Digidexo.com

hodepine i panna etter fall

Botemidler for Barnas Migrene Hodepine

Barn kan utvikle migrene akkurat som voksne gjøre. Barnet kan oppleve plutselige og sterke smerter bak øynene, ledsaget av en syk følelse i magen. Vær oppmerksom på ditt barns hodepine klager å sikre at du er i stand til å informere legen av symptomer og mulige miljømessige årsaker.

Symptomer

Migrene forårsake hode smerter, følsomhet for lys og lyd, kvalme og magesmerter. Barn kan også oppleve spenningshodepine, karakterisert ved en stram følelse på begge sider av hodet.

Hvis barnet opplever hodepine mer enn 15 dager hver måned, kan han eller hun har kronisk daglig hodepine, som ofte skyldes å ta smertestillende medikamenter for ofte.

Cluster hodepine, minste felles hodepine hos barn, ofte deaktivere barn med skarpe, stikkende smerter på den ene siden av hodet.

Ta barnet til legen dersom hodepine forekommer minst en gang hver måned og nåtid med oppkast og feber. Også gå til legen hvis en hodepine oppstår etter en skade.

Årsaker

Migrene har en tendens til å kjøre i familier; Derfor, hvis du har en familiehistorie med migrene, er det sannsynlig at hodepinen dine barn erfarer er migrene også. Stress og angst kan føre til følelsesmessig utløste migrene.

Avhengig av barnets symptomer, kan fastlegen din henvise deg til en nevrolog, som er spesialist i saker av hjernen og nervesystemet. Blod og imaging tester vil bli gjennomført for å utelukke mer alvorlige forhold.

Behandling

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle ditt barns migrene. Hvis ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), for eksempel Tylenol og Motrin, ikke klarer å kurere barnets migrene, bør sterkere smertestillende og forebyggende medisiner bli utforsket.

Kombinasjon medisiner, inkludert paracetamol kombinert med en beroligende, kan mer effektivt behandle ditt barns migrene. Spør barnets lege hvis kombinasjonen medisiner, for eksempel Midrin, ville hjelpe barnet ditt.

Siden medisiner kan være vanedannende og ofte mister sin effektivitet over tid, bør du også introdusere barnet ditt til terapeutiske alternativer, for eksempel avslapningsterapi. En terapeut kan hjelpe barnet ditt med pusteøvelser og progressiv muskelavslapping å hjelpe barnets kropp slappe av. Terapeuten kan også oppmuntre ditt barn til å delta i biofeedback øvelser, som innebærer hooking barnet ditt opp til en enhet som overvåker hjerterytmen og blodtrykket, og da lærer barnet ditt å slappe av nok til å senke puls og blodtrykk. Disse aktivitetene skal praktiseres slik at når barnet ditt er sannsynlig å møte en stressende situasjon, vil hun ha kontroll over hvor mye stress påvirker hans eller hennes kropp.

Ved utbruddet av en migrene, oppmuntre barnet til å hvile i et mørkt rom hvor hun ikke vil bli avbrutt. Søvn kan gjenopprette normal hjernefunksjon og lindre smerte. Suge en vaskeklut i kaldt vann og legg den på barnets panne som hun hviler.

Behandlinger vil variere basert på barnets symptomer og alder.

Stress Hodepine Symptomer

Stress hodepine, som også er referert til som spenning eller spenning-type hodepine, er en vanlig tilstand som kan påvirke noen og ofte et resultat av følelsesmessig eller fysisk stress. Heldigvis symptomene på stress hodepine er overkommelig; Men hodepine som utvikler etter en hodeskade, er ledsaget av blødning fra hodet eller føler at det verste hodepine av livet ditt krever rask medisinsk evaluering. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic, National Library of Medicine og American College of Physicians om symptomene på stress hodepine.

Leder Pain

Personer med stress-hodepine kan ha smerter over hodet, i stedet for smerte som er lokalisert til et bestemt sted på hodet. Smerten kan strekke seg inn i området av templene og pannen, ned til ørene og ned på baksiden av halsen. Personer med stress hodepine kan beskrive følelsen av smerte som å ha hodet i en skrustikke grep.

Insomnia

Stress hodepine kan føre folk til å ha vanskeligheter med å falle eller forbli sovende. Får komfortabel mens du hviler kan være plagsom når hele hodet er bankende smerte. Personer som lider av stress-hodepine kan også vekke om natten som følge av smerte.

Muskelsmerter

Muskelsmerter kan utvikle seg i overkroppen hos personer med stress hodepine. Folk kan merke stramme muskler i skuldrene og øvre del av ryggen og kan føle seg som om de har knop i sine muskler. Personer med stress hodepine kan ubevisst stramme nakkemusklene eller musklene i kjeven, som kan føre til nakke og kjeve smerter.

Sensoriske endringer

Personer med stress-hodepine kan være følsomme for endringer i vær eller innendørs temperaturer for varigheten av hodepine. De som er utsatt for sterkt lys eller intenst sollys kan ha problemer med å justere sine øyne mens de har hodepine. Personer med stress hodepine kan også være mer følsom for eller har mindre toleranse for høye lyder.

Ømhet

Personer med stress hodepine kan ha ømhet i hodebunnen, som kan strekke seg til huden på nakken og øvre del av ryggen. Den tinningene, ansikt og tenner av mennesker med stress-hodepine kan være øm eller mer følsomme for varigheten av hodepine. Mennesker som opplever symptomer som ømhet kan finne lindring med massasje, akupunktur eller varm komprimerer som slappe muskler.

Urolig mage

Personer med stress-hodepine kan miste sin appetitt for varigheten av hodepine, som kan være flere dager. Stress hodepine som utløses ved å være nervøs eller tilbringe lang tid i et varmt rom kan være ledsaget av kvalme, selv om oppkast er sjelden. Personer med stress hodepine kan finne at det å ha et lett måltid av tørt mat bidrar til å bosette magen og kan hindre blodsukkeret faller for lavt, noe som kan forverre hodesmerter.

Sinus Hodepine hos barn

Mest alle får hodepine, og dette inkluderer barn. Sinus hodepine er ett eksempel på en hodepine som kan plage barna. Sinus hodepine kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligner på de av spenning og migrene hodepine.

Symptomer

Symptomer på Sinus hodepine inkluderer en hodepine som starter etter å ha en kald, forverring smerte med hodebevegelser og bøyer seg over, og et smertefullt trykk i et bestemt område i ansiktet eller hodet.

Årsaker

Sinus hodepine er forårsaket av bihulebetennelse (sinus lunger og betennelse). Barn med en avveket septum, allergi eller astma har mer en risiko for å utvikle lomme hodepine.

Diagnose

En lege vil sjekke barnets nese for å lete etter lunger. De vil også trykke på ansiktet for å lete etter områder av ømhet. Noen ganger kan en allergitest eller henvisning til en øre, nese og hals (ØNH) lege kan være nødvendig.

Behandlinger

Vanligvis anbefalte behandlingsmetoder for barn inkluderer å bruke en luftfukter, ved hjelp av en saltløsning nesespray og puste inn dampen fra rennende vann.

Medisiner

En faktisk diagnosen bihulebetennelse må gjøres av lege, så medisiner for å behandle infeksjonen kan være foreskrevet. Decongestants kan brukes avhengig av barnets alder. Noen leger anbefaler ikke å bruke dem for barn yngre enn 2, så ta kontakt med legen din før bruk.

