Digidexo.com

oversikt over antidepprisive

Hvordan holde oversikt over kaloriinntaket på en dag

Hvordan holde oversikt over kaloriinntaket på en dag


Hvis du prøver å administrere din vekt, eller ned i vekt, bør du holde oversikt over hvor mye kalorier du spiser på en dag. Mange ganger folk ikke innser hvor mange kalorier er i maten de spiser. For eksempel ikke bare fordi du spiser en salat ikke at det er sunt. Noen salater på populære restauranter har så mye som 1500 kalorier. Unngå å konsumere for mange kalorier ved å holde en daglig oversikt over kaloriene du spiser hver dag.

Hvordan holde oversikt over kaloriinntaket på en dag

•  Kjøp en bærbar PC for å ta opp alle dine kalorier i. Se etter en som er liten nok til å holde i vesken og holdbar nok til siste daglig bruk. Hvis du har en smart-telefon, kan du også holde oversikt over kalorier i det. Bare åpne uansett notater program telefonen din har, rett det "kalorier" og registrere alle dine kalorier der.

Skriv ned alt du spiser og drikker etter hvert måltid.

Finn ut hvor mange kalorier er i hvert element, og skrive kalorier ved siden av mat eller drikke element. Du kan referere til den ernæringsmessige etiketten for å finne ut hvor mange kalorier er i matvaren. Det er også flere nettsteder som tilbyr en kaloriteller av mat merkevarer, måltider du lage mat hjemme, hovedretter og sider fra restauranter og til og med drikke. Det er noen oppført i avsnittet. Bare gå til nettsteder, søke etter de ingredienser eller måltid, og beregne servering størrelse.

Husk at servering størrelse kan variere fra hva du spiste og hva den ernæringsmessige etiketten eller kaloriteller sier. For eksempel kan en frossen hovedrett si det har 200 kalorier per porsjon. Men hvis porsjon er 1/2 beholderen og du spiste hele beholderen, du faktisk konsumert 400 kalorier.

Mål og veie maten du spiser. Hvis en servering størrelse er fire gram, i stedet for eyeballing den, bruker en skala for å finne ut hvor mange gram du faktisk spiser.

forblir trofaste mot å telle kalorier. Gjør det hver dag og for hvert måltid. Hvis du glemmer et måltid, gå tilbake og sette i hva du husker når du husker. Også være ærlig med deg selv. Ikke unngå å ta opp kaloriene i junk food fordi du føler skyld for å spise den. Du er bare å gi en bjørnetjeneste for deg selv.

Hvordan holde oversikt over Klyster Taken

Klyster kan tas for spesielle medisinske grunner eller for å rense tykktarmen. Hvis du administrere klyster på regelmessig basis, kan det være lurt å holde en oversikt over den når, hva og reaksjon av prosessen. Du kan enkelt gjøre opp et skjema på datamaskinen din, som vil hjelpe deg å holde styr på de klyster du har mottatt. Ikke alle reagerer godt til klyster, så det kan være lurt å snakke med legen din før du begynner å administrere dem til deg selv.

Hvordan holde oversikt over Klyster Taken

•  Åpne et nytt dokument i tekstbehandlingsprogrammet.

Lag en tabell. Du vil ha tre rader og minst 10 kolonner.

Etiketten rader. I den første cellen skriver ordet, "Dato". På den andre raden skriver du inn ordet "Type og på tredje rad, skrive ordet" Reaction. "Dette vil hjelpe deg å huske den dagen klyster ble gitt, hva slags klyster du administrere, inkludert kaffe klyster og tradisjonell klyster, og din reaksjon på din klyster.

Fyll ut skjemaet som du administrere hver klyster. Husk at du må kanskje vente en dag, før klyster blir system bevegelse. Skrive ned noen bivirkninger vil hjelpe deg til å bestemme seg for å duplisere (eller ikke) at klyster.

Hint

  • Opprette en tabell vil variere med tekstbehandler, men vanligvis klikke på "delete" og deretter klikke på "bord" vil fungere. Hvis du ikke har en datamaskin, kan du opprette tabellen for hånd i en vanlig bærbar PC. Hvis du ikke har tid til å være på datamaskinen ofte, skrive ut tabellen og fyll ut med pennen etter hver klyster.

Hvordan å holde oversikt over din egen fysikk Eksamensresultater

Hvordan å holde oversikt over din egen fysikk Eksamensresultater


Fysiske eksamener er en viktig del av rutinemessig helsevesenet vedlikehold. Når du blir sett for din fysiske du blir screenet for sykdommer, oppdatert på eventuelle nødvendige vaksinasjoner og din risikofaktor for fremtidig sykdom er vurdert og diskutert. Selv om legen din opprettholder poster av din fysiske eksamen i diagrammet, er det klokt å skape og holde oversikt over dine resultater for en rekke årsaker, inkludert utbruddet av sykdom eller hvis du er under omsorg av en ny lege.

Bruksanvisning

1 Kontaktperson noen legekontor eller sykehus der du personlig har hatt en fysisk eksamen. Be om å få snakke direkte med noen i den medisinske poster avdeling av kontoret eller anlegget og be om en "Autorisasjon for utgivelsen av informasjon" form. Hvis du tar kontakt med legekontoret be om at de sender skjemaet til deg via faks eller gå på kontoret og plukke den opp personlig.

Fyll ut skjemaet ber registreringer av dine fysiske eksamensresultater. Indikerer hvor mange år med resultatene du ber om. Returnere skjemaet til kontoret. Hvis det er en avgift for de forespurte kopiene, gjøre betalingen som anvist. Det kan ta opp til 30 dager før postene er sendt til deg, eller er klar for henting. Ved mottak av postene vurdere dem nøye og kontakte legen din umiddelbart hvis du har spørsmål eller legger merke til unøyaktigheter.

Kjøp en perm eller mappe for resultatene dine. Plassere dine eksamensresultater i mappen i kronologisk rekkefølge. Dette vil gjøre det lettere å se større "story" hvis det er små endringer med hver fysisk eksamen, og det vil gjøre det lettere når anmeldt av deg eller en ny lege i fremtiden. Hold bindemiddel i en sikker og privat sted, for eksempel en personlig lock-boks eller sikkerhet-box.

