Digidexo.com

hvor kjøpe hgh trening

Hvor kjøpe HGH Online

Hvor kjøpe HGH Online


HGH er en forkortelse for humant veksthormon. Veksthormon gir barn muligheten til å vokse og utvikle seg normalt og senere opprettholder organer og vev i voksen alder. Hypofysen produserer mindre HGH i løpet av levetiden. Ifølge Mayo Clinic, har den naturlige nedgangen i produksjonen bedt om en interesse for bruk av HGH å bekjempe symptomene på aldring. HGH injeksjoner må forskrives av lege og er generelt svært kostbart. Imidlertid kan andre HGH kosttilskudd kjøpes online på en rekke forhandlere for mye mindre.

HGH-ME

HGH-ME selger menneskelig veksthormon injeksjoner. Nettstedet tilbyr detaljert informasjon om HGH. Når du har svart medisinske spørsmål, hadde blodprøver tatt ved en lokal anlegget og blitt godkjent, en bord-sertifisert lege vil gi anbefalinger om HGH injeksjoner for din bruk. HGH injeksjon kit vil bli sendt hjem til deg og vil være komplett med detaljerte instruksjoner om hvordan du utfører injeksjoner.

Optimal HGH

Optimal HGH tilbyr en muntlig spray som, ifølge nettsidene sine, er "en av de mest ofte anbefalt HGH kosttilskudd av uavhengige forskere og leger." Optimal HGH er laget med de "fineste ingredienser tilgjengelig" og består av ekte menneskelig veksthormon supplement, Somatropin (det samme hormonet som brukes i injeksjoner av leger) og aminosyre releasers.

Sytropin HGH

Sytropin, en muntlig spray, er laget med homeopatisk HGH, aminosyrer og vekstfaktorer, formulert for å "stimulere til økt produksjon av veksthormon ved fremre hypofysen i hjernen." Sytropin tilbyr en 90-dagers pengene tilbake-garanti.

Ifølge HGHPill.org, en organisasjon dedikert til HGH industrien, rangerer Sytropin nummer én av mer enn 100 HGH produkter, sier "Sytropin har produsert den mest mengden av HGH i våre tester."

FastHGH

FastHGH selger både en muntlig spray og piller. Den FastHGH spray består av ekte homeopatisk HGH, seks vekstfaktorer og åtte aminosyre releasers. De FastHGH piller er HGH frigjørende, som hjelpemiddel i påfyll av kroppens tapte nivåer av HGH.

Genf20 HGH

Genf20 HGH er en pille tilgjengelig uten resept. Den er designet for å oppmuntre kroppen til å frigjøre mer av din egen HGH. Genf20 HGH krever at du ta to piller to ganger om dagen, og har ingen bivirkninger.

Ifølge HGHPill.org ble Genf20 HGH rangert som nummer to ut av mer enn 100 HGH produkter tilgjengelig, og bemerker at Genf20 HGH var den beste pillen å kjøpe hvis du vil ha raske resultater.

Advarsler

Rådfør deg med en lege før du bestiller eller begynner noen kosttilskudd.

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Fettforbrenning trening Rutiner

Å miste vekt er på mange folks sinn, og hvordan du kan forbrenne fett mest effektivt er alltid et spørsmål om noen debatt. Det er lett å si at å spise riktig og trene vil gjøre utslaget, men folk som er klare til å ta det skrittet ønsker å vite hva du spiser og hvordan du trener du best kan oppnå dette. Nedenfor vil vi fokusere på de beste typer trening rutine å begynne for å brenne mest mulig fett.

Aerobic øvelser

Aerob trening, vanligvis kalt cardio, er en form for øvelse, der kroppen forbruker en øket mengde oksygen, og hvor pulsen er hevet vesentlig over en lengre tidsperiode. Denne typen trening kommer i form av løping, gange, jogging, sykling, ved hjelp av en trapp klatrer eller elliptisk maskin og mer.

Hvilken type trening å gjøre er stort sett basert på preferanser på alle disse øvelsene er aerobic og vil effektivt forbrenne fett. Det virkelige spørsmålet er hvor intens av en trening du bør gjøre og hvor lenge.

Lengre, moderat intense treningsøkter og kortere, mer intense treningsøkter både forbrenne fett. Det er logisk støtte for begge. Vi vil bruke tredemølle som et eksempel for å vise forskjellen.

Ifølge Exercise4weightloss.com, en kvinne med 145 pounds vandre på 3 miles per time i 30 minutter vil forbrenne 130 kalorier. Siden moderat intensitet trening forbrenner rundt 60 prosent av energi i form av fett kalorier, ville kvinnen brenne omtrent 79 kalorier fra fett.

Den samme kvinnen ville brenne 348 kalorier hvis hun løp på seks miles per time i 30 minutter. Siden høyere intensitet trening forbrenner om lag 35 prosent av energi i form av fett kalorier, ville hun ha brent 122 kalorier fra fett. Så, matematisk jo høyere intensitet trening vil brenne mer fett.

Å utvikle din egen rutine, bestemme nivået av egnethet og avgjøre om du faller inn i den nedre intensitet kategori eller høyere intensitet kategori.

Kan du kjøre nonstop for en halv time? Hvis ja, så har tenkt å trene på den måten. Løp i 30 minutter på en tredemølle eller på banen tre ganger per uke for å oppfylle aerobic del av rutinen.

Føler du at du er bedre egnet til en lavere intensitet trening? Dette er den kategorien de fleste vil falle i, spesielt i de tidlige stadier av en øvelse rutine. I så fall bør rutinen inkluderer 45 minutter til en times gange på en rask, men behagelig tempo tre ganger per uke for å oppfylle aerobic del av rutinen.

Styrkeøvelser

Jo mer muskelmasse du har, jo høyere metabolic rate være. Siden metabolic rate er ansvarlig for det store flertallet av forbrente kalorier, og for å brenne kalorier mens du er i ro, er det en god idé å inkludere muskel-building øvelser i din rutine.

For det meste, bør du gjøre denne typen trening med frie vekter eller maskiner på det lokale treningsstudioet. Vektløfting er den mest anbefalte styrke-building øvelse, ifølge Exercise4weightloss.com. Militære presser, benkpress og curls bør være en del av rutinen, samt ben presser og knebøy. Arbeide ett område av kroppen i løpet av hver økt er anbefalt. Har overkroppen en dag og ben på en annen dag.

Å effektivt legge styrketrening til din aerobic rutine, planlegge for en fem-dagers-per-ukers øvelse diett.

Gjør aerob trening av valget på dag én, etterfulgt av en øvre-body workout på dag to for å bygge styrke.

