Digidexo.com

ldn autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Lær om autoimmune sykdommer som revmatoid artritt, slitasjegikt, lupus, fibromyalgi og andre påvirker mer enn førti millioner mennesker.

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Immunsystemet i kroppen produserer antistoffer for å bekjempe eventuelle infeksjoner om det er bakterier, sopp, eller kreft. Enhver mikroorganisme som invaderer kroppen vår holdes i sjakk, og det er ødelagt av immunsystemet i kroppen vår. Enhver inntrenging av en mikroorganisme varsler immunsystemet og det produserer antistoffer mot den bestemte mikroorganisme for å ødelegge det som kan føre til en rekke autoimmune sykdommer.

Det finnes ulike typer immunsystemproblemer som skal noteres og kan deles inn i kategorier. En kategori av problemene er de immunsviktlidelser. Det kan være primær eller ervervet. En annen kategori av immunsystemet lidelser er de autoimmune sykdommer hvor immunsystemet angriper sine egne celler. Resultater av slike angrep kan føre til autoimmune sykdommer såsom reumatoid artritt, osteoartritt, lupus, fibromyalgi for å nevne noen.

Artrose, noen ganger kalt degenerative leddsykdom, noe som resulterer når demping brusk i leddene bryte ned, forårsaker smerte og stivhet. Det er den vanligste typen leddgikt, vanligvis påvirker folk etter alder av førti-five.Rheumatoid leddgikt, er en autoimmun sykdom som inflames slimhinnen i leddene. Revmatoid artritt er et av de mest alvorlige og invalidiserende typer arthritis.Fibromyalgia, er en kronisk smertelidelse som forårsaker tretthet, søvnforstyrrelser, og utbredte smerter i muskler og sener, spesielt i nakke, rygg, skuldre og hofter. Det påvirker hovedsakelig women.Gout, er en smertefull tilstand som kan angripe både små og store ledd, oftest begynner i begynnelsen i stortåen. Urinsyregikt rammer hovedsakelig menn og postmenopausale women.Lupus, er en alvorlig autoimmun lidelse som kan inflame og skade ledd og annet bindevev i hele kroppen. Det påvirker hovedsakelig women.Juvenile leddgikt refererer til alle typer leddgikt som rammer barn. Revmatoid artritt er den vanligste typen av juvenile leddgikt sammen med andre former for lupus og Bekhterevs sykdom, påvirker barn under seventeen.Other typer autoimmune lidelser omfatter infeksjoner i ledd (infeksiøs artritt), fusing av ryggraden (Bekhterevs sykdom ) eller en herding av huden og indre organer (sklerodermi).

Forskere er usikre på hva som forårsaker de fleste typer autoimmune sykdommer. Imidlertid er det noen kjente risikofaktorer.

Hint

 • Kosttilskudd som inneholder vitamin C og vitamin E, mineraler som sink, jern og selen kan tas for å forbedre immunforsvaret og unngå eller å styre autoimmune lidelser. Matvarer som er rike på vitamin C er sitrusfrukter, grønn paprika, meloner og brokkoli. Helkornprodukter og vegetabilske oljer er rike på vitamin E. Kjøtt, tørkede bønner og tofu har rik Iron innhold. Fisk, korn og nøtter har rik selen innhold.
 • Dobbelt så mange kvinner som menn får autoimmune sykdommer.
 • Noen typer leddgikt, inkludert svakhet i ledd eller bein, kan være arvelig.
 • Sport eller arbeidsaktiviteter kan slites bort brusk i leddene

Hvordan behandle autoimmune sykdommer Naturligvis

Hvis du har en autoimmun lidelse, der immunforsvaret produserer antistoffer mot ditt eget vev, kan det være vanskelig å håndtere. Autoimmune lidelser er den tredje største sykdomsgruppen i Amerika; Men det er ingen kjente medisinske rettsmidler for det. Til tross for dette, er det flere naturlige måter å hjelpe deg å bekjempe sykdommen og å arbeide mot å holde seg frisk.

Hvordan behandle autoimmune sykdommer Naturligvis

Finne ut hvor til Start

•  Finne ut din lidelse. Den beste måten å begynne å jobbe mot en naturlig behandling er å vite hva den eksakte autoimmune problemet er. Dette betyr å finne hvilke symptomer du er plaget av det mest og hvordan det påvirker deg.

Forskning. Selv med de foreslåtte naturlige kosttilskudd som du kan bruke til å bekjempe en autoimmun lidelse, er det alltid best å gjøre din egen forskning og finne det du tror vil være gyldig. Fordelen med naturlige kosttilskudd er at det ikke blir noen bivirkninger; derimot, kan finne den rette behandling første gang du spare penger, forverring og tid.

•  Finn mer enn én type av supplement. Den mest åpenbare type forskning du vil ønske å gjøre er å finne de urtemedisiner som kan hjelpe deg å kjempe deg autoimmun lidelse. Men de fleste sier at implementering av en treningsøkt program, for eksempel yoga eller tai chi, kan også hjelpe deg å få indre styrke.

Tøm ut systemet

Start med en detox. Uansett hva du har funnet med dine symptomer, er det alltid best å starte ved å starte friskt. En detox er en enkel måte å hjelpe kroppen din til å tømme ut og starte på nytt. Det er flere måter å gjøre dette. Noen av de enkleste er å drikke et glass Epson Salt eller faste på én type mat for et par dager.

Bruk urter for å hjelpe avrusning prosessen. Ett av alternativene du kan bruke er en gammel middel for å tømme ut systemet. Dette er bestemt for dem som står overfor autoimmune sykdommer. Kombinere sarsparilla og ryllik kan brukes spesifikt til å avgifte blodet. Spis litt av disse hver dag for å begynne å tømme ut systemet og føle deg bedre.

Kjenn dine alternativer. Du vil ønske å fortsette å tømme ut systemet med naturmidler og for å finne ut hva som fungerer best for deg. Se inn urter som Bosweilla, Djevelens Claw, ingefær og gurkemeie, ved enten å ta seg tid til å spise dem hver dag eller ved å legge dem inn i dine måltider. Hvis du har muskelstivhet, kan du også prøve yucca som et naturlig middel.

Hint

 • Sett av tid til å gå sin gang. Det vil ta tid for de naturlige rettsmidler og alternativer for å begynne å jobbe effektivt for deg. Å være tålmodig og kontinuerlig med rettsmidler vil hjelpe deg å til slutt fjerne autoimmun lidelse.
 • Ikke vær redd for å eksperimentere. Selv om du vet hva symptomene er og hva de potensielle rettsmidler er, se inn å finne flere alternativer, og å engasjere seg med hva andre har gjort. Dette vil hjelpe deg til å helbrede.

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer


En autoimmun sykdom er når immunsystemet angriper friskt vev i legemet. Det er over 80 forskjellige typer autoimmune sykdommer. Autoimmun hemolytisk anemi er når hvite blodlegemer frakk og angripe røde blodceller. Denne lidelsen kan oppstå i alle aldre, og det kan skje plutselig eller over tid. Les videre for å lære om hvordan du kan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer.

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer

•  Bestem hva slags autoimmun hemolytisk anemi du har. Varm antistoff hemolytisk anemi er når hvite blodceller angriper de røde blodceller ved en temperatur som er lik eller større enn kroppstemperaturen. Cold antistoff hemolytisk anemi er når hvite blodceller angriper de røde blodcellene under subnormal kroppstemperatur. Sjekk temperaturen for å finne ut om du har feber eller hvis kroppstemperaturen er lavere enn 98,6 grader Fahrenheit.

