Digidexo.com

bro floss threader

Hvordan Clean Dental Bridges

Hvordan Clean Dental Bridges


Dental arbeid er dyrt og tidkrevende, så å ta skikkelig vare på tannbro er viktig å holde den i best stand mulig for mange år framover.

Bruksanvisning

•  Puss tennene to ganger daglig. Det er viktig ikke bare for å holde selve broen rent, men å holde tennene rundt det rent også. Pensle rundt alle sider av broen for å fjerne alle løse matrester som kan ha blitt knyttet til den.

Floss to ganger om dagen. Det er ikke en dårlig idé å komme inn i vanen med å bruke tanntråd og børsting på samme tid. Floss først og deretter børste til å sørge for at eventuelle matrester gjøre veien ut av munnen. Bruk en bro floss threader å hjelpe rent rundt broen og under den.

Skyll med Listerine ofte. Listerine dreper mange bakterier som tannbørsten kan gå glipp av og kan komme inn i områder som du ellers kanskje ikke ville være i stand til å nå. Bruk Listerine minst en gang om dagen.

Besøk tannlegen to ganger i året for en sjekk og rengjøring for å sikre at brua er fortsatt i god form, og for å bidra til å holde opp din generelle tannhelse.

Hint

 • Unngå å bite ned på hard mat eller bruke skarpe gjenstander som kan til slutt ødelegge broen.

Hvordan Floss under en bro

Hvordan Floss under en bro


Hvis du har en tannbro tanntråd kan ikke brukes i den typiske måten, og tilgang er under ofte vanskelig. Men plakk og rester må fjernes daglig for å holde vevet sunn og for å forhindre nedbrytning av tennene under de kronene.

UES en floss threader - en tynn, fleksibel plast enhet, den ene enden med et hull der å tråden din floss - å bruke tanntråd under brua enkelt og effektivt.

Bruksanvisning

Tanntråd under en bro

•  Ta et stykke floss ca 14 til 16 inches lang fra floss container. Træ floss gjennom hullet enden av træ til minst 1/3 av lengden er gjennom.

Før forsiktig stivere enden av floss threader - enden uten hull og gjenge floss - under den delen av broen som ikke har noen tann, og skyv floss hele veien gjennom før det kan bli fanget lett fra den andre side. Fjern treing.

Bruk begge hender for å holde floss med bare en kort stykke mellom hver hånd, ca 1-2 inches. For ekstra letthet, pakk den ekstra floss rundt fingrene.

Skyv floss forsiktig fra en tann til en annen, hele veien over broen. Når tanntråd ved siden av tennene, sørg for å forme floss rundt tannen å forsiktig komme under tannkjøttet og nå alle sider av tannoverflaten under broen.

Trekk floss ut når du er ferdig rengjøring.

Hint

 • SuperFloss er en pre-threaded floss, med en stiv ende som brukes for å komme under broen og en hale-enden av mykere floss for rengjøring. Noen mennesker synes det er lettere å bruke, men du må kanskje prøve ulike måter før du finne ut hvilken som er riktig for deg.
 • Mange merker og typer av tanntråd er tilgjengelig på ditt lokale apotek. Hvis du har spørsmål, må du be din tannlege eller tannpleier.
 • Alltid være forsiktig rundt tannkjøttet og tann apparater.

Hvordan Floss Iført tannregulering

Hvordan Floss Iført tannregulering


Iført tannregulering er ikke morsomt. I tillegg til å ha dem strammet, tar det mye mer innsats for å rense tennene. Børsting er viktig, men riktig bruk av tanntråd er enda viktigere når du bærer tannregulering. Det bidrar til å fjerne matrester fast mellom tennene og rundt tannregulering. Det fremmer også sunt tannkjøtt. Tanntråd med bukseseler tar litt mer tid enn tanntråd uten seler, men utbetalingen er verdt innsatsen. Når tannregulering er fjernet og tennene er rette, kan du stolt blinke et vakkert, sunt smil.

Bruksanvisning

•  Klipp et stykke vokset floss som måler ca 18 inches. Vokset tanntråd er å foretrekke fordi det vil gli langs jevnt. Unwaxed floss kan rive av i tannregulering, og etterlot filler av strengen som er vanskelig å fjerne.

Guide den ene enden av floss under buen ledningen som forbinder tannregulering. Deretter vikle floss rundt den øvre delen av tannen.

Skyv floss opp mot tannkjøttet og bruke milde press som du trekker floss ned i en sagebevegelse mellom tennene, mot wire. Ikke trekk floss mot buen wire. Floss nøye rundt brakettene. Gjenta denne prosessen 3-4 ganger for å være sikker på at du fjerner overflødig mat og plakk.

Pakk floss rundt nabo tann og tanntråd rundt det akkurat som du gjorde med den første tann.

Trekk stykke floss ut fra buen wire og sett den inn i neste. Gjenta prosessen for de to tennene du kan nå fra denne plasseringen.

