Digidexo.com

toxin rens

Hvordan Rens Effekter på Voice Box

Hvordan Rens Effekter på Voice Box


Våre stemmer er som barometre som indikerer vår generelle helse og velvære. Voice er produsert gjennom delikat samspill av tre ulike systemer - luftstrøm, vibrasjoner og resonans. Når det er vanskeligheter i noen av disse områdene, på grunn av sykdom eller ulykke, kan stemmen bli svak, smertefull og ineffektive. Skade på stemmebåndene, som er i strupehodet (tale-boksen), kan oppstå etter lengre perioder med infeksjon som laryngitt, eller høyt snakker eller rope. Redusere eller eliminere uønskede effekter med noen enkle vokale øvelser som vil returnere din stemme til optimal tilstand og ytelse.

Hvordan Rens Effekter på Voice Box

•  Sitt eller stå med rett rygg og plasser åpne hender flatt på magen med fingertuppene bare rørende. Pust inn gjennom nesen og presse ut magen. Fingertuppene bør skille. Telle til tre i hodet ditt, så puster mens sakte trekker magen inn. Fingertuppene skal røre igjen. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

trekke på skuldrene opp til ørene og deretter slappe av. Gjenta denne bevegelsen fem ganger.

hvile hodet på brystet og deretter heve den til normal posisjon. Gjenta fem ganger. Hvile hodet på brystet så rull det forsiktig fra side til side, igjen fem ganger.

Hold haken horisontal og se over hver skulder fem ganger.

Ta et dypt åndedrag så puster samtidig som en lang sukk lyd. Gjenta tre ganger

Ta et dypt åndedrag så puster samtidig som en lang "h" lyd kombinert med en vokal. For eksempel, "h ... ee," eller "h ... oe." Forlenge utpust så lenge som mulig. Gjenta med vokalen høres, e, i og o. Gjenta tre ganger for hver lyd kombinasjon.

•  Gjenta øvelsen i trinn 6, men erstatte h lyd med m, s, f, sh, v og z.

Glide fra en vokal til en annen ("a ... e ... jeg," for eksempel), forlenge hver vokal for to eller tre sekunder.

telle opp til 20, og legger ekstra vekt til hver femte nummer. Gjenta øvelsen understreker hver tredje nummer.

Les høyt tekst fra bøker, magasiner eller poesi, ta vare å holde stemmen boksen avslappet og stemmen din høres uanstrengt.

Hint

  • Ikke rop eller tvinge stemmen din. Ikke snakke over bakgrunnsstøy. Ikke røyk eller drikke store mengder alkohol. Ikke spis masse varm, krydret mat eller suge på masse halspastiller.
  • Hvis du er bekymret for din stemme, eller din helse, snakke med helsepersonell.

Hvorfor vondt ørene Med Migrene?

Hvorfor vondt ørene Med Migrene?


Migrene er en invalidiserende formen for hodepine, ofte ledsaget av følsomhet for lyd og lys; kvalme og oppkast kan være til stede. En migrene kan vare fra fire timer til tre dager.

Rundt 20 prosent av pasientene opplever "aura", sensoriske tegn og synsforstyrrelser, som kommer før hodepine og for noen lider, er hodepine ledsaget av øreverk.

Teorier / Spekulasjoner

De eksakte årsakene til migrene er ikke fullt ut forstått, men det er nå allment akseptert at angrepet begynner i hjernen, ifølge Nature Medicine.

Den "migrene cascade" begynner når nervecellene i hjernen blir over begeistret, forårsaker blodårene i hjernen til å bli opphisset og å levere overflødig blod til hjernen. The Headache Research Center har vist at dette er etterfulgt av reduksjon i blodstrømmen som fartøyer kontrakten. Mekanismer som essensielle kjemikalier er gjennomført i hjernen blir også forstyrret.

Hvordan føler vi migrene smerte?

Hjernen er i stand til å føle smerte. Selv om migrene cascade begynner i hjernen, smerter fra migrene faktisk skjer i membranen som dekker hjernen (hjernehinnene) og blodårer, muskler og nerver i hode og nakke.

De sensoriske (følelse) deler av ansiktsnerven aktiveres ved endringer i hjernen og sende meldinger tilbake til hjernen. Hjernen tolker meldingen for å fortelle oss hvor smertene er, og hvor alvorlig det er.

Om Facial / trigeminusnerven

Trigeminusnerven er en kompleks og svært viktig ansikts nerve. Selv om det dekker et forholdsvis lite område av kroppen, er den ansvarlig for å sende nesten 50 prosent av den totale av sensorisk informasjon som mottas av hjernen.

Det sender sensorisk informasjon til og fra: øyehulene, tennene og deres forbindelses leddbånd, kjeve muskler og ledd, tunge og lepper, og slimhinnen i bihulene og muskler inne i øret.

Hvorfor en Earache Følge migrene?

Trigeminusnerven har tre store grener, hvorav den ene kalles maxillaris nerve. Dette går bak kinnet bein og er ansvarlig for følelse i ørene.

Den migrene kaskaden aktiverer trigeminus og området hvor smerten er følt, avhenger av hvilken del av nerven er aktivert. Hvis maxillaris nerve aktiveres deretter smerter vil oppleves i ørene.

Oppsummering

Smerten kjennes i ørene under et migreneanfall er ikke et tegn på at det er noe problem med ørene selv.

Earache kan være en del av et migreneanfall på grunn av området av trigeminal eller ansiktsbehandling nerve som er stimulert av endringer i blodstrømmen og kjemikalier i hjernen.

Hva du ikke å spise etter galleblæren fjernes

Galleblæren hjelper til med fordøyelsen av maten. Bile slippes ut fra galleblæren blir brukt til å bryte ned maten i fordøyelsessystemet, slik at kroppen absorberer næringsstoffer. Når galleblæren er tatt ut, se hva du spiser, og holde seg unna mat med høyt fett.

