Digidexo.com

natural betennelse kur

Aspirin Intoleranse og bipolar lidelse

Aspirin Intoleranse og bipolar lidelse


Bipolar lidelse er preget av skarpe endringer i humør. Mennesker som lever med bipolar lidelse opplever perioder med oppstemthet og uvanlige aktivitetsnivå samt perioder med alvorlig depresjon og slapphet. Mange faktorer bidrar til bipolar lidelse, inklusive fysiske og miljømessige faktorer.

Mens det er ingen kjent sammenheng mellom mennesker med bipolar lidelse og aspirin intoleranse, kan en dårlig reaksjon på acetylsalisylsyre i noen med begge forholdene være vanskeligere å håndtere.

Bipolar lidelse og andre sykdommer

Personer med bipolar lidelse har høyere risiko for tilstander som migrene og hjertesykdom. Aspirin ofte benyttes i behandlingen av disse tilstandene. Hvis en bipolar pasient har også aspirin-intoleranse, behandling av disse sammensatte tilstander blir vanskeligere.

Bipolar lidelse og betennelse

Forskning utført ved University of Pittsburgh School of Medicine og publisert i Journal of Clinical Psychiatry i august 2009 etablerer en kobling mellom systemisk inflammasjon og bipolar lidelse. Enkelte legemidler med en anti-inflammatorisk virkning har vist seg å stabilisere humør, og det er mulig at lav-dose aspirin, noe som bidrar til å redusere betennelsen, kan bidra til bipolare pasienter.

Aspirin Intolerance

Folk som aspirin intolerant har en dårlig reaksjon på acetylsalisylsyre. De vanligvis utvikler astma eller en bihulebetennelse. Vanligvis symptomer på intoleranse begynner å utvikle seg i løpet av tre timer for å ta aspirin. Aspirin intoleranse kan utvikle ganske plutselig, selv hos personer som har brukt aspirin uten bivirkninger i en lang tidsperiode. Fordi bivirkninger kan destabilisere stemning i noen med bipolar lidelse, er det viktig for bipolare pasienter som tar aspirin for å kjenne tegn på aspirin intoleranse, slik at de kan avvikle bruken av aspirin og komme seg raskt bør en hendelse oppstår.

Alternativer til Aspirin

Personer med aspirin intoleranse kan lindre smerte effektivt med paracetamol eller ibuprofen. De bør snakke med legen sin om de potensielle farene ved disse medisinene og om trygge doser for behandling av smerte eller betennelse. Bipolare pasienter ofte tar reseptbelagte medisiner for å stabilisere humøret. Snakk med legen din om mulige reaksjoner med noen resept eller over-the-counter smertestillende.

Natural Betennelse Reduction

Fordi bipolar lidelse er forbundet med inflammasjon, kan det være nyttig å anvende strategier for å naturligvis redusere betennelse. Trening er blant de beste naturlige måter å redusere betennelse i kroppen. Regelmessig mosjon - 30 minutter om dagen, fem dager i uken - senker markører for betennelse i kroppen.

Hvordan lære Indian Head Massage Online

Indian Head Massage fungerer skuldre, nakke og hodebunn, som stress og spenning er ofte holdes i disse områdene. Selv om hodet blir ofte sekundært når det kommer til massasje, det er det primære fokuspunkt i denne praksisen. Målet med indisk hodemassasje er å fremme sirkulasjon og slipp bygget opp spenning. Det er ikke bare populært i India, men er også blitt anerkjent i vest også. Lær hvordan du utfører Indian Head Massage online i dag.

Bruksanvisning

Se video tutorials på hvordan du utfører en indisk hodemassasje. Gå til YouTube og skriv "Indian Head Massage" i søkemenyen. Velg videoen med "edwardsnoddy" (se Ressurser). Dette er en informativ video som forklarer teknikker for masserer hodebunnen og halsen. Du kan også gå til Google Video og se en introduksjonsvideo (se Ressurser) som gir denne massasje historie, fordeler, og noen enkle teknikker.

På Reiki Spørsmål hjemmeside (se Ressurser), klikk på "Malish Indian Head Massage Course" -linken. Klikk på "Opprett ny konto" på kontoen registreringssiden. Fyll inn din brukerinformasjon og velg "Opprett den nye kontoen min." Sjekk din personlige innboksen for en bekreftelsesmelding. Klikk på linken for å bekrefte kontoen din. Gå tilbake til kurssiden og "Indian Head Massage" for å melde deg på denne klassen.

