Digidexo.com

hagtorn tinktur

Naturlige urter for høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en gjennomgripende fiende som du ofte ikke kan se, føle eller vet du har. Men det kan ha en betydelig innvirkning på helsen din.

Ifølge American Heart Association, er en blodtrykksmåling over 140/90 høy. Kosthold og mosjon kan redusere blodtrykket, og selv om det finnes reseptbelagte medisiner for det, mange foretrekker å prøve urte alternativer.

Hvitløk

Hvis din nåværende blodtrykksmålinger er normalt, kan du supplere din diett og bidra til å avverge fremtidige problemer ved å spise ett fedd rå hvitløk per dag, enten som den er eller med annen mat.

Hvis du har høyt blodtrykk, bør du vurdere å ta et supplement som inneholder allicin, ingrediensen i hvitløk som bidrar til å senke blodtrykket. Den anbefalte dosen er én 600 mg kapsel 4-6 ganger om dagen. Du bør se resultater i omtrent en måned.

Hawthorn

Hawthorn har utestående kardiovaskulære fordeler som er utledet fra bladene, bær og blomster av anlegget. Mens det kan ta en stund å jobbe, er det ofte brukt til å behandle høyt blodtrykk. En standarddose er to 500 mg. kapsler eller 1 ts. av hagtorn tinktur tre ganger om dagen. Ikke ta hagtorn uten medisinsk tilsyn.

Reishi

Reishi er en medisinsk sopp som har vist lovende for behandling av høyt blodtrykk. Kapsler er allment tilgjengelig på helsekostbutikker og er trygt å ta på en langsiktig basis. Se etter kosttilskudd som har konsentrasjoner sterke nok slik at du tar mellom 2000 mg og 4000 mg daglig, uten å måtte innta for mange kapsler eller tabletter.

Motherwort

Motherwort er tradisjonelt brukt i kinesisk medisin for å kontrollere blodtrykket. Den har en beroligende effekt og kan finnes i de fleste helsekostbutikker. Motherwort tinktur kan tas daglig på en langsiktig basis. Ta 2-3 dråper av skjr daglig, enten som den er eller blandet i juice eller vann.

Gingko

Gingko utvider perifere blodkar, trykkavlastning. Kombinere det med hagtorn gjør en potent blodtrykkssenkende medisin. Bland 1 oz. ginkgo med 2 oz. hagtorn i et glass vann tre ganger om dagen.

Advarsel

Alltid konsultere med legen din før du tar fatt på noen urte behandling plan for høyt blodtrykk.

Everclear Urter

Everclear Urter


Everclear er en 100 prosent nøytral ånd destillert fra korn og tilgjengelig i konsentrasjoner på 151 tett med et alkoholinnhold på 75,5 prosent og 190 tett med et alkoholinnhold på 95 prosent. Begge varianter blir brukt i utpakking og bevare essensielle oljer og komponenter fra friske og tørkede urter til å lage tinkturer som brukes i homøopatiske midler og toalettsaker.

Utvinning Bruke Enklere metode

Du trenger en flaske Everclear, urter, sil, ost klut, en krukke med lokk og oppbevaringsbokser for å gjøre anstrøk av ditt valg for å behandle en bestemt tilstand. Plasser finhakket urter i glasset, fylle glasset med nok Everclear å dekke urter helt og slutter tett. Lagres på et mørkt sted i seks uker og riste innholdet daglig for å hindre urter fra pakking i bunnen av krukken. Linje sil med cheesecloth og sil væsken. Hell væske til en lagringsflaske.

Svelging

Følg anbefalt dosering og plasser skjær direkte på tungen eller bland den med vann, juice eller te. En urte infusjon laget med hagtorn brukes i homeopati til å behandle milde hjerteproblemer. Studier viser at hagtorn tinkturer er trygt for de fleste voksne og videre studier er i gang for å bestemme dens effekt på ulike typer hjertesykdom. Ginger tinkturer brukes til å lindre kvalme og oppkast, og melk tistel brukes for å lindre symptomer på leversykdom.

Toalettartikler

Gjør parfymer ved å blande eterisk olje, Everclear og vann i en forseglet beholder og lagre 2-6 uker for å oppnå ønsket styrke. Populære urter i hjemmelagde parfymer inkluderer lavendel, kamille, basilikum og peppermynte. Gjør et rensemiddel ved å blande 1/4 kopp Everclear med en 1/4 kopp aloe vera og oppbevar i en pumpeflaske.

Alkohol Svelging and Drug Interactions

Unngå inntak av alkohol ved å plassere den anbefalte mengden av skjær faller inn i en kopp varm te eller vann i noen minutter. Alkoholen fordamper forlater urteekstrakter bak. Rådfør deg med legen din før blanding reseptbelagte medisiner med urte tinktur å unngå negative interaksjoner, og aldri administrere tinkturer til barn uten å konsultere med sine barnelege om riktig dose og behandlingsvarighet.

Hvordan lage Feverfew tinktur

Feverfew er en blomstrende plante som ser ut som en tusenfryd. Europeiske folkemedisinen har foreskrevet Feverfew som et middel for migrene i århundrer. Moderne kliniske studier utført på mennesker som opplever migrene regelmessig indikerer at Feverfew, tas daglig, reduserer forekomsten av migrene hodepine. En tinktur, eller medisinske ekstrakt, av Feverfew kan brukes til å lette migrene smerte fordi det er lett absorbert og assimilert inn i blodet.

Hvordan lage Feverfew tinktur

•  Begynn med å høste Feverfew rett før eller like ved blomstring. Hakk plantemateriale og blomster grovt og fylle glasset.

