Digidexo.com

mild angst

Mild angst behandling

Mild angst behandling


Når en angstlidelse er alvorlig det kan kontrollere deg, og det kan være ødeleggende. Enhver angstlidelse i denne naturen, enten det er en panikklidelse, en posttraumatisk stresslidelse, en fobi, en obsessive-compulsive disorder, eller en panikklidelse, bør behandles av en fagperson som er opplært i feltet. Milde former av angst kan imidlertid behandles med Reiki. Hvis du er usikker på alvorlighetsgraden av angst, bør du rådføre deg med legen din før du mottar en Reiki behandling.

Hva er Reiki?

Reiki er en komplementær alternativ medisin som startet i Japan. Den bruker universell livsenergi å øke kroppens helbredende kraft, og denne energien overføres til klienten fra hendene av Reiki utøveren. Reiki energi kan ikke bli sett, men det er ofte følt. Den energi som tilføres gjennom en Reiki behandlingen har blitt brukt til å behandle angst, så vel som en rekke andre helse-problemer, inkludert smerte.

Hva skjer under en Reiki sesjon?

Personen mottar en Reiki sesjon vil vanligvis ligge ned. Fjerning av klær er ikke nødvendig, men skoene kan bli fjernet for å tillate komfort. Forskjellige områder på kroppen blir rørt for det formål å overføre energi, men at utøveren kan bare holde hendene noen få inches over legemet. Uansett gir positive resultater. For å dekke hele kroppen, vil en time eller mer være nødvendig. Den trent utøver vil føle energien i hendene i form av en kriblende følelse. Hendene kan også bli varm eller varm. Den som mottar Reiki kan føle energien også.

Hvor mange Reiki Sessions vil være nødvendig?

Å behandle mild angst, vil en eller flere behandlinger være nødvendig. Det nøyaktige antallet Reiki økter kan ikke fastsettes før utøveren har fullført den første økten. En dag eller to etter behandling, bør kunden vet hvorvidt ytterligere Reiki behandlinger er nødvendig forresten han føler. Dersom kunden er usikker, kan han klare opp sin usikkerhet ved å snakke det over med Reiki utøveren.

Hvor kan jeg gå for Reiki behandling?

Reiki utøvere vanligvis jobber på anlegg som tilbyr helsetjenester. Du kan være i stand til å finne en kvalifisert Reiki utøver i et legekontor, en klinikk, et sykehus, eller i et spa-type anlegg. Du kan også finne en Reiki utøveren ved å lese annonsene plasseres i velvære kataloger du finner i helsekostbutikker. Du kan finne en Reiki utøver som vil komme hjem til deg å behandle deg.

Hvordan behandle mild angst angrep

Angst er en følelse av engstelse eller uro og vanligvis kommer på når det er en vanskelig eller farlig situasjon til stede. Du kan oppleve angstanfall før en presentasjon, intervju eller kirurgi. Angst kan gi deg fysiske symptomer som rask hjerterytme, svimmelhet, munntørrhet, ubehag i magen og svette hyppig. I mange tilfeller kan du behandle mild angst angrep alene eller med hjelp fra en rådgiver.

Bruksanvisning

•  Identifisere eventuelle endringer i livet ditt som kan være årsaken til angst. En tung arbeidsbelastning, konflikt med en kollega eller et familiemedlem, kan en kommende eksamen eller presentasjon forårsake milde angstanfall. Et bryllup, ferie eller ny baby kan også forårsake disse symptomene. Selv om du er i påvente av endring, kan godt bytte også være utbruddet av angst.

Slapp av i løpet av dagen. Ta 10-minutters pauser hver par timer for å løse opp spenninger.

Øvelse i minst 20 minutter hver dag. Øvelse frigjør endorfiner i kroppen som bidrar til å redusere stress. De fleste som trener føler seg bedre både fysisk og mentalt.

Snakk med en venn, rådgiver eller støttegruppen om dine følelser. Noen ganger bare vite at du er ikke alene er nok til å redusere angst angrep.

Pust gjennom magen din når du føler ubehag fra angstanfall.
Grunne åndedrag kan bare føle deg mer engstelig; konsentrere seg og legger en hånd på magen for å kjenne luften presse magen utover. Når du puster, tenker på ordet "rolig".

løse problemet eller konflikt. Hvis det er mulig, avhjelpe problemet situasjonen før heller enn senere.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om dine symptomer for å avgjøre om medisiner eller annen profesjonell behandling er nødvendig.
  • Å bidra til å skille mellom milde angstanfall og angstlidelse, se relaterte eHow artikkelen i Resources nedenfor.
  • Hyppige og vedvarende angst angrep kan være en angstlidelse, og du må søke hjelp fra en medisinsk faglig.

Medisinering for Mild angst

Mange mennesker lider av mild angst i mange år uten behandling, tenker det er stress fra arbeid eller deres personlige liv. Symptomer inkluderer søvnløshet, rastløshet, problemer å ta avgjørelser, overdreven bekymring, tørr munn, svette håndflater og magebesvær. Det er reseptbelagte og urte medisiner tilgjengelig for å behandle mild angst.

Antidepressiva

De fleste antidepressiva i kategorien som kalles SSRI, eller selektive serotonin reopptakshemmere, er også effektive i behandling av angst. En svært lav dose kan være alt du trenger for mild angst og vil minske sjansene for bivirkninger. Noen eksempler i denne kategorien er Zoloft, Prozac og Paxil.

Anti-angst medisinering

Det finnes også reseptbelagte legemidler tilgjengelig for å behandle angst på en umiddelbar basis. Disse inkluderer Valium, Xanax og Ativan. Leger kan være tilbakeholdne med å foreskrive disse medikamentene for mild angst tilfeller, men de kan være aktuelt dersom du lider av sporadiske anfall av alvorlig angst eller panikkanfall.

Herbal medisiner

En rekke naturmidler er tilgjengelig som hensikt å behandle angst. Noen er helt ubevist, mens andre ser ut til å være noe effektivt. Kliniske studier av urte medisiner er uvanlig, så deres nytte i behandlingen er fortsatt et spørsmål om debatt i det medisinske fellesskapet. Rettsmidler som har vist noe effekt i kliniske studier inkluderer kava kava, johannesurt og vendelrot.

Vitaminer og Ernæring

Inositol, et B-vitamin, kan være nyttig i å forbedre humøret og lindre angst. Også, opprettholde et sunt kosthold og få tilstrekkelig vitaminer og næringsstoffer vil hjelpe opprettholde din fysiske helse, som igjen kan lette angst.

Livsstil endringer

For de som lider av mild angst, kanskje reseptbelagte legemidler ikke være nødvendig. Å få nok søvn og mosjon og redusere utenfor stress i livet ditt kan være tilstrekkelig til å forbedre hvordan du føler deg.

Hva er Mild angst?

Mild angst er en form for angst som ikke er alvorlig nok til å bli betraktet som en angstlidelse. Selv om det kan ha samme symptomer på alvorlig angst, vil de ikke være så intens eller ødeleggende som oppleves av noen med en alvorlig angstlidelse. Likevel kan mild angst senere utvikle seg til en angstlidelse hvis den ikke behandles.

