Digidexo.com

smerte olecranon

Elbow Hevelse uten smerte

Albuene er ekstremt sårbare for kroniske skader som tennisalbue, golfalbue eller bursitt. Oftest, tennis og golfalbue kommer med smerter og selv om det er hevelse i sener, kan det ikke være synlig. Motsatt bursitt ofte presenterer som hevelse uten smerter.

Årsaker

Elbow (olecranon) bursitt er en hevelse i bursa som puter den spisse delen av albuen. Det blir noen ganger kalt student albuebruk fordi det kan være forårsaket av lengre perioder med hvile hodet på albuen mens han studerte. Dette er en kronisk tilstand som kan gjenta seg på grunn av gjentatte aktiviteter selv etter at du har redusert hevelse og smerte.
.

Symptomer

Mens de fleste skaden ville være ledsaget av smerter, ikke albuen bursitt ikke alltid kommer med smerte. Smerte kan bare være til stede når du plasserer direkte press på albuen. Andre symptomer min være rødhet over et område som føles altfor varm. Det kan være et begrenset utvalg av bevegelse fordi hevelsen kan hindre bevegelse. Hvis du har en alvorlig tilstand. du kan føle en sliping tekstur når du trykker eller gni den hovne området. Dersom hevelsen være et resultat av infeksjon, vil du mest sannsynlig presentere andre influensalignende symptomer.

Cure for Kroniske Issues

Det første du må gjøre er å bruke isen til albuen. Dette vil bidra til å redusere hevelse. Hviler albuen vil hindre den fra hevelse videre. Det er spesielt viktig å stoppe enhver aktivitet som forårsaker hevelse. Bruk en spenne til å komprimere albuen og hindre ytterligere skade og hevelse. Hvis du kan få noe polstret for å beskytte albuen fra noen bumping, kan dette bidra til å forbedre tilstanden før noen gang å oppleve noen smerte.

Gikt Cure

Urinsyregikt er ofte best styres av hvor mye animalsk protein du spiser. Reduksjon av protein reduserer urinsyre som ikke spyles ut av systemet. Det er også viktig for å redusere alkohol og drikke mye væske, særlig vann.

Ibuprofen vil bidra til å ta hevelsen ned, men ikke stole på dette regelmessig for et kronisk problem siden ibuprofen kan være svært vanskelig på magen din og føre til magesår. Snakk med legen din hvis du trenger å bruke ibuprofen for noe mer enn en uke for å redusere hevelse rundt albuen. Hvis steroide anti-inflammatorisk medisin ikke virker, kan steroide medisiner være foreskrevet av leger.

Arthritis Relief

Hvis du lider av revmatoid artritt, ta kontakt med legen din om det beste løpet av handlingen for å behandle hevelse. Steroide anti-inflammatorisk medisin er alltid forsøkt først, etterfulgt av sterkere steroid antiinflammatorisk medisin. I alvorlige tilfeller kan kortison skudd brukes til å redusere hevelse og stoppe eventuelle smerter som kan presentere iteself.

Behandling for Olecranon bursitt

Behandling for Olecranon bursitt


Olecranon bursitt opptrer ved spissen av albuen. Det kan være forårsaket av trauma, en insektbitt eller leddgikt. Betennelser og smerter er typiske symptomer. Behandlinger inkluderer vanligvis væske drenering, is, medisiner og mosjon.

Advarsel

Ifølge artikkelen American Academy of ortopediske kirurger, kan unnlatelse av å behandle olecranon bursitt forårsake nerveskader, noe som kan begrense bevegelse i albuen.

Typer behandling

Dersom olecranon bursitt er forårsaket av en infeksjon, kan leger fjerne fluid fra en pasients albuen. Dette kan bidra til å lindre betennelser og smerte. Ibuprofen eller naproxen er også effektive medisiner for å lindre betennelser og smerte. En lege kan også gi en kortison skudd.

Andre typer behandling

Is kan være en effektiv behandling for olecranon bursitt, særlig hvis det er brukt i løpet av de første 48 til 72 timer. Ice skal komprimeres direkte mot albuen med en ispose. Det er også viktig å hvile albuen for en periode av tid.

Effekter av Exercise

Øvelser som strekker triceps over hodet kan være effektive i behandling av olecranon bursitt. Trening stimulerer blodsirkulasjonen, noe som er nødvendig for helbredelse. Bare utøve når den første betennelsen er under kontroll.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å utvinne fra olecranon bursitt. Behandling vil være lenger hvis kirurgi er nødvendig.

Sudden Olecranon Bursitis Treatment

Sudden Olecranon Bursitis Treatment


Olecranon bursitt er betennelse i bursa sac som dekker olecranon prosess, en fremtredende bein på ulna side av albuen. Ifølge artikkelen "Elbow (Olecranon) bursitt" av leger med American Academy of Orthopaedic Surgeons, kan denne tilstanden være forårsaket plutselig etter kraftig påvirkning, langvarig press, infeksjon eller fra et kroniske tilstander som revmatoid artritt. Behandlingen inkluderer vanligvis hvile, medisinering og is.

Betydning

Det er viktig å behandle plutselig olecranon bursitt umiddelbart som bursa-infeksjon eller irritasjon kan forverres til det punkt hvor operasjonen er nødvendig.

Typer behandling

Resten er vanligvis den fremste behandling for plutselige olecranon bursitt. I sin artikkel "Hva er Olecranon bursitt," de lege spesialister på Nationalhandspecialists.com også råde folk til å unngå skjev på sin albue også.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen kan bidra til å redusere betennelse, hevelse og smerte. For mer akutte smerter, kan en lege fjerne overflødig væske med en nål. En kortison skudd kan også gis. I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig for å fjerne bursa sac.

Effekter av Ice

Ice kan være svært effektiv i å redusere betennelse og følge smerte som det midlertidig reduserer blodtilførselen til området, den primære bidragsyteren av hevelse og smerte. Is bør sammenpresses mot albuen i 20 til 30 minutter opp til fire ganger daglig, i henhold til Nationalhandspecialists.com.

Time Frame

Normalt kan folk gå tilbake til normal aktivitet tre til seks uker etter konsistente behandlinger.

Trigeminusnevralgi & tann smerter

Trigeminusnevralgi & tann smerter


Trigeminusnevralgi er en nerve lidelse som fører til en forstyrrelse i trigeminal nerve i ansiktet som kan resultere i uutholdelig ansikts smerte og tann smerter. Tann smerter kan ha andre årsaker og bør vurderes av en tannlege.

Tann smerter

Ifølge MedlinePlus, kan tannsmerter resultere fra en abscessed tann, tannråte eller en skade i munnen eller kjeve.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med trigeminusnevralgi oppleve alvorlige skyting smerter i tennene og ansiktet, milde twinges av ansikts smerter eller smerter på den ene siden av ansiktet. Smerte kan vare i noen få sekunder, og episodene kan vare i dager eller uker av gangen.

Trigeminusnevralgi Triggers

Smerter fra trigeminusnevralgi kan utløses ved å børste tennene, spise eller drikke. Barbering, stryke ansiktet eller sette på makeup kan bringe på smerte fra denne lidelsen.

Trigeminusnevralgi Testing

En lege kan utføre en fysisk undersøkelse for å fastslå de utløser av smerter i ansiktet hos en pasient, og han kan bruke en magnetisk resonans imaging test for å finne kilden til smerte.

Trigeminusnevralgi Treatment

Leger kan foreskrive medisiner for å redusere smerte fra trigeminusnevralgi angrep som antiepileptika eller antispasticity agenter. Kirurgi eller strålingsbehandling av det trigeminus kan anvendes til å behandle alvorlige tilfeller av denne lidelse.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Stiv nakke smerte rettsmidler

Stiv nakke smerte rettsmidler


Ifølge San Francisco-baserte tilbake og kroppspleie fysioterapi tjenester, oppstår de fleste stive nakkeproblemer i voksne i alderen 20 til 40. Hvis ikke behandles, kan ubehag være en stor innvirkning på livene til dem som lider. I tillegg til smerte, kan stiv nakke forårsake en rekke lidelser inkludert angst og depresjon. Det finnes ulike typer behandlinger for en stiv nakke. Vanligvis er den type behandling knyttet til alvorlighetsgraden av smerte.

Akutte smerter og Ice-Heat Therapy

For plutselig (akutt) eller sterke smerter, må du kanskje bruke en hals krage, hvile i sengen og bruke isen. Ice-varme terapi innebærer å bruke isen til halsen flere ganger daglig de første 48 til 72 timer for å redusere hevelse. Etter isen behandling, bruker varme fra dusjvannet. En varm komprimere eller oppvarming pad er også effektive i å lindre ubehag og oppmuntre blodet å strømme til det berørte området. Sengeleie vanligvis er nødvendig i omtrent 24 timer. Denne behandling er vanligvis gjort etter en skade på grunn av en bilulykke eller traumer.

Kroniske nakkesmerter

Kroniske nakkesmerter og stivhet refererer til en gradvis økende smerte over måneder eller år. Det kan også innebære lav grad av smerter involverer en konstant kjedelig verke, noe som kan gjøre det bedre med varmebehandling. Prøv isen hvis varmen ikke gi lindring. Legen din kan forskrive medisiner for avslappende nakkemusklene. Massasje eller yoga er også brukt som behandling.

Tøyningsøvelser

Øvelser for å strekke halsen kan også bidra til å lindre smerte og stivhet. For eksempel, å holde hodet vendt fremover, sakte vippe den til side. Men vippe hodet bare halvveis til skulderen din eller til et område uten en ubehagelig belastning. Etter å ha hatt den i noen sekunder, går tilbake hodet til midten. Deretter vippe hodet mot motsatt skulder på samme måte. Gjenta denne øvelsen om fem til ti ganger, tre ganger daglig. Andre nakke tøyningsøvelser inkluderer bevege hodet i en front-til-rygg bevegelse og en side-til-side rotasjon.

Fysioterapi

Hvis du har blitt behandlet av legen din, men fortsatt har smerter, er fysioterapi vanligvis foreskrevet. Fysioterapi adresser risikofaktorer så vel som hjemme øvelser og hvordan du kan forhindre nakkestivhet og smerter.

Produkter for Lindrende Neck Pain

Oppblåsbare puter er ett av flere produkter effektive for å lindre smerte på grunn av luftcellene og dobbel handling for å få hjelp med støtte og komfort. Terapeutiske nakke puter og nakke støtte puter er også brukt for lindring. Produkter laget til hals inkluderer halsen jernbane krager og andre. Spesielt laget terapeutisk møbler som sofaer og stoler er også effektive i å lindre smerte.

Forebygging

Ved å gjøre daglige nakke øvelser som både stretch og styrke nakke og skulder muskler, kan du redusere sjansen for nakkesmerter og stivhet. Andre forebyggende tiltak er å praktisere god holdning. Lære de riktige måter å sitte på mens du arbeider, slik at du ikke vil bøye nakken. Sikre riktig rygg og nakke støtte til bilen din, samt seng, stoler og sofaer. Varm opp før trening eller delta i idrett og gjøre enkle nakke øvelser mens du reiser på fly. Også, ikke sovner mens du sitter opp, med hodet hengende nedover.

Årsak til skulder og nakke smerter

Årsak til skulder og nakke smerter

Finne årsaken til Pain

Mens han jobbet på jobbene sine, mange mennesker har sine nakker og skuldre holdt i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, men lurer på hvorfor de kjemper nakke og skuldersmerter. De innser ikke at mye av deres ubehag kan bli løst ved å lære riktige måter å sitte og stå. Foruten dårlig holdning, kan nakke og skuldersmerter også være på grunn av sykdom, skader og andre fysiske årsaker. Det viktigste er å finne måter å rette hva som forårsaker smertene slik at du kan gå på å nyte livet.

Muskel-og ligamentskader

Mest nakke og skuldersmerter er forårsaket skader på sener og muskler. For eksempel er bursitt en smertefull tilstand fra hovne bursa (sac demping ledd og muskler). Broken skulderbladene eller rotator cuff skader fra en gruppe av skuldermuskulaturen kan forårsake intens smerte, som kan en nakkeslengskade fra en bilulykke. Senebetennelse er den smertefulle hevelser i sener som kobler muskler til bein. En tilstand som kalles AC separasjon er når ligament kobler skulderblad og kragebeinet er revet eller strukket på grunn av skade eller traume.

Sykdommer som forårsaker nakke og skulder smerter

Arthritis, som i cervikal spondylose, er et eksempel på en sykdom som kan forårsake hals og skuldersmerter. For eksempel er osteoartritt av halsen, også kjent som degenerative disk hals sykdom, en tilstand forårsaket av degenerative forandringer i halsen av ryggsøylen og bein, for det meste på grunn av aldring. Galleblæren sykdom er en sykdom som kan føre til skuldersmerter. Selv om galleblæren smerte er vanligvis i høyre øvre del av magen, kan det også være enten under høyre skulderblad eller mellom skulderbladene.

Dårlig holdning

Slouching er en viktig årsak til nakke og skuldersmerter. Også kjent som en frem hodet, slouching gjør hodet går frem i forhold til brystkasse. Dette tvinger de små nakkemusklene til å stadig holde opp 10-kilos vekt av hodet ditt, holde den fra å rulle fremover, av skuldrene. Dette plasserer en enorm jobb på halsen etter en lang arbeidsdag, og ikke minst uke etter uke.

Sove-og liggeposisjoner

Å sove på en pute som er for flat eller for høy, og støtter ikke hodet kan føre til nakke og skuldersmerter. Å sove på magen i en posisjon med halsen enten bøyd eller vridd kan føre til problemer. Også, lese eller se på TV mens du ligger nede med halsen i en vanskelig posisjon kan føre til smerte.

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter


På et tidspunkt i livet ditt, vil du sannsynligvis oppleve nakkesmerter. Du kan belastningen på nakken fra å sitte foran en datamaskin hele dagen, eller kanskje hverdagens stress i livet bygge opp over tid, og skaper en kronisk spenning verke. I begge tilfeller kan du lette din nakke problemer hjemme, gjennom skånsom trening, stretching, og avslapning.

Ice Vs. Heat

Vanligvis hvis du skader deg selv, råder alle du å legge is på det skadde området. Men hva om du har dvelende eller kronisk smerte - er is eller varme bedre? Ice er bra for å lindre akutte skader som involverer hevelse og betennelse. Generelt achiness, men vanligvis er ikke ledsaget av inflammasjon, og reagerer bedre på varmen. Ligge eller sitte med nakken i en komfortabel stilling, og bruke en varmepute - eller ispose, hvis du arbeider med en ny skade - og slappe av i 15 til 20 minutter. Denne varme eller is behandling kan gjentas to til tre ganger om dagen.

Neck Strekker

Ofte er kroniske nakkesmerter på grunn av stramme muskler i vår nakke og øvre del av ryggen, spesielt den øvre trapezius. Strekk side av halsen ved å forsiktig vippe høyre øre mot høyre skulder, og hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta på venstre side. For en annen strekning som bør også slappe av øvre del av ryggen, snu hodet mot høyre. Opprettholde denne svingen, forsiktig bevege haken ned og føle strekningen langs venstre side av halsen og inn i venstre øvre del av ryggen. Hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta denne strekningen på den andre siden.

Styrkeøvelser

Ved å styrke støttemuskulatur i midten og øvre del av ryggen, kan du tillate nakken din til å slappe mer under daglige aktiviteter. En effektiv styrke øvelsen innebærer tilbaketrekking av skulderbladene. Begynn med å stå med armene langs siden, albuene bøyd i 90 grader. Pust ut mens du klemmer skulderbladene sammen bak ryggen din, slik at skuldrene holde seg ned og bort fra ørene. Pust inn og slipp tilbake til nøytral posisjon. Du skal føle musklene arbeider mellom skulderbladene. Gjenta denne bevegelsen for å fullføre et sett med ti repetisjoner. Du kan utføre denne øvelsen daglig.

Livsstilsendringer

Ofte, dårlig holdning, spesielt når du arbeider på en datamaskin, kan føre til nakke og skuldersmerter. Sitte oppreist og ikke avrundet fremover mens du arbeider, fordi du sitter i denne dårlig holdning har en tendens til å tvinge hodet og nakken bakover, forårsaker nakke stress. Vær sikker på at du har riktig hode og nakke støtte der du sitter og ligge ned. Puta bør opprettholde en nøytral stilling i nakken og ryggraden, verken slik at hodet til å falle ned eller vippe opp. Også prøve å ikke sovne mens du sitter opp, som tendensen er å la hodet falle bakover eller sidelengs, og dermed anstrenge nakkemusklene.

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck


Hvis du opplever smerter i nakke og nærliggende områder som skuldrene, kan det være forårsaket av problemer med cervical disker i halsen. Legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Cervical Disks

Cervical disker er myke runde pads som ligger i mellom ryggvirvlene i nakken. De pute ryggraden og bidra til å gi den fleksibilitet.

Diskproblemer

Diskproblemer er mer vanlig hos eldre voksne fordi diskene tørke ut og krympe over tid. Dette gjør det mer sannsynlig en disk vil sprekke. Når dette skjer, kjernen av disken skyver ut gjennom kanten av disken, legger press på ryggmargen.

Neck Pain

Diskproblemer i nakken kan føre til smerter i nakken. Det vil vanligvis oppstår når du beveger nakken og kan føles som prikking, svie eller pulserende.

Andre Pain

Hvis du har problemer med disken i halsen, kan du også oppleve dyp smerte i området av skulderblad. Smerte kan også stråle ned armene.

Behandlinger

Behandlinger for disk problemer i halsen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, immobilisering av halsen og kirurgi for å fjerne den utstikkende del av platen.

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter


Kroniske ryggsmerter er et svært vanlig problem hos personer med varierende grad av fysisk aktivitet. Betegnelsen "kronisk" beskriver en situasjon som har vært konstant eller periodisk over en periode på måneder eller år. Enten det innebærer nakken, korsryggen eller thorax området, kan kroniske smerter dramatisk endre en persons liv. Dette er spesielt sant når nevropati er i roten av ryggsmerter.
.

Beskrivelse

Klinikere vanligvis beskrive to kategorier av kronisk smerte: nociseptive og nevropatiske smerter. De samme gruppene gjelder kroniske ryggsmerter. I en 2006 utgaven av "Current Medical Research & Meninger" journal, rapporterte forskerne at stimulering av spesifikke nociceptors --- eller smertereseptorer --- fører til nociceptive smerter. Smerte grunn nevropati, på den annen side, resulterer fra skade eller sykdom
av, nervevev verket. I neuropati, nerver funksjonssvikt og kan ikke lenger nøyaktig prosessere de signaler de mottar.

Spinalnerver

Nervene er i hovedsak cordlike bunter av axon fibre. Axoner er lange, rørformede strukturer som overfører signaler fra nerveceller. Spine Helse lege Peter Ullrich bemerker at 31 par nerver oppstå langs ryggsøylen, fra nakken til korsryggen. Nerver forlater ryggmargen ved et punkt kalt nerveroten, og sende mindre grener nevnte perifere nerver, til ulike områder av kroppen. Noen av de 31 parene av spinal nerver kan bli skadet, noe som fører til nevropatisk ryggsmerter.

Typer

Den "Current Medical Research and Opinion" journal Artikkelen påpeker ulike typer kroniske ryggsmerter på grunn av nevropati. For eksempel, det påpeker at lesjoner av smerte reseptor spirer i en degenerert ryggvirvel plate føre til lokal nevropatisk smerte. Komprimeringen av nerveroten, på den annen side, forårsaker mekaniske nevropatisk smerte rot. En tredje type, som kalles roten inflammatorisk nevropatisk smerte, forekommer som degenerative plater utløse inflammasjon langs ryggraden. Betennelse er normalt en defensiv reaksjon i kroppens immunsystem til skade, infeksjon eller irritasjon.

Årsaker

The Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease viser ulike mulige kilder til midlertidig eller permanent nerveskade: betennelser, traumer, giftstoffer, metabolske forstyrrelser, genetiske defekter og svulster. Men de vanligste identifiserbare årsaker til nevropatisk ryggsmerter er degenerative forhold og nerve komprimering. Spinal nerver kan komprimeres eller klemt av en glapp, herniated, sprukket eller svulmende plate, samt av bein sporer.

Kliniske funksjoner

Ifølge Spine Helse, pasienter vanligvis beskrive nevropatisk ryggsmerter så skarp, alvorlig, dyp, svie eller kaldt. I tillegg til den typiske vedvarende nummenhet eller prikking, den "Current Medical Research & Meninger" Journal bemerker at depresjon og søvnløshet ofte følger kroniske ryggsmerter. For det tredje kan banen over det berørte nerve forårsake nevropatisk ryggsmerter å stråle til armer, hender, ben eller føtter. Endelig Spine Universe inkluderer kronisk allodyni og hyperalgesi som kjennetegn funksjoner på nevropati. I allodyni, vanligvis smertefri stimuli, for eksempel laken eller lett berøring, produserer smerte ved kontakt. Hyperalgesi, på den annen side, viser til en økt følsomhet for normalt smertefulle stimuli.

Diagnose og behandling

Den diagnostiske prosessen for nevropatisk kroniske ryggplager omfatter en grundig pasientens historie og fysisk undersøkelse, så vel som avbildningsstudier og nerve tester. Vellykket behandling i stor grad avhenger av tidlig anerkjennelse og aggressiv behandling av nevropatisk smerte, sier "Spine Universe" lege Steven Richeimer. Behandlingen krever ofte en kombinasjon av alternativer, inkludert medisinske prosedyrer, for eksempel steroidinjeksjoner og kirurgi; psykologiske behandlingsformer, som for eksempel atferdsmodifisering og avslapningstrening; og fysisk rehabilitering. Spine Helse talsmenn spesielt aktive ryggsmerter øvelser og individualisert rehabiliteringsprogram for å redusere hyppighet, alvorlighetsgrad og varighet av episoder av kroniske ryggsmerter.

Forebygging

Skader, aldring, generell helsetilstand og livsstil påvirker risikoen for å utvikle kroniske ryggsmerter. Selv om fysisk trening bidrar til å forbedre og opprettholde god helse, kan feil type eller metoder øvelser plassere overdreven belastning på ryggraden og øke risikoen for ryggsmerter. Riktig teknikk og beskyttelse er derfor spesielt viktig når engasjerende i high-impact aktiviteter. For å bidra til å forhindre ryggsmerter, eMedicine Health anbefaler at slike low-impact aktiviteter som svømming, turgåing og sykling.

Hvordan behandle smerter i kroppen

Hvordan behandle smerter i kroppen


Fremgangsmåter for behandling av muskelsmerter er like, uansett om de er forårsaket av muskelspenninger, artritt, sykdom eller en kronisk sykdom som fibromyalgi. For kortsiktige muskelsmerter, bare trenger kroppen din tid til å helbrede eller gjenopprette fra en sykdom. For kroniske smerter, er nøkkelen å lære å håndtere smerten, eller finne ting du kan gjøre for å lindre det, selv for korte perioder av gangen.

Hvordan behandle smerter i kroppen

•  Tillat deg selv tid til å hvile. Tvinge deg selv til å fortsette å leve som om du ikke er i smerte er vanligvis kommer til å gjøre ting verre. Dersom muskelsmerter skyldes hard trening, enten gjøre en veldig lett treningsøkt før musklene dine føles bedre, eller gjøre noen annen form for trening som ikke vil ytterligere stresset de musklene før de leges.

Ta en over disk smertestillende. Dette vil ikke bare hjelpe med muskelsmerter seg selv, men vil hjelpe til å redusere betennelsen som kan være medvirkende til smerten.

Massasje kan hjelpe musklene til å slappe av og midlertidig lindre smerter i kroppen. Ta et varmt bad, eller bruker en varmepute på området mest berørt av smerter kan også ha samme effekt.

behandle kroniske smerter på grunn av leddgikt eller fibromyalgi ved å lære hva slags trening du kan med rimelighet gjøre på de fleste dager. Trening kan bidra til å lindre symptomer på disse sykdommene, men du må være klar over dager når du gjør øvelsene kan føre til mer skade enn godt. Få nok søvn og håndtere stress kan også hjelpe kroniske smerter lider.

Forhindre noen smerter i kroppen på grunn av trening ved riktig varmer opp før du begynner treningen, og strekker seg etter at du har fullført treningen. Husk at noen stølhet dagen etter en treningsøkt er et godt tegn på at du utfordre kroppen din, og dermed blir sterkere.

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte


Den ankelen er en ømfintlig del av kroppen. Den består av leddbånd, muskler og bein. Mens ankelen er tilsynelatende sterk nok til å bære kroppens vekt, er det også svært utsatt for skader. Skader kan oppstå fra å spille sport, tripping, vandre på en ujevn overflate eller opprettholde en muskel pull. Mens en skadet ankel kan være smertefullt, kan hjem rettsmidler bidra til å avlaste ankelen hevelse og smerte.

Behandling

Ankel smerte kan føles på utsiden eller innsiden av ankelen og kunne signalisere en alvorlig skade. Du bør oppsøke lege hvis ankelen smertene er vedvarende. Men hvis ankelen er hevelse og smertefull, kan du behandle det symptomer umiddelbart hjemme. En måte å behandle ankelen smerte er til is ankelen. Du kan isen ankelen ved å bruke en ispose dekket i et håndkle til ankelen og sikre det på plass med en ACE bandasje. Du kan også is ankelen ved å sette foten og ankelen i en sørpe bad av is og vann i 15 til 20 minutter. Du bør fortsette å sette ankelen inn i slaps bad hver to til tre timer for de første 48 til 72 timer etter skaden. Ice er viktig for en hoven ankel fordi kalde temperaturer reduserer hevelse, sårhet og betennelse. Imidlertid, hvis det behandlede område begynner å slå hvitt, opphøre behandling med en gang. Du bør snakke med legen din før du bruker isen til skaden din hvis du har en tilstand som diabetes, vaskulær sykdom eller nedsatt følelse i føttene.

Ved å søke Medical Care

Hvis du mistenker at din ankelskade er alvorlig, ring din lege. Fortell henne hva du opplever og avgjøre om symptomene dine indikerte en forstuet ankel eller en brukket ankel. En av de vanligste typene av ankelskader er en forstuet ankel. En forstuet ankel oppstår når ankelen er strukket eller trukket på en unormal måte utover normal bevegelse. En forstuet ankel ofte oppstår fra klønete kronglete, rullende, landing galt eller tråkke på og ujevn overflate. Symptomer på en forstuet ankel er hevelse, sporadiske blåmerker, smerte, noen ganger en smellende lyd høres, og ankelen opplever et begrenset utvalg av bevegelse. Hvis ankelen forårsaker smerte, kan det bli brutt, og du bør gå til sykehuset umiddelbart.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pushing muskler utover sine fysiske begrensninger fører ofte til skade. Disse muskelskader er ofte i form av muskel stammer, der muskelen er helt eller delvis revet. Selv små rifter i muskelfibrene forårsake smerte. Smertelindring fra muskel stammer er avhengig av å redusere hevelse og begynner helbredelsesprosessen. Dette krever redusere belastningen på muskel-og kjemisk eller mekanisk, noe som reduserer svelling gjennom medisinering og is. En vanlig akronym å huske trinn til muskel strekkavlastning er RICE, som betyr hvile, is, kompresjon og Høyde.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pain Relief

Søk førstehjelp så snart som mulig etter skaden. Dersom skaden ikke i utgangspunktet garanterer medisinsk behandling, fortsetter skritt mot smertelindring.

•  Pakk den skadde kroppsdelen med ess bandasje, noe som gjør at bandasjen ikke er på altfor stramt.

Bruk is til det skadde området i minst 20 minutter. Gjenta hver time eller etter behov for å lindre smerten.

Hvis den skadde muskelen er på en arm eller et ben, heve området over hjertet nivå mens søknad is.

Ta den anbefalte dosen for din alder av en over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din hvis du har noen bekymringer angående skaden din. De fleste muskel tårer leges på egen hånd. Men noen tårer er alvorlig nok til å kreve kirurgi eller mer avanserte terapier.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden. Hvis smertene vedvarer i mer enn tre dager, forstyrrer dine daglige aktiviteter, eller blir verre etter hvert som tiden går, kontakt lege. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen av smertestillende midler. Hvis du trenger mer smertestillende medikamenter enn det som er anbefalt, kontakt lege.

Miracle 2 & leddgikt smerte

Miracle 2 & leddgikt smerte


Miracle II er en linje av helse og velvære produkter laget av naturlige mineraler, oljer og sjøsalter. Miracle II Pain Eteriske oljer er en naturlig smertestillende, og ifølge selskapet, kan brukes til å behandle symptomer på leddgikt, fibromyalgi og muskelsmerter.

Naturlige ingredienser

Miracle II Pain Eteriske oljer kombinerer flere naturlige ingredienser og eteriske oljer i sin formel. Produsenten hevder at alle naturlige ingredienser, inkludert nellik, eucalyptus, sypress, peppermynte, merian og svart pepper, kan bidra til å fremme raskere helbredelse og lindring av kroniske smerter.

Aktiv ingrediens

Miracle II Pain Essential Oil gir angivelig rask lindring fra leddgikt og muskelsmerter ved hjelp av eugenol, en aktiv ingrediens i formelen. Eugenol er funnet i fedd olje og har en lammende effekt, noe som bidrar til å lindre smerte.

Betennelse

Ekstrakter av ingefær, peppermynte og eucalyptus oljer i Miracle II bidra til å redusere betennelse. Den kombinerte effekten av disse ingrediensene, sammen med sort pepper og sypress oljer, hevdes å øke blodsirkulasjonen og gir en beroligende effekt,.

Veibeskrivelse

Selskapet sier at produktet kan brukes for å lindre artritt og muskelsmerter ved å anvende noen få dråper på plagede område og forsiktig å gni den inn. Tillegg kan en varmtvanns komprimere benyttes for ekstra smertelindring.

Sikkerhet

De som har sensitiv hud bør være forsiktig når du bruker Miracle II Pain essensielle oljer, selskapet sier, fordi det kan føre til irritasjon. Hvis produktet kommer i øynene påfør noen dråper vegetabilsk olje.

Datamaskin Relaterte rygg og skulder smerter

Datamaskin Relaterte rygg og skulder smerter


Datamaskiner er en nødvendighet i dagens verden for arbeid og fritid. Ettersom flere folk tilbringer mange timer foran datamaskinen, har visse helseproblemer blitt utbredt. Ubekvemme stillinger mens du sitter, bruke musen for utvidet timer og konstant bruk av tastaturet kan føre til hånd, arm, skulder, nakke og ryggproblemer. Folk som tilbringer lange timer foran datamaskiner kan dra nytte av en egnet skrivebord og stol og bruke riktig holdning til å redusere risikoen for skader på ulike deler av kroppen, for eksempel rygg og skuldre, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Årsaker

Smerter i rygg og skuldre skjer først og fremst på grunn av slumping av ryggen som dagen skrider frem og tretthet setter inn. På grunn av slumping, tar kroppen på en C-form. Dette klosset holdning setter belastningen på muskler og sener som fører til smerter og plager i rygg og skuldre.

Symptomer

Symptomer på rygg og skulder smerter på grunn av overforbruk eller feil posisjonering kan skje over en periode. Disse smerter og plager kan skje i skuldrene og ryggen, også kjent som postural tretthet, eller det kan være konstante smerter i mykt vev som sener og muskler, også referert til som belastningsskader.

Forebygging

Å ta regelmessige pauser hver time kan hindre din rygg og skuldre fra å få stiv. En justerbar stol som gir støtte til korsryggen av ryggen er tilrådelig. Mens du sitter, hvile føttene på gulvet eller bruke en fotstøtte.

Juster høyden på stolen hvis føttene ikke når gulvet. Du kan også bruke en stol med justerbare armlener, som tilbyr støtte til underarmene og holder albuene tett til midjen. Holde tastatur og skjerm i riktig høyde kan forhindre belastning på skuldre og rygg. Hvis skrivebordet er 1 til 2 inches over lårene, er tastaturhøyden akkurat for komfortabel bruk; holde den øverste delen av skjermen i øyehøyde er riktig høyde for skjermen.

Hvis stolen er plassert i nærheten av arbeidsstedet, trenger du ikke å strekke til å nå tastaturet og musen. Dette hindrer nedfall og belastning på musklene dine. Ved å sitte tilbake og hviler mot ryggstøtten, ikke kroppen din ikke nedgangen eller lene seg fremover.

Når du opplever smerter i nakke og skuldre på den siden som du bruker musen, er det sannsynligvis på grunn av plasseringen av armen din når du bruker musen. Vanligvis, når musklene opplever tretthet, begynner de å verke.

Tøyningsøvelser

Det er flere tøyningsøvelser du kan gjøre i løpet av dagen for å forebygge rygg og skulder smerter oppstår på grunn av utvidet bruk av datamaskinen.

Du kan stå opp og strekke armene over hodet for å lette ubehag i ryggen og skuldrene. Hvis utføres hver time, kan det hindre sårhet i rygg og skuldre.

Lindre smerter i skuldrene ved å skyve dem opp mot ørene. Hold stillingen i noen sekunder før du lar skuldrene for å gå tilbake til sin normale posisjon.

Du kan også stå opp og plasser hendene på hoftene. Strekke ryggraden for å la den gå tilbake til normal kurvatur og lette belastningen på ryggen.