Legg merke til din øyenfarge. Hvis det hvite i øynene dine er gulaktig i fargen, kan du ha mild gulsott. Mild gulsott utvikler seg som et resultat av ødeleggelse av røde blodceller.

Overvåk mageområdet for noen smerter eller ubehag. Når røde blodceller blir ødelagt, er det vanlig for milten for å forstørre.

Gauge din generelle helse på daglig basis. Er du energisk eller trøtt? Er du balansert eller svimmel? Tretthet, svimmelhet og en generell syk følelse er noen andre vanlige symptomer for røde blodceller autoimmun lidelse.

Hint

 • Hvis helsen ikke blir bedre i løpet av noen dager, bør du oppsøke lege.
 • Den Senkning (SR) og C-reaktivt protein (CRP) tester kan bidra til å diagnostisere en autoimmun lidelse.
 • Ikke overse din tilstand, fordi når autoimmun sykdom påvirker blodet, kan det hende du trenger blodoverføring.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer forhold som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. Dessverre, det er ikke en kur for slike forhold. Videre lider må justere deres livsstil og lære å håndtere muskelsmerter og tretthet. Selv om autoimmune sykdommer tilfeldig påvirke folk har leger fant frem stress som en utløser. Derfor er stress reduksjon din beste forsvaret mot en autoimmun sykdom.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

•  Lær hvordan du kan si "nei". Noen ganger bringer vi unødvendig stress på oss selv. Hvis du ønsker å eliminere stress, så må du lære å si "nei", og feste med avgjørelsen din. Snarere enn å tilfredsstille alle, og overvelde deg selv, bør du begrense forpliktelser.

Lag en to-do-liste. Hvis du har for mye på tallerkenen din, og du vet ikke hvordan de skal håndtere alt, lage en daglig liste.

Adopter en en-dags-at-a-time holdning. Dreven bekymrings kan skape stress og bidra til autoimmune sykdommer. I stedet for å fokusere på morgendagens problemer og gårsdagens feil, leve for hver dag.

Deleger dine plikter til andre mennesker. Du trenger ikke å være en superkvinne eller mann. Enten det er hjemme, på skolen eller arbeid, be om hjelp og ikke vær redd for å re-tildele oppgavene dine.

Godta ting du ikke kan kontrollere. Det gir ikke mening å sitte og sutre om ting du ikke kan endre eller kontroll. Det er greit å føle seg trist eller skuffelse. Snarere enn å klage eller stønn, gå videre med livet ditt.

Sett av tid til å slappe av. Hvis du holder en hektisk timeplan, vil du sannsynligvis føle deg stresset og overbelastet. For å hindre utbrenthet og senk dine sjanser for å utvikle en autoimmun sykdom, reserve tid for hvile hver dag. Ta et bad, lese en bok eller få en massasje.

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer


En autoimmun lidelse oppstår når en persons immunsystem lager antistoffer som angriper sin egen kropp. Revmatoid artritt, psoriasis og mange skjoldbrusk problemer er resultater av autoimmune sykdommer. Selv om det er i dag ingen kur for autoimmune lidelser, er det trinn som du kan ta for å lindre symptomene dine og unngå å utløse angrep. Lær om måter å redusere risikoen for å oppleve problemer med autoimmune sykdommer.

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer

•  Unngå sollys. Når du er ute, sørg for at du bruker solkrem og løstsittende klær som dekker armer og ben. Du kan også velge å bære en solhatt, en lue med en stor brem som blokkerer solens fra ansiktet og skuldrene, eller solbriller. Ikke sole seg eller brunfarge i innendørs seng.

Unngå alkohol og tobakk. Studier har vist at å drikke og røyke, selv i moderate mengder, kan utløse autoimmune sykdommer. Hvis du for øyeblikket drikker eller røyker regelmessig eller av og til, bør du eliminere disse vanene.

•  Hold deg rolig. Psykisk og fysisk stress kan utløse en autoimmun lidelse. Utpeke et sted hvor du kan gå å ta noen dype åndedrag og slappe av når det blir for hektisk på jobb eller hjemme. Fokus på inhaling og exhaling dypt og beroligende pulsen når du blir opphisset eller opprørt. I tilfelle av autoimmune sykdommer, kan arbeide for hardt bokstavelig talt gjøre deg syk, så pass på at du setter noen faste tider hver uke som du er "off", der du ikke tenke på eller bli involvert i arbeidsrelaterte problemer.

Bli med i en støttegruppe. Å ha andre rundt deg som har opplevd denne type helseproblem kan hjelpe deg å holde sterk som du avtale med en autoimmun lidelse. De kan ha forslag om måter å unngå triggere og også ytterligere kunnskap om medisinske behandlinger og fremskritt.

Spis sunn mat. For folk prøver å unngå å utløse en autoimmun lidelse, ernæringseksperter anbefaler masse friske grønnsaker og frukt, hele korn, brun ris, magre meieriprodukter, fisk og fjærfe.

Øvelse daglig. Daglig mosjon kan redusere stress samt holde deg sunn og frisk. Folk i bedre fysisk form er mindre sannsynlighet for å oppleve vanskeligheter med autoimmune sykdommer.

Slik behandler autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer flere tilstander hvor immunsystemet angriper forskjellige deler av kroppen. Mennesker som lever med en autoimmun sykdom kan behandle kroniske muskel-og leddsmerter, tretthet, mental forvirring og problemer med fordøyelsen. Dessverre, det er ikke en kur for autoimmune sykdommer. Men, det finnes måter å håndtere disse forholdene, og lever et symptom-fritt liv.

Slik behandler autoimmune sykdommer

•  Få en medisinsk undersøkelse. Autoimmune sykdommer inkluderer tilstander som lupus, leddgikt, polymyositt og multippel sklerose. Fordi disse sykdommene kan etterligne hverandre, er det viktig å få en nøyaktig diagnose. Leger kan be om en rekke medisinske undersøkelser, som kan inkludere røntgen, blodprøver og MR. Dette er nødvendig for å bekrefte en diagnose, og for å utelukke ikke-autoimmune tilstander slik som kronisk tretthetssyndrom og fibromyalgi.

Ta reseptbelagte medisiner. Det er naturlige måter å takle autoimmune sykdommer. Hvis venstre ubehandlet, er noen forhold ødeleggende, og leger kan foreskrive medisiner for å kontrollere eller stoppe betennelse.

Få nok hvile. Fatigue er en viktig symptom på autoimmune sykdommer. Fordi kroppen angriper sitt eget immunsystem, sufferers tendens til å føle seg uvanlig sliten. Sove minst åtte timer hver natt for å bekjempe tretthet. I tillegg kan ta hyppige pauser eller en lur i løpet av dagen forynge kroppen.

Start en øvelse rutine. På grunn av ledd-og muskelsmerter, kan folk med autoimmune sykdommer være ute av stand til å utøve. Imidlertid tilbyr en regelmessig mosjon rutine spesifikke helsemessige fordeler. Bevegelsen kan minske ledd-og muskelsmerter, og trening kan øke et lavt energinivå.

