Digidexo.com

hvordan dræbe parasitter

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Tarmparasitter er en type infeksjon som kan være svært problematisk, ettersom de sjelden forårsaker slike symptomer som feber. I tillegg vil disse smittestoffer ikke svare til de fleste anti-bakterielle og antivirale midler. Disse typer av parasitter kan bli oppnådd ved å drikke forurenset vann, gjennom et uhell inges avføring, eller bare fra kontakt med en infisert person. I noen tilfeller kan parasitten bli kontrahert ved å tråkke på det med bare føtter.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Hvordan å teste for parasitter i tarmen

•  Se på symptomer. Innvollsparasitter forårsake visse karakteristiske symptomer som smerter i magen, diaré (spesielt blodig), et utslett rundt anus eller den faktiske tilstedeværelsen av en orm i avføringen. Disse symptomene vil vanligvis føre til mistanke om en intestinal parasitten.

Undersøk avføring. Under et mikroskop, enkelte parasitter - spesielt protozoer eller helminths - kan identifiseres fra en avføringsprøve. Ofte flere avføringsprøver må bli sjekket for en definitiv diagnose.

Utfør "streng" test. Med strengen testen, er en streng som føres ned i spiserøret og tillatt å forbli i magesekken i ca en time eller så, hvoretter den trekkes tilbake opp og undersøkt. Dette kan tillate en profesjonell til å lete etter parasitter som kan ha blitt inntatt.

Utfør Scotch tape test. Pinworms kan detekteres ved å plassere et stykke tape ved siden av og på anus flere ganger, og deretter fjerne den. Båndet kan da bli sjekket for pinworm egg under et mikroskop.

Undersøke en barium-x-ray. I noen tilfeller kan en lege har en pasient forbruke en barium-løsning og deretter utføre røntgenbilder for å lete etter mer alvorlige parasittiske skader.

Gi anti-parasitt medisiner. Selv om alle de ovennevnte tester er negative, forsvinningen av tarmsymptomer etter administrering av visse legemidler, slik som Flagyl og Vermox, kan signalisere at en tarmparasitt var til stede.

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Der vi får Parasitter

Listen over hvor vi kan plukke opp parasitter fra er en lang en. En underutviklet land eller skitne bad er ikke de eneste stedene man kan bli infisert med en parasitt. Vi må også se på vår vannforsyning, vår mat, våre kjæledyr, og selv vår egen bakgård. Med parasitter være så rikt, er det lett å se hvordan en person kan bli smittet med en.

Typer parasitter

Det er mer enn hundre typer parasitter som er mer enn glade for å sette opp butikken hvor som helst i en menneskekropp. Disse parasittene er delt inn i familier, og er kjent som enkelt celle parasitter, bendelorm, rundorm og Flukes. Innenfor hver av disse familiene faller resten avhengig av typen av parasitten. Mange parasitter er spådd til å bli uidentifisert på dette tidspunktet.

Hvordan vite om Parasitter er til stede i et menneske

Dessverre, de fleste mennesker er uvitende om at de er berørt med parasitter og ofte symptomene er skylden på en annen sykdom. Legg til dette det faktum at testene som er tilgjengelige for parasitter er upålitelig til det punktet at det er anslått at bare rundt 1% av parasittinfeksjoner hos mennesker er riktig diagnostisert. Dette er en meget skremmende antall vurderer eksperter anslår at omtrent 85% til 95% av befolkningen er faktisk infisert med parasitter.

Hva en parasitt gjør i kroppen

Parasitter kan finnes overalt i kroppen, selv hjernen. Disse parasittene feed av de næringsstoffene vi tar i for oss selv, forlater sine menneskelige verter bare hva de ikke bruker. De kan tappe et menneske av energi og føre til følelser av tretthet. Noen parasitter lever av visse stoffer, som for eksempel sukker, forårsaker infested person å kreve mat parasitten foretrekker. Heldigvis, urter er tilgjengelig for å hjelpe kvitt en person av parasitter. Hvis parasitter er mistenkt, bør behandlingen diskuteres med lege. Mange av urter som er tilgjengelige for å behandle parasitter har helsemessige fordeler som går langt utover å drepe parasitter. Å gjøre en avtale med en herbalist kan være en fin måte å lære om disse fordelene.

Hvem er i faresonen for å bli smittet med parasitter

Hvem som helst, hvor som helst i verden kan bli infisert med parasitter når som helst. Barn, derimot, ser ut til å være en større risiko for infisering. Dette er først og fremst på grunn av vaner av barn. De har en tendens til å være mindre opptatt av renslighet og er mer sannsynlig enn noen voksen til å være ute å lekte i søla og stikker skitne hender i munnen. Germs bør ikke være den eneste grunnen til barna lærer å vaske hendene regelmessig. Også på et høyere risiko er folk som går utenfor ofte barbeint.

Hvordan behandle lever Parasitter

Mens tanken på parasitter som lever i kroppen din er neppe behagelig, er det likevel svært viktig å diagnostisere og behandle lever parasitter umiddelbart. Noen arter kan utgjøre store langsiktige helserisiko hvis igjen alene. Leveren er det til nytte for deg, så ta skritt for å kaste ut noen snyltere før de har en sjanse til å slå dine vitale organer i en buffet.

