litt selvkontroll. De fleste mennesker kan unngå ubeskyttet direkte sollys, er det mangel på selvkontroll som får folk i trøbbel.

Hint

 • Gjøre undersøkelser for å finne en god Anbefalt solkrem.
 • Det er flere artikler og lenker på denne siden som kan hjelpe deg å finne denne informasjonen.
 • Hvis du gjør bli solbrent, bør du oppsøke lege for anbefalinger.
 • Ikke prøv å diagnostisere eller behandle deg selv som noen tilfeller av solbrenthet kan føre til svært farlige forhold som hudkreft.
 • Også trenger barn ikke alltid vet når de blir overeksponert for direkte sollys slik at voksne må utkikk etter dem.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

I denne artikkelen vil du lære hvordan å gjenkjenne symptomer på depresjon fra dialyse og hvordan du kan søke hjelp håndtere det.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Når diagnostisert med nyresykdom, kan du føle deg som om livet er over. Husk at dialyse er en behandling som brukes til å holde deg eller din kjære i live. Du har alt å leve for. Depresjon er en vanlig psykologisk faktor som er knyttet til pasienter med nyresykdom. Det første trinnet er å vite hva depresjon er. Symptomer inkluderer: skyldfølelse, hjelpeløshet, og følelser av sorg, humørsvingninger, og håpløshet. Det er vanligvis ledsaget av endringer i libido, spisevaner, og appetitt. Med tid, tålmodighet og forståelse for at du lider av depresjon, kan du hjelpe deg selv til et sunnere liv.

Det finnes mange teknikker for å holde deg fra å bli deprimert. Søke trøst på en høyere makt hvis du tror på Gud. Dette vil tillate deg å motta styrke i nødens stund. Mange søker hjelp gjennom meditasjon. Dette vil tillate deg å sentrere tankene dine og slappe av tankene dine.

Hvis du har familie til å hjelpe deg, søke hjelp fra dem. Prøv å snakke og diskutere dine følelser til din familie og venner. La dem alle vet hvordan du noen ganger føler at de er klar over hvordan du kan føle. Verbalizing følelsene dine kan du få dem ut av hodet og ut av hjertet ditt. Det er ikke bra å holde følelsene flaske inne. Talking vil frigi alle dine følelser og tillater deg å gå videre.

Når du begynner å føle seg deprimert, lese en bok eller ta en spasertur. Finn en hobby som du liker og bruke den når du føler deg deprimert. Turen kan være avslappende, så vel som godt for hjertet! Disse teknikkene vil stimulere glade tanker og positive følelser og vil fjerne din depresjon.

Hvis du har prøvd de ovennevnte teknikker og er fortsatt lider av depresjon på grunn av dialyse, må du kanskje snakke med din nedsatt lege. Det finnes medisiner som din lege kan forskrive for å hjelpe deg med å håndtere depresjon. Disse medikamentene vil ha deg følelsen som din gamle selv - den glade personen før dialyse. Overall, prøv å være positiv og snakke med noen som kan lytte. Du vet aldri hvem som kan være villig til å hjelpe deg !!

Hvordan unngå Hep C

Hepatitt C (kjent i medisinsk stenografi som "hep C") er et virus som fører til at leveren til å hovne opp. Folk får hep C ved å ha kontakt med infisert blod. Foreløpig er det ingen kur for hepatitt C, men det er ting folk kan gjøre for å unngå kontrahering hep C.

Hvordan unngå Hep C

Hvordan unngå hepatitt C

•  Unngå kontakt med blod eller blodprodukter så mye som mulig. Dette er spesielt viktig hvis du er en helse-omsorgsarbeider.

Ikke bruk ulovlige rusmidler, spesielt narkotika som tas intravenøst. Hepatitt C kan spres ved å dele forurensede nåler.

praktisere sikker sex. Bruk kondom under sex, og kjenner den seksuelle historien til noen sex-partnere.

Få tatoveringer og piercinger fra en hederlig etablering som praktiserer gode sterile prosedyrer. Ikke få en tatovering eller piercing fra noen som er ulisensiert, som de ikke kan ordentlig sterilisere utstyret.

Unngå å dele felles elementer, for eksempel en barberhøvel eller tannbørste, med noen som har hep C.

Hint

 • Hvis du allerede har hepatitt C, være årvåken om å gjøre alt du kan for å hindre spredning av denne sykdommen.
 • Hvis du tror du har blitt utsatt for hepatitt C, sette opp en avtale med legen din så snart som mulig slik at du kan bli testet for sykdommen.

Hvordan unngå uterinfibroid Surgery

Livmor fibroids er svært vanlig. Faktisk, mange kvinner har dem, men er aldri plaget med symptomer og kanskje ikke vet at de har muskelknuter til en ultralyd eller annen undersøkelse finner dem. Det er mange behandlinger for livmor fibroids, fra medisiner til kirurgiske prosedyrer. Heldigvis er kirurgi ofte ikke nødvendig.

Hvordan unngå uterinfibroid Surgery

Hvordan unngå uterinfibroid Surgery

se og vente. Denne tilnærmingen er best når fibroids føre til få eller ingen problemer. Hvis din er i den kategorien, kan den beste tilnærmingen være å gjøre noe i det hele tatt.