Lær stress management teknikker. Ofte ganger, stressende situasjoner og angst kan bringe på smerter og tretthet. Mennesker som lever med en autoimmun sykdom burde lære praktiske måter å redusere stress og kontrollere tvangstanker. Ta naturlige humør enhancers eller anti-angst medisinering.

Spis et sunt kosthold. Sunn mat er den beste måten å holde immunforsvaret sterk og aktiv. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og begrense junk food og koffein inntak. Å ta en daglig multivitamin forsyner kroppen med viktige mineraler og næringsstoffer.

Om autoimmune sykdommer

Ofte forveksles med kreft eller ervervet immunsvikt syndrom (AIDS), klassifiserer begrepet autoimmun sykdom mer enn 80 sykdommer som oppstår når immunforsvaret begynner å angripe cellene i kroppen din er sunt vev. Immunsystemet fungerer normalt å rense kroppen for utenfor inntrengere (antigener). Med en autoimmun sykdom, begynner immunforsvaret jobber hyperaktivt for å bekjempe det som oppfattes som trusselen om de friske cellene.

Typer autoimmune sykdommer

De amerikanske Autoimmune sykdommer relatert Association (AARDA) rapporterer at de typer autoimmune sykdommer som regel dele inn i to grupper: organ spesifikk og ikke-organspesifikk. Organspesifikke autoimmune sykdommer påvirker bestemte organer. Immunsystemet påvirker det organ ved å interferere med dens funksjon, direkte angriper vev i organet eller forårsaker det organ til å vokse til en overdreven størrelse. I noen tilfeller kan en person ha mer enn ett organ bestemt autoimmun sykdom. Type-1 diabetes og Addisons sykdom kan vises sammen, for eksempel.

Effekten av ikke-organspesifikke autoimmune sykdommer er sett i hele kroppen. Resultatet av overaktiv immunsystem kan føre til betennelse i ledd, muskler eller organer. Blodet kan også bli målrettet av løper immunsystemet, noe som kan forårsake blodpropp i en blodåre. Lupus og leddgikt er eksempler på ikke-organspesifikke autoimmune sykdommer.

Symptomer

Ifølge US Department of Health and Human Services nettside, kan autoimmune sykdommer slå noen del av kroppen, og fordi klassifiseringen inkluderer et så bredt spekter av sykdommer, symptomer varierer. The Johns Hopkins Autoimmun Research Center rapporterer at autoimmunitet kan oppstå i hvilket som helst system i kroppen.

Diagnose

Diagnose for en autoimmun sykdom gir flere utfordringer. Det brede spekter av sykdommer krysser flere medisinske spesialiteter. Pasientene har ofte ufullstendige journaler. Symptomene for enkelte autoimmune sykdommer kan forsvinne i flere måneder av gangen, og symptom for andre har en så subtil utbruddet som du ikke legger merke til umiddelbart.

For å bidra til å øke sannsynligheten for en nøyaktig diagnose, har AARDA noen forslag:
• Hold en medisinsk historie for din familie. Genetikk spiller en rolle i autoimmune sykdommer.
• Spor dine symptomer. Hold en logg over når symptomet oppstod, ubehag nivå, og hvor lenge symptom varte.
• Spør legen om hun har noen erfaring med autoimmun sykdom.
• Oppsøk henvisninger til erfarne leger.
• Få en grundig medisinsk undersøkelse. Du må kanskje flere typer tester.
• Få en ny mening eller to, hvis du føler at du trenger det.

Behandling

Den brede spekter av autoimmune sykdommer spiller en rolle i å begrense behandlingen. Noen av disse sykdommene kan behandles ved å behandle symptomene med medikamentell behandling og livsstilsendringer. Den spesifikke behandlingen vil avhenge i stor grad av hvilken sykdom du har.

Noen behandlinger inkluderer legemidler som virker til å redusere aktiviteten av immunsystemet, men infeksjon fra utsiden antigener kan oppstå hvis immunsystem er undertrykket for dypt. Noen pasienter vil trenge supplerende hormoner, insulin eller vitaminer for å bekjempe skadene fra den autoimmune sykdommen. Andre kan kreve fysioterapi for å reparere skadede bein eller muskler.

Årsaker

Genetikk og miljøfaktorer begge ser ut til å spille en rolle i utviklingen av en autoimmun sykdom. Den eksakte årsaken er ukjent. Den AARDA anslår at 20 prosent av amerikanere lider av en autoimmun sykdom, og kvinner i fertil år er 75 prosent mer sannsynlig å utvikle en autoimmun sykdom enn menn.

Hvordan finne leger for autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer er sykdommer der kroppens immunforsvar angriper sitt eget friske celler ved en feiltakelse. Leger som behandler autoimmune lidelser kalles revmatologer. Selv revmatologi som et felt som tradisjonelt fokuserer på sykdommer i ledd og bindevev, bruker den gjennombrudd i immunologi å kurere dem, knytte årsakene til de fleste av disse sykdommene til autoimmune systemet. Finne en revmatolog er en enkel prosess.

Hvordan finne leger for autoimmune sykdommer

Finn Leger

Be fastlegen din eller indremedisiner for en henvisning til en revmatolog. Når du snakker med legen din om mulige henvisninger, be om et par alternativer å vurdere - og be ham om å foreslå spesialister til hvem han ville se sin egen venner eller familiemedlemmer.

Kontakt nærmeste universitetssykehus eller medisinsk skole for å finne en revmatolog. En komplett liste over alle de undervisning sykehus i USA er tilgjengelig på Association of American Medical Colleges 'nettsted (se Resources).

Søk etter en lokal revmatolog ved å kontakte din helseforsikring leverandøren og få en liste over i-nettverk leverandører som vil godta din helseforsikring. De fleste helseforsikring selskaper tilbyr søkbare databaser på sine nettsider, eller gi hjelp over telefonen for å hjelpe deg å søke etter en in-nettverksspesialist. Kontaktinformasjonen for din helseforsikring leverandøren er på helsetrygdkort.

Bruk ressurser utviklet av profesjonelle organisasjoner som representerer revmatologer og behandling av autoimmune sykdommer. The American College of Rheumatology tilbyr et verktøy for å finne en revmatolog på sin hjemmeside. Den amerikanske Autoimmune Related Diseases Association gir også en liste over ressurser - Sortert etter autoimmun sykdom - for mer informasjon om lidelsen, for å finne behandlingstilbud og leverandører, og for å søke støtte fra andre pasienter.

Hvordan øke DHEA for å redusere sjansene for autoimmune sykdommer

DH-EA er et naturlig hormon som produseres av binyrene. Det finnes bevis som tyder på at økende DH-EA i kroppen kan bidra til å forbedre eller hindre visse autoimmune sykdommer som lupus. Høye nivåer av DH-EA kan øke risikoen for kreft, så øker dette hormonet skal overvåkes av en lege.

Hvordan øke DHEA for å redusere sjansene for autoimmune sykdommer

DH-EA kosttilskudd er for tiden tilgjengelig som injeksjoner, kapsler eller tabletter. De vanlige daglige doser varierer fra 15 til 50 mg. per dag. Høyere doser kan forårsake uønskede bivirkninger. DH-EA kosttilskudd er tilgjengelig uten resept. Enhver DH-EA at du kjøper er syntetisk DH-EA, som ekte DH-EA kan bare gjøres av kroppen din.

