Digidexo.com

vannfasting akne

Akne & Glutenfri Dietter

Selv om koblingen mellom de to er langt fra intuitiv, gluten forbruk kan i noen tilfeller være relatert til utbrudd av akne. Hvis du tidligere har forsøkt å kurere akne til ingen nytte, vil en mulig løsning være å begynne å følge en glutenfri diett.

Hva er gluten?

På et grunnleggende nivå, er gluten en type protein som vanligvis finnes i korn som hvete, havre, bygg, rug og. Vanligvis forbrukes matvarer som inneholder gluten inkludere brød, pasta, og bearbeidet mat. Dessverre, disse er alle matvarer som utgjør hoveddelen av de fleste individers dietter, slik utsettelse av gluten kan virke som litt av en kamp.

Gluten og Acne

Mye som laktose, mange mennesker er gluten intolerante. Dette betyr at de opplever en mild til alvorlig allergisk reaksjon ved å konsumere produkter som inneholder gluten. Dette allergisk reaksjon manifesterer seg i form av betennelse, som igjen resulterer i akne. Dermed kan forbruket av gluten være første skritt i en kjedereaksjon som fører til tilsynelatende "uhelbredelige" tilfeller av akne.

Smak på glutenfri diett

Den beste måten å eliminere gluten fra kosten din er å vedta en plan for å spise ligner på Paleo Diet. Paleo, eller Caveman, kosthold er modellert etter den antatte spisevanene våre forhistoriske forfedre. For å følge denne dietten, rett og slett eliminere forbruket av alt korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. I stedet spiser kjøtt, kylling, egg, fisk, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Dette vil effektivt fjerne alle gluten fra kostholdet ditt samtidig som du oppnå varig vekt kontroll i tillegg.

Jobber mot en Gluten Free Life

Tar "cold turkey" rute og eliminere alle glutenholdige matvarer fra kostholdet ditt på en gang kan være for psykisk vanskelig. Hvis dette er tilfelle, bør du vurdere å fjerne en type mat eller kategori per uke til du har fjernet all gluten fra kostholdet ditt. Start for eksempel ved å eliminere forbruk av frokostblanding om morgenen. Den neste uken, fjerne brød fra kostholdet ditt også. Sakte krypekjøring inn i en gluten-fri liv vil gjøre den nye kosten virker mer som en vane og mindre som tortur.

Betraktninger

Hvis du bruker "treg" rute for å fjerne gluten fra kosten din, må du huske å følge både brevet og ånden av loven. For eksempel, hvis du alltid spiser frokostblanding til frokost og fjern at mat fra kostholdet ditt, ikke etterpå begynne å spise bagels i morgen i stedet. Selv bryte din avhengighet av korn og stivelsesholdige karbohydrater vil være utfordrende, kan belønningen kommer i form av en klar hudfarge og en sunn kroppsbygning.

Akne Fakta og myter

Akne Fakta og myter


Til tross for vitenskapelig baserte fakta, er det flere myter som sirkulerer om akne er årsaker og behandlinger. Noen kan ha noe sannhet i dem, men forklaringen er ofte ikke relevant for hva den egentlige årsaken til akne er. Misoppfatninger om akne bør korrigeres for å gi den beste acne behandling mulig og å ytterligere forhindre akne.

Myte # 1: Soling og soling botemidler acne.

En tan fører til at huden blir mørkere som kan midlertidig skjule rødhet i akne, men det vil også føre til at huden tørr og irritert. Det er ingen kobling mellom soleksponering og akne forebygging; derimot, kan soling og soling øker risikoen for tidlig aldring og kreft. Beskytt huden din ved å velge en noncomedogenic eller nonacnegenic (vil ikke tette porene) solkrem med solfaktor (SPF) på minst 15.

Myte nr 2: Fatty og fet mat forårsake kviser.

Studier viser at ingen spesifikk mat har vist seg å forårsake akne. I noen tilfeller kan du merke at kviser er verst etter å ha spist visse matvarer. For noen, spise fet og fet mat forverrer deres akne, men vil ikke føre til kviser. Slike matvarer omfatter de som har høyt kalsiuminnhold (melk) eller høy Jod innhold (sjømat). Kutte ned på maten du mener er verre kviser å se om det gjør noen forskjell.

Myte nr 3: Vaske din faktisk hindrer ofte kviser.

Vaske ansiktet vil bidra til å fjerne smuss og olje fra porene, men dårlig hygiene er faktisk ikke årsaken til kviser. Olje kombinerer med døde celler under overflaten av huden, hvor det ikke er mulig å nå. Vask ansiktet med mild såpe og vann to ganger om dagen som en generell regel for å redusere bakterier.

Myte # 4: Iført sminke kan resultere i akne.

I noen tilfeller kan bruk make-up forårsake akne. Dette er fordi noen kosmetiske produkter kan føre til usunn tilstopping av porene. Den beste måten å unngå akne i dette tilfellet er å velge produkter som er nonacnegenic eller noncomedogenic, som ikke vil tette porene.

Noen kosmetiske merker og concealers inneholder nå benzoyl peroxide eller salisylsyre, akne-behandling ingredienser, for å bidra til å bekjempe akne.

Myte # 5: Sex og onani kan føre til kviser.

Denne myten ble brukt i det 17. århundre for å fraråde folk å engasjere seg i seksuelle relasjoner før ekteskapet. Sex og onani har ingen forbindelse til acne, selv om testosteron (kjønnshormon) kan forårsake kviser.

Myte # 6: Hvis du klemmer kviser hjelper dem gå bort raskere.

Klemme halliker kan gjøre dem mindre synlige, men dette vil føre til at akne å bli lenger. Dette forverrer spredning av bakterier ved å skyve døde hudceller og oljen videre inn i huden. Dette kan også føre til dannelse av arr som kan være permanent.

Myte nr 7: For å unngå kviser, bruke akne medisinering hver dag.

Akne medisiner inneholder benzoylperoksid og salisylsyre som også tørking agenter. Using disse kan forårsake tørr hud og irritasjon, som fører til mer rødhet og urenheter. Noen medisiner kan ta opptil åtte uker å få full effekt, så det er alltid best å følge din hudlege råd.

