Digidexo.com

sprukket trommehinne

Hvordan identifisere en sprukket trommehinne

Hvordan identifisere en sprukket trommehinne


Av og til, en liten tåre eller hull former i trommehinnen. Leger henviser til denne tilstanden som en sprukket trommehinne eller en perforert trommehinne. Infeksjon, trykkforandringer, skader eller høye lyder kan bidra til dannelsen av en sprukket trommehinne.

Hvordan identifisere en sprukket trommehinne

Reflekter over dine opplevelser i løpet av de siste dagene. Hvis du har vært på en lang flytur med trykkendringen, vært i nærvær av høy lyd, led en infeksjon eller opplevd en skade på øret, er det mulig at du opplever sprukket trommehinne symptomer.

Legg merke til skarpe og brå smerte som kommer fra øret. Smerte og ubehag er vanlige sprukket trommehinne symptomer.

Se for drenering fra øret. Mens drenering ofte fremstår som klar væske, noen ganger er det skjemt med puss eller blod.

Innse at sprukket trommehinnene noen ganger føre til ekstrem smerte, etterfulgt av en periode med redusert smerte og deretter væske drenering fra de berørte øret.

Tenk på at kvaliteten på høring. Personer med sprukket trommehinnene noen ganger oppleve redusert hørsel kvalitet eller hørselstap.

Vær oppmerksom på eventuelle ringing i øret, ellers kjent som tinnitus. Ringing av øret er en av flere sprukket trommehinne symptomer.

Vær klar over svimmelhet eller en spinnende følelse, et symptom til assosiert med en sprukket trommehinne.

Hint

 • Besøke en lege umiddelbart hvis du opplever symptomer på en sprukket trommehinne. Hvis venstre ubehandlet, kan langsiktig hørselstap medføre.
 • Tillate legen din for å undersøke øret med et otoskop. Om nødvendig, kan du besøke en otolaryngologist for videre undersøkelse av øret.
 • Ikke klistre noe i øret hvis det er vondt. Objekter, for eksempel bomullspinner, kan føre til ytterligere skade.

Slik unngår du at en sprukket trommehinne

Slik unngår du at en sprukket trommehinne


De fleste som har opplevd sprukket trommehinne symptomer ønsker aldri å oppleve dem igjen. Heldigvis kan du minimere sjansene for å utvikle en sprukket trommehinne. Mens det ikke er noen garanti for at du ikke vil utvikle en sprukket trommehinne, kan følge dette rådet være gunstig.

Slik unngår du at en sprukket trommehinne

•  Gå til legen din så snart du begynner opplever symptomer forenlig med en ørebetennelse. Alvorlige ørebetennelser sette deg økt risiko for å oppleve sprukket trommehinne symptomer.

Sett spesielle ørepropper i ørene mens du flyr. Disse bidrar til å beskytte trommehinnene fra trykkforandringer som tidvis forårsaker sprukket trommehinnene. Du kan også være lurt å tygge tyggegummi under landing og take-off.

Hopp flytrafikken eller dykking hvis du har en forkjølelse, alvorlig allergi eller en ørebetennelse. Disse tingene øke sjansene for å oppleve en sprukket trommehinne.

Dekk ørene med øreklokker eller sted ørepropper i ørene ved høyt konserter eller andre støyproduserende hendelser. Beskytt ørene når de utsettes for lange perioder med moderat støy. Skru ned volumet på iPod eller stereo.

Hold objekter, for eksempel bomullspinner eller nåler, ut av ørene. Hvis du har ørevoks, tillater en lege å fjerne voks profesjonelt.

Lær barna å holde objekter, for eksempel leker og pinner, ut av ørene. Barn ofte sette ting i ørene uten å forstå den potensielle risikoen.

Hint

 • Snakk med legen din om trygge måter å rense ørene og hindre sprukket trommehinne symptomer.
 • Ikke rengjør barnets øre eller øret med en bomullspinne.

Hva er en sprukket trommehinne?

Trommehinnen er en tynn hinne som ligger dypt inne i øret. Det er noen ganger referert til som trommehinnen. Det bidrar til å beskytte det indre øret og bistår i overføring av lyd. En sprukket trommehinne er et hull eller rift i membranen. Det er flere årsaker til en sprukket trommehinnen og behandling kan være avhengig av størrelsen av punktering eller rive.

Årsaker

Ifølge University of Iowa Sykehus og klinikker, de vanligste årsakene til en sprukket trommehinne inkluderer en ørebetennelse og traumer til øret eller på siden av hodet. Under en øreinfeksjon, væske kan buildup og trykket øker, forårsaker bruddet. Endringer i lufttrykket, for eksempel under dykking eller flyr i et fly, kan også føre til at trommehinnen til å sprekke. Andre årsaker er punktering av membranen fra ekstremt høye lyder eller fra et objekt, for eksempel en bomullspinne, som blir satt for langt inn i øregangen.

Symptomer

Ikke alle som utvikler en sprukket trommehinne opplever symptomer. Ifølge University of Michigan Health Systems, når symptomene oppstår de kan omfatte plutselige smerter. I noen mennesker som har en ørebetennelse, etter bruddet trykket og smertene avtar. Det kan også være hørselstap eller øresus. Andre symptomer kan være svimmelhet, noe som kan føre til kvalme. Blod eller væske kan også renne fra øret, og væsken kan inneholde puss.

Diagnose

En diagnose av en sprukket trommehinne kan gjøres gjennom et øre eksamen. Legen vil se øregangen med en otoskop og gjøre en hørselstest. Legen kan bruke en enhet som kalles en tympanometri å måle hvor trommehinnen reagerer på en endring i lufttrykket. Hvis væsken som kommer ut av øret, kan det analyseres for å bestemme om bakterier er tilstede.

