Digidexo.com

tenåringer og konsentrasjon

Gode ​​dietter for tenåringer på Home & på skolen

Gode ​​dietter for tenåringer på Home & på skolen


Den fryktede ordet "diett" kan være en utfordrende opplevelse med tenåringer. I en tid av livet der de vokser, kan feilaktig slanking og forbruk av næringsstoffer stunt vekst og føre til mangel på energi og konsentrasjon i idrett og skole. Ifølge Mayo Clinic, er ungdoms fedme blitt en epidemi i USA og sunnere livsstil begynner i hjemmet. Selv om du ikke kan kontrollere hva en tenåring spiser hele tiden, kan du likevel pakke din ungdoms en lunsj for skolen, lager din pantry med næringsrik snacks og forberede en sunn frokost eller middag hjemme.

Frokost dietter

Frokost er viktig for maintaing et høyt stoffskifte nivå og gir næringsstoffer og energi for skoledagen. Hele korn toast og hele korn frokostblanding med melk er tradisjonelt sunne frokoster for ungdom før de setter kursen mot skolen. Velg frokostblandinger som er lav i sukker, laget av fullkorn og er høy i vitaminer og andre næringsstoffer. Sørg for at din tenåring kommer ut av sengen i tid for en sit-down frokost hver morgen. Hvis han er sent ute, gi ham et eple, banan eller annen frisk frukt for en rask sult fix. Noen frokost mat som toast, frukt og et glass juice eller melk kan bagged og tatt med til skolen.

Lunsj dietter

Uansett om barnet ditt har skolen eller ikke, frisk frukt, fersk-kuttet grønnsaker og magert kjøttpålegg som for eksempel tunfisk, kalkun eller roastbiff er gode valg for slanking. Skolemat kan noen ganger være usunn, så pakking en lunsj for barnet ditt kan redde ham penger og hjelpe ham utvikle en smak for sunn mat.

Middag dietter

Middag er en viktig del av en diett fordi du har mest kontroll over hva din tenåring spiser. I stedet for å tvinge din tenåring til å spise, spør ham hva slags mat han ønsker å spise, oppmuntre sunne valg og følge din tenåring med sin diett. Friske salater, fullkornspasta, brun ris og søtpoteter er sunne gratis retter. Serve din ungdoms valg av magert kjøtt som kylling bryst, kalkun eller svinekjøtt. Desserter på middag kan være en lav-fett yoghurt eller en fruktsalat.

Snacks

Du kan kontrollere hva som er i pantry når tenår roter rundt etter en matbit etter skolen eller i helgene. Hvis din pantry er fylt med snacks som tortilla chips, frukt, grønnsaker med dip, pretzels og vannkoker mais, vil din tenåring hente den. Du kan også kjøpe lav-fett sukker cookies og chips. Ikke frata din tenåring av søtsaker og godteri; junk food er greit så lenge det er spist i moderasjon.

Hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?

Hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?

Mangel på jern

Anemi hos barn og tenåringer kan være et resultat av en serie sykdom eller sykdom, for eksempel aplastisk anemi. Mer vanlig er imidlertid anemi hos barn og ungdom et resultat av for lite jern i dietten, kalt jernmangelanemi.
Barn og unge trenger å innta 8 til 10 mg per dag av jern. Mange, men ikke får så mye jern i sitt daglige kosthold. Dette er på grunn av utbredelsen av fast food i vårt samfunn, og også populariteten av kumelk, som ikke har mye jern i den.

Effekter

Mangel på jern i kosten kan føre til flere problemer. Jern er en viktig del av hemoglobin, en del av den røde blodcellen som brukes til å transportere oksygen i hele kroppen. Lavt jern betyr en mangel på oksygen i kroppen. Dette kan føre til blek hud, mangel på energi og kulde intoleranse i et barn eller tenåring. Mer alvorlige tilfeller av anemi kan føre til en økt hjertefrekvens, som fører til svetting og hjertebank, en hoven tunge og en forstørret milt.
Mens anemi er oftest forårsaket av lavt jern i kosten, er det også forårsaket av tunge menstruasjon, tarmkanalen problemer (tarmkanalen er der jern absorberes), sykdommer og indre blødninger. Fordi noen av disse årsakene kan være alvorlige, er det viktig å se en lege hvis du mistenker at barnet ditt eller tenåring kan være blodfattig.

Behavior

Anemi påvirker atferd i tillegg. Irritabilitet og dårlig konsentrasjon ferdigheter er vanlige atferdssymptomer hos barn og tenåringer med anemi. Disse atferd, men er noen ganger avskrevet som vanlig hos noen barn.
Derfor er det mange leger anbefaler årlige jern screenings, spesielt hos små barn som er avvenning av av formel og morsmelk og videre til kumelk, og i tenårene som går inn i puberteten. Dersom barnet er funnet å ha en jernmangel, vil legen foreslå endringer i barns kosthold, som for eksempel å spise mer jernrike matvarer som spinat og andre mørkegrønne, bladrike grønnsaker. Legen kan også foreskrive en jern supplement.

Sunne matvaner av tenåringer

Sunne matvaner av tenåringer


En fersk studie fra National Institute of Mental Health (NIMH) fant at et barns hjerne fremdeles utvikler seg godt inn i tenårene. Med denne utviklingen kommer et større behov for rett type ernæring. Men tenårene er ofte de årene som er mest tradisjonelt tomrommet i et individs liv. Å få riktig ernæring for god utvikling kommer fra sunne matvaner som alle tenåringer kan tilpasse seg. De vil bli belønnet med bedre konsentrasjon, energi og utholdenhet i løpet av dagen.

Regelmessige måltider

De fleste tenåringer lever travle og fulle liv med skole, arbeid og fritidsaktiviteter. De er ofte over-planlagt med ikke nok timer i dag. Dessverre, kan dette komme til en kostnad. Når tenåringer er stresset og over-planlagt, en av de første tingene de vil kutte er sunne måltider. Tenk på det - hvor ofte gjør tenår kjøre ut av huset sent, hopper over frokost? Hoppe det viktigste måltidet av dagen kan komme til en risiko for deres konsentrasjon og energi gjennom hele dagen. Kontroller at du har enkle, bærbare måltider tilgjengelig for tenåringer til å ta på farten uten å ofre helsen for portabilitet. Frukt, en bagel med kremost eller en frokost burrito er ideer til en sunn frokost på rømmen.

Mindful Eating

Fordi tenåringer virke som de er alltid i et rush, eller fordi de ofte spiser i sosiale sammenhenger, kan de også miste evnen til å spise mindfully. Dette betyr at de spiser mer enn nødvendig fordi de ikke ta hensyn til kroppens signaler om at de er fulle. Oppmuntre tenåringer til å bremse ned mens han spiser, slik at han kan smake på maten og ta hensyn til hva kroppen hans sier. Selv når han er ute med venner, kan han ta en stund å stoppe opp og vurdere om han fortsatt er sulten eller ikke. Oppfordrer minst ett sitte ned måltid per dag, middag hvis det er mulig, slik at du både kan bremse ned og spise. Du vil finne at i bremse ned ett måltid, vil hans spising bli mer oppmerksom og han vil være i stand til å vite når du skal stoppe.