Behandling for akne kratere

Behandling for akne kratere


Akne rammer en betydelig andel av personer under oppveksten til voksen alder eller begge deler. Popping kviser eller på annen måte å behandle akne feilaktig kan føre til permanent arrdannelse. Arr ta ulike former, som er i tråd med navnene "kratere", "is-picks", "godsvognen arr" og "hypertrofiske arr." Mange behandlingstilbud eksisterer. og effektivitet varierer fra person til person.

Krater Årsak

Ifølge AcneNet, "familie historie spiller en stor rolle i hvorvidt en person utvikler akne arr." Personer med alvorlig akne også står overfor en større risiko for arrdannelse. Personer som pop kviser kan øke sin risiko for arrdannelse, siden fingrene ta med seg ekstra bakterier til overflaten, øker sjansen for infeksjon og potensielt forlenge akne. En annen årsak til akne arr er en mangel på kollagen. Microdermabrasion Treatment Systems bemerker at "etter akne spretter og går unna, har overflaten ingen kollagen å hvile på, så det blir deprimert inn i en dypere lag av huden der det gror."

Microdermabrasion

Microdermabrasion er en kosmetisk prosedyre der det øverste laget av huden fra ansiktet er forsiktig fjernet gjennom lys slitasje. Microdermabrasion er en av de viktigste behandlinger for å redusere eller eliminere akne arr og kan gjøres på en hudlege kontor eller, i økende grad, på et spa. Når et lag av huden er fjernet et individ danner et nytt lag, som er glattere og jevnere. Microdermabrasion er populært fordi det er smertefri, trygg, relativt billig og har ingen etterbehandling healing tid, ifølge Microdermabrasion Treatment Systems. Personer med milde kratere kan se noen bedring etter bare en behandling. Vanligvis er flere behandlinger etter behov, og de med omfattende arr vil trenge 10 eller flere behandlinger. Ekstremt dype kratere kan reduseres. men ikke eliminert, med denne behandling. Den eneste bivirkningen med Microdermabrasion er en liten sårhet og rødhet, som begge går bort i løpet av timer.

Laser Resurfacing

En av de nyeste behandlingstilbud for å fjerne akne kratere er laserbehandling. Laserbehandling innebærer bruk av en laser for å fjerne hud, slik at ny hud kan utvikle seg på sin plass. Ifølge Acne.org, har leger sett blandede resultater med laserbruk, selv om inntrengningsdybden kan lettere kontrolleres enn med andre behandlinger. Laser resurfacing er dyrt i forhold til andre behandlinger. Post-behandling rødhet og hevelse kan vare i flere uker, og enkeltpersoner generelt må bruke salve under healing. Alvorlige tilfeller kan kreve anvendelse av bandasjer etter behandling.

Kremer og kjemikalier

Kjemisk peeling refererer til anvendelsen av syre til huden for å fjerne det øverste laget og stimulere veksten av et nytt lag. En slik prosedyre tar bare 15 minutter, og er relativt billig. Men selv med gjentatte skreller, prosedyren vil bare hjelpe dem med grunne kratere eller andre lette arr. Et bredt utvalg av over-the-counter kremer hevder også å redusere arr. Ifølge AcneNet, disse produktene gir noen lindring for de med mindre betydelig skremmer. Nærmere bestemt, kan over-the-counter produkter avta grunne kratere, delvis flate reist arr eller redusere misfarging. Når du vurderer en over-the-counter krem, bør forbrukerne se etter produkter som inneholder glykolsyre, retinol eller vitamin C.

Sikkerhet først

Visse behandlinger, inkludert ulike over-the-telleren kremer og kjemikalier, kan ha ulik effekt på forskjellige personer. Disse kan omfatte utslett og irritasjon. Med feil bruk eller anvendelse, en person kan faktisk forverre arr. For optimal sikkerhet, bør enkeltpersoner som ønsker å fjerne acne arr kontakte en hudlege for en personlig behandling plan.

Hvordan bli kvitt akne med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt akne med hjem rettsmidler

Det finnes måter å kjempe tilbake mot kviser. Det kan være ting i hjemmet ditt akkurat nå for å bidra til å bekjempe frontlinjene av akne utrydding.

Hvordan bli kvitt akne med hjem rettsmidler

Arm & Hammer natron kan brukes til å eksfoliere døde hudceller, og for å løsne hudormer. Hell en liten mengde natron i en liten skål, tilsett litt vann for å lage en lime. DAB en liten mengde lim på kviser og la sitte i noen minutter. Skrubbe ansiktet forsiktig med mer lime. Skyll ansiktet helt og tørk.

For å tørre kviser raskt, prøve å bruke Colgate vanlig tannkrem på kviser. Eller du kan bruke Crest vanlig tannkrem til en kvise, og deretter dekke med et band-aid og gå til sengs. I morgen hevelsen skulle ha utsvevende.

Vicks Vaporub vil bidra til å tørke opp kviser hvis de brukes på urenheter. Påfør hver kveld i en uke.

Forberedelse H redusere hevelse av kviser og raskere helbredelse.

Hydrogenperoksid er veldig bra for rensing porene, for å redusere kviser forming.

Tro det eller ei, men Kiwi hvit væske skokrem vil tørke kviser og bidra til å bringe dem til et hode.

Ofte kviser er forårsaket av overdreven olje i huden. Dickinsons trollhassel er veldig god i å fjerne olje.

Fukt en Lipton te-pose med varmt vann og bruke den over kvise som en komprimere, vil dette hjelpe den komme til et hode raskt.

Phillips 'melk av magnesia kan brukes som en ansiktsmaske for å bidra til å tørke opp mye olje, noe som er årsaken til mange kviser.

Bland en skål med havregryn, la den avkjøles helt deretter spredt over acne området. Dekk med en ren og fuktig vaske tøy, la virke i 15 minutter og vask deretter av. Gjenta hver dag i en uke

Kan rygg akne være et symptom på lupus?