Symptomer på angst

Angst er i utgangspunktet kroppens naturlige varslingssystem som forteller deg å gå på vakt når det ikke er selve årsaken til alarmen. Det er tre typer av symptomer assosiert med angst fysiske, metall og atferdsmessig. De som lider av mild angst vil vanligvis bare lider av de fysiske og psykiske symptomer. Fysiske symptomer kan inkludere svetting, kortpustethet og svimmelhet. Mentale symptomer inkluderer bekymring og dårlig konsentrasjon. Med mild angst, vil disse symptomene ikke være alvorlig nok til å forstyrre betydelig med hverdagen.

Årsaker til angst

Angst er forårsaket av en rekke biologiske, genetiske, psykologiske og miljømessige faktorer. Angst og angstlidelser har en tendens til å kjøre i familien og er gått ned fra foreldre til barn. En rekke fysiske sykdommer og stoffer kan også føre til symptomer på angst å oppstå. I tillegg bor i et stressende miljø eller har en vanskelig oppvekst kan gjøre en person mer utsatt for angst senere i livet.

Behandlinger

Mild angst vanligvis ikke trenger medisiner, men pasienter kan ha nytte av terapi. I terapi personen kan lære å takle sin angst ved hjelp av avspenningsteknikker. Lære å takle angst mens det er fortsatt på et minimalt nivå kan bidra til å forhindre en angstlidelse. Senere hvis en angstlidelse forekommer, lærte avslapping verktøy i terapi kan bidra til å redusere symptomene på sykdommen.

Angstlidelser

Det finnes mange forskjellige typer av angstlidelser. Panikklidelse er preget av panikkanfall og kan føre til en annen lidelse som er kjent som agorafobi, som er en frykt for å forlate huset. Sosial fobi er en angstlidelse basert på en frykt for sosiale situasjoner. Posttraumatisk stresslidelse (PTSD) er en angstlidelse forårsaket av en traumatisk hendelse. Tvangslidelser (OCD) er en angstlidelse hvor personen føler seg tvunget til å utføre den samme handlingen flere ganger.

Når å kontakte lege

Angst når nivået av en angstlidelse når det oppfyller to kriterier. Den første er at det må være betydelige psykiske plager. Det andre er at den angst og relaterte symptomer må forstyrre et viktig område av pasientens liv. Hvis dette er tilfelle, bør personen søke øyeblikkelig psykiatrisk hjelp for å hindre at problemet blir verre. I noen tilfeller medisinering kan være nødvendig, men noen angst lidelser kan behandles med behandling.

Hva er behandlingen for Mild angst?

Mange mennesker lider av mild angst. Mild angst er når livet er tatt over av engstelige tanker. Dreven bekymring kan hindre deg fra å virkelig leve livet ditt. Mild angst kan være genetisk. Også kjemikalier som kalles nevrotransmittere kan endre hjernen din på en måte som en person kan føle mild angst. Angst er følelsen bekymring, urolig og engstelig om hva som kan eller ikke kan skje. Det er også når folk besette over ting de ikke kan kontrollere i sitt daglige liv. Det er mange behandlinger for mild angst.

Trening

Trening har mange fordeler. Det har fysiske fordeler, og det har psykologiske fordeler. Trening hjelper å lette angst symptomer og administrere angst. Det hjelper ved å redusere stresshormonet kortisol. Også det hever de gode endorfiner i kroppen som bidrar til å gjøre en person lykkeligere. Regelmessig mosjon hjelper folk å sove bedre. Bare 15 minutter med trening kan forbedre humøret, og at du føler mer positiv.

Medisinering

Noen mennesker får medisiner for å hjelpe dem med deres mild angst. Leger kan gi antidepressiva for å hjelpe med mild angst. Folk kan også ta milde beroligende midler og andre anti-angst medisiner. Dette hjelper dem til å ikke bekymre deg så mye, og for å hjelpe dem med deres angst symptomer.

Søvn

Noen ganger kan en god natts søvn kan virkelig bidra til å avlaste folk fra deres mild angst. Når folk bekymre de pleier ikke å sove godt. Det er viktig at en person får minst åtte timers søvn en dag for å fungere ordentlig. Ingen søvn kan hjelpe føre til mild angst.

Terapi

En terapeut kan hjelpe noen med mild angst. Terapeuten kan komme opp med en plan for å hjelpe en person avtale med mild angst på en positiv måte. For eksempel, kan kognitiv atferdsterapi hjelpe folk å forstå deres tankemønstre. Dette hjelper ved å la folk til å lære hvordan du skal opptre på en annen måte i visse situasjoner. Det gir dem en ny måte å takle angst. De kan også lære andre nye ferdigheter som avspenningsteknikker. Plus, kan en terapeut hjelpe støtte en person med mild angst og lytte til henne, noe som bidrar til en person med mild angst adresse problemet med en annen person.

Ernæring

Det er viktig at en person med mild angst har god næring i kroppen. Spise en balansert og næringsrik diett gir kroppen mer energi. Det hjelper også kroppen til å lade. God ernæring fører til en lykkeligere person. Det kan også hjelpe med mild angst symptomer siden kroppen føler seg bedre.

Mild angst angrep symptomer

For noen mennesker, høyt stress situasjoner bety mer enn en økt hjertefrekvens. For de som lider av angst angrep (også kjent som panikkanfall), kan stressende situasjoner være svært skremmende og anspent hvis en angst angrep oppstår. En person kan oppleve en angst angrep, men ikke gjenkjenner symptomene.

Betydning

Hva skjer med kroppen din i løpet av en mild angst angrep er sjokkerende og helt ærlig, skremmende, men å lære hva som utløser angrepene og hvordan du kan roe deg selv kan være svært nyttig for å håndtere dem og gir stor innsikt for videre diagnostisering hvis nødvendig.

Typer

Stressende situasjoner kan skape følelser som spenner fra generell angst til mild angst til alvorlig angst. Når du begynner å oppleve disse typer følelser, er det viktig å være oppmerksom på hvordan du vil beskrive hva du føler til legen din. Disse observasjonene er hva skille mild angst angrep fra alvorlig.

Time Frame

Individuelle angstanfall kan vare alt fra 30 sekunder til over en time. Hvor hver person opplever dem er forskjellig og varierer i lengde. Perioder med angrep kan vare alt fra noen dager til et par uker, avhengig av hva stressor er å bringe på angrepene og hvordan angrepene blir forvaltet.

Funksjoner

Her er noen symptomer som er felles med mild angst: plutselig høy angst, hjertebank (dvs. følelsen som ditt hjerte hoppet over et slag), svetting, skjelving, pustevansker eller en følelse av å kveles, brystsmerter eller ubehag, kvalme, svimmelhet eller følelse av å besvime, nummenhet eller prikking, frysninger eller hetetokter. Disse symptomene er ikke spesifikke for angstanfall, så det er viktig å ta oppmerksom på når og hvorfor de skjer. Dersom 03:57 symptomer er erfarne samtidig, er sjansen stor for at du kan være lider av en mild angst angrep

Effekter

Hvis angstanfall forbli ubehandlet for en lengre periode, kan det være vanskelig å kontrollere dem eller roe deg ned. Milde angstanfall kan bli mer alvorlig. Langsiktig lidelse kan skape et mønster av angrep, en av de viktigste komponentene i panikklidelse. Det er viktig å merke seg symptomene og hyppigheten av angstanfall, og rapportere dem til en lege, så snart som mulig for en diagnose.