Den andre dagen treningsøkt bør inneholde benkpress, militære presser og armhevinger i det minste. Disse øvelsene bør gjøres i minst fem sett med 15 reps ved hjelp av en komfortabel men utfordrende mengde vekt. Den siste settet i hver øvelse skal føle seg som litt av en kamp.

Hvile på den tredje dagen og gå tilbake til arbeidet på den fjerde dagen med aerobic rutine. Den femte dagen vil være å bygge styrke i underkroppen og magen. Inkluder knebøy og ben presser i rutinen og finne en type mage crunch som fungerer for deg. Igjen, gjør et minimum av fem sett med 15 reps for beinøvelser og tre sett med 50 crunches. Denne dagen av øvelsen vil sannsynligvis gjøre deg sår den første uken, men jobbe gjennom det og husk alltid å strekke før og etter.

Den sjette dagen i uken vil være mer aerob trening, og du bør ta den sjuende dagen av for resten før du får tilbake til rutinen.

Hva er den mest effektive treningen for vekttap?

Forutsatt at du ikke gjør noen endringer i kostholdet ditt, vil de fleste former for trening resultere i å miste vekt. Men det finnes utallige typer trening, hver med sin egen variasjon av regimer, programmer og støttespillere. Bruk disse retningslinjene for å velge hvilken øvelse programmet vil hjelpe deg mest effektivt ned i vekt.

Aerobic vs Anaerob

De fleste fitness eksperter dele øvelser inn i aerob og anaerob. Aerobic øvelser tvinge hjertet og lungene til å jobbe hardere, generelt bygge utholdenhet. Anaerob øvelser trene enkelte muskler og muskelgrupper, vanligvis bygge styrke. Som regel aerobic øvelser brenne flere kalorier enn anaerob øvelser, og er dermed bedre for vekttap.

Caloric brenne

Et annet viktig spørsmål er hvor mange kalorier en trening forbrenner. Kroppen lagrer overflødige kalorier som fett, så brenner ekstra kalorier betyr fett tap. Det er flere kvalitets lister over hvor mange kalorier en øvelse vil brenne. For eksempel brenner jogging ca 670 kalorier i en time, mens en time med svømming forbrenner ca 603 kalorier. Langrenn, ansett som den mest anstrengende aerobic trening, forbrenner 740 kalorier i timen.

Husk at disse tallene er ikke absolutte. Faktorer som kroppsvekten din, kan nivået av innsats og selv været i stor grad påvirke din calorie brenne resultatet.

Innsats og varighet

Selv om de fleste kalkulatorer synes å liste kaloriforbrenningen av timen, de fleste eksperter nå anbefaler 20 til 30 minutter med moderat trening for den daglige treningen. Moderat betyr at du bryter en lett svette, men er ikke puste hardt nok til å forstyrre tale.

En moderat tempo er overlegen når du trener fordi du kan holde det opp. Noen idrettsutøvere kan opprettholde en energisk tempo i mer enn 10 til 15 minutter, og svært få mennesker ønsker å gjøre det hver dag.

Bærekraft

En endelig vurdering når du velger din vekt-tap øvelse rutine er bærekraft. En øvelse programmet fungerer bare hvis du holder den opp. Derfor bør du velge en øvelse diett som du kan holde deg til. Noen tips for å velge en bærekraftig mosjon tidsplan:

Velg en øvelse du liker. Walking brenner færre kalorier enn løping, men gang forbrenner flere kalorier enn å finne unnskyldninger for ikke å kjøre.

Velg en øvelse som er praktisk. Langrenn brenner masse kalorier, men ikke alle har ski eller en Nordictrac hendig.

Finne en kompis til å trene med. Det gjør treningen mer morsom og gir deg en personlig cheerleader for dagene du føler deg mindre enn motivert.

Variere treningen. Hvis du gjør forskjellige øvelser på ulike dager i uken, vil du brenne ut mye tregere.

Mat & Exercise Journal Programvare

Mat & Exercise Journal Programvare


Hvert år, er en av de beste nyttårsfors rapportert å gå ned i vekt, og med god grunn. Fedme er offisielt et problem i utviklede land, og er fortsatt på vei oppover. Løsningen er godt kjent - spise riktig, trene mer - men hvis det er så enkelt, hvorfor ikke alle gjør det? Noen ganger kan det være så enkelt som å undervurdere matinntak og overestimere trening. Ved å balansere matinntak og mosjon, kan miste vekt gjøres lettere ved hjelp av mat og mosjon journal programvare.

Typer

Mat og mosjon journal programvare kan enten være web-basert, som Livestrong Daily Plate, eller lastes ned på en datamaskin harddisk som FitDay PC. Web-basert journal programvare har en tendens til å være mer fleksible når det kan fortsette å legge til vanlige matvarer til ernæring database og tilby støtte. Computer lastet programvare tilbyr vanligvis flere funksjoner og krever ikke tilkobling til Internett for å logginformasjon.

Mat Funksjon

Hver type programvare gir enkel matinntak sporing som vil telle kalorier, karbohydrater, protein og noen ganger vitaminer og mineraler. Noen programmer som Livestrong My Plate engang vanlige restauranter og gatekjøkken ernæringsmessige informasjon som er lagret slik at brukeren bare trenger å skrive inn navnet på måltidet og restaurant for å logge det som forbrukes mat. Hvis et næringsmiddel ikke er i databasen, kan ingrediensene kombineres til å beregne de nødvendige næringsverdier.

Øvelse Funksjon

Disse programmene også tillate enkel registrering av trening. Legge inn treningsøkter i øvelse journal programvare vil beregne kalorier brent i hver økt og ta dem. Både FitDay og min plate, så vel som mange andre, ofte selv beregne dette basert på vekten sist inn, som folk av forskjellige størrelser brenne kalorier på ulike priser.

Convenience

Den største fordelen med mat og mosjon journal programvare er det praktiske. Alt er lagret på ett sted. Alle regnestykket - ernæringsmessige verdier og caloric brenne - er allerede gjort; det bare må legges inn for dagen. Vekttap fremgang kan spores enkelt. Siden folk flest er på datamaskinen minst en gang om dagen, er tidsskriftet programvare på klar for å logge all informasjon.

Expert Insight

En studie utført av Jack Hollis, Ph.D. publisert i American Journal of Preventive Medicine i august 2008 fant at de deltakerne som holdt en matdagbok mistet dobbelt så mye vekt som de som ikke gjorde det. Studien hadde også deltakerne rapportere hvor mange minutter med trening ble utført, der de konkluderte bistått i suksessen til prosjektet gjennom "behavioral intervensjon."

Flat Belly Diet Instruksjoner for å miste vekt

Flat Belly Diet Instruksjoner for å miste vekt


En kombinasjon av mosjon og et fettfattig kosthold fører til en flatere mage. Vanligvis legger vekt på magen området først og er den vanskeligste å skifte. Men enkle endringer i kostholdet ditt, kombinert med grunnleggende hjerte-og toning øvelser sikrer en flatere mage etter bare et par uker.

