Digidexo.com

håravfall kjønnshår

Årsaker til Kjønnshår tap

Den uforklarlig tap av kjønnshår kan være forvirrende og skremmende for noen som ikke vet årsakene, enten direkte eller underliggende, av hårtap. Å vite noen av årsakene kan hjelpe deg i å søke behandling hvis nødvendig, og får en sterk diagnose fra en medisinsk faglig.

Normal Håravfall

Noen ganger årsakene bak kjønnshår tap er de samme årsaker som normalt håravfall. Mange menn og kvinner som opplever skallethet kan også miste kjønnshår og kroppslig hår som følge av genetiske og hormonelle forhold.

Menopause

Menopause bringer på en rekke endringer i en kvinnes kropp. Håravfall i kjønnshår regionen er en av disse endringene. I tillegg til å miste kjønnshår, kan kvinner opplever menopause også miste hår i armhulene og på beina.

Aldring

Del av aldring er å miste kroppshår og få rynker. Det er et triks av natur og helt normalt. Hvis du er en senior statsborger og opplever kjønnshår tap, men ingen andre merkbare symptomer, er det sannsynligvis greit, men som alltid, å sjekke med en medisinsk faglig er den beste ideen.

Alopecia

Alopecia er et vanlig begrep som brukes for å beskrive en rekke hårtap forhold som spenner fra usammenhengende til totalt tap av hår. Mange mennesker i verden lider av alopecia og det finnes en rekke behandlingsmetoder tilgjengelig for denne tilstanden.

Binyrene

Noen ganger kan en underactive binyrene er ansvarlig for håravfall på kroppen og skam områder. Binyrene er ment å frigjøre riktig mengde hormoner for seksuelle og fysiske modenhet, forårsaker hårvekst og reproduktiv evne. Når en binyre er forkrøplet, er tap av hår et resultat, hvis håret selv vokser i det hele tatt.

Addisons sykdom

Dette er en sjelden sykdom som rammer om lag én av en million mennesker i verden. Det effekter både menn og kvinner, og er en progressiv sykdom som triks binyrene til å stanse produksjonen av nødvendige hormoner.

Kreft

Visse kreftformer, som leukemi, kan være ansvarlig for kjønnshår tap og skrumplever kan også forårsake flekker av kjønnshår til å falle ut. Kreftbehandling og medisiner som cellegift også føre til håravfall på kroppen og skam områder.

Hvorfor folk mister kjønnshår?

Det er mange grunner til hvorfor folk mister kjønnshår. Ofte er det bare et resultat av normal aldring. Men, det er andre ganger en underliggende medisinsk tilstand som fører til altfor tidlige tap av kroppshår, inkludert kjønnshår.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er forårsaket når binyrene produserer utilstrekkelige mengder av nødvendige hormoner, som kortisol og aldosteron. Lave kortisolnivå er ofte forbundet med hypotyreose, så hvis du har blitt diagnostisert med en underactive skjoldbruskkjertelen og har opplevd tynt hår eller tap av kjønnshår, bør du også ha dine kortisolnivå testet.

Alopecia

"Alopecia" bare betyr "tap av hår." Imidlertid er alopecia areata håravfall som er forårsaket når hårsekkene blir angrepet av kroppens eget immunsystem, forårsaker bare flekker hvor som helst på kroppen. Androgen alopeci er den type hårtap og skallethet arvet fra dine forfedre. Kalt "mannlig mønster skallethet" hos menn og "kvinnelig diffuse håravfall" hos kvinner, er denne typen hårtap permanent.

Hypopituitarisme

Hypofysen produserer hormoner som styrer mange funksjoner i kroppen. Hypofysesykdom og hypopituitarisme føre hypofysen til å mislykkes i å produsere disse nødvendige hormoner. Dette kan føre til kjønnshår tap. En av disse hormoner skilles ut av hypofysen er gonadotropiner, en follikkelstimulerende hormon (FSH). Et annet hormon som skilles ut er adrenokortikotropt hormon (ACTH), som er direkte ansvarlig for tap av kjønnshår.

Menopause

Siden hårsekkene krever østrogen, som kvinner går gjennom overgangsalder, utløses når kroppen slutter østrogenproduksjonen, ett av symptomene på overgangsalder er tynning eller tap av hår, inkludert kjønnshår. Så mens en kvinne kan begynne å se uønsket ansiktshår, kan hun også begynne å legge merke til tynt hår andre steder.

Fødsel

Noen kvinner opplever et tap av kjønnshår etter fødsel. Dette er et resultat av kroppens hormoner readjusting tilbake til pre-graviditet nivåer.

Levercirrhose

Når arrvev begynner å erstatte sunt leveren vev, leveren gradvis klarer å fungere. Et symptom på leverproblemer er tap av kjønnshår.

Advarsel

Enhver type kjønnshår tap som er ledsaget av andre symptomer på sykdom bør føre et besøk til din lege. Ikke bare anta at et slikt hårtap er strengt et resultat av å bli eldre. Det kan faktisk være et symptom på en livstruende sykdom som krever øyeblikkelig legehjelp.

Årsaker til Øyenbryn Håravfall

Opplever plutselige øyenbryn håravfall er ikke grunn til umiddelbar alarm. Øyenbryn skallethet eller patchiness kan bare være forårsaket av overplucking. Men det er noen alvorlige sykdommer forbundet med øyenbryn hårtap. Å miste hår på øyenbrynene kan være en indikasjon på at noe er galt. I denne artikkelen vil flere årsaker til øyebrynet hårtap bli diskutert.