Forebygging / løsning

Hvis du tror du opplever en angst angrep, prøv å være rolige. Pust sakte og dypt. Om nødvendig, sitte ned, legger hodet mellom bena, og fortsette å puste langsomt og dypt. Husk at angrepet vil passere så lenge du forbli rolig. Hvis du er alene, kan du prøve å kontakte noen til å hjelpe deg så snart du føler deg roligere. Hvis noen er med deg, be ham om å ringe legen din.

Tegn og symptomer på Mild angst angrep

En angst angrep oppstår når nervøsitet og en rask puls, komme plutselig. Et angrep kan oppstå som følge av en ekstern utløser eller forekomme tilfeldig, som varierer i alvorlighetsgrad fra mild til ødeleggende. Milde angstanfall har mindre akutte tegn og symptomer enn panikkanfall og er generelt lettere å administrere.

Tegn

Med enhver medisinsk tilstand, "symptomer" er subjektive effekter som en pasient opplever, mens "tegn" er fysiologiske indikatorer på at medisinske fagfolk bruker for å stille en diagnose.

Mens symptomer på en angst angrep variere, skiltene er generelt lik og inkluderer økt hjertefrekvens, kroppstemperatur og svette. Pusten din blir grunt, og musklene kan spent opp. Du kan også starte risting eller skjelving.

Symptomer

Angst lider ofte refererer til "fight or flight" respons når de beskriver symptomene på en forestående angst angrep. De rapporterer et rush av adrenalin, som kan være ledsaget av kvalme, urolig mage eller diaré. Noen mennesker føler seg svimmel eller svak og måtte legge seg ned for å unngå besvimelse. Hodepine og spenninger i nakke og skuldre er også vanlige symptomer på angst angrep, og noen mennesker rapporterer et tap av matlyst til angst passerer.

Psykologiske symptomer

Den mentale og emosjonelle symptomer på en angst angrep er knyttet til de fysiske symptomene. Rush av adrenalin og stresshormoner som kortisol frigis under en angst angrep utløser psykiske symptomer, som igjen fôrer fysisk reaksjon.

De psykologiske symptomer på en angst angrep inkluderer følelser av frykt eller redsel, racing tanker og problemer med å konsentrere seg eller ta avgjørelser. En opptatthet av død, sykdom eller fysisk skade kan dominerer mens midt oppe i en angst angrep, til tross for kunnskapen om at frykten er irrasjonell.

Behandling og forebygging

En rekke atferdsmessige og medisinske behandlinger er tilgjengelig for angstanfall. Uriktig pusting kan føre til hyperventilering, noe som fører til symptomer på angst og panikk, ifølge Trans4mind.com. Øve dyp, kontrollert pusting kan bidra til å lette den fysiske symptomer på angst, som igjen reduserer de mentale effektene ved å bidra til å gi oksygen til hjernen og senke pulsen. Telling øvelser og lukkede øyne avspenningsteknikker er også effektive.

Urten Valerian rot kan hjelpe. Mens ytterligere forskning er nødvendig, mange rapporterer bedring i angst symptomer mens du tar det. Andre populære urte kosttilskudd inneholder kava kava, pasjons og kamille. For mer alvorlige tilfeller kan reseptbelagte anxiolytika fra benzodiazepin familien av narkotika være effektive.

Konklusjon

Angstanfall, enten mild eller alvorlig, kan påvirke din livskvalitet. Hvis du opplever gjentatte angrep, snakk med en mental helse profesjonell om behandlingstilbud.

Sikker Alternativ medisin uten bivirkninger for angst

Stress og angst kan være et reelt problem for noen individer. Det kan forstyrre deres dag-til-dag liv og gjøre det vanskelig å gjennomføre både deres personlige og forretningsmessige liv. Dessverre, i denne dagen og alder, har stresset blitt en naturlig del av vår hverdag. Med det blir sagt, så har alternative medisiner og behandlingsformer. Mange mennesker er nå å finne de kan behandle sine medisinske problemer, inkludert angst, med alternative medisiner.

Risiko for tradisjonell medisin

Antidepressive og anti-angst medisiner er vanlig resepter i disse dager; noen kan si altfor vanlig. Det er sant at mange mennesker trenger medisinsk intervensjon når det kommer til sine angstproblemer. Imidlertid kan tradisjonell medisin også komme med uønskede bivirkninger, som kvalme, vektøkning, seksuelle bivirkninger, trøtthet, søvnløshet, svimmelhet, munntørrhet, tåkesyn, forstoppelse, uro, rastløshet, og selv angst - bare for å nevne noen. Det er der alternative og urte former for behandling som også spiller inn. De kan ikke alltid være i stand til å fullstendig løse problemene på hånden, men ofte kan de tilby en alternativ form for behandling som er ganske effektiv og vanligvis har færre bivirkninger.

Green Tea

Grønn te er et trygt alternativ til tradisjonell medisin for de som arbeider med mild angst. Fra krav til alt fra vekttap til avslapping og ro, er grønn te antas å ha mange helsemessige fordeler. Grønn te inneholder L-theanine, som naturligvis gir en beroligende effekt. Det også beskytter og gjenoppretter hjernen vitalitet, bidrar til å stimulere immunforsvaret, induserer en dyp tilstand av avslapning og sedasjon, og bidrar til å fremme bedre søvn.

Kamille og Valerian Root

Både kamille og Valerian rot er kjent for dempende nerver og kan ha en effekt på angst. Faktisk er Valerian root oftest brukt til å hjelpe folk søvn og bør nok tas eneste natt. Det har den effekten at folk ekstremt avslappet og søvnig, som kan gjøre å holde seg våken på dagtid mens du tar Valerian rot vanskelig. Den typiske dose for Valerian rot er 500 til 1500 mg daglig.

Kamille har blitt brukt for å roe nerver og angst i flere tiår. Den er tilgjengelig i supplement form, te form, urt form og eterisk olje. Noen mennesker bare brygge en pott av kamille te når de føler seg engstelig, særlig hvis de har problemer med å sove. Kamille er ofte brukt som en essensiell olje i hjemmelagde baby-produkter på grunn av den beroligende effekten det har på babyer. Hvis du har ragweed allergi, bør du ikke bruke kamille, som det er en slektning av ragweed og kan forårsake allergiske symptomer.

Urte kosttilskudd for angst

Johannesurt og pasjons er begge tilgjengelige i supplement form og har blitt anerkjent som nyttige urte kosttilskudd for angst (og depresjon) i mange år. En 300 mg dose av hver skal tas hver dag for å bidra til å avverge noen negative følelser av angst eller depresjon.

