Digidexo.com

Hvor varmt skal klyster være

Hvor varmt må det være ute for å få en brunfarge?

Hvor varmt må det være ute for å få en brunfarge?

Hvordan virker Heat påvirke Tanning?

Spørsmålet om hvor varmt det må være utenfor for å få en brunfarge er en interessant ett. Sannheten er at lufttemperaturen har absolutt ingen innvirkning på hvorvidt en persons hud tans. Faktisk er det mulig å få en brunfarge, selv om lufttemperaturen er ekstremt kaldt. Folk i kaldt klima kan få en brunfarge, eller til og med en solbrenthet, når lufttemperaturen er under frysepunktet for vann. Bare varmen som virkelig betyr noe i soling prosessen er varmen fra solen.

Hvordan Tanning oppstå?

Tanning oppstår ikke på grunn av høye temperaturer utenfor, som noen tror. Dette vanlig misforståelse kommer fra det faktum at det er vanligvis varmt ute når forholdene er optimale for å gå tanning. Hvorfor? Det er sollys som tan er en persons hud og sterkt sollys varmer også jordens overflate, noe som skaper høyere utetemperaturer. Som sollyset treffer en persons hud, den ultrafiolette stråling som finnes i sollys forårsaker en todelt effekt. Først mørkner melanin (mørke pigment) som allerede er tilstede i huden. Dessuten skaper huden mer melanin i reaksjon på eksponering for ultrafiolett stråling.

Hva annet bør jeg vite om Tanning?

Grunnen til at huden blir mørkere og skaper mer melanin når den eksponeres for ultrafiolett stråling er at slik stråling er ekstremt dårlig for huden. Ultrafiolett stråling, venstre ukontrollert, fører til skader på huden på molekylnivå, noe som skaper en aldrende effekt. Det kan også føre til kreftsvulster, hvorav noen kan være dødelig hvis venstre ukontrollert. Det er viktig å huske, og deretter, som er tanning faktisk en meget svak form for brenning til huden. Gjør det for mye kan føre til katastrofale effekter, selv til døden.

Hvor lenge skal du bære Compression Garment Fra Lipo

Fettsuging er ofte en kosmetisk prosedyre utviklet for å forbedre din fysiske utseende, ikke en nødsituasjon eller nødvendig prosedyre. Det er imidlertid viktig å huske på at fettsuging fortsatt operasjon. Så hvis legen din anbefaler iført en komprimering plagg etter operasjonen, hvor lenge skal du bruke den?

Hva Compression plagg Do

Legen din vil anbefale deg bære en komprimering plagg etter fettsuging. Etter operasjonen er fullført, vil spormengder av blod-farget bedøvelse forbli under huden din. Komprimering plagg tvinge kroppen til å absorbere denne løsningen inn i blodet, slik at det kan bli utvist fra systemet uten å forårsake infeksjon eller skade. Iført komprimering plagg øker også blodsirkulasjonen gjennom den helbredende områder, minimerer post-kirurgi hevelse, tvinge skadelige væsker fra kroppen din og betydelig raskere helbredelsesprosessen. Plagget gir støtte til den helbredende delen av kroppen din og passer huden din inn i sin nye konturer som kroppen justerer seg til endringen i form.

Hvor lenge du Wear One

Avhengig av hvordan invasive prosedyren var, og legens råd, kan du bare trenger å bære en komprimering plagg for den første fasen av utvinning. Stage en generelt er de første to uker etter operasjonen. Du kan imidlertid behov for å bære en til slutten av den andre fasen av utvinning. Trinn to av utvinning kan vare i alt fra to til åtte uker. Hvis legen din ber deg om å bære en komprimering plagg for begge fasene av bedringen, må du kanskje å få både en scene ett plagg og en scene to plagg. Du er nødt til å bære plagget natt og dag så lenge legen din anbefaler.

Open-Drenering Surgery

Hvis legen din bestemmer seg for å utføre en åpen drenering kirurgi, kan det hende du ikke trenger å bære komprimering plagg for samme tidsrom. I den åpne drenering teknikk, er de små snitt som legen din har gjort for å utføre fettsuging ikke sydd stengt som de normalt ville være. På denne måten, når en riktig komprimering plagg påføres etter operasjonen, har de fleste av blod-farget bedøvelsesmiddel som ligger like under huden blir tvunget ut i løpet av de første 24 timene etter operasjonen. Dersom legen din bestemmer at åpen drenering kirurgi er det beste valget, så kan du bare nødt til å bære en komprimering plagg i tre til seks dager.

Ikke-medisinske Klær

Du kan kjøpe ikke-medisinske komprimering plagg på en lokal butikk. Du kan bli fristet til å bruke en av disse i stedet for komprimering plagg legen anbefaler. Vær oppmerksom på at du velger riktig plagg vil ha en stor innvirkning på hvor raskt du helbrede. Ikke-medisinske plagg kan forlenge healing tid, forverre hevelse i berørte områder, eller til og med øke fysisk ubehag. Ikke-medisinske plaggene er ikke ment å brukes i lange perioder av gangen. Formen kan bli vridd eller plagget kan miste sin elastisitet. Hvis det skjer, vil du miste kompresjon effekt som er nødvendig for kroppen å gro raskere.

Hvor lenge skal du holde ut av en bygning etter Asbest fjerning

Hvor lenge skal du holde ut av en bygning etter Asbest fjerning


Forvaring og minking av asbest er de sikreste måtene å beskytte deg mot dette farlige mineral. Mens det er ikke en innstilt tidsperiode for å holde ut av en nylig ryddet bygning, er det lurt å observere noen prosedyrer når minking er fullført. Når staten rettigheter fjerning teamet er ferdig å rydde og rengjøre området, Environmental Protection Agency (EPA) anbefaler å ansette en ikke-tilknyttet inspektør for å sikre at all asbest er fjernet før du gjenopptar aktivitet.

Hva er asbest?