Besøk Natural Health Kurs hjemmeside (se Ressurser) og klikk på "Kurs" på venstre verktøylinjen. Velg "Indian Head Massage" og klikk deretter på "Meld deg på dette kurset" -lenken funnet under emnebeskrivelsen. Velg hvilket kurs du ønsker å melde deg på. Alternativene inkluderer undervist, selvstudium, og spesielle kurspakker. Skriv inn din betalingsinformasjon og kurs preferanser for å fullføre registreringen.

Les teksten på indisk hodemassasje. Selv om videoene er nyttig, kan et flertall av historien og bakgrunnen for massasje praksis finnes i teksten. En nyttig tekst i særdeleshet er et stykke skrevet for Massage Magazine (se Ressurser).

Tips og advarsler

  • Natural Health Kurs er en online skole basert i Storbritannia. Ring 0871 717 4287 fra i Storbritannia, og 34 952 486 340 fra utlandet.

Bruker for Cedar Wood Oil

Sedertre olje kommer fra to arter av trær, Perus virginiana og Cedrus atlantica. Den har en myk, treaktig duft som det av en nyklipt treet. Som en eterisk olje, har sedertre olje vært brukt siden oldtiden, og er nyttig i dag for sine mange medisinske egenskaper. Oljen kan inhaleres, tatt internt eller brukes lokalt; bør imidlertid sedertre olje ikke brukes under graviditet.

Sedativ

Den beroligende effekten av sedertre olje gjør det gunstig som et beroligende middel. Oljen lindrer betennelse, kurer kløe i huden og lindrer spenninger og angst. Som aromaterapi, er oljen brukes i en fordamper, gjennom massasje, i en terapeutisk bad eller ved å inhalere dampen.

Anti-Seborrhoeic

Sedertre olje brukes til å normalisere talgproduksjonen. Seborrhea er forårsaket av en feil i talgkjertlene, noe som skaper unormal talgproduksjon. Dette resulterer i en infeksjon, spesielt i hodebunnen, men også på øyenbrynene. Sedertre olje vil kurere betennelser, fjerne infeksjonen og redusere peeling huden.

Slimløsende

Congestion på grunn av en hoste eller kaldt kan elimineres ved de slimløsende egenskaper av sedertre olje. Sedertre olje fjerner phelgm fra lungene og luftveiene og stopper hoste. I tillegg vil det gi hodepine lettelse og bidra til å eliminere andre kalde symptomer som rennende øyne.

Snerpende Handling

Brukes lokalt, de snerpende egenskaper sedertre olje forbedre huden. Den kan brukes til å behandle akne, kontrollere fet hud og helbrede kutt fra barbering; tilsettes til vann som et hår skylles det vil eliminere flass. I tillegg hjelper sedertre olje kurere tannpine og styrke tannkjøttet.

Insektmiddel og soppdreper

Som et insekticid, er sedertre olje som brukes i en fordamper for å eliminere insekter. Det vil drive vekk mygg, fluer og andre typer insekter. Sedertre olje vil kurere soppinfeksjoner, både internt og eksternt.

Vanndrivende

Sedertre olje vil øke hyppigheten av vannlating og flush toksiner ut av kroppen. Det virker som et medium for fjerning av overskudd av fett og vann, så vel som giftstoffer som urinsyre, noe som kan føre til gikt. Ved å fjerne en opphopning av giftstoffer i blodet, vil sedertre olje bidra til å kurere høyt blodtrykk, leddgikt, høyt blodtrykk, urinveisinfeksjoner og fedme.

Andre bruksområder

Sedertre olje har mange andre bruksområder også. Oljen er antiseptisk og kan påføres på sår, brukes til behandling av spasmer og tatt som en styrkende å stimulere forbrenningen. Det fungerer også som en emenagogue å få menstruasjon og gjøre det regelmessig.

Kronisk betennelse Natural Cures

Kronisk inflammasjon er en potensielt alvorlig helseproblem som fører til forskjellige sykdommer som for eksempel astma, allergi, reumatoid artritt, irritabel tarmsyndrom (IBS), og en rekke hudsykdommer. Det er også foreløpige bevis på at kronisk betennelse fører til mer alvorlige sykdommer så som diabetes, hjertesykdom, osteoporose, Alzheimers sykdom og til og med fedme. Heldigvis er det flere naturlige rettsmidler for kronisk betennelse.

Gjør gode matvalg

Mange matvarer inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Foods høy i anti-oksidanter som bær og mørkegrønne grønnsaker er et godt valg for å redusere betennelse. En av de beste fruktene for å kontrollere inflammasjon er kirsebær. En studie fra 2006 publisert i Journal of Nutrition viser kirsebær redusert betennelse betydelig i kroppen.

De omega-3 fettsyