Digidexo.com

irriterte luftveier og alkohol

Hvordan bli kvitt irriterte luftveier

Hvordan bli kvitt irriterte luftveier


En tickly følelse i halsen kan være svært irriterende og ubehagelig. Den vedvarende kløende følelse, som kan bli forverret bare ved å puste, er ikke bare belastende, men potensielt en grunn til bekymring. Eventuelle rekke sykdommer eller livsstilsfaktorer kan føre til hals kiling, inkludert bronkitt, laryngitt, røyking eller eksponering for passiv røyking. Hvis hoste følger kile eller om følelsen vedvarer i mer enn to uker, bør du oppsøke lege for å utelukke andre sykdommer eller problemer.

Bruksanvisning

•  Drikk mye væske. Kiling kan være en forløper til produktiv eller ikke-produktiv hoste. Konsumere 10 eller flere glass vann eller drikke (unntatt brus og alkohol) per dag for å fortynne noe slim lunger i brystet. Lungene dine kan utvise tynn mucus gjennom hoste lettere - og mindre smertelig - enn ufortynnet slim.

Suck på halspastiller eller harde drops. Vedvarende hals kiling kan være symptomatisk for refleksiv irritasjon, generell tørr eller tilstander som laryngitt. Suge på en beroligende pastill stimulerer spyttproduksjon og fukter slimhinnen i halsen din. Men aldri gi harde drops eller pastiller til barn under tre år, fordi de kunne utgjøre en oppforingskloss fare.

Pust rikelig med fuktighet. Bruk en luftfukter hjemme og på kontoret, hvis mulig. Slå på dusjen fem minutter før du går inn for å bygge opp en sky av damp. Selv om du allerede har dusjet, kjøre veldig varmt vann og sitte i dampende bad. Inhalasjon av fuktighet i provisoriske damprom i 15 eller 20 minutter kan bidra til å lindre irritasjon i halsen.

Unngå røyk. Selv om du ikke røyker, tilbringe tid rundt venner eller familiemedlemmer som gjør vil forverre halsirritasjon. Hvis du røyker, bør du vurdere behandling eller slutte alternativer.

Hint

  • For maksimalt resultat, bruker flere behandlingsmetoder for å lindre halsirritasjon.
  • Ikke overse vedvarende eller kroniske symptomer. En forkjølelse vil ikke føre til tre uker med hals kiling. Alvorlige forhold, som for eksempel strupehode kreft og hjertesvikt, begynner med en tilsynelatende godartet hals kile.

Natural Flu Relief

For de fleste som er friske og har ingen kroniske medisinske problemer, er influensa ikke skadelig og vil gå bort av seg selv i bare en uke eller så. Imidlertid anbefaler Centers for Disease Control at de med influensalignende symptomer se deres lege innen 48 timer for å bestemme riktig løpet av behandlingen. For de som ønsker å avlaste sine influensasymptomer naturlig, er det flere ideer som er sikker på å hjelpe deg til å føle deg bedre snart.

Drikk rikelig med væske

Bor hydrert er viktig for dem med influensasymptomer. Væsker bidra til å erstatte det som er tapt i løpet av feber, samt holde slim i lungene og nese fra å bli klissete. Drikk rikelig med væske som juice, melk og vann. Varme væsker kan lindre tett nese og berolige irriterte luftveier. Unngå alkohol og koffein som kan ha en vanndrivende påvirke.

Få nok hvile

Hvile er nøkkelen til å hjelpe kroppen helbrede. Ta en god bok, krølle seg på sofaen og ta det med ro.

Vær forsiktig blåser nesen

Lett nese blåser kan være en effektiv måte å fjerne bakterier og virus fra nese passasjer. Det er imidlertid viktig at dette gjøres på riktig måte, eller det kan forverre problemet. Først løsne slim med saltvann nesespray. Deretter, trykk forsiktig ett nesebor lukket mens blåser den andre. Blås bare ett nesebor av gangen og gjøre det veldig forsiktig. Ikke blås hardt eller forsøke å tvinge slim fra deg nesen. Gjør du det kan sprekke trommehinnen eller tvinge slim videre inn bihulene.

Prøv damp for hoste og lunger

En dampende dusj er en fin måte å avlaste nesetetthet og berolige en tørr hoste. Du kan også prøve å sove med en luftfukter ved sengen. Bare sørg for at filteret har blitt endret nylig.

Sov med hodet hevet

Sove kan være vanskelig når nesen er overbelastet. Prøve å sove i en stol eller med et par ekstra puter for å fremme nasal drenering og få noen ekstra z-tallet.

Prøv honning for hoste

Hoste bidrar til å holde lungene fri for slim som ellers ville bosette seg til lungebetennelse. På men natten, kan en hoste holde deg fra å få sårt tiltrengt hvile. Studier viser honning å være så effektiv som over mot hoste suppressants. Prøv et par teskjeer alene eller i varm te for å behandle en plagsom hoste.

Ikke glem kylling noodle soup

Din mor hadde rett - varm kylling noodle soup lindrer nesetetthet, lindrer hoste, og har anti-inflammatoriske egenskaper til å føle deg bedre.

Se etter tegn på komplikasjoner

Komplikasjoner fra influensa kan oppstå plutselig. Oppsøk lege hvis du har pustevansker, brystsmerter, høy feber, eller forvirring. Også varsle din lege dersom symptomene dine bedre, men kommer tilbake med feber og forverret hoste.

Årsaker til en tørr hakkende hoste

Årsaker til en tørr hakkende hoste


Hoste kan klassifiseres under to overskrifter: tørre og produktive. Tørr hoste produserer ikke sputum mens produktive hoste gjør. En kronisk tørr hoste (når han hoster har vart mer enn åtte uker) er vanligvis forårsaket av røyking. Som følge av betennelse i lungene, røykernes hoste er høyt og hacking, typisk kiling i halsen på vei ut. Ofte, luftveisinfeksjoner begynne med tørr hoste da, over tid, blir produktiv hoste.

Common Cold

Lett spre seg, dette virusinfeksjon påvirker din øvre luftveier, som inkluderer nese og svelg. Det går inn gjennom nesen, samle det og også reiser til halsen. Halsen spasmer som den prøver å bli kvitt den inntrengende virus, noe som resulterer i en vedvarende hoste. Som du sikkert vet fra mange kalde opplevelser, mens lunger, sår hals og nysing synes dårlig i øyeblikket, de fleste forkjølelse forsvinne uten noen varige effekter. Imidlertid kan en viral infeksjon så som denne etterfølges av mer alvorlige tilstander.

Bronkitt

Bronkitt er en tilstand karakterisert ved betente bronkiene (luftveiene til lungene). Akutt bronkitt (vanligvis til stede mindre enn tre uker) kommer rett etter en virusinfeksjon, som en forkjølelse eller influensa. Det begynner i de øvre luftveiene, men sprer seg ned i lungene. Vanligvis begynner hoste forbundet med bronkitt tørr og deretter blir produktiv på sitt mest alvorlig stadium. Som den verste av den passerer, hoste bli tørr igjen. Mens andre akutt bronkitt symptomer (inkludert tungpustethet, heshet og en svak feber) vanligvis bare vare i ca en uke, kan dette hacking hoste forbli i månedsvis. Hoste i forbindelse med kronisk bronkitt er vanligvis ledsaget av slim og varer mye lenger.