Behandling

For å hindre infeksjon, kan antibiotika være foreskrevet. Ifølge Mayo Clinic, gjør de fleste mennesker med en sprukket trommehinne ikke trenger ytterligere behandling. Etter et par uker, hvis trommehinnen ikke leges, en trommehinne patch kan anbefales. En patch er plassert over rift i trommehinnen. I tillegg er en kjemisk anvendt som stimulerer helbredelse. Hvis en patch ikke fungerer, kan kirurgi gjøres. En liten del av pasientens hud er overført og podet over rive.

Forebygging

Å få behandling for ørebetennelser kan bidra til å redusere sannsynligheten for en infeksjon som fører til en sprukket trommehinne. Selv ut trykket inne i øret når du flyr, spesielt under takeoff og landing, ved å gjespe. Bruk ørepropper rundt ekstremt høye lyder, for eksempel maskiner på jobben. Ikke legg gjenstander, som hårnåler, inn i øregangen for å rengjøre den.

The Healing av en sprukket trommehinne

Den trommehinnen er en tynn hinne inne i øregangen skille det ytre øret fra de midtre og indre ører. En sprukket trommehinne har et hull eller rift i det utsette midtre og indre øret organer til potensiell skade eller personskade. Det kan også føre til at noen midlertidig avbrudd til høringen. Den trommehinnen virker også som en barriere for å holde utsiden materiale og bakterier fra å komme inn i mellomøret muligens forårsake infeksjon.

Årsaker

En sprukket trommehinne er vanligvis forårsaket av en alvorlig mellomøret infeksjon resulterer i en opphoping av væske i dette området av øret. Denne lidelsen øker trykket i øret, er svært smertefullt og kan føre til at trommehinnen til å sprekke. En annen vanlig årsak til en sprukket trommehinnen er skade på selve øret eller på siden av hodet. Andre årsaker kan være å sette inn en spiss gjenstand inn i øret, et sterkt press eller sug til øret muligens fra høyde eller atmosfære endringer i et fly, en bading eller dykking ulykke eller en nærliggende eksplosjon.

Symptomer

Hvis trommehinnen sprekker er forårsaket av en mellomøret infeksjon, kan det være en skarp smerte som plutselig avtar når øret begynner å renne og ivareta sitt bygget opp væske. Hvis bruddet er et resultat av en fysisk skade, kan det være generelt ubehag, særlig i kulde eller sterk vind. Andre symptomer kan være øret summende eller ringer, øreverk eller en ubehagelig følelse, og hørselstap i de berørte øret.

Behandling

Forutsatt at det ikke er noen infeksjon, en sprukket trommehinne helbreder ofte seg selv noen ganger i løpet av få uker. Øret må beskyttes mot vann og kald luft. Et individ kan være foreskrevet antibiotika øredråper for å beskytte øret mot smitte, og kan også bli nødt til å ta antibiotika. Det er viktig at pasienten bare bruke medisiner foreskrevet av en medisinsk faglig. Kirurgi kan være nødvendig dersom hullet er stort eller ikke helbredende riktig. Dette er en relativt enkel fremgangsmåte til reparasjon gjort gjennom ørekanalen eller et kutt bak øret. Høring vanligvis tilbake til normalt etter at trommehinnen har grodd. Et øre plaster kan også anvendes til trommehinnen i kombinasjon med et foreskrevet kjemisk for å stimulere helbredelsesprosessen. Påføring varme til øret kan lindre ubehag som vil holde øret rent og tørt mens healing. Bomull baller bør plasseres i øret mens du dusjer eller sjamponering å hindre at vann kommer inn i øret. Den grunnleggende behandling for en sprukket trommehinne er å lindre smerte og hindre smitte.

Komplikasjoner / Forebygging

Komplikasjoner kan inkludere permanent hørselstap, tilbakevendende ørebetennelser eller mellomøret cyster. For å beskytte mot skader på trommehinnen, bør fremmedlegemer ikke settes inn i øregangen selv til rengjøring med en bomullspinne, og enkeltpersoner bør være bevisst for å skade overdreven støy. Øret infeksjoner må behandles umiddelbart, og fremmedlegemer skal bare fjernes av en medisinsk faglig.

Sprukket trommehinne Symptomer

Sprukket trommehinne Symptomer


Trommehinnen, eller trommehinnen, holder bakterier ut av det indre øret og vibrerer til aide i høringsprosessen. En sprukket trommehinne kan være forårsaket av en øreinfeksjon, plutselige trykkendringer, høye lyder eller fremmedlegemer.

Symptomer på Rupture

Som trommehinnen brister, kan du føle en plutselig, skarp smerte. Drenering, eventuelt inkludert blod, kan være til stede. Hvis bruddet skyldes infeksjon, kan en følelse av lindring merkes. Noen ganger er det ingen symptomer.

Symptomer etter Rupture

Ear ubehag og midlertidig hørselstap kan være til stede etter at trommehinnen brister, ifølge University of Michigan Health System. Svimmelhet er også mulig, sammen med ringing i øret.

Symptomer på Komplikasjoner

De fleste sprukket trommehinnene leges uten behandling, ifølge Mayo Clinic, men komplikasjoner kan oppstå. Hvis du har feber, vedvarende øresmerter eller hørselstap som ikke blir bedre, kan det hende du har en infeksjon eller annen komplikasjon som må behandles.

Behandling

Holde vannet ut av øret mens det er healing. Ikke legg noe inn i øret, og unngå kraftig blåser nesen mens trommehinne helbreder. Legen din kan forskrive antibiotika, og kirurgi kan være nødvendig hvis hullet ikke gro skikkelig.

Advarsel

Ring legen din dersom du mistenker at din trommehinnen har sprukket. Hvis du har symptomer på en komplikasjon etter et brudd, kontakt lege.

Sprukket trommehinne Treatment

En sprukket trommehinne oppstår når et hull utvikler seg i trommehinnen (trommehinnen) etter skade, infeksjon, innsetting av et fremmedlegeme, en plutselig endring i trykk eller en høy lyd. En sprukket trommehinne helbreder gjerne av seg selv, men behandlingen kan gjøre deg mer komfortabel og hindre smitte.