Overplucking

Overplucking øyenbrynene er en av de viktigste årsakene til øyenbryn hårtap. Når håret er trukket ut ved roten, tar det lengre tid å vokse tilbake. Derfor, hvis konsistent overplucking oppstår i en lang periode, kan håret ta flere uker å vokse tilbake, eller det ikke kan vokse tilbake i det hele tatt. Øyenbryn blyanter og øyenbryn correctors kan brukes som en midlertidig fiks for øyenbryn patchiness, men den beste løsningen er å vente noen uker for håret å vokse tilbake.

Medisiner

Visse medisiner kan føre til hårtap, herunder at av øyenbryn hår. P-piller har vært kjent for å føre til hårtap hos kvinner som er genetisk disponert for hårtap. Ofte vil folk som gjennomgår cellegiftbehandling miste alle håret, både på hodet og øyenbrynene. Andre medikamenter som forårsaker hårtap inkluderer aspirin, blodfortynnende, leddgikt medisinering og beslag medisinering.

Eksem

Eksem, også kjent som atopisk eksem, kan være en gjerningsmann i tap av øyenbryn hår. Eksem er en kronisk tilstand som fører til ekstremt tørr hud, som er ofte ledsaget av kløende, røde nupper og skalering. Huden kan bryte ut i røde eller brune flekker som kan påvirke hodebunnen, ansiktet, armer, ben eller føtter. Mange ganger, kan eksem påvirke øyelokkene; dreven skrape i ansiktet eller øyelokk kan føre til øyenbryn hårtap eller øyevipper tap.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som forårsaker hårtap. Selv om det ikke er noen kjent årsak til alopecia areata, mange forskere mener at sykdommen er genetisk. Dette betyr at hvis det er en familiehistorie med alopecia areata, kan du være i faresonen. Forskere tror at sykdommen kan utløses av en miljø element, for eksempel et virus, i folk som er mer sannsynlig å utvikle den. Selv om håret vil mest sannsynlig vokse tilbake, kan håravfall og gjenvekst oppstår ofte.

Lupus

Lupus er en annen autoimmun sykdom som hovedsakelig rammer kvinner, og fører til at kroppens immunsystem til å slå på seg selv, skade vitale organer og vev. Den vanligste formen er systemisk lupus, som kan påvirke mange deler av kroppen, inkludert huden, ledd, blod og nyrer. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men mange føler at det er forårsaket av en kulminasjon av miljøet og arvelighet. Symptomer inkluderer håravfall, hudlesjoner, stive ledd, ansikts utslett, tretthet og depresjon.

Øyenbryn Håravfall & Stress

Øyenbrynene ramme øynene, og legge definisjonen og dimensjon til ansiktet. Øyenbryn hårtap kan være traumatiserende. Plutselig tap av brynene kan føre til usikkerhet, og en person kan isolere seg selv, blir deprimert eller sint. Stress spiller en rolle i hårtap; Derfor er det viktig å finne årsaken og arbeidet med dens eliminering. Støttegrupper er tilgjengelig for folk som opplever midlertidig eller permanent hårtap kjent som alopecia.

Identifikasjon

Å miste eller Shedding hår er normalt - ca 100 hår daglig - som håret går inn i en "hvilefase." Håret er fornyet gjennom sin vekstsyklus, som består av hvile, Shedding og etterveksten. Dette gjelder hår over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Stress kan spille en viktig rolle i øyenbryn og andre hårtap. Prosessen med "hvile" i hårvekst syklusen kalles telogen. Stress kan føre til at håret til å bli tvunget inn i hvile scenen og kaste for tidlig. Denne tilstanden kalles telogen effluvium.

Forhold

Ifølge Mayo Clinic, er telogen effluvium den vanligste typen av stressrelatert håravfall. I noen tilfeller kan ekstrem stress føre til en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata fører til hvite blodceller til å påvirke hårsekken, dermed sluttet hårvekst. Håret begynner å falle ut i løpet av uker. Med begge forholdene, begynner håret å vokse igjen innen et par måneder, men syklusen kan gjenta.

Telogen effluvium

Telogen effluvium har mange årsaker som resulterer i øyenbryn tap. Mer vanlig, har høy feber, kronisk sykdom, alvorlig stress, fødsel, større kirurgi, infeksjoner og skjoldbrusk problemer blitt identifisert som den potensielle opprinnelse. Krasje dietter, jern og protein-mangel kan føre til øyenbryn hårtap. Andre årsaker kan tilskrives visse medisiner, for eksempel anti-inflammatoriske, antidepressiva og betablokkere. En helse-omsorg leverandøren kan fastslå årsaken gjennom undersøkelse og mulige tester.

Alopecia areata

Øyenbryn hårtap med alopecia areata følger generelt hårtap på toppen av hodet. Tegn vanligvis vises som jevne runde flekker i hodebunnen, men kan vises på øyenbrynene, også skape usammenhengende flekker. Alopecia areata er ansett som en autoimmun sykdom, og genetikk kan spille en rolle i sin utvikling. Tilstanden kan aktiveres av en utløser, slik som et virus. Ifølge National Alopecia Areata Foundation, påvirker denne tilstanden over 5 millioner amerikanere.

Betraktninger

Hormonelle ubalanser og hår behandlinger kan bidra til hårtap i hodebunnen, øyenbryn og andre områder av kroppen. Du bør kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever plutselige usammenhengende eller mer enn normalt hårtap. Årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand. Sykdommer som diabetes og lupus kan også være faktorer i hårtap.

Age & Tynning Kjønnshår

Age & Tynning Kjønnshår


For mange mennesker, kjønnshår tynner ut som de gamle. Dette kan være bivirkning av visse vilkår og atferd, eller kan bare være en naturlig del av modningsprosessen.

Normal aldring

I de fleste tilfeller kan tynning kjønnshår tilskrives den naturlige aldringsprosessen. Mye som du kan miste hår på hodet som du blir eldre, kan du miste din kjønnshår også.