Etter kirurgi

Etter galleblæren kirurgi, vil du bli gitt for det meste en flytende diett som væsker er lett på fordøyelsessystemet. En lav-fett diett anbefales under utvinning som når kroppen mangler galle, det kan ikke tilstrekkelig fordøye fett.

Fettrik mat

Uten en galleblæren, er galle ikke så lett produsert, og leveren kan bli overbelastet ved håndtering av store mengder av noen fett, særlig mettet fett og hydrogenert fett. Unngå fet eller stekt mat og rødt kjøtt. Hold deg unna fastfood og bekvemmelighet mat, som for eksempel prepackaged og bearbeidet mat som inneholder cut-up kylling, eske måltider, og frosne matvarer som de ofte er utrolig høy i fett. Matvarer for å unngå å inkludere andre fettrike matvarer som kaker, eggeplommer, fløte, smør, ost, ikke-meieri creamers, iskrem, og saus.

Andre Foods

Krydret mat kan presentere et fordøyelsen problem etter galleblæreoperasjon. Prøv å unngå zesty grønnsaker inkludert kål, agurk, og løk. Også holde bruken av oljer til ikke mer enn 3 ts. per dag.

Tilbake til normal

Snart vil du kunne gå tilbake til et normalt kosthold så lenge du spiser i grunn. Å ha et sunt og balansert kosthold vil ikke skape noen problemer. Hvis du ikke er overbærende og unngå overspising matvarer som kan forårsake ubehag, vil du ikke ha problemer med å spise uten en galleblæren.

Hvordan identifisere symptomer på galleblæren Infeksjon

Galleblæren forhold kan være alt fra plagsomme til alvorlig smertefullt for den lidende. Forstå dine symptomer og å kunne snakke om dem fritt med legen din vil sikre at du får en riktig diagnose og behandling.

Hvordan identifisere symptomer på galleblæren Infeksjon

Hvordan identifisere symptomer på en galleblæren Infeksjon

•  Legg merke til noen spesifikke smerter og rapportere dem til legen din. Når du arbeider med en galleblæren tilstand smertene vil vanligvis være plassert i ryggen mellom skulderbladene, under høyre skulder, eller i øvre del av magen.

Diskuter noen oppblåsthet av magen du kan oppleve med legen din. Dette er et tegn på en galleblæren infeksjon så vel som andre forhold, og bør vurderes av en lege.

Rapporter eventuelle kvalme eller oppkast med legen din, spesielt hvis du har opplevd symptomene for en stund. De kan komme og gå, men vil som regel tilbake.

Fortell legen din om eventuell uvanlig eller overdreven raping eller gass. Mens raping og gass er helt normalt for mennesker, gjør det overdrevet eller en plutselig endring er et tegn til bekymring. Selv om det er flaut, det bør diskuteres med legen din.

Fortell legen din om noen fordøyelse du opplever. Det er veldig lett å skylde dette symptom på en bestemt mat, men det kan også være et tegn på en galleblæren infeksjon.

Hint

  • Galleblæren tilstander kan bli behandlet. Det kan være ubehagelig å diskutere noen av symptomene, men det er viktig å fortelle legen din hver symptom, slik at du kan behandles riktig.

Om Gall blæren steiner

Om Gall blæren steiner


Å ha galleblæren steiner kan forårsake ingen symptomer eller være svært smertefullt. Det kan være vanskelig å diagnostisere, siden de typiske symptomer er lik de andre forhold. Siden det kan være noen symptomer, blir de ofte bare oppdaget under rutinemessige kontroller. Noen ganger må du søke behandling, og i andre tilfeller vil du ikke.

Identifikasjon

Gallestein dannes i galleblæren, som er en liten sekk som ligger på undersiden av leveren. Galleblæren viktigste formål er å lagre galle (en tykk væske som hjelper kroppen din prosessen fett), som er produsert av leveren. Når kroppen fordøyer maten, blir galle ut i tynntarmen. Gallestein dannes når stoffene som for eksempel kolesterol eller kalsiumsalter som normalt finnes i galle bli hard og krystallisere. Disse harde, krystallisert stoffer danne gallestein. Galleblæren steiner kan også dannes når galleblæren ikke tømmes skikkelig. Galleblæren steiner kan være så liten som et sandkorn, eller de kan være golf-ball størrelse. Du kan utvikle bare én eller hundre. De kan løse på egen hånd eller være livstruende.

Symptomer

Mange mennesker med galleblæren steiner har ingen symptomer i det hele tatt og trenger ingen behandling. Hvis det oppstår symptomer, kan de inkludere opplevelser som ligner på dårlig fordøyelse. Du kan oppleve kvalme, oppkast, gass og magesmerter som er stødig eller kommer i spruter. Disse symptomene kan være overdrevet etter å ha spist mat med høyt fett. Plutselig og jevn smerte kan forekomme i øvre høyre eller midtre delen av magen. Smerten kan oppstå om natten eller noen timer etter å ha spist. Symptomene kan vare en halv time eller flere timer. Noen pasienter opplever også smerter som stråler ut fra mageområdet og inn i skulderen eller ryggen. Når denne smerten avtar, kan du oppleve mild abdominal sårhet for en dag eller to. I mer alvorlige tilfeller hvor galleblæren steiner blir sittende fast i halsen av galleblæren, er resultatet mer alvorlig smerte fulgt av feber. I de mest alvorlige tilfeller kan galleblæren steiner forårsake blokkeringer. Dette kan føre til symptomer på gulsott, leire-farget avføring og feber, og hvis den ikke behandles, kan tilstanden være dødelig. Galleblæren steiner som forårsaker blokkeringer kan også føre til betennelse i bukspyttkjertelen, og de kan øke risikoen for galleblæren kreft.

