Digidexo.com

salmonella behandling helse

Dental Fluor Behandling Helse Faktorer

I dental verden, er fluor som brukes til å beskytte tennene fra hulrom og forfall. Det kan styrke og beskytte tennene fra syre som kan føre til at tennene demineraliserer.

Identifikasjon

I tannlegekontor, kan fluor brukes direkte til tennene. Det er andre mindre potente produkter som folk kan bruke til å søke fluor hjemme. Disse produktene omfatter munnvann, tannkrem og fluor geler.

Advarsel

For mye fluor kan være skadelig for helsen til en person. Hvis en person blir utsatt for for mye fluor, kan misfarging av tannemaljen, smerte, bein svekkelse og leddstivhet inntreffer.

Fluor i vann fra springen

Noen mennesker er utsatt for fluor gjennom sitt vann fra springen, ifølge Medical News Today. Det har vært uenighet om hvorvidt lokale vannverk bør sette en stopper for fluoridated drikkevann.

Betraktninger

Folk som har visse vilkår bør snakke med en tannlege om spesiell fluor behandling, ifølge Colgate. For eksempel personer med bukseseler, en tilbakegang tannkjøttet, eller en person som tar medisiner som forårsaker munntørrhet kan trenge ekstra fluor for å hindre mulig tannråte.

Allergiske Reaksjoner

Enkelte personer kan ha allergiske reaksjoner på fluorid, i henhold til Fluor Action Network. Rapporterte tilfeller av hudsykdommer til fluor inkluderer urtikaria, perioral dermatitt og stomatitt.

Hvordan å behandle kreft med Salmonella

Siden midten av 1990-tallet, har en forskergruppe ved Washington University in St. Louis blitt flittig undersøkelser på en ny kreftbehandling. Etter 15 års forskning, teamet endelig annonsert i 2009 at de hadde utviklet en potensiell ny behandling. Med denne nye strategien, er salmonellabakterier plantet inne kreftsvulster, i håp om at de vil ødelegge kreft. Selv om en betydelig mengde forskning er ennå ikke ferdig, er det noen konkrete tiltak som er skissert når det gjelder bruk av salmonella å behandle kreft.

Bruksanvisning

Salmonella Treatment

En genetisk modifisere salmonella mikrober i laboratoriet. Disse modifiserte mikrober trenger å ha to viktigste attributter. Først mikrobene må ha en selvmords mekanisme. Den genetiske sammensetningen av salmonella må endres slik at bakteriens beskyttende celleveggen vil bryte ned etter en viss tid er gått. Når celleveggen bryter ned, dør salmonella mikrobe, noe som sikrer at pasienten ikke vil motta den fatale salmonellainfeksjon. Neste, salmonella mikrober må endres slik at de vil produsere og frigjøre spesifikke stoffer for å drepe kreftsvulst. Stoffet mest sannsynlig vil bli brukt, er Interleukin-2, en naturlig forekommende substans kreft-bekjempelse som finnes i kroppen.

Plant de inaktive salmonella mikrober inn i kreftsvulst. Svulsten vil bli kolonisert av bakterier, som deretter vil begynne å vokse og formere seg. Interiøret på svulster er lav i oksygen og høy i andre næringsstoffer som salmonella mikrober trives på. Forskning er fortsatt blir gjort om de riktige prosedyrer for å plante salmonella inn kreftsvulst. Omsorg må tas for å sikre at pasienter ikke reagerer negativt på salmonella behandlingen selv.

Aktiver salmonella ved å administrere den enkle sukkermolekyl L-arabinose. Når sukkeret når salmonellabakterier, vil det aktivere salmonellabakterier til å gjøre hva det har blitt genmodifisert til å gjøre. Basert på dagens forskning, ville salmonellabakteriene produserer og slipp Interleukin-2, som arbeider for å ødelegge kreftsvulst.

Gi tid for salmonella å frigjøre kreft-bekjempelse stoffer. I løpet av denne tiden, vil en ekstra fordel også forekomme. Når kroppen gjenkjenner salmonellabakteriene, vokser immunforsvaret sterkere til å bekjempe bakteriell infeksjon. Håpet er at mellom den forbedrede immunsystem og utgivelsen av interleukin-2, kan kreftsvulst bli ødelagt. Naturligvis er det ekstremt viktig å kontinuerlig overvåke pasienten i løpet av denne tiden.

Tips og advarsler

  • I 2009 ga Food and Drug Administration tillatelse til Washington University forskerteam til å begynne å teste salmonella kreftbehandling på pasienter. Den første fasen av studiene er rettet mot å avgjøre om pasientene reagert negativt på salmonellabakterier selv. Den andre fasen av forsøkene vil være rettet mot å bestemme hvor effektiv salmonella behandling faktisk er på bekjempelse av kreft.

Herbal Behandling for Salmonella forgiftning

Herbal behandlinger for salmonella forgiftning generelt arbeid ved å kjempe mikrober, forsterke immunforsvaret og gjenopprette gastrointestinal helse. Antibakterielle urter direkte angripe salmonella bakterier som forårsaker oppkast og diaré. Immunsystem støtte kan redusere tiden man lider. Urter som gjenoppretter gastrointestinal helse kan hjelpe i utvinning prosessen fra salmonellabakterier ved å støtte fordøyelsessystemet som den returnerer til det normale.