Menopause

Menopause kan føre til at du mister kjønnshår. Dette kan skje rett før eller rett etter overgangsalderen. Dette er på grunn av hormonelle endringer som påvirker hårveksten. Hvis det virker som at du ikke har sluttet å miste kjønnshår etter at du går gjennom overgangsalder, så vil du kanskje å ta kontakt med lege og har hormonnivået kontrolleres. De fleste kvinner ikke mister alle sine kjønnshår.

Graviditet

Under graviditet hvert hår på kroppen din kan bli påvirket. Graviditet kan føre til at håret som din kjønnshår å begynne å sykle sammen og vokse på en gang, og da kan de kaste alt på en gang, forårsaker du å miste kjønnshår. Dette kan skje innen seks måneder etter levering. Hvis problemet vedvarer, bør du oppsøke lege og få skjoldbruskkjertelen testet, så det kan endre seg under svangerskapet.

Andre grunner

Du kan også ha tynt kjønnshår på grunn av en skjoldbrusk problem. Tynning kjønnshår kan også forekomme i mennesker i alle aldre på grunn av hormonelle eller ernæringsmessige mangler, eller av visse medisiner.

Regrowing Kjønnshår

Noen ganger kjønnshår vokser tilbake naturlig som hormonelle, skjoldbruskkjertelen eller ernæringsmessig balanse er gjenopprettet til kroppen. Hvis den ikke kommer tilbake, kan du bruke resept aktuell kremer eller få kirurgisk hårtransplantasjon.

Glysin og håravfall

Glysin og håravfall


Glycin er en ikke-essensiell aminosyre, noe som betyr at legemet kan gjøre denne aminosyren på egen hånd og generelt ikke er avhengig av næringsinntak i sin glycin tilførsel. I sjeldne tilfeller kan for mye glysin i systemet bidra til håravfall.

Funksjon

Glycin er en aminosyre som bidrar til forbrenningen og leverfunksjonen. Det stimulerer også produksjonen av glukagon, som får kroppen til å produsere og frigjøre glukose i blodet.

Effekter

Glukose er bra for kroppen, fordi det gir energi. Imidlertid kan for mye glukose i blodet fører til diabetiske hendelser og kroniske diabetes.

Knytt til Håravfall

Hvis du har for mye glysin i systemet ditt, så du kan ende opp med for mye glukose. Dette kan føre til tap av hår, slik det er vanlig med alvorlige tilfeller av diabetes.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge diabetiske problemer er å overvåke blodsukkeret ditt. Hvis du har diabetes, vil legen hjelpe deg å finne riktig nivå av blodsukker. Hvis du ikke gjør det, jobber med en kostholdsekspert for å etablere et sunt, balansert kosthold som vil hjelpe deg å unngå overdreven glysin produksjon.

Advarsel

Hvis du opplever plutselig håravfall, er det ofte en indikasjon på et ernæringsmessig problem. Om problemet er for mye glysin eller for lite av noe annet, må du ta kontakt med lege med en gang for å unngå en livstruende situasjon.

Tørr hodebunn og håravfall hos barn

Tørr hodebunn og håravfall hos barn


En tørr hodebunn og håravfall er pinlig for barn og gåtefullt for foreldre. Med riktig medisinsk behandling, kan denne tilstanden være lett behandles og forebygges i noen tilfeller. (Se referanse 1.)

Effekter

Barn som har en tørr hodebunn og håravfall kan ha en kløende hodebunn og røde flekker på hodet. (Se referanse 2.)

Årsaker

Årsaker til en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer seborreisk dermatitt, ringorm i hodebunnen og alopecia areata. (Se referanse 2.)

Identifikasjon

For å finne årsaken til en tørr hodebunn og håravfall hos barn, vil en lege ta en familie historie og spørre om symptomer som barnet hadde før tilstanden startet. Legen vil undersøke hodebunnen, bestille blod arbeid og i noen tilfeller utføre en skalp biopsi. (Se referanse 3.)

Behandlinger

Behandlinger for en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer medisinert sjampo, anti-sopp kremer og reseptbelagte medisiner. (Se referanse 2.)

Forebygging / løsning

For å hindre en tørr hodebunn og håravfall hos barn, ha god hygiene og å spise en balansert kosthold er gunstig. (Se referanse 2.)

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

Ifølge Lupus Foundation of America, vil om lag 45 prosent av pasienter med lupus opplever håravfall på et tidspunkt i løpet av sin sykdom. Lupus-relaterte hårtap kommer i mange former. Noen ganger blir håret skur fra hele hodet. Noen ganger er håravfall usammenhengende. Lupus i seg selv kan føre til hårtap, så kan visse lupus behandlinger. Forebygging av håravfall er mer effektivt enn det som er å behandle tapet når det har begynt, men uansett scenen du er i, har du muligheter for å takle din lupus-relaterte hårtap.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

•  Forstå typer hårtap. Shedding hår fra hele hodet er vanlig ved utbruddet av lupus. Flekkvis hårtap er vanligvis forbundet med en lupus-relaterte skalp utslett, for eksempel en discoid utslett, som skader hårsekkene. Prednison og immunsuppressive legemidler som brukes til å behandle lupus kan føre til hårtap hos noen pasienter. Shedding håravfall stopper vanligvis når sykdommen er brakt under kontroll, og håret vokser vanligvis tilbake. Flekkvis håravfall assosiert med skadede hårsekker er permanent. Narkotikarelatert håravfall stopper vanligvis når du slutter å ta medisinen.

Se legen din. Selv om det ikke er enkelt lupus behandling som fungerer for alle, og prøving og feiling er vanligvis involvert i å få lupus under kontroll, håndtere sykdommen er avgjørende for å stoppe eventuelle hårtap du allerede opplever, og for å forhindre fremtidig hårtap. Hvis du har en skalp utslett, kan jo før legen behandle utslett og hindre den fra å spre seg, jo mindre permanent håravfall du vil møte. Hvis medisiner som forårsaker hårtap, kan legen din hjelpe deg med å finne et annet behandlingsalternativ. Når lupus er under kontroll, bør Shedding håravfall stoppe, og håret skal vokse tilbake.