Årsaker

Årsakene kroppen danner galleblæren steiner er fortsatt ikke godt forstått. Men i de fleste tilfeller er galleblæren steindannelse resultatet av en opphoping av kolesterol som er uoppløst. Dette kan skje hvis kostholdet er høy i kolesterol. De forekommer også når galleblæren ikke tømmes skikkelig. Dette kan skje under graviditet eller hvis du har uregelmessige spisevaner, slik som å spise for lite fett eller gå lange perioder uten å spise. Når kroppen ikke har nok mat til å fordøye, de muskulære sammentrekninger i galleblæren nedgang. Når musklene i galleblæren ikke er fullt kontrahering, kan galleblæren ikke tømmes helt. Galleblæren steiner er mest vanlig hos overvektige, kvinner, de med sigdcelleanemi og alle som har opplevd raske vekttap. Visse medisiner kan også forårsake galleblæren steiner.

Behandling

Hvis galleblæren steiner ikke forårsaker symptomer eller blokkeringer, kan ingen behandling være nødvendig. Hvis finnes symptomer, kan du og legen din bestemmer seg for å vente det ut først for å se om situasjonen løser seg selv. Hvis du har mer alvorlige symptomer, kan deretter fjerne steinene gjennom operasjon være nødvendig. Dette kan omfatte laparoskopisk kirurgi eller åpen kirurgi. Laparoskopisk kirurgi bruker en blyant-tynn omfang som inneholder en lys og kamera på høykant. Kirurgen gjør et lite snitt i buken for å sette omfanget og andre små mage snitt for å fjerne steinene. Denne type operasjon er foretrukket fordi de små snitt bety mindre smerte og en raskere restitusjonstid for pasienten. Recovery kan ta bare noen få dager. I tilfelle av åpen kirurgi, er et større innsnitt gjort i magen. Dette alternativet brukes i mer alvorlige tilfeller, når veggene i galleblæren er tykk og hard, i tilfeller av infeksjon eller hvis det er overdreven arrvev. Med åpen kirurgi, kan pasienten trenger å bli på sykehuset i opptil en uke, og deretter er det flere uker med utvinning hjemme.

Forebygging

Galleblæren steiner kan ikke være helt forhindret. Du kan imidlertid ta noen skritt for å redusere risikoen for å utvikle dem. Opprettholde en sunn vekt eller miste overflødig vekt er det første skrittet. Mål å miste ikke mer enn £ 2 per uke. Yo-yo slanking og å miste eller få store mengder vekt sette deg på et høyere risiko. Hold klar av krasje dietter, og ikke slippe det daglige kaloriinntaket til noen lavere enn 800 kalorier per dag. Regelmessig mosjon bidrar til å holde alle musklene sterke og kroppen fungerer i toppform. Reduser mengden av animalsk fett og stekt mat, og spise mer lav-fett og høy-fiber matvarer, for eksempel frisk frukt og grønnsaker og helkorn.

Hvordan virker galleblæren fungerer?

Hvordan virker galleblæren fungerer?

Hva gallbladders Gjør

Galleblæren er et pæreformet, mørk grønn, liten muskel sekk som holder galle før det er nødvendig av fordøyelsessystemet. Galle, som er laget i leveren, blir sendt til galleblæren fra leveren via meget små kanaler. Når maten er spist, hormonet cholecystokinin, eller CKK, er løslatt. Dette hormonet forårsaker galleblæren til kontrakt, sprut galle inn i tynntarmen, hvor den bidrar til å bryte ned fett i mat.

Plassering av galleblæren

Galleblæren kan finnes bak leveren, på høyre side. Den er koblet til tynntarmen, noe som i sin tur er koblet til leveren av små kanaler. Bile beveger seg gjennom disse kanaler, til og fra galleblæren. Den primære kanal, som er felles for galleblæren og leveren, er hensiktsmessig kalt felles gallegang. Den galle som beveger seg gjennom disse kanalene er gul i fargen, og bitter. Den inneholder avfall filtrert fra blodet i leveren.

Galle reiser fra leveren, gjennom gallegangene, og deretter noen av galle lagres i galleblæren, mens resten strømmer direkte inn i den lille intestine.The galle bidrar til å bryte ned fett i tynntarmen, men det er også en antioksidant.

Problemer med gallbladders

I noen mennesker, kan gallbladders bli irritert, hoven, blokkert eller utvikle steiner. Hvis det er en sjanse for at det kan sprekke, vil da umiddelbar fjerning av galleblæren anbefales. Når galleblæren er fjernet, strømmen av galle fra leveren og fordøyelseskanalen ikke lenger går jevnt. Dette betyr at folk som har hatt sin galleblæren fjernet må være forsiktig med hvor mye fett de spiser i deres mat, hva slags mat de spiser, og noen kan til og med må ta galle kosttilskudd for resten av deres liv.

Hva er årsaken til kraftig ringing i ørene?

Høre et høyt ringing i ørene, som også kalles tinnitus, kan være smertefulle, forstyrrende og føre til vanskeligheter med å kommunisere med andre. Loud ringing i ørene kan være en midlertidig tilstand, eller det kan utvikle seg til permanent tap av hørselen. Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders og Mayo Clinic, årsaker til høyt ringing i ørene inkluderer livsstilsfaktorer, skader på ørene og visse kroniske helseproblemer.

Aldring

Loud ringing i ørene kan skyldes aldersrelatert svekkelse av auditiv nerver i ørene og hjernen.

Loud Noise

Hvis jobben din eller hobbyer utsette deg for høye lyder, kan du oppleve høyt ringing i ørene som kan forverres hvis eksponeringen er hyppig eller langvarig.

Medisiner

Tar medisiner som aspirin, ibuprofen, naproxen natrium, antibiotika og antidepressiva kan forårsake kraftig ringing i ørene.

Blokkeringer

Ringing i ørene kan skyldes blokkeringer i øret for ørevoks, et fremmedlegeme eller en opphoping av væske.

Bone Damage

Skade på beina i ørene fra en hodeskade, unormal bein vekst eller herding av det indre øret bein kan føre til høyt ringing.

Respirasjonsproblemer

Hvis du har kroniske eller hyppige bihulebetennelse eller allergi, kan du oppleve høyt ringing i ørene, samt ørebetennelse.

Hva er symptomene på galleblæren Failure?

Galleblæren skiller ut galle som bidrar til sammenbrudd fett i fordøyelseskanalen. Denne gallen kommer fra leveren til galleblæren og deretter videre til magen. Hvis slangene fra leveren bli blokkert fra dannelsen av steinene, kan galleblæren symptomer som sure oppstøt, kvalme og oppkast oppstå før stenene oppløse eller passere. Galleblæren er ikke en nødvendig organ i kroppen, og kan bli fjernet og pasienten kan leve et sunt liv uten.

Symptomer

Symptomer på galleblæresykdom kan være kvalme, oppkast, en lavgradig feber, mørk farget urin, og en gulfarging av øyne og eller hud. Magesmerter er også forbundet med galleblæren steiner som de seg fast i rørene ikke slik at galle å passere gjennom. Smerten vil forbli til steinene oppløses eller passere.

Komplikasjoner

Forbruker store mengder fet mat kan utløse en galleblæren angrep siden den viktigste funksjon av galleblæren er å bryte ned fett i matvarer. Hvis gallen fra leveren blir blokkert av steiner, kan fettet ikke bli brutt ned som resulterer i dårlig fordøyelse, gass, raping og følelsen av å være full. Selv om disse symptomene kan være et resultat av andre medisinske problemer, er det lurt å føre dagbok over matvarer som påvirker deg negativt.

Galleblæren angrep

En galleblæren angrep kan oppstå etter et stort måltid, men kan også oppstå fra blokkering fra gallestein. Det kan begynne som en følelse av dårlig fordøyelse og gå videre til mer intense trykket i magen og i noen tilfeller brystsmerter som kan føles som et hjerteinfarkt. Varigheten på disse symptomene kan være noen få minutter til flere timer.

Diagnose

Hvis legen mistenker galleblæresykdom fra listen over symptomer, vil han først bestille en blodprøve for å sjekke for eventuelle unormale nivåer av lever eller bukspyttkjertel enzymer. Den blodprøve vil også vises hvis det er tegn på infeksjon. Dersom resultatene av blodprøven kommer tilbake positivt, kan din lege bestille følgende tester. Ultralyd bruker lydbølger i motsetning til røntgen for å vise bilder av dine organer. Det er en av de beste måtene for legen din for å se om gallestein er til stede. Et annet verktøy i å oppdage gallestein er en CT scan. CT scan bruker datagenerert røntgen for å se på dine organer.

Galleblæren angrep

Når en galleblæren svikter, slipper det giftstoffer i kroppen og blir en nødssituasjon. Siden smerten kan være ekstreme, vil pasienten normalt søke medisinsk behandling umiddelbart. Fremgangsmåten for å fjerne galleblæren kalles en cholecystektomi og kan utføres enten med tradisjonell kirurgi eller laparoskopisk. Fjerning av blæren hindrer dannelse av gallestein og er ikke til hinder for helsen til pasienten.

Forebygging / løsning

Selv om du ikke kan helt forhindre galleblæresykdom, kan du redusere risikoen for det. Opprettholde en sunn vekt og deltar ikke i krasje dietter. Trene regelmessig og spise en diett som er lav i fett og høy i fiber kan bidra til å avskrekke dannelsen av gallestein.

Typer av matbåren sykdom

Det er mer enn 250 matbårne sykdommer, hvorav de fleste er infeksjoner som kan være forårsaket av bakterier, virus, parasitter, giftstoffer og kjemikalier. Selv om hver sykdom påvirker folk forskjellig, er noen vanlige symptomer på disse infeksjonene oppkast, magekramper og diaré. Noen matbårne sykdommer er botulisme, hepatitt A, salmonellose, gastroenteritt og sykdommer forårsaket av E. coli.

Botulisme

Botulisme er en matbåren sykdom som er forårsaket av en nerve toksin, som er laget av Clostridium botulinum bakterier, og vanligvis finner i forurenset hermetisk mat. Personer med botulisme generelt opplever symptomer som uskarpt syn, vanskeligheter med å svelge, forstoppelse og / eller muskellammelse.

Hepatitt A

Hepatitt A er en sykdom forårsaket av et virus som spres gjennom mat som er infisert under fangst og foredling eller gjennom en person som håndterer mat mens infisert. Personer med hepatitt A vil generelt ha symptomer som feber, gulsott, kvalme og / eller mangel på appetitt.

Salmonellose

Salmonellose er en matbåren sykdom som er forårsaket av salmonella bakterier og spres gjennom kontakt med mennesker eller dyr avføring. Personer med denne sykdommen opplever symptomer som diaré, feber og magekramper.

Gastroenteritt

Gastroenteritt er en matforgiftning som er definert av magen og små eller store tarmen bli betent. Det er forårsaket av virus som noroviruses, adenovirus og astroviruses. Det kan spres gjennom forurenset mat og drikkevarer samt nær kontakt med noen som er smittet. Noen symptomer på denne sykdommen er hodepine, diaré, oppkast og feber.

E. coli sykdommer

Escherichia coli (E. coli) er et uttrykk som henviser til en stor gruppe av bakterier, og noen av disse kan forårsake sykdommer slik som hemolytisk uremisk syndrom, hemolytisk uremisk syndrom, urinveisinfeksjoner, lungebetennelse og luftveisinfeksjoner. Denne type bakterier er vanligvis finnes i forurenset mat og vann. Noen E. coli-sykdommer kan forårsake symptomer som blodig diaré, oppkast, magekramper, tap av farge i kinnene og øyelokkene og / eller tretthet.

Forstoppelse etter galleblæren fjernes

Galleblæren fjerning, også kalt en cholecystektomi, er en operasjon utføres i respons på gallestein eller en betent galleblære. Symptomene som kan føre til denne operasjonen inkluderer intense magesmerter, ubehag under høyre brystkasse og alvorlig kvalme og gass. Hvis en gallestein blokkerer flyten av galle gjennom galleblæren, kan du oppleve de ovennevnte symptomer og trenger denne prosedyren. Dessverre er flere bivirkninger forbundet med galleblæren fjernes.