Antibakterielle Urter

I motsetning til farmasøytiske antibiotika, antibakterielle urter tendens til å bekjempe patogene mikroorganismer, uten også å ødelegge de fordelaktige bakterier i systemet. Dette er spesielt viktig med behandling av salmonella fordi gastrointestinale plager forstyrre balansen mellom gode og dårlige bakterier i magen. Antibiotika som ødelegger organismene som kommer til å hjelpe med utvinning faktisk kan forsinke helbredelsesprosessen, men antibakterielle urter som spesifikt bekjempe farlige bakterier lar våre organer for å begynne å utvinne naturlig. Bitter gourd er en urteaktig vintre i melon og agurk familie med bredspektret antibakteriell og antimikrobielle egenskaper. Satureja, også kjent som salt, eller sommer salt, er likeledes nyttig for å bekjempe sykdomsfremkallende bakterier.

Immun-boosting urter

Urter som øker immunforsvaret ikke målrette salmonellabakterier direkte, men heller styrke kroppens evne til å bekjempe disse patogener. Goldenseal stimulerer hvite blodlegemer naturlig å bekjempe salmonella bakterier. Echinacea likeledes stimulerer kroppens produksjon av fagocytter, som gir vesentlig støtte for immunsystemet.

Gastrointestinal Support

Salmonella påvirker mage-systemet, så urter som bidrar til å lette mage syptoms og gjenopprette fordøyelseskanal helse er også nyttige for behandling av salmonella forgiftning. Peppermynte er en gammel, pålitelig middel for lindring av fordøyelsesbesvær. Picrorrhiza er en bitter urt som naturlig stimulerer fordøyelsessystemet. Goldenseal kan hjelpe fordøyelsen, i tillegg til å øke immunforsvaret.

Hvordan behandle Salmonella

Hvordan behandle Salmonella


Ofte referert til som "matforgiftning," salmonella er forårsaket ved inntak av næringsmidler er forurenset med Salmonella bakterie. Infeksjonen fører til at slimhinnen i magesekken og tarmene til å hovne opp og resulterer i diaré, kramper, oppkast og generell elendighet. Du kan finnes behandle infeksjonen ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Hold deg unna antibiotika mindre regissert av legen din. Antibiotika ikke korte ned lengden på din sykdom, og kan faktisk holde infeksjonen i kroppen din lenger. Legen din kan komme opp med en kombinasjon av antibiotika som kan hjelpe utvinning, men antibiotika bør ikke være førstevalget for den gjennomsnittlige mat poisining pasienten.

Spis mat eller kosttilskudd som inneholder Lactobacillus acidophilus, L. bulgaricus eller Bifidobacterium. Disse kan bli funnet som pulver, drikke og piller i helsekostbutikker eller i yoghurt som spesialiserer seg på fordøyelsen helse, som for eksempel Dannon sin Acitivia.

Forvent å føle seg bedre i løpet av få dager. Umiddelbar lindring kan forventes i løpet av 24-48 timer, med normale temperaturer retur i 3-5 dager og generell oppgang i 10-14 dager.

Hold deg hydrert. Langvarig diaré kan føre til dehydrering. Selv om det siste du ønsker å gjøre er å sette mer mat eller væske i munnen, bor hydrert vil gjøre underverker for din utvinning. Vann, sportsdrikke og klare juice er best.

Vent den ut. De fleste salmonellaforgiftning vil helbrede seg selv i tide. Selv om du føler at du er på randen av døden, henge der og vet at lindring er i nær fremtid.

Tips og advarsler

  • Når du begynner å føle deg bedre, lette tilbake til ditt vanlige kosthold ved å spise kjedelig mat som bananer, toast, ris, klar suppe, poteter og applesauce.

Hvordan behandle Salmonella Typhimurium

Salmonella typhimurium er en bakterie som forårsaker salmonellose, vanligvis kjent som salmonella forgiftning. Mennesker som regel kontrakt denne sykdommen ved å spise mat forurenset med bakterier, spesielt kjøtt, egg og meieriprodukter. Salmonellose er primært kjennetegnet ved gastrointestinale symptomer slik som diaré, feber og oppkast. De fleste tilfeller er selvbegrensende og ikke krever spesiell behandling. Salmonella forgiftning kan være livstruende i sjeldne tilfeller.

Hvordan behandle Salmonella Typhimurium

•  Gi støttende behandling bare for de fleste tilfeller av salmonella forgiftning. Denne sykdommen begynner vanligvis innen tre dager etter eksponering og kan vare i opptil en uke. I løpet av denne tiden, bør de fleste pasienter kun krever sengeleie, væske og smertestillende midler.

•  Gå til legevakten eller ta kontakt med lege umiddelbart for dehydrering forårsaket av alvorlig diaré. Dehydrering kan kreve intravenøs væske. Disse pasientene vil typisk få medisiner for å redusere feber og andre symptomer på salmonella forgiftning.

Søk antibiotikabehandling hvis ditt tilfelle av salmonella forgiftning er alvorlig. Denne sykdommen kan spre seg til blodet hos pasienter med nedsatt immunforsvar, som de helt unge eller eldre. De hyppigst foreskrevne medisiner for disse sakene er en av fluorokinoloner.

Hvis du er gravid eller har små barn, snakk med legen din om bruk av ciprofloksacin eller ceftriakson. Fluorokinoloner kan forstyrre utviklingen av brusk og er generelt kontraindisert hos disse pasientene.

Hvis du har en utbredt infeksjon, søke langsiktig antibiotikabehandling, som kan vare i opptil seks uker. Bærere av salmonella typhimurium som ikke viser symptomer kan vanligvis bli kurert av bærertilstand ved å ha sine gallbladders fjernet.

