Digidexo.com

johannesurt mot betennelse

Hvordan bruke johannesurt mot depresjon

Hvordan bruke johannesurt mot depresjon


Det har blitt anslått at nesten 10 prosent av befolkningen lider enten i dag fra eller har lidd av depresjon, i en eller annen form. Det er mange reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å behandle symptomer på depresjon, men et økende antall pasienter er å snu til urten johannesurt, også kjent som Hypericum, til å behandle den.

Bruksanvisning

Identifisere symptomer på mild til moderat depresjon. Johannesurt har vist seg å være effektiv i behandling av denne typen depresjon. Depresjon kan føre til tristhet, søvnproblemer, appetitt endringer, irritabilitet, problemer med konsentrasjon og en generell følelse av fortvilelse.

Oppsøk alternative behandlingstilbud hvis du opplever en alvorlig svekkende depressiv episode eller har blitt diagnostisert med bipolar lidelse. Johannesurt er ikke en passende behandling for disse typer depresjon. Snakk med legen din dersom du er usikker på om din depresjon faller inn i en av disse kategoriene.

Stopp (med din lege veiledning) tar noen mono-amino-oksidase (MAO) hemmere minst 4 uker før du begynner å bruke johannesurt. Kombinere de to kan føre til en alvorlig interaksjon der blodtrykket kan stige faretruende høy.

Arbeid i forbindelse med legen din for å komme opp med en plan for å avta noen antidepressive medikamenter du er i dag. Når medisinen er ikke lenger i systemet ditt, kan du begynne å ta Johannesurt å behandle depresjon.

Finn et terapeutisk karakter, standardisert utarbeidelse av johannesurt, enten på apoteket eller lokale helse-mat butikk. En terapeutisk ekstrakt av johannesurt må ha blitt produsert av alkohol utvinning og er standardisert til å inneholde tre prosent av den aktive ingrediensen, hypericin.

Begynn å ta Johannesurt tre ganger om dagen for å få mest mulig nytte av urt antidepressant egenskaper. Kapslene kommer i en 30-mg. dose.

Vær forsiktig i solen mens du tar Johannesurt. Det fører fotosensitivitet, noe som betyr at du er mer utsatt for solbrenthet og varme-relaterte sykdommer.

Forvent å vente 4-6 uker for å få full effekt av johannesurt. Snakk med legen din hvis du ikke begynner å se noen bedring i den tiden.

Tips og advarsler

  • Oppsøke lege umiddelbart hvis du er så deprimert at du tenke å skade deg selv.
  • Ikke ta johannesurt uten å snakke med en farmasøyt eller lege om mulige interaksjoner mellom det og eventuelle medisiner du er i dag.

Trening for å redusere kroniske betennelser

Forskning viser at det er utvilsomt en sammenheng mellom å redusere kronisk betennelse og regelmessig mosjon. Kronisk betennelse er når kroppen ikke er i stand til å slå seg av sitt immunsystem respons, og i tid onslaught av immunsystem celler kan ødelegge interne arbeidet i kroppen, som fører til en rekke sykdommer, inkludert revmatoid artritt og eksem. Det er også en sammenheng mellom kronisk betennelse og diabetes, Alzheimers, hjertesykdom og kreft.

Ikke overdriv

Nøkkelen er å være aktiv, men aldri å overdrive det. Mens trening beskytter kroppen mot betennelse, over-trene årsaker betennelse i kroppen for å oppnå en høy. Et moderat nivå av øvelsen anses å være 30 minutter per dag, fem ganger i uken.

Velge en Workout

Tre dager med de fem bør brukes til å gjøre øvelser som er aerobic. De to andre dagene skal brukes til å gjøre både motstand og aerobic trening. Mens maraton racing er ikke den beste øvelsen for å redusere betennelse, aerobic trening som gåing, løping (kortere avstander) og ellipsetrener er gode måter å bygge en treningsøkt.

Plukk et regime

Velg en øvelse som får pulsen opp til ca 50-85 prosent kapasitet, men sørg for at det er noe du liker, slik at du kan holde deg til det. Å få pulsen opp bremser ned immunresponsen overtid, men det er viktig at det skal være konsekvent. Velge din favoritt aktiviteter som fotturer, basketball, tennis eller fartsfylt dans vil gjøre det lettere å fortsette diett over tid.

Johannesurt urtemedisin

Johannesurt urtemedisin


Johannesurt, biologisk navn Hypericum perforatum, har en lang historie med bruk som en urtemedisin. Kliniske studier og forsknings anmeldelser har blitt utført i urten effektivitet for en rekke fysiske og følelsesmessige forhold. Urten brukes internt for en lang rekke forhold, blant annet depresjon og orgel plager, og lokalt for huden sår. Johannesurt har få og milde bivirkninger.

Historie

Ifølge Holistisk Online, gamle grekerne tildelt magiske krefter til johannesurt. De brukte også hypericum å behandle isjias og insektbitt. Hippokrates anbefalte hypericum for "nervøs uro." Europeerne brukte johannesurt å behandle skader og depresjon. Urten har en lang folk historie med bruk for angstlidelser. Flere nylig, Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) anmeldt forskning på effekten av johannesurt mot depresjon. Ifølge NCCAM, er johannesurt ekstrakt "overlegen placebo" og er mer effektive og har færre bivirkninger enn farmasøytiske antidepressiva.

Funksjoner

Ifølge Resept for Nutritional Healing (PNH), inneholder johannesurt fytokjemikalier (plantekjemikalier) og næringsstoffer. Urt fytokjemikalier inkluderer, men er ikke begrenset til, karotenoider, klorofyll, flavonoider og lutein. Johannesurt inneholder også vitamin C. Karotenoider inkluderer karotener og fungerer som antioksidanter. Klorofyll er en kilde til magnesium. Flavonoider er anlegget forbindelser som fungerer som antioksidanter. Lutein er en phytochemical funnet i grønne blader som kan bidra til å forhindre macula degenerasjon.

Funksjon

Ekstrakt av Hypericum har antidepressive og antianxiety egenskaper. Ifølge Holistisk Online, er johannesurt "først kjent stoff for å forbedre tre viktige nevrotransmittere --- serotonin, noradrenalin og dopamin." Johannesurt kan også redusere kortisol, et stresshormon. Hypericum er phytochemical forbindelser er kreditert for sine humørløftende effekt.