Lagre en ekstra kopi av din fysiske eksamensresultater til datamaskinen ved å opprette en datafil for "Fysiske eksamener" og bruke en skanner til å laste dem ned på datamaskinen. Oppmerksom dersom legen bruker elektronisk pasientjournal og be om en elektronisk kopi for å forenkle legge resultatene til dine personlige rekorder.

Lagre elektroniske journaler på datamaskinen din bare eller beholde en kopi på en passordbeskyttet bærbar flash eller USB-stasjon. Med hver ny fysisk eksamen, legge resultatene til å oppdatere alle kopier av dine personlige rekorder.

Skriv ned noen resultater at legen gir deg under fysisk eksamener eller over telefon. Dato notene og legge dem i riktig rekkefølge til dine personlige rekorder.

Hvordan holde oversikt over dine matvaner på papir

Når du prøver å se hva du spiser eller gå ned i vekt, kan føre matdagbok spille en stor rolle i din evne til å ta kontroll over cravings og overspising. Skrive om dine måltider og følelser knyttet til mat hjelper deg å bedre forstå dine vaner og finne måter å gjøre dem sunnere. Mens mat tidsskrifter anbefales for vekttap formål, kan de også brukes når du bare trenger å ta opp sunnere matvaner for ditt velvære.

Hvordan holde oversikt over dine matvaner på papir

Skriv ned hvert måltid som du spiser i løpet av dagen, inkludert mindre måltider og snacks. Detalj hver ingrediens i måltidet.

Spill hvordan du føler deg etter å ha spist hvert måltid, som anbefalt av FamilyDoctor.org. For eksempel, hvis du overspiser og føler seg skyldig, må du huske å skrive det ned.

•  Planlegg neste dags måltider, inkludert ingredienser og matlaging instruksjoner. Finn måter å endre oppskrifter og gjøre dem passe inn i din livsstil. For eksempel fjerne stivelsesholdige ingredienser hvis du følger en lav-karbo diett. Hvis du ser på din vekt, sørg for å legge opp neste dags kalorier på forhånd slik at du ikke går over grensen ved et uhell.

Skriv ned dine følelser hvis du føler trang til å overspise eller spise usunn mat. Erkjenner de underliggende følelsene hjelper deg å finne sunnere måter å takle.

Ta opp mat cravings og utarbeide måter å erstatte dem med sunnere valg. For eksempel, hvis du ønsker potetmos, har tenkt å erstatte dem med mashed blomkål for en mindre stivt alternativ.

Oversikt over Medicaid Family Planning Benefit Program

En uventet graviditet kan helt endre løpet av et ungt menneskes liv samt plass ekstra belastning på en allerede økonomisk strapped familie husholdning. Innenfor staten New York, tilbyr Medicaid helseforsikring system familieplanlegging tjenester gjennom Family Planning Benefit Program, også kjent som FPBP. Programalternativer enkeltpersoner og familier til å redusere sannsynligheten for en uønsket graviditet.

Valgbarhet

Som en New York State program, kvalifikasjonskrav for Family Benefit Planning Program gjelder bare for New York innbyggere i staten. Menn og kvinner i alderen 10 og 64 kan kvalifisere for hjelp, forutsatt årlige inntekts inntjening møte programkrav, ifølge New York State Department of Health. Kvalifiserte personer må ha inntekter på eller under 200 prosent av fattigdomsgrensen. Kvalifiserte søkere må også ha en USA statsborgerskap eller en lovlig innvandring status. Medicaid valgbarhet er ikke et krav for personer som ikke kan kvalifisere for Medicaid eller for de som bare ønsker å søke om Family Planning Program.

Program Options

The Family Planning Benefit Program tilbyr enkeltpersoner og familier medisinske behandlingstilbud som bidrar til å forhindre uventet graviditet oppstår. Ved å gjøre det, kan enkeltpersoner og familier å ta kontroll over sin familie planleggingsalternativer ved hjelp av medisinsk sikker praksis. Behandlinger og tjenester tilgjengelige gjennom Family Benefit Program inkluderer prevensjon alternativer, sterilisering, graviditetstest samt STD og HIV rådgivning og testing. Som graviditet forebygging er det primære fokus i programmet, er abortinngrep og svangerskapsrelaterte behandlingstjenester ikke er dekket.

Søknadskrav

Alle som i dag har Medicaid Managed Care helsevesenet dekning kan søke om familieplanlegging Benefit Program. Personer som ikke har Medicaid dekning kan søke om Family Planning Program fordeler, forutsatt at de oppfyller kravene inntekt nivå. Under programmet, kan kvalifiserte mottakere motta familieplanlegging assistanse fra en teleoperatør som aksepterer Medicaid helseforsikring og tilbyr familieplanlegging tjenester. Tidligere godkjenninger eller henvisninger fra en person primære omsorg lege er ikke nødvendig, ifølge New York State Department of Health. Kvalifiserte mottakerne kan også gå utenfor deres klarte omsorg plan nettverk når du velger en familieplanlegging leverandør byrå.

Program Dekning

Når du er godkjent for Medicaid Family Planning Benefit Program, enkeltpersoner får en Medicaid-kort i posten som dekker kostnadene ved eventuelle familieplanlegging tjenester. Kostnadene dekkes av programmet inkluderer innledende og oppfølging avtaler, rådgivning og apotek kostnader for FDA godkjente prevensjon medisiner eller enheter, forutsatt apoteket aksepterer Medicaid helseforsikring. Prevensjon dekning inkluderer piller, patcher, iuds og kondomer. Programmet dekker kostnadene ved familieplanlegging tjenester for ett år med mulighet for å søke om fortsatt dekning.

Oversikt over OSHA Bloodborne Training

Oversikt over OSHA Bloodborne Training


Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har som oppgave å sikre arbeidsplassen sikkerhet og helse. I 1992, OSHA, sammen med US Centers for Disease Control og Prevention (CDC), publisert "29 CFR 1910.1030 yrkesmessig eksponering for blodbårne patogener." Denne standarden gjelder for arbeidstakere som står i fare for utilsiktet eksponering for blod eller noen potensielt smitte kroppslig væske eller materiale mens du utfører førstehjelp eller medisinske prosedyrer. Det tilbyr veiledning for å redusere risikoen for utilsiktet eksponering.