Ta gode livsstilsvalg. Å leve sunt er viktig i forvaltningen av lupus og forebygge fremtidige flare-ups som kan resultere i hårtap. The Mayo Clinic anbefaler å få nok hvile, trene i 30 minutter om dagen og spise en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker. Det anbefaler også å bruke en solkrem hver dag og bor ute i solen så mye som mulig fordi ultrafiolett lys har vært knyttet til å utløse lupus flares.

Hint

  • Hvis håret ditt tap er alvorlig, be legen om å henvise deg til en hudlege, som kan hjelpe deg å utforske andre behandlingsalternativer.
  • Selv om du tror dine medisiner som forårsaker hårtap, aldri avslutte enhver behandling uten å snakke med legen din.

Tegn og symptomer på Håravfall hos barn

Den amerikanske Håravfall Association (Ahla) sier at hårtap hos barn (pediatrisk alopecia) står for tre prosent av alle besøk til barneleger kontorer nasjonalt. Tegn og symptomer er oftest alarmerende plutselig.

Normal Håravfall

Menneskelig hår vokser i gjennomsnitt seks inches per år. Vanligvis er 100 til 120 hårstrå skur i løpet av en dag, og er stadig erstattet av ny vekst.

Infeksjon

Soppinfeksjon tinea capitis (ringorm i hodebunnen) er den vanligste årsaken til plutselig hårtap hos barn. Symptomer inkluderer bare flekker der håret har brukket av ved hodebunnen, sorte prikker og kløe. Det blir behandlet med anti-soppmidler.

Sykdom

Alopecia areata, en autoimmun sykdom, som forårsaker plutselig håravfall --- ofte over natten --- resulterer i glatte flekker på et barns hode. Alopecia totalis forårsaker plutselig og fullstendig skallethet. Hudleger kan forskrive medisiner for å undertrykke immunsystemet og stimulere hårvekst; disse vil imidlertid ikke hindre fremtidige hårløse flekker.

Kjemoterapi

Mange kjemoterapi medisiner føre til hårtap, noen innen et par uker etter det første kurset av behandling. Hår kan vises på et barns pute, eller komme ut når du børster håret hennes.

Emotional Impact

The American Academy of Dermatology slår fast at "de følelsesmessige aspektene ved å leve med hårtap kan være utfordrende." Foreldre bør gi trygghet til sine barn lider av hårtap.

Prematur Kjønnshår Vekst

Prematur Kjønnshår Vekst


Kjønnshår vekst er en naturlig forekomst for hver mann og kvinne under årene med pubertet. Kvinner begynner puberteten mellom 8 og 13, ifølge Kids Vekst. Hanner normalt begynner puberteten mellom 9 og 14 år. Noen ganger pubertet begynner noen år tidligere enn normalt og en av de Tell Tale Signs er for tidlig kjønnshår vekst.

Definisjon

University of California Santa Barbara definerer kjønnshår som hår som vokser på skrittet, over kjønnsorganene og langs øvre og inne lår området. Kjønnshår oppstår i løpet av de årene av puberteten hos både menn og kvinner.

Årsaker

Prematur kjønnshår vekst er resultatet en tilstand som kalles, veslevoksne puberteten. Denne tilstanden oppstår når mannlige og kvinnelige barn starter puberteten før de når normal alder for at det skal begynne.

Identifikasjon

Skam håret er tykkere, grovere og ofte curlier enn hår som finnes på andre deler av kroppen, med unntak av armhulen. Kjønnshår er ikke å forveksles med de fine hårene (vellushår) til stede i skrittet av barn, ifølge UCSB.

Risiko

Å være kvinnelig, afrikansk-amerikaner, overvektige og å ha eksponering østrogen eller testosteron er risikofaktorer for tidlig kjønnshår vekst, ifølge Mayo Clinic. Andre risikofaktorer inkluderer medisinske forhold som påvirker det endokrine systemet, spesielt gonadene (kjønnskjertlene).

Behandling

Behandling av utbruddet av veslevoksne puberteten vil behandle for tidlig kjønnshår vekst. Måneds injeksjoner av leuprolide vil forsinke progresjon av puberteten til barnet fyller normal pubertetsalderen. Hvis en underliggende medisinsk tilstand er årsaken, bør behandle den medisinske tilstanden stoppe tidlig progresjon av puberteten.

Hvordan forhindre håravfall Fra Prednisolon

Hvordan forhindre håravfall Fra Prednisolon


Prednison er et stoff som brukes til å behandle inflammatoriske og immunsystemet sykdommer. En bivirkning av prednison er hårtap. Å miste håret endrer din fysiske utseende og kan vraket ødeleggelse på din selvfølelse. Å hindre håravfall fra prednison er ikke umulig - selv om det er vanskelig å oppnå. For best resultat, prøv å forhindre håravfall og regrow håret samtidig.

Hvordan forhindre håravfall Fra Prednisolon

•  Snakk med legen din om å senke prednison dosering. Høye doser ofte resultere i utfelling av hårtap - mens lavere doser kan redusere denne bivirkning.

Kjøp en Veksten aktuell formel. Kjøp en flaske med Rogaine, for eksempel, og massere sjampo inn i hodebunnen som anvist. Rogaine inneholder Minoxidil - en kjemisk vist seg å forbedre hårvekst, ifølge National Center for Bioteknologi Information hjemmeside PubMed Health.

•  Fortsett å bruke minoxidil i minst fire måneder på rad.

Hint

  • Selv om ingen skadelige mot aktiviteten har blitt funnet mellom prednison og minoxidil, ta kontakt med legen din før settling på kjøp og bruk av noen hår re-vekst produktet.

Håravfall i Beriberi sykdom

Håravfall i Beriberi sykdom


Beriberi er en tilstand forårsaket av lav vitamin B1. Hårtap er et tegn på lav vitamin B3, også kjent som Pellagra. Begge vitaminer er vannløselige vitaminer som er vanlig i mange vitamin-beriket mat i USA. Imidlertid kan noen mennesker ikke forbruke eller absorbere nok B-vitaminer for å hindre Beriberi og pellagra. Hårtap er ikke et tegn på Beriberi. Snarere er det sett i Beriberi på grunn av mangel på vitamin B3 forbundet med mangel på vitamin B1.

B-vitaminer

B-vitaminer er et kompleks av omtrent et dusin stoffer som hjelper kroppen utføre mange forskjellige funksjoner. B-vitaminene er vannløselige, dvs. at de ikke er lagret i legemet og må inntas kontinuerlig i dietten.

Vitaminene B1 og B3

Vitamin B1 er viktig i riktig funksjon av nervesystemet. Vitamin B3 er viktig i metabolismen og reparasjon av celler, vev og organer. Lav vitamin B1 fører til Beriberi, mens lav vitamin B3 fører til dårlig hud og håravfall. En reduksjon i en B-vitamin er nesten alltid forbundet med en nedgang i alle B-vitaminer.

Beriberi

Beriberi oppstår når vitamin B1 er enten ikke forbrukes, ikke riktig absorberes av kroppen, eller skilles ut av kroppen i store mengder. Symptomer inkluderer endringer i atferd, svakhet, og tap av følelse. Personer med dårlig kosthold, noen genetiske forhold, og alkoholikere er mer utsatt for å utvikle Beriberi.

Pellagra

Pellagra skjer mye på samme måte som Beriberi gjør, og de to er ofte forbundet med hverandre. Forskjellen er at vitamin B3 er den mangelfull vitamin i Pellagra. Personer med Pellagra vise tarm og hudsykdommer som tørr hud og tap av hår. Venstre ubehandlet, kan Pellagra føre til døden.

Forebygging / løsning

Folk som misbruker alkohol, folk med nyresykdom, og folk med dårlig kosthold kan ha stor nytte av å ta vitamintilskudd for å erstatte det som kroppen mister eller ikke er i stand til å absorbere, inkludert B-vitaminer. Behandling for både Beriberi og Pellagra fokus på påfyll av kroppen med B-vitaminer.

Slik barberer kjønnshår området

Slik barberer kjønnshår området


Barbering av kjønnshår området er gjort ved valg. Noen mennesker vil ha en ren barbering av hensyn til hygiene eller komfort. Kjønnshår barbering er ganske utfordrende ting å gjøre, spesielt for nybegynnere. Spesielt må forsiktig håndtering av høvelen på huden holdes for å unngå kutt eller barberhøvel sår (rød hud irritasjon).

Slik barberer kjønnshår området

•  Kjøp et barberblad som er av god kvalitet. Kjøp barberskum. Ved hjelp av såpe er ikke nyttig i å fremme et enkelt gli.

Kutt kjønnshår kort. Bruk skarp saks, med en butt spiss, for å forhindre at du utilsiktet poking huden din. Dra forsiktig i kjønnshår stram og nøye klippet håret så kort som mulig. Trimming kjønnshår kort gir enkel tilgang for en ren barbering slik at du kan tydelig se hva du gjør, hindrer deg fra å kutte deg selv.

•  Få i dusjen og suge din kjønnshår med lunkent vann i noen minutter før du fortsetter. Kjønnshår er grov og buskete, så det vil hjelpe når du suge dem med varmt vann. Vannet gjør håret mer smidig for en enklere barbering.

Påfør rikelig mengder barberskum til din kjønnshår området. Dette vil bidra til å myke opp håret enda mer, og kremen gjør håret stå opp, noe som gir en renere barbering. Barberskum eller gel, beskytter deg fra å få hakk, inngrodde hår, eller barberhøvel brannskader, siden produktene gir riktig fuktighet som vil gjøre deg i stand til å gli lett over overflaten uten friksjon.

Begynn barbering ved å dra håret stramt med en hånd og barbere med den andre hånden. Nøye barbere oppover, motsatt retning av hårveksten. Ikke bruk for mye press når du barberer deg. Skyll høvelen etter å gjøre et par slag for å hindre hår fra samler på høvelen og tilstopping det. Barbering mot retning av vekst kan være irriterende for noen - prøv barbering i retning av hårvekst i stedet.

6. Vær forsiktig. For menn, nøye barbere på skaftet av penis og rundt testiklene i en jevn oppadgående bevegelse. For kvinner bruke en hånd til å rulle den løse huden på kjønnsleppene og deretter forsiktig barbere går opp langs kantene for å fjerne små hår. Observere ekstra forholdsregler når du barberer deg langs disse anbudsdeler.

Skyll kjønnshår området nøye med varmt vann og dobbeltsjekke arbeidet ditt for å være sikker på at du ikke har gått glipp av noen del av overflaten. Hvis du er fornøyd med resultatet, tørk området med et rent håndkle og gå videre til det siste trinnet.

Påfør litt babyolje til det barberte området for å holde det fuktig og beskytte den mot irritasjon og kløe i huden. Du kan også være lurt å bruke en over-the-counter produkt som vil bidra til å redusere razor burn og inngrodde hår. De er lett tilgjengelig på salonger og narkotika butikker.

Hint

  • Hvis du barberer et område mer enn én gang, sørg for at du har nok barberskum på området for å unngå barberhøvel brannskader.
  • Kvinner bør ikke kjøpe barbering kremer laget for menn. Kjøp de som er laget spesielt for kvinner.
  • Velg riktig type produkter som passer din hud for å forebygge uønskede utslett og irritasjoner.

Hvordan forhindre håravfall når miste vekt

Hvordan forhindre håravfall når miste vekt


Hår går gjennom to hovednivåer: Vekst og hvile. Vekstfasen står for 90 prosent av den totale syklusen, mens resten står for de resterende 10 prosent. Det hviler syklusen er fullført ved utgytelsen av 50 til 100 hårstrå om dagen. Ernæringsmessige mangler som skyldes slanking kan føre til at håret tidlig gå inn i hvilesyklus, noe som resulterer i overdreven hårtap. For å hindre at dette skjer, må en riktig balanse av vitaminer og mineraler opprettholdes mens slanking, slik at du kan gå ned i vekt - men ikke håret ditt.

Hvordan forhindre håravfall når miste vekt

•  Undersøk kostholdet ditt. Fad dietter som dramatisk endrer matinntaket er den ledende årsaken til kostholdsrelaterte hårtap. Fornuftige dietter, som fremmer mindre porsjoner, og inkluderer alle matvaregrupper, er det sunnere måte å gå ned i vekt. De er også den mest vellykkede. Hurtig vekt-tap dietter kan ikke opprettholdes for lenge, de føre til hårtap, og til slutt ikke fungerer.

Opprett et balansert kosthold. Mat som er rik på protein, jern og omega-3 fettsyrer støtter hårvekst. Ved å innlemme elementer som laks, hele korn, mørke, grønne grønnsaker, malte linfrø og meieriprodukter i kosten din, er det mulig å gå ned i vekt i en næringsrik måte.

supplere din diett med vitaminer, inkludert biotin, B12, B6, folsyre, beta-karoten, omega-3 fiskeolje preparater, og vitamin D. Mineraler inkludert magnesium, jern og sink er også viktig for hårvekst. Det er vitamin og mineral kombinasjon kosttilskudd formulert for hår. Natrol Skin, Hair & Nails; Nioxin Intensive Therapy Lade Complex; og naturens Plus Ultra Hair er allment tilgjengelige eksempler.

Unn håret forsiktig; unngå harde børsting og kjemiske behandlinger for å beskytte svekket hår fra brekkasje. Trygg på at hårtap forårsaket av slanking er ikke permanent. Når kroppen får de næringsstoffene den trenger, vil håret vokse tilbake.

Hint

  • Se en lege hvis håravfall er utbredt eller alvorlig. Medisinske tilstander, som for eksempel en skjoldbrusk lidelse, kan også føre til hårtap. Konsultere legen din før du legger kosttilskudd, eller starte en ny diett.

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

Hårtap er ikke bare om forfengelighet. Helsen til håret ditt kan være en indikator på den generelle helsen til kroppen din. Mens arvelighet kan være delvis skylden, er håravfall ofte på grunn av en hormonell ubalanse, forhøyet stressnivå, eller dårlig ernæring. Hvis endringer i kostholdet ditt ikke løser hårtap problem innen seks måneder, og du har utelukket arvelighet, bør du oppsøke lege for å finne ut om problemet er hormonelle eller stress-relatert.

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

•  Rengjør kjøkkenet. Bli kvitt brus og junk food som iskrem, kaker og kaker. Noe tungt i sukker eller for behandlet bør gå. For å få den næringen du trenger for å stoppe håravfall, må du gi slipp på så mange tomme kalorier som mulig. Sukkerholdige junk mat har en vanedannende kvalitet og gjøre det vanskeligere å få sunnere mat kroppen din trenger. Siden håret helse er reflekterende av generelle helse, det er ikke bra nok til å ta en multivitamin og fortsette å spise junk food.

Spis en diett rik på protein, sink, B-vitaminer, vitamin E og vitamin A. Alle disse næringsstoffene er direkte knyttet til helsen til håret ditt, og mange mennesker med håravfall er mangelfull i en eller flere av dem. Prøv å få næringsstoffer fra hele ubehandlet mat, snarere enn forsterkede frokostblandinger, siden kvaliteten på vitaminer i befestet frokostblanding er generelt lav.

Mange mennesker med håravfall har en sink / kobber ubalanse. Ifølge "Spør Alice" på Columbia University hjemmeside: "Sink er et viktig mineral for håret ditt, og en mangel vil trolig vise seg som overdreven hårtap, mangel på glans, og problemer med kontroll."

Ta en høy kvalitet probiotiske med acidophilus og bifidum kulturer. Dette er sunne bakterier som kroppen din trenger for riktig fordøyelse og vil hjelpe kroppen din i vitamin absorpsjon.

Ta et medisinsk-grade multivitamin. Disse kan bli funnet på en helsekostbutikk eller naturlig apotek. Det er viktig å ta en multivitamin som gir deg nok vitaminer for optimal helse og som er laget med ingredienser av høyeste kvalitet. For eksempel, for vitamin D trenger vitamin D3, og ikke den lavere kvalitet D2. For vitamin C trenger du kalsium askorbat, ikke askorbinsyre. Askorbinsyre er ikke sant vitamin C. Alle multivitaminer er ikke skapt like så sjekk etiketter.

Hint

  • Pass på at det er en B-kompleks i din multivitamin, ikke bare en eller to av B-vitaminer. B-vitaminer arbeide sammen i synergi.
  • Du bør få et halvt gram til 1 gram protein per kilo kroppsvekt daglig. Hvis du ikke får selv et minimum av protein i kosten, starter på et halvt gram per kilo kroppsvekt. For mye protein er like ille som for lite.
  • Hvis du tar mer enn én type vitamin være sikker på at du ikke doble opp på dosering. Enkelte vitaminer, spesielt vitamin A, kan være farlig når for mye blir tatt daglig. (Merk: du kan ikke få for mange vitaminer fra mat, bare kosttilskudd.)