Naturlig anti-depressiva og anti-angst rettsmidler

Depresjon kommer i mange former. Vi har alle tider i våre liv når vi står overfor depresjon, og lære naturlige måter å håndtere disse følelsene av angst og tristhet kan hjelpe måle hvor alvorlig problemet er. Mild til moderat depresjon kan noen ganger bli hjulpet med naturlig rettsmidler. Hvis følelser av depresjon og angst vedvarer etter bruk av disse naturlige løsninger, ser en mental helse profesjonell anbefales sterkt for videre hjelp.

B-vitaminer

For naturlig angst og depresjon lettelse, ta en ekstra B-kompleks vitamin supplement i forbindelse med vanlig multivitamin. B-vitaminer er knyttet til stress lettelse, og de hjelper kroppen i å balansere nevrologiske og emosjonelle helse. Det anbefales også å ta en ekstra vitamin C supplement som dette bidrar til å forbrenne B-vitaminer mer effektivt.

Johanne Wart

St. Johns vorte er en urte behandling for mild til moderat depresjon. Denne urten, ofte betraktet som et ugress i Amerika, har en lignende effekt på signalstoffer i hjernen som lege foreskrevet anti-depressiva. Hvis du er en kvinne, har det vært rapporter om St. Johns vorte utføring prevensjon medisinering.

Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer angripe depresjon fra en annen vinkel. Dette er mest effektive i unipolar depresjon eller snarere enn bipolar sykdom. Omega 3, som finnes i matvarer som fisk og linfrø, forbedre mengden av handlingen i serotonin og dopamin pathways av hjernen for å bistå i å stabilisere psykisk helse.

Trening

Trening frigjør endorfiner for å forbedre din nåværende mentale tilstand, lindrer angst og bedrer søvnmønster. Trening, i kombinasjon med andre naturlige behandlinger for depresjon, kan bidra til å kontrollere og stabilisere humøret og temperament ved å redusere stress.

Diet

Raffinert og bearbeidet mat er en fiende av depresjon. De redusere sirkulasjonen og blodstrøm, og skape en lat og apatisk disposisjon. En cheeseburger eller pizzabit nå og da er greit, men hvis du lider av depresjon, er det lurt å styre klar av usunne matvarer. Fersk frukt og grønne bladgrønnsaker er rike på antioksidanter, og bidra til å holde cellene friske.

Aromaterapi

Aromaterapi er brukt for å lette mild angst og depresjon ved å endre din mentale tilstand med duft av eteriske oljer. En populær essensielle oljen til å begynne med, er lavendel. Denne populære oljen brukes i aromaterapi å slappe av sinnet og kroppen ved å øke alfa bølger på baksiden av hjernen.

Lysterapi

Værsyke (SAD) refererer til folk som blir deprimert i vintermånedene. Den kortpustethet i dager og kjøligere vær kan la noen mennesker med blues. Hvis du opplever SAD, Leserens Digest bok, "God Helse Tips og praktiske tips" anbefaler lysterapi. Tilbringer mellom 30 minutter og 2 timer om dagen i henhold til lysene i 2500 til 10 000 lux kan lindre depresjon forårsaket av SAD i så lite som tre dager.

Mild angstlidelse

Mild angstlidelse


I 2004, National Institute of Mental Health rapporterte en estimert 26,2 prosent av amerikanere lider av noen form for angstlidelse. I de tilfeller hvor symptomene ikke bevirke en persons normale funksjon, kan en mild form for tilstanden være tilstede. Selv om ikke livet endring, kan disse symptomene øke i intensitet og type når venstre ubehandlet.

Identifikasjon

Alle opplever følelser av angst på et eller annet tidspunkt. For noen kan disse følelsene gir fokus og konsentrasjon som trengs for å utføre en oppgave. For andre, kan de somle uten noen synlige tegn på at en trussel er til stede. Mild angstlidelser oppstår når det er uløste problemer eller bekymringer på spill. Hvis disse vedvarer over lengre perioder, kan de i betydelig grad påvirke en persons følelse av velvære. Jo lenger det fortsetter, jo mer sannsynlig andre emosjonelle og / eller fysiske symptomer.

Årsaker

Gifte, får skilt, flyttet til et nytt sted, eller noen store livsforandrende hendelse kan utløse følelser av frykt. Hvordan en person håndterer endring kan spille en stor rolle i hvordan disse følelsene håndteres. De som utvikler milde angstlidelser kan være å svare på mer enn bare hva som skjer i den her og nå. Minner fra en lignende tidligere erfaringer som gikk dårlig kan påvirke hvordan en person reagerer på en nåværende situasjon, forårsaker tvil og bekymringer til overflaten. Personer som er nervøse av natur er spesielt utsatt for disse symptomene.

Symptomer

Følelser av mild angst kan føre til et bredt spekter av symptomer avhengig av en persons personlighet makeup. Svette håndflater, sommerfugler i magen, muskelspenninger, kortpustethet og selv brystsmerter er mulige fysiske tegn. Utløseren kan være et reelt eller opplevd trussel, eller en langvarig følelse av ventende undergang. Følelse av hjelpeløshet, forvirring, tap av tillit, eller panikk er mulige følelsesmessige symptomer på angst. Obsessive bekymringer som spør repeterende atferd --such som gjør at dørene er låst - kan også forekomme.

Mild angst panikkanfall

I tilfeller der følelser av angst vedvarer, eller når en situasjon er overveldende, milde panikkanfall er mulig. I motsetning til panikkanfall som oppstår i mer alvorlige former for angst, kan milde angrep ligne en persons normal reaksjon på stress. En mild angrep kan fremstå som kortpustethet, følelse ør eller svimmel, eller en rask hjerterytme. Disse kan oppstå som følge av en opplevd trussel, eller endre, eller de kan dukke opp ut av ingenting når bekymringer vedvarer over tid.

Behandling

Milde angstlidelser, men plagsomme til tider, er ikke alvorlig nok til å hemme en persons evne til å utføre dagligdagse oppgaver. En person er klar over symptomene han opplever så behandler dem som de oppstår kan være all den behandling som er nødvendig. Avslapping teknikker som involverer dyp pusting og muskelavslapning kan hjelpe i tider hvor følelser av frykt oppstår. For de som opplever pågående angst eller nervøsitet, som omfatter en regelmessig mosjon rutine kan bidra til å avlaste bygget opp stress og spenninger. Biofeedback teknikker og hypnose kan også vise seg å være nyttig i å eliminere symptomer. Din primære omsorg lege kan gi behandlingstilbud i tillegg.

Hva er hormonell ubalanse angst?

Alle opplever angst på ett eller annet, for eksempel før en viktig test på skolen, en viktig presentasjon på jobben, i ferier eller når de opplever en krise av noe slag. Angst i slike tilfeller hjelpe deg å holde våken, fokusere på oppgaver på hånden eller ta raske beslutninger.
Men når angst blir til en pågående følelse av frykt, eller begynner å manifestere seg som ødeleggende frykt, kan det være på grunn av personlighetsforstyrrelse eller en hormonell ubalanse. Det er viktig å finne årsaken til din angst og bestemme hvordan du behandler den.