EPA definerer asbest som "navnet gitt til en rekke naturlig forekommende fibrøse mineraler med høy strekkfasthet, evne til å være vevet, og motstand mot varme, og de fleste kjemikalier." Mens asbest ble brukt fra oldtidens Egypt til moderne tid som brannhemmer i mange bygninger, har det siden blitt vist seg å føre til en rekke destruktive helseproblemer, inkludert mesothelioma og lungekreft. Regjeringen har forbudt mange former for asbest, selv om noen fortsatt lovlig. På grunn av sannsynligheten for asbest slutt å oppløses og samtidig slippe mikroskopiske fiber som kan rive og arr lungene og andre indre organer når inhalert, asbest fjernes best når den er skadet eller tettet når fortsatt intakt.

Slik fjerner asbest

Det er sterkt anbefalt av EPA at enkeltpersoner ikke foreta asbestsanering seg. Både EPA nettside og en uavhengig informasjonskilde, Asbestos.net, inneholder lister over føderale og statlige-lisensiert asbest fjerning selskaper og laboratorier. Det anbefales at enkeltpersoner ansette en takstmann og ikke-tilknyttet remover å vurdere behovet og deretter å utføre arbeidet. Forvaring av fibrene oppnås best ved å dekke alle vegger, dører, gulv og tak med en plast presenning og sikre det med duct tape. Plast ark og asbest i seg selv bør forbli våt under fjerningen, så det vil være for tung å bli luftbårne. Når asbest er skrapt og fjernes, må den plasseres i tette plastposer, forseglet, tapet over og merket som farlig materiale. Kan bare kastes asbest av i regjeringsgodkjente sidene. Når all asbest og plast ark er fjernet, må verneklær være grundig rengjort, og området skal støvsuges med en maskin ved hjelp av et HEPA filter. Dette filteret, også bør ende opp i en forseglet plastpose for deponering. For å gjenta, er det sterkt oppmuntret over at enkeltpersoner ikke fullføre denne prosessen.

Etter fjerning

Asbestos-abatement.com anbefaler en annen inspeksjon etter fjerningsfasen for å sikre at all asbest har blitt ryddet før plassen eller bygning returneres å bruke. Hvor lang tid mellom fjerning og denne sluttkontroll er uviktig; når asbest er fjernet, bør det være trygt å gå inn igjen. Kontrollerer at den minking har vært vellykket er på eget initiativ, men man kan aldri være for forsiktig.

Hvor langt skal du bor fra høyspentlinjer?

Hvor langt skal du bor fra høyspentlinjer?


Informasjon om de helsemessige effektene av høyspentlinjer viser motstridende bevis i form av faktiske validerte effekter og om sikkerhetstiltak er garantert. Mengden av elektromagnetisk energi som produseres av kraftledninger kan variere avhengig av hvordan de har blitt konstruert. Bestemmelse av en sikker levende avstand trenger å vite mengden av energi som frembringer en bestemt linje.

Elektromagnetiske felt

Kroppens cellulære prosesser er avhengig av elektriske signaler for intracellulære kommunikasjon og de kjemiske reaksjonene som komponerer celle metabolisme. Ifølge EM Watch, kan visse nivåer av eksponering for elektromagnetiske felt (EMF) endre celleaktivitet ved å produsere elektriske ladninger i kroppen. Eksponeringsnivået avhenger av styrken av feltene, og avstanden mellom kilden og personen. Jo større avstand fra disse feltene, jo mindre kraftige deres effekter på kroppens prosesser. Som avstand og elektro styrke innflytelse generelle helse risiko, eksisterer noen nærmere forskrifter om hvor langt kraftlinjer bør plasseres fra boliger.

Stråling

Neighborhood kraftledninger, mobiltelefoner, mikrobølgeovner og datamaskiner utgjør bare noen få av de enheter i stand til å slippe ut elektromagnetisk stråling utslipp. Hvor mye strøm båret av nabolaget kraftlinjer har betydning for hvor mye stråling som sendes ut. Ledningskonfigurasjoner kan også påvirke utslippsmengder. Ifølge EM Watch, kan den type strømlinje suspendert mellom gatestolper produsere farlige elektromagnetiske felt så langt ut som 30 meter. Som strømforbruk beløpene kan variere under ulike tider av døgnet, kan EMF utslipps avstander også variere i forhold til topp kontra vanlige bruksnivåer.

Power Line Testing

Lavfrekvente EMF meter kan benyttes for å bestemme mengden av elektromagnetisk stråling som kommer fra nærliggende ledninger. EMF meter kan måle utslipp på varierende avstander og til ulike tider av døgnet. Disse enhetene måle stråling i milligaus heter, som viser magnetiske feltstyrken. Ifølge EM Watch, en lesning av 0,5 milligaus eller flere faller innenfor farlige nivåer av stråling utslipp. Gjennomsnittlig nabolag kraftledning vanligvis genererer 0,3 milligaus, som kan nå så langt som 400 meter unna.

Forskningsstudier

Ifølge Harvard Health Publications, 20 år igjen av forskningsstudier viser ingen faktiske bevis på helserisikoen forbundet med eksponering mot kraftlinjer. En forskningsstudie utført i England undersøkte effekten av EMFs på 83.000 arbeidere innen kraftbransjen. Resultatene fra studien viste ingen tilhørende helseeffekter fra pågående, hverdagslige eksponeringer. Ifølge Beth Israel Deaconess Medical Center, en annen studie utført i England viste en høy forekomst av leukemi lidelser hos barn som bodde mindre enn 200 meter fra kraftledninger. Resultatene fra studien ble ansett som mangelfulle som ingen faktiske målinger for elektromagnetisk stråling ble tatt. I tillegg studier som dette bevise bare korrelasjon, ikke årsakssammenheng; for eksempel folk med lavere sosioøkonomisk status har en tendens til å lide av mer sykdom enn folk med høyere sosioøkonomisk status. Dette kan være forårsaket av stress, dårlig kosthold, mangel på tilgang til kvalitet helsetjenester, og en rekke andre faktorer. Hvis barn som bor nær kraftledninger er mer dårlig enn barn som bor langt fra kraftlinjer, kan det være andre faktorer assosiert med deres sosioøkonomiske status, og ikke kraftlinjer selv, som forårsaker leukemi.

Betraktninger

Ifølge Harvard Health Publications, har bestemmelser om hvor langt et hjem skal være fra høyspentledninger vist seg vanskelig for forskere å anslå på grunn av alle de mulige helseutfall som er involvert og andre ukjente medvirkende faktorer. Mulige helseutfall innebærer utprøving for alle potensielle forstyrrelser som kan oppstå ved eksponering for EMF. Også, kraftlednings svingninger i løpet av dagen gjør det vanskelig å fastslå en avstand utvalg ved fastsettelse eksponeringsnivåer og potensiell risiko.