Forhold

Johannesurt er brukt for en rekke av angst og nervøse relaterte forhold. Ifølge Holistisk Online, beroliger johannesurt og hindrer forstyrrelser som sengevæting og søvnløshet. I ekstrakt form, kan hypericum lette fordøyelsesbesvær og har slimløsende handling på lunge lunger. Johannesurt te fra de plante blomster balanserer anemi. Den urteekstrakt kan påføres hudskader. Holistisk Online rapporterer også en oppsiktsvekkende og håpefulle muligheten presentert av johannesurt: Forskning fortsetter inn hypericum fordeler mot HIV. Med anekdotiske bevis for johannesurt er synergi med AZT, forskere er opptatt å undersøke mulighetene.

Doser

Mens National Institutes of Health (NIH) er forsker doser, noen forberedelser synes å være pålitelig og effektiv. I naturopathic vilkår, anbefaler Holistisk Online at "Johannesurt ekstrakt standardisert til å inneholde 0,3% hypericin" synes å være en effektiv forberedelse. For antidepressiva bruk, er den anbefalte dosen 300 mg tre ganger daglig med måltider. Hvis forbruker johannesurt i infusjons form, bratt 1 til 2 ts. av tørket urt i 8 oz. kokende destillert vann. Bratt i 10 til 15 minutter. Drikk tre kopper daglig. Ta 1 til 4 ml i skjær form tre ganger daglig. Oppsøk lege før du bruker denne urten eller annen grunn. Ikke selvmedisinering for depresjon eller angstrelaterte symptomer.

Forsiktig

Enkelte advarsler følge bruk av johannesurt. Naturopathic kilder som Holistisk Online og mainstream medisinske vurderinger av den tyske regjeringen og NCCAM finne Hypericum å være tryggere enn farmasøytiske alternativer for behandling av depresjon. Holistisk Online forteller at du ikke bør kombinere hypericum med MAO-hemmere. Det er tidlig indikasjon på at johannesurt "kan forstyrre medisiner gitt under organtransplantasjon."

Naturlig anti-inflammatoriske for Redusere sciatic smerte

Isjiasnerven er den største nerve i legemet, løper fra ryggraden i setemuskelen og ned langs baksiden av benene på begge sider. Sciatic smerte er vanligvis forårsaket av en annen underliggende problem, for eksempel en herniated plate eller annet tilbake traumer. Kjent mer vanlig som isjias, smerter forårsaket av denne tilstanden varierer fra en kjedelig verke i korsryggen og rumpeballe regionen til en skarp skyting smerte som reiser langs nerve bane. Redusere betennelser i området forårsaker press på isjiasnerven vil bidra til å lindre smerte sterkt.

Djevelens Claw

Kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper, stammer djevelens klo fra Sør- og Sørøst-Afrika. Den kan kjøpes i ekstrakt eller tablettform hvor naturlige urte rettsmidler og kosttilskudd er solgt. Mens kjent for å fungere svært godt for korsryggsmerter og isjias, er det best å konsultere legen din før du tar djevelens klo, da det kan påvirke hjerterytmen og blodsukkernivået.

Gurkemeie

Gurkemeie roten har vært brukt i Asia medisinsk i århundrer. Den anti-inflammatoriske egenskaper er kjent for å hjelpe hoftesmerter. Det eneste tilbakeslaget er hvor lang tid før forbedringer noticed.Taken tre ganger per dag, kan det ta opptil en måned for betydelige resultater å bli sett.

Johannesurt

Selv om Johannesurt er bedre kjent for behandling av depresjon, har det også blitt funnet å lindre smerter og betennelser på grunn av nervesmerter, slik som isjias. Den vanligste bivirkningen er følsomhet for lys, selv om noen mild ubehag i magen kan også forekomme. Johannesurt kan kjøpes de fleste steder vitaminer og kosttilskudd er solgt.

Red Pepper

Rød pepper, spesielt cayenne, inneholder capsaicin, og er nyttig å lindre smerter og betennelser. Capsaicin er funnet i en rekke over-the-counter gnir og kremer. Men å gå rett til kilden for en mye høyere konsentrasjon er aldri en dårlig idé. Ved å knuse rød pepper, jobbe det inn i en lime og deretter legge det til en kald fløte, har du gjort ditt eget smertestillende gni. Også, ved å legge til Cayenne til kosthold (en eller to streker i de fleste retter vil ikke være merkbar eller varmt) du gir deg selv et forsvar mot betennelse.

Bromelain

Dette enzymet hentet fra stammen og frukt av ananas er best kjent for å lindre betennelser på grunn av isjias. Når det tas i tablettform på tom mage tre ganger daglig, er effekter lagt merke til i mindre enn en uke. Symptomer er merkbart redusert i to til tre dager. De vanligste bivirkningene er magesyke og diaré. Arbeide fersk ananas i kostholdet ditt kan bare styrke effekten av å ta bromelain tabletter.

Siste beskjed

Som med noen drastiske endringer i kosthold eller kosttilskudd, er å konsultere med din lege alltid anbefalt. Diskuter med ham noen medisiner du tar og hvilke interaksjoner kan være.

En, alle eller ingen av disse rettsmidler kan fungere for deg. Hver persons kropp er forskjellig og vil reagere ulikt på ulike urter og kosttilskudd. Det kan ta litt tid å finne ut hva som fungerer best for deg.

Bruk av prikkperikum

Hypericum perforatum er det vitenskapelige navnet for en urt som er mer kjent som Johannesurt. Johannesurt er en flerårig plante som lukter balsam eller terpentin. Anlegget er opprinnelig fra Europa og har blitt naturalisert i USA. Johannesurt har små, avlange, lysegrønne blader og lyse gul, fem kronblad blomster som blomstrer i juli og august. Planten vokser naturlig i enger og skog. Ved knusing, blomstene ser ut til å blø, og ble ofte brukt av gamle romerske og greske leger å kle sår. Den potente bestanddeler i planten er en harpiks, en flyktig olje, et tannin og et fargestoff.

Advarsel: Som med alle mulig måte å løse, drøfte medisinsk bruk av denne urten med din lege eller annet kvalifisert medisinsk faglig.

Depresjon

Johannesurt har vært brukt til å behandle mild til moderat depresjon. Noen studier har indikert at i noen tilfeller urten er like effektiv som reseptbelagte antidepressiva, men med forholdsvis færre bivirkninger og lavere kostnad. Bruk av johannesurt mot depresjon er mye mer vanlig i Europa enn i USA. Ifølge British Medical Journal (1996), "Johannesurt er en lovende behandling for depresjon ... urten kan tilby en fordel ... i form av relativ sikkerhet og toleranse, noe som kan forbedre pasientens etterlevelse."

Advarsel: Du bør aldri bruke johannesurt hvis du tar andre antidepressiva, som man kan forsterke effekten av andre med ukjente resultater.

Søvnløshet

Johannesurt te brukes til å behandle søvnforstyrrelser, søvnløshet og følelser av generell uro. Urten er også brukt som et vanndrivende og for behandling av gastritt. En vegetabilsk olje preparat som inneholder blomster av urten brukes eksternt for å lindre hemoroider. Johannesurt kan også lindre angst og tretthet.

Advarsel: Diskuter bruk av denne urten med legen din hvis du har tenkt å bruke det til noen av disse forholdene.

Betennelse

Johannesurt lindrer betennelser og bakteriell infeksjon. Urten er tilgjengelig i skjemaet te, tinktur, olje og kapsel. Johannesurt lindrer sår og smerter forbundet med støt. En smertestillende ingrediens i Johannesurt hjelper lindre smerter forbundet med leddgikt og andre felles betingelser, og kan også lindre nevrologiske smerter.

Advarsel: Diskuter bruk av denne urten med legen din hvis du har tenkt å bruke det til noen av disse forholdene.

Natural Cures for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tilstand der de muskulære sammentrekninger av tarmsystem bli ukoordinert og uregelmessig. Dette svekker den normale bevegelse av mat og avfallsmateriale. The Mayo Clinic anslår at så mange som 1 av 5 mennesker lider av denne tilstanden. I motsetning til mer alvorlige tarmsykdommer som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, gjør IBS ikke føre til betennelse eller øke sannsynligheten for tykktarmskreft. Det kan vanligvis være vellykket med riktig kosthold, stress reduksjon og naturlige behandlinger.

Fordelaktig Urter

Sitronmelisse og rosmarin te lindre kramper og spasmer. Glatte alm bark te gjør magen produsere en beskyttende slim. Det er også flere urte behandlinger som kommer i tinktur og tablettform som er nyttig. Ta all følgende som anvist på etiketten. Alfalfa væske eller tabletter har vitamin K, som er nødvendig for å produsere sunne bakterier for riktig fordøyelse. Asafoetida tinktur gir lindring fra gass buildup og betennelser. Kamille og ingefær tinkturer stoppe magekramper og lindre kvalme. Milk thistle stimulerer produksjonen av galle, som stopper forstoppelse. Peppermynteolje enterodrasjert kapsler lindre spasmer. Johannesurt lindrer betennelse og Valerian stopper spasmer og hjelper til med å sovne.

Tradisjonelle kinesiske formler

Følgende blandinger har en lang bruk i tradisjonell kinesisk medisin. Roe magen Powder hjelper med magesmerter. Fire herrer avkok lindrer løs avføring. Minor Construct Midt-avkok behandler krampaktig magesmerter og tap av matlyst. Pinellia Avkok å drenere Epigastrium behandler diaré, ubehagelige følelser av fylde og tap av matlyst.

Anbefalt Diet

Unngå mat med uløselig fiber som kli. Kaffe, te og tobakk inneholder kjemikalier som øker trykket i tarmen, forårsaker oppblåsthet og gass, og bør unngås. Hold deg unna mat søtet med sirup og sorbitol. De er dårlig absorbert karbohydrater og kan føre til at gass, oppblåsthet og magesmerter. Eliminere hvete fra kostholdet kan være nyttig som mange mennesker med denne tilstanden har en negativ reaksjon på det. Ikke spis rett før du går til sengs; i stedet satt leggetid i minst 1 til 2 timer etter at du sist spise.

Anbefalte kosttilskudd

Ta den foreslåtte daglige doser av sink og inneholdende en hvilken som helst multivitamin folsyre og B12. Personer med IBS er vanligvis mangelfull i disse næringsstoffene. Pancreatin er en bukspyttkjertelekstrakt som hjelper til med fordøyelsen og reduserer betennelse. Ta som anvist på etiketten. Mellom måltidene, ta en acidophilous supplement som ikke inneholder melk. Dette vennlige bakterier konkurrerer med bakterier som forverrer IBS.

Stress Reduction

Stress kan i stor grad forverre og noen ganger være en trigger for IBS. Det finnes mange metoder for å redusere stress i livet ditt. Å se en rådgiver kan hjelpe noen arbeid gjennom eventuelle problemer som kan være stressende i deres liv og hjelpe dem endre negativ atferd og reaksjoner. Yoga, meditasjon og trening er effektive måter å lindre stress også. Alle innebære en mind-body-tilkobling som kan hjelpe med å sentrere og fokusere på øyeblikket. Progressiv avslapning er svært nyttig for å slippe stress og spenninger følte i kroppen. Starter med føttene, spent og slappe av en kroppsdel ​​om gangen. Dyp pusting fra blender hjelper deg å bli roligere og også slapper magemusklene, som kan avlaste noen av fysisk ubehag av IBS. Til slutt, en av de mest fordelaktige ting er å gjøre tid til å gjøre ting som du liker og som gjør deg lykkelig.

Krill Oil Vs. Fish Oil

Krillolje og fiskeolje kapsler kan bli funnet på de samme helsekostbutikker, og de koster omtrent det samme. Men, er det spesifikke fordeler til hver som bør vurderes basert på dine helsebehov.

Hva er Krill?

Krill er et rekelignende dyr i krepsdyr familie som fungerer som mat for livet i havet som hvaler, seler og pingviner. De bare vokse til å bli et par inches lang, og de er fanget kommersielt for bruk som agn og i akvarier.

Krill Oil

Krillolje og fiskeolje og fiskeolje inneholder eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre syrer, som virker mot betennelse og bremse oppbygging av plakk i arteriene. I motsetning til fiskeolje, inneholder imidlertid krillolje astaxanthin - et pigment krill har som et resultat av å spise fytoplankton. Astaxanthin er en antioksidant.

Antioxidents

Antioksidanter er tatt for å beskytte våre organer fra ustabile molekyler som kalles frie radikaler. Astaxanthin blokkerer tilgang til disse frie radikaler til hjernen, øyne og nervesystemet.

Fish Oil

Fiskeolje, som krillolje, er tatt for sine omega-3 fettsyrer. Fiskeolje er lik krillolje ved at den har eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre syrer. Fiskeolje er solgt som kosttilskudd i helsekostbutikker og dagligvarebutikker i form av en gel kapsel.

Hvorfor noen foretrekker Krill Oil

Hvis du er interessert i å ta en vanlig antioksidant, deretter krillolje kan være det beste valget fordi den inneholder færre kalorier. Fiskeoljekapsler er ca 150-160 kalorier per kapsel. Det kan være for mange ekstra kalorier hvis du er på en streng diett eller prøver å gå ned i vekt. Krillolje kapsler inneholder kun 10 kalorier. I tillegg vil den fishy lukt eller raping som kan komme med fiskeolje ikke skje med krillolje.

