Digidexo.com

fjerne kjønnsvorter med eddik

Slik fjerner ørevoks med eddik og vann

Øregangen er et selvrensende organ, og voks produsert der hindrer kanalen blir tørr eller urent. Ørevoks er en vennlig stoff, og inneholder anti-sopp og anti-bakterielle elementer. Men det kan føre til ubehag, kløe, eller blokkert hørsel hvis produsert i store mengder, eller om lov til å akkumulere. Du kan enkelt og trygt fjerne ørevoks hjemme med vann og eddik.

Bruksanvisning

•  Bland vann og eple cider eddik i en 1: 1 løsning. Varm opp løsningen i en mikrobølgeovn til temperaturen når 38 C. Sjekk med et termometer. Hvis temperaturen er lavere eller høyere, kan sensitive folk synes det er ekstremt irriterende eller svimlende.

Dypp pære sprøyten inn i løsningen og fyll. Vippe hodet over vasken, dra det ytre øret tilbake og vekk, og tar sikte på nesen av sprøyten opp og tilbake. Målet er å posisjonere sprøyten slik at blandingen strømmer som en mini-foss langs taket av kanalen.

Klem ballen av pære sprøyte og la løsningen kaskade inn i øregangen, å bringe ut alle og all uoppløst og herdet voks. La det voks falle i vasken. Dypp pære sprøyten inn i løsningen igjen og gjenta.

Tips og advarsler

 • Du må kanskje gjenta denne prosessen flere ganger.
 • Hold bolle med eddik og vann bort fra mulige sprut av ørevoks fra vasken.
 • Du kan bruke en blow-tørketrommel på lav varme for å tørke øret.
 • Alltid være forsiktig.

Hvordan bli kvitt vorter med eddik

Vorter kan fjernes med et naturlig hjemme bøte destillert hvit eddik eller eple cider eddik. Det er andre hjem rette metoden for å fjerne vorter som inkluderer bruk eller frysing vorte duct tape. Du kan også kjøpe over-the-counter medisiner som inneholder salisylsyre og vanligvis kommer i en krem ​​form. Ved hjelp av eddik for å fjerne vorter er en enkel og kostnadseffektiv måte å redusere føflekken før det ikke lenger er synlig på huden din. Den eplecider eddik-metoden kan også brukes for å fjerne kjønnsvorter.

Bruksanvisning

Bruk destillert hvit eddik til vorte ved hjelp av en bomullspinne og la den forbli på vorte i mer enn 10 minutter. Bruk en tørr klut for å fjerne overflødig eddik på vorte. Påfør eddik to til tre ganger om dagen i en uke. Hvis vorte gjenstår, fortsetter til trinn 2.

Bruk såpe og varmt vann for å rengjøre området av vorte. Sørg for å bruke en antibakteriell såpe, hvis mulig, og tørk området med en klut.

Legg en liten mengde av eple cider eddik til en bomullsdott. Påfør eddik bruker bomullsdott direkte til vorte. Kontroller at bomullsdott er ikke så gjennomvåt, slik at den ikke faller av når du legger til en bandasje.

Hold bomullsdott over området ved å plassere en bandasje over det. Hvis bandasjen du bruker er ikke sterk nok til å bære bomullsdott, og deretter bruke en mer lim type bandasje, slik som medisinsk tape.

La bandasje på vorte for ikke lenger enn 24 timer. Ta av bandasjen og bomullsdott før du går i dvale. Vask området igjen med såpe og varmt vann. Fortsett prosessen for en til to uker eller inntil vorte er helt borte.

Hvordan behandle hodelus med eddik

Hvordan behandle hodelus med eddik

Lus kan være svært vanskelig å bli kvitt fra noens hode. Det er hundrevis av løsninger for lus fjerning og behandling, men bare et fåtall er legitime. Eddik virkelig vil behandle hodelus når det brukes riktig. Her er fremgangsmåten for å kunne behandle hodelus med eddik.

Hvordan behandle hodelus med eddik

•  Varm opp eddik og legg den over hele hodet og hodebunnen. Plasser en dusjhette over håret i 30 minutter, slik at eddik ikke kan unnslippe og duftene er fortsatt arbeider på lus.

Dypp en nit kam i eddiken og gre den gjennom håret. Du kan finne en nit kam hos din lokale stoffet butikken. Dette vil bidra til å ødelegge limet som nits bruker for å holde festet til håret og hodebunnen. Børst gjennom håret mange ganger. Du kan dyppe kammen tilbake i eddik så mange ganger du ønsker.

•  Bland eddik med mineralolje dersom nits ikke kommer av lett. Du kan finne mineralolje hos din lokale stoffet butikken. Mette hodet med denne blandingen og nits bør komme seg enkelt og smertefritt. En dusjhette kan plasseres på hodet etter at denne prosessen også.

Gjenta denne metning og vasking av håret med eddik på en nattlig basis til og lus er helt borte. Det er ikke en dårlig idé å fortsette å vaske håret på denne måten 3-5 dager etter at lus er borte. Dette gjøres for å sikre at lus ikke komme tilbake. Den grer med nit kam kan fortsette så lenge du vasker håret på denne måten.

Hvordan detox med eddik

Hvordan detox med eddik


Eddik er en av de eldste tradisjonelle folk rettsmidler som finnes i mange kulturer. Først oppdaget som mat og medisin i Babylonia (c. 5000 f.Kr.), er eddik å få støtte i moderne vitenskap for sin effekt i å stimulere leverfunksjon og avgiftning. I en studie publisert i "The British Journal of Nutrition" i 2005, forsker Takashi Fushimi og kolleger fant eddik forbedret serum kolesterol og triglyserider ved å stimulere handlingen av leveren og fremme fjerning av fett fra kroppen.

Hvordan detox med eddik

drikke mellom 30 ml til 50 ml eddik daglig og fortsette i fire uker. Eddik kan legges et glass vann før et måltid eller på stigende i morgen. Ved anvendelsen av en detox kan du bruke enten havre eddik, ris eddik, balsamico eddik, vin eddik eller eple cider eddik. Disse eddiker inneholde omtrent 5 prosent til 7 prosent av eddiksyre, det aktive medisinske bestanddel i eddik. Mange typer eddik inneholder også betydelige mengder antioksidanter polyfenoler, spesielt rødvinseddik og balsamicoeddik.

•  Tilsett 10 ml eddik til et glass med varmt vann for å avlaste fordøyelses ubehag, oppblåsthet eller hodepine forårsaket av avgiftning. I den første uken av en DETOX disse symptomene kan oppstå i respons til økende mengder av giftstoffer forlater kroppen via leveren. Ris eddik i varmt vann er en tradisjonell kinesisk middel for å gi umiddelbar lindring for kramper, fordøyelsesbesvær og hodepine, og kan tas etter behov til symptomene avtar.

Legg eddik til kjøtt under matlagingen. Ifølge Henry Lu, forfatter av "kinesisk System of Food Cures", tillegg av eddik til kjøtt støtter fordøyelsen og assimilering av mat og øker også appetitten. Henry Lu fastslår eddik har en direkte virkning på magesekken og leveren og kan brukes til å behandle mat-forgiftning, gulsott, hepatitt, parasitter, dårlig fordøyelse og infeksjoner.

Legg eddik til salater som dressing. En vanlig bandasje for salater er balsamicoeddiken, som er laget av hvite Trebbiano druer fra Italia og er rik på eddiksyre, og antioksidanter. Gjennom hele året kan du ta med eddik i den daglige kosten for å opprettholde appetitten, fordøyelsen og avgiftning.

Hint

 • Hvis eddik årsaker svie, smerter eller andre fordøyelsesbesvær rådføre seg med helsepersonell før du gjenopptar avrusning.

Hvordan Heal Tørre sprukne hender med eddik

Tørre, sprukne hender er en vanlig tilstand som er lett korrigeres. Når du vasker du hendene flere ganger om dagen, håndtere sterke kjemikalier eller utsette hendene til kaldt vær, er huden din lett ranet av fuktighet. Husholdningen eddik har en rekke praktiske anvendelser, hvorav den ene er herde tørr hud. Den balanserer pH i huden og renser porene. På grunn av sin kostnadseffektivitet og allsidighet, er eddik en smart og sparsommelig løsning for å avslutte alvorlig tørr hud.

Bruksanvisning

•  Vask hendene for å fjerne aktuell skitt eller rusk, og tørk med håndkle. Behandle eventuelle dype lesjoner eller kutt med et antibiotikum.

Hell eddik i et grunt fat eller container. Legg lavendelolje til eddik og bland inntil den er godt innarbeidet. Senk hendene i eddik løsning og suge i ca fem minutter.

Ta hendene fra løsningen og bearbeid hendene tørre med håndkle. La dine hender bør forbli litt fuktig. Du kan føle en liten prikke som eddik siver inn i porene og reparasjoner tørr hud.

Tips og advarsler

 • Hvis du er plaget med tørre, sprukne hender, dyppe dem i eddik nattlig kan legge fuktighet og mykhet. Etter eddik behandling, bruke en fuktighetskrem laget for å behandle alvorlig tørr hud og bruke bomullshansker for å sove. Dette vil hindre at lotion fra å gni ut av hendene dine mens du sover, og det vil også bidra til å redusere eddik lukt.
 • Du kan også legge til to spiseskjeer med eddik i badevannet for å behandle hard hud på andre deler av kroppen din. Eddik er også bra for behandling av fet hud, eksem og psoriasis.
 • Eddik kan brukes på ansiktet for å berolige akne irritasjon og eliminere bakterier.
 • Etter behandling av hendene med eddik, unngå å gni øynene dine.
 • Fordi eddik i sår eller kutt kan opprette en brennende følelse, behandle skader med antibiotika før og etter eddik behandling.

Hvordan tilbakeviser Tics & Lopper med eddik

Hvordan tilbakeviser Tics & Lopper med eddik


Lopper og flått kan være mer enn bare irritasjonsmomenter. Lopper kan spre bendelorm og forårsake anemi hos små kjæledyr. Flått klinke til huden, og kan være vanskelig å fjerne. De forårsaker alvorlige sykdommer, som for eksempel Rocky Mountain flekket feber, Lyme sykdom, tick lammelse og relapsing feber. Noen av kjemikaliene som brukes for å hindre loppe og krysser infestation kan være like farlig som parasitter. Apple cider eddik frastøter lopper og flått fordi de hater måten det smaker og lukter. Den kan brukes som et trygt alternativ for å holde deg, dine kjæledyr og ditt hjem loppe og krysser gratis.

Bruksanvisning

•  Bland 2 kopper av eple cider eddik med 2 kopper vann. Ha blandingen i en sprayflaske og spraye strøk av noen kjæledyr du har. Hold sprayen bort fra kjæledyrets øyne.

Hvis du har en hund, tilsett 1 ss. eddik til 1 liter vann. Gi den til hunden din daglig som drikkevann.

vaske klær, sengetøy og håndklær med eddik. Hell en kopp eddik i vaskemaskinen under skyllesyklusen.

Bland en del vann og én del eple cider eddik og hell den i en sprayflaske. Lett spray tepper og møbler med blandingen. Test spray på et skjult område på teppet første til å sørge for at det ikke flekker. La teppet tørke og støvsuge det.

Tips og advarsler

 • Tilsett noen dråper lavendelolje til teppet spray til å maskere lukten av eddik.
 • Bruk to tørketrommel ark å kvitte seg med eddik lukt i tøyet.
 • Eddik er ekstremt irriterende for øynene.
 • Eddik dreper ikke lopper. Det frastøter dem bare.

Slik hindrer du en Itch med eddik

Slik hindrer du en Itch med eddik


Eddik er bra for så mange ting. En ting du kanskje ikke har innsett det er bra for det å stoppe kløe! Du kan bruke den på huden eller på kjæledyret huden for å stoppe en kløe. Det fungerer, og du sparer penger ved å bruke eddik i stedet for dyre anti klø kremer! Du kan bruke hvit eddik eller også cider eddik. Enten en fungerer fint. Eddik fungerer også på kløende flekker på hunder. Og du trenger ikke å bekymre deg for dem å slikke den av og gjør dem syke, fordi det ikke vil skade dem!

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott med eddik.

Plasser eddik gjennomvåt bomullsdott på kløen.

La eddik gjennomvåt bomullsdott på kløe i minst 5 minutter.

Fjern bomullsdott fra kløe og ikke skyll.

Vent 30 minutter og gjenta hvis flekken fortsatt er kløende.

Hvordan Gurgle med eddik

Hvordan Gurgle med eddik


De høye syrenivået i eddik gjør dette husholdning produkt et effektivt helse verktøy for alt fra peeling føttene til å lindre faryngitt, også kjent som en sår hals. En rekke forhold resultere i en sår hals, inkludert virus, bakterielle infeksjoner, kreft og allergier. Under en forkjølelse eller influensa, vevet på baksiden av halsen svulmer, forårsaker følsomhet og smerte. Ifølge Eddik Institute, antibakterielle egenskaper og eddiksyre innhold av eddik bidrar til å lette betennelser og reduserer de eksisterende bakterier ansvarlig for sår hals.

Bruksanvisning

•  Legg en teskje av eddik til en kopp varmt eller varmt vann og rør godt. Varmen fra den varme vannet hjelper berolige din hals.

Fyll munnen med eddik blandingen og gurgle i 15 til 20 sekunder.

Svelg eddik blandingen etter gargling. Spytte ut eddik hvis du lider av halsbrann, magesår eller annen tilstand som reagerer dårlig på inges svært eddiksyre løsninger.

Skyll med en spiseskje med munnvann i 30 sekunder umiddelbart etter gurglet å fjerne restsyre fra tennene.

Gjenta trinn 2 til 4 hver time som nødvendig til din sår hals avtar.

Tips og advarsler

 • Kontakt legen din hvis sår hals varer mer enn en uke.
 • Ikke gurgle eddik, eller noen annen eddikløsning, hvis du lider av strupekreft, svulster eller flenger.
 • Slutt å gurgle eddik umiddelbart dersom dette fører til smerte eller ubehag.

Slik fjerner Flått med bomull baller og Såpe

Slik fjerner Flått med bomull baller og Såpe


En hake er et lite insekt som bruker knipetang knyttet til sin munn for å klinke til sine ofre, ofte i flere timer om gangen. Flått kan overføre alvorlige sykdommer til sine menneskelige verter, slik som Lyme sykdom eller Rocky Mountain flekket feber, så du bør fjerne en hake umiddelbart etter oppdagelsen. Unngå flåttbitt ved å styre klar av tykk pensel, høyt gress og hauger av blader. En insektmiddel kan også hjelpe. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler selv bading innen to timer etter at han kom innendørs, å vaske og finne eventuelle flått. Nesten hvem som helst kan fjerne en hake med liten innsats.