Hvordan behandle lever Parasitter

•  Kjenn symptomene på parasittangrep. Menneskelige parasitter kan være vanskelig å diagnostisere, siden det kan være en rekke symptomer. Se etter magesyke, oppblåst mage, forstoppelse eller diaré, blodig avføring, astma, anemi, utslett og følelse av utmattelse og nervøsitet. Noen infestations også resultere i smerter i øyet, søvnløshet og kompromittert immunitet.

Pocket din stolthet og se legen din. Forlegenhet og avsky faktorer er ingenting sammenlignet med hva lever parasitter kan gjøre med deg. Vanlige parasitter er bendelorm og rundorm, også kalt helminthes. Disse skadedyr bor i ulike områder, blant annet leveren, hvor de forbruker næringsstoffer som bør være fordel deg mens skiller ut avfallsstoffer som kan gjøre deg svært syk. Venstre udiagnostisert og ubehandlet, kan parasitter føre til alvorlige helseproblemer.

Vær oppmerksom på risikofaktorene. Hvis du har drukket forurenset mat som feilaktig vasket grønnsaker, ustekt fisk eller forurenset vann, kan det hende du har plukket opp lever parasitter. Du kan også være i fare hvis du har møtt mennesker eller dyr avføring brukes som gjødsel eller hvis du har svømt i forurenset vann.

Fortell legen din hvor du har vært og hva du har gjort. Dette vil bidra til å bestemme hva Hitchhikers du kan ha plukket opp og hvordan best å gi dem støvelen. Praziquantel er en av de mest vanlige stoffene som brukes til å behandle lever parasitter i mennesker og dyr. Imidlertid kan parasitter som Fasciola hepatica ikke svare på Praziquantel, slik at andre medisiner som triclabendazole eller bithionol kan gis i stedet.

gjennomgå en operasjon, hvis det er nødvendig. Vanligvis bare et alvorlig angrep av lever parasitter krever kirurgi. Kirurgi kan være nødvendig for å innpode narkotika inn i leveren eller gallegangene eller til drenering abscesser og blokkerte kanaler. Hvis et stort antall parasitter er til stede, kan de være nødvendig å kirurgisk ekstraheres gjennom en fremgangsmåte slik som endoskopi.

Pass på at parasitter som invadere ett område ikke bare flytte til et annet nabolag. For eksempel kan amøbe forårsake abscesser eller sår på det punktet av oppføringen til blodet, men de kan reise på å bosette seg i leveren. Hold alle avtaler for oppfølging for å sikre at de lever parasittene ikke kommer tilbake.

Iverksette tiltak for å hindre fremtidige invasjoner. Redusere eksponering for risikofaktorer som forurenset mat og vann. Vurdere alternative behandlinger for å hindre fremtidige angrep av parasitter. Naturlig rettsmidler inkluderer svart valnøtt skrog oljer, malurt kapsler, fersk malt nellik og andre urter. Søk på nettet etter informasjon om parasitt rensing programmer og snakke med legen din om alternativer.

Gresskarkjerner og Hvordan bli kvitt parasitter

Gresskarkjerner og Hvordan bli kvitt parasitter


Innvollsparasitter kan leve i en persons fordøyelsessystem i mange år, uten at personen noen symptomer. I tid, med flere generasjoner av parasitter formere seg og passerer gjennom tarmen, kan parasittene forårsake symptomer som magesmerter, diaré, gass og oppblåsthet, oppkast, kløe rundt anus, tretthet, vekttap, og passerer ormer med avføring. Snarere enn å bruke giftige medisiner, kan gresskarfrø brukes til å bli kvitt innvollsparasitter.

Historie

Indianere brukte gresskarfrø for å bli kvitt innvollsorm. Deres levekår og deres kosthold ofte resultert i mennesker som har ormer i tarmen. Medisinmenn foreskrevet tygge og svelge rå gresskarfrø å hjelpe deworm kroppen sin.

Hvordan Pumpkin Seeds Work

Gresskarfrø lamme innvollsorm, men ikke drepe dem. Lammelsen er midlertidig, så det er viktig at en naturlig avføringsmiddel - for eksempel bakken linfrø eller psyllium skall - brukes til å arbeide innvollsparasitter ut av kroppen.

Hvordan bruke

Fôr barn (under 12 år) 10-15 gresskarkjerner daglig. Voksne kan trygt spise mellom 20 og 30 per dag i to uker. De tre eller fire første dosene bør umiddelbart etterfulgt av en naturlig avføringsmiddel.

For et alternativ behandling, male opp gresskar og vannmelon frø til et pulver. Bland med aloe vera juice eller vann med eple cider eddik.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Det er anslått at 80% - 90% av folk i den vestlige halvkule har noen form på intern parasitt. Worms og protozoer inn i kroppen på en rekke måter. Fra uvasket frukt og grønnsaker, forurenset kjøtt, unnlatelse av å vaske hendene ofte nok, får en menneskelig parasitt kan være vanskelig å unngå. Vårt moderne kosthold av bearbeidet og modifisert mat gjør det umulig for kroppen å forsvare seg mot disse inntrengerne. Parasitter angripe og lever i mage, tarm og organer, bidrar til fedme, rane oss av viktige næringsstoffer, og forårsaker flere helseproblemer.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Kolon Rensing og Herbals

•  Ta en kombinasjon av Psyillium skall Urter, Wormwood, og nellik daglig. Psyillium skall Urter og Wormwood vil drepe de voksne parasitter i kroppen din, og nellik vil drepe eggene.

