Digidexo.com

bivirkninger ved bruk av betablokkere

Bivirkninger ved bruk av en CPAP Machine

Kontinuerlig Positive Airway Pressure (CPAP) maskiner er den mest effektive ikke-kirurgisk behandling for obstruktiv søvnapné hos voksne, ifølge American Academy of Øre. Men ved å bruke en CPAP maskin kan forårsake av antall bivirkninger, spesielt i løpet av de første ukene eller månedene av behandlingen. Disse bivirkningene føre til at noen mennesker til å slutte å bruke sin CPAP-maskin. De fleste CPAP bivirkningene forsvinner ved fortsatt behandling eller med justeringer i formen eller størrelsen på CPAP maske.

Munntørrhet

Puste gjennom munnen under søvn, kombinert med den konstante strømmen av tørr, trykkluft inn i luftveiene, kan forårsake tørr munn. Ved hjelp av en hakestropp vil bidra til å holde munnen lukket, og tillegg av en CPAP luftfukter til din maskin vil fukte inngående luft.

Hudirritasjon

Utslett og sår utvikler seg vanligvis som resultat av dårlig utstyrt eller urene CPAP masker. Regelmessige cleanings og en annen stil på maske skal lindre denne bivirkningen.

Tett nese og neseblødning

Nesetetthet er den vanligste bivirkning CPAP, men ved anvendelse av et oppvarmet luftfukteren skal hjelpe. Saltvann eller steroid nesespray er også gunstig. Rapportere alvorlige neseblod med legen din.

Søvnvansker

Problemer med å sove under CPAP bruk vanligvis resulterer fra rygg sove, maske ubehag eller støy fra CPAP-maskin. Endre sove posisjoner, med en annen maske eller iført ørepropper i senga kan hjelpe.

Abdominal oppblåsthet

Abdominal oppblåsthet, kan raping og ubehag i brystet resultere i å svelge luft under CPAP bruk. Gradvis økende lufttrykket over en viss periode av tid skal hjelpe disse bivirkningene.

Bivirkninger ved bruk av Dove Antiperspirant

Bivirkninger ved bruk av Dove Antiperspirant


Selv om svette er en normal kroppslig funksjon som er nødvendig for temperaturregulering av kroppen, de fleste dona € ™ t setter pris på lukt forbundet med det. Som et resultat av mange mennesker slitasje deodoranter eller antiperspiranter å skjule lukten. Dove antiperspirant, for eksempel, er et populært produkt som mange kvinner bruker for å hindre underarm lukt. Noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av slike antiperspirant produkter inkluderer økt risiko for kreft, økt risiko for Alzheimerâ € ™ s sykdom, allergiske reaksjoner og misfarging av huden.

Kreft

Antiperspiranter inneholder parabener, som er soppdrepende ingredienser som brukes som konserveringsmiddel i mange skjønnhetsprodukter samt noen ferdigmat. Parabener kan hope seg opp i kroppen, og etterligner hormonet østrogen. Overskudd av østrogen i kroppen har vist seg å øke risikoen for brystkreft. Det bør imidlertid bemerkes at den økede risiko for brystcancer som et resultat av antiperspirant bruk har det aldri blitt vitenskapelig bevist.

Alzheimerâ € ™ s sykdom

Antiperspiranter inneholder aluminium zirkonium, en ingrediens som arbeider for å tette porene under ermene og hindre svetting. Aluminium Zirkonium funnet i antiperspiranter kan forbli i kroppen i over to uker etter lokal applikasjon. Aluminium i kroppen kan føre til nevrologiske skader som Alzheimerâ € ™ s sykdom, Parkinsonâ € ™ s sykdom og kan føre til problemer med hukommelsen. Denne ingrediensen er ikke funnet i deodoranter, noe som gjør det unikt for antiperspirant produkter.

Allergiske Reaksjoner

Fordi underarm huden er tynnere enn på andre steder av kroppen, er det mer skjør og utsatt for irritasjon. Friksjonen av underarm området forårsaket av kroppsbevegelse kan ytterligere irritere denne delikate hud, og razor burn legger til irritasjon også. Personer som kan være spesielt følsomme for aluminium zirkonium inkluderer de som lider av diabetes eller de som har problemer med å kontrollere gjær overvekst i kroppen. Dove antiperspirant inneholder også dufter, som kan ytterligere irritere huden av noen mennesker, spesielt hvis de allerede har en kjent duft allergi. Symptomer på allergiske reaksjoner på ingredienser av antiperspiranter inkluderer kløe, sensitive eller brennende hud.

Misfarging av huden

Hvis en person erfaringer irritasjon eller følsomhet for antiperspiranter og fortsetter å bruke disse produktene, kan underarm huden blir betent og mørkere i pigmentering. Vanligvis, nivået av huden misfarget avhenger av mørke individualâ € ™ s baseline hudfarge. Avsluttet bruk av det produktet som forårsaker irritasjon bør føre til en mer normal hud pigmentering over tid. Bruk av bleking produkter er ikke anbefalt for underarm området, siden underarm hud så er delikat at det sannsynligvis ville bli ytterligere irritert etter bruk av disse produktene.

Bivirkninger ved bruk av Skummende Ear Cleaners

Bivirkninger ved bruk av Skummende Ear Cleaners


For mye ørevoks reduserer evnen til å høre. Skummende øre rensemidler kan rense ørevoks ut mer effektivt enn en bomullspinne. Disse rensemidler inneholder en blanding av urea og hydrogenperoksyd kalt karbamidperoksid. Denne blandingen begynner å skumme grunn så snart den kommer i kontakt med huden. Som det skummer det løsner og fjerner rusk og ørevoks. Bivirkninger er uvanlig med skummende øre rensemidler, men de forekommer på anledningen.

Svimmelhet

Svimmelhet er den vanligste bivirkningen av skummende øret rengjøringsmidler. Den følelsen er ikke forårsaket av medisiner, men hvordan den er plassert i øret. Anvende dråpene ved å vippe hodet til den ene siden og så hente det opp igjen kan skape svimmelhet hos noen individer. Dette forsterkes hvis dråpene er kalde. Redusere sannsynligheten for svimmelhet ved å varme medisinering før bruk.