Laryngitt

Laryngitt er når stemmen din boks (strupehode) blir betent. Det kan forekomme på grunn av irritasjon eller infeksjon. Fordi stemmebåndene er plassert inne i strupehodet og kan derfor ikke lenger bevege seg jevnt og skape de riktige vibrasjoner, er en hes, svak eller mistet stemmen den mest åpenbare symptom på laryngitt. En veldig tørr hoste vanligvis følger laryngitt, som typisk følger virale luftveisinfeksjoner (som en kald og influensa) eller resultater fra vokal belastning.

Kikhoste

En infeksjon i øvre luftveier, er kikhoste forårsaket av luftbårne bakterier. De bakterier produserer toksiner som hemmer luftveiene er fjerning av bakterier. Som et resultat, bygger opp slim i luftveiene, og forårsaker vedvarende hoste. I tillegg bakteriene forårsaker bronkiene å bli betent og smale. Kikhoste er spesielt smittsom i starten, da det virket som en kald med mild hoste, nysing og rennende nese, men er fortsatt noe smittsomt hele. Når infeksjonen er på sitt verste, høyt, hacking hoste er ukontrollerbar og så voldsom at de fører til utmattelse. Etter dette, kan pasienten begynne å få styrke, men et høyt hoste vedvarer før infeksjonen er helt borte.

Astma

Astmasyke har ekstra følsom, lett irritert luftveier. Irritanter føre til at luftveiene blir betent, eggende musklene til å stramme og for mye slim for å bli produsert. Disse smalere passasjer mener det er vanskelig å få nok luft inn i lungene. Tungpustethet er den vanligste effekten av dette, men i en variant som kalles "hoste-variant astma" er et tørrhoste vanligvis den eneste symptomet. Dette faktum gjør det ganske vanskelig å diagnostisere. Selv om det er trygt å si denne tilstanden er uvanlig, nøyaktig hvor vanlig er ikke kjent. En kanadisk College of Medicine kasuistikk avslørte at "studier ikke har sammenlignet forekomsten av hoste variant astma til symptomer og tegn som typisk assosieres med klassisk astma, nemlig tungpustethet, dyspné, hoste og variabel luftveisobstruksjon."

Andre årsaker

Noen flere mulige årsaker til en tørr, hakkende hoste inkluderer allergier, asbestose, lungekreft og ACE-hemmere.

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?


Begrepet lungebetennelse kan føre til noen overordnede til panikk. Det er en alvorlig sykdom forårsaket av betennelse i lungene, men i de fleste tilfeller, er barn og unge lett behandles. Lungebetennelse hos barn er forårsaket av virus, kjemiske irritanter, fremmedlegemer og mikroorganismer.

Reseptbelagte behandlinger

Walking lungebetennelse hos barn er forårsaket av Mycoplasma angrep på ciliated cellene i luftveiene. Mycoplasma er svært motstandsdyktig mot de fleste antibiotika behandlinger, men det noen få utvalgte medisiner som kunne behandle walking lungebetennelse hos barn. Ifølge Dr. Greene disse medikamentene inkluderer: azithromycin, erytromycin, klaritromycin og tetracykliner.

Hjem Behandlinger

Sørg for at barnet er i stand til å få rikelig med hvile for å bekjempe lungebetennelse infeksjon. Berolige hoste symptomer ved å opprette et dampbad på badet. Slå på varmt vann i dusjen, lukke døren og sitte med barnet ditt mens dampen utvikler i minst 15 minutter, slik at fuktighet å trenge barnets luftveiene. Bruk en kul-tåke luftfukter eller vaporizer om natten for å øke luft fuktighet i barnerommet mens du sover for å tynne slim og lindre hoste.

Andre rettsmidler

Prøv å legge noen dråper av essensielle oljer som furu, peppermynte eller eukalyptus til fordamper vann for å lage beroligende aromaer for irriterte luftveier forårsaket fra walking lungebetennelse hoste. Prøv å bruke de samme essensielle oljer i et varmt bad for å slappe av og berolige barnet ditt. Tilby barnet rikelig med væske for å unngå dehydrering mens utvinne fra walking lungebetennelse. Prøv å tilby is chips, frosne frukt barer og varme supper og buljonger å oppmuntre rikelig med væskeinntak.

Medisiner for å unngå

Dr. Greene anbefaler å unngå bruk av hostedempende midler for å behandle hoste forårsaket fra walking lungebetennelse. Han sier at den eneste gangen hoste suppressants bør brukes hos barn er om natten hvis de hoste symptomer er urovekkende ditt barns søvn. Snakk med din barnelege før du bruker noen over-the-counter medisiner for å behandle ganglungebetennelse symptomer.

Betraktninger

Ifølge Dr. Greene, kan barn som utvikler walking lungebetennelse har en langvarig tørr hoste som varer i opptil seks uker etter lungebetennelse symptomer har sunket. Det er viktig å ta barnet til alle avtaler for oppfølging for å overvåke hoste og sørge for at barnets lunger er klare for infeksjon.

Urter for tørr hoste

Urter kan brukes som kortsiktig rettsmidler for tørr hoste, og noen urter kan også hjelpe symptomer assosiert med tørr hoste som en sår hals og betente eller irriterte luftveier. Urter for tørr hoste kan inntas gjennom te eller sirup; gunstig urte aroma steam kan inhaleres for å åpne luftveiene og lindre tørr hoste symptomer.

Urter i Teas

Te laget av bløtlegging gunstige urter kan bidra til å berolige halsen og redusere trangen til å hoste. Urter kan kjøpes gjennom en lokal helse-mat butikk eller kjøpt i bulk gjennom Internett-sider; det er best å bruke økologiske urter eller etisk høstet ville urter.

To urter som inneholder store mengder planteslim, som vil frakk og berolige halsen, er glatte alm bark og marshmallow root. Glatte alm bark kommer fra en type alm treet kjent som Ulmus rubra, og marshmallow root hentes fra marshmallow planten Althaea officinalis. Disse røttene kan kombineres i en urte tørrhoste te eller brukes separat på egenhånd.

Horehound er en populær hoste rettsmiddel som er en ingrediens i hoste drops og hostemiksturer, men blader fra planten, kjent som Marrumbium vulgare, kan også brukes i en te å berolige tørr hoste.

Urter i sirup

En hjemmelaget hostesaft som vil bidra til å lindre tørr hoste kan skapes ved å kombinere gunstige urter med vann, kokende vann, strai ut den tykke te og deretter tilsette honning i vann / urteblanding som konserveringsmiddel og base. Urter som kan brukes til å skape en effektiv tørr hoste sirup inkluderer: horehound blader, marshmallow root, glatte alm bark, timian blader og blomster (Thymus vulgaris) og peppermynte blader (Mentha piperita).

Urter i Steam

Damping av urter kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i bronkiene som oppstår med en tørr hoste. Plasser en kvart kopp av urtene i en stor bolle med kokende vann, la dem bratt i minst fem minutter, dekke hodet med et håndkle og deretter lene seg over tarmen og inhalerer dampen. Urter som kan legges til en gunstig damp for tørr hoste inkluderer peppermynte og eucalyptus (Eucalyptus kuler).

Betraktninger

Snakk med legen din dersom du opplever en tørr hoste som varer i mer enn fem dager eller en hoste som er ledsaget av feber, oppkast eller diaré. Snakk med legen din så godt hvis du har noen medisinske tilstander eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, for å sørge for at urter er trygt for deg å bruke. Bruk alltid urter med forsiktighet og aldri overstige den anbefalte daglige dosen eller bruke urter for en lengre periode enn anbefalt.

Grunner for hyppig vannlating hos kvinner

Irritanter

Du kan oppleve hyppig vannlating hvis du blæren er irritert av koffein, alkohol, krydret mat, tomat-baserte matvarer eller brus. Kutte disse ut av kostholdet ditt kan hjelpe. Boblebad og andre produkter også kan føre til hyppige vannlating ved irriterer urinrøret utenfra.

Infeksjoner

Urinveisinfeksjoner (UVI) er svært vanlig hos kvinner. Symptomer inkluderer hyppig vannlating av små volumer og smerte eller brennende følelse mens urinering. UVI er forårsaket av bakterier i blæren eller nyrer og kan behandles med antibiotika. Legen din kan sjekke for bakterier i urinen din for å avgjøre om du har en UTI.

Diabetes

Symptomer på diabetes kan inkludere hyppig vannlating, våkner opp om natten for å late vannet, og store mengder urin. En lege kan sjekke mengden av sukker i urinen for å teste for diabetes.

Hormoner og graviditet

Endringer som for eksempel graviditet, fødsel og overgangsalder kan forstyrre normal blærefunksjon. Hormonelle endringer kan redusere blæren evne til å strekke seg, fører til en mer hyppig behov for å urinere. Livmoren kan trykke på blæren under graviditet og forårsake en konstant sterk trang til å urinere.

Nevrologiske problemer

Problemer som Parkinsons sykdom, multippel sklerose og hjerneslag kan avbryte nervøs kontroll over blæren, forårsaker hyppig vannlating eller inkontinens.

Blære Unormalt

Blærestein, blæresvulster og kalsium krystall forming i blæren også kan føre til hyppig vannlating.

Medisiner

Hyppig vannlating er en bivirkning av enkelte medisiner. Den vanligste er reseptbelagte medisiner for høyt blodtrykk.

Naturlige måter å stoppe host

En hoste er kroppens naturlige reaksjon på en forverring i luftveiene eller i halsen, ifølge Mayo Clinic. Mens hoste er en normal foreteelse, når en hoste vedvarer i flere dager, og hvis mucus er som følger hoste, blir en normal handling i en irriterende en. Mens legehjelp bør aldri bli utstøtt, spesielt for en hoste som varer i opptil to uker, er det naturlig rettsmidler for å prøve å berolige din hoste.

Aromaterapi

Innånding av damp som er blandet med oljer er en vanlig fremgangsmåte for å kontrollere en hoste. Aromaterapi brukes ikke bare som en hoste-suppressant, men også som en stress-redusering. Bruken av essensielle oljer gjennom aromaterapi gjør at lungene til å absorbere næringsstoffer som kan berolige irriterte luftveier og redusere hoste.

Kok 3 liter vann og legg i en stor bolle. Legg femten dråper eukalyptusolje til vannet. Legg et håndkle over hodet slik at det dekker bollen og lar dampen å samle. Puste normalt i 10 minutter og tillate dampen å åpne indre luftrom. Det er best å utføre denne sitter ved et bord.

Egenskapene til det eukalyptusolje arbeide som en dekongestant, som vil løsne noen irriterende slim halsen og lungene.

Apple Cider Eddik

Eplecider eddik arbeider direkte med legemet for å redusere mengden av slim som dannes inne i halsen og nasale passasjer. Mineraler og eiendommer innenfor eddik arbeidet med å utjevne pH balanserer i kroppen, noe som er gunstig under en kiste kaldt.

Bland 2 ts av eple cider eddik i 5 gram av kaldt vann. Rør blandingen og ta flere slurker når hoste sensasjon begynner. Konsumere i løpet av formiddagen når du hoster er mest utbredt. Hvis smaken er uutholdelig, blid med 1 ss naturlig agave nektar.

Milk and Honey

Fordi vedvarende hoste kan irritere halsen, noe som fører til ytterligere hoste, beroligende halsen er avgjørende for lettelse. Melk og honning er naturlig kosttilskudd for å berolige en irritert hals og for å redusere hoste alvorlighetsgrad. For de som er allergiske mot melk, soyamelk kan brukes som et alternativ.

Varm en kopp melk og bland i en spiseskje honning. Omrør blandingen i to minutter for å sikre at begge bestanddeler er tilstrekkelig blandet. Drikk når en hostende episode begynner eller slutter.

Hvordan virker Astma medisiner påvirke svangerskapet?

I 2005, for første gang på over et tiår, National Asthma Education and Prevention Program (NAEPP) vedtatt nye retningslinjer for behandling av astma i løpet pregnancy.The oppdatering av retningslinjene ble initiert av utgivelsen av nye astma behandling medisiner i forrige tiår, og bekymringer over bivirkninger til graviditet. Her er en rask oppsummering av retningslinjene om astmamedisin og graviditet.

Om Astma og graviditet

Astma påvirker over 25 millioner amerikanere, skaper urolig pust og irriterte luftveier. Alvorlig maternal astma øker risiko for spedbarnsdød, preeklampsi (en tilstand preget av høyt blodtrykk, noe som kan forårsake anfall hos mor eller foster), for tidlig fødsel og lav fødselsvekt. En mor som har lært seg å håndtere sin astma avtar disse risikoene.

Betraktninger

Astma kan enten forbedre eller forverre under svangerskapet, og på dette tidspunktet er det ingen kjent metode for å forutsi hvordan det vil påvirke en graviditet. Mødre må ha sin astma kontrolleres månedlig av sin lege og se at justeringer er gjort til medisindoser i løpet av svangerskapet for å minimalisere virkningene av astma på fosteret.

Bekymringer

Når mor har problemer med å puste, så gjør henne fosteret, og dette kan føre til utviklingsmessige skader på barnet. Mange mødre er opptatt av mulige bivirkninger fra reseptbelagte medisiner for astma og andre forhold. Godkjente medisiner som inhalerte kortikosteroider, har ikke vist noen potensielt skadelige bivirkninger i utviklings spedbarn så fordelene oppveier risikoen.

Trygge medisiner

Gravide kvinner bør alltid holde en inhalator, for eksempel Albuterol, tilgjengelig for rask lindring. Kvinner med vedvarende astma trenger daglig medisiner for å kontrollere en potensielt skadelig blusse opp og kan finne lindring i inhalerte kortikosteroider. Orale kortikosteroider kan ha skadelige bivirkninger, og brukes ikke for alvorlige astmatilfeller under graviditet på denne tiden.

Ledelsen

Det er avgjørende at kvinner lære å identifisere astma triggere for effektivt å administrere deres tilstand og begrense sin eksponering. Unngå tobakksrøyk og kjente allergener kan hindre bluss ups. Tar forebyggende behandling for å unngå tilstander som kan forverre astma som forkjølelse, rhinitt og bronkitt er også viktig. Dette reduserer bruken av astmamedisiner som vekker minske risikoen for eksponering for fosteret.