Salmonella forgiftning Behandling

Salmonella forgiftning er et felles navn for en sykdom kalt salmonellose. Det er en infeksjon forårsaket av bakterien salmonella, forårsaker hodepine, feber, oppkast, diaré og magekramper. Salmonella er vanligvis overføres gjennom mennesker eller dyr avføring, rått kjøtt, rå fjørfe og rå sjømat.

Væsker

Salmonella forgiftning forsvinner vanligvis av seg selv i fem til syv dager, med symptomer avtagende etter en eller to dager. Vanligvis den eneste behandlingen som trengs er spytt. Akutt oppkast og diaré kan føre til dehydrering, derfor er det viktig å drikke for å erstatte væske. Du kan drikke vann, juice, sportsdrikker, buljong eller buljong-baserte supper, eller du kan suge på is chips. I alvorlige tilfeller kan intravenøs væske være nødvendig.

Antibiotika

I tilfeller der salmonella sprer utover tarmen, blir antibiotika er nødvendig. Salmonella kan spre seg til blodet og deretter til andre organer eller andre områder av kroppen din. Hvis ikke omgående behandles, kan det føre til dødsfall. Antibiotika som trimetoprim-sulfametoksazol, ciproflaxin eller ampicillin benyttes. Noen av komplikasjoner av å spre salmonella inkluderer leddsmerter, smertefull vannlating og øyeirritasjon. Denne tilstanden kalles Reiters syndrom, som kan vare i måneder eller år, og kan føre til kronisk leddgikt.

Sykehusinnleggelse

Alvorlige tilfeller av salmonella forgiftning kan kreve sykehusinnleggelse fordi oppkast og diaré er så alvorlige at behovet for intravenøs væske blir kritisk. Noen mennesker er mer utsatt for en mer alvorlig sykdom med salmonella. Disse inkluderer spedbarn, eldre og personer med et svekket immunsystem.

Forebygging

For å hindre salmonella forgiftning, sørg for å lage kjøttdeig, egg og fjærkre. Aldri spise mat som har rå egg i dem. Umiddelbart etter å ha jobbet med rå fjørfe eller andre rå kjøtt eller sjømat, vaske hendene, bestikk og kjøkkenflater. Bruk ekstra forholdsregler med matvarer som er ment for eldre, spedbarn og de med lav immunitet. Vask hendene grundig med såpe og vann etter å berøre fugler, kyllinger, krypdyr eller kjæledyr avføring. Vask alltid hendene med såpe og vann etter toalettbesøk.

Betraktninger

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det omtrent 40 000 rapporterte tilfeller av salmonellose i USA hvert år. Det antas at det virkelige antall er langt høyere på grunn av milde, ikke-rapporterte tilfeller. De anslår at det er ansvarlig for ca 400 dødsfall hvert år. Ifølge Food and Drug Administration, kan salmonella også være forbundet med meieriprodukter, reker, fisk, kokos, salatdressinger, sauser, kakao, sjokolade, gjær og peanøttsmør.

Hvordan behandle Salmonella forgiftning

Salmonella forårsaker 600 dødsfall hvert år i USA. Du kan kontrakten bakterier fra melk og rå egg, men kokt kjøtt og forurenset vann, frukt og grønnsaker kan være årsaker også. Ca 40.000 tilfeller er rapportert i USA hvert år. Symptomer - diaré ledsaget av feber og kvalme, magesmerter og hodepine - vises 12 til 72 timer etter å ha blitt smittet, og kan vare i en uke. Dehydrering kan oppstå, slik at barn og eldre bør se en lege. Alvorlige tilfeller må behandles med antibiotika, slik at infeksjonen ikke vil spre seg til blodet.

Bruksanvisning

•  Drikk mye klar væske for å erstatte elektrolytter og væske som har gått tapt ved diaré. Valg kan være vann, Gatorade, eller Pedialyte.

Ta ibuprofen eller paracetamol for feber.

Følg Brat kosthold: bananer, ris, applesauce og toast. Unngå melkeprodukter. Spedbarn bør fortsette ammingen.

lindre magekramper ved å bruke en varmepute eller varmeflaske.

Ta en antibiotika foreskrevet av legen din (hvis det er aktuelt). Vanligvis infeksjonen vil gå sin gang, men alvorlige tilfeller kan være foreskrevet antibiotika. Sørg for å ta all medisinen, selv om du føler deg bedre.

Tips og advarsler

  • Unngå å bruke Antidiarrheal medikamenter fordi de kan faktisk forlenge infeksjon. Kontakt legen din hvis du oppdager blod i avføringen.

Menns seksuelle helse Behandling

Menns seksuelle helse Behandling


Mannlig seksuell helse inkluderer ufruktbarhet problemer, seksuelt overførbare sykdommer og erektil dysfunksjon. Denne artikkelen vil fokusere på seksuell dysfunksjon. Rettsmidler inkluderer reseptbelagte eller reseptfrie legemidler, kirurgi og psykologisk rådgivning. Behandling avhenger ofte av årsaken til dysfunksjon.

Årsaker

Seksuell dysfunksjon kan skyldes hjerte- og karsykdommer; nevrologiske lidelser; glukose og hormonelle ubalanser; kroniske sykdommer så som nyre- eller leversvikt; røyke; alkoholisme; og narkotikamisbruk. I tillegg, nedsatt seksuell lyst og funksjon kan være en bivirkning av reseptbelagte legemidler som antidepressiva og betablokkere.

Psykologiske årsaker er posttraumatisk stress, angst om seksuell ytelse, tap av tillit, arbeidsrelatert stress, samlivsproblemer og depresjon. Fysiske årsaker til dysfunksjon kan ha psykologiske opprinnelse.

