Digidexo.com

kjemisk lungebetennelse

Hva er kjemisk lungebetennelse?

Hva er kjemisk lungebetennelse?


Kjemisk lungebetennelse, eller kjemisk lungebetennelse, er en sjelden lungebetennelse som, i motsetning til normal lungebetennelse som er forårsaket av bakterier eller virus, er forårsaket av inhalering av giftstoff eller giftstoffer. Flere stoffer kan forårsake irritasjon, og sykdommen har mange forskjellige symptomer. Kjemisk pneumonitt er sub-kategorisert av akutte og kroniske grader av tilstanden, og Mendelson syndrom er også en variant av den. Du kan ikke få kjemisk lungebetennelse fra andre ofre, men som det ikke er smittsomt.

Symptomer

Symptomene på kjemisk lungebetennelse varierer avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand. Symptomene som du bør se opp for er tørr hoste; våt hoste med grønt, gult eller klare slim, eller med blod; en brennende følelse i ansiktet eller halsen; kvalme; vanskeligheter eller smerter med pusten; magesmerter; hodepine; tretthet; influensa, og delirium. En lege vil også sjekke deg for en raskere puls, overdreven svetting og feber. Hvis du kjenner igjen flere symptomer, bør du søke medisinsk hjelp.

Akutt og kronisk kjemisk lungebetennelse

Symptomene varierer avhengig av eksponering for kjemikaliet som har forårsaket betennelse. Hvis du er en akutt lidende dine symptomer kan være begrenset til en hoste, problemer med å puste, merkelige lungelyder og tetthet i brystet.
Hvis du er en kronisk lidende du er som å ha en vedvarende, fortsetter hoste og være ute av pusten, og du vil være mer utsatt for luftveissykdom og sykdom.

Årsaker

Du kan utvikle kjemisk lungebetennelse fra eksponering til et utvalg av irriterende stoffer, herunder gjødsel støv, bensin, petroleum, klor, plantevernmidler, oppkast, røyk og Inhalant narkotiske stoffer. Eksponeringen til disse irritanter korrelerer til alvorlighetsgraden av din tilstand, slik at hvis du var i et lite, trangt, unventilated plass med en av irritanter, ville du få mer alvorlige symptomer enn hvis du var i en større, åpen plass med irriterende.

Forebygging

Du kan enkelt beskytte deg mot eksponering for irriterende stoffer og dermed minske sjansene for å utvikle kjemisk lungebetennelse. Bruke og oppbevare kjemiske stoffer som blekemiddel og andre rengjøringsprodukter som anvist. Når du arbeider med irriterende stoffer, bærer masker. Begrens mengden tid du bruker rundt stoffene og alltid jobbe i godt ventilerte områder.

Testing og behandling

Hvis legen mener du har kjemisk lungebetennelse, må du ta noen tester for å sjekke alvorlighetsgraden av din tilstand. Du vil ta en kiste X-ray, en CT scan, en blodgasstest og studier av lungefunksjon. Behandlingen du får vil redusere symptomer som betennelser, smerter og pustevansker. Den behandlingen du får er igjen avhengig av alvorlighetsgraden av kjemisk lungebetennelse.

Symptomer på kjemisk lungebetennelse

Kjemisk lungebetennelse er en forverring av slimhinnen i lungene som følge av å puste i husholdningenes kjemikalier som rengjøringsmidler eller bug spray. Det er ikke en smittsom form for lungebetennelse. Det primære fokus når diagnostisere kjemisk lungebetennelse er å finne ut hvilken kjemisk forårsaket tilstanden, og deretter behandling er skreddersydd for å motvirke virkningene av at kjemiske vanligvis med medisiner.

Burning Sensation

Som kjemisk lungebetennelse begynner å sette på, kan du merke en brennende følelse i noen deler av kroppen din. De vanligste stedene å føle dette er øyne, lepper, nese, munn og svelg. Du kan også oppleve smerte når du prøver å puste som ligner også en brennende følelse i lungene.

Hoste

Hoste er et vanlig symptom på kjemisk lungebetennelse. Du kan begynne å oppleve en tørr hoste i begynnelsen, og som din tilstand avanserer du kanskje merke at du er hoste opp væsker. Du kan begynne å hoste opp slim eller slim i en rekke farger, inkludert gul eller grønn, og du kan også hoste opp en klar væske i tillegg. Det er mulig at du kan begynne å hoste opp blod, og blodet kan blande seg med andre væsker du hoster opp for å danne en rosa stoff med en konsistens som pisket krem. Du kan også begynne å kneble og kvele uten noen åpenbar grunn.

Influensalignende symptomer

Kjemisk lungebetennelse kan opprette en rekke influensalignende symptomer. Du kan begynne å føle flush, eller at du begynner å oppleve feber. Du kan begynne å verke i hele kroppen din, og du kan også begynne å oppleve brystsmerter. Du kan begynne å lide av pustebesvær, og dette kan gjøre deg svimmel. Du kan også begynne å oppleve magesmerter som kan føre til kvalme og oppkast.

Psykologiske symptomer

Du kan begynne å oppleve forvirring som følge av kjemisk lungebetennelse. Det er mulig at du kan vise tegn på delirium, og du kan finne det vanskelig å fokusere på enkle daglige oppgaver. Du kan også begynne å vise tegn på å bli forvirret, og det er mulig at du kan miste bevisstheten.

Puste Symptomer

De puster symptomer assosiert med kjemisk lungebetennelse er normalt en rask pust som tar raske og grunne åndedrag. Din stemme kan begynne å høres skurrende, og du kan finne det svært vanskelig å puste. Huden kan begynne å slå blek og neglene kan begynne å bli blått. Disse symptomene kan skyldes mangel på oksygen, eller de kan være kjemikaliene reagerer i kroppen din.

Tidlig lungebetennelse symptomer

Det er flere årsaker til lungebetennelse - irritanter til lungene, virus, sopp og bakterier. Både viral og bakteriell lungebetennelse er smittsomt. Antibiotika hjelper kurere bakteriell lungebetennelse og viral lungebetennelse bare må gå sin gang, omtrent som en forkjølelse eller influensa. Begge former for lungebetennelse påvirker luftveiene og er ofte dødelig hos eldre mennesker, svakelige pasienter og små barn. Det er forskjellige symptomer for hver type lungebetennelse, men noen av dem overlapper hverandre.

