Digidexo.com

celluliteinnpakning hjemme

Hvordan sjekke drikkevannet hjemme for Elements

Hvordan sjekke drikkevannet hjemme for Elements


Flertallet av USA innbyggerne bruker vann fra et offentlig system som utsteder årlige rapporter om sin generelle vannkvalitet og eventuelle kjente forurensninger. Dessverre, kan disse utbredte testene bare gi en stor-bilde indikasjon på vannkvaliteten. Ifølge United States Environmental Protection Agency, hvis din vannkilde er privat eller du har lagt merke til noen av en håndfull av miljøgifter-indikative symptomer, kanskje på et bestemt kran i huset ditt, bør du gjennomføre hjemmetester for å samle inn data på egen hånd for å sikre optimal smak og helse av ditt drikkevann.

Hvordan sjekke drikkevannet hjemme for Elements

Test en gang i året for totalt oppløste faste stoffer - som kan inkludere nitrater og kalsium - og hvis din godt er ny eller dine rør, pumper eller foringsrør er nye eller nylig reparert. Utfør nitrat-spesifikke tester i de første månedene av en graviditet av en beboer og før bringe nyfødte hjem. Sjekk hvert tredje år for sulfater, klorid, mangan og jern. Holde oversikt over dine test datoer. Test mer enn en gang i året, etter behov, hvis sykdommer oppstår.

Cater testene til din husholdning symptomer. Utfør bly tester hvis VVS inneholder bly. Test for natrium hvis vannet har en salt smak eller dine lokale veier har vært altfor saltet. Sjekk for radon i vann hvis det har blitt rapportert i samfunnet er luft. Se etter spor av mangan og jern hvis du bruker et kalkfilter hjemme. Spar penger ved å utføre spesifikke tester som er nødvendig.

Kontakt en state-sertifisert vann testing laboratorium for å gjennomføre testen for de mest nøyaktige resultater. Disse testene kan utføres i hjemmet og analysert på stedet eller levert til laboratoriet via mail. Samle prøven som beskrevet i den medfølgende beholderen og følg alle instruksjonene gitt av lab om bevaring. Tilbake prøven til laboratoriet ved hjelp av ekspresslevering, om nødvendig, for å sikre rettidig behandling; resultatene kan bli påvirket hvis for mye tid passerer mellom prøvetaking og behandling.

Kjøp en vann testing kit for hjemmebruk. Velg mellom FLERE og engangssett, som varierer i pris. Se etter hjemme testing kits på apotek, jernvareforretninger, hjemmesentraler eller noen generell butikk. Samle en prøve som anvist i henhold til pakken instruksjoner. Dypp strimlene i din samlet prøve eller følge de vedlagte instruksjonene om testprosedyrer.

Hint

 • Utfør vannkvalitet tester i løpet av våren eller sommeren. Test etter en periode med regn for best resultat.
 • Be om hjelp når tyde resultatene av hjemme vann tester.

Hvordan Juster Neck hjemme

Hvordan Juster Neck hjemme


Den menneskelige hode veier hvor som helst mellom 10 til 14 pounds. Siden halsen er ansvarlig for å holde hodet opp, er det viktig å holde den på linje. En feiljustert hals vil føre til uønsket vekt og spenning på nakke muskler, forårsaker ekstrem smerte i noen tilfeller. Hvis du ønsker å justere halsen hjemme og unngå en tur til kiropraktor, er det et par ting å huske på.

Hvordan Juster Neck hjemme

Juster nakken ved å bringe foran på brystkassen opp. Dette vil bringe hodet tilbake over skuldrene til riktig posisjon.

Kjøp en pute som justerer halsen mens du sover. Mange mennesker lå på nakken deres feil vei på grunn av deres pute; eller de ser på TV før du sovner. Halsen pute er designet for baksiden og siden sove.

Utfør en enkel yoga teknikk ved skrivebordet, hvis du er tom for tid. Rett halsen over skuldrene mens du sitter i en stol. Pust inn, og mens du puster ut, ta med øret ned til skulderen din. Puster inn og ut flere ganger, før du gjentar strekningen med motsatt øret og skulderen.

Legg deg ned på gulvet og utføre haken tucks, til hjelp i justeringen av nakken din. Plasser et sammenrullet håndkle under halsen. Bøy knærne og holde armene langs siden. Senk haken mot brystet og hold den der mens du teller til fem. Slipp strekningen og gjenta ti ganger.

Delta på et pilates eller yoga klasse, eller be en instruktør for en-til-en personlig trening. Du kan enkelt finne en instruktør ved hjelp av en yoga søkesiden.

Hvordan lage en hjemme-graviditetstest

Hvordan lage en hjemme-graviditetstest


Kvinner hadde måter å diagnostisere graviditet før hjemmegraviditetstester ble oppfunnet. (Tror du din bestemor og hennes venner var overfylte med tålmodighet?) Men i gamle dager, noe som gjør en hjemme-graviditetstest var litt mer komplisert.

Hvordan lage en hjemme-graviditetstest

•  Ta råd gitt på et gammelt egyptisk hieroglyfiske bla og urinere på hvete og bygg frø i flere dager. Hvis de vokser, er testen positiv. Moderne forskere har teoretisert at hormoner som østrogen kan gjøre frøene spire raskere, og i uformelle tester, forutsatt at det en nøyaktig diagnose 70 prosent av tiden. Egypterne fortsatte med å si at dersom bygg vokste, ville barnet bli en gutt, og hvis hveten vokste, ville det være en jente.

Sprøyt urinen til en kanin. Hvis kaninen dør, kan du være sikker på at den menneskelige graviditetshormonet HCG, er til stede.

Sprøyt urinen til en afrikansk klorte frosken. Angivelig, i løpet av timer for å bli injisert med urinen til en gravid kvinne, vil disse frosker legge egg. Froskene er giftige, skjønt, så vær forsiktig.

Sprøyt urinen til en mannlig rotte eller mus. I løpet av de neste dagene, vil hans gonader hovne opp hvis du er gravid.