Middelaldrende og eldre menn er vanligvis foreskrevet Viagra som en behandling på grunn av alder. Der alder ikke er en faktor, kan en yngre mann med seksuell dysfunksjon være psykologisk opprinnelse.

Symptomer

Store erektil dysfunksjon symptomer er manglende lyst, problemer med å oppnå ereksjon, avtagende ereksjon før ferdigstillelse og delvis ereksjon.

Blodstrøm til penis begrenset av en underliggende fysiske problem resulterer i ingen ereksjon.

For tidlig utløsning, redusert hardhet og lavt volum av sæd er symptomer, men som ikke nødvendigvis indikerer et fysisk problem.

Behandling

Hormonell erstatningsterapi tilbys via testosteron injeksjoner, piller, prevensjonsplaster og geleer. Det mest effektive er de injeksjoner, men nivåene bør følges for å oppnå et effektivt nivå og for å styre sikkerhets.

FDA har godkjent tre reseptbelagte medisiner for ED: Viagra, Levitra og Cialis.

Vaskulær kirurgi gjøres for å gjenopprette sædkvalitet og ereksjonsproblemer.

Penile implantater er brukt i tilfeller av fysiske traumer som følge av prostata nerveskader eller ulykke. Den kirurgisk satt implantatet er oppblåst med en penispumpe.

Potens tre er en urte behandling som kan være effektiv i behandlingen av erektil dysfunksjon eller nedsatt sexlyst, ifølge Physicians 'Desktop Reference.

Når problemet er ikke rent fysisk, kan psykologisk rådgivning og sex terapi være gunstig.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av Viagra og lignende reseptbelagte legemidler er hodepine, dyspepsi, ryggsmerter og influensalignende symptomer. En ekstrem reaksjon kan bli forlenget ereksjon.

Utslett og hudirritasjon er ofte forbundet med testosteron gels og hudområder.

Penile protesen har hatt tilfeller av infeksjon på koblingspunktet.

Den naturmedisin nevnt ovenfor utgjør ingen alvorlig risiko.

Felles aktivitet

Viagra er leder og den mest forsket av FDA godkjente reseptbelagte variasjon. Viagra, Levitra og Cialis utvide blodårene som fører til ereksjon av penis. Men de gjør lite for å direkte øke libido eller seksuell opphisselse.

Viagra begynner å arbeide i omtrent en time. I løpet av de følgende 12 timer ereksjon kommer lett.

Levira og Cialis har svært like effektive varigheter og tid til respons.

Fordeler

Viagra, men ikke for alle, gjør gi fordel for en manns seksuelle helse.

Den hormonbehandling er flott når du er ferdig med veiledning og oppfølging av en lege.

Selv når det er fysisk skade begrenser muligheten til å oppnå ereksjon, er det likevel hjelpe med implantater.

Noen ganger den seksuelle helsen til en mann kan bli styrket med rådgivning.

Som alltid, sjekk med legen din og ikke vær sjenert om å rekruttere råd fra andre medisinske fagfolk.

Voksen Mental Helse Behandling Planlegging og Outcome

Voksen mental helse behandling planlegging er en intrikat del av behandling av en person diagnostisert med en psykisk helse sykdom. Suksessen til disse planene er målt ved sine utfall. Hvordan behandlingsplaner er utviklet og gjennomført er vanligvis regulert ved de statlige og føderale nivåer.

Behandlingsplanlegging

Voksne psykisk helse behandling planer er et omfattende kurs for behandling som er nøye planlagt ut i fem på syv sider. De fleste personer som påbegynner poliklinisk behandling anlegget har en co-forekommende lidelse som kjemisk avhengighet og dette problemet må tas opp i sin behandlingsplan.

En voksen mental helse behandling plan vil ha målområder som må håndteres som kan bestå av juridiske, familie, sosiale og åndelige, bolig, utdanning og yrkesfaglige mål. Den vil også inneholde mental helse diagnose selv.

Det er protokollen for å ha den voksne pasienten delta i behandlingsplanen slik at de er i stand til å gi uttrykk for hvilke områder de ønsker å forbedre på, og slik at de er klar over forventningene til den mentale helse-programmet.

En behandlingsplan har også mål datoer som er angitt som regel av Office of Mental Health eller OMH. Mål datoer er datoene som er satt for den enkelte til å oppnå visse mål. De fleste mål datoer revurderes hvert 30, 90 og 120 dager.

Utfall

Behandling planlegging utfall er basert på målene initiert mellom behandleren og pasienten. Resultatene er basert på en persons grad av etterlevelse og engasjement for sitt program. Resultatene må også være realistiske, oppnåelig mål som ikke setter den personen opp for svikt.

Voksen behandlingsplaner anses et juridisk dokument, og bør behandles som sådan. De bør være ferdig innen en dyktig kliniker som har en egeninteresse i omsorgen for den enkelte.

Ubemidlede Mental Helse Behandling

Ubemidlede Mental Helse Behandling


Mer enn 30 millioner amerikanere er uforsikret eller kvalifisere for ubemidlede psykisk helsevern, ifølge National Council for Fellesskapets Behavioral Health Care. Den rusmisbruk og psykiske helse Services Administration anslår at millioner av amerikanere gå uten psykisk helsevern behandling på grunn av de høye kostnadene.

Fakta

Hver stat i USA gir psykiske helsetjenester administreres av statlige eller lokale myndigheter, vanligvis faller under paraplyen til helse og menneskelige tjenester. Offentlige psykisk helsevern for lav inntekt og ubemidlede klientell blir betalt gjennom statlige og lokale midler. Å spørre om ubemidlede psykisk helsevern, sjekk helse og menneskelige tjenester nettside for din tilstand.