Bruksanvisning

Bruk pinsett eller en flåttfjerner til å ta tak i flåtten i nærheten av sin hode eller munn - så nær som mulig til personens hud. Trekk opp forsiktig og jevnt for å skille den fra huden. Bruk aldri en vridning eller rykninger bevegelse for å fjerne en hake, som kan knuse den og la hodet inngitt.

Hvis du ved et uhell knust flåtten, fjern eventuelle gjenværende deler ved hjelp av pinsett.

Vask hendene med såpe og vann etter fjerning.

Vask området rundt flåttbitt ved hjelp av bomull baller, såpe og vann.

Plasser så mye av flåtten som mulig inn i en plastpose eller krukke å bevare den. En lege kan ønske å undersøke det hvis sykdom resultater fra bittet.

Tips og advarsler

 • Oppsøk lege dersom offeret blir febrilsk eller utvikler et utslett, muskelsmerter eller stiv nakke i løpet av noen uker for å bli bitt.
 • Ikke dekk flåtten i såpe, gelé eller olje for å fjerne den gradvis. I stedet, fjerne flåtten så raskt som mulig ved hjelp av metoden beskrevet.

Hvordan å lindre en solbrent med eddik

Mange behandle mild eller moderat solbrenthet med medisinert gele, kremer og lotions de finner i drugstores. Men hvis du ikke har disse produktene på hånden og du er så sår at du ikke engang lyst til å forlate huset, kan du finne tilstrekkelig lindring ved hjelp av eddik fra ditt eget spiskammer. Praktisk talt alle typer eddik, når fortynnet med litt vann, kan brukes til å umiddelbart berolige den varme og smerte forårsaket av solbrenthet.

Bruksanvisning

•  Finn en liten plast sprayflaske og rense den ut grundig. Splitter nye sprayflasker er det beste alternativet, men du kan også resirkulere gamle plastflasker som inneholdt vaskemidler, hårprodukter eller andre flytende stoffer. Hvis du gjør dette, men sørg for å rengjøre flaskene mye av soaking og spyle dem med varmt såpevann og skylle dem grundig.

Fyll flasken litt mindre enn halvveis med eddik. Bruk hvit eddik hvis du har det, men noen form for eddik vil gjøre.

til en tilnærmet lik mengde vann til sprøyteflaske. Skru på lokket og munnstykket på tett og rist flasken godt å fullt kombinere væsker.

Hold flasken ca 1 'bort fra den brente huden og spray huden liberalt. Du må kanskje en venn til å hjelpe deg med å spraye dine skuldre og rygg, hvis de blir brent også.

Unngå sprøyting blandingen på eller rundt ansiktet ditt. I stedet spray blandingen på en brettet papirhåndkle og tørk ansiktet med den fuktige siden. Ikke tørk; friksjon kan ytterligere forverre brenne.

Hint

 • Over-the-counter smerte-lindring kapsler gjør en flott partner til alle hud-beroligende metode.
 • Dette lettelse metoden vil etterlate huden din med en svak eddiklukt. Ta en mild dusj med kaldt vann for å skylle lukt bort.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer med eddik

Spider årer er misfargede årer tilsvarende, men mindre fremtredende enn, åreknuter. De kan behandles på en rekke måter, inkludert ved et legekontor. Men flere folk rettsmidler har et sterkt rykte for å minske, eller herding, utseendet på årer uten en kostbar legebesøk. Apple cider eddik har hjulpet mange mennesker minske utseendet på sine edderkopp årer. Nedenfor vil du lære flere ulike metoder for å bruke eple cider eddik for å redusere sjenerende utseende edderkopp årer.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt edderkopp årer med eddik

Bruk en lokal applikasjon av soaking bandasjer, en vaskeklut eller filler i eple cider eddik. Plasser bandasjer, vaskeklut eller filler på det berørte området. Gni berørte området kraftig oppover, mot ditt hjerte. Ligge med føttene støttet opp om en fot høyere enn brystet.

Påfør en lokal applikasjon uten soaking bandasjer som et alternativ. Fyll en cupped hånd med eple cider eddik. Sprute på det berørte området. Gni eller massere kraftig mot hjertet med hånden. Gjenta lokal applikasjon både morgen og kveld.

Ta eple cider eddik muntlig etter et annet alternativ. Bland et glass vann med 2 ss. av eple cider eddik. Rør i honning eller sukker som ønsket; generelt, 1 til 2 ss. er nok. Søtningsmiddel er bare for smak --- alt som kreves er eddik og vann. Drikk minst ett glass om dagen.