Funksjoner

Symptomer på angst inkluderer urolig mage, hetetokter og / eller frysninger, svette, hjertebank, pustebesvær og hodepine. Disse fysiske symptomene er også tegn på hormonelle ubalanser som skyldes overgangsalder, skjoldbrusk lidelser eller tidlig eggstokksvikt. Sammen med disse symptomene, men kommer en følelse av frykt eller skrekk uten åpenbar årsak. Sinnet fylles med uønskede tanker, tanker om forferdelige ting som vil ramme deg eller dine kjære, tanker om at noe forferdelig er i ferd med å skje, eller tanker som du blir latterliggjort bak ryggen din.

Identifikasjon

Når disse frykt og paranoide tanker manifesterer seg og deretter avta i løpet av 30 minutter eller så, er det referert til som et panikkanfall. Du kan være så overveldet av den mentale og fysiske symptomer som du føler klarer å gå på, og i stedet prøve å unnslippe, bokstavelig talt kommer hjem eller et sted du føler deg trygg. I slike tilfeller kan du ha en personlighetsforstyrrelse.
I tilfeller der hormonelle ubalanser er årsaken, i motsetning til en personlighetsforstyrrelse, kan angsten ikke være så alvorlig som å bli stemplet et panikkanfall. Snarere det mer ligner humørsvingninger eller depresjon. Men i stedet for følelsen trist eller irritabel, føler du frykt og uro.

Betydning

Angst indusert ved hormonell ubalanse, slik som østrogen dominans i som er meget lavt nivå av hormonet progesteron, skiller seg fra de panikkanfall forbundet med personlighetsforstyrrelser slik som bipolar eller obsessiv-kompulsive forstyrrelser. Men det er også likheter. Har funnet årsaken til angst kan bestemme hvilken behandling som er hensiktsmessig.

Typer

Den manglende evne til å kontrollere angrep av negative tanker er symptomatisk i både panikkanfall og angst. Angst, men kan være mer konsekvent og du kan vise færre fysiske symptomer. Du kan føle at "det er alt i hodet ditt."
Følelsen av angst er kanskje ikke så overdrevet som for de som lider av personlighetsforstyrrelser. I stedet kan du føler deg urolig i sosiale situasjoner, være motvillige til å ta beslutninger eller kontinuerlig bekymring over problemer som er relativt små.
Men din angst kan ikke være begrenset til den mer subtil form. I tilfeller av alvorlig hormonell ubalanse, kan du lider full blåst panikkanfall der frykter, selv om irrasjonell, overvelder ditt resonnement. Du kan være ute av stand til å forklare hvorfor du reagerer på en enkel hendelse som om det var en livskrise.

Funksjon

Én av egenskapene til både panikkanfall og angst grunn av hormonell ubalanse er nivåene av kortisol i systemet. Kortisol er den kjemiske utgitt av binyrene som aktiverer "fight or flight" respons.
Hypothalamus-hypofyse-binyre (HPA) aksen er det hormonelle systemet som styrer humøret. Hvis du lider av en hormonell ubalanse, kan dette systemet gå inn i overdrive. Resultatet er at kroppen og sinnet vil tro en truende situasjon eksisterer, noe som igjen resulterer i følelser av frykt, frykt og angst.

Betraktninger

Behandlinger for hormonell ubalanse spenner fra grunnleggende endringer i livsstil til erstatning hormonbehandling. Bioidentical hormoner, som er naturlig forekommende hormoner som finnes i planter og syntetiserte til konsum, er en vanlig behandling når angst er ett av symptomene på hormonell ubalanse.
I tilfelle av alvorlige panikkanfall, kan slike medikamenter som benzodiazepiner og antidepressiva være nødvendig for å kontrollere angrep. Dette er vanlige behandlinger for personlighetsforstyrrelser.
Venstre ubehandlet, kan mild angst forverres, noe som resulterer i ødeleggende atferd på grunn av uberettiget frykt. Vidt den underliggende årsaken er personlighetsforstyrrelse eller hormonell ubalanse, er effektiv behandling tilgjengelig.

Angst Coaching

Angst Coaching


The National Institute for Mental Health rapporterer at ca 40 millioner mennesker i USA opplever angstlidelser hvert år. Folk takle angst på mange forskjellige måter. Noen ser en lege og ta medisiner. Andre bruker holistiske metoder for å redusere stress, som meditasjon. Noen kan søke hjelp av en terapeut eller coach for å lære mestringsstrategier.

Hva er angst?

Angst kan omfatte en følelse av gjennomgripende bekymring, panikkanfall, tvangslidelse, sosial angst, eller post-traumatisk stresslidelse. Mild angst kan være relatert til felles bekymringer, for eksempel å betale regninger eller arbeid tidsfrister. Mer alvorlige følelser av angst som fører til betydelig ubehag kan være tegn på en angstlidelse. Folk i hver ende av angst spekteret kan velge coaching som en måte å føle seg bedre.

Hva er Coaching?

Trenere hjelpe folk gjøre endringer i sine liv, lære nye måter å håndtere, og funksjon på sitt maksimale potensial. Sertifisert Life Coach David Wood beskriver coaching som en struktur for utføring sunne endringer og mål. Det er ingen enkel lisensiering kroppen for trenere. Trenere generelt ha opplæring i rådgivning og spesialisert opplæring i coaching. Kognitiv atferds Trenere adresse maladaptive tankemønstre, og erstatte dem med mer nyttige tanker.

Coaching Effect på angst

Coaching letter angst ved å lære de enkelte nye klimaendringer ferdigheter og måter å identifisere maladaptive tanker og erstatte dem med sunnere liv strategier. Trenere gi struktur og oppmuntring. Ved å lære nye problemløsning teknikker, personen får innsikt. Dette kan i stor grad redusere angst. Ved å fokusere på løsninger, utdanner coaching en person til å identifisere mål og restrukturere sine omstendigheter og måter å tenke og oppføre seg.

Coaching Eksempel I - Test Angst

Test-taking er en stressende situasjon for mange mennesker. En coach hjelper den enkelte til å identifisere kilden til angst, for eksempel tanker som "Hvis jeg ikke klarer denne testen, vil jeg aldri få en jobb. Jeg vil være en taper." Coach bidrar til å identifisere de uhjelpsomme tanker, og fungerer med den personen erstatte dem med mer positive selvfølelsen, for eksempel "jeg er forberedt på å gjøre mitt beste. Jeg vil være i stand til å håndtere utfallet."

Coaching Eksempel II - Panic Attack

Panikkanfall er en skremmende manifestasjon av anxiety.Coaches fokusere på å utvikle en sterk støtte system for personen som lider angrepene, lære avslapping ferdigheter, arbeide gjennom frykten som fører til panikkanfall, og erstatte utløse tanker som "Jeg kan ikke gjøre det gjennom dette! ' med ro, rasjonelle tanker som "Jeg er trygg. Puste. Jeg vil bli bra. "

Velge en Angst Coach

Når du velger en coach for å arbeide gjennom angst problemer, forberede noen spørsmål på forhånd. Spør om Coach trening og erfaring i å jobbe med angst, de resultatene de har oppnådd, og deres behandlingstilbud. Annen viktig informasjon omfatter plassering av coaching økter, hvor mye de koster, og hvor mange økter er recommended.This vil bidra til å sikre best mulig passform for å arbeide gjennom angst problemer.