Naturlig behandling for Håravfall

Naturlig behandling for Håravfall


Du kan ikke være fornøyd med håret ditt om det er tynn og falle ut; men kan du ikke ønsker å ta et medikament som angivelig fremmer hårvekst og du ikke er i markedet for hår plugger. Hvordan kan du naturligvis fremme hårvekst og redusere hårtap? Det finnes flere teknikker.

Diet

Spise en diett som er rik på protein (magert kjøtt) og får nok jern, slik at du ikke blir blodfattig er avgjørende for sunt hår, og vil også bidra til å forhindre håravfall. Altmedicine.about.com anbefaler å spise skinn av agurk, rød og grønn paprika og poteter fordi skinnene er rike på silika, et mineral som er avgjørende for å opprettholde håret og helsen til håret ditt.

Eteriske oljer

Ikke bare er essensielle oljer integrert ingredienser i badesalt og lotions, samt for parfyme formål, de har også terapeutisk verdi, og er antatt å forbedre hårvekst. Ifølge Altmedicine.about.com, en naturlig behandling for alopecia (hårtap) består av å blande essensielle olje av timian, lavendel og sedertre (tre dråper hver) med en åttendedel kopp grapeseed olje og deretter bruke et par dråper til din hår og hodebunn, spesielt tynning og balding områder, og massasje i noen minutter. Gjør dette hver kveld, og i et par måneders tid bør du se noen bedring i håret volum.
Det antas at så Palmetto oljeblokker DHT (dihydrotestoseterone), som er det mannlige hormonet. Blokkering DHT begrense håravfall. Saw Palmetto er en frukt som kan tørkes. Det er også tilgjengelig som en te-eller i kapsler, tabletter og flytende ekstrakt. Diskuter dette med legen din.

Piske opp en Lim

Ifølge Ayurveda-gress-remedy.com, kan en lime gjøres ved sliping lakris i melk. Denne lim skal brukes til noen bare flekker i hodebunnen. Denne blandingen fremmer hårvekst. En annen teknikk det å lage en pasta av sitron og svart pepper frø og bruke dette til bare flekker. Inntak av en kombinasjon av salat og spinat juice hjelper hårvekst, det samme gjør gulrot juice blandet med alfalfa juice.

Holde Hva hår du har sunn

Hvis du ønsker å opprettholde tykkelsen og fargen på håret ditt, sørg for at kostholdet er rikt på folsyre, vitamin B5, biotin og para-aminobenzosyre (PABA). Ta et daglig tilskudd vil hjelpe deg å få din daglige behov av disse vitaminene. For mye sink i kosten kan resultere i en kobber-mangel, som fremmer hårtap.

Urter

Det er elementer i hagen som kan hjelpe deg å kjempe hårtap, ifølge Holisticonline.com, inkludert southern, rosmarin, arnica og ringblomst. Kombiner disse blomster og urter med en transportør olje, for eksempel mandelolje, og gni concoction inn i hodebunnen.
Horsetail gir en utmerket kilde til silika, som holder håret skinnende og sterkt. Horsestail er en slektning av bregne. Det har blitt brukt som en urtemedisin siden antikken. Det er en nonflowering luke og kan brukes til å helbrede sår og stoppe blødninger. Å bruke den til håret ditt, legg 2 ss av kjerringrokk i en kopp varmt vann, la det bratt, og deretter legge den til en mild shampoo. Horsetail er kontraindisert, ifølge University of Maryland Medical Center, hvis du tar antikoagulantia, dioksin for hjertesvikt eller fenytoin for anfall. Alltid snakke med legen din før du prøver en urtemedisin.

Vitaminer

Biotin er vurdert som svært effektive i å fremme sunt hår og eliminere hårtap. Biotin er et B-vitamin. En god kilde til biotin er eggeplommer. Ifølge Webmd.com, anbefaler noen leger tar et daglig tilskudd på 3 mg biotin.
MSM (methylsulfonlmethane) inneholder svovel, som er avgjørende for den strukturelle utvikling av hår. Ifølge Virtuvites.com, scavenges MSM frie radikaler og øker blodsirkulasjonen.
Webmd.com videre at vitamin B12 er avgjørende for å hindre hårtap. Du kan få vitamin B12 ved å spise egg, fjærkre og kjøtt. Det er også foreslått at å drikke grønn te, noe som øker kvinnelige hormoner og hjelper redusere det mannlige hormonet DHT, som er hår-tap skyldige, vil hjelpe deg å opprettholde et sunt hår.

Hvordan naturligvis behandle skallethet og håravfall

Hvordan naturligvis behandle skallethet og håravfall


En av de mest frustrerende ting som kan skje med deg er å se håret falle ut. Det er mange behandlinger som du kan bruke til å stoppe tap av håret ditt og forbedre sjansen for at du kan gjøre håret ditt tykt igjen.

Hvordan naturligvis behandle skallethet og håravfall

I de fleste tilfeller er dette problemet går i arv fra familien din, og det er svært vanlig at hvis din far eller bestefar hadde et problem med håravfall så du kan ha dette problemet også. I de fleste tilfeller menn synes å ha et større problem med å miste det håret enn kvinner gjør. Du ønsker å være proaktiv når det gjelder å behandle hårtap.

utgangspunktet hva som skjer er at studier finner at du har en mangel i DHT og dette fører til at håret til å tenke og til slutt faller ut. Det er mange kommersielle produkter som du kan, men men mange av dem inneholder kjemikalier som ikke er veldig bra for deg.

Mange av disse produktene har også blitt kjent for å ha bieffekter som ikke er til trøst. Det er bedre å bruke et naturlig produkt for å behandle hårtap og tykkere hår. Du kan bruke enkelte vitaminer som inneholder hår voksende verdier til dem synes å fungere godt.