En blodbårne patogener klasse omfatter åtte timer med klasseromsundervisning utnytte lysbilder, video og diskusjon.

Intent

Den "blodbårne patogener" standard ble iverksatt for å utdanne og trene arbeidsgivere og ansatte i mulig fare for eksponering for blod, identifisere potensielle risikoen for eksponering, hvordan å minimere risikoen og hvordan du går frem hvis eksponeringen skjer. Standarden er rettet mot to hoved patogener: Hepatitt B-virus (HBV) og humant immunsviktvirus (HIV). Mens andre eksisterer, ble fokus valgt for å redusere antallet nye HBV og HIV-tilfeller. Ved å følge de enkle sikringstiltak lært i trening, folk redusere sin risiko for eksponering for HBV, HIV og andre patogener.

Praksis

Praksis er delt opp i to deler, mentale og fysiske. Det viktigste mentale aspektet i å praktisere blodbårne patogen sikringstiltak er bevissthet. Behandling av alle kroppsvæsker som en potensiell trussel mot helse er en utmerket start. Det viktigste fysiske aspektet er å bruke personlig verneutstyr (PVU), som kan være så enkelt som å sette på hansker. Annet utstyr som kan være nødvendig omfatte vernebriller, ansiktsmaske, munnbind, verne kjoler og lommemasker for hjerte-lungeredning (HLR). Bare å være klar over og ta noen sekunder å sette på og bruke personlig verneutstyr kan gi beskyttelse. Arbeidsgiver er ansvarlig for å skaffe og opprettholde PPE.

Yrkeshygienisk Definert

OSHA "blodbårne patogener" standarden definerer en yrkesmessig eksponering som en "rimelig forventet hud, øyne, slimhinner, eller parenteral (bryte huden) kontakt med blod eller andre potensielt smittefarlig materiale som kan følge av resultatene av en ansattes plikter."

En patogenet er en mikroskopisk organisme som er tilstede i blodet, og kan føre til sykdom eller lidelse. Noen er dødelig. En infisert materiale kan være hvilket som helst kroppsfluid eller vev som kom i kontakt med eller blandet med blod. Noen ganger er det vanskelig å vite hvorvidt blodet blandes med disse elementer. Det er grunnen for behandling av væske eller vev som potensielt smittefarlig. Dette er trolig den viktigste punktet under trening.

Kun ansatte som er utpekt av sin arbeidsgiver som noen til å gi førstehjelp er påvirket. Leger, sykepleiere, ambulanse og brannmenn er noen av de åpenbare yrker som omfattes av denne standard. Andre er politifolk, sikkerhetsoffiserer, første responders, industrielle sikkerhetsteam og hushjelpen.

Eksponering Incident

"Exposure" er akkurat det det infers: eksponering av noen til blod, kroppsvæsker eller vev. OSHA definisjon er: "en bestemt øye, munn eller andre slimhinner, ikke-intakt hud, parenteral (piercing slimhinner eller hudbarrieren gjennom slike hendelser som needlesticks, menneskebitt, kutt og skrubbsår) kontakt med blod eller andre potensielt smittestoffer som følge av resultatene av en ansattes plikter. "

Trening for "blodbårne patogener" standard lærer arbeiderne å stoppe umiddelbart etter en eksponering hendelsen og å snu sine plikter til en annen responder så snart som mulig; de også lærer å vaske det berørte området med rennende vann og såpe. Hvis det utsatte området er slimhinnene i øynene eller munnen, råder standard spyle området med store mengder vann. En nødsituasjon øye vask stasjon er perfekt for denne oppgaven. Forurenset PPE blir innsamlet og lagret for testing, og hendelsen rapporteres til teamleder uten forsinkelse.

Post-Exposure

Opplæringen dekker også hva som skjer senere. En post-eksponering evaluering, må konfidensiell medisinsk undersøkelse og oppfølging gjøres umiddelbart tilgjengelig for den eksponerte ansatt av sin arbeidsgiver. På dette punkt må flere tiltak iverksettes. Det ene er at en skriftlig rapport av eksponeringen rute og omstendighetene rundt eksponeringen må gjøres. Også, identifisering av kilde enkelte er dokumentert, med mindre det er forbudt ved statlig eller lokal lov; selskapet eksponeringskontroll plan bør ha dette allerede besvart. Kilden enkelte må gi tillatelse før hans blod blir testet for HIV eller HBV. Hvis han nekter å gi samtykke, vil testing ikke gjøres. Dersom statlige eller lokale lover ikke krever samtykke, da prøven blir testet. Resultater av kilde enkeltes blodprøver er beskrevet i den eksponerte ansatt, og hun rådet om lover og regler for å holde informasjon konfidensielt. Den eksponerte ansattes blod testes for HBV og HIV, og hun også tilbys HBV-vaksine.

Rengjøring

Keepers er like sårbare for blodbårne patogener som innsatspersonell og trenger å bli trent i standarden. Hvis en eksponering skjer, må det berørte området vaskes med store mengder rennende vann og såpe. Medlemmer av vaktmester mannskap må bruke ppes når rydde opp fra en eksponering hendelsen. Godkjente opprydding kits må brukes og leveres av arbeidsgiver. Disse pakkene inneholder minimal PPE, børste og feiebrett for å plukke opp rusk (ingenting blir plukket opp av fingrene), spesialsøppelsekker og rengjøringsmiddel. Arbeidsgiver kan gjøre opp sine egne kits så lenge de elementene som skal brukes er godkjent for opprydding; rengjøringsmidler, tunge søppelsekker, spesielle klistremerker til å merke søppel og børster / feiekoster kan ikke være laget av naturlig hår.

Betraktninger

OSHA "blodbårne patogener" standard er på plass for å beskytte arbeidstaker og arbeidsgiver. En eksponering for et patogen kan oppstå når som helst til hvem som helst, uansett hvor mye omsorg er tatt.

For PVU skal være effektiv, er kjennskap til utstyr levert av arbeidsgiver et must, noe som gjør det mye enklere å bruke hvis det er nødvendig.

En oversikt over Veterans Fordeler

En oversikt over Veterans Fordeler


Department of Veterans Affairs (ofte forkortet til "VA") gir fordeler, helseprogrammer og andre tjenester, for eksempel boliglån og livsforsikring, til kvalifiserte veteraner og deres familier. Selv om valgbarhet for hver fordel varierer, må et individ har tjenestegjort i militæret i aktiv tjeneste for en periode og deretter blitt sluppet på et minimum.