Hjem Behandling

Varme tilført øret kan lindre ubehag, ifølge US National Library of Health. Holde vannet ut av øret mens det er healing. Unngå å blåse nesen hardt for å forhindre ytterligere skade på trommehinnen. Ikke prøv å rense øregangen.

Medisiner

Legen din kan forskrive antibiotika øredråper eller antibiotika for å forebygge eller behandle infeksjon. Over-the-counter smertestillende medikamenter kan brukes til å lindre smerte.

Kontor Prosedyrer

Øre, nese og hals lege kan lappe en trommehinne som ikke leges på egen hånd, ifølge Mayo Clinic. En kjemisk er plassert på trommehinnen for å fremme helbredelse, og deretter blir den forseglet med en lapp.

Kirurgi

I noen tilfeller, en kirurgisk prosedyre kalles en tympanoplasty kan være nødvendig å reparere en sprukket trommehinnen. Tympanoplasty innebærer reparere en trommehinnen med en liten oppdatering av din egen hud, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Rådfør deg med legen din dersom du tror din trommehinnen har sprukket. Oppsøk lege hvis du får feber eller føler deg dårlig etter trommehinnen brister.

Sprukket trommehinne Cure

En sprukket eller perforert trommehinne er et hull eller rift i trommehinnen som stammer fra en øreinfeksjon, en skade eller andre årsaker. Dette kan føre til hørselstap varierer fra delvis å fullføre, men det er vanligvis bare midlertidig. Det kan også forårsake smerte og summende i øret. Når trommehinnen - som skiller øregangen fra mellomøret og fungerer som en barriere mot bakterier og bakterier - er skadet, er du i større risiko for ørebetennelser.

Årsaker

Årsakene til trommehinnen skade varierer fra skader på fremmedlegemer komme inn i øret. En ørebetennelse eller traumer kan også føre til en sprukket trommehinne. En plutselig høy lyd, som en eksplosjon, kan føre til en akustisk traume når plutselige lydbølger perforere trommehinnen. Barotraume oppstår når du går gjennom en plutselig endring i lufttrykket som nedstigningen av et fly.

Behandling

I noen tilfeller må en sprukket trommehinne kirurgisk reparasjon hvis det ikke leges på egen hånd.

Den beste kur er å la en sprukket trommehinne leges på egen hånd. I de fleste tilfeller skjer dette i løpet av noen uker til to måneder. Det er ikke i motsetning til skadet hud, som også leger seg selv. Ingen behandling er nødvendig.

Men kan noen tips hjelpe til med helbredelsesprosessen:

Holde øret tørt: Unngå bading og regn. Når du tar en dusj, beskytte øret med en bomullsdott.

Ikke rense ørene.

Ikke legge noe press på ørene, som når du pusser nesen.

Bruk varme for å lindre ubehag.

Hvis du har en infeksjon eller en risiko for infeksjon, må du kanskje ta antibiotika. Smertestillende medikamenter kan også være nødvendig.

Betraktninger

Det er mulig å leve med små permanente trommehinnen perforeringer som aldri helbredet. Disse normalt ikke skape noen problemer. Mennesker som lever med perforerte trommehinnene kan ikke oppleve noen symptomer eller hørselstap. I disse tilfellene, selv om trommehinnen ikke leges riktig, er ingen behandling nødvendig, så lenge den ikke senke livskvaliteten din.

Mens en perforert trommehinne er healing, ikke utsetter deg for vann, noe som kan gå inn i mellomøret og forårsake en ørebetennelse. Hvis du er en svømmer og trommehinnen er ikke healing, kan det være lurt å få skaden reparert av en liten prosedyre selv om perforasjon ikke medfører noen hørselstap.

I alle fall er det best å konsultere en medisinsk ekspert som kan gi deg råd om alternativer og om behandlingen er nødvendig basert på dine behov.

Komplikasjoner

Mulige komplikasjoner av en sprukket trommehinne inkluderer ørebetennelser, permanent hørselstap eller en infeksjon i benet bak øret (mastoiditis).

Hva er forskjellen mellom svømmer øre og en sprukket trommehinne?

Hva er forskjellen mellom svømmer øre og en sprukket trommehinne?


Selv om begge avtale med problemer i øret, svømmer øre og en sprukket trommehinne er to forskjellige forhold. Svømmer øre er en infeksjon som ligger i øregangen, mens en sprukket trommehinne er en faktisk rift i tromme selv.

Årsaker

Svømmer øre er vanligvis forårsaket av en bakteriell infeksjon introdusert av et utslett eller skade på den indre øregang. Et brudd oppstår i trommehinnen fra en infeksjon av mellomøret, en endring i trykket som utøves på trommelen, eller en skade fra et objekt, slik som et bomullsdott eller Bobby pin.

Symptomer

Noen lignende symptomer på begge forholdene omfatter øresmerter, noen form for puss og øresus. Svømmer øre kan også inkludere kløe i ørene og dempet hørsel. En sprukket trommehinne kan føre til en følelse av svimmelhet og kvalme.

Diagnose

For både svømmer øre og en sprukket trommehinne, er en visuell inspeksjon av innsiden av øregangen vanligvis alt som er nødvendig for å stille diagnosen. En sprukket trommehinne kan kreve ytterligere tester for å fastslå omfanget av skaden.

Behandling

Svømmer øre behandling innebærer medikamenter som antibiotika og anti-inflammatoriske å bekjempe infeksjonen og å la øret helbrede. De fleste sprukket trommehinnene leges på egen hånd i løpet av noen uker, men mer hjelp for eksempel en trommehinnen patch eller kirurgi kan være nødvendig hvis riften ikke er healing riktig.