Sunn kropp Bilde

Selv om du tror at de fleste sunne matvaner for ungdom har å gjøre med å spise lite fett og balanserte måltider, må du også huske på at tenåringer er overfalt med en daglig mengde negative følelser om kroppen sin. Dette kan føre til spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi for begge kjønn. Fremme et sunt kroppsbilde ved aldri oppfordret tenåringer til kosthold eller for å oppnå en viss kroppstype. I stedet oppfordrer sunne valg og balanserte måltider og være på konstant utkikk etter tegn på en usunn kroppsbilde, inkludert selv avskrivninger, en enkemann med skuespillere og modeller eller hyppige klager over kroppen. En spiseforstyrrelse er en farlig medisinsk tilstand, og bør behandles som sådan. Lær sunne prinsipper og aldri diett mentalitet.

Hvordan planlegge et balansert kosthold for tenåringer

Hvordan planlegge et balansert kosthold for tenåringer


Ernæring kan defineres som hva vi legger i vår munn som det blir brukt som drivstoff for kroppen å utføre viktige funksjoner: pust, bevegelse, vokser, snakke, tenke. God ernæring er viktig gjennom hele levetiden, men det er viktig for tenåringer. Tenårene er når folk vokser mest, bygge bentetthet, og begynne å adoptere livslang vaner. Når det gjelder å planlegge en diett for en tenåring, er det viktig å følge anbefalingene fra American Dietetic Association for serveringer fra hver av de matvaregruppene og kalori behov.

Hvordan planlegge et balansert kosthold for tenåringer

•  Legg grønnsaker til din handleliste. Anbefalingene er 2 til 3 kopper om dagen for tenåringer. En servering av grønne bladgrønnsaker er 2 kopper, og for rå grønnsaker, en kopp. Alle grønnsaker er bra, men grønne bladgrønnsaker som spinat og grønnkål er noen av de mest næringsrike. De inneholder vitamin K, som reduserer betennelse, og jern, noe som er spesielt viktig for ungdoms jenter etter puberteten. Andre flotte grønnsaker er tomater og paprika, som er høy i vitamin C.

Legg frukt til din handleliste. Målet for tenåringen å konsumere 1 til 2 kopper om dagen. Prøv å legge fersk frukt til frokostblanding om morgenen, et eple til lunsj, og en frukt og yoghurt parfait til dessert. Frukt inneholder mange vitaminer og mineraler, men det inneholder også fiber som kan hjelpe på fordøyelsen og hjelpe ungdom til å føle deg mett.

Legg hele korn til handlelisten. Hel hvete brød, pasta og kornprodukter er gode måter å møte den 3-oz. anbefalinger for dagen. En skive brød eller en kopp med frokostblanding er regnet som en oz. Korn er viktige fordi de er karbohydrater, som er det antall som energikilde for kroppen. Oppmuntre ungdom til å spise små måltider hver to til tre timer for å opprettholde blodsukkernivået. Dette kan hjelpe med konsentrasjon på skolen og hindre overspising senere på dagen.

Legg til melk og melkeprodukter i listen; de er kjent for å bygge sterke bein, men også inneholder kalium, vitamin D og protein. Kalium er viktig for sunn muskelfunksjon, og vitamin D er nødvendig for benhelse. Når du velger meieriprodukter, velger lav-fett versjoner. Anbefalingene er 3 kopper per dag for tenåringer. En kopp melk eller yoghurt eller 1 1/2 oz. av ost teller som én porsjon.

Legg til gode kilder til protein til din liste, for eksempel magert kylling, magert kalkun lunsj kjøtt, egg, fisk, tofu eller bønner. Protein er viktig for sunne muskler, hud og hår, så sørg for at din tenåring er å få den anbefalte 5 til 6 oz. en dag. Følg porsjonsstørrelser og klippe av overflødig fett. Hvis en tenåring bestemmer seg for å bli vegetarianer, være støttende og prøve matlaging med tofu eller utfylle risretter med en porsjon bønner.

Kjøp olivenolje for stir-steking grønnsaker eller peanøttsmør å sette på epler. Anbefalingene foreslår ikke mer enn 6 ts. tilsatt fett / oljer per dag for denne aldersgruppen. Enumettet fett og flerumettet fett, også kjent som de "gode" fett, er nødvendig i små mengder. Dette er fordi de inneholder essensielle fettsyrer som kroppen ikke kan gjøre. Mettet fett og transfett er de "dårlige" fett som du ønsker å begrense i en ungdoms kosthold, fordi de kan føre til høyt kolesterol og kan øke risikoen for hjerte-og karsykdommer.

Hint

 • Tenk på drikker som tenåringer velger. Prøv å begrense energidrikker, pop og kaffedrikker eller ikke tillate dem hjemme. De er ikke anbefalt for denne aldersgruppen fordi de kan føre til søvnproblemer, hulrom eller koffein avhengighet. I stedet foreslår vann, melk eller avkjølt te med måltider.
 • Støtte tenåringens sunne valg. Spør tenåringer til å gå i matbutikken eller å hjelpe til med middagen.
 • Lær mer om kalori anbefalinger for aldre og kjønn på My Pyramid hjemmeside
 • Samtidig understreke viktigheten av et sunt kosthold, prøver ikke å skremme tenåringer til å tro at du insinuerer et vektproblem. Noen ganger kan en negativ kommentar eller for mye snakk om "slanking" kan føre til spiseproblemer. Spiseforstyrrelser er vanlig i tenårene og kan være skadelig for god helse.

Hvordan å gjenkjenne tegn på depresjon i tenåringer

Hvordan å gjenkjenne tegn på depresjon i tenåringer


Forskning viser at nesten fem prosent av tenåringer opplever depresjon en eller annen gang. Midlertidig depresjon er en normal menneskelig følelse. Når følelsene fortsette og forstyrrer en tenåring evne til å fungere kan det være et tegn på psykisk sykdom. Foreldre se etter skilt.

Bruksanvisning

•  Sjekk for atferdsendringer som tilbaketrekning fra venner og familie. Deprimerte tenåringer blir uinteressert i sport og aktiviteter de en gang likte. De ofte isolerer seg i soverommet deres.

Merk fysiske tegn som et tap av matlyst, treghet, søvnløshet, en frittliggende utseende og en endring i fysisk utseende. Noen deprimerte tenåringer ned i vekt.

Monitor en demonstrasjon av følelser som tristhet, håpløshet eller skyld. Disinterest i familiens samtaler eller gruppeaktiviteter er vanlig hos tenåringer med depresjon.

Observer tenåring prestasjoner i skolen. Angrende tenåringer ofte mangler konsentrasjon, lider av hukommelsestap og viser en manglende evne til å ta beslutninger.

Se for å skrive poesi på morose fag og lytte til musikk med pessimistiske tekster. Deprimerte tenåringer bruker mer tid på Internett søker etter nettsteder på selvødeleggelse og selvmord. De viser også nysgjerrighet om døden og livet etter døden.

Tips og advarsler

 • Søk profesjonell hjelp hvis din tenåring viser suicidal atferd. Antidepressiva og rådgivning sammen med støtte fra venner og familie kan være nødvendig for å kurere denne sykdommen.

Dyspraksi Symptomer hos tenåringer

Dyspraksi er en lidelse som påvirker utvikling, inkludert bevegelse og tanke koordinering. En tenåring med dyspraksi kan leve med noen eller alle av symptomene, inkludert problemer med intellektuell utvikling, emosjonell utvikling, fysiske ferdigheter, tale og uttale, språkkunnskaper og sosiale utvikling ferdigheter.