Uføretrygd Program

Department of Veterans Affairs gir kompensasjon til veteraner som er deaktivert som følge av en skade eller sykdom som oppsto under tjeneste gjennom VA uføretrygd program. Avhengig av hvilken type funksjonshemming og alvorlighetsgraden av at funksjonshemming kan veteran ektefelle og avhengige barn også ha rett til ytelser.

Pensjoner for Veterans

Department of Veterans Affairs gir kontantytelser til veteraner som er over 65 år gjennom Forbedret uførepensjon program. Veteraner som er under 65 år kan også være kvalifisert hvis de er permanent og helt deaktivert fra en skade eller sykdom som skjedde utenfor deres militærtjeneste. Men det er en inntekt og nettoformue kriterier for valgbarhet, og kontantstøtten er basert på familiens størrelse.

Helseforsikring

Veteraner har rett til gratis innleggelse og poliklinisk medisinsk behandling for behandling av skade eller sykdom påført under tjeneste. For å motta disse fordelene, må veteranen bli innrullert i VA helsevesenet. Lavinntekts veteraner kan også være kvalifisert for gratis innleggelse og poliklinisk medisinsk behandling for behandling av enhver skade eller sykdom, inkludert de som inntraff utenfor militærtjeneste.

Bostøtte

Department of Veterans Affairs tilbyr en garantert og direkte lån program for veteraner som kjøper en bolig. Se Ressurser for mer informasjon om VA Loan Program

Pedagogiske fordeler

De Servicemen menn Omstillingsloven (ofte referert til som "GI Bill") gir veteraner med midler til høyskole eller fagskole. I 2008, kapittel 33, en endring av den opprinnelige regningen, ble vedtatt, og gir de som kvalifisert til å motta den fulle kostnaden for undervisning på en offentlig institusjon i hjemstaten, pluss en ekstra $ 1000 stipend for å dekke bolig eller bøker.

Den nåværende regningen, derimot, er satt til å endre seg i slutten av 2011. I desember 2010, Post-9/11 Veterans Education Assistance Forbedringer loven ble vedtatt, utvide valgbarhet til menn og kvinner som tjenestegjør i heltids Active Guard og Reserve, med noen unntak.

Oversikt over idiopatisk generalisert epilepsi

Epilepsi er en nevrologisk lidelse som fører til alvorlige, forstyrrende fysiske symptomer. Idiopatisk generalisert epilepsi er en tilstand som påvirker en persons hele hjernen - "generalisert" - uten kjent årsak eller trigger - ". Idiopatisk"

Fakta

Idiopatisk generalisert epilepsi påvirker hele hjernen, og er det mer alvorlig form for epilepsi. Episoder er svært voldelig, og noen ganger føre til tap av bevissthet. Gener epileptiske anfall inkluderer absenser ("blanking ut"), myoklone anfall (korte krampetrekninger av musklene), atoniske anfall (tap av muskelstyrke som resulterer i fallende), styrke anfall (plutselige avstivnings- av muskler), kloniske anfall (rytmisk jerking) og tonisk-kloniske anfall (krampetrekninger av stive muskler).

Årsaker

Epilepsi er bekledde av kjemiske feil i hjernen. Nervecellene ansvarlig for signale bevegelse feiltenning og forårsake planlagt, overdrevet bevegelse. Dette resulterer i anfall av et epileptisk episode. Idiopatisk generaliserte anfall inntreffer når denne feiltenning finner sted på begge sider av hjernen, i stedet for i bestemte områder.

Beslag

Beslag fremdrift gjennom noen standard faser, uavhengig av den enkelte eller type epilepsi. Den "aura" er en fase av advarsel før et anfall: en person blir opphisset og erfaringer nevrologiske endringer i smak, syn og lukt. Den "ictus" fase er den fysiske beslaget. Under "postical" fase, opplever enkelte en gradvis bedring fra episoden.

Behandlinger

Personer som har epilepsi får konsistente utprøvde metoder for behandling. Anti-anfall og anti-epilepsi medisiner søke å forebygge anfall og kontrollere vold av beslagene som oppstår. Epileptikere og deres familier blir lært opp til å behandle anfall: gjenkjenne tegn på motgående beslag og komme seg helskinnet gjennom beslaget.

Partielle anfall

Partielle anfall oppstår når bare bestemte områder av hjernen blir påvirket, og er vanligvis mildere enn generaliserte anfall. Mens generaliserte anfall kan føre til tap av bevissthet og skade, kan partielle anfall være så enkelt som en rykning øyelokk.

Oversikt over nyrekreft Stages

Stadier av kreft fortelle legen hvor langt kreften har spredd seg i hele kroppen. I nyrekreft stadier definere hvor mye av nyrene er involvert og om kreften har spredd seg til omkringliggende områder eller til andre deler av kroppen.

TNM System

TNM-systemet er felles for scenen av alle krefttilfeller; "T" står for svulst, "N" betyr (lymfe) noder og "M" betyr metastaser (spredning til andre deler av kroppen). Kombinasjonen av disse gir legen informasjonen for å nevne stadium av kreft.

Stage 1

Svulsten er 7 cm (2 3/4 tommer) på tvers av eller mindre og ligger fullstendig inne i nyrene. Det er ingen spredning til omkringliggende vev eller lymfeknuter.

Stage 2

Svulsten er større enn 7 cm, men det ligger fremdeles helt innenfor nyrene uten spredning til omkringliggende områder eller lymfeknuter.

Stage 3

Kreften har spredd seg til en lymfeknute og kan også ha spredt seg til vevet rundt nyrene eller til en av de store årer rundt nyrene.

Stage 4

Svulsten har spredt seg utenfor nyrene og innebærer mer enn en lymfeknute; dette stadium kan også bety at kreften har spredd seg til en annen del av kroppen.

Oversikt over intraokulært trykk Testing

Oversikt over intraokulært trykk Testing


Om lag 10 millioner mennesker i USA lider av grønn stær, ifølge Medicine Net. Denne øyesykdom blir detektert ved å teste øynene for økt trykk. Intraokulært trykk testing er kjent som Tonometri testing. Hvis uoppdaget, kan glaukom føre til tap av sentral visjon.

Trykk

Tonometri testing er den metoden som optikere måle mengden av trykket i øyet. Dette oppnås ved å måle den tone eller fasthet på overflaten av øyet.

Slik fungerer det

Utføre intraokulært testing krever øyet å bli bedøvet med øyedråper. Testanordningen er kjent som et tonometer, og den så vidt berører overflaten av øyet under prosedyren, noe som gjør en liten innrykk på hornhinnen. Motstand mot innrykk måles av tonometer.

Tolke testresultater

Den fastere tonen av øyet, jo høyere trykk avlesning vil være, noe som indikerer tilstedeværelsen av glaukom. Nedre trykkavlesninger indikerer at pasienten ikke har glaukom. Imidlertid meget lave trykkavlesninger indikerer hornhinnen i øyet er tynne. En tynn hornhinne ofte gir et lavtrykk lesing, noe som kan være falske og krever ytterligere overvåking for glaukom.

Hvordan holde oversikt over Glukose Readings

Hvordan holde oversikt over Glukose Readings


Holde styr på glukosemåling er avgjørende for å opprettholde din helse hvis du har diabetes. Glukoseverdiene hjelpe deg med å overvåke hvor blodsukkeret (glukose) nivåer er. Hvis glukose er for høy eller for lav, vil potensielle dødelige helseproblemer føre. Nøkkelen til å kontrollere glukose er å sjekke den nøye flere ganger om dagen. Dette gjøres med glukosetesting. Hold konsistente registreringer av målingene slik at du umiddelbart legge merke til problemer.

Hvordan holde oversikt over Glukose Readings

•  Snakk med legen din for å finne ut hvor ofte du bør sjekke din glukose. Når dette er etablert, bestemme hvordan du vil ta opp denne informasjonen. Det kan være så forseggjort som et regneark eller så enkelt som en loggbok. Blodsukkermålere som True Track kan lagre denne informasjonen elektronisk i opp til 30 dager.

Kontroller glukose på legen anbefalte tidsplanen og registrere denne informasjonen. Oppgi tid på dagen og glukosenivå i loggen eller regneark. Det kan være lurt å inkludere et avsnitt notater for hver tidsbestemt lesing slik at du kan gjøre notater om hvordan du har det og noen helsemessige problemer.

Vær konsekvent med måten du tar opp denne informasjonen slik at informasjonen kan bli funnet raskt hvis du trenger å undersøke dine poster eller hvis legen din trenger å se resultatene.

Oppbevar denne informasjonen i en lett-å-finne sted. Dette er viktig fordi det vil bli oppdatert flere ganger om dagen. Hvis du bruker et regneark, lagre disse dataene i en mappe på datamaskinen. Sørg for at du vet hvordan du finner denne mappen siden du vil oppdatere dataene ofte. Hvis du holder en manuell håndskrevet logg, lagrer denne informasjonen i stedet for at du vil huske. Dette kan inkludere et skrivebord, arkivskap eller koffert.

Oversikt over Hippokrates Diet

Oversikt over Hippokrates Diet


Hippocrates Diet er oppkalt etter den greske legen som er ofte referert til som far til medisin. Han baserte sin praksis på inntil-da-uhørt forslaget om at kosthold og mosjon - ikke gudene - påvirket folks helse. Anne Wigmore, en rå mat talsmann, skapte en naturlig, vegetarisk kosthold som er utformet for å la kroppen helbrede seg selv.

Rasjonale

Dietten fokuserer på matvarer som inneholder oksygen og enzymer, som støtter sin elektriske systemet og gir energi. Lagre og tilberede mat frarøver dem begge, ifølge Brian Clement, direktør i West Palm Beach, Florida-baserte Hippocrates Health Institute. Clement og Wigmore mener at nyhøstede grønnsaker har kraftige energinivå (Auras). Han utelukker spise kjøtt, sier at bare ved å drikke et dyrs blod umiddelbart etter slakting gir komplett protein. Han sier også at menneskeceller ikke kan absorbere kalsium fra melk. Mat skal være romtemperatur fordi spise varm eller kald mat frarøver kroppen av energi.

Grønnsaker / Frukt

Dietten innebærer å spise store mengder rå, økologiske grønnsaker, unngå å spise kjøtt og begrense meieriprodukter fettinntaket. Den understreker visse typer grønnsaker, inkludert "grønne spirer, spiret hvete, solsikke og bokhvete frø," Clement forklarer. De bør være økologisk dyrket, spises rå, tørket eller syltet uten salt. Organisk dyrket frisk eller tørket frukt kan spises som den er eller i sauser, supper, paier eller i drinker, ifølge NaturoDoc.

Protein / Fett

Folk kan få protein fra rå eller gjæret nøtter, frø, bønner, avokado, yoghurt og oster, ifølge NaturoDoc. Hvetegress, som kan inntas i juice form, og solsikke greener er komplette proteiner, ifølge Clement.

Karbohydrater

Folk bør spise spiret korn i brød, knekkebrød eller frokostblandinger.

Ytterligere anbefalinger

Dietten fraråder folk fra å ta vitamin eller mineraltilskudd, fordi du kan få alle de vitaminene du trenger fra rå grønnsaker, argumenterer Clement. Spise ulike typer alger tre til fem ganger i uken vil gi deg alle de mineraler du trenger. De som ikke liker smaken av disse "sjø grønnsaker," kan ta dem i tablettform.

Wheatgrass juice er høy i antioksidanter, som bidrar til å beskytte folk fra kreft og bidrar til å danne røde blodlegemer og hemoglobin, sier Clement.

Oversikt over FOLFOX adjuvant kjemoterapi

Kjemoterapi (legemiddelbehandling) blir ofte brukt til å ødelegge kreftceller. Når kjemoterapi følger en annen behandling, som for eksempel kirurgi, er det kjent som adjuvant kjemoterapi. FOLFOX er ofte brukt som en adjuvant behandling for tarm kreft.

Ingredienser

FOLFOX er en kombinasjon av tre medikamenter: leucovorin kalsium, eller folinsyre (FOL), fluorouracil og oksaliplatin (FOX). Ifølge Drugs.com, både fluorouracil og oksaliplatin arbeid ved å forsinke vekst og spredning av kreftceller. Folinsyre støtter de to andre rusmidler, som arbeider for å avhjelpe folsyremangel. Drugs.com understreker at disse stoffene bare behandle kreft symptomer, ikke kreften selv.