Ta p-piller, med legen din godkjenning, hvis hoved problem med livmor fibroids er blødninger. P-piller vil ikke krympe svulstene men vil avlaste kraftig blødning. Et annet alternativ med samme effekt er et gestagen-frigjørende intrauterint, eller spiral.

Ta gonadotropin-frigjørende hormon agonister eller Gn-RH-agonister, for å stoppe menstruasjonssykluser, slik at østrogen og progesteron for å falle og redusere blødning, smerter og press i forbindelse med fibroids, og bidra til å krympe svulster.

Ta Danazol, et mannlig hormon. Dette vil stoppe perioder og krympe fibroids.

Tenk fokusert ultralyd kirurgi. Selv om det er teknisk kirurgi, er det ansett som ikke-invasiv og har fordelen av å bevare livmor for de som fortsatt vurderer fødsel.

Hint

 • De fleste fibroids vil krympe på egenhånd etter overgangsalderen, så hvis din fibroids er ikke altfor belastende, kan vente være det beste alternativet.

Hvordan unngå spredning av ebola

Ebola er en farlig sykdom som dreper med i en kort tid, men det kan forebygges og her er hvordan:

Hvordan unngå spredning av ebola

Lære hvordan å unngå Ebola

•  Unngå direkte kontakt med noen som lider av ebola. Sykdommen er ikke luft født men det er svært smittsom gjennom kroppsvæsker. De som lider av ebola vil blø kraftig fra orfaces og huden kan sprekke med touch.

Unngå å spise dødelige dyr spesielt aper. Aper og aper er kjente bærere av ebola virus, og det kan bli fanget ved å spise infiserte dyr.

Vask hendene med såpe etter risting noens hånd.

Unngå å dele klær i hovedsak med fremmede eller noen som lider av ebola.

dekke hendene med hansker og sørg for at nesen og munnen er skikkelig beskyttet før du berører noen som lider av ebola. I de senere stadier av sykdommen, vil ebola føre til en vert for å convulse i et forsøk på å spre blod til andre verter.

Ebola pasienter bør rapporteres raskt og gitt behandling så snart som mulig.

Noen drept av ebola bør bli begravet raskt.

Hint

 • I tider med behandlingen, bør Ebola pasienter får sitt eget rom for å unngå bred spredning av ebola.

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

De fleste har opplevd trøtthet som treffer en gang etter lunsj på jobben. Det er en følelse av tyngde og grogginess, en lengsel etter en rask lur. Det er grunner til at svak følelse, og du kan ta skritt for å holde det i sjakk. Endre måten du spiser og oppfører seg i løpet av dagen kan gjøre en stor forskjell i hvordan du forbrenne maten, noe som kan forbedre måten du føler.

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering kan føre til tretthet, treghet og hodepine.

Spis en god frokost som inkluderer magre proteiner og hele korn. Dette vil hjelpe deg å starte dagen høyre og holde blodsukkeret jevnt frem til lunsj.

Spis mindre til lunsj. Kroppen din må jobbe hardt for å forbrenne en tung lunsj full av karbohydrater og sukker, som fører til at ettermiddagen lavkonjunktur. En lettere lunsj vil holde deg ladet opp og klar til å ta på resten av dagen. Prøv suppe og en sandwich. Spis kylling, kalkun eller fisk som protein, og fylle opp på frukt og grønnsaker i stedet for pommes frites eller pasta.

Beveg deg rundt så mye du kan. Din jobb kan holde deg ved et skrivebord eller i en bås, men du kan bruke dine pauser eller lunsjen for å ta en kort spasertur, som vil få pulsen opp og blodsukkeret ned. Du vil føle deg mer energi for resten av dagen.

Utvikle strategier for å håndtere stress. Finne måter å la gå av press og forventninger, og gi deg selv en mini-break even i midten av arbeidsdagen. Gjøre en kort meditasjon ved skrivebordet. Lytt til din favorittmusikk. Bruk din pause for å ringe en venn eller et familiemedlem og har en latter. Alle disse tingene gjør det lettere for kroppen å takle stress i arbeidet.

Ikke røyk. Kjemikalier i sigaretter kan forårsake alvorlig utmattelse og mangel på ren luft i lungene kan gjøre kroppen jobbe hardere for å holde oksygenrikt. Stoppe røyking vil gjøre at du føler deg mer energisk hele dagen lang.

Unngå sukkerholdig snacks. Disse kan gi deg et midlertidig løft, men det er alltid en medfølgende "krasj" som etterlater deg følelsen verre enn før. Hvis du trenger en matbit, har en hel-korn muffins eller et lite stykke ost. Snacks som dette vil gi deg energi uten blodsukkeret returen.

Hint

 • Protein barer er en god måte å avverge ettermiddag tretthet, men sørg for at du velger et produkt som er lav i sukker.

Hvordan unngå Catching Sumac og Poison Ivy

Hvordan unngå Catching Sumac og Poison Ivy


Hvordan unngå å pådra Poison Ivy og Sumac.

