Digidexo.com

barnet kaster opp kontinuerlig

Foods å unngå Mens kaster opp og har diaré

Kaster opp og har diaré er svært ubehagelig og ubehagelig. Men unngå enkelte matvarer kan hjelpe deg å holde fra å forstyrre magen ytterligere.

Typer

Du bør unngå alle melkeprodukter, sitrus mat, faste stoffer, søtstoffer, fet mat, tung mat, krydret, stekt mat, og noen andre matvarer som danner gass, for eksempel bønner, blomkål og brokkoli mens kaste opp og ha diaré.

Fordeler

Hvis du unngå disse matvarene mens kaste opp og har diaré, vil symptomene dine ikke intensivere og forverre.

Effekter

Å spise disse matvarene mens kaste opp og har diaré vil føre kontinuerlig oppkast og mageproblemer. Disse matvarer vil øke avføring og fordøyelse.

Funksjoner

Kaster opp og diaré kan skje for en rekke årsaker. Fra en kald, influensa, matforgiftning til mer alvorlige tilstander som graviditet og kreft.

Betydning

Kaster opp og har diaré vil alvorlig tørke deg så vel som potensielt ødelegge magen fôr og spiserør. Det er viktig å drikke rikelig med væske så lenge tilstanden vedvarer.

Om å kaste opp

Kaster opp er en voldelig refleks som brukes til å rense kroppen for skadelige stoffer. Det er noen ganger et symptom på en alvorlig sykdom eller skade, for eksempel en hjernesvulst eller hjernetraume. Dessverre, oppkast i seg selv kan også føre til alvorlig skade på grunn av den voldsomme kraft og de korrosive virkninger av magesyre.

Fakta

Kaster opp skjer etter et spesielt område av hjernen, kalt oppkast sentrum varslet at noe er galt i kroppen. Mange kjemikalier, hormoner (for eksempel i svangerskapet), smaker, lukter og patogener kan utløse dette varselet. Hjernen signaler kroppen for å kaste opp som reaksjon på stimuli.

Risikofaktorer

Oppkast kan være et uhell inhaleres, noe som kan føre til lungebetennelse eller choking og død. Personer under påvirkning av alkohol eller andre sedativa har en større risiko for choking til døden fordi disse stoffene slappe av svelg og luftveier.
Esophageal tårer og blødning er også bivirkninger av hyppig eller intens kaste opp. I tillegg, og seriøst, kraftig oppkast kan sprekke spiserøret, noe som kan være dødelig.
Dehydrering og elektrolyttforstyrrelser oppstå etter intens, langvarig oppkast. Denne ubalansen kan føre til sjokk og død hvis den forblir ubehandlet.

Fordeler

Kaster opp er en måte kroppen kvitter seg med giftige bakterier og kjemikalier. I tilfeller av utilsiktet eller tilsiktet overdose av piller, kan oppkast redde en persons liv.

Effekter

Habitually kaster opp, som skjer med bulimi lider, ødelegger esophageal fôr og tannemaljen, og det kan føre til mage eller esophageal blødning.
Hvis elektrolytt væsker ikke erstattes etter hyppig oppkast, oppstår en ubalanse som kan forårsake alvorlig skade på alle organer, inkludert hjertet.

Type

Oppkast kan være selvpåført eller naturlig. Selv-indusert oppkast er forårsaket av mekanisk (ved å plassere fingeren eller en annen gjenstand ned i halsen) irriterende gag konvekse eller ved inntak av en spy-induserende væske, som for eksempel sirup av ipecac.
Når kaster opp er ikke selvpåført, årsakene inkluderer patogener, kjemiske giftstoffer, vertigo, graviditet, fordøyelseskanalen obstruksjon, betennelser, sterke smerter, traumer forbundet med hodeskader eller alvorlig sykdom av noe slag.

Identifikasjon

Vomit kan inneholde mat og magesyre, galle, blod eller til og med avføring.
Bile i oppkast er vanlig, og viser seg som grønn eller gul væske. Blod kan vises lyse rødt eller mørkt og kornete; Kontakt lege hvis du ser blod i oppkastet.
Vomit som lukter eller ser ut som avføring kan inneholde avføring. Dette er svært alvorlig, og du trenger for å få øyeblikkelig legehjelp hvis det skjer. Dette kan tyde på en blokkering eller annen alvorlig helseproblem.
Oppkast er ikke enkel oppgulp. Oppstøt er ikke voldelig som oppkast: ufordøyd mat kommer bare tilbake opp halsen --- ikke hyggelig, men heller ikke den smertefull, kraftig utstøting av mageinnhold som kalles å kaste opp.

Hvordan virker Kaster opp Happen?

Du føler kvalme kommer på. Magen begynner å roil. Så, plutselig, du gjør en dash for badet, akkurat i tide til å tømme innholdet i magesekken inn på toalettet. Noe har opprørt magen, men du er ikke sikker på hvordan eller hvorfor. Selv om det virker ganske enkel, kaster opp eller oppkast er faktisk en ganske komplisert prosess som involverer både hjernen og nervesystemet. For å forstå hvordan kaste opp skjer, må du vite hvordan oppkast er utløst og hva som skjer under loven av oppkast i seg selv.

Det handler om å kaste opp krever en utløser eller stimulans. I utgangspunktet mange forskjellige stimulae eksistere som fremkalles, og den type stimulus bestemmer hvilken del av kroppen overfører signalet til hjernen.
En strukturen i hjernen som kalles pons er der all oppkast er koordinert, og det er også en chemoreceptor sone i hjernen utpekt spesielt for kjemiske triggere som fremkalles. Når enkelte medikamenter eller giftstoffer krysse blod-hjerne barrieren for å stimulere denne sonen, det fører til loven av oppkast.
Andre triggere stimulere nervesystemet til å hjelpe kroppen til å spy. Når du prøver å spise noe ekkelt eller stikke fingeren ned i halsen din, fører det til en av dine hjernenerver å initiere din brekningsrefleksen. En annen hjernenerve er involvert med reisesyke. Hvis magen din er irritert av matforgiftning eller chemcials, utløser enteric nervesystemet oppkast, mens sentralnervesystemet er forbundet med stress-relaterte oppkast.
Uavhengig av stimulus, hjernen og nervesystemet er integrerte deler i prosessen med oppkast.

Når oppkast er utløst, det handler om å kaste opp seg selv faktisk skjer. Dette skjer vanligvis i trinn.
Først av alt, begynner munnen for å produsere overskuddsmengder av spytt for å tjene som en beskyttende barriere for tennene. Deretter bølger av sammentrekninger begynner i tynntarmen, og tvinger innholdet i magesekken oppover. Både pyloric og esophogeal sphinctors slappe av og mage muskler kontrakt, ytterligere hjelpe kroppen i å kaste innholdet i magesekken. Til slutt, brekning vanligvis oppstår i tillegg, sammen med svette og en rask hjerterytme.

Hva er årsakene til Kvalme & kaste opp?

Kvalme og kaster opp kan ha en rekke årsaker, fra mindre sykdom til alvorlige forhold. Kvalme og oppkast er vanligvis ikke grunn til bekymring, men hvis det fortsetter i flere dager, eller om det er alvorlig, og du kan ikke holde mat eller drikke ned, er en lege besøk i orden.

Virus

Rhinoviruset (forkjølelse) eller influensa (influensa) kan føre til kvalme og kaster opp, så kan de fleste andre typer virus.

Medisinering

Kvalme og oppkast er vanlige reaksjoner på medisiner, og er trolig en bivirkning hvis de følger starten på en ny diett.

Graviditet

Morgenkvalme er en tidlig indikator på graviditet. Det innebærer kvalme med eller uten å kaste opp og kan oppleves som helst på dagen, til tross for navnet.

Matforgiftet

Kvalme og oppkast er typiske reaksjoner på bakterielle infeksjoner fra forurenset mat, inkludert salmonella, E. coli, lysteria, botulisme, kolera, Shigella og Staphylococcus aureus.

Alkohol

Overdreven alkoholbruk og alkoholforgiftning ofte føre til kvalme og oppkast.

Hjem rette for å kaste opp

Kaster opp enten oppstår som et symptom på en bestemt sykdom eller etter inntak av drikke eller mat som opprørt magen. Kvalme forut ofte oppkast, noe som gjør at du kan tømme ut de foruroligende elementer fra magen området. Hvis du opplever et tilfelle av langvarig og kraftig oppkast, kan du prøve følgende hjem rettsmidler for å roe og berolige magen.

Honey

Honning fungerer som et effektivt middel i behandling av oppkast, og du kan bruke den i en rekke blandinger å konsumere et par ganger daglig. Bland en teskje hver av mynte juice, lime juice og honning, med 1/2 teskje ingefær juice. Du kan også legge til en teskje kanel eller en kanelstang til en kopp kokt vann og blidgjøre den med en spiseskje honning, eller nippe til et glass honning vann.

Varm to ristede kardemomme på en teflonpanne, knuse til pulver og tilsett 1 teskje honning med pulveret (du kan også bare sette kardemomme, nellik eller en kanelstang i munnen). Før du går til sengs, bland 1 ss hver av eple cider eddik og honning i et glass vann.

Ginger

Som honning, den nevnte ingefær fungerer effektivt for mye oppkast. Bland en kopp ingefær te med en liten mengde sukker, eller bland 1/4 ts malt ingefær, 1 kopp eplejuice og 1/4 kopp vann til ingefær oppløses, og legger nok is til å danne en slushy rette.

Hvis du har en urolig mage som følge av brekninger, drikke ingefær i form av ginger ale. Klare drikker som 7-Up og Sprite også vil bidra til å bosette magen.

Andre rettsmidler

Innen 12 timer etter oppkast, drikke grønnsaksjuice, vann og ikke-sure drikker. Etter 12 timer, spise fast føde. Unngå tunge og vanskelige å fordøye maten, samt fet og sterk mat.

Hvis overdrevent alkoholforbruk fått deg til å kaste opp, spise en eller to skiver brød til å suge væsken. Hvis magen din er opprørt fra å kaste opp, drikke peppermynte og kamille te. Peppermynte beroliger magen, mens kamille roer magen (som gjør sukkerfrie peppermynte drops).

Bland limejuice med salt, sukker og is, eller kutte en sitron i to og hell en liten mengde av rock salt på den ene halvdelen. Lick saltet halv inntil saften renner ut.

For å roe magesyre og forhindre mer oppkast, bland 1/4 teskje natron i en 8 oz. glass vann. Eller, forbruker natron i cracker form for å redusere kvalme og urolig mage.

Hvordan få Skinny uten å sulte eller å kaste opp

Hvordan få Skinny uten å sulte eller å kaste opp


Hvis målet ditt er å være tynn, er vekttap nødvendig. Men sulter deg selv eller kaste opp å gå ned i vekt er tøffe taktikk med uheldige konsekvenser. Anorexia nervosa er en spiseforstyrrelse som betyr å ikke spise, og det kan være livstruende. Bulimi (sletting) er en annen alvorlig tilstand som ikke oppnå sunn vekttap. For å bli riktig tynn, må du bruke en kombinasjon av trening og fornuftig vekttap metoder.

Hvordan få Skinny uten å sulte eller å kaste opp

Å miste vekt Hensiktsmessig

•  Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser eller drikker inkludert sauser som salatdressing og godbiter som tyggegummi og godteri. Disse kan legge skjulte kalorier i kostholdet ditt. Ved å holde styr på maten du spiser og hvor mye, vil du finne ut hvor du skal kutte kalorier lettere. Eliminere godteri, brus, søtsaker og høy-fett dressinger er et godt sted å begynne.

Reduser kaloriinntaket. The Center for Medical Vekttap råder at for å gå ned i vekt må du inntar færre kalorier enn du expend. Hvis du reduserer, totale kaloriforbruket med 3500 per uke, eller 500 kalorier per dag, vil du miste en kilo i vekt i en uke. Å miste en til to pounds per uke er et rimelig mål.

Gjør aerobic trening. Aerob trening betyr å flytte store muskelgruppene i kroppen med aktiviteter som sykling, svømming, dans eller tar gruppe treningstimer. The American College of Sports Medicine anbefaler å få minst 30 minutter med moderat intensitet de fleste dagene i uken.

Bygg muskler. Muskler hjelper kroppen din ser tonet og trim fordi de endre din kroppssammensetning, ifølge American Council on Exercise. Hvis du ønsker å være tynn og sterk, kan du prøve aktiviteter som Pilates for kjerne styrketrening eller Yoga for magert utseende muskler.

Få støtte for dine mål. Prøver å gå ned i vekt på egen hånd er vanskelig. Det kan også føre til at du ty til lettvinte løsninger som ikke spiser nok. Kanskje du kan bli med i en gruppe med folk på nettet som er å miste vekt eller delta små ansikt-til-ansikt grupper fokusert på fornuftig vekttap eller sunt å spise.

Hint

 • Finn ut hva en fornuftig vekt er for deg basert på din høyde, rammestørrelse og aktivitetsnivå. Prøver å få "for tynn" er ikke et sunt mål.

Hvorfor trenger du kaster opp når man drikker en liter melk?

The Challenge

Melken utfordring (også kalt gallon utfordring) er en drikke utholdenhetsprøve popularisert av fine folk av MTVs "Jackass". Selv om segmentet er for tiden ikke tilgjengelig på noen "Jackass" DVDer (for lisensgrunner på grunn av bruk av en sang), inneholder den profesjonelle Jackasses Dave England og Ehren McGhery prøver å drikke en liter melk i mindre enn 1 time. Dette forsøket ble filmet i Portland, Oregon, i 2000 og avsluttet i svikt som ingen deltakerne var i stand til å fullføre gallon utfordring uten oppkast. (Se referanser 1) Melken utfordringen har siden spredt i popularitet i høgskoler og videregående skoler, til tross for sin vanskelighetsgrad og mindre-enn-appetittvekkende resultater. Mens det er ikke umulig for et menneske å konsumere en liter kumelk i mindre enn en time uten oppkast, er det i beste fall ikke tilrådelig.

The Science

Melken utfordringen er faktisk en utfordring for flere ernæringsmessige grunner. Kumelk inneholder et stoff som heter laktose (eller melkesukker) at de fleste mennesker kan fordøye uten kvalme, ubehag eller oppkast. Dette er på grunn av et enzym som produseres i den menneskelige tynntarm kalt laktase. Mennesker som er laktase mangel (også kalt laktose intolerante) ikke er i stand til å fullt fordøye dette enzymet, og vil oppleve fordøyelsesproblemer som kan inkludere brekninger. (Se referanser 2) drikker en liter melk i mindre enn 1 time kan overvelde en ellers sunn fordøyelsessystemets evne til å fordøye laktose, og også forbindelser problemet ved å innføre store mengder fett og protein. Den basisitet melk kan også føre til at magen er normalt lave pH-nivåer å stige brått, som er en annen faktor som kan fremkalle brekninger. (Se referanser 3)

Resultatene

Selv om populariteten til melk utfordringen har økt, og mens det er ikke nødvendigvis farlig, er det ikke anbefalt. Forhåpentligvis har denne artikkelen mett noen nysgjerrig nok til å prøve utfordringen. Hvis du fortsatt chomping på litt for å prøve det, det er en årlig, offisielle Gallon Challenge som nå er et veldedighetsarrangement. Deltakerne blir belastet en liten avgift, og hvert enkelt års vinnere (de som ikke kaste opp og fullføre utfordringen med de beste tidene) er tildelt premiepenger. Hvis ideen om oppkast opp en liter melk har fortsatt ikke frarådet deg, så kanskje din standhaftig vilje kan bidra til en veldedig sak. Hvis du leser denne artikkelen, har du sannsynligvis har en sterk mage og en eventyrlig følelse av nysgjerrighet, men det bør nevnes at noen av referansene nederst på siden inneholder bilder av enkeltpersoner i ferd med å miste melken utfordring. Vennligst klikk med forsiktighet.

Hjem rette for å kaste opp av influensa

Personer som pådrar influensavirus, vanligvis kjent som "influensa", opplever en rekke ubehagelige symptomer inkludert svekkede muskler, rennende nese og kvalme. Uopphørlig oppkast, for mange influensa lider, kan fort bli den mest ubehagelige av disse symptomene; til tross for alvoret i denne lidelsen, en rekke hjem rettsmidler tilby rask og effektiv oppkast lettelse.

Onion Juice

Selv om konseptet med løk juice kan i utgangspunktet ikke appellere til mange influensa lider, holistisk helse eksperter på Earth Clinic Folk Rettsmidler attest til concoction evne til raskt å stoppe utbrudd av oppkast. Tilpasset fra en tradisjonell oppskrift brukes av Ayurveda, en innfødt folk urfolk til det indiske subkontinentet, starter anti-brekninger løk juice med en peppermynte-te basen. Etter å forberede te, rist en løk og presse det gjennom cheesecloth eller et papirhåndkle til å gi omtrent en spiseskje med ren løk juice. Svelg løk juice av seg selv, deretter raskt følger det med et glass avkjølt peppermynte te. Ifølge helhetlig utøvere på Earth Clinic, bør kombinasjonen av løk juice og peppermynte berolige magen og stoppe oppkast innen ca femten minutter.

Svart te

For en flytende middel noe mindre slitende enn rå løk juice, vurdere nipper til en kopp varm svart eller vanlig te. Ifølge en rekke brukere på Earth Clinic nettsiden, hjelper hot svart te bosette magen hos personer med influensa eller enkle mageirritasjon. En bruker fra Florida uttrykt at etter fire dager med influensa-relaterte oppkast, en kopp varm te, men bitter, forutsatt nesten umiddelbar lindring fra gjentatte anfall av å kaste opp. Som en ekstra bonus, er å blande naturlig honning med varm te antatt å lindre sår hals i forbindelse med influensa.

Klare væsker

Selv om mange enkeltpersoner føler at influensa-relaterte oppkast vil vedvare selv med ingen mat til stede, kan mange matvarer føre til en følelse av kvalme fremdriften til full-blåst brekninger bare ved eksisterende i magen eller tynntarmen. For å hindre oppkast mens lider av influensa, begrense matinntaket for å fjerne alle solid mat, brus, melkeprodukter og andre forbruksvarer bortsett fra klare væsker. Influensa lider må huske å fortsette et regelmessig inntak av klare væsker, skjønt, som kroppen krever en mengde kalorier og væske for å bekjempe influensainfeksjon og fullt igjen fra sykdommen.

Rest

Personer som lider av influensa ofte rapporterer om en følelse av ømme og verkende muskler, og mange har en betydelig redusert ønske om å opprettholde aktiv bevegelse. Ifølge QuickCare.org, en helseinformasjon nettside positivt anmeldt av American Academy of Family Leger Foundations, bevegelse og fysisk anstrengelse kan faktisk forverre følelser av kvalme og ber den enkelte til å kaste opp oftere og aggressivt. Av denne grunn bør individer som opplever influensa hvile, så resten vil avverge oppkast mens du lar kroppen til å vie sin energi og ressurser til å bekjempe viruset.

Tegn og symptomer på magevirus i babyer

Tegn og symptomer på magevirus i babyer


Ifølge BabyCenter.com, magevirus - også kalt gastroenteritt - er den vanligste årsaken til influensalignende symptomer. Babyer har normalt sensitive fordøyelsessystem, forårsaker dem til å lide mer enn ungdommer eller voksne. Babyer er på en enda større risiko for dehydrering på grunn av sine små kropper. Spedbarn bør få ekstra væske i løpet av dagen, selv om de er kontinuerlig oppkast. Hvis symptomene blir alvorlige, ta barnet til legevakten.

Fever

Et tegn på en mage virus hos babyer er en feber. En feber er kroppens måte å prøve å drepe viruset. Dette kan være bra så lenge lenge feber ikke blir for høy. I mange tilfeller kan du la en feber gå sin gang, men du trenger å se babyen tett. Hvis barnet ditt har feber, men spiller lykkelig, så er det ingen grunn til bekymring. Men dersom barnet ditt blir sløv og vil ikke slutte å gråte, gjør ditt beste for å bringe feberen ned med over-the-counter medisiner for babyer eller en kul vask klut.

Diaré

Diaré er en av de mest vanlige symptomer forbundet med mage virus hos babyer. Spedbarn vil lide med løs, våt avføring i løpet av dagen som utarmer sin kropp væske. Hvis barnet ditt er amming, pleie ham så ofte som mulig og gi ham renset vann gjennom en sprøyte. Se barnet ditt tett etter tegn på dehydrering. Hvis du legger merke til din sønns lepper er tørr eller om han har innsunkne-i øynene, han er dehydrert. Se ham nøye og hvis ikke får bedre, ringe legen din med en gang.

Oppkast

Oppkast er et tegn på matforgiftning samt magevirus. Oppkast er kroppens måte å prøve å få viruset ut. Hvis du oppdager barnet kaster opp, kan det hende hun har influensa. Kraftig oppkast kan være stressende og føre til at barnet blir urolig og opprørt. Hvis barnet ditt er oppkast og lidelse med diaré, bo hos henne hele dagen og gi henne en sprøyte med væske hvert 30. minutt. Hvis barnet ditt blir altfor sløv er det viktig at du tar henne til sykehuset.

Hvordan behandle gastroenteritt hos barn

Hvordan behandle gastroenteritt hos barn


Gastroenteritt er en infeksjon i tarmen forårsaket av en rekke virus og bakterier. Det er vanlig hos små barn, med mange opplever gjentatte episoder innen et år. I noen tilfeller det botemidler seg i noen dager. Se etter gastroenteritt symptomer som feber, magesmerter, oppkast eller diaré. Overvåke barnet, i tillegg, for sjelden vannlating, munntørrhet, vekttap eller irritabilitet, noe som kan være symptomer på dehydrering. Vær oppmerksom på at oppkast kan bare vare noen få dager, mens diaré kan vare i to uker.

Snakk med legen din om råd behandling i konkrete saker.

Hvordan behandle gastroenteritt hos barn

•  Hold den infiserte barn atskilt fra andre mennesker for å unngå å spre et virus. Insister på håndvask etter toalettbesøk. Desinfiser alle overflater den infiserte barn berører.

Unn den infiserte barn med væske for å minske diaré og unngå dehydrering. Bruk enten flavored eller unflavored oral rehydrering løsninger, som kan kjøpes på apotek. Gi barnet hvite druesaft hvis han ikke kan tolerere den anbefalte løsningen. Unngå brus, vann, te eller kylling kjøttkraft, som ikke er nyttig for denne tilstanden, ifølge KeepKidsHealthy.com.

•  Gi barnet ekstra væske hvis hun har en stor vannaktig diaré, men mindre hvis hun kaster opp. For diaré, mate henne Brat kosthold, som inkluderer bananer, ris, eple og toast, så snart hun kan tolerere disse. Prøv små mengder melk til hun kan håndtere mer.

Kontroller kontinuerlig for dehydrering hvis barnet kaster opp gjentatte ganger. Hvis du har mistanke om dehydrering, vente en stund og deretter prøve å gi ham små mengder væske. Bruk en medisin dropper av den orale løsningen rehydrering med korte mellomrom. Øke disse langsomt til oppkast avtar, og deretter opp igjen med barnets normale kosthold fra før hans kamp med gastroenteritt.

Kontakt en barnelege umiddelbart for råd hvis barnet kaster opp blod eller hvis diaré er fortsatt til stede etter to uker. Ta barnet til legekontoret hvis hun har feber, hodepine, en dårlig magesmerter eller vedvarende oppkast.

Hint

 • Vær oppmerksom på matforgiftning, forurenset vann eller utbrudd av sykdom på en skole eller sykehus, da disse er potensielle smittekilder.
 • Rush barnet til legevakten av et lokalt sykehus hvis hjemmet behandlingen ikke virker og en barnelege er ikke tilgjengelig for konsultasjon.

Hvordan virker prosjektil oppkast oppstå?

Hvordan virker prosjektil oppkast oppstå?

Prosjektil oppkast

Nye foreldre er ofte skremt når de merker sin baby prosjektil oppkast. Det kan være et barns måte å vise sin avsky med en bestemt type babymat, eller det kan være et tegn på et medisinsk nødstilfelle. Prosjektil oppkast kan forekomme i bryst eller flaske-matet babyer. Denne type oppkast fører innholdet i magesekken til å bli utvist med voldsom kraft. Spy reiser i en bue form for flere meter. Det skjer ofte hos spedbarn, men prosjektil oppkast kan oppstå i alle aldre. Prosjektil oppkast er ikke grunn til bekymring hvis det bare skjer av og til. Men for fred i sinnet, er det anbefales at du tar opp dine bekymringer med din barnelege. Her er noen vanlige årsaker til prosjektil oppkast.

Gastroøsofageal Reflex

Prosjektil oppkast er ingen diagnose, men en beskrivelse av den type oppkast som er oppstått. Den vanligste grunnen til et spedbarn prosjektil kaster skyldes gastroøsofageal refleks (GER). En muskel mellom spiserøret og magesekken (lukkemuskel) fungerer ikke så godt som det skal hos spedbarn. Denne muskelen er ansvarlig for å holde innholdet inne i magen før det renner ut i tynntarmen. Den lukkemuskelen åpner opp på feil tidspunkt, slik at innholdet i magesekken til å reise opp til spiserøret. Magesyre er sterk og kan irritere svelg og spiserør. Amming anbefales for spedbarn som har GER. Morsmelk er mindre irriterende på spiserøret, fordi den inneholder mindre syre. Den etterlater også magen raskere enn formel. Morsmelk er fordøyd raskt, så det er mindre sannsynlig å komme opp igjen. Behandling er vanligvis ikke nødvendig. Denne tilstanden forsvinner som barnet blir eldre. Babyen bare trenger tid til å vokse.

Pylorusstenose

Pylorusstenose er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig hjelp. Den pylorus er lokalisert i den nedre del av magesekken. Noe spedbarn eter passerer gjennom pylorus og kommer inn i tynntarmen. Et spedbarn med pylorusstenose har forstørret musklene i pylorus, som forhindrer maten fra tømming av magesekken. Det antas at tre av 1,000 spedbarn i USA er diagnostisert med denne tilstanden. Det er vanlig blant mannlige spedbarn og har en tendens til å utvikle 4 til 6 uker etter fødselen. Barnet lider av denne tilstanden vil prosjektil spy nesten umiddelbart etter fôring, eller kan kaste opp flere timer senere. Oppkast kan inneholde blod, men dette er vanligvis sjelden. Symptomer inkluderer konstant og ukontrollerbar gråting, vanskeligheter med å svelge, nektet å sykepleier, tungpustethet og langsom vektøkning. Dehydrering er vanlig fordi barnet lider en elektrolytt ubalanse fra den konstante tap av væske. Symptomer og tegn vises som musklene i pylorus tykkere og større. Teorier om hvorfor denne tilstanden oppstår inkluderer effekten av mors hormoner på barnet, eller kanskje mangel på reseptorene i kroppen som gjenkjenner nitrogenoksid. Dette kjemikaliet er nødvendig å fortelle pylorus å slappe av. Hvis disse reseptorer mangler, er den pylorus muskel i konstant sammentrekning, og dermed forårsaker utvidelse. Pylorusstenose behandles vanligvis med en operasjon kalt en pyloromyotomy, som skjærer gjennom de forstørrede muskler til å avlaste hindringen.