Hint

 • Disse ideene er ikke lege. Planned Parenthood tilbyr gratis graviditetstester, og selv dollar butikker selger graviditetstester som kommer til å være mer pålitelig (og billigere) enn disse metodene.

Hvor nøyaktig er hjemme graviditetstester?

Hvor nøyaktig er hjemme graviditetstester?


Hjem graviditetstester aktivere en kvinne å finne ut i personvernet sitt eget hjem hvis hennes familie skal utvide. Det er ikke lenger behov for å vente på en legetime for å bekrefte en graviditet. Graviditetstester er enkle å bruke, relativt billig og allment tilgjengelig på en rekke utsalgssteder. Den type test anvendes, når prøven er tatt og evne til nøyaktig å lese resultatene kan påvirke nøyaktigheten av en graviditetstest.

Fakta

Hjem graviditetstester analysere urinen for tilstedeværelsen av hormonet hCG (humant chorion gonadotropin). Dette hormonet er løslatt kort tid etter at det befruktede egget bygger inn i livmorslimhinnen. Mengden av hormon frigjort øker raskt i de følgende uker.

Mens mange tester skryter av at resultatene kan være nøyaktig så snart tre til fem dager før den tapte tid, for de mest nøyaktige resultater, har test etter at du har gått glipp av mensen. Som HCG hormon økninger i kroppen hver dag, nøyaktigheten av testen øker.

Typer

Den vanligste typen av graviditetstest er lengden av en gjennomsnittlig termometer. Testen fungerer ved å holde prøven i strømmen av urin, eller ved neddykking av prøve i en ren beholder av urin i fem til ti sekunder. Les alltid bruksanvisningen for graviditetstest hjemme fordi instruksjoner kan variere noe av produsenten.

En mindre vanlig graviditetstest krever blande urinen med et pulver eller flytende løsning. Dersom urinen fører til løsningen for å endre farge, angir den et positivt resultat.

Funksjoner

Hjem graviditetstester på markedet i dag er relativt like i måten testen er gjennomført. Imidlertid kan merker har forskjellige følsomhetsnivåer i erkjenner HCG hormonet tilstedeværelse innen urinstrålen. Den lavere sensitivitetsnivå, jo mer sannsynlig er det for å få en nøyaktig tidlig resultat.

Lesningen i resultatvinduet graviditetstester kan variere mye mellom produsentene. Noen tester indikerer en positiv eller negativt fortegn, noen linjer, noen endrer farger og noen av de nyere digitale tester lese gravid eller ikke gravid. Selv en svak positiv indikerer en positiv test. Følg instruksjonene på boksen å nøyaktig lese din spesielle test.

Betraktninger

US Department of Health and Human Services sier, "mange hjem graviditetstester (HPTs) hevder å være 99 prosent nøyaktig på den første dagen av den tapte tid. Men forskning tyder på at de fleste HPTs ikke alltid flekk graviditet så tidlig."

Det er viktig å lese instruksjonene for testen. Noen tester krever bare ett minutt å vise resultater, mens andre kan ta så mye som fem minutter. Hvis testen blir lest for tidlig eller du venter for lenge, kan resultatet bli skjevt.

Morgenurin er det beste å bruke for nøyaktige resultater. HCG hormonet er mer sannsynlig å være konsentrert i dette urin og testen har best sjanse til å oppdage hormonet.

Misforståelse

Et negativt resultat indikerer ikke nødvendigvis at du ikke er gravid. Du kan teste for tidlig å gi et nøyaktig resultat. Hvis mensen ikke har startet innen en uke etter et negativt resultat, bør du teste på nytt.

Ifølge Mayo Clinic, kan et falskt positivt resultat om det er blod eller protein i urinen. Visse over-the-counter og reseptbelagte legemidler, som for eksempel diuretika, også kan føre til en falsk positiv.

Hvis du er usikker på resultatet, kan du teste på nytt eller be om en blodprøve administrert ved legens kontor. Den blodprøve nøyaktig diagnoser graviditet tidligere enn de fleste urinprøver.

Typer av hjemme graviditet tester

Typer av hjemme graviditet tester


Over-the-counter graviditetstester tilby kvinner privatliv og fleksibilitet for å finne ut om de er gravide eller ikke i sitt eget hjem. Priset mellom $ 7 og $ 20, testene tar bare noen få minutter til å produsere resultater som er 99 prosent nøyaktig, ifølge de fleste graviditetstest produsenter.

Funksjon

Over-the-counter graviditetstester er tilgjengelig på stoff butikker, masseforhandlere, apotek og dagligvarebutikker over hele landet. Alle hjem graviditetstester oppdage hormonet humant choriongonadotropin (HCG) i urinen. Når et egg blir befruktet av sperm, og reiser gjennom egglederen, fester det til slimhinnen i livmoren, og på den tiden, begynner kroppen å produsere HCG.

Typer

Hjem graviditetstester faller inn i to hovedkategorier: tidlig deteksjon urinprøver, og standard urinprøver for kvinner som allerede har gått glipp av sin periode. All urin graviditetstester er like og krever kvinnen til å plassere enden av testmålestaven inn i urinstrømmen i fem til ti sekunder. Etter et tidsrom på ikke mer enn fem minutter, vil resultatene av testen vises ved enten en fargeendring, et symbol, eller ordene "gravid" eller "ikke gravid."

Time Frame

Hormonet HCG kan vanligvis påvises 10 dager etter unnfangelsen. For de mest nøyaktige resultatene fra en standard graviditetstest, bør en kvinne vente fem til 10 dager etter manglende mensen. Når du tar en tidlig diagnose test, kan resultatene vises så tidlig som 14 dager etter mulig befruktning dato fordi disse testene er mer sensitive for HCG.

Betraktninger

Hjem graviditetstester noen ganger gi falske negative resultater. Hvis testen er tatt for tidlig, tatt feil, eller hvis du ikke lese resultatene innenfor den angitte tidsperioden, så resultatet kan slå opp negativ selv om du er virkelig gravid. Følge nøye instruksjonene og vente til du glipp av en periode reduserer sjansene for et falskt negativt resultat. Også noen tester anbefaler å ta en ny test for å verifisere resultatet uansett.

Misforståelse

For å få mest nøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme, mange kvinner tror de bør øke sitt forbruk av væske før du tar urinprøve. I virkeligheten, drikker store mengder væske før du tar en graviditetstest kan fortynne HCG nivåer og øke sjansen for en falsk negativ. For de mest nøyaktige resultatene fra en hjemme-graviditetstest, skal en kvinne ta testen når hun våkner opp og bruke hennes første morgenurin siden dette er når HCG nivåene er høyest.

Hvordan behandle Isjias hjemme

Isjias, gjennom årene, har blitt generalisert som nervesmerter som kommer rundt den lave ryggen eller baken med henvisning smerter nedover beinet. Smertene kommer fra isjiasnerven blir irritert eller klemmes av de omkringliggende musklene, hovedsakelig, piriformis. Andre sciatic problemer kan være et resultat av spinal lidelser så som spinal komprimering forårsaker irritasjon med hoftenervene. Behandlinger kan utføres hjemme for å lindre smerten.

Trigger Point Therapy

Triggerpunkt terapi aktiverer og assuages ​​konkurranse flekker på baken, slippe stramme musklene rundt isjiasnerven. En tennisball og en vegg er nødvendig. For å utføre dette, plasserer ballen mellom triggerpunkter, eller de mest ømme punkter, og veggen og forsiktig flytte kroppen fra side til side, opp og ned, for å få en gjennomtrengende press massasje. Disse triggerpunkter varierer fra person til person, men nøkkelen er å finne den mest smertefulle stedet, om smerte er nærmere hip eller nærmere halebenet. For å øke den røde ballen press, lene kroppen inn ballen. For å redusere trykket, plasserer minimal kroppsvekt på ballen.

Stretching og Yoga Fordeler

Stretching og forlenge musklene i rumpe bidrar til å slappe av og løsne musklene rundt isjiasnerven. Selv om isjias er på grunn av en rygglidelse og ikke direkte knyttet til stramme muskler, vil lav rygg og hofter fortsatt dra nytte av å praktisere yoga og utfører strekninger. Yoga utgjør for eksempel ned-ansikt hund, svane, og barn positur kan hjelpe strekke musklene fra korsryggen til hamstrings. Tar en yoga klasse for å lære om riktig justering og snakke med instruktøren, som kan være i stand til å gi tips og foreslå endringer for ytterligere å slappe av mens styrke ryggen, anbefales. Under en akutt isjiasanfall, vente på smerten å minske før strekker seg så det er en mulighet for at bevegelsen kan ytterligere forverre smertene.

Yoga rutine for Isjias

En enkel yoga rutine å gjøre for isjias er som følger. Husk å puste dypt og jevnt i hvert trinn.
Down-ansikt hund: Start på hender og knær. Krøll tærne mindre enn og trekke hoftene opp slik at legemet står flatt på bunnen av føttene, og i en opp-ned "V" stilling. Skyv hendene ned i bakken slik at hodet kommer i mellom armene og skyv hoftene tilbake å strekke hamstrings.
Swan: Denne positur kan være vanskelig for noen, men modifisere den og bruke rekvisitter som er nødvendig for å få fordelene. Fra ned-ansikt hund posisjon, trekker det ene kneet frem til den er under torso og sitte på hoften og på siden av låret. Utdype strekningen ved å bøye frem over bøyd forfoten.
Barn Pose: Skyv opp igjen til ned-ansikt hund og sakte senke kroppen ned på knærne og leggen slik at de lå flatt på gulvet. Sitte på føttene og bøye seg fremover over knærne, armene avslappet langs siden av kroppen. Slapp inn i positur som mål å strekke korsryggen.

Varme og Ice

Bruker en varmepute eller en is puten kan løse opp spenninger. For noen mennesker, kan varme pads øke betennelse, mens andre ved hjelp av kalde omslag si at kulden får muskelen til å krampe opp. Selv om denne fremgangsmåte gir midlertidig og mindre relieff, vil reduksjon i smerte bidra til å slappe muskelen, slik at den person til å fungere ved daglig aktivitet.

Smertestillende Balm

Smertestillende balsamer kan hjelpe med isjias ved avslappende muskler, og redusere betennelser. Dette er også en midlertidig lettelse, men etter å ha lidd intens smerte, er enhver lettelse velkommen. For balsamer finnes i de fleste stoff butikker, prøv Icy Hot or Bengay. En mindre mainstream element for å prøve er Max Revive gips, funnet på nettet (se Ressurser) eller ved kinesiske apotek.

Livsstilsendringer

Lær hva som forårsaker isjias å blusse opp og gjøre endringer i livsstil for å redusere flare ups, herunder unngå aktiviteter og bevegelser som kan forverre tilstanden. Vær oppmerksom på ryggen og gjør bevegelser som ikke vil dreiemoment kroppen inn unaturlige posisjoner. Hvis du sitter for lenge årsaker isjias, har tenkt å stå opp og gå rundt hver halvtime. Ved å innlemme skånsom trening og prepping en dag pose med Max Revive plaster som nødvendig, akutte anfall kan forebygges.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Gjær infeksjoner er vanlige, og de er forårsaket av en overvekst av candida sopp. Flere faktorer bidrar til gjær infeksjoner for eksempel lavt immunforsvar, graviditet, stress og ta antibiotika. Og vanligste symptomene er kløe, vaginal ømhet, hvit utflod og smertefull vannlating. Mens ubehagelig, det finnes måter å raskt rette en gjær infeksjon hjemme.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Kjøp OTC soppdrepende kremer. Over-the-counter medisiner inkluderer aktive ingredienser som mikonazol og klotrimazol som dreper infeksjonen og lette symptomer. Bruk medisiner som anvist.

•  Bruk yoghurt. Yoghurt inneholder en bakterie som dreper gjær. Spis yoghurt for å bli kvitt en gjær infeksjon som hjemme eller topically gjelder yoghurt til vaginal området.

Ta hvitløk kosttilskudd. Hvitløk er en soppdrepende middel og en effektiv at-hjem rette for gjær infeksjoner. Spis et hvitløksfedd eller ta hvitløkskapsler for å kurere infeksjonen.

Eksperimenter med tyttebær. Cranberries er mye brukt til å forebygge og behandle urinveisinfeksjoner. Dette er også en effektiv behandling for gjær infeksjoner fordi tyttebær reduserer urin pH-nivåer, og sur urin kan drepe infeksjonen. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd for å bli kvitt en infeksjon.

holde området tørt. Overflødig fuktighet i underlivet kan utløse en gjær infeksjon og forlenge en infeksjon. Fullstendig tørke området etter bading, og slitasje bomull undertøy og løstsittende klær.

Hvordan å gi Pasientbehandling hjemme

Mest sannsynlig du har omsorg for en kjær hjemme etter hans sykehusopphold. Ettersom hver person er forskjellig, hver pasient du bryr deg hjemme har ulike behov. Mye avhenger av hva funksjonshemninger han har når han kommer hjem. Vellykket omsorg for ham hjemme oppnås med en god plan for lossing fra sykehuset. Har også de nødvendige endringer i ditt hjem på plass slik at pasientbehandlingen kan være så enkelt som mulig. Du trenger tilstrekkelig utdanning på Omsorgssvikt. I tillegg bruker profesjonelle omsorgspersoner etter behov, og har de riktige forsyninger for jobben.

Hvordan å gi Pasientbehandling hjemme

Følg aa daglige rutine. Omsorg for en pasient hjemme er mye enklere hvis du har en rutine du følger hver dag. Det kan være dager når dette ikke er mulig.

Hjelp pasienten komme seg ut av sengen om morgenen på hensiktsmessig måte. Du bør ha de riktige verktøyene for å hjelpe med denne oppgaven. Etter å ha solide sideskinner på sengen tillater pasienten å trekke seg opp i mange tilfeller. Ved hjelp av en gangart belte vil gjøre det enklere for deg å hjelpe stå pasienten opp.

Ta med din kjære på do slik at han kan bruke toalettet. Ha pasientbruk grip barer og en hevet toalettsete å gjøre sitter på toalettet enklere.

Hjelp pasienten stelle seg selv. Har ham bruke noen spesielt anbefalte forbruks for denne prosessen.

Kle din pasient. La ham gjøre så mye som mulig, noe som er lettere på deg og bedre for ham. Gi ham den adaptive utstyret han trenger.

Lag frokost sammen. Gjøre enkle å tilberede mat.

•  Rydd opp kjøkkenet.

Hjelp pasienten engasjere seg i en tanke-stimulerende aktivitet. Han kan gjerne lese, gjøre et kryssord, strikke eller gjøre noe annet som interesserer ham.

Kontroller lunsj sammen. Har Meals on Wheels komme hjem til deg hvis matlaging lunsj sammen er for vanskelig.

Hjelp pasienten gå på do.

Gi din pasient med flere mind-stimulerende aktiviteter for ettermiddagen.

Legg pasienten i for en lur hvis han er sliten.

Pass kveldsmat sammen.

14. Rydd opp.

Watch TV sammen, eller spille en gjensidig glede spillet.

Få din kjære klar for sengen.

Legg pasienten til sengs.

Hint

 • Bruk så mye hjelp utenfra som du kan få.
 • Sørg for at pasienten gjør så mye han kan for seg selv.
 • Prøv å holde pasienten i godt humør.
 • Sørg for at pasienten tar sine medisiner.
 • Vær forberedt på endringen.
 • Dra nytte av avlastning.
 • Be om hjelp når du trenger det.
 • Slapp å unngå utbrenthet.
 • Se etter tegn på plutselig forverring av pasientens tilstand.

Hvordan kan jeg teste hørselen min hjemme?Mange begynner å ha problemer med hørselen som de blir eldre, eller på grunn av en ulykke eller bli utsatt for konstant høye lyder. Noen ganger vil du kanskje ikke klar over hørselen er filtrert før den er nesten borte. Å ha en hørselstest utført ved et legekontor kan være kostbart, men det finnes enkle måter å sjekke din egen hørsel hjemme.

Internett

Internett har noen gode ressurser for å gjøre at-home hørselstester. En online test, på nettsiden Noiseaddicts.com, viser et bredt spekter av musikalske toner som går fra 8 kHz hele veien opp til 22 000 kHz. Lytte til tonene en etter en vil hjelpe deg å finne det punktet der din høyfrekvente hørselen kutter.

En annen test, tilgjengelig på Hør-the-world.com, tester hvor godt du kan høre og forstå tale i nærvær av forstyrrende støy.

Du trenger et sett med høyttalere eller hodetelefoner for disse testene. Sørg for å ta dem i et rolig sted med minimal eller ingen bakgrunnsstøy.

CD hørselstester

Du kan kjøpe en lyd hørselstest på CD fra mange bokhandlere eller nettbutikker. Disse screening verktøy tilbyr testtoner og kalibrering for enkel og rimelig at-home bruk. Frekvens i området fra 20 Hz til 20 kHz, og prøvene kan utføres over hele sett av frekvenser, eller begrenset til en bestemt del. Alt du trenger er et rolig sted, en CD-spiller og et sett med hodetelefoner.

Hvordan behandle BV hjemme

Bakteriell vaginose (BV) er en treatable medisinsk tilstand som enkelte kvinner, spesielt under deres reproduktive år, utvikle seg når den naturlige balansen av "gode" bakterier (lactobacill) outnumbers de dårlige bakterier (anaerobe) til stede i skjeden. Selv om noen kvinner opplever ingen symptomer i det hele tatt, andre rapporterer vaginal kløe, smertefull vannlating, smerter under samleie, tynn eller grå utflod eller illeluktende vaginal lukt. Å ha ubeskyttet sex, skylling og intrauterin enhet (spiral) bruker for prevensjon sted kvinner har høyere risiko for å utvikle BV. Heldigvis, med riktig forebygging og medisiner fra legen din, kan du raskt gjenopprette hjemme fra BV.

Hvordan behandle BV hjemme

•  Ta medisinen som foreskrevet av legen din, selv om symptomene dine gå bort på egenhånd. De fleste medisiner som brukes for vellykket behandling av BV (muntlig piller og kremer) krever fem til syv dager bruk.