Hva synes å være tilbake akne og kviser andre steder over hele kroppen kan faktisk være et symptom på autoimmun sykdom lupus. Imidlertid er disse hevet, røde inflammasjoner faktisk medisinsk definert som kutan lupus erythematosus, et tegn på tilstedeværelsen av lupus og en lidelse atskilt fra akne selv.

Lupus

The Lupus Foundation of America sier lupus "er en kronisk betennelsessykdom som kan påvirke ulike deler av kroppen, spesielt hud, ledd, blod og nyrer."

Typer

Av de fire typer av lupus, den vanligste er systemisk lupus erythematosus (SLE). Kutan lupus erythematosus, med symptomer dominert av utslett, er feilaktig assosiert med alvorlig akne. Andre typer er legemiddelindusert lupus erythematosus og neonatal lupus.

Akne eller utslett?

Snarere enn acne, er utbrudd forbundet med lupus medisinsk definert som den lidelse kutan lupus erythematosus. Dette er også primære symptom på SLE. Utbruddet er typisk skjellete, oppvokst og rødt, men vanligvis ikke kløende.

Utseende

Den mest typiske lupus utslett er kjent som sommerfugl utslett, oppkalt etter måten den legger seg over neseryggen og gardiner over kinnene under øynene. En discoid utslett er en sirkulær utbrudd som kan utvikle seg i hodebunnen, nakke, ansikt, nese, munn eller vagina.

Triggere

Lupus har miljømessige utløsere, de vanligste er ultrafiolett lys, ifølge Dr. Michelle Petri av John Hopkins University Arthritis Center. Mange mennesker får ikke lupus før de har hatt en dårlig solbrenthet.

Utvikling av Body akne arr i lupus pasienter

Utviklingen av kroppen acne arr i lupus pasienter er noe av en misvisende benevnelse. De utslett og sår som vises på huden til mennesker med lupus er nettopp det, grupper av utslett og sår, ikke akne. Imidlertid kan disse lesjoner føre til arrdannelse.

Butterfly Rash

Den vanligste lupus utslett er kjent som "butterfly utslett", skilles fra den måten som avgjør det over neseryggen, og bakkene over kinnene under øynene. Det kan være flat eller hevet og rødt eller rosa.

Discoid Rash

En skiveformet utslett er en sirkulær utbrudd som normalt vises på områder av huden utsettes for sollys. Discoid lesjoner er typisk skjellende, rød og oppvokst, men vanligvis ikke kløende. Dessverre har de noen ganger arr i huden. Ved helbredelse, kan en permanent mørkere eller Rengjøring av huden i den tidligere berørt område oppstå.

Forebyggende behandling

Den beste måten for å begrense muligheten for arrdannelse er å begrense forekomsten av utbrudd. Oral kortikosteroid og / eller antimalariamidler er ofte foreskrevet for dette formål. Solkrem og unngå direkte sollys er kritisk.

Outbreak Treatment

Når utbrudd oppstår, kan kortikosteroid kremer eller salver for søknad til utslett eller lesjoner bidra til å redusere deres alvorlighetsgrad. "Hvis lesjonen ikke reagerer på krem ​​eller salve, kan legen forskrive injeksjoner av kortikosteroider direkte inn i lesjonen," i henhold til Lupus Foundation of America.

Hodebunnen Scars

Lupus fører ofte hårtap som arr utvikle seg på hodebunnen. Omfattende arrdannelse reduserer evnen til gjenvekst av hår, men forblir håp dersom området av arrdannelse er begrenset. Kortikosteroid og / eller antimalariamidler hjelper til å holde lupus inaktiv og styrke muligheten for gjenvekst i skadede deler av hodebunnen.

Hva som forårsaker baby akne?

Baby akne er en vanlig tilstand, og rammer om lag én av fem babyer. Men som med noen form for utslett, kan det være vanskelig for foreldre å være sikker på hva som forårsaker disse humper på barnets ansikt. Noen ganger, hjem rettsmidler bare gjøre ting verre. Lære å fortelle forskjellen mellom ulike typer utslett som kan påvirke babyer er nøkkelen i å vite hva de skal gjøre.

Typer

Baby akne er et utslett av røde nupper og / eller whiteheads som oppstår vanligvis ved tre ukers alder. Utslettet vanligvis er funnet på kinnene, muligens haken eller pannen og noen ganger tilbake. Dette er forskjellig fra milia, som er små hvite nupper tilstede ved fødselen eller i babyens første dagene. En annen type barnet utslett er infantile akne, som utvikler seg etter de første månedene av alder, og skjer som oftest som gule pustler i nese og kinn.

Fakta

Legene tror baby akne er mest sannsynlig på grunn av morens hormoner krysset over i placenta før fødselen og stimulerende olje glands i babyens hud. Utvikling baby akne betyr ikke at barnet er i fare for ungdoms acne senere i livet. Noen ganger kan en ammende mor være å ta medisiner som kan føre til baby akne.

Forebygging / løsning

Baby akne kan ikke forebygges. Det er også ingen reell kur for det, med unntak av tålmodighet og tid. Baby akne bør løse seg selv innen et par måneder. Hvis det er til stede lenger, snakke med en lege. Infantil akne har lignende prognose; som sin utbruddet er på tre måneder, det vanligvis vil forsvinne før barnets første bursdag.

Misforståelse

Noen misforståtte foreldre vil prøve å gjøre sine babyens hud ekstra ren, tenker at vil kvitte babyen av utslett. Imidlertid vil overwashing bare irritere babyens hud. Tilsvarende, ved hjelp av kremer eller oljer for å klare opp baby akne vil bare gjøre utslettet verre. Klemme eller klemming på pustler kan føre til infeksjon og mye mer irritert hud - og en mer irritert baby.

Betraktninger

Den beste måten å håndtere baby akne, bortsett fra tålmodighet, er å forsiktig vaske babyens hud med en mild baby såpe eller rent vann. Hold babyen din ren, men ikke overwash huden hennes. Klapp huden tørr, ikke gni. Hvis utslettet virker spesielt ille, blir verre eller ikke klare opp som forventet, se en lege. Sjelden kan en aktuell salve være nødvendig eller, sjelden, kan utslett være et symptom på andre problemer.