Fare forbundet med oppkast

Spedbarn kan dehydrere lett når de kaster opp kontinuerlig. Denne risikoen øker når barnet har feber og / eller diaré. Gjentatt oppkast som er alvorlig kan forårsake skade på spiserøret og magesekken, noe som kan føre til indre blødninger eller sjokk. Oppkast som oppstår daglig og fortsetter i lange perioder av gangen kan skape kaos på et spedbarn stoffskifte. Hans veksten kan bli påvirket, og han kan ha problemer med å få vekt. Oppkast kan også suge inn i spedbarnets lungene, noe som kan føre til lungebetennelse.

Botemidler for oppkast hos barn

Hvis barnet ditt har begynt å kaste opp, kan det virke skremmende. Du kan være trygg på at oppkast er vanligvis ikke farlig, og det er vanligvis bare et resultat av å spise noe som irriterte barnets mage. Hoved kur for oppkast hos barn dreier seg om å unngå noen matvarer som kan irritere magen; du vil da ønske å sakte gjeninnføre vanlige fast føde.

Umiddelbart etter oppkast

Umiddelbart etter barnet kaster opp, la barnets mage resten. Ikke prøv å mate barnet ditt før minst en time etter oppkast. Etter en time går, la barnet ditt til å drikke små slurker med vann eller andre klare væsker med jevne mellomrom. Passende væsker inkluderer vann, flat brus, knuste isbiter, kyllingbuljong eller sportsdrikke. 24 timer etter oppkast, ikke oppmuntre barnet til å spise fast føde. Hvis barnet ditt ber om fast føde, tillate ham å sakte snack på noen blid kjeks.

Gjeninnføre Solids

Etter 24 timer, begynne å gjeninnføre faste stoffer inn i barnets kosthold. Prøv bland matvarer som ikke skader magen, for eksempel bananer, applesauce, tørt korn, eller riskaker. Fortynn noen skummet melk for å erstatte noen av de klare væsker. Pass på at alle matvarer som er gitt på dette stadiet er bløt eller vil gå i oppløsning lett i de tidligere stadier av fordøyelsen. Sakte, over neste dag eller så, introdusere matvarer som er mindre lett fordøyd før barnet har til slutt tilbake til sitt normale kosthold.

Når skal ringe legen

Oppkast vanligvis ikke krever en telefon til legen. Men hvis barnet ditt vises altfor døsig eller ikke synes å tenke klart, ringe legen din for å diskutere mulige årsaker til oppkast. Også ringe legen hvis barnet virker syk på andre måter, enten hun klager over magesmerter, høy feber, smertefull vannlating, pustevansker eller andre tilsynelatende urelaterte symptomer. Hvis barnet ditt fortsetter å kaste opp i mer enn 24 timer, kan du ringe legen å spørre om du bør komme inn til kontoret.

Hva er behandlingen for oppkast i et barn?

Hva er behandlingen for oppkast i et barn?


Mange forskjellige ting kan føre til et barn å utvikle kvalme og oppkast. Vanligvis er brekninger forårsaket av et virus som vanligvis refereres til som en "mage virus" og medisinsk kjent som gastroenteritt. Når barnet ditt er oppkast, er det viktigste å gjøre for å sikre at han ikke blir dehydrert. Dette er fordi oppkast kan føre til at kroppen mister væske, salter og mineraler, som kan føre til en potensielt farlig ubalanse.

Unngå Solid Food

Ikke gi barnet fast føde eller melkeprodukter til han ikke har kastet opp i seks til åtte timer. Etter seks til åtte timer er gått, introdusere fast føde sakte. Kidshealth.com anbefaler at du starter med mild mat som Jello, toast og eplemos. Hvis det går bra, prøv kjeks, ris, korn og frukt. De foreslår også at du ikke innføre noen andre faste matvarene i kostholdet før det har vært ytterligere seks timer siden barnet ditt har kastet opp.

Gi Fluids

For å unngå dehydrering når et barn er oppkast, trenger du å gi væske. Som blir sagt, hvis barnet kaster opp, trenger du ikke ønsker å legge bensin på bålet ved å gi ham for mye væske. Kidshealth.com tyder på at du tilbyr barnet liten dine mengder væske i form av en elektrolytt erstatning drink. Du kan også prøve flat ingefærøl, flat sitron-lime soda, klar buljong, is chips, is spretter, vann eller utvannet juice. Bare tillate ham å drikke 1 til 2 spiseskjeer hvert 15. minutt, etter at det er har vært ca 20 minutter siden han sist spydde.

Dersom slurker med væske årsaken ham til å kaste opp, må du vente en annen 20 til 30 minutter før du prøver å gi væske igjen. Når tre til fire timer er gått siden barnet sist kastet opp, kan du gradvis øke mengden av væske du tillater ham å drikke.

Ring legen

Hvis barnet opplever anfall av oppkast i 24 timer, anbefaler Mayo Clinic at du kontakter legen din om råd. Dersom barnet har en tørr munn, innsunkne øyne og en redusert mengde av vannlating, kan han være dehydrert og bør se en lege.

Ifølge Kidshealth.com, bør du også kontakte lege hvis barnet ikke kan holde klare væsker ned; brekker materiale som ser ut som kaffe, er grønn eller har blod i den; har en hard eller oppblåst mage; smerter i magen; hovne, smertefull eller rød pungen; eller er overdrevet irritabel.

Push Rest

Barna ikke alltid hvile når de er syke. Hvis barnet ditt er kvalm eller kaster opp, kan for mye aktivitet forverre problemet. Prøv å oppmuntre ham til å bli liggende nede, selv om det betyr å gi ham med aktiviteter og leker han kan bruke i sengen.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa


Nylig, min syv måneder gamle fikk magen influensa fra min fire år gamle. Jeg har tatt med instruksjoner om hva du skal gjøre når din eldre barnet har magen influensa.