Behandling Cycle

Ifølge nettstedet eChemo Therapy, på den første dag i behandlingen, er folinsyre og oksaliplatin administreres gjennom et intravenøst ​​drypp i løpet av to timer. Fluorouracil blir deretter administrert gjennom IV-drypp i løpet av 22 timer. På den andre dagen, er en to-timers folinsyre drypp administreres, etterfulgt av en to-timers fluorouracil drypp. Fra tre til fjorten dager, pasienten ikke får noen behandling. Syklusen begynner så igjen og kan gjenta for så mange som 12 sykluser, avhengig av stadium av kreft og pasientens helse.

Side Effects

EChemo Therapy rapporterer at FOLFOX vanligste bivirkningen er trøtthet. Andre bivirkninger er kvalme og økt risiko for infeksjon.

Oversikt over medisinsk oppsigelse av graviditet Act, 1971

Oversikt over medisinsk oppsigelse av graviditet Act, 1971


Vedtatt i 1971 av Republikken India parlamentet, Det medisinske svangerskapsavbrudd loven tillater kvinner å avslutte svangerskap som kan forårsake skade på dem.

Time Frame

Et svangerskap kan sies opp dersom fosteret er mindre enn 12 uker gammel, med anbefaling av en lege. I tillegg, hvis en graviditet er mellom 12 og 20 uker, det kan sies opp kun under anbefaling av to leger.

Forhold

Et svangerskap kan kun avsluttes dersom dens fortsettelse vil føre til fysisk eller psykisk skade på mor eller hvis barnet vil bli født med fysiske eller psykiske avvik.

Betingelser for Mental Motgang

Et svangerskap som følge av voldtekt anses å forårsake alvorlig psykisk angst og er grunnlag for oppsigelse. Også en graviditet som følge av svikt i noen prevensjon enheten er grunnlag for oppsigelse.

Unntak

Svangerskapet til en kvinne under 18 år eller for en psykisk syk kvinne vil ikke bli avsluttet uten samtykke av hennes verge. Den medisinsk oppsigelse av graviditet loven omfatter ikke delstatene Jammu og Kashmir.

Akseptable Steder

Et svangerskap kan kun avsluttes på et sykehus etablert av regjeringen eller et sted som er godkjent for formålet av regjeringen.

Oversikt over Rabies Vaksinasjon

Oversikt over Rabies Vaksinasjon


Rabies er en svært smertefull og dødelig sykdom, og når symptomene vises, er det sannsynlig dødelig. Fra og med 2010 har det vært en registrert tilfelle av en person overleve rabies uten posteksponeringsbehandling. Heldigvis er rabies vaksine svært vellykket både som et forebyggende tiltak og som en posteksponeringsbehandling. Forebyggende rabiesvaksine anbefales for folk med høy risiko for eksponering for viruset på grunn av yrke eller reiseplaner. Hvis du har vært utsatt for et dyr som kan ha rabies, er det viktig at du gjennomgår en post-eksponering vaksinasjonsprogram umiddelbart.

Funksjoner

Vaksinen er laget av drepte, eller inaktive, virus og gis som en injeksjon i deltamuskelen av armen. Små barn kan få vaksine i låret i stedet. Rabiesvaksine er gitt som en serie på tre til fem skudd. Det finnes to typer av rabies vaksinering tidsplaner: ett som et forebyggende tiltak, og en for posteksponeringsbehandling.

Forebyggende Vaksinasjon

Ikke nødvendig for den generelle befolkningen, er forebyggende rabiesvaksine anbefales for tre kategorier av mennesker. Den første gruppen omfatter personer som arbeider i høyrisikoyrker, som veterinærer og dyre handlers. Den andre gruppen omfatter folk som tar del i aktiviteter som jakt, fangst eller spelunking, som bringer dem inn i hyppig kontakt med høyrisikoarter, inkludert vaskebjørn, stinkdyr, flaggermus eller ville hunder og katter. Internasjonale reisende til områder hvor hunden rabies er vanlig og / eller der tilgang til medisinsk hjelp er begrenset utgjør den tredje gruppen av mennesker. Vaksinasjon som et forebyggende tiltak krever tre doser. Booster skudd kan anbefales for folk på fortsatt risiko for eksponering.

Post-Exposure Treatment

Post-eksponering behandling er nødvendig for alle som har vært potensielt utsatt for rabies virus. Forvaltes på riktig måte etter eksponering rabies behandling har aldri vært kjent for å mislykkes. Når symptomene vises, er imidlertid dødeligheten for menneskelig rabies nesten 100 prosent, så det er viktig å få rask behandling.

Hvis personen aldri hadde fått en forebyggende vaksine før eksponering, vil han først får en dose av rabies immunglobulin for kortsiktig beskyttelse mens kroppen hans utvikler antistoffer. Dette bør bli administrert i eller nær såret. Den første dosen med rabies vaksine bør gis så snart som mulig etter eksponering. Påfølgende doser bør gis på dag 3, 7 og 14 etter den første injeksjonen.

Betraktninger

Forebyggende vaksinasjon garanterer ikke full beskyttelse til en person bitt av en rabiat dyr. En vaksinert person som har vært potensielt utsatt for rabies bør fortsatt motta to doser med vaksinasjon etter eksponering - en umiddelbart etter bitt, og ytterligere tre dager senere.

Misforståelse

Noen mennesker frykter de vil kontrakten rabies fra et forebyggende vaksinasjon. Du kan ikke få rabies fra vaksinasjon, fordi viruset har blitt inaktivert. Vordende mødre som utsettes for rabies er ofte redd for at de ikke trygt kan motta en rabiesvaksine. Gravide kvinner som har vært utsatt for rabies, eller som har svært høy risiko for eksponering kan og bør få vaksine. Det er en utbredt oppfatning at etter 14 dager, hvis en utsatt person eller dyr viser ingen symptomer på rabies, så de er trygge. Dette er ikke sant. Mens den vanlige inkubasjonsperioden blir i området fra 14 til 21 dager, i mennesker rabies kan noen ganger ta år for å utvikle seg. Du må alltid søke legehjelp umiddelbart hvis du kan ha blitt utsatt for rabies.