Fortsett å bruke tanntråd slik til du har nådd alle dine øvre og nedre tenner.

Skyll munnen med vann for å bli kvitt eventuelle matrester floss forskyves.

Be din kjeveortoped for tips hvis du fortsatt har problemer med tanntråd. Han vil vise deg riktig teknikk.

Tips og advarsler

 • En floss threader gjør det enkelt å veilede stykke floss under buen wire.
 • Floss tennene minst en gang per dag.
 • Floss tennene før penselen dem. Det hjelper løsne små partikler av mat som tannbørsten vil børste bort.
 • Unngå mat som popcorn, maiskolber, og klissete eller seig godteri. Disse typer matvarer kan sette seg fast i tannregulering.

Hvordan Floss Med bukseseler

Hvordan Floss Med bukseseler


Mens du bruker tannregulering, er det svært viktig å holde tritt god tannhygiene. Det kan virke vanskeligere å prøve å pusse eller tanntråd tennene med tannregulering, men med noen enkle grep kan du oppnå sunne tenner og tannkjøtt selv mens du er iført seler.

Bruksanvisning

•  Ta ut tanntråd og en floss treing. Riv av et langt stykke floss. Ved hjelp av en floss threader, loop floss gjennom løkken på treing.

Ta den spisse enden av floss threader og trekk den under archwire av tannregulering. Trekk threader hele veien under archwire inntil floss har blitt dratt helt inn under.

Hold floss og forsiktig d begynne å bruke tanntråd mellom tennene og rundt ledningen. Vær forsiktig med floss, som det lett kan bryte og makulere fra bukseseler. Selv om dette kan ta mer tid å bruke tanntråd med tannregulering, vil det definitivt være verdt det etter tannregulering er fjernet.

Floss under tannkjøttet etter ditt har flossed mellom tennene. Dette vil bidra til å forhindre tannkjøttsykdom også.

Skyll munnen med en kopp vann når du er ferdig å bruke tanntråd. Pass på at du bruker tanntråd hver dag mens du bruker tannregulering og selv etter fjerning av tannregulering. Dental hygiene er svært viktig for din generelle helse.

Hint

 • Ikke glem å bruke tanntråd helt tilbake av tennene også.
 • Pass på å børste minst to ganger om dagen når du bruker tannregulering.
 • Ikke tanntråd tennene hver dag kan føre til smertefull tannkjøttsykdom.

Instruksjoner for Tanntråd en Dental Bridge

Instruksjoner for Tanntråd en Dental Bridge


En tannbro er en eller flere falske tenner smeltet mellom to kroner. Vanligst, tannbro erstatter tenner som mangler eller som må fjernes. Det er viktig å ta vare på en tannbro riktig ved tannpuss og tanntråd regelmessig. Fordi mellomrom av en bro er ganske stramt, et spesialverktøy som kalles en flosser er nødvendig å bruke tanntråd tannbro.

Bruksanvisning

Mål ca 18 inches av super floss og klippe det fra dispenser. Dette er en gjennomsnittlig lengde på floss. Hvis du synes det er for vanskelig å forstå, mens tanntråd, øke lengden. Super floss er en spesiell form for tanntråd som er stiv i den ene enden som gjør det enkelt å træ under en tannbro og har en uklar delen er laget spesielt for å fjerne plakk.

Tre super floss på floss threader ved å passere den stive enden gjennom løkken. La floss på den ene side omtrent dobbelt så lang som den andre siden for å gripe.

Plasser den stive enden av den gjengede flosser mellom tannkjøttet og tannbroen og deretter forsiktig trekke inntil floss kommer mellom tennene og tannbroen.

Fjern floss threader fra munnen og gjenta trinnene til du helt tanntråd tannbro.

Hint

 • Kjøp en type super floss og en floss threader fra et lokalt apotek.

Hvordan rengjøre tennene med Herbst tannregulering

Mange barn, unge voksne og eldre pasienter får tannregulering for å bedre tann justering, kjeve struktur og generelle velvære. Det finnes forskjellige typer som benyttes for bukseseler forskjellige grunner. Herbst bukseseler brukes til å korrigere bites. De kan brukes alene eller sammen med vanlig tannregulering. Riktig tann vare mens iført seler er viktig å opprettholde generell velvære og god hygiene.

Bruksanvisning

•  Skyll munnen med rent vann for å fjerne eventuelle store, løse matrester.

Floss tennene ved hjelp av en mild saging bevegelse når du har tannregulering. Det kan være lettere å bruke en floss threader å komme under brakettene.

Børst tennene som vanlig med myk tannbørste, arbeider rundt brakettene til å fortsette å løsne matrester.

Sett proxabrush mellom de to første tannregulering. Ved hjelp av en opp og ned bevegelse, børste mellom hver brakett. Disse børstene er spesielt utviklet for bruk med bukseseler. Pensle mellom hver brakett.

Skyll bruker en fluorid munnen vask.

