Digidexo.com

soyabønner kjøpe

Næringsstoffer i Tørkede soyabønner

Næringsstoffer i Tørkede soyabønner


Soyabønner er belgfrukter som danner sunt grunnlag for en rekke protein erstatter som tofu, soyamelk, tempeh og veggisburgere. Som tørkede bønner, kan de kokes i vann, drenert og serveres som den er eller lagt til suppe, kjøttpudding og andre retter. Selv om de kan spises når som helst måltid i løpet av dagen, 2-3 porsjoner per uke gir nok av de sjeldnere næringsstoffer som finnes i soyabønner for å forbedre helsen.

Protein

En enkel servering av soyabønner er 100 g, eller litt mer enn en halv kopp. Det gir 20 g protein, eller en tredjedel av en dag med totalt behov. Det gir også 6 g av jern, eller omtrent 30 prosent av det daglige behovet, samtidig som den tilbyr nesten 1 g omega-3 fettsyrer.

Vitaminer

Soyabønner inneholder ingen vitamin B12 eller folsyre og kun spormengder av vitaminene A, C og E, men er lastet med andre vitaminer. En porsjon gir nesten 20 prosent av det daglige behovet for vitamin B2 (riboflavin) og 25 prosent av vitamin K.

Enzymer og Amino Acids

Soyabønner inneholder to svært viktige næringsstoffer --- molybden og tryptofan. Molybden er et enzym som eliminerer giftige stoffer fra leveren og hindrer tannråte, og soyabønner inneholder en hel dags denne substans. Et lite tryptofan også går en lang vei. Det er en aminosyre som hjelper kroppen syntetisere protein. Soyabønner gi 70 prosent av en dag anbefalte mengden.

Bor Slim

Soyabønner hjelpe folk holde tynn på flere måter. Først, de inneholder 8 g kostfiber, som hjelper rense tarmen. For det andre, soyabønner har bare 1 g mettet fett, omtrent halvparten av mengden som finnes i et glass melk. Til slutt, de inneholder en isoflavone kalt genistein som undertrykker appetitten og senker matinntak, i hvert fall blant kvinner i overgangsalderen.

Helse Fordeler

Isoflavoner har en ekstra helsegevinst --- de er anticarcinogens, antatt å være spesielt effektivt i bekjempelse av brystkreft og prostatakreft. Den høye mengden omega-3 fettsyrer i soyabønner bidrar til å redusere blodtrykk og kolesterol, noe som reduserer risikoen for hjertesykdom og slag. Soyabønner også lindre gastrointestinale plager og symptomer på overgangsalder.

Hva slags mat inneholder Gjæret soyabønner?

Hva slags mat inneholder Gjæret soyabønner?


Unfermented soyabønner inneholder phytates, hemmere og goitrogens - tre former for fytokjemikalier med toksiske effekter på kroppen. Fermentering eliminerer disse skadelige stoffene og låser den fulle ernæringsmessige verdien av soyabønner. Visse matvarer, i særdeleshet, er laget av fermenterte soyabønner.

Miso

Miso er laget enten saltet soyabønner alene eller saltet soyabønner og korn som bygg, ris og hvete. De soyabønner dyrkes og tillatt å eldes, hvilket gav en rik, salt smak.

Soya Sauce

Denne mørke væsken tappes miso og brukes til sesongen mange asiatiske retter. Tamari saus er rett og slett en soyasaus drenert fra miso uten korn.

Tempeh

Opprinnelig fra Indonesia, er tempeh laget av soyabønner og ris eller hirse som har blitt introdusert til en mold kultur og lov til å gjære i 24 timer. Den produserer et seigt, kjøtt-lignende stoff med en solid smak.

Natto

Laget av gjærede soya, er natto en klebrig, litt søt lime lagt til ris eller grønnsaksretter.

Gjæret Tofu

Kokt, blir most soyabønner første laget inn i et strukturert tofu, og deretter fermentert for å gi en hvit, kremaktig tofu ligner en myk ost.

Hva er en servering størrelse av soyabønner for hetetokter?

Hva er en servering størrelse av soyabønner for hetetokter?


Enten du kaller dem "hetetokter" eller "overspenning", de er en ubehagelig symptom på overgangsalder. Mange kvinner og deres leger er enige om å begrense eller unngå bruk av hormonbehandling for å behandle hetetokter. Å spise soya-baserte matvarer kan gi deg lindring.

Historie

Kvinner i asiatiske kulturer, som regelmessig spiser soya-baserte matvarer, har mindre sannsynlighet for å ha hetetokter. En japansk studie publisert i "American Journal of Epidemiology" konkluderte med at "inntak av soyaprodukter er en praktisk strategi for å forebygge hetetokter."

Soy Foods

Soyamelk, frosne veggisburgere og edamame (grønne soyabønner) er kjente kilder til soyaprotein. Stekt og saltet soya nøtter, tofu, og soya-baserte versjoner av ost og iskrem er også funnet i de fleste store supermarkeder.

Daglige porsjoner

Monique N. Gilbert, forfatter av "dyder Soy: A Practical Guide Helse og Cookbook", skriver på den feministiske kvinner Health Center nettside at den beste måten å konsumere de gunstige næringsstoffene av soya er i mat skjemaet. "Forskere anbefaler forbruker minst en eller to porsjoner om dagen", sier Gilbert. Spise disse kan være en effektiv naturlig alternativ til østrogen erstatning for å lindre ubehagelige symptomer på overgangsalder.

Porsjonsstørrelser

For å få en servering av 9 til 13 g soyaprotein, har en vegetarisk burger, 2 kopper soyamelk eller 1 oz. av stekt og saltet soya nøtter. Halvparten av en kopp edamame er en servering. En 4 oz. blokk med tofu, lagt til røre frites eller blandet inn i salatdressinger eller desserter, er en servering.

Kalori Bekymringer

Tofu ice cream er en søt og god, men vær forsiktig hvis du ser på din vekt: 1 1/2 kopper (630 kalorier) gir samme mengde soya protein som en kopp soyamelk 130 kalorier.

Hvordan kjøpe Soyabønner

Hvordan kjøpe Soyabønner


Soyabønner er medlem av legume familien. De er rike på protein, mye fiber og lite fett, noe som gjør dem til en ideell mat stift for et vegetarisk kosthold. Soyabønner også antas å redusere risikoen for koronar hjertesykdom. Ifølge The Better Health Channel.com, soyabønner inneholder fytoøstrogener, som er stoffer som etterligner den samme adferd som hormoner som kalles østrogen. Derfor kan soyabønner hjelpe kvinner i overgangsalderen med hetetokter og beinhelse.