Holistisk KOLS Cures

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) refererer til en gruppe av lungelidelser som forårsaker kortpustethet og hindrer luftveiene. De inkluderer emfysem, kronisk bronkitt og bronkial astma. Røyking er den viktigste årsaken til denne tilstanden. Det finnes ingen kur; det kan bare administreres. Mange naturlige behandlinger kan fungere som et supplement til standardbehandling. Sørg for å diskutere bruk av kosttilskudd eller alternative behandlinger med legen din.

Diett

Personer med KOLS er vanligvis mangler tilstrekkelige mengder av viktige næringsstoffer i kroppen sin. Utilstrekkelige mengder antioksidanter, kalium, magnesium, selen, sink og vitaminene A, C og E er knyttet til KOLS og dårlig lungefunksjon generelt. Spise masse hele naturlige matvarer som frukt, grønnsaker og hele korn vil hjelpe fylle lave forsyninger av disse essensielle stoffer. Unngå melk og melkeprodukter. De forårsaker betennelse og øker slim. Ekstremt krydret mat som pepperrot, wasabi og sterk sennep flytende slim sekreter; spise så mye du kan tåle.

Akupunktur og Mind / Body Medicine

Flere studier, blant annet en ledet av CL Davis som ble publisert i en 2001-utgaven av Journal of Alternative og komplementær medisin, observert at akupunktur var effektive i å lindre kortpustethet hos personer med KOLS. Yoga og tai chi både ansette dype pusteteknikker som kan hjelpe mennesker med KOLS bedre lungefunksjon.

Herbal behandlinger

Dr. Andrew Weil, en naturlig helse ekspert, er en stor talsmann for kinesisk urt Astragalus for å øke immunforsvaret, og han anbefaler dette tillegget for personer med KOLS. Ta som anvist på etiketten. Han anbefaler også aromaterapi damp inhalasjon ved hjelp av enten eucalyptus eller salvie olje. Disse behandlingene berolige irriterte luftveier, åpner opp luftveiene og løsne slim. Eucalyptus er også tilgjengelig i hoste drops.

En studie ledet av D. Gross publisert i desember 2002 Monaldi Arkiv for Chest Disease fant at Panax ginseng bedret lungefunksjon og økt arbeidskapasiteten hos personer med KOLS. Skjær form er best, og det bør tas som anvist på etiketten.

Lobelia har blitt brukt mye i indisk medisin for å behandle luftveisproblemer. Det er spesielt flinke til å fjerne slim fra lungene. Denne urten bør kun brukes under profesjonell veiledning. Mullein er en annen urt med en lang historie med bruk som en slimløsende (stoff som fjerner slim) og slimhinneavsvellende. Ta 3000 mg daglig.

Hvordan bli kvitt en astma Hoste

Hoste er et vanlig symptom på astma og kan bli dårligere om natten enn om dagen. Astma hoste er ofte tørr-klingende og ikke produsere slim. Det er flere måter å kontrollere og bli kvitt en astma hoste og berolige irriterte luftveier.

Bruksanvisning

Vacuum hjemmet ofte, spesielt soverommene, for å redusere mengden av allergener i luften. Støv og andre irritanter kan øke astmasymptomer, inkludert hoste.

Har du en oppdatert resept for en inhalator og medisinering fylt og tilgjengelig til alle tider. Noen mennesker som har en kronisk hoste på grunn av astma kan kontrollere sine symptomer med inhalert medisin som reduserer betennelse i bronkiene. Bruk inhalatoren som anvist av legen din.

Snakk med legen din om muligheten for å drikke en nattlig kopp urtete å bli kvitt astmaen-indusert hoste. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) tyder på at astma lider kan finne lindring fra sine symptomer ved bruk av rødkløver, feverfew og gingko biloba (se Ressurser). Alle disse urtene kan gjøres om til te.

Drikk te (urte eller vanlig) med honning for å berolige en irritert hals, som kan legge til hoste.

Naturlig behandling for tørr hoste

Hoste er kroppens måte å beskytte lungene dine. Når lungene er irritert, de sender et signal til hjernen. Hjernen din så forteller kroppen din til å hoste. Like nyttig som dette er, det gjør ikke en tørr, hakkende hoste noe mindre irriterende. Heldigvis er det flere naturlige behandlinger for tørr hoste.

Drikk rikelig med væske

God hydrering er viktig for hver funksjon i kroppen - inkludert lungene. Drikke rikelig med væske hindrer slim i lungene fra å bli klissete; fukter tørre, irriterte nesegangene; og hjelper kroppen til å helbrede raskere.

Bruk en luftfukter

En tørr hoste er ofte lettet med fuktighet. Du kan fukte rommet ditt ved å bruke en luftfukter når du sover om natten. Alltid opprettholde luftfukteren ved å holde det rent og filterskifte på en jevnlig basis. En skitten luftfukter kan forverre hosten din og føre til mer alvorlige problemer.

Hvis du ikke har en luftfukter, damp opp badet ditt. Å ta en lang, varm dusj er en fin måte å roe en tørr hoste.

Prøv honning

Forskning viser at honning er like effektiv som over-the-counter hoste suppressants. Tar opp til 2 teskjeer før leggetid kan hjelpe lindre hoste og tillater deg å få litt hvile.

Drikk varm væske

Varme væsker er veldig beroligende hvis du har en tørr hoste. Prøv varmer opp eplejuice eller te og nipper til det sakte. Varm væske ikke bare løsne opp lunger og hjelpe fylle væsker, men også slappe av og berolige irriterte luftveier. Varm kyllingsuppe er et godt valg, som det har anti-inflammatorisk egenskaper.

Suge på harde drops

Prøv å suge på harde drops eller hoste drops for hoste - både kan berolige en tørr, kløe i halsen og bidra til å lindre hosten.

Unngå allergans og irritanter

Allergener og miljømessige irritanter ofte utløse en tørr, hakkende hoste. Den vanligste er: sigarettrøyk, støvmidd, kakerlakker, mugg og kjæledyr. Unngå disse tingene når det er mulig. Hvis du røyker, bør du oppsøke lege for å få hjelp med å slutte. Røyking er det verste du kan gjøre for kroppen din, spesielt hvis du lider med en hoste.

Gå lett på varmen

Ikke bare er vintermånedene sendetid for forkjølelse og virus, men dette er da også inneluft er den tørreste på grunn av høye nivåer av varme. Holde hjemmet temperatur mellom 68 og 70 grader F kan lindre tørr hoste.

Prøv lakris rot

Lakris rot har lenge vært brukt til å lindre symptomer på bronkitt, allergi og forkjølelse. Lakris rot kan drakk som en te eller tatt med honning. Ikke ta lakris rot hvis du har høyt blodtrykk. Spør alltid legen din før du tar lakris, ettersom det kan ha negativ reagere med visse medisiner.

Hvordan behandle en irritert Voice Box

Hvordan behandle en irritert Voice Box


En irritert stemme boksen er et symptom på laryngitt, en medisinsk tilstand der stemmen boksen eller strupehode, blir infisert eller irritert fra overforbruk. Det er en vanlig tilstand som kan være akutt (kortvarig) eller kronisk (langsiktig). Oftere enn ikke, er en akutt tilfelle av laryngitt utløst høflighet av en enkel virusinfeksjon eller anstrengte stemmebånd. Uansett, for å behandle en irritert stemme boksen, må du starte ved å hvile stemmen din.

Hvordan behandle en irritert Voice Box

Hvil stemmen din boks ved å ikke synge, røyke eller hvisker. Også unngå å snakke for mye. Fortsett å hvile stemmen din selv som symptomene begynner å bedre seg. Avstå fra å vende tilbake til normale tale aktiviteter før tilstanden er helt forsvunnet.

Hold halsen og kroppen hydrert ved å drikke mye vann. Unngå drikker som inneholder alkohol, koffein eller sukker, som de kan irritere din stemme boksen videre.

Unngå mat som kan gjøre din irritert stemme boks verre. Disse inkluderer fet mat, syrlig mat, krydret mat, sjokolade, peppermynte, sitrus, ananas og salat dressing.

Vurder å bruke en luftfukter på soverommet om natten for å holde stemmen boksen tilstrekkelig fuktig mens du sover.

avstå fra å bruke slimhinneavsvellende midler som Mucinex, Suphedrine og Sudafed hvis du er forkjølet, da disse medikamentene kan videre tørke ut og irritere stemmen din boks.

Prøv en folkemedisin som en teskje av eple cider eddik i et halvt glass vann; eller bland 1/4 teskje av Cayenne pepper og litt sitronsaft i en kopp kokt vann; eller ta en kopp eukalyptus te.

Hell kokende vann i en bolle og deretter sveve over den med et håndkle over hodet. Alternativ puste i dampen gjennom nese og munn. Det vil løsne slim fra stemmen din boks.

Tips for alkohol Detoxing at Home

Alkoholisme påvirker nesten 76 millioner mennesker i året. Rehabiliteringssentre kan være upersonlig, og de tar betalt en premie for tjenester tvinger mange lider å velge hjem detox. Rådfør deg med legen din før du bruker noen metoder som er beskrevet i denne artikkelen.

Forberede Miljø

Rense ut kjøleskap, skap og noen gjemmesteder du holde alkohol. Hell alt innholdet i vasken og fjern eventuelle flasker eller bokser fra lokalene. Har venner eller kjære tar du å handle klart brus, flaskevann, høy-protein mat, brød-baserte og sukker-baserte elementer. Ha is utarbeidet i fryseren og få ekstra tepper eller dyner for sengen. Hvis du røyker, nå er ikke tiden for å slutte, sikre en kartong. Plasser rene fem-gallon bøtter ved sengen og i nærheten av noen stol eller sofa du hyppig. Spør en venn, er glad i, eller sponsor å bo hos deg i minst tre dager, og skrive ned telefonnumrene til flere personer.

Tilbaketrekking

Alkohol er en fysisk og mental avhengighet og når fjernet, vil kroppen din lider uttak starter på ca 48 timer med nøkternhet. Behandle kvalme og oppkast med massevis av klare væsker å holde kroppen hydrert eller suge på isbiter. Konsumere brød og sukker-baserte matvarer for å lindre risting hender eller kropp. Ta Motrin eller ibuprofen å kontrollere feber som kan oppstå og holdes varm som svetter vil bidra til å fjerne giftstoffer bygge opp fra kroppen din. Du kan føle seg urolig og irritert. Har partneren din massasje leggmusklene, skuldre, hode og nakke for å lindre stress. Sove så mye som mulig, men ikke bruk sovende aids. Når kvalme avtar, konsumere protein-baserte matvarer for å gjenvinne styrke. Ta en tur hvis det er mulig så snart du føler deg opp til det. Øvelsen vil bidra til å avlaste spenningen. Husk at symptomene vil avta. Hvis feber eller konstant oppkast vedvarer i mer enn 48 timer, må du kontakte legen din.

Group Support og Møter

Finn en støttegruppe møte i ditt område. Anonyme Alkoholikere har møter over hele verden til varierende tider på dagen og natten, og lokale rehabiliteringssentre holder polikliniske grupper på en regelmessig basis. Delta på et møte så snart du er i stand til å være opp av sengen. Disse gruppemøter vil hjelpe deg å forstå sykdommen du lider av, og gi deg hint og tips om hvordan å holde seg edru.

Første tegn på alkoholisme

Alkoholisme kommer sjelden alle samtidig. Det utgjør et gjentakende mønster av atferd som bygger over tid, og alkoholikeren selv er kanskje ikke klar over det eller kan nekte for det inntil innvirkning på hans liv blir uunngåelig. Jo tidligere han eller hans kjære kan oppdage tegn på alkoholholdige atferd, desto lettere kan han erkjenne hans problem og enklere behandling kan være. Enda viktigere, kan fange opp tidlige tegn på alkoholisme hindre ubotelig skade på den alkoholiserte liv, helse og følelser av sine nærmeste.

Mood Endre

Alkohol gir alltid en endring i alkoholikerens følelser som han blir beruset. Alkoholikere, derimot, kan skape betydelige endringer i humør og atferd når de drikker. De kan bli sintere eller mer irritabel. De kan synke inn i en depresjon eller uttrykke følelser av fortvilelse. Motsatt kan de synes mye lykkeligere eller glad når de drikker. Detaljene avhenge av den enkelte, men en tydelig "Jekyll and Hyde" mønster kan dukke opp som er knyttet til alkoholforbruk.

Hemmelighold

Alkoholikere kan begynne å drikke alene eller i hemmelighet, enten som et middel for å unngå kritikk over deres drikking eller fordi de rett og slett føler seg mer komfortabel. De kan stash forsyninger av alkohol i skjulte steder, og blir irritert når konfrontert om det eller avbrytes. De kan også ligge å dekke opp sitt drikkevann, nekter for at de har konsumert noe alkohol, selv om de har.

Toleranse

Alkoholikere har en tendens til å bygge opp en toleranse for væske, noe som betyr at det krever større og større mengder for å oppnå de samme virkninger. Hvis du finner deg selv bestiller dobles når du pleide å bestille singler, gulpe ned brennevin i en enkelt svelge eller drikke større mengder alkohol for å føle seg "normal", kan du være å utvikle en toleranse.

Ritualer

Alkoholikere ofte satt ritualer for drikkingen, for eksempel å ha en drink før middag, på et bestemt tidspunkt eller dag eller under et sett serie av omstendigheter. De kan også begynne å drikke før arrangementer der alkohol blir servert, for eksempel baseball spill eller kvelder på byen. Enda viktigere, kan de bli sint eller irritert når disse ritualene blir avbrutt, eller hvis deres set "drikking tid" ruller rundt og det er ingen alkohol for å være hadde.

Tvang

Alkoholikere kan utvikle en tvangsmessig behov for å drikke, å finne seg selv fiksert på sin drikke av valget og planlegging fritidsaktiviteter utelukkende rundt deres alkoholforbruk. Når de begynner å drikke, kan det bli stadig mer vanskelig for dem å stoppe, og de kan påvise en manglende evne til å «skjære seg ut" på slutten av natten.

Alkohol Overdose Treatment

En alkohol overdose oppstår vanligvis i tilfeller av overstadig drikking - forbruker fem eller flere drinker en rett etter den andre - eller på annen måte ta i mer alkohol enn det kroppen din kan trygt prosessen. Hvis du er veldig heldig, vil det bare gjøre deg voldsomt syk. Mer alvorlige tilfeller av alkohol overdose kan føre til anfall, nedsatt kroppstemperatur, bevisstløshet og død. Ring 911 eller kontakte lege umiddelbart etter oppdager et tilfelle av alkohol overdose. Fagfolk kan behandle tilstanden trygt og ansvarlig.