Bruk mild, ikke-deodorant såper når bading. Skyll ytre kjønnsorganene med mye vann for å fjerne såperester. Pat-tørke vaginal regionen før dressing for å forhindre irritasjon og betennelse mens du healing.

Bruk unscented tamponger eller pads hvis du menstruerer. Duft-free, dye-fri feminine hygieneprodukter vil bidra til å minimere ytterligere vaginal irritasjon.

Hint

 • For å unngå mageproblemer, kvalme og magesmerter, ikke drikke alkohol mens du bruker medisiner for å behandle BV.
 • Ikke skylle. Skylling vil ikke rydde opp en vaginal infeksjon, faktisk, forstyrrer den normale organismer som finnes i skjeden, noe som gjør deg mer utsatt for fremtidige infeksjoner.
 • Bruk alltid latex kondomer når engasjerende i samleie. Kondomer vil hjelpe deg å unngå seksuelt overførbare infeksjoner.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme


Mens en bakrus etter en natt med drikking er vanlig, synes alkohol abstinenssymptomene først etter en lang periode med alkoholmisbruk. Symptomer, som kan være mild til alvorlig, spenner fra tretthet til hodepine - til humørsvingninger til skjelving. Mer alvorlige symptomer inkluderer feber og delirium tremens (DTS). DTS inkluderer kramper, angst og til og med hallusinasjoner. Selv om du kan trekke seg fra alkohol hjemme, søke profesjonell medisinsk rådgivning, for å sørge for at symptomene dine ikke fører til noe verre.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

slutte å drikke alkohol helt. Det er umulig å avgifte kroppen din fra virkningene av alkohol hvis du fortsetter å drikke.

spise en diett høy i kalorier og karbohydrater.

Ta multivitaminer for å hjelpe deg gjennom tilbaketrekning fra alkohol. Mange mennesker som misbruker alkohol vil også bli lider av underernæring. Ta 100mg av tiamin og 1 mg folsyre fire ganger per dag, i minst to uker.

forbli hydratiserte ved å drikke rikelig med vann. I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å motta væske gjennom et intravenøst ​​drypp.

Avslutt enhver resept narkotikabruk, bortsett fra de som foreskrevet for å hjelpe ditt uttak. Legen din kan forskrive barbiturater, benzodiazepiner og Disulfiram hvis du lider av skjelving, hallusinasjoner eller cravings.

Øvelse minst 20 minutter per dag. Lag en avhengighet på trening for å erstatte suget etter alkohol.

Bli med i en gruppe som Anonyme Alkoholikere. Nå ut til venner og familie. Å få støtte under tilbaketrekking vil hjelpe deg mer enn å gjøre det alene. Se en terapeut eller psykolog for å snakke om din avhengighet og dine følelser.

Hvordan å lindre smerten av en øreinfeksjon hjemme

Det er en liten lomme av luft bak trommehinnen kalles mellomøret. Til tider kan bakterier komme inn i mellomøret, forårsaker den til å fylle opp med pus. Når det skjer, har du en ørebetennelse. Leger foreskrive antibiotika for å drepe infeksjonen. De fleste pasienter ønsker også å behandle smerte av en øreinfeksjon hjemme for å finne lindring fra øreverk som følger med det.

Hvordan å lindre smerten av en øreinfeksjon hjemme

•  Legg en varm flaske med vann, en varm salt bag eller en varmepute mot øret. Hold den der så lenge som mulig for å lindre ørebetennelse smerte.

Bruk smertestillende medikamenter som paracetamol eller ibuprofen på fire timers mellomrom. Hvis du behandler et barn eller en ungdom, ikke bruk aspirin eller produkter som inneholder acetylsalisylsyre, fordi det kan føre til Reyes syndrom.

Tenk over-the-counter aktuell øredråper som er spesielt utviklet for å lindre øreverk smerte. De kan bli funnet i et apotek i samme inndeling som øyedråper.

Prop ene side av sengen opp ved å plassere en pute under madrassen for å heve hodet. Sove i en vinkel, kan avlaste noe av trykket i øret.

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme


Weight Watchers ble grunnlagt av amerikansk husmor Jean Nidetch i 1963 etter at hun inviterte venner over for å dele sin diett plan og tips. Weight Watchers er fortsatt betraktet som en av de beste vekttap programmer på markedet. Det er "noe man kan klage med Weight Watchers», ifølge den beste dietten for meg analytikere. Selv om det er mange Weight Watchers møter i de fleste områder, er det planer tilgjengelig for dem som foretrekker anonymitet for å følge en program hjemme. Det er også mulig å finne peer støtte bra når du bruker en plan hjemme.

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme

Du kan bli med Weight Watchers online for umiddelbar tilgang til interaktive verktøy, video treningsøkter og omfattende informasjon om hvilke matvarer du må spise. Weight Watchers er basert på en "fire pilarer" tilnærming til vekttap; Dette kombinerer sunne matvaner, trening, riktig mat valg og støttende miljøer. Bli med i nettsamfunnet umiddelbart. Gjensidig støtte er nøkkelen til vellykket vekttap med denne planen, og hvis du ikke skal delta på møter i person, sikre at du er i kontakt med andre medlemmer online. Les andres suksesshistorier å bidra til å motivere deg i din egen innsats.

Gjør deg kjent med PointsPlus programmet. Den opprinnelige Weight Watchers poeng plan ble oppdatert i 2010 å bevilge og telle poeng annerledes. Opprinnelig matvarer hadde den samme mengde av punkter hvis de hadde den samme kaloriverdi. Et eple, derfor ville ha samme verdi som en håndfull pretzels. Den PointsPlus Programmet tar nå næringsverdi i betraktning i stedet for bare kalorier.

Hold en daglig mat journal. Gjør dette enten online gjennom Weight Watchers interaktiv mat sporing anlegget eller med en god gammeldags penn og papir. En studie 2008 rapportert i "American Journal of Preventive Medicine" sier at personer som holder en matdagbok kan doble sin mengde vekttap i en styrt program. Det hjelper deg å bli klar over hva du spiser, hvordan du spiser og hvorfor du spiser. The Weight Watchers området har en tracker verktøy for å hjelpe deg å gjøre dette på nettet og lagrer en liste over dine favoritt mat for å gjøre sporing enklere.