Betraktninger

Du fange lungebetennelse fra inhaling luftbårne-infiserte dråper utvist gjennom en hoste eller nyse av en infisert person. Lungebetennelse kan også oppstå hvis en infeksjon sprer seg fra et annet område av kroppen. Den største vurdering av om du vil utvikle lungebetennelse er din helsetilstand og evne til å bekjempe infeksjoner. Av og til, en feil renset klimaanlegget eller dets filter fører til spredning av lungebetennelse. En fare for lungebetennelse er potensialet for infeksjon til andre deler av kroppen.

Bakteriell lungebetennelse

Bakteriell lungebetennelse normalt kommer fra streptokokker lungebetennelse, til de mest vanlige bakterier forårsake lungebetennelse. Det er mer enn 90 stammer av denne formen for lungebetennelse, slik at du kan få det mer enn én gang. Den vaksine for bakteriell lungebetennelse inneholder 23 av de 90 typer. Noen symptomer på bakteriell lungebetennelse er døsighet ofte forårsaket av en høy feber, som kan pigge opp til 105 grader, frysninger, hoste med grønnaktig eller blodig slimete, brystsmerter, rask pust, og i svært alvorlige tilfeller, blå-farget lepper og negler .

Viral lungebetennelse

Viral lungebetennelse har progressive symptomer. Det starter med influensaliknende symptomer som inkluderer en uproduktiv tørr hoste, feber, hodepine, muskelsmerter, sår hals og tap av appetitt. Senere symptomer bytte til en hoste med slim, kortpustethet og høy feber. Hvis sykdommen er alvorlig, er puste ekstremt vanskelig og lepper og negler har en blåaktig farge til dem.

Fungal Lungebetennelse

Fungal lungebetennelse oftest oppstår hos pasienter med nedsatt immunforsvar. Flere forskjellige fungi forårsake tilstand og noen ganger mer enn én skaper infeksjon av lungen. Symptomer på sopp lungebetennelse fra Candida artene omfatter generell sykdomsfølelse. Aspergillose sopp kan føre til symptomer som ligner på astma eller allergier, viser ingen symptomer, men skape masser i form av en ball i lungene, eller produsere en feber, smerte og hoste ligner et mildt tilfelle av lungebetennelse. Det kan også føre til døden for å tette vev og svekke luftveiene. Cryptococcus fører til kronisk lungebetennelse og er livstruende for de med immunsystemproblemer fordi den har potensial for sopp å spre seg til hjernen. Mucormykose normalt ikke påvirker folk flest. Det er en del av prosessen med råtnende vegetasjon og som finnes i jordsmonnet overalt. Hvis du har diabetes, metabolsk acidose, leukemi, lymfom, AIDS eller kronisk bruke steroider, kan du bli utsatt for sopp. De mucormykose sopp forårsake lungebetennelse som sopp angrep og drepe lungeceller.

Kjemisk lungebetennelse

Lungebetennelse kan skyldes andre ting enn en parasittisk invasjon. Kjemisk lungebetennelse kommer fra inhaling kjemikalier som brenner slimhinnen i lungene eller oppkast ned i lungene. Dine øyne, nese, lepper, munn og svelg kan brenne og en produktiv eller uproduktiv hoste kan oppstå. Den sputum vises gult, grønt eller skummende og rosa, avhengig av typen av kjemisk. Du kan oppleve kvalme, mage eller brystsmerter, kortpustethet eller smertefull pust, hodepine, influensalignende symptomer, desorientering, svakhet, og i alvorlige tilfeller, bluing i lepper og negler. Bevisstløshet, desorientering, en hoven tunge og heshet er også symptomer på en alvorlig tilfelle av kjemisk.

Forebygging / løsning

Selv om ingen kan garantere at du ikke vil utvikle lungebetennelse, følgende anbefalte kosthold, trening og søvn regimer reduserer sjansene dine ved å holde kroppen din sterkere. Vaske hendene ofte, spesielt hvis du har hatt kontakt med noen med symptomer på lungebetennelse, reduserer sjansene for å få sykdommen. Personer med hyppige direkte kontakt med det offentlige ofte bruker rensemiddel hele dagen.

Hva er symptomene på Dust lungebetennelse?

Hva er symptomene på Dust lungebetennelse?


Mange tilfeller av støvlungebetennelse skjedde under Dust Bowl i løpet av 1930-tallet. Massive mengder støv ble kastet opp og båret av vinden gjennom en stor del av det sentrale og sørlige USA På grunn av den dårlige tilstanden i økonomien, mange mennesker omkom av sykdommen. Det nøyaktige antallet er ikke kjent fortsatt den dag i dag. Det er observerbare og innspilte symptomer på støvlungebetennelse. På 1930-tallet, var det ingen kur for støv lungebetennelse. Hver sak er forskjellig, selvfølgelig, men det var generell helse forverring sett hos personer som opplever støvlungebetennelse.

Definere Støvlungebetennelse

Støv lungebetennelse er også kalt kjemisk lungebetennelse, fordi det involverer gjentatt inhalasjon av en fremmed partikkel i lungene. Alveolene i lungene er irritert, og dermed forårsaker lungebetennelse. Det er forskjellige ting som kan inhaleres, med vilje eller ved et uhell, som kan føre til lungebetennelse i tillegg, som for eksempel giftstoffer, kjemikalier og giftige gasser.

Støvlungebetennelse Diagnose

Diagnosen av støv lungebetennelse avhenger av en rekke ting som alder, helse, eksponeringstiden til det utenlandske element, styrke fremmedelement innånding og tidligere eller co-eksisterende sykdommer.

Støvlungebetennelse Symptomer

Støvlungebetennelse symptomer er alvorlige og smertefulle. De inkluderer høy feber, brystsmerter, vanskeligheter med å puste og kortpustethet, smertefull pust og hyppig hoste i et forsøk på å utvise støvet fra lungene. Andre mulige symptomer er svie i nese, øyne, lepper, munn og svelg, ha en tørr hoste eller en våt hoste produsere klar, gul eller grønn slim. Hoste kan også produsere blod eller skummende rosa saken i spytte. Kvalme eller magesmerter kan være til stede. Andre symptomer inkluderer pleuritis, som er en betennelse på utsiden av lungene, hodepine, influensalignende symptomer, svakhet og følelse av sykdom, delirium, desorientering og forvirring.

Expert Insight

Leger er opplært til å se symptomer på at en pasient ikke kan se på seg selv. Noen ekspert observasjoner kan være grunne pust eller rask puls, svette, blek hud og lepper, hevelse i tunge eller øyne, hes stemme, og forvirring, bevisstløshet eller desorientering. Alle disse symptomene bidra til å sementere en diagnose og mulige behandlinger ansatt på det nåværende tidspunkt. Den enkle løsningen for støvlungebetennelse er en forebyggende vaksine.

Betraktninger

Støvlungebetennelse kan likevel forekomme, men det er svært sjeldent, siden USA ikke har opplevd et sekund Dust Bowl siden 1930-tallet. Kjenne symptomene er fortsatt viktig for marginale tilfeller og behandling hvis støvet lungebetennelse sparker opp igjen.

Symptomene på Freon Exposure

Symptomene på Freon Exposure


Freon er et varemerke navnet klorerte og fluorerte hydrokarbon-løsningsmidler, produseres av firmaet Dupont. Du vil finne Freon i kommersielle produkter som kjølemedier, brannslukningsapparater, aerosoldrivmidler, de smøring løsemidler og lokalanestetika. Eksponering for Freon i begge sine likvide og gassformer kan føre til alvorlige helseproblemer.

Øyekontakt

Hvis Freon kommer i kontakt med øynene, kan du oppleve irritasjon eller svie i øynene, rødhet, rive og tåkete syn. Mer alvorlige symptomer inkluderer: intens smerte og tap av syn. Skyll øynene med vann i 15 minutter umiddelbart etter eksponering hvis Freon ikke fryse øyevevet. Hvis den gjorde fryse vevet, kontakt lege umiddelbart.

Innånding

Akutt innånding av Freon kan føre til nasal irritasjon og forfrysninger. Hvis du inhalerer en høy konsentrasjon av freon, vil du lider av forvirring, hoste, pustevansker, svimmelhet, svimmelhet og tretthet. Disse symptom kan føre til hjerte uregelmessigheter, bevisstløshet og død. Du kan også oppleve en kjemisk indusert høy. Etter den høye slites av, kan du føle uro og frykt. Hvis du har inhalert Freon, umiddelbart søke frisk luft. Ring for akutt medisinsk hjelp hvis noen slutter å puste på grunn av Freon innånding.

Svelging

Svelging av flytende Freon fører til frostskader i øvre luftveier og mage-tarmkanalen, noe som kan føre til svie i spiserøret, sterke magesmerter, oppkast og blod i avføringen. Hvis du får i deg en stor mengde av freon, kan væsken trenge ned i lungene dine under forbruk eller påfølgende oppkast. Flytende Freon i lungene kan forårsake kjemisk lungebetennelse, en potensielt dødelig sykdom. Andre mulige symptomer inkluderer: svimmelhet, hodepine, forvirring, hoste, kvelning, feber, bevisstløshet, blålig misfarging av huden og rask hjerterytme. Drikk ett eller to glass med varmt vann og søke medisinsk behandling hvis du får i deg Freon.

Hudkontakt

Når væsken Freon kommer i kontakt med huden din, vil du føle en kulde i det området forårsaket av raskt fordampende Freon. Det kan også føre til uttørking av huden, irritasjon, svie og forfrysninger. Alvorlige frostskader kan føre til nekrose (død) av hudceller eller underliggende vev. Noen mennesker også utvikle utslett etter Freon eksponering. Hvis huden din ikke blir frostskadet, vaske det med såpe og vann i minst 15 minutter. Se en lege dersom det oppstår rødhet, kløe eller svie vedvarer. Hvis Freon forårsake frostskader, skyll området med vann og søke legehjelp.

Hva er fordelene av mineralolje i en Bath?

Hva er fordelene av mineralolje i en Bath?


Huden er kroppens største organ i menneskekroppen. Det absorberer nesten alt det kommer i kontakt med, enten gunstig eller skadelig. Huden fungerer som et filter ved å skylle ut skadelige stoffer, og ved å hindre skadelige stoffer trenger inn i kroppen. Før du legger mineralolje eller et produkt til badet bør du vite hva produktet er, sine fordeler og ulemper og eventuelle langtidseffekter som kan oppstå.

Hva er Mineral Oil?

Mineralolje er vanligvis brukes i et bredt utvalg av produkter til personlig pleie, som badeolje, babyolje, kremer, såper, vaselin og kosmetikk. Mineralolje er en kjemisk biprodukt oppnådd fra destillasjonsprosessen som snur råolje til bensin.

Ulemper

Mineralolje er vanskelig å absorbere gjennom huden. Når den påføres, det forblir på huden som et tynt lag av olje som kan tette porene, redusere hudens evne til å fjerne giftstoffer. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) hevder at langvarig og gjentatt kontakt med mineralolje kan føre til hudkreft og eksem. Innånding av mineralolje tåke og muligens damp kan forårsake kjemisk lungebetennelse, misfarging av huden, rask hjerterytme og feber. Oppvarmet mineralolje kan produsere karbondioksid og karbonmonoksid gasser.

Fordeler

De fleste av mineraloljer som brukes i badeolje, kosmetikk og andre hudpleieprodukter anses å være hvite mineraloljer. Hvit mineralolje har vært gjennom en renseprosess som involverer destillasjon, hydrogenering og utvinning. Renseprosessen gir et sluttprodukt som kan kjøpes og anvendes i sin rene form. Pure mineralolje ikke er fortynnet med vann og inneholder ikke parfyme eller andre ingredienser som noen mennesker er allergiske mot. Et tynt lag av mineralolje på huden har fordelen av å skape en fuktighetsbarriere som hindrer fuktighet fra å forlate huden. Dette er grunnen til at mange mennesker føler at det er en god fuktighetskrem. Mineralolje er også billig og lett tilgjengelig.

Langtidseffekter

Ifølge Positive Health Online, er mineralolje klassifisert som et petrokjemisk stoff som kan ha negative effekter på hormoner ved å blokkere østrogenproduksjonen, som over tid kan føre til eggstokk dysfunksjon. Det kan bremse hudens cellefornyelse og er den nest mest sannsynlige årsaken til for tidlig aldring, ved siden av solen. Solkrem produkter laget av mineralolje kan faktisk fremme hudkreft, tykktarm og brystkreft når det brukes over en lang tidsperiode.

Drain Cleaner Farene

Drain Cleaner Farene


De fleste avløp rengjøringsmidler inneholder natriumhydroksid, som er kaustisk soda. Det er etsende og kan føre til skade på ethvert område av kroppen som blir utsatt for det. Det kan være ekstremt skadelig eller dødelig ved svelging.

Svelging

Svelging av avløp renere kan resultere i alvorlig hals og munn smerter, forbrenninger og vevsskader i tillegg til symptomer på forgiftning, for eksempel magesmerter, oppkast, et plutselig fall i blodtrykket og pustevansker.

Hud / Eyes

Natriumhydroksid kan forårsake brannsår og vevsskade når huden blir utsatt for det. I tillegg kan det føre til alvorlig skade på øynene ved kontakt, og kan føre til blindhet.