Slutte å drikke

Problemet kan ikke rettes opp før pasienten slutter å ta alkohol inn i kroppen hans. Hvis du har mistanke om et tilfelle av alkohol overdose eller er klar over pasientens overstadig drikking, kuttet ham rødt kort. Hold ham inntil kroppen hans har hatt tid til å behandle alt sammen. Det tar gjennomsnittlig person én time å behandle alkohol i en enkelt flaske øl, et glass vin eller skutt av brennevin. Sørg for at pasienten overvåkes nøye, og tar ikke noe ekstra alkohol i denne perioden.

Breathing

Det viktigste skritt i behandling av en alkohol overdose er å overvåke pasientens pust og sørge for at det forblir stødig. Tro det eller ei, kan oppkast faktisk være en god ting med alkohol overdose - det blir kvitt overflødig alkohol før kroppen får tid til å absorbere det. Men hvis pasienten er bevisstløs, kan han kveles av spy. Pass alltid på at pasientens luftveier er klare og at det ikke er fare for kvelning. Hold ham sitte opp. Bli med ham til enhver tid å sørge for at han er trygg.

Dehydrering

Alkohol kan dehydrere kroppen, noe som skaper helsemessige bekymringer av sine egne. Sykehus kan administrere intravenøs væske for å holde kroppen hydrert, men hvis pasienten er ved bevissthet og i stand til å ta væsker, kan du gi ham vann å drikke eller is å suge på. Har ham svelge det sakte og gradvis for å unngå risikoen for kvelning, og sørg for at noen edru er med ham hele tiden mens han re-hydrater.

Varme

Alkohol overdose senker kroppstemperaturen, noe som kan være svært farlig i kaldt vær miljøer. Det er en fare for hypotermi hvis pasienten er igjen ute i det fri, og selv i tryggere forhold kan det være en risiko. Hold pasienten varm ved å pakke ham i strøk eller tepper. Overvåke hans kroppstemperatur.

Farene

I tilfeller av alkohol overdose, kan visse tradisjonelle metoder for å håndtere en bakrus virke mot sin hensikt. Spesielt kan "sover det av seg" være farlig, siden pasienten kan miste bevisstheten mens han sover. Holde personen våken hele tiden og så oppmerksom som mulig inntil alkohol har slitt av.

Tegn og symptomer på kronisk alkoholisme

Kronisk alkoholisme er forskjellig fra tidligere stadier av alkoholisme ved at den finner sted over lengre tid. Det er ofte den mest alvorlige fasen av alkoholisme fordi alkoholiker er både helt avhengig av drikking og likevel tolerant nok av alkohol at hun krever større og større mengder for å oppnå en følelse av beruselse. Symptomer på kronisk alkoholisme vises både i den som drikker kropp og i hennes psykologiske oppførsel.

Blood Pressure

I tilfeller av kronisk alkoholisme, de imbibers 'blodkar utvides og bli mer fremtredende, spesielt på deres ansikter rundt nesen eller kinnene. Huden blir rødere og lilla flekker kan oppstå på ansiktet deres når de legger seg ned. Blodtrykket har en tendens til å pigge også, skaper ledsagende problemer med hjertet (øker muligheten for et slag eller hjerteanfall).

Fordøyelsen og leverproblemer

Kronisk alkoholisme forårsaker alvorlig skade på en persons fordøyelsessystemet, noe som resulterer i dårlig ånde, alvorlig vektøkning og mer alvorlige tilstander som kronisk gastritt. Det kan bli en ond sirkel, siden alkoholbruk fører til redusert aktivitet (og tilhørende vektøkning). Leveren lider også av kronisk drikking, noe som resulterer i magesmerter, oppkast og gulsott hud.

Hemmelighold

Kroniske alkoholikere har en tendens til å drikke i det skjulte - alene og ofte konstruere forseggjort alibier for å skjule bevis for deres drikking. De holder drinker i skjulte steder - for eksempel bil eller et skur utenfor huset - og blir sint hvis konfrontert med bevis for deres svik. I noen tilfeller, drikke selv instigates en blackout, der personen virkelig ikke husker hva han gjorde eller sa (og dermed opprettholder sin uskyld når møtt med konsekvensene).

Tvang

For kroniske alkoholikere, drikker ofte blir en altoppslukende besettelse. De gjør drikker et ritual og bli irritert når de ikke kan få drinker på sin fastsatte tid. Fordi deres toleranse er så mye større, de kan konsumere alkohol i svært store mengder, svelge dobler eller tripler i en eneste slurk og drikke for å føle seg "normal". Kroniske alkoholikere ofte bli beruset i lengre perioder av gangen - dager eller lenger i noen tilfeller - som herjer videre ødeleggelse på sine hjem og profesjonelle liv.

Tilbaketrekking

Fordi kronisk alkoholisme innebærer en fysisk avhengighet til drikkevann, kan alkoholikeren gjennomgå abstinenssymptomer hvis hun slutter å drikke en eller annen grunn. Abstinenssymptomer kan være kvalme og oppkast, kroniske svette, kroppsskjelvinger og, i noen tilfeller, synshallusinasjoner. I tilfeller hvor alkohol vedtar å slutte å drikke, trenger en utdannet lege for å overvåke henne, for at abstinenssymptomene truer helsen hennes.

Fysiske og psykiske symptomer på alkoholisme

Fysiske og psykiske symptomer på alkoholisme


Alkoholisme er preget av overdreven og hyppig bruk av alkohol som til slutt fører til uheldige psykiske og fysiske helsetilstand. Ifølge Medline Plus, mellom fem og ti prosent av mannlige drinkers og tre til fem prosent av kvinnelige drinkers i USA er alkoholavhengige. Alkoholikere opplever symptomer på å være beruset (rus), samt fysiske og psykiske symptomer som er spesifikke for alkohol avhengighet.

CNS-dempende effekter

Alkohol er et sentralnervesystemet (CNS) dempende, og en person som er beruset kan oppleve en nedgang i aktivitet, angst, hemninger og spenning, ifølge Medline Plus. Forbruk av alkohol fører til endringer i atferd, reduksjon i hastigheten på motoriske ferdigheter og forstyrrer tenkning, konsentrasjon og dømmekraft, ifølge Medline Plus.

Rituelt Drinking

Folk som er avhengige av alkohol ofte utvikler ritualer rundt forbruket av alkohol. Rituelle atferd kan omfatte drikke alene eller skjule drikking, stashing alkohol, vanligvis drikker rundt middagstid, å være engstelig eller irritabel når et sett drikking tid nærmer seg, å være bekymret for ikke å ha alkohol, så vel som å være irritert hvis drikke ritualet blir avbrutt, ifølge Mayo Clinic.

Avhengighet Symptomer

Alkoholikere vise symptomer på avhengighet av alkohol. Disse inkluderer, ifølge Mayo Clinic og Medline Plus, føler seg tvunget til å drikke, ikke å kunne begrense mengden av alkohol konsumert, forbruker store mengder på kort tid (gulping atferd eller bestilling dobler), drikker for å gjenvinne en "normal" følelsen, å lage unnskyldninger for å drikke og å ha en økende toleranse for alkohol som fører til å drikke mer.

Anger

Folk som er avhengige av alkohol kan utvise symptomer på sinne. Disse inkluderer vold under drikking, samt å være fiendtlig når en annen person konfronterer alkoholiker om hennes drikking, ifølge Medline Plus.