Lokale Mental Helse

Lokale psykiske helsemyndigheter gi rådgivning og medisiner for lav inntekt og ubemidlede pasienter. Avhengig av staten, vanligvis bare pasienter med alvorlige psykiske lidelser, slik som alvorlig depresjon, schizofreni og bipolar lidelse, mottar målrettede tjenester. Pasienter som ikke oppfyller disse kriteriene blir henvist for riktig behandling.

Fylkes Sykehus

Ubemidlede og lav inntekt pasienter som har en psykiatrisk krise kan få umiddelbar behandling gjennom det lokale fylket sykehuset for å stabilisere sine symptomer. De vil ikke bli avvist på grunn av manglende evne til å betale.

By klinikker

Klinikker drevet av byen ikke bare gi generell medisinsk omsorg, men også stoff-misbruk og psykisk helsevern for ubemidlede pasienter. Fylkeskommunale sykehusene vanligvis har en liste over byens klinikker som gir mental helse behandling for ubemidlede klienter.

Medicaid

Ubemidlede pasienter med alvorlige psykiske lidelser kan kvalifisere for finansiering gjennom Medicaid for å bidra til å betale for psykisk helsevern. Medicaid er en stat og føderale regjeringen program som betaler for medisinske / psykiske tjenester for folk som oppfyller visse krav, slik som alder, inntekt og uførhet.

Innleggelse Mental Helse Behandling

Innleggelse Mental Helse Behandling


Innleggelse mental helse behandling er et nivå av behandling indisert for folk som opplever alvorlig psykisk lidelse som påvirker deres evne til å fungere på en selvstendig og trygg basis. Tjuefire timers tilsyn er nødvendig.

Kriterier

Innleggelse omsorg er nødvendig når "en person blir så syke at de står i fare for å skade seg selv eller andre," ifølge Mental Health America. Det er også brukt for å stabilisere pasienter i krise eller i behov for justeringer medisinering.

Typer

Frivillig engasjement og tvangsinnleggelse er to typer innleggelse sykehusinnleggelser. Frivillig betyr at pasienten samtykker til sykehusinnleggelse. Ufrivillig er ønsket av alle som tror at en person "har en psykisk lidelse og utgjør en sannsynlighet for alvorlig skade på grunn av psykisk sykdom," som beskrevet av Maine Department of Health and Human Services. Denne standarden gjelder for alle stater.

Assessment

En MD psykiater eller annen mental helse profesjonell gjør en vurdering for å avgjøre om pasienten viser alvorlige symptomer på psykisk sykdom. Dersom tvangsinnleggelse er nødvendig, helsepersonell tegn et dokument som bekrefter at pasienten oppfyller psykiske standarder for tvangsinnleggelse.

Opprop

Denne prosedyren fra delstaten Washington er typisk for alle stater. "Dersom anlegget ansatte bestemme at den videre behandling i institusjon er nødvendig, må de begjære retten og engasjementet høringen vil finne sted. På rettsmøtet pasienten er til stede med enten hans / hennes private advokat eller en oppnevnt advokat."

Befolkning

Døgnbehandling er gjort på en live-in basis på et sykehus eller mental helse behandling anlegget. Dette psykiatrisk behandling nivået brukes for folk i alle aldre. En forelder eller verge må gi samtykke for et barn under 18 år å være på sykehus. Familien med i behandlingsprosessen.

Mål

Individualiserte behandlingsplaner er utviklet for pasienter. Mål er blant annet humør og symptom stabilisering og legemiddelhåndtering. Pasienter innlagt ved tvangsinnleggelse har en juridisk høring for å bestemme lengden på innleggelse opphold basert på stab anbefalinger. Pasienter deretter overgang til en mindre intensiv anbefalt nivå av psykiatrisk behandling.

Mental Helse og Anger Behandling

Mental Helse og Anger Behandling


Uttrykker ukontrollert sinne med brå utbrudd og raseri kan negativt påvirke vennskap, familieforhold og skape problemer på jobben. Folk som slipper sitt sinne på andre vanligvis føler seg dårlig etterpå om sine handlinger.

Voksne

Følelsen av å miste kontrollen, blir urettferdig behandlet og har etablerte oppfatninger utfordret eller endret ofte utløse episoder av sinne. Ikke å kunne mentalt takle en omstendighet er også kjent som en utløser.

Barn

I tillegg til triggere oppleves av voksne, sinne hos barn kommer fra følelser av å bli nektet noe som de mener å ha tjent.

Helse

Ifølge en undersøkelse gjennomført av Marty spiller, MD ved Institutt for Family Medicine, er kronisk stress og sinne knyttet til hjertesykdom. Det er en 68 prosent sjanse for at menn og kvinner vil lide av hjertesykdom når de opplever langvarig sinne.

Behandling

Telle til 10, distansere deg fra den personen som gjør deg sint, og være i stand til å snakke om hva som gjorde deg sint er tre måter å administrere din vrede. Få hjelp fra en anger management profesjonell kan være nødvendig ved selvledelse er ikke effektiv.

Utover Anger

Ifølge Mayo Clinic, er det mulig for sinne å være en indikasjon på andre psykiske problemer, for eksempel bipolar lidelse eller depresjon. Disse symptomene bør undersøkes av en mental helse profesjonell som kan foreskrive behandling.

Den negative stigma av psykisk helse Behandling

Den negative stigma av psykisk helse Behandling


Psykisk sykdom påvirker mennesker i alle aldre. Psykiske lidelser kan være biologisk i naturen eller kan være et resultat av personlig erfaring. En sosial stigma kan holde noen psykisk syke mennesker fra å søke behandling.