Ear smerte eller irritasjon

Øresmerter eller irritasjon kan være en bivirkning av øret rengjøringsmidler, spesielt hvis trommehinnen er tidligere revet eller irritert. Ikke bruk en skummende øret renere hvis det er noen tårer i trommehinnen, eller hvis du har opplevd irritasjon i øregangen. Rapportere eventuelle smerter eller langvarig irritasjon med legen din.

Allergisk reaksjon

Allergiske reaksjoner på karbamidperoksid er sjeldne, men kan skje. Allergisymptomer inkluderer elveblest, svakhet, pustevansker, hevelser, blekhet og risting. Sjekk at du ikke er allergisk på noen måte til noen av ingrediensene i støvsugeren.

Drenering eller blødning

Sannsynligheten for drenering eller blødning fra øret øker hvis du bruker en skummende øret cleanser under en øreinfeksjon. Må ikke brukes hvis du nylig har hatt en infeksjon eller noen form for skade på øregangen eller trommehinnen. Hvis drenering eller blødning skjer, selv om det har vært noen tidligere infeksjon, bør du oppsøke helsepersonell umiddelbart.

Prikkende følelse

En prikking eller sprudlende følelse kan skje så snart som øret renere kommer i kontakt med i ørekanalen. Men dette er ikke skadelig og følelsen avtar ganske raskt.

Nedsatt hørsel

Mens nedsatt hørsel er en vanlig bivirkning av innsetting av en hvilken som helst type væske i øret, bør den avta i løpet av noen få minutter. Hvis høre utfall vedvarer, men ta kontakt med lege.

Infeksjon

Skummende øre rensemidler bør bare brukes hvis trommehinnen er intakt. Hvis det ikke er det, kan væsken passere gjennom rive og inn i mellomøret. Dette kan føre til at ikke bare skade, men også infeksjon.

Bivirkninger ved bruk av Lipitor

Lipitor er en reseptbelagte medisiner som brukes for å senke kolesterolet. Det fungerer ved å blokkere produksjonen av lav-tetthets lipoprotein (LDL), og "dårlige" kolesterol. Det brukes også for å redusere risikoen for hjerteproblemer og slag hos personer med type 2 diabetes.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte reaksjoner på Lipitor er hodepine, magesmerter, gass, diaré eller forstoppelse, rennende nese og andre forkjølelseslignende symptomer, muskelsmerter og hudutslett.

Nyresvikt

I sjeldne tilfeller kan Lipitor forårsake et sammenbrudd i skjelettmuskelvevet, noe som kan føre til nyresvikt. Symptomer inkluderer muskelsvakhet og ømhet, influensalignende symptomer, feber og mørk farge på urinen.

Andre alvorlige reaksjoner

Andre mulige sjeldne reaksjoner inkluderer ødelagte sener, lysfølsomhet, pankreatitt, hevelse, hudsykdommer og leversvikt. Å drikke alkohol mens du tar Lipitor kan øke risikoen for leversvikt.

Graviditet

Lipitor er en klasse X narkotika, noe som betyr at det kan føre til alvorlige fødselsskader og bør ikke tas av gravide kvinner, de som planlegger å bli gravid, eller mens du ammer.

Interaksjoner

Visse medisiner bør unngås eller brukes med forsiktighet mens du tar Lipitor. Erythromycins, kan antifungals og niacin øke risikoen for muskelsykdommer. Grapefrukt bør også unngås fordi det kan føre til en farlig reaksjon.

Bivirkninger ved bruk av Lupride Depot

Lupride depot er en injeksjon medisiner som brukes til å behandle problemer forårsaket av overdreven kjønnshormoner, inkludert prostata kreft, anemi på grunn av livmor blødning, endometriose og tidlig pubertet, ifølge Mayo Clinic. Til tross for dets effektivitet, har Lupride depot potensialet for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Ifølge US Food and Drug Administration, de vanligste bivirkningene av Lupride Depot påvirker minst fem prosent av brukerne, og så mange som 55 prosent.

Effekter

Vanlige bivirkninger av Lupride Depot inkluderer redusert blodtilførsel til hjertet, høyt blodtrykk, hevelser, tap av appetitt, forstoppelse, kvalme, oppkast, redusert testikkelstørrelse, bryst hevelse i menn, ømme bryster hos kvinner, hetetokter, anemi, muskel eller skjelettsmerter, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, sinus blodansamlinger, hyppig vannlating, blodig urin og svakhet.

Betraktninger

Menn som tar Lupride Depot tidvis rapportere impotens, testikkelsmerte, hevelse eller smerter i penis og utseendet av penile blemmer relatert til bruk av stoffet. Noen kvinner opplever uregelmessig menstruasjon, fullstendig fravær av menstruasjon og økt menstruasjonskramper.

Risiko

Lupride depot kan bidra til utbruddet av osteoporose. Det er også mulig å utvikle en livstruende tilstand som kalles hypofysen apopleksi mens du tar Lupride, forårsaker en fare for permanent blindhet, ifølge Medical Center ved UCLA.

Advarsel

Lupride depot har giftige påvirker på fosterutvikling, noe som gjør det utrygt for bruk hos gravide kvinner. Pasienter med en historie med menstruasjonsblødning, osteoporose, bør lesjoner på ryggraden eller problemer med vannlating ikke ta Lupride.

Bivirkninger ved bruk av Metformin

Metformin er allment kjent som Glucophage eller Glucophage XR. Det er vanligvis brukes i behandling av type 2 diabetes, men det er også brukt for å behandle polycystisk ovariesyndrom.

Funksjon

Ved behandling av type 2 diabetes, er metformin foreskrevet for å støtte endringer i livsstil for å kontrollere glukosenivåer. I polycystisk ovariesyndrom, hjelper det å behandle tilstanden med forhøyede blod insulin nivåer.

Time Frame

Pasienter med type 2 diabetes bør oppleve positive effekter innen 4 uker. Hvis pasienten ikke reagerer på metformin, kan en lege legge til en annen medisinering.