Hvordan behandle baby akne vellykket

Hvordan behandle baby akne vellykket


Ingen ønsker å se deres baby med akne, så hvordan du gjør du behandle baby akne? Behandling av baby akne er faktisk ikke så vanskelig i det hele tatt, og det går også bort til slutt. Baby akne er vanligvis funnet i ansiktet og noen ganger kan bli funnet på barnets rygg. Akne vanligvis ser ut som en rød humpete utslett. Ikke bekymre deg, baby akne er vanlig og bør føre ingen grunn til panikk.

Hvordan behandle baby akne vellykket

•  For å behandle baby akne, sørg for babyens sovende kvartalene er rene. Vask babyens klær før den lille bærer dem. Sørg for at puter og dyner er vasket, slik at olje og bakterier ikke finner sin vei på babyens hud og forårsake mer baby akne.

Sørg for at klærne dine er rene før du plukker opp babyen for å behandle baby akne, for å hindre at olje og bakterier fra å bli overført fra klærne og inn på babyens hud. Sørg for at medlemmer av familien vet å holde sine skjorter ren, spesielt hvis de har planer om å holde babyen.

En god akne babyen behandling er en mild baby cleanser. Du finner disse i butikkene. Kontroller at cleanser er mild, ellers babyens hud vil få irritert. Vask babyens hud forsiktig en gang om dagen med rengjøringsmiddel for å behandle baby akne, men ikke overdriv! Mer enn en gang om dagen kan føre til hudirritasjon. Husk å klappe babyen tørr når den lille har blitt vasket.

Gjennom hele dagen, klapp noe fett på babyens ansikt for å hindre mer baby akne fra utviklingsland.

Hint

 • Ha tålmodighet. Babyen akne vil forsvinne over tid.
 • Bruk aldri acne behandling på babyer, for dette kan føre til hudirritasjon til sensitiv babyhud.

Akne Healing Foods

Akne Healing Foods


Matvarer som kan hjelpe behandle akne inneholder sink, vitamin E, magnesium og selen. Disse vitaminer og mineraler har hatt positive resultater i healing akne.

Sink

Sink øker immunforsvaret, slik at mat med høyt sink eller kosttilskudd som er nyttige i behandling av akne. Nyt nøtter, hele korn, skalldyr og belgfrukter. Det kan ta opptil 12 uker for å se resultater.

Vitamin E

Vitamin E er et enzym som er rik på antioksidanter, som bidrar til å hindre acne arr og kosttilskudd andre akne-kampene vitaminer. Behandlingen bør inkludere å ta 200 til 400 IE vitamin E hver dag i form av vitaminer eller matvarer som nøtter, frø, planteoljer, forsterkede frokostblandinger og grønne bladgrønnsaker. Konsulter lege før du øker vitamin inntak.

Magnesium

Magnesium fungerer som en stressavlastning; Bekjempelse øker i hormonproduksjon som kan føre til akne. Kjøtt, sjømat, bladrike grønnsaker, nøtter og bananer inneholder høye nivåer av magnesium.

Selen

Selen fungerer som vitamin E for å forhindre arrdannelse og redusere kviser. Sopp, asparges og hvitløk samt fisk og korn er rike på selen.

Hvordan å kurere akne med fiskeolje

Kombinert med noen beskjedne endringer i kostholdet, er fiskeolje et utmerket middel for akne. Fiskeolje er høy i omega-3 fettsyrene EPA og DHA, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Dette er utmerket for generell helse, men også arbeide for å redusere rødhet og hevelse. Fiskeolje kan forbedre teksturen i huden din ved å øke hydrering i huden celle, redusere hud celle produksjon, og regulerer hormoner (kjemikalier utgitt av cellene) som, i overkant, kan forårsake kviser. Fiskeolje hjelper også balanse ens humør og reduserer stress, som igjen senker produksjonen av sebum (olje skilles ut av talgkjertlene), en annen årsak til akne.

Hvordan å kurere akne med fiskeolje

•  Finn en kvalitet fiskeolje til å ta. Carlson kosttilskudd er et godt merkenavn som er testet regelmessig for styrke og renhet av et uavhengig laboratorium. Progressive ernæringsterapier er også et godt valg som deres produkter er HFL-testet og sertifisert fri for forbudte stoffer. Dr. Mercola sin lakseolje er fri for miljøgifter og regelmessig testet for renhet.

Uansett hvilken merke du velger, sørg for at din fiskeolje inneholder vitamin E for å hindre harskning. Også dobbeltsjekke at fiskeolje er fri for kvikksølv, PCB og andre miljøgifter, og har lave oksidasjons nivåer for å hindre harskning.

Finn ut hvor mange piller (eller ts av flytende fiskeolje) du må ta. En god dosering av fiskeolje for akne er 3 til 4 gram kombinert EPA og DHA per dag. Sjekk baksiden av fiskeolje merke du ønsker å kjøpe og se på dosering og mengden EPA og DHA du får per dose. Hvis du velger å ta flytende fiskeolje, kan dette være bare et par teskjeer. Piller kan kreve mange tabletter. Hvis det er mulig, splitte dosen din opp i løpet av dagen.

Gjør endringer i kostholdet for å supplere din fiskeolje. Selv om fiskeolje er utmerket for akne, kosttilskudd tiltak er en utrolig nyttig tillegg. Akne er veldig nært knyttet til insulin, slik at noen matvarer som utløser frigjøring av store mengder insulin er best unngås. Disse inkluderer korn, poteter, meieriprodukter og sukker.

Hint

 • Det kan ta opptil tretti dager før du ser noen forbedring fra fiskeolje og kosttilskudd endringer.
 • Ikke ta fiskeolje hvis du er allergisk mot fisk.

Kosttilskudd for akne

Kosttilskudd for akne


Akne er en vanlig hudlidelse som nesten alle opplever på et eller annet tidspunkt i livet. Mens akne tendens til å være mest aktive i ungdomsårene, mange mennesker lider av utbrudd i hele sitt liv. Kosttilskudd kan være nyttig i kontroll av akne, og gir en ernæringsmessig løft for å bedre helsen og tilstanden til huden og holde immunforsvaret fungerer på sitt beste - faktorer som kan bidra til hindre akne utbrudd.