Flat Belly Diet Instruksjoner for å miste vekt

Øvelse for 40 minutter, tre ganger i uken. Utføre hjerte-aktivitet som løping, svømming, dans eller aerobic. Dette bidrar til å brenne kalorier som eliminerer fett fra magen, slik at det ser flatere. Det er ingen grense for hvor mye kardiovaskulær trening du kan gjøre, jo mer jo bedre og raskere vil du se resultater.

Gjør 50 sit-ups om dagen. Sit-ups eller mage crunches er en utmerket måte å tone magen som de virkelig fungerer magemusklene. Pust dypt og langsomt mens du gjør disse øvelsene, og du vil også styrke lungene dine, bygge overkroppen styrke og forbedre fleksibiliteten. Hvis du klarer mer enn 50 sit-ups hver dag, gjøre det. Jo mer du kan gjøre, jo raskere vil du se resultater.

Spis en fettfattig diett. Ferske magert kjøtt som kylling og kalkun, fisk som torsk og laks og grønnsaker som gulrøtter, magre bønner og brokkoli inneholder få kalorier og lite fett. Kjøtt og fisk du spiser bør ikke være større enn håndflaten din, og du kan spise sammen med så mange grønnsaker som du vil. Spist fortløpende i løpet av to uker vil levere gode resultater og du bør begynne å se en forskjell i flathet av magen.

Skjær ut mat høy i karbohydrater. Poteter, hvitt brød og hvit pasta forlate magen ser oppblåst - det motsatte av hva du ønsker. Ved å kutte ut disse matvarene, vil magen ikke strekkes og vil vises flatere. De er laget av raffinerte karbohydrater og inneholder stivelse, kli, skrog, fiber og har mye av de næringsstoffene som tas av under behandling. Brown karbohydrater, på den annen side, er ansett som mer naturlig og er fulle av hele korn.

Alltid spise frokost. Kroppen trenger påfyll av etter 6 til 8 timer søvn. Kroppen din vil være sultne, og du vil være craving mat. Hvis du ikke spiser regelmessig, vil kroppen faktisk lagre fett som det vil tror du sulter. Spis en fullkorn frokostblanding bar hvis du er i en hast, eller kjøpe en lav-fett smoothie med fettforbrenningen veie. Dette vil holde deg følelsen fyldigere til lunsjtid.

Drikk vann regelmessig i løpet av dagen. Drikk åtte halvlitere med vann daglig på minimum. Vann spyler ut giftstoffer i kroppen, og holder sultfølelse i sjakk som magen din vil føle fyldigere og du vil ønske å spise mindre.

Diabetiker Compliance

Diabetiker Compliance


Diabetikere utgjorde om lag 7,8 prosent av den amerikanske befolkningen som i 2007, ifølge American Diabetes Association. Leger oppfordrer sine pasienter til å bli og forbli kompatibel med diabetesbehandlingsregimer. Selv om det er langt fra en enkel reise, compliance krever engasjement og en beslutning om å vurdere fremtiden.

Identifikasjon

Diabetiker compliance betyr pasient med diabetes strengt følger hennes legens ordre. Hvis legen gir henne en bestemt diett, stikker hun til det. Hun får den anbefalte mengden av trening. Hun tester hennes blodsukkerverdier på de gangene hun blir bedt om å sjekke dem. Pasienten påfyll og tar hennes diabetes medisiner eller injiserer insulin til tider når det er foreskrevet.

Tilnærming

Det er en push i det medisinske feltet for å komme bort fra å bruke begrepet "compliance" når det gjelder kroniske sykdommer som diabetes. I Journal of American Medical Association, Martha Mitchell Funnell, MS, RN, CDE, og kolleger forklare behovet for en ny tilnærming. De sier at legene ville være mer vellykket med sine pasienter om de tok den tilnærmingen at pasienter er ansvarlig for sin egen behandling i stedet for å overholde en behandling pålagt dem av en lege. Legen spør pasienten hva han ønsker å oppnå for seg selv som en person med diabetes, og legen hjelper ham å oppnå sine mål.

Effekter

Diabetiker etterlevelse kan hjelpe pasienten hindre nyresykdom. Compliance kan hjelpe pasienten unngå diabetisk nevropati, en tilstand der visse deler av kroppen, spesielt føttene, bli nummen eller tingly. Diabetisk retinopati, en øyesykdom relatert til høyt blodsukker, kan være relatert til lovbrudd. Hjertesykdom, sier American Diabetes Association, påvirker to av tre personer med diabetes. Compliance har effekten av å minimere alle disse risikoene.

Forskning

Personer med diabetes responderte godt på sosial støtte og vennlige påminnelser til å utøve og følge andre forhold av samsvar. Ifølge en 18 mai 2010, artikkel i Wall Street Journal, en Stanford forskningsstudie viste at pasienter som fikk oppmuntrende telefonsamtaler og milde påminnelse e-post forbedret deres nivå av trening dramatisk.

Advarsel

Diabetiker overholdelse kan være vanskelig for mange mennesker. Som L. Pendleton og kolleger forklare på en 1987 Public Health Reports artikkelen, kan diabetikere ikke se noen signifikante forskjeller før han har vært ikke-kompatibel for år. Pasienten som har diabetes kan ha store komplikasjoner før innser hvor viktig hans kosthold, trening og medisinering rutiner er til hans helse. Siden diabetiske regimer er ofte ganske komplisert, er det mange pasienter som ikke overholder.

Hvorfor er Orlistat / Xenical Foreskrevet?

Hvorfor er Orlistat / Xenical Foreskrevet?


Orlistat er et medikament som går ved flere navn. Den mest populære av disse navnene er Xenical og alli. Dens viktigste bruken er å behandle fedme hos pasienter hvor normal kosthold og trening ikke har fungert. Det er ulike fordeler ved å ta orlistat for vekttap, men det er også mange potensielle downfalls.

Funksjon

Orlistat viktigste funksjon, når det er foreskrevet som Xenical, er å hjelpe pasientene oppnå økt vekttap. For å utføre denne bragden det Orlistat hovedsak blokkerer kroppens opptak av litt fett. Orlistat inhiberer pankreatisk lipase, et enzym som bidrar til å bryte ned fett i en persons diett, slik at det er lett absorberes. Når en pasient absorberer mindre fett, noe de gjør mens du tar Orlistat, suger de færre kalorier og er i stand til å gå ned i vekt raskere.

Typer

Det er to hovedtyper av Orlistat tilgjengelig for allmennheten. Den første er Xenical. Xenical er et reseptbelagt legemiddel produsert av Roche. Begrepet "Xenical" er rett og slett en handel navn som ble etablert av Roche å markeds Orlistat. Xenical er vanligvis foreskrevet i 120 mg doser til flertallet av pasientene.
Den andre type Orlistat som er allment tilgjengelig kalles "alli." Alli er en handel navn som ble etablert av GlaxoSmithKline for å markedsføre sin over-the-counter Orlistat medisinering. Alli kommer i doser halve størrelsen av Xenical, ved 60 mg.

Time Frame

Hvor mye tid er involvert i behandling med Orlistat avhenger av personlige begrunnelser. Til å begynne med, kan noen pasienter slutte å bruke alli eller Xenical relativt raskt hvis de opplever ubehagelige bivirkninger. For dem for hvem medisinen fungerer imidlertid Orlistat kan bli en livslang stift som brukes til å gå ned i vekt og å holde den av, sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Andre kan bare bruke Orlistat å prøve og øke hastigheten deres vekttap prosessen, og deretter velge å slutte å ta det og prøve å opprettholde sin nye vekt naturlig.

Fordeler

Det er mange fordeler forbundet med å bruke Orlistat, enten som alli eller som Xenical. Til å begynne med medisiner kan hjelpe dem som er motet av treg vekttap å holde seg til en diett plan. Også, på grunn av de negative bivirkningene som er utbredt når Orlistat er tatt med inntak av fet mat, kan stoffet hjelpe noen å reformere sine dietter gjennom en prosess med psykologisk forsterkning. Likeledes vil de med ekstremt trege metabolisms som har problemer slippe pounds, eller de som ikke er i stand til å utøve en eller annen grunn, finner ut at Xenical eller alli kan hjelpe dem som de prøver å gå ned i vekt.

Advarsel

Både Xenical og alli er beregnet for bruk sammen med en streng diett regime. Ser vi bort fra dette direktivet kan føre til svært ubehagelige bivirkninger, spesielt for de som tar høyere dose Xenical. Spise store mengder fett mens du tar Orlistat kan forårsake alvorlig diaré og oljeholdig utslipp. Også, bærer det å nevne at Orlistat er ikke en magisk løsning og slett ikke vil fungere hvis ikke brukt med riktig kosttilskudd innsats og trening.

Hvordan bli Reiki-sertifisert

Reiki, en metode for healing ved hjelp av posisjonering av hendene for å øke "livskraft energi," oppsto i Japan, men er nå praktiseres over hele verden. Ifølge entusiaster, kan de fleste noen lære hvordan du gjør dette. Men du kan ikke lære det fra en bok; du trenger en lærer eller mester.

Bruksanvisning

•  Forskning flere stiler av Reiki, som noen ganger er delt inn i østlige og vestlige skoler. Usui Reiki er den opprinnelige japanske praksis utviklet av Mikao Usui, og brakt til vesten av Hawayo Takata. Karuna Reiki ble utviklet av William Rand, mens Imara Reiki ble utviklet av Barton og Geoffrey Wendel, og Karuna Ki Reiki ble utviklet av Vinny Amador. Før du velger et kurs, les deg opp på hver for å se om man appellerer til deg mer enn en annen.

Still spørsmål. Reiki utøvere oppfordrer deg til å bruke din intuisjon når du velger en leverandør eller hovedinstruktør. Men før plunking ned penger, spørsmålet ditt potensial instruktør, fordi mens noen Reiki trening skoler tilbyr et sertifikat, har praksisen i seg selv ingen avtalt sett av faglige standarder eller offentlig godkjent lisensiering. Du bør finne ut hvor mesteren tok sin trening, hva slags trening hun tok, og hvor lenge hun har praktisert.

Prøv før du kjøper. Hvis du fortsatt er usikker på hvilken metode eller hoved passer best for deg, gjør et besøk til ulike utøvere, prøve ulike stiler og spørre om lærerne.

Meld deg på et kurs. Reiki har tre nivåer eller grader av trening. Det første nivået hjelper deg å lære å praktisere hands-on healing, lar andre deg å oppnå resultater fra en avstand. Den tredje grad, også kalt masternivå, kan du initiere og instruere andre. Den første og andre grader er vanligvis undervist i korte 1-2 dagers kurs. Tid for å oppnå masternivå varierer, men kan ta years.Reiki kurs generelt gi en oversikt over historien og teorien om prosedyren og kan tilby opplæring i å sette opp behandlingsområdet og forbereder kundene dine. Masters er sagt å "initiere" elevene inn i de faktiske teknikker og praksiser eller innvielser, heller enn å lære dem. Når initiert, blir du en utøver.

Få navnet ditt der ute. Når du har fullført opplæring, registrere deg med et register eller en annen oppføring av Reiki fagfolk (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • I USA, lisensiering av Reiki utøvere og mestere som helsepersonell som er underlagt de samme lover og regler som leger, kiropraktorer og massører, for eksempel, er kontroversielt. Reiki spesialister er generelt imot statlig regulering eller sertifisering, som de mener det ikke er mulig å føre noen form for fysisk skade ved hjelp av milde, ikke-invasive Reiki teknikker, og National Center for Alternativ medisin heter det: "Reiki synes å være generelt trygt , og ingen alvorlige bivirkninger er rapportert. " Likevel, flere stater er vurderer slike konsesjons retningslinjer, så sjekk med din tilstand helse lisensiering styret før du setter opp en praksis, hvis du planlegger å ta gebyr for behandling av andre.

Hvor mange kalorier brenner du en dag uten trening?

Hvor mange kalorier brenner du en dag uten trening?


Hverdagslige aktiviteter - selv fikle ved skrivebordet eller magen latter under en morsom film - kombineres for å brenne kalorier for å en eller annen grad. Og selvsagt, vil en aktiv dag med barna eller tilbringe ettermiddagen på verftet arbeid definitivt bruke mer energi enn du slapper av på sofaen å se på TV. Hvis du ikke er motivert til å trene i 30-minutters spruter utfører hjerte-sunn trening som jogging eller spille tennis, bare vet at selv i ro, er kroppen din brenner kalorier. Din daglige basal metabolic rate, som er målt i kalorier, er den energien som kreves for å holde kroppen fungerer.

The Bottom Line

Din BMR vil variere basert på din alder, høyde, kjønn og vekt, og vil svinge litt med slike faktorer som stress, sykdom og frykt. For eksempel vil en 35-åring, 155-kilos kvinne av gjennomsnittlig høyde har en gjennomsnittlig BMR på i overkant av 1470 kalorier. Legg i de 184 kalorier forbrent under åtte timers søvn og vil hun ha brent 1654 kalorier uten å måtte øve mye energi i det hele tatt. Dine daglige aktiviteter, uten den ekstra anstrengelse av øvelsen legge opp - men ikke til det punktet hvor du har lov til å over-indulge på kostholdet ditt.

Hvor høyt går systolisk blodtrykk Gå opp under trening?

Systolisk blodtrykk

Systolisk blodtrykk er betegnelsen på blodtrykket på sitt maksimale nivå som blod overspenning gjennom blodårene, pumpes av hjertet. Jo høyere systolisk blodtrykk reisende, som blir lest som millimeter kvikksølv (mm Hg) i blodet, jo mer trykket som utøves på veggene av blodkarene ved blodet blir presset gjennom i det hver takt av hjertet. Når fluidtrykket først ble undersøkt, ble det tatt prøver i forhold til hvor stort trykk en kolonne av en millimeter kvikksølv høy skaper, slik dag blodtrykk fremdeles er representert i kvikksølv måling. Systoliske trykket er direkte forbundet med hvor hardt hjertet må jobbe, noe som fører til svært spesifikke reaksjoner når trener - spesielt aerobic øvelser utviklet for å fungere hjertet selv.

I løpet av de første minuttene av øvelsen musklene trenger mer energi, trenger blodet mer oksygen og lungene arbeide hardere for å få tilgang til mer luft til dette formålet. Hjertet, i sin tur, må for å pumpe blodet raskere og vanskeligere å nå de muskler så snart som mulig. Dette fører til en plutselig og kraftig økning i systolisk blodtrykk og blod "pounds" gjennom blodårene til å distribuere så mye oksygen som det kan.

Treningseffekt

Men dette økt tilstand flater ut etter de første treningsminuttene som kroppen blir vant til nye nivåer av energi den trenger for å operere mens du trener. Når hjertet og lungene har møtt den opprinnelige, skarp behovet for oksygen og blodstrøm, de slutter å virke så hardt for resten av øvelsen. De fortsatt jobbe hardere enn vanlig, og systolisk trykk vil fortsatt være høyere enn vanlig, men ikke på nivåene opprinnelig nødvendig. Jo lenger hjertet og lungene arbeid på dette vedvarende høyere nivå, jo mer vil de bli akklimatisert til arbeidet og vokse seg sterkere. Når oppgaven er utført, er det en hvileperiode, hvor blodtrykket vil falle, noen ganger i flere timer, som kroppen og kommer seg ikke lenger er behov for den økte blodstrømmen.

Nivåer

Hvor høyt systolisk blodtrykk går opp i løpet av de første minuttene av trening avhenger ikke bare den personen, men også på atmosfæriske forhold (tynnere luft betyr at kroppen må jobbe hardere for å få nødvendig oksygen) og hvilken type trening som blir gjort. Vanligvis faller systoliske trykket mellom 160 og 250 mmHg ved sitt høyeste, med de fleste topp på rundt 200 med 250 å være sjeldne. En 120 mmHg lesing anses ganske normalt, mens nivå så høyt som 140 vanligvis indikerer blodtrykk problemer, men disse nivåene er konstant og ikke viser det samme som toppene av systolisk trykk. Problemer oppstår vanligvis så høye nivåer fortsetter, ikke når blodtrykket stiger for en kort tid for å oppfylle krav til kroppen.

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?


Det korte svaret på spørsmålet om hvor lenge du må trene for å gå ned i magen din er "så lenge det tar." Ulike instanser vil ta ulike lengder av trening for å fjerne en mage fordi stoffskiftet, kroppsfasong og fettforbrenning varierer fra person til person. Men å forstå hvordan å miste buk fett fungerer vil hjelpe deg med å utvikle en trening diett for å miste buk fett, og sette realistiske mål for at diett.

Belly Fat Loss Basics

Den dårlige nyheten er at du ikke kan målrette magen spesielt for fett tap. Når du brenne overflødige kalorier som forårsaker kroppen til å eliminere fett, som kommer fett ut fra kroppen som en helhet. Den gode nyheten er at "kroppen som en helhet" inkluderer magen. Stikker med riktig treningsprogram vil uunngåelig redusere kroppsfett over tid.

Type trening

Generelt, hjerte-øvelser er mer effektive for å redusere kroppsfett fordi cardio økter tendens til å brenne flere kalorier enn styrketrening. Noen eksempler på gode cardio trening inkluderer jogging, sykling, svømming og aktiv gruppe treningstimer.

Varighet av Workout

Jo lenger du trener, jo flere kalorier forbrenner du. Men, vil du til slutt nå et punkt av avtagende avkastning hvor din trøtthet gjør det vanskelig å bevege seg raskt nok til å brenne et betydelig antall kalorier. Fitness-ekspert Bill Phillips og kjendis personlig trener Jillian Michaels anbefaler økter på 20 til 30 minutter i moderat tempo for best resultat. Det er lenge nok til å brenne kalorier mens korte nok til at det verken fatigues du eller skaper planlegge spørsmål som kan komme fra lengre treningsøkter. Noen øvelser som forbrenner nok kalorier til å holde deg på mål for vekttap inkluderer høy effekt aerobic, backpacking, løping, langrenn og svømming.

Varighet av Program

Hvis du ønsker å miste magen din, må du fortsette din trening diett før magen er borte. Siden du ikke kan kontrollere hvor mye fett kommer direkte av magen din, er det bedre å fokusere på frekvensen av vekttap enn å miste magen din innen en fastsatt dato. Helseorganisasjonen Kaiser Permanente anbefaler sikte på å miste 1 til 2 pounds per uke.

Kosthold og ernæring Support

Trening er bare en halvdel av vekt-tap ligningen. Hvis du trener regelmessig uten å endre kostholdet ditt, kan du forvente å miste magen omtrent halvparten så raskt som du ville gjort ved å trene og å observere en vekt-tap diett. Du må etablere et kaloriunderskudd på 3500 for å miste 1 kilo fett. Å miste den pund i uken, vil du være nødt til å brenne 500 ekstra kalorier om dagen i treningen. Hvis du flyttet halvparten at belastningen ved å redusere kaloriinntaket, kan du oppnå de samme resultatene ved å brenne bare 250 ekstra kalorier om dagen og spiser 250 færre kalorier.

Hvor mye trening skal til for å forbedre hjertet helse?

Hvor mye trening skal til for å forbedre hjertet helse?


De fleste vet trening er bra for hjertet, men hva er ikke alltid klart er bare hvor mye trening er nødvendig for å forbedre hjerte helse. Hjerte- og karsykdommer er den ledende dødsårsaken i USA, ifølge Verdens helseorganisasjon, og det er en statistikk du ikke har råd til å ignorere. Forbedre hjerte helse ved å gjøre nødvendige endringer i livsstil, som bør inkludere får tilstrekkelige mengder trening.