Intellektuell

Tenåringer som lever med dyspraksi synes det er vanskelig å lære. Noen tenåringer med dyspraksi finne læring vanskeligere enn andre, så det er ingen fastsatt minimum eller maksimum læringsevne nivå med denne tilstanden. Et annet symptom på dyspraksi er mangel på konsentrasjon. Dette fører til forsinkelser i lærings milepæler og pedagogisk utvikling.

Emosjonell

Emosjonelle faktorer kan spille hardt på en dyspraxic tenåring, som de kan lide med frustrasjon på grunn av stress av effektene av å leve og komme til enighet med dyspraksi. Dyspraksi begrenser ikke hvordan en tenåring mener om andre mennesker og situasjoner. Personer med dyspraksi anses dypt omsorg og best egnet til omsorg-type yrker, som for eksempel å jobbe med funksjonshemmede og eldre.

Fysisk

Fysiske symptomer på dyspraksi har problemer med balanse og koordinasjon, samt klossethet. Det er ikke uvanlig for en tenåring med dyspraksi å jevnlig borti og slippe ting. De fysiske symptomene er også problemer med gåing, løping og å kunne utføre generelle øvelser. Tenåringer med dyspraksi er også kjent for å holde dårligere hygiene grunn til ikke å like følelsen av fysisk berøring, noe som resulterer i ikke regelmessig vaske ansiktet eller pusse tenner.

Tale

Tale er et vanlig problem for pasienter med dyspraksi, noe som resulterer i stamming, pause og tregere uttale. Tale terapi er en oppløsningsbehandling for denne bestemte symptom og kan forbedre tale over en tidsperiode.

Språk

Språk kan være en langsom prosess, som mange tenåringer som lever med dyspraksi synes det er vanskelig å lese, lære og kan også ha så lett med tale. Men det er ikke en umulig oppgave; med spesialisert dyspraksi-basert veiledning, kan språkproblemer bli bedre.

Sosial

Sosiale ferdigheter kan være en årsak til bekymring for tenåringer med dyspraksi grunn av mangel på konsentrasjon, opphisset atferd, fobier, tvangshandlinger og hastigheten der de blir distrahert fra en situasjon. Å få nye venner kan være vanskelig fordi andre ikke kan forstå symptomer og begrunnelsen bak denne tilstanden.

Hvorfor er Major Depression Common i tenåringer?

Hvorfor er Major Depression Common i tenåringer?


Ifølge Dr. Jeanne Segal, psykolog og redaktør av HelpGuide.org, være irritabel eller argumentative er fellestrekk av tenåringer, som gjør det komplisert å skille mellom depresjon og normal oppførsel.

Fakta

Familiehistorie med depresjon lidelse, en forelder som lider av depresjon, negative, avbrudd hjemme, noen form for tap, lider av angst eller oppmerksomhet lidelse og gruppepress er faktorer som fører til alvorlig depresjon hos tenåringer. Ifølge National Institute of Mental Health, opp til 8,3 prosent av ungdom i USA lider av depresjon.

Symptomer

Isolasjon fra familie og venner, utbrudd av sinne og gråt, problemer med konsentrasjon og selvskading er tegn på alvorlig depresjon i en tenåring.

Behandling

En behandling som kalles kognitiv-atferdsterapi (CBT) kan bidra til å avlaste depresjon hos ungdom. CBT er designet for å være en tid-terapi som fokuserer på å endre folks kognitive forvrengninger i deres syn på seg selv, verden og fremtiden.

Risiko

Alvorlig depressiv lidelse presenterer en økt risiko for sykdom og mellommenneskelige og psykososiale vansker som fortsetter lenge etter den depressive episoden er løst.

Varselskilt

Selv om mange foreldre kan tenke barnets trusler om selvmord er et forsøk på å få oppmerksomhet, selvmordstanker er det viktigste advarsel tegn på ungdoms depresjon.

Tegn og symptomer på Bi Polar Disorder i tenåringer

Tegn og symptomer på Bi Polar Disorder i tenåringer


Bipolar lidelse er en invalidiserende sykdom. Som som de fleste psykiske lidelser, mange mennesker har den misforståelse at de ikke påvirker tenåringer eller barn. Denne artikkelen vil fjerne disse mytene og viser at tenåringer kan falle inn i en spiral av psykiske lidelser i tillegg.

Bipolar Statistikk

Ifølge den bipolare symptomer nettstedet, er 2,6 prosent av den amerikanske befolkningen bærer med bipolar lidelse. Dette tallet omfatter ikke barn. Vanligvis er debutalder for bipolar rundt 25. Én prosent av alle unge i alderen 14 til 18 mai påvirkes av bipolar lidelse i tillegg. I tillegg er å være bipolar hyppigere i ungdomsårene enn det er i voksen alder. Bipolar lidelse jeg blar gjennom manier og depressive tilstander.

Maniske symptomer

Maniske symptomer oppstår når en tenåring føles uovervinnelig, på toppen av verden og svært vellykket. Symptomer i tenårene inkluderer alvorlige endringer i humør, følelse uovervinnelig mentalt eller fysisk, en stor økning i energi og pratsomhet, høy-risiko og hensynsløs atferd, og blir lett distrahert.

Depressive symptomer

Depressive symptomer oppstår når en tenåring lider av mani. Høyden på mani gjør den lave av depresjon mye verre som tenåring blar gjennom de faser. Symptomer inkluderer depresjon, gråt, irritabilitet, tanker om døden og selvmord, tretthet og dårlig konsentrasjon, og store endringer i spise og sove regimer.

Ikke la deg lure

Mange foreldre vil tenke at barnet deres fungerer som en normal tenåring med hormoner rasende og fra vekslende fra å være dum til å være blå. Bipolar lidelse innebærer ganske mye mer enn å bli glad og deretter bli trist. Bipolar er en belastning på dagliglivet og noen ganger tenåringer vil ikke være i stand til å fungere skikkelig. Den teen kan få dårlige karakterer, komme i en unødvendig bilulykke eller ta opprørende risiko fra kroppslige og mentale synspunkter. Disse atferd kan være forkledd som vanlig tenåringsangst, men i virkeligheten, kan de være tegn på full blåst bipolar lidelse.

Få hjelp

Det er hjelp tilgjengelig fra mange kilder, blant annet fylkespsykiatriske sentre som vil belaste deg liten avgift for behandling og medisinering. Det finnes også spesielle planer som beskytter folk uten forsikring, inntekt eller stabilitet fra å betale opprørende avgifter for medisinering og terapi økter de så sårt trenger. Du oppfordres til å ta tenåringer til å søke psykiatrisk hjelp dersom du oppdager noen av disse symptomene, spesielt hvis de blir verre med tiden.

ADHD Alternative medisiner for tenåringer

ADHD, eller ADHD, påvirker barn, tenåringer og voksne.
Ved behandling av ADHD hos tenåringer, det finnes alternativer tilgjengelige. Foreldre bør rådføre seg med sin familie lege når søker alternative medisiner for å behandle symptomer på ADHD hos tenåringer.