Vei deg ukentlig. Ikke bli fristet til å veie deg oftere fordi vekten svinger betydelig fra dag til dag. Sette et realistisk mål og forventer å miste ett til to pounds hver uke. Den mest pålitelige tid på dagen til å veie deg selv er først i morgen.

Tren regelmessig. Finn din sunn vekt rekkevidde online på weightwatchers.com og ta sin quiz for å finne din fitness "personlighet". Innlemme øvelsen i alle deler av livet ditt sammen med de vanlige rutinene, og ta trappene når du kan eller gå i stedet for kjøring.

Hvordan kontrollere Staph infeksjoner hjemme

Staph forkortelse for Staphylococcus aureus, en type bakterier. Staph kan forårsake en hudinfeksjon som i begynnelsen vil synes å være en rød kul som ser ut som en kvise. Det kan deretter slå inn en abscess. Du kan merke pus, rødhet og varme på stedet. Du kan også ha en feber. Du bør alltid søke råd fra legen din hvis du tror du kan ha en staph infeksjon. Han kan foreskrive medisiner for å bekjempe infeksjonen. Men det er også noen enkle tiltak som du kan ta hjemme for å bidra til å kontrollere en staph infeksjon.

Hvordan kontrollere Staph infeksjoner hjemme

•  Tapp ut pus fra den infiserte skader ved å dyppe den i varmt vann. Hvis skaden er på et område av kroppen din som gjør dette upraktisk, prøve å bruke en våt, varm vaskeklut. Gjør dette i ca 20 minutter flere ganger per dag.

•  Tørk området forsiktig med en ren klut. Når du ikke nyter området, holde det innpakket i en tørr, ren bandasje etter at en antibiotika krem. Dette vil bidra til å forhindre andre fra å pådra seg smitte. Aldri bruke en bandasje, klut eller vaskeklut. Kast alle brukte bandasjer og grundig vask noen kluter. Tørk dem i tørketrommel. Dette vil også hindre spredning av smitte.

Ta en over-the-counter medisiner for å lindre eventuelle smerter du opplever. Smertestillende midler inkluderer ibuprofen og paracetamol. Aldri ta mer medisiner enn anbefalt dose.

Avstå fra å dele personlige elementer for å hindre andre fra å bli smittet. Disse inkluderer håndklær, klær, atletisk utstyr, barberhøvler, laken og andre personlige ting. Staph infeksjoner kan spre seg gjennom både direkte kontakt med infiserte området, så vel som på forurensede gjenstander. Vask hendene ofte.

Hint

 • Unngå barbering det infiserte området inntil såret er grodd og infeksjonen er borte.

Hvordan å miste vekt i 7 dager hjemme

Hvordan å miste vekt i 7 dager hjemme


Å miste vekt krever ikke registrering i et vekttap program eller en gym medlemskap. Du kan innlemme de samme endringer i kostholdet og komme i en god treningsøkt rett i komforten av ditt eget hjem. Hvis du forplikte seg til i hjemmet program du kan se vekttap på minst 1 til 2 kg. i så lite som syv dager.

Hvordan å miste vekt i 7 dager hjemme

•  Reduser ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier per dag. Du kan gjøre dette ved å redusere antall brus du drikker, kutte ut høyt kalori snacks eller bare redusere del størrelsen på maten du regelmessig spiser.

2 omfatter mer frukt og grønnsaker i kostholdet, fortrinnsvis 5 til 7 porsjoner per dag. The fiber vil du føle deg full, hydrater vanninnholdet deg og sødme kan tilfredsstille en søt tann.

Reduser forbruket av raffinerte karbohydrater som hvitt brød og pakket bakevarer. Inkludere mer fiber gjennom hele korn som hele korn brød, havregryn og quinoa.

Drikk minst åtte 8-oz. glass vann hver dag. Du kan legge til ting som 100 prosent frukt og grønnsaksjuice i moderasjon og koffeinfri te, bare husk å holde orden på sine kalori teller.

utfører hjerte-øvelse minst seks dager for 30 til 60 minutter ved hjelp av en øvelse video eller DVD. Velg høy intensitet alternativer som kickboksing eller dans. Du kan også lage din egen rutine uten en video ved å kombinere hopping knekt, jogging på plass, gå i trapper i huset og kickboksing trekk. Du kan også gå raskt eller løpe.

Bruk en øvelse band til å fullføre en full body workout inkludert latissimus, brystpress, skulderpress, biceps curl, triceps trykk, knebøy og utfall. Konsultere Internett, DVDer, bøker og TV for å finne et program som vil fungere for deg hjemme.

innlemme styrkeøvelser uten bandet, inkludert push-ups for overkroppen, sitter veggen for underkroppen, og crunches, reverse curls, sykler og tilbake utvidelser for kjernen.

Strekk hele kroppen etter hver treningsøkt. Sakte lette på strekningen og hold i 15 til 20 sekunder. Du kan også gjøre en yoga video trening for forbedret fleksibilitet.

Hint

 • Vurdere å dele dine måltider i 5 til 6 mindre måltider i løpet av dagen eller tre måltider og to snacks. Dette vil holde deg full og gi deg energi hele dagen.
 • Vær oppmerksom på de kaloriene du drikker. Fruktjuice kan telle som væske, men også inneholder mye kalorier.
 • Ikke spis mindre enn 1200 kalorier om dagen. Å spise for få kalorier vil gjøre kroppen din føler at det er sultne, og det vil arbeide for å beholde vekten, ikke miste det.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Psoriasis er en sykdom i immunsystemet som påvirker huden og gir den et skjellaktig utseende. Disse flekkene kan klø, brenne eller rett og slett vondt. I noen lider kan de virke som tykk og sprø, eller til og med myk og kan sive. Uansett manifestasjon, kan du få noen lettelse ved å gjøre noen enkle ting hjemme.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Behandling av psoriasis hjemme

•  Opprettholde et sunt kosthold. Et dårlig kosthold kan forverre psoriasis. Design dine måltider rundt næringspyramiden. Få minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt. Spis rikelig med grønne grønnsaker. Redusere flare-ups ved å drikke minst åtte glass vann om dagen.