Komplikasjoner

Ulike komplikasjoner kan dukke opp hvis en tilstand ikke gro skikkelig, for eksempel hørselstap og ulike infeksjoner i øre, hud og brusk.

Hjem rettsmidler for en sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne er en rift i trommehinnen. Disse tårene kan være forårsaket av hodeskade, høye lyder, rusk inne i øret og infeksjon. Symptomer på en sprukket trommehinne er smerter, drenering fra øret, høyt ringe, samt følelsen som rommet er spinning og kvalme. Mens noen ryker krever kirurgi eller en trommehinne patch, andre kan leges på egen hånd med riktig pleie.

Holde Ear Dry

Det er viktig å holde den skadede øret tørr under helbredelsesprosessen. Vann kan føre til unødig smerte, så vel som irriterer tåre. Du kan holde din indre øret tørr under dusj og bad ved å plassere en bomullsdott inni øret. Før du legger den i øret, frakk bomullsdott med vaselin. Vaselin som vil frastøte vann.

Rengjøring Your Ears

Ikke rengjør innsiden av ørene dine når du har en sprukket trommehinne. Plassere noen form for løsning eller ørevoks-verktøy for fjerning inni øret kan føre til ruptur å rive mer.

Blåser nesen

Når du har en sprukket trommehinne, må du unngå å blåse nesen på alle kostnader. Når du pusser nesen, bygger trykket opp i det indre øret. Ikke bare vil dette være smertefullt, men det kan føre til en større rift.

Prognose for en sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne er smertefullt og ubehagelig, og kan påvirke hvor godt du hører ting. Heldigvis, mens de tar lang tid å helbrede, sprukket trommehinnene generelt leges på egen hånd uten medisinsk intervensjon.

Hva er en sprukket trommehinne?

En rubtured trommehinne betyr at det er en rift eller perforering i trommehinnen, den strukturen som høres vibrere i øret. Denne tilstanden er ofte svært smertefullt og kan føre til midlertidig døvhet i de berørte øret.

Hva som forårsaker en sprukket trommehinne?

Trommehinnen kan sprekke ved en ekstremt høy lyd, med ekstreme endringer i barometertrykk, ved å sette fremmedlegemer i øret, og av og til, etter en ørebetennelse.

Symptomer

Drenering fra øret, en summende eller ringelyd, ekstreme smerter, svimmelhet, ansikts svakhet og hørselstap kan bety en sprukket trommehinne.

Prognose

Sprukket trommehinnene, mens smertefull, vanligvis leges på egen hånd i ca to måneder. Imidlertid kan trommehinnen fungerer som et skjold mot bakterier, så en tåre i dette skjoldet gjøre det lettere å avtale ørebetennelser.

På grunn av dette, kan legen forskrive en forebyggende antibiotika øre slipp.

Behandling

Hvis trommehinnen ikke leges riktig innen to måneder, kan legen har til å utføre en operasjon for å hjelpe det gro riktig.

I tillegg kan en liten patch bli sydd på trommehinnen for å fremme helbredelse.

Smertestillende midler som Tylenol eller Advil kan brukes for å lindre smerte.

Tegn og symptomer på en sprukket trommehinne

Tegn og symptomer på en sprukket trommehinne


Trommehinnen er en membran som beskytter midtre og indre øret mot infeksjon og miljømessige faktorer. Når et hull tårer i membranen, oppstår et brudd i trommehinnen. Et trommehinnen brudd kan være forårsaket av en indre-ørebetennelse, endringer i lufttrykket, for eksempel på et fly, eller et slag mot siden av hodet.

Pain

Smerten av en sprukket trommehinne er skarp når det først skjer, men det vanligvis avtar raskt. Miljøfaktorer, slik som kulde og vind, kan forårsake smerter etter den første bruddet, og en infeksjon fører også smerte. Hvis en infeksjon er til stede, reduserer smerte når trommehinne avløp. Brudd som oppstår på grunn av et slag mot hodet kan forårsake smerte fra skade i hodet og den ytre delen av øret.

Infeksjon

Infeksjon kan oppstå hvis det er ingen beskyttelse for trommehinnen før det gror. Pus eller blod renner fra øret når en infeksjon er til stede. Hvis trommehinnen ikke leges, kan pasienten oppleve kronisk ørebetennelse, som kan føre til hørselstap. En patch er noen ganger brukt til å beskytte det indre og mellomøret mens et brudd leges.

Hørselstap

En sprukket trommehinne kan føre til hørselstap i noen tilfeller. Hørselstap kan ikke være omfattende, men skader kan oppstå på den skjøre bein i øret når den beskyttende membranen er revet. Denne typen hørselstap er vanligvis forbigående, og hørsel kommer tilbake når ruptur helbreder.

Øresus

Tinnitus, eller øresus, skjer med en sprukket trommehinne. Dette kan høres ut som en summende lyd når ingen annen lyd er tilstede eksternt. Ringer, summende, klynking, tikker eller nynner er hvordan pasienter oppfatter tinnitus.

Vertigo

Vertigo er noen ganger sammenlignes med svimmelhet, men tilstanden er faktisk en bestemt følelse av bevegelse når du står stille. Pasientene føler seg som om de er spinning mens de ennå. Dette symptomet av en sprukket trommehinne kan påvirke deres evne til å stå opp eller gå uten hjelp.

Kvalme

Vertigo fra en sprukket trommehinne kan føre til svimmelhet i noen tilfeller. Den susete kan bli så sterk at pasienten føler seg kvalm og kan til og med kaste opp som resultat. Dette symptomet klarner opp når trommehinnen leges.

Homøopatiske midler for en sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne er en rift i vevet som skiller øregangen fra mellomøret. Leger nøye overvåke sprukket trommehinnene fordi bruddet kan føre til mellomøret å bli utsatt for smitte. Leger generelt foretrekker å la vev fra et brudd helbrede seg selv. Imidlertid, hvis trommehinnen ikke har grodd etter flere uker, kirurgisk reparasjon kan være nødvendig. Mange foretrekker å oppsøke homøopatiske midler i stedet.

Ser på Symptomer

En homeopat vil undersøke de ulike symptomer på innledende tilstand sammen med pasientens følelsesmessige problemer og generell fysisk form når de bestemmer seg for riktig behandling. Ved behandling av en sprukket trommehinne, vil homeopat sannsynlig se på symptomene (mulig hørselstap, øresus, hørsels forvrengning) og behandle disse symptomene siden homeopati mener at behandling av disse symptomene vil tillate trommehinnen til å helbrede.

Mulige Homeopatiske Behandlinger

Homøopater bruker også ulike løsninger for ulike typer sprukket trommehinnene. Hver sak blir vurdert individuelt i henhold til årsaken til bruddet, dets presenterer symptomer og andre problemer involvert. En homeopat vil først ønsker å vite hva omstendighetene var som forårsaket trommehinnen til å sprekke. Hvis øret ble skadet, kan en homeopat foreslå en "skade rette", slik som arnica. Hypericum og calendula kunne perscribed for smerte og helbredelse. Pulsatilla har vist seg å være nyttig for homøopatiske behandlinger når sprukket trommehinne er ledsaget av en renning fra øret. Silaca brukes ofte når utslippet er ledsaget av kløe eller når drenering er vedvarende, kanskje fra et brudd som har tatt lang tid å helbrede.

Tro på homøopatiske midler

En sprukket trommehinne kan være smertefullt og, hvis den ikke behandles, kan føre til alvorlige infeksjoner eller verre. En homeopat kan ikke love at homeopatisk behandling vil sikre at antibiotika eller kirurgisk intervensjon vil ikke være nødvendig i slutten. Mange mennesker som har brukt homeopatiske behandlinger for å behandle sprukket trommehinnene, men tror at homeopatisk intervensjon kan være medvirkende til å behandle problemet og hindre ytterligere komplikasjoner. De fleste homeopater favorisere arbeider sammen med allopaths (konvensjonelle leger), og homeopatisk litteratur arbeider med sprukket trommehinnene understreker nødvendigheten av å konsultere med en allopath i visse tilfeller.

Finne en kvalifisert Homeopatiske Practitioner

Når en pasient har besluttet å søke homeopatisk behandling, er det viktig å identifisere en kvalifisert homeopat. The National Center of Homeopathy opprettholder en database med homøopater. Pasienter vurderer homøopatisk behandling for en sprukket trommehinne bør undersøke hver homeopat å skjelne hans legitimasjon og bakgrunn. Referanser og word-of-mouth er også nyttig i å finne en god homeopat.

Slik finner du ut om du har en sprukket trommehinneEn sprukket trommehinne er ikke en uvanlig hendelse for verken barn eller voksne. En sprukket trommehinnen er bokstavelig talt et hull i trommehinnen (trommehinnen) som oppstår som et resultat av et foregående infeksjon, trauma på innsiden av øret, eller endringer i indre øret trykk. Noe så enkelt som en høy lyd for nær øret eller en vanlig forkjølelse forårsaker øretrompeten dysfunksjon kan føre til en sprukket trommehinne. Hvordan kan du avgjøre om du har en sprukket trommehinne?

Bruksanvisning

Øresmerter kan oppstå med en sprukket trommehinne hvis årsaken er traumatisk. For eksempel forekommer mange brutte trommehinnene som et resultat av en brønn som betyr at forsøk på å fjerne ørevoks med en hårnål eller blekkpenn. Tilfeldigvis setter disse objektene for langt inn i øregangen kan føre til en sprukket trommehinne som kan være ganske ubehagelig, så lytt til din mor og holde skarpe gjenstander ut av øret.

Redusert hørsel kan oppstå som et resultat av en sprukket trommehinne. Trommehinnen bidrar til å konvertere lydbølger til nervesignaler som sendes til hjernen. En sprukket trommehinne er i stand til å effektivt behandle lydbølger.

Vannaktig utflod fra øret som er tidvis blod farget kan ledsage en sprukket trommehinne. Øret infeksjoner forekommer ganske ofte. Væske som har samlet seg bak trommehinnen blir infisert som resulterer i smerter, feber og økt mellomøret press. Av og til mellomøret trykket vil føre til en spontan brudd av trommehinnen slik at den infiserte øret fluid dreneres ut av mellomøret plass. Smerten fra øret infeksjon kan faktisk bedre etter perforeringen oppstår.

Ringing i øret også kjent som tinnitus kan ledsage en sprukket trommehinne.

Trommehinnen er et tynt papir membran som skiller den mellomøret plass fra det ytre øregangen. Et antall skjøre strukturer som er ansvarlige for balanse og hørsel er plassert i mellomøret. En sprukket trommehinne kan indirekte føre til korte episoder med svimmelhet eller vertigo (rom spinning).

Siden mellomøret plass og nese er koblet sammen med den øretrompet blåser nesen etter at du opprettholde en sprukket trommehinne kan opprette en blåser eller plystrende lyd i det berørte øret at noen mennesker finner urovekkende.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en sprukket trommehinne er det viktig å ikke sette noe inn i øret
 • Unngå å blåse din støy.
 • Ikke la vann komme inn i øregangen mens du dusjer eller bader.
 • Sprukket trommehinnene vanligvis leges i 6 til 8 uker.
 • Den hørselstap forbundet med en sprukket trommehinne er vanligvis forbigående.

Perforert trommehinne Treatment

En perforert trommehinne kan være forårsaket av en skade, infeksjon, sykdom eller en plutselig endring i trykket. Trommehinnen er en tynn, følsom membran i øret. Det er et beskyttende belegg som beskytter det indre øret og dets organer. Det hindrer også bakterier fra å komme inn i det indre øret. Når trommehinnen blir skadet, eksponerer det indre øret til mulige skader og bakteriell infeksjon.

Diagnostisering

Infeksjon i øret, er den vanligste årsaken til en sprukket trommehinne. Dette er vanligvis på grunn av infeksjonen forårsaket trommehinnen til å bule ut eller strekkes. Når trommehinnen gevinster for mye press fra infeksjonen og kan ikke lenger strekke, tårer det eller brudd. Et brudd i trommehinnen kan føre til en enorm mengde av smerte, kvalme og oppkast, blødning, lyden av vinden i øret, svimmelhet, og problemer med å gå.

Legen kan se om trommehinnen er sprukket ved å se inn i øret med et otoskop, eller administrering av små puffs av luft inn i øret kalles en tympanogram. Noen ganger hvis hullene i trommehinnen er svært liten, kan disse hullene være vanskelig å oppdage, og vil kreve ytterligere testing.

Behandlinger

Hvis rive skyldes en infeksjon, vil legen sannsynligvis sette deg på en antibiotika. Et antibiotikum vil hjelpe kvitt infeksjonen slik at trommehinnen kan helbrede. Legen din må du beskytte øret fra tillater vannet å komme inn i det som å bruke bomull baller når du tar en dusj eller bad mens det er healing. Han kan bestille øredråper som vil fremme helbredelse, samt har du tar smertestillende medikamenter for smertene. De kan være over disk smertestillende medikamenter som for eksempel Tylenol eller ibuprofen, eller hvis smertene er betydelig, kan han bestemme at du vil trenge en resept smertestillende medikamenter.

De fleste minimalt sprukket trommehinnene leges på egen hånd over en to-ukers periode, men hvis det ikke leges eller tåre er betydelig, legen din kan bestemme kirurgi er det beste alternativet for deg.

Kirurgi

Noen ganger kan en sprukket trommehinne kan ikke helbrede på egen hånd, eller det kan ikke gro skikkelig, selv om du følger legens ordre. I disse tilfellene, er legen din kan bestemme at kirurgi er nødvendig. Kirurgi for å reparere en perforert trommehinne er vanligvis gjøres som en poliklinisk prosedyre.

Kirurgi innebærer legen din pode eller patching trommehinnen. Dette kan gjøres med en rekke materialer, inkludert papir, fett og muskel.

Betydelige perforerte trommehinnene som krever kirurgi normalt gro i en to = måneders periode. Hvis du fortsatt har problemer, bør du informere legen din med en gang, spesielt hvis nye symptomer utvikle eller symptomene blir verre.

Hjem rettsmidler for perforert trommehinne

Hjem rettsmidler for perforert trommehinne


En perforert eller sprukket trommehinne oppstår når et hull eller rive vises i den tynne membranen som skiller øregangen og det indre øret. Denne delikate membran kan bli skadet av en ørebetennelse eller traumer, for eksempel over-innsetting av en bomullspinne, veldig høye lyder, hodeskader eller endringer i lufttrykket. Den perforering skal undersøkes, og diagnostisert av en lege for å bestemme størrelsen av hullet og alvorlighetsgraden av perforeringen. Ifølge Mayo Clinic, små rifter vanligvis leges på egen hånd innen to måneder dersom pasienter flittig følger pleie og behandlingsinstruksjoner.

Hold ørene Dry

Vann eller andre væsker plassert inne i øret kan føre til infeksjon og forsinke healing. Bruk kun medisiner foreskrevet av legen-unngå å sette andre typer væsker inn i øret. Bruk en dusjhette eller bruke vaselin til bomull baller og plassere dem inne i ørene mens du dusjer eller bader for å sikre området forblir tørr. Unngå å bade eller å senke hodet i vann mens perforering helbreder.

Rengjøring

Unngå å bruke bomullspinner eller andre elementer for å rense øret mens det gror. Mens det kan klø eller føler meg skitten under healing prosessen, er det viktig å tillate det å leges helt før du prøver å rengjøre den. Innsetting av hvilken som helst type av ørevoks fjerning av gjenstander på innsiden av øret kan gjøre bruddet verre.

Påfør Warmth

Lindre smerten av en sprukket trommehinnen ved å bruke en oppvarming puten eller varmt omslag på det området. Varmen kan hjelpe lindre noen hevelse, samt tilby deg noen lettelse for dette ofte smertefull tilstand.

Medisiner

Spør legen din for å anbefale over-the-counter (OTC) smertestillende medisiner som du trygt kan bruke mens du venter på perforeringen å helbrede. Ring din helsepersonell hvis du opplever tegn på infeksjon, som feber eller puss-aktig utflod.

Beskytte ørene

Unngå å blåse nesen mens du venter på perforeringen å helbrede siden trykket opprettet i løpet av prosessen kan forverre bruddet. Du bør også beskytte ørene fra kald luft ved å bære en lue eller ørevarmere. Etter dine ruptur helbreder, anbefaler Mayo Clinic du unngå å fly med en kald eller lunger og bruke ørepropper under fly flyreiser til å holde fra lidelse et tilbakefall av denne tilstanden. Alltid behandle alle typer ørebetennelser raskt for å unngå trommehinnen perforeringer og andre skader på ørene.

Perforert trommehinne i Småbarn

Perforert trommehinne i Småbarn


En perforert trommehinne, også kalt en sprukket trommehinne, oppstår når et hull utvikler seg i trommehinnen (trommehinnen) etter infeksjon eller traume. Småbarn er spesielt utsatt for ørebetennelser som kan føre til en perforert trommehinne på grunn av sine små Eustachian rør, og de kan også lide øre traumer etter å ha satt en gjenstand inn i ørekanalen. Mens tanken på en sprukket trommehinne kan være skummelt, mesteparten av tiden hull helbreder uten behandling og forårsaker ingen varige problemer.

Årsaker

Væske fra en mellomøret infeksjon kan noen ganger føre til nok press for å gjøre trommehinnen sprekker. Endringer i lufttrykket kan også forårsake overflødig press på trommehinnen. Dette kan skje når et barn får et slag mot øret, eller muligens når du reiser med fly. Et barn kan også oppleve en sprukket trommehinne etter en svært høy lyd, for eksempel en eksplosjon eller skudd, ifølge Mayo Clinic. I noen tilfeller kan en alvorlig hodeskade som et skallebrudd bidra til en sprukket trommehinne.

Symptomer

Når en pjokk trommehinnen har sprukket, kan utflod, noen ganger inkludert blod, renne fra øret. Barnet kan klage over øresmerter. Ofte vil en sprukket trommehinne forårsake skarp smerte som raskt avtar. Hvis et barn har opplevd smerte fra en øreinfeksjon, kan han føle lettelse etter at trommehinnen sprekker. Midlertidig hørselstap, øresus og svimmelhet (som kan muligens forårsake kvalme eller oppkast) er også mulig.

Behandling

En sprukket trommehinne generelt helbreder uten behandling innen to måneder, ifølge US National Library of Medicine. En pjokk lege kan anbefale over-the-counter smertestillende medikamenter, og oral antibiotika eller antibiotika øredråper kan være foreskrevet for å forebygge eller behandle infeksjon. I sjeldne tilfeller kan trommehinnen må lappes eller kirurgisk reparert hvis det ikke leges på egen hånd.

Forebygging

Rask behandling av ørebetennelse kan hindre skader på trommehinnen. Unngå flytrafikken når et barn har en kald eller lunger kan hindre en sprukket trommehinne, også. Hvis du reiser, kan gjespe under take-off og landinger også hjelpe, ifølge Mayo Clinic. Barn bør læres aldri å sette inn objekter i ørene, og foreldre bør unngå å sette inn bomullspinner og andre gjenstander inn i ørekanalen. Småbarn bør alltid ha riktig hørselsvern når de er rundt overdrevent høye lyder.

Advarsel

Selv om en pjokk sprukket trommehinne er sannsynlig å helbrede på egen hånd, er det viktig å rådføre seg med en lege for å sørge for at trommehinnen leges som det skal, og ingen komplikasjoner utvikle.

Koblingen mellom en perforert trommehinne og Vertigo

Koblingen mellom en perforert trommehinne og Vertigo


Sprukket, eller perforert, trommehinnene er smertefulle, og når vertigo setter inn, forvirrende og uforståelig. Så rart som det ser ut, koblingen mellom ørene og balanse - eller mangel på balanse - forklarer hva som skjer, og hvordan du behandler den.

Perforert trommehinne

Trommehinnen skiller det ytre og mellomøret. Trommehinnen beskytter mellomøret, en luftfylt rom som holder ossicles, tre små bein for hørselen. Ofte traumer, for eksempel innsetting av et objekt som en bomullspinne, en bade hendelse eller plutselige ytre trykkendringer vil føre til en perforering, eller sprekker, av trommehinnen. Dette er svært smertefullt, og kan føre til svimmelhet.

Vertigo

Når verden føles som det er spinning, eller i bevegelse, til tross for mangel på bevegelse, er dette vertigo. Vertigo er forvirrende, og kan vare i noen minutter eller flere timer. Selv om svimmelhet i seg selv er ufarlig, forårsaket av at en sprukket trommehinne, andre symptomer som hodepine, tap av hørsel og syn, dobbeltsyn er til stede, og behandling fra en lege er nødvendig.

Trommehinnene og Balanse

Den kropps kontrollerer balansen og likevekten gjennom den halvsirkelformede kanaler, organer som ligger i det indre øret. Disse tre buede rør er i rett vinkel med hverandre, som representerer alle tre plan av dimensjonale rommet, og er festet til sacculus og utriculus, samlinger av sensoriske celler. Når hodet endrer posisjon, kalsiumkarbonat krystaller skift på sin seng av sensoriske hår; cerebellum leser denne informasjonen, og bestemmer stillingen av hodet i forhold til tyngdekraften, noe som gir legemet en følelse av balanse. Når en sprukket trommehinnen oppstår, kalsiumkarbonat krystaller bevege seg uavhengig av de bevegelser av hodet, og cerebellum blir forvirret. Resultatet er vertigo - hjernen synes hodet beveger seg, når ingen faktiske bevegelse er tilstede.

Symptomer

Mennesker som opplever perforert trommehinne-basert vertigo vanligvis opplever svimmelhet eller besvimelse sammen med svimmelhet som kommer med svimmelhet. Vertigo kan også forårsake alvorlig hodepine eller migrene. Tap av hørsel og tinnitus, øresus, er også typiske symptomene som følger sprukket trommehinnene og svimmelhet.

Behandling

Behandling av perforert trommehinne vil behandle svimmelhet også. De fleste traumebaserte perforeringer vil gro av seg selv, selv om kirurgi er noen ganger nødvendig. En lege kan forskrive medisiner for å behandle svimmelhet, som kan inkludere antihistaminer, for eksempel Benadryl eller Antivert, kvalme dempende midler, som for eksempel Phenergan eller Transderm-Scop, eller Valium. Disse medikamentene lette svimmelhet før de perforerte trommehinnen leges.

Hvordan vet jeg om du sprukket trommehinnen

En sprukket trommehinnen - også kalt en perforert trommehinnen - er en åpning i trommehinnen, i henhold til Health. Når den beskyttende trommehinnen får et hull i den, kan bakterier komme inn i mellomøret og forårsake en infeksjon. En sprukket trommehinne kan skyldes ørebetennelse, høye lyder, skader fra å sette inn bomullspinner i øret eller å ha andre fremmedlegemer i øret. Visse symptomer assosiert med denne tilstanden kan hjelpe deg med å fortelle om din trommehinnen er sprukket. Hold styr på eventuelle symptomer som de dukker opp, slik at du kan diskutere dem med legen din.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på eventuelle episoder av å besvime eller svimmel opplevelser som kommer og går raskt. Svimmelheten kan føre til en urolig mage og oppkast.