Tips og advarsler

 • For best resultat, drikke eple cider eddik, bruke topically og massasje edderkopp årer daglig.
 • Hvis det berørte området er mer enn kosmetiske --- hvis det er smertefullt, smerter eller dette er første gang du får edderkopp årer --- gå til en lege for å sikre at du har en skikkelig diagnose før selv behandling.

Slik Lavere Kolesterol med eddik

Slik Lavere Kolesterol med eddik


Mens det har vært vanlig blant utøvere av homeopatisk medisin og naturlig helbredelse til tout fordelene av eple cider eddik, har den moderne medisinske fellesskapet vært trege til å anerkjenne disse fordelene. At trenden har begynt å endre seg som nyere studier viser nå fordeler også. Ved regelmessig inntak av eple cider eddik som en del av din normale diett diett kan du øke gode kolesterolet (HDL) og lavere dårlige kolesterolet (LDL). Du kan innlemme eple cider eddik i kostholdet ditt i en rekke måter.

Bruksanvisning

•  Bland det med juice. Du trenger bare å bruke ca to spiseskjeer per dag. Å blande den med en sur saft vil bidra til å dekke opp noen av smaken. Prøv eple, drue eller appelsin juice. Man kan blande det med ett eller flere av disse samtidig.

Lag en varm toddy (uten alkohol). Fyll din favoritt kaffe krus med vann. Legg til to spiseskjeer med eddik og legg den i mikrobølgeovnen. Varm drikke til ønsket temperatur, tilsett to spiseskjeer av økologisk honning og rør.

Legg det til salat. Enten du er en vanlig salat eater eller ikke, er dette et godt alternativ, spesielt hvis du prøver å senke kolesterolnivået. Du bør også spise mer grønne bladgrønnsaker for å hjelpe med kolesterol, så en salat er fornuftig.

Spis den med fisk. Å spise fisk to ganger i uken med eple cider eddik vil gi kroppen din tilgang til de essensielle fettsyrene den trenger også. Eddik gjør en deilig krydder for omtrent alle typer hvit fisk som torsk eller tilapia.

Drikk den rett. Hvis du bestemmer deg for å trosse det og inkludere eddik i kosten på denne måten, tar det raskt.

Hint

 • Hvis du ønsker å lage din egen salat dressing med eddik, bland to spiseskjeer eddik med like deler olivenolje for å gi kroppen din de nødvendige Omega-3 fettsyrer den trenger. Du kan også legge eddik til din favoritt merke av olivenolje basert italiensk dressing.

Hvordan å behandle tannkjøttsykdommer med eddik

Hvordan å behandle tannkjøttsykdommer med eddik


Tannkjøttsykdom er ikke bare en munn problem. Mens det er preget av betennelse i tannkjøttet og vev i munnen, kan det til slutt føre til mer alvorlige forhold fra bentap i kjeven, til grøft munnen, til en økt risiko for hjertesykdom. De bakterier som forårsaker tannkjøttsykdommer kan invadere andre deler av kroppen, noe som fører til andre komplikasjoner. En av de beste, og mest rimelige behandlinger for tannkjøttsykdom er eple cider eddik. Apple cider eddik ødelegger skadelige bakterier som angriper tannkjøttet, og kombinert med natron, er det en kraftig fighter for tannkjøttsykdom.

Bruksanvisning

Behandling av tannkjøtt sykdom med eddik

•  Kjør tannbørsten under varmt vann, og deretter strø et lag med natron på bust av penselen.

Puss tennene og tannkjøttet med natron. Børst grundig i minst 5 minutter. Sørg for grundig pusse tannkjøttet og tungen, samt tennene.

Etter børsting, ikke skyll. I stedet satte to spiseskjeer av eple cider eddik i munnen og swish rundt. På dette punktet, vil du føle natron skummende opp som svar på syre fra eple cider eddik. Dette er ikke skadelig.

Puss tennene en gang til med eddik og natron i munnen. Spytte ut.

Skyll tannbørsten under vann, og pusse tennene en siste gang med rent vann. Skyll munnen med vann, og du er klar til å gå.

Gjenta denne børsting etter hvert måltid, hvis mulig.

Hint

 • For en middag skyll, virvle litt eple cider eddik rundt i munnen. Unngå å bruke tannkrem hvis du har tannkjøttsykdom, som tannkrem har sterke kjemikalier.
 • Hvis du opplever alvorlige smerter eller overdreven blødning mens du bruker eple cider eddik behandling, avslutte bruken og gjøre en avtale for å se din tannlege.

Herder likhet med eddik for Diabetes

Diabetes er et vanlig helseproblem som forlater kroppen i stand til å regulere glukosenivåer. Pasienter må følge en forsiktig diett og ta insulinsprøyter for å opprettholde sikker blodsukkernivå. Tilhengere av alternativ medisin kan argumentere eddik som et supplement for å hjelpe deg å kontrollere diabetes.