Fra mine enkle trinn, vil du være i stand til å hjelpe barnet ditt når hun har gastroenteritt.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

•  Først, hvis du har søkt og funnet denne artikkelen, sjansene er babyen din har vært å kaste opp eller har hatt alvorlig diaré. Symptomer på gastroenteritt, eller magen influensa inkluderer å kaste opp og eller diaré. Så, hvis barnet er ellers frisk og opplever noe av dette, skjønner at hun har fått infisert av viruset.

Etter at barnet kaster opp, skje mate Pedialite væske til henne en time etter at hun kaster opp, hver på 15 grader 20 minutter. Ikke forsøk å mate henne ennå, fordi sjansene er hun vil holde gulpet opp. Hvis det i et par timer, hun ser ut til å ønske noen melk, kan du mate henne litt etter litt. Hvis du over mate henne, vil hun kaste det opp.

Plukk opp noen tilsølte klær, puter, etc og spray dem med Lysol og kaste dem i vaskemaskinen. Hvis noen kroppsvæsker landet hvor som helst, rydde dem opp umiddelbart og spray Lysol hvor de hadde landet. Dette vil bidra til å hindre spredning av viruset.

Hvis babyen kastet opp på deg, og du er både skittent, starte dusjen eller baby bad. Dusjen eller baby bad bør være varm (90F, 32C eller lavere). Ren og kle barnet ditt opp først, og deretter sette henne i en barneseng eller spille penn i nærheten av deg og rense deg opp neste.

Babyen vil sove mye mens hun er syk. Holde henne varm og ren til enhver tid. Hvis hun hadde diaré, vil du lukte det, slik at så snart du gjør, rydde henne opp. Hvis klærne hennes ble skitten, straks vaske henne og endre hennes. Hvis hun er lei, eller mens hun må vente en time før å bli lei igjen, satte henne i en lekegrind i nærheten av deg med massevis av rene leker.

magen influensa går som regel bort etter 48 timer. Dette betyr at barnet skal hvile og spise litt om gangen i denne perioden. Kontroller at du sjekke henne for feber med jevne mellomrom, og innser at hun trenger å ha en våt bleie hele tiden.

Hvis barnet ikke kaster opp lenger, er følelsen mye bedre, og hennes avføringen blir mindre vassen, kan du mate henne biter av myke nudler. Bare bruke rene fingre å bryte biter av en noodle og forsiktig plassere den i munnen hennes. Du kan også øke melkeinntaket med 2 flere unser (over hva hun hadde tidligere).

Hvis barnet nekter å spise, og hun har ikke hatt en våt bleie i åtte timer, må du ta henne til sykehuset fordi hun vil bli lider av dehydrering. Lykke til, og jeg håper barnet ditt føles bedre.

Hint

 • Mens barnet ditt er sykt, gi henne ekstra oppmerksomhet og oppfylle hennes behov.
 • Hvis babyen din føler seg bedre, gi henne noen leker å leke med.
 • Husk å rengjøre hennes leker regelmessig.
 • Glem å jobbe, når babyen er syk, hun trenger deg.
 • Hvis barnet ditt har en høy feber, og er ikke å spise, må du ta henne til han legen.
 • Jeg kan ikke holdes ansvarlig for babyen å bli verre.
 • Ikke noen gang prøve å tvangsfore babyen når hun er syk fordi du vil ende opp med å bruke det du matet henne.

Infant Gass Tegn og symptomer

Infant Gass Tegn og symptomer


Gass er et vanlig problem for spedbarn, og kan være ganske upsetting til foreldre. Små babyer ikke klarer å kommunisere på noen måte bortsett fra gråt, og det kan være vanskelig å finne ut hva problemet er. Noen av de vanligste årsakene til spedbarn gass inkluderer overfôring, manglende toleranse for formel eller for brysternærte babyer, irritanter i morsmelken. Flere tegn kan tyde på at barnet ditt er plaget av gass.

Overdreven pasninger av Gas

Det er vanlig for spedbarn å passere gass rundt 25 ganger om dagen. Imidlertid, hvis den er kronisk flatulens og babyen synes å være i åpen ubehag, kan det tyde på en fordøyelses problem. Andre tegn på dårlig fordøyelse inkluderer en stygg lukt og bestått av avføring under flatulens.

Oppblåst mage

En oppblåst mage er et annet tegn på spedbarn gass. De fleste babyer liker pleier å ha rundt magen, men hvis magen er vanskelig å ta på og ser mer oppblåst enn normalt, er barnet sannsynligvis lider av gass.

Fussiness og gråt

Spedbarn som har gass problemer kan være ganske grinete og irritert. Legging barnet på skulderen din og stryke ryggen nedover kan gjøre henne rape og gi lindring. Gripe vann er et annet middel som gir de fleste babyer rask lindring.

Oppkast

De fleste babyer har en tendens til å spytte ut litt mat umiddelbart etter fôring. Dette er normalt, og kan også forekomme dersom babyen har blitt overtilførsel. Men hvis barnet kaster opp mer enn et par ganger, er det en indikasjon på fordøyelsesproblemer, som kan være ledsaget av gass.

Overdreven Burping

Et spedbarn som har gass problemer vil ha en tendens til å rape gjentatte ganger. Rap etter en feed er nyttig i å la ut overflødig luft, men raping på regelmessig basis kan indikere at barnet har konsumert for mye melk eller svelger luft mens fôring eller på annen måte.

Disturbed Sleeping

Et spedbarn med gass kan ha problemer med å sovne. Søvn kan også være forstyrret og barnet kan våkne opp og gråte med jevne mellomrom.

Avslag på Feed

Oppblåsthet og ubehag i magen kan hindre et spedbarn fra å spise. Han kan nekte å mate eller kan spytte ut hva som blir matet.

Diaré eller forstoppelse

En annen vanlig akkompagnement til gass er diaré. Hvis barnet ditt hadde diaré, kan det tyde på gass eller fordøyelsesbesvær. Imidlertid kan diaré også indikere en infeksjon. Kontakt barnelege hvis diaré oppstår ofte og babyen ser ut til å være ubehagelig. Omvendt kan forstoppelse hos babyer også føre til gass.

Hvordan vet jeg om babyen er undervektig

Hvordan vet jeg om babyen er undervektig


Mange foreldre lurer på om deres barn er på en sunn vekt eller få vekt på en passende vekt. De fleste nyfødte miste 5 til 10 prosent av sin fødselsvekt innen deres første uke av livet, men gjenvinne sin fødselsvekt innen to uker, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Nyfødte typisk doble sin fødselsvekt innen tre til fire måneder. Selv langsom vekst kan indikere gastrointestinale problemer, nevrologiske problemer eller andre helsemessige problemer, mange babyer vokser sakte uten å ha helseproblemer. Det er best å oppsøke lege hvis du er bekymret babyen er undervektig, men du kan også undersøke noen tegn som tyder på om barnet ditt er sunt.

Hvordan vet jeg om babyen er undervektig

•  Sjekk om barnet ditt er å få minst 1/2 oz. per dag etter at hun er fire til fem dager gammel. Babyer bør også få minst £ 1 i måneden for de fire første månedene.

Overvåk babyens bleier. Etter en uke, de fleste babyer har 3:57 skitne bleier og fem på seks våte bleier daglig.

Tenk om barnet virker våken mens hun er våken. Babyer som våkner på egen hånd og er ivrige etter å spise er mindre sannsynlighet for å ha en vekst problem.

Finn ut om babyen virker mett og rolig etter å ha spist. Dette tyder på en sunn vekst.

Snakk med legen din om dine bekymringer. Legen din vil kunne sammenligne babyens vekt på vekstkurver og avgjøre om hans veksten har avtatt.

Hint

 • Forsikre deg om at legen din vet om du ammer barnet ditt eller mater henne morsmelkerstatning. Vekstkurver for de to fôring metoder forskjellig.
 • Se legen din hvis barnet kaster opp regelmessig eller har blodig eller vannaktig avføring.

Halsbrann hos barn

Halsbrann er forårsaket av magesyre sikkerhetskopiering i spiserøret. De fleste barn har en hard tid som beskriver symptomer på halsbrann. Den av foreldrene kan se for visse tegn og symptomer på tilstanden som kan vise ytterligere tester er nødvendig. Medisinsk intervensjon så tidlig som mulig kan hindre ytterligere komplikasjoner.

Identifikasjon

En forelder kan se på visse symptomer på halsbrann som hoste eller klager på magesmerter eller smerter i brystet etter å ha spist. Humørsvingninger etter måltider, om barnet er aggressiv eller masete, kan også vise tegn på hans ubehag eller nød. Hvis barnet kaster opp, lindre smerten, vil den negative atferden vanligvis går unna. Den av foreldrene kan også se for å se om barnet synes distressed når du ligger nede eller spiller. Hvis du har spørsmål om deres velvære eller ubehag, må du kontakte lege umiddelbart.

Betraktninger

Babyer under 3 måneder ofte spytte opp etter flasker på grunn av refluks. Reflux kan være ledsaget av halsbrann. Hvis du er bekymret for hvor mye en baby spytter opp, ta kontakt med lege umiddelbart. Små barn lider av halsbrann på grunn av umodne fordøyelsessystem. Passiv røyking, vekt problemer og sure eller krydret mat kan bidra til halsbrann hos eldre barn.

Diagnose

En gastroenterolog vil bidra til å diagnostisere årsaken til halsbrann. En øvre GI bruker barium i form av en kalkholdig væske, som barnet drikker, for å fremheve problemområder gjennom røntgen. En gastrisk tømming studie er lik den øvre GI med barnet drikkemelk som inneholder et radioaktivt stoff. Legen klokker gjennom et kamera, mens væsken passerer gjennom barnets system. Andre tester er tilgjengelige hvis det er nødvendig.

Forebygging

Sørg for at barnet bærer løse klær når du spiser. Stramme klær kan presse mot magen og forårsake press. Ikke la henne overspise. Små måltider er nyttig når et barn er å håndtere med halsbrann. La måltidet fordøye før hun legger seg ned eller spiller hardt. Prøv å unngå sitrusfrukter og usunn mat valg. Matvarer som irriterer mageslimhinnen kan føre til magesyren å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Behandling

Den beste behandling er å hindre at halsbrann i første omgang. Dette kan oppnås ved å kontrollere beløpene og typer av mat barnet spiser under måltider. Hvis halsbrann er fortsatt et problem etter å endre måten han spiser, kan en lege behandle halsbrann gjennom reseptbelagte legemidler. Syrenøytraliserende er de mest anbefalte narkotika. Bare gi disse til barnet ditt på en legens anbefaling.

Advarsel

Ubehandlet halsbrann kan føre til andre komplikasjoner nedover veien. GERD (gastroesophogeal refluks lidelse) er en tilstand som oppstår når lukke på bunnen av spiserøret, åpningen inn i magen som normalt forhindrer syre fra sikkerhetskopiering, er løs. Syren sikkerhetskopierer og irriterer de delikate vev i halsen eller spiserøret. Sørg for å ha ditt barns lege sjekke ham ut hvis du har bekymringer for at barnet ditt kan være lider av denne lidelsen.

Definisjon av akutt gastroenteritt

Akutt gastroenteritt er en bakteriell inflammasjon i mage og tarm. Denne sykdommen, ifølge Medlineplus.com, rammer ca 1 av 1000 personer årlig.

Årsaker

Akutt gastroenteritt er forårsaket av inntak av bakterier forurenset bakervarer, meieriprodukter, feilaktig tilberedt mat, reheated kjøttretter og sjømat. Denne tilstanden kan også oppstå ved å drikke forurenset vann og ved å besøke eller bor i områder med dårlige sanitærforhold.

Symptomer

Symptomer på akutt gastroenteritt er diaré, magekramper eller smerte, blodig avføring, tap av matlyst, kvalme og oppkast.

Diagnose

Denne tilstanden er diagnostisert av en fysisk undersøkelse og testing av avføring etter tegn på infeksjon som bakterier og hvite blodceller.

Behandling

Akutt gastroenteritt er behandlet ved å ta tiltak for å unngå dehydrering ved å øke væskeinntaket og ikke spise fast føde før din diaré stopper. Din lege vil informere deg om din situasjon krever bruk av anti-diaré medisiner.

Advarsel

Ta kontakt med din lege hvis du har pus eller blod i avføringen, svart avføring, vedvarende magesmerter etter avføring, feber i en voksen over 101 grader F eller over 100,4 grader F i et barn, ingen forbedring i diaré symptom innen 5 dager en voksen eller to dager for et barn, og hvis barnet kaster opp i mer enn 12 timer.

Den beste tingen å gjøre for spedbarn eller Barnas Fever

Feber er kroppens immunrespons mot en infeksjon. Kroppen øker sin termostat for å hjelpe bekjempe inntrengende bakterier. Feber i seg selv er ikke skadelig med mindre det har veldig høy temperatur (106 grader eller mer). Ved behandling av et spedbarn eller barn med feber, fokusere på å lindre ubehag og behandling av årsaken til feber, ikke feberen i seg selv.

Temperatur

Ta et spedbarn eller ung barnets temperatur rektalt eller under armen (armhulen) med et glass termometer. Digitale og øre termometre kan også brukes, men er litt mindre nøyaktige. En ungdom kan også bruke en muntlig termometer plasseres under tungen. Skriv ned temperaturen og tiden det ble tatt. Oral, rektal og axillaris temperaturer er alle litt forskjellige. Registrere den faktiske temperaturen og metoden som brukes til å ta det. Ikke forsøk å legge til eller trekke grader for å kompensere for måleteknikk du bruker.