Søker alternativ medisin

En tenåring diagnostisert med ADHD kan ha dårlig konsentrasjon, søvnforstyrrelser og dårlig oppførsel og kan kjempe for å fokusere på oppgaver. Ofte vil leger foreskrive sentralstimulerende medisiner som Strattera og Ritalin for å behandle symptomer på ADHD. Den stimulerende faktisk vil produsere en beroligende effekt, delvis på grunn av aktiviteten til nevrotransmittere. Ett av problemene med tradisjonelle former for medisiner for å behandle ADHD hos tenåringer er at disse medikamentene er svært vanedannende. Slike medisiner er ofte delt med jevnaldrende og brukes til rekreasjonsformål i stedet for sitt tiltenkte bruk.
Alternative medisiner som trisykliske, som er en eldre generasjon av antidepressiva, viser lovende resultater ved behandling av tenåringer med ADHD.
Trisykliske antidepressiva er et godt alternativ fordi de arbeider på de tre signalstoffer som styrer humøret. Stoffer som Wellbutrin og Butriptyline arbeid ved å forsinke utgivelsen av dopamin, serotonin og noradrenalin, som gir en følelse av ro og balanse til pasientens humør. Tenåringer tar trisykliske kan forvente å se symptomlindring innen to til fire uker etter oppstart av medisinering. Hvor lang tid en tenåring forblir på trisykliske er opp til hans lege eller kliniker.
I tillegg til å ta alternative medisiner, for tenåringer diagnostisert med ADHD bør fjerne sukker, konditorfarge og tilsetningsstoffer i mat fra kostholdet bidra til å forbedre symptomlindring.

Anger management aktiviteter for tenåringer som mangler sosiale ferdigheter

Anger management aktiviteter for tenåringer som mangler sosiale ferdigheter


Anger management er et viktig verktøy for å rehabilitere urolige tenåringer. Faktisk, sammenfaller en mangel på anger management med dårlige sosiale ferdigheter - ofte resulterer i vanskeligheter hjemme, på skolen og i yrkessituasjoner. Undervisning anger management aktiviteter for barn som mangler sosiale ferdigheter er et nødvendig middel for å transformere en problematisk barn inn i en fungerende voksen.

Årsaker

Ødelagte boliger eller traumatiske hendelser er direkte årsakene til sinne ledelse problemer og sosiale ferdigheter mangler i tenåringer. Ifølge Miami Valley TechPrep Consortium, barnemishandling, foreldrekonflikter, skilsmisse, mangel på finansiell stabilitet og narkotikamisbruk er de viktigste faktorene som bidrar til et barns stressnivå. Tenåringer som gjennomgår tøffe forhold i hjemmet sette deres stress og sinne i offentligheten. Mange tenåringer er dårlig utstyrt til å håndtere de faglige og atferdsmessige krav i videregående skole, for eksempel når de ikke kan kontrollere sitt sinne.

Reading

Presentere tenåringer med ulike skriftlige eksempler på atferdsproblemer setter dem i en fysisk rolig og avslappet tilstand. Den fysisk avslapning og rolig hjelp bero ungdoms, noe som resulterer i en økt grad av konsentrasjon. Spør tenåringer til å lese en rekke ulike eksempler der barn sin alder oppfører dårlig i ulike situasjoner. Diskutere årsakene til at tenåringen i eksempelet kan være sint, hvorfor hans sinne er å skade ham eller andre rundt ham, og bedre måter å håndtere den poserte situasjon blir tenåringer å bruke sin kritiske sans og evne til problemløsning.

Interaktivitet

Snakker om anger management i store grupper kan også redusere stress av en plaget tenåring følelse blinket ut på grunn av hans dårlige atferd problemstillinger. For eksempel engasjere gruppe tenåringer i en diskusjon om hva som gjør hver av dem sinte. Har hvert barn skrive minst én grunn på en kritt bord. Identifisere fysiske områder i kroppen barnet føler smerte når de opplever sinne og be tenåringer til å komme med forslag til hverandre for å takle problemene. Interaktivitet øvelser, slik som denne, fremme forståelse for at sinne er normalt og administrerende det gjør deg ikke svak eller mindreverdig.

Avslapping

Undervisning avspenningsteknikker gi tenåringer med hands-on verktøy for å opprettholde et nivå hodet i sosiale situasjoner. Oppmuntre hvert barn for å finne ut hva som hjelper ham "chill" - lytte til musikk eller dyp pusting, for eksempel - å utvikle en handlingsplan for avslapping når sinne oppstår. Stadig minne tenåringene som progresjon med avspenningsteknikker viser modenhet, karakter, og respekt for seg selv og andre.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer


Teen graviditet er en alvorlig sak som foreldre må ta direkte med sine tenåringer. Prevensjonsmetoder er et alternativ for graviditet forebygging. Noen foreldre kan velge å undervise bare avholdenhet. Det er avholdende tenåringer, men antar at barnet ditt er en anbefales ikke. Ifølge The National Vital Statistics rapporter, var det rapportert 252 170 ikke-planlagte graviditeter av amerikanske tenåringer i alderen 15 til 17. Diskutere prevensjon med din sønn eller datter kan være ubehagelig for dere begge, men prevensjon kan holde tenåringen fra tidlig bli en forelder.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Finn et øyeblikk å snakke med tenåringen privat i et rolig område. Pass på at det ikke er noen distraksjoner som fjernsyn, radio eller telefoner.

Sikre din ungdoms at du ikke prøver å lirke informasjon fra henne for straff, og du vil ha en voksen samtale om sex og beskyttelse.

Hvis tenåringen har spørsmål, svare på dem. Det faktum at han stiller deg spørsmål viser tillit og respekt for din kunnskap. Ikke bli sint hvis et spørsmål hint mot sin egen seksuelle aktivitet.

Forklar tenåringen som du vet barna deres alder har sex selv om hun ikke er det. Forklar at selv om du ikke er oppmuntret henne til å engasjere seg i seksuell aktivitet, vil du at hun skal være trygg hvis hun gjør.

Kontroller at dine tenåringer vet dine forventninger til ham. Tenåringen kan vite hva sex er, og hvordan du kan forebygge sykdommer og graviditet. Hva tenåringen kanskje ikke vet er hvordan du føler om emnet.

Si din ungdoms at du har kjøpt prevensjon enheter for henne. Forklar hvordan du bruker varen du har kjøpt, og gi det til tenåringen din. Svare på andre spørsmål om enheten eller enhetene du tilbys. Viktigst, for å opprettholde tillit, holde et åpent sinn.

Hint

 • Du kan også gjøre en avtale slik at du og dine tenåringer kan sammen diskutere prevensjon alternativer med fastlegen.
 • P-piller beskytter ikke din ungdoms mot seksuelt overførbare sykdommer.

Grunner Tenåringer drikker alkohol

Grunner Tenåringer drikker alkohol


Til tross for at den lovlige aldersgrensen for alkoholforbruk er 21, ungdom under denne alderen ofte likevel velger å drikke. Ifølge Focus Adolescent Services, vil guttene prøve sin første alkoholholdige drikke på 11, mens jentene vil prøve sin første drink på 13. Det er mange grunner til at tenåringer vil drikke som inneholder gruppepress og impulsivitet.

Peer Pressure

Tenåringer kan føle seg presset til å drikke når de ser sine jevnaldrende delta i alkoholforbruk, tenker de trenger for å etterligne adferden til å passe inn eller bli populære. Ifølge PBS Kids, refererer stille gruppepress til å se andre barn drikker og føler trang til å drikke også.