Identifikasjon

De vanligste bivirkningene er knyttet til mage og tarm: kvalme, oppkast og diaré. Økt diaré oppstår vanligvis når store mengder karbohydrater er fortært i et enkelt måltid.

Betraktninger

En pasient som tar metformin bør diskutere bruk av andre medisiner fordi det er en mulighet for legemiddelinteraksjoner. I tillegg bør en pasient som tar metformin vurdere å begrense eller eliminere, drukket alkoholholdige drikker fordi det øker risikoen for mer alvorlige bivirkninger.

Advarsel

Laktacidose er en sjelden, men alvorlig bivirkning av metformin. Pasienter bør rapportere økt tretthet, alvorlige magesmerter og pusteproblemer, fordi de kan være tegn på denne bivirkningen.

Bivirkninger ved bruk av Rogaine

Rogaine er en vanlig Etterveksten behandling produsert for både menn og kvinner. Ifølge produsenten, McNeil-PPC, Inc., kan Rogaine regrow hår i opptil 85 prosent av mennene og 60 prosent av kvinner som bruker den. Rogaine kan føre til flere vanlige bivirkninger hos både menn og kvinner. I tillegg er det flere sjeldne, men alvorlige, bivirkninger som garanterer en tur til en lege.

Tørr hodebunn

Noen brukere kan oppleve en tørr hodebunn som kan klø eller flake mens du bruker Rogaine, ifølge produsenten. Denne bivirkning bør avta når behandlingen er fullført.

Hodebunnen Irritasjon

I noen tilfeller har produsenten bemerket hodebunnen irritasjon hos personer som bruker Rogaine. Hodebunnen irritasjon er mer vanlig hos menn som bruker Rogaine løsning i motsetning til Rogaine skum.

Hair uønskede ansikts

I sjeldne tilfeller kan noen menn og kvinner som bruker Rogaine oppleve økt vekst i ansiktshår, ifølge produsenten. Den uønsket ansiktshår forsvinner vanligvis en gang stopper behandlingen.

Vektøkning eller hovne føtter og hender

I svært sjeldne tilfeller kan Rogaine forårsake en plutselig vektøkning eller hevelse i hender og føtter. Produsenten anbefaler å stoppe Rogaine behandling umiddelbart og se en lege hvis dette skjer.

Brystsmerter

Brystsmerter er også en svært sjelden bivirkning av Rogaine, og som bivirkning nevnt ovenfor, anbefaler produsenten at behandlingen er avsluttet og se en lege hvis det skjer.

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil


Minoxidil, markedsført under merkenavnet Rogaine, er et stoff som brukes til å regrow hår. Den brukes av menn og kvinner som lider av arvelig håravfall. Minoxidil er testet i kliniske studier og godkjent av FDA.

Minoxidil, i form av menn Rogaine 5 prosent Skum, har vært tilgjengelig over-the-counter i USA siden 2006.

Om monoxidil

Minoxidil er påført på hodebunnen i form av væske eller skum. Hårvekst oppstår vanligvis etter flere måneders bruk, og fortsetter så lenge det er brukt. Selv om bivirkninger av monoxidil bruk er sjeldne, er det et antall mulige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av monoxodil er kløe og rødme i hodebunnen. Disse symptomene vanligvis avtar over tid. Noen kvinner rapporterer veksten av uønsket ansiktshår, som vanligvis forsvinner etter en person slutter å bruke monoxidil.

Mindre vanlige bivirkninger

Den mindre vanlige og potensielt farlige bivirkninger av monoxidil inkluderer acne på applikasjonsstedet, svie i hodebunnen, hevelse i ansiktet, rødlig hud, og økt hårtap. Personer som opplever noen av disse bivirkningene bør kontakte sin lege.

Sjeldne bivirkninger

Det en rekke sjeldne og potensielt farlige bivirkninger forbundet med monoxidil, inkludert tåkesyn eller andre endringer i syn, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, rask eller uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, hodepine, rask vektøkning, hovne hender, føtter eller lavere ben, og nummenhet i hender, føtter eller ansikt. Menn og kvinner som bruker monoxidil bør umiddelbart søke legehjelp når de opplever noen av disse bivirkningene.

Betraktninger

Dette er ikke en uttømmende liste over mulige bivirkninger av monoxidil. Personer som bruker monoxidil bør rådføre seg med lege regelmessig og søke legehjelp når de opplever bivirkninger.

Bivirkninger ved bruk av Premarin

Premarin er en reseptbelagte medisiner som inneholder østrogen som brukes til å lindre noen av de vanligste symptomene på overgangsalder, inkludert hetetokter og vaginal tørrhet. Den kan også brukes til å forebygge osteoporose eller, i noen tilfeller, å behandle lave østrogennivåer i bryst og prostata kreftpasienter. Avhengig av tilstanden til det å behandle, kan det tas oralt eller intravenøst. I noen tilfeller kan en applikator også brukes til å sette inn den medisinen inn i vagina. Premarin, som alle østrogen medikamenter, har vært knyttet til en økt sannsynlighet for å utvikle livmorkreft, men å ta et progestin sammen med det reduserer sjansen. Tar østrogen kan også øke sjansene for kreft i eggstokkene, demens, hjerneslag og alvorlige blodpropper i bena.

Bryst bivirkninger

Noen kvinner som tar Premarin kanskje merke mild brystsmerter eller ømhet mens du bruker medisiner. Dette er ingen grunn til bekymring. Imidlertid kan bryst klumper eller alvorlige brystsmerter indikere et problem, og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Vaginal bivirkninger

Mild spotting eller gjennombrudds vaginal blødning er en vanlig bivirkning av Premarin og trenger ikke å bli rapportert til en lege. Imidlertid kan andre vaginale symptomer, inkludert uvanlig vaginal lukt, utflod eller kløe og unormal vaginal blødning, indikerer en potensiell komplikasjon som trenger behandling. Rapportere disse alvorlige, men sjeldne effekter til en lege.