Tips og advarsler

 • Børsting tungen når du pusser tennene kan bidra til å eliminere dårlig ånde lukt.
 • Kontroll med orthodontist er viktig før du bruker en munn skyll inneholder fluor.

Waterpik Ortodontisk tips

Waterpik Ortodontisk tips


For de millioner av mennesker som har, eller går gjennom kjeveortopedisk behandling, kan Waterpik Dental tips være et verdifullt verktøy. Bukseseler er notorisk vanskelig å holde rent, noe som gjør warding av ubehageligheter som råte og tannkjøttsykdom vanskelig. Arch-ledninger, band og brak pleide å være vanskelig å rengjøre rundt, men med teknologi som Waterpik og dets Ortodontisk tips, er det lettere.

Kjeveortopedisk Hardware

Bukseseler består av flere hygiene uvennlig hardware elementer. Band, eller metall looper, sement rundt posterior eller bakerste tennene for å sikre maskinvaren. Brak bindingen til fronter av tenner, holder erke ledning til hver tann. Den U-formede arch-leder seg selv glir inn i band og braketter og er det som flytter tenner. Elastikk er liten gummi O-ringer holder erke ledninger i parentes. Til slutt, gummi-bånd feste til krokene på band som bistår i tann bevegelse.

Behovet for Nitid munnhygiene

Selv uten tilsatt gummi og metal gear hindring, holde opp med oral hygiene er vanskelig nok. Plakk, en hvit samling av tann spise bakterier, er en konstant trussel. Plakk skjuler mellom tennene, under tannkjøttet og forårsaker hull i tennene og tannkjøttsykdommer. Begge kan føre til tap av tenner. Bukseseler gi plakk flere flater å forholde seg til, og gjemmer seg i; men er mye vanskeligere å fjerne.

Den Waterpik Ortodontisk Tip

En Waterpik er en vann-jet enhet som bruker pulserende vann i en høy hastighet for å bruke tanntråd tenner og fjerne plakk. En Waterpik har mange jet tips i et arsenal rettet mot plakk eliminering. Mens tanntråd er fortsatt den beste måten å fjerne plakk, den Waterpik med sin nyskapende, er mer effektivt med tannregulering kjeveortopedisk spissen, som det kan være rettet ned gjennom erke-wire og rundt elastikken og braketter, som rommer de fleste av plakk akkumulering.

Foreslått Hygiene Rutine

Munnhygiene må gjøres daglig. Riktig tannpuss innebærer børsting hver tann individuelt ved å ta minst tre minutter. I tillegg bør tungen bli børstet for å hjelpe til med fjerning av bakterier. Floss tennene. En floss-threader vil hjelpe i å få floss der den trenger å være. Den Waterpik bør være det siste trinnet i prosessen. Skru deretter munnstykkene til en komfortabel hastighet; tannkjøttet trenger ikke å bli bombarderes.

Hvor befinner Waterpik Ortodontisk tips

Mange tannlege og kjeveortopedisk kontorer bære Waterpik Ortodontisk tips. Mange apotek tilbyr også Waterpik leverer samt Waterpik.com.

Waterpik Innbyttere

Waterpik Innbyttere


En Waterpik er varemerkenavn for en populær linje av elektroniske vann flossers, også kjent som orale irrigators den. En Waterpik fungerer ved hjelp av variabelt trykk for å skylle matrester ut fra mellom tennene ved å bevege verktøyet stive slangen fra tann til tann. Waterpiks kan anvendes i forbindelse med vanlig børsting, eller som et tillegg til en vanlig børsting og tanntråd rutine. Tannleger kan anbefale muntlige irrigators for pasienter med tannregulering, som tannregulering gjør det vanskelig å bruke vanlig floss.

Erstatninger for Waterpik Solutions

Waterpik reservoarer er tradisjonelt fylt med filtrert vann, men det er erstatningsløsninger du kan bruke for din oral irrigator. Prøv å bruke en fortynnet oppløsning av antimikrobielt middel og filtrert vann. Tannlege anbefalte antimikrobielle løsninger omfatter tre capfuls av 3 prosent hydrogen peroxide blandet med 10 gram romtemperert eller lunkent vann. Spyling av løsningen gjennom tennene vil ikke bare løsne matrester, det vil også drepe bakterier som kan føre til tannråte og plakk, samt friske pusten.

Tanntråd

Tanntråd er den tradisjonelle alternativ til å bruke en Waterpik, selv om du kan bruke en Waterpik i tillegg til bruk av tanntråd for å få tennene så ren som mulig. The American Dental Association har identifisert de viktigste typene av floss - vokset tanntråd, tann tape og SuperFloss. Vokset floss er mest anbefalt av tannleger, som det skaper friksjon å effektivt felle og fjerne matrester fra mellom tennene. Dental tape er mildere på tannkjøttet enn vokset tanntråd, men det kan være mindre effektiv på å fjerne matrester. SuperFloss er spunnet av myke fibre som smal og stram når floss er trukket stramt å gå inn i mellomrommet mellom tennene. Det utvider seg når den er på plass mellom tennene, for å fange matpartikler.