Hvor lenge skal du ta en Probiotiske

Probiotika er bakterier som normalt finnes i den menneskelige tarmer. De kan også bli kalt gode bakterier. Probiotika er fortært som kosttilskudd for å hjelpe til å forebygge eller behandle visse sykdommer og for generelt god helse. Det er ikke mye bevis for å støtte bruk av probiotika og mer vitenskapelige bevis er nødvendig for å vite deres eksakte nytte og riktig dosering. Alltid gjøre legen oppmerksom når du tar probiotika.

Helse Fordeler

Kroppen vår inneholder både gode og dårlige bakterier. I en frisk person, er balansen mellom gode og dårlige bakterier avgjørende. Når dårlig oppveier de gode bakteriene, det påvirker vår generelle helse. Antibiotika har ingen fordommer og vil drepe både gode og dårlige bakterier. Tar probiotika mens du er på en antibiotika medisiner bidrar til å fylle opp de gode bakteriene, og kan være i stand til å oppveie bivirkninger antibiotika forårsake slik som fordøyelsesbesvær, gass og oppblåsthet. Noen sykdommen bærer bakterier, sopp og parasitter kan komme inn i kroppen og forstyrre balansen mellom gode og dårlige bakterier. Forskere ser på om probiotika kan stoppe eller undertrykke sin vekst.

Mat som inneholder Probiotika

Visse matvarer inneholder probiotika. En yoghurt annonsert på TV, Dannon er Activia yoghurt, inneholder probiotika. Gjæret og ugjæret melk, visse juice og soya juice gir også probiotika.

Bivirkninger og risiko

Mer forskning er nødvendig for å gi svar på sikkerhet og gyldigheten av å ta probiotika spesielt i forhold til små barn og eldre. Bivirkningene er vanligvis milde hvis de inntreffer, og blir normalt fordøyelsesenzymer i naturen slik som gass eller oppblåsthet at min gå bort med bruk. Sørg alltid for å diskutere din probiotiske bruk med legen din så probiotika ikke bør brukes i stedet for konvensjonell medisinsk behandling.

Hvor lenge å bruke Probiotika

Probiotiske bruk har ikke timeplan. Så langt som å finne lindring fra gastronomisk opprørt, kan du finne lettelse i noen dager til noen uker. Du kan fortsette å ta probiotika hver dag som bakteriene allerede finnes i kroppen din. Du kan også gå av og på probiotika som du føler du trenger dem slik som når du tar antibiotika eller når fordøyelseskanal opprørt oppstår. Det er ingen regel for hvor lenge eller hvor ofte å ta probiotika og bruken vil være opp til den enkelte.

Typer av Probiotika

Det finnes flere ulike probiotika på markedet, men de vanligste er Lactobacillus og Bifidobacteria. Hver gir forskjellige fordeler. Lactobacilli hjelper til med å fordøye meieriprodukter, behandling av diaré i forbindelse med bruk av antibiotika, og hindrer vekst i løpet av sykdomsfremkallende mikrober slik som E. coli og salmonella. Bifidobacteria produserer syrer som bidrar til å balansere pH-nivået i tarmen. Det hjelper også på å begrense bakterier som produserer nitrater. Nitrater er giftige for tarmen og kan føre til kreft.

Hvor lenge skal du bære en Twin Block?

Som med alle kjeveortopedisk apparat, ved bruk av en tvilling blokk bidrar til å justere kjeven for å skape den ideelle bit. Mens apparater kan ikke alltid være behagelig, bruk dem som anvist kan holde behandling på rett spor. Hvis du noen gang opplever ubehag med din tvilling blokk, har din orthodontist foreta justeringer.

Hva er en Twin Block?

En kjeveortopedisk apparatet for å korrigere kjeve justering og bite, twin blokken består av to plater som er slitt på øvre og nedre tenner. Blokker på plate direkte kjeven å komme frem, slik at tennene blir riktig justert. Ni- til 15-åringer generelt bære en tvilling blokk før de får tannregulering, fordi det er en effektiv metode for kjeve omstilling. Som tvilling blokk trekker underkjeven fremover, justerer det tenner og skaper en bedre profil for den enkelte bruker det.

Når tannteknikeren har fastslått at kjeven er riktig justert, kan en person slutte å bruke den. For de som har hakket eller linjeavstand tennene, tannregulering er ofte det neste trinnet.

Når du skal bære en Twin Block?

For å holde behandlingen flytte sammen, er det viktig å ha de to blokk heltid. Apparatet må brukes dag og natt, slik at kjeven er stadig blir justert riktig. Hvis den enkelte spiller sport, kan de to blokken tas av og tilbakebetales når konkurransen er over.

Kjeveortopeder også foreslå iført tvilling blokk under måltider, slik at kjeven kan justere seg selv mens du er i bevegelse. Når et måltid er over, bør apparatet skylles med vann eller renset med en tannbørste og tannkrem for å fjerne noe mat.

Etter Twin Block

Når tannteknikeren har bestemt om kjeven er nær å bli justert, kan han eller hun lar en person til å bruke en retainer å fortsette lettelser kjeven på plass. Holderen ville bli brukt til mindre justeringer og slitt på overkjeven.

Iført noen form for kjeveortopedisk apparatet kan føre til muskel, tenner og kjeve verke for en kort periode etter første iført eller justeringer. Aches vanligvis gå bort i løpet av noen dager, men i mellomtiden, ta aspirin å lindre ubehag. Ved begynnelsen av bruken, kan tale bli påvirket så lenge den enkelte blir brukt til å ha de to blokken, men bæreren bør være vant til den i løpet av noen få dager.

Hvor langt skal noen gå Etter kneprotesekirurgi?

Hvor langt skal noen gå Etter kneprotesekirurgi?


Kneprotesekirurgi er en av de største og mest kompliserte ortopediske operasjoner du kan ha. Det innebærer fjerning av ben og innsetting av proteseinnretninger. Muskel, sene og sene blir omgruppert og festes på nytt. Etter at kroppen gjenoppretter, mange pasienter lurer på hvor mye av sine gamle liv de kan gjenvinne. De vil være redd for at de ikke kan være i stand til å gjøre normale aktiviteter. En av de vanligste bekymringene er hvor langt å gå som utvinningen foregår.