Advarsler

Alvorlige reaksjoner på rabies vaksiner er sjeldne. Milde lokale reaksjoner som smerte eller hevelse er de vanligste bivirkningene. Folk bør ikke motta et forebyggende rabiesvaksine hvis de er moderat eller alvorlig syke. Hvis du er planlagt for en forebyggende rabiesvaksine og blir syk, bør du spørre legen din om re-planlegging.

Oversikt over Anergia Depresjon

Oversikt over Anergia Depresjon


Depresjon påvirker nesten én av ti voksne en year.This alvorlig medisinsk tilstand negativt påvirker alle deler av den lidende liv, inkludert sine tanker, følelser og handlinger. Depresjon kan utvise seg selv i en rekke symptomer, inkludert anergi. Når apati og tretthet er den primære symptom på en pasients klinisk depresjon, kan det merkes som en anergiske depresjon. Det er ofte opplevde under den deprimerte syklus av en bipolar lidelse.

Årsaker til depresjon

Uregelmessigheter i to kjemikalier som finnes i hjernen, serotonin og noradrenalin, føre en person til å føle seg irritabel, engstelig, og unormalt sliten. Forskere er aktivt undersøker den menneskelige hjerne å spore depresjon til andre biokjemiske faktorer. Genetikk, personlighet, miljøfaktorer, og medisinske forhold også bidra til depresjon. Anergisk depresjon er ofte funnet i de diagnostisert med en bipolar lidelse eller andre pseudo-unipolar berørte sykdommer.

Symptomer

Depresjon viser seg med endringer i appetitt, personlighet, søvnmønster, fysiske plager som ikke responderer på behandling, oppgivelse av interesser og vedlikehold av personlig stell, manglende evne til å konsentrere seg og tristhet som varer mer enn to uker. Tretthet, en primær faktor i anergisk depresjon, er også et symptom. Anergisk depresjon fører til et totalt tap av interesse for arbeid, sosiale eller fritidsaktiviteter. Det er ofte en nedgang i seksuell stasjonen og aktivitet. Anhedonia, følelsen av at ingenting er behagelige, er ofte til stede med anergia.

Diagnose

Når symptomene er til stede, vil en lege først utføre en undersøkelse for å forstå og løse eventuelle fysiske årsaker, som for eksempel skjoldbrusk forhold som også kan utløse dyp tretthet. Laboratorietester og en diagnostisk vurdering som dekker symptomer, familiehistorie og personlige livsstil bistå i å bestemme depresjon og sin type. De mest utbredte typer depresjon er større eller klinisk, dystymi, kronisk, manisk og atypisk.

Behandling

Selv om det kan kreve tålmodighet, kan utvinning fra anergiske depresjon oppnås. De mest vellykkede behandlinger kan ansette antidepressiva, psykoterapi (samtaleterapi), eller begge deler. Pasienter kan også ta skritt for å kontrollere deres tilstand ved å få tilstrekkelig søvn, utvikle et støttesystem av familie og venner, regelmessig trene, spise en balansert og sunt kosthold, gjenkjenne og adressering følelser som de oppstår, og utvikling av stress-ledelse.

Andre sykdommer forbundet med Anergia

Anergia kan også være en komponent i andre sykdommer. Preschizophrenia, schizofreni, skjoldbrusk lidelser, og geriatriske syndromer all utstillings den negative påvirker av anergia.

Oversikt over Heterotop Cardiac Transplantasjon

Oversikt over Heterotop Cardiac Transplantasjon


Dr. Christiaan Barnard gjort historie i 1967 da han utførte den første menneske-til-menneske hjertetransplantasjonen. Fremgangsmåten involverte å erstatte den skadede hjertet av pasienten med sunt hjerte av donor, en operasjon som kalles en ortotopisk hjertetransplantasjonen. Hjertetransplantasjon kirurgi fortsatte å utvikle seg og i 1974, Dr. Barnard utførte den første heterotop hjertetransplantasjon.

Definisjon

Heterotop hjertetransplantasjon, eller "piggy-back" transplantasjon, er en operasjon der en pasient mottar en donor hjerte og samtidig beholde sitt opprinnelige. Det nye hjertet bistår den skrantende en.

Formål

Den heterotop transplantasjon servert pasientene godt før oppdagelsen av anti-avvisning narkotika. Dersom pasientens kropp avviste det nye hjertet, forble den gamle som en backup før legene fant en erstatning. Oppdagelsen og bruk av anti-avvisning narkotika redusert betydningen av prosedyren største fortrinn. Siden ortotopiske transplantasjoner produsert mer gunstige utfall, ble det teknikken av valget.

Forekomst

Foreløpig få sykehus gjennomføre heterotop hjertetransplantasjoner. Ifølge en artikkel som er gjort tilgjengelig av National Institute of Health, mer enn 1000 hjerte kirurgiske sentre utføre hjertetransplantasjon i verden, men bare 50 har erfaring i å utføre heterotop hjerte prosedyrer.

Dagens bruk

Selv om sjeldne, forblir heterotop hjertetransplantasjon det beste alternativet i enkelte tilfeller. Noen ganger er det eneste tilgjengelige donorhjerte er betydelig mindre enn det som kreves av mottakeren. I slike tilfeller tjener den donorhjerte som hjelpepumpe. Pasienter med irreversible pulmonal hypertensjon, en tilstand der blodtrykket er høyt i arteriene i lungene og høyre side av hjertet, kan også ha nytte.

Oversikt over Diep Surgery

Oversikt over Diep Surgery


Forkortelsen Diep står for "deep inferior epigastriske perforatorer," navnet på en blodåre som forsyner blod til fettvevet i nedre mage området. Den Diep klaff inkluderer blodkar, fettvev, og huden rundt det. I rekonstruksjon kirurgi etter mastektomi, kan legene bruke Diep klaff for å lage et nytt bryst svært tett i utseende og tekstur til et naturlig bryst.