Bivirkninger

Noen bivirkninger av cholecystektomi er forårsaket av narkotiske smertestillende midler som er nødvendige for å utføre fremgangsmåten. Disse inkluderer tretthet, senket hjertefrekvens og forstoppelse. Snakk med legen din om andre medisiner som kan forhindre disse bivirkningene.

Behandling og forebygging

For å hindre forstoppelse, øke mengden av fiber i kosten. Fiber akselererer nedbrytningsprosess ved å absorbere vannet og skape myk avføring. Foods høy i fiber inneholder tørket frukt, hele korn, erter, jordbær, nøtter, grønnsaker og bakte poteter. Hvis forstoppelse fortsetter å være et problem, spør legen din for en krakk Plast medisinering. Men bruk krakk-nedtoningen medisinering med forsiktighet; cholecystectomies, mens noen ganger forårsaker forstoppelse, kan noen ganger føre til diaré i stedet. Prøv først å produsere en balansert krakk med et fiberrikt kosthold, snu til medisiner hvis forstoppelse fortsetter.

Galleblæren fjernes Problemer

Galleblæren er en ikke-essensiell organ som sitter under leveren på høyre side av magen. Orgelet er formet som en pære og inneholder fordøyelses væske kalt galle som er sluppet inn i tynntarmen. Ifølge Mayo Clinic, gallestein er solide forekomster av fordøyelsesvæske som kan utvikle seg i galleblæren. Mennesker som opplever symptomer på gallestein må ha sin galleblæren tatt ut. Noen ganger er det komplikasjoner knyttet til galleblæren fjerning kirurgi.

Gallestein

Gallestein er en relativt vanlig sykdom i USA Ifølge National Institute of Health galleblæren fjernes (kolecystektomi) er en av de hyppigst utførte operasjoner.

Hvis gallestein er ikke plagsom de ikke vanligvis krever behandling. Men hvis du opplever hyppige galleblæren angrep, legen din vil mest sannsynlig anbefale at du gjennomgår en kolecystektomi.

Kirurgi

Det store flertallet av cholecystectomies er minimalt invasive prosedyrer utført med laparoskopi (veldig små snitt).

Hvis testene indikerer galleblæren har akutt betennelse eller arrdannelse fra tidligere operasjoner, kan kirurgen bestemmer seg for å utføre åpen kirurgi for å fjerne galleblæren. En åpen kirurgi krever en ca seks-tommers snitt i øvre høyre del av magen.

Ifølge National Institute of Health, er åpen kirurgi nødvendig i bare 5 prosent av galleblæren operasjoner.

I løpet av omtrent en time operasjonen vil du være under narkose.

Anestesi Risks

NIH sier risikoen forbundet med anestesi inkluderer pustevansker, uregelmessig hjerterytme, lungebetennelse og blodpropp. Blotter blodpropp er mest sannsynlig skje i bena eller i lungene.

Bivirkninger kan også omfatte kvalme, oppkast og delirium (midlertidig mental forvirring). I sjeldne tilfeller hjerteinfarkt og hjerneslag kan skyldes generell anestesi.

Recovery

Pasienter vanligvis forblir på sykehuset for en dag etter laparoskopi og to til seks dager etter åpen galleblæren fjernes.

Under utvinning kan du bli bedt om å bære trykk strømper på bena for å forhindre dannelsen av blodpropper fra forming. Trykk strømper også oppfordre blodet å sirkulere skikkelig.

Hvis du opplever overdreven blødning, er i alvorlig smerte eller har feber, kan sykehusopphold være lengre.

Mulige problemer

De potensielle problemer i forbindelse med galleblæren fjernes kirurgi er blødning, infeksjon og mulig skade på tynntarmen eller i den felles gallegang. Den felles gallegang bærer gallen fra leveren og galleblæren inn i den øvre er av tynntarmen.

Ifølge National Digestive Disease Information Clearing House, skade på felles gallegang er den hyppigste komplikasjonen av galleblæreoperasjon. Det kan resultere i en potensielt farlig og smertefull infeksjon. Når skaden er mindre kan det behandles ikke-kirurgisk. Hvis skaden er alvorlig ytterligere operasjon kan bli nødvendig.

Tegn og symptomer på en sprukket galleblæren

Tegn og symptomer på en sprukket galleblæren


Galleblæren problemer som gallestein eller galleblærebetennelse (betennelse i galleblæren) kan, hvis den forblir ubehandlet, føre til en sprukket galleblæren. Ifølge University of Maryland Medical Center, cirka 10 prosent av akutte kolecystitt pasientene opprettholde en sprukket galleblæren. Hvis venstre ubehandlet, kan en sprukket galleblære være dødelig. Hvis du har noen av symptomene, komme til lege så snart som mulig for å unngå smitte.

Magesmerter

Sterke smerter er til stede i øvre høyre del av magen i noen tid før de galleblæren brudd. Smerten kan spre seg fra magen til ryggen og høyre skulder, brystet, eller til venstre side av overkroppen. Opprivningsanordningen av galleblæren faktisk kan lindre smerter hos pasienter, som ofte betyr en forsinkelse i å søke medisinsk hjelp. Dette kan føre til komplikasjoner, for eksempel infeksjon. Hvis du har sterke smerter i høyre del av magen, høyre skulder og rygg, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast kan være symptomer på en sprukket galleblæren. Disse symptomene, hvis paret med magesmerter, bør sjekkes ut av en lege umiddelbart.

Redusert appetitt

Et tap av matlyst kan betegne en sprukket galleblæren. Kontakt legen din hvis appetitten har sunket dramatisk, og du opplever andre mulige symptomer på en sprukket galleblæren.