Vitamin A

Sikre at du får nok vitamin A i kosten kan bidra til å redusere risikoen for akne utbrudd. Vitamin A spiller en viktig rolle i hudens helse, avgjørende for dannelse og vedlikehold av hudceller. Linus Pauling Micronutrient Information Center kaller dette potent antioksidant anti-infeksiøs vitamin, som det er viktig for normal funksjon av immunsystemet.

Vitamin C

Vitamin C er også viktig å hud helse, er nødvendig for vekst og helbredelse av alle kroppens vev. Denne essensielt næringsstoff bidrar også former kollagen, et protein som er en del av strukturen i hud og blodkar. Ifølge Linus Pauling Micronutrient Information Center, støtter vitamin C immunsystemet også, stimulere produksjonen av smitte-kampene hvite blodlegemer blant andre viktige immunsystemfunksjoner.

Sink

Sink er viktig for sunn hud og vedlikehold, som er nødvendig for vekst og reparasjon av nesten alle vev i kroppen. Ifølge Mineral Information Institute, rangerer sink blant de viktigste mineraler for et sunt immunsystem, samt spiller en viktig rolle i produksjon og regulering av hormoner, faktorer som kan påvirke akne symptomer.

Essensielle fettsyrer

Omega-3 og omega-6 essensielle fettsyrer kan være nyttig i kontroll av akne. Ifølge en studie publisert i juli 2010 utgaven av "klinikker i Dermatology," forskere ved Hudavdelingen, University of Connecticut Health Center fant at disse essensielle fettsyrene har vist lovende i behandling av flere hudsykdommer, inkludert akne. Omega-3 fettsyrer, som er tilgjengelig i fiskeolje, bidra til å redusere betennelse, en funksjon som kan lette akne symptomer.

Forsiktighetsregler

Sikre en sjenerøs inntak av disse vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer kan bidra til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av akne utbrudd. Men, må du følge anbefalte daglige retningslinjer kvote når du bruker kosttilskudd. Noen næringsstoffer kan være giftig hvis det tas i høye doser, forårsaker alvorlige helsemessige konsekvenser.

De beste måtene å rydde opp akne helt ved hjem rette

De beste måtene å rydde opp akne helt ved hjem rette


Akne lider trenger ikke å leve gjennom ydmykelsen av dårlig hud. Ofte kan selv hudlege anbefalte stoffer irritere og gnage huden ved å la den altfor tørr. En annen måte å rydde opp akne finnes som du bør prøve før du gir opp og godta dårlig hud. Følg noen tips for å utrydde akne.

Ernæring

Spise riktig for å holde huden myk og levende. Ifølge Care Fair artikkelen "Clean Up Your Diet For Clear Skin," fjern høyt fett og høyt sukker matvarer fra kostholdet ditt for å klare opp huden din. Maten du spiser bør være rik på næringsstoffer og fiber for å sørge for at huden din får alle de vitaminene den trenger. Du trenger ikke å helt kutte fett fra kosten din, men du bør unngå transfett. Få den sunne typen fett fra matvarer som avokado og olivenolje. Også drikker rikelig med vann og unngå for mye koffein.

Trening

Få rundt en halv time av aktiv tid inn i timeplanen hver dag. Trening lindrer stress, noe som kan utløse akne breakouts. Det frigjør kjemikalier som kan gi deg en positiv følelse. Det er derfor noen mennesker får det som betegnes som "runner høye", som er en opprømt følelse under et løp. Plus, kan du øke selvtilliten din med en sunnere kropp. Dette er viktig fordi du kan få mer kviser ved å bekymre seg for hva ansiktet ditt ser ut.

Healthy Living

Slutte å røyke sigaretter og drikke alkohol. Sigaretter har vist seg å skade huden ved å forårsake tidlig aldring og rynker. Den holder også huden din fra å få den ren oksygen som den trenger. Alkohol er også en negativ innvirkning på huden din, fordi det holder deg fra å bli hydrert, noe som er viktig for akne utsatt individer.

Hudpleie

Utvikle en hudpleie regime som passer med timeplanen din. Prøv å vaske huden med en mild rensemelk ikke mer enn to ganger om dagen for å holde mot uttørring det, noe som kan gjøre huden din produsere overflødig olje. Også alltid bruke en fuktighetskrem selv om huden din er naturlig fet. Oljefrie kremer holde huden din fra å produsere olje, og de har en ekstra fordel av å beskytte huden mot skadelige UV-stråler med solkrem.

Hvordan å behandle akne On Your Face

Enten du er en tenåring eller voksen, vet du at akne på ansiktet ditt kan ta oppmerksomheten vekk fra ditt sosiale liv og kan gjøre deg selv bevisst. Akne kan vises i en rekke former og bare i en viss del av ansiktet eller over hele ansiktet, i form av røde eller rosa prikker, kviser, hvite og svarte hoder eller arr. Du trenger ikke å gi etter for å ha akne på ansiktet ditt. Etter å ha lidd av det selv, dette tar en proaktiv tilnærming på hvordan å behandle akne på ansiktet ditt, ikke bare leve med det eller dekke over det. Du kan finne noen eller alle behandlingstrinn og alternativer nyttige.

Hvordan å behandle akne On Your Face

•  Forsøk å finne ut hva som forårsaker akne i ansiktet ditt. Er det et relativt nytt fenomen? Kan det være en reaksjon fra mat, allergier, kjemikalier, hormoner, stress eller nye ansikts rengjøringsmidler? Noen ganger kviser

Ta en liten notisbok og holde en mat og akne dagbok og prøve å ta opp alt du spiser. Vurdere alvorlighetsgraden av akne på ansiktet ditt, spesielt hvis allergi er dårlig, du prøvd nye såper, du er under mye stress eller du menstruerer.

Besøk din hudlege eller helsepersonell med din dagbok og spørsmål i hånden. Legen vil hjelpe deg bedre avgjøre hva som kan være årsaken til akne å utvikle seg på ansiktet ditt og hva dere begge kan gjøre for å bidra til å behandle den.