Brystkreft Basics

Ifølge statistikk publisert av på BreastCancer.org, påvirker brystkreft om en av åtte kvinner som fyller 80. Noen risikofaktorer for å utvikle brystkreft: å være en kvinne (ja, menn kan få brystkreft, også, men sjelden) , å bli eldre, og en familie historie av brystkreft. Andre risikofaktorer, som ligner på risikofaktorer for kreft generelt, inkluderer dårlig kosthold, mangel på mosjon, høyt alkoholforbruk, og mer. Regelmessig mammografi kan oppdage kreft tidlig og gi den beste muligheten for fullstendig gjenoppretting.

Mastektomi

Brystkreft kan bli behandlet med kjemoterapi, strålebehandling, hormonterapi, og kirurgi. Kirurgi inkluderer "lumpectomy", som søker å fjerne kreftsvulst samtidig bevare resten av brystet, og mastektomi, som krever fullstendig fjerning av brystet. Mastektomi, selv om det kan redde et liv, etterlater en kvinne vansiret. I tillegg til fysisk utvinning, kan emosjonelle utvinning være vanskelig.

Diep Fordeler

Diep klaff kirurgi tilbyr kvinner som gjennomgår en mastektomi et mer akseptabelt rekonstruksjon enn kunstige implantater. Ved å bruke pasientens eget vev minimerer avvisning og resulterer i en ny bryst lignende i tekstur og utseende som det naturlige brystet. Fjerne overflødig magefett og stramme opp huden gir mange kvinner en ekstra kosmetisk fordel. Diep klaff kirurgi kan ledsage en mastektomi, eller en kvinne med en helbredet mastektomi kan ha det senere. Leger kan også kombinere Diep klaff kirurgi med konvensjonelle brystimplantater. Kvinner uten tilstrekkelig magefett og de med visse typer sirkulasjonsproblemer bør ikke ha denne type kirurgi.

Prosedyre

Leger som utfører mastektomi kan spare huden på brystet og i mange tilfeller også brystvortene. De deretter lage et snitt i buken, fjerner Diep klaff og omkringliggende vev, og bygge en ny bryst. De kobler de Diep klaff blodårene til de eksisterende blodkar som leverte den naturlige bryst og dekker den nye bryst med den opprinnelige hud. Hvis mastektomi ikke tillater sparing brystvortene, kan legene rekonstruere brystvortene og tatovering naturlige areolas på et senere tidspunkt.

Diep klaff Versus TRAM Flap Surgery

TRAM står for "tverrstilt rectus abdominis muskel" en vertikal magemuskelen. I TRAM klaff kirurgi, leger omplassere denne muskelen og omliggende fett og hud vev for å gjenoppbygge et bryst. De naturlige blodkarene til TRAM klaff fortsatt på plass. Sammenlignet med TRAM klaff kirurgi, blir raskere friske pasienter som gjennomgår Diep klaff kirurgi og opprettholde deres abdominal muskelstyrke. Men Diep klaff kirurgi krever mer tid siden det krever blodåre mikrokirurgi.

Klinisk studie

En studie publisert i tidsskriftet Plastic & rekonstruktiv kirurgi i 2009 fant at pasienter som gjennomgår Diep eller TRAM kirurgi begge hadde gode resultater. De som gjennomgår Diep hadde dobbelt så stor risiko for fettvev tap kalles nekrose på grunn av kompleksiteten i mikrokirurgi på blodårene; imidlertid svært få pasienter opplevde dette problemet. Pasienter som får Diep hadde mindre komplikasjoner og problemer i mageområdet sammenlignet med de som har TRAM.

Oversikt over Oregon helseplan

Oregon helseplan (OHP) er staten Oregons helseprogram for lav inntekt beboere. Planen omfatter ikke bare medisinsk omsorgstjenester, men også psykisk helse, rusbehandling og tannpleie. Noen OHP kundene må betale en månedlig premie, mens det er ingen premie for andre kunder, for eksempel barn og eldre.

Historie

Oregon helseplan begynte i 1994. Dr. John Kitzhaber, en thrilleren lege og stat senator, ledet etableringen av planen.

Betydning

Oregon helseplan opererer under en føderal regjering fraskrivelse å yte helsehjelp til lav inntekt Oregonians. Avkall tillater Oregon for å tjene flere mennesker, ved hjelp av føderale Medicaid midler.

Valgbarhet

Oregon Institutt for Human Services bestemmer valgbarhet for Oregon helseplan (OHP) ved å vurdere en persons familie størrelse, brutto inntekt (før fradrag) og ressurser (kontanter, sparing, investeringer).

Typer

Oregon Health Plans OHP Plus er en full pakke med fordeler for voksne og barn som er kvalifisert for Medicaid eller Barnas Health Insurance Program (CHIP). Dette programmet har ingen premie. OHP Standard dekker voksne som ikke er kvalifisert for Medicaid og belaster en månedlig premie.

Fordeler

OHP prioriterer helsevesenet, noe som gir høyeste prioritet til forhold som kan være vellykket behandlet. det understreker også unngå alvorlige forhold gjennom forebyggende behandling.

Oversikt over Neonatal thymektomi

Neonatal thymektomi er kirurgisk fjerning av thymus kjertel hos nyfødte barn. Thymuskjertelen er relevant for det humane immunsystem, som er ansvarlig for behandling av T-celler som seed lymfatisk vev via kroppens blodomløp.

Thymus

Mens et barn er fortsatt et foster thymus produserer og påløper store mengder av T-celler. Senere i barndommen og voksenlivet relevans og funksjon av thymus synker dramatisk, lik den reduserte betydningen av mandlene i mange mennesker. På grunn av plasseringen av thymus, har leger utøvd muligheten til å fjerne organ for bedre tilgang til hjertet i tilfeller av spedbarn hjertekirurgi.

T-celler og B-celler

T-celler og B-celler er typer av lymfocytter som sirkulerer gjennom hele kroppen. Mens begge typer er produsert i beinmargen, bokstavbetegnelsene "T" og "B" tilsvarer T-celler som forfaller i thymus og B-celler som forfaller i benmargen selv. Hver type er utformet for funksjonen av spesifikke antigener som er nødvendige for gjenvinning etter at legemet lider infeksjon.

Post-Prosedyre Impact

Neonatal thymektomi påvirker pasienter senere i livet ved å redusere tilgjengeligheten av T-celler i kroppen. B-celler har vist seg å øke i noen tilfeller, men er generelt upåvirket. Den langsiktige virkningen fra prosedyren kan føre til prematur svikt i immunsystemet.