Bruksanvisning

Poison Ivy og Sumac er svært alvorlige og smertefulle tilstander. Den generelle behandling for gift av denne art er behandling med antihistaminer og en krem ​​som inneholder steroider forbindelser. Hovedsakelig i sommermånedene er når en person kan fange disse fryktede forhold. Det er en måte å beskytte deg fra noensinne å få disse hudsykdommer

Først, være klar over hva giften eføy og Sumac se ut. Disse plantene er ganske lett å identifisere når du vet hva du skal se etter. I tillegg, hvis du støter på noe som ser ut som en gift plante, må du ikke berøre noen del av det. Noen mennesker gjør feil i å vaske området som ble utsatt for en gift plante. Vaske et eksponert område kan faktisk gjøre hudirritasjon spredning og bli verre

Hvis du legger merke giften planter som vokser på eiendommen din, er det best å leie noen til å fjerne det. Du ønsker ikke å ta noen sjanser. Hvis du er camping i sommer, kan du bruke verneutstyr over områder som normalt ville bli utsatt for giften planter.

Hvordan unngå kirurgi med en tann abscess

Hvis tannen er abscessed kan se tannlegen for behandling avgjøre hvorvidt du trenger kirurgi. For de som ønsker å unngå tannkirurgi, rask diagnostisering og en diett av antibiotika er nødvendig. Ikke vent til det er for sent. Les videre for å forstå hvordan å unngå kirurgi for tann abscess.

Bruksanvisning

Se din tannlege

Hvis du har dental smerte eller opplever pus, drenering eller hevelse i munnen, kan du kontakte tannlegen din umiddelbart.

Ikke vent eller tøffe ut smerten. Venter på å se hva som skjer kan lande deg i kirurgens stol.

Under besøket, vil tannlegen undersøke munnen og sette opp en behandlingsplan.

Hvis du har en tann abscess, kan tannlegen renne noen pus lommer eller abscesser. Dette er en normal prosedyre, og er den beste måten å lindre hevelse og infeksjon.

Ta medisinen din

Når du ser tannlegen, kan hun foreskrive en antibiotika for å behandle infeksjonen. Et vanlig legemiddel som brukes er Bactrim. Dets generiske navn er trimetoprim og sulfametoksazol.

Mens på apoteket, spør på apoteket å gå over instruksjonene for å ta medisinen din. La ham vite om eventuelle andre legemidler du er i dag.

Ta antibiotika som anbefalt. Hvis du savner en dose, kan du ringe apoteket for å få instruksjoner om hva du skal gjøre videre.

Hvis du er foreskrevet smertestillende medisiner, ta som anvist. Ikke betjene maskiner eller kjøre mens du tar narkotika.

Drikk rikelig med væske og hvile seg. En tann abscess er som alle andre infeksjoner du kan få. Tillate kroppen til å helbrede og ta sin tid.

Følg Up Besøk og Home Care

Hvis tannlegen din anbefaler en oppfølging besøk, sørg for å gjøre avtale og møt opp.

En oppfølging besøk kan omfatte bare en rutinemessig sjekk eller det kan innebære mer. Gjøre hva tannlegen forskriver som neste løpet av behandlingen. Hvis du trenger å ta mer antibiotika, gjøre det. Hvis ytterligere drenering av abscess er nødvendig, la tannlegen ta seg av problemet.

Hjem vare på tann abscesser kan inkludere gurgle med varmt saltvann og regelmessig skylling av munnen. For å gjøre løsningen, ta 6 gram av varmt vann og bland i en teskje havsalt. Gurgle og swish forsiktig vannet rundt munnen. Spytte ut vannet når du er ferdig.

Hvis du trenger smertelindring og legen din ikke foreskrive noe, ta over skranke medisiner som ibuprofen eller naproxen. Begge disse stoffene bistå med betennelser og smerter.

Hint

 • Rask legehjelp og behandling vil hjelpe deg til å unngå kirurgi for tann abscess.
 • Følg tannlegens instruksjoner nøyaktig.
 • Hvis du tror du har en reaksjon på medisiner foreskrevet, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart.
 • Ring tannlegen din om tannen abscess ikke er å rydde opp, eller ser ut til å bli verre.

Hvordan unngå inngrodde hår mens barbering

Hvordan unngå inngrodde hår mens barbering


Avhengig av hudtype, inngrodde hår kan eller ikke kan være en alvorlig dag-til-dag utfordringen i livet ditt. For dem som det er en kronisk problem, men er det noe som kan være svært utfordrende å fikse. Inngrodde hår utvikle etter barbering fordi de forkortede, skarpe fragmenter av håret begynner å vokse under huden, forårsaker irritasjon, hevelse, kløe, og noen ganger også infeksjon. Ønsker å unngå inngrodde hår under barberingen? Her er hvordan du gjør det.

Bruksanvisning

Hvordan unngå inngrodde hår mens barbering

•  Sørg for at ansiktet ditt er rent før du begynner å barbere. Vask ansiktet grundig med såpe og varmt vann. Dette vil bli kvitt eventuelle bakterier på overflaten av huden din, mykne skjegget, og åpne porene, som alle vil begrense sjansen for inngrodde hår som danner etter at du er ferdig med barberingen.

Fukt ansiktet rikelig med varmt vann.