Røyk

Innånding av dampen fra renne renere kan skade øvre luftveier og i alvorlige tilfeller det skader lungevevet, kan det resultere i kjemisk lungebetennelse.

Kjæledyr

Dyr, er i også i fare for å bli skadet eller forgiftet av avløp renere. Forsiktighet bør utvises ved å la renne renere å sitte i avløpet, spesielt hvis din katt eller hund kan få tilgang til avløp.

Betraktninger

I tilfelle noen type eksponering til å renne renere du bør ringe for medisinsk nødhjelp eller National Poison Control Center på 1-800-222-1222. Umiddelbar behandling er viktig for å forhindre ytterligere skade eller død.

Advarsler

Forsøk aldri å gjøre en utsatt individuell spy med mindre du får beskjed om å ved en nødsituasjon lege eller Giftsentralen.

Virkninger av Parafin Svelging

Virkninger av Parafin Svelging


Parafin drivstoffet er brukt til matlaging, oppvarming, tennvæske, og som lampe drivstoff, vanligvis for campingformål. Så nyttig som parafin kan være, komponent hydrokarboner er skadelig ved svelging, innånding eller kommer i kontakt med huden. Hydrokarboner er organiske forbindelser som er bygget opp av hydrogen og karbon. Medisinsk behandling må søkes umiddelbart for vellykket utvinning. Det kan fortsettes skader og til og med død i flere uker eller måneder etter den første ulykke, avhengig av mengden av eksponering eller inntak av parafin.

Respiratoriske symptomer

Det luftveiene er oftest den første delen av legemet påvirkes av kerosen forgiftning. Innånding av giften vil føre til hevelse i halsen og pustevansker. Det kan være smerter i øyne, hals, nese eller ører også. Hvis giften ble inhalert du bør gå utenfor for frisk luft. Tegn på kjemisk lungebetennelse eller lungebetennelse i form av hoste, tap av pust og feber kan forekomme i løpet av 15 minutter av første inntak.

Nevrologiske symptomer

I tillegg til luftveiene, kan nervesystemet bli skadet av parafin forgiftning. Offeret kan føle deg ør eller som om beruset, viser slike symptomer som svimmelhet, svimlende, tretthet og svakhet. Ytterligere symptomer kan være depresjon, hodepine, kramper eller anfall og mulig tap av bevissthet. Vision kan bli påvirket og tåkesyn kan vare opptil en uke.

Hjerte Symptomer

Offeret kan oppleve en plutselig fall i blodtrykket, forårsaker ekstrem svimmelhet og mørkla eller kollaps. Brennende følelse i brystet kan oppstå.

Gastrointestinale symptomer

Magesmerter og svie i spiserøret, eller spiserøret, er vanlig i tilfeller av inntak. Disse symptomene kan føre til oppkast med spor av blod eller blodig avføring. Behandling for gastrointestinale symptomer kan inkludere en tarmskylling, som "vasker" slimhinnen i magesekken for å bli kvitt magen av giften og nøytralisere noen videre brenning.

Hudsymptomer

Parafin sølt på huden vil føre til at huden til å bli irritert og kan føre til brannskader. Avfetting av huden lipider kan også forekomme og forårsake alvorlig væsketap gjør huden tørr og snu den hvite. For hudirritasjoner, må området som skal skylles med rikelige mengder kaldt til lunkent vann for ikke mindre enn 15 minutter. En mild såpe kan også anvendes for å befri det området av irritasjons.

Hvordan å behandle tørr hud naturlig

Hvordan å behandle tørr hud naturlig


Noen hudsykdommer krever medisinsk behandling for å kontrollere. Heldigvis kan de fleste kjøring av møllen tilfeller av tørr hud behandles naturlig gjennom kosthold, mosjon og ved å bruke hverdagslige hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta et bad. Tørr hud er på grunn av et tap av vann fra huden. Den beste måten å erstatte at vann er å ta en fin suge i ca 15 minutter i en lunken - ikke varmt - bath.

Fukte huden din etter du bader å beholde fuktighet. Forsiktig klapp tørre huden din og etterlater det litt fuktig. Da gjelder mineral eller babyolje. Selv vaselin fungerer fint. Du trenger ikke å bruke mange penger på dyre fuktighetsgivende produkter.

Fanger ZZZs. Kroppen reparerer og fornyer sine hudceller under søvn. Hvis du ikke får nok god søvn hver natt, vil huden bli matt og tørr.

Unngå såpe - eller i det minste såper som er høy i lut innhold. Såkalte "superfatted" såper, slik som Dove eller Neutrogena, har et høyere fettinnhold enn lut innhold, som er mindre harde på huden din.

Hopp over en dag. Amerikanerne er så opptatt av renslighet at vi bokstavelig talt vaske huden vår helse i avløpet. Under vanlige leveforhold, er det ikke nødvendig å bade hver dag. Så hoppe over en dag. Ta en svamp bad annenhver dag og spare huden din forverring. Du vil spare huden din og enkelte naturressurser i prosessen.

Styr miljøet. Tørr, varmere luft har en tendens til å gjøre huden tørker ut raskere, noe som resulterer i tett, flassende, kløende hud. Fuktigere hjemme hvis luften er tørr, og skru varmen ned et par grader.

Spis et balansert kosthold som inneholder rikelig med frukt, grønnsaker og helkorn. Prøv å spise mat som høy i vitamin A og B, som bidrar til hudens helse. Unngå bearbeidet sukker og koffeinholdige drikker. Koffein er vanndrivende, noe som tørker huden din.

Tips og advarsler

  • Tørr hud er på grunn av fordampning av vann fra huden. Det har ingenting å gjøre med tap av hudens naturlige oljer.
  • Mineral- og baby oljer er en alvorlig fare for barn. Ved svelging, oljekanne frakk barnets lunger, blokkerer oksygen, noe som resulterer i kjemisk lungebetennelse, og muligens død. Hvis du planlegger å bruke slike oljer for å fukte, sørg for å holde beholderne skikkelig forseglet, godt utenfor rekkevidde for nysgjerrige barn og - enda bedre - låst opp.

Symptomer på kvikksølvforgiftning

Kvikksølv er et naturlig forekommende element som er en væske ved romtemperatur. Det er sølv i farge, og blir ofte kalt hurtig sølv eller flytende sølv. Kvikksølv er giftig for mennesker og dyr, forårsaker en lang rekke uheldige helsemessige forhold.

Respiratoriske symptomer

Eksponering for kvikksølvdamp kan føre til kjemisk lungebetennelse. Dessuten kan kvikksølv giften sin respiratoriske effekter utvikle seg til lungeødem, respirasjonssvikt og til slutt død.

Nyresvikt Symptomer

Kvikksølvforgiftning kan forårsake nyreskade fører til oliguric (sjelden vannlating) nyresvikt, proteinuri (overflødig protein i urinen), midlertidig rørformet dysfunksjon, tubulær nekrose og nefrotisk syndrom.

Kardiovaskulære symptomer

Noen av de kardiovaskulære effekter av kvikksølv giften er unormale blodtrykket som resulterer i enten hyper- eller hypotensjon, unormal hjerterytme og uforklarlige økninger i kolesterol.

Gastrointestinale symptomer

Mercury giften kan ha gastrointestinale effekter som inkluderer mat følsomhet eller intoleranse, magekramper og kronisk diaré eller forstoppelse.

Hudsymptomer

Visse hudreaksjoner er symptomer på kvikksølvforgiftning som rødhet og flassing. De områder som vanligvis er berørt av dette er hender, nese og fotsålene.

Symptomer i sentralnervesystemet

Psykisk sykdom slik som hukommelsestap, angst, irrasjonell temperament, anfall av depresjon og en redusert oppmerksomhet span er de mer beryktede symptomer på kvikksølvforgiftning. Men overfølsomhet for stimulering, søvnløshet, muskelsvakhet, nummenhet, skjelvinger, manglende koordinasjon og utbruddet av multippel sklerose er også symptomatisk for kvikksølvforgiftning.

Yrkesfarer på å jobbe med kontakt Sement

Yrkesfarer på å jobbe med kontakt Sement


Kontaktsement benyttes som en syntetisk gummiklebemiddel. Ifølge sikkerhetsdatablad (HMS), den inneholder ingredienser av løsemiddel naphitha, aceton, toluen, syntetisk gummi, ulike harpiks og heksan. Med denne kombinasjonen av ingredienser, møter kontakt sement OSHA Regulatory Status for farlig gods. Oversikten nødsituasjon advarer det er en ekstremt brannfarlig væske med damp som kan føre til en eksplosjonsartet brann. Sammen med å være brannfarlig, det er andre potensielle helseeffekter av eksponering for kontakt sement.

Øyne

De potensielle effektene av kontakt sement eksponering i øyet inkluderer irritasjon, rødhet, rive og tåkesyn. Førstehjelpstiltak krever øynene for å bli spylt forsiktig med vann i minst 15 minutter. Etter en omfattende skylling, er umiddelbar legehjelp nødvendig.

Hud

Med langvarig eller gjentatt kontakt med dette materialet, kan en arbeidstaker opplever tørking av huden med symptomer på rødhet, svie, tørr og sprukket. Hudforbrenninger er også en potensiell risiko. De førstehjelp behandlinger for hud eksponering er å først fjerne tilsølte klær. Det berørte området må vaskes med såpe og vann. Hvis symptomene fortsetter, er legehjelp nødvendig. Enhver tilsølte klær må renses før de brukes igjen.

Svelge

Ved inntak av dette produktet, kan gastrointestinal irritasjon, kvalme, diaré og oppkast forekomme. Hvis oppkast er et symptom, er det mulighet for aspirasjon av materiale inn i lungene, som kan produsere kjemisk lungebetennelse. Denne tilstanden kan være dødelig. Førstehjelpstiltak for å svelge kontakt sement inkluderer umiddelbar konsultasjon med lege eller giftkontrollsenter. Under ingen omstendigheter bør brekninger fremkalles. Ikke la den enkelte uten tilsyn eller gi ham noe i munnen. Hvis offeret faller bevisstløs eller blir døsig, ligge ham på hans venstre side med hodet ned.

Innånding

Omfattende innånding av kontakt sement damper kan føre til tett og luftveisirritasjon, akutt nervesystemet depresjon, tretthet, svakhet, kvalme, hodepine og svimmelhet. Umiddelbart flytte personen til frisk luft og kontakt lege. Offeret må holdes varm og rolig. Gi oksygen ved pustebesvær eller anstrengt. Hvis offeret slutter å puste, administrere HLR.

Virkningene av klor på lungene

Virkningene av klor på lungene


Ifølge Dr. Andrew Weil, er det generelt akseptert at klor brukes til å rense svømmebassenger er farlig for folks helse. Ikke bare har gjentatt eksponering for klor vært knyttet til det bruk av tannemaljen, visse typer kreft og hjertesykdom, men det kan også ha en rekke skadelige virkninger på lungene.

Luftveisproblemer

Ifølge en studie i medisin og Science in Sports og Exercise, høyere konsentrasjoner av klor i svømmebasseng bidrar til å utøve bronkokonstriksjon (EIB), en tilstand der luftrom bli innsnevret, noe som gjør det vanskelig å puste. Under trening som svømming, er økte nivåer av klor lov til å gå inn i lungene fordi pusten blir dypere. Dette fører til enda større vanskeligheter med å puste.

Astma

Ifølge en studie i toksikologi Letters, yngre barn er mer utsatt for å utvikle astma - en tilstand karakterisert ved betente luftveier og pustevansker - fra klorvann enn er ungdommer eller voksne. En Belgia studie av 847 ungdommer viste at jo mer eksponering barna måtte klorbassenger, desto større er sannsynligheten de hadde for å utvikle astma. Barn som har brukt over 1000 timer i en klorert basseng var fire ganger større sannsynlighet for å utvikle astma enn de som svømte i ikke-klorerte bassenger.

Kjemisk lungebetennelse

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan kjemisk lungebetennelse være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert eksponering for klor blekemiddel eller klor i svømmebasseng. Langvarig eksponering for lave nivåer av klor kan forårsake betent og muligens arrete lungevev. Det kan føre til alvorlige pustevansker som lungene blir mindre fleksibel, og bringer mindre oksygen inn i kroppen. Denne tilstanden må behandles umiddelbart som det kan bli farlig og med dødelig.

Reaktiv Airways Dysfunction Syndrome

Selv om en midlertidig tilstand, kan eksponering for en stor mengde klor på en gang føre reaktiv Airlines dysfunksjon-syndrom (rad). Ifølge Columbia University, er RADS preget av tetthet i brystet, tung pust og hoste. I ekstreme tilfeller kan det vare fra to til 12 år etter en tid eksponering for giftige gasser slik som de fra klor.

Benzen Farene

Den mest grunnleggende av de organiske aromatiske forbindelser, er benzen et farlig materiale som kan forårsake alvorlige helseproblemer hvis håndtert feil. Selv benzen er en ingrediens eller mellomprodukt i mange industrielle forbindelser, er den mest vanlige kroniske eksponeringsveien for de fleste sigarettrøyk.

Kreft

Benzen er en kjent kreftfremkallende. Spesifikke cancere forbundet med kronisk eksponering for benzen inkluderer leukemi og multippel myelom, som påvirker blodet og benmarg hhv. Selv i tilfeller der det ikke forårsaker disse typer kreft, kan benzen utløse utbruddet av tidlige varselsignaler for begge sykdommene, som inkluderer en rekke blod og benmarg unormalt (for eksempel anemi og immun mangler).

Aktuelle fare

I tillegg til å forårsake mindre til alvorlig hudirritasjon, kan hudkontakt med benzen resulterer i absorpsjon i huden, muskler og blodet, noe som kan gi toksiske effekter. Gjentatt kontakt kan forårsake eksem, blæredannelse og en generell "avfetting" av huden. Benzen også forårsaker irritasjon og hornhinneskader.

Innånding og Svelging Farer

Benzen innånding kan irritere luftveiene, og kan føre til døsighet og svimmelhet. Inhalere større mengder benzen kan føre til de nevnte blod og benmarg abnormiteter, samt en potensielt dødelig kjemisk lungebetennelse. Fordi det er tyngre enn luft, kan benzen nå farlige konsentrasjoner i lukkede eller lavtliggende områder. Inges benzen gjennom munnen er også farlig; det kan føre til bevisstløshet, koma og død gjennom respirasjonsstans eller arytmi.

Brennbarhet

Benzen er en ekstremt brannfarlig væske med flammepunkt på 12 grader Fahrenheit (-11 grader Celsius). Benzen damp er svært volatil, og kan reise til et fjerntliggende antennelseskilder og slå tilbake til en åpen container. Karbonmonoksid er en farlig produkt av benzen forbrenning.

Farene ved brennbare væsker

Farene ved brennbare væsker


Brennbare væsker representerer en brannfare fordi de har en tendens til å antennes og brenne ganske enkelt. Denne muligheten til enkelt å få brannen er ikke fra væsker selv, men fra brennbare damper. Eksempler på brennbare væsker inkluderer vanlige materialer som voks, maling, drivstoff, rengjøringsmidler, tynnere og løsemidler.

Brannfare

Brennbare væsker flammepunkter, som er den laveste temperaturen hvor en brennbar væske avgir nok damp til å tenne. Ulike brennbare væsker har ulike flammepunkter. For eksempel er bensin en brennbar væske med flammepunkt på minus 45 grader Fahrenheit. Alle brennbare væsker har lav flammepunkter. Dette er en fare som kan føre til brann eller eksplosjon som kan brenne kroppen og ødelegger eiendom.

Innånding Hazards

Innånding av røyk fra brennbare væsker kan påvirke helsen på flere måter. Dampen kan forårsake irritasjon i luftveiene som nese og lunger. Innånding av brennbar væske røyk kan føre til hodepine og kvalme, forvirring, manglende koordinering, og bevisstløshet. Et eksempel er isopropanol alkohol, en fargeløs væske med en sterk lukt som forårsaker koordinasjonsproblemer, irritasjon i luftveiene og kvalme. Isopropanol alkohol er også en mild på sentralnervesystemet.

Skin fare

Noen brennbare væsker er etsende, noe som betyr at de vil føre til skade på huden vev hvis de kommer i kontakt med det. Et eksempel på en slik kjemisk er klormetyl dimetyl-klorsilan, en klar til gulaktig væske med en meget sterk lukt. Denne væsken er svært brannfarlig, med et flammepunkt på minus 18 grader Fahrenheit. Det forårsaker alvorlige brannskader på huden og innånding av damp forårsaker kvelning og svimmelhet. Noen brennbare væsker, som methylpiperazine, fører ikke bare hudforbrenninger, men kan også forårsake ytterligere skader når absorbert i kroppen gjennom huden.

Eye og Svelging Farer

Brennbare væsker utgjør fare trusler mot øynene. Dette kan enten skje gjennom tilfeldige sprut, spraydråper i luften, eller via damp røyk. Effektene av brennbare væsker på øyet inkluderer brenning, irritasjon, og øyeskader. Hvis brennbare væsker er inntatt, kan de forårsake forgiftning eller brenning av fordøyelseskanalen og andre organer i kroppen. Isopropylacetat forårsaker magesmerter og svimmelhet når det er inntatt. Andre risikoer forbundet med å svelge denne væsken er lungeaspirasjon og kjemisk lungebetennelse.

Lungebetennelse Symptomer hos et barn

Lungebetennelse er en alvorlig infeksjon kjennetegnet ved tilstedeværelse av væske i lungene. Ifølge Barnas Hospital of Pittsburgh, er lungebetennelse hos barn "forårsaket av bakterier, virus eller kjemiske irritanter" og er behandlet av en foreskrevet kombinasjon av medisiner og kosthold. Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å bli kjent med symptomer på lungebetennelse så påvirket barna kan få riktig og betimelig legehjelp.

Hoste og tungpustethet

Lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av en tørr eller slim-produserende hoste som kan bli verre etter hvert som infeksjonen utvikler seg. I noen tilfeller er dette hoste ledsaget av tungpustethet og kortpustethet.

Bryst og magesmerter

Avhengig av plasseringen av inflammasjon i lungen, kan et barn oppleve smerte i enten sin bryst og mage.

Frysninger og feber

Ifølge University of Maryland Medical Center, noen lider oppleve "en enkelt episode med risting frysninger etterfulgt av feber." Andre barn kan oppleve disse symptomene uavhengig eller ikke i det hele tatt.

Kvalme og oppkast

Barn med lungebetennelse kan føle seg kvalm og erfaring oppkast eller diaré. Barn stiller disse symptomene bør oppmuntres til å drikke væske for å unngå dehydrering.

Fatigue

En alvorlig luftveisinfeksjon er sannsynligvis vil føre til tretthet i selv de mest aktive barn. Når ledsaget av andre symptomer, kanskje et redusert aktivitetsnivå og større behov for søvn være en indikasjon på lungebetennelse.

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?


Begrepet lungebetennelse kan føre til noen overordnede til panikk. Det er en alvorlig sykdom forårsaket av betennelse i lungene, men i de fleste tilfeller, er barn og unge lett behandles. Lungebetennelse hos barn er forårsaket av virus, kjemiske irritanter, fremmedlegemer og mikroorganismer.

Reseptbelagte behandlinger

Walking lungebetennelse hos barn er forårsaket av Mycoplasma angrep på ciliated cellene i luftveiene. Mycoplasma er svært motstandsdyktig mot de fleste antibiotika behandlinger, men det noen få utvalgte medisiner som kunne behandle walking lungebetennelse hos barn. Ifølge Dr. Greene disse medikamentene inkluderer: azithromycin, erytromycin, klaritromycin og tetracykliner.

Hjem Behandlinger

Sørg for at barnet er i stand til å få rikelig med hvile for å bekjempe lungebetennelse infeksjon. Berolige hoste symptomer ved å opprette et dampbad på badet. Slå på varmt vann i dusjen, lukke døren og sitte med barnet ditt mens dampen utvikler i minst 15 minutter, slik at fuktighet å trenge barnets luftveiene. Bruk en kul-tåke luftfukter eller vaporizer om natten for å øke luft fuktighet i barnerommet mens du sover for å tynne slim og lindre hoste.

Andre rettsmidler

Prøv å legge noen dråper av essensielle oljer som furu, peppermynte eller eukalyptus til fordamper vann for å lage beroligende aromaer for irriterte luftveier forårsaket fra walking lungebetennelse hoste. Prøv å bruke de samme essensielle oljer i et varmt bad for å slappe av og berolige barnet ditt. Tilby barnet rikelig med væske for å unngå dehydrering mens utvinne fra walking lungebetennelse. Prøv å tilby is chips, frosne frukt barer og varme supper og buljonger å oppmuntre rikelig med væskeinntak.

Medisiner for å unngå

Dr. Greene anbefaler å unngå bruk av hostedempende midler for å behandle hoste forårsaket fra walking lungebetennelse. Han sier at den eneste gangen hoste suppressants bør brukes hos barn er om natten hvis de hoste symptomer er urovekkende ditt barns søvn. Snakk med din barnelege før du bruker noen over-the-counter medisiner for å behandle ganglungebetennelse symptomer.

Betraktninger

Ifølge Dr. Greene, kan barn som utvikler walking lungebetennelse har en langvarig tørr hoste som varer i opptil seks uker etter lungebetennelse symptomer har sunket. Det er viktig å ta barnet til alle avtaler for oppfølging for å overvåke hoste og sørge for at barnets lunger er klare for infeksjon.

Typer bakterier som forårsaker lungebetennelse

Typer bakterier som forårsaker lungebetennelse


De vanligste typer bakterier som forårsaker lungebetennelse er Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Mycoplasma pneumoniae, Chlamydia og Legionella pneumophila.

Streptococcus pneumoniae

Streptococcus pneumoniae er en kokkoid bakterie formet som en lansett, som er langstrakt og svakt buet. Når den deler, Streptococcus pneumoniae danner generelt grupper på to, selv om enkelt bakterier og korte kjeder kan også dannes. Forskere kan identifisere Streptococcus pneumoniae fra sin positive respons på Gram-test (noe som indikerer en høy mengde av peptidoglykan, et nett-lignende stoff som former og styrker celleveggen), dets følsomhet overfor galle og optochin kjemisk, og dens reaksjon med rødt blodceller.

Ifølge US Centers for Disease Control (CDC), Streptococcus pneumoniae oftest rammer eldre, spedbarn, svarte, amerikanske indianere og Alaska innfødte. Andre høyrisikogrupper omfatter de som er smittet med hiv eller sigdcelleanemi.

Haemophilus influenzae

Haemophilius influenzae er en pleomorphic bakterien, noe som betyr at det kan anta forskjellige former. Som et cocco-bacillus, kan det se ut som enten en kule eller som en stang. Det er ikke-motile, har ingen midler for bevegelse, og den reagerer negativt på Gram-test.

Haemophilius influenzae er også et fakultativt anaerobe, som refererer til dets oppførsel i nærvær av oksygen. Fakultative anaerober kan vokse med eller uten oksygen, men mindre oksygen til stede, jo hurtigere de vokser.

Ifølge Vidya R. Devarajan, MD, den mest smittsomme belastningen er H influensa type b (Hib). Hib sykdom forekommer hyppigst i australske aboriginer, afro-amerikanere og amerikanske indianere.

Mycoplasma pneumoniae

Mycoplasma pneumoniae er blant de få bakterier som kan leve uten en cellevegg. Disse bakterier er pleomorfe, ha en rekke forskjellige former, selv innenfor det samme miljøet. I tillegg, de reagerer negativt på Gram test, og som fakultative anaerober, vokser de beste hvor det er lite eller ingen oksygen. Mycoplasma pneumoniae er blant de minste bakterier som kan gjengi uten en levende vertscelle.

Mycoplasma pneumoniae forårsaker walking lungebetennelse. Walking lungebetennelse er mindre alvorlig enn andre former av sykdommen, og symptomene ligner en ekkel forkjølelse eller influensa, som feber, frysninger, utslett og kroppen smerter. Bortsett fra sengeleie, er ingen ytterligere behandling generelt nødvendig.

Chlamydia

Tre medlemmer av Chylamydia slekten - Chlamydia trachomatis, Chalmydia pneumoniae og Chlamydia psittaci - forårsake lungebetennelse. Chlamydia trachomatis er en gjerningsmann bak spedbarn lungebetennelse, noe som fører til hoste og tungpustethet, men generelt ingen feber. Chlamydia pneumoniae og Chlamydia psittaci, på den annen side, er kjent for å føre til at vandre lungebetennelse.

Fordi de inneholder lite peptidoglycan, klamydia bakterier svare negativt til Gram test. De kan heller ikke produsere sin egen energi, eller adenosintrifosfat (ATP), noe som gjør dem "energi parasitter" som krever vertsceller for forplantning. Av denne grunn ble klamydia bakterier en gang tenkt å være virus.

Alle tre er cocci formet og nonmotile.

Legionella pneumophilia

Legionella pneumophilia er en pleomorphic bakterier vanlig i rennende miljøer. Det er stavformet og bevegelig ved hjelp av en eneste flagell, og den reagerer negativt på Gram-test. I motsetning til andre bakterier som forårsaker lungebetennelse, er Legionella pneumophilia aerobic, betyr det krever tilstedeværelse av oksygen for å overleve.

Som Mycoplasma pneumoniae og Chlamydia bakterier forårsaker Legionella pneumophilia walking lungebetennelse.

Symptomer på kjemisk lunge Allergi

Symptomer på kjemisk lunge allergi er forårsaket av eksponering for husholdnings irritanter, giftstoffer, insektmidler, parfyme, forurensing og kjemisk-produsert utslipp og lukt, noe som resulterer i lunge irritasjon og en rekke tilknyttede forhold.

Betydning

Forurensning fra kjøretøy eksos, svoveldioksid, nitrogendioksid og ozon sirkulerer innendørs og utendørs luft, forårsaker allergiske astma symptomer på tungpustethet, hoste, tetthet i brystet og angrep i sensibiliserte personer.

Potensial

Sigarettrøyk inneholder skadelige kreftfremkallende, noe som resulterer i kjemiske lunge allergier som inflame nesegangene og luftveiene med slim, forårsaker innsnevret pust, lunger, øyeirritasjon, hals sårhet, kronisk hoste og astmaanfall, noe som fører til ytterligere respiratoriske komplikasjoner av emfysem, lungebetennelse og bronkitt .

Betraktninger

Redusert lungefunksjon på grunn av vedvarende tetthet i brystet, tung pust og kronisk hoste kan bety en kjemisk lunge allergi som følge av pågående eksponering for giftige maling, rengjøringsmidler, tepper, og lim på grunn av ombygging eller fra karbonmonoksid utslipp fra vedovner i løpet av vinteren.

Advarsel

Dårlig luftkvalitet resultater fra kjemiske utslipp og forurensing, og når innånding av hypersensitive individer, forårsaker lunge allergier som kan skade vev og skape hulrom i lungeblærene, noe som gjør allergiske og astmatiske mennesker mottakelige for infeksjoner og kroniske lungesykdommer.

Identifikasjon

Flere kjemiske følsomhet allergier kan diagnostiseres ved hudprøver, lungefunksjonsmålinger, nese render, luftveis eksamener, nevrologiske tester og luftkvalitetsvurderinger som er gjort på arbeidsplassen og hjemme.

Forebygging / løsning

Lunge allergi kan behandles med inhalatorer, forstøverbehandlinger, vaksinasjoner, anti-fungal medisiner og antibiotika, med begrenset eksponering for triggere være mest effektive.

Symptomer på alvorlig lungebetennelse

Symptomer på alvorlig lungebetennelse


Alvorlig lungebetennelse er den sjette største dødsårsaken i USA, og er ansvarlig for ca 45.000 dødsfall årlig. På verdensbasis er det blant de to øverste dødsårsakene i utviklingsland. Selv om hvem som helst kan utvikle sykdommen, er det mer vanlig hos personer som røyker eller i de som er alkoholikere. I tillegg, de med lungesykdom, spedbarn og eldre er en økt risiko for å utvikle alvorlig lungebetennelse.

Hoste / respirasjon

En hoste som produserer slim er vanlig med alvorlig lungebetennelse og pasienten kan finne det vanskelig å trekke et dypt åndedrag uten smerter. Betennelse i lungene er vanlig og en lege lytter til pasientens brystet med et stetoskop kan høre skrangle av væske buildup i lungene. Rapid respirasjon er også vanlig med lungebetennelse.

Feber

En feber høyere enn 102 grader F som henger signaliserer behovet for å kontakte lege omgående, spesielt kombinert med luftveissymptomer og brystsmerter. Barn og eldre kan eller ikke kan ha feber med alvorlig lungebetennelse. En feber som toppene like den enkelte er utvinne fra influensa eller en forkjølelse kan tyde på lungebetennelse. Frysninger og skjelving kan tyde på tilstedeværelse av feber.

Andre symptomer

Trøtthet kan ledsage en alvorlig lungebetennelse og pasienten kan lide av hodepine og muskelsmerter. Når betingelsen blir alvorlig, kan lungene ikke produserer nok oksygen for resten av kroppen, slik at pasienten kortpustethet og tappet for energi. Hvis dette skjer, kan begge lungene være involvert.

Miljø

Legen kan spørre om pasientens eksponering for industrielle kjemikalier eller landbruks kjemiske løsninger. I noen tilfeller kan eksponering for luftforurensning eller dyreflass utløse lungebetennelse.

Alvorlighetsgrad

Generelt, jo mer livstruende tilfelle av lungebetennelse, de mer alvorlige symptomer er. Men fordi en rekke underliggende forhold kan føre til lungebetennelse, kan ikke alle pasienter har alle symptomene. (Referanse 1)

Muse Influensa Lungebetennelse Symptomer

Muse Influensa Lungebetennelse Symptomer


Murint influenze og murine lungebetennelse er to helsemessige forhold som påvirker rotter og mus. Murine influensa, også referert til som Sendai-virus, er en meget smittsom luftveis virus som påvirker hamstere, mus og rotter. Murint lungebetennelse er en infeksjon som forårsaker betennelse i luftveiene og lungene hos rotter og mus .. Murint lungebetennelse kan være forårsaket av bakterier, virus eller soppinfeksjon, parasitter eller eksponering for en kjemisk irriterende.
Både murine influensa og murine lungebetennelse viser lignende symptomer. Det er viktig å undersøke disse symptomene og implementere riktig behandling av den infiserte dyr.

Pustevansker

Rotter infisert med murine influensa eller murine lungebetennelse kan puste raskt eller har anstrengt pust. Anstrengt pust er tilkjennegitt ved bruk av magemusklene for å puste. Rotter kan også hvese, gispe eller nyser. Nasal eller bryst lunger kan også være tilstede.

Porfyrin

Porfyrin er en organisk forbindelse som produseres i alle pattedyr. Overproduksjon av porfyrin indikerer dårlig ernæring, stress eller sykdom, og det ser ut som en rustfarget flekk rundt nese og øyne.

Appetitt endringer

En syk rotte kan spise dårlig eller har en fullstendig tap av matlyst. Noen rotter, særlig de som er smittet med murine influensa, kan selv utvikle anoreksi.

Dårlig holdning

Den infiserte rotte kan ha en krum holdning, på grunn av pustevansker eller utviklingen av svulster. Han kan fastsette ofte og være tilbakeholdne med å utøve eller selv gå over til hans mat og vann retter. Et hode tilt kan også presentere seg selv om det er en sekundær øreinfeksjon stede. Generell slapphet er vanlig.

Atferdsendringer

En rotte syke kan utvise panikk bevegelser, på grunn til ikke å være i stand til å puste og lett få nok oksygen inn i lungene. Unngåelse problemer og plutselig aggresjon (nipping, biting, kloring) kan også forekomme.
Gravide kvinner kan forlenge sine svangerskap, som kan eller ikke kan føre til overlevelse av den resulterende kullet.

Komplikasjoner

Hvis venstre ubehandlet, symptomene som murine influensa og murine lungebetennelse årsak kan føre til infeksjonen sprer seg til blodet, noe som kan føre til ytterligere infeksjoner eller død. Empyem (pus-fylt væske) og abscesser kan utvikles i lungene, og pleural effusjon (opphoping av fluidet som smører membranene i strupen og lungene) kan også forekomme.
Hvis dyret viser tegn til mus influensa eller muselungebetennelse, kan du kontakte veterinær med en gang.