Grønn Lip Mussel Olje Vs. Krill Oil

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) regnes som trygge, men langvarig bruk har vært assosiert med økt fare for hjertesykdom og slag, samt gastrointestinale problemer. Det har ført til at noen folk til å se etter alternativer som grønn leppe blåskjell olje og krillolje. Begge kosttilskudd har også vært å få oppmerksomhet for sin høye omega-3 fettsyrer. Forskjellene mellom grønn leppe blåskjell olje og krillolje er liten, men verdt å merke seg.

Beskrivelse

Grønn leppe blåskjell olje er hentet fra en art av blåskjell (Perna canaliculus) innfødt til New Zealand. Ekstraktet begynte å bli kommersielt produsert, først i pulverisert form, da det ble observert at Maori stammefolk og kvinner som spiste blåskjell utstilt god helse. Krill er små, usedvanlig rike krepsdyr som ligner på reker som bor i de dype, forurenset arktiske og antarktiske farvann.

Fordeler

Både grønn leppe blåskjell olje og krillolje er kosttilskudd markedsføres som å ha anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å avlaste leddgikt og muskelsmerter. Fordi begge oljene er også rik på omega-3 fettsyrer, de er tenkt å bidra til hjertesykdommer ved å senke kolesterolet. Krill olje, som er blitt sies å være å bidra til å avlaste premenstruelt syndrom, så vel inneholder en antioksidant, astaxanthin, en spesielt potent våpen mot betennelse.

Science jeg

Noen bevis sikkerhetskopierer produsentenes krav. Ifølge en 2009 australsk studie publisert i Kunnskapsbasert komplementær og alternativ medisin, Lyprinol, en merkevare av grønn leppe blåskjell olje, har vist seg å redusere betennelser i dyr og dermed kan fungere hos mennesker. En 2003 koreansk studie fant at Lyprinol gjorde faktisk hjelp leddgikt pasienter etter åtte uker. Annen bruk av grønn leppe blåskjell olje, men har ikke blitt tilstrekkelig undersøkt ennå, og FDA har advart skaperne av Lyprinol mot overdrevne påstander.

Science II

I 2007, en kanadisk forsker fant at pasienter som tok 300 mg av krillolje for syv til 14 dager hadde signifikant reduksjon i betennelse og reduserte symptomer på leddgikt. Studien ble publisert i Journal of American College of Nutrition. En annen studie, denne gangen fra den australske Hjerte Research Group, fant også at krillolje forbedret glukose og kolesterol nivåer av rotter, en indikasjon på at det kan hjelpe mennesker med metabolsk syndrom.

Sikkerhet

Når fag i den kanadiske studien inkluderte krillolje i sine dietter for 30 dager, ble det ikke rapportert bivirkninger. En evaluering av olje ved forskerne funnet at oljen er trygt. Tilsvarende, ingen negativ effekt fra grønne leppe blåskjell er rapportert, selv om dens sikkerhet ikke er grundig undersøkt.

Betraktninger

Referer til produkt etiketter for riktig dosering, men husk at USDA anbefaler å få mer enn 3 gram omega-3 fettsyrer fra fisk per dag. Snakk med legen din først, hvis du har diabetes, er på et høyere risiko for blødning eller har andre medisinske tilstander.

Forebyggende Foods for gikt

Forebyggende Foods for gikt


Urinsyregikt er en ekstremt smertefull sykdom. I denne type av leddgikt. en overflod av urinsyre bygger seg opp i blod og vev, forårsaker urin til å krystallisere i leddene. Gikt mål som regel folk som spiser fet mat eller drikker alkohol overdrevet. Disse usunn fet mat forverre gikt, men andre matvarer bidra til å forhindre det.

Fakta

Urinsyregikt er en vanlig form for leddgikt som skjer plutselig og mål menn mer enn kvinner. Det kan vare noen timer eller flere dager. Denne smertefulle tilstanden kan føre til betennelse og hevelse i tær, ankler, knær eller hender og andre deler av kroppen. Hvis urinsyre, som forårsaker gikt smerte, ikke senkes, kan dette skape nyrestein og føre til nyresykdom eller nyresvikt. Urinsyregikt er oftest assosiert med nyresykdom, urinsyre nyrestein, diabetes, åreforkalkning og høyt blodtrykk.

Kirsebær

Kirsebær har et enzym som senker urinsyre. Moreller inneholder også antioksidantegenskaper som kontrollerer betennelse, og forbindelser som hindrer urinsyre fra å ødelegge bindevev. Ifølge Health911, bør du spise mellom seks og åtte kirsebær en dag for å redusere gikt symptomer. Kirsebær er mest effektive når det spises mellom måltidene. Hvis du skulle føle en gikt angrep dukker, foreslår Health911 deg umiddelbart spise 20 til 30 kirsebær å nøytralisere symptomer. Cherry juice eller svart kirsebær juice har de samme gikt-bekjempelse egenskaper som kirsebær, så drikker juice daglig kan bidra til å kontrollere gikt fakkel-ups. Selv om kirsebær er den mest effektive mot gikt smerte, andre bær med antioksidantegenskaper, som for eksempel jordbær og blåbær, også lavere urinsyre i blodet.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer gir god helse til hele kroppen gjennom støtte av immunsystemet. Fisk som inneholder Omege-3 fettsyrer er effektive i å forebygge gikt. Er laks, torsk, kveite eller sardiner i kosten for å redusere betennelse. Linfrø er en effektiv omega-3 fettsyre som bidrar til å redusere urinsyre. Linfrø eller linfrø olje kan legges til andre matvarer som juice, salater og frukt.

Vitamin C

Vitamin C beskytter kroppen mot betennelse ved å bistå nyrene i å absorbere noe av det overskytende urinsyre og bevege det ut av kroppen. Ifølge Health911, bør du ta mellom 500 og 3.000mg av vitamin C hver dag for å redusere gikt symptomer. Flere matvarer er rik på vitamin C, som jordbær, bringebær, papaya, kiwi, grapefrukt, appelsiner, honningmelon, lime, ananas, vannmelon, salat, kål, spinat, brokkoli, nepe greener, sennep greener, tomater, asparges, peppermynte og persille.

Coffee

Kaffe er involvert i den metabolske prosess for konvertering av protein til urinsyre. Det har evnen til å redusere insulin og urinsyre, som begge forårsaker betennelse. Ifølge Artritt Foundation, er det blitt fastslått at å drikke 4-5 kopper kaffe hver dag kan betydelig redusere risikoen for gikt. I tillegg til å drikke kaffe, drikke vann. Det er en flott kropp cleanser, så drikke flere glass vann hver dag.