Stigma

Sosialt stigma, eller fordommer, kan vises i form av direkte og sårende kommentarer til personen som lider av psykisk sykdom eller uutdannet og negative antagelser om deres atferd eller personlighet, ifølge Mayo Clinic.

Effekter av Stigma

Ifølge en undersøkelse publisert i Medical News Today, mer enn halvparten av voksne har bekymringer om stigmatisering av psykisk helse behandling, og 26 prosent av voksne ikke søker behandling på grunn av stigma.

Misforståelse

Andre kan se mennesker med psykiske lidelser som svake, umotivert, dypt feilaktig eller skadelig. Historien beviser dette galt. For eksempel, Abraham Lincoln, Patty Duke og Lionel Aldridge alle led av psykiske lidelser, ifølge National Alliance på psykiske lidelser.

Betydning

Sosialt stigma kan føre til lav selvfølelse for psykisk syke mennesker og kan bli en barriere for daglige muligheter og aktiviteter, inkludert arbeidsplasser og utdanning.

Forebygging

The Mayo Clinic anbefaler at personer med psykiske lidelser bekjempe sosial stigma ved å utdanne andre om roten av psykiske lidelser, som lider av dem og hvorfor.

Offentlige etater At fondet Mental Helse Behandling

Omtrent 26 prosent av amerikanske voksne oppfyller kriteriene for en psykisk lidelse diagnose. Tilstrekkelig finansiering er nødvendig fra offentlige etater for å bidra til å sikre tilstrekkelig behandling er mottatt for psykisk syke.

Historie

I 1992, Helse- og omsorgsdepartementet oppløste Alkohol, narkotikamisbruk, og Mental Health Administration (ADMHA) og skapte rusmisbruk og psykiske helse Services Administration (SAMHSA), som er en primær kilde til finansiering for mental helse behandlingsprogrammer.

Federal

Center for Mental Health Services (cmhs) og Center for Substance Abuse Treatment (CSAT) er begge operert under SAMHSA og gi tilskudd til psykisk helse og avhengighet behandling. Centers for Disease Control og forebygging, helse Resources og Services Administration og National Institutes of Health også gi støtte til forskning og behandling av psykiske lidelser og rusmisbruk.

Stat

Cmhs gir rammetilskudd til statlige myndigheter for samfunnet psykiske helseklinikker og med politiske organer. Salg og skatt er vanligvis brukes til å supplere finansiering fra føderale kilder.

Forsikring

Medicare og Medicaid er regjeringen finansiert forsikring programmer som dekker kostnadene for enkelte psykisk helse behandlingstilbud for personer som er funksjonshemmet, pensjonert eller oppfyller andre krav.

Problemer

Utilstrekkelig finansiering gitt for mental helse behandling fortsetter å resultere i høyere priser på legevakten bruk, økt fengsling priser og arbeidsledighet.

Problemer i Mental Helse Behandling

Problemer i Mental Helse Behandling


En rekke faktorer kan påvirke leveransen og kvaliteten på psykisk helsevern. Disse faktorene kan påvirke behandlingen av en person som lider av psykiske lidelser.

Kostnad

Ifølge en undersøkelse fra SAMHSA (rusmisbruk og psykiske helse Services Administration) sitert i New York Times (November 2009), en av de største problemene som påvirker tilgangen til psykisk helsevern er pris. Men lokale universitets graduate programmer, samfunnet og mental helseklinikker gjør tilby rådgivning og medisiner tjenester på en glidende avgift basis.

Stigma

Stigma er en skjevhet eller negativ dom mot en person opplever en psykisk lidelse. Som et resultat, folk med psykiske lidelser ofte utvikler skam, skyldfølelse og lav selvtillit.

Paritet

De psykisk helse og avhengighet Equity Act mandater gruppe helse planer gi likeverdig dekning av psykiske helse og rus fordeler sammenlignbare med de av fysiske sykdommer. Loven, som trer i kraft januar 2010 vil kun gjelde for arbeidsgivere med 50 eller flere ansatte.

Kulturell kompetanse

Kulturell kompetanse er en viktig del av kvalitets mental helse behandling. Psykiske leverandører må kunne kommunisere en kundes unike behov basert på kunnskap, studier og følsomhet for en klient mangfoldige kultur.

Non-Compliance

Noncompliance i mental helse behandling kan påvirke en persons evne til å opprettholde stabilitet. Årsaker til manglende overholdelse resultat fra: stans av psychotrophic medisiner på grunn av bivirkninger, dårlig innsikt i sykdom, mangel på sosiale / familiære støtter og hjemløshet.

Økonomisk bistand for psykisk helse Behandling

Ca 26,2 millioner amerikanere lider av noen form for mental helse lidelse, ifølge National Institute of Mental Health. Helsearbeidere ofte behandle psykisk helseproblemer med rådgivning og medisiner, men noen ganger de anbefaler andre former for behandling som elektrokonvulsiv terapi (ECT). Noen mennesker trenger pågående behandling og det kan være dyrt, spesielt hvis de ikke har helseforsikring.

Medicaid

Medicaid gir helseforsikring, som inkluderer mental helse behandling, for noen folk med lave inntekter, inkludert barn, gravide, eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. Dekket behandlinger inkluderer ting som innleggelse på sykehus for psykiske lidelser, polikliniske besøk til leger og rådgivere, rusbehandling og psykotrope medisiner. Du må søke om Medicaid i fylket der du bor.

Fylkes Boards of Mental Health

De fleste fylkesnemndene for psykisk helse har midler tilgjengelig for å hjelpe betale for psykisk helse behandling for folk som ellers ikke hadde råd til den behandlingen de trenger. Avgifter er vanligvis basert på inntekten din. Kontakt mental-helse styret i fylket der du bor for å finne ut hvor du kan motta rimelig psykisk helsevern i fylket ditt. Tjenester inkluderer vanligvis besøk til leger og rådgivere. Fylkesnemndene for psykisk helse kan også tilby hjelp med å betale for døgnbehandling og kan hjelpe deg å finne måter å ha råd reseptbelagte medisiner.

Sykehus

Mange sykehus har midler tilgjengelig for å gi behandling til uforsikrede pasienter med lave inntekter, inkludert mental helse behandling. Kontakt din lokale sykehuset og be om å få snakke med en økonomisk rådgiver eller sosialarbeider for informasjon. Emergency medisinsk behandling og Active Labor loven pålegger sykehusene å gi livreddende behandling til pasienter selv om de ikke kan betale, så hvis du er suicidal du kan gå til noen legevakten for å få behandling selv om du ikke har råd til å betale for seg.

Resept Assistance Program

Mange farmasøytiske selskaper tilbyr pasienthjelpeprogrammer som gir gratis reseptbelagte medisiner for pasienter med lav inntekt og ingen forsikring. For eksempel, gjør Pfizer resept assistanse program Effexor, en vanlig foreskrevet antidepressiva, tilgjengelig for noen pasienter gratis. Bristol-Meyers Squibb har en pasient assistanse program som tilbyr Abilify til noen pasienter med schizofreni og bipolar lidelse uten at det koster dem. Kontakte selskapet som produsenter medisiner for å spørre om de tilbyr en resept assistanse program til trengende pasienter. Du kan også be din lege eller apotek for mer informasjon.

Differential Diskriminering i Mental Helse Behandling

En differensialdiagnose i mental helse er utført av en kliniker som kan sammenligne og kontrast lignende symptomer og diskriminere mellom ulike typer diagnoser mulig for pasienten. Differensialdiagnose bestemmer plan for behandling.

Betydning

Skille mellom symptomer på psykiatriske tilstander som synes ligner på en annen er en elimineringsprosess. Differensialdiagnose i mental helse behandling brukes til å skille mellom egne vilkår som i utgangspunktet ligner på hverandre.

Funksjon

Diagnostisere psykiske forhold er komplisert; de samme symptomene kan forekomme i helt forskjellige lidelser. Fagfolk bruker kliniske intervjuer, vurdering, psykologisk testing og observasjoner for å bestemme differensialdiagnose.

Identifikasjon

Identifisere en nøyaktig diagnose er delvis basert på diskriminering mellom humør, angst og tankeforstyrrelser. For eksempel, er søvnforstyrrelser som et symptom funnet i Major depresjon, generalisert angstlidelse og schizoaffektiv lidelse. En mental helse leverandør vil skille mellom disse diagnosene ved hjelp kliniske ferdigheter.

Betraktninger

Skille mellom effektene av narkotikabruk, rusmisbruk og en organisk psykiatrisk tilstand nødvendiggjør bruk av differensialdiagnose. En mental helse diagnose kan ikke fastsettes dersom pasienten er under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Misforståelse

Lider psykiatriske symptomer som et resultat av en medisinsk tilstand som er mulig. Det er en misforståelse at psykisk helse er atskilt fra fysisk helse. Det er en hjerne / kropp-tilkobling for å vurdere når du skille mellom differensialdiagnoser.

Tips om psykisk helse Behandling

Tips om psykisk helse Behandling


Omtrent 13 prosent av amerikanerne får mental helse behandling. Litt over halvparten av amerikanerne med en psykisk lidelse søke behandling, mens den andre halvparten aldri søke behandling eller følge gjennom med det, slik at de ikke fullt ut oppleve dens effekter. Psykisk sykdom er ikke en livslang setning. Behandling kan hjelpe du føler deg selv igjen. Hvis du har prøvd det før, kan det være på tide å prøve igjen med noen tips i bakhodet.

Vær tålmodig med medisiner

Medisiner som brukes til å behandle psykiske lidelser er foreskrevet basert på individuelle behov. For eksempel, ikke alle antidepressive medisiner hjelpe mennesker som lider av depresjon. I stedet helsepersonell bruker en prøve-og-feile-prosess for å finne den rette medisinen for hver person. Siden mange medisiner for psykiske lidelser ta opptil seks uker å produsere maksimal effekt, kan det ta måneder før den mest effektive en er funnet. Tålmodighet er viktig når du begynner mental helse behandling.

Holde et åpent sinn med Counseling

Mange mennesker med psykiske lidelser dra nytte av en kombinasjon av medisiner og rådgivning. Mens medisiner lindre symptomer, hjelper rådgivning du forstår hvorfor du tenker, føler og oppfører seg slik du gjør. Rådgivning lærer deg også mestring å håndtere situasjoner som utløser symptomer som medisiner ikke kan undertrykke.

Rådgiving er bare effektiv hvis du er en aktiv deltaker i den. Hvis du er resistente, vil du ikke innse den fremgangen du gjør, som vil fraråde deg å fortsette behandlingen.

Omgi deg med Support

Håndtere saker tatt opp i terapi og bivirkninger av medisiner kan gjøre folk med psykiske lidelser ønsker å isolere. Isolasjon kan gjøre folk føler seg utsatt for deres psykiske lidelser. Det er viktig å søke støtte fra pålitelige personer som kan lytte til og motivere deg.