DH-EA kan selvsagt økes i kroppen med trening. DH-EA som er reist naturlig i kroppen er den sikreste og trening har andre fordeler også.

karbohydrat begrensning kan også øke DH-EA nivåer i kroppen. En diett lav på karbohydrater ikke bare hever DH-EA, men det kan være som bidrar til vekttap.

Stress kan undertrykke DH-EA nivåer i kroppen. Prøv å redusere så mye stress i livet ditt som mulig. Meditasjon kan være en fin måte å avlaste stress.

Kosthold kan spille en stor rolle i å øke din DH-EA. Spis rikelig med matvarer med omega-3 fettsyrer som de som finnes i olivenolje.

Få nok søvn. Når du ikke får nok søvn, får binyrene kjøre ned og kan ikke produsere den nødvendige mengden av DH-EA.

Lunge og autoimmune sykdommer

En autoimmun lidelse er tilstand der kroppen begynner å angripe seg selv. Disse lidelser kan påvirke alle i alle aldre, og de målrette ulike deler av kroppen. Lungene er et av stedene som kan bli berørt av autoimmune sykdommer.

Betydning

Autoimmune sykdommer oppstår når immunsystemet identifiserer feil sunt vev og angrep og ødelegger det. Dette kalles en overfølsomhet respons. Velkjente autoimmune lidelser omfatter lupus, multippel sklerose, type I diabetes og reumatoid artritt, men det er mange andre. Ifølge National Library of Medicine, er det mer enn 80 autoimmune lidelser, og mange kan påvirke lungene.

Funksjoner

Autoimmune sykdommer kan påvirke bindevev, blodceller, kjertler, muskler, ledd, hud og organer, inkludert lungene og nyrene. Avhengig av typen av lidelse man har, kan mer enn en del av kroppen bli påvirket. Du kan også ha mer enn en autoimmun lidelse på samme tid.

Lupus og lungeproblemer

Hjerte-lunge eller hjerte-og lungeproblemer, forekommer ofte hos personer med systemisk lupus erythematosus (SLE), i henhold til Lupus Foundation of America. Komplikasjoner i disse organene kan kan være mild, moderat, alvorlig eller livstruende. Problemer med lungene fra lupus kan omfatte pleuritt (en betennelse i sac rundt lunge), pneumonitt, (betennelse i lungen) eller blodpropp i lungene.

Revmatoid artritt og lungeproblemer

Revmatoid artritt (RA) vanligvis påvirker ledd og omkringliggende vev, men kan også påvirke lungene, ifølge mayoclinic.com. RA kan føre til at slimhinnen i lungene for å bli opphisset, væske til å samle seg rundt lungene eller arrdannelse av bindevev eller små luftveiene i lungene.

Andre autoimmune sykdommer og lungeproblemer

Vaskulitt er en autoimmun lidelse som angriper blodårene. Betennelse av blodkar får dem til å skjære av næringsstoffer i blodtilførselen til visse organer, særlig nyrer og noen ganger i lungene.
Multippel sklerose er en immun lidelse i sentralnervesystemet som forårsaker lav åndedretts (puste) funksjon i mange pasienter med sykdommen. Musklene som kontrollerer pusting kan svekke og pasienter har en større risiko for å få lungebetennelse eller komplikasjoner i lungene.

Behandling

Behandling for lungeproblemer forbundet med autoimmune sykdommer er alltid individualiseres og er basert på spesifikke aspekter ved sykdommen og symptomer. De fleste Behandlingen innebærer et forsøk på å stoppe betennelser og behandle pusteproblemer. Pågående medisinsk tilsyn og overvåking er viktig for å opprettholde helse og forebygge langsiktige bivirkninger.

Furu Phytosterols for autoimmune sykdommer

Fytosteroler er i det vesentlige steroler som er avledet fra planter. Disse er forbindelser som er meget effektive i å modulere immunsystemet. Fytosteroler har vært kjent for å være i stand til å behandle symptomer forårsaket av mange forskjellige autoimmune sykdommer. De fytosteroler øke aktiviteten av noen spesifikke celler i kroppen, og også bidra til å inhibere aktiviteten av spesifikke celler i immunsystemet, for derved å behandle autoimmune sykdommer uten å svekke den samlede immunitet i kroppen.

Pine Phytosterols for Ulcerøs kolitt

Mens det har ikke vært noen vesentlige studier knytter handlingen av steroler og olins med ulcerøs kolitt, har laboratorietester antydet at disse kjemikaliene kan bidra til å kontrollere skaden gjort seg til slimhinnen av immunsystemet. Fytosteroler har en tendens til å senke farten på inflammasjon ved å redusere frigivelse av inflammatorisk faktorer. De kan også regulere de nyttige T-celler for å øke balansen av immunrespons i kroppen. Videre kan fytosteroler hjelpe spark i restitusjons mekanismer også.

Pine Phytosterols for Hypertyreose

Når immunsystemet begynner å angripe skjoldbruskkjertelen, kan det være mange alvorlige virkninger på veksten av kroppen. Furu fytosteroler en tendens til å minske den spesifikke immun faktor, også kjent som interleukin 6, som er primært ansvarlig for utløsing av av autoimmun reaksjon. Thyroideafunksjonen får lov til å fortsette til det normale når de autoimmune reaksjoner utløses av.

Pine Phytosterols for Lupus

Lupus er en tilstand som stammer fra overproduksjon av auto-antistoffer. Disse auto-antistoffer, når den slippes inn i kroppen, forårsake betydelig skade på legemet ved å ødelegge friske organer. Furu fytosteroler spesifikt rettet mot de T-celler som har en tendens til å hemme dannelsen av antistoffer. Fettet av anlegget balanserer også syntesen av kroppens immunfaktoren slik at viruset, som utløser frigjøring av auto-antistoffer, kan bli ødelagt og fjernet fra kroppen.

Pine Phytosterols for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun lidelse som skader tynntarmen, forårsaker dårlig opptak av næringsstoffer. Fytosteroler har evnen til å inhibere produksjonen av spesifikke immunceller, mens den tillater andre immunceller for å fortsette sin normale funksjon. På denne måten, auto-antistoffer, som angriper intestinal vegger og forårsake skade og inflammasjon til organet, kan kontrolleres. I mellomtiden forblir legemet immun mot ytterligere angrep fra bakterier og virus, fordi fytosteroler tillate immunfaktor for å fortsette å fungere.

Betraktninger

Det er mange planter og frukter som fytosteroler kan ekstraheres, men furutrær har flere mengder fett og fytosteroler enn de fleste andre planter som disse kjemikaliene blir hentet opp. Imidlertid, de ekstraksjonsprosesser trenger å være optimale for de fytosteroler for å være effektiv mot autoimmune lidelser. Hvis produsert og administrert riktig, kan fytosteroler også hjelpe i å reparere eventuelle skader som er forårsaket på grunn av autoimmune sykdommer.

Tinea versicolor og autoimmune sykdommer

Tinea versicolor og autoimmune sykdommer


Tinea versicolor, også kjent som pityriasis versicolor, er beskrevet av American Academy of Dermatology som "en overfladisk soppsykdom & rdquo;.. Det er en vanlig hud infeksjon som oppstår i både menn og kvinner og i alle klima fører Infeksjonen ofte midlertidig depigmentation av huden, ligner i utseende til vitiligo. Tinea versicolor, derimot, er ikke en autoimmun lidelse. Det er lett å behandle, og er normalt ikke skadelig for helsen din.