Påfør et sunt nivå av fuktighetsgivende barberkrem til hele området du skal barbere. Barberskum bør være minst 1/4 tommers tykke for maksimal beskyttelse.

Shave som vanlig. Unngå å gå over ett område på ansiktet ditt mer enn to ganger med høvelen. Overdreven passerer med barberhøvelen kan forårsake irritasjon, inkludert inngrodde hår.

Vask ansiktet grundig. Dette er et skritt som mange glemmer, men det er viktig å huske at barberskum er i stor grad består av vanlig såpe. Så, etter at du er ferdig barbering, er det viktig at du bruker varmt vann og et håndkle til å få alle spor av barberskum ut av huden din.

6. Påfør en fuktighetsgivende barberingsvann. Selv aftershave er upopulær med noen mennesker på grunn av den brennende følelsen det fører til, det gir en fin antiseptisk kvalitet og bør brukes hver gang etter barbering hvis du er opptatt av å utvikle inngrodde hår.

Tips og advarsler

 • Gjør barbering en daglig rutine for å unngå inngrodde hår som kan dannes når du barberer skjegget som er kommet for langt.
 • Bruk medisinert akne kluter på ansiktet ditt, inkludert hele området du barberer deg på halsen din. Ikke bare vil dette bidra til å eliminere akne, men det vil redusere sjansene for å utvikle inngrodde hår og behandle eventuelle inngrodde hår som utvikler.
 • Vær forsiktig, er når som helst "varmtvann" rådet, sørg for at vannet du bruker er ikke varmt nok til å forårsake brannskader eller skolding.
 • Ikke trykk for hardt mens barbering. Dette kan føre til inngrodde hår å danne.
 • Ikke la skjegget bli for lenge i mellom spon. Du bør barbere minst annenhver dag, avhengig av hvor raskt skjegget vokser, for å redusere sjansene for å utvikle inngrodde hår.

Hvordan unngå Narkolepsi

Narkolepsi er den vanligste nevrologiske lidelse der sine lider sovne uten å være i stand til å styre seg selv. Mens denne lidelsen er forårsaket av genetikk og det er ingen kjent kur, er det flere grep du kan ta for å unngå narkolepsi og forsøke å regulere sovende tidsplan.

Bruksanvisning

Hvordan unngå Narkolepsi

•  Ta kontakt med din lege om rådgivning alternativer for narcoleptics. Snakker med en rådgiver som spesialiserer seg på søvnforstyrrelser kan hjelpe deg med å organisere livet ditt for å unngå narkoleptiske passer og også hjelpe deg følelsesmessig håndtere denne ødeleggende lidelse.

Snakk med legen din om muligheten for medisinering. Sentralstimulerende hjelpe noen lider holde seg våken og på vakt på dagtid og unngå å falle i søvn. Antidepressiva kan også bidra ved å undertrykke REM søvn. Natriumoksybat er kjent for å bidra til å eliminere søvnighet på dagtid i narkolepsi lider.

Planlegg din sove regelmessig. En enkel måte å unngå narkolepsi er å få på en vanlig søvnsyklus. Ofte fører uberegnelig søvnmønster til narkolepsi. Ved å gå til sengs på samme tid hver kveld og våkne opp på samme tid hver morgen, selv i helgene, kan du tvinge kroppen til å sove på en riktig tidsplan.

Exercise. Dette kan være svært gunstig for narcoleptics. Working ut trekker kroppen inn i en naturlig syklus og regulerer søvn. Akkurat som å sove på en stram tidsplan, finne tid til å trene hver dag for å unngå symptomer på narkolepsi.

drikke drikker som ikke inneholder alkohol, nikotin og koffein. Disse tre årsaken kroppens naturlige rytmer til å bli slått av sine skinner, noe som fører til uberegnelig søvnmønster. Unngå dem, sammen med å finne en konstant søvn og mosjon tidsplan vil hjelpe kroppen din til å unngå narkolepsi.

Hvordan unngå å få hull i tennene

Hvordan unngå å få hull i tennene


Vi vet alle at å spise søtsaker og ikke pusser tennene kan forårsake hull i tennene. Men mange folk ikke innser at grunnleggende dental hygiene alene er ikke en idiotsikker måte å unngå hull i tennene. Mange atferd og matvaner bidrar til oral helse, og det kan være noen enkle trinn som du ikke tar som kan gjøre en stor forskjell for din generelle tannhelse. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan vi skal unngå å få hull i tennene.

Bruksanvisning

Hvordan unngå å få hull i tennene

•  Pensle hver gang du spiser. Mange pusser om morgenen før frokost og deretter ikke igjen før like før sengetid. Det er viktig å pusse umiddelbart etter å ha spist hver gang du spiser, slik at maten ikke sitte i munnen hele dagen skaper en perfekt atmosfære for tannråte og hulrom.

Floss hele dagen. De fleste tror at tanntråd en gang om dagen vil være tilstrekkelig til å holde hulrom unna. Men som med børsting, er det viktig å bruke tanntråd umiddelbart etter å ha spist for å hindre et hulrom-bidrar miljø i munnen. Selv om du ikke føler deg mat fast mellom tennene, er det nesten helt sikkert der.