Typer antioksidanter

Typer antioksidanter


Antioksidanter spiller en nøkkelrolle i å opprettholde god helse. Innhentet fra hele matvarer som frukt og grønnsaker, eller i supplement form, antioksidanter bekjempe effektene av frie radikaler, molekyler som forårsaker oksidasjon og betennelser i kroppen din. Antioksidanter kan også bli brukt i behandlingen av en rekke helsemessige forhold. Typer antioksidanter inkluderer vitaminer, mineraler, flavonoider og enzymer, ifølge National Institutes of Health MedlinePlus nettside.

Vitaminer

Vitaminer som A, B, C, D og K spiller viktige roller i å utligne effekten av oksidasjon i kroppen din. Funnet i friske hele matvarer i alle matvaregrupper, men særlig frukt og grønnsaker, kan vitaminer bidra til å redusere betennelse, regulere hjernens kjemi, styrke immunforsvaret og forbedre elastisitet og sirkulasjon. Vitamin-tilskudd kan også støtte konvensjonell medisinsk behandling for en rekke sykdommer.

Mineraler

Mineraler som selen, sink og magnesium også bidra til å styrke immunsystemet og bekjempe virkningene av oksidasjonen. Finnes særlig i fisk, fjærkre og noen grønnsaker, disse antioksidantene gir viktig beskyttelse mot betennelse og infeksjon. Mineraltilskudd som sink kan kjøpes separat eller som del av en multivitamin forbindelsen.

Flavonoider

I tillegg til mange vitaminer, planter og plantederivater også inneholder flavonoider, en kraftig klasse av antioksidanter. Flavonoider eksempel quercetin funnet i frukt skins; xanthohumol i hopp og øl; og genistein, en isoflavone i soya, gir beskyttelse mot koronarsykdom, kreft og åreforkalkning. Mange flavonoider er funnet i drikkevarer som øl, te og vin, som kan stå for det meste flavonoid forbruk i USA, sier Linus Pauling Institute ved Oregon State University.

Enzymer

Menneskekroppen produserer mange antioksidantenzymer, slik som glutation og katalase. Disse enzymene kan også tas direkte som kosttilskudd. Mineraler som selen og sink danner byggesteinene i antioksidant enzymer, slik at en diett rik på disse elementene støtter indirekte dannelsen av beskyttende enzymer i kroppen din.

Antioksidanter Forsiktighetsregler

Å ta kosttilskudd i høye doser kan være skadelig, og tar bare ett supplement alene gir ikke full beskyttelse. The Food and Drug Administration ikke overvåke eller regulere produksjonen av kosttilskudd, slik at kvaliteten på kosttilskudd tilgjengelig kan variere mye, og produktene kan markedsføres med begrenset forskning på sikkerhet og effektivitet, sier WebMD. På samme måte kan kosttilskudd importeres uten regulering. Antioksidant kosttilskudd kan også samhandle med medisiner, noe som reduserer deres effektivitet eller forårsaker skadelige interaksjoner. Noen antioksidanter, slik som enzym forbindelser, er dårlig absorbert av kroppen, med begrenset effektivitet.

Glutenfri diett for revmatoid artritt

Glutenfri diett for revmatoid artritt


Revmatoid artritt er en kronisk inflammatorisk sykdom som påvirker hovedsakelig i leddene, selv om det kan påvirke andre organer også. Oppleves av ca 1% av verdens befolkning (forekommer oftere hos kvinner som begynner i 30-årene,) det kan være en svært smertefull tilstand. Du kan oppleve at eliminere gluten, et protein som finnes i hvete, rug og bygg, øker nivået av antistoffer som beskytter mot betennelser. Mens denne tilnærmingen ikke har vært forsket entydig, kan det gi deg noen mye nødvendig lettelse. Men alltid konsultere helsepersonell før du tar fatt på diett for å sikre at det er riktig for deg.

Hvorfor fungerer det

Den gjennomsnittlige amerikanske kosthold inneholder korn, brød og pasta, vanligvis laget med hvete, rug eller bygg. Disse korn vanligvis inneholde høye nivåer av achidonic syre. Denne syren er en forløper for cytokiner, som forårsaker betennelse. Ved å eliminere matvarer som inneholder denne syren, som forverrer hevelse, kan du være i stand til å lindre tilhørende smerter og lidelse.

Anbefalinger

Adopter et kosthold rikt på grønnsaker, frukt, nøtter, sammen med glutenfrie brød og pasta. Erstatte animalske produkter (kjøtt eller meieri) med nøtter, frø (for eksempel solsikke og sesamfrø,) og soyaprodukter. På grunn av den økte tilgjengeligheten av ris-brød, kjeks og pasta, kan du finne denne endringen enklere (og bedre) enn du forventer. Få i vanen med å lese etiketter for å identifisere produkter inneholder hvete biprodukter og eliminere dem også. Modifisere din standard oppskrifter for å utnytte disse alternativene er verdt innsatsen og finne disse matvarene mens på jobb eller reiser er ikke uoverkommelig med litt planlegging og omsorg.

Hva kan du forvente

Målet ditt er å bremse eller stoppe leddskader forårsaket av betennelse. Over tid, i tillegg til å redusere hevelse og bankende smerte, kan du senke total kolesterol telle og gå ned i vekt. Du kan også redusere risikoen for hjertesykdom.

Fordeler, effekter av gurkemeie urt

Fordeler, effekter av gurkemeie urt


Gurkemeie er en urt som har vært brukt i tusenvis av år i østlige land, spesielt India, for å fremme god helse og behandle et bredt spekter av plager. På 1970-tallet, gurkemeie fått i popularitet i USA takket være indisk forskning viser sin effekt som en anti-inflammatorisk. Det er flere påståtte fordelene nyter gurkemeie i sin krydder skjema, både i mat og som et kosttilskudd.

Digestive Issues

Gurkemeie er tenkt å bidra forbedre symptomer på en rekke fordøyelsesproblemer. Curcumin er den aktive komponent av gras og inneholder gurkemeie kraft. Curcumin hjelper galleblæren produsere galle, som er antatt å være en fordøyelsesapparatet. Ifølge University of Maryland hjemmeside, har studier vist gurkemeie å være effektive i å lindre gass og oppblåsthet, holde pasienter med ulcerøs kolitt i remisjon og behandling av magesår.

Cancer Fighter

Rapporter fra Harvard University, University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic tyder på at gurkemeie kan forebygge og til og med drepe visse typer kreft. Forskere ved hver skole gir sterke ansvarsfraskrivelser, men bemerker at kampene koblingen gurkemeie-kreft er svak og at forskning på sammenhengen er i sin spede begynnelse.

Gurkemeie viser løfte i å forebygge, dempe eller utrydde visse typer kreft, inkludert prostata, bryst, hud og tykktarmskreft. Gurkemeie er antioksidantegenskaper er tenkt å hjelpe den til å fungere som et forebyggende tiltak mot kreft, mens dens evne til å stoppe blodårer som drivstoff kreftceller fra å vokse er antatt å ha potensial i warding av kreft.