Autoimmune sykdommer

Immunsystemet beskytter ens kropp mot skadelige antigener produsert av bakterier, virus, toksiner eller kreftceller. Hos personer med autoimmune sykdommer, immunsystemet fungerer uregelmessig og angrep sunn kropp vev. Dette provoserer en overfølsomhetsreaksjon, som ligner på en allergisk reaksjon. Hva som utløser immunsystemet til å slå på kroppen er ukjent. Organer og vev som normalt er berørt av autoimmune lidelser omfatter røde blodceller, endokrine kjertler, muskler og hud.

Autoimmune sykdommer Behandling

Det finnes mer enn 80 forskjellige typer autoimmune sykdommer, inkludert revmatoid artritt, lupus, cøliaki og type 1 diabetes. Gitt det område av betingelser som er klassifisert som autoimmunforstyrrelser, behandling avhenger av tilstanden og symptomer. Ifølge Medline Plus, immunsuppressive medisiner er ofte foreskrevet for å kontrollere immunforsvaret & rsquo; s uregelmessig respons. Kosttilskudd og vitaminer kan også være foreskrevet for å fylle opp kroppen.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er forårsaket av en gjær kalles Malassezia furfur. Det er ikke smittsom, og malassezia bor i kroppen. Men noen mennesker utvikler en mer aggressiv form som invaderer huden. Grunnen til dette er ikke kjent. Ifølge BBC Health nettsted, er det meste funnet i tenåringer. Fet hud forårsaket av hormonelle ubalanser i puberteten gir et fruktbart miljø for tinea versicolor.

Identifikasjon

Tinea versicolor er ofte preget av skjellende lesjoner rundt bryst, rygg, nakke og armer, som kan heves eller flat. Lesjoner i ansiktet er mer vanlig hos barn. & Ldquo; Versicolor & rdquo; refererer til depigmentation av huden påvirkes, som varierer i farger. Mest typisk vil være rosa flekker, brune eller hvite. Det er ofte ledsaget av mild kløe.

Skjerpende faktorer

Det er uklart hva interne faktorer utløse Malassezia furfur å angripe huden i noen mennesker. Varme og fuktighet er kjent for å forverre tinea versicolor. Ifølge BBC Health nettsted, i enkelte tropiske områder mer enn 40 prosent av befolkningen lider med tinea versicolor. Dreven svetting, underernæring og p-piller er andre medvirkende faktorer. Ifølge Mayo Clinic nettsted, immunsuppresjon (når immunsystemet ikke klarer å beskytte kroppen fra overvekst av gjær og sopp) kan også forverre tinea versicolor.

Behandling

Over-the-counter soppdrepende hud vasker, sjampo, kremer og muntlig medisiner vil effektivt behandle tinea versicolor. Sterkere medisiner som selen sulfid kan også være foreskrevet av en lege for mer alvorlige tilfeller. Behandling vil vanligvis rydde opp infeksjonen raskt, men repigmentation av berørte huden kan ta flere måneder. The American Academy of Dermatology anbefaler å bruke en sinkpyrition såpe mellom to og tre ganger i uken for å kontrollere tilbakefall.

Hvordan å behandle autoimmune sykdommer gjennom kosten

Autoimmune sykdommer er tilstander der kroppen kjemper seg selv bokstavelig og forårsaker sykdom. Du kan bidra til å behandle autoimmune sykdommer gjennom kosten. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Bruksanvisning

•  Unngå hvete produkter. Mange mennesker selv liker å unngå gluten, hvete biprodukt. Sjekk etikettene nøye. Hvete og gluten er i mange produkter, og komme under mange navn.

Spis fullkorn som quinoa, bokhvete, brun ris og hirse.

Step opp inntaket av frukt og grønnsaker. Planlegg dine viktigste måltider rundt grønnsaker. Spiser ca 80 prosent grønnsaker, frukt og korn, og 20 prosent protein.

Spis sunt fett. Bruk olivenolje, avocado olje eller kokosolje til matlaging. Unngå stekt mat.

Spis fisk. Fisk inneholder omega 3 og hvis spist minst en gang i uken kan forbedre din generelle helse.

Drikk rikelig med vann. Mange er dehydrert og ikke engang vet det. En god tommelfingerregel er å drikke så mange gram som du bærer i kroppsvekt per dag. Vann er spesielt viktig i morgen og bidrar til å eliminere giftstoffer.

Tips og advarsler

 • Legg en klemme av sitron til morgenen glass vann. Dette vil bidra til å rense kroppen for en ny start hver dag.

Hvordan bruke Reiki for å behandle autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer stammer fra en altfor aktiv autoimmun reaksjon som begynner å målrette og ødelegge kroppens naturlig friske celler. Reiki kan hjelpe med denne sykdommen ved å forsøke å balansere kroppen og foryngende et sunt samarbeid mellom alle kroppens systemer.

Bruksanvisning

•  Oppsøk en Reiki mester i ditt område.

Motta en Reiki innvielsen.

Følg opp med behandlinger fra Reiki mester.

Lær Reiki nivå I.

Oppfølging behandlinger hjemme gjennom Reiki nivået jeg trening.

Tips og advarsler

 • Siden en autoimmun lidelse kan dukke opp hvor som helst i kroppen, er det vanskelig å isolere hvor chi eller livsenergien brukes av Reiki behov rettet. Du kan finne deg selv betale spesiell oppmerksomhet til lymfeknuter.
 • Reiki er en fantastisk gamle helbredende behandling, men det er uklokt å ignorere vestlig medisin. Snarere er det best å bruke både sammen for optimal effekt.
 • Du må ha en Reiki innvielsen fra en master for Reiki til å fungere.
 • Reiki klasser kan være dyrt, mens behandlinger generelt ikke.

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for autoimmune sykdommer

Astma, Crohns sykdom, multippel sklerose, lupus, CFS, og noen former for kreft er svært ulike forhold, men de er alle klassifisert som auto-immune sykdommer. En auto-immun sykdom er en tilstand der kroppens immunsystem blir forvirret og angriper seg selv. Noen leger vurdere autisme en auto-immun sykdom. LDN har blitt brukt for å kunne redusere symptomer hos barn med autism.Standard medisin ikke fullt ut forstår hva som forårsaker auto-immun sykdom eller hvordan du behandler den. Pasienter med auto-immune sykdommer er ofte gitt steroider for å behandle betennelse, men årsaken i aldri adressert. Lavdose naltrekson eller LDN har vist seg å være en trygg og effektiv metode for å behandle den underliggende immun problemer involvert i auto immune sykdommer.

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for autoimmune sykdommer

Get Low Dose Naltrexone

•  Snakk med legen din om Low Dose Naltrexone. Selv om LDN er ikke en ny behandling for auto-immun sykdom, mange leger ikke er kjent med bruken. Gjør din forskning, og være forberedt på å forklare og forsvare din beslutning om å legen din. Mange har bedre hell å få en resept fra sin fastlege, eller fastlegen, enn fra deres spesialist.

Ta din resept til en god compounding apotek. Vær sikker på at compounding apotek du velger har erfaring med lavdose naltrekson. Mange sammensatte apotek vil ta post-i resepter. Lavdose naltrekson er tilgjengelig i tablett, væske og krem. Typisk dosering er 4,5 mg hver kveld mellom 23:00 og 1 am, med mindre du har multippel sklerose.