Hvordan kjøpe Soyabønner

Shopping på Organic Food Stores

•  Besøk din lokale helsekost butikk. De fleste helsekost butikker bære forskjellige varianter av soyabønner, for eksempel fryse-tørket, frisk og pulverform. Hver form har spesifikke bruksområder. For eksempel er ferske soyabønner brukes i salater og kan spises rå. Frysetørkede soyabønner opprettholde sin friskhet for en lengre periode, noe som er gunstig for kjøpere som kanskje ikke spiser soyabønner ofte. Pulverisert versjoner kan brukes til å lage smoothies.

Velg hvilken versjon av soya produktet fungerer for deg. For eksempel, hvis du er i smoothies, kjøpe soyamelk eller frysetørret versjon er ideelt. Hvis du liker snacking på dem, kjøpe dem friske.

•  Sjekk etiketten på soyabønner produktet du kjøper. Se etter eventuelle andre enn soyabønner ingredienser. Mange lavere kvalitet med en stor liste over additiver eller bestanddeler, for eksempel natrium, sukker og andre konserveringsmidler, som kan påvirke den samlede kvalitet og næringsinnholdet i soyabønner.

Betal for soyabønner ved kassen. Du kan spørre detalj knytte eventuelle spørsmål du måtte ha om soyabønner du kjøper.

Shopping på Online Økologiske matbutikker

Bla for soyabønner på ulike helsekostbutikker på nettet. Når du finner det riktige produktet, klikk på den for å se produktspesifikasjonene. Denne informasjonen lister serverer størrelse, ingredienser, kalorier, fett gram og viktige vitaminer og mineraler. Noen ganger produserer også inneholde opplysninger om hvor de er behandlet. Denne informasjonen vil gi deg mer innsikt i kvaliteten på soyabønner du kjøper.

Sjekk nettsiden online omdømme og se hvor lenge den har vært i virksomhet. Les "om oss" delen, og sjekk for å se om selskapet har et produkt "garanti". Når du har bekreftet denne informasjonen, bestemme om du ønsker å kjøpe soyabønner gjennom dette nettstedet eller finne en annen nettbutikk.

Fortsett til kassen. Dersom, på den annen side, har du spørsmål om nettstedets produkter, kan du sende en e-post henvendelse. Bokmerke nettsiden for lett tilgjengelighet. Når du mottar en e-post å svare på din henvendelse, fortsett til automatisert kassen.

betale med PayPal eller annen form for sikker online betaling. Vent noen dager eller en uke for dine soyabønner for å komme i posten.

Hint

  • Soyabønner trenger å bli høstet, bearbeidet, pakket og transportert fra feltet til kjøpere så raskt som mulig for å unngå kvalitetsforringelse.
  • The Centers for Disease Control and Prevention sier at isoflavoner er en gruppe av fytoøstrogener som naturlig forekommer i visse planter, at når det spises produsere østrogen påvirker i menneskekroppen.
  • Ifølge Better Health Channel, til den anbefalte servering størrelse motta helsemessige fordeler av isoflavoner som finnes i soyabønner er 30 til 50 mg, som er oppfylt ved å spise en ½ kopp servering av soyabønner.
  • The Better Health Channel sier at soya er en høykvalitets proteinkilde og er bare ett av to kjente planteføde for å inneholde de samme essensielle aminosyrer som kjøtt. Det andre anlegget er en vill grønn kalt amaranth frø.
  • Mens prisen for soyabønner variere fra butikk til butikk, Amazon.com tilbyr £ 2,5. av soyabønner for $ 7; derimot, har kjøperen også å ta hensyn til fraktkostnader.

Soyabønner Allergiliste

Soyabønner Allergiliste


Soyabønner allergier variere fra mild til alvorlig. De kan føre til reaksjoner fra fordøyelse til elveblest å puste problemer eller død. Det er ikke noen magiske piller du kan ta for å lindre en soya allergi; du bare må unngå å spise matvarer med soya i dem. Mange av dem som opplever en soyaallergi er barn yngre enn fem, men det kan påvirke folk i alle aldre. Det kan være bare en midlertidig tilstand, eller det kan være livslang. Du kan ikke være vegetarianer, men sjansene er du kjører inn i soya på en daglig basis, og noen ganger navigere deg rundt det kan være vanskelig. Følgende er en liste over matvarer for å se opp for.

Soybean-baserte matvarer

Dette er mat som er nesten utelukkende laget av soya. De er relativt lett å identifisere som matvarer for å unngå når du kan gjenkjenne dem. Se opp for:

-Cooked Soyabønner: Små, myke brune soyabønner
-Edamame: Friske grønne soyabønner, i eller ut av pod
-Miso: Soyabønner gjæret til en pasta som ofte brukes i japansk misosuppe
-Soy Saus: Soyabønner saltet og gjæret i en felles krydder
-Soy Melke: Soyabønner bearbeidet til en melkeaktig væske
-Tempeh: Soyabønner gjæret til en smuldrete brun blokk
-Texturized Vegetabilsk Protein: Soybean protein ofte brukt som en kjøtt erstatning
-Tofu: Soyabønner behandles i hvite blokker som kan deretter bli spist på en rekke måter, inkludert stekt, bakt, smuldret eller blandet inn i en vaniljesaus. Også kjent som soyabønnemasse
-Vegetable Olje: Noen, men ikke alle, vegetabilske oljer inneholder høye prosenter av soya.
-Også Holde et øye med soya burgere, soya iskrem, soya ost, soya mel og andre produkter med ordet soya i deres navn.

Bearbeidede matvarer som inneholder soyabønner

Det er mange matvarer der ute som inneholder soyabønner som du ikke vil gjette hadde soya i dem. Når du har en soyaallergi, må du alltid lese den tilgjengelige ingredienslisten og søke etter ord som indikerer at de inneholder soyabønner.

Følgende liste ble utarbeidet av AllergyAdivsor.com, og det indikerer at alle de navnene som soyabønner kan være maskert etter:

-Gum Arabisk
-Bulking Agenten
-Carob
-Emulsifier
-Guar Gum
-Hydrolyzed Vegetabilsk protein (HVP)
-Lecithin
-Miso
-MSG (Natriumglutamat)
-protein
-protein Extender
-Soy Flour
-Soy Nøtter
-Soy Panthenol Soy protein
-Soy Protein isolat eller konsentrat
-Soy Saus
-Soybean
-Soybean Olje
-Stabilizer
Stivelse
-Textured Vegetabilsk protein (TVP)
-Thickener
-Tofu
-Vegetable Buljong
-Vegetable Gum
-Vegetable Stivelse

Andre Belgfrukter

Hvis du er allergisk mot soyabønner, du kan eller ikke kan også være allergisk mot andre belgfrukter. Hvis du ikke er sikker, må du være forsiktig rundt:

-Acasia Familie planteprodukter, inkludert akasiegummi, mesquite mel og Cassia / Senna
-Alfalfa
-Alle Bønner, for eksempel grønne bønner, svarte bønner, lima bønner, linser og kikerter
-Fenugreek
-Licorice
-Peanuts
-Peas
-Tamirand
-Tragacanth Gum

Hvordan er Soyabønner Modifisert?

Hvordan er Soyabønner Modifisert?


Soyabønner er et fast innslag i det amerikanske kostholdet, selv om mange kanskje ikke er klar over det. Deler av soyabønner finner veien inn i mange av våre pakket mat og produkter til personlig pleie. Det er også mange produkter som folk forbruker som kommer direkte fra soya, slik som tofu, tempeh, edamame, og soyamelk. De fleste av soya produkter folk konsumerer i dag kommer fra genmodifiserte soyabønner.

Hvordan er Soyabønner Modifisert?

Med fremskritt innen bioteknologi, har forskere utviklet mer sofistikerte metoder for genteknologi. En gren av bioteknologi er genmodifisering av frø som produserer maten vi spiser. Den genmodifiserte soyabønner var en av de første grønnsakene til å bli allment tilgjengelig i genetisk modifisert form. Det har blitt en av de mest populære genmodifiserte frø på markedet. Det ble utviklet og patentert for Monsanto, et stort internasjonalt selskap som distribuerer frø til bønder for dyrking av avlinger. Monsanto endret soyabønner genetikk ikke å endre smaken, men først og fremst for "agronomiske egenskaper," som er, for forhold som ville gjøre det vokse og blomstre lettere, og for å gjøre dem motstandsdyktige mot plantevernmidler produseres av selskapet.

Monsantos genmodifiserte soyabønner ble laget ved innføring av en kopi av en bestemt genet fra stamme CP4 av Agrobacterium. DNA av konvensjonelle soyabønner har et gen som avspeiler denne erstatning genet. Men mens det genet i den konvensjonelle soya reagerer dårlig på glyfosat, tåler den genmodifiserte bønner glyfosat godt.

•  Grunnen til at toleranse for glyfosat ble ansett som fordelaktig er at glyfosat er den aktive ingrediensen Roundup, en populær herbicid solgt av Monsanto. Ved å plante genmodifiserte soyabønner som ikke reagerer negativt på Roundup, kan bønder bruker Roundup å drepe vanlige skadedyr som ellers ville ødelegge deres soyabønner og soyabønner ville ideelt sett være sunn og ikke bli ødelagt av bugs.

Farms rundt om i USA har fortsatt å bruke genmodifiserte soyabønner i økende prosenter. Mens bare 8 prosent av soyabønner dyrket for det amerikanske kommersielle markedet ble genmodifisert i 1997, 10 år senere, 90 prosent av kommersielt tilgjengelige soyabønner ble genmodifisert. For tiden er det langt mer genmodifiserte soyabønner tilgjengelig enn økologiske varianter - ikke bare i USA, men over hele verden.

Det er aktiv debatt om fordeler og ulemper ved genmodifiserte frø, inkludert soyabønner. Mange økologiske bønder og talsmenn hevder at genmodifisering av soyabønner utarmer de helsemessige fordelene de tilbyr for menneskekroppen. Videre er et annet argument en advarsel mot genmodifiserte soyabønner tar over hele soyamarkedet. Hvis de mange økologiske varianter av soyabønner er gradvis filtrert ut av landbruket, og singelen genmodifisert utvalg tar over, er det mulighet for at en pest eller sykdom kan ødelegge alle soyaavlinger. Å ha forskjellige typer soyabønner ville sikre at noen soyabønner ville motstå sykdom, selv om andre varianter ga i. Dette sikkerhetsnettet ikke ville eksistere hvis det var bare ett utvalg av soyabønner i verden.

Slik konverterer Soyabønner til olje

Soyaolje er brukt i en rekke matvarer som margarin, brød, majones og snacks mat. Oljen er også ideell for stir-steking på grunn av sin høye røyk punkt. Omdannelsen av soyabønner i olje krever ekstraksjon med oppløsningsmiddel. Prosessen innebærer også spesialiserte instrumenter og arbeidskraft. For å produsere kommersielle soyaolje, følg de enkle stegene som er beskrevet nedenfor.

Bruksanvisning

•  Ren, tørr og de-skroget ditt soya før oljeutvinning. Fjern skroget ved å knekke den tørre soyabønner. Skrogene bør fjernes på riktig måte etter hvert som de absorberer olje fra soyabønner under ekstraksjonen.

Hold soyabønner i en tørr bolle. Sett bollen i mikrobølgeovnen. Slå på mikrobølgeovn og sett temperaturen til 75 grader celsius. Oppvarming vil gjøre det lettere oljeutvinning.

Skjær soyabønner i flak med en skarp kniv.

Ha soyaflak i en perkolasjon vifte. Dekk flak med en fargeløs væske, heksan. Oljen vil lekke ut fra den faste soyabønneflak.

Plasser soya heksan løsemiddel i fordamperen. Fordamperen vil separere heksan fra soyabønneolje.

Trykk på råolje soyaolje gjennom et filter trykk. Prosessen vil fjerne alle oljeoppløselige og oljeoppløselige urenheter fra råoljen.

Hva er Roundup-ready Soyabønner?

Hva er Roundup-ready Soyabønner?


Roundup-ready soyabønner er soyabønner som er i stand til å tolerere Roundup ugressmiddel. Roundup er merkenavnet for en bestemt type glyfosat, et ugressmiddel som Monsanto har patent. Roundup er et bredspektret, ikke-selektive systemisk ugressmiddel. Det absorberes gjennom bladene og myk stilk vev av en plante og dreper alle plantetyper, inkludert flerårige brede blader, gress og treaktige planter. Den dreper ikke Roundup-ready soyabønner.

Historien

Glyfosat ble først brukt som et ugressmiddel i 1971. Ifølge Pesticide Action Network UK, er det nå den mest utbredte ugressmiddel i verden, som representerer om lag 60 prosent av de globale selektive ugressmiddel salg. Roundup-ready soyabønner er en av flere avlinger som er genmodifisert til å motstå glyfosat. Monsanto har vært en ledende utvikler av disse vekstene. I 1996 introduserte de sine Roundup-ready soyabønner. Det var den første Roundup-resistente avling på markedet.

Fordelene

Ifølge Monsanto nettsted, er den viktigste fordelen av Roundup-ready soyabønner ugrasbekjempelse. Med introduksjonen av Roundup Ready soyabønner, "bøndene kunne nå plante soyabønner, spray soyabønner med Roundup, og poof - ugresset ble borte og soyabønner var likevel så sunt som de var før de sprayet feltet," ifølge nettsiden . Med andre ord, evnen til å sprøyte Roundup på soyabønne felt, minimerer behovet for dyrking for å kontrollere ugress. Det minimerer også bruk av mer giftige sprøytemidler som atrazine.

Uenigheten

De fleste av striden rundt Roundup-ready soyabønner sentre på giftigheten av Roundup. Union of Concerned Scientists advarer om at 12 millioner hektar med amerikansk jordbruksland blir nå behandlet med denne ugressmiddel. Ugressmiddelet er svært giftig for planter og fisk. Avrenning bærer det i vassdrag og vannførende lag. Videre kan Roundup-tolerant planter passere den genetiske trekk for toleranse for andre planter og ugress. Roundup-tolerant ugress har allerede blitt rapportert, og mengden av Roundup blir brukt blir stadig mer aktuell ugressmiddel mister effektivitet.

The Future

Monsantos patent for Roundup-ready soyabønner utløper i 2014. Konsernsjef Hugh Grant sier at selskapet planlegger å la patentet utløper. Monsanto er forventet å introdusere nye versjoner av herbicidmotstandige soyabønner for å erstatte Roundup-ready soyabønner.

I mellomtiden er det Union of Concerned Scientists oppmuntre bøndene til å utforske alternative metoder for å kontrollere ugress i soya felt. De peker på nye jordbearbeiding, dekkvekster og andre teknikker for luke ledelse, noe som tyder på at de kan være mer miljømessig bærekraftig enn genmodifisert, herbicidmotstandige avlinger.

Biologisk nedbrytbart plast laget av soyabønner produkter

Biologisk nedbrytbart plast laget av soyabønner produkter


Med økt global bekymring over global oppvarming og forstyrrelser i tilførselen av fossilt brensel, offentlige og private forskere er opptatt å finne alternativer til produkter og prosesser som krever store fossile innganger. Plast er et slikt felt, med materialet tradisjonelt laget av raffinert olje og presentere en rekke miljøspørsmål i sin produksjon og avhending. For å løse disse bekymringene, har mange bedrifter og forskere foreslått plast laget av vegetabilske produkter som mais og soyaolje.

Produksjon

Produksjonen av soya plast anvender fornybar vegetabilsk soyaolje som en erstatning for råolje. Selv ved bruk av soyabønne-olje, er imidlertid den faktiske prosessen faktisk ganske lik tradisjonelle plastproduksjon. Den soyaolje er destillert og bearbeidet til en harpiks som kalles polyactic acid (PLA), tilsvarende råolje plastikk harpiks, og omgjort til små pellets som senere støpt inn filmer eller stemples inn i forbrukerprodukter som gafler eller kopper. I mange tilfeller kan det maskineri som brukes for plastisk forming og pressing brukes med PLA harpiks.

Avhending: Innsamling og bionedbrytningssone

Mye som vanlig plast, kan soya PLA plast gjenvinnes. Ikke desto mindre må PLA plast resirkuleres separat fra konvensjonelle plastmaterialer for å holde de forskjellige harpikser blandes. Som et organisk produkt, PLA plast laget av soyabønner er også biologisk nedbrytbare, men de vil ikke brytes ned raskt ved normale temperaturer. I stedet er PLA plast sendt til spesialiserte anlegg og holdt ved 140 grader Fahrenheit i 10 dager for å utløse og akselerere nedbrytningen prosessen.

Fordeler

PLA plast presentere en rekke fordeler sammenlignet med konvensjonell plast, inkludert redusert avhengighet av fossilt brensel, produksjon fra fornybare produkter som soyaolje og redusert toksisitet når avhendes på riktig måte. PLA plast er fortsatt en voksende felt, og produksjonsprosesser varierer mye, men vurderer de enorme ressursene som brukes i rå-olje-utvinning og raffinering, kan PLA plast også forbruker mindre energi sammenlignet med konvensjonell plast hvis jordbruksproduksjonen er tilstrekkelig lokalisert og gjør ikke overdreven bruk av fossilt brensel innganger som petroleums gjødsel.

Kontroverser

Mye som bio-drivstoff produksjon fra landbruksprodukter som soyaolje, soyabønner plast heve en rekke kontroversielle spørsmål om mattrygghet og matvarepriser. Mens industrien er fortsatt så liten at konsekvensene for matforsyningen er ubetydelig, kan den utbredte bruken av soyaolje for plastproduksjonen øke etterspørselen etter produkter som soya og mais, noe som ville føre til globale matvareprisene å stige. Planting energivekster som soya og mais kan også fortrenge andre tradisjonelle matplanter og og forårsake global jordbruk for å produsere mindre mat.

Aflatoksiner i soyabønner

Aflatoksiner i soyabønner


Soyabønner er grunnlaget for mange populære matvarer, fra tofu, soyamelk og ost til brød, frokostblandinger og drikker som inneholder soya protein pulver eller andre derivater. Når vokst under visse forhold kan soya bønne avling blitt utsatt for muggsopp eller andre sykdommer som kan ha farlige effekter på en consumerâ € ™ s helse. En rekke metoder screene for berørte avlinger før de gjør det til markedet.

Soyabønner

Soyabønner, eller soyabønner, er en type belgfrukt innfødt til Asia. For over 5000 år, har soyabønner fungert som en viktig kilde til protein for asiatiske populasjoner. De først kom i den vestlige verden i det 20. århundre. Soyabønnene kan vokse i et bredt utvalg av klima og jordtyper. Som bønner modne i sin pod, slår de tørr og hard. Soyabønner er den eneste grønnsak som tjener som en komplett protein, og de gjør også en god kilde til fiber. Soyabønner som blir høstet før du slår hardt og tørt er kjent som edamame, som er utarbeidet av kokende pods kort i saltet vann, deretter tjene som en snack mat.

Soy Heath Fordeler

Soyabønner og deres derivater produsere mange matvarer, slik som soyamelk og soya ost, for å erstatte matvarer for personer som har en allergi mot Cowa € ™ s melkeprodukter. Soya har også noen helsemessige fordeler. I april 2010, Food and Drug Administration publisert en revidert rapport som støtter en påstand om at soya protein kan senke kolesterolet, sammen med et sunt kosthold. FDA anbefaling tilsier at 25 g soyaprotein per dag kan bidra til å redusere LDL-kolesterolet.

Aflatoksiner

Aflatoksin tilhører en gruppe av mykotoksiner, som er giftige forbindelser produsert av mugg. Utviklingen av aflatoksiner avhenger av veksten av en bestemt type som kalles Aspergillus mugg. Høye temperaturer sammen med høy luftfuktighet satt grobunn for denne typen muggvekst i avlinger, noe som gjør det mer vanlig i sørøstlige områder av USA.

I tillegg til soyabønner, kan aflatoksiner vises i melk, egg eller kjøtt fra dyr som har spist fôr forurenset med sammensatte. Aflatoxin forurensning bærer farlige konsekvenser, siden studier har vist at den fungerer som en potent karsinogen, og velig forårsaker kreft i leveren sammen med forverrer forholdene slik som hepatitt.

Deteksjon og unngåelse

USA svært regulerer nivåene av aflatoksin i soyabønner og andre matvarer. Flere testmetoder eksisterer og forskere fortsette å arbeide med å utvikle enda bedre metoder for å drepe mold på avlinger og oppdage aflatoksiner. Den aflatoksin forbindelse lyser under en svart lys, noe som er den vanligste første nivået av screening for forbindelsen. Sekundære tester involverer tynnskiktkromatografi, og enzym tester som forårsaker en fargeendring på forurensede overflater.

Effekter guargummi på Texture av soyabønner produkter

Effekter guargummi på Texture av soyabønner produkter


Guargummi er en ingrediens som ofte vises på mat etiketter; Men de fleste ikke vet hvilke egenskaper den legger til mat. Guargummi har blitt funnet å ha helsemessige fordeler, blant annet hjelpe til fordøyelse, og den tjener også som et næringsmiddel-fortykningsmiddel, for å hindre dannelse av krystaller og for å forbedre stabiliteten og utseende av væsker som salatdressinger. Guargummi er populær i gluten-fri baking på grunn av disse samme egenskaper.

Rolle

Guargummi har flere bruksområder i mat-baserte produkter, men det er først og fremst brukes til å legge til tykkelse til ting som bandasjer, yoghurt, paier og andre varer som kan komme ut for rennende når forberedt hjemme. Mange bedrifter bruker guargummi i elementer som er solgt i supermarkedet fordi gummien forhindrer væsker fra separering og også fordi guargummi ikke lett brytes ned under varme eller kalde forhold.

I Ice Creams

Guargummi er et populært tilsetningsstoff til iskrem fordi det kan bidra til å bevare tekstur. Når tilsatt til iskrem fra en hvilken som helst variasjon, vil guargummi gir den også en glatt og kremaktig tekstur. I tillegg til å gi tekstur, vil den også hindre iskrystaller. Dette vil gi iskrem å holde i fryseren for en mye lengre periode. For mye guargummi vil føre til at isen blir for kremet, men. Less is more er en god tommelfingerregel når du bruker guargummi på denne måten.

I Baking

Guargummi benyttes av de med en allergi hvete for å fungere som et fortykningsmiddel i stedet for mel. Guargummi har den ekstra fordelen av å ikke være et korn produkt, noe som gjør det til et populært valg blant de med mais allergi. Tilsetningen av gummi til et steke oppskrift gir deigen en tykkere kvalitet. Ved hjelp av guargummi, i motsetning til andre tyggegummi alternativer, kan også skape en tettere batter, i motsetning til en røre som er lette og luftige.

I Dips

I et soyabasert dip, vil guargummi virke som et fortykningsmiddel, og vil også tjene til å hindre at vann og olje fra å separere fra andre ingredienser. Når en pakke av dip er blitt åpnet, og noe av innholdet fjernes, kan visse andre bindematerialer bryte fra hverandre, forårsaker separasjon. Guargummien forhindrer at dette skjer, og bidrar til å holde dip opprinnelige konsistens.

Flavor

Selv guargummi er vanligvis rapportert å være smakløs, enkelte mennesker opplever at det legger en bønne-aktig smak, spesielt når de brukes i store mengder. For å unngå denne smaken, kan du legge mindre guargummi, eller du kan koble guargummi med et annet fortykningsmiddel som xantangummi.

Er det noen ernæringsmessig forskjell mellom Tørket og ferske bønner?

Bønner spises og nytes rå, kokt og spiret, og kan brukes som tilbehør, utarbeidet som en hovedrett, eller som et tillegg til supper, chili og salater. Tørkede bønner er først gjennomvåt og kokt før bruk. De er tilgjengelige i hundrevis av former, størrelser og farger. Frisk eller tørket, bønner også gi mange ernæringsmessige fordeler.

Betydning

Når fortært på en daglig basis, kan friske eller tørkede bønner bidra til lavere kolesterol. Når det kombineres med frø, nøtter og / eller korn, både friske og tørkede bønner utgjør et komplett, høy-fiber vegetabilsk protein. Begge typer gir ernæringsmessige fordeler og bør være en del av enhver diett.

Betraktninger

De fleste friske og tørkede bønner inneholder bare 2 til 3 prosent fett, noe som gjør dem til et utmerket mat for en lav-fett eller fett-diett. Deres høye protein og karbohydrater teller gi drivstoff for energi. De er også rike på jern og viktige B-vitaminer.

Funksjoner

Ferske bønner er mer øm, søtere og lettere å lage mat og forberede enn tørkede bønner fordi de ikke trenger å være gjennomvåt eller kokt i timevis. Både friske og tørkede bønner er allsidig og kan brukes i mange oppskrifter. Tørkede bønner er foretrukket av bønne kjennere og de krever mer tid til å forberede seg.

Funksjon

Tørkede bønner er et fast innslag i mange husholdninger. De er enkle å lagre og har en lang holdbarhet. Ferske bønner bør holdes i en plastpose i kjøleskapet og brukes innen fem dager.

Typer

Populære ferske bønner inkluderer grønne bønner, fava bønner og lima bønner. Populære tørkede bønner inkluderer marineblå bønner, cannellinibønner, pinto bønner og soyabønner. Alle typer gir fiber, protein, karbohydrater og B-vitaminer.

Effekten av å spise bønner på triglyseridnivået

Et triglycerid er en lagrings molekyl av fett og sukker. Triglyserider er målt i et lipid (blodfett) panelet sammen med kolesterol. Høye nivåer av triglyserider som sirkulerer i blodet kan føre til hjertesykdom. Et plantebasert kosthold som inneholder rikelig med bønner og belgfrukter kan bidra til å redusere triglyseridnivåer.

Bønner er lav i sukker

Dietter med høyt sukker er kjent for å øke triglyserider. Faktisk, høye triglyseridnivåer indikerer ofte ubehandlet diabetes. Verdens helseorganisasjon oppfordrer folk til å begrense sitt daglige inntak av tilsatt sukker til mindre enn 10 prosent av totale kalorier. Bønner er lav i sukker og har en lav glykemisk indeks (GI), en skala som måler hvor mye mat kan øke blodsukkernivået etter at det er spist.

Bønner er lav i mettet fett

Dietter høy i fett, spesielt de som er mettet eller inneholde transfett, kan føre til en økning i både triglyserider og kolesterol. Bønner er svært lav i fett - mindre enn 1 gram per porsjon - og inneholder ingen mettet fett eller trans fett.

Bønner er høy i fiber

Foods høy i fiber ikke bare vil hjelpe kontroll triglyseridnivåer, men også bidra til å senke LDL, eller "dårlig," kolesterolet. Bønner i særlig inneholde løselig fiber, som bidrar lavere totale lipid nivåer ved å binde fett i tarmen slik at de ikke kan bli absorbert i blodet. Bønner som inneholder mest fiber inkluderer lima bønner, pinto bønner, svarte bønner og store nordlige bønner.