Black valnøtt, Goldenseal, Wormseed og grapefrukt, er alle effektive parasitt mordere.

Gjør en Master Cleanse. The Master Cleanse innebærer fasting på lemonaid laget med sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Du drikker et saltvannsblanding hver morgen for å spyle parasitter og andre giftstoffer fra tarmen og drikke en lakserende te hver kveld for å hjelpe eliminering prosessen. Den raske fortsetter i 10 dager

hvitløk og ingefær er svært effektiv mot rundormer, og store mengder gresskarkjerner er effektiv mot både rundorm og bendelorm.

Drikk store mengder rent vann. Forskning vann nøye. Mange flaske vann er noe mer enn vann fra springen i en flaske.

Diet

Unngå kaffe, raffinert mat, sukker og alkohol mens behandling for parasitter.

Spis mye mat er kjent for å avskrekke parasitter. Hvitløk, ananas og papaya frø alle bidra til å drepe og avskrekke ulike typer pf parasitter.

Konsumere en høy fiber diett. Fiber hjelper klart ut de døde parasitter og deres egg.

Spis mye mat med høyt betakaroten. Vitamin A bidrar til å øke motstand mot larver.

Legg Probiotika til dine matvarer. Probiotika bidra til å gjenoppbygge de gode bakteriene i magen og tarmen. Dette gjør tilstander i tarmen ugunstig for parasitter.

Hint

  • Noen mennesker har hatt gode resultater ved hjelp av en fjernkontroll for å kvitte seg med parasitter.
  • Smaken din mat med tumeric. Dette krydderet hjelper drepe visse typer ormer.

Hvordan behandle Mat Parasitter

Hvordan behandle Mat Parasitter


Matvarer er en vanlig måte som mennesker er påført med parasitter. Parasitter er organismer som lever i en menneskelig vert, rane personen av næringsstoffer og forårsaker sykdom i mange tilfeller. Disse parasittene kan være så små at de er usynlige for det menneskelige øyet, eller de kan være synlige som små ormer. Mennesker får parasitter fra å spise frukt og grønnsaker som ikke er vasket, å spise kjøtt som ikke er ferdig kokt eller drikkevann som inneholder organismer.

Hvordan behandle Mat Parasitter

•  Ring legen din og rapportere du tror du har parasitter. Legen din kan be deg om å få inn en avføringsprøve og gjøre en avtale for å teste for parasitter og foreskrive en behandlingsplan.

Fast i fire til seks dager, og deretter gjøre et kolon rens. Hvis parasittene lever i tykktarmen, kan dette kvitte kroppen av organismene. Du kan finne kolon rensing kits på drugstores og alternative helse butikker.

Spis mat med høyt fiberinnhold og drikke mye vann. Disse to kombinert kan hjelpe skylle parasitter fra kroppen din. Matvarer som inneholder mye fiber inkluderer mange typer frukt og grønnsaker og hele hvete brød og pasta. Parasitter vil vokse hvis du spiser fett og sukker, så unngå mat med høyt fett eller sukkerinnhold.

Rengjør alle dine ark, sengetøy, håndklær, klær og noe stoff i hjemmet daglig med stoff renere eller ved å kaste dem i vaskemaskinen. Være flittig for hele tiden du behandles for parasitter.

Hvordan behandle mage Parasitter

Hvordan behandle mage Parasitter


Mage parasitter, hvis venstre ubehandlet, kan føre til alvorlig sykdom og i noen tilfeller død. Det er viktig å gå med en helsepersonell når du opplever ubehag i magen eller uregelmessig fordøyelses atferd. Hvis fanget i tid, det finnes måter å behandle mageparasitter.

Hvordan behandle mage Parasitter

En forstår farene ved parasitter. Hvis venstre ubehandlet, kan de føre til døden, men er mer årsaken til vektøkning, fordøyelsesproblemer, trøtthet og mangel på energi. De kan bli behandlet på en rekke måter, hvorav den ene er å oppsøke lege.

behandle mage parasitter naturlig, å bli kvitt dem ved å avgifte kroppen din. Dette inkluderer bruk av rødbeter, flaxseeds, skall, papaya ekstrakt og psyllium frø. Det finnes også en rekke matvarer som skylle ut parasitter inkludert sitrusfrukter, gulrøtter, grapefruktkjerneekstrakt, tyttebær, gresskarfrø og hvitløk.

Få din kolon renset. Dette er skremmende for de fleste, men det er smertefri og utrolig bra for deg. Ved å ha din kolon renset, er du renset av mange av parasitter i systemet, og kan da bedre kvitt magen av parasitter med behandlinger du bruker.

Utfør en naturlig parasitt og kolon rens. Hvis du ikke er villig til å gjøre den tradisjonelle kolon rens, prøv en tre-trinns prosess som inkluderer å ta en rekke kosttilskudd som forårsaker naturlig utstøting av parasitter i magen og kroppen.