Besøk en ernæringsfysiolog slik at du kan lære måter at mat påvirker din hudfarge og hvordan naturlig mat kan forbedre ansiktet og syn på livet. Kom opp med en spise plan som vil redusere akne i ansiktet ditt. Fortsett å skrive fremgang og notater i din akne dagbok.

Utforsk de mange akne kosttilskudd og kremer som er på markedet, og gir helsepersonell gir deg tillatelse og holdes orientert av dine avgjørelser. Hold huden på ansiktet hydrert og rent til enhver tid, unngå å berøre det når det er mulig. Det er lenker i Resources du kan finne nyttig for akne i ansiktet ditt.

Besøk en laserbehandling klinikk eller to for å diskutere acne behandlingstilbud for ansiktet ditt og få priser. Det er kjemisk peeling og laser behandling pakker de fleste kan tilby sammen med kostholdsveiledning og ansikt omsorg lotions. Sørg for at du bare gå til lisensierte fasiliteter og motta behandlinger fra hudleger eller andre MDs. Det er mange fasiliteter som behandler pasienter som ikke har MDs i staben. De har også skjønnhetseksperter, ikke helsepersonell utfører acne behandling, og du kan ha problemer. Slå opp anmeldelser på internett og be om referanser før du bestemmer deg på en behandling. Ikke vær redd for å prute hvis du kjøper en pakke. Noen klinikker vil gi behandlinger til du får ønsket resultat eller gi refusjon hvis du misliker resultatene av akne behandling.

Hint

 • Bruk renseprodukter og ansikts regimer med forsiktighet og følge leger og anvisningen på pakken nøye. Ansikts regimer kan faktisk ha skadelige effekter hvis den ikke brukes riktig.
 • Gi deg selv tid til å komme seg etter en laserbehandling eller kjemisk peeling.
 • Ikke overse akne i håp om det vil forsvinne, sjansene er det vil ikke.
 • Røre ved akne behandling med forsiktighet hvis du er gravid eller ønsker å bli gravid. Samarbeider tett med legen din.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for heller bør vurderes lege.
 • Stol på dine instinkter, ikke gjennomgår acne eller medisinsk behandling du ikke er komfortabel med eller må gå inn i gjeld for.
 • Approach reseptbelagte legemidler med forsiktighet, da disse kan ha permanente bivirkninger. Bruk som en siste utvei.

Foods assosiert med akne

Akne er en vanlig hudlidelse spesielt vanlig hos ungdom. Unngå visse matvarer kan bidra til å forhindre varemerke pustler og kviser. Matvarer som skaper syre, for eksempel meieriprodukter, kokte karbohydrater og fet mat kan alle oppmuntre akne. Generelt er det best å unngå oljer, inflammation- og syreproduserende mat.

Unngå Oljer

Matvarer som inneholder mye mettet fett og oljer bidra til fet hud. Selv om legemet ikke krever noen essensielle fettsyrer, vil en diett som øker oljeutvinningen i huden bidra til tilstopping av porene, særlig de på ansiktet. Denne blokkeringen resulterer i de stygge kviser akne. Andre matvarer for å unngå å inkludere stekt mat, spesielt de som inneholder eller kokt i store mengder olje.

Unngå Betennelse

Akne kan være utløst av betennelse i kroppen. Redusere betennelse ved å unngå omega-6 fettsyrer, slik som de som finnes i vegetabilske oljer. Redusere raffinerte eller kokte karbohydrater i kosten, slik som brød, ris og potetgull, også vil redusere betennelse. Dette er særlig effektive når de kombineres med en økning i proteinforbruk.

Unngå syreproduksjonen

Syrer forstyrre kroppens pH-nivå, og kan bidra til akne. Syredannende matvarer inneholder mais, oliven, blåbær, peanøttsmør, bacon og meierier som smør, ost, iskrem og melk. Forskjellige oljer, sukkere, alkoholer og koffeinholdige drikker også produsere syrer.

Eat Alkaline Foods

Alkaliske-forming matvarer som frisk frukt, grønnsaker, nøtter og frø kan forhindre akne. Disse matvarer bidra til å balansere de pH-nivåer i kroppen og hindre overdreven syrer og oljer fra forming. Ubalanser i pH-verdier kan påvirke akne, vektøkning, diabetes, høyt blodtrykk, benskjørhet, kreft og en rekke andre farlige og degenerative sykdommer.

Speed ​​Up fordøyelsessystemet

Svak fordøyelsessystem kan utløse akne, fordi giftstoffer bygge opp når maten reiser for sakte gjennom kroppen. Hvis de giftstoffer ikke kan unnslippe kroppen på en annen måte, vil kroppen fordrive dem gjennom huden. Dette resulterer i akne.
Fordøyelsessystemet kan bli sped opp gjennom trening og ved å spise små måltider til frokost.

Gode ​​Foods å spise for akne utsatt hud

Gode ​​Foods å spise for akne utsatt hud


Hvis du lider av akne, har du sannsynligvis prøvd mange produkter og metoder for å bli kvitt dette pinlig problem. Men en løsning du kanskje ikke har tenkt på hva du spiser. Ifølge Herbert P. Goodheart, forfatter av "Acne for Dummies", studier har vist at maten du spiser påvirker nivået av akne hud dine erfaringer.

Avokado

En avocado er en kremet frukt rik på eteriske oljer og B-kompleks vitaminer. Avokado er spesielt rik på vitamin B3 eller niacin, som er viktig for sunn hud, skriver Goodheart. Vitamin B3 er en anti-inflammatorisk som vil jevne og rolig huden irritert av en acne avslapnings.

Mangos

En mango er en saftig tropisk frukt rik på vitamin A. I henhold til Ph.D. Loren Cordain, forfatter av "The Dietary Cure for Acne," vitamin A hjelper kroppen din å opprettholde og reparere skadede hudceller, øke frekvensen som din akne vil helbrede. Vitamin A er også en antioksidant, som betyr at den vil kjempe for tidlig aldring av huden.