Hell nok 80 til 120 proof alkohol (vodka, gin eller brandy) ned i glasset for å dekke plantemateriale. Alkohol brukes fordi det trekker ut medisinske egenskaper fra urter, bevarer styrken og forbedrer assimilering inn i blodet. Cap og merk glasset med navnet "Feverfew," hvilken type alkohol brukt og dato. Sett glasset på et kjølig, mørkt sted.

Kontroller jar neste dag og toppen av alkohol, hvis det er nødvendig. Erstatte glasset på et kjølig, mørkt sted og rist hver dagene.

Hell skjær gjennom en cheesecloth-lined sil etter fire til seks uker.

Re-flaske skjær i en brun glassbeholder merket med navnet Feverfew, type alkohol brukt og dato. Oppbevares beskyttet mot varme og lys.

Hint

 • Ta fem til 10 dråper hvert 30. minutt ved utbruddet av en migrene. Ikke overskrid doseringen.
 • Ta kontakt med helsesektoren gi før du tar feverfew fordi den har blodfortynnende kvaliteter som kan samhandle negativt med andre medisiner og kan forstyrre kvinners menstruasjonssykluser.

Black Walnut tinktur for nyre infeksjoner

Black Walnut tinktur for nyre infeksjoner


Alternative og plantelegemidler rettsmidler har blitt brukt av urfolk over hele verden i tusenvis av år. Nylig har holistisk, urte-og alternativ medisin utøvere begynt å lære om og snu tilbake til gamle urte bruksområder. Den svarte valnøtt har mange bruksområder, fra det er tre, verdsatt for møbelindustri, til fargestoffer laget av valnøtt skrog, til medisinsk bruk av et skjær laget av valnøtt er skall. Den svarte valnøtt sies å ha mange helbredende programmer, inkludert herding nyre infeksjoner.

Beskrivelse

Den svarte valnøtt treet vokser mye i hele USA, Canada og Europa. Treet kan bli opptil 100 meter høye og bjørn mange tennis ball størrelse nøtter som er innkapslet i limegrønn skrog. De indre bark, blader, skall og nøtter brukes til medisinske formål.

Historie

Den svarte valnøtt har blitt brukt medisinsk av de gamle grekerne og romerne, indianere, kinesere og andre folk i hundrevis av år. Skrelle ble brukt av pionerene å farge tøy, fremme eliminering og lette tannpine. En tinktur laget av svart valnøtt skall kan behandle symptomene på kolikk, tarmplager, ringorm, hudirritasjoner, soppinfeksjoner og nyreinfeksjoner. Det er tanniner i skall som kan forårsake bivirkninger, slik at forsiktighet må brukes når du tar svart valnøtt skjær.

Beskrivelse

Et skjær er en flytende ekstrakt gjort ved å dyppe urter eller plantedeler i en drikkbar alkohol for å få den nødvendige styrke. For å gjøre et skjær, ta flere valnøtter som fortsatt innkapslet i sine grønne skrelle og vaske dem. Deretter plasserer dem i en stor bolle og hell nok vodka eller rum å fullt ut dekke valnøtter. Plasser dekket bollen i et mørkt skap eller skapet og la dem suge i to til tre uker. Etter at valnøtter har gjennomvåt ønsket tid, hell væsken gjennom cheesecloth å stamme ut eventuelle uønskede biter av valnøtt skall. Oppbevar væsken i en ren krukke i kjøleskap eller på et mørkt, kjølig skap.

Indikasjoner

Tegn og symptomer på en nyre infeksjon kan inkludere intense ryggsmerter, feber, så lett urinering, og smertefull, brennende vannlating. Nyre infeksjoner kan være farlig, og du må kontakte lege umiddelbart dersom du har disse symptomene. Nyre infeksjoner kan også være stille med få eller ingen symptomer og er ofte funnet under rutineundersøkelser.

Dosering / Behandling

Ta en shot glass full av valnøtt tinktur blandet med juice to ganger om dagen. Man må alltid brukes når du bruker en alternativ eller urtemedisin som kan oppstå allergiske og bivirkninger. Den svarte valnøtt tinktur sies å hjelpe detox og rense nyrene, derfor hindre nyre infeksjoner og herding tause infeksjoner.

Bruk av Black Walnut Hull tinktur

Bruk av Black Walnut Hull tinktur


Et skjær er en løsning av urteekstrakt, vanligvis i korn alkohol. Doser er målt i dråper. Black Walnut Hull tinktur er allment antatt å ha soppdrepende, antiviral, antibakteriell og antihelminitiske egenskaper. Det er næringsrik og brukes både eksternt og internt. Så langt tilbake som den amerikanske uavhengighetskrigen, ble Black Walnut Hull tinktur kombinert med nellik og malurt å rense kroppen for parasittiske ormer. En astrigent, er Black Walnut Hull skjr et effektivt middel for mange kløende hudutslett.

Ernæring

Black Walnut Hull tinktur inneholder fytokjemikalier beta karoten, ellaginsyre, Juglone, myricetin og tannin. Det er rik på kalsium, magnesium, jern, mangan, fosfor, kalium, selen, sink og silikon. Det er en god kilde til vitaminene B1, B2, B3 og C. Ifølge Phyllis Balch, Clinical Nutrition Counselor (CNC) og forfatter av Resept for Nutritional Healing, Black Walnut Hull skjr hjelpemidler fordøyelsen, forårsaker en lakserende effekt uten smerte eller irritasjon, og kan bidra til lavere blodtrykk og kolesterolnivå.