Eddik og Diabetes

Som foreløpig er den eneste såkalte kur for diabetes en full bukspyttkjertelen transplantasjon; selv etter en slik operasjon, må du ta immundempende medisiner for resten av livet ditt for å stoppe kroppen din fra å avvise det nye organet. Eddik - eller noe lignende - ikke utgjør en kur for diabetes. Imidlertid mener at noen dieticians eddik kan være et nyttig supplement til en diabetisk diett. Hvis du tar to spiseskjeer eddik før et måltid, noen studier viser, blodsukkeret vil ikke pigg nesten like høyt som forventet. Mens mer vitenskapelig forskning er nødvendig før dette kravet fullt ut kan stole på, er resultatene oppmuntrende. Det er antatt at virkningen kan være forårsaket av eddik hindre nedbryting av karbohydrater i magen, i stedet spyling karbohydrater ut av kroppen før overflødig glukose slippes. Igjen, dette er ikke en bevist rette og absolutt ikke en erstatning for insulin terapi og forsiktig diett ledelse.

Foods som ligner på eddik

Hvis eddik har noen positiv effekt på glukoseregulering, er det sannsynlig på grunn av nærvær av eddiksyre. Hvis du ønsker å prøve å supplere diabetic diett med eddik-lignende produkter, vil du ønsker å matvarer med eddiksyre. Disse inkluderer ost, tørkede grønnsaker, frokostblandinger, sennep og buljonger. Sjekk for eddiksyre på ernæring etiketten av maten du kjøper.

Fjerne Vorter med eddik

Fjerne Vorter med eddik

Hva er en vorte?

Vorter er ikke bare skjemmende og pinlig. De kan være svært smertefullt avhengig av hvilken del av kroppen de er infisert. Vorter er små humper eller svulster på og under huden, og er vanligvis forårsaket av humant papillomavirus, eller HPV. De påvirker oftest hender og føtter transportørens, men kan dukke opp på hvilken som helst del av kroppen fra ansiktet til bena. Vorter kan være svært smittsom, og du kan få dem ikke bare fra berøre det berørte området av noen med vorter, men også fra kontakt med sine håndklær eller vaskekluter.

Hvordan Eddik fungerer på Vorter

Hvert år de plaget med vorter bruke tusenvis av dollar på medisinske behandlinger og over-the-counter rettsmidler som er ofte ineffektive. Bruker eple cider eddik for vorte fjerning er et svært populært folkemedisin. Eddik faktisk ikke drepe human papilloma virus. Snarere ser det ut til å fungere fordi syrlig innhold soaks inn i lag av huden som er forurenset med viruset, slik at den løsner. Når dette laget av hud er fjernet, er viruset og vorten fjernes med den.

Slik fjerner Vorter Med ACV

Prosessen med å fjerne vorter med eple cider eddik er enkel å utføre, men det må kanskje gjentas i flere uker før fullstendig fjerning finner sted. Den raskeste metoden er å rengjøre det berørte området og tørk den grundig. Børste forsiktig vorte med en pimpstein skrape som kan rengjøres senere. Suge en bomullsdott i eple cider eddik. Sett det direkte på vorte og fest den der med medisinsk tape eller duct tape. Gjør dette minst hver natt, men for raskere resultater gjør det hver kveld og hver morgen, hvis du kan komme gjennom dagen med tape på føttene. Fortsett denne prosessen til du kjenner den svarte kjernen fra vorten har blitt fjernet. Ellers viruset er der fortsatt, og en annen vorte vil etter hvert vokse opp rundt kjernen.

Stadier av fjerning

I begynnelsen av behandling av vorter med eple cider eddik, kan du føle smerte på applikasjonsstedet. Dette er vanlig og kan bli løst med over-the-counter; -medications, og vil trolig ikke vare mer enn et par dager. Avhengig av type og størrelse på vorte, vil du merke en endring i farge etter tre dager til en uke. Etter en uke eller mer av behandlingen, vil det vorte bli svart og til slutt falle av. Motstå fristelsen til å hjelpe det sammen i dette, som om du tvinger den av er det en sjanse kjernen ikke er løs nok til å komme ut med resten av den. Når det faller av av seg selv, inneholder det vanligvis kjernen, og kjernen fjerning er nødvendig for å hindre at vorten fra å returnere.

Hjem Utbedring å fjerne Ringorm fra ansiktet med eddik

Ringorm er en soppinfeksjon som påvirker huden på forskjellige steder på kroppen, inkludert ansiktet. Infeksjonen fører til en sirkulær lapp av rød irritert hud som kan være følsomt for berøring og kløe. Den røde ringen vil ofte ha en lapp av sunn hud i sentrum, ifølge Mayo Clinic. Det er mange anti-sopp kremer og andre over-the-counter behandlinger for denne tilstanden, men flere hjem rettsmidler eksisterer ved hjelp av eddik som vil klare det opp raskt.

Nightly Wash

Bruk en eddik løsning for å rense huden ved sengetid for å kvitte kroppen for ringorm. Dette hjemme bøte kan brukes på ringorm infeksjoner på noen del av kroppen og er lett å lage og bruke.
I en plastbeholder, blande en del eplecider eddik, en del hydrogenperoksyd og 10 deler vann. Bruk denne løsningen for å vaske det berørte området av huden hver kveld før sengetid, ifølge MyHomeRemedies.com. Den kan brukes på andre tidspunkter for å få fart på prosessen. Denne løsningen kan også brukes til å vaske hodebunnen for ringorm i dette området, men de med fargebehandlet hår bør være klar over de farge stripping egenskaper peroxide.

Rett Application

Apple cider eddik kan brukes uten å bli utvannet på ringorm rammede områder av huden. Dette naturlige stoffet er en vanlig kur for ringorm, fotsopp og jock kløe, som er alle former av tinea infeksjon.

Vask ansiktet grundig og tørke ut huden. Bruk en bomullsdott dyppet i ren eple cider eddik og gni væsken rundt på infiserte området av ansiktet. Det kan stikke litt, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen, men de synlige tegn på infeksjon vil sannsynligvis bli borte i løpet av dager.
En annen måte å bruke dette midlet er å bruke eddik og deretter dekke det berørte området med tannkrem over natten for å ytterligere tørke ut huden. Fungus trenger fuktighet for å overleve.

Hvitløk og Eddik

Hvitløk, som eddik, har anti-sopp egenskaper som er nyttige i bekjempelse av ringorm infeksjoner. Bruker dem sammen kan øke styrken på disse vanlige hjem rettsmidler.

Skjær et hvitløksfedd og bruke det som et omslag på den infiserte huden tre ganger om dagen. Følg dette programmet ved å vaske området rent ved hjelp av hvit eddik, ifølge Natural-Homeremedies.com.

Forebygging

Det er ikke bare en overflod av hjem rettsmidler for ringorm, men det finnes forebyggende tiltak du kan også ta hjemme, ifølge Mayo Clinic.

Hold huden ren og tørr så mye som mulig. Ikke dekk huden med noen form for tykke, tunge klær i tider med varmt vær eller høy luftfuktighet, da dette vil oppmuntre soppvekst.
Husk at dyr og andre mennesker kan overføre ringorm til deg. Vær forsiktig med å leke med hunder eller katter som synes å ha hudproblemer eller hår mangler, og aldri bruker håndklær, børster eller andre personlige elementer av andre som kan bli smittet.

Hvordan behandle genital warts med eddik

Genital warts er blant de vanligste seksuelt overførbare sykdommer (SOS) i Amerika. Ifølge University of Illinois McKinley Health Center, vil opp til 80 prosent av menn og kvinner utsettes for og smittet av kjønnsvorter i sin levetid. Kjønnsvorter kan overflaten som små støt eller store blomkållignende vorter. Mens det er ingen kur for denne sykdommen, kan eple cider eddik hjelpe forkorte varigheten av et utbrudd.

Bruksanvisning

Forberedelse og Application

Bruk en varm vaskeklut til genital området, eller ta et varmt bad, 15 minutter før du starter behandlingen. Etter bruk av vaskeklut til det infiserte området, vaske tøy med blekemiddel eller et vaskemiddel som inneholder blekemiddel.

Sett av 5 bomull baller, container, og ufiltrert eplecider eddik.

Ta på gummihansker. Hell 3 ss av eple cider eddik i beholderen.

Sug en enkelt bomullsdott i eple cider eddik. Påfør bomullsdott direkte til vorte. Bruk en bomullsdott for hver vorte. For store klynger av vorter, bruk en ny bomullsdott for hver applikasjon til klyngen. Umiddelbart kaste bomullsdott i søppelsekk når du er ferdig.

La genital området tørke helt før du setter undertøy på. Dette kan ta opp til 10 minutter, avhengig av mengden av eddik anvendt og størrelsen på det infiserte området.

Fjern gummihansker og plassere dem i søppelsekk. Gjenta alle trinn to ganger per dag inntil vortene er borte.

Tips og advarsler

 • Ikke la eddik for å komme i kontakt med klær som det kan sette flekker.
 • Før behandlingen starter, må du utføre en hudtest. DAB en liten mengde eddik på huden med en bomullsdott. Vent fem minutter. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, fortsetter behandlingen.
 • Hvis utålelig brennende eller stikkende følelse oppstår i mer enn noen få sekunder, umiddelbart stoppe behandlingen og skyll med varmt vann.

Lus rettsmidler med eddik

Lus rettsmidler med eddik


Hodelus er små, parasittiske insekter som hekker, rase og fôr på den menneskelige hodebunnen. Feste sine egg sekker --- nits --- til hår med et lim-lignende stoff, disse svært smittsom insekter er vanskelig å se og enda vanskeligere å bli kvitt. Sprer oftest mellom små barn og deres familier, kan hodelus fjernes ved hjelp av over-the-counter sjampo og kammer eller ved hjelp av noen enkle, hjemmelagde løsninger basert på felles eddik.

Hvit eddik

Den mest solgt eddik --- hvit eddik kalles også kjøkken eddik --- er enkel å bruke og trygt for hodebunnen. Å behandle med hvit eddik, først shampoo hodet grundig for å fjerne smuss, oljer og eventuelle løse nits eller lus. For best resultat, bruk lus eller tea tree olje shampoo.

For eddik løsningen, bland sammen like deler vann og hvit eddik, og vaske håret og hodebunnen med det. Pass på at blandingen penetrerer til hårrøttene, og la det trekke i ca to minutter. Den eddik s surhet vil bryte ned nits og limet som limer dem til håret. Skyll løsningen ut av håret, og gjenta to ganger om dagen til lus er borte.

Apple Cider Eddik

Denne sterke eddik variasjon kan anvendes i mindre doser enn andre typer. Se etter eple cider eddik som er ufiltrert å sikre sin surhet er høy nok til å drepe nits. Begynn med å lage en løsning av 1 ss. av eple cider eddik blandet med en kopp vann. Etter sjamponering å rense håret, massere løsningen inn i håret og hodebunnen, og la den trekke i noen minutter. Skyll løsningen ut av håret, og gjenta to ganger daglig inntil hodelus er helt borte. For å redusere eddik lukt, sjampo en gang etter at løsningen er skylt.

Wine Vinegar

Både rød og hvit vin eddik vil arbeide for hjem hodelus rettsmidler. Produsert med høy surhet priser, vin eddiker bidra til å bryte ned nit fiber og kan drepe umoden lus, eller nymfer. Bland en løsning av lavendel olje og vin eddik i en sprayflaske i dette forholdet: 30 dråper lavendel til en kopp eddik. La løsningen sitte i en uke.

Mens oppløsningen modning, vaske hår og hodebunn med behandling av 1 ss. vin eddik til en kopp vann to ganger daglig for å hjelpe dreper nits. Etter lavendel og eddik løsning er i alderen syv dager, spray litt av blandingen på hodet daglig etter sjamponering å frastøte voksne lus og drepe nits.

Naturlig hjemme rettsmidler med eddik for Hair

Naturlig hjemme rettsmidler med eddik for Hair


Eddik er tradisjonelt kjent som en ingrediens for tilberedning av mat, og kan også brukes som et vindu renere og desinfeksjonsmiddel. Men dette kan enkelt produkt verker for forsømte hår.

Skinnende hår

Du kan bringe tilbake den ungdommelige glans til håret ditt ved å forsiktig masserer en blanding av 1/2 ts sitronsaft, 2 ss eddik og 1 kopp varmt vann inn i hår og hodebunn. Skyll grundig.

Mykere hår

For mykere hår, bland 2 ss eddik i 2 kopper vann og bruke til å fjerne oppbygging som andre stylingprodukter etterlater seg. Gjør dette som det siste trinnet i håret renselsesprosess, etter sjamponering og condition, og skyll grundig.

Grønn Hair

Tilbringe varme sommerdager i klorfylte bassenger kan la håret med en grønnaktig skjær. Bruke 2 kopper vann og 1/4 kopp eddik som en skylling for å avhjelpe situasjonen.

Tørr hodebunn

Hvis du kjemper kampen mot flass, eller tørr hodebunn, skyll med 1/2 kopp eddik til to kopper varmt vann. Tilsett noen dråper kokos eller salvie olje og la skylle på i 30 minutter til 1 time før du skyller for en dypere condition behandling.

Apple Cider Eddik

Mens hvit eddik kan gjøre alle disse tingene og mer, er det best å bruke eple cider eddik på håret. Apple cider eddik inneholder flere enzymer og mineraler enn sin filtrert motstykke, noe som gjør det til et bedre valg for å myke opp håret og tørr hodebunn.

Fun Fact

Eddik har vært i bruk i mer enn 10.000 år, noe som gjør den til en av de eldste ingredienser kjent for menneskeheten.

Hvordan behandle Maneter Stikk med eddik og olje

Hvordan behandle Maneter Stikk med eddik og olje


Ingenting ødelegger en dag på stranden fortere enn smerten og skuffelsen over å få en manet brodd når du vasse i for en forfriskende dukkert i havet. Noen strand goers har produkter eller salver på hånden spesielt utviklet for slike stikk, men hvis du forberede deg ved å pakke noen husholdningsartikler med deg i din strand bag, vil du være i stand til å hjelpe til i tilfelle du eller noen i partiet som skjer med bli stukket av en manet.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle tentakler eller pigger med et rent håndkle eller klesplagg. Ikke berør tentakler eller pigger med bare hendene.

Douse området med eple cider eddik. Fukt et rent papirhåndkle med eple cider eddik og bruke den til det stukket området inntil svie og smerter er lettet.

Skyll av stikket med rent vann og bruke en balsam av ren lavendel essensielle olje til området hvert 15. minutt. Dette vil fortsette å berolige området.

Tips og advarsler

 • Når det gjelder alvorlige bitt og stikk, bør du søke medisinsk hjelp så snart som mulig.