Spinal hodepine behandling

En rotere hodepine, også referert til som et innlegg dural punktering hodepine (PDPH), oppstår når cerebrospinal fluid er fjernet fra kroppen. Cerebrospinal fluid bidrar pute hjernen. Ved å fjerne noe av væsken i hjernen ikke er fullstendig støttet, noe som fører til smertefull hodepine. Det tar seks til åtte timer for spinalvæske til å regenerere. Men hvis det er en lekkasje på stedet av den Spinal Tap (trelast punktering), vil kroppen være å spille catchup til lekkasjen er stengt. Flere behandlinger finnes for spinal hodepine, inkludert hvile, hydrering, medisiner og blod patcher.

Symptomer

Det er flere symptomer på en rygg hodepine. Disse symptomene vil også være til stede i andre typer hodepine, slik som migrene. Hvis du opplever dem innen 24 til 48 timer etter en ryggmargsprøve, da de er forbundet med en spinal hodepine.

Mild til alvorlig hodepine er kjennetegn symptom på at en person opplever. Hodepinen forverres når personen står vertikalt (stående eller sittende). Hodepinen blir bedre når du ligger nede. Svimmelhet og kvalme oppstår ofte med en spinal hodepine. En persons visjon kan også endres, for eksempel å bli uskarpt.

Blood Patch

En blod lapp vil ofte utføres ved intervensjon er nødvendig for å behandle en spinal hodepine. For å utføre en blod plaster, må en lege å først trekke blod fra pasienten. Da blodet er satt inn rundt området der rygg springen oppstått. Blodpropp, noe som bidrar til å redusere eller stoppe lekkasje av spinalvæske. Dette gjør at hullet i ryggmargen til å lukke uten å lekke spinalvæske.

En 2006 artikkel av Dr. Robert Gaiser, publisert i Current Opinion i anestesiologi, gjennomgått litteratur om spinal hodepine. Han fant at 72 prosent av disse hodepine løst etter 7 dager uten intervensjon. Leger er ofte nølende til å utføre blod flekker på grunn av risikoen for infeksjon. Det er en risiko for infeksjon helst en Spinal Tap, er epidural eller blod patch utført.

Dessverre er det ingen strenge retningslinjer for når en blod patch bør administreres. Det er en leges personlige preferanser. Noen leger vil bruke en blod patch etter 24 timer. Andre vil vente flere dager til en uke før administrering én.

Medisinering

Ulike medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe med spinal hodepine. Smertestillende midler brukes vanligvis. En lege kan fortelle en pasient å bruke en over-the-counter smerte medisiner, for eksempel ibuprofen, acetominiphen eller naproxen. Reseptbelagte smertestillende midler, for eksempel narkotika, kan godkjennes av en lege. Migrene medisiner, for eksempel sumatriptan, kan også være foreskrevet for å gi lindring.

Rest

Fastsettelse er en av de beste tingene en person kan gjøre når lider av en spinal hodepine. Når i denne stilling (supine) er det mindre trykk mot hodet, slik at hjernen til å bli bedre støttet. Det overveldende flertallet av leger vil ha en pasient bruke dette som et første alternativet for behandling. De fleste spinal hodepine vil rydde opp etter 24 til 48 timer med sengeleie.

Hydration

Kroppen reproduserer cerebrospinalvæsken den mister fra en Spinal Tap. Til riktig gjøre dette, trenger kroppen å være hydrert. Noen som ikke er riktig hydrert kan ikke reprodusere spinalvæske like lett, og dermed spinal hodepine kan vare lenger. En kombinasjon av sengeleie og drikke væske, helst vann, kan bidra til å bidra i gjenoppbyggingsprosessen.

Hvordan Hvil Etter en hjernerystelse

Hvordan Hvil Etter en hjernerystelse


En hjernerystelse er vanskelig å direkte behandle, så medisinsk helsepersonell vektlegger symptomlindring og hvile som de beste måtene å håndtere post-hjernerystelse ubehag. Med mindre hjernerystelse er mild, med symptomer som forsvinner helt i løpet av noen minutter etter skaden, det er sterkt anbefalt at du søker legehjelp.

Bruksanvisning

Behandle en hjernerystelse Med Rest

•  Unngå høye lyder og sterkt lys hvis hjernerystelse symptomene fortsetter i dagene etter hodeskade først ble påført. Begrense deg til et kjølig, lydisolert rom som har et effektivt middel for å blokkere ut naturlig lys.

Begrens fysisk aktivitet til enkle ting som å gå eller utføre dagligdagse husarbeid før alle symptomene dine forsvinner permanent.

Avstå fra overdreven bruk av alkohol og illegale rusmidler. Det eneste unntaket kan være bruk av medisinsk marihuana, som kan være foreskrevet i noen stater som et alternativ behandling for hodepine.

sove så mye du kan. Men vær klar over at mange mennesker lider av post-hjernerystelse syndrom (PCS) rapport søvnløshet eller søvnforstyrrelser blant sine symptomer. Snakk med en lege hvis du vurderer bruk av supplerende søvn hjelpemidler for å hjelpe deg å få den nødvendige mengden av shut-eye.

Hold på føttene for en god del av dagen. Siden resten er den eneste allment akseptert behandling for PCS, må du bruke så mye av dagen som mulig i en relativt sovende tilstand.

Sjekk inn med legen din regelmessig, slik at han kan overvåke utviklingen. Mens du vanligvis vil måtte gjennomgå mer enn rutine fysiske undersøkelser, beregnet topografi (CT) skanner eller magnetisk resonans imaging (MRI) arbeidet kan gjøres for å se om det er noen fysiske skader på hjernen.

Rapporter alle uvanlige eller alvorlige symptomer til helsepersonell umiddelbart. Hvis din helseforsikring dekning gir for det, vurdere å få en henvisning til en nevrologi spesialist for å supplere omsorg fra din fastlege.

Ikke glem at depresjon lignende symptomer ofte følger PCS. Dersom du opplever disse, kan det være lurt å vurdere å se en psykolog eller psykiater for å få en resept på et anti-depressivt. Siden selv relativt milde hodeskader kan føre til langvarig hjernerystelse symptomer, forteller legen din om noen hodeskade du har lidd hvis du opplever depresjon-lignende symptomer.

Tips og advarsler

 • Unngå å bruke aspirin å behandle eventuelle hodepine som utvikles etter en hjernerystelse. I stedet bruker ibuprofen eller paracetamol - samlet, de er tryggere.
 • Ikke gå tilbake til arbeid eller delta i sport, spesielt kontakt sport, etter en hjernerystelse inntil en lege har fortalt deg at det er trygt å gjøre det.

Lettelse for diabetiker Hodepine

Type 2 diabetikere er mer utsatt for både migrene og vanlig hodepine enn en ellers frisk person. Imidlertid bør lettelse for en diabetiker hodepine ikke kommet i en over-the-counter smertestillende. Oftere enn ikke, er din hodepine prøver å fortelle deg at blodsukkeret er ute av balanse. Så i stedet for å behandle hodepine og maskering problemet, lære å assosiere smerte med blodsukkernivået og behandle årsaken til smerten.