The Surgery

Begynn med å forstå kirurgi. Major i alle henseender, innebærer kneprotesekirurgi fjerning av store deler av bein og innsetting av protese stykker inn i kroppen. Traumer er stor, og oppgangen er lang. Det vil være måned av fysioterapi, og musklene rundt kneet vil måtte bygges opp igjen og retaught. Det vil ta tid, krefter og tålmodighet med å gå ned i gangen. Derfor, før du tenker på vei ut på den første post-kirurgisk tur, få med legen din og sørg for at rehab har forberedt deg for det grunnleggende.

Baby Steps

Tempoet selv. Ikke forsøk å gjøre mer enn de enkleste gang i månedene etter operasjonen. Følg nøye med hvordan benet og kneet føles. Ofte er det første tegn på problemer tretthet. Dette er forløperen til smerte. Pain betyr å stoppe på alle kostnader og gå lenger. Du har nettopp vært gjennom traumer å ha erstattet kneet. Pain betyr skade er oppstått, og du må stoppe uansett hva du gjør for å unngå mer skade. Så starte i det små, og jobber sakte å øke avstanden og dine nivåer.

No Set Avstand

Forstå at det ikke er satt avstand for en pasient å gå eller ikke å gå, når han har gjort en full gjenoppretting fra kneprotesekirurgi. Avstanden vil variere fra pasient til pasient, avhengig av variable som alder, kondisjon, smerte toleranse, styrke, etc. Det er ingen fast regel. Den eneste regelen å huske er at du ikke ønsker å skade ledd som har blitt byttet ut, og nær oppmerksomhet til tretthet av benet er nøkkelen til å gjøre at du får det ikke til skade. Langsomt øke din avstand, uten å forårsake smerte, for å bygge muskelstyrke og utholdenhet. På alle kostnader, unngå å stresse den nye kne og forårsaker skade.

Hvor mye skal jeg veie?

Det er flere faktorer som går inn å bestemme hva en sunn vekt er for deg. Fordi hver person har en annen kombinasjon av disse faktorene, er det ikke tilstrekkelig å tro at fordi du er i samme høyde som noen burde du være den samme vekt.

BMI

En måte å finne din idealvekt er å finne ut hva din body mass index (BMI) er. BMI kan funnet være ute og på et diagram for å se hva den ideelle vekten bør være for kjønn, alder og høyde.

Frame Size

Størrelsen på kroppen din ramme kan noen ganger føre til at BMI feilaktig gjenspeile hva din vekt bør være. Dette er en grunn til at å ha en profesjonell gjøre en grundig analyse for å fastslå din BMI og idealvekt er en god idé.

Midje til hip ratio

Å finne ut din midje til hip ratio er en annen måte å finne ut om du er på, over eller under din idealvekt. En sunn livvidde for en kvinne er mindre enn 31 1/2 inches eller mindre enn 37 inches for en mann. For å finne din midje til hip ratio, dele din livvidde ved hoften omkrets. Den ideelle målingen ville være under 0,8 for en kvinne og under 1,0 for en mann.

Gener

Gener spiller også en rolle i hva din idealvekt bør være. Fettvevet i magen området har vist seg å ha noen genetisk kobling. Genetikk kan også påvirke forholdet mellom fett til muskler i kroppen din.

Metabolisme

Stoffskiftet, eller hvor fort kroppen din forbrenner kalorier, har også en innvirkning på hva din idealvekt bør være. En naturlig langsom metabolisme er vanligvis arvelig genetisk.

Hvor lenge skal min seks uker gamle babyen sove?

Tenk Typiske baby Oppskrifter

Babyer på seks uker vanligvis sove mellom 12 og 16 timer i døgnet, i henhold til Baby Center, vanligvis for bare to til fire timer i strekk. Dette er fordi spedbarn sove sykluser er kortere enn voksne sykluser. De fleste 6-ukers gamle babyer fortsatt våkne opp flere ganger om natten for å spise, men noen begynner å sove lengre strekninger i løpet av natten i denne alderen.

Watching For Brystvorter Stikkordene er viktigst

Baby-senteret sier at det å se for en babyens signaler for å vite når han eller hun trenger å sove er viktigere presise sovetider, så lenge babyen er fortsatt får mellom 12 og 16 timer i døgnet. Noen 6-ukers gamle babyer fortsette å våkne opp å mate om natten i flere måneder, mens andre begynner å sove flere timer på natten.

Bottom Line

En gjennomsnittlig seks uker gamle baby krever mellom 12 og 16 timer med søvn. Men alle babyer er individer. Foreldre må være oppmerksomme signaler at barnet er trøtt og imøtekomme naps tilsvarende. Dersom barnet blir mindre eller mer søvn enn 12 til 16 timers rekkevidde, eller dårlig søvnkvalitet, bør du oppsøke lege.

NICU Lysbehandling: Hvor langt skal lysene være?

Lysene må være nær

Lysbehandling lys i neonatal intensivavdeling - eller NICU - er for behandling av gulsott, en tilstand preget av farlig høye biliruben nivåer i blodet forårsaker at huden til å vises gul. De lyse blå lysbehandling lys, plassert 25 til 50 cm fra babyens bar hud, bidra til å bryte ned biliruben. Spedbarn bør forbli under lysene som stadig som mulig inntil trygge nivåer er nådd som bestemmes av leger. Dette tar vanligvis to til tre dager.

Hydration er viktig

Tilbringe tid i henhold til riktig plassert lysbehandling lys er bare effektiv ved behandling av gulsott hvis barnet er tilstrekkelig hydrert. En ammet babyen som er fjernet fra de primære lys for feedings kan pakkes inn i en bærbar lys teppe kalt en Bili-teppe, som er svakere i styrke enn vanlige tepper og er plassert direkte på en babyens hud, noe som åpner for konstant behandling.

Bottom Line

Lysene bør plasseres 25 til 50 cm fra en baby kropp som konstant som mulig for vellykket lysbehandling. Hydrering er også viktig. En ammet babyen bør pakkes i en bærbar lys teppe for feedings. En flaske-matet babyen bør forbli under lysene på 25 til 50 cm hvis hun ikke blir holdt for feedings.