Bønner er gode kilder til protein

Skifte animalske kjøtt, som er høy i kolesterol, med vegetabilsk-baserte proteinkilder, som for eksempel bønner, kan bidra til å kontrollere kolesterolnivået. De fleste bønner gi minst 20 prosent av deres totale kalorier som protein. Bønner med høyest proteininnhold inkluderer marineblå bønner, pinto bønner, svarte bønner og kidneybønner.

Bønner inneholder omega-3 fettsyrer

Personer som har triglyserider over 250 mg / dL bør inkludere matvarer som er høy i omega-3 fettsyrer i kosten daglig. En kopp soyabønner, marineblå bønner eller kidneybønner kan gi mellom 200 og 1000 milligram omega-3 fettsyrer, opp til 50 prosent av National Institutes of Health anbefaling for voksne.

Anbefalte Mål for triglyseridnivåer

The American Heart Association anbefaler å opprettholde triglyseridnivåer under 150 mg / dL.

Naturlige måter å håndtere gass fra å spise bønner

Naturlige måter å håndtere gass fra å spise bønner


Bønner er en svært næringsrik mat å spise, og ikke minst veldig deilig å nyte. Men de er beryktet for å forårsake overdreven og pinlig tarmgass. Heldigvis, snarere enn å unngå å spise dem, kan du prøve å ansette en av disse naturlige rettsmidler for å hindre at gassen som kommer fra å spise bønner.

Tilberedningsmetoder

Det er visse måter du kan lage mat dine bønner for å bidra til å redusere mengden gass de forårsaker. For det første, alltid skylle bønner grundig før matlaging dem, både tørket og hermetisert varianter. Dette bidrar til å kvitte seg med noen av de gassfremkallende stoffer. Tørkede bønner bør også være gjennomvåt for en lang tid (tiden varierer, men en god tommelfingerregel er bønne skal doble i størrelse). De saktere bønnene er kokt, jo bedre også. Når du tilbereder, kan du legge fennikel, spisskummen, epazote (noen ganger referert til som meksikanske te), ingefær, anis, koriander frø, dill, basilikum, oregano eller laurbærblad for å gjøre bønnene mykere og lettere å fordøye. Du kan også legge til eple cider eddik mot slutten av kokeprosessen eller sitronsaft før servering. Å spise bønner i mashed skjemaet kan også hjelpe, som i tilfellet med falafel, hummus eller refried bønner. Den mashing prosessen bryter ned vanskelig å fordøye fiber.

Forskjellige typer bønner

Enkelte typer av bønner er lettere å fordøye og forårsake mindre gass enn andre typer. Svarte bønner, nyre bønner, pinto bønner, kikerter, Adzuki bønner og black-eyed peas er svært milde varianter. Andre som er lett å fordøye og vil føre til mindre gass inkluderer røde linser og delt mungbønner. Beryktede gassfremkall bønne varianter er soyabønner, grønne og gule erter, marineblå bønner og brune linser. Disse variantene kan fortsatt bli tolerert, men det anbefales at du spiser dem i mindre mengder. Det bør også bemerkes at hermetisert bønner har en tendens til å føre til mer gass enn det tørkede bønner.

Urte og naturlig rettsmidler

Det er noen stoffer du kan ta før, under eller etter måltidet (avhengig av stoffet) som kan bidra til å forebygge, dempe eller lindre gassen forårsaket av bønner. Slike stoffer er folsyre, vitamin C, B-vitaminer, probiotika og mynte. Den over-the-counter middel Beano inneholder naturlige enzymer og er også effektive.

Hvordan du spise og drikke

Det er også visse atferd du kan unngå å holde overflødig gass fra å komme inn i systemet og minimere problemet. Ting som du gjør som gjør at overflødig luft innsiden av kroppen din kan ha en effekt. Unngå aktiviteter som tyggegummi, røyking, drikking kullsyreholdige drikker og gulping ned drinker, som alle lar overflødig luft i. Også ta vare å tygge maten grundig og unngå overspising.

Farmakologiske effekten av trigonelline

Farmakologiske effekten av trigonelline


Trigonelline er et hormon som finnes naturlig i planteprodukter. Det er et derivat av vitamin B6. En vesentlig bestanddel av kaffe, er trigonelline antatt å ha anti-migrene, anti-kreftfremkallende, antiseptisk, hypoglykemiske og hypokolesterolemiske aktivitet. Det kan også fungere som en stimulerende og beroligende. Det er ingen regler på plass når det gjelder produksjon eller bruk av trigonelline. Det er ikke inkludert i listen av giftige materialer som er nevnt i den giftige stoffer loven. Derfor ikke trigonelline eksponering til mennesker ikke forårsake noen grad av toksisitet. Dessuten har ingen alvorlige bivirkninger av trigonelline blitt nevnt hittil.

Struktur og sammensetning av trigonelline

Trigonelline (N-metyl-nikotinat) er et vitamin B6-derivat med en lav, bitter smak i sammenligning med koffein. Det er også kjent som Coffearin, Coffearine og Gynesine. Dens innholdet i grønne kaffebønner er mellom 0,6 prosent (vekt / vekt) til 1 prosent (w / w). Når stekt ved 230 ° C, er trigonelline brytes ned til nikotinsyre med omtrent 85 prosent med få uendrede molekyler som er igjen i den brente beans.Trigonelline produseres i grønne kaffebønner ved nikotinsyre (pyridinium-3-karboksylsyre) metylering ved hjelp av metionin, en type aminosyre inneholdende svovel. Trigonelline, trolig den mest betydelige element som bidrar til unødig bitterhet i kaffe, er 100 prosent vannløselige. På 424 grader F, tiner det til ren krystallinsk form. Oppløsningen av trigonelline starter omtrent på 378 grader F.

Biologiske effektene av trigonelline

Orale preparater av bukkehornkløver, en av de stoffer som inneholder trigonelline, ved hjelp av varmt vann, ekstraksjon blir ansett for å ha anti-diaré og antipyretiske egenskaper. Ekstraktet er også kjent for å være effektive i håret foryngelse og styrke neglene. Trigonelline eksponering for mennesker oppstår når planter som inneholder trigonelline er inntatt, og 20 prosent av det sammensatte inge utskilles gjennom urinen.

Trigonelline eksponering til mennesker kan også ha flere terapeutiske egenskaper, så som anti-migrene, anti-kreftfremkallende (cervix og lever), antiseptisk, hypoglykemiske og hypokolesterolemiske, aktiviteter. Det er et niacin metabolitt tilstede hos mennesker, kjent for å være en bestanddel av over-the-counter vitamintilskudd som kan brukes som et anti-hyperlipidemi og hypokolesterolemiske. Niacin opprettes i form av en tablett med typiske dose som varierer fra 1 til 2 g, to til tre ganger om dagen.