Ikke-narkotiske behandling for angst

Angst er kroppens naturlige reaksjon på stress, og alle opplever det. Men noen ganger er angst mer intens enn hendelser eller problemer garanterer og blir ødeleggende. Noen ekstreme tilfeller av angstlidelser kan lindres med medisiner, men for mild angst er det flere ikke-narkotiske behandlinger som kan hjelpe.

En vanlig sykdom

Hvis du opplever en angstlidelse, er du ikke alene. Angstlidelser er den vanligste psykiske lidelser i USA, som berører 40 millioner voksne i alderen 18 år og eldre, eller 18,1 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge angstlidelser Association of America. Generalisert angstlidelse er den vanligste formen, og rammer 6,8 millioner voksne, eller 3,1 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge foreningen.

Terapi

Terapi er en vanlig behandling for angst. Snakke ting ut med en lisensiert terapeut kan være rensende. Det kan hjelpe deg å bli mer bevisst på din angst og lære å takle og med forhindre det.

Helhetlige tilnærminger

Du kan bruke helhetlige tilnærminger til å redusere angst. Slike tilnærminger fokuserer på måter å redusere stress i kroppen, slik som å få nok søvn, trening i minst en halv time om dagen, og spise fersk, sunn mat.

Avspenningsteknikker

Hvis du opplever angst, kan du prøve dype pusteøvelser, meditasjon eller visualisering. Disse avslapping teknikker kan i stor grad redusere angst. En terapeut eller meditasjon utøveren kan hjelpe deg å lære teknikker for å oppnå total kropps avslapping.

Kreativ terapi

Kreative utsalgssteder som maleri, tegning, skriving, strikking, dans og andre kunstformer kan tilby en avslappende form for stress lettelse hvis du lider av angst.

Kjøring fobier og angst

Kjøring fobier og angst


En fobi er en veldig intens, ofte irrasjonell, form for angst. The National Institute of Mental Health bemerker at "spesifikke fobier påvirker anslagsvis 19,2 millioner voksne amerikanere, og er dobbelt så vanlig hos kvinner som menn." Fobi lider ofte oppleve panikkanfall og gå ut av deres måte å unngå å komme i kontakt med ting som de frykter. Noen som lider av en drivende fobi kan finne det fysisk umulig å kjøre bil, eller kanskje må stoppe bilen midt-stasjonen.

Symptomer

Symptomer på en drivende fobi inkluderer panikkanfall og følelser av depresjon. Noen som lider av en drivende fobi kan utvikle følelser av nauseousness, intens hodepine eller smerter mens du kjører, svette, erfaring følelser av sinne, har problemer med å svelge eller problemer med å sove, og kan begynne å ha mareritt om kjøring. National panikk og angstlidelse News gruppe bemerker at såre øyne og økt følsomhet for berøring er også symptomer på en fobi eller panikkanfall.

Årsaker

Noen fobier oppstå uten noen åpenbar grunn. Noen som var en gang helt sikkert mens du kjører kan gradvis utvikle intens frykt knyttet til å være i en bil. Ofte, men kjøre fobier utvikle etter vitne eller være i en bilulykke. Noen ganger fobier også utvikle etter kjører om natten eller gjennom dårlige værforhold som setter stress på sjåføren.

Expert Insight

Dr. Mark Dombeck, en spesialist på angstlidelser med Aroostook Mental Health Services, mener at minst en i 10 mennesker opplever fobier. Dr. Dombeck kommentarer, "Fobier vanligvis først vises i ungdomsårene eller voksen alder De begynner plutselig og har en tendens til å være mer vedvarende enn barndoms fobier,.. Bare om lag 20 prosent av voksne fobier forsvinne på sine egne" Mens de fleste voksne som arbeider med angst logisk forstå at deres frykt er irrasjonell, føler de overveldet ved tanken på å være i stand til å overvinne fobi selv.

Farene

Mens mild angst er ikke umiddelbar sikkerhetsrisiko en, kjøring mens du arbeider med en bestemt kjøre fobi er usikre. Sjåfører som opplever angst og fobier kan oppføre seg irrasjonelt og uforutsigbart mens på veien eller de kan oppleve panikkanfall, som kan hemme deres kjøring. Det er svært viktig å søke øyeblikkelig, profesjonell behandling for en drivende fobi før du fortsetter å kjøre.

Behandling

Behandlinger for fobier er helt avhengig av den enkelte og alvorlighetsgraden av fobi selv. En trenet, medisinsk faglig kan diagnostisere en spesifikk fobi og anbefale medisiner eller rådgivning. I noen tilfeller er kognitiv-atferdsterapi (CBT) foreskrevet. CBT fokuserer på undervisning en fobi-rammet individ hvordan å lære nye tankeprosesser for å unngå å bli redd.

Løsning For Angst og nervøsitet

Angst lider vet at overdreven nervøsitet og bekymring kan komme i veien for livet hjemme, på jobb og skole. Om angst er mild eller alvorlig, er det viktig å finne en sunn måte å håndtere det slik at det ikke forstyrrer livet ditt. Medisiner og psykologisk rådgivning er gode alternativer for dem som ofte lider av alvorlig angst eller nervøsitet. Avspenningsteknikker og urtemedisiner kan hjelpe med mildere tilfeller av angst eller gi supplerende behandling for et eksisterende behandlingsplan.

Medisinering

Hvis angstproblemer er alvorlig nok, som i tilfelle av akutt angstanfall, medikamenter kan bli brukt som en metode for behandling. Buspiron, benzodiazepiner og antidepressiva er alle noen ganger brukt til å behandle angst. Benzodiazepiner har en beroligende effekt som kan være nyttig under en angst angrep, men disse er vanedannende og bør ikke brukes lang sikt. Antidepressiva ta flere uker å begynne å forbedre humøret og kan ikke gi full lindring av angst. Buspiron er mer vanlig foreskrevet fordi det er effektivt og ikke-vane forming. Medisinering er vanligvis bare en midlertidig løsning for angst problemer. Alvorlig angst kan kreve behandling i tillegg til medisinering.

Terapi

Hvis angst er alvorlig nok til å forstyrre det daglige liv, vurdere å starte noen form for terapi. En terapeut kan hjelpe deg å forstå årsaken til angst samt hvordan du bedre kontrollere det. Kognitiv terapi (CBT) er en type behandling som har vært særlig nyttig ved behandling av angst. Denne type terapi innebærer undervisning pasienten å identifisere irrasjonelle tanker som forårsaker angst og å anvende teknikker for å rasjonalisere sin tenkning.