Nysgjerrighet

Tenåringer kan velge å prøve alkohol ut av nysgjerrighet. Prøve noe som er ansett som farlig er spennende og tenåringer ofte føler behov for å utforske denne faren. Fungerende impulsivt er en form for spenning søker for tenåringer; konsekvensene av hva som vil skje når de drikker alkohol er vanligvis ikke tatt hensyn til.

Genetikk

Tenåringer kan drikke på grunn av en familiehistorie med alkoholisme. Ifølge Mayo Clinic, hvis en forelder misbruker alkohol, risikoen for alkoholisme økninger i sine barn. Barn som kommer fra alkohol familier vil eksperimentere med å drikke i tidlig alder i forhold til barn som ikke kommer fra en bakgrunn av alkoholisme. Hvis tenåringer se sine foreldre drikker alkohol på en jevnlig basis, vil de synes det er greit for dem å drikke.

Media

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, alkohol blir mer aggressivt markedsført gjennom media. Den glamorøse skildring av alkohol i filmer og magasin-annonser kan sende en melding om at det er kult å drikke. Når tenåringer ser dette, kan de være mer tilbøyelig til å ønske å drikke.

Alkohol Toleranse

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, er det antatt tenåringer vil overstadig drikke på grunn av mangel på negative effekter de kan oppleve. En tenåring hjerne er i ferd med å modnes i forhold til den voksne hjernen som allerede har utviklet. Som et resultat, kan tenåringer konsumere større mengder alkohol før de opplever negative effekter som døsighet og bakrus.

Anger Management Tips for barn og tenåringer

Anger Management Tips for barn og tenåringer


Sinne er en naturlig følelse og en forsvarsmekanisme. Lære å kontrollere sinne som et barn eller en tenåring er viktig å kontrollere det som voksen senere i livet. En manglende evne til å kontrollere sinne kan føre til fysiske problemer senere i livet, for eksempel kronisk hodepine, søvnforstyrrelser, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, og selv hjerteinfarkt. Den sinne ledelse barnet eller tenåringen lærer nå vil hjelpe henne som voksen også.

Tell til 10

Prøv å roe ned barnet. Instruere ham til å ta et dypt pust og telle sakte til 10. Hvis nødvendig, oppmuntre ham til å telle til ti en gang. Dette gir barnet tid til å tenke på en rasjonell måte å løse problemet på hånden.

Trekke ut følelser

Selv for voksne, er sinne noen ganger vanskelig å diskutere, så tegning kan være en enklere og tryggere utgivelse. Har barnet ditt tegne hva som er på hennes sinn. La henne gjøre hva hun vil til bildet. Hun kan smøre ut noens ansikt eller tegne ham med horn. Bildet trenger ikke å være realistisk. Denne teknikken er spesielt nyttig med yngre barn.

Hold en journal

Hvis barnet ditt foretrekker å skrive i stedet for uavgjort, har hennes journal om hennes sinne. Hun kan også velge å skrive en historie eller dikt om hennes følelser. Tidsskriftet skal være hennes trygt sted - hun må tro at uansett hva hun skriver, virkelig eller fantasi, ikke kommer til å bli holdt mot henne. Berolige henne at du ikke vil lese hennes journal. Denne teknikken kan fungere bedre for tenåringer.

Trening

Kjøpe barnet ditt en boksesekk slik at han kan slå noe uten frykt for skade. Oppmuntre ham til å svømme runder. Har ham kjøre eller på annen måte utøve av hans vrede. Pass på at barnet ditt er under tilsyn og ikke igjen for å vandre alene.

Be en bønn

Hvis du er religiøs, har barnet ditt si en enkel bønn. Oppmuntre henne til å bare gjenta det etter behov. Bønnen sooths ånd og roer sinnet. Når hun har roet seg, vil hun være i stand til å håndtere situasjonen mye mer rasjonelt.

Belønne god oppførsel

Belønn barnet ditt med en klem eller ros når han ikke kontrollere sitt temperament. Barn og tenåringer ønsker godkjenning fra foreldre og andre autoritetsfigurer. Ikke belønne med konkrete elementer. Et barns craving for klistremerker og gullstjerner kan lett føre til en tenåringens krevende dyrere belønninger. Barn trenger å lære positive anger management teknikker som en uvurderlig liv dyktighet.

Hvordan å miste vekt som en tenåring

Hvordan å miste vekt som en tenåring


Tenåringer som ønsker å gå ned i vekt bør huske at de fortsatt vokser, og diett planer som er for restriktive kan svekke deres utvikling. Samtidig bør tenåringer prøver å gå ned i vekt så snart som mulig, for jo lenger de har det, jo vanskeligere blir det å ta den av.

Hvordan å miste vekt som en tenåring

•  Ta kontakt med en BMI (Body Mass Index) diagram. Ikke la andre fortelle deg hva du bør veie. Finn ut om du virkelig er overvektig.

Spis bedre i stedet for å spise mindre. Magert kjøtt, dampede grønnsaker, hele hvete korn og frisk frukt som regel er lavere i kalorier enn fettete stekt mat og sukkerholdige desserter. Det er viktigere å være sunn enn bare mager.

konsumere mer protein og færre karbohydrater. I stedet for pæling potetmos eller pasta på tallerkenen din, fyll den med kjøtt og grønnsaker og tjene deg selv begrensede karbohydrater. Gode ​​karbohydrater bør aldri skrive mer enn en tredjedel av kaloriene.

Legg i stedet trekke fra. Spis en liten salat med eddik og olje eller ta en kopp suppe før måltider. Spis en frukt mellom lunsj og middag når du trenger en matbit. Drikk mer vann. Disse lave kalorier elementene vil fylle deg og gjøre deg mindre sulten på mer fettrike matvarer.

Exercise. Hvis du er en typisk tenåring, trenger du ikke få nok. Øvelsen vil bygge muskler, som ikke bare ser bedre enn fett, men forbrenner flere kalorier.

Hold deg til regelmessige måltider i stedet for å vente til du er sulten og deretter flytte det som er for hånden. Ikke hyppige drive-thrus med dine venner, særlig sent på kvelden som kveldsåpne spising er vanskelig på din vekt og din generelle helse.

Fikk sultne til sengs. Du vil miste litt vekt mens du sover, og du vil være klar for en stor frokost om morgenen, som vil hjelpe deg i din vekttap innsats.

Hint

 • Vei deg ikke mer enn en gang i uken. Du vil ikke motet av midlertidige vekt svingninger, og du vil holde deg til din vekttap plan lettere.
 • Ikke ty til sultne selv, kaster opp eller trener overdrevent å gå ned i vekt. Alle disse vil skade din helse og kan være livstruende.

Hvordan å miste vekt raskt som tenåring

Å være en overvektig tenåring kan påvirke din selvtillit og begrense aktiviteten. Men det finnes måter å raskt kaste overflødig pounds og oppnå din ideelle kroppsbildet. Noen tenåringer ty til usunne matvaner som krasje dietter for å gå ned i vekt. Likevel, disse dietter ikke fungerer, og vekttap er vanligvis forbigående. Å gjøre enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å miste vekt - og holde vekten av.

Hvordan å miste vekt raskt som tenåring

•  Vær aktiv. Et stillesittende liv bidrar til overskytende pounds. Vær aktiv for å gå ned i vekt. Bli med i et idrettslag på skolen, starter et treningsprogram, gå rundt på kjøpesenteret, sykle eller jogge rundt i nabolaget.

Grense gatekjøkkenmat. Rask mat er rask og praktisk. Dessverre, disse mat er også fetende og har en høy kaloriinntak. Eliminere rask mat fra kostholdet ditt, eller hvis du spiser på en fast food restaurant, velge blant de sunnere, lavere kaloriinnhold alternativer på menyen, for eksempel kylling eller salater.

Hold deg unna sukker. Å miste vekt raskt som tenåring, ta hensyn til mat etiketter og redusere inntaket av sukkerholdige godbiter som kaker, is, brus og godteri.

Drikk vann. Vann fungerer som et vanndrivende å skylle overflødig væske fra kroppen din. Drikk mellom åtte og ti glass vann om dagen for å redusere væskeretensjon og mister vann vekt.

Velg sunn, ubehandlet mat. Behandlet eller frosne matvarer er praktisk for tenåringer og barn. Dessverre er de høye i natrium, noe som bidrar til vannvekt og overdreven pounds.

Reduser kaloriinntaket. Noen tenåringer har et høyt stoffskifte, slik at de kan spise et høyere kaloriinntak og opprettholde kroppsvekten sin. Hvis du prøver å gå ned i vekt, redusere kaloriinntaket med 500 kalorier om dagen. Du skal spise 3500 færre kalorier i uken, og taper mellom ett og to pounds en uke.

Hint

 • Å være aktiv i 30 til 60 minutter, tre til fem ganger i uken, kan hjelpe deg å opprettholde en sunn kroppsvekt. Spis magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker, hele korn og kalorifattig snacks. Med en sunn vekt-tap plan, kan du miste mellom ett og to pounds en uke.
 • Ikke spis mindre 1300 kalorier om dagen.

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle


Å være tenåring er vanskelig nok uten å bære rundt ekstra vekt. Det sosiale stigma knyttet til overvekt kan være traumatisk for tenåringer og forårsake sosial angst og til og med depresjon. Tenåringer har forskjellige vekttap behov fra voksne, imidlertid. For tenåringer å gå ned i vekt og få muskler uten å ofre sin vekst og helse, bør de følge bestemte retningslinjer. Her er den raskeste måten for tenåringer å gå ned i vekt og få muskler sunt.

Raw Foods

Spise rå matvarer i store mengder. Rå grønnsaker som salat, brokkoli, blomkål, gulrøtter, selleri, epler, appelsiner, bananer og druer er lav i kalorier, men høy i vitaminer og aminosyrer som vil hjelpe en tenåring til å brenne fett. Rå grønnsaker inneholder høye nivåer av aminosyrer slik som L-arginin, L-glutamin og L-lysin, som vil øke termogen aktivitet i kroppen. Selv om det ikke alltid er sikkert for tenåringer å ta disse i tillegg form, kan de trygt bli oppnådd fra næringskilder. I tillegg kan disse matvarene spises i store mengder på grunn av den lave kalori-innhold.

Hydrate

Drikk minst 64 gram is vann daglig. Isvann bidrar til å øke stoffskiftet når kroppen må jobbe hardere for å bringe vannet til kjernetemperatur. En økt metabolisme betyr raskere kaloriforbrenningen. Vann vil også hjelpe deg til å føle deg mett og redusere sult signaler på grunn av dehydrering.

Fast Food

Holde seg borte fra salgsautomater og fast-food restauranter. Disse matvarer inneholder mettet fett, og kan bidra til vektøkning. Tenåringer noen ganger utvikle den dårlige vanen med å velge disse raske matvarer fordi de er opptatt og ikke føler de har tid til å spise sunt. Sett sunne snacks som pretzels, epler, bananer eller popcorn i små baggies som du kan bære med deg når du er ute med venner. I tillegg velger vann eller lav-kalori drikker mer enn brus. Du vil gå ned i vekt raskest hvis du begrense kalorier til FDA-anbefalte mengden av 2000 til 2500 for kvinner og 2500 til 3000 for menn.

Karbohydrater

Unngå karbohydrater som pasta, poteter og brød, som kan bidra til vektøkning. Prøv å begrense disse til mindre enn 40 gram per dag. Sjekk mat etiketter før du spiser for å unngå overspising karbohydrater. Flertallet av karbohydrater bør forbrukes i form av rå grønnsaker og frukt. Gå med dine foreldre eller omsorgsperson til matbutikk, og bidra til å plukke maten du ønsker å spise.

Protein

Spis protein for å øke muskelvekst. Proteinkilder omfatter kjøtt, egg, ost, bønner og grønnsaker. Fisk som laks og ørret er gode kilder til protein som inneholder svært lite fett. Velg magert kilder til kjøtt for å unngå vektøkning og bidra til muskelvekst. Begrens ost til mindre enn 3 gram per dag for å unngå fett opphopning.

Aktiviteter

Utføre morsomme aktiviteter som vil brenne kalorier og hjelpe deg å miste vekt raskt. For eksempel kan du bli med basketball, spore, cheerleading eller fotballag på skolen. I tillegg kan du dra nytte av noen gratis programmer for studenter som kan tilbys av lokale samfunnshus. Aktiviteter som kickboksing, jogging, løping, tennis, kickboxing, spinning og dans brenne en betydelig mengde kalorier. Hvis foreldrene dine tilhører et treningsstudio, finne ut om du kan legges til deres medlemskap eller få en student rabatt. Prøv å få noen venner til å bli med deg slik at du kan motivere hverandre.

Vekt trening

Gjør åtte til 10 repetisjoner av minst tre sett når du gjør vektbærende trening. De siste tre repetisjoner bør være vanskelig for maksimal muskelvekst. Unngå ekstremt tunge vekter for å unngå skade. Pass på at du spør en personlig trener eller noen opplæring i løfte før du begynner å arbeide med vekter. Ved løfting av vektene, bør bevegelsen alltid være langsom og kontrollert. Sving aldri vekter, og ikke løft med ryggen. Løft mindre vekt og bruke mer repetisjon for slankere muskler. Ifølge exercisegoals.com, de beste vektløfting øvelser for tenåringer å bygge muskelmasse samlet er benkpress, knebøy og døde heis. Når disse øvelsene har blitt mastret, kan mer spesifikke vektløfting trekk legges til øke muskeldefinisjon. Yngre tenåringer i alderen 13 til 14, skal feste med lette vekter for å unngå skade. Eldre tenåringer bør arbeide med moderat tunge vekter etter at de har lært riktig teknikk. Nøkkelen til å bygge muskler er å bruke riktig form når du løfter vekter.

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt

Vekttap kan være ekstra vanskelig for tenåringer, som ønsker å passe inn og kan ha problemer med å bygge tillit. Selv om det er mange kjepphest dietter og diettprodukter lovende raskt vekttap, disse dietter vanligvis jobber bare på kort sikt fordi langsiktige ernæringsmessige vaner ikke er endret. Den raskeste måten for tenåringer å gå ned i vekt og holde den av er ved å endre deres tankesett, matvaner og treningsprogram. På denne måten er også den sikreste.

Få Support

Før du begynner dietten din, snakk med foreldrene dine og fortelle dem hvordan du føler deg og hva du ønsker å oppnå. Så spør dem om de vil hjelpe deg på reisen. Hvorvidt denne støtten kommer i form av å kjøpe sunnere mat for deg, tar du oppsøke lege eller en ernæringsfysiolog slik at du kan få profesjonell veiledning eller bare være der for moralsk støtte, jo mer støtte du har, desto mer vellykket vil du bli og desto raskere vil du miste vekt.

Handel Drinks

Først og fremst bør tenåringer handle noen av sine normale drinker for naturens drikke - vann. Mange tenåringer er tilfreds med å drikke pop, kullsyreholdige juice og hermetisert te, alle fylt med sukker og kunstige smaker. Bytte bare ett av disse drinker per dag for en flaske vann kan lagre så mange som 150 kalorier om dagen. I tillegg hjelpemidler vann nyrene i Flushing ut avfall slik at kroppen kan forbrenne fett og fyller deg opp slik at du ikke er så sulten.

Snack gjennom dagen

Begynn alltid dagen med en sunn frokost; dette vil hjelpe avverge cravings gjennom dagen og tenne en ild under stoffskiftet. Deretter må du pakke to eller tre sunne snacks å ta til skolen med deg. Dette kan være gulrot pinner, pretzels eller en banan. Å ha disse til å spise hver 2 til 3 timer vil bidra til å holde deg full, holde stoffskiftet brenne fett og kalorier, og gjøre det lettere for deg å ikke overdrive det til middag.

Spis bare til du er full, eller nær det

Mange mennesker, spesielt tenåringer, har en vane å spise forbi det punktet av metthet på grunn av mange faktorer, inkludert kjedsomhet, stress og ensomhet. Snarere enn å spise forbi det punktet av å være full eller å spise når du ikke er sulten, engasjere seg i en aktivitet som å gå eller danse på rommet ditt. Et annet triks er å spise sakte. Magen er ikke klar over hvor mye mat er i magen før ca 20 minutter etter at du har begynt å spise. Hvis du spiser saktere, gir du hjernen din tid til å ta opp til magen, noe som resulterer i å spise akkurat passe mengde.

Trening

Spise høyre er bare en del av ligningen når det gjelder å miste vekt. Trening er nødvendig også. Den beste øvelsen for å miste vekt raskt er aerobic trening. Dette kan inkluderer turgåing, sykling og dans. Hvis du liker sport, bli en skole sport. Hvis du tror du kanskje har lyst yoga, ta en yogatime. Uansett hva du gjør, velger en aktivitet du liker, slik at du vil holde med den minst 5 dager i uken. Målet ditt bør være 60 minutter med trening om dagen, men hvis du er bare begynnelsen, begynner sakte og jobbe deg oppover.

Et godt kosthold for en tenåring

Et godt kosthold for en tenåring


Fordi tenåringer er fortsatt økende, er det viktig for dem å få de næringsstoffene kroppen trenger for å sikre optimal helse og ernæringsmessig oppfyllelse. Tenåringer som trenger å gå ned i vekt kan være lurt å gå på en diett, men de bør være mest opptatt av generelle helse og vekst. Dette er en god tid til å lære om å gjøre de riktige valgene for å unngå uønsket vektøkning. Et godt kosthold for en tenåring innebærer å spise sunt og endringer i livsstil.

Metabolisme

Spis frokost hver dag så snart du våkner opp for å gi stoffskiftet en jump-start. En god frokost ville inkludere en proteinkilde som for eksempel to egg. En skive grov toast med en skvett av gelé er en god karbohydrat valg, og en 4-oz. glass appelsinjuice vil gi vitaminer for å gi deg energi. Spise flere små måltider i løpet av dagen for å holde stoffskiftet høyt og brenne kalorier hele dagen. Ta med en proteinkilde i hvert måltid som magert kjøtt eller soya. Spis kilder til komplekse karbohydrater som grønnsaker og frukt for å gi energi. Snack på nøtter eller popcorn for å øke fiber og redusere sult. Hold snacks til mindre enn en håndfull for å unngå overspising. Slutte å spise før 18:00 eller når du bremse ned for natten. Mindre kalorier er brent som du blir mindre aktive. Drikk 64 oz. vann daglig for å skylle fett og gir deg en følelse av fylde. I tillegg, drikke vann før hvert måltid for å unngå overspising.

Junk Food

Slutte å spise junk food helt. Ikke bare junk Maten har svært liten, om noen, næringsverdi, er det også vanligvis høy i kalorier og mettet fett. Junk food inkluderer bearbeidet mat som kaker, chips, kjeks, is og godteri. Hvis du ikke kan slutte å spise denne maten helt, begrense deg til et utvalg av én per dag som en godbit, og har en liten mengde av at maten. For eksempel, hvis du plukke chips som godbit, spiser bare fem chips. Sett maten på en tallerken slik at du ikke holde tilbake i posen for mer.

Fast Food

Ta bedre valg når du skal ut å spise. Hvis du går til fast food-restauranter, prøv salat eller grillet kjøtt i motsetning til pommes frites eller vibrering. Få en diett brus, i stedet for kalori-laden drikker også. Hvis maten er stekt, den er full av fett, så holde seg borte fra stekt mat valg.

Low Fat

Spis fettfattig mat som rå, dampede eller bakte grønnsaker og stekt, bakt eller grillet kjøtt. Limit sauser, oster og sauser å unngå å legge overflødig fett til måltidet. Season din mat ved hjelp av hvitløk, pepper og lav-natrium salt for å legge til smaken. Grill og biff sauser er ofte lite fett, men de kan være høy i kalorier, så legg disse for smaken i begrensede mengder.

Etiketter

Les ernæringsmessige etiketter for å finne ut hvor mange kalorier eller fett en matvare inneholder. Sørg for å lese porsjonsstørrelser for å sikre at du legger den ernæringsmessige informasjonen på riktig måte. For å finne ut hvor mye fett et produkt inneholder, dele fett kalorier inn i den totale kalorier. For eksempel, hvis det er 300 kalorier med 30 g fett, er fettet 10 prosent. Mettet fett bør være mindre enn 5 prosent av det samlede fettinntaket for optimal helse.

Kalorier

Se på hvor mange kalorier du forbruker å avgjøre om du er i den anbefalte kalori rekkevidde. Avhengig av deres aktivitetsnivå, kvinnelige tenåringer i alderen 13 til 18 som er stillesittende til aktiv bør ha 1600 til 2200 kalorier per dag, henholdsvis. Teen menn fra 13 til 18 som er stillesittende til aktive bør inntak 1800 til 3200 kalorier, henholdsvis. Hvis du holde et lavt aktivitetsnivå, holde kaloriene på den nedre enden av denne skalaen, og justere etter behov for vekttap, men holde seg innenfor disse kalori retningslinjene for å opprettholde helse. Hold styr på kaloriinntaket for en uke for å finne ut hva du tar inn, og du vil bli bedre kjent med hvor du trenger å begynne å kutte tilbake for å miste vekt. Det er 3500 kalorier i ett pund av fett, så å miste en kilo fett per uke, må du kutte ut 500 kalorier per dag. Bare gjøre dette hvis din kalori teller er for høy, men eller du kan utilsiktet eliminere nødvendige næringsstoffer. Ta en multivitamin under noen vekttap program for å sikre at du er møte ernæringsmessige behov.