Aerobic Exercise og Your Heart

Hjertet ditt primære formål er å flytte livreddende blod gjennom kroppen din slik at hver celle får oksygen. Som et resultat, til aerobe aktiviteter som løping, sykling, trapp klatring og roing utfordring ditt hjerte gi oksygen til musklene, noe som gjør hjertet sterkere. Jo mer intens og hyppig aktivitet, jo mer nytte du får. Følgelig, for å styrke ditt hjerte og redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, anbefaler Centers for Disease Control and Prevention du gjør 150 minutter med moderat intensitet aerobic aktivitet som rask gange eller 75 minutter med høy intensitet aerobic aktivitet som jogging eller løping hver uke.

Vekt trening og ditt hjerte

Mange mennesker ser vekttrening som en måte å øke styrke og kraft for idrett; Noen anser det som en aktivitet for å beskytte sitt hjerte. Mens vekttrening har liten innvirkning på ditt hjerte aerob kapasitet, kan det gi bedre blodsukkernivået, følsomhet for insulin, blodtrykk og kroppssammensetning, som alle er viktige for å forebygge hjerte- og karsykdom. Forskning viser også hvor mye vekt trening kan påvirke hjertet helse. I en studie utført av Harvard University, forskere spores hjertet helse av 44 452 menn i en periode på 11 år. De fant at menn som vekt trente i 30 minutter eller mer hver uke reduserte risikoen for å utvikle koronarsykdom med 23 prosent.

Yoga og Your Heart

Yoga er en praksis som legger vekt på å koble ditt sinn, kropp og ånd. I vestlige kulturer, har noen yoga utøvere lagt dynamisk stretching og aerobic aktiviteter til sine rutiner. Ved å legge disse nye elementene, kan yoga gi hjerte beskyttende fordeler - men bare i forhold til aerob intensitet på treningen. Med andre ord, kan en yoga rutine hjelpe hjertet ditt så lenge det er gjort på et moderat til energisk aerobic intensitet. Men det er den beroligende effekten av å delta i vanlig yoga øvelse som påvirker hjertet helse mest. Skrive for American Heart Association, psykolog og yoga utøveren M. Mala Cunningham, Ph.D., sa at lavere blodtrykk og en mer avslappet følelse er erfarne etter bare én klasse. Etter 12 uker med vanlig praksis, er ikke bare blodtrykket dramatisk forbedret, men du kan oppleve lavere kolesterolnivå og økt kropps funksjonalitet - som alle redusere risikoen for hjertesykdom.

En stillesittende livsstil og ditt hjerte

En stillesittende livsstil er en risikofaktor for hjertesykdom, men rett og slett å klassifisere folk som aktive eller stillesittende kan ikke være nok til å gjøre rede for hvordan inaktivitet påvirker ditt hjerte. Det er fordi forskning tyder på at selv om du trener, sitter i lengre perioder kan øke risikoen for hjertesykdom. I deres journal "Circulation," the American Heart Association publisert resultater fra en 2010 studie som undersøker sammenhengen mellom hjerte- og karsykdommer og ser på TV. De fant hverandre på én time tilveksten av daglig TV-titting øker en persons risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer med 18 prosent. I tillegg fant de i forhold til seerne ser mindre enn to timer, seere ser fire eller flere timer med TV hadde en 80 prosent høyere risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer. Mange helsemyndigheter nå gjenkjenne lengre perioder sitter som sin egen risikofaktor for hjertesykdom-atskilt fra hvor mye en person øvelser. Begrense stillesittende aktiviteter så mye som mulig og følge CDC retningslinjer for å sikre at du får tilstrekkelige mengder trening for bedre hjerte helse.

Hvor mye bør en gutt trening hver dag?

Trening er en viktig komponent til generelle egnethet og helse. Små barn ofte naturlig får nok mosjon. Men som barn blir eldre de kan bruke mer tid på å gjøre stillesittende aktiviteter som å se på TV eller spille dataspill. Det er viktig for foreldre å oppmuntre barna til å være fysisk aktiv for å innpode gode treningsvaner som vil vare livet ut.

Spedbarn og småbarn

Barn under 4 år trenger ikke organisert eller planlagt trening. Men de trenger muligheter til å være fysisk aktiv. Spille tid utendørs eller i parker vil møte deres trening behov.

Aldre 4 til 6

Barn fra alderen 4 til 6 må trene minst 30 minutter per dag seks dager i uken. Trening kan bestå av svømming, gymnastikk, eller kaste / fange en ball.

Ages 6-8

Barn fra alderen 6 til 8 trenger også 30 minutter med trening på minst seks dager i uken. Denne alderen er et godt tidspunkt å introdusere barna til organiserte idretter som fotball og baseball.

Aldre 9 til 13

The National Association for idrettsfag forteller at barn i denne alderen får minst en time kontinuerlig fysisk aktivitet hver dag.

Aldre 14 til 18

Barn i alderen 14 til 18 bør få mellom 30 og 60 minutter med trening hver dag. Denne gangen er et godt tidspunkt å introdusere aktiviteter som vekttrening og yoga.

Hvor ofte bør jeg ta HGH?

Terapeutisk bruk av menneskelig veksthormon (HGH) begynte i 1950 da legene begynte høsting av naturlige stoffet fra menneskelige kadavre 'hypofysen, men det har siden blitt syntetisert og er nå tilgjengelig i en injeksjon form. Det er en rekke grunner for bruk av hormonterapi, og den dose og hyppighet av anvendelse avhenger av flere faktorer, herunder helse og alder på pasienten.

Typisk Dosering

Standarden dose for HGH injeksjoner er en internasjonal enhet (IE) per dag i fire påfølgende dager, ifølge Dr. John Cranton av Mount Rainier Clinic i Washington. Denne dosen er vanligvis gjentas ukentlig til å behandle FDA-godkjente lidelser. Eldre pasienter er mer følsomme for hormoner og kan kreve mindre doser, og noen pasienter på jakt etter sterkere umiddelbare resultater kan øke dosen til 1,5 til 2 hormonspiral per dag. Å ta mer enn to hormonspiral per dag kan resultere i uønskede bivirkninger, ifølge Dr. Cranton.

Bivirkninger

Bivirkningene forbundet med HGH synes å korrelere med dosering, noe som betyr at jo mer er tatt, desto høyere er sannsynligheten for å oppleve uønskede effekter. Blant disse bivirkningene er overvekst av ansikts bein, endring i utseendet på ansiktet, muskelsvakhet, hjerteproblemer, høyt blodtrykk, diabetes, carpal tunnel syndrom, hevelse, og ledd-og muskelsmerter. De fleste bivirkningene skje med voksne som tar HGH som allerede har normale nivåer av hormonet. Bivirkninger er ganske sjeldne for de med HGH mangler, og det ofte forbedrer generell helse til å bringe sine nivåer opp til det normale.

Lovlighet og riktig bruk

HGH er lovlig kun på resept, og det er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for behandling av menneskelig veksthormon-mangel, Turner sykdom, kronisk nyre-mangel, intrauterin veksthemming, Prader-Willis syndrom, høyde underskudd i puberteten og kakeksi. FDA har ikke godkjent menneskelig veksthormon for prestasjonsfremmende eller anti-aldring formål.

Uten resept

HGH boosters i pille og pulverform kan fås uten resept. Mens de er faktisk ikke veksthormoner, de aminosyrer som produsentene hevder vil forbedre ytelsen og øke energi. Mens resultatene kan variere, er alternativet lovlig, rimeligere og uten bivirkninger forbundet med HGH injeksjoner. Spør legen din om å legge en sportsbil supplement for å finne ut hva som er riktig for deg hvis du er ute etter å øke sportslige prestasjoner.

Hvor mye bør en nybegynner trening for å miste vekt?

Begynner en vekt-tap programmet krever tid, tålmodighet og utholdenhet. Hvis aldri har trent tidligere, bør en nybegynner ikke overexercise på grunn av risiko for sykdom og skade. Treningsmengden kan variere fra person til person, men det er noen vanlige aspekter av nybegynnere "trening rutiner.

Cardio

En god tommelfingerregel for nybegynnere øvelsen er å starte med 20 minutter av cardio trening. Det tar 20 minutter med kardio for å starte fettforbrenningen. Dette kan være en tredemølle, gå eller svømme. Hvis du blir så andpusten at du ikke klarer å snakke, er du overexercising. Sakte ned til en stopp, og opphøre din aktivitet. Sørg for ikke å stoppe brått, men gradvis avta, slik at du ikke blir svimmel eller ør. Hold den samme lengden på trening for to-tre uker, trene minst tre ganger per uke. Da øke med fem minutters intervaller hver uke følgende. For eksempel, uke 1 til 2 (3 hvis nødvendig) bør være 20 minutter, deretter den neste uke er 25 minutter, er følgende 30 minutter. Ifølge American College of Sports Medicine, bør du satse på fire timer med kardio per uke. Hver treningsøkt bør være minst 20 til 30 minutter eller lenger.

Etter 30 minutter

Når du har nådd 30 minutter i varighet, så den neste endringen er å intensitet. Øk tempo eller heving av treningen som du er komfortabel med endringen. Når du legger til mer tid til din cardio, fortsette å arbeide med å forandre intensitetsnivåer.

Inkluder Vekt trening

Selv en nybegynner vekt-tap programmet bør inneholde en grunnleggende vekt treningsprogram. Alternativ øvre og nedre kroppen, slik at du ikke overtire noen muskler. Start med en vekt som du kan gjøre tre sett med 8 til 12 repetisjoner. Det siste sett bør være vanskelig, men likevel kan oppnås. Hvis du sliter med, er vekten for tung. Når tre sett blir ganske lett, kan du øke mengden av vekten. Siden muskler forbrenner mer kalorier enn fett, er vekttrening en viktig del av en vekt-tap programmet. Målet for å gjøre vekt trening på samme dager som du gjør cardio eller minst to til tre ganger hver uke.

Hvor lenge bør overvektige personer trening per dag?

Hvor lenge bør overvektige personer trening per dag?


Trene regelmessig kan hjelpe overvektige personer effektivt ned i vekt og holde vekten av langsiktig. Redusere kaloriinntaket er et annet effektivt verktøy når det kommer til vekttap. The National Heart Lung and Blood Institute tyder på at de fleste overvektige og overvektige personer trenger ca 1200 til 1600 kalorier daglig for effektivt vekttap. Men hvis du velger å øke din trening i stedet, eller kombinere disse to vekttap metoder, vil du høste maksimal helsefordeler.

Vekttap

For å miste vekt, en 2009 gjennomgang publisert i "Ochser Journal" anbefaler minimum 150 minutter med aerobic trening hver uke, og ideelt sett 250 og 300 minutter hver uke, eller fire til fem timer per uke, med en frekvens på fem til syv dager hver uke. En gjennomgang publisert i 2009-utgaven av "Medicine and Science in Sports og Exercise" rapporterer at å delta i 150-250 minutter fysisk aktivitet ukentlig produserer bare en beskjeden vekttap, mens du trener mer enn 250 minutter per uke er assosiert med en mer betydelig vekttap.

Resistance Training

Styrketrening, slik som vektløfting, kan øke bentetthet og styrke, forbedre dagliglivets aktiviteter og bidra til å redusere kroppsfett hos overvektige personer. Den "Ochsner Journal" anbefaler styrketrening for overvektige mennesker som en del av minst to eller tre dager i uken i mengder av åtte til 12 repetisjoner av åtte til ti forskjellige øvelser en samlet treningsprogram. Arbeid alle dine store muskelgrupper, inkludert dine skuldre, armer, bryst, rygg, mage, ben og gluteus musklene.

Forbrenning

I fravær av kalori begrensning, ville du trenger for å brenne en ekstra 500 kalorier per dag trene for å miste en kilo kroppsvekt per uke. Hvis du brenne en ekstra 500 kalorier om dagen ved å øke din fysiske aktivitet og redusere kaloriinntaket med 500 kalorier daglig kan du miste ca to pounds per uke. Ifølge MayoClinic.com, kan en 200-kilos person forbrenner ca 500 kalorier gjør vannaerobic i en time, ca 545 kalorier per time fotturer, 530 kalorier svømming runder for én time, 365 kalorier sykling rolig i en time og 390 kalorier gange for en time i et tempo på 3,5 miles per time.

Bekymringer

Selv om trening er et effektivt verktøy for vekttap, ikke hver øvelse er riktig for overvektige personer. Alltid snakke med legen din før du starter et nytt treningsprogram for å sikre at det er trygt for deg. Begynn sakte med lav effekt øvelser som turgåing, sykling, svømming og vektløfting for å forebygge skader. Hvis du ikke kan godt fullføre de anbefalte 250 og 300 minutter trening hver uke, starter med 150 minutter per uke og øke varigheten din når du begynner å bygge styrke og utholdenhet.

Hvor gammel Skulle du være før du tar HGH?

Veksthormon, bedre kjent som HGH, har blitt sagt å reversere aldring. Barn og voksne er kvalifisert til å ta hormon, når det er en mangel i kroppen. Ifølge "The Complete Idiot guide til Anti-Betennelse Diet," å ha en overflod av menneskelig veksthormon kan faktisk redusere forventet levealder, som observert i en studie med dyr. På den annen side, Mayo Clinic sier HGH har en rekke fordeler for folk i alle aldre.

Definere HGH

HGH er et viktig hormon og skjer for å være den største protein i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, er HGH brukes til drivstoff barndommen vekst og bidrar også til å opprettholde vev og organer i hele ditt liv.