Trigonelline og kreft

Det finnes ingen betydelig bevis vedrørende trigonelline til behandling av kreft. Imidlertid, et anti-kreftfremkallende studie viste at trigonelline viste anti-kreftfremkallende aktivitet for P-388 lymfatisk leukemi hos mus. Trigonelline kan spille en rolle i østrogenavhengig brystkreft og kan også være til stor hjelp mot forekomst av kreft i tykktarmen. Ifølge en studie utført av Texas AgriLife forskere, kan trigonelline også fungere som et hormon.

Biotilgjengelighet

Bukkehornkløver og kaffe er den vanligst forekommende og allment kjente stoffer inneholder trigonelline. Frøene av Bukkehornkløver inneholder 45 til 60 prosent karbohydrater, for det meste mucilaginous fiber; 5 til 10 prosent permanente oljer (lipider); 20 til 30 prosent proteiner med høy tryptofan og lysin; pyridin-type alkaloid -trigonelline (0,2 til 0,36 prosent), gentianine, choline (0,5 prosent) og carpaine. En hoveddel av trigonelline er delt inn pyridiner og nikotinsyre utlån en bitter smak til frøet.

Kaffe inneholder mange bioaktive forbindelser, inkludert trigonelline, noe som gir den karakteristiske aroma og smak. Andre vanlige mat kilder som inneholder trigonelline inkluderer bygg, mais, honningmelon, løk, soyabønner, erter og tomater. Omtrent fem prosent av niacin tatt omdannes til trigonelline.

Mulige bivirkninger

Det har ikke vært noen bivirkninger av trigonelline knyttet til forbindelsen i et stoff. Ekstrakt av bukkehornkløver som inneholder trigonelline regnes som trygt for medisinsk bruk. Imidlertid kan overdrevent inntak av stoffer som inneholder trigonelline føre til diaré, som herdes når den bestemte mat er avviklet. Opp til 100 gram av en matvare, slik som bukkehornkløver, bør benyttes for medisinske formål. Andre mulige bivirkninger av trigonelline inkluderer kvalme og intestinal nød. Eksternt program for ethvert stoff som inneholder trigonelline kan føre til hudirritasjon. Av disse grunner. noen hjemme rettsmidler som inneholder trigonelline må tas med forsiktighet.

Naturopathic Diet & Multiple Sclerosis

Selv om alvorlighetsgraden av symptomene for de som har diagnosen MS variere, symptomer inkluderer vanligvis svimmelhet, tretthet og koordineringsproblemer. Men de fleste eksperter er enige om at kosthold spiller en viktig rolle i kampen mot mange av symptomene på dette ofte ødeleggende sykdom.

Essensielle fettsyrer

Å kontrollere symptomer på MS, sørg for at du får nok gamma-linolenic acid (GLA), som finnes i linfrø og primrose oljer.

B-vitaminer

For å opprettholde en sunn nerve funksjon, spise mat med høyt vitamin B som hele korn, fisk, meieriprodukter, mørke grønne blader og bananer.

Probiotika

Å hjelpe fordøyelsen inkluderer acidophilus, som er en vennlige bakterier, i kostholdet ditt. Matvarer som inneholder acidophilus inkluderer yoghurt, surkål, og beriket kjernemelk.

Kalium rik mat

Spis mat med høyt kalium, som epler, bananer, spinat, squash og hele korn, som kan bistå i å opprettholde normal muskelfunksjoner.

Vitamin E

For å bidra til å bekjempe frie radikaler og øke sirkulasjonen, inkluderer mat rik på vitamin E i kosten, som er oliven, soyabønner, mais, raps, og safflower oljer.

Tips og advarsler

Forslagene i dette dokumentet er ikke ment å kurere eller stoppe utviklingen av MS.

Multippel sklerose er en alvorlig sykdom, derfor er det best å diskutere kosttilskudd problemer med helsesektoren utøveren.

Matvarer for å unngå med migrene hodepine

Anslagsvis 8 millioner mennesker i USA lider av migrene. Migrene triggere kan omfatte følelsesmessig stress, endringer i søvnmønsteret, faste og endringer i kostholdet ditt, røyking og koffein tilbaketrekning. Spise visse matvarer kan også føre til migrene. Unngå disse matvarene kan hjelpe deg å ta kontroll og minimere lidelse fra disse ødeleggende hodepine.

Tyramin

For å redusere hyppigheten av migrene, unngå matvarer som inneholder tyramin --- et naturlig forekommende stoff som er funnet i alderen oster, alkoholholdige drikker, rødvin og bearbeidet kjøtt. Tyramin øker blodtrykket, forårsaker kjedelig hodepine, og øker sjansene for å få en migrene.

Vanligvis Jo lenger at høy-protein matvarer som alderen oster - som blått, provolone, sveitsisk, Parmesan, Romano, Roquefort og Gruyere --- alder, jo høyere tyramininnhold. Hvis det er mulig, unngå disse matvarene for å redusere hyppigheten av migrene hodepine. Andre matvarer kjent for sin høye tyramininnhold inkluderer gjæret soyabønner produkter (inkludert soyasaus og miso), Marmite gjærekstrakt, fatøl og surkål. Normalt, jo ferskere mat, jo lavere er tyramininnhold.

Alkohol og koffein

Hvis du lider av migrene, unngå alkohol. Alkoholholdige drikker kan føre til dehydrering og øke blodtilførselen til hjernen. Som et resultat av migrene er ikke uvanlig etter alkoholinntak. Øl, sherry, vermut, rødvin, champagne og whisky kan alle utløse migrene.

Migrene hodepine lider som er følsomme for koffein bør unngå det. Koffein finnes i mange populære mat og drikke, som kaffe, sjokolade og kakao produkter, svart og grønn te og brus.

Tilsetningsstoffer

Migrene hodepine lider bør også unngå å konsumere mat med konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Disse omfatter matvarer som inneholder MSG (mononatriumglutamat), kombu ekstrakt, hydrolyserte planteproteiner eller produkter med etiketter som nevner "naturlige smakstilsetninger." Når du kjøper mat, sjekk nøye ingredienslisten for disse konserveringsmidler.

Også holde seg borte fra mat som inneholder nitrat og nitritt. Disse inkluderer bearbeidet og spekemat, pølser, pølse og skinke. Disse konserveringsmidler og tilsetningsstoffer utvider blodårene og kan forårsake hodepine og migrene.

Hvis du er en migrene lidende, bør du også unngå mat som inneholder sulfitt, et konserveringsmiddel som ofte finnes i hvite viner, tørket frukt som aprikoser, svisker og fiken, hermetisk frukt og bearbeidet mat.

Hvordan å behandle og forebygge migrene og migreneanfall med naturlig rettsmidler

Migrene er noe som mange mennesker har å forholde seg til med jevne mellomrom, noen av de med migrene engang å lide gjennom migreneanfall. Nedenfor er noen naturlig rettsmidler som kan brukes effektivt for å behandle og forebygge migrene og migreneanfall.