Trening

Begynn en øvelse som vil holde din interesse. Prøv å gjøre ting som er gøy som sykling, svømming, tennis, fotball, basketball, kickboxing eller annen idrett du liker. Dette vil gjøre det føles mindre som et treningsprogram, men du vil fortsatt brenne overflødige kalorier. Prøv å få minst 60 minutter fysisk aktivitet daglig for å oppmuntre vekttap. Få dine venner involvert for ekstra støtte og oppmuntring.

Dietter for tenåringer å miste vekt raskt

Tenåringer har visse fordeler når det gjelder å miste vekt. Deres hormonelle profil forbedrer metabolske prosesser, betyr at de ikke trenger å kutte kalorier så langt som voksen. Selv om tenåringer kan fortsatt falle byttedyr til fedme gjennom dårlige matvaner, kroppene deres er så spenstig at de normalt kan sprette tilbake med bare noen få enkle endringer i kostholdet. Dermed, de beste dietter for tenåringer miste vekt raskt trenger ikke være komplisert - de trenger bare være effektiv.

Carb-Cutoffs

A "carb-cutoff" er ett mulig diett for å hjelpe tenåringer slippe noen vekt. En carb-cutoff er bare en tid på dagen etter som dieter vil opphøre forbruker karbohydrat-tung mat. Som kroppen bruker karbohydrater for rask energi, er det fornuftig å kutte av "drivstoff kilde" på kveldene, etter at behovet for energi har nesten passert. Ved å holde "tank" nær å tømme ved sengetid, sannsynligheten for natten fettlagring synker kraftig.

Carb-cutoffs kan gjennomføres når som helst på dagen, men en god prøvetiden er rundt 18:00 Hvis middag serveres vanligvis etter 06:00, må du gi en carb-fri alternativ for tenåringen din. Det ville være bedre, men hvis hele familien deltar i carb-cutoff. Dermed ville tenåringen ikke føler blinket ut for "straff" og ville ikke danne negative assosiasjoner med sunn mat. Vurdere fremgang etter to uker med en 18:00 carb-cutoff. Hvis tenåringen synker vekten til en rimelig pris (rundt én til to pounds en uke er en sunn mål), fortsette med 18:00 tiden. Hvis vekttap ikke er oppstått, flytte carb-cutoff tid tilbake en time og revurdere i ytterligere to uker. Ved å finjustere dietten gjennom konstant evaluering, vil du finne ut hva som fungerer best for din ungdoms kropp.

Sunne vaner Diet

Som nevnt, trenger tenåringer ikke alltid trenger et fullt disiplinert diett for å gå ned i vekt. Hvis carb-cutoffs er ikke tiltalende, prøv en sunne vaner Diet stedet. En sunn vaner kosthold er en liste over praktiske ernæringsmessige mål som tenåringen vil gjennomføre én per uke før hele listen er i effekt. Ved å sakte endring tenåringens oppførsel mot en sunn måte å spise, vil han være mer sannsynlig å danne nye vaner og ikke føle utilbørlig undertrykt av dietten.

En liste over mulige sunne vaner inkluderer: bare drikker null-kalori drikker, spiser frukt eller grønnsaker til hvert måltid, spise mer magert kjøtt, spiser mer grove korn alternativer, og erstatte usunt fett med sunt fett (som fisk og olivenolje). Igjen, ville det være best om hele familien "spilte sammen." Tross alt, enten de innrømmer det eller ikke, tenåringer fortsatt bevisst eller ubevisst modellere sin atferd etter sine foreldre - hvis du setter en god ernærings eksempel som forelder, vil det være langt lettere å overbevise tenåringen din.

Low Calorie & Low sukker dietter for tenåringer

Tenåringer generelt trenger de samme næringsstoffene som voksne, bare i forskjellige proporsjoner. Når du setter din tenår på en diett, sikre at hans ernæringsmessige behov blir møtt. A "lav-kalori" diett for en tenåring kan fortsatt være langt høyere i kalorier enn et tilsvarende diett for en voksen. Nøkkelen er å bytte sunn mat valg for unhealthful alternativer.

1800-Calorie Diet Plan

En 1800-kalori-per-dag diett tilbys av vekttap-Center.net er utviklet for å hjelpe en tenåring miste vekt. Dietten kommer med to dager igjen av foreslåtte måltider. Etter å ha fått en følelse for hvilke typer mat tillatt på 1800-kalori plan, kan du utvide kosthold ved enten å mikse og matche mat valg er oppført i to-dagers plan på påfølgende dager, eller erstatte lignende matvarer med omtrent det samme nærings innhold. Dietten erstatter en tenåringens typiske måltid valg med flere naturlige alternativer for å stimulere vekttap ved å holde kalori-og sukkerinntak lavt.

Frokost på dag 1 består av hvete korn kjeks, fettfri melk, gresskarfrø, rosiner og en hakket eple. Lunsj er en hel-hvete pita, tunfisk med litt mayo, en gulrot og salat salat og grønnsaker. Middag er et kyllingbryst sandwich med salsa, tomat, salat og løk. Hvete kjeks og ost er en foreslått dessert. Snacks på planen inkluderer yoghurt, hvete kjeks og druer.

Everydiet er tips for barn

Everydiet.com har en plan med en lignende ta på en ungdoms matvaner. Etter minner deg på at en tenåring trenger sunn fett for å støtte hennes normale kroppsfunksjoner, tar Everydiet tilnærmingen at barn bør kostholdet ved å forbruke moderate mengder protein og en god del av sunn karbohydrater. Naturlige kilder til karbohydrater er bedre enn bearbeidede karbohydrater. Mate din ungdoms hele korn, frukt og grønnsaker når det er mulig

En prøve frokost under Everydiet retningslinjene inkluderer eggerøre på toast med yoghurt og bær. Lunsj forslag er kylling og linsesuppe eller gjeter-pai med grønne grønnsaker. Til middag, tilby grillet kylling i en pita med paprika og grønnsaker. Hvis du holde måltid valg naturlig, vil kalorier og sukker-innhold automatisk forbli lav, tilrettelegging vekttap.

Teen Diet Blueprint

En annen lav-kalori, lav-sukker tilnærming til ungdoms slanking kommer fra TeenBodyBuilding.com. Kroppsbyggere er kjent for sin strenge tilnærming til sunn spising for å opprettholde ekstremt lave nivåer av kroppsfett for konkurranse. Dermed er en strengere tilnærming for å hjelpe tenåringen din ned i vekt for å modellere sitt kosthold etter at en tenåring idrettsutøver eller kroppsbygger. Mye som de andre foreslåtte dietter, streber denne tilnærmingen til å erstatte bearbeidet mat med naturlige alternativer.

Frokost på en tenåring bodybuilding plan vil bestå av egg eller eggehviter med havregryn og et glass appelsinjuice. Lunsj er kylling, magert kjøtt eller fisk med brun ris eller hele korn toast. Middag er en annen porsjon magert kjøtt med grønnsaker og en porsjon peanøtter. For en matbit, kan barnet ditt ha peanøtter, valnøtter, mandler eller cashewnøtter. Til tross for hvor kjedelig denne dietten kan virke, er det ernæringsmessig stabil, som inneholder en sunn balanse av naturlige karbohydrater, magre proteiner og fett. Prøven dagens meny er bare en modell. Varier plan etter behov ved å rotere protein valg og erstatte slike andre karbohydrater som frukt, søtpoteter og hele korn matvarer.