Fever

Ifølge University of Maryland Medical Center, feber og frysninger påvirker rundt en tredel av mennesker med ødelagte galleblærer. Søk medisinsk hjelp hvis du har feber og frysninger ledsaget av noen av de andre symptomene. En sprukket galleblæren kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Tegn og symptomer på en ikke-fungerende galleblæren

Tegn og symptomer på en ikke-fungerende galleblæren


Galleblæren er en del av fordøyelsessystemet. Det er en liten sac nær leveren som produserer galle til å fordøye fett. Det er flere forhold som galleblæren ikke fungerer ordentlig, inkludert infeksjon, gallestein og galleblærebetennelse, eller betennelse i galleblæren. Når galleblæren ikke fungerer som den skal, kan det føre til komplikasjoner. I mange tilfeller, er behandlingen for en ikke-fungerende galleblære å fjerne det kirurgisk.

Biliær kolikk

Når galleblæren ikke fungerer som den skal, kan det resultere i en type magesmerter kalles biliær kolikk. Når dette utvikler seg, kan du oppleve smerte i midten eller høyre side av øvre del av magen. Smerten kan stråle fra brystkassen området til skulder og rygg. Episoder med biliær kolikk kan være tilbakevendende og utvikler ofte på samme tid hver dag. Smerten kan vare flere timer eller dager, og kan ikke løses med smertestillende midler.

Fordøyelsesproblemer

Andre tegn på en ikke-fungerende galleblære inkluderer fordøyelsesproblemer som kvalme og oppkast og abdominal oppblåsthet. I noen tilfeller kan den øvre del av magen også være øm å ta på. Noen mennesker merker en nedgang i appetitt. Gass og kronisk diaré kan også være tegn på en galleblæren problem.

Andre symptomer

Noen mennesker med galleblæren problemer vil oppleve feber med frysninger og overdreven svetting. Når gallestein blokkerer gallegangen, kan du utvikle gulsott, en rask hjerterytme, et fall i blodtrykket og mørkere-farget urin og lysere avføring.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene


Våre arterier fører blod og næringsstoffer i hele kroppen vår. Inne i blodet er stoffer som for eksempel fett, kalsium og kolesterol, noe som utgjør plakk. Plakk fester seg til veggene i blodårene og fører til en tilstand som kalles aterosklerose, som er en innsnevring eller tilstopping av blodårene. Visse aktiviteter som å spise riktig, regelmessig mosjon og tar medisiner kan bidra til å rense plakk og kalsium fra blodårene.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

•  Spis en diett rik på frukt og grønne grønnsaker og omega 3 fettsyrer. Omega-3-fettsyrer finnes i fisk som for eksempel tunfisk og laks. Begrense eller unngå trans-fatty eller mettet fett som stekt mat.

Øvelse daglig i minst 20 til 30 minutter. Ta trappen i stedet for heisen, gå på pausene på jobb eller gjør verksted eller hagearbeid kan alle legge opp til din daglige øvelse diett uten å måtte sette av en egen øvelse rutine.

•  Slutte å røyke. Røyking bidrar til overmål plakk i blodårene, noe som kan resultere i tilstoppede arterier.

Senk stressnivået ditt. Stress kan bidra til høyere nivåer av plakk og kalsium i arteriene. Lytt til velvære bånd, ta rolige spaserturer, sitte på verandaen og nyte naturen, ta opp en ny hobby som omsorg for innendørs blomster, strikke eller lese en morsom bok.

Ta noen medisiner legen råder å fjerne overflødig plakk og kalsium fra arteriene. Kolesterol medisiner kan reversere LDL, eller dårlig kolesterol, som bygger seg opp i blodårene dine. Høyt blodtrykk medisiner kan også bidra til å redusere fett bygge opp på blodårene.

Snakk med legen din om en angioplastikk hvis legen din anbefaler prosedyren for å hjelpe til med blokkering fra plakk og kalkavleiringer. En angioplasti omfatter et tynt rør som er satt inn blokkerte arterier med ledninger gjennom røret og en deflatert ballong festet til enden av ledningen. Ballongen er oppblåst på det området av blokkeringen, klemme på fettavleiringer mot blodåreveggen, og en stent er på plass for å holde arterien åpen.

Galleblæren angrep & Pain

Galleblæren er et organ som lagrer galle og hjelper til med fordøyelsen. Noen ganger galleblæren kan bli betent, som kalles akutt kolecystitt. Dette er ofte referert til som en "galleblæren angrep" og kan være svært smertefullt.

Symptomer

Ifølge National Institutes of Health, opplevd smerte under en galleblæren angrep kan være kjedelig eller skarp. Smerte kan føles som kramper, og det kan spre seg til ryggen.

Årsak

Gallestein føre 90 prosent av galleblæren angrep. Sykdom og tumorer i galleblæren kan også forårsake angrepene.

Behandling

En lege kan forskrive antibiotika, men siden gallestein er den viktigste årsaken til galleblæren angrep, er kirurgi for å fjerne gallbadder ofte anbefalt.

Betraktninger

For å redusere risikoen for gallestein, opprettholde en sunn vekt og unngå fet mat.

Advarsel

Hvis en galleblæren angrep er alvorlig, søk straks legehjelp. Ifølge Mayo Clinic, høy feber eller en manglende evne til å sitte på grunn av smertene er indikatorer på at umiddelbar legehjelp er nødvendig.

Galleblæren polypp Symptomer

Ifølge University of Maryland Medical Center (MMC), galleblæren polypper er små svulster eller vekster noen ganger oppdaget under testene. Dersom polypper er liten (mindre enn 10 mm), utgjør de ingen risiko, men hvis de er større enn 15 mm, er det vanligvis nødvendig å ha dem kirurgisk fjernet som de øker risikoen for galleblærekreft.

Små polypper

UMMC sier at polypper under 10 mm i størrelse bære ingen spesifikke symptomer, og Merck Manuals enige, sier at galleblæren polypper generelt har ingen symptomer.

Større Polypper

UMMC sier at store polypper er fjernet for å unngå mulige kreft-relaterte tilstander i galleblæren som carcinoma og cholangiocarcinom. Imidlertid er disse forholdene anses sjeldne av Merck Manuals.