Hvordan Kill Colon Parasitter

For å overleve, må en parasitt en vert, det vil si noe (dyr) eller noen (human), bortsett fra hvor det ikke kan finnes. De vokser og trives i en uren eller svekket miljø; for eksempel et svakt immunsystem, med lavt antall hvite blodlegemer, er ideelt for angrep. Det finnes en rekke måter som du kan få parasitter, som for eksempel å spise rå eller ukokt kjøtt, forbruker store mengder av stivelsesholdige matvarer eller sukker eller dårlige sanitærforhold.

Hvordan Kill Colon Parasitter

•  Stopp fôring parasitter. Ta dette trinnet før du vurdere å drepe parasitter. Få kroppen din klar for dette eliminering prosessen. Gjøre dem svakere ved å unngå mat som de elsker: stivelsesholdige matvarer, sukker, kjøtt, svinekjøtt, junk mat, brus og raffinerte matvarer. Drikk renset eller destillert vann, seks til åtte glass daglig, og spiser rå salater før hvert måltid for å starte rensing dem fra systemet.

Ta en serie korte, tre-dagers faster over en periode på 30 dager hvis du aldri har fastet før. Dette renser systemet og begynner å sulte kolon parasitter. Etter en serie av disse korte, tre-dagers faster, vente en uke, og deretter gå på en mer intens syv-dagers faste. Under den raske, ta 1 ss. av organisk cider eddik og 1 ts. av rå honning tre eller fire ganger daglig for å eliminere giftstoffer. Kroppen din ødelegger parasitter som kolon er renset.

Gå på en ren juice raskt. Inntak så mye grønnsaksjuice som du vil i løpet av dagen. Legg et eple for smak når du bruker hovedsakelig greener. Også prøve organisk rå selleri og gulrøtter for juicing; juice faster er bra for å rense tarmene og kjøre poisons fra tykktarmen, som for eksempel parasitter.

Spis noe annet enn rå organisk solid mat for to uker eller lenger; unngå kokt mat. Gi en ren intestinal miljø, og ormer eller parasitter vil dø av og bli utvist fra tykktarmen naturlig. Slutte å sette urene matvarer inn i kroppen din, og det blir ubeboelig for parasitter å leve.

Ta hvitløk kosttilskudd eller rå hvitløk hansker for å drepe parasitter. Allicin er funnet i hvitløk og regnes som en naturlig fiende mot kolon parasitter. Hvitløk ødelegger dem med langvarig bruk ved rensing tarmen hos bakterier, generelt, og parasitter, spesielt.

Ta en urte rens å drepe kolon parasitter. Drikk det som en te eller ta i supplement form; noen urter å prøve er goldenseal, sort valnøtt eller berberis. Ta for opptil sju dager og stopp. Gjenopptas etter ikke mindre enn tre dager. Disse urtene er kraftige og er ikke å bli tatt for lang tid som du gjør med vanlig te. Rådfør deg med en lege, naturlege eller alternativ lisensiert utøveren før og under bruk.

Hvordan Kill Menneskelig Parasitter Med geitemelk

Hvordan Kill Menneskelig Parasitter Med geitemelk


Mange studier peker på de helsemessige fordelene av geitemelk. Helse utøvere råde folk med melke allergier eller enkeltpersoner som er laktose intolerant å drikke geitemelk i stedet for kumelk. I tillegg viser studier at å drikke geitemelk kan forebygge jernmangel og bein oppmykning. Geitemelk også hjelper kroppen fordøye og forbrenne jern, kalsium, fosfor og magnesium. Andre bevis tyder på at drikking geitemelk kan hjelpe til med å eliminere parasitter som forårsaker mange mage-tarmproblemer hos mennesker.

Bruksanvisning

•  Drikk geitemelk kefir, en kultivert drikke som inneholder vennlige bakterier og gunstig gjær. Denne bakterien og gjær renser og styrker tarmen og øker sjansene for at kroppen vil være i stand til å motstå E. coli og drepe innvollsparasitter. Upasteurisert geitemelk er et utmerket valg for å lage kefir. Finn geitemelk kefir i en helsekostbutikk eller i en butikk som selger multinasjonale matvarer.

Eksperimenter med Candida Diet. Spise lav-fett geitemelk yoghurt er en del av denne dietten. Utviklere av Candida Diet har satt sammen en spise plan for å drepe Candida parasitten ved å eliminere matvarer som Candida parasitten trives på, og erstatte dem med mat som styrker fordøyelses og immunsystem. Lav-alkaliske matvarer av Candida Diet heve ph-nivået i kroppen, drepe Candida parasitter.

Prøv rensing formler (som finnes i helse-butikker) som inneholder geitemelk. Disse preparater, som er tilgjengelig i form av tabletter, bidra til å rense mage-tarmkanalen av tarmparasitter.

Skaff melk produsert av transgene geiter. Forskerne finner at disse geitene bærer genet for lysozym, et antibakterielt enzym som etterligner sin morsmelk. Legene mener at dette er enzymet i morsmelk som beskytter babyer og barn fra bakterielle parasitter som forårsaker diaré og gastrointestinale problemer. Reprodusering av dette i geitemelk gjør denne vaksinen tilgjengelig for mange flere mennesker. Se Internett-kilder for å skaffe melk produsert av transgene geiter.