Floss Threaders

Personer med tannregulering kan bruke tanntråd threaders å lettere trekke vanlig floss gjennom sine tenner, i tillegg til å bruke en Waterpik. En floss threader er laget av tynn, fleksibel plast. Å bruke, "tråd" floss gjennom løkken på toppen. Knyt en liten knute i lengden av floss å feste den til floss treing. Poke enden av floss threader mellom tennene for å dra den vanlige floss gjennom å fjerne matrester. Floss threaders er en effektiv, hvis tidkrevende måte å bruke tanntråd.

Mellomromsbørster og Rubber tips

Mellomroms børster er konisk, kjegleformede børster designet for å gli mellom tennene ved manøvrering den lange, vertikale håndtak. Mellomroms børster er satt inn mellom to tenner, deretter trukket frem og tilbake for å fange og fjerne matrester. Mellomroms børster med gummitupper er også tilgjengelig, noe som kan fjerne tannsten og buildup fra langs tannkjøttet skånsomt og effektivt, supplere eller erstatte bruken av en Waterpik.

Slik Care For Ortodontisk Bukseseler og nektet Foods

Som barn lærer vi å børste og floss tennene våre med jevne mellomrom for å unngå hull i tennene og tannkjøttsykdommer. Kjeveortopedisk bukseseler kan gjøre normal børsting av tennene vanskeligere, men spesielle teknikker kan hjelpe løsne mat og bakterier som blir sittende fast mellom enhetene og tennene. Som i 2009, er det tre typer bukseseler å velge mellom: Tradisjonell metall, keramikk eller krystallklare brak og Invisalign systemet. Den anbefalte renseteknikken er den samme for alle med unntak av den Invisalign system, hvor hele apparatet fjernes for rengjøring.

Bruksanvisning

•  Pensle tennene så snart etter å ha spist som mulig, børsting med en gang gir mat mindre av en sjanse til å flekke tenner. Ved hjelp av en skånsom saging bevegelse for å pusse mellom tannkjøttet og ledningen på bunnen og toppen tennene til å løsne matrester. Børsting etter måltider og snacks er anbefalt av de fleste kjeveortopeder.

Floss med en vokset tanntråd ved hjelp av en floss threader eller super floss. Fjern eventuelle band før tanntråd. En floss threader bidrar til å få floss gjennom ledningen guide og i mellom tennene. Super floss er precut og har en stiv slutten for å hjelpe træ floss i mye på samme måte som floss treing. Vær forsiktig mens tanntråd rundt ledningen guide og braketten for å unngå skader.

Bruk dental voks på kjeveortopedisk bukseseler på steder der braketten gnir mot kinnet for å unngå å gni innsiden av kinnet forårsaker magesår og sår. Fjern tann voks ved å forsiktig pusse tennene med en myk tannbørste og tannkrem.

Unngå visse matvarer. Matvarer og godteri som er klissete slik som gummi av noe slag, gummy bjørner, karamell, frukt tygger, karameller, sukker daddies, Taffy tallet og Tootsie ruller skal være av spise listen mens tannregulering er i, ifølge Dentist.net, så bør hard mat som rå epler og gulrøtter, nøtter, popcorn, maiskolber, pretzels, hard skorpe brød, jerky, is og tortilla chips.

Kontakt orthodontist øyeblikkelig hvis en brakett pauser eller andre problemer oppstår. Avhengig av den grad av behandlingsprogrammet, er rutinemessige stillinger gjort hver 2-6 uker, fortsetter i opp til 24 måneder eller lenger, avhengig av alvorlighetsgraden av problemet.

Hint

 • Ikke bruk en whitening tannkrem. Bruk tannkrem som har ADA kvalitetsstempel. Drikker som te, kaffe eller cola kan også flekker på tennene. Hvis situasjoner ikke tillater å pusse tennene, skyll munnen med vann umiddelbart.

Slik unngår du at hvite flekker fra tannregulering

Slik unngår du at hvite flekker fra tannregulering


Hvis du noen gang har lagt merke til hvite flekker på noens tennene etter at de hadde sine bukseseler fjernet, lurer du kanskje på hva som forårsaket dem. I tillegg, hvis du har tannregulering, eller kommer til å få tannregulering, har du sannsynligvis vil vite hva du trenger å gjøre for å unngå å få de hvite flekker på tennene.

Bruksanvisning

•  Vit at tannregulering føre til hvite flekker på tennene når oral hygiene under bukseseler slitasje har vært utilstrekkelig. Bakterielle plakk samler på tennene vil føre til hvite flekker rundt bukseseler.