Avslapping strategier

Avspenningsteknikker er en god løsning for alle som ønsker å komplettere en eksisterende angst behandling plan eller for alle som ønsker å forfølge en selvhjelp tilnærming til å slå angst. Disse strategiene kan brukes hver dag eller i stressende eller angstprovoserende situasjoner for å senke en persons nivå av opphisselse eller nervøsitet og gjenopprette en rolig fysisk og mental tilstand. Noen avslapping strategier som er nyttige for angst problemer inkluderer yoga, tai chi, meditasjon, visualisering, aromaterapi, dagbokskriving, dyp pusting og progressiv muskelavslapning.

Urte rettsmidler

Noen urte kosttilskudd kan noen ganger brukes til å behandle mild angst. Urte utøvere anbefaler ginkgo biloba, johannesurt, kava kava og kamille. Hvis du bestemmer deg for å bruke alle typer urte supplement til å behandle angst, bør du oppsøke lege eller urte utøveren på forhånd. Urter kan noen ganger føre til allergiske reaksjoner eller farlige interaksjoner med andre medisiner.

Cortidrene vs Relacore

Produsentene av både Cortidrene og Relacore gjøre en rekke løfter knyttet til vekttap. Den primære krav er at disse slankepiller bidra til å redusere stress og kontrollere appetitten - begge faktorer som kan hjelpe en person i å miste vekt, spesielt i mageregionen. Enten en av disse kosttilskudd er noe tryggere eller mer effektiv enn den andre har ikke blitt vitenskapelig fastslått; Imidlertid tilbyr produsenten av Cortidrene mer informasjon om produktet sitt enn produsenten som produserer Relacore.

Cortidrene

Cortidrene er produsert av Wellspring Laboratories. Selv om ingen resept er nødvendig, skaperne av diett kapsel hevder at dette kosttilskuddet fremmer vekttap ved å kontrollere stress. Antakelsen de tilbyr er at lavere stressnivå gjør at kroppen til å forbrenne flere kalorier. Aktive ingredienser inkluderer grønn te for å gi en person mer energi ved å øke stoffskiftet, magnolia å undertrykke appetitt, beta-sitosterol (en plante sterol som kan bidra til å normal blodsukker), og suntheanine å fremme avslapning. Andre ingredienser inkluderer vitamin C og urter. Cortidrene kapsler skal tas to ganger daglig, noen få minutter før du spiser lunsj og middag.

Kortisol

Kortisol er et stresshormon som produseres i binyrene. Kroppen trenger kortisol for å regulere sine metabolske prosesser, men noen ganger er det produserer for mye. Høye kortisolnivåer har vært knyttet til økt appetitt, vektøkning, depresjon og diabetes. Skaperne av Cortidrene hevder at kosttilskuddet hjelper til å kontrollere kortisolnivå i kroppen, og dermed påskynde stoffskiftet slik at en person kan gå ned i vekt. Som med andre vekttap programmer, hvor mye vekt mister en person er avhengig av diett og aktivitetsnivå.

Advarsel

Kvinner som kan være gravid eller som ammer bør ikke ta Cortidrene. Visse av de bestanddeler som finnes i forbindelsen kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Selv om bivirkninger er mulig, inneholder medikamentet ikke efedrin. Umiddelbart slutte å bruke stoffet hvis du opplever noen ubehagelige bivirkninger. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd, spesielt hvis du har noen medisinske tilstander eller tar medisiner som kan samhandle med ingredienser i supplement. Og legg merke til at den amerikanske Food and Drug Administration ikke har vurdert produsentens påstander knyttet til de foreslåtte fordelene av dette produktet.

Relacore

Relacore er markedsført som en diett pille som hjelper folk ned i vekt. Produsentene av supplement hevder at det reduserer også stress og forbedrer humøret. Som med andre vekttap piller, er tillegget tas daglig, i kombinasjon med å spise et sunt kosthold og får regelmessig mosjon. Den stoffets effektivitet er basert på en korrelasjon mellom antydet magefett og stress. Selv Relacore er ment å bare inneholde alle naturlige ingredienser og inneholder ikke sentralstimulerende midler, anbefales det at gravide ikke ta stoffet.

Andre Relacore Produkter

Skaperne av Relacore tilby Relacore Extra og Relacore PM i tillegg til den opprinnelige formelen. Krav er at dietten pillen reduserer stress og mild angst, øker energi og reduserer tretthet, selv om FDA har ennå ikke testet noen av disse antakelser.

Advarsel

Relacore er ikke FDA-godkjent, eller er det noen viktige eller aktive ingredienser som er publisert på produktets offisielle hjemmeside. Derfor, brukerne trenger å være forsiktig, som supplement kunne inneholde visse ingredienser som de kan være allergisk. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd.

Slik Clear binyrene

Slik Clear binyrene


I dagens moderne verden hvor kronisk stress er så utbredt, er det vanlig for folk å lide av adrenal utmattelse. Når binyrene funksjon er kompromittert, har kroppen din en hard tid coping med normale aktiviteter på grunn av symptomer som tretthet og konsentrasjonsvansker. Heldigvis kan du fjerne binyrene og gjenopprette optimal binyrefunksjon ved å gjøre noen enkle endringer i livsstil.

Slik Clear binyrene

•  Lær stress management teknikker. Binyrene reagerer på stress ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere stressfaktorer. Deltagelse i stress management teknikker, for eksempel dype pusteøvelser eller meditere, vil bidra til å styrke kroppens stressrespons som gir din utmattet binyrene en sårt tiltrengt pause.

Konsumere en hel-mat diett som er høy i kalium og lav i natrium. Binyrene trenger en rekke vitaminer og mineraler for å fungere optimalt. Kalium er viktig. Eksperter anbefaler 4:57 gram kalium inntak i døgnet. Rike kilder til kalium inkluderer tare, hvetespirer, mandler, rosiner, persille, peanøtter, solsikkefrø og paranøtter. Også, unngå bearbeidet mat som er høy i natrium og andre tilsetningsstoffer som har en negativ innvirkning på binyrefunksjon. Et kosthold som hovedsakelig inneholder en rekke økologiske grønnsaker, nøtter, magre proteiner og hele korn er en av de beste måtene å hjelpe gjenopprette adrenal helse.

•  Unngå sentralstimulerende midler. Sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein, kola nut, guarana og efedrin, føre til at binyrene til å jobbe ekstra hardt for å gjøre energi etter koffein "crash". Opt for å støtte sunne energinivå ved å delta i en regelmessig trening rutine i stedet. Hvis du for øyeblikket ikke trener, snakk med legen din om råd på en treningsøkt rutine som er riktig for deg.

Begrens inntak av kunstige søtningsmidler og produkter som inneholder raffinert sukker. Raffinert sukker og kunstige søtstoffer gjør blodsukkernivået går opp og ned beskatte binyrene og hele endokrine systemet. En lav glykemisk diett vil ikke bare hjelpe binyrene til å gjenopprette normal funksjon, det vil bidra til å stabilisere blodsukkernivået som vil minimere belastningen på hele kroppen.