Hvor lenge skal jeg ha Toric kontaktlinser?

Rekke brukstid

Toriske linser kommer i en rekke av slitestyrke former, fra daglig forbruksmateriell til 30-dag slitasje.

Pusteevne av silikon hydrogel

Men bare noen merker av silikon hydrogel toriske linser kommer i en 30-dagers slitasje produktet. De er mer behagelig for noen mennesker fordi de tillater mindre dehydrering. Merk at ikke alle merker av silikon hydrogel toriske linser kan brukes i 30-dager.

Bottom Line

Spør din øyelege hvis du trenger å begrense antall timer du bære din toriske kontaktlinser hver dag og hvis linsene han har foreskrevet er av den 30-dagers variasjon. Følg øyet legens anbefalinger fremfor alt annet.

Hvor lenge skal jeg ha kompresjonsstrømper?

Iført kompresjonsstrømper bli nødvendig når du opplever smerter i ben og føtter som begynner å påvirke påvirke din daglige rutine. Enkle oppgaver som å komme på føttene først i morgen og kjører ærend kan bli anstrengende når du opplever bølger av smerte, så les videre for tips om iført kompresjonsstrømper.

Hvem trenger dem

Støttestrømper er for alle som opplever unormale mengder av smerter i føttene og leggene, noen utsatt for blodpropp, samt lymfødem, kronisk venøs insuffisiens, post phlebitic syndrom og åreknuter.

Regelmessig Wear

Støttestrømper kan brukes på daglig basis uten farlige bivirkninger.

Daily Practice

Støttestrømper bør brukes første om morgenen og tas av om natten. Når ikke på seg kompresjonsstrømper, bør beina være forhøyet ved en pute eller pute for å holde blodet flyter riktig.

Livslang Wear

Noen mennesker er nødt til å ha med seg kompresjonsstrømper for resten av livet hvis de lider av tilstander som lymfødem, åreknuter og venøse sår.

Graviditet

Støttestrømper er ideelle under svangerskapet fordi de redusere hevelse i føttene.

Hvor du skal ta en Quiz om bipolar lidelse

Ifølge National Institute on Mental Health nettsted, rundt 5,7 millioner amerikanske voksne lider av noen form for bipolar lidelse hvert år. Bipolar lidelse (også kjent som manisk depresjon) er en stemning lidelse preget av ekstreme humørsvingninger. Personer med bipolar lidelse opplever ekstreme høyder i sine stemninger (mani) og deretter raskt skifte til ekstreme nedturer (depresjon).

Forholdsregler

Det finnes et utall av quizer på nettet som presenterer seg selv som testing for symptomene på bipolar lidelse. Resultatene av en online quiz på bipolar lidelse bør tolkes som en indikasjon, og ikke som en endelig diagnose. Hvis du tar en quiz på bipolar lidelse og resultatene tyder på at du er bipolar, bør du rådføre deg med en mental helse profesjonell som en rådgiver, terapeut, psykolog eller psykiater for en offisiell diagnose.

Online

De beste stedene å finne bipolar lidelse quizer på nettet er på nettsteder som fokuserer på psykisk helse eller medisin. For eksempel, CounselingResources.com har en bipolar lidelse selvtest med 18 spørsmål. Testen kalles Goldberg Bipolar Screening Questionnaire og først og fremst fokuserer på intensiteten av humør i løpet av din levetid. Spørreskjemaet vurderer også din jobb / skole ytelse og sosialiseringsmønstre. En annen pålitelig nettsted er depresjonen og Bipolar Alliansens Mental Health Screening Center. Dette nettstedet tilbyr en rekke konfidensielle tester (eller "sikteverk") som fokuserer på angst, mani og depresjon. Hver screener har mellom fjorten og femten spørsmål som måle dine stemninger, atferd og tanker, med fokus på å avgjøre om du bør oppsøke en mental helse profesjonell om en mulig stemningslidelse.

Mental Helse fasiliteter / Kontorer

Den mest effektive "quiz" som kan gis for å teste for bipolar lidelse er serien av tester administrert av en mental helse profesjonell. Testene selv vil trolig variere avhengig av hvilken mental helse utøveren du se, men de fleste screeningtester for bipolar lidelse er alle basert på kriteriene som er fastsatt i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (også kjent som DSM). DSM er skapt av American Psychiatric Association (eller APA) og brukes som guidebok for helsepersonell å avgjøre om en pasient eller klient lider av en psykisk lidelse.

Hvor lenge skal det ta å se resultater fra å ta vitaminer?

Resultatene varierer fra person til person

Vitamin forbrukere vanligvis se resultater i en til tre måneder. Individuelle resultater varierer basert på helsen til personen som inntar vitamin. De fleste fagfolk er enige om at en person med en mangel kan se resultater raskere enn en frisk person, men en frisk person vil likevel ha nytte av å ta vitaminer.

Resultatene vil ikke bli sett på All

Noen fagfolk hevder at sunne vitamin forbrukerne ikke vil se noen resultater. De hevder en riktig kosthold gir de nødvendige næringsstoffer; Derfor vil et overskudd av næringsstoffer skylles ut av systemet, slik at det er meningsløst å ta et vitamin. Disse fagfolk advarer om at overdoser på vitaminer kan også føre til negative resultater.

Bottom Line

Vitaminer fylle de ernæringsmessige hullene i folks dietter, men individuelle resultatene variere basert på helsen til forbrukeren. Vanligvis er resultatene sett innen tre måneder; men det finnes tilfeller der ingen resultater er sett. Vitamin forbrukere bør søke råd fra en medisinsk faglig.

Hvordan de skal overleve som tapt

Til tross for moderne kommunikasjon og utstyr, flere mennesker enn
noensinne er å bli mistet i ørkenen. Cellulære og satellitt-telefoner
og globale posisjoneringssystemer (GPSs) gjør verden virke mindre,
men realiteten er, er det fortsatt mye av tomhet der ute, og du kan ikke
alltid stole på teknologien for en redning. Det hjelper å ha det beste utstyret
mulig, men du trenger også å gjøre smarte valg.

Bruksanvisning

Generelle strategier

Stay sette så snart du innser at du er tapt. Redningsmannskapene finner deg raskere hvis du bo på ett sted. Hvis du har ingen anelse om hvor du er eller hvordan å komme tilbake til der du startet, er ytterligere bevegelse bare bortkastet energi.

Gjør deg selv synlig. Flytt til et åpent område og gjøre hva du kan for å gjøre et signal. Flagg eller markører kan gjøres fra mat wrappers, klær eller noe som er fargerike. Hvis du er i snøen, trampe ut en stor X. I ørkenen, danner en X med stein.

Hold deg tørr. Unngå krysset bekker med mindre det er absolutt nødvendig. Dersom du blir varm, ta av overflødig klær før du blir svett. Bygge en brann og tørke våte klær hvis mulig. Bli våt kan raskt føre til hypotermi, manglende evne til kroppen din varme seg. Ikke ha bomull klær i kaldt vær. Bomull binder vann, og gir liten eller ingen isolasjon når den er våt.

Hold deg hydrert. Det er vanskeligere for kroppen å opprettholde riktig temperatur hvis du er lite væske. Dette er også veldig viktig hvis du er skadet og har mistet litt blod: Du trenger væske for å opprettholde normalt blodtrykk.

Gjør et krisesenter. Hvor det er varmt, finne skygge. Hvor det er kaldt, skape varme. Greiner, snø, ark av plast eller klut - nesten hva som helst kan være fashioned inn i en grunnleggende ly.

Unn eventuelle skader. Dislokasjoner, for eksempel til en skulder, bør skiftes ut ved første anledning. Dette vil være svært smertefullt, men vil redusere den totale traumer. Alvorlig blødning i en arm eller et ben kan bli redusert med en tourniquet, et stramt wrap av stoff rundt lem over såret. Studere grunnleggende førstehjelp før du tar fatt på alle potensielt farlige eventyr.

Carry ekstra mat. Energi barer og godteri barer er lett å stash i lommer og gi mange nødvendige kalorier.

I fjellet

Forbered på forhånd ved å bære og pakke de riktige klærne. Kle deg i flere lag, og starter med polypropylen undertøy, deretter en fleecegenser og et vanntett ytre jakke som strekker seg under midjen din. Bruk lignende lag på nedre del av kroppen, og sørge for at buksa dekke boot topper tett for å holde ut snø. Støvler bør være høye og har en vanntett ytre skall og rikelig med isolasjon. En varm lue og votter er også avgjørende.

Forstå skredrisiko før du drar ned i snøen. De fleste skredulykker inntreffer under eller rett etter et stort snøfall. Prognoser er tilgjengelig for populære amerikanske rekreasjon områder, enten gjennom National Weather Service (nws.noaa.gov) eller National Forest Service (www.fs.fed.us). Eller ring en friluftsliv butikken for råd.

Ned så lav som mulig uten å gjøre deg selv usynlig under trær eller ved nedstigning i et avsidesliggende sted. Høytliggende områder er kaldere og mer forblåst og har mindre oksygen. Du vil jobbe hardere for å holde meg varm.

Grave i snøen ved foten av en liten skråning for å lage en hule for ly i snørike områder. Hvis du forventer et skred og kan ikke forlate fareområdet, grave en snø grøft. Måke ut en grøft og dekk toppen med greiner og mer snø. Linje gulvet i ly med flere grener.

Fjern eventuelle nysnø fra signaler slik at de forblir synlig.

Vurdere å klatre til et høyt utsiktspunkt hvis redning ikke vises hengende og været er klart. Du kan se et kjent landemerke. Vær forsiktig med hvor langt du turen ut; det er lett å overbevise deg selv om at hjelpen er rett over neste åskam.

Bruk snø for vann. Hold deg hydrert, eller du vil ha økende problemer med å holde varm. Hvis du har en vannflaske, fyll den med snø og hold den innenfor jakken til den smelter.

I ørkenen

Hold deg i skyggen. Du absolutt ikke vil overleve i solen. Gå mer enn noen få miles uten en jevn vannforsyning er urealistisk. Bo med bilen din hvis du har en. Prøv å flytte bare om natten, hvis du må.

Dig ved foten av klippene på leting etter vann. Unngå å gjøre anstrengende arbeid i direkte sollys; finne skygge eller vente på nightfall.

Motstå trangen til å drikke urin selv om du føler deg desperat. Du vil ikke få noen brukbare vann fra det fordi kroppen din vil bare nødt til å filtrere og skille ut alt på nytt.

Carry flere klare plastposer. Forsegle poser rundt plantene (unntatt de med torner) i sterkt sollys. Vann framkom av plantene kondenserer i poser, og kan samles opp.

Til sjøs

spare så mye energi som mulig; unngå å prøve å ro (eller svømme) til land med mindre du vet nøyaktig hvor det er.

Vent med å handle en skadet eller kantret båt for en redningsflåte til du absolutt må. Det finnes utallige historier om forlatte båter senere blir funnet intakt mens flåten blir aldri sett igjen.

Levere selv med så mye ferskvann som mulig. Hold en presenning på hånden for å fange noe regn.

Aldri drikke sjøvann. Noen påstår små mengder er OK (en tiltalende oppfatningen til noen i nød). Dessverre er det ikke sant. I fravær av ferskvann, vil sjøvann ødelegge leveren og drepe deg.

Lag skygge og bo i det hvis det er varmt eller sol.

Spar vann og energi ved å forbli inaktive. Noen redningsflåte overlevende hevder de gjorde det bare ved å taste inn en transelignende tilstand i flere dager om gangen.