Infeksjon og betennelse Fighter

Tilhengerne av gurkemeie tror det fungerer like bra, om ikke bedre, mot betennelse enn ibuprofen. De hevder at gurkemeie ikke skade magen på den måten som ibuprofen gjør for mange. Gurkemeie viser løfte i å drepe både bakterielle og virale infeksjoner.

Andre helsefordeler

Gurkemeie Det er vist at litt lavere blodsukkernivået, som kan gjøre det til et nyttig middel for diabetikere. Andre sykdommer og plager gurkemeie er tenkt å enten forebygge eller lindre inkluderer aterosklerose (en tilstand som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag), slitasjegikt, leverskader, multippel sklerose og uveitt, som er en betennelse i øyet.

Som tilfellet er med kreft og gurkemeie, et stort flertall av leger, inkludert de fra Harvard, University of Maryland og Mayo, stress at videre forskning er nødvendig for å ta slike påstander på alvor fra et medisinsk ståsted. De ser lovende, selv om det i gurkemeie potensial innvirkning på det brede spekter av helsemessige plager som er nevnt her og andre steder.

Liste over super mat som bidrar til å lyse i huden

Liste over super mat som bidrar til å lyse i huden


Sunn hud er lys hud - og for en naturlig glødende hud, er en godt balansert kosthold nøkkelen. Som kroppens største organ, er huden ikke mindre avhengig av riktig ernæring enn resten av legemet. Essensielle fettsyrer, antioksidanter og mineraler som sink og jern kan alle bidra til klarere, mer strålende hud.

Laks, valnøtter og linfrøolje

Lastet med hud-mykgjørende essensielle fettsyrer, laks, valnøtter og linfrøolje kan bidra til å beskytte huden din fra de tegn på aldring i årene som kommer. Essensielle fettsyrer er en viktig komponent i hud cellemembraner. Holde dem membraner sterk og sunn gjør at cellene til å beholde mer fuktighet, for plumper, yngre utseende hud.

Ifølge NYU Medical Center Ernæringsfysiolog Samantha Heller, MS, RD, fettsyrer Omega 3 og Omega 6 forsvare seg mot betennelse i kroppen som kan skade hud celler over tid. Den menneskelige kroppen krever balansert inntak av Omega 3 og Omega 6 for maksimal helse. Den typiske moderne amerikansk diett er høy i Omega 6, men skimps på Omega 3. Laks, valnøtter og linfrøolje er gode kilder til Omega 3.

Grønn, oransje og røde grønnsaker

Jo lysere farger av grønnsaker du spiser, jo lysere huden din. Grønnsaker i rike, intense nyanser av grønt, oransje og rødt - tror spinat, squash og søtpoteter - er stappfulle av antioksidanter beta-karoten. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, hvor det er brukt til å regulere mobilnettet omsetning på huden din. Skin omsetning er egentlig kroppens naturlige form for peeling, slik at en diett rik på betakaroten kan bety en friskere, jevnere hudfarge. Karotenoider kan også øke hudens naturlige forsvar mot potensielt skadelige soleksponering.

Magert kjøtt, østers og forsterkede frokostblandinger

Magert kjøtt, østers og forsterkede frokostblandinger har et par viktige hud-brighte næringsstoffer felles: sink og jern. Sink bidrar til hud celle produksjon og omsetning for glattere, lysere hud. Jern er viktig for produksjon av røde blodceller som bærer blod og oksygen til huden etter en rosier glød.

Fordeler med Macadamia Nuts

Nøtter er bra for deg. De er lastet med helsemessige fordeler, og den største fordelen av alt er at de smaker godt. Og macadamia mutter er intet unntak. Macadamia mutter er en stor snack som vil gi deg høy energi uten alt sukkeret. Så spise litt i dag og nyte fordelene av alle sine andre næringsstoffer.

Fiber

Macadamia nøtter er en utmerket kilde til fiber. De inneholder ca 7 gram per porsjon, noe som tilsvarer omtrent 1/4 cup. Fiber er viktig fordi det holder fordøyelsessystemet sunt.

Sunn Fat

Macadamia nøtter inneholder 84% enumettet fett, som er et sunt fett og bidrar til å bekjempe kroppens dårlige kolesterolet. Hvis du har høyt kolesterol, så er du i faresonen for hjertesykdom. Men den gode nyheten er, macadamia nøtter inneholder mer enumettet fett enn noen annen mutter. Spise dem i moderasjon vil forbedre helsen din betraktelig.

Protein

Det er nesten 10 gram protein per porsjon i macadamia nøtter. Protein er viktig for å bygge og vedlikeholde sterke muskler og vev.

Mineraler og vitaminer

Macadamia nøtter er pakket full av vitaminer og mineraler, som kalsium, fosfor, kalium, jern, vitamin B, og folat, bare for å nevne noen. Disse næringsstoffene alle hjelpe kroppen i å bygge sunne bein og tenner, opprettholde et sunt nervesystem, og hjelpe kroppen din balanse sukker og væskenivåer.

Sykdom Fighter

Macadamia nøtter inneholder også selen, som er en antioksidant som har blitt rapportert å forebygge kreft. Denne samme antioksidant hjelper kjempe mot betennelse i kroppen.

Ernæring for nyre helse

Nyrene er ikke bare en integrert del av urinveiene, men er også ansvarlig for produksjon og bearbeiding av elektrolytter og regulere blodtrykket. Alle som er kjent med de komplikasjoner og smerter involvert i nyre infeksjoner eller nyrestein, eller bare noen som ønsker å ivareta hennes nyre helse som forebyggende medisin vil ønske å sørge for at de ernæringsmessige behovene nyrene opprettholdes. Heldigvis finnes det en rekke deilige og svært næringsrik mat som er bra for nyrene samt din generelle helse.

Typer

Nyrene fungerer best på et lavt protein, høy fiber og høy antioksidant kosthold, som beskytter mot betennelse og gir optimal ernæringsmessig støtte. Ifølge nyre dietitians på daVita.net, de beste matvarer som er gunstig for nyre funksjon inkluderer paprika, løk, hvitløk, tyttebær, blomkål og olivenolje. Disse matvarer er alle naturlig anti-inflammatorisk og mange har gunstige forbindelser som hemmer infeksjoner i urinveiene som kan føre til nyre komplikasjoner.

Næringsstoffer

Ifølge National Kidney Foundation, får riktig mengde av vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer er nøkkelen til riktig nyre helse. Natrium, kalium, kalsium og fosfor er alle av vital betydning for nyrene, men for mye av en hvilken som helst av disse, særlig natrium og fosfor kan overbelaste nyrene. Personer som lider av nyresykdom må kanskje dramatisk begrense sitt inntak av disse mineralene for å unngå ytterligere skade nyrene.