Få nok søvn hver natt. Sove er like viktig for kroppen som mat og vann. Å få nok søvn vil hjelpe klare en bane for utvinning for binyrene. Hvis du har en hard tid kommer til å sove på grunn av stress, drikke en avslappende urtete en time før du går til sengs om kvelden. Dette vil hjelpe kroppen din letthet inn i en ny rutine og fremme regelmessig søvnmønster. Kamille er et flott alternativ, og er godt kjent for sine stress-reduserende egenskaper og søvnfremmende kvaliteter. Kamille bidrar også til å lette mild angst og vanlige nerver, en felles skyldige av søvnløshet.

Yohimbe Farene

Yohimbe er en urte supplement sanket fra et eviggrønt tre som vokser i villmarka i Afrika. Barken på treet er der yohimbin kjemiske er funnet. FDA har godkjent den begrensede bruken av Yohimbe for behandling av erektil dysfunksjon.

Blood Pressure

Yohimbe virker ved å øke blodgjennomstrømningen i hele kroppen, inkludert penis. Imidlertid bør folk som har høyt blodtrykk problemer ikke ta Yohimbe.

Svimmelhet

Folk som tar Yohimbe har rapportert svimmelhet. Svimmelhet kan oppstå når du sitter, står eller under endringer i kroppen din posisjon. Du bør ikke kjøre hvis Yohimbe gjør deg svimmel.

Toksisitet

Tar mer enn den foreskrevne mengde Yohimbe kan føre til toksisitet i kroppen. Symptomer på forgiftning eller overdose er en urolig mage, besvimelse og nervøsitet.

Interaksjoner

Noen matvarer som som inneholder tyramin, som ost og vin, samhandle negativt med Yohimbe. Dette samspillet kan produsere farlige effekter på sentralnervesystemet og kan forårsake hallusinasjoner.

Angst

Det er normalt å oppleve sporadiske mild angst. Imidlertid kan Yohimbe intensivere angst og føre til søvnløshet.

Hva gjør du hvis du er redd for tannlegen?

Dental angst plager mange mennesker. Det kan påvirke folk i varierende grad, alt fra mild angst til høye nivåer av stress og følelsesmessig ubehag før eller under planlagte besøk. Men hvis du unngå å gå til tannlegen på grunn av din frykt, kan alvorlige helseproblemer oppstår, inkludert tannråte og tannkjøttsykdom. Heldigvis, det er visse skritt du kan ta for å prøve og overvinne din frykt for tannlegen.

Konfrontere din frykt

Det første skrittet for å overvinne din frykt for tannlegen er å finne ut hvor det stammer fra. Ifølge Dr. Jerry Gordon, en tannlege og medlem av American Dental Association, er det tre vanlige grunner til at folk frykter tannlegen. Folk frykter det vil være smerte under besøket. De frykter å bli kjeftet for tilstanden deres munn, eller de frykter tap av kontroll under behandlingen.

Når erobre din frykt, er det viktig å huske at tannleger er medisinske fagfolk. Ifølge Bupa nettside, en internasjonal helsetjenester selskap, tannleger er opplært til å håndtere engstelige pasienter. Også, ikke vær sjenert. Husk at du ikke er den eneste personen som opplever angst hos tannlegen.

Finn riktig tannlege

For å hjelpe føler mer rolig hos tannlegen, finne den rette legen. Avhengig av situasjonen, kan du vurdere å se etter en tannlege som spesifikt har spesialisert seg på behandling av nervøse pasienter. Spør venner og familie for anbefalinger. Foreta telefonsamtaler til ulik praksis. Vær åpen om dine bekymringer og se om de kan hjelpe med din situasjon. Hvis mulig, planlegge en avtale for å møte tannlegen før noen tannbehandling er planlagt. Under besøket snakke om dine bekymringer eller bekymringer. Hvis du ikke føler deg komfortabel med tannlegen etter avtale, fortsetter søket til du finner en tannlege som gjør at du føler deg vel.

Behandling Alternativer

Når du er klar til å planlegge en dental prosedyre, bør du vurdere visse behandlinger for å hjelpe deg å slappe av. En enkel metode du kan prøve på egen hånd kalles en distraksjon teknikk. Finn måter å ignorere selve prosedyren ved å lytte til musikk eller lydbøker, konsentrere seg om å slappe kroppen din, eller tenke på noe du ser frem til, ifølge nettstedet Dental Phobia. Behavioral psykoterapi kan også hjelpe lindre angst. I dette kurset for behandling, vil en psykoterapeut lære deg måter å takle din tannlege frykt.

Hvis psykologiske teknikker ikke hjelper, må du snakke med tannlegen din om å bli mildt bedøvet under inngrepet. Du vil fortsatt være våken, men vil føle seg veldig avslappet og sannsynligvis ikke vil huske prosedyren etterpå, ifølge nettstedet, Bupa. For mer alvorlige tilfeller av dental fobi, kan generell anestesi brukes. Men det er større risiko forbundet med det. I høye doser, kan anestesi forårsake puste, blodtrykk og hjertekomplikasjoner.

Kosttilskudd for å hjelpe Sleep

Kosttilskudd for å hjelpe Sleep


Ifølge National Institutes of Health, rundt 60 millioner amerikanere lider av søvnløshet, en søvnforstyrrelse som påvirker evnen til å sovne eller forbli sovende. Som et resultat, er flere og flere mennesker blir til ulike søvn kosttilskudd som en behandling for å hjelpe dem med å få hvile de trenger hver natt.

Difenhydramin

Dette er en av de mest vanlige antihistaminer og sove hjelpemidler som finnes i kommersielle over-the-counter medisiner som Benedryl, Nytol, Sominex, Tylenol PM og excedrin PM. Dette tillegget kan dessverre la deg følelsen døsig neste dag. Mulige bivirkninger av stoffet omfatter svimmelhet, dagtid tretthet, tåkesyn, og tørr munn og svelg.

Doxylamine

Doxylamine er et annet antihistamin ofte brukt som en søvn hjelpemiddel. Den lar deg få avslappet søvn når lider av alvorlig forkjølelse eller influensa, lindre symptomene på sykdommen og indusere søvnighet. Mulige bivirkninger er forstoppelse, hodepine, tåkesyn og urolig mage.

Melatonin

Melatonin søvn kosttilskudd er designet for å etterligne naturlig forekommende melatonin hormonet i kroppen som regulerer det interne klokke. Melatonin søvn kosttilskudd selges i helsekostbutikker. Ifølge Mayo Clinic effektene av melatonin som en søvn hjelpemiddel er ikke så konsekvent som de av over-the-counter og foreskrevet kosttilskudd. Vanlige bivirkninger rapportert inkluderer dagtid tretthet, hodepine, svimmelhet, mild angst, ubehag i magen, depresjon, forvirring og irritabilitet.

Valerian

Søvn kosttilskudd er laget av vendelrot urte-anlegget. De effektivt redusere tiden det tar for deg å sovne. De kan også bidra til å sikre en mer avslappet søvn med færre avbrudd. Kosttilskudd gjort ved hjelp av vendelrot anlegget varierer i styrke. Det er en god idé å snakke med legen din før du tar dem hvis du er gravid, ammer eller tar medisiner. Vanlige bivirkninger av vendelrot søvn kosttilskudd inkluderer hodepine, angst og hjertebank.