Tips og advarsler

 • Unngå den vanligste årsaken til forsinket rednings: glemme å fortelle noen hvor du skal. Alltid forlate en detaljert beskrivelse av turen rute og tidsplan med en ansvarlig person. Be vedkommende om å ringe myndighetene hvis du ikke returnerer etter en bestemt tid eller dato.
 • Bære brann-starter utstyr som en sigarettenner og toalettpapir. I vått vær, er det beste alternativet for å finne tørr ved å lete etter små døde greiner på bunnen av eviggrønne trær.
 • Se 466 Monter Emergency Kits og 470 Survive Hvis bilen din bryter ned.
 • Du må forbruke mer kalorier i et kaldt klima enn du gjør i en varm.
 • Skille mellom ørkenoverlevelses myter og sannheter. Mange mennesker tror du kan presse drikkevann ut av kaktuser. Det kan være sant for noen kaktuser, men andre er giftig. Hvis du er på vei inn i ørkenen, plukke opp en guidebok som beskriver de ulike typene. Også gjennomgå giftige krypdyr og insekter i tilfelle du tror du kan være utendørs bespisning en` la Survivor.
 • Ikke inngå noen eventyr med en forventning om at du vil finne hjelp i tilfelle problemer, siden det er ingen garanti for redning. Være ansvarlig for deg selv og plan som om redning ikke vil være mulig.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du trenger å miste vekt

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du trenger å miste vekt


Nytt år, nye deg, men hvor du skal begynne? Alle vet at for å gå ned i vekt må du redusere kaloriinntaket, men akkurat hvor mange kalorier du bør være forbruker? Her er en enkel måte å finne det ut!

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du trenger å miste vekt

•  Hvis du vil starte, må du veie deg å få din startvekt. Deretter bestemme hvor mange pounds du ønsker å miste, og trekke dette fra din startvekt. Du har nå målvekten. For å gå ned i vekt må du finne den ideelle antall kalorier du kan konsumere på en dag.

Finn ut hvilke av disse beskriver deg:

Stillesittende .......... liten eller ingen aktivitet .......... 10

Litt aktiv ............ noen mild aktivitet ....... 13

Moderat aktiv ....... trening 3 til 5 ganger per uke ...... 15

Intenst aktiv ....... fysisk krevende livsstil ..... 18

Finn beskrivelsen av deg selv fra trinn 2 og finne nummeret forbundet med din beskrivelse. Deretter multiplisere dette tallet med målvekten og du vil ha din totale kalorier for å gå ned i vekt. For eksempel, hvis du er stillesittende og ønsker å veier 140 pounds du bør sikte på å konsumere 1400 kalorier per dag (10 x 140 = 1400).

Du bør miste mellom en halv til en kilo i vekt hver uke.

Hint

 • Drikk rikelig med vann mens du gjør noen form for diett!
 • Trening er avgjørende ... selv bare gå i 10 minutter tre ganger per dag!
 • Hold en food journal. Det vil hjelpe deg å holde styr på kaloriinntaket ditt og gjøre deg virkelig tenke over hva du spiser!
 • Konsultere legen din før slanking eller delta i øvelsen!

Verktøy som beregner hvor mange pounds Overvekt I Am

Verktøy som beregner hvor mange pounds Overvekt I Am


Det er sannsynlig at du og andre personer du kjenner har ulike meninger om hva det er å være overvektig. Prøver å finne ut nøyaktig hvor mange pounds du trenger å miste er en svært subjektiv sak. Men ser på det fra et helsemessig synspunkt og vedta legens standardene, kan vi begynne å finne ut hvordan usunn vi er, basert på vekt. Kroppsmasseindeks, eller BMI, er en populær måte å avgjøre dette.

Scale for Weight

Det første verktøyet du trenger er en nøyaktig skala for å måle vekt. Selvsagt vil du ikke være i stand til å vite hvor mange pounds du trenger å miste hvis du ikke vet hvor du skal begynne.

Skalaer er tilgjengelig i ulike typer, men den høye balansering skala du ser i et legekontor kan være det beste alternativet for de som er alvorlig overvektig og trenger å miste mye vekt. De som veier i overkant av 300 pounds kan ikke være i stand til å få en lesning fra de digitale vekter tilgjengelig på ditt lokale varehus.

Målebånd for høyde

Hvis du veie 180 pounds og du er over 6 meter høy, er det liten sjanse for at du er overvektig. Men på noen som er 5 meter 2 tommer høy, er 180 pounds regnes som overvektig. Du trenger å få et målebånd og få noen til å hjelpe deg med å skaffe en høydemåling. Det er best å stå mot en vegg og har personen tiltaket fra bunnen av bare føtter mot gulvet til toppen av hodet. Stå med god holdning og ser frem til å få en nøyaktig måling.

BMI kalkulator

Når du har din høyde nedskrevet i fot og inches og vekten nedskrevet i pounds, kan du bruke en body mass index kalkulator for å gjøre jobben for deg. Disse kalkulatorer er tilgjengelig flere steder på internett, blant annet det nasjonale hjerte Lung and Blood Institute nettsted, oppført i Resources i denne artikkelen.

Resultatet av beregningen er et estimat av kroppsfett og en indikator for helserisiko fra vekt-assosierte sykdommer. Et resultat av 25,0 og høyere betyr at du er overvektig. En BMI over 30 regnes som overvektige. Noen svar i 18,5 til 24,9 serien er ansett som en normal kroppsvekt. Eksperimentere med vekten innspill til du ser et tall innenfor normalområdet, og deretter trekke den vekten fra din nåværende vekt, for å finne ut hvor mange pounds du bør miste.

Hvordan skal bore Brilleglass

Hvordan skal bore Brilleglass


Uten innfatning brilleglass holdes på plass med et stykke gjennomsiktig nylon wire, lik fiske streng eller med skruer. Skruen fatning er laget ved å bore et hull i linsen og er også kalt en boremontering. Disse brillene er laget ved å feste de to sidestykkene, eller templer og rammen direkte til linsene gjennom hullet. Optikere bruke datastyrte verktøy, robotikk eller spesielle håndverktøy til å bore hull i linser. Lære å bore linsehull for hånd tar tid og praksis.

Hvordan skal bore Brilleglass

Boring av Hånd

tape malen, den buede enhet som du lå på forsiden av objektivet for å posisjonere bore guide. Ifølge Eyecare Business Magazine, bore kits kommer med maler som er litt buet, ligner på en vinge.

•  Plasser den opprinnelige linse mønster som ble brukt til å lage linsen på toppen av linsen du boring på plass av en mal. Mange ganger linsen mønsteret har små hakk i plast hvor borehullet er plassert. Mark gjennom hakk med en penn eller markør til dot hvor du skal bore.

Bruk friske, skarpe borekroner. Boring med gamle biter fører linsen for varme og fører til sprekkdannelser. 20/20 Magazine bemerker at felles, grunnleggende hånd bore kits kommer med minst 10 forskjellige biter.