Betraktninger

Du nyrer er også ansvarlig for å utskille avfallsstoffer som ammoniakk og urea. Å drikke tilstrekkelige mengder vann hjelper nyrene skylle ut disse avfallsstoffer fra kroppen din og hjelper nyrene behold spenning. Drikk våren eller renset vann for å unngå inntak av kjemikalier som kan akkumuleres eller på annen måte ha negativ innvirkning på urinveiene.

Oppskrifter

Det er lett å kombinere nyre sunn mat til deilige måltider som tilfredsstiller din sjel samt ditt ønske om å optimalisere nyre-funksjoner. Bruk fersk hvitløk, løk, pepper, lime og tomat å lage en forfriskende salsa eller riv opp noen kål, marinere den i eddik og krydre det opp med svart pepper for å lage en beroligende surkål.

Juice

Juicing er en sunn tillegg til noen diett og anses spesielt gunstig for nyrefunksjonen. Hakk opp noen gulrøtter og epler og juice unna. Mer smak og fordel kan legges til ved å kaste i et par fedd hvitløk eller biter av hakket ingefær, vil nyrene elske deg for det.

Den beste dietten for Skin

Skin, det største organet i menneskekroppen, er stadig utsatt for både interne og eksterne faktorer som påvirker dens tilstand. Huden fungerer som et skjold, som beskytter kroppen vår mot ekstern skade som stråling, bakterier og bakterier. Maten vi spiser har en betydelig effekt på hudens utseende, så det er viktig å konsumere en diett rik på frukt, grønnsaker og helkorn for å holde huden vår levende og sunt.

Vitaminer og næringsstoffer for sunn hud

Ifølge American Journal of Clinical Nutrition, er huden en viktig del av immunsystemet og spiller en sentral rolle i den følelsen av velvære. Skin funksjon og attraktivitet er avhengig av ernæring. I de senere år har forskere utviklet ny innsikt i forholdet mellom matinntak og hudens helse.

Forskning viser at inntak av en diett rik på antioksidanter hindre frie radikaler fra å komme inn i kroppen, beskytter mot betennelser (inkludert UV-stråler). Forbruker matvarer som inneholder essensielle fettsyrer (slik som omega-3), bidrar til å holde huden myk og forhindre akne. I tillegg mat rik på vitamin C fremmer kollagenproduksjonen, noe som bidrar til å forebygge rynker.

Good-for-hud mat inkluderer frukt, særlig kirsebær, bær, meloner, epler og pærer; grønnsaker, spesielt spinat og andre grønne bladgrønnsaker, aubergine, asparges, selleri og løk; belgfrukter, spesielt brede og lima bønner; fisk, spesielt laks; nøtter, særlig mandler og valnøtter; og olivenolje.

Vann spiller også en viktig rolle i å holde huden sunn og hydrert. Drikkevann vil hjelpe flush toksiner ut av kroppen, og gir huden en glatt tekstur og utseende.

Matvarer for å unngå

Unngå mat og drikke som inneholder koffein, som kaffe, te og sjokolade, noe som kan føre til gusten, tørr hud eller kviser. Et høyt inntak av kjøtt og helmelk kan øke risikoen for hud rynker; opt for fisk og magre meieriprodukter i stedet. Hvis du har en søt tann, er det best å hoppe over sukkerholdig snacks og velge frukt i stedet. Topp i blodsukkernivået bidrar til nedbryting av kollagen, som gjør huden mindre elastisk.

Konklusjon

Ved å fôre kroppen din den rette kombinasjonen av næringsstoffer, og vite hva du skal unngå, kan du forbedre hudens generelle utseende og gjør det mulig å fungere bedre - for en sunnere, lykkeligere deg.

Har Acid Reflux har noe å gjøre med gastritt?

Acid reflux (også kjent som gastroøsofageal refluks, eller GERD), og tilstanden kalles gastritt --- som er betennelse i mageslimhinnen --- er to svært forskjellige forhold. Selv om begge do bære magen til en viss grad, og begge kan bli behandlet med syre undertrykkende terapi, betyr en tilstand ikke føre til den andre.

Gastroøsofageal refluks (GERD) Definert

En ventil som er ment å skille spiserøret fra magesekken (kjent som den nedre esophageal ventilen - LES, for kort), ikke fungerer som det skal i de personer som har GERD. Derfor kan mageinnholdet strømme tilbake opp gjennom spiserøret, og til hele veien inn i individets munn, på grunn av den defekte ventil.

GERD Symptomer

Symptomer på mat tilbake fra magesekken opp i spiserøret under ulike faser av fordøyelsen kan inneholde: oppgulp av mat, halsbrann, brystsmerter, sår hals, hoste, og en hes stemme. Men er det noen enkle ting som kan gjøres for å hindre GERD symptomer.

Unngå mat som er høy i fett (stekt kylling) er en ting du kan gjøre for å hindre GERD symptomer. En annen er å spise mindre. Inntar fettrik mat og overspising ved måltider vil føre les ventil til å svekke, noe som gjør GERD mer sannsynlig.

Gastritt Definert

Gastritt, en inflammasjon i mageslimhinnen eller infeksjon i magen, gjør en individuell følsom for syre i sine egne mager. Denne følsomheten kan variere i smerte alvorlighetsgrad fra mild til brenning, og det kan gi symptomer som kvalme og dårlig matlyst. Imidlertid, i motsetning til GERD, det påvirker ikke i spiserøret i det hele tatt.

Gastritt: Mange årsaker

Tilstanden gastritt er oftest forårsaket i USA med ett av to ting: bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) eller hyppig bruk av aspirin, ifølge MSNBC online nettsted.

Imidlertid, alkohol, kan sigarettrøyk, så vel som andre medisiner (som antibiotika) føre denne tilstanden også. I tillegg kan bakterier forårsake mage-infeksjon, noe som resulterer i gastritt også. De vanligste bakteriene som ber denne tilstanden er Helicobacter pylori, og krever antibiotikabehandling.

Betydelig

Både sure oppstøt og gastritt kan behandles naturlig eller med syre-undertrykkende midler. Men disse syre-undertrykke narkotika bare hjelpe mot halsbrann og smerter i magen. De kan ikke styrke les ventil (for å beskytte mot GERD), og de kan ikke beskytte magens foring mot betennelse eller infeksjon (som forekommer i gastritt).