Forholdet Problemer

Alkoholikere kan ha en rekke problemer vedlikeholde relasjoner i deres personlige og profesjonelle liv, og kan også ha juridiske og økonomiske problemer. "Mørkla", eller ikke er i stand til å huske hendelser, samtaler og forpliktelser er et problem symptom for alkoholikere, ifølge Mayo Clinic.

Mangel på interesse

Når en person er avhengig av alkohol, kan han miste interessen for aktiviteter han brukte til å nyte, ifølge Mayo Clinic. Medline Plus rapporterer også at alkoholikere ikke kan bry seg om hvordan de ser ut og kan forsømme å spise.

Andre fysiske symptomer

Alkoholisme manifesterer seg i fysiske symptomer. I tillegg til kvalme og brekninger, alkoholikere kan oppleve nummenhet og kribling, samt rysting om morgenen, i henhold til Medline Plus.

Abstinenssymptomer

Når en person som er avhengig av et stoff ikke kan eller ikke bruke det stoffet, kan hun gå gjennom abstinenssymptomer. Disse inkluderer angst, forvirring, psykose, hallusinasjoner, økt blodtrykk, redusert appetitt, kvalme, oppkast, økt temperatur og puls, rastløshet eller nervøs, svetting, skjelving eller risting, kramper og noen ganger død, ifølge Mayo klinikk og Medline Plus.

Hva fysiske tegn er det hvis jeg slutte å drikke alkohol?

Hva fysiske tegn er det hvis jeg slutte å drikke alkohol?


Fysiske tegn som vises når du slutte å drikke alkohol kalles alkohol abstinenssymptomer. En National Institute of Health (NIH) artikkel med tittelen "Alkohol Uttak" definerer begrepet som "symptomer som kan oppstå når en person som har drukket for mye alkohol hver dag plutselig stopper å drikke alkohol." Alkoholisme inkluderer tre fysiske og mentale stadier, og ifølge NIH artikkelen "Jo mer tungt du drikker hver dag, jo mer sannsynlig at du vil være å utvikle alkohol abstinenssymptomer når du slutter å drikke."

Milde fysiske tegn på alkohol tilbaketrekning

Hodepine, svetting, kvalme og oppkast, og klamme hender kan være assosiert med mild alkoholisme. Disse fysiske symptomer, sammen med søvnløshet og manglende appetitt, kan oppleves i løpet av få timer etter siste drink. Selv om de forårsake ubehag, er de vanligvis ikke er livstruende.

Moderate fysiske tegn på alkohol tilbaketrekning

Ustø hender, unormal øyebevegelser, dehydrering og tretthet er ofte fysiske manifestasjoner når en moderat alkohol slutter å drikke. Noen av eller alle de symptomer kan vare i måneder. Denne fasen av alkoholisme kan ha livstruende effekter, men vanligvis ikke krever sykehusinnleggelse. Personer med moderate fysiske symptomer er vanligvis behandlet som dagpasienter. Denne bestemmelsen bør gjøres av lege.

Alvorlige fysiske tegn på alkohol tilbaketrekning

Alvorlige alkohol abstinenssymptomer inkluderer agitasjon, feber, kramper, og delirium tremens (DT)). En annen NIH artikkel med tittelen "Delirium tremens" sier, "Delirium tremens er en alvorlig form for alkoholabstinens som innebærer plutselige og alvorlige psykiske eller nevrologiske endringer." På dette stadiet av alkoholisme, forvirring og synshallusinasjoner oppstår. Den alkoholiserte kan tro han er under angrep av insekter og slanger og kan skade seg selv prøver å flykte. Agitasjon, feber, og beslag er også tegn til DT. Alkoholikere som viser disse fysiske tegn bør umiddelbart fraktet til legevakten.

DT er vanlig blant mennesker med en historie med alkoholisme. Ifølge NIH artikkelen "Det er spesielt vanlig hos de som drikker tilsvarende 4-5 halvlitere med vin eller 7-8 halvlitere med øl (eller en halvliter" hard "alkohol) hver dag i flere måneder. Delirium tremens også ofte påvirker de som har hatt en historie med vanlig alkoholbruk eller alkoholisme i mer enn 10 år. "

For å fastslå om du har et alkoholproblem, bruker du CAGE tilnærming fastsatt i Dr. Gary Cordingley artikkel, "delirium tremens (DTS):. Alkoholabstinens fra helvete" Dr. Cordingley sier "Symptomer på DTs vanligvis starter 2-4 dager etter siste drink i noen med før tung og langvarig forbruk av alkohol." Cordingley tyder på at du spør deg selv disse CAGE spørsmål:? "Har du noen gang følt at du bør kutte ned på drikking Har folk irritert deg ved å kritisere din drikking Har du noen gang følt dårlig eller skyldig om drikking Har du noen gang hatt en drink først? i morgen til stødig nervene eller bli kvitt en bakrus (vekker)? "

Hvis du svarer "ja" på mer enn ett av disse spørsmålene, bør du kontakte lege. En helse evaluering og mulig medisinsk behandling kan være nødvendig.

Hvordan gjenkjenne Alkoholisme

Hvordan gjenkjenne Alkoholisme


DSM-IV definerer alkoholisme som "gjentatt bruk til tross for gjentatte negative konsekvenser." Det sier også at tilbaketrekning, toleranse og "ukontrollerbare stasjonen å drikke" går hånd i hånd med alkoholavhengighet. Mens alkoholmisbruk har vært problematisk for mennesker siden forhistorisk tid, har det blitt en vice for flere og flere mennesker i nyere tid. Selv om mer forskning er utført i alkoholisme, er det ikke alltid mulig å identifisere problemet og bli hjelpe så snart som mulig. Kjenne tegn på alkoholisme er det første skrittet i å få deg, eller en du er glad, den hjelpen du trenger.

Hvordan gjenkjenne Alkoholisme

Utfør CAGE screening test. Dette innebærer å stille de mulige alkohol fire konkrete spørsmål: 1. Spør om de noen gang har følt at de trenger å kutte ned på alkoholinntaket. 2. Be personen om de blir irritert når andre kritiserer dem om deres drikking. 3. Spør om den som drikker noen gang har følt seg skyldig om hvor mye drikking de do.4. Spør om personen har aldri behøvd en øyeåpner drink. Dette er når personen drikker en alkoholholdig drikke første tingen i morgen for å stabil sine nerver eller lage en bakrus lettere å manage.If personen svarer "ja" på minst to av disse spørsmålene, er det en god sjanse det kan være en alkoholproblem.