Cottage Cheese

Cottage cheese er en kremet meieri produkt som inneholder selen og vitamin E, et viktig mineral og vitamin duo for akne utsatt hud som skaper en kraftig antioksidant for å kvitte kroppen for giftstoffer og hydrat ansiktet, ifølge Cordain.

Østers

Østers er en sunn skalldyr rik på sink, som fungerer med kroppen din og øker talgproduksjon. Studier har vist at en mangel på sebum bidrar til akne, skriver Goodheart. Sink øker også elastin produksjon, slik at huden din ser mer ungdommelig.

Bakte poteter

Bakte poteter med huden på inneholder høye nivåer av kobber, sink og vitamin C, som arbeider sammen for å hjelpe huden din produsere mer elastin fiber, som støtter sin struktur. Dette reduserer forekomsten av akne arr som vanligvis finnes på akne utsatt hud. Studier har vist kobbermangel reduserer hudens evne til å helbrede, skriver Goodheart.

Hvordan bli kvitt akne og arr etter Exercise

Hvordan bli kvitt akne og arr etter Exercise


Har du forsøkt å skjule din akne og arr det har etterlatt seg? Akne arr kan være vanskelig å bli kvitt, og når du er stresset eller ikke rensing ansiktet riktig, kan akne bli repeterte. For å forebygge kviser og holde huden sunn, er det viktig å avgifte kroppen din. Trene på regelmessig basis kan ha en innvirkning på hudens kvalitet.

Bruksanvisning

Utfør hjerte-øvelser som løping, gåing, sykling, ski eller skøyter hver dag i minst 20 minutter. Disse øvelsene gjør deg i stand til å forbrenne fett og svette. Svette er kroppens naturlige måte å avgifte seg selv, slik at porene vil være i stand til å rydde opp.

Øvelse mellom lav og høy slutten av pulssone, fordi du vil brenne mer fett. Beregn din pulssone ved hjelp av en online kalkulator (se Ressurser nedenfor). Når du vet at sonen, slitasje et hjerte overvåke hver gang du trener. Burning fett kalorier vil gjøre huden din tone, og du vil mindre sannsynlig være i stand til å se dine acne arr.

Praksis yoga eller pilates å fokusere tankene dine og strekke kroppen. Akne er ofte en form for stress som blir uttrykt på utsiden av kroppen. Stretching og trykkavlastning i deler av kroppen din kan hjelpe deg med å slappe av, noe som kan roe huden også.

Rens kroppen din etter hver øvelse rutine. Hvis du ikke dusje etter du har vært svett, du beseire hensikten med avgiftning. Bruk en snerpende og en cleanser for å sikre at du har fjernet alt av skitt, svette og bakterier fra porene.

Tips og advarsler

 • Trening med venner som vil holde deg motivert.
 • Drikk rikelig med vann for å holde huden fast og hydrert.
 • Hvis du ikke rense kroppen din etter trening, vil du mest sannsynlig gjøre akne problemet forverres.

Akne forårsaket av hormoner

Akne forårsaket av hormoner


Akne, også kjent som overdreven kviser, urenheter og kviser, påvirker en rekke mennesker rundt om i verden. Tenåringer ofte får kviser på grunn av hormonelle endringene som skjer i kroppen deres. De skiftende hormoner i tenårene organer kalles pubertet. Under puberteten, tenåringer noen ganger får kviser på ansiktene deres, kister, og øvre rygg. Tenåringer som lider av akne bør være klar over at når de er ferdig med puberteten og deres hormoner er ikke lenger i stadig endring, bør akne avta og til slutt forsvinne.

Huden er fylt med porer. Porene er bygd opp av bittesmå kjertler som kalles talgkjertler, mer kjent som oljekjertler. Olje kjertler på huden din gjør olje som kalles sebum. Kviser er forårsaket når olje glands, på grunn av overaktive hormoner, gjør for mye sebum. De aktiv hormoner som forårsaker akne kalles androgener som testosteron. Testosteron, vanligvis koblet til menn, er også funnet svært aktiv hos kvinner. Når testosteron er overproducing, stimulerer det olje glands som fører til overflødig produksjon av talg.

Overflødig talg, blandet med skitt fra dagliglivet, tette talgkjertlene forårsaker liten infeksjon. Som et resultat av de mindre infeksjons kviser, kviser eller zits vises på huden. Tilstoppede porer noen ganger lukke opp og infeksjonen forblir under huden forårsaker whiteheads. Blackheads er forårsaket når de tilstoppede porer åpne opp, snu huden en nyanse av brunt. Andre ganger, reagerer kroppen til infeksjonen annerledes forårsaker kviser, eller humper over huden med pus-fylt topper.

Voksne som lider av akne kan også attributt til aktiv hormoner. Igjen olje glands er overproducing olje og tetter seg og infisert. Mange ganger kvinner lider av akne uken før menstruasjon når deres hormoner er mest aktive. Uken før menstruasjon, er kvinne produserer mer testosteron som utløser olje glands å produsere en mer enn vanlig mengde sebum, til slutt tetter porene.

Før du går til en hudlege, prøve å vaske ansiktet to ganger om dagen. Velg et ansikt vask at huden din ikke reagerer på. Når du velger en rensende vaske bør du sørge for ansiktet ditt ikke blir rød eller irritert. Ikke skrubb ansiktet med en vaskeklut, for det vil gjøre akne peeling og muligens arr. Hvis denne metoden ikke fungerer, se din hudlege for videre assistanse. Tenåringer bør anta akne vil klare opp når kroppen er ferdig med den hormonelle endringen alle er skjebnebestemt til å gå gjennom.

Produkter for akne arr

Produkter for akne arr


Akne arr dannes når kroppen prøver å reparere skadet hud ved å produsere nye kollagenfibre for å erstatte de som er ødelagt av akne infeksjon. Men lappen jobb er aldri perfekt. Noen ganger for mye kollagen blir produsert, som fører til forhøyede arr. Andre ganger vev er tapt, noe som resulterer i sunkne arr. Store arr er nesten umulig å fjerne, men du kan dramatisk redusere deres utseende.