Trykk boret inn i linsen der du bestemmer for å plassere skruehullet. Kjør øvelsen så fort som mulig og presse borekronen inn i linsen sakte men bestemt. Kjøre drill raskt bidrar til å unngå overoppheting.

Stopp drill så snart du har boret helt gjennom linsen og trekk litt tilbake sakte. Gjenta med den andre linsen.

Når skal være forsiktig med en øreinfeksjon

Øret infeksjoner synes å være en rite av barndommen. Mens de synes å være en rutinemessig forekomst i de fleste barn, trenger du å være bekymret for noen mulige konsekvenser av en øreinfeksjon. Hver av disse komplikasjonene har langvarige konsekvenser og bør tas på alvor.

Impacts språkutvikling

Hvis du har et barn som utvikler hyppige ørebetennelser, du allerede kjenner noen av hans infeksjoner er mildere enn andre. Du trenger å vite at mens ørebetennelser er vanligvis en mild barnesykdom, kan de forårsake langvarige konsekvenser for barnet ditt.

Ørebetennelser stammer fra væske i barnets mellomøret. Ved at væsken forblir i øret og vil ikke tømmes ut, enten ved sin kropp eller ved rør, vil det påvirke hørselen. Hvis barnet ditt er bare begynnelsen for å snakke, kan miste noe av sin høring i denne kritiske tiden negativt påvirke sin språkutvikling. Hvis du har noen bekymringer om hyppigheten av barnets ørebetennelse og deres mulige effekt på hans språkutvikling, taler til hans barnelege om dine bekymringer.

Barnets lege kan gi deg beskjed hvis han tror noen ytterligere testing kan være nødvendig. Han kan også gi deg en generell ide om hvor barnet skal være i sin tale og språkutvikling, og hvis barnet ditt er på dette punktet.

Hørselstap

Som omtalt i en annen del, ørebetennelser utvikle etter en opphoping av væske i barnets øre. Hvis væsken forblir i øret hennes, det "blokker" lyden som kommer inn i øret hennes. Du kan legge merke til at når du ringer henne navn eller prøve å få hennes oppmerksomhet, hun ser ut til å være ignorerer deg. Hun kan ha mistet nok høre at hun faktisk ikke hører deg.

Hvis du legger merke til denne typen atferd i barnet ditt, planlegge en avtale med barnelegen med en gang. Legen må vite av denne utviklingen før heller enn senere, slik at barnet kan få en audiologi eksamen.

Meningitt

Hvis en ørebetennelse beveger seg langt nok, kan den infisere den væsken som omgir barnets hjerne og ryggmarg. Dette er en alvorlig komplikasjon og en som kan føre til permanent uførhet for barnet eller død. Når du merker barnet ikke føler seg bra, og trekker på øret hans eller klaget over smerter i øret hans, ta ham til legen for diagnose.

Hvis du legger merke til barnet ditt blir markert verre, er sløv og vanskelig å vekke, er irritabel, brekninger og synes å ha en stiv nakke, ta ham med til lege umiddelbart. Hans ørebetennelse kan ha blitt hjernehinnebetennelse. Den eneste måten å få en sikker diagnose er for legen sin for å utføre en spinalpunksjon, slik at spinalvæsken kan være dyrket i bakterier eller virusinfeksjon.

Hvordan du skal se etter den mest effektive høreapparater i dag

Høreapparater bli mer effektiv som teknologiutviklingen. Hver høreapparatprodusenten er med å gjøre en mer effektiv produktutvikling og nye produkter blir utviklet i en utrolig hastighet. Leter du etter den mest effektive høreapparat som er på markedet? Avlegg et besøk til folk i skyttergravene. Dedikerte hørsel helsepersonell over hele verden er forskrivning og tilpasser høreapparater daglig. Elementer og dispensere er klar over ny teknologi før det er gitt ut til publikum, de er trent, kunnskapsrike og i stand til å gi deg den mest effektive hørselsprodukter tilgjengelige.

Hvordan du skal se etter den mest effektive høreapparater i dag

Finne riktig Høreapparater

•  Gjør en avtale med en lisensiert høreapparat dispenser for en full høring evaluering --- denne avtale skal være gratis. Utnevnelsen vil ta ca en til to timer. Du vil få viktig informasjon for å hjelpe deg å finne den mest effektive høreapparater for å møte dine behov. Etter evalueringen spesialisten bør forklare resultatene av hørselstest til deg og viser deg hvilke høreapparat alternativer han tror vil fungere best for ditt hørselstap. Ifølge Mayo Clinic, hvis du ikke vet hvor du skal gå, spør legen din om en henvisning til en hederlig høring spesialist.

Ta notater under høre evaluering, spesielt oppmerksom på de funksjonene som blir anbefalt og prisene. Pass også på å spørre om spesifikke funksjoner som gjør ett høreapparat mer effektiv enn den andre.

Prøv på høreapparater spesialisten er å anbefale for deg. Mest lisensiert høreapparat dispense kontorer har "demo" høreapparater for deg å prøve under evalueringen. Spør ekspert for å bruke den nyeste teknologien tilgjengelig i høreapparater for din i-kontoret demonstrasjon.

Få en andre, tredje eller fjerde mening før du kjøper høreapparater. Hvis det er mulig, gjøre avtaler for gratis hørselstester på 3:57 steder i ditt område. Dette er en fin måte å bekrefte hørselstap, finne ut om ulike høreapparat funksjoner og prøver på ulike typer teknologi, før du kjøper.

Spørre om prøveperioder som tilbys for høreapparater på hvert kontor du besøker. Prøveperioder eller pengene tilbake garanti perioder normalt varierer fra 30 til 60 dager etter kjøpet, og noen kontorer kan kreve en lageroppfylling gebyr. Iført et par høreapparater fra 30 dager er den beste måten å vurdere om de er effektivt å jobbe i dine omgivelser.

Hint

 • Spør venner som bruker høreapparat om de kan anbefale en spesialist for deg å besøke.
 • Digitale høreapparater er bare så effektiv som den personen testing, montering og rådgivning deg, sørg for at du har tillit til dispenseren du bestemmer deg for å kjøpe dine digitale høreapparater fra.