Utfør Short Michigan Alkohol Screening Test (SMAST). Disse spørsmålene er også for den som drikker. Svarene Følgende hvert spørsmål er kjent som "positive" svar. Hvis den som drikker svarer fem eller flere av disse spørsmålene positivt, så er det en god sjanse det er et alkoholproblem. 1. Har du (den som drikker) føler du er en normal drikker? (Nei) 2. Har noen nær deg (familiemedlem, venn, elsker) bekymre deg for drikking? (Ja) 3. Føler du noen ganger skyldig om drikkingen din? (Ja) 4. Har venner og slektninger føler at du er en normal drikker? (Nei) 5. Kan du slutte å drikke når du vil? (Nei) 6. Har du noen gang deltatt på et AA-møte? (Ja) 7. Har drikkingen forårsaket problemer mellom deg og en du er glad? (Ja) 8. Har du fått i trøbbel på jobben på grunn av drikkingen? (Ja) 9. Har du forsømt forpliktelser, arbeid eller familie i minst to dager på rad på grunn av drikking? (Ja) 10. Har du gått til noen for å få hjelp med drikkingen? (Ja) 11. Har du noen gang vært på et sykehus på grunn av drikkingen? (Ja) 12. Har du noen gang blitt arrestert for fyllekjøring eller fyllekjøring? (Ja) 13. Har du noen gang blitt arrestert, selv for bare noen få timer, for noen annen drunken atferd? (Ja)

Lær å erkjenne problemet. Testene i trinn 1 og 2 er bare nøyaktig hvis den som drikker ærlig besvarer spørsmålene. Se å se om personen forsømmer viktig sosial, rekreasjon eller yrkes for drikking. Se også etter en manglende evne til å slutte å drikke (eller bedre kontroll drikking) selv etter mange forsøk.

Se for overdreven eller vedvarende bruk av alkohol. Overdreven drikking betyr personen drikker større mengder væske over en lengre tidsperiode. Vedvarende bruk er opplagt når personen vet at de har et alkoholproblem eller en annen psykisk eller medisinsk problem som alkohol gjør verre, men likevel fortsetter å drikke uansett.

Se etter toleranse og abstinensproblemer. Hvis den person trenger mer og mer alkohol for å oppnå den samme grad av forgiftning, kan de ha et problem. Se også etter abstinenssymptomer som skjelving, svetting, kvalme og angst når en person slutter å drikke etter et anfall av tung drikking. Også, hvis den som drikker er å bruke en stor mengde tid på å gjøre aktiviteter som gjør det mulig for ham / henne til å drikke, drikker generelt eller utvinne fra å drikke, så det kan meget vel være et problem.

Se for blackouts. Dette må ikke forveksles med bestått ut. Alkohol indusert outs er perioder som den som drikker ikke kan huske, selv om de var våken hele tiden. Personen kan ha hele samtaler, gå steder eller annen aktivitet, men når du blir bedt om senere å huske aktiviteten, ikke husker det. Dette er en svært avslørende tegn på alkoholisme.

Klikk på "tester" (se Ressurser under) for mer diagnostiske tester for deg og din kjære. Disse testene vil bidra til å finne ut om det er et alkoholproblem eller ikke.

8. Klikk på "kjære" (se Ressurser nedenfor) for en test som en alkoholfri kan ta for å oppdage hvis deres kjære virkelig har et alkoholproblem.

Hint

  • Hvis du eller en du er glad man har et alkoholproblem, er det relevant å søke profesjonell hjelp umiddelbart for å berge det som kan være igjen av livet sitt.
  • Vær forsiktig rundt noen du forventer kan være en alkoholiker. Det kan ikke være et godt tidspunkt å nærme seg dem med din bekymring hvis de er beruset, da dette kan bare sinne dem. Noen alkoholikere vise voldelige egenskaper når beruset, så det er alltid en god idé å ta opp temaet når personen er edru.

Virkningene av alkoholisme

Alkoholisme er en sykdom der en persons kropp er avhengig av alkohol. Alkoholikere har en trang til å konsumere alkohol, lider av manglende evne i mange tilfeller å slutte å drikke når de begynner, og få et fysisk avhengighet av alkohol som fører til abstinenssymptomer når de forsøker å slutte å drikke. Alkoholisme skaper en toleranse for alkohol som tvinger folk til å konsumere mer og mer for å oppnå den følelsen de begjærer fra drikking. Det er mange fysiske, psykiske og sosiale effekter som er et resultat av alkoholisme.

Mental Effekter

Alkoholisme bringer med seg et bredt spekter av psykiske effekter. Noen som lider av denne tilstanden kan ikke huske å snakke med noen eller glemmer avtaler. Han kan miste interesse for aktiviteter som tidligere var veldig hyggelig. En alkoholiker kan bli irritert og irritabel når hennes drikkevaner er avhørt og blitt stadig mer sint når drikke rutine blir avbrutt. Alkoholisme er nært forbundet med slike mentale tilstander som depresjon, lav selvfølelse, bipolar lidelse, søvnproblemer og angst-relaterte problemer. Hjerneceller kan bli drept av virkningene av alkohol, med en tilstand som kalles "våt hjernen" sluttproduktet av alkoholisme for noen mennesker. Alvorlig hukommelsestap og den gradvise nedgangen i mentale prosesser kan føre til alvorlig svekkelse fra denne spesielle effekten av alkoholisme.

Sosiale virkningene

Konsekvenser av alkoholisme på den sosiale rangstigen er enorme. Alkoholisme bidrar til så mange som halvparten av alle trafikkrelaterte dødsfall i USA ifølge Mayo Clinic. Tap av liv, tap av frihet, eller i det minste tap av kjøring privilegier stammer fra alkoholisme relatert kjøring ulykker og arrestasjoner. Disse juridiske problemene er ille nok, men alkoholisme kan føre en person til å miste en jobb, noe som gjør ham avhengig av andre som resulterer i oppsprukne relasjoner. Alkoholisme kan utløse overgrep i relasjoner, med denne volden fører til separasjon fra en betydelig andre. Selvmord er også et biprodukt av alkoholisme i mange tilfeller.

Effekter på leveren

Tung drikking er en viktig årsak til alvorlige leversykdommer. Alkoholisk hepatitt og skrumplever er begge forhold som forårsaker leveren å miste sin evne til å fungere skikkelig. Symptomer, som tap av appetitt, smerter i mageregionen, kvalme, oppkast, gulsott, feber og tap av mental kapasitet, kan forekomme. Alkoholisk hepatitt inflames leveren og kan føre til skrumplever, en sykdom hvor leveren blir så arr at det ikke er nok sunt vev igjen i organet for å tillate den å fungere skikkelig. Begge er potensielt dødelige sykdommer.

Effekter på viktige organer

Når en person er alkoholiker han er utsatt for gastrointestinale plager. Alkohol kan inflame mageslimhinnen og gjøre det vanskelig å absorbere visse vitaminer. Bukspyttkjertelen kan i stor utstrekning skades av alkoholisme, noe som resulterer i et stort problem, da det gir hormoner som er avgjørende for fordøyelse og metabolisme. Diabetikere med et alkoholproblem ansikt risikoen for lavt blodsukker fordi alkohol påvirker utslipp av glukose fra leveren. Drikker i overkant kan føre til høyt blodtrykk og skade det kardiovaskulære systemet, utløsende slag eller hjertesvikt.

Andre fysiske effekter

Alkoholisme hos menn er blitt vist å resultere i erektil dysfunksjon. Hos kvinner kan det forstyrre menstruasjonssyklusen. Gravide kvinner som drikker sette sitt ufødte barn i fare fra en tilstand som heter føtalt alkoholsyndrom som forårsaker fødselsskader og utviklingsmessige problemer. Tynning bein som gjør benbrudd mer sannsynlig har vært knyttet til alkoholisme. Nevrologiske plager, for eksempel demens og prikkende følelse i hender og føtter, er forårsaket av alkoholisme i enkelte individer. Risikoen for visse typer kreft er forsterket av alkoholisme, med kreft i munnen, lever og kolon blant de som kan være et resultat av sykdommen.