Unngå matvarer som hjelper utløse flare-ups. Sukker er spesielt skadelig. Eliminere sukker fra brus og alkohol - særlig rødvin. Unngå eller kutte ned på rødt kjøtt, MSG og krydret mat. Fet mat og junk food også kan forverre tilstanden din. Og selv om disse er ellers sunn mat, bær, tomater og andre sure matvarer vil føre til utbrudd.

Ta generell vare på helsen din som sykdom kan også føre til hudutslett. Husk at psoriasis er en immunsystem uorden, så alt du kan gjøre for å øke immunsystem kan hjelpe. Vurdere å ta vitamin E (som øker immunforsvaret) og andre antioksidanter som vitamin C. Sink er også nyttig.

Sug i et varmt kar med saltvann, ved hjelp av havsalt hvis mulig. Du kan få sjøsalt fra nettbaserte forhandlere og i de fleste helsekostbutikker. Prøv å få uparfymert type. Men du kan også gå til en dyrebutikk (eller noe sted som selger saltvannsfisk) og kjøpe den miksen som brukes i akvarier å generere hav vannforhold. Suge i karet i minst 30 minutter om gangen.
Saltvann vil svi, men du kan finne det ganske beroligende.

Hint

 • Dealing with psoriasis betyr å behandle psoriasis selv når det ikke er til stede.

Hvordan å miste Arm Fat hjemme

Overarmene er ofte utsatt for overflødig fett, noe som resulterer i store, jiggly armer. Selv om det er kirurgiske måter å fjerne armen fett, kan du også gjøre det på egen hånd via standard vekttap. Du trenger ikke fancy utstyr eller kosttilskudd for å miste vekt. Hvis du benytter en dedikert tilnærming til vekttap, kan du effektivt miste armen fett hjemme.

Hvordan å miste Arm Fat hjemme

•  Skjær ditt daglige kaloriinntak. For å miste fett, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker daglig. Det finnes en rekke elektroniske verktøy tilgjengelig (se Ressurser nedenfor) for å hjelpe deg å finne ut hvor mange kalorier du bør spise daglig for å gå ned i vekt. Du må oppgi informasjon som kjønn, vekt, høyde, alder og aktivitetsnivå.

Oppgave. Kardiovaskulær trening er nøkkelen til noen vekttap diett. Selv om du ikke kan velge hvor du mister fett fra spesifikt, hvis du mister fett over, vil det til slutt gå av armene. Mål å få minst 30 minutters kardiovaskulær trening daglig. Solid former for slik trening som sykling, jogging, svømming og aerobic. Hvis du ikke har en sykkel eller bassenget, kan du få mosjon hjemme ved å gå raskt, løping, eller utføre aerobic bevegelser som hopping knekt.

Løft vekter. Hvis du tone armmusklene, vil du bygge muskler der. Muskel øker stoffskiftet, noe som hjelper kroppen til å forbrenne flere kalorier i løpet av dagen og redusere arm fett. Fokus på vektløfting øvelser som fokuserer på biceps og triceps å tone overarmene. Hvis du ikke har vekter, hold vannfylte flasker eller suppebokser.

Prøv øvelser som fokuserer på armene. Komplett push-ups og pull-ups; både hjelp i toning av armmusklene. Mens arm spesifikke øvelser ikke fremskynde fett tap fra armene spesifikt, vil tonet muskler bidra til å gjøre armene ser slankere. For å miste fett fra armene, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker.

Konsumere sunn, naturlig mat. Unngå bearbeidet mat som inneholder mye sukker og natrium. Sugar pakker på pounds, og natrium fører til vann oppbevaring. Selv om du kan ta en multi-vitamin for å supplere kostholdet ditt, kan du prøve å få så mange vitaminer, næringsstoffer og antioksidanter fra naturlige matvarer som mulig.

Spis små måltider gjennom dagen. Når du bare spise tre store måltider, fordøyelsesprosessen og metabolisme stengt under den lange strekninger når du ikke spiser. Hold disse prosessene går ved å spise hver 2 til 3 timer. Du vil brenne flere kalorier i løpet av dagen, bidrar til å redusere arm fett. Sørg for å spise frokost for å sparke i gang stoffskiftet for dagen.

Ta opp yoga. Yoga har en rekke utfordrende positurer som bygger opp arm styrke. Fordi yoga strekker musklene dine, fremmer det lange, magre armer. Hvis du kombinerer det med kardiovaskulær trening og et sunt kosthold, kan du effektivt ned i armen fett.

Hint

 • Unngå alkohol mens du prøver å gå ned i vekt. Den inneholder massevis av tomme kalorier som kan motarbeide vekttap planer.

Hva er den raskeste måten å miste vekt hjemme?

Hva er den raskeste måten å miste vekt hjemme?


Den raskeste og sunneste måten å gå ned i vekt hjemme har mye å gjøre med selvkontroll og positiv tenkning. Husk at selv om du kan se en rask endring i figuren din i løpet av den første uken, de første dagene til en uke med vekttap skyldes i hovedsak nedgang i vannansamlinger i stedet for faktiske fett tap. Det er også svært viktig at hvis du redusere og endre hva du spiser som du sikre at nye måten å spise inkluderer en vanlig og nødvendig inntak av vitaminer.

Første trinn

Det er ingen vits slanking til en ekstrem å miste vekt raskt. Dette vil bare produsere humørsvingninger, og så snart du begynner å spise normalt all vekten vil komme tilbake enda raskere enn det tok å miste den i første omgang. Det er også usunt å sulte deg selv. En normal og sunn del av de fleste matvarer bør være omtrent på størrelse med din knyttneve. Dette er den omtrentlige størrelse magen bør være naturlig. Fem små og sunne måltider om dagen i denne størrelsen vil øke stoffskiftet og vil også begynne å krympe størrelsen på magen i løpet av dager.