Hypoglykemi

Lavt blodsukker - også kjent som hypoglykemi eller insulin reaction-- er en vanlig årsak til hodepine hos diabetikere. En hypoglykemi relatert hodepine resulterer ofte etter mangler et måltid, over-trener, drikker alkohol, eller tar for mye insulin eller andre medisiner.

Hvis du tror din hodepine er relatert til lavt blodsukker, bekrefter det ved å sjekke blodsukkernivået med apparatet. Hvis nivåene er under 70 mg / dL, ta en av disse rettsmidler umiddelbart:

3 glukosetabletter eller en porsjon av glukose gel
1/2 kopp fruktjuice
1/2 kopp soda (ikke diett)
1 kopp melk
1 ss. sukker eller honning
(Men vær oppmerksom på at hvis du tar Akarbose eller miglitol blodsukkernivået kan bare heves ved å ta en ren glukose tablett eller gel.)

Etter dose, re-sjekke blodsukkernivået for å sørge for at det er over 70 mg / dL. Så, ta en matbit hvis ditt neste måltid er mer enn en time unna.

Hyperglykemi

Høyt blodsukker, eller hyperglykemi, kan også føre til hodepine hos diabetikere. Høyt blodsukker kan utvikle seg over flere dager eller timer, og kan være et resultat av å spise for mye eller for ofte, trener for lite, tar for lite diabetes medisiner, stress, sykdom eller skade.

Hvis hodepinen kommer i forbindelse med noen av disse faktorene eller din måleravlesning er høy for deg, spise et stykke eddik dynket i brød. En 2005 studie publisert i European Journal of Clinical Nutrition viste at å spise en bit av hel-korn hvete brød dyppet i eddik senket fagenes blodsukkeret i løpet av 30 minutter. Etter å ha spist eddik, sørg for å drikke rikelig med vann for å unngå dehydrering fra hyppig vannlating og ta en 30-minutters spasertur for å hjelpe kroppen din å regulere blodsukkeret.

Når skal oppsøke lege

Mens en diabetiker hodepine er ofte bare et tegn på at blodsukkeret er midlertidig ute av balanse, kan det også være et tegn på et alvorlig problem. Hvis hodepinen kommer i forbindelse med noen av disse symptomene, må du kontakte lege umiddelbart:

En skarp hodepine som kommer bak det ene øyet og er ledsaget av tåkesyn og flekker eller lysglimt kan være et tegn på glaukom.

En alvorlig hodepine ledsaget av svimmelhet, kan en mangel på følelse i ett eller flere lemmer (nummenhet), sløret tale og / eller hengende på den ene siden av ansiktet være et tegn på utbruddet av et slag.

En alvorlig hodepine ledsaget av forvirring, tørste, hyppig vannlating og svimmelhet kan være et tegn på angrep av en diabetiker koma.

Kroniske Sinus Hodepine Behandlinger

Kroniske Sinus Hodepine Behandlinger


Sinus hodepine er felles med en forkjølelse eller bihulebetennelse, og symptomer har en tendens til å forsvinne som tilstanden bedrer seg. Men noen mennesker takle kroniske lomme hodepine, der føler de en intens press rundt deres templer, nese og ansikt. Ofte forveksles med migrene, kronisk sinus hodepine responderer generelt godt behandling. Nøkkelen er å identifisere de ulike behandlingstilbud og finne den løsningen som er riktig for deg.

Identifikasjon

Symptomene på kronisk bihulebetennelse hodepine variere. Etter en forkjølelse eller annen infeksjon, kan du begynne å føle ubehag (smerte) eller alvorlig press rundt din lomme hulrom. Som trykket intensiveres, kan du være i stand til å ta på hodet, ansiktet eller kinn. Bøye eller liggende forverrer symptomene. Og de fleste kroniske sinus hodepine lider avtale med andre symptomer som gul eller grønn slimete utflod, en hacking hoste og sår hals.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter medisiner som smertestillende og slimhinneavsvellende midler er effektive behandlinger for kronisk bihulebetennelse hodepine. Smertestillende som ibuprofen og aspirin kan lindre smerter forbundet med sinus hodepine. Decongestants redusere hevelse i sinus hulrom og redusere sekresjon av slim, som hjelper drenere sinus hulrom og bli kvitt lomme hodepine.

Antibiotika

Kronisk sinus hodepine ofte et resultat av kronisk bihulebetennelse. I dette tilfellet må du kanskje en antibiotika for å fjerne infeksjonen og lindre plagsomme symptomer som hodepine, sår hals og hoste. Gå til legen din for å finne ut om din lomme hodepine er forårsaket av en forkjølelse eller bihulebetennelse.

Luftfukter

Tørr luft kan irritere sinus hulrom og forårsake kroniske lomme hodepine. Å behandle denne tilstanden, kan du bruke en luftfukter for å øke luftfuktigheten, eller fuktighet i luften, noe som bidrar til å lindre sinus press og kurere kroniske bihuleproblemer som hodepine. Plasser luftfukter på soverommet. Hvis du ikke har en luftfukter, plassere en fuktig, varm klut over ansiktet for å avlaste Sinus congestion og trykk.

Irritanter

Irritanter som for eksempel vaskemidler, bad gels og andre parfymerte dufter kan utløse kronisk sinus hodepine fordi de forårsake betennelse i sinus hulrom eller nasal passasje. Hold styr på dine symptomer og forsøke å finne dine individuelle triggere. Unngå irritanter kan betydelig forbedre tilstanden.

Ormer som lever i mennesker

Det er et vitenskapelig fenomen kjent som "snylting", der ett vesen - parasitten - låsene på en utpekt vert og igler fordeler ved verts regning. En slik parasitt er ormen. Mens vanlig meitemark er ingen skade på noen, kan den parasittiske ormen leve av katter, hunder eller mennesker. I verste fall kan betingelsen være dødelige.

Typer

Hundrevis av slyngende wormscan bor i et menneske, men de mest vanlige typene er rundormer, hookworms, hjerteorm, whipworms og pinworms. Rundormer likne en meitemark og kan legge opptil 200.000 egg per dag. Hookworm larvene trenge inn i huden, og når de unge ormer er vokst de bruker tennene til å grave gjennom tarmveggen og mate på vertens blod. Heartworms bor i et kammer av hjertet, whipworms infisere tykktarmen og pinworms tendens til å infisere barn.

Symptomer

En person som lider av ormen infeksjon kan oppleve forstoppelse, diaré, en oppblåst mage eller en rekke andre fordøyelsessykdommer. Hvis noen spiser rikelig med mat og fremdeles føles ikke mett, eller spiser sunt, men fortsatt ser underernært, kan en orm være snylting næringsstoffer av ham. Worm-infeksjon kan også føre til hudutslett og andre reaksjonsspesifikke helseproblemer. Heartworms naturligvis føre til problemer med hjertet, men de er sjelden hos mennesker.

Betydning

Parasittiske ormer er skadelig for mennesker. De forårsaker en rekke helsemessige problemer som fører til andre sykdommer, og i noen tilfeller død. Ifølge Worms og Parasitter nettsted, er mer enn 1 milliard mennesker i verden påvirket av rundormer alene.