Bruk en forebyggende munnvann. Etter tanntråd og børsting, skyll munnen med en cavity- og gingivitt-kampene skylling. Bære en liten beholder med dette skyll med deg og bruke den etter at du spiser eller drikker noe - særlig hvis du er i en situasjon der du ikke kan bruke tanntråd og børste.

Unngå klissete candies.Gummy eller klissete godteri som kan smelte mellom tennene eller holde seg til tannemaljen forårsake flere hulrom enn noen annen type mat. Hvis du må snack på sukkerholdige godbiter, velg noe som kan bli grundig tygget og svelget snarere enn hard candy som kan forbli fastlåst i tennene i flere timer før oppløsning helt.

Rengjør svært bakerste tennene. Jekslene i svært baksiden av munnen din ofte blir oversett helt selv av ivrige tann brushers og flossers. Pass på at det ikke er noe mat fast bak de aller siste tennene, spesielt hvis du har hatt din visdom tennene fjernet siden operasjonen kan la små "kratere" i ryggen tannkjøttet som fange og holde mat hvis ikke ordentlig skylt og rengjort.

Hvordan unngå abort

Abort kan være en traumatisk opplevelse. Spontanabort oppstår vanligvis i første trimester (de første tre månedene) av svangerskapet og er ofte forårsaket av en genetisk defekt. Visse helsemessige forhold og livsstilsfaktorer kan øke risikofaktorer, men det er skritt du kan ta for å redusere risikoen for spontanabort.

Bruksanvisning

Hvordan unngå en spontanabort

•  Få riktig medisinsk behandling så snart du finner ut at du er gravid. Tidlig helsesektoren kan gjøre en forskjell i å ha en sunn graviditet.

Hvis du allerede har en eksisterende helsetilstand følge opp med din lege når du blir gravid. Stille spørsmål og uttrykke dine bekymringer. Hvis du tar noen medisiner konsultere wtith din lege om den effekten de kan ha på ditt ufødte barn, og hvordan helsetilstander kan påvirke svangerskapet. Å være informert er et viktig skritt mot en sunn graviditet.

Spis sunt. Et sunt kosthold kan sikre at du og barnet ditt få de næringsstoffene du trenger. Kutte ned på salt og bearbeidet mat. Spis rikelig med frukt og grønnsaker.

Slutte å røyke. Kvinner som røyker er har en høyere risiko for spontanabort enn de som ikke røyker. Hvis du røyker, stoppe nå. Ikke sette ditt ufødte barn i fare.

Styr klar av alkohol og koffein. Ikke drikk alkohol. Når du drikker så gjør det ufødte barnet. Alkohol passerer gjennom placenta og påvirker fosteret. Kutte kaffe og andre koffeinholdige drikker fra kosten din i løpet av svangerskapet. Koffein har nylig blitt knyttet til spontanabort. Ta forholdsregler og unngå koffein.

Sengeleie kan anbefales hvis du allerede er på en høy risiko for spontanabort eller hvis du har opplevd noen smerter og / eller blødning.

Avstå fra sex hvis du har opplevd noen smerter eller blødninger. Ta kontakt med din lege for å forsikre deg om at du ikke er i fare for spontanabort.

Tips og advarsler

 • Hvis du opplever noen blødninger, smerter og / eller kramper konsultere legen din umiddelbart. Lett blødning eller spotting kan være normal, men blødninger og kramper, samt smerter i korsryggen kan være symptomer på forestående abort.

Hvordan unngå å doble risikoen for demens

Som en alder, risikoen for demens --- spesielt i form av Alzheimers sykdom --- øker dramatisk. Mer enn 50 prosent av folk utover fylte 80 er berørt med en eller annen form for demens. Du kan unngå å doble risikoen for demens. Ved å endre kosthold og annen atferd, kan du leve sunt langt inn dine gylne år.

Bruksanvisning

Hvordan unngå å doble risikoen for demens

•  Praksis hjerne-trening. Gjennom hele dagen, teste deg selv med enkle matematiske problemer eller kjøpe en av de mange tilgjengelige elektroniske hjerne-trening spill.

Spis Omega-3 rik mat. Legg matvarer som laks, valnøttolje og mørkegrønne grønnsaker i kostholdet ditt.

Opprettholde en sunn vekt. Ifølge en mai 2008 Fedme omtale studien, som er overvektige, så vel som å være undervektig kan øke risikoen for demens.

Tips og advarsler

 • Ikke alle demens er Alzheimers sykdom. Det finnes mange forskjellige typer demens med mange forskjellige årsaker. Hvis du tror at du eller en du er glad kan ha symptomer på demens, bør du oppsøke lege som kan gi deg den mest nøyaktige informasjon og hjelp.

Hvordan unngå gingivitt

Hvordan unngå gingivitt


Gingivitt er en betennelse i tannkjøttet som ofte går forut for mer alvorlige tann helsemessige problemer som viker tannkjøtt og full fledged tannkjøttsykdom. Heldigvis er det lett å hindre gingivitt ved å praktisere ensartet og regelmessig tannhygiene. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å unngå tannkjøttbetennelse.

