Digidexo.com

urter ved mesotelioma

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter


Du kan øke mannlig fruktbarhet med urter ved hjelp av naturlig hjemme rettsmidler som har blitt stått testen av tid. Infertilitet hos menn er vanligvis assosiert med en reduksjon i antall, kvalitet og / eller bevegelsen av spermier, samt impotens (erektil dysfunksjon). Urter som er mest effektive i behandling av mannlig infertilitet generelt bidra til å øke testosteronnivået, øke seksuell lyst, opprettholde ereksjon lengre og øke sædkvalitet. Les nedenfor for å lære hvordan du kan øke mannlig fruktbarhet med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter

Bruk asiatisk ginseng (Panax ginseng) for å øke mannlig fruktbarhet. Det er kjent å heve målbart testosteronnivåer og øke antall spermier og motilitet. Ginseng kan også øke seksuell lyst og bidra til å lindre impotens. Det er også en naturlig hann tonic som stimulerer immunsystemet. Ta 100 til 200 mg standardisert ginseng ekstrakt per day.Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus) kan også byttes ut med asiatisk ginseng, i samme dosering.

Bruk Astragalus (Astragalus membranaceus) for å øke bevegelighet av sperm (motilitet er sperm evne for spontan bevegelse). Gjør en astralagus avkok ved forsiktig ulmende ett gram tørket Astragalus rot i en kopp vann i 30 minutter. Væsken vil bli redusert med omtrent halvparten. Ta denne gang om dagen. Eventuelt kan du ta 1500mg kapsel tre ganger om dagen.

3 Mer sperm produksjon og sunn funksjon av det mannlige reproduksjonssystemet med gresskarkjerner. De er naturlig rik på både sink og essensielle fettsyrer, som har vist seg å være avgjørende for å opprettholde et sunt reproduktive system

Innkjøps Ashwagandha (withania somnifera) fra en helsekostbutikk. Også kjent som indisk ginseng, er det en gammel mannlig seksuell tonic, og brukes til å behandle impotens og for å øke sperm count og motilitet. Røre en teskje av pulverisert Ashwagandha rot i en kopp varm melk, og Drikk ett eller to kopper om dagen.

Ta en spiseskje linfrøolje daglig. Det er en rik kilde til essensielle fettsyrer og omega-3 fettsyrer, som har vist seg å spille en viktig rolle i å fremme sperm helse, bidrar til å øke mannlig fruktbarhet. Det hjelper også øke blodgjennomstrømningen i lysken, hjelpe lindre impotens.

Lag en duftende fruktbarhet massasje olje fra rose eterisk olje. Kombiner 4 til 5 dråper ren rose eterisk olje med en unse olivenolje. En gang om dagen, massere denne kombinasjonen inn i den nedre del av magen, så vel som innsiden av lårene. Alternativt kan du ta en dukkert i et varmt bad med flere dråper roseolje rørt inn.

Økning mannlig fruktbarhet med havre (Avena sativa), som lenge har vært ansett for å være en mannlig seksuell apparat (derav begrepet: «såing hans Wild Oats"). Ta en til to spiseskjeer om dagen.

Hint

 • Disse urter og eteriske oljer er ansett som trygt for de fleste voksne. Du må imidlertid aldri bruke urtemedisiner som en erstatning for rådgivning med eller mottar behandling fra en lisensiert helsesektoren utøveren.
 • Rådfør deg alltid med lege eller annet lisensiert helsepersonell før du bruker naturmidler, spesielt hvis du er gravid, sykepleier eller på noen andre medisiner.

Hvordan bruke urter for å administrere PMS

Hvordan bruke urter for å administrere PMS


PMS symptomer kan behandles med over-the-counter (OTC) medisiner, men noen kvinner foretrekker naturlige urter for å lindre PMS plager. Mens mange medisinske fagfolk mener at naturmidler ikke er effektive, noen kvinner kunne styre PMS med urter.

Bruksanvisning

Bruk Herbal behandlinger for PMS

Velg urter som en lav-risiko alternativ til reseptbelagte legemidler for behandling av PMS.

Lag en liste over de PMS symptomer du opplever og bruker et rangeringssystem for å bestemme intensiteten og frekvensen av hvert symptom.

Konsentrer deg om PMS symptomer som forårsaker mest ubehag og arbeidet med å eliminere ett symptom på en gang. Behandling av flere symptomer på en gang kan gjøre det vanskelig å skjelne virkningene av urter.

Gjør deg kjent med Herbal Alternativer

Tenk kyske treets terapeutiske kvaliteter. Denne urten er sagt å gi lindring for PMS symptomer, for eksempel hormonelle ubalanser, ømme bryster, kramper og hodepine.

Ta Dahlia urt caplets å kvitte magen av krampe-forårsaker gass.

Bruk peppermynte for lindring av hodepine og oppblåsthet. Kjøpe ferdig pakket peppermynte te og brygge en kopp før sengetid for nighttime lettelse.

Se etter tabletter av klaseormedrue. Naturmedisinere hevder at kramper og menstruasjonssmerter kan reduseres med mildt beroligende kvaliteter klaseormedrue.

Kjøp en naturlig vanndrivende, som for eksempel løvetann blad å administrere PMS-relaterte hevelse og oppblåsthet. Løvetann sies å redusere hevelse uten å øke kaliumnivå, et felles risiko med OTC kjemiske diuretika.

Administrere depresjon med johannesurt. Over tid kan johannesurt lindre PMS symptomer, uten de negative effektene av farmasøytiske behandlinger.

Søk råd fra en helhetlig utøveren for å sikre at du får riktig dose for din vekt og alder.

Bruk Nyttige tips for lagring av urter

Plasser urter på et kjølig, mørkt sted. Forlenge holdbarheten av dine urter ved å bruke lufttette oppbevaringsbokser.

Hold urter i hele stykker i stedet for å bryte dem opp i mindre segmenter. Dette kan forlenge holdbarheten av dine urter.

Plan for å forkaste dine grønne urter etter 2 år og forankret urter etter 3 år.

Bruk god dømmekraft for å avgjøre en urt er fortsatt potent. Farge og aroma er gode indikatorer på friskhet. Hvis en urt har ingen aroma, kan det være på tide å kaste den ut.

Tips og advarsler

 • Aldri ta en urtemedisin uten å konsultere lege. Noen naturmidler føre til skadelige bivirkninger. Likeledes kan noen samhandle dårlig med reseptbelagte medisiner.
 • Hvis du opplever oppkast eller feber, kan du gå til en lege for medisinsk behandling.

Hvordan bruke urter for å behandle astma

Hvordan bruke urter for å behandle astma


Astma er en lidelse som fører til at luftveiene til lungene for å bli hindret. Det er anslått at 4 prosent av den amerikanske befolkningen lider av astma, noe som kan føre til smertefulle bryst spasmer og en stram følelse i brystet. Du har kanskje problemer med å puste eller starte tungpustethet. Den primære årsak til astma er ukjent; men det kan utløses av allergi, angst, trening, stress og frykt. Den viktigste formen for behandling for astma er inhalatorer og pusteterapi. Men det er et naturlig alternativ til behandling av astma. Urter som hvitløk og Primrose olje kan være nyttig for å forebygge betennelse og oppmuntre avslapning av essensielle muskler. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk urter til å behandle astma symptomer

•  Slapp av bronkial glatt muskulatur med lobelia. Denne urten er veldig kraftig. Sporadisk bruk bør gi de ønskede effekter.

Eliminer brystet lunger ved å bruke mullein olje. For øyeblikkelige effekter, ta mullein olje i en te eller i juice form.

hindre betennelser i luftveiene ved å ta hvitløk. Den aktive ingrediensen i hvitløk er alliin. Det er et kraftig antibiotika som undertrykker enzymet som er ansvarlig for betennelse.

Ta kyolic som et alternativ til hvitløk. Selv kyolic har de samme anti-inflammatoriske egenskaper som hvitløk, det er luktfri og kommer i tablett, kapsel eller ekstrakt skjemaet.

Bruk Primrose olje, også kjent som nattlysolje, for å bekjempe betennelser. Primrose olje inneholder essensielle fettsyrer som trengs i produksjonen av prostaglandiner.

Se mer om astma, inkludert hvordan å behandle den med urter, ved å betale et besøk til "Cleveland Clinic Health Information Center" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Du kan plukke opp et bredt utvalg av urter for å behandle astma hos din lokale helsekost butikk. Prisen for enkelt urter vil avhenge av hvor sjeldent et gitt urt er og hvordan det ble dyrket. De fleste urter er billig å moderat priset. Du kan også søke etter de urtene du ønsker på nettet.
 • Mens naturmidler kan være nyttig i å kontrollere astma, bør de aldri brukes i livstruende situasjoner. Hvis du har astma og erfaring kortpustethet, tetthet i brystet hulrom, bevisstløshet eller pustevansker, ringe legen din umiddelbart eller dra til sykehuset.
 • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Hvordan Kapsle naturlige urter

Urtemedisin er svært effektive, men ikke alle urter smake godt. Ved å innkapsle disse urter, kan du unngå å drikke en ubehagelig te eller ta en bitter tinktur. Kapsler er praktisk og enkelt lagres. Du kan velge dine egne urter for å sikre at de er friske, økologisk og inneholder ikke tilsatt fyllstoffer. Og å lage din egen urte kapsler i stedet for å kjøpe dem sparer penger.

Bruksanvisning

•  Skyll de friske urteblader og tørk dem godt. Tørk dem først på tørkepapir og deretter på en skjerm i et solrikt og tørt sted. Bladene kan bli fjernet fra deres stammer når helt tørr.

Grind bladene til et fint pulver ved å knuse dem med en morter eller kaste dem i en blender eller kaffekvern. Behandle en liten mengde tørr urter i en tid, bare å tilsette mer når det er fullstendig blandet.

Plasser kapselen maskinen opp på en tallerken. Trekk forsiktig fra hverandre kapslene, setter den lille enden på toppen av basen. Sett større del på toppen av kapselmaskin.

Skjeen urten på toppen av kapselen maskinen. Ved hjelp av en indeks kortet, spre urt fra side til side for å trakt den inn i kapsler. Bruk tapper å pakke ned urtene, og legge mer pulver for å fylle kapslene. Gjenta dette trinnet en gang til, og deretter sette toppen av kapselen maskinen. Trykk den ned for å sette kapslene sammen. Ta topp ut, og deretter presse den til å presse caps ut.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har en kapsel maskin, kapsle din urter ved å dyppe den største enden av kapselen i pulverisert urt og deretter sette den minste enden. Rist i kapselen for å sikre at pulveret fyller urte begge ender.
 • Skille kapslene i to hauger (store ender og små ender) gjør prosessen gå raskere.
 • Iført operasjonshansker hindrer kapslene fra stikker til fingrene.
 • Søke profesjonell hjelp for å bestemme urt kapsel dosering.

Hvordan bruke urter for å øke Memory

Hvordan bruke urter for å øke Memory


Urter er planter som er dyrket spesielt for å tjene en medisinsk eller kulinariske formål. Det har vært noen lovende forskningsstudier som ser ut til å foreslå at du tar urter som rosmarin, gingko biloba, rosmarin og ginseng kan faktisk bidra til å forbedre hjernens funksjon og informasjon oppbevaring. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Øk minne med bruk av urter

Prøv urt velsignet tistel. Denne urten har vært kjent for å forbedre sirkulasjonen i kroppen, for å rense blodet og for å eliminere giftstoffer. Det kan fungere som en samlet hjernen Forsørger.

Ta gingko biloba for å øke blodstrømmen til hjernen. Du kan bruke gingko biloba kapsler, eller du kan velge å ta 6 dråper et alkoholfritt ekstrakt to ganger daglig.

Bruk rosmarin i kapsel eller te form for å øke blodsirkulasjonen til hjernen. Forbedret blodstrømmen til hjernen har blitt vist å øke hukommelsen nesten umiddelbart.

Styrk din generelle kroppen ved å ta ginseng. Etter å ha en frisk kropp er viktig for å opprettholde riktig blodstrømning og hukommelse, kan en daglig dose av ginseng være svært fordelaktig.

Vurder å bruke salvie for å øke overførings kjemikalier i hjernen. Det har vært flere lovende studier som viser at folk som tar salvie er mindre sannsynlig at lider av hukommelsesproblemer.

6. Finn ut mer om hvordan du kan øke din hukommelse gjennom bruk av urter ved å besøke "Medline Plus" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • De fleste urtemedisiner er billig å moderat priset. Men du kan finne tørkede urter og te tilbyr en større besparelser enn kapsler og tabletter.
 • Kombiner urter med regelmessig mosjon for å maksimere fordelene av disse naturlige rettsmidler og holde deg frisk. Trening øker blodgjennomstrømningen, noe som kan øke din hukommelse.
 • Husk at naturmidler ikke er ment å erstatte behandling av en lege når du har en livstruende krise eller skade. Hvis du opplever alvorlige hukommelsestap, forvirring, tap av bevissthet eller uforklarlig svimmelhet, kontakt legen din umiddelbart eller dra til sykehuset.
 • Ginseng bør ikke tas av personer som lider av hjertesykdommer, høyt blodtrykk eller hypoglycimia.
 • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Hvordan bruke urter for å redusere risikoen for kreft

Hvordan bruke urter for å redusere risikoen for kreft


Kreft, en ledende dødsårsaken i USA, er en lidelse der celler muterer og begynner å reprodusere uten begrensninger. Kreftsvulster, hvis venstre ukontrollert, kan i stor grad forstyrre kroppens naturlige prosesser. Mange alternativ medisin utøvere tror urtemedisiner kan bidra til å redusere risikoen for kreft. Det er antatt at urter dyrkes for kulinariske eller medisinske formål kan øke immunologiske funksjon, avgifte blodet og hemme uhemmet celle reproduksjon. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk urter for å redusere risikoen for kreft

•  Øke kroppens naturlige immunforsvar med urter som solhatt. Det er blitt mye skryt av alternativ medisin utøvere for sin evne til å øke immunforsvaret og redusere risikoen for infeksjon.

Legg ved pau d'arco i ditt daglige kosthold. Pau d'arco er en kraftig anti-bakterielle agent som kan rense blodet og redusere giftstoffer i kroppen.

Gi deg selv en økt immunsystem øke ved å ta kattens klo. Tenkte å oppmuntre kroppens naturlige forsvar, kan kattens klo også inneholde anti-tumor egenskaper.

Bruk Suma på en jevnlig basis. Også kjent som brasiliansk ginseng, inneholder Suma pfaffic syre, kjemisk tenkt å hemme bestemte typer kreft, som leukemi og føflekkreft. Suma kan tas i inntil 20 sammenhengende dager. Etter det, vil du ønsker å stoppe i minst to uker.

Drikk to kopper grønn te per dag for å bistå i warding av kreftceller. Grønn te antas å bidra til å forhindre eller redusere risikoen for å få hud, mage, tykktarm og spiserørskreft.

Få mer informasjon om redusere kreftrisiko med urter ved å besøke "American Cancer Society" hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Der finner du et vell av ressurser rettet mot konvensjonelle og alternative behandlingsformer for å behandle kreft.

Tips og advarsler

 • Sjekk med din lokale helsekost butikk for å se om det bærer en praktisk multi-vitamin som har noen, om ikke alle, av disse urter. Går denne ruten er mer kostnadseffektivt enn å kjøpe individuelle urter. Uansett hvor billig hver og en er sammen, de legger opp.
 • Selv om alternativ medisin kan være nyttig for å forebygge eller lindre kreft, ikke bruk den i tilfelle av en livstruende nødsituasjon. Hvis du opplever noen akutte brystsmerter eller alvorlige magekramper, kontakt legen din umiddelbart eller dra til nærmeste sykehus.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve folkemedisin, ta kontakt med din primære helsepersonell. Hold legen informert om folk medisinsk teknikk du gjennomføre.
 • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Hvordan lage en tinktur med pulverisert urter

Urte tinkturer, de kraftige concoctions laget av helbredende planter og enten alkohol eller eddik, en gang regjerte som bærebjelke i familien medisinskapet. Men selv i moderne tid, kan urte tinkturer har en plass i din førstehjelp kit og din skjønnhet diett. Avhengig av urter som brukes, kan tinkturer behandle sår, lindre mager, lette hoste og lysere hudfarge. Tinkturer er ganske kraftig, og derfor herbalists vanligvis anbefaler at de fortynnes med vann før inntak; fortynnet i et forhold på 5 til 15 dråper pr glass vann.

Bruksanvisning

•  Tørk dine egne hage urter ved å henge plantene i bunter på et kjølig, mørkt sted i flere uker.

Alternativt, kjøp tørkede urter eller økologisk urtete fra din kjøpmann, helsekost butikk eller på nettet.

Kjøp 80- til 100-bevis vodka eller brandy. Herbalists referere til væsken som brukes i skjær-making som "menstrum."

Knus urter med en morter eller bunnen av en tung boks. De kan også males i en ren kaffebønne jeksel. Den endelige konsistens behøver ikke å være en bokstavelig fint pulver, men urtene skal knuses eller males ganske vesentlig.

Vei bakken eller pulverisert urter. Du vil trenge en unse for denne metoden.

Plasser urter i en 6-unse glasskrukke.

Dekk tørkede urter med fire gram av brandy eller vodka.

Cap glasset med en tettsittende lokk og rist kraftig før urtene blir fullt blandet med menstrum.

9. Pass på at urter er helt mettet; noen high-absorpsjon planter kan kreve ekstra menstrum.

Etikett glasset, notere dato gjort og innholdet.

Oppbevar glasset på et kjølig, mørkt sted. Sørg imidlertid at lagringsplassen er tilgjengelig for daglig kontroll.

12. Rist glasset hver dag i minst tre uker.

Place cheesecloth i en finmasket sil.

Hell skjær innholdet gjennom silen i en ren krukke.

Klem cheesecloth å samle så mye av skjær som mulig.

Oppbevares i en tett lokk krukke eller cap med kork, og ta etter behov.

Tips og advarsler

 • Bokstavelig talt hundrevis av urter, hver med sine egne unike egenskaper, kan gjøres om til tinkturer. Mange er medisinsk, men noen er brukt til alt fra munnvann til vortefjerner. For en omfattende liste, kan du prøve en online datatbase som A Modern Herbal (se Ressurser).
 • For harpiksholdige typer urter, som myrra, bruker 190 proof etylalkohol stedet for de vanlige menstrum. For fans av hjemmelaget vaniljeekstrakt, dette tipset er en viktig en å merke.
 • Alkohol vil effektivt trekke ut urter 'spesielle egenskaper selv om du glemmer å riste glasset. Bare husk at jo lenger urter bratt --- spesielt hvis du ikke kan agitere innholdet regelmessig --- jo bedre.
 • For å gjøre en eddik skjær, erstatte samme mengde rå eple cider eddik for alkohol og bruke for ansikts astringents, bade sprut, hår skyllinger og kalsium-rik spiselige drizzles for salater og rør-frites.
 • Bruk aldri rubbing alkohol i stedet for etylalkohol, brandy eller vodka.
 • Folk rettsmidler noen ganger kaller for vin i urte tinkturer, men hvis du bruker den, må du huske at det ikke vil vare så lenge eller pakke ut urte egenskaper så effektivt som brandy eller vodka.
 • Når du foretar en eddik-basert skjær, bruk en krukke med et ikke-metall cap for å unngå rust.

Fordelene ved Ling Zhi

Ling Zhi, også kjent som reishi, er en sopp som er funnet i Nord-og Sør-Amerika, Asia, Afrika og Europa. Den kinesiske navnet på sopp betyr "urt av åndelig styrke." Det har vært brukt i Asia for mer enn 2000 år, og var en gang så høyt ansett at bare keisere fikk lov til å ha det. Mange studier har funnet denne soppen til å ha betydelige helsemessige fordeler. I sin naturlige form, er Ling Zhi vanskelig å spise, så det er best å ta det som en ekstrakt.

Kreft

Ling Zhi har gode egenskaper for kreftpasienter, og kan også fungere som et forebyggende mot kreft. Den ble funnet i en studie ved Cancer Research UK at Ling Zhi forårsaker en økt mengde av handlingen av makrofager i en persons kropp. Makrofager øker kroppens evne til å bekjempe kreft forårsaker celler. Dette, i sin tur fører til færre behandlinger av kjemoterapi og stråling.

Kolesterol

Ifølge Celestial Urter, ved å ta 1,600mg av Ling Zhi supplement kan senke dårlige kolesterolet med så mye som 40 prosent. I motsetning til mange kolesterol medisiner, betyr Ling Zhi har ikke negative effekter på leveren. Men etter at du har tatt Ling Zhi i fire måneder, må du stoppe for en måned. Denne pausen vil unngå mulige bivirkninger Ling Zhi, som kan inkludere tørr munn og blodig nese.

Sirkulasjon og kardiovaskulære fordeler

Ling Zhi kan gi visse fordeler for hjertet ditt som det kan hindre høyt blodtrykk og hjertesykdom ved å redusere kolesterolet. Fordi den inneholder triterpenes, kan Ling Zhi også forbedre blodsirkulasjonen i hele kroppen og hjertet ditt. Mange planter inneholder triterpener, som er naturlige forbindelser og som har en bitter smak. Triterpenes også bidra til å senke blodtrykket.

Avgiftning Fordeler

Ling Zhi hjelpemidler leveren i kvitte kroppen for giftstoffer og bidrar til å redusere mengden av enzymer i leveren. For de som er smittet med hepatitt B, kan dette bidra til å støtte leverfunksjonen. Den sopp bidrar også til å regenerere leverceller og øker mengden av albumin protein som finnes i leveren. Albumin er et protein vannløselig protein som ligner eggehviter. Ved å øke mengden av albumin protein i leveren, suget etter søtsaker og karbohydrater reduseres.

Kinesiske rettsmidler for muskelsmerter

I tradisjonell kinesisk medisin, noen av årsakene til smerter, spesielt ryggsmerter, omfatte traumer, overarbeid og eksponering for vind, kulde, fuktighet og varme. Det er flere urter utviklet for å behandle disse sykdommer. Andre urter er nyttig for blåmerker, forstuinger, skrubbsår og stoppe blødninger. For mer alvorlige plager, er en tur til en herbalist anbefales for å sikre en løsning som er best for den enkelte.

Back Pain

En nyttig urt er Dipsacus, som ofte brukes for smerter i korsryggen, stivhet og svakhet i korsryggen fra nyrer som ikke fungerer som den skal, ifølge Andrew Gaeddert i Akupunktur dag. Denne urten hjelper også blodsirkulasjonen og kan brukes internt eller lokalt. Utøvere ofte bruke den med en annen urt, Eucommia, som retter seg mot ryggsmertene takket være sin anti-inflammatorisk effekt.
Det finnes imidlertid andre urter for å bruke, sier Gaeddert. Prøv Psoralea og Cibotium. Psoralea øker energien av nyrene og bidrar til å behandle en smertefull og "kald" korsryggen. Cibotium brukes for rygg svakhet, utvise vind og fuktighet.
Du bør også inkludere blod-sirkulerende urter ved behandling av ryggsmerter. Myrra er en av de viktigste urter for dette. Det blir ofte brukt til smerte forbundet med traume.

Trauma, ulykke Pains

Urter som ofte brukes for smerte fra traumer inkluderer noen kommersielle former for urter, inkludert xiao huo luo dan, som kommer i pilleform, tian qi jiu, en førstehjelp antiseptisk, og Zheng gu shui, en salve. Ifølge Robert Chu, en lisensiert akupunktør og kinesisk herbalist, disse er alt bra for mindre skader. Xiao huo luo dan brukes mest til ryggsmerter, muskel spenninger og beinbrudd.
Bruk tian qi jiu for blåmerker ved å gni den på forslått området. En annen liniment for blåmerker, stammer og mindre brudd i fingre eller tær er Zheng gu shui. Ikke bruk dette på forsiden fordi det kan irritere øyne, advarer Chu.
Prøv bai hua yu for stive muskler og spenninger knyttet til å gjøre for mye, sier Chu. Han sa han refererer t denne urten som "Chinese Ben Gay". Du kan også prøve Yunnan bai yao, et pulver som stopper blødning og bør brukes for mindre kutt og skrubbsår. Denne urten bidrar også redusere arr.
Bruk Carthamus, eller safflower, som en aktuell hjelpemiddel for skader. Det kan også tas internt. Gaeddert anbefaler denne urten for forstuing, blødning og hevelse. Det er ofte tatt i te og tablettform.
Chu anbefaler å besøke en kinesisk herbalist i person for mer alvorlige plager, som du vil trenge en urtemedisin sydde til deg.

Akupunktur

Dette har vært brukt i mange år for å lindre smerte. Nåler settes inn i huden i visse spots for å bedre energiflyten. Det blir ofte brukt til å lindre hodepine og ryggsmerter, men også fungerer på leddgikt, carpal tunnel syndrom og muskel- og skjelettskader.

Forebygging

Ved hjelp av god holdning mens du sitter, stående, liggende, løfte objekter eller trener er den beste måten å forebygge ryggproblemer og smerter. Når du trener, strekk for å hindre stammer. Prøv styrketrening for å lage din rygg, bein og armer sterkere. Dette vil også bidra til å lindre smerte. Å miste vekt fra magen vil legge mindre belastning på korsryggen.

Hvordan lage et avkok

Hvordan lage et avkok


Et avkok er en urtemedisin brygget fra røtter, frø og bark av urter ved koking. Det ligner på en urte-te infusjon ved at både involverer ekstraksjon av de vannoppløselige legemidler, forbindelser fra urter. I "The Home urtemedisin Book," Joyce A. Wardwell bemerker at koking, snarere enn bare bløtlegging, er nødvendig for å brygge et avkok, fordi røtter og bark er tøffere urte materiale enn blomster og blader, og ikke lett å gi opp sin aktive forbindelser.

Bruksanvisning

Mål en unse (25 gram) av urt materiale - rot, bark eller frø - i pannen. Ideelt sett bør du bruke en ikke-aluminium pan som glass eller porselen.

Legg til to kopper kaldt vann i pannen og dekke. Ta blandingen til en byll. Senk varmen til en skånsom småkoke i ca 15 til 20 minutter.

Sil avkok i et krus eller annen beholder. Blid det med stevia eller honning, hvis ønskelig.

Drikk en kopp avkok tre ganger om dagen. Som urteteer, trenger decoctions ikke har en lang holdbarhet, så du bør trakte etter behov eller settes i kjøleskap noen left beløp.

Tips og advarsler

 • Michael Castleman bemerker at de fleste naturmedisinere foretrekker å forberede urtemedisiner fra tørkede urter i stedet for fersk urte materiale, fordi de ikke ødelegge så lett og er mer praktisk å lagre.
 • Før du selv-behandle med urtemedisiner, ta kontakt med en lisensiert helsepersonell

Herbal Behandling for hårvekst

Hårtap kan være en traumatisk opplevelse. Selv om det er mer vanlig hos menn, kvinner også kan utvikle tilstander som forårsaker en betydelig tap av hår. Det finnes en rekke alternativer som er tilgjengelige for hår erstatning og transplantasjon, men de er alle ganske kostbart og ikke for alle. Også tilgjengelig er noen urte rettsmidler som er innenfor den økonomiske rekkevidden av nesten hvem som helst, og det er fornuftig å gi dem en sjanse før du slår andre steder for å få hjelp.

Saw Palmetto

Hvis du plages av håravfall, kan det være lurt å gi så Palmetto en prøve. Avledet fra lavtvoksende så Palmetto - innfødt til det sørøstlige USA - dette urtemedisin brukes til å stimulere hårvekst. Saw Palmetto er også nyttig i behandling av benign prostata hyperplasi (BPH), en noncancerous forstørrelse av prostatakjertelen, og antas å påvirke kroppens testosteron og enzym produksjon. Du kan ta så Palmetto i pilleform eller kjøpe en så Palmetto-basert shampoo for lokal applikasjon. Unngå så Palmetto hvis du er blodfattig, og slutte å bruke umiddelbart hvis du opplever noen bivirkninger, spesielt til lokal applikasjon.

Herbal Klimaanlegg

For å forhindre håravfall og stimulerer hårvekst, kan du prøve et par urte balsam. For det første, forsiktig varme en liten bolle med olivenolje og deretter massere den varme oljen inn i hodebunnen. Gre oljen gjennom håret med en grovtagget kam og massasje igjen. La conditioner på over natten, og vaske det ut med baby shampoo i morgen. For det andre balsam, trenger du en sterk infusjon av southern, en urt også kjent som Artemisia abrotanum. Bland en spiseskje av southern infusjon med en spiseskje varmt vann og massere inn i hodebunnen to ganger ukentlig.

Andre urte rettsmidler

Skyll håret regelmessig med en blanding av eple cider eddik og salvie te å fremme hårvekst. Følg det opp med en skylling av enten catmint eller kamille infusjon for å redusere kløe, noe som kan føre til hårtap. Man kan produsere en infusjon av de fleste urter ved å bløtlegging eller soaking en håndfull eller to av plantematerialet i vann og deretter straining av blandingen for å fjerne planterester.

For å øke blodsirkulasjonen og desinfisere hodebunnen, prøv en skylling ved hjelp av enten rosmarin eller brennesle. For å forberede skylling, sette en håndfull av brennesle eller rosmarin i en gryte og dekk med varmt vann; småkoke i 10 til 15 minutter og avkjøl. Sil den resulterende brygge i en beholder som allerede holder et par dråper hvetekimolje. Bruk denne skylling etter sjamponering.

Andre urter som kan bidra til å stimulere hårvekst er aloe vera, arnika, bjørk, burdock, kjerringrokk, lakris, ringblomst og persille.

Naturlig rettsmidler for å bekjempe depresjon

De fleste mennesker av og til føler lav, vanligvis på grunn av en oppskakende hendelse. Depresjon er imidlertid en mer alvorlig tilstand som kan føre til manglende evne til å fungere eller til selvmord. Major depresjon går ofte udiagnostisert fordi det er forvirret med følelsene som oppstår fra en bestemt livssituasjon. Konvensjonell terapi som er aktuelle for alvorlig depresjon og inkluderer psykoterapi sammen med antidepressiva. For mindre symptomer på depresjon, kan naturlig rettsmidler være alt som trengs.

Aromaterapi

Aromaterapi kan lette mental trøtthet og angst og hjelpe deg å sove. Eteriske oljer som brukes i aromaterapi til å behandle depresjon er basilikum, Clary salvie, jasmin, rose og tysk kamille. Plasser 2-3 dråper av noen eller alle av disse essensielle oljer i en dampende stor bolle med vann, og inhalerer dampen. Alternativt kan du plassere fem på seks dråper av noen eller alle av disse essensielle oljer til badekaret, og suge for symptomatisk lindring av tretthet og milde depressive symptomer. Noen få dråper av disse essensielle oljer på kanten av putevar om natten vil bidra til å lette deg til å sove.

Trening

Fysisk trening er en viktig komponent til noen behandling for depresjon. Trening forbedrer blodstrømmen til hjernen, bidrar til å løfte humøret og reduserer stress. Hvis alt du gjør er å legge mild trening til din daglige rutine, kan det være effektiv i behandling av milde symptomer på depresjon. Tretti minutter med trening tre ganger i uken kan gi positive resultater.

Herbal Therapies

Urter kan brukes til å behandle mindre depresjon. Noen av de mest populære urter som brukes på denne måten er johannesurt, lavendel og burot. Johannesurt er allment tilgjengelig i skjær form. Et skjær er et flytende konsentrert form av en urtemedisin. Tinkturer er vanligvis kombinert med vann for å oppveie en offensiv smak. Lag en hjemmelaget skjær ved hjelp av de ovennevnte urter ved å kombinere to teskjeer av johannesurt olje med 1 ts lavendelolje og en teskje av burot olje. Ta en dropper eller en teskje av denne skjær i en 8-unse glass vann tre ganger om dagen i minst en måned. For fortsatt bruk etter en måned, bør du kontakte lege.

Avslapping teknikker

Mange sinn og kropp praksis er nyttig i arbeidet med mild depresjon. Bruke musikk og dans for å løfte humøret og berolige kroppen din. Progressiv muskelavslapping og meditasjon både stimulere og slappe av i kropp og sinn. Yoga og T'ai chi er andre muligheter for å berolige din ånd.

Uansett hvordan du velger å behandle milde depresjonssymptomer, dersom symptomene dine ser ut til å bli verre, eller du føler ingen lettelse, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Hvordan bruke VooDoo Vaporizer

Hvordan bruke VooDoo Vaporizer


Vaporizers er populære enheter for å slippe kjemikalier i urter uten forbrenning. Med de fleste urter og planter som er inntatt, som for eksempel tobakk, er forbrenningen brukes til å frigi de iboende kjemikalier som finnes i anlegget eller urt. Men oppvarming de samme stoffene for høye temperaturer uten forbrenning kan frigjøre de samme ønskede kjemikalier uten ekstra farer og giftstoffer relatert til inhaling røyk. VooDoo fordamper er en batteridrevet enhet som bruker kontrollert varme for å lage kjemisk-tilført damp fra urter.

Bruksanvisning

Grind urter ved hjelp av en urt jeksel. VooDoo vaporizer fungerer med høye temperaturer for å frigjøre kjemikalier som er lagret i urtene. Sliping øker overflatearealet av gras og tillater fordamperen til å arbeide mer effektivt.

Plasser bakken urter på gras plate av VooDoo fordamper. Ikke overfyll platen. Overfylling reduserer effektiviteten av urt.

Sett urten platen i VooDoo fordamper.

Bruk kontrollene på håndtaket for å stille klokken og varmen nivå. Generelt betyr en høyere temperaturer mer kjemisk utgivelse. Men høyere temperaturer gjøre for en varmere damp som er vanskeligere å puste. Finn den temperaturen som er den rette balansen av effekt og enkel innånding.

Vent til VooDoo vaporizer å varme opp og fylle kammeret med damp, og deretter inhalere damp.

Alternativ behandling for en herniated plate

Alternativ behandling for en herniated plate


Leger vil være enige om at kirurgi er ofte en siste utvei når det kommer til en herniated (sklei) disk. Det er mange måter å behandle problemet med medisiner før det kommer til det punktet, men det finnes også alternative måter å helbrede tilstanden. Ikke alle av disse metodene har vært lege eller FDA godkjent; sørg for å snakke med legen din før du endrer dine vitaminer, kosttilskudd eller livsvaner.

Vitaminer

Vitamin C kan hjelpe til med betennelse tilstede i en herniated disk, og det kan også bidra til å støtte og helbrede problemet. Vitamin C absorberes mer effektivt når det er bioflavonoider tilstede, så sørg for å supplere dem også. Vitamin E kan forbedre utvinningsgraden etter en skade, og det vil redusere betennelse, hindre frie radikaler skader og raskt reparere skadet vev. Nerve irritasjon kan reduseres ved å supplere B-vitaminer, spesielt B12, som er svært viktig for funksjonen av nerver og nervevev. Bromelain, som kan finnes i ananas, kan brukes til å fjerne betennelsen og fremskynde utvinningsgraden.

Urter

For urte komprimerer, anbefales det å bruke fuktig, varm kamille komprimerer, urtekjerringrokk pakker eller urte høyet blomst komprimerer. Du bare plassere dem på det berørte området og de kan bringe en rask reduksjon i smerte og en bedring i blodsirkulasjonen. Kamille kan også tas som en te og kjerringrokk som en kapsel. Burdock er en urtemedisin som kan redusere smerte og bidra til å fjerne toksisitet fra blodet. Det er mye stress forårsaket av en slik skade, noe som selvsagt fører til økt smerte. Urtete laget av agurkurt, sitronmelisse, vendelrot og johannesurt kan bidra til å kutte inn i noen av disse stressende følelser.

Du kan opprette en aktuell behandling med urter ved å blande kaldpresset olivenolje med tea tree olje for å lindre noen av de fysiske symptomene. Timian olje og rosmarin olje kan være like effektive. Curcumin, hel-leaf aloe vera juice, djevelens klo og feverfew har også anti-inflammatorisk og smertestillende effekter. Til slutt kan en interessant løsning, en varm og fuktig belegg av potetmos bidra til å lindre smerter og betennelser.

Alternative terapier

Akupunktur virker ikke på herniated disk i seg selv, men det kan lindre ryggsmerter gjennom utgivelsen av endorfiner og blokkering av smerte at nålen fører i det sentrale nervesystemet. Kiropraktisk behandling kan hjelpe til å gjenopprette ryggbevegelsen på en slik måte som for å forbedre funksjonen og redusere smerte. Noen leger anbefaler imidlertid mot å bruke chiropractic omsorg for å hjelpe en herniated disk. Massasje terapi kan også brukes for å lindre smerter i korsryggen, men lettelsen ikke kan vare lenge etter hver økt. Ideelt sett kan denne type behandling kan hjelpe deg å gjenopprette muskellengden og tillate deg å delta i aktiviteter som du hadde unngått siden herniated disk ble diagnostisert.

Urte-løsninger for urinlekkasje

Urinlekkasje, også kjent som inkontinens, er et symptom, ikke en sykdom. Inkontinens rangerer høyt på listen over ting du kan være flau over å diskutere med legen din. Det er imidlertid lett behandles med livsstilsjustering, sammen med urte remedies.Sometimes bare en minimal innsats kan redusere og til og med hindre problemet med urinlekkasje.

Horesetail

Horsetail er også kjent som bottlebrush og ble en gang brukt til polsk metall og tre, fordi det er så slitende. Denne primitive planten inneholder mye av silika, som hjelpemidler i gjenoppbyggingen av bindevev. Hvis du opplever stressrelatert inkontinens eller urinlekkasje på grunn av svekket muskeltonus, kan en daglig dose av kjerringrokk sammen med kegal øvelser forbedre muskel tone i urinveiene. Gjør kegal øvelser ved ganske enkelt å knuger og unclenching bekken musklene som styrer urin flyt. Drikk en kopp kjerringrokk te daglig, eller ta 10 til 12 dråper av sin alkoholfritt ekstrakt to ganger om dagen i en måned. Lage te ved å plassere en halv teskje av tørket kjerringrokk i en kopp kokende vann og bratt for 15 til 20 minutter. Strain og drikke. Denne teen kan stamme fordøyelsessystemet, så ta en uke fri fra å drikke te etter den første måneden. Etter en uke fri, gjenoppta drikker te for en annen måned, og gjenta prosessen.

Hawthorn

Hagtorn brukes primært for hjerte og sirkulasjonsforstyrrelser, men det kan også hjelpe i helbredelsen av muskler, leddbånd og nervevev i urinveiene. Den er tilgjengelig i et ekstrakt som har et tjærelignende konsistens. Ta en kvart teskje av hagtorn tre ganger om dagen i 1-3 måneder for lettelse. Rør med en kopp kokende vann og la det stå i 10 minutter før drikning. Du kan fortsette med denne dosen for et år, så ta en pause på et par weeks.You kan også ta ekstrakt rett av skjeen og kjøpe hagtorn i ferdige teposer. Se etter den i helsekostbutikker. Det er trygt å ta på ubestemt tid.

Corn Silk og Agrimony

En behandling for urinlekkasje som involverer blære irritasjon, mais silke og agrimony fungerer sammen for å berolige irritasjon. Te laget av mais silke inneholder planteslim, noe som er fordelaktig og beroligende til veggene i urinveiene. Se etter agrimony urtete eller løs, tørket agrimony hos din lokale helsekost butikk. Følg doseringsanvisningen nøye. Corn silke kan være litt vanskeligere å finne. Du kan bare stripe korn silke fra friske aks, hogge den opp, tørk den og lage en te ved å blande en teskje av mais silke med en kopp kokende vann. Strain og drikke. Du kan også kombinere både tørkede urter, ved hjelp av én teaspoon.of hver i to kopper kokende vann. Bratt over natten for en sterk ready-to-drink te i morgen. Disse urtene er trygt å ta på ubestemt tid.

Kava Kava

Kava kava er en beroligende urt. Den har nyttige egenskaper som bidrar til å berolige en irritert blære. Som du alder, har blæren en tendens til å bli overaktiv; kava kava motvirker denne action, quieting ned og slapper av blæren ved å stoppe stort behov for å urninate. Å behandle urinlekkasje og overaktiv blære, ta 30 dråper av skjr med en kopp vann tre ganger om dagen. Dette er trygt å ta i tre måneder, så ta en pause på to uker, og fortsette prosessen.

Psoralea

Tørket Psoralea frukt eller frø kan bli funnet på noen asiatiske markeder og urte butikker eller helsekostbutikker. Pulverisert Psoralea er også lett tilgjengelig og kan brukes til å lage urte påfunn. Følg doseringsanvisningen nøye. Frø av Psoralea anlegget er nyttige i å styrke nyrene, blæren og urinveiene. Psoralea er en del av nyre og milt meridianer når den brukes i kinesisk urtemedisin.

Livsstilsendringer, sammen med naturmidler, kan lette symptomer på urinlekkasje. Ta hyppige bad pauser, får regelmessig, og prøv kegal øvelser for å redusere symptomene.

Instruks for Evolutions Digital Vaporizer

Instruks for Evolutions Digital Vaporizer


Digitale vaporizers brukes til å varme medisinsk marihuana til poenget med fordamping, uten å slippe harde røyk. De gir nøyaktig kontroll over den varme som medisinsk marihuana blir utsatt for fordamping under prosessen. Evolutions Digitale vaporizers er utviklet for å hjelpe medisinsk marihuana pasienter får mest mulig ut av sine medisinske urter ved å maksimere mengden av THC (det terapeutiske kjemiske i medisinsk marihuana) de kan konsumere. I tillegg til nøyaktig kontroll over temperaturen, den enkle utformingen av Evolutions vaporizers gjør dem lett for alle å bruke effektivt. Hold Evolutions Vaporizer ren og fri for rusk for optimal ytelse.

Bruksanvisning

•  Bryt opp urt i veldig små biter. Plasser en liten mengde (ca 1/4 gram, eller mer, avhengig av dine behov) i glasset fyllekammeret ligger i enden av pusterøret.

Koble Evolutions Fordamper til en strømkilde. Flip den lille bryteren på siden av baseenheten for å slå på fordamperen.

Sett røret, glass kammer enden først (dette er slutten at du plasserte medisinsk urt i), inn i fordamperen. Påfør lett trykk før glasset kammeret klikker på plass. Trekke luft gjennom gummi enden av røret til du kan smake urten. Øke temperaturen hvis det ikke er damp som kommer gjennom røret, og senk den hvis du er inhaling harde røyk. Tar sikte på å holde luften i kammeret mellom 380 og 420 grader Fahrenheit.

Vend strømbryteren til "Off" posisjon og ta ut røret fra bunnen når du er ferdig med å bruke vaporizer. Koble den digitale vaporizer. Kast den brukte urten i glasset fyllekammeret. Fukt et tørkepapir med rubbing alkohol og tørk ned på utsiden og fyll kammer innsiden av glasset. Skyll med varmt såpevann og tørk den før neste bruk.

Hint

 • Medisinsk marihuana er kun godkjent for bruk hos pasienter med medisinske tilstander som fortjener sitt forbruk. Rekreasjonsbruk av marihuana er ulovlig og overtrederens ansikt strenge straffer. Bruk kun medisinske urter hvis de har blitt foreskrevet av en lege, og bruk kun i stater som driver med slik bruk.

Vapor Cannon Vaporizer Instruksjoner

Vapor Cannon Vaporizer Instruksjoner


Fordampere bruke en varm plate for å varme tørkede urter eller tobakk til en temperatur ved hvilken de aktive bestanddeler i planten frigi en aromatisk damp, men ikke brenne eller produsere røyk. Denne dampen blir så inhaleres av brukeren. Ved å unngå dannelsen av røyk, fordampere minimalisere mengden av tjære og skadelige gasser produsert. Dette er sunnere for de røyker og noen andre i nærheten, som vaporizers ikke slipper passiv røyking. For røykere av rør eller sigaretter, fordampere ta litt justering, men modeller som Vapor Cannon er enkle å bruke.

Bruksanvisning

Vri nob på forsiden av Vapor Cannon til "Max" og la den varmes opp i tre til 10 minutter, slå deretter nob tilbake 1/8 til 1/4 omdreining.

Puss tobakk eller urter du har tenkt å bruke. Du kan bruke en morter, en kaffekvern eller en food prosessor til å male. Pakke tobakk eller urter i tuppen av vaporizer glass hånd stykke. Å pakke, kan du bruke en poker, penn eller blyant. Ikke pakk materialet for hardt; Dette reduserer luftstrømmen og resulterer i brent materiale. Den Got Vape hjemmeside anbefaler å pakke opp til 1/3 eller mindre av bollen volum.

Kontroller at varme jernet gløder svakt rødt. Hvis det er oransje, er det for varmt, og du skal slå den fordamper av i 10 sekunder for å la den avkjøles.

lette berøringer med Pyrex tip full av pakket materiale til glasset som dekker oppvarming jern. Holde spissen på plass og ta det en langsom, dypt åndedrag gjennom munnstykket festet til den andre enden av røret. Du kan ikke merke noen følelse i halsen eller lungene; vaporizers produsere kald damp i stedet for slipende røyk. Dreie temperaturen i fordamperen høyere vil produsere en smokier inhalasjon, men dette reduserer de helsemessige fordeler.

Tøm den brukte urter ved å trekke spissen vekk fra varmeelementet, holder den over en søppelbøtte, og blåser inn i munnstykket. Dette vil presse ut materialet.

6. Gjenta pakking og innånding prosessen til fornøyd. Rotere pakket spissen og poking løst materiale mellom inhalasjoner vil få den til å varme opp og fordampe mer jevnt.

Rengjør Vapor Cannon. Dette må gjøres regelmessig for å holde det skal fungere effektivt. Glasset del av røret kan rengjøres ved å helle vann gjennom det, eller ved å bløtlegging over natten i alkohol for å fjerne oppbygging. Inne i spissen som berører varme jern er et metall filter som kan få tettet med harpiks. Rengjør det ved å trekke det ut og brenner tett harpiks med en lighter. Skittent eller fouled rør kan erstattes på de fleste jernvareforretninger.

Tips og advarsler

 • Selv om det ofte brukes av tobakksrøykere unngå skitne røyken fra sigaretter, vaporizers er også ganske nyttig for oppvarming aromaterapi urter.
 • Vapor Cannons har blitt brukt til å inhalere marihuana. Med mindre du bor i en stat der dette er tillatt for medisinske formål, og du har tillatelse til å gjøre det, er dette ulovlig og du kan bli tiltalt.

Hvordan lage en tørket urt tinktur

Tinkturer er væsker laget med alkohol der ulike urter er gjennomsyret. Den skjær blir så brukt for forskjellige medisinske anvendelser. Tinkturer laget i ditt eget kjøkken er ikke like sterk som de som produseres kommersielt; men du kan fortsatt dra nytte av de helbredende egenskapene til urter ved å lage din egen skjær.

Bruksanvisning

Velg urtene du ønsker å bruke. Vurder å lage et skjær med echinacea å bruke ved første tegn på forkjølelse eller influensa. En vendelrot skjær er bra for å fremme søvn.

Tilsett urter til tre fjerdedeler kopp vodka i en stor glasskrukke. Sørg for at dine urter er helt dekket og under vann. Forsegle glasset tett og plasser i et varmt, mørkt sted for 10 til 14 dager. Rist blandingen en eller to ganger om dagen.

•  Sil urter gjennom en fin stykke musselin, å fjerne så mye av væsken fra urter som mulig.

Hell skjær væske inn i en mørk glassflaske. Seal og etiketten; sørg for å inkludere dato. Skjær kan oppbevares i kjøleskap i inntil 12 måneder.

Tips og advarsler

 • Bruke en så høy prosentandel som mulig av alkohol. Du kan erstatte brandy eller ren korn alkohol for vodka hvis du ønsker.
 • Hver skjær krever en annen dosering. Hvis du er i tvil med hensyn til hvor mye du skal bruke, ta kontakt med en sertifisert herbalist. Urter har en rekke felles navn i ulike deler av verden. Stol på de latinske navnene når du kjøper urter til medisinske formål. Rådfør deg alltid med lege om noen alvorlige plager, som for eksempel hjerteproblemer eller nyresykdom. Hvis du har noen bekymringer eller spørsmål om bruken av en urt eller eventuelle allergiske reaksjoner, først konsultere legen din eller en sertifisert herbalist. Sørg for å lagre skjær utilgjengelig for barn.

Hvordan velge utstyr for urte rettsmidler

Hvordan velge utstyr for urte rettsmidler


Hvis du lage din egen urtemedisiner - eller planlegger å - utstyret som du bruker vil påvirke hvordan de slår ut, skriver Joyce A. Wardell i sin bok "The Herbal Hjem Utbedring Book." Heldigvis gjør naturlig rettsmidler krever ikke spesialutstyr; du kanskje allerede har alt eller det meste av hva du trenger.

Bruksanvisning

•  Forbered naturmidler i utstyr som er laget av materiale som er som ikke-reaktivt som mulig, for å unngå rester fra forurensende det. Aluminium, for eksempel, er et reaktivt materiale som vil forlate aluminiumsrest i urtemedisin. Rosemary Gladstar, i hennes bok "Rosemary Gladstar sin Herbal Oppskrifter på Vibrant Health," bemerker at aluminium har vist seg å være en giftig materiale, og varmen fører sin giftighet å bli sluppet lett inn i maten vår. Glass, keramikk, rustfritt stål, emalje, marmor eller støpejern er gode ikke-reaktive, giftfri utstyr materialer.

Bruk farget glass flasker og krukker for å lage og lagre urtemedisiner, snarere enn klart glass seg. Farget glass bidrar til å beskytte dine formuleringer mot sollys, spesielt urte tinkturer og eteriske oljer. Desinfisere flasker og krukker før du bruker dem ved å vaske dem i varmt vann eller dampende dem. Du kan også skylle dem i en 3 prosent hydrogenperoksid løsning, som er tilgjengelig på din dagligvarebutikk eller apotek.

Sil urter ved hjelp av ubleket muslin klut eller ost klut. Alternativt forberede urteteer og decoctions bruker en bambus eller rustfritt stål urtete infuser, som vil spare deg bryet med å måtte anstrenge dine urter.

Grind eller pulver dine urter i et tre, keramikk eller marmor morter. Du kan også bruke en kaffekvern, men pass på at du reservere det spesielt for dine urtemedisiner, ellers kaffen vil smake som urter og urte rettsmidler vil smake som kaffe.

Fordamper FAQ

Vaporizers er enheter som varmer urter og andre plantestoffer til et punkt der de essensielle oljer er fordampet og løslatt. Dette skjer uten noen forbrennings - med andre ord, blir plantematerialet ikke brent, slik at ingen røk er fremstilt. Fordampere som et sunt alternativ til røyking og er anvendelige for andre formål i tillegg.

Hvordan virker en Vaporizer fungerer?

En vaporizer fungerer ved å varme de essensielle oljer i en urt til poenget med fordamping. Den bruker nok varme til å fordampe oljer uten å brenne noen av plantematerialet. Brukere kan deretter puste i damp i stedet for å inhalere røyken som de ville når røyking en urt eller plante.

Hva er de helsemessige fordelene?

Åpenbart puste i damp er sunnere enn å inhalere røyk. Vapor ikke irritere hals og lunger måten som røyker gjør. Også ved hjelp av en fordamper i stedet for røyking kan bidra til å forhindre alvorlige helsemessige komplikasjoner som lungekreft.

Må vaporizers kommer i forskjellige modeller?

Det finnes to hovedtyper av vaporizers: de som bruker conduction og de som bruker konveksjon. Lednings vaporizers varme urter gjennom direkte kontakt med den varme overflaten. Konveksjon vaporizers varme urter ved å sende oppvarmet luft over dem. Konveksjon vaporizers er ansett som den overlegne alternativet fordi de varme urter jevnere og det er ingen fare for å brenne dem, som noen ganger kan skje med lednings vaporizers.

Hvor mye gjør vaporizers Cost?

Vaporizers kommer i en rekke priser, avhengig av kvalitet og funksjoner. For eksempel har noen vaporizers fange damp i en pose, mens andre bruker en slange-lignende enhet som gjør det mulig for brukeren å puste inn dampen. Generelt, kan du forvente å betale alt fra $ 150 til over $ 500 for en fordamper.

Finnes det alternative bruksområder for vaporizers?

Noen restauranter bruker vaporizers å produsere aromatiske effekter. En restaurant i Chicago bruker vaporizers å frigjøre aromaer av ulike urter og deretter feller dampen i poser, som brukes som spisebrikker. Når maten blir servert, er posene punktert å frigjøre aroma av urter.