Gastrointestinale symptomer

Gass og mild kvalme og oppkast er kjente bivirkninger av Premarin, men indikerer ikke et potensielt problem. Flere alvorlige gastrointestinale bivirkninger er alvorlig kvalme og oppkast og alvorlige magesmerter eller smerter eller ømhet i øvre del av magen, og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre kjente bivirkninger av Premarin at enkelte brukere kan oppleve hodepine, håravfall og milde magekramper eller oppblåsthet. Ingen av disse er et tegn på en komplikasjon, men de bør rapporteres til lege dersom de blir belastende.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre alvorlige bivirkninger av Premarin som kan tyde på et problem omfatter hevelse, smerter eller ømhet i leggene, brystsmerter, tale eller visjon endringer, besvimelse, humørsvingninger, svimmelhet, hodepine, plutselig kortpustethet, gulsott, hevelser i hender og føtter og nummenhet eller svakhet i armer eller ben. Hvis noen av disse bivirkningene er erfarne mens du tar Premarin slutte å ta det og kontakte lege.

Bivirkninger ved bruk av Animal Pak

Kroppsbyggere har brukt Animal Pak i over 25 år for å forberede kroppen sin for de strenge kravene til vektløfting konkurranse, men det er ulemper og bivirkninger fra dette tillegget.

Dehydrering

Animal Pak er et multivitamin, men hvis du tar det uten å spise eller drikke mye vann, vil du bli dehydrert. Hvis urinen er mørk gul, må du drikke mer vann.

Oversweating

Den andre enden av spekteret er oversweating, som Animal Pak kan føre til, selv når du ikke trener.

Mageproblemer

Hvis du har mageproblemer, kan du være litt allergisk mot fisk eller skalldyr som brukes i multivitamin kombinasjon.

Fatigue

Noen idrettsutøvere har rapportert føler trøtthet etter å ikke bruke produktet hvis de har brukt det for en lengre periode.

Tap av følsomhet

Noen Animal Pak brukere har klaget over at de opplever et tap av følsomhet i ekstremitetene (hender og føtter), og noen ganger i sine armer og ben.

Tap av Focus

Brukere klager over at de føler et tap av fokus i tillegg til svimmelhet.

Kan det være bivirkninger ved bruk av Fentanyl?

Bivirkningene til reseptbelagte stoffet Fentany er mange. Det er klassifisert som et Schedule II Opioider substans og er indisert for bruk av moderat til alvorlig kronisk smerte. Det er anbefalt for bruk med pasienter som allerede har en opioid toleranse. Det må reguleres nøye og pasientene må overvåkes for bivirkninger.

Åndedretts

Fentanyl kan forårsake flere forskjellige respiratoriske bivirkninger. Det kan føre til nedsatt eller avbrutt pusting eller kortpustethet. Pasienten bør overvåkes nøye for disse problemene når den først tar stoffet.

Central Nervous System

Fentanyl kan forårsake sentralnervesystemet. Symptomer kan inkludere forvirring, tretthet, svimmelhet, hallusinasjoner, nervøsitet og søvnløshet.

Cardiovascular

Fentanyl kan forårsake bivirkninger relatert til hjerte- og karsystemet. Dette kan inkludere hypotensjon (lavt blodtrykk) og bradykardi (lav hjertefrekvens).

Gastrointestinal

Fentanyl kan føre til flere gastrointestinale bivirkninger. Magesmerter, forstoppelse, kvalme, oppkast, diaré og tap av matlyst kan oppleves mens du tar stoffet.

Tilleggseffekter Side

Fentanyl kan også føre til ytterligere bivirkninger, som depresjon, nedsatt libido, munntørrhet, kløe, svetting, urinretensjon, svakhet, overdrevet høyt humør og tretthet.

Betraktninger

Bivirkningene av fentanyl kan ikke være kjent for den enkelte pasient inntil medikamentet er administrert. Pasienter bør overvåkes nøye når du tar denne medisinen. Dersom plasteret form av stoffet blir brukt, bør det ikke være utsatt for varme på grunn av faren for frigjøring av medikamentet inn i systemet på en raskere hastighet enn foreskrevet. Dette kan føre til en høy risiko for svekket pust. Det kan være vanedannende, og dette bør diskuteres med legen som foreskriver medisinen.

Hva er bivirkningene ved å bruke en nattesøvn Aid?

Mange bruker en nattesøvn hjelpemiddel for i det minste en kort tidsperiode. De kan prøve over-the-counter sove hjelpemidler eller søke en resept-styrke sovne fra en lege. Andre personer kan prøve naturlig søvn hjelpemidler i et forsøk på å unngå muligheten for skadelige eller farlige bivirkninger. Mens de fleste mennesker er i stand til å bruke nattesøvn hjelpemidler effektivt og trygt, er det viktig å ta dem med forsiktighet og helst under medisinsk tilsyn.

Dagtid Grogginess

Selv om det ofte vanlig å føle noen grogginess ved første våkne opp, personer som bruker nattesøvn hjelpemidler rapporterer ofte følelsen groggy for timer eller hele dagen. De har også noen ganger rapporterer ikke følelsen uthvilt, selv etter å skaffe det normalt vil bli sett på som en tilstrekkelig mengde søvn. Dagtid grogginess gjør betjene maskiner eller kjøre bil potensielt farlig.

Avhengighet

Noen brukere av nattesøvn hjelpemidler bli avhengig av medisiner. Noen brukere kommer til å trenge mer og mer av medisiner for å sovne og til slutt ikke klarer å sovne på egenhånd. Andre brukere utvikle en mer generell rusmiddelavhengighet eller narkotikaavhengighet. Potensiell avhengighet er en grunn til at nattesøvn hjelpemiddel bruk bør overvåkes nøye, enten av brukeren selv eller av en medisinsk faglig.

Nevrologiske bivirkninger

Symptomer som mental forvirring og svimmelhet er noen ganger sett med bruk av nattesøvn hjelpemidler. Andre nervesystemet bivirkninger inkluderer kroppen stivhet, tunge og leppe protrusion og problemer med svelging. Disse symptomene ofte løse seg selv når stoffet er avviklet. Likevel bør du søke legehjelp umiddelbart bør slike symptomer oppstår.