Hvordan rense en parasitt Rash

Hvordan rense en parasitt Rash


Irritasjon av huden er ofte et resultat av en parasitt utslett. En parasitt kan føre til støt, hevelse, kløe og rødhet på ulike områder av kroppen. Ringorm, lus, midd og lopper er alle vanlige parasitter som kan gi utslett og hudirritasjon. Parasitt utslett er vanlige, men kan vanligvis kureres med riktig pleie, over-the-counter-produkter og en konsekvent rensing rutine. Rensing en parasitt utslett krever nøye hygienepraksis før utslettet har ryddet.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området 1-3 ganger per dag i lunkent eller kaldt vann. Bruk en mild og skånsom rensemelk, som cetaphil, som ikke vil irritere huden og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer.

Tørk det berørte området grundig ved forsiktig blotting huden med et rent håndkle. Ikke gni området strengt.

Påfør noen foreskrevet eller over-the-counter aktuelle produkter og la huden fullt suge i produktet før dressing eller dekker området.

Påfør en pustende bandasje på flekker, lesjoner eller sår som må dekkes.

Tips og advarsler

  • Hver parasitt utslett er annerledes. Følg legens instruksjoner for omsorg.

Hvordan identifisere menneske Parasitter

Humane parasitter er organismer som lever inne i menneskekroppen. Parasitten er avhengig av mat som spises av personen for overlevelse og kan skade det menneskelige legeme ved å skade de vev og celler. Parasittene også skape giftig avfall inne i menneskekroppen å gjøre vedkommende syke. Det finnes ulike måter å få parasitter som gjennom kontakt med en annen smittet person, forurenset vann, insektbitt, eller håndtering jord forurenset med parasitter egg.

Bruksanvisning

gjenkjenne ulike typer protozoer parasitter. Amoebe og ciliater er en del av parasitten familien protozoer. De lever inne i tarmen i menneskekroppen. De er encellede parasitter som kan påvirke en persons kropp hvis de drikker forurenset vann eller berøring jord eller avføring fra et dyr (eksempel: en søppel-boksen) som har egg av en protozoer parasitt. Amøbe er vanskelig å skille under et mikroskop, siden de varierer i form og bevege seg ytterst langsom, mens ciliater er langstrakte og oval med hår-lignende struktur på kantene av dens overflate. Noen symptomer på å ha disse parasittene er magesmerter og diaré.

Se etter pinworms som kan komme ut i menneskelig avføring eller i sengetøyet. Disse er trådliknende hvite ormer ikke større enn størrelsen av en stift. Pinworms er en parasitt som lever i tykktarmen hos mennesker og legger sine egg i nærheten av anus. Denne parasitten overføres gjennom jord som har egg av pinworms, skitne laken og klær, eller en annen smittet person. Kløe og en irritert anal området er symptomer på pinworms.

Test for hakeorm. Disse parasittene vil ikke komme ut av menneskekroppen når de gjør sin vei inn gjennom forurenset vann eller frukt eller grønnsaker. Hakeorm har tenner som henge seg opp på veggene i tarmen hvor de beiter på menneskeblod. Denne parasitt som forårsaker svakhet, diaré, kvalme, og anemi.

Kjøpsrundormer som kan komme ut i avføringen. Disse er avlange, ovale ormer som er unsegmented. En person kan få rundormer hvis de berører jord som har roundworm egg uten å vaske etterpå. De kan også bli overlevert fra en person til en annen uten å vaske hender og klær. Rundormer meste humane lever i tarmen, men reise til andre områder av kroppen. De kan føre til vekttap, svakhet og magesmerter.

Tips og advarsler

  • Menneskelige parasitter har vært knyttet til sykdommer som kreft, multippel sklerose, astma og diabetes.
  • Holder hendene rene så ofte som mulig. En av de vanligste måtene å få parasitter er ikke å holde hendene rene spesielt etter risting annen persons hender.

Hvordan bli kvitt parasitter med hjem rettsmidler

Enkle og effektive hjem rettsmidler for å bli kvitt parasittiske ormer.

Bruksanvisning

•  Bland halv gram Sprague pulver med lik mengde melasse. Spis dette pulveret daglig for å bli kvitt parasitter og ormer i magen.

Spis 2 revet gulrot hver morgen på tom mage for å få lindring fra dette problemet.

Bland en kopp peppermynte juice med sitron og svart salt. Drikk denne juicen regelmessig for å bli kvitt dette problemet.

Drikk et glass kokos vann og tygge på rå kokos i 3-4 dager å lege dette problemet.

Mix to teaspoonsful av lakserolje med 200gms melk og drikke for å fjerne ormer sammen med avføringen.

Lag et pulver av sitron frø og drikke med en kopp varmt vann hver dag.

Drikk et glass pomogranate juice hver dag.

Crush papaya frø og legge en teskje av lakserolje .Drink med melk regelmessig.

Legg 2gms av Sprague pulver til 125 ml buttermilk.Drink gang daglig i 3-7 dager å komme seg fra dette problemet.