Finn en hederlig lege å foreskrive LDN hvis du ikke kan få legen din til å foreskrive den. Det kan leger over hele landet som jevnlig ser pasienter spesielt for å vurdere potensialet for lavdose naltrekson. Noen krever en fysisk avtale, mens andre krever en telefon konsultasjon og kopier av medisinske poster. Navnene på disse leger er tilgjengelig gjennom online lav dose naltrexone støttegrupper.

Bestill over Internett. Hvis en fysisk eller telefonisk avtale med en LDN kyndig lege ikke er mulig, er det mulig å bestille full styrke naltrekson gjennom en av flere on-line apotek.

Løs full styrke naltrekson. Sett en 50 mg tablett i 50 ml destillert vann. Rist godt. Dette gir en oppløsning på 1 mg naltrexon per 1 ml destillert vann. Ved hjelp av en medisin sprøyte, trekke av den foreskrevne mengde medisiner. Hold løsningen nedkjølt.

Ta LDN

Ta medisin ved sengetid. En ideell dosering er 4,5 mg hver kveld mellom 23:00 og 1 am De fleste tar sine lavdose naltrekson ved sengetid. De med multippel sklerose kan bruke en annen doseringsplan.

•  Drikk vann. Hvis du tar en pille eller flytende form, sørg for å følge din nattlig dose med et fullt glass vann. Hvis du bruker krem ​​form, være sikker på at huden er ren, og gni kremen i tillegg. Cream er den anbefalte levering for barn og for de som har problemer med å svelge.

Hold et symptom og bivirkning logg for å hjelpe deg med å dokumentere og følge utviklingen din på LDN. Mange ganger en pasient vil starte lavdose naltrekson uten deres legens godkjennelse. Men når presentert med en 6-måneders logg, som viser auto-immun sykdom forbedring, at lege kan ikke bare godkjenne LDN, men kan begynne å foreslå det til andre pasienter med auto-immun sykdom.

Ikke ta opiater medisiner mens du tar lavdose naltrekson.

Fortsett dine andre alternative behandlinger for auto-immun sykdom. Behandlinger som hensyn til kosthold, gluten begrensning, meditasjon og stressmestring og mineraltilskudd forsterke effekten av lavdose naltrekson.

Administrerende Bivirkninger av Low Dose Naltrexone

Dreaming kan føre til. Mange rapporterer søvnforstyrrelser i løpet av de første ukene av behandling med LDN. Insomnia, levende drømmer og lucid dreaming er vanlige forekomster. Kamille te tatt ved sengetid kan bidra til å redusere disse effektene.

Økende vekt eller miste vekt kan oppstå i enkelte mennesker tar LDN. Det er umulig å forutsi hvem som vil ha vekt svingninger på lavdose naltrekson.

Reaksjonene kan forekomme. Detox reaksjoner er vanlige. En teori er at etter hvert som LDN regulerer immunsystemet, begynner kroppen å skylle ut gamle virus og bakterier som har gått i dvale. Mange mennesker har en økning i symptomer under denne tiden. Hold deg til LDN behandling og ri av detox. Pass på å drikke mye vann i løpet av denne tiden.

minimalisere bivirkningene forårsaket av LDN gjennom god ernæring, tilstrekkelig søvn, mild trening og god hydrering.

Kontakt LDN støttegruppe, compounding apotek eller forskrivende lege hvis du har spørsmål eller bekymringer om bivirkningene du opplever.

Hint

 • Personer med MS bør starte LDN på 3,0 mg ved sengetid, og øke dosen til 4,5 mg over 4 til 8 uker.
 • De med multippel sklerose, som har moderat til alvorlig spacity, bør ta 3,5 mg ved sengetid, og hevder at dosering.
 • Mange mennesker opplever en reduksjon i symptomer, men det viktigste formålet med LDN er å stoppe sykdomsutviklingen.
 • Aldri ta opiater medisiner mens du bruker LDN. Hvis du må ta et opiat medisiner for kirurgi eller annen uunngåelig prosedyre, stopp LDN 24 timer før opiat vil bli gitt, og vente 24 timer etter siste opiat dose, før du starter LDN.
 • Unngå alkohol og gaten narkotika mens du tar lavdose naltrekson.
 • Ikke ta høye doser steroider, som prednison, mens du tar LDN. Kort sikt er lav dose prednison vanligvis greit.

Hvordan identifisere Thyroid autoimmune sykdommer

Den skjoldbrusk er en sommerfugl-formet kjertel som ligger på bunnen av forsiden av halsen som kontrollerer den hastighet med hvilken hver eneste celle i kroppen fungerer. Det er en viktig, men lite forstått organ. Stoffskiftesykdommer er ofte oversett av overarbeidede leger. Over åtte millioner av de ti millioner skjoldbrusk autoimmune sykdom lider i Amerika er udiagnostisert.

Bruksanvisning

•  Forstå skjoldbrusk autoimmune lidelser. TSH produseres av hypofysen i hjernen; Dette styres av hypothalamus. For mye TSH blir produsert indikerer at pasienten har en underactive skjoldbruskkjertelen som heter "hypotyreose". For lite TSH blir produsert indikerer at pasienten har en overaktiv skjoldbruskkjertel "hypertyreose." TSH-nivåer kan bestemmes ved en lab blodprøver som kalles en "Thyroid Panel". Skjoldbrusk hormoner T3 og T4 bør også sjekkes.

Symptomer på en underaktiv skjoldbruskkjertelen (hypotyreose) inkluderer, tynning hairt; apati; læring dysfunksjon; rask vektøkning; striae (strekkmerker); føler du deg kjølig når andre er varm; leggkramper; sår kropp; tørr hud; fravær av perioder (menstruasjon); depresjon; sprø negler; langsom hjerterytme, erektil dysfunksjon hos menn og manglende sexlyst.

Symptomer på en overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose) inkluderer, øyne som vises større enn normalt; følelsen for varm når andre er komfortable; raskt voksende negler; erektil dysfunksjon og manglende sexlyst hos menn; rask hjerterytme; uregelmessig puls; muskelsvakhet; skjelvinger; irritabilitet; svette og nervøsitet; ikke bære en baby til full sikt: abort.

Tips og advarsler

 • Få en sjekk-opp med din primære omsorg lege hvis du opplever plutselig vektøkning eller plutselig vekttap.
 • En struma (svulmende på bunnen av forsiden av halsen under halsen) kan bety at du har en overaktiv skjoldbruskkjertelen eller hypertyreose - for mye TSH (Thyroid hormon) blir produsert.
 • Hvis noen av de ovennevnte symptomene høres kjent ut, bør du oppsøke lege umiddelbart for en nøyaktig diagnose.

Hvordan behandle autoimmune sykdommer

Hvordan behandle autoimmune sykdommer


Autoimmunitet er svikt i en organisme til å gjenkjenne dets egne deler som selv, noe som resulterer i en immunreaksjon mot egne celler og vev. Crohns sykdom og reumatoid artritt er eksempler. Denne artikkelen vil utdanne deg på de tre hoved behandlinger tilgjengelig.