Andre fysiske bivirkninger

Alvorlige allergiske reaksjoner er også rapportert med nattesøvn hjelpemiddel bruk. Andre bivirkninger er utslett, tørre øyne og tåkesyn, hevelse i ansiktet og urinretensjon. Noen fysiske symptomene er mer vanlig, mens andre er sjeldne. I tillegg har noen symptomer manifesterer seg mer alvorlig hos noen enn hos andre. Noen fysiske bivirkninger av å bruke nattesøvn hjelpemidler bør bringes til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig.

Søvnrelatert atferd

I sjeldne tilfeller, veldig bisarr atferd som gjør telefonsamtaler mens han sov, søvngjengeri, matlaging mens han sov og selv sove kjøring har blitt rapportert som et resultat av å ta nattesøvn hjelpemidler. Åpenbart er mange av disse problemene representere svært farlige bivirkninger. Selv en enkelt hendelse av søvn-relatert atferd forbundet med å ta nattesøvn hjelpemidler bør bringes til umiddelbar oppmerksomhet av en medisinsk faglig.

Enkle måter å lindre kronisk forstoppelse ved å bruke Magnesium

Det er ulike årsaker til forstoppelse, og det er ulike måter å behandle den. En av de mest populære behandlinger øker inntaket av mineralet magnesium. Du kan øke dette inntaket ved å spise magnesium-rik mat eller ved å bruke magnesium citrate som et avføringsmiddel. Magnesium citrate er tilgjengelig på de fleste apoteker.

Magnesium Citrate

For rask forstoppelse lettelse, kan magnesium citrate være svaret. Magnesium-citrat er en vanlig avføringsmiddel og benyttes for å tømme tarmene før en operasjon eller kolonoskopi. Sjekk med legen din hvis du har noen betingelser eller allergier, eller du tar andre kosttilskudd eller reseptbelagte medisiner.

Timing

Du bør ha avføring fra 30 minutter til seks timer etter å ha tatt en magnesium citrate løsning. Hvis du fremdeles er forstoppet eller har bivirkninger etter seks timer, bør du kontakte legen din.
Ikke ta magnesium citrate for mer enn en uke med mindre legen din forteller deg. For langsiktige fordeler, spesielt hvis du har kronisk forstoppelse, innlemme mer magnesium i kosten.

Magnesium finnes naturlig

Magnesium finnes i mange matvarer. For å øke magnesium i kosten, spise mer grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Spise flere porsjoner med magnesium-rik mat daglig, som beløpet i en enkelt mat er vanligvis liten.

Fordelene ved å bruke Minoxidil

Fordelene ved å bruke Minoxidil


Minoxidil er et nitrogenoksid forbindelsen først utviklet i 1980-årene som en oral farmasøytisk å kontrollere blodtrykket, på grunn av dens evne til å utvide blodårene. En gang i bruk, den uvanlig bivirkning av hårvekst dukket opp; så forskerne foretok forsøk for å reformulere produktet å markedsføre det som et hår vekst behandling. Tilgjengelig i dag under merkenavnet Rogaine, så vel som i generiske former, er en minoksidil topisk lotion påføres hodet to ganger om dagen, er utformet for å stimulere hårvekst i områder av mønsteret skallethet eller hårtap, hår i henhold til Doc.

Effektivitet

Minoxidil har vært vist i kliniske studier med både menn og kvinner til å være effektive for å redusere mønster Hårtap samt fremme ny hårvekst ved bruk som beskrevet, ifølge Minoxidil Håravfall Solutions. Mens virkningsmekanismen er dårlig forstått, er det tenkt at minoxidil virker ved å stimulere blodårene i hårsekken regionen, redusere svinn. I tillegg er minoksidil antas å holde håret i den voksende fase i lengre perioder av gangen. Minoxidil er en av bare to FDA godkjente hår vekst produkter som er på markedet.

Sikkerhet

Minoxidil har vist seg å være trygge når de brukes som anvist. Det er få bivirkninger, og de som er listet er mindre slik som irritasjon i hodebunnen, ifølge Minoxidil Håravfall Solutions. Den blodtrykkssenkende egenskaper Minoxidil er ikke observert hos pasienter som bruker den aktuelle lotion. I tillegg er minoxidil ikke kjent for å påvirke noen hormoner eller andre medikamenter. Denne egenskapen gjør det mulig for bruk i behandling av sykdommer slik som alopecia areata, hvor pasientene er generelt tar andre medikamenter i tillegg. Denne sikkerhetsprofilen gjør det mulig for vanlig praksis av leger forskrivning Minoxidil lotion til pasienter for å stimulere hårvekst følgende operasjoner som krever områder av hodet for å bli barbert.

Tilgjengelighet

Minoxidil er tilgjengelig i en rekke styrker; de 2 og 5 prosent løsninger, som selges som Rogaine og ekstra styrke Rogaine, er allment tilgjengelig i USA uten resept. Høyere styrker er tilgjengelig på resept bare, og blir vanligvis brukt til å behandle lidelser som forårsaker hårtap, for eksempel autoimmune sykdommer alopecia areata. I tillegg til å være allment tilgjengelig, er minoxidil også relativt billig å bruke i henhold til Hair Doc.

Risiko ved å bruke Albuterol

Albuterolsulfat er et generisk legemiddel kjent som en bronkodilatator. Ved innånding, slapper albuterol luftveiene og gjør det lettere for deg å puste. Leger foreskrive albuterol å lindre hoste, piping og tetthet i brystet hos pasienter med astma, kronisk bronkitt, emfysem og andre lungesykdommer. Til tross for sin effektivitet i behandling av symptomene på disse respiratoriske forstyrrelser, albuterol utgjør en risiko for bivirkninger.

Paradoksal Bronkospasmer

Albuterol utgjør en risiko for en tilstand som kalles paradoksal bronkospasme, og som får luftveiene til å bli trangere eller innsnevre framfor å ekspandere, melder det amerikanske National Library of Medicine. Tilstanden rammer om lag 11 til 13 prosent av pasientene og er mest vanlig når du starter en ny beholder med medisinering. Symptomer på paradoksal bronkospasme inkluderer tungpustethet, hoste eller kortpustethet umiddelbart etter bruk av albuterol. Paradoksal bronkospasme kan bli livstruende og krever akutt medisinsk behandling, advarer Mayo Clinic.

Cardiovascular

Albuterol forårsaker kardiovaskulære bivirkninger hos enkelte pasienter, de vanligste er angina eller brystsmerter, som rammer så mange som 1,7 prosent av brukerne. Sjelden, pasienter utvikler alvorlige økninger i puls eller blodtrykk, og stoffet må opphøre. På grunn av sine kardiovaskulære bivirkninger, leger bruker forsiktighet ved forskrivning stoffet for pasienter med hjertesvikt, arytmi eller hypertensjon.

Overfølsomhet

Selv om sjeldne, noen pasienter opplever alvorlige allergiske reaksjoner umiddelbart etter å ha tatt albuterol, ifølge US National Library of Medicine. Allergi mot stoffet har potensial til å forårsake hud elveblest, hevelse i øyne, lepper eller svelg. Hvis du utvikler disse bivirkningene fra albuterol, slutte å ta det og søke akutt legehjelp, foreslår Mayo Clinic.

Infeksjoner og sykdom

Så mange som 4,3 prosent av pasienter som tar albuterol erfaring ørebetennelser. Kaldt og influensa symptomer er også vanlig og kan påvirke opptil 4 prosent av brukerne. Sjeldnere, pasientene utvikle hudinfeksjoner, bronkitt eller feber mens du tar stoffet.

Gastrointestinal

Den vanligste gastrointestinal bivirkning av albuterol er kvalme, som forekommer i så mange som 1,7 prosent av pasientene, ifølge US National Library of Medicine. Andre bivirkninger er gagging, en dårlig smak i munnen, diaré og endringer i appetitt.

Nevrologisk

Noen pasienter som tar albuterol rapporten opplever hodepine, noe som gjør dette den vanligste nevrologiske bivirkninger av stoffet. Andre mindre bivirkninger kan også forekomme som søvnløshet, svimmelhet eller skjelving. Sjelden, pasienter tar stoffet utvikle hallusinasjoner, angst, forvirring, rastløshet og beslag.

Urin

Selv uvanlig, kan albuterol irritere urinveiene og forårsake bivirkninger som urin haster, problemer med vannlating, smerter eller begrave ved vannlating og tilstedeværelse av blod i urinen. Hvis du opplever noen av disse symptomene, varsle lege.

Hypokalemi

Selv om sjeldne, utgjør albuterol en risiko for hypokalemi, en alvorlig nedgang i kaliumnivået i blodet. Tilstanden er livstruende uten behandling. Symptomer på hypokalemi inkluderer redusert vannlating, munntørrhet, økt tørste, uregelmessig hjerterytme, tap av matlyst, humørsvingninger, muskelsmerter eller muskelkramper, nummenhet eller prikking i ekstremiteter eller lepper og svakhet.

Hva er noen av de farene ved å bruke steroider?

Steroider er en klasse av farmasøytiske hormoner relatert til eller avledet fra testosteron. De brukes til å behandle en rekke medisinske tilstander, og idrettsutøvere bruker dem ulovlig å forbedre ytelsen. Steroider er ikke indisert for bruk hos pasienter som lider av visse medisinske tilstander, og steroider kan føre til en rekke uønskede bivirkninger, inkludert død.

Identifikasjon

Steroider er en klasse av farmasøytiske hormoner relatert til eller avledet fra naturlig forekommende hormonet testosteron. Hos mennesker fremmer naturlig testosteron en økning i skjelettmuskelmasse, forbedrer bentetthet, produserer sperm (i testiklene) og utvikler sekundære mannlige kjønnskarakteristika i puberteten. Noen steroider også stimulerer produksjonen av røde blodceller og øke appetitten. Syntetiske steroider er preget av sin anabole (muskel, bein og vev bygningen) eller androgene (masculinizing) effekter og mange utstillings begge typer effekt i varierende grad.

Steroider har en rekke medisinske anvendelser i behandling av tilstander som inkluderer anemi, osteoporose, hypogonadisme (testosteron-mangel), brystkreft og sykdommer som forårsaker muskelsvinn (slik som Lou Gehrigs og AIDS). I hormonbehandling, leger bruker syntetisk testosteron for å forbedre livskvaliteten hos menn når de blir eldre, og steroider brukes ulovlig av idrettsutøvere og kroppsbyggere som ønsker å øke styrke, bygge muskelmasse, gjenopprette fra harde treningsperioder og forbedre utholdenhet.

Kontra

Pasienter bør konsultere lege før du bruker steroider hvis de lider av pre-eksisterende hjertesykdom, prostatakreft, brystkreft, hyperkalsemi (økt kalsiumnivå i blodet) eller nyresykdom.

Steroider kan påvirke effekten av blodfortynnende og antikoagulantia, og pasienter som tar disse legemidlene bør diskutere bruke steroider med sin lege. Også, som noen steroider kan endre blodsukkernivået, kan diabetikere må justere sin insulindosen.

Visse steroider (inkludert testosteron, stanozolol og nandrolon) er klassifisert som graviditet kategori X, noe som betyr at de forårsake misdannelser hos fostre og bør ikke tas av gravide kvinner.

Levertoksisitet

Steroider kan forårsake alvorlig skade på leveren. Deres bruk kan resultere i en potensielt dødelig tilstand som kalles peliosis hepatitt, der blodfylte cyster dannes i lever eller milt. Steroider kan også endre lever nivåer.

Visse steroider er modifisert ved en prosess som kalles 17-alfa alkalisering (festingen av en alkylgruppe), noe som gjør det vanskelig for leveren for å bryte dem ned, og dermed gjør stoffets virkning varer lenger. Men, dette setter enorm belastning på leveren og nyrene.

Sirkulasjonssystemet

Steroider kan øke kolesterolnivået, og steroider (som Boldenone og Winstrol) kan øke antall røde blodceller til et farlig nivå, som kan føre til hjerneslag, hypertensjon og / eller hjertesvikt. Brukere har også opplevd arteriosklerose og åreforkalkning, tilstander som kan føre til hjertestans og hjerneslag.

Andre fysiologiske bivirkninger

Under normale forhold, motstand-trening og mosjon gir inkrementelle gevinster over tid, og en muskel er bindevev kan justeres til denne langsomme utviklingen. Idrettsutøvere som bruker steroider opplever ofte rask styrke og muskel gevinster, og dette akselerert vekst kan sette strekk belastning på leddbånd og sener som resulterer i skader.

Steroider kan føre til en rekke allergiske reaksjoner, inkludert muskelkramper, hodepine, kvalme, oppkast, feber, diaré, magesmerter og gulsott (gul hud). Visse steroider (inkludert testosteron) kan føre til at kroppen til å beholde overflødig vann, noe som kan skade nyrene.

Fordi steroider kan føre til tidlig stenging av en beinvekstplater, kan steroider i ungdomsårene føre til feilaktig utvikling og kortvoksthet. Ifølge Dr. Gary Wadler av New York University School of Medicine, "Når disse vekstplater er stengt, kan de ikke åpne, så ungdom som tar for mange steroider kan den bli kortere enn de burde ha vært."

Psykologisk Bivirkninger

Bruk av steroider kan føre til uheldige psykologiske effekter som inkluderer tanker om selvmord, moodiness, irritabilitet, depresjon, paranoia og aggresjon (såkalt "roid raseri"), og brukere kan bli psykisk avhengig av narkotika og erfaring trekke symptomer når de forsøker å slutte å bruke dem.

Seksuell dysfunksjon

Visse steroider føre til utvikling eller forbedring av maskuline effekter, inkludert en dypere stemme, kviser, fet hud, overdreven ansikts-og kroppshår, og hann-mønster baldness.

Steroider utøve disse androgene effekten mer fremtredende hos kvinner, og kan også føre til endringer i libido, endret menstruasjonssyklusen og en forstørret klitoris, som kan være irreversible.

Noen steroider (spesielt testosteron) gjennomgå en naturlig konvertering kalles aromatization, som konverterer dem til østrogen. I menn, kan denne prosessen føre til impotens, erektil dysfunksjon og gynecomastia (utvikling av mannlige bryster) hos menn, noe som kan kreve kirurgi for å korrigere. Mens du tar steroider, kan menn også lider av testiklene atrofi, lav sædkvalitet, og en forstørret prostata, noe som kan gjøre urinering vanskelig og forverre tidligere prostata forhold (inkludert prostatakreft).

Risikoen ved bruk av kontaktlinser

For alle som ikke kan bære på seg briller uansett grunn, kontaktlinser er en velsignelse. Når kontaktene er slitt som anvist, kan kontaktlinsebrukere være symptomfrie, så lenge de har synsundersøkelser på jevnlig basis. Enten folk velger kontaktlinser for kosmetisk, atletisk eller helsemessige årsaker, bør noen risiko vurderes.

Betraktninger

Noen mennesker bør ikke bruke kontaktlinser. De som lider av gjentatte øyeinfeksjoner, de som har akutte allergier, de som lider av tørre øyne og de som arbeider i et miljø som er støvete, modig, sand og skitne bør ikke bære kontakter. Hvis en person ikke er i stand til å plassere, fjerning, rengjøring og omsorg for kontaktlinser, bør han ikke ha dem.

Infeksjoner

Iført kontaktlinser setter brukeren i fare for øyeinfeksjoner. Øyeirritasjoner og infeksjoner vil vises i rødt, smertefulle øyne. Det kan være hevelse, smerter og tåkesyn. Dreven rive kan forekomme. Konsultere legen din så snart som mulig dersom du opplever noen av disse symptomene.

Hornhinnen Sår

Noen ganger sår på hornhinnen eller hornhinne skrubbsår kan oppstå i de som bærer kontakter. Dette skjer når øynene avvise linser og / eller har en allergi mot dem. Fjern umiddelbart og kontakte legen din.

Pink Eye

Rosa øye kan komme av bruk av kontaktlinser. Siden rosa øye, et virus, er contangious, bør alle passe på å rydde opp infeksjonen, og for å ikke smitte andre.

Vision endringer

Merk eventuelle visjon endringer ved bruk av kontaktlinser. Kontaktlinser sitte direkte på øyet og kan endre syn, noe som krever en endret kontaktlinse resept.

Funksjon

Kontaktlinser har blitt tryggere og lettere tilgjengelig gjennom årene. Når slitt og riktig rengjort, er de ekstremt trygge. Eventuelle bivirkninger garanterer et besøk hos øyelegen.

Risikoer og fordeler ved å bruke reseptbelagte sove medisiner

Under stressende tider, mange mennesker har problemer med å få sove og bor sover. Fordi problemet er så vanlig, har farmasøytiske selskaper utviklet en rekke reseptbelagte medisiner som hjelper med søvnproblemer. Disse medikamentene har ulike fordeler og risikoer, og mange kan tas bare for en kort tid. Pasienter bør konsultere tett med leger ved bruk og uttak fra disse medikamentene.

Ambien og Ambien CR

Ambien (zolpidem) er et tungt annonsert reseptbelagte medisiner som brukes primært for å hjelpe folk med søvnløshet, men brukes også for hjerneskade og koma pasienter. Ambien fordel er at det virker raskt, å sette deg til å sove innen 15 minutter, og den har en kort halveringstid, forlater systemet innen to til tre timer.

Noen mennesker rapportert ikke å kunne bo i søvn, men, og det franske selskapet som utviklet medisiner, Sanofi-Aventis, kom ut med en kontrollert-release versjon, Ambien CR, for å sikre lengre levetid søvn ganger. I 2007, Food and Drug Administration godkjent 13 generiske versjoner av Ambien.

Ambien har en lang liste over bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige og til og med livstruende. De inkluderer hallusinasjoner, vrangforestillinger, dårlig koordinasjon, svekket dømmekraft, impulsivitet, uhemmet utadvendthet, økt appetitt, økt libido, rebound insomnia og kortsiktig hukommelsestap. Den hukommelsestap kan føre til at pasienter glemmer de har tatt en pille og ta en annen. Anekdotiske bevis for søvngjengeri, søvn-kjøring og andre automatiske atferd har blitt rapportert. Ambien kan også bli vanedannende, så bruk er vanligvis begrenset til to uker. FDA har godkjent en muntlig spray av Ambien er aktiv ingrediens for bruk som en resept sovne.