Bruksanvisning

Hvordan unngå gingivitt

•  Puss tennene etter hvert måltid. Mat som er tillatt å sitte i munnen på eller mellom tennene gjennomgår en akselerert prosessen med forfall lik råtne. Dette kan provosere og irritere tannkjøttet, forårsaker gingivitt. Børste etter hvert måltid og snack å unngå denne type oral miljø.

Floss minst to ganger om dagen. Selv om du ikke kan føle mat mellom tennene, plakk og tartar bygge opp hver dag i sprekker mellom tennene. Disse typer buildup vil irritere tannkjøttet og kan også føre til veldig dårlig ånde.

Skyll med en anti-mikrobielle munnvann etter hvert måltid, snacks og drikke annet enn vann. Mange folk ikke innser at sukkerholdige og kullsyreholdige drikker er like ille for tennene som cookies og kaker. Hvis du drikker disse typer drikkevarer, være sikker på at du skylle regelmessig med en forebyggende munnvann.

Unngå tobakk. Røyking og snus er iboende irriterende for alle komponentene i munnen. Gjør du det vil inflame tannkjøttet og gjøre deg mer utsatt for tannkjøttbetennelse.

Opprettholde et balansert kosthold. En diett som er lav på kalsium og andre viktige vitaminer og mineraler gjør tennene og kjevebenet svakere enn de normalt ville være. Du kan ønske å arbeide med en kostholdsekspert for å etablere matvaner som er sunt for tennene og tannkjøttet.

Hvordan unngå å bli truffet av lynet

I år vil ca 50 amerikanere drept av lynet, sier National Oceanic and Atmospheric Administration, nesten alle i sommermånedene. Mange flere vil bli skadet av lyn, og noen av dem vil ha varige helseskader, som kronisk smerte, hjerneskade og andre nevrologiske problemer. Til tross for fare, mange mennesker ikke ta risikoen for lyn på alvor og ikke vet hva de skal gjøre når de ser en nærmer storm. Nesten alle (98 prosent) som er truffet av lynet er utenfor; 25 prosent av dem som står under et tre; og 25 prosent på eller nær vann. Følgende retningslinjer vil hjelpe deg å lære hvordan å unngå å bli truffet av lynet.

Bruksanvisning

Hvordan unngå å bli truffet av lynet

KInow hva ly er tilgjengelig når du planlegger utendørs aktivitet, og hvor du skal gå hvis du hører torden. Gjør litt research om hvor du skal på sommerettermiddager og kvelder, og vet hvor det er et lukket, hus, skole eller stor bygning, hvis mulig.

Få inn en hardtop bil, buss eller lastebil, hvis det ikke er strukturelle ly. Unngå parkering nær et tre, eller kjører langs en allé veien.

Når du er inne, holde seg borte fra telefoner (unntatt mobiltelefoner), datamaskiner og videospill. Fastmontert telefoner er den ledende årsaken til innendørs lyn skader.

Vent 30 minutter etter siste tordenskrall eller lyn før du gjenopptar aktiviteter eller kjører hjem.

Tips og advarsler

 • Når lynet går inn i en struktur, reiser det gjennom de elektriske, telefon, avløp, radio- og TV-mottak linjer.
 • Lyn kan skade deg selv før det begynner å regne, og kan streiken så langt som 10 miles unna regn område av et tordenvær. Når du hører torden, ta ly.

Hvordan unngå å få Motløs

Hvordan unngå å få Motløs


Følelsen motet er noe som er ganske vanlig i folks daglige liv. Enten det er forårsaket fra never ending hus husarbeid, en tøff prosjekt på jobben eller vekten mål som virker for vanskelig å nå, er det en følelse som ofte er vanskelig å overvinne. Men med et par skritt og ønsket om å kontrollere disse følelsen du kan lære hvordan å unngå å bli motløs.

Bruksanvisning

•  Vær positiv. Nyt utfordringen og holde det moro samtidig huske at alle går gjennom kamper. Har det være din mantra som du kan gjøre hva du jobber hardt for, og du er sterk nok til vest. Hvis du tror på deg selv og holde det gående vil du bli vellykket.

Bryt prosjektet i baby trinn. Dette er spesielt viktig hvis det er en spesielt lang forsøke. Bryte det ned i mindre og mindre overveldende brikkene vil hjelpe deg til å føle som om du får et sted med det. Når ett trinn er fullført nyte bragd før du går videre til neste. Akkurat som en stige, bare fokusere på neste skritt fremover, ikke hvor mange du har å gå.

Ta en pause. Avhengig av situasjonen kan du velge å stoppe for et par minutter til å samle deg selv og ta noen langsomme åndedrag eller nyte en lengre pause hvor du kan gå bort fra situasjonen. Uansett vil en pause hjelpe deg til å føle deg uthvilt og klar til å hoppe tilbake igjen.

Husk det endelige målet. Ønsker du å miste 20 pounds, passerer en stor test eller kjøre ditt første løp? Se forbi den vanskelige tiden og fokusere på hva du ønsker. Hvis du huske på hvor givende det vil være å oppnå målet ditt, vil det hjelpe deg å presse gjennom de tøffe stunder.

Hvordan unngå en helseforsikring Regress Settlement

Ifølge SettlementCentral.com, en Internett-ressurs for selvhjelp skade, er "Forsikringsselskap regress mot personskade forsikringsoppgjør de midler som DIN EGEN selskapet blir betalt tilbake for monies avanserte til deg i løpet av forsikringskrav prosessen (dvs. betaling av medisinsk regninger eller lønn tap) ". Den beste måten å unngå en slik ordning er å kjenne loven og dine muligheter i tilfelle av personskade. Den følgende artikkelen vil detalj trinnene på hvordan å unngå helseforsikring regress bosetninger.

Bruksanvisning

•  Kjenn loven for din jurisdiksjon. Noen stater tillater ikke regress, noen stater gjør. Noen stater tillater en delvis regress av helseforsikring kostnadene. Det er viktig å vite hvor staten ligger i dette spekteret. Dette vil hjelpe deg å lage en plan for å unngå helseforsikring regressoppgjør.

Les den fine print av din forsikring. Din forsikring bør detalj om det går eller ikke søke regress i tilfelle av personskade oppgjør. Hvis du ikke finner denne informasjonen, spør. Hvis du ikke er komfortabel med dette aspektet av politikken, kan du se etter en annen leverandør som ikke tre inn.

Finn en juridisk rådgiver. Hvis du er involvert i en personskade som krever høy pris medisinsk behandling, tapt lønn og andre skader, kan det være i din beste interesse å kontakte en advokat. Din advokat bør være godt bevandret på jurisdiksjonens regress lover og kan gi deg råd som sådan. Du kan være sikker på at forsikringsselskapet søker regress vil ha advokater på sin side.

File et forsvar mot foreslått regress. Hvis forsikringen carrier filer en lien mot en prisordningen, kan du være i stand til å sende inn en bevegelse for å blokkere lien. Lovene er state-spesifikke, så ta kontakt med en betrodd juridisk rådgiver for å lære mer.

Ikke bruk forsikringsselskapet i tilfelle av en personskade. Hvis du kjenner din tilstand tillater regress, og forsikringsselskapet filer heftelser mot noen personskade oppgjør, vil du kanskje vurdere om du skal sende inn et krav i det første tilfellet. Husk at du allerede har betalt premie, som er ment å dekke medisinske og personskade beskyttelse krav. Da refundere forsikringsselskapet kan du faktisk komme ut økonomisk verre. Det er en tøff samtale å gjøre, og juridiske råd vil være fordelaktig.

Tips og advarsler

 • Denne artikkelen utgjør ikke juridisk rådgivning og bør ikke tas som sådan.

Hvordan unngå HINI influensapandemi Panic

Hvordan unngå HINI influensapandemi Panic


Nyheten er fylt med historier om den forestående kunngjøringen som snart kan bli hevet H1N1 eller svineinfluensa-epidemien til en pandemi status. Vi er oversvømt med de medisinske konsekvensene av dette viruset og måter å holde forurensning i sjakk. Dette er god informasjon, men vi må også huske på hvordan å unngå HINI influensa pandemi panikk for å holde vår mentale helse intakt gjennom denne vanskelige tiden, slik at vi kan møte eventuelle utfordringer som kan komme vår vei på grunn av dette influensautbrudd.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet i hvordan å unngå HINI influensa pandemi panikk er å innse at en kunngjøring av en pandemi av Verdens helseorganisasjon vil ikke bety slutten av verden. Den siste influensapandemi var i 1968 så utbrudd som den vi kan stå overfor synes å være en del av en syklus som skjer hver førti år eller så.

opplyse deg om pandemier og dette H1NI viruset ved å holde seg oppdatert på de nyeste fakta om denne influensa. Ikke får all informasjonen fra media. For gyldig informasjon og oppdateringer gå http://www.who.int/csr/disease/swineflu/en/index.html på datamaskinen søkelinjen.

Følg alle forslag om måter å unngå HINI influensa som håndvask bor et stykke fra overfylte innendørs arrangementer etc. Spis sunn mat og huske at selv om noen kaller dette svineinfluensa blir vi fortalt det er trygt å spise svinekjøtt .

For å holde din mentale helse intakt og bidra til å unngå H1N1 influensa pandemi panikk holde opptatt med andre aktiviteter du liker så du er ikke fokusert helt på denne influensautbrudd. Husk å trene. Hvis du ikke føler deg komfortabel å gå til gym akkurat nå ta lange turer og trening hjemme. Nyt familie og ta deg tid til å ha det gøy og husk det gamle ordtaket om at latter er den beste medisin.

Hvordan vet man at Age of israelske gassfiltre

Hvordan vet man at Age of israelske gassfiltre


Gassmasker har eksistert i nesten hundre år, i bruk i kampsituasjoner så tidlig som første verdenskrig, da dødelig sennepsgass fløt gjennom skyttergravene. Med utviklingen av ytterligere trusler om biologisk krigføring, atomkrig og kjemisk krigføring, gassmasker selv har også endret seg, mens vi likevel har den samme klassiske formål: å tillate brukeren å overleve en eksponering mot dødelige partikler. Nå, overskudd gassmasker er tilgjengelig for kjøp på nettet. Men gassmasker og gass maske filtre gjør utløper, og hvis interessen er i kriseberedskap, og ikke bare tilfeldig rekreasjon, er det lurt å vite hvordan du skal lese utløps informasjon om din gassmaske og gassmaske filter.