Hvordan behandle autoimmune sykdommer

Betrakt immunsuppresjon som er den vanligste behandlingen av autoimmunitet. Behandlingen innebærer en handling som reduserer aktivering av immunsystemet. Noen deler av immunsystemet naturligvis ha immuno-undertrykkende effekter på andre deler av immunsystemet, derfor immunsuppresjon kan oppstå som en bivirkning av behandlingen av andre forhold. Bevisst fremkalling av immunsuppresjon er også ofte gjort for å forhindre at kroppen avstøter en organtransplantasjon og behandling av GVHD (graft versus host sykdom) etter benmargstransplantasjon.

Vet om anti-inflammatoriske behandlinger. Disse behandlingene referere til egenskapene av et stoff som reduserer inflammasjon. For eksempel, blir smerten forbundet med revmatoid artritt primært forårsaket av betennelse i de berørte ledd.

Vet at palliativ omsorg er tilgjengelig. Palliasjon er den form for medisinsk behandling som konsentrerer seg om å redusere alvorlighetsgraden av sykdom symptomer, i stedet for å stanse eller forsinke utviklingen av sykdommen i seg selv eller gi en kur. Målet er å hindre og lindre lidelse og for å forbedre livskvaliteten for folk vender alvorlige eller kompliserte lidelser.

Sykdommer som forårsaker perifer nevropati

Ved skade på nerver av oppstår det perifere nervesystem, er det ofte et tap av følelse eller et tap av motorisk funksjon i visse deler av kroppen. Denne skade og påfølgende reaksjon er kjent som perifer neuropati. Det er flere årsaker til denne tilstanden, inkludert mange sykdommer og sykdomsrelaterte infeksjoner.

Arvelige sykdommer

Sykdommer som er genetisk overført eller gitt videre gjennom familien kan føre til perifer nevropati.
Charcot-Marie-Tooth sykdom rammer ca ett i 2500 personer, noe som gjør den til en av de vanligste arvelige nevrologiske lidelser i USA. Denne sykdommen påvirker direkte perifere nerver og fører til tap av normal bruk av vedheng. Dejerine-Sottas sykdommen er forårsaket av genmutasjoner eller duplikasjoner, og vanligvis resulterer i lider bli rullestol-bundet. Medfødt hypomyelinating nevropati presenterer ved fødselen og varierer i alvorlighetsgrad. Det er en motor-sensorisk neuropati og er symptomatisk lik spinal muskulær atrofi. Familiær Amyloidotic Polynevropati er en gruppe av lidelser forårsaket av mutasjoner på kromosom 18. Den presenterer i voksen alder og ofte fører til mange sykdommer, inkludert perifer neuropati. Friedreichs ataksi resulterer i forringelse av nervevev i ryggmargen. Dette påvirker muskel bevegelse av armer og ben. I tillegg nerver bli fratatt sin Insular dekking (myelin skjede), som forårsaker perifer neuropati.

Systemiske sykdommer

Sykdommer som påvirker hele kroppen blir ofte referert til som systemiske sykdommer. Lidelser som anses systemisk inkluderer metabolske forstyrrelser og endokrine lidelser.
Diabetes er en livslang sykdom med kronisk høye blodsukkernivået. Diabetes mellitus (type 1) er en ledende årsak til perifer neuropati i USA. Nyresykdommer slik som uremia (kronisk nyresvikt) kan føre til unormalt høye mengder av giftige stoffer i blodet. Dette overskuddet kan gi alvorlig skade nervevev og forårsake perifer neuropati. Sykdom i skjoldbruskkjertelen (hypotyreose) er forårsaket når skjoldbruskkjertelen gjør en utilstrekkelig mengde skjoldbruskkjertelen hormon.
Hudkreft og godartede svulster kan gjennomsyre eller påføre skadelig press på nervefibrene. I tillegg kan utvikle tumorer direkte fra nervevev celler.

Inflammatoriske sykdommer

Kronisk betennelse forårsaker perifer neuropati når hevelse fører til direkte eller indirekte nerveskader. I tillegg bærer kronisk inflammasjon ned bindevev, noe som fører til skader og infeksjon av nervefibre.
Sykdommer som forårsaker kroniske betennelser og bindevev skade inkluderer følgende:
Spedalskhet er forårsaket av en organisme, men hvordan den er under kontrakt er ofte vanskelig å fastslå. Den presenterer med skjemmende hud misdannelser og progressiv svekkelse. Nerveskader slutt fører perifer neuropati. Revmatoid artritt fører til betennelse i leddene og omkringliggende vev. Det kan også påvirke andre organer. Sarkoidose er en sykdom hvor unormalt vev utvikler seg i organer i kroppen. Når dette skjer, oppstår hevelse i lymfeknuter, lunger, lever, øyne, hud eller andre vev.
Nevropati kan også skyldes betente blodkar. Disse lidelser omtales som alvorlige vaskulitter.

Autoimmune sykdommer

Når en autoimmun sykdom oppstår, er det fordi kroppens immunsystem svar er feil. Normalt bidrar til immunsystemet beskytte kroppen mot skadelige stoffer. I stedet for å beskytte kroppen mot skadelige inntrengere, angriper immunsystemet skadelige og sunne stoffer likt. Den resulterende aktiv respons fører til ødeleggelse av friskt vev og celler. Når nerver og nerveceller er skadet, oppstår perifer neuropati.
Guillain-Barre syndrom oppstår når kroppens forsvarssystem feilaktig tror nervesystemet å være farlig. Denne ødeleggelsen av vitale muskel-kontrollerende nervene forårsaker perifer neuropati. Systemisk lupus erythematosus (lupus) kan påvirke huden, ledd, nyrer og andre organer. Den rammer ni ganger så mange kvinner som menn, og årsakene er ukjent. Symptomene varierer for hvert enkelt tilfelle. Sjøgrens syndrom har ødeleggelsen av spytt og tårekjertler. I tillegg, det påvirker andre deler av kroppen, slik som nyrer og lunger. Årsaken er ukjent, og det forekommer oftest hos kvinner i alderen 40 til 50. humant immunsviktvirus (HIV) er en seksuelt overført sykdom som gradvis ødelegger immunsystemet. AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome) er den siste og mest alvorlige fasen av HIV, og forårsaker alvorlige skader på immunsystemet.

Infeksjoner

Infeksjoner som forekommer i forbindelse med andre sykdommer kan resultere i perifer neuropati.
Helvetesild (også kjent som Herpes zoster) ofte presenterer som en hud utslett på den ene siden av kroppen. Dette utslett vil presentere med blemmer, og ofte skjer i en stripe-lignende mønster. Denne sykdommen presenterer hos voksne og stammer fra viruset som forårsaker vannkopper. Viruset (vanligvis latent i systemet i årevis etter et tilfelle av vannkopper) er aktiv og angriper nervefibre. Infeksjon med HIV eller fullt utviklet AIDS er også assosiert med perifer neuropati. På grunn av HIV / AIDS 'iført ned av immunsystemet, bakterielle og virale infeksjoner blir mer truende og mer vanlig; mange av disse er forbundet med perifer neuropati. Syfilis er en seksuelt overførbar infeksjonssykdom primært påvirker voksne i alderen 20 til 29. Symptomene på sykdommen varierer med stadium av sykdommen, men det ofte presenterer med unormale hudreaksjoner på kjønnsorganene.