Når du begynner å alder, opphører hormonet som skal produseres i slike høye nivåer, som derfor har gjort mange spørsmål om HGH injeksjoner kan reversere aldring. Det har vært lite bevis fra pålitelige kilder for å bevise eller motbevise, effekten av HGH.

Alder Krav til HGH

Det er ingen alderskrav for HGH. Ifølge Vanderbilt University, ble HGH injeksjoner først opprettet for å behandle barn med vekst ble hemmet på grunn av en mangel på menneskelig veksthormon produseres av hypofysen. HGH injeksjoner er gunstig for barn som trenger hjelpe voksende; men er det farlig for å gi HGH til barn som har en tilstrekkelig tilførsel, fordi det kan føre til alvorlige bivirkninger, ifølge Vanderbilt University.

Det er lite bevis fra pålitelige, nonbiased kilder som HGH har noen sanne fordeler for voksne. Selv om, ifølge Mayo Clinic, er HGH injeksjoner for voksne sies å være gunstig, sier injeksjoner har vist seg å øke arbeidskapasiteten, muskelmasse og bentetthet. HGH er også sies å redusere kroppsfett hos voksne som hadde en HGH-mangel.
Videre Mayo Clinic sier at HGH blir også brukt til å hjelpe lidende voksne takle muskelsvinn relatert til AIDS.

HGH kan komme med bivirkninger, uavhengig av alderen. Ifølge Vanderbilt-universitetet bivirkninger kan inkludere magesmerter, ørebetennelse, tåkesyn, hodepine, oppkast, utslett, for tidlig brystforstørrelse, leddsmerter (som motsier krav på å redusere inflammasjon) og hevelse av lemmer.

Tar HGH

HGH kan administreres gjennom injeksjoner. Ifølge "The Complete Idiot guide til Anti-Betennelse Diet," injeksjoner krever ikke bare en resept fra lege, men også administrasjon av en lege. Ifølge truemedmd.com, HGH injeksjoner koste ca $ 15.000 per år, og er ikke dekket av helseforsikring.

En rimeligere alternativ til HGH injeksjoner er HGH kosttilskudd i pilleform. Mange bedrifter markedsfører veksthormonet på en pille med løfter om forbedringer i mange aldersrelaterte problemer, selv om krav fra HGH fordeler ikke har blitt vitenskapelig bevist ennå.

Husk å konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd, uavhengig av alder.

Hvor mye kan jeg redusere kolesterol med trening?

For mye kolesterol i kroppen kan føre til hjertesykdom, så lære å redusere kolesterolnivået i kroppen kan bidra til å hindre en fremtidig hjerteinfarkt. Og selv om å redusere fettinntaket er ofte det første forslaget gjort om å redusere kolesterolnivået, delta i en aerobic treningsprogram samtidig er generelt foreslått av leger også.

Trening

Fysisk trening har mange fordeler. Det styrker hjertet, holder muskler fleksible, og bidrar til å holde blodet strømmer gjennom kroppen, som gir næring til organer og celler. Men for å redusere kolesterolet, må fysisk trening gjøres på en svært jevn basis (daglig, eller minst 6 dager i uken), og øvelsen må brenne minst 800 kalorier hver uke, ifølge www.Health. MSN.com (se Ressurser).

Aerobic Exercise

Deltakelse i daglige aerobic øvelser i minst 30 minutter --- like fartsfylt eller langdistanse turgåing, svømming, løping eller spille tennis --- får pulsen opp høyt nok til å brenne 800 kalorier eller mer hver uke. I tillegg hjelper trening i kroppen til å heve HDL kolesterol (den gode typen), og lavere triglyserid kolesterolnivået med 15 til 25 prosent.

Triglyserid Kolesterol Reduction

Så ved å gå minst 8 miles per uke, eller kraftig gjør aerobic trening i 30 minutter hver dag (minst 6 dager i uken), en person kan redusere triglyserid kolesterol nivåer med minst 15 prosent --- og kanskje så mye som 25 prosent, ifølge www.Health.MSN.com (se Ressurser).

LDL Kolesterol Reduction

Ifølge www.Health.MSN.com, har reduksjoner i LDL-kolesterol (det dårlige slag) også blitt sett --- mellom 5 og 19 prosent --- når den samme øvelsen konsistens og intensitet er foretatt som nevnt tidligere. Men senking av LDL har vanligvis besto av endring i kostholdet, også, ikke bare trene.

Betydelig

Det er anslått at treningsaktivitet må være intens nok til å brenne ca 350 kalorier i løpet av en 30-minutters økt. I tillegg blir reduksjoner i kolesterol sett på som et resultat av trening ikke realisert over natten, vanligvis tar mellom tre og seks måneder før nivå reduksjon er skrivbar. Og, ikke alle vil oppleve en reduksjon i LDL eller triglyserid kolesterol nivåer på grunn av øvelse. Dette skyldes genetikk og andre faktorer.

Hvor mye bør en Pre-diabetiker Youth trening?

Ifølge Heather M. Ross, MS, APRN, NP, mosjon er en viktig komponent i en pre-diabetiker barnets behandlingsregime. Pre-diabetiker barna trenger å sette et mål om minst 60 minutters daglig aktivitet. Eksperter foreslår at de beste aktivitetene er morsomme de som oppmuntrer til langsiktig tilslutning til programmet (for eksempel: sport, fotturer i nye nabolag eller ved hjelp av en trampoline). Tiny treningsøkter er stor; noen 5- to10-minutters økter per dag legge opp raskt til 60-minutters mål.

Definisjon av Pre-diabetiker

Ifølge Mayo Clinic ordbok, er pre-diabetes "en tilstand der blodsukkeret er høyere enn normalt, men ikke høyt nok til å bli klassifisert som type 2 diabetes."

Betydning

The American Diabetes Association bemerker at pre-diabetikere er utsatt for å utvikle diabetes - og det er en god sjanse for at de allerede viser noen av sykdommens ødeleggende symptomer.

Identifikasjon

Pre-diabetes er en forenklet navn på en tilstand av forhøyet blodsukker nivåer; avhengig av test som oppdaget ubalansen, leger henviser til pre-diabetes som nedsatt glukosetoleranse eller nedsatt fastende glukose (IGT / IFG).

Betraktninger

Hvis en lege har diagnostisert et barn som pre-diabetisk, bør barnet bli testet for type 2 diabetes hvert år etter den opprinnelige diagnose.

Advarsel

Barn diagnostisert med pre-diabetes er på 150 prosent høyere risiko for hjerte-og karsykdommer enn sine jevnaldrende med normal blodsukker.

Expert Insight

The American Association diabetiker har fastslått at selv beskjedne vekttap (kun 5 til 10 prosent av total kroppsvekt) går langt i retning av å behandle pre-diabetes.