Bruksanvisning

Hvordan vet man at Age of israelske Gas Mask Filter

Unn filteret og masken separat. Gassmasker og gass maske filtre har forskjellige hylle livet og kan også ha blitt produsert på ulike tidspunkter. Datoen på en gassmaske da --- ofte angitt på interiøret som de to siste sifrene i årstallet for produksjon --- gir ikke informasjon på gassmasken filter utløpsdato.

Kontroller dataene på filterbeholderen selv. Vanligvis, de to første sifrene i serienummeret på filteret betegne produksjonsåret. For eksempel 02 ville bety at filteret ble fremstilt i 2002.

Husk at filter holdbarheten går fra fem til ti år, avhengig av modell. Et filter kan selges som ny fordi det aldri har vært brukt, men fortsatt være teknisk utløpt. Selv om det ikke er anbefalt å være avhengig av en utløpt filter for akutt overlevelse, kan du bruke utgåtte filtre for uformelle aktiviteter som maling eller rengjøring.

Bruk test ampuller som banan olje for å teste sikkerheten på gassmaske filter (se referanser nedenfor), spesielt hvis du er usikker på utløpsdatoen. Hvis dette nonharmful lukt oppdages av brukeren mens iført gassmaske riktig, bør masken eller filter skiftes.

Tips og advarsler

 • Helhetlig beholdningen din husstand beredskap, herunder vannforsyning, førstehjelp prosjektpakker, brannslukningsapparater, vind-up drevet radioer, tepper og andre nødhjelp.
 • Vær forsiktig når du kjøper overskudd gassmasker. Noen forhandlere primært selge dem for film rekvisitter eller kostymer elementer, og derfor noen gassmasker tilgjengelig for kjøp er foreldet for selve verne bruk.

Hvordan unngå bakterier i Public

Hvordan unngå bakterier i Public


Som unappealing som det kan være, er realiteten håndtakene på en dagligvare vognene, bensinpumper og rulletrapp rekkverk er skitten. Virus og bakterier er overalt og folk rundt om i verden tar akt i den mørke skyggen av MRSA, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, E. coli O157, Campylobacter og Clostridium perfringens.
Noen bakterier er en nødvendig del av livet. Det er ca 200 arter som lever i symbiose på menneskekroppen og utføre nødvendige oppgaver som å spise døde hudceller. Mennesker har flere bakterieceller på dem enn det er menneskeceller. Du kan imidlertid ikke leve inne i en plast-innpakket boble eller forbli huset-bundet, slik at det blir forsvarlig å ta noen forholdsregler og spare en dyr tur til ER.

Bruksanvisning

Hvordan unngå bakterier i Public

•  Være en rollemodell. Lær god hygiene i hjemmet og på skolen. Barn lærer fort, og vil etterligne hånd hygiene vaner, spesielt hvis en forelder eller lærer viser dem "hvorfor" og "hvordan" de kan lykkes holde pesky bakterier i sjakk.
Var hendene for hvor lang tid det tar å synge "Happy Birthday" to ganger.
Lære barn og voksne å dekke munnen og unngå å plassere sine fingre inn i munnen eller øynene.

Hvis du vil åpne den offentlige bad døren fra innsiden, ta et stykke papir håndkle, deretter behandler det riktig.
I stedet for å bruke hendene til å spyle et offentlig toalett, bruk din fot eller en unnværlig hånd håndkle.
De fleste kjøpmenn gi bleike kluter i inngangen; hente en på vei inn i butikken. Tørk av håndtaket og tilknyttede områder og deretter bruke en annen en på hendene.
Etter å ha besøkt et offentlig arrangement hvor du ristet mange hender, vask grundig før du forlater arrangementet. Det er lett å forurense rattet for neste driver.
På veien hjem, holde fingrene ut av munnen og ikke gni dine slitne øyne.

Vask ferske råvarer som om din families liv avhang det. En vennlig krabat kan ha forlatt en "gave" på uvaskede råvarer. Utenlandske patogener ofte haike inn produsere midtgangen.

Hvis du ønsker en Jacuzzi, være sikker på at den har blitt vedlikeholdt skikkelig. Når du avslutter programmet, ta en rensende såpe, skyll-off dusj.
Bleach kan ikke drepe alle patogen.

Tips og advarsler

 • Når du er forkjølet, ofte vaske telefon, kjøleskap håndtak, dørhåndtak og slikt. Hvis noen nær deg sneeezes, forlate rommet till luften klarner. Vask hendene ofte i løpet av dagen. Hold noen sanitære våtservietter i lommeboken, skole boks eller vesken Antimikrobielle lotions er bra, men kan brukes for mye.
 • Gass pumpe håndtak har blitt brukt av hundrevis av gode folk før deg. Vokt dere for varehus rulletrapp håndtak. Den rust disken på en innside fast food take-out kan være sterkt forurenset. Dagligvare cart håndterer også havn farlige bakterier; stort sett avføring. Vokt dere for toalett rødme håndtakene og løfte setet. Vokt dere for baderoms dørhåndtak. Slå på vannet i et offentlig toalett med en hånd håndkle.