Kollagen

Collagen er et protein som er naturlig til stede i huden. Injeksjoner av kollagen kan fylle i visse typer av akne arr. Prosedyren fungerer best med overflatiske bløt arr og har liten effekt på is-pick-type arr. Resultatene er midlertidige, som varer tre til seks måneder. Pasienter med autoimmune sykdommer bør ikke ha kollagen injeksjoner, fordi kollagenet anvendes er avledet fra kyr.

Scar Gel

Konsentrert løk juice er den aktive ingrediensen i noen over-the-counter arr-behandling geleer. Heldigvis trenger de gels ikke lukten av løk. Men hvis du er på et stramt budsjett, kan du gå rett til kilden og behandle akne arr med en maske laget av løk juice, gulrot juice, olivenolje og eggeplomme. Det er mye billigere enn de gels og er like effektive.

Microdermabrasion

Microdermabrasion fjerner det øverste laget av huden din ved hjelp av mikrokrystaller til eksfoliere døde hudceller, inkludert arrvev. Det kan ta flere behandlinger, men microdermabrasion kan være svært effektive, men dyre. Du kan kjøpe gjør-det-selv microdermabrasion kits i de fleste apotek under blant annet merkevarer som DermaNew, Visage Naturel og Youthful Essence. Men de vil ikke være like sterk eller effektive som å ha prosedyren gjort på en hudlege kontor.

Steroider

Keloider er svært synlige hevet arr som strekker seg utover grensen av det opprinnelige såret. De fleste over-the-counter behandlinger gjøre lite for å forbedre utseendet på keloid arr. For folk som er utsatt for disse typer arr, kan keloider virke som en forbannelse. Noen hudleger har eksperimentert med å injisere steroider i keloider og har hatt en viss suksess. Topisk retinsyre kan også anvendes direkte på arr å redusere dem i størrelse.

Sandeltre

Sandalwood har vært brukt i århundrer i India for å kjøle ned huden og regenerere vev. Du kan kjøpe ansiktsmasker som har sandeltre som en aktiv ingrediens. Du kan også lage din egen løsning ved å kombinere sandeltre med rosevann for å lage en lime, og deretter bruke den direkte til den arrete området. Den hjemmelagde versjonen er like effektive som butikk-kjøpte produkter, til en brøkdel av prisen.

Akne Scar Reduksjon

Akne Scar Reduksjon


Om du hadde akne mange år siden og er fortsatt lider av arr i ansiktet ditt, eller du fortsetter å ha kviser og urenheter som forårsaker arrdannelse, kan det være lurt å diskutere acne arr behandling med hudlege. Selv om det er hjemme rettsmidler tilgjengelig for å redusere mild akne arr, hvis du lider av moderat eller alvorlig akne arr, kan det hende du trenger en strengere regime som laserbehandling, kjemisk peeling, dermabrasion eller Microdermabrasion.

Peeling behandlinger

Peeling behandlinger er billig, kan gjøres hjemme og jobbe som et første forsvar for mild akne arr. Du kan kjøpe ansikts exfoliants på ditt lokale apotek eller lage din egen ved å kombinere en del grov kosher salt og en del tea tree olje i en plastboks og bruke en håndfull til ansiktet ditt en gang daglig. Enten du bruker en butikk-kjøpte eller hjemmelaget exfoliant, massere exfoliant inn i huden med fingertuppene i ca 3 minutter en gang om dagen. Du kan se noen rødhet på huden din, så vel som teksturen i huden vises glattere.

Laser Behandlinger

Laser behandlinger brukes til moderat til alvorlig akne, og prosedyren er gjort i en hudlege kontor. Det finnes to typer laser behandlinger tilgjengelig: ablativ eller resurfacing lasere, og ikke-ablativ laser. Resurfacing lasere fjerne epidermis, eller det øverste laget av huden, noe som krever opp til et år med healing tid. Ikke-ablativ lasere er nyere teknologi, og de fungerer ved oppvarming av kollagen under topplaget av epidermis. Oppvarming av kollagen strammer det, fører til mindre arr og raskere helbredelse tid.

Dermabrasion og Kjemisk peeling

Dermabrasion er stort sett avviklet i favør av microdermabrasion. Dermabrasjon er en prosedyre hvor et lite, roterende blad benyttes for å skrape bort epidermis. Fordi dette kan føre til ytterligere arrdannelse og krever måneder med healing tid, en mindre hard versjon kalt microdermabrasion er et mer populært alternativ, selv om det ikke vanligvis jobber for moderat til alvorlig akne arr. Kjemisk peeling, men arbeide med milde og moderate acne arr. Kjemisk peeling involvere hudlege plassere en syrlig væske eller lotion på ansiktet for å trenge gjennom huden og la den re-helbrede. Kjemisk peeling kan tilpasses for brukeren, fordi de sure lotions varierer i styrke. Det kraftigere syre si, jo mer syre penetrere hud, som vil resurface seg selv som den leges.

Anbefalt Akne behandlinger av leger

Akne er en del av ungdom og oppvekst. Men noen individer rammet hardere enn andre når det gjelder akne. Heldigvis, flere behandlinger finnes, alt fra mild til maksimal styrke. Hvis du ønsker å starte en acne behandling, konsultere legen din først.

Proactiv

Proactiv er tungt annonsert, spesielt av kjendiser som diskuterer sine tidligere frustrasjoner med akne. Proactiv kan arbeide og anbefales for milde tilfeller av akne.

Benzaderm

Benzaderm er et vannbasert benzoylperoksid gel fri for løsemidler og irritanter. Den er effektiv i behandling og redusering irritabilitet på mild til gjennomsnittlig akne.

Neutrogena

Neutrogena tilbyr et bredt utvalg av akne-kampene produkter, inkludert såpe. For milde tilfeller av akne, kan du prøve Neutrogena såpe og gels for å redusere kviser og tette porer.

DermaClear

DermaClear renser, klarner og forynge er huden. Det er ansett som mer av en beskyttende acne behandling i stedet for en som vil behandle kviser som allerede har oppstått.

Accutane

Langt den mest kraftfulle akne behandling rundt, Accutane virkelig hjelper eliminere akne for godt. Den kraftige medisinen er foreskrevet bare med en streng månedlig checkup under bruk.