Karsinom Symptomer

Merck Håndbøker stat galleblærekreft er en kreft type svulst, vanligvis sett i amerikanske indianere, folk med store gallestein (større enn 3 cm) og personer med omfattende galleblæren forkalkninger. Symptomer omfatter smerter, vekttap og abdominal masse.

Cholangiocarcinom Symptomer

Cholangiocarcinom er gallegang svulster sett i to i 100.000 mennesker. Når funnet, er de oftest ondartet. Merck Håndbøker staten bare vage symptomer for denne tilstanden i form av magesmerter, vekttap og anoreksi.

Betraktninger

Galleblæren polypper ikke direkte forårsake symptomer i de fleste, og er sjelden funnet i mennesker under testing. The Merck Manuals staten, "De er funnet i ca 5% av folk under ultralyd."

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Mange foreldre anta at gutter ikke får blære infeksjoner, men dette er slett ikke tilfelle. Gutter får ikke blære infeksjoner så ofte som jenter, men de får dem. Å vite hvilke symptomer du skal se etter vil tillate deg å søke behandling og fjerne infeksjonen.

Identifikasjon

Identifiseringen av blære infeksjon hos gutter er ikke enkelt varierer fra barn til barn, så vel som fra smitte til infeksjon. En indikasjon på et problem oppstår når et barn klager over ubehag og ubehag ikke går bort eller forverres.

Funksjoner

Tegn på en blære infeksjon hos gutter kan være så enkelt og uspesifikke som en feber som ikke går bort, eller barnet bare ikke kan være så sulten som vanlig. Mer vanlige klager av en blære infeksjon hos gutter inkludere symptomer som smertefull vannlating, manglende evne til å tømme blæren, skyet urin, økt trang til å urinere, urin som har blod i den, urin som har en stygg lukt, lav rygg og mage smerte, og noen barn selv begynner å tisse deres seng eller bukser etter å ha blitt potte trent.

Effekter

Når et barn er brakt til lege med blære infeksjon symptomer, vil han trenge å avgi urinprøve. Legen vil bruke urin dip pinner som kan se etter smitte gjennom nivået av hvite blodlegemer. En blære infeksjon er lett diagnostisert gjennom denne metoden, og behandlingen startes.

Behandlingen består vanligvis av oral antibiotika som amoxicillin eller Cipro for sju til ti dager. For mindre barn, vil antibiotika bli utlevert i flytende form, men kapsler kan være foreskrevet for eldre gutter. De som opplever ukontrollerbare smerter kan ta Motrin. Hvis dette ikke gir nok lindring, kan en lege foreskrive en medisin.

Etter å ha en blære infeksjon mange barn og foreldre er mer sannsynlig å ta hensyn til hygiene vaner på badet og andre steder. Selv om dette ikke kan hindre alle blæren infeksjoner i gutter vasking av hender etter å gå på do vil bidra til å forhindre spredning av bakterier. Gutter bør også læres opp til å fullt tømme blæren og rist eventuelle gjenværende drypper før etterbehandling for å unngå å tiltrekke bakterier.

Betydning

Blære infeksjoner i gutter er store nok til at i en alder av fem opp til 2 prosent av guttene har hatt minst én. Den gode nyheten er at det er skritt som kan tas for å hindre fremtidige blæren infeksjoner. Fokus på å utvikle gode toalett og hygienevaner og gjør unna med boble bad og duftende såper kan alle bidra til å redusere forekomsten av urinveisinfeksjon.

Selv tar skritt for å hindre blæren infeksjoner kan ikke gjøre unna med problemet for godt, som noen barn som har en familiehistorie med blære infeksjoner eller har en misdannelse i blæren eller nyrene kan fortsette å ha problemer.

Risiko

En blære infeksjon som ikke er behandlet på en riktig måte vil ikke bare føre til at barnet til å oppleve mye smerte, kan det også gjøres om til en nyre infeksjon, som hvis den ikke behandles kan føre til en rekke andre problemer. Risiko knyttet til blæren infeksjon hos gutter kan være begrenset når det søkes behandling så snart symptomer er rapportert.

Parasitt rens for barn

Dessverre, noen mennesker opplever parasitt invasjoner i kroppen sin. Parasitter kan gjøre veien inn i kroppen gjennom en rekke måter, og når de gjør det, er umiddelbar behandling for å bli kvitt dem. Parasitter er spesielt vanlig å se hos barn fordi de er unge og ikke forstår viktigheten av ting; slik som å vaske hendene så vel som de setter ting i munnen. Heldigvis finnes det måter å kvitte barn av disse parasittene.

Hva er parasitter?

Parasitter er organismer som finner veien inn i kroppen og gjør seg et hjem. De strømmen av det menneskelige legeme, hovedsakelig av blod, og kan føre til skade på vevet. De kan leve i mange forskjellige organer i kroppen; De vanligst, tarmene. Men de har også blitt funnet å leve i visse organer, slik som leveren og hjernen. De er ekstremt farlige former for liv, og kan føre en person til å bli veldig syk hvis den ikke behandles umiddelbart.

Diagnostisering Parasitter hos barn

Når parasitter er diagnostisert, kan du begynne å behandle dem. Det finnes noen måter å diagnostisere parasitter og mange ganger det kommer an på hvor parasittene er plassert, samt hvilken type de er. Noen parasitter; særlig de som finnes i tarmkanalen, kan diagnostiseres gjennom å se på et utvalg av avføring under et mikroskop. Noen parasitter kan ses på ultralyd eller andre filmer, så vel som gjennom blodprøver. Når de har fått diagnosen, kan rense berørte området med en parasitt rens begynne.

All nautral parasitt Cleanser

Å behandle parasitter, er en rens anbefales. Dette rens, hvis brukt som angitt, vil ikke bare kvitt barnet av parasitter, men av sine egg også. Det er en helt naturlig rens består av svart valnøtt skrog, malurt og felles fedd. Alle tre urter må brukes sammen og tas oralt for å kvitte barnet av parasitter. Det har blitt sagt at disse tre urter vil kvitte seg med mer enn 100 parasitter.