Hvordan håndtere smerte med MS

Multippel sklerose (MS) er en sykdom hvor kroppen angriper feilaktig slirene som dekker nervecellene. Denne ødeleggelsen griper inn med riktig kommunikasjon mellom hjernen og resten av kroppen. Symptomene varierer fra mild til helt ødeleggende og kan komme og gå uforutsigbart. Smerte er et vanlig symptom, og flere ting kan bidra til å avlaste den. Legen er den beste kilden til informasjon, og du bør alltid konsultere med ham om noen behandlinger du ønsker å prøve i tillegg til din nåværende behandlingsregime.

Hvordan håndtere smerte med MS

•  Ta alle medisiner som anvist. Medisiner for denne tilstanden som mål å lindre ulike symptomer på MS, inkludert smerte. Å være flittig om dine medisiner vil optimalisere sine effekter i å håndtere symptomer. Vær åpen og ærlig om dine symptomer og eventuelle bivirkninger du har. Dette vil hjelpe legen avgjøre om et annet medikament er bedre egnet. Vanlige behandlinger inkluderer kortikosteroider, immunsuppressive medisiner og Interferon.

Arbeid med en fysioterapeut. Han kan vise deg øvelser som kan gjøre deg sterkere, mer fleksibel og kan redusere smerte. Han kan også vise deg måter å utføre daglige oppgaver for å minimere smerte og ubehag. Fortsett foreslåtte behandlinger hjemme som anvist av fysioterapeut.

•  Redusere produksjonen av inflammatoriske kjemikalier i kroppen som fremmer og forverre smertene. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler følgende ting for hans MS-pasienter. Få mest mulig ut av protein fra soya, bønner, helkorn og andre ikke-animalske kilder. Redusere eller eliminere melkeprodukter. Spis mat rik på omega-3 fettsyrer som kaldt vann fisk, nøtter og frø. Spis mye frukt og grønnsaker; de er rike på betennelse-bekjempelse antioksidanter. Ta en daglig multivitamin / mineral supplement; de inneholder hele spekteret av antioksidanter i de foreslåtte beløp.

Eksperimenter med alternative behandlingsformer. The University of Maryland Medical Center anbefaler bromelain (40 mg daglig) for MS smerte. Akupunktur og massasje kan også være gunstig.

engasjere seg i regelmessig, moderat fysisk aktivitet hvis du har mild til moderat MS; det kan lindre mange symptomer. Snakk med legen din om råd i utformingen av en passende diett.

MS Leg smerte symptomer

Multippel sklerose, forkortet til MS er sykdom som påvirker hjernen og ryggmargen. Selv om symptomene varierer med hver enkelt, vanligste symptomene er smerter eller problemer med benbevegelser som gåing. Leg smerte er et generelt uttrykk for å beskrive en hvilken som helst ubehag i den ene eller begge ben.

Beskrivelse

MS er en autoimmun sykdom, hvilket betyr at kroppens immunsystem er aktiv, og som et resultat, angriper sine egne celler. I tilfelle av MS, angriper immunsystemet i sentralnervesystemet, som er sammensatt av hjernen og ryggmargen. Mer spesifikt, MS påvirker nervecellene evne til å kommunisere med hverandre. I dag er det ingen kur for MS og prognosen er vanskelig å forutsi som den enkeltes erfaring med sykdommen er forskjellig.

MS-symptomer

Vanlige symptomer på MS omfatter nummenhet, smerter i armer eller ben, problemer med å bevege armer eller ben, utydelig tale, skjelving i bena eller armene, svakhet i bena eller armene, synstap, dobbeltsyn, nedsatt oppmerksomhet, redusert hukommelse , tretthet, hørselstap, svimmelhet, forstoppelse, inkontinens, hyppig vannlating og avføring lekkasje.

MS Treatment

Medisiner kan gis for å bremse utviklingen av sykdommen og for å kontrollere symptomene. I tillegg, fysioterapi, logopedi, ergoterapi, planlagte treningsprogrammer, god ernæring, og hjelpemidler, for eksempel rullestoler, kan hjelpe pasienter leve bedre med MS.

Leg Pain

Den vanligste årsaken til smerter er fysiske skader. For eksempel, sklir og faller, overforbruk og andre benet muskelskader kan føre til ømhet i bena. Ryggskader kan også føre til isjias, en skyting smerte nedover beina. Frakturer, som er knust eller sprukket bein, forstuinger og stammer er de vanligste formene for beinskader. Leg smerte kan også være et symptom på sykdom. For eksempel personer med dyp venetrombose eller DVT for kort, opplever kroniske smerter i låret og leggen.

Expert Insight

Enhver vedvarende smerter bør diskuteres med en medisinsk faglig. Men få øyeblikkelig hjelp hvis beinet eller beina blir hovne, har du feber, forverrer smertene med aktivitet eller bevegelse.

Medisiner for migrene smerte

Medisiner for migrene smerte


Migrene smerte er uutholdelig og påvirker mange mennesker. En migrene er en intens bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer som ofte kommer med en migrene inkluderer kvalme, seeing flekker og svimmelhet. En migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Personer som lider av migrene ofte behov for å ligge i et mørkt og stille rom for å avlaste den. Det finnes ulike medisiner for å behandle en migrene inkludert forebyggende medisiner, trigger ledelse medisiner, angrep lindrende medisiner og generell smerte ledelse medisiner.

Betablokkere

Betablokkere er de mest vanlige medisiner foreskrevet for migrene. Dette er forebyggende medisiner og er foreskrevet for personer som har to eller flere migrene i måneden. Betablokkere virker ved å påvirke responsen til noen nerveimpulser i forskjellige deler av kroppen. Betablokkere er også brukt til å behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Betablokkere er foreskrevet av en lege i form av muntlige medisiner.