Behandlinger

Behandlinger varierer avhengig av type orm. Vanligvis noen form for medisin inntas eller injiseres, noe dødelig for ormen, men ikke til verten. Dette fungerer på hjerteorm også: små doser av arsen-baserte sammensatte administreres inn i blodet, til slutt nådde hjertet og drepe ormen. Imidlertid er medisinsk behandling er ikke alltid tilstrekkelig. I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig. I andre kan ormer har utløst en sekundær sykdom, så som autoimmun sykdom, som må bli behandlet før de ormer er blitt fjernet.

Forebygging

Nøkkelen til å hindre en orm infeksjon er ren levende. Vask alle gryter og panner etter at de er brukt, og sørge for at kjøttet er kokt hele veien før du spiser den. Maten skal alltid vaskes minst én gang, og huset skal regelmessig blåst og holdes fri for mygg. Hvis det er noen kjæledyr, bør de tas i regelmessig for en sjekk-opp. Det er ikke vanlig, men et menneske kan avtale en parasittisk orm fra en infisert hund eller katt.

Hvordan leges med Tanzanite

Hvordan leges med Tanzanite


Tanzanite er en fin gemstone av blå-lilla. Denne sjeldne gemstone er funnet bare i Tanzania; det antas å være en geologisk fenomen, at stenen ikke vil bli funnet i andre deler av verden (Tanzanite.com). Alle Tanzanite edelstener selges kommersielt er varmebehandlet for å hente ut sin farge, og de skifter fra en trichroic gemstone til en dichroic grunn av denne prosessen. Dette betyr ganske enkelt at ved å varme steinene delingen av lys inn i stein skifter fra tre divisjoner til to. Dette gjør det ferdige gemstone å vise sin vakre blå-fiolett farge. Tanzanite har vært på markedet bare siden 1967, men det er høyt verdsatt for sine helbredende egenskaper.

Bruksanvisning

For behandling av stress

•  Bruk et kutt Tanzanite stein i direkte kontakt med huden din. Den primære plasseringen er nær hjertet chakra, som vanligvis er den posisjonen der en lengre kjede vil falle, i midten av brystet. Som en langsomtvirkende stein, er Tanzanite kjent for å redusere stress, oppnåelse av et balansert liv og utvikling av personlig innsikt.

Trykk på steinen med fingrene, trykke den mot brystet huden i perioder med stress. Denne touch virker direkte for å aktivere tanker om stressreduksjon og åpne hjertet chakra å slippe stress fra kroppen.

Mediter med Tanzanite i hjertet chakra for å redusere symptomer på angst og spenning.

For tale Activation

Aktiver tale av seg en Tanzanite choker-stil kjede der Tanzanite hviler tett mot halsen chakra.

Heal manglende evne til å snakke om fortrengte følelser ved å ligge flatt på et fast underlag og plassere en grov-cut eller naturlig Tanzanite stein (en liten en) på halsen chakra.

Filter usagte ord og følelser som du føler står fast i halsen. Lage lyder eller støy å vibrere halsen din, og tenke på smerten av hva du undertrykke og ikke si til folk med hvem du er eller har vært i et forhold. La ordene å dukke opp.

Healing Depresjon

Plasser en liten uncut Tanzanite stein på det tredje øyet eller sjette chakra (midt på pannen) mens du ligger med kroppen helt flat.

La uncut Tanzanite er dual lysegenskaper å bistå i transformasjonen av negativ tenkning til positiv tenkning. Som trodde energi beveger seg gjennom chakra, det er filtrert av steinen, slik at den enkelte til å oppfatte feil i deres tankekonstruksjon.

Visual depressive tanker som lys passerer ut av hodet gjennom det tredje øyet. Med negativitet strippet bort av stein, er den enkelte i stand til å se de tanker som kunstig og formbare konstruksjoner, i stand til å bli endret.

Unifying Thought og intuisjon

Place et kutt Tanzanite på det tredje øye (panne) etter tanken strømmen har blitt filtrert av en uncut stein (se avsnitt 3).

Husker en person, hendelse eller situasjon som du ikke forstår eller følte seg såret av. Det tredje øyet, når chakra åpnes, er som en flash-pære øyeblikk som tillater en person å foreta en umiddelbar intuitiv evaluering om en person eller hendelse.

Trigger chakra å åpne ved å gjenoppleve øyeblikket av konflikten. Med kuttet krystall sittende over det tredje øyet tanken stream og intuisjon brytes sammen, forårsaker øyeblikk av åpenbaring og dyp innsikt. Dette er en måte å huske og Analyser på nytt vanskelige situasjoner.

Healing Metabolisme og Brain Disease

Aktiver helbredelse av stoffskiftet og hjernesykdommer. Plasser tanzanitt over tredje øye (panne) under daglig meditasjon og visualisering for å fungere som en rensing av hjernen energi og ubalanse i stoffskiftet.

Velg mellom en grov-cut og et kutt Tanzanite daglig. Wellness svinger, og den type filter eller klarhet mest nyttig vil variere fra dag til dag. Tillat intuisjon for å hjelpe deg i å velge den riktige steinen hver dag.

Visual en moderasjon og balanse av metabolismen systemer som kan være på grunn av feiltenning av nevrotransmittere utløst av stress. Desensitizing disse utløser forbedrer stoffskiftet og stopper uberegnelig bingeing eller undereating. Tillat Tanzanite å bistå i dempende de reaktive psykiske systemer.

Tips og advarsler

 • Tanzanite, på grunn av sin dualitet egenskaper, kan brukes på alle chakra å transformere en kjent tilstand gjennom at chakra fra negativ til positiv. Direkte hudkontakt anbefales.
 • Tanzanitt er ikke en energi stein. Det betyr ikke utstråle energi; det er mer som en filtrering stein.

Hvordan virker Blood Sugar påvirker helse?

Hvordan virker Blood Sugar påvirker helse?

Blodsukker og generell helse

Blodsukkernivået er viktigere for helsen din enn du kanskje tror. Blodsukkeret - også kjent som blodsukker - påvirker dine sjanser for å bli overvektig, utvikle type II diabetes og en rekke andre kropps problemer.

Hodepine

Endringer i blodsukkernivået påvirker din helse ved å forårsake hodepine. Når du inntar enkle karbohydrater, reagerer kroppen din ved produksjon av store mengder insulin, som igjen skaper en rask nedgang i blodsukkeret. Når dette skjer, blodårene i hjernen constrict, som tilsvarer de innledende fasene av en migrene hodepine. Hvis blodsukkeret faller for mye, øker kroppen din automatisk blodtilførsel til hjernen, noe som øker blodtrykket. Denne reaksjonen forstørrer blodkarene. Disse prosessene virker sammen i rask rekkefølge, og skaper en hodepine.

Immune System

Høyt blodsukkernivå kan ha betydelig innvirkning helse ved å undertrykke immunsystemet. Overdreven sukkerinntak - så lite som beløpet i to bokser med brus - kan kutte funksjonen til hvite blodlegemer nesten halvert, og hindre dem fra å drepe bakterier og virus i kroppen din. Denne effekten på immunitet skjer innenfor en halvtime av å konsumere raffinert sukker og kan vare i flere timer.

Kognitiv funksjon

Varierende blodsukkernivået har vist seg å alvorlig påvirke helse, spesielt hos barn. Når blodsukkeret går ned etter at du spiser for mye sukker - ellers kjent som en insulin krasj - kroppen reagerer ved å øke adrenalinproduksjon. Dette svaret fører jitters, hyperaktivitet og en reduksjon i kognitiv funksjon. Med andre ord, kan hjernen ikke konsentrere seg godt og oppmerksomhet er betydelig redusert.

Nyreskader

Fordi nyrene filteravfallsstoffer fra blodet, gjennomgående høyt blodsukkernivå - eller vilt varierende blodsukker - forårsake skade på nyreceller og reduserer deres evne til å fungere skikkelig. Over tid, hvis blodsukkeret ikke holdes under kontroll, din helse kan bli alvorlig påvirket dersom nyrene slutter å fungere helt, som krever dialyse for å rense blodet.

Cardiovascular Health

Blodsukker effekter på hjerte helse er viden kjent. Selv om det ikke er åpenbart nøyaktig hvorfor, er høye fastende blodsukkernivået knyttet til høyt blodtrykk. Denne effekten er spesielt tydelig i pensjonister hvor blodtrykket ikke dyppe i løpet av natten som er vanlig hos friske individer. Personer med høyt blodsukker og de med høyt blodtrykk, har en økt risiko for kardiovaskulære helseproblemer og bør overvåke begge nivåer på en jevnlig basis.

Coping med okulær Migrene

Coping med okulær Migrene


Okulær migrene (som er kjent for leger som oftalmologiske eller oftalmoplegisk migrene) er synsproblemer knyttet til endringer i blodgjennomstrømningen i hjernen. I motsetning til sitt navn, er okulær migrene ikke alltid ledsaget av en hodepine. Okulær migrene oppstår når hjernens blodstrøm reagerer på en trigger, som kan inkludere bright lights, ingredienser i mat, reaksjoner på visse medisiner eller kroppens hormonelle endringer. På grunn av disse triggere, kan hjernen produsere visse lysmønstre som kan være distraherende og varer opptil en time. Okulær migrene er svært forskjellig fra migrene ved at de vanligvis ikke er forbundet med hodet eller øyesmerter. Følg fremgangsmåten nedenfor for å lære å takle okulær migrene.

Coping med okulær Migrene

Umiddelbart etter merke symptomer på okulær migrene, som kan inkludere å blinke i synsfeltet, blindsoner eller sikksakk linjer av lys, ta en smertestillende for å roe nervene i hjernen og forhindre hodepine oppstår etter okulær migrene.

Bruk solbriller eller sitte i et mørkt rom hvis mulig. I noen tilfeller kan det være umulig å komme bort til et mørkt rom, men noen ganger ditt miljø er hva som forårsaker okulær migrene. Prøv å lukke øynene i minst ti minutter, og stopp bilen dersom du kjører. Holde solbriller nærheten er nyttig når du er i en situasjon der du ikke kan lukke øynene dine.

Drikk brus, te eller kaffe for å hindre en migrene hodepine. Det er ukjent om å drikke koffeinholdige drikker er gunstig for et individ som lider okulær migrene. Men hvis migrene er ofte kjent for å følge de okulære migrene, er det best å ta forebyggende tiltak så snart som mulig.

Se en lege. Selv om de fleste leger tror at okulær migrene er ingen grunn til alarm og er ikke alvorlig, kan hun gi deg en reseptbelagte medisiner hvis okulær migrene påvirker din daglige rutine. Cafergot, som er en reseptbelagte medisiner som inneholder koffein, kan være foreskrevet for å bremse eventuelle blodflyten endres og lindre smerte under eller etter okulær migrene.

Hold deg rolig. Okulær migrene vanligvis vare mellom ti minutter og en time, og ikke forårsake noen langsiktige skader. Det beste du kan gjøre for å lindre okulær migrene er å slappe av så mye som mulig og unngå å gjøre noen stressende aktiviteter før symptomene forsvinner.

Hint

 • Prøv å ligge med øynene lukket mens opplever en okulær migrene.
 • Okulær migrene er ikke alvorlig og vanligvis ikke krever medisinering.
 • Ikke forsøk å kjøre bil eller bruke maskiner mens opplever en okulær migrene.
 • Hvis du opplever hodepine eller smerter i øyet i løpet av dine okulær migrene, se en lege så snart som mulig.
 • Se en lege hvis du tror du har okulær migrene - Din tilstand kan være en annen mer alvorlig øye problem, som netthinneavløsning eller en aneurisme.

Migrene After Effects

Hvis du noen gang har hatt en migrene, vet du det er mer enn bare en hodepine. Mange migrenepasienter, eller migrenepasienter, kan fortelle dager på forhånd at en migrene kommer basert på et sett av symptomer som oppstår før hodepine. Selv etter at hodepine er over, er den ikke angrepet. Du kan oppleve et sett med ettervirkningene som er ubehagelige i sin egen rett.

Fakta

Det finnes flere forskjellige typer av migrene, men de vanligste er klassisk migrene eller migrene med aura, og vanlig migrene, hodepine som er uten aura. I tillegg til hodepine, kan migrene symptomer er kvalme, oppkast, nakke og skulder stivhet, og følsomhet for lys og lyd, samt andre, mindre vanlige, symptomer.

Migrene Stages

Migrene forekommer vanligvis i fire etapper. Den første fasen, eller prodrom, består av humørsvingninger, forvirring, mat cravings og økt vannlating, samt andre symptomer. Denne fasen kan vare i timer eller dager. Den etterfølges av aura fase som varer i omtrent 20 minutter, og vanligvis består av synsforstyrrelser. Denne fasen forut hodepinefasen av 30 minutter til en time. Ikke alle migraineur opplever alle disse stadiene med hvert angrep, og noen kan aldri oppleve noen av dem.

Den postdrome

Det fjerde trinn av migrene kalles postdrome. Noen migrenepasienter referere til dette stadiet som "migrene bakrus." Den postdrome kan vare opp til to dager. Når du er i dette stadiet, kan du ha en kjedelig hodepine og erfaring tretthet, forvirring, irritabilitet, eufori, muskelsmerter og humørsvingninger. Du også kanskje bare ønsker å gå til sengs og sove. Ikke alle opplever det postdrome. Noen migrene lider føler ekstremt energisk etter at hodepine og spretter tilbake uten etter effekter.

Betraktninger

Legges sammen, kan symptomene på migrene vare, fra start til slutt, for nesten en hel arbeidsuke. Dermed er dens innvirkning på arbeidsplassen enorme. En fersk studie ved University of Michigan fastslått at en stor arbeidsgiver tapt over $ 20 millioner årlig på grunn av migrene, ikke bare på grunn av kostnadene for behandling, men også som et resultat av redusert produktivitet på grunn av migrene symptomer.

Behandling

Det finnes behandlinger for migrene, så hvis du lider av dem, snakk med legen din. Også, siden migrene er ofte utløst av kosthold, kan du prøve å holde en matdagbok for å se om det er noen sammenheng mellom hva du spiser og din migrene.

Advarsel

Det er noen data som støtter en sammenheng mellom migrene og hjerneslag, så selv om du føler du administrerer din migrene fint på egen hånd, kan det være lurt å nevne til legen din at du har dem.

Blue Light Therapy og migrene

Blue Light Therapy og migrene


Forskere indikere eksponering for doser av blått lys hjelper piloter, lastebilsjåfører og andre folk som trenger å holde seg våken og våken i lange perioder av tid til å konsentrere seg bedre. Mens blå lysterapi hjelpemidler gravplass skiftarbeidere og personer med lignende jobber, kan dens effekt forårsake langsiktige øyeskade ved feil bruk eller i lange perioder. Fargen blå, når det brukes i innredning, steiner og lignende, beroliger sinnet, og kan redusere alvorlighetsgraden av migrene og annen hodepine. Effekten av blålys på personer utsatt for migrene, men er generelt antatt å være skadelig.

Hvordan Blue Light Påvirker migrenepasienter

Blått lys terapi hjelper mange mennesker plaget med akne, rosacea og andre hudproblemer. Imidlertid øker blått lys smerter i de fleste migrenepasienter. Det er bare noen få lys terapi brukes til å behandle migrene og de er fortsatt uprøvd. Et lys maske tilpasset for bruk i noen minutter om dagen ved hjelp pulserende lys for å behandle migrene er solgt utenlands, men det betyr ikke brukt blått lys. De fleste migrenebehandling innebære reduksjon eller kontroll av det blå lyset som sendes ut av dataskjermer, lyspærer og andre kunstige lyskilder som brukes daglig av hodepinepasienter.

Energieffektive lyspærer og Migrene

Nye energibesparende kompakte lyspærer spare tid, penger og miljøet, men de satt migrenepasienter i fare, ifølge enkelte synseksperter. Mange migrenepasienter rapporterer at deres hodepine bli verre etter å ha brukt en CFL (kompaktlysrør) lyspære som sender ut blått lys. Lysfølsomhet har ofte spilt en rolle i å utløse og forlenge migrene, og da framveksten av CFL lyspærer og blå spektrum lys har forårsaket fornyet diskusjon om hvordan ulike typer lys forverre migrene.

Blokkering Blue Light

Den migrene Handling Association gjennomført en studie ved hjelp av en spesiell linse for å filtrere blått lys fra CFL og andre lyspærer. De resulterende testdata viste at 90 prosent av respondentene opplevde en reduksjon i hodepine. Disse spesielle briller blokkere ut både blått og rødt lys, de to viktigste lystyper kjent for å forverre migrene. Kostnaden kan være uoverkommelige for noen brukere, imidlertid, og linsene er for tiden tilgjengelig fra bare ett selskap. En annen type kontroversielt filtrering brille, den Irlen, brukes til å behandle autisme, øyeplager og synsproblemer. Den brukes av noen migrenepasienter å blokkere ut blått lys.

Anodisert aluminium kokekar helsemessige farene

Anodisert aluminium kokekar helsemessige farene


Calphalon gjort eloksert aluminium kokekar populære, og de ble valget i potter og panner etter de skremmer som sirkulerte om Teflon overoppheting. De aluminiumsgryter er eloksert for å låse i aluminium, som vil holde den fra å reagere med mat. En positiv bivirkning av anodisering prosessen er at kjelen også vil bli ikke-pinne-og ripebestandig. Spørsmålet er om denne typen pan er trygt å bruke.

Link til Alzheimers sykdom

Tilbake på 1970-tallet, var det en studie gjort i Canada som knyttet bruk av aluminium gryter og panner til Alzheimers sykdom. Begrunnelsen for dette var at Alzheimer-pasienter ble funnet å ha høyere nivåer av aluminium i hjernen enn friske mennesker post-mortem. Siden den studien ble gjort, har funnene blitt diskontert, og det ser ikke ut til å være et bindeledd mellom bruk av aluminiumsgryter, som er den mest brukte kjøkken redskap i dag, og sykdommen. Den anodisering prosessen gjør faren enda mindre sannsynlig fordi anodisering gjør oksyd overflaten mye tykkere at en metalloverflate som ikke er anodisert, og dermed beskytte legering.

Bein og nyrefunksjon

Noen eksperter sier at overeksponering for aluminium kan faktisk svekke bein fordi de føre til at kroppen til å miste sine butikker av fosfor og kalsium. I tillegg er det er frykt for at eksponering kan også skade en persons nyrer. Hvis du bruker splitter ny anodisert aluminium kokekar som er fri for riper, er risikoen for disse to farene minimal, om ikke fraværende. Farene er nevnt mest fordi det er ingen virkelig langtidsstudier som viser hva som skjer med panner som har gått gjennom anodisering prosessen over tid. Eksperter synes å være enig om at hvis de eloksert kokekar er fri for riper eller mekaniske defekter, de er trygge å bruke.

Reaksjoner på Mat

Problemet med standard aluminiumkanner, de som er ikke-anodisert, er at de er mer reaktive med ingredienser som tomatsaus. Reaksjonen fra surheten i tomatene, eller andre ingredienser som er svært sure, fører litt aluminiums å lekke ut pannen og inn i middagen. Mens juryen er fortsatt ute på om vanlig matlaging vil faktisk føre til slike helsemessige farene, mange eksperter tror at bare bor borte fra aluminiumsgryter helt er det beste valget å gjøre for å sikre din sikkerhet. Hvis du virkelig ønsker å bruke en aluminium pan, bør du bruke en som har blitt eloksert. Hvis du sørge for at din anodisert pan er i god stand og uten riper, er sjansen for eventuell skade som kommer til deg og din familie svært avsidesliggende.

Årsaker til sår hodebunn

Årsaker til sår hodebunn


Sårhet i hodebunnen kan være forårsaket av en rekke tilstander og sykdommer. En enkel spenningshodepine kan gjøre hodebunnen føles ubehagelig. Av og til, en sopp som ringorm eller parasitter som hodelus føre til at hodebunnen til å bli sår. Sjelden, er hodebunnen sårhet forårsaket av kroniske tilstander, sykdommer eller autoimmune sykdommer.

Muskelkontraksjon Hodepine

Muskelkontraksjon hodepine er forårsaket av stress og spenning. Kronisk hodepine på grunn av muskel sammentrekning kan føre til hodebunnen for å føle sår, selv til det punktet hvor det gjør vondt å gre eller børste ens hår. Muskelkontraksjon hodepine avtar vanligvis etter pasientenes stress er lette.

Tinea capitis (Ringorm)

Tinea capitis er en smittsom soppinfeksjon ofte kalles ringorm i hodebunnen. Personer med mindre hodebunnen skader, dårlig hygiene eller konstant våte scalps er i faresonen for å pådra denne infeksjonen. Symptomer kan inkludere bare flekker; kløe, pussfylte sår; betente lesjoner; og små, sorte prikker. Leger bruker anti-fungal medisiner til å behandle ringorm.

Hodelus

Hodelus er vingeløse parasitter som lever i håret og mate ut av små mengder av vertens blod. Lus bitt kan forårsake kløe og hodebunn sårhet. Hodelus er mest vanlig blant barn 3 til 12 år gamle. Symptomer inkluderer skrape; humper og sår på hode og nakke; og lus egg festet til håret. Over-the-counter, rids lus-drapet sjampo i hodebunnen av disse smertefulle parasitter.

Giant Cell arteritt

Denne tilstanden, relatert til polymyalgia rheumatica, fører til betente blodårer i hodebunnen, hode og nakke. Denne betennelsen fører til hevelse og ømhet på grunn av overdimensjonerte celler blokkerer de tynne blodårene i overkroppen, spesielt arteriene i tempelområdet på hver side av hodet. Bortsett fra sårhet, symptomer er tretthet, feber og dårlig matlyst. Leger bruker ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroid medisin for å behandle kjempecellearteritt.

Pemfigus

Pemfigus er et paraplybegrep for en gruppe av autoimmune sykdommer som forårsaker smertefulle blemmer i hodebunnen, hud og slimhinner. Pemphigus forårsaker hudceller for å skille fra hverandre og fluid fyller de atskilte områder for å gjøre blemmer. Det finnes flere typer av denne sykdommen, hver med sine egne symptomer og diagnose. Leger bruker immundempende og antibiotika for å behandle pemfigus.

Lupus

Kutan lupus erythematosus er en form for lupus begrenset til betennelse i hud og hodebunn. Symptomet oftest observert er en hevet, avrundet, smertefulle utslett i hodebunnen, ansiktet og halsen. Andre lupus symptomer inkluderer verkende, hovne ledd; sår; anemi; og langvarig feber. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men de vet at det innebærer en kombinasjon av arvelig trekk, miljø og hormoner. Leger behandle lupus med anti-inflammatoriske medisiner.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som fører til flekker av betent, kløende eller sår hud dekket med sølvfargede skjell. Psoriasis oppstår ofte i hodebunnen, knær og albuer, men det kan oppstå hvor som helst på kroppen. Leger behandler psoriasis med aktuell krem, lysterapi og systemaimmunterapi medisiner.

Best Home Remedy for Migrene

Som leger og forskere kommer til å bedre forstå migrene, migrenepasienter har en stadig økende mengde effektive behandlinger. Selv om medisiner fra antidepressiva til betablokkere har blitt behandlet migrene, kan du være interessert i en annen tilnærming. Hvis du ikke har helseforsikring eller du føler deg ukomfortabel med medisiner, bør du vurdere disse hjem rettsmidler for migrene smerte.

Forebygging

Forebygging skal være i forkant av migrene-behandlingsstrategi. For å forebygge migrene, spore hodepine og se etter mønstre eller triggere. Vanlige triggere inkluderer stress, forstyrrelse av søvn tidsplan, koffein, visse matvarer, sterke lukter, og dehydrering. Når du har identifisert triggere, kutte dem ut av livet ditt så mye som mulig. For eksempel, hvis du merker får for lite eller for mye søvn utløser migrene, hold deg til en vanlig søvn tidsplan, selv i helgene. Hvis enkelte dufter utløse migrene, spør dine kollegaer eller familie til å avstå fra iført sterkt duftende parfyme eller lotion. Unngå mat som utløser hodepine. Ikke gå for lenge uten å spise, og holde deg hydrert. Dessverre er det noen utløser du vil ikke være i stand til å kontrollere, for eksempel endringer i været eller hormoner. Og noen ganger, synes en migrene å komme på for ingen grunn i det hele tatt. Når det skjer, bør du vurdere å flytte til følgende behandlinger.

Biofeedback

Biofeedback fungerer under forutsetning at når du er klar over kroppens naturlige prosesser, som for eksempel pust og blodstrøm, kan du lede disse prosessene. I en studie, barn som lider av migrene så bedring i sine symptomer etter en time med biofeedback. Slik fungerer det: Først må du ta hensyn til kroppens naturlige rytmer, spesielt på blodstrømmen. Under et migreneanfall, til bruk visualisering og avslapning omdirigere blodet flyte bort fra hodet, ned til hender og føtter. Selv om biofeedback kan ta en stund å lære, har den fordelen av å være tilgjengelig når som helst, hvor som helst, når du mestrer det.

Urter og kosttilskudd

Feverfew --- tilgjengelig fra de fleste helsekostforretninger i blad, tørket, kapsel eller te former --- er en av de lengste stående urte rettsmidler for migrene. Ifølge University of Maryland, 100-i-300 mg av feverfew fire ganger daglig kan forhindre migrene eller lindre migrene allerede er i gang. Tradisjonelle antidepressiva har funnet noen suksess i å forebygge migrene, så urter og kosttilskudd som johannesurt og 5-HTP som har vært vellykket i behandling av depresjon kan også redusere migrene. I tillegg, kliniske studier avslørte at 150 mg av koenzym Q10 daglig redusert migrene hos 50% av pasientene.

Aromaterapi

Noen rapporterer migrene lettelse fra inhalasjon av essensielle oljer av visse urter, spesielt rosmarin, lavendel, peppermynte og merian. For å bruke aromaterapi, DAB en liten mengde av essensielle olje på nakken eller pannen og inhalerer dypt under et migreneanfall. Sove med en krukke med eterisk olje i nærheten av sengen eller holde ett åpent på skrivebordet kan også redusere migreneanfall. Men vær forsiktig når du eksperimenterer med aromaterapi, som sterk lukt kan tjene som en migrene trigger.

Advarsel

Diskuter hjem rettsmidler med legen din, spesielt hvis du tar urter og kosttilskudd som kan samhandle med andre medisiner. Alltid konsultere legen din for en alvorlig hodepine som kommer plutselig, er forskjellig fra din vanlige hodepine mønster, eller årsakene utydelig tale eller forvirring.

Hvordan gjenkjenne Lysfølsomhet

Hvordan gjenkjenne Lysfølsomhet


Lysfølsomhet er ikke et tema som du hører om ofte, men det er en som noen mennesker forholde seg til daglig. I noen tilfeller lysfølsomhet kan være forårsaket av en underliggende øyesykdom, men noen mennesker kan være lysfølsom med ingen merkbar fysisk årsak.

Hvordan gjenkjenne Lysfølsomhet

•  Gå inn i et sterkt opplyst rom. Har lyset umiddelbart skade øynene dine? Har øynene fortsatt vondt selv etter at du har vært i rommet lenge nok for dine øyne har nå tilpasset seg lyset?

Trinn utenfor på en solrik dag. Har du automatisk komme for solbriller? Har du alltid bruke solbriller når du er i solen?

Gå hvor belysningen er fluorescerende. Får du hodepine kort tid etter å være der?

Observer hvor ofte du får hodepine eller migrene. Hvor tilbringer du mesteparten av din tid hver dag? Hvilken type belysning brukes?

Vær oppmerksom på belysningen du bruker oftest hjemme. Du slår gjøre på indirekte lys når du angir et rom eller foretrekker du det myke lyset av en lampe? Personer med lysfølsomheten kan være mer sannsynlig å slå på en lampe.

Hint

 • Personer med lyse øyne er mer sannsynlig å være lys sensitive.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler Liste

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler Liste


Konserveringsmidler har blitt brukt til å hindre mat fra spoiling i århundrer. Før dagens teknikker, ble mat ofte konservert med salt eller eddik. I dag, mange produkter som finnes i dagligvarebutikker har tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, med noen som er mer skadelig enn andre. Tilsetningsstoffer som vanligvis anvendes for å forbedre smak, konsistens eller farge. Konserveringsmidler brukes vanligvis for å forhindre svinn eller for å holde oljer harskner.

Benzoater

Benzoater ofte finnes i korn, drikke og kjøttprodukter. Benzoater er antimikrobielle midler, som brukes for å hindre at skadelige mikrober fra spoiling matvarer. Benzoater kan midlertidig hemme funksjonen av fordøyelsesenzymer.

Nitritter

Nitritt er oftest funnet i kjøttprodukter, som for eksempel bacon og deli kjøtt. Nitritt brukes til å forsinke utviklingen av botulisme, retard harskning og bevare smaken av krydder og røyk. I tillegg nitritter bevare lukten av kjøtt og kjøttprodukter. Nitritt er mistenkt for å forårsake en rekke plager og kan lett unngås ved å kjøpe ikke-behandlet, nedkjølt kjøtt.

Sulfitter

Sulfitter er kjemikalier som brukes til å holde frukt og grønnsaker ser frisk. De er ofte funnet i pakket aprikoser, svisker og rosiner. Noen mennesker er svært allergisk mot sulfitt og trenger å unngå matvarer med sulfitt lagt.

Kunstige farger

Kunstige farger er menneskeskapte fargestoffer som brukes til å bevare eller forbedre fargen på matvarer. Disse fargestoffer er ofte funnet i frokostblandinger og juice drikke. Kunstige farger, som gul # 5 og Red # 3, har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker.

Tannkjøttet

Gummier, slike er guargummi og arabisk gummi, anvendes som stabilisatorer og fortykningsmidler. De er ofte funnet i lav-fett matvarer for å endre tekstur. Disse tannkjøttet er faktisk hentet fra naturlige kilder og blir behandlet av kroppen som fordøyelig sukker.

MSG

MSG (mononatriumglutamat) er ofte funnet i kinesisk mat, potetgull og en rekke andre matvarer. MSG er en smaksforsterker, som fungerer for å forsterke smaken av visse matvarer. Noen mennesker er svært følsomme for MSG, og klager over hodepine og kvalme etter inntak av det.

Hva er farene ved hodeskader?

Hva er farene ved hodeskader?


Selv en tilsynelatende liten hodeskade kan føre til farlige komplikasjoner. Om skaden er lukket eller etterlater et åpent sår, kan hodeskade føre til ødeleggende psykiske og fysiske forhold som kan ta dager eller uker til overflaten. En person traumatisert fra en hodeskade som ikke er klar over den potensielle komplikasjoner gjenkjenner kanskje ikke hvor alvorlig tilstanden deres når de opplever symptomer.

Post-Hjernerystelse syndrom

Hjernerystelser er sjelden livstruende, men deres bivirkninger er ofte smertefullt og ødeleggende. Folk har ofte problemer med å tenke klart og oppleve vedvarende hodepine og kvalme etter en hjernerystelse. Mens de fleste hjernerystelse symptomene avtar i løpet av få dager, er post-hjernerystelse syndrom alltid en fare uavhengig av hodeskade alvorlighetsgrad og symptomer, inkludert hodepine og svimmelhet kan somle i månedsvis.

Beslag

Hodeskade ofre kan lide anfall tre måneder eller mer etter sin hodeskade, men anfall forekomme umiddelbart etter traumer. Mennesker som opplever forsinkede beslag har økt risiko for å utvikle epilepsi.

Mental Impairment

Forringelse av sjelsevner er vanlig etter en alvorlig hodeskade. Kortsiktig hukommelsestap og desorientering er de vanligste bivirkninger, selv om faren for permanent kognitiv svikt eksisterer. Mulige komplikasjoner omfatter degradert resonnement, minne og tale evner sammen med følelsesmessig ustabilitet.

Bakteriell meningitt

En hodeskade som resulterer i et åpent sår setter offeret i fare for infeksjon. Når hjernen er utsatt for bakteriell infeksjon, meningitt, en betennelse i hjernens membranen, kan resultere. Bakterielle hjernehinnebetennelse kan føre til død eller irreversibel hjerneskade hvis det ikke behandles umiddelbart. Noen former for bakteriell hjernehinnebetennelse er smittsomt.

Comas

En person gjengitt bevisstløs etter en hodeskade er i fare for å henfalle til koma. Koma pasienter ofte gjenvinne bevissthet etter noen dager eller uker, men det er ingen garanti for utvinning. En komatøs person kan komme inn en vedvarende vegetativ tilstand der deres vitale organer fungerer, men deres kognitive aktivitet opphører og de er ikke lenger klar over sine omgivelser.

Alzheimers sykdom

Forskere ved Massachusetts General Hospital har knyttet alvorlig hodeskade med økt risiko for å utvikle Alzheimers. Hodetraume utløser økt produksjon av beta-sekretase-proteiner, som danner hjernen plakk koblet til starten av Alzheimers.

Nerve Damage

Ofre for hodeskader står i fare for å opprettholde nerveskader, noe som resulterer i helt eller delvis lammelse av ansiktsmusklene samt synsproblemer inkludert dobbelt syn, ekstrem følsomhet for lys, og blindhet. Personer som mottar øyeblikkelig medisinsk behandling for nerveskader har best sjanse for bedring, men tilstanden er vanskelig å reversere, og er ofte permanent.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å behandle heteslag

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å behandle heteslag


Opplever svimmelhet, hodepine og kvalme etter en lang dag i solen kan bety heteslag. Etter at han la til et skyggefullt område, er det nødvendig å behandle symptomene. Preparater av eple cider eddik er blant noen av de mange naturmidler som kan brukes til å behandle heteslag.

Bruksanvisning

Kjøp økologisk, upasteurisert eple cider eddik på din lokale helsekost butikk. Økologisk eple cider eddik vil se annerledes ut enn destillert versjon som kan bli funnet på dagligvarebutikker. Det bør være en rik gult eller brun farge og ser litt skummel, i motsetning til den fargerike, klar væske som selges i supermarkeder.

Bekreft at eple cider eddik du har kjøpt inneholder næringsholdig stoff kjent som "mor". Hold beholderen av eple cider eddik til lyset og se etter et spindelvev-lignende sak som flyter i væsken. Dette er "mor".

Bruk Apple Cider Forberedelser på varme dager

Kombiner 1/4 kopp eple cider eddik med en qt. vann. Legg isbiter å lage en kul, rensing drikke å drikke på varme dager. Hvis smaken er for bitter, tilsett 1/2 ts. av kanel.

Løs opp 2 ts. eple cider eddik, 2 ts. rå honning i 8 oz. med kjølig vann. Drikk blandingen til å behandle svimmelhet i forbindelse med heteslag. Honningen gjør concoction både mindre syrlig og mer spiselig.

Sett elektrolytter og mineraler tapt ved overdreven svetting med søtet drikke. Økologisk eple cider eddik inneholder kalium, magnesium og kalsium, blant andre mineraler, som alle er utarmet når du har heteslag. Fortsett å drikke concoction, som tolereres, til svimmelhet og kvalme avta.

6. Påfør en kjølig kompress av eple cider eddik og vann til ansiktet til en person som lider av heteslag. Alternativt kan du bruke eple cider eddik i en balje med kaldt vann for å suge. Den alkaliske natur av den organiske eddik kan bidra til å nøytralisere surheten økt blod forårsaket av dehydrering.

Mix like deler eple cider eddik og natron for å lage en lime. Bruk lim på solbrent hud for å berolige stikket og trekke ut noe av varmen.

Tips og advarsler

 • Noen merker av eple cider eddik er faktisk ekstremt surt, i motsetning til alkaliske stoffer som har vist seg å forårsake gjær infeksjoner. Hvis du utvikler en gjær infeksjon, bytte til et annet merke av eple cider eddik.
 • Alltid fortynne eple cider eddik med vann før du drikker det eller skylle munnen etter å ha drukket det. Hvis inge på regelmessig basis, kan eddik erodere tannemaljen.