Husk at uansett hva du velger å bruke er det mange naturlige rettsmidler for å gjøre håret ditt tykt igjen. Å miste håret ditt trenger ikke å være ødeleggende når du tar kontroll over problemet og finne en løsning. Vi alle hater å ha noe skje med oss ​​som dette, men med litt behandling kan du være tilbake på vei til å ha en full leder av hår igjen.

Håravfall og skallethet Solutions

Selv om ingen står en sjanse for å dø på grunn av det faktum at han kan miste håret, er det fortsatt en helsetilstand som er en skuffelse for mange mennesker. Full leder av hår de nøt de dagene da de var yngre begynner å forsvinne, og Balder resultatene kan skade deres selvbilde; imidlertid er håravfall et problem med mange løsninger.

Berømte Ties

Mange kjendiser - som Michael Jordan, Vin Diesel, og Telly Sevalas - har valgt ikke å ha hår i det hele tatt. Disse kjendisene har forsøkt å starte en trend for ikke å ha hår å være i orden, noe som ser ut til å være et alternativ til tradisjonelle Håravfall løsninger.

Expert Insight

Reseptbelagte legemidler - som Propecia, Rogaine, Avacor, og Proxiphen - har hjulpet skallethet lider å ikke bare oppleve suksess i form av ikke å miste noe mer hår, men det hjelper også med etterveksten på håret at de allerede har tapt.

Løsning

For de som ikke er interessert i medikamenter eller kremer, kan pieces tilby en overfladisk løsning. En parykk kan likevel tillate noen med mindre hår å presentere en opptreden nærmere en han kan være mer komfortabel med.

Fact

Hårtransplantasjon er en løsning som andre ansette. Optisk for kirurgi kan være mer invasive, men resultatet er et hår som føles og kutt som ens egen.

Potensiell

Enkelte har funnet ut at å ta vitaminer hjelper. Lider bør unngå hår trekke frisyrer som har cornrows. Hodebunnen massasje har også blitt gjort av noen. Disse metodene er å foretrekke for mange fordi de er helt naturlig.

Grunner for plutselig håravfall hos kvinner

Mange kvinner opplever håravfall med alder, hormonelle endringer og genetisk disposisjon. Mest hårtap hos kvinner er en langsom prosess. Når en kvinne opplever plutselig eller uforklarlig håravfall over en kort periode, bør lege konsulteres for å sjekke for helse eller eksterne årsaker.

Kosten mangler

Kostholdet inneholder lite protein og andre mineraler kan føre til hårtap. Kvinner som mister mye vekt raskt ofte merke tynt hår. Omvendt har høye doser av vitamin A også vært knyttet til plutselig håravfall.

Hormonelle endringer

Mest hårtap forbundet med hormoner er en langsom prosess. Men, kan kvinner som nylig har født merke plutselig håravfall. Plutselig håravfall på grunn av hormonelle endringer kan være et tegn på stoffskiftesykdommer også.

Sykdommer og infeksjoner

Noen sykdommer og infeksjoner kan forårsake plutselig hårtap hos kvinner. Ringorm i hodebunnen ofte resulterer i små flekker av skallethet, kløe og rødhet. Sykdommer som påvirker immunsystemet, for eksempel lupus også forårsake hår tap.

Trekke

Enkeltpersoner kan lider av compulsive hår trekke, eller trikotillomani. Kvinner som lider av trikotillomani er kanskje ikke klar over det trekke. Tilstanden kan påvirke både voksne og barn. Det er ofte diagnostisert når det er ingen andre helseavdelingen eller kjemisk-relaterte problemer knyttet til plutselig håravfall.

Kjemikalier og Overstyling

Gjentatt bruk av sterke kjemikalier på håret kan føre til hårtap. Hår tap på grunn av kjemikalier som vanligvis vil korrekt over tid, men i noen tilfeller hårsekken kan bli skadet, noe som resulterer i langsiktige hårtap. Kvinner som bruker stylingverktøy som trekker, kan varme og ellers stresset hår opplever plutselig og midlertidig hårtap.

Frontal Håravfall produkter for menn

Frontal Håravfall produkter for menn


Hair tynning og frontal håravfall hos menn er en pinlig hendelse. Vikene er vanskelig å skjule. Mange menn finner seg søker etter en måte å stoppe tynning og muligens la håret vokse ut. Heldigvis er det noen alternativer som er tilgjengelige for menn er villige til å satse på en Veksten regime.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte medisiner, inkludert Finasteride, er piller som bekjemper frontal håravfall hos menn jobber ved å motvirke effekten av DHT, en form for testosteron som påvirker hårsekkene. DHT er årsaken til 95 prosent av mannlig skallethet. Disse krever en livslang forpliktelse til å bruke produktet.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter produkter som fungerer omtrent som resepter. Men disse produktene er mer tidkrevende, med gjennomsnittlig programmet tar nesten fire timer. Disse produktene er vanligvis brukes daglig og må videreføres for resten av livet ditt for å opprettholde effekten.

Urteprodukter

Saw Palmetto, folsyre, biotin, PABA, silica og sink har alle vist seg å påvirke hårvekst hos menn. Saw Palmetto er den mest effektive, som dens egenskaper er lik som reseptbelagte medisiner. Imidlertid må en medisinsk faglig leses før du bruker disse produktene.

Hårtransplantasjon

Dette er den mest kostbare av alle frontpartiet hår restaurering produkter, koster i overkant av $ 15.000 i februar 2009 Ikke bare er denne kostbar, er det også tidkrevende, og de behandlinger som varer 1 til 2 år, avhengig av størrelsen på området som er behandles.

Flere metoder

Det er mulig å bruke mer enn ett av disse produktene. Imidlertid er det ikke anbefalt å bruke mer enn en av hver type. For eksempel ved hjelp av to aktuelle, over-the-counter produkter på samme tid er ikke tilrådelig.