Kontroller øret for å se om det er en klar, fitte eller blodig drenering kommer fra innsiden. Dette er et mulig tegn du sprukket trommehinnen.

Hvis du oppdager en skarp smerte i øret som forsvinner raskt, ifølge CNN, markere dette symptomet ned for senere bruk.

Hvis du oppdager et tap av hørsel på det ene øret, særlig ledsaget av en ringelyd, kan det øret har en sprukket trommehinne.

Tips og advarsler

 • Hvis du har noen av symptomene på en sprukket trommehinne, bør du kontakte lege. Ta din liste over symptomer ved utpeking slik at han eller hun kan gi deg en korrekt diagnose.

Relief Fra Sinus Pressure

Relief Fra Sinus Pressure


Alle har opplevd det på et eller annet tidspunkt: smerter og press bak øynene og nese, de klassiske symptomene på bihulebetennelse. De viktigste årsakene til denne tilstanden er allergier og infeksjoner fra virus, bakterier og sopp. Heldigvis finnes det flere løsninger som kan bidra til å bringe lettelse.

Behandling for bihulebetennelse forårsaket av allergi eller virus

Du må kanskje se en allergolog hvis du har alvorlige og / eller kroniske problemer. En allergolog kan gi deg resept-styrke antihistaminer som Allegra, nesespray som Nasacrom, og selv skudd, hvis det er nødvendig. Ellers kan du prøve over-the-counter (OTC) antihistaminer som Claritin og Alavert; nesespray som afrin, og slimhinneavsvellende midler som inneholder pseudoefedrin (Sudafed).

Behandling for bihulebetennelse forårsaket av bakterier

Bakterielle infeksjoner vil kreve legen din for å forskrive antibiotika. Du kan også bli gitt resept nesespray og smertestillende, etter behov.

Behandling for bihulebetennelse forårsaket av soppinfeksjoner

The Mayo Clinic oppdaget at flertallet av kronisk bihulebetennelse tilfellene er forårsaket av soppinfeksjoner. Hvis du eller legen din mener dette er tilfelle, vil du trenger tester som en MR, og mest sannsynlig vil du trenger kirurgi.

Generelle behandlinger for All Sinus Pressure

For alle tilfeller av sinus press, prøv forsiktig inhalering av damp fra en ulmende gryte med vann eller en varm dusj, og / eller du kan plassere varme, fuktige kompresser over ansiktet. Legge til et snev av eucalyptus olje til kokende vann kan også hjelpe. Drikk rikelig med væske og også varme drikker som buljong og buljong. Du kan bruke en enkel saltvannsoppløsning for nasal vanning, som du kan gjøre selv ved å legge en teskje salt og en klype natron til en kopp varmt vann eller kjøpe en pre-laget blanding fra stoffet butikken. Du kan også prøve en Neti-potten, en vanning enhet som finnes på de fleste apoteker.

For kosttilskudd, prøv vitamin C og andre urter som hvitløk, pepperrot, hot karriretter eller paprika (i mat) og ingefær (i mat eller kapsler) for betennelse. NSAIDs som aspirin og ibuprofen kan også hjelpe med smerter og betennelser. Du kan bruke en luftfukter for å holde bihulene tørker ut, men bare hvis du bor i et tørt klima. Ytterpunktene i varme og fuktighet ene eller den andre kan gjøre sinus symptomer verre.

Hva skal unngås

Unngå alkohol og koffein, som kan føre til uttørking og fortykkelse av slim, blokkerer bihulene slik at de ikke kan renne riktig. Unngå klorerte bassenger, som kjemikalier kan skade den skjøre slimhinnene fôr av nesen. Ikke bruk nesespray eller bruke slimhinneavsvellende midler for mer enn fem dager, da dette kan føre til en rebound effekt, noe som gjør symptomene verre. Unngå å fly, hvis det er mulig. Flying med bihuleproblemer kan hindre utjevning, eller likevekt, press og resultere i smerte, midlertidig hørselstap eller tinnitus, og selv en sprukket trommehinne.

Hva er årsakene til ørebetennelse hos barn?

En mellomøret infeksjon er en vanlig sykdom hos spedbarn og små barn, og er lett behandles med antibiotika. Å vite årsakene kan hjelpe deg å unngå mer hyppige infeksjoner hos barnet ditt.

Virusinfeksjon

Øreinfeksjoner ofte følger en virusinfeksjon, for eksempel en vanlig forkjølelse. Slimhinnen i barnets mellomøret svulmer fra infeksjonen, slik at væske til å hope bak trommehinnen.

Obstruksjon

En ørebetennelse kan være et resultat av en hindring fra hevelse i Eustachian rør som forbinder nesen til mellomøret. Fluid kan bli fanget i mellomøret og forårsake en infeksjon.

Adenoids

Hvis ditt barns adenoids smittes de kan hovne opp og legger press på Eustachian rør og tillater væske til å samle i mellomøret.

Immune System

Fordi immunforsvaret hos små barn ikke har fullt utviklet, det gjør dem mer utsatt for sykdommer og infeksjoner.

Risikofaktorer

Barn som er på en økt risiko for ørebetennelser inkluderer de mellom 6 og 18 måneders alder, de i gruppe barnehage og babyer som er matet en flaske mens du ligger nede, noe som kan gi melk til å flyte tilbake i det indre øret, i henhold til Nasjonalt nettverk for Child Care. Eksponering for sigarettrøyk eller høye nivåer av luftforurensning kan også øke barnets risiko for ørebetennelser.

Betraktninger

Øret infeksjoner kan resultere i kort eller lang sikt hørselstap, og muligens en sprukket trommehinne, spesielt hvis den forblir ubehandlet. Det er viktig å søke medisinsk behandling omgående.