Unngå

Hold deg borte fra sukker drikker og drikker bare vann og svake urtete. Dette vil hjelpe deg å detox og rense ut systemet ditt mens du fyller opp magen hvis du er vant til å spise mer. Alltid ha et stort glass rent fortsatt vann før du spiser, vil du overrasket over hvor raskt magen vil føle deg mett når du spiser hvis du drikker dine 8 glass vann om dagen. Som dagene går vil du naturligvis begynne å spise mindre.

Ikke la deg lure

Unngå alkohol, spesielt ved måltider, som du er sannsynlig å spise mer hvis du gjør. Alkohol er ikke bare at du skal miste din decorum, men det bidrar også til å redusere følelsen av å være full, slik at du kan spise mer enn hva du ville ha i forhold til bare å drikke vann eller en frukt juice. Aldri spise etter 18:00 hvis du ønsker å bidra til å øke hastigheten på vekttap.

Utøve daglig i minimum 30 minutter. For en morsom treningsøkt, prøve litt dans. Sett på favorittmusikken og innta dansegulvet eller stuegulvet og innen en uke for å gjøre disse handlingene vil du se en stor forskjell i ditt utseende. Sikre at selv om du ikke er sulten, du fortsatt spise et lite sunt måltid hver to eller tre timer 07:00-05:00

Enkle måter å miste Belly Fat hjemme

Når det gjelder å miste buk fett, kan det være alt for lett å ty til drastiske målinger. Tummy tucks, fettsuging - dette er bare et par av de ekstreme tiltak som folk går gjennom for å bli kvitt magefett, men slike tiltak er ikke alltid nødvendig. Det er mye enklere, mindre invasiv, tiltak for å miste buk fett hjemme.

Start Jogging

Jogging er en flott måte å tone opp kroppen og gå ned litt ekstra fett også, spesielt i magen området. Når det gjøres riktig, får jogging pulsen forhøyet nok og lang nok tid at det begynner å brenne fett over hele kroppen. Mange mennesker som tar opp jogging finner ut at de kan øke sin egen metabolisme og bygge en sterkere, sunnere hjerte på samme tid.

Endre snacking vaner

Å miste buk fett er ikke om å frata deg selv. Det handler om å endre ting slik at du er i en sunnere tilstand av sinn og kropp. Snacking er en ting som ikke trenger å slutte, men må endres. Hvis du for tiden spiser mye chips og godteri på jobben, ta litt frukt og kjeks i stedet. Det tilfredsstiller de samme sukker og salt cravings, men til en brøkdel av kalorier og fett. Grønnsaker og nøtter er også gode snacks. Carry sunn snacks med deg hele tiden for å unngå trangen til å treffe automaten når den post-lunsj sult Pang streik.

Få en Hobby

Hvis du finner deg selv sittende rundt mye, bør du vurdere en extracurricular aktivitet som du kan ta opp som en måte å bli mer aktiv. Sykling, turgåing, frivillig arbeid - noe som får kroppen i bevegelse og opp av stolen kan hjelpe deg å brenne den buk flab. Kombinert med andre sunne fornuft livsstilsendringer som omfatter kosthold og mosjon, blir mer aktiv er en viktig del av å bygge en sunnere kropp.

Drikk mer vann

Den gjennomsnittlige personen ikke drikker nok vann. Brus og juice kan faktisk bidra til magefett problem, mens vann hjelper kroppen til å kaste vekt naturlig. Det kan også bidra til å holde kroppen hydrert for mosjon og tar opp plass i magen, og hjelper deg til å føle fyldigere og mindre sannsynlig å snack.

Unn deg selv

Mens kjeks og kaker er ikke en del av en sunn mage fett-diett, bør du vurdere å behandle deg selv en gang i uken. Dette kan eliminere splurging at så mange Kosten bukke under som de forsøker å avslutte deres favoritt mat kald kalkun. Hver fredag ​​kan du unne deg en god drink eller en bit av kaken som en belønning for å være så flittig i dine forsøk på å miste buk fett.

Raske måter å miste Belly Fat hjemme

Raske måter å miste Belly Fat hjemme


Mange mennesker prøver å miste magen fett ved å ta farlig fettforbrenning piller eller ved å faste, som kan skade kroppens systemer. Dette vil ikke bare skade på legemet, men vil ikke føre til varige resultater, ettersom det meste av fettet tapt på denne måte, blir typisk gjenvunnet. Du kan gå ned i vekt hjemme enkelt ved å følge et sunt vekttap plan som vil hjelpe deg å miste den buk fett raskt.

Brenner kalorier

Når det er overflødig vekt på kroppen, er det nødvendig å starte en treningsøkt rutine som vil brenne av ekstra kalorier og samtidig øke muskelmasse. Siden muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør, hvis du øker muskelmasse du vil være i stand til å brenne flere kalorier per treningsøkt. Øvelser som brenner kalorier mens økende muskelmasse omfatter løping, rask gange, trapp stepping og sykling. Start ut med 30 minutters trening, 3 ganger per uke. Over tid, øke treningen tid til 1 time per dag, hver dag.

Endre mat valg

I moderne Amerika, borgere er overveldet med mat valg tilgjengelig på supermarkeder. Behandlede og pakkede matvarer har høye nivåer av sukker, fett og salt, noe som gjør dem dårlig for kroppen og kan føre til vektøkning. Unngå behandlet og pakket mat, og erstatte dem med hel, naturlig mat valg, som frukt, grønnsaker, korn og magert kjøtt. Ikke bare gjør disse matvarene har vitaminer og mineraler som vil øke energi, men de er fulle av fiber, noe som gjør eliminering enklere.

Hydra System

Vann hydrater kroppen, noe som gjør det endokrine systemet bedre i stand til å fungere, og dermed øke forbrenningen. Når stoffskiftet øker, kan kroppen forbrenne overflødige kalorier og fett raskere. Kroppen trenger minst 64 ozs. vann hver dag. Den enkleste måten å sikre at du får den nødvendige mengden av vann er å bære en vannflaske med deg og drikke hele dagen. Drikk den selv når du ikke er tørst, fordi tørst skjer vanligvis etter at kroppen er dehydrert.