Slice 2-3 tomater. Dryss med svart salt og sort pepper og spise hver dag fra tre dager til tre uker.Dette er også nyttig i behandling av tenner biting og clearing tungen.

Fast for en hel dag og drikke saften av kokt sviske neste morgen.

Hvordan lage en parasitt Cleanser

Hvordan lage en parasitt Cleanser


Selv om det er uvanlig for et menneske å være vert for en parasitt, noen mennesker gjør tilegne parasitter. Folk som besøker mange forskjellige land og spise sjømat er mest utsatt for å anskaffe en parasitt. Hvis du mistenker at du har en parasitt, bør du gå til legen din for å få parasitten diagnostisert og utvikle en behandlingsplan. Utnytte en parasitt rensing program mens man følger en behandling plan for å bli kvitt parasittene kan føre til større, raskere suksess.

Bruksanvisning

•  Ta med en liter vann til å koke. Legg malurt, nellik og svart valnøtt skjær til kokevann. La vannet til å koke med ingrediensene i 20 minutter.

Sil blandingen, fjerne alt av malurt og nellik. Denne blanding vil vare ca. en uke i kjøleskapet.

Drikk to kopper av parasitt rens te på den første dagen av rens. Drikk tre kopper te på den andre dagen. Drikk fire kopper på den tredje dagen. Drikk fire kopper te i tre dager. Etter å ha drukket te for totalt seks dager, slutte å drikke te i en uke.

Drikk en kopp av parasitt rens te ukentlig. Dette vil hjelpe kroppen din med å opprettholde en parasitt-fritt miljø.

Hvordan Clean & Fjern Parasitter Fra Colon

Tykktarmen er en del av legemet som er kjent for eliminering av toksiner og avfallsmateriale. I løpet av tiden, slimaktig plakk, kan avføring og parasitter blir støttet opp i tykktarmen som følge av dårlige spise og livsstilsvaner. Parasitter er organismer som lever på innsiden av tarmveggene og de mate ut av maten du spiser. Når de dukker opp, kan ikke kroppen absorbere næringsstoffer riktig, og det kan bli utsatt for sykdommer og følelser av trøtthet. For å fjerne parasitter, er det flere tiltak som kan iverksettes.

Bruksanvisning

•  Rydd opp dietten. Det er visse matvarer som fremmer parasitter for å vokse, og de bør kuttes ut av kostholdet. Noen av disse inkluderer hvitt mel, sukker, gjær og matvarer som inneholder mye mettet fett. Også unngå kjøtt som ikke er tilberedt godt.

Drikk vann din. Eliminere høyt kalori drikker som brus, alkohol og søtet kaffedrikker. Drikk vann i stedet som det har ingen kalorier eller sukker, og det bidrar til å skylle giftstoffer ut av kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner bør spise 2,2 liter om dagen og menn bør spise tre liter om dagen.

Øk fiber. Fiber bidrar til å passere avfallsstoffer ut av tykktarmen ved å fremme regularitet. Noen matvarer som inneholder fiber inneholder hele korn, frukt, grønnsaker, havrekli og havremel. Det kan også bli funnet i form av et pulver som heter psyllium skall.

Ta noen urter. Det finnes ulike urter som kan hjelpe push-toksiner ut av tykktarmen, og også bidra til å drepe parasitter. Noen av disse inkluderer marshmallow rot, ingefær, aloe vera, burdock rot, svart valnøtt og pasjonsfrukt.

Spis noen viktige matvarer. Det finnes ulike matvarer som kan være gunstig å kvitte parasitter fra kroppen. Noen av disse inkluderer gresskarfrø, hvitløk, nellik og fennikel. Disse ikke bare bidra til å drepe parasitter, men også bidra til å drepe egg at de etterlater seg.

Hvordan Kill Bomull Parasitter

Har du støtt på et klebrig stoff på bomullspinne i feltet? Vel det er "klebrig bomull 'tegn på en bomulls parasitt angrep. Alt fra lys gul til mørk grønn i fargen, er bomull parasitter oppstått hovedsakelig i juni. Disse parasittene suge saft av anlegget og utvise en "honningdugg" slags stoff som fungerer som et vekstmedium for en svart mold, som i sin tur forstyrrer bomull og spinning av bomull stoff. Dette reduserer kvaliteten av stoffet produseres og kan negativt påvirke salg av bomull. Det er derfor viktig å komme til roten av saken og drepe bomull parasitter ved hjelp av en organisk, hjemmelaget plantevernmidler.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg hvitløksfedd i mineralolje i ca 24 timer og belastning.

Stadig blande fisk emulsjon og såpe med vann.

Kombiner den første blanding med den andre blanding i et forhold på 2: 1.

Grundig spraye avlingene gang i uken inntil bomull parasitter blir utryddet.

Tips og advarsler

  • Angrep av bomull parasitter kan unngås ved å: * Fylle pytter og åpne vannkilder i dine felt med skitt * Eliminere åpen kompost hauger nær feltet * Alltid rengjøring av utstyr før og etter bruk Kompost og åpent vann er områder som gir yngleplasser for parasitter , så holder disse tingene så langt borte fra bomull felt som mulig er viktig å warding av angrep.