Foods som Fight Pain

Foods som Fight Pain


Det er anslått at betingelsene for kronisk smerte, som for eksempel leddgikt, fibromyalgi, osteoporose og smerter på grunn av dårlig sirkulasjon, påvirker halvparten av amerikanerne, ifølge BeyondChronicPain.com. Selv om reseptbelagte medisiner og smertestillende kan være foreskrevet for å motvirke smerte og gi lindring, spise visse typer mat kan også bidra til å lindre symptomene.

Frukt

Forskning publisert i American Journal of Clinical Nutrition viser at mat rik på beta-cryptoxanthin, for eksempel frukt, kan bidra til å hindre personer fra å utvikle inflammatoriske leddproblemer.

Anti-Inflammatory

Visse matvarer inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som kan bidra til å lette kroniske ledd-og muskelsmerter. Gode ​​eksempler er appelsiner, epler, sitroner, jordbær, tomater, avokado, brokkoli, hvitløk, spinat, søtpoteter, basilikum, mynte, persille, mandler, valnøtter, linfrø, torsk, laks, tunfisk og olivenolje.

Omega-3

Forbruker omega-3, som kan finnes i fet fisk som laks og i linfrø / linolje, kan hjelpe kroppen din til å kontrollere betennelser og å opprettholde kroppens hjerne og nervesystemet.

Antioksidanter

Mange frukt og grønnsaker er fulle av antioksidanter, som kan hjelpe mot betennelser fremkallende frie radikaler og kan redusere risikoen for å utvikle leddgikt. Prøv å spise sitrusfrukter, bær og tomater.

Trytophan

Ifølge metabolismadvice.com, tryptofan, en essensiell aminosyre, har vist en evne til å bidra til å redusere smertefølsomhet. Gode ​​kilder er nøtter og frø, meieriprodukter og soyaprodukter, sjømat, hele korn og bønner.

Flavanoids

Flavanoids gi farge til frukt og grønnsaker, og er antatt å bidra til langsom degenerasjon av legemet, noe som kan være nyttig for kroniske smerter lider. Gode ​​kilder til denne forbindelsen er epler, grønn te, soya, løk og druer.

Hva er fytokjemikalier komplekser?

Hva er fytokjemikalier komplekser?


Ernæringsmessige supplement produsenter bruker begrepet phytonutrient komplekser å beskrive kombinasjoner av planteekstrakter presentert i sin "grønne" matvarer. Mens disse næringsstoffene, også kjent som fytokjemikalier, er ikke avgjørende for menneskelig overlevelse, de fremmer god helse.

Funksjon

Planter gjør fytokjemikalier for å støtte deres vekst og gi dem farge. Karotenoider produsere røde og gule pigmenter i tomater og gulrøtter, sier ernæringsfysiolog Steven Pratt i "Superfoods Rx."

Helse Fordeler

Når spist regelmessig, kan matvarer med fytokjemikalier regulere hormonene, stimulere enzymer, fungerer som antioksidanter og beskytter mot betennelser.

Anti-kreft egenskaper

Flavonoider i sitrusfrukter hindre kreftfremkallende hormoner fra fester til cellene. Kidneybønner, kikerter og linser produsere saponiner, stoffer som kan slutte ondartede celler fra å multiplisere. Indoler i blomkål og kål boost immunitet, ernæringsfysiolog Phyllis A. Balch og kirurgen James F. Balch sier i "Resept for Nutritional Healing."

Fytokjemikalier Kilder

Frukt, grønnsaker, belgfrukter og korn produsere tusenvis av ulike fytokjemikalier at matlaging ikke ut til å ødelegge. "Grønn" kosttilskudd i pille og pulverform inneholder kombinasjoner av isolerte fytokjemikalier.

Kosttilskudd vs Whole Foods

Mens produkter som har phytonutrient komplekser er nyttige, de kan ikke erstatte en vanlig diett av hele matvarer. "Ingen supplement kan muligens inneholde alle kreftmannskaper funnet i en handlekurv full av frukt og grønnsaker," de Balchs skrive i "Resept for Nutritional Healing."

Enbrel for Crohns sykdom

Enbrel for Crohns sykdom


Crohns sykdom er en tilstand der slimhinnen i fordøyelseskanalen er betent, noe som fører til symptomer som diaré og magesmerter. Enbrel, et stoff foreskrevet for enkelte typer leddgikt, behandler betennelse, ledende forskere til å spekulere om dens nytte for behandling av Crohns sykdom. Imidlertid viser den nåværende bevis Enbrel ikke er en effektiv behandling for Crohns sykdom.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er forårsaket av betennelse i slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det kan føre til magesmerter, diaré, og i alvorlige tilfeller, underernæring. Årsaken til Crohns sykdom er ukjent, men faktorer som par medisinsk historie, røyking og alder kan spille en rolle. Crohns sykdom er mest sannsynlig å utvikle seg i personer i alderen 20 til 30. Enkelte legemidler, inkludert isotretinoin (en akne medisinering) og non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen, kan også øke risikoen for Crohns sykdom.

Behandlinger

Det finnes ingen kur for Crohns sykdom. Det er vanligvis behandlet med anti-inflammatoriske legemidler som kan kontrollere inflammasjon og redusere symptomene. Andre medisiner kan brukes til å behandle symptomene på Crohns sykdom. For eksempel kan smertestillende som for eksempel paracetamol brukes til å redusere magesmerter. Jern, kan kalsium og vitamin D-tilskudd hjelpe behandle underernæring.

Enbrel

Enbrel er en reseptbelagte medisiner som vanligvis brukes til å behandle leddgikt. I sykdommer som artritt, visse immunsystemceller er aktiv, produsere et overskudd av aktivt tumornekrosefaktor, et protein som spiller en viktig rolle i immun-systemet fungerer. For mye tumornekrosefaktor ofte fører til betennelse, som er en årsak til noen av symptomene på artritt. Enbrel kan bidra til å kontrollere symptomer på artritt, men det kan også svekke immunsystemet og gjøre folk mer utsatt for infeksjon.

Enebrel for Crohns sykdom

Fordi Crohns sykdom er en inflammatorisk tilstand, har noen forskere spekulerte at legemidler som er rettet mot betennelse, slik som Enbrel, kan være effektive behandlinger. I en studie av 43 pasienter med Crohns sykdom ble imidlertid liten forskjell bemerket mellom pasienter behandlet med Enbrel og de som ble behandlet med placebo, ifølge en artikkel i "Gastroenterology." En meta-analyse av flere studier publisert i "biomedisin og Pharmocatherapy" funnet Enbrel hadde ingen signifikant effekt på Crohns sykdom.

Betraktninger

Det er viktig å alltid konsultere med en lege før du starter noen løpet av behandlingen. Med en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for Crohns sykdom, pasient og lege må arbeide sammen for å komme opp med behandlingsplanen.