Barnelege

Husk at feber er en naturlig og sunn reaksjon på sykdom og er vanligvis ikke en nødsituasjon. De fleste feber hos barn kan behandles hjemme og ikke krever en umiddelbar samtale til legen. Ring eller siden legen din dersom barnet ditt er under tre måneder gammel og har feber på 100 grader eller mer, dersom barnet ditt i alle aldre har en feber på 104 grader eller mer som ikke responderer på feberreduserende medisiner, hvis barnet er halte, ikke svarer, eller gråter utrøstelig i lange perioder av gangen, eller hvis din intuisjon forteller deg noe er alvorlig galt med barnet ditt. Disse kan være symptomer på en alvorlig infeksjon. Også ringe barnelege hvis barnet ikke blir bedre i løpet av tre dager.

Årsak

De fleste feber er forårsaket av virus som forkjølelse, influensa og vannkopper, eller bakteriell infeksjon som for eksempel ørebetennelse, strep hals og urinveisinfeksjon. Teething kan også føre til lav grad av feber. De fleste virus vil kjøre sine kurs i ca tre dager uten noe annet enn komfort tiltak behandling. Bakterielle infeksjoner kan trenge antibiotikabehandling. Observere barnets symptomer og rapportere dem sammen med feber data hvis du ringe legekontoret.

Behandling

Ikke behandle feber rett og slett fordi barnet har feber. Hvis feberen er mindre enn 104 grader, la den gjøre jobben sin med å bekjempe infeksjoner med mindre barnet ditt føles elendig. Unn barnet ditt til å hjelpe ham føler deg komfortabel, ikke for å bringe feberen ned til det normale. Behandle en feber over 104 grader eller en elendig barn med en febernedsettende ved å gi paracetamol eller ibuprofen. Disse medikamentene vil redusere feber ved to eller tre grader (som regel ikke hele veien ned til normal) og hjelpe barnet å føle seg bedre. Paracetamol kan gis hver fjerde time. Ibuprofen kan gis hver sjette time, varer lenger, og er noen ganger mer effektivt for høyere feber. Hvis paracetamol eller ibuprofen ikke fungerer godt nok eller slites av for tidlig, kan du veksle mellom de to medikamentene, noe som gir en hver tredje time. Hvis barnet kaster opp og kan ikke holde nede oral medisin, gi paracetamol i rektal stikkpille skjemaet. Aldri gi aspirin til et barn alder 12 år eller yngre, fordi det kan føre til at Reyes syndrom.

Betraktninger

Gi barnet en lunken (ikke kaldt) bad for å bidra til å redusere feber. Dette skal bare gi paracetamol eller ibuprofen og la medisinering tid til å jobbe. En kjølig bad uten feber redusere medisiner kan føre til frysninger og øke feber. Bruk aldri alkohol på barnets hud for å redusere feber som alkohol kan absorberes gjennom huden. Hold barnet kledd lett å la varmen å unnslippe. Gi rikelig med kule væske for å bidra til å redusere feber og hindre dehydrering.

Hva er behandlingen for Rotavirus?

Rotavirus er en virusinfeksjon som oftest slår barn før fylte 5. Det er verdens nummer én årsak til alvorlig barnediaré, og utenfor USA den dreper mer enn 600.000 årlig. Som regel tilfeller i USA er mindre alvorlige, men sykehusinnleggelse kreves fortsatt årlig i over 50.000 tilfeller. Behandlinger for rotavirus inkluderer systemstøtte, rehydrering og forebyggende vaksinasjon.

Ved å søke hjelp

Hvis barnet ditt har en rotavirusinfeksjon, symptomer inkluderer vanligvis feber etterfulgt av en uke eller så av oppkast og diaré. Rotavirus er også i stand til å infisere voksne, og hvis du er berørt symptomene dine vil generelt være mye mildere. Kontakt legen din hvis barnet kaster opp ofte for mer enn 3 timer, har feber over 102 grader C eller høyere, presenterer blodig eller tung diaré eller ser ut til å være i smerte. Vær spesielt på vakt for tegn på dehydrering, inkludert lav urin eller fullstendig mangel på vannlating, gråter uten tårer, tørr munn, søvnforstyrrelser eller apatisk atferd. Ubehandlet dehydrering er en potensielt livstruende tilstand.

Systemstøtte og Utvanning

Det finnes ingen kur for rotavirus infeksjon. Hovedfokus for behandlingen er å støtte kroppen under sykdom og beskytte mot muligheten for dehydrering. Hvis barnet ditt har rotavirus, sørg for å gi rikelig med væske. Men unngå alternativer som kan forverre diaré, som for eksempel melk, eplejuice og andre sukkerholdige væsker. Du kan også være lurt å vurdere å kjøpe en muntlig rehydrering produkt som pedialyte, LiquiLytes eller PediaVance. Hvis diaré symptomene er milde, kan barnet fortsette å spise som normalt. Det kan imidlertid hende du trenger for å bekjempe virkningene av kvalme med irriterende matvarer som toast eller kjeks. Også sørge for at barnet ditt får nok hvile.

Hvis barnet ditt har rotavirus, kan væsker leveres som morsmelk, morsmelkerstatning eller rehydrering produktet. Tilby bare små mengder væske om gangen, og ikke utvanne morsmelk eller morsmelkerstatning.

Hvis ditt barns dehydrering er vesentlig, vil legen din sannsynligvis oppfordrer sykehusinnleggelse for varigheten av sykdommen. Behandling på sykehuset vil fokusere på administrasjon av intravenøs (IV) væsker for å gi økt dehydrering beskyttelse.

Vaksinasjon

The American Academy of Pediatrics har gitt retningslinjer som krever vaksinasjon av alle spedbarn mot rotavirusinfeksjon. RotaTeq er en vaksine produkt i vanlig bruk. Vanligvis er en første dose gis ved alders 2 måneder, etterfulgt av ytterligere doser på 4 og 6 måneder. I noen sjeldne tilfeller kan RotaTeq forårsake farlig intestinal blokkering. Se barnet for tegn inkludert oppkast, diaré eller magesmerter, samt blod i avføringen eller andre tarmbevegelsesendringer. Hvis noen av disse problemene utvikle, ta kontakt med barnelege umiddelbart.

Rotarix er et nyere produkt godkjent som en vaksine mot rotavirus. Det er vanligvis gitt i to separate orale doser i alderen 6 måneder og 2 år. Ta kontakt med din barnelege for full retningslinjer for bruken.

Andre Sikkerheit

Øke effektiviteten av rotavirus forebygging ved å følge riktig retningslinjer hygiene. Gjør regelmessig og grundig hånd vaske regelen i din husstand, og ikke sende barnet ditt til skolen eller barnehagen med en aktiv infeksjon.