Hvordan behandle Ant parasittære sykdommer

Maur kan være litt av en ordensforstyrrelser i hjemmet. Fra smerten av en bit til irritasjonen av å se en strøm av dem marsjerende inn i din pantry og inn i boksen av din favoritt frokostblanding, er det viktig å stoppe dem. Flere metoder er tilgjengelige for å håndtere et angrep og eliminere en hel koloni av maur. Noen metoder bare drepe maur som du finner, mens andre drepe dronningen og andre maur i reiret.

Bruksanvisning

•  Spray insektmidler på maur som du finner dem.

Denne tilnærmingen vil få maur ut av syne for tiden. Dette vil ikke fjerne problemet helt, siden dronningen ikke er berørt og hun vil fortsatt være i stand til å reprodusere,.

Finn reiret, og behandle det med insektmiddel.

Dette kan innebære å bore små hull i veggene og fylle dem med insektmiddel støv som vil angripe kolonien.

Spre maur agn i områder som besøkes av maurene.

Som maur kommer i kontakt med agnet, vil de spore giften tilbake til reiret og drepe resten av maur, inkludert dronningen.

Hvordan bruke hvitløk å behandle interne parasitter

Hvordan bruke hvitløk å behandle interne parasitter


Mens interne parasitter er ikke spesielt vanlig blant folk i USA, de er vanlig hos dyr. Både innenlandske flokkdyr, som kyr og sauer, og husdyr er ofte plaget med innvendige parasitter. Bendelorm, hakeorm og rundormer er alle parasitter som kan rokke dyrene i livet ditt.

Bruksanvisning

En feed hvitløk til hunden din for å behandle interne parasitter. Snarere enn å skape et giftig miljø som dreper parasitter, renser hvitløk ut hundens system, slik at det ikke lenger er et egnet miljø for ormer. Hvitløk renser ut hundens tarmen, redusere slim og avfall som ormer mate.

Strøm større mengder hvitløk til større raser når du mistenker interne parasitter. Inkluder 2 til 3 fedd i dyrets måltid for raser som veier over 35 kg.

Bruk en litt mindre beløp for en mellomstor rase. For et dyr som veier mellom 15 til 35 pounds, bør en enkelt hvitløksfedd med måltider være tilstrekkelig.

Strøm små hunder og katter, de veier 15 pounds eller mindre, et halvt fedd i hvert måltid.

Bruk hvitløk som et forebyggende behandling for store husdyr. Finhakk tre fedd hvitløk og kombinere dem med 5 malurt blader, noen solsikkefrø og litt løk. Hvis du mate dette til din buskap ukentlig, er det et godt forebyggende tiltak mot interne parasitter.

Bruk hvitløk til å behandle ikke bare interne parasitter, men eksterne irritasjonsmomenter i tillegg. Hvitløk er en kraftig mygg avskrekkende, og fungerer også mot lopper.

Tips og advarsler

  • Hvis husdyr og husdyr ikke ønsker å spise hvitløk eller hvitløk blandingen du har laget, kan du prøve å oppfordre dem ved å legge noe velsmakende til det. Litt honning eller sukker hjelper ofte. Hvis det ikke fungerer, må du bruke supplement tabletter som du enten tvinge dem til å spise eller strø i sine matretter. Ulempen å supplere tabletter er at de ikke gir så mange helsemessige fordeler som helhet, rå hvitløk.
  • Ta ditt kjæledyr til veterinær med en gang hvis du merker helseproblemer og ikke vet hvordan å diagnostisere interne parasitter. Oppkast, diaré og hoste er alle vanlige symptomer på ulike parasittinfeksjoner. Veterinæren vil mest sannsynlig foreskrive en farmasøytisk stoff som piperazinet, men du kan være i stand til å behandle tilstanden med bruk av naturpreparater som hvitløk.

Parasitt Effekter på hud

Parasitt Effekter på hud


Hudparasitter bebor et individs epidermis ved å leve av blod av den enkelte. Parasitter ofte trives og formere seg, noe som bringer mindre lidelse for de fleste individer. Felles hud parasitter som skabb og chiggers kan identifiseres hjemme ved å kjenne sine vanlige effekter på huden.

Skabb

Disse mikroskopiske parasitter lever under det øverste laget av huden på ethvert område av kroppen. Effektene av skabb er huden kløe og røde nupper som vises på den ytre overflaten av de rammet områdene. Seeing bølgete linjer på huden indikerer banen til omreisende infestation.

Chiggers

Disse hudparasitter feste på huden med klørne, vanligvis rundt håndleddene, anklene og hudfolder. Chiggers er ikke så alvorlig som skabb, som chiggers bare mate på en vert for et par dager og deretter forlate. Virkninger på huden elveblest, kløe og utslett.

Behandling av hud Parasitter

Leger er i stand til å foreskrive medisinske kremer for å lindre en person av skabb. Chigger behandling kommer i hovedsak ned til forskrivning medisin for å lette kløe symptomer, som disse parasittene vil raskt forlate vert i et par dager.

Hvordan unngå Skin Parasitter

Den beste måten å forhindre skabb er å unngå kontakt med personer som er smittet. Chiggers ikke ofte flytte fra person til person, men har en tendens til å leve i høye gresskledde områder, så minimere kontakt med disse stedene er ofte anbefalt.

Bugs som ser ut som Veggedyr

Bugs som ser ut som Veggedyr


Veggdyr er parasitter av mennesker som lever av blod ved å bite gjennom huden. De er rødbrun i fargen, vingeløse og formet som en oval, som ligner på hvordan andre menneskelige parasitter som lever på huden vises. Andre bugs som ser ut som veggdyr inkluderer hode og kropp lus (Menneskelus og Menneskelus corporis) og skabb (Skabbmidd).

Menneskelus

Menneskelus, mer kjent som hodelus, ofte påvirker barn i skolen. Symptomer på infeksjon inkluderer intens kløe i hodebunnen, lik som en seng bug bite i hodebunnen. Ifølge Mayo Clinic, den voksne lus er like i størrelse til veggedyr, omtrent på størrelse med et jordbær frø og opp til 1 / 8th av en tomme lang. De er også rødaktig brun i fargen. I motsetning til veggedyr, lus reise rundt knyttet til menneskelig hår, spesielt i nakken og bak ørene. Hodelus er oftest spredt av head-to-head kontakt. Mindre vanlige moduser for overføring mellom individer inkluderer deling av hatter, klær, kammer eller børster, barrettes og hodetelefoner. I tillegg kan hodelus spres gjennom møbler som stoler, sofaer, senger, håndklær, tepper og puter.

Menneskelus Corporis

Pediculus humanis corporis, mer ofte referert til som kroppen lus, er en parasitt som lever av menneskeblod. Kløe og utslett er de viktigste symptomene på infeksjon, ligner symptomene på insektsbitt. De fester seg til huden, ofte i nærheten av der klær sømmer er plassert. Ifølge Centers for Disease Control, kan kroppen lus også feste til kroppshår. Voksen og juvenile kroppen lus er like i størrelse til seng bugs og er noen ganger tan til brun i fargen, som likner en brun sesamfrø. I USA, kropp lus vanligvis bare påvirke folk som ikke klarer å bade eller endre sine klær ofte. I likhet med veggedyr kroppen lus, spre seg til andre gjennom deling av sengetøy eller klær. The Centers for Disease Control and Prevention sier at folk som bader minst en gang per uke er lite sannsynlig å bli infisert med kroppen lus.

Skabbmidd

Skabbmidd er parasitten som forårsaker infeksjonen skabb. Skabb er en kløende utslett eller kløende nupper på huden som ser ut som kviser. De Skabbmidd midd feste til huden over hele kroppen, og er rødbrun i fargen og ca 1 / 10th av en tomme lang, omtrent på størrelse med en nymfe Veggedyr. Skabb sprer seg til mennesker gjennom hud-til-hud og seksuell kontakt. De kan også spres gjennom deling av sengetøy eller klær, eller i overfylte forhold som flyktningleirer eller hjemløse. Ifølge National Library of Medicine, sykehjem, sykehus og barnehager er vanlige kilder til skabb utbrudd. Skabb infeksjoner lar seg behandle med reseptbelagte kremer. Klær og sengetøy slitt av infiserte mennesker krever hvitvasking i varmt vann og tørking ved den høyeste innstillingen anbefales for klær element.

Hvordan bli kvitt Blood Parasitter

Hvordan bli kvitt Blood Parasitter


Det er fire kategorier av parasitter i henhold til den delen av kroppen de infiserer: blod, fordøyelsessystemet, organer og bihulene. Blod parasitter kan videre deles inn i protozoer og blod flukes. Den vanligste protozoer som infiserer blodet er Plasmodium arter som forårsaker malaria. Schistosoma er den mest vanlige blodflik hos mennesker, og som er årsaken til schistosomiasis. Her er hvordan du kan bli kvitt blod parasitter.

Hvordan bli kvitt Blood Parasitter

Utfør en utskiftningstransfusjon i livstruende tilfeller av blodparasitter. Den infisert blod blir fjernet mens parasittfrie blod blir overført inn i pasienten. Formålet med denne behandlingen er å umiddelbart redusere pasientens parasittbelastning til et håndterbart nivå.

2 Få tak i pasientens reise historie å bestemme parasitt sannsynlige resistensmønster. Dette er spesielt nyttig i ikke-endemiske områder der parasitten ikke kan ha blitt ervervet lokalt.

Kontakt Centers for Disease Control for den siste behandlingen. Blod parasitter har en komplisert livssyklus, og behandlingen kan være tilsvarende komplisert fordi ingen spesifikke medisiner eksisterer som vil eliminere en art som Plasmodia i alle faser av sin livssyklus.

behandle voksne pasienter med et sunt immunstatus på poliklinisk basis. Et anti-parasittisk middel administreres og pasientens parasittbelastningen blir målt med et blodutstryk for å bestemme den nåværende behandling effektivitet.

identifisere de spesielle arter av blod parasitten. Dette trinnet er ikke alltid nødvendig, fordi disse sykdommer er ofte behandlet med generell medisinering. I saker som gjelder antibiotikaresistens, kan imidlertid en nøyaktig identifisering være nyttig.