Hold tennene dine rene. Pensle med en fluoridated tannkrem og tanntråd grundig etter hvert måltid. Din kjeveortoped vil gi deg en spesiell floss threader å bruke rundt tannregulering. Etter at du børste og floss, se på tennene nøye for eventuelle tapte matrester. I tillegg bruker en fluor skyll om kvelden før du går til sengs. Hvis du er på et sted der du ikke kan børste umiddelbart etter å ha spist, skyll munnen med vann.

•  Prøv å ikke spise sure matvarer eller sukkerholdig snacks veldig ofte. Sure matvarer, vil i tillegg til brus, sukker, klissete mat og godteri legge skade på tennene.

Følg eventuelle andre instruksjoner som kjeveortoped gir deg. Din kjeveortoped har dine beste interesser i tankene og vet hva du trenger å gjøre for å holde munnen sunt.

Hint

 • Bytt tannbørste ofte, fordi børsting bukseseler vil slite ut en tannbørste må raskere enn å pusse tenner uten seler.
 • Drikk rikelig med vann for å løsne matrester fra tennene under og mellom måltidene.
 • Ikke bruk en fluoridated munnvann i stedet for vanlig tannpuss og bruk av tanntråd. Dette er ikke tilstrekkelig.

Hvordan takle tannregulering

Hvordan takle tannregulering


Enten du er en voksen eller en tenåring, de verkende tannkjøtt, såre kinnene, mat restriksjoner og vanlig awkwardness av seg bukseseler kan være en lang og ubehagelig ildprøve. Heldigvis har mestringsstrategier utviklet seg, og det er mange måter å komme gjennom smerten.

Bruksanvisning

Administrer smerten. Kjeven smerter forbundet med skiftende tenner, kutt og målere fra skarpe braketter og den generelle sårhet som følge av underordnede, kan gummi band og avstandsstykker behandles med over-the-counter smertestillende midler, for eksempel Aleve eller Tylenol. Tygge sukkerfri tyggegummi kan bidra til å lette kjeve smerter. Din kjeveortoped bør også gi deg en liten beholder med voks for å dekke skarpe braketter på tannregulering, i tilfelle de begynner å irritere dine kinn eller lepper.

Skjær maten i mindre biter. Epler bør maiskolber, selleri og andre harde matvarer som krever tygging kuttes i biter størrelse biter for å forhindre eventuelle brak fra spratt av og utsette skarpe ledninger som kunne rote kinnene.

Brush og floss ofte. Å spise sukkerholdige matvarer uten børsting snart etter kan føre til hvite flekker på tennene. Prøv å børste etter hvert måltid, men minst morgen, kveld og etter å ha spist noen klebrige matvarer (for eksempel kylling eller rosiner). Bruk en floss threader å bruke tanntråd lett.

Vis dem av. Spør din kjeveortoped å bruke farge-koordinere band på braketter. Velg din skole farger, ferie farger eller lage en uttalelse med neon grønt. Alle ser tannregulering; du kan like godt ta den helt ut.

Hvordan Floss i mellomrommet mellom en Bridge

Hvordan Floss i mellomrommet mellom en Bridge


Hvis du ikke floss tennene, du kommer til å ende opp med å betale ned på veien (økonomisk, så vel som i form av fysisk smerte) når infeksjoner tar tak. Hvis du har broer, må du ta ekstra hensyn å rense hullene mellom tennene og din bro, fordi det er der maten vil bygge opp og begynne å spise bort på gjenværende tenner, plassere din tannhelse på ytterligere risiko.

Bruksanvisning

•  Kjør tanntråd gjennom det åpne øye i den ene enden av floss treing. Knyt floss til sløyfen.

Guide sløyfen i mellomrommet mellom tennene og din bro. Ser i speilet eller arbeider ved berøring vil fungere. De mykere delene av floss skal hvile mot tannkjøttet og bunnen av broen, og den stive delen bør være mellom tennene og broen.

Flytt threader frem og tilbake, slik at den stive floss renser området mellom brua og tennene.

Waterpik Flosser erstatning tips

Waterpik Flosser erstatning tips


Grunnlagt i 1962, Water Pik, Inc., som opererer under merkenavnet Waterpik, og tilbyr en rekke produkter fra massasjedusj en ny innovativ introdusert i 1974, til tannpleie elementer. Starten i 2004 har selskapet introduserte den første batteridrevne vann flosser. Den flosser allsidighet er forbedret med sine mange erstatnings tips, som tilbyr spesialiserte funksjoner.

Classic Jet Tip

Waterpik klassiske jet spissen, JT-100E, og tilbyr standard renseinnretning for tenner og tannkjøtt. Ifølge produsentens hjemmeside det er klinisk bevist å være dobbelt så effektiv som streng floss i å forbedre tannkjøttet. Brukes med begge Waterpik vann flossers; ultra vann flosser og trådløse pluss vann flosser. Produsenten anbefaler endring hvert halvår. For å endre vanntrykk fra utskifting spissen, velge enten den klassiske høytrykks tip, JT-450E, eller lavt trykk spissen, JT-360E.

Plakk Seeker Tip

Den Plakk Seeker Tip, PS-100E, er enheten som skal brukes for implantater, kroner og broer. Disse kunstige enheter krever en spesialisert tips på grunn av problemene de skaper. Den Plakk Seeker bruker bust å nå plakk som bygger seg opp rundt den kunstige enheter i munnen. Anbefaler å endre hver tredje måned for å gi friske bust.

Orthodonic Tip

OD-100E, den Orthodonic Tip, tilbyr enda en alternativ ved Waterpik. Denne erstatning spissen når plakk rundt bukseseler og ledninger. Ifølge Waterpik det er klinisk bevist å eliminere tre ganger så mye plakk som streng floss. Bytt ut hver tredje måned.

Pik Pocket Tip

Den Pik Pocket Tip, PP-100E, er valget for den enkelte med periodontal sykdom. En myk press spissen leverer lavtrykks terapeutiske skyllinger under tannkjøttet for å bekjempe sykdommen. Produsenten anbefaler endring disse tipsene hver tredje måned.

Tannbørste Tip

Den Tannbørste Tip, TB-100E, gir brukeren et tips som kombinerer en tannbørste og flosser. Tannkrem er valgfritt. Bytt ut disse tipsene hver tredje måned.

Dental Delvis Vs. Broer

Når en pasient mangler tenner, tre alternativer er tilgjengelige for å fylle tomrommene. En delvis protese er en flyttbar alternativ, og tannimplantater og broer er faste plasseringer.

Delproteser

Mens hensiktsmessig for bakerste tennene, kan en flyttbar delvis protese være ubehagelig og upraktisk. Selv om kostnadene er lavere, kan partielle proteser være feilplassert, og vil ofte trenge justeringer til å passe skikkelig.

Bro

En bro krever to krone plasseringer over på sunne tenner med "pontics" (falske kroner) i mellom, bundet til to kroner å erstatte manglende tenner. Det er en fast alternativ til flyttbare partielle proteser. Mens en bro er estetisk tiltalende, er prisen høyere, og det krever daglig vedlikehold.

Delvis protese Advarsel

Partielle proteser er aldri ideelt for fremre tennene plassering. Partielle proteser krever vanligvis ledninger å vikle rundt eksisterende tenner for støtte, og kan være ubehagelig å ha på. Passformen kan også endres på grunn av endringer i tannkjøttet eller benbygning.

Bridge Advarsler

Mens varig karakter av broer er svært ønskelig, må en vannoppsug og floss brukes til vedlikehold. I tillegg krever den bro som to tenner (som kan være ellers sunn) trenger å slipes ned og forberedt for kronen plassering.

Det andre alternativet

Når en manglende tann må skiftes, og hverken protese eller bro opsjons appellerer til pasienten, kan en tannimplantat være løsningen. Ikke alle bein strukturer kan romme implantater. Ta kontakt med din tannlege for å finne ut om du er kvalifisert.

String Floss Alternatives

String Floss Alternatives


Du går glipp av om lag 40 prosent av overflaten av tennene dine når du ikke bruker tanntråd regelmessig, ifølge nettstedet Dental Gentle Care. Tanntråd tennene er viktig for din daglige tannpleie fordi det polerer utsiden av tennene, reduserer tannkjøttsykdom, blir kvitt plakk og bidrar til bedre luktende ånde. Tradisjonelt butikker som brukes til å bære bare den lange trevlet floss i en firkantet emballasje. Men nå markedet tilbyr et utvalg av streng-dun alternativer for å hjelpe i din vanlige tannpleie.

Soft Picks

Myke Picks har 76 små bustene på den ene enden og et tynt, flatt rektangel av plast, som ligner en liten spatel i den andre enden. Personer som har broer, implantater, kroner og bukseseler kan trygt bruke myke plukker. I motsetning til noen streng-floss alternativer, trenger myke plukker ikke har ledninger som inngår i design.

Tannpirkere

Tannpirkere er trepinner som er i hjemmekjøkken og gitt ut til kundene på restauranter. Men du kan kjøpe dental tannpirkere i dental-omsorg delen av nærbutikker. Denne strengen-floss alternativ løsner partikler og elementer mellom tennene og fjerner plakk. Du bør bruke tannpirker gang og kaste det bort etter bruk.

Flossers

Flossers er disponibel tannpleie verktøy som hjelper deg å opprettholde din tannhelse. Flossers har mindre enn en halv tomme av vokset floss på den ene enden, og noen har en flat kant for å skrape tungen i den andre enden. Du kan finne flossers i en rekke varianter som mynte, bær og kirsebær, og de finnes i mange friske farger.

Proxabrush Cleaners

Proxabrush rengjøringsmidler har en oval-form håndtak med små bust langs den ene enden. Du kan bruke proxabrush renere å fjerne plakk og de passer mellom broer, tannregulering og trange steder. Halsen bøyer å hjelpe deg å nå buede og trange områder i munnen. Produsenter anbefaler ikke proxabrush rengjøringsmidler til bruk i nærheten av implantater eller for personer med tunge fyllinger.

Hvordan å oppløse dental sement fra broer

Hvordan å oppløse dental sement fra broer


En tannbro, eller pontic, er en kosmetisk erstatning sikret med harpiks eller sement for en tapt eller ekstrahert tann. Dette sement eller harpiks er ekstremt fast, og fjerne det ofte krever en prosedyre som kalles skalering. Du kan bruke en tannlege hakke å fjerne sement fra tennene. Løsningsmidler blir generelt ikke benyttet fordi de kan skade harpiksen av broen.

Bruksanvisning

Brush og floss tennene grundig for å fjerne eventuelle rester og plakk, og sørg for å skylle godt.

Finn til tennene hvorpå sementen fremdeles er bundet ved hjelp av tann speil. Observere mengden av sement tilstede, og sikre at det ikke er noen hulrom i nærheten av området. Hvis du finner et hulrom, kontakt din tannlege. Plukke på hulrommet kunne bryte av emaljen rundt hulen og forårsake ytterligere skader.

Skrap sakte på sement med dental hakke. Starter på den tykkeste delen av sement ved hjelp av en frem og tilbake bevegelse, og sakte spikke sementen ned til du kommer til overflaten av tannemaljen.

Brush, floss og skyll når du har fjernet sement. Kontakt tannlegen for å lage ordninger for å erstatte broen. Tannlegen vil være i stand til å bruke en dental drill for å fjerne sement manuelt fra broen uten å bryte den.

Hint

 • Arbeid sakte mens søknad middels trykk. For mye kraft risiko skraping selve tannemaljen når den er nådd.
 • Arbeid i et godt opplyst område.
 • Skylle munnen ofte heller enn å svelge partikler av sement.
 • Ikke foreta justeringer i selve broen hjemme. Ta det med tannlegen din. Iført en syk utrustning bro kan skade eller flytte forankrings tenner.
 • Plukke på sementen på broen selv vil risikere sprekker eller bryte den.

Er det ok å tygge tyggegummi med dental broer?

Er det ok å tygge tyggegummi med dental broer?


Tyggegummi er et relativt skyld-fri nytelse nytes av mange. Hvis du har mistet tenner eller hadde tenner trukket ut og har siden blitt utstyrt med en tannbro, lurer du kanskje på om det gleden er fortsatt tilgjengelig for deg.

Sammensetning

Oftest dental broer er akryl eller porselen, noe som gjør dem vises reell og som gjør dem ganske solid. Overflaten av en ny tannbro, derimot, har en tendens til å bli mindre motstandsdyktig mot klebrige stoffer.

Initial Adjustment

Når brua er nytt, prøv å unngå klebrige matvarer, blant annet tyggegummi, til du har hatt tid til å justere.

Når Justert

Når du har justert til broen, kan du prøve å tygge tyggegummi.

Mens tyggegummi ofte holder seg til nye proteser, det vanligvis ikke holde seg til proteser som har blitt slitt i noen måneder.

Variety

Sukkerfri tyggegummi er mindre sannsynlig å holde seg til broer enn sukret tyggegummi.

Wrigley 's Freedent Gum er markedsført som en tyggegummi som ikke vil holde seg til proteser, selv om du kanskje finner ut at noen tyggis er greit etter den første justeringen perioden.

Care

Den samme anbefalingen om tyggegummi gjelder tannbro wearers som gjelder for mennesker med naturlige tenner. Pensle etter tygging.

Waterpik Strøm Flosser tips

Tenner som er nær hverandre sammen og sensitive tannkjøtt gjør tanntråd vanskelig. Den Waterpik Strøm Flosser er en revolusjonerende enhet som bruker vibrasjoner og en komfort tips å bruke tanntråd så effektivt, men mer raskt og enkelt, som tanntråd. Ordentlig ved hjelp av Waterpik kan være forvirrende for de som aldri har prøvd en elektrisk flosser før. Prøve ut disse tipsene for å få mest mulig ut av din Waterpik tanntråd enhet.

Klargjør Waterpik

En Waterpik vil ikke være klar til bruk umiddelbart. Etter kjøpet, vil du sannsynligvis trenger å lade batteriet (med mindre du har kjøpt en variant med en ledning). Den Waterpik må bli belastet en hel dag før du bestemmer deg for å bruke den. Sørg for at du har valgt riktig tips å bruke - tipsene er utskiftbare, og er laget for ulike nivåer av sensitivitet. Fyll tanken på Waterpik med varmt vann, og du vil være klar til å begynne å bruke det.

Rengjøring

Puss tennene grundig før du bruker Waterpik Strøm Flosser. Du bør starte med jeksler, som er på baksiden av munnen din. Hvis tennene er spesielt tett sammen, kan det ta en liten bit av arbeid og manipulasjon for å sette inn den vibrerende spissen inn mellomrommene mellom tennene. Bruk Waterpik på samme måte hvordan din tannpleier bruker vannstrålen i munnen: skyll forsiden av hver av tennene, deretter jobbe din vei over tennene fra forsiden til baksiden. Til slutt plasserer Waterpik bak tennene og begynner å sprøyte vannstrålen mot tennene fra denne vinkelen. Følg tannkjøttet og pause på hver tann.

Andre tips

Innstillingene på Waterpik kan justeres til å samsvare med følsomhet på tennene og tannkjøttet. Begynn på den laveste innstillingen, og jobbe deg opp til "høy" innstilling hvis det føles behagelig. Hold Waterpik i en 90-graders vinkel mot tennene. Du bør sørge for at du lener deg litt fremover i vasken slik at vannet ikke dryppe på klærne eller spray mot speilet eller skap. Når dine topp tennene er ferdig, følger den samme prosessen for tennene på underkjeven.

Hvordan Floss å forebygge hull

Hvordan Floss å forebygge hull


Tanntråd er helt avgjørende når streve for å forebygge hull i tennene. Hulrom er forårsaket av syre produsert av bakterier som finnes i plaque som er festet til tannemaljen. Du kan forhindre plakk fra å ha muligheten til å skade tennene med syre ved å fjerne den fra overflaten av tennene dine. Uheldigvis regelmessig børsting egentlig bare renser plakk av omtrent 65 prosent på overflaten av en tann. Du må bruke tanntråd for å rense hele tannen overflate.

Bruksanvisning

•  Få i vane med tanntråd om kvelden. Hvis du unnlater å bruke tanntråd om kvelden, er plakk lov til å sitte mellom tennene og på tannkjøttet i flere timer mens du sover. I løpet av den tiden, er syre som produseres som kan spise bort på emalje og forårsake hull i tennene.

Bryt av ca 18 inches av floss. Du kan bruke mer eller mindre avhengig av din preferanse.

Hold floss tett mellom pekefingrene og tommelen på begge hender. La ca 1 til 2 inches av floss utsatt.

Arbeid floss i mellom to tenner ved hjelp av en sikksakkbevegelse. Vær forsiktig så du ikke støte floss voldsomt mellom tennene, som du kan skade tannkjøttet under.

Mold floss til formen på tannen og arbeide det inn i mellomrommet mellom tannkjøttet og tannoverflaten.

Fjern plakk fra tannkjøttet og mellom tennene ved hjelp av milde opp og ned bevegelser.

Gjenta prosedyren på tannen ved siden av den.

Expose en ny ren del av floss.

9. Gå videre til neste sett med tenner og fortsette å jobbe deg rundt munnen før alle tennene dine har blitt flossed.

Skyll munnen for å vaske bort noen plakk eller matrester som ble løsnet ved floss.

Hint

 • Tanntråd bør gjøres minst en gang om dagen.
 • Hvis du er usikker på den riktige metoden å bruke tanntråd for å forebygge hull i tennene, spør din tannpleier for en demonstrasjon ved neste rengjøring.
 • Tanntråd holdere og andre lignende enheter kan bidra til å ta noen av awkwardness ut av tanntråd.
 • Når begynner tanntråd for første gang etter en stund, er noe blødning fra tannkjøttet vanlig og indikerer et behov for bedre tannhygiene. Etter tanntråd regelmessig for en kort tid, bør tannkjøttet ikke fortsette å blø.
 • Ikke glem å bruke tanntråd ryggen jekslene. De kan være vanskelig å nå, men de er perfekte gjemmesteder for plakk og kan få hull i tennene lett.

Hva er forskjellen mellom en bro og et implantat for tennene?

Manglende tenner kan forårsake problemer med å tygge, utseende og mer. Dental implantater og broer kan gjenopprette riktig bite og eliminere ytterligere tap tann.

Dental Health

Ifølge American Dental Association, har gjennomsnittlig voksen 32 tenner, inkludert visdomstennene. Når tenner mangler, gjør kjeven justeringer som kan sette stress på andre tenner og skape andre problemer som bentap og TMJ, en smertefull kjeve tilstand.

Årsaker til manglende tenner

Permanente tenner kan gå tapt på grunn av en tannlege problem som død av en tann etter oral kirurgi, en skade på en tann, eller en genetisk problem som hindrer tenner fra utbrudd ordentlig.

Gjenopprette Riktig Bite

For å gjenopprette justering til bitt og vedlikeholde tannhelse, kan tannleger anbefaler implantater, broer eller helt eller delvis proteser.

Implantater

Implantater er kunstige tenner som er festet direkte til pasientens kjeveben. Implantater er sikker, naturlig utseende, og ofte dyrere enn en bro.

Broer

En tannbro er ett eller flere kunstige tenner som er sementert til nabotenner i stedet festet i kjevebeinet ut som et implantat.