Hvordan å behandle og forebygge migrene og migreneanfall med naturlig rettsmidler

TakeButterbur i supplerende form daglig Hvis du lider av hyppige migrene eller migreneanfall. Butterbur er en plante som har vært brukt i folkemedisinen i mange år. Det har vist seg å bidra til å forhindre migrene og migreneanfall. Det er foreslått å ta rundt 100 milligram per dag.

Ta Magnesium i supplerende form daglig. Magnesium bidrar til å tone blodkar som fôrer hjernen, og bidra til å holde dem avslappet. Mange pasienter med migrene har vist seg å ha lave nivåer av magnesium i kroppen. Magnesium kan bli innlemmet i dietten med matvarer som avokado, gresskarfrø, soyabønner, spinat og hvetekim, eller kan tas i supplement form.

For mer alvorlig hyppige migrene og migreneanfall, vurdere Kiropraktikk og Osteopatisk behandlinger. Begge disse kan av og til å behandle problemene som fører til migrene. Migrene er ofte forårsaket av trykket forårsaket av ryggraden på nærliggende nerver.

Den beste dietten for Slow metabolizers

En langsom metabolisme kan være forårsaket av mange faktorer som for eksempel kosthold, genetikk, infeksjoner, skjoldbrusk forhold eller daglig livsstil. Langsom metabolisme kan føre til vektøkning og dårlig blodsirkulasjon i kroppen. Mange mennesker som har en langsom metabolisme også klage over å ha økt følsomhet for kulde. Folk som har en langsom metabolisme kan bidra til å fremskynde den opp gjennom kosthold og mosjon.

Trening

Exercise bidrar til å fremskynde forbrenningen på en rekke måter. Først når du trener kroppen fett er brent og muskelmasse i økt. Økende muskel hjelpemidler i påskynde metabolismen, fordi jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du i ro. Også, når kroppen øvelser det fortsetter å brenne kalorier selv etter at arbeidet ut i opptil åtte timer. Styrketrening og aerobic trening er den beste kombinasjonen for å brenne fett og øke muskelmasse å rev opp den metabolske prosessen. Det er også bra å endre opp ditt treningsprogram slik at kroppen ikke blir vant til en spesifikk øvelse, og kan brenne opp lagret fett.

Diet

Maten du spiser spiller en stor rolle i hastigheten på stoffskiftet. Først av alt, er det svært viktig å spise frokost, fordi kroppen har fastet, forårsaker din metabolisme å gå inn i en hviletilstand. Når du spiser frokost, signaliserer det at stoffskiftet å våkne opp og begynne å gå igjen. Spise små, men hyppige lav-fett måltider gjennom dagen har vist seg å være det beste for påskynde metabolismen. Den ideelle dietten å spise for å øke hastigheten på stoffskiftet er magre proteiner, frukt og grønnsaker, og fiber. Lean protein kan finnes i matvarer som fisk, grillet kylling, bønner, egg, magert kjøtt, tofu, whey protein, kalkun og soyabønner. Grønnsaker kan også rev opp metabolismen, og en av de beste grønnsakene å spise er mørk grønn spinat. Fiber som helkorn, havregryn og mandler også øker metabolismen. Frukter som blåbær og epler er fantastiske matvarer som fart på stoffskiftet. Natural yoghurt gjør underverker for fordøyelseskanalen. Grønn te, kaffe og vann hjelp med kontroll sult og også øke metabolismen.

Hvordan øke Energy & Metabolism i Mitokondrier

Hvordan øke Energy & Metabolism i Mitokondrier


Mitokondriene er tilstede i alle levende celler. De forbrenne oksygen du puster inn og næringsstoffene i maten for å produsere adenosintrifosfat (ATP), drivstoff kroppen din krever for å opprettholde livet. Økning av metabolsk funksjon av mitokondrier akselererer den energimengde som produseres og kan redusere effektene av aldring. En 2002 dyrestudie på mitokondrienes funksjon og struktur rapportert i "PNAS" ion 19 februar 2002, tyder på at to kosttilskudd, acetyl-L-carnitine og alpha lipoic syre, "omvendt alders forbundet nedgang i nervøs, hjerte, visuell og auditive systemer, samt generelle effekter på motivasjon og fysisk styrke. " Disse næringsstoffene er til stede i matvarer i minimale mengder, men er tilgjengelig som kosttilskudd.

Hvordan øke Energy & Metabolism i Mitokondrier

•  Spis mat er kjent for å ha høye antioksidantnivåer, for eksempel frisk frukt og grønnsaker, hele korn, nøtter og frø, for å beskytte mot mitokondrie skader fra frie radikaler. Omega-3 fettsyrer som finnes i marine kilder, som for eksempel makrell, sild, sardiner, Albacore tunfisk og laks, og i planteføde, som linfrø, valnøtter, soyabønner og rapsolje, bygge mitokondrie membraner, ifølge Omega Science Institute.

Ta supplerende acetyl-L-carnitine og alpha lipoic syre for å redusere og reversere mitokondrie nedgang, øker stoffskiftet, og forbedre energi og kognitiv funksjon, foreslår National Toxicology Program, rapportering på en 2004 studie. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i helsekostbutikker.

Konsumere mer resveratrol å forbedre mitokondriefunksjon og energi, anbefaler 15. desember 2006 utgaven av "Cell". Dyreforsøk på mus behandlet med resveratrol produsert økt aerob og fysisk kapasitet, forbedret insulinresistens og gir beskyttelse mot fedme. Resveratrol er en fytokjemikaliene (plante avledet) som aktiverer SIRT1 (sirtuin) genet. I kombinasjon, resveratrol og SIRT1 optimalisere mitokondrienes funksjon. Resveratrol finnes i matvarer som peanøtter, rødvin, druer, blåbær, bringebær, morbær og tyttebær.

Trening for å øke antall mitokondrier. Intervalltrening, utført ved å innlemme deler av økt hastighet eller intensitet i din aerobic trening, øker metabolismen og øker mitokondrienes funksjon og effektivitet. Styrke trening øker muskelstørrelse, metabolsk rate og antallet mitokondrier er tilstede i cellene. Det øker også mitokondrieenergiproduksjon og hjelpemidler vektreduksjon, ifølge Dr. Mark Hyman.

Hint

  • Flertallet av studiene fullført per januar 2011 er gjennomført med dyr. Inntil flere studier på mennesker har blitt evaluert, ikke innlate seg på et kurs av egenbehandling basert på ovenstående informasjon uten å søke profesjonell hjelp.
  • Rådfør deg med helsepersonell før inkludert ekstra kosttilskudd i din vitamin og mineral diett for å hindre interaksjoner med medisiner eller negativt påvirke eventuelle eksisterende medisinske problemer. For eksempel kan alpha lipoic syre i høye doser øke følsomheten for insulin, indusere hypoglykemi og intensivere diabetes medisiner. Ta dette tillegget med mat.