Hvis du ikke har noen å henvende seg til, spør din lege eller terapeut om støttegrupper. Snakke med folk som sliter med de samme problemene som du kan gi deg håp som du ser hvordan andre overvinne utfordringer i sin behandling.

Følg opp for vellykket behandling

Psykisk sykdom har ingen kur. Medisinering på symptomene dine og rådgivning gir deg verktøy til å leve med sykdommen din. Følg opp med din behandlende lege og eventuelt din terapeut som nødvendig.

Hva er Nivåene av Mental Helse behandling?

Hva er Nivåene av Mental Helse behandling?


Ca 57 millioner amerikanere håndtere noen form for mental sykdom i et gitt år. Mental helse behandling avhenger i stor grad av hvor alvorlig sykdommen og de unike behovene til pasienten.

Poliklinisk behandling

Poliklinisk mental helse behandling hjelper pasienter som har symptomer kan være mindre alvorlig og mer håndterlig. Poliklinisk behandling kan omfatte psykoterapi, gruppeveiledning og reseptbelagte medisiner.

Sykehusinnleggelse

Hvis symptomene er alvorlige nok til å forårsake skade på deg selv eller en annen person, kan det bli nødvendig å motta krise mental helse behandling. Akuttsykehusinnleggelser kan stabilisere en person som lider av psykose eller selvmordstanker. Typisk behandling omfatter intensiv individuell og / eller gruppebehandling og medisinering.

Residential Treatment

Residential behandling er en mer strukturert form for mental helse behandling i forhold til døgnbehandling. Det er mindre tilsyn og vanligvis innebærer en kombinasjon av behandlinger som bidrar til å redusere atferd som forstyrrer en persons evne til å fungere. Behandlingen inkluderer støtte utdanning, terapi og utslipp planlegging.

Dual Diagnosis Treatment

Rundt 50 prosent av personer med psykiske lidelser opplever problemer med rusmisbruk. Behandling for dobbeltdiagnose, coexisting psykiske lidelser og rusmisbruk, har en tendens til å følge en integrert tilnærming. Det kan omfatte rådgivning, sosial støtte, psykoterapi, medisinering og forebygging av tilbakefall.

Betraktninger

Når de bestemmer seg et passende nivå av mental helse behandling, sørg for at du forstår din sykdom og diskutere hvilke typer støtte du trenger under og etter behandling.

Menneskerettigheter og psykisk helse Behandling

Menneskerettigheter og psykisk helse Behandling


Mange internasjonale domstoler har bekreftet at alle mennesker har de samme grunnleggende menneskerettigheter. Men de mest sårbare i samfunnet, blant annet psykisk syke, er mer sannsynlig å være ofre for menneskerettighetsbrudd og diskriminering. Lover og regler er utformet for å hindre slike brudd, og for å sikre verdighet av psykiske pasienter.

Human Rights

Alle mennesker har rett til trygge omgivelser, tilstrekkelig ernæring og å bli behandlet med verdighet. Mens alle helse pasienter har like rettigheter, brudd på disse rettighetene i psykisk helsevern er mer vanlig enn i fysiske helsetjenester. Pasientene bør også være fri fra diskriminering som skyldes arr mot psykiske lidelser.

Overtredelser

Noen psykiske helsefasiliteter har ekstremt uhygieniske forhold, inkludert menneskelig avfall på gulv og vegger. Pasientene er ofte nektet regelmessig tilgang til bade og hygiene, og noen er ikke gitt rask medisinsk behandling for fysisk sykdom. Pasienter har blitt utsatt for ufrivillig søvnmangel. Andre blir nektet tilgang til frisk luft, mosjon, og næringsrike måltider. I tillegg har mange ansikt diskriminering i arbeidslivet og samfunnet når deres historie med psykiske lidelser blir oppdaget.

Juridiske Gjerder

Verdens helseorganisasjon og FNs begge har internasjonale oppdrag på menneskerettighetene, inkludert en som gjelder spesielt for psykisk helse. Disse etatene garantere frihet fra diskriminering. FNs spesialrapportør sier at alle mennesker skal ha lik tilgang til riktig medisinering, tilstrekkelig sanitær og utdanning om deres helse. Rapporten sier også at pasientene ikke kan utsettes for ikke-avtalemessige behandlinger og har rett til å kontrollere sin egen helse.

Fengsel og psykisk helse

Menneskerettighetsbrudd noen ganger oppstå i fengsels situasjoner. Ifølge organisasjonen Human Rights Watch, en av seks innsatte i fengsel er mentalt syk, en sats som er tre ganger høyere enn den generelle befolkningen. Fengselsansatte kan straffe psykisk syke innsatte for atferd som er symptomer på sin sykdom, som for eksempel lydstyrke, trass og til og med selvmordshandlinger. Psykisk syke pasienter i fengsel ikke kan være tilstrekkelig beskyttet fra andre innsatte som kan utnytte dem. Finansiering kutt har også forårsaket en mangel på nødvendig medisinsk personale i fengsler, noe som betyr at psykisk syke innsatte ikke kan ha tilgang til tilstrekkelig psykisk helsevern.

Ufrivillig Behandlinger

Mens menneskerettighetene garantere frihet til å styre sin egen helse, noen ganger ufrivillig behandling er nødvendig når psykisk syke pasienter blitt en fare for seg selv eller andre. Pasienter som er akutt psykotisk eller schizofren, for eksempel, ikke kan være i en sinnstilstand å samtykke til nødvendig behandling. I slike tilfeller rettssystemet har strenge lover på plass som åpner for tvangsinnleggelse for behandling av begrenset varighet, og flere fagpersoner arbeider sammen for å prøve å hindre overgrep.