All Stop Parasite Cleanser

All Stop er en parasitt cleanser som hevder å kvitte barnet ditt av mer enn 100 parasitter inkludert bendelorm. Det er en 21-dagers renselsesprosess som vil kvitte barn av protozoer, flukes, rundormer, sprett og hele bendelorm, som mange rensemidler sies ikke å være i stand til å gjøre. Med All Stop, kan du bli kvitt en bendelorm hode og hale, så det er ingen sjanse for gjenvekst. Alle Stop er en god intestinal avgiftning system, fordi det er en anti-inflammatorisk, så vel som den vil øke blodstrømmen og blodsirkulasjonen i de berørte områdene.

Effekter av Parasite Renser

Effektene av parasitt renset er å få ditt barns kropp tilbake til god helse. De er ment for å stoppe parasitter fra tappe mer av ditt barns næringsstoffer og vitaminer enn nødvendig. De vil hjelpe barnet ditt bli bedre og samle krefter mye raskere. Fordi parasitter kan gjøre barnet ditt veldig syk, særlig på lengre disse parasittene har lov til å bo i kroppen, det er bedre å få dem i gang med en cleanser så snart som mulig.

Tegn på blæren infeksjoner hos barn

Tegn på blæren infeksjoner hos barn

Blære infeksjoner oppstår når bakterier akkumulerer resulterer i en infeksjon. Blære infeksjoner hos barn, også kjent som urinveisinfeksjoner, er forårsaket av en rekke situasjoner som for eksempel boblebad, holder i vannlating og forstoppelse. Foreldre bør lære hva disse skiltene inkludere. Dette vil bidra til å avgjøre om deres barn har en blære infeksjon, og om å få øyeblikkelig medisinsk behandling, som kan hindre ytterligere infeksjoner, for eksempel nyre infeksjoner. Jenter kan være mer utsatt for blære infeksjoner på grunn av kortere urinrør, som fremmer enkel reise for bakterier.

Årsaker

De beste årsakene til blæren infeksjoner hos barn inkluderer sårhet og irritasjon i urinrøret forårsaket fra klær, såper, boble bad og / eller avføring; uriktig tørke; holde på urinen og nekter å bruke toalett; forstoppelse; og anatomiske abnormiteter involvert med utviklingen av blæren, nyrer og / eller urinrøret.

Symptomer

Tegn på en blære infeksjon hos barn kan være smerte og svie ved vannlating. Barnet kan oppleve en trang til å holde vannlating og hyppig vannlating. Hun har også kanskje foul smelling urin og en mild feber.

Behandlinger

Etter en positiv diagnose av en blære infeksjon, vil barnelege sannsynligvis foreskrive en antibiotika og krever ham til å drikke rikelig med væske, inkludert vann og tranebærjuice, å skylle bakterier fra blæren. Du må sørge for at hun urinerer ofte for å hindre bakterier fra å bygge i blæren. Hvis han opplever sterke smerter ved vannlating, kan du prøve å la ham sitte i et varmt bad for å urinere. Dette bør lindre smerten. Blære infeksjoner venstre ubehandlet kan utvikle seg til nyre infeksjoner.

Forebygging / løsning

Hindre blæren infeksjoner ved å unngå boble bad, sterkt parfymerte såper og sterke såper og sjampo under bad tid. Lær barna riktig tørke teknikk av forfra og bakover etter avføring. Oppfordre barna til å drikke i løpet av dagen, og for å urinere så ofte som mulig. Sørg for at barnet ditt er å spise en balansert diett for å hindre forstoppelse, noe som kan fremme blære infeksjoner. Kle barnet i løse, behagelige bukser, leggings og bunner, unngå enhver form for trange underbukser, som kan irritere barnets urinrøret, fremme blæren infeksjoner.

Betraktninger

Barn med tilbakevendende blære infeksjoner bør ha en urin kultur sjekk hver en til to måneder for å overvåke mulige infeksjoner. Din barnelege kan anbefale å ta antibiotikaprofylakse, en lav dose av daglige antibiotika, for seks til 12 måneder for å forhindre tilbakevendende infeksjoner.

DIY parasitt rens

Hvis du har blitt diagnostisert med en parasitt, vil du kanskje vurdere å drive din egen parasitt rens. En parasitt rens vil fjerne parasitter som har invadert kroppen og organer. Du kan kjøpe legemidler fra apotek til dette formålet, men det er også mange naturlige alternativer. Du kan finne og kjøpe visse urter i helsekostbutikker som vil drepe parasitter. Du må da følge noen retningslinjer for å administrere dem i riktig doser for å oppnå den parasitt rens.

DIY parasitt rens

•  Forbered en kopp eplejuice blandet med 30 dråper svart valnøtt skrog, en malurt kapsel, og en kapsel av nellik. Svelg denne dosen 30 minutter før måltider, tre ganger om dagen. Følg denne diett i en uke. Svart valnøtt skrog og malurt drepe unge og voksne parasitter, og nellik drepe parasitten egg.

•  Opprettholde samme regime for den andre uken. Svart valnøtt skrog dosering forblir den samme. Ta to kapsler hver av malurt og nellik.

•  Fortsett prosessen for en tredje uke. Ta 30 dråper svart valnøtt skrog med tre kapsler hver av malurt og nellik. Mange parasitter vil allerede ha dødd den første uken, men du kan fortsette i opptil tre måneder dersom det er nødvendig, å opprettholde den tredje uken dosering.

Drikk store mengder vann daglig gjennom hvert trinn av rens. Hvis du ikke kan sove godt om natten, ta opp til fire L-ornithine kapsler for å hjelpe deg med resten.

Hint

  • Du kan også kjøpe en ferdig parasitt rens kit som inneholder alle de nødvendige ingrediensene og forberedt doser.
  • Ta aldri mer urter for å påskynde prosessen. Følg de anbefalte doser for å sikre et sunt resultat.