Lunesta

Lunesta (eszopiclone) er et beroligende hypnotiske medisiner utviklet av Sepracor og introdusert i USA i 2005. Det er effektivt i å hjelpe pasientene til å falle sove raskt, men kan bare brukes for en til to uker. Lunesta er utpekt som et Schedule IV stoff som kan forårsake avhengighet og har blitt koblet med økt risiko for depresjon og selvmord. Abstinenssymptomer kan oppstå, for eksempel angst, magekramper, svette, skjelving og kramper. Bivirkninger inkluderer angst, hallusinasjoner, agitasjon, aggressiv atferd, forvirring og selvmordstanker. Andre bivirkninger er en bitter eller metallisk smak i munnen, svimmelhet, forkjølelseslignende symptomer, halsbrann, hodepine, tretthet, utslett, kløe, nedsatt libido og urolig mage.

Halcion

Halcion (triazolam) er et benzodiazepin derivat stoff som brukes til å behandle søvnløshet. Det gjør at pasienter til å sovne raskt, men kan ikke være nyttig for de som har problemer med å sove på grunn av sin korte halveringstid --- betyr sin evne til raskt å la systemet. Halcion har også hukommelsestap, antikonvulsiv og muskelavslappende effekter. Det bør bare brukes på en kortsiktig eller tilfeldig basis.

Halcion kan produsere narkotikaavhengighet. Bare den minste dosen nødvendig bør brukes, og bare for et kortest mulig tid. Halcion bivirkninger inkluderer hukommelsestap, forvirring, søvnighet, en bakrus følelse, nedsatt kognitiv funksjon, dårlig koordinasjon og forvirring. Abstinenssymptomer kan oppstå etter avsluttet bruk.

Risikoen ved bruk av en annen persons Nail Clipper

Risikoen ved bruk av en annen persons Nail Clipper


Dele personlig hygiene utstyr bør unngås når det er mulig, og dette inkluderer spiker clippers. Det kan virke ufarlig, men det er flere forhold som påvirker negler som potensielt kan spres gjennom felles bruk av spiker clippers. Det tar bare et lite kutt eller riper å gjøre kroppen mer utsatt for oppføring av en infeksjon, og dette kan lett oppstå ved bruk av spiker clippers.

Soppinfeksjoner

Idrettsutøvere Foot er en vanlig soppinfeksjon som vanligvis påvirker området mellom tærne med symptomer på rødhet, sprekker og kløe. Onychomycosis er en annen soppinfeksjon som spesifikt påvirker tåneglene og forårsaker fortykkelse og misfarging av neglen. Bruk dine egne rene spiker clippers, alltid.

Bakterielle infeksjoner

Paronychia er en infeksjon av spiker fold (der neglen møter huden av finger eller tå), som forårsaker rødhet og hevelse og i noen tilfeller, blemmer. Paronyki kan være en akutt bakteriell infeksjon som raskt forsvinner opp med bruk av antibiotika, eller det kan være kronisk og gå videre for å påvirke spikeren selv. Denne infeksjonen kan overføres via urene spiker redskaper; spesielt, neglesaks.

Virusinfeksjoner

Hepatitt er en virus som forårsaker betennelse i leveren. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler ikke dele negleklipper som en av de forebyggende tiltak mot spredning Hepatitt C, spesielt.

En mer vanlig tilstand forårsaket av humant papillomavirus (HPV) er utviklingen av vortene, som forekommer oftest på hender og føtter. Vorter kan også utvikle seg på fingrene, i nærheten av spiker.

Skjønnhetssalonger

Når du låner en negleklipper fra en venn er det et element av tillit involvert fordi du kjenner som har brukt det før deg. Sammenlign dette med å ha en manikyr i en skjønnhetssalong når det samme utstyret brukes på hundrevis av forskjellige personer i løpet av et år. For å unngå eventuelle infeksjoner passerer mellom klienter, må en profesjonell etablering sterilisere utstyr. Konstatere at salongen din gjør nettopp det.

Fordelene ved å bruke gel elektroforese

Fordelene ved å bruke gel elektroforese


Gel elektroforese er en prosess for å separere stammer av DNA ved å presse den gjennom en gel plassert i en oppvarmet (og dekket) tabellen. Den porøse av gelen medfører større fragmenter for å separere først mens mindre fragmenter fortsetter gjennom gelen. Siden den første eksperimentell bruk i 1930-årene, har gelelektroforese blitt raffinert ved bruk av forskjellige typer av gel. Fra og med sukrose og deretter stivelse gels, DNA separasjon i elektroforese kraftig økt med moderne bruk av agarose og acrylaminde gels. Med utviklingen av kapillær elektroforese, har visse fordeler og ulemper blitt klart for begge metodene.

Agarose Gel

Agarosegel enkelt helles til bruk, og prøvene kan lett utvinnes. Gelen er også sterkt modifiserbare for å øke avstanden mellom store og små DNA-molekyler. Ettersom den er laget av et sukker som finnes i sjøtang, er agarose billigere enn alternativer og en sikrere gel produkt for anvendelse i elektroforese.

Akrylamidgel

Som agarose, er lett å modifisere akrylamid. Med en høyere belastningskapasitet, kan det kjøres flere prøver på samme. Den viktigste fordelen er at i løpet av agarose akrylamid har mindre porer, noe som gjør det bedre egnet for separering av mindre DNA-molekyler som agarosegel ikke ville være i stand til å separere. Imidlertid er boblende et større problem for akrylamid, og siden akrylamid er et neurotoksin, kan det være meget farlig å arbeide med.

Kapillærelektroforese

Fordi varmen oppløses raskt i polymeren, tar kapillær elektroforese mindre tid enn geler; minutter i forhold til timer. I tillegg, siden resultatene er overvåkes elektronisk hele prosessen kan automatiseres. Imidlertid kan kapillær elektroforese ikke kjøres så mange prøver samtidig som geler, og maskinene (priset på over $ 100.000 pr enhet) og reagenser koster vesentlig mer enn den gel metode for separering, slik at de fleste laboratorier ikke har tilgang til teknologien.