Parasitter

Black Walnut Hull tinktur kan være den mest kjente urte rette for ormer. Pinworms forårsake intens anal kløe, spesielt om natten, og oftest påvirke barn. Bendelorm kan forstyrre næringsopptak i tarmen. Andre typer ormer kan ses i avføringen. Black Walnut Hull skjr sies å drepe mange av disse parasittene. Tradisjonelt er en kombinasjon av Black Walnut Hull skjr med malurt og nellik brukes, som begynner med et par dråper hver fjerde time og gradvis øke dosen til 20 dråper er tatt fire ganger om dagen i ti dager til to uker. Balch tyder på at Black Walnut Hull skjr tas på tom mage, og bør ikke brukes ved høye doser i mer enn 14 dager på rad. Hele familien bør behandles for pinworms, spesielt barn, og behandling kan være nødvendig å gjentas.
For hode og kropp lus, mette hodet / kroppen med Black Walnut Hull skjr vil lindre kløe og drepe voksne lus. Så mye som mulig, fjerne egg med en fin kam, og terpe behandling med Black Walnut Hull skjr hver tre til fire dager før smitten er borte.

Sopp og sår

Black Walnut Hull skjr sies å være effektiv mot trost, skrittsopp, fotsopp og vaginal gjær infeksjoner. Disse er alle forårsaket av Candida, som kan bli ryddet opp med daglige anvendelser av Black Walnut Hull skjær. For impetigo sår, som er forårsaket av Staphylococcus bakterier, bør gasbind bli dynket i Black Walnut Hull skjr og tapet på plass slik at de kan holdes våt. De vannbad kan fjernes i fire eller fem dager, ved helbredende skulle være tydelig. Denne fremgangsmåten er også anbefalt for behandling av ringorm. Phyllis Balch sier at sår i munnen, herpes virus forkjølelsessår, Poison Ivy og vorter (også viral), vil alle dra nytte av anvendelser av Black Walnut Hull skjr enten flere ganger om dagen eller som soaks.

Hvordan lage en eddik Herbal tinktur

Hvordan lage en eddik Herbal tinktur


Urte tinkturer er infusjoner av urter som er svært konsentrert. Alkohol er kanskje den mest vanlige medium for tinkturer, men glyserin og eddik kan også anvendes. Eddik kan være det beste valget for bruk sammen med barn eller utvinne alkoholikere, eller for alle som foretrekker å ikke bruke alkohol i sine urte tinkturer.

Bruksanvisning

Plasser en kopp fersk urt, eller 1/8 kopp godt slipt, tørket urt i en halvliter canning jar.

Fyll glasset med eple cider eddik eller vanlig hvit eddik og fest lokket med en ring.

Label krukke med dato for utarbeidelse og urte innholdet.

Lagre ut av direkte sollys i fem uker, riste den annenhver dag.

Linje en sil med ren bomullsklut som cheesecloth og sil urt fra eddik. Plasser et rent glass eller rustfritt stål bolle å fange væske under silen. Hell sakte. Når urten er anstrengt, trykker urten i klut for å få det siste av væsken ut.

Kast det brukte urt.

Hell den anstrengte væske gjennom en trakt inn i en mørk-farget krukke med en tettsittende lokk og dropper. Dropper vil gjøre det lettere å måle skjær.

Etikett glasset med navnet på eddik urte tinktur og datoen det ble utarbeidet.

Tips og advarsler

 • Når gi et barn en eddik urte tinktur, kan de bli lagt til honning eller smoothies!

Hvordan lage en urte tinktur med destillert vann

Hvordan lage en urte tinktur med destillert vann


Et skjær er en væske som urter har gjennomvåt, slik at deres duft og egenskaper til å overføre inn i væsken. Urte tinkturer er ofte brukt for alternativ helse behandlinger eller som en ingrediens i kosmetikk. Alkohol er den foretrukne væske for å lage tinkturer fordi det øker holdbarheten på det ferdige produktet, men destillert vann er et annet alternativ for de som foretrekker en alkoholfri base.

Bruksanvisning

•  Samle urter for skjær. Hvis youâ € ™ re ved hjelp av friske urter fra hagen din, spray dem med en hageslange for å fjerne smuss, insekter og rusk før høsting dem. Hvis du kjøper urter, se etter de som har blitt økologisk dyrket. Unngå å bruke urter dyrkes med plantevernmidler, siden rester vil lekke inn i skjær.

•  Kontroller urter og kutte dem opp i små biter, ved hjelp av den mest potente del av anlegget. Hver urt er forskjellig, så se opp egenskapene for din spesifikke urt (se Ressurser). For eksempel, Echinacea er blomster og blader inneholder de gode egenskapene, mens ingefær lagrer den beste ting i sine røtter. Andre urter, som eldre, produserer bær til bruk i tinkturer.

Plasser de hakkede urter i sylteglass, fylle dem omtrent halvveis. Bruk en kombinasjon av urter om du vil. For eksempel prøve roseblader, lavendel og isop for en aromatisk kosmetisk skjær.

Hell destillert vann over urtene, fylle hermetikk jar omtrent to tredjedeler full. Hvis youâ € ™ re bruker tørkede urter, tilsett litt mer vann, siden urtene vil hovne opp som de suge.

Tørk rusk fra toppen av glass sylteglass, deretter passe dem med stramt lokk. Ita € ™ s viktig å skape en forseglet miljø mens skjær steeps.

Plasser hver krukke i en egen papirpose. De tunge poser fra fryseren avdelingen av dagligvarebutikk er bra for dette formålet, siden de gir en tykk lys-fri barriere. Sette poser og krukker på et møte i direkte sollys.

Rist glassene minst en gang per dag for å skille eventuelle klumper av urter. Tillat skjær til å steile i minst to uker, eller i opptil en måned.

Tøm ferdige skjær gjennom ubleket cheesecloth og lagre den i mørke flasker i kjøleskapet. Urte tinkturer er bra for opptil tre måneder i kjøleskapet. Brukes i kosmetikk, te eller som et alternativ urte behandling.

Tips og advarsler

 • Siden alkohol tinkturer har en lengre holdbarhet, kan du erstatte vodka for destillert vann. Når du bruker skjær, slippe et par skjeer i en kopp med kokende vann til å fordampe alkohol.
 • Sjekk din skjær for friskhet før man spiser. Hvis det lukter morsomt eller fargeendringer, kast den.

Hva er Asafetida tinktur?

Asafetida er en plante innfødt til Afghanistan og Iran. Dens lukt er sterkere enn løk og den brukes i matlaging samt medisin. Et skjær er laget ved å kombinere planteharpiks med alkohol eller olje.

Historie

Antas å forebygge sykdom, ble asafetida tannkjøtt brukt i middelalderen, ifølge Earth Notes. I det gamle Persia, ble små mengder som brukes til å legge smak i matlaging.

Vanlige navn

Asafetida er også kjent som djevelens møkk, gigantiske fennikel og mat for guder, ifølge Earth Notes.

Bruksområder

Ifølge Alternativ medisin Spørsmål og svar, er asafetida tinktur brukes til å behandle tilstander som fordøyelsesproblemer, hodepine og luftveisproblemer, inkludert bronkitt, astma og kikhoste. Skjær administreres gjennom munnen i et glass vann.

Dosering

Ifølge Earth Notes, er dosen for å ta asafetida skjær muntlig 1/2 til 1 væske dram. Dette tilsvarer 1/4 til 3/4 ts.

Betraktninger

Asafetida, i likhet med alle urte medisiner, bør ikke brukes uten å konsultere legen din. Bivirkninger kan forekomme med andre medisiner du tar.

Advarsler

Ifølge Earth Notes, bør asafetida ikke brukes til å behandle akutt fordøyelses betennelse, magesår eller spedbarn kolikk. I tillegg bør det ikke tas under graviditet.

Hva er fordelene med Black Walnut tinktur for dyr?

Hva er fordelene med Black Walnut tinktur for dyr?


Alle typer dyr, inkludert mennesker, er utsatt for parasitt infeksjon. Svart valnøtt er en svært effektiv naturlig anti-parasittiske som folk har brukt tradisjonelt i hundrevis av år, i seg selv og dyr alike. Men det er også en plante kjent for sin giftighet, og du bør bruke den med ekstrem forsiktighet. Noen urtepreparater av svart valnøtt inkluderer også alkohol, som også kan være problematisk når det gis til dyr.

Svart Valnøtt Fakta

Den svarte valnøtt-treet (Juglans nigra) er et løvtre tre hører hjemme i Nord-Amerika. Tradisjonell folkemedisin utøvere har lenge vært klar over de anti-parasittiske egenskaper av svart valnøtt, som dokumentert i Daniel MOERMAN bok "Native American Etnobotanikk." Det er også godt kjent for sin giftighet. Gartnere og bønder kjenner svart valnøtt for sine herbicide egenskaper som dreper mange andre varianter av planten som forsøker å vokse for nær.

Skjær

Urte høste sort valnøttskall for anvendelse i preparater, som er tilgjengelig i løs pulverform, i kapsler, som en flytende ekstrakt eller som et skjær. De gjør tinkturer ved infusjonen tørket eller fersk anlegg i alkohol. Etter en periode på uker de drenere urt-tilført alkohol som nå er en potent form for urtemedisin, som sies å være potent og stabil i inntil to år.

Herbal Alternatives

Siden det er notorisk vanskelig å administrere piller til dyr, er fordelen med å bruke et skjær eller annen væske forberedelser at du kan bruke en dropper å få den inn i dyrets munn eller fôr med lite problem. De hundeeiere som misliker kjemiske preparater kan foretrekker ideen om å administrere naturlige urtemedisiner til sine dyr, men de bør være oppmerksom på at urtemedisiner er ikke mer sannsynlig å være trygt og ikke-giftig enn kjemiske midler. Videre urtemedisiner er ikke alltid underlagt de samme kvalitetskontroller som kommersielle legemidler.

Toksisitet

Giftigheten av svart valnøtt er svært godt dokumentert. Studier ved University of Illinois har vist at det å være giftig for hester, som fører til smertefulle og til og med dødelig sykdom forfangenhet. Susan G. Wynn og Barbara Fougere, i sin 2007 boken "Veterinary Herbal Medicine," state at mens svart valnøtt er et populært valg for utrydding av heartworms i hunder, er det foreløpig ingen kliniske data for å støtte bruken. De har også state at stoffet er vist å være giftig i hunder, og at langvarig bruk anbefales ikke.

Sikkerhetshensyn

Den andre viktige sikkerhets vederlag i form av å bruke et skjær er at mange dyr ikke kan tolerere alkohol. Men veterinær naturmedisinere indikerer at en alkoholisert skjær er akseptabelt så lenge det er godt fortynnet med vann. Herbalist Gregory L. Tilford forteller at selv om utvannede alkohol tinkturer kan forårsake noen bivirkninger i dyrepasienter, ville han anbefale et skjær laget av vegetabilsk glyserin, som er både søte i smaken og helt trygt.

Hvitløk-tinktur Forberedelse

Hvitløk, ifølge University of Chicagos Tang Center for Herbal Medicine, "har en historie med medisinsk bruk dateres tilbake til egyptiske ganger." Hvitløk skjær, laget av fersk hvitløk, og tilbyr et levedyktig alternativ til å spise rå hvitløk. I tillegg kan hvitløk tinktur erstatte andre former for terapi hvitløk så som piller, kapsler og ekstrakter. Du kan lett lage din egen hjemmelagde hvitløk skjær.

Forberedelse

Bruk kun fersk hvitløk (den typen i produserer delen) for å gjøre hvitløk skjær. Som med alle medisinske forberedelser, ansetter økologiske ingredienser når det er mulig. Forbered to hoder av hvitløk for hver halve kopp skjær ønsket. (Et fedd er ett stykke av hvitløk, mens en leder av hvitløk representerer hel haug med nellik forbundet ved foten av hodet.)

Peel hvert fedd hvitløk, forlater nellik hele for svakere tinkturer og knusing nellik for sterkere potens. Den enkleste måten å knuse hvitløken er med en hvitløk crusher. Hvis du ikke har en, knus hvitløk (huden på) ved å trykke på den flate siden av kniven håndtaket mot fedd, med hælen av hånden for press.

Tilsett skjær Medium

Den mest populære medium for hvitløk skjær er forbruks alkohol som vodka eller brandy. Rains gjør organisk vodka som er lett tilgjengelig på de fleste mainstream Vinmonopol. Å forberede hvitløk skjær, plasserer hvitløk i en lufttett beholder (helst glass) og hell alkohol på toppen. Lukk beholderen.

Bratt og Dekanter

Alkohol tinkturer bør bratte i minst to uker, men ikke mer enn fire er nødvendig for en svært potent tinktur. Sjekk skjær hver dag og rist den opp for å lette prosessen. Ved slutten av den foreskrevne tid, dekanter væsken ved hjelp av en sil eller osteklede. Trykk eller klem væsken fra de resterende masse for å skape den mest potente skjær forsiktig.

Positive Energy

Legg god energi til din hvitløk skjær, hvis du er tilbøyelig til å gjøre det. De som praktiserer alternativ medisin ofte sang, be en bønn eller sitere en intensjon under skjær prosessen. For eksempel, hvis du gjør det skjær for en kjær med en bestemt sykdom, snakke med skjær og la den vite hva dine forventninger og håp er for det ferdige produktet. De som tror på den helbredende kraften i krystaller kan sette en krystall inni eller ved siden av skjær mens den bløtlegging eller etter at den har blitt dekantert.

Forholdsregler

Som med noen form for medisin, er det kontraindikasjoner ved inntak av hvitløk skjær. Som det fremgår av Armando Gonzalez Stuart, Ph.D., ved University of Texas El Paso, "hvitløk forbrukes i store mengder kan forstyrre normal blodlevring og kan øke blødningstiden." Han anbefaler opphør av hvitløk terapi minimum to uker før operasjonen, og oppfordrer diabetespasienter å bruke forsiktighet fordi det kan senke blodglukosenivået.

Hvordan lage jod tinktur

Hvordan lage jod tinktur


Den sikreste måten å gjøre jod fra et skjær er med tare. Tare og andre sjø grønnsaker har de høyeste plante kilder til jod. The George Mateljan Foundation sier at tare har 276,7 prosent av det anbefalte daglige verdien av jod i 20 gram, eller 1/4 kopp pulverisert tare. Tincturing tare gjør den til en urte jod tinktur.

Making tare skjær er relativt enkelt å gjøre. Sørg for at kilden til tare er økologisk og fra så rene vannet som mulig. Tradisjonelt er tincturing begynt på den nye månen og høstet på fullmånen.

Bruksanvisning

Start tinktur

•  Ha på hånden en ren, Quart-sized Mason krukke med en tettsittende lokk. En Kerr eller Ball canning jar med en forsegling og rim er best.

Hell organisk tare pulver fra en anerkjent leverandør i glasset. Fyll glasset halvveis med tare.

Hell billig 100 bevis vodka over tare pulver. Vodka er menstruum som vil trekke det essensielle oljer av tare og inn i skjær. Hell vodka før det er en to-tommers "flyter" "av vodka over nivået av tare pulver.

Observer som tare utvides. Lukk glasset, riste den, og la tare å bosette seg. Legg til mer vodka før det er en to-tommers "flyte" igjen.

Gjenta trinn 4 i løpet av en time. Hold legge vodka før det ser ut som tare vil ikke lenger utvide.

Label jar "Kelp tinktur" og markere datoen du startet det. Hold skjær krukke på en benkeplate eller et annet synlig sted. I løpet av de neste tre dagene, riste glasset hver gang du passerer den.

Macerating urter

Hell innholdet i hele glasset i en Vitamix eller blender på den tredje dagen etter at skjær ble startet. Bruk en slikkepott om nødvendig.

8. Gi tare skjær en god virvel i noen minutter. Hell tare tilbake ned i glasset. Bruk slikkepott for å få tare av bunnen av blenderen.

Legg til mer vodka for å få to-tommers flyte over tareskogen mos. Skru på lokket. Rist godt, og la tare til skjær for en solid to uker. Rist glasset en gang om dagen. Markere en kalender som en påminnelse.

Høsting av skjær

Samle sammen en ren, mellomstore glass eller porselen bolle og en ren, 100 prosent bomull kjøkkenhåndkle eller nøttemelk pose. Prøv å unngå metall eller plast boller, hvis det er mulig. Legg kjøkkenhåndkle åpent i bollen.

Hell krukkens innhold på kjøkkenhåndkle i skålen. Ta tak i endene av kjøkkenhåndkle og vri ut skjær i bollen. Klem så hardt du kan for å få hver dråpe av skjær mulig.

Kast tare i komposthaugen.

Bruk en trakt til å helle skjær i rav glassflasker med øye droppers. Lukk flaskene.

Etikett på flasker "Kelp skjær", og markere datoen den ble tappet.

Hvordan lage Kratom tinktur

Hvordan lage Kratom tinktur


Kratom er et psykoaktivt plante som er i dag lovlig i USA, selv om det regnes som en kontrollert stoff i andre deler av verden. Det er flere måter å inges det, inkludert røyking, tygging, og skape et skjær --- en alkoholbasert løsning av de psykoaktive stoffene som finnes i anlegget. Når skjær er inntatt, effektene tendens til å oppstå før etter dosering og varer lengre enn andre former for inntak som røyking eller tygging.

Bruksanvisning

Opprette Kratom tinktur

Plasser 100 gram Kratom i glasset. Fyll glasset med alkohol til om lag 2 inches over toppen av Kratom. Rør kraftig, cap, og plasser i et mørkt sted i romtemperatur.

Rist Kratom blandingen kraftig minst to ganger om dagen i 4 uker. Opprettholde dette lenger hvis du ønsker å få en sterkere skjær. I dette trinnet, er tålmodighet nøkkelen. Husk å lagre blandingen i et mørkt, temperatur-kontrollert område.

Sil Kratom gjennom cheesecloth, samle væsken i en annen container. Sørg for å presse bunten for å få ut all skjær.

Ta ca 2 spiseskjeer av blandingen, holder skjær i munnen så lenge som mulig og svelge dersom dette blir for vanskelig.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å gjøre din tinktur sterkere, fordampe noe av alkohol (uten å koke det) fra skjær --- i bare små mengder --- for å øke konsentrasjonen av psykoaktive stoffer.
 • En annen måte å få en sterk dose er å blande skjær med Bali Kratom pulver, og innta den resulterende blandingen.
 • Kratom er en kontrollert substans i Thailand, Bhutan, Australia, Finland, Danmark, Polen, Litauen, Malaysia og Myanmar (Burma). The Drug Enforcement Administration har lagt Kratom til sin liste over legemidler og kjemikalier til bekymring.
 • Pass på, styrken på skjær vil variere basert på mange faktorer.
 • Vær oppmerksom på toleranser; pass på at du ikke tar for høy dose for din toleranse.

Hjemmelaget Kelp tinktur

Tare er en tang rik på jod, som er nødvendig for skjoldbruskkjertelen til å produsere tyroksin. Uten dette hormonet, utvikler kroppen din hypotyreose. Du vil oppleve lav energi, langsom puls, redusert appetitt og seksuell lyst, vektøkning, depresjon og alvorlig forstoppelse. Tare skjær er ett naturlig alternativ du kan prøve å normalisere tyroksin produksjon.

Lag din egen Kelp tinktur

Du har et par alternativer for å forberede din tare skjær. Det mest vanlige er å bratt anlegget, enten friske eller tørkede, i drikkbar alkohol. Etanol og billig vodka begge fungerer bra. Hvis du bruker fersk tare, satte en løs håndfull i en halvliter av alkohol. Med tørket tare, måle to oz. per en halvliter væske.

La tare bratt for en uke, risting eller omrøring blandingen fra tid til annen. Ved slutten av uken, og press det forkaste anlegget. Din skjær er deretter klar. Oppbevar den i et mørkt og kjølig sted og din concoction vil ha en holdbarhet på 20 år.

Hvis du foretrekker en alkoholfri versjon, erstatte alkohol med glyserin eller eddik å bruke de samme proporsjonene. Glyserin versjonen er et godt alternativ hvis du har tenkt å gi skjær til barn. Utvinne alkoholikere kan også foretrekker dette alternativet.

I tillegg kan du slå din skjær i en urte eddik. Bratte taren i ren eddik og bruke den i salater.

Hvordan lage Comfrey Leaf tinktur

Hvordan lage Comfrey Leaf tinktur


Comfrey er en blomstrende flerårig urt med lange, dype grønne blader og røtter som ligner en nepe plante. Comfrey leaf skjær er en felles aktuell behandling for lindring av blåmerker, forstuinger, kutt, byller og hevelser. Dessverre, kjøpe en comfrey blad tinktur fra din lokale naturlig kjøpmann kan være dyrt. Du kan kjøpe tørkede Comfrey blader og lage din egen skjær, i større mengder, for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

Plasser to kopper knust Comfrey blader inn i en 32-oz. glasskrukke. Hvis du ikke har tørket comfrey tilgjengelig, spre flere friske blader i et tynt lag på et ark med matlaging-grade bakepapir. Tillate bladene å tørke i en uke.

Hell 2 kopper av 100-bevis vodka over Comfrey blader og forsegle glasset tett.

Sett glasset inn i et mørkt skap og la den til å sette i en måned, uforstyrret. Dette gjennomsyrer alkohol med comfrey essens, trekke alle kjemiske forbindelser og oljer fra bladene.

Åpne glasset og plassere et ark med cheesecloth over munnen. Hold osteklede overfor munningen av glasset og helle væsken inn i en separat krukke. Cheesecloth vil siler bort alle de Comfrey blader.

Forsegle glasset inneholder skjær og oppbevar den i et mørkt og kjølig sted for inntil ett år.

Tips og advarsler

 • Forlat aldri jar inneholder skjær åpen for lenge, da det vil fordampe raskt.

Hvordan lage en enkel hyllebær tinktur

Hvordan lage en enkel hyllebær tinktur


Hyllebær er en ekstremt gunstig plante. Bærene har vært brukt i folk rettsmidler for hundrevis av år på ulike medisinske plager og sykdommer. En hyllebær tinktur brukes ofte til å behandle symptomer på influensa eller forkjølelse. Historisk lage et skjær involverte en lang prosess, inkludert plukking og tørking av hyllebær blomster. Heldigvis, i dag kan du gjøre et hyllebær skjær i løpet av minutter ved hjelp av tørkede hyllebær i teposer og ingen alkohol, som gjør det helt trygt for barn.

Bruksanvisning

•  Heat vann i en tekanne eller vanlig gryte på komfyren, til raskt å koke. Fjern pott fra varmekilden.

Plasser teposer i et stort krus eller krukke. Hell kokende vann over de teposer.

La det bratt i 3 til 5 minutter.

Fjern teposer og klem den gjenværende væske fra posene inn i krus.

Legg honning for sødme, selv om det er valgfritt.

Tips og advarsler

 • Kjøp hyllebær i teposer, en sirup eller tyggetablettform hos din lokale matbutikk eller apotek under navnet Sambucol.
 • Lage og bruke som nødvendig, fordi dette skjær ikke har noen alkohol for preservering, slik at den ikke kan lagres.

Hvordan lage en beroligende tinktur

Det er lett å ty til legemidler for lindring i dagens stresset ut, søvnmangel samfunn. Men disse kan være vanedannende eller har ubehagelige bivirkninger. Jorden har en annen løsning: de mange planter og urter som innehar naturlig beroligende og søvnfremkallende egenskaper. Ett prøvd-og-sann måte å ta urter er i skjr form (konsentrert væske), som er potent, langvarig og lett kontrollert, slik at du selv kan bruke det for barn og kjæledyr.

Bruksanvisning

Bland beroligende urter for skjær

•  Bland kattemynte, kamille, oatstraw, pasjons og humle sammen, og hakk dem grovt. Legg dem i en steril 1-liter glasskrukke.

Legg eple cider eddik opp til 1/2 tomme fra toppen av glasset. Væsken må dekke urter. Du kan også bruke en blanding av like deler vann og vodka eller rum, men eple cider eddik har helsemessige fordeler av sine egne, og er tryggere for barn.

Tett lukke glasset. Riste den, og sett den på et kjølig mørkt sted i 2-6 uker, riste den en gang om dagen.

Hell væsken gjennom en sil eller cheesecloth, forlater de brukte urter bak. Klem urter for å få hver dråpe væske ut av dem.

Sett skjær i små, mørke glassflasker med dråpe lokk. Apple cider eddik tinkturer vil holde i opptil et år i kjøleskapet. Alkohol tinkturer ikke krever kjøling og kan vare i flere år. Du kan oppvarme alkohol skjær i glasset i noen få minutter, og mye av alkoholen vil fordampe. Doser varierer, men tommelfingerregelen er 30 dråper under tungen for en voksen, 10 for et barn.

Tips og advarsler

 • De små, mørke glassflasker med dråpe lokk kan kjøpes sammen med tørkede urter fra en helsekost butikk eller på nettet.
 • Tinkturer ikke smaker veldig bra. Du kan lage din tinktur mer spiselig ved å blande det med litt vann eller smakstilsetning det med honning. (Aldri gi honning til et spedbarn under ett år gammel.)
 • Ikke varm opp skjær i mikrobølgeovn. Hvis du bestemmer deg for å ta den med varmt vann eller i te, varme opp vannet først og deretter legge til skjær for å bevare sin dempende potens.

Tinktur Black Walnut Hull Hjem Utbedring

De grønne skrog av svart valnøtter (Juglans nigra) er brukt til å lage skjær hjem rette. Skroget er det som er på utsiden; valnøtt er i midten av skroget. Hvis du aldri har sett en frisk valnøtt skrog før, kan du bli overrasket over å finne ut at det ser ut som en lime. Plukk opp skrog fra bakken under treet. Samle skrog som ikke er sprukket og fremdeles opprettholde i det minste halvparten av sin grønn farge.

Oppskrift

Breastcancerchoices.org gir en fantastisk oppskrift på skjær svart valnøtt skrog hjem rette. Fra en svart valnøtt tre som ikke har blitt sprayet med noen insektmidler, samle ferske falne skrog. Vask dem og deretter gjøre en endelig skylling med ikke-klorvann.

Plasser skrogene i et glass eller rustfritt stål skål (ikke keramikk, plast eller aluminium). Hell den høyeste bevis, klare drikker alkohol du kan kjøpe i ditt område. Korn alkohol eller Rain Økologisk Vodka er mest å foretrekke. Lett dryss askorbinsyre eller sitronsyre på toppen og dekselet. Du kan knuse en C-vitamin tablett. Etter tre dager gjenta vitamin C og dekanter i glasset beholder med ditt valg.

Utvise Parasitter

Tinktur svart valnøtt skrog er et hjem rettsmiddel å kvitte fordøyelsessystemet av parasitter. De tanniner og kinon i svart valnøtt skrog er de aktive ingrediensene som gjør dette skjær et potent middel.

Malurt og nellik er vanligvis kombinert med svart valnøtt skrog å utvise parasitter i tarmen. Hulda Clark anbefaler 2 ts av Black Walnut Hull Extra Strength tinktur en gang i uken i et helt år som en vedlikeholdsdose.

Hvordan kjøpe tinktur Black Walnut Hull Hjem Utbedring

Du trenger ikke å lage tinktur svart valnøtt skrog hjem rette selv, kan du kjøpe den. Handle på din lokale helsekost butikk eller urt butikk. Nettbutikker selger den også.

Hvis dette er første gang du kjøper et skjær hjem rette her er hvordan du kan identifisere den i en butikk. Tinktur er en væske og tradisjonelt kommer i en liten, mørk brun eller koboltblå medisin flaske. Toppen av flasken er et glass dråpeteller som er satt inn i flasken. På toppen av det er en vedlagt plastkork. Både vanlig og ekstra styrke er tilgjengelig. Produkter av høy kvalitet er tilgjengelig på drclarkstore.com, herbpharm.com og gaiaherbs.com.

Betraktninger

Drikker en tinktur svart valnøtt skrog hjem rette for fort kan føre til en urolig mage eller svimmelhet. Men ønsker du å drikke hele dosen innen 15 minutter. Du kan ikke liker smaken. Hvis du finner smaken mishager, bland skjær med juice, honning, syltetøy, dulce de leche, eller noe annet som vil hjelpe deg å få det ned.

Hvordan lage Rosemary tinktur

Et skjær er en blanding av en urt essensielle oljer, suspendert i alkohol. En rosmarin tinktur kan bidra til å gi lindring fra forkjølelse eller avverge infeksjon. Dette tinktur kan tas oralt, eller brukes direkte til kutt eller sår for å hjelpe til med healing.

Bruksanvisning

•  Hell vodka inn i glasskrukke.

Tilsett rosmarin nåler til vodka. Du kan knuse nålene før du legger, for å slippe de essensielle oljer.

Forsegle glasset og oppbevar på et kjølig, mørkt sted i seks til åtte uker.

Sil rosmarin skjær, fjerne nålene fra vodka. Hell anstrengt skjær tilbake i glasset.

Fyll en pipette halvfull med skjær og ta muntlig hver time for de første 48 timene. Reduser mengden tatt til to ganger daglig i de neste to ukene.

Oppbevar rosmarin skjær på et kjølig, mørkt sted når den ikke er i bruk.

Tips og advarsler

 • Dette tinktur kan trygt lagret i inntil ett år. Oppbevaring av skjær i en amber-farget eller mørk glasskrukke bidrar til å hindre svekkelse av skjær fra lyseksponering.
 • Ta alltid kontakt med lege før du tar noen tinkturer hvis du er gravid, sykepleier eller på medisinering.

Hvordan lage en tinktur Extract

Hvis du har en klar tilførsel av enten tørket eller friske urter - i pulverisert eller kutte former - du kan lage din egen urte tinkturer. En urte tinktur er egentlig en flytende ekstrakt av urten; du nettopp bratte urten i en væske, omrørings det ofte, inntil væsken har absorbert mange av egenskapene av gras. Noen anbefaler å "sette opp" et skjær på natten av den nye månen, og deretter tapping det for bruk på fullmånen.

Bruksanvisning

•  Fyll glasset omtrent 1/2 full med tørket eller fersk urt. Hvis urten er frisk og hel, skjær den i små biter før du setter den i glasset.

Hell nok alkohol i glasset for å dekke urter helt, og deretter legge til en annen 2 inches av væske. Du kan også bruke eddik for å gjøre skjær, i stedet for alkohol, hvis du vil.

Forsegle glasset tett, og legg den på et mørkt sted, for eksempel den øvre hylle av en lite brukt closet. Hvis det ikke finnes en slik mørkt sted i ditt hjem, legg den i en papirpose. Når en dag, ta glasset ut og upend det flere ganger, og sett den på et mørkt sted eller papirpose. Gjør dette i minst to uker, den minste tid anbefales å la et skjær sit og bratt.

Fjern skjær fra det mørke området eller papirpose etter to uker. Plasser cheesecloth løst over munnen på den andre norgesglass, og plassere strikken rundt utsiden av glasset munn for å holde cheesecloth på plass.

Hell skjær fra første glasset inn i cheesecloth-dekket jar. Den osteklede fanger det faste materiale, slik at skjær passere gjennom inn i det andre glasset. Når du har strømmet all væske ut av den første slagverktøyet, fjerner gummibåndet fra osteklede på den andre glasset, samle endene av osteklede sammen, og presse å få noen siste bitene av væske ut av det faste materiale.

Hvordan lage din egen Ashwagandha tinktur

Hvordan lage din egen Ashwagandha tinktur


Ashwagandha tinktur har mange kjente helsefordeler, inkludert smertelindring, sedasjon, og urin helse; det fungerer som et afrodisiakum i menn. Den har også naturlige antibakterielle egenskaper for å bekjempe sykdommen. Dette skjær kan kjøpes i lokale helsekostbutikker, men er veldig enkelt og billig å gjøre hjemme. For den sterkeste brygg, begynner denne skjær på natten av en ny måne. Prosessen vil ta to uker å fullføre.

Bruksanvisning

•  Plasser 100 g av den tørkede ashwagandha inn i to av de sylteglass. Hell 1/2 liter vodka eller rum i hver beholder. Ikke bruk rubbing eller tre alkoholer, som de anses som skadelige. Lukk glassene tett med sine lokk for å sikre at ingen fordamping av alkohol.

Sett glassene i papirposer, og lukk posene for å gi et mørkt miljø for infusjon. Oppbevar tinkturer på et kjølig sted, for eksempel et skap eller et skap. Rist skjær krukker hver dag mens du venter for dem å sette mot.

Etter to uker, åpne krukker og få ut det tredje en-liters hermetisering jar.

Legg et stykke cheesecloth over glasset, og hell væsken i den nye emballasjen. Hell sakte for å unngå søl og for å sikre at alle urter er anstrengt ut. Klem anstrengt urter for å fjerne all sin væske og kast dem.

Plasser en frisk lokket tett over toppen av den nye emballasjen. Bruke merket og markøren til å skrive "Ashwaganda tinktur" og datoen på etiketten.

6. Ta en teskje av skjær under tungen hver dag for best resultat.