Botox

Noen mennesker har opplevd lettelse fra migrene ved å få Botox-injeksjoner. Botox hjelper lindre migrene ved å gi migrenepasienter umiddelbar lindring samt lindring av migrene i inntil seks måneder etter en Botox-injeksjon. Botox injiseres i musklene i pannen, panne, siden av hodet og baksiden av hodet.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere er et annet forebyggende migrene medisiner. De jobber primært på samme måte som betablokkere som de forebygge migrene, behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Kalsiumkanalblokkere virker ved å påvirke bevegelsen av kalsium inn i cellene i hjertet og blodårene. De slappe av blodårene og øke tilførsel av blod og oksygen samtidig redusere sin arbeidsmengde.

Kodein

Kodein er brukt for smertebehandling generelt assosiert med migrene. Det er et narkotisk stoff som ofte brukes i kombinasjon med andre legemidler for å lindre generell smerte og migrene smerte. Kodein er vanedannende og bør kun brukes under tett oppsyn av en lege. Før du bruker denne medisinen, bør du la legen din vet om du har allergier, er gravid eller ammer, eller tar andre medisiner.

Celexa

Celexa er en antidepressant brukes til å behandle depresjon og angst. Det er også brukt for å forebygge migrene. Antidepressiva brukes til å behandle migrene fordi mange av de som lider av migrene også lider av depresjon og angst. Faktisk, ifølge migraines.org, 47 prosent av dem som lider av migrene også lider av depresjon. Andre antidepressiva som brukes for forebygging og behandling av migrene inkluderer Effexor, Paxil, Prozac og Zoloft. Før du tar disse medikamentene for å forebygge migrene, la legen vite om du har noen allergier, og hvis du tar noen andre medisiner.

Migrene uten smerte

Migrene uten smerte


Migrene er vanligvis forbundet med ødeleggende smerter på den ene siden av hodet. Men det er en type migrene som ikke påfører smerte i hodet, men snarere i magen, som fører til en periode med oppkast som kan vare i noen timer eller et par dager. Disse kalles stille migrene, mage migrene eller acephalgic migrene. Disse bedra meste barn, men kan skje med voksne.

Auras

Personer som lider stille migrene opplever ofte auraer, men selv for samme person, kan auraer komme for noen angrep, men ikke for andre. Auraer kommer i form av visuelle hallusinasjoner som blinker, flekker eller halvparten av det ene øyet blir uskarpt. Auras kan betraktes som en advarsel tegn på at en stille migreneanfall starter på mindre enn en halv time. De er også opplevd som lyd hallusinasjoner, hvor en person hører en ringing eller susing som ikke er der (til noen objektive bevis). Sjelden har folk olfactory auraer hvor de lukter ting som ikke er der også. Hvis en aura oppstår, er dette den ideelle tiden å ta medisiner og kanskje unngå et angrep.

Medisiner

Ifølge MAGNUM, Landsforeningen for Migrene, er tause migrene behandles med de samme medisiner som for andre typer migrene som bringer på hodet smerte. Disse kan deles i to typer medisiner - forebyggende og mislykket. Forebyggende medisiner tas hver dag i håp om å forebygge tause migreneanfall. Disse medisiner er foreskrevet off-label, som betyr de blir brukt i en tilstand der de ikke er vanligvis foreskrevet. De omfatter blodtrykket medisiner, antidepressiva og antiseizure medisiner. Mislykket medisiner takler smertene en gang et angrep eller en aura treff. Disse inkluderer over-the-counter smertestillende, triptaner, ergomatine og opiater. Hvis du har mottatt ingen lindring fra over-the-counter smertestillende mot dine tause migrene i det siste, og du ikke har mislykket medisiner, gå til sykehuset. De vil ha medisiner i nesespray og injiserbare former som kroppen kan absorbere bedre enn piller. Antinausea medisiner kan også gis.

Advarsel

Hvis den tause migrene er ledsaget av nummenhet i beina, ansikts lammelse, svimmelhet, koordinasjonsproblemer eller ekstrem forvirring, kan dette være et slag. Få til et sykehus så snart som mulig. Hvis den tause migrene er ledsaget av diaré, kan dette være et tegn på matforgiftning. Igjen, gå til sykehuset. Hvis den tause migrene skjer når du bare starte en ny medisin, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan å stoppe migrene hodepine smerter

Migrene er i motsetning til typiske hodepine, og de vanligvis innebære en sterk pulserende smerte som blir gradvis verre. Andre tegn på en migrene inkluderer kvalme, lysfølsomhet og midlertidige blinde flekker. Det er mange måter å lindre migrene hodepine og avverge fremtidige angrep.

Hvordan å stoppe migrene hodepine smerter

•  Se etter medisiner som er spesielt beregnet for migrene. Over-the-counter smertestillende midler kan ta kanten av migrene smerte, men å effektivt lindre smerte look for legemidler som inneholder en anti-inflammatorisk og koffein.

Konsumere en 8 oz. glass kaffe eller brus. I moderate mengder, kan koffein raskt lindre migrene.

Legg deg ned i et stille, mørkt rom. Skarpe lys og lyd kan komplisere eller forverre en migrene hodepine.

Påfør en kald komprimere til pannen i 10 til 20 minutter.

redusere muskelspenninger, noe som kan føre til migrene. Ta et varmt bad, bruke en varmepute til nakke eller praksis avspenningsteknikker som meditasjon eller visualisering.

Masser panne. Plasser tomlene på begge templer og massasje i en sirkulær bevegelse.

Spis en matbit eller et måltid for å bekjempe migrene. Sult og lavt blodsukker kan utløse en migrene hodepine.