Sykdommer Funnet Med Lymfadenitt

Sykdommer Funnet Med Lymfadenitt


Lymfadenitt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive en betent lymfeknute. Siden noen av de 600 lymfeknuter i menneskekroppen kan bli forstørret på grunn av sykdom, innebærer diagnose å skille mellom lokalisert lymfadenitt forårsaket av en stedsspesifikk infeksjon og generalisert lymfadenitt utløst av en infeksjon påvirker hele kroppen. Dette er fordi det er mange smittsomme, autoimmune og ondartede sykdommer funnet med lymfadenitt.

Infeksjoner

Flere bakterielle og virale infeksjoner produsere hovne lymfekjertler på stedet av infeksjon. En av de mest vanlige årsaker til forstørrede cervikale lymfeknuter i halsen er Strep hals forårsaket av en invasjon av Streptokokker bakterier. Mononukleose, også kjent som "kyssesyken", påvirker også lymfekjertler på halsen. Sårinfeksjoner kan også føre til lokaliserte lymfadenitt, slik som Bartonella, mer kjent som katt scratch feber. En tann infeksjon eller abscess, resulterer ofte i hovne lymfekjertler i nærheten av stedet for infeksjon.

Toksoplasmose

Dette er en parasittisk sykdom som produserer generalisert lymfadenitt skyldes eksponering for Toxoplasma gondii. Mens denne parasitten smitter mange dyr, inkludert mennesker, det først og fremst er rettet mot kattedyr. Dette er grunnen til at denne sykdommen er ofte forbundet med å komme i kontakt med avføringen til en infisert huskatt ved rengjøring søppel boksene. Imidlertid, spise infisert kjøtt er mer vanlig modus for overføring av sykdommen.

Kreft

Ulike lymfomer opprinnelse i lymfesystemet og sprer seg til mange lymfeknuter, inkludert Hodgkins sykdom og hårcelleleukemi. Det er imidlertid også mulig for andre cancertyper til å metastasere, og spredd seg til lymfeknuter hvor som helst i legemet.

Autoimmune sykdommer

Mange sykdommer som kompromittere immunfunksjon er kjent for å forårsake lymfadenitt, inkludert reumatoid artritt, lupus, sarkoidose, humant immunsviktvirus (HIV) og ervervet immunsvikt syndrom (AIDS).

Tuberkulose

Tuberkulose er en smittsom sykdom forårsaket av Mycobacterium tuberculosis. Selv om denne sykdommen i første omgang rettet mot lungene, det ofte sprer seg til å invadere andre områder av kroppen, inkludert lymfeknutene i nakken og brystet. Dette skjer når de invaderende bakterier haik på spesialiserte immunceller i lungene kalles dendrittiske celler, som reiser til andre deler av kroppen til å samhandle med andre immunceller. Resultatet er dannelse av knuter som kalles granulomer.

Organiske Støv Sykdommer

Også kjent som yrkes lungesykdommer, disse lidelsene er eksempler på sykdommer som finnes med lymfadenitt som først påvirke lungene og deretter spredd seg til lymfeknuter i brystet. Som tuberkulose, er organisk støv sykdom karakterisert ved dannelse av granulomer i lungevev. Imidlertid er utviklingen av granulomer forårsaket av langvarig eller kronisk innånding av organisk støv i stedet for en infeksjonssykdom. Eksempler på organiske støv sykdommer inkluderer silikose og berylliosis.

Hva kan Genetisk testing avslører om autoimmun sykdom?

Hva kan Genetisk testing avslører om autoimmun sykdom?


Autoimmune sykdommer påvirke så mye som 3 til 5 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge MedscapeCME. De skyldes nedsatt immunforsvar funksjoner som feilaktig angriper kroppens egne celler og vev. Genetisk testing forskning kan avsløre hvilke gener og kjemiske trasé skape autoimmune tilstander. Ved å gjøre det, kan nye behandlingsmetoder bli avdekket.

Autoimmune tilstander

Multippel sklerose, leddgikt, type 1 diabetes og lupus er alle klassifisert som autoimmune sykdomstilstander. Og mens de kan dele noen likheter i form av kroppslige systemer som er involvert, kroppens immunsystem funksjoner spille en sentral rolle i deres utvikling, ifølge MedscapeCME. Sykdoms forskere ser til å forstå genetikk som ligger til grunn autoimmune tilstander, som en gang var tenkt å være genspesifikke opprinnelse. Ifølge Nature, kan pågående forskningsstudier avdekke spesifikke genetiske mekanismer som gir opphav til flere ulike autoimmune tilstander.

Immunsystem funksjoner

Den immunsystem opererer på et cellulært nivå gjennom tilstedeværelse av T-celler i hele kroppen. T-celler er designet for å oppdage potensielle trusler eller bakterier og eliminere dem før de sprer seg, ifølge MedGadget. Et annet sett av celler - regulatoriske T-celler - overvåker de andre T-celler for å sikre at de ikke angriper kroppens egne celler og vev. Autoimmune sykdommer utvikle seg når kroppens regulatoriske T-celler er i stand til å overvåke T-celleaktiviteter. Fordi de fleste cellene i kroppen har sitt eget sett av DNA-materiale, er genetisk testing i stand til å undersøke hvordan T-celler og regulatoriske T-celle gener oppfører seg i tilfeller der en autoimmun tilstand er til stede.

Master Genes

Genetisk testing studier utført i 2007 av Whitehead Institute og Dana-Farber Cancer Institute avdekket et annet sett av gener som regulerer T-cellefunksjoner. Kjent som master genet regulatorer, de foxp3 genene regulerer alle T celle aktiviteter og synes å spille en rolle i produksjon T-celler, ifølge MedGadget. Et sammenbrudd i foxp3 genet resulterer i celleskader forårsaket av tøylesløs T-celler angriper kroppens egne celler og vev. Pågående forskning håper å utvikle metoder for å manipulere foxp3 cellefunksjoner. Ved å gjøre det, kan utviklingen av nye behandlinger utviklet for å kurere autoimmune sykdommer være mulig.

Gene Targets

Genetisk testing gjøres av Dana-Carver Cancer Institute satt ut for å finne hvilke gener innenfor DNA-materiale ble påvirket av foxp3 aktiviteter, ifølge MedGadget. I alt 30 gener som syntes å være regulert av foxp3 mester genet. En av disse gener, kalt Ptpn22, er kjent for sin rolle i type 1 diabetes, lupus og reumatoid artritt. Disse resultatene viser hvordan relaterte gener kan gi opphav til autoimmune sykdommer generelt, snarere enn genspesifikke opprinnelse for hver sykdom. Ved å identifisere eksisterende relasjoner mellom gener og hvordan immunsystemet fungerer, forskere håper å en dag kontroll hvordan immunsystemet reagerer ved behandling av autoimmune tilstander.

Patogene Pathways

Oppdagelsen av gente opprinnelse for autoimmunitet generelt kan forklare saker der enkeltpersoner utvikle flere sykdommer på en gang, ifølge Nature anmeldelser. I praksis forskere er i stand til å klynge tilsynelatende ubeslektede forhold inn i familier basert på den type av genet som utløser dem. Sykdommer funnet å være utsatt for visse genetiske makeups igjen kan avdekke bestemte kjemiske veier som er ansvarlige for genet utvikling og nyrefunksjon. I tracing disse banene fra genvariasjoner videre gjennom til de mekanismene som produserer sykdomstilstander, kan forskerne utvikle en type krets kart som spår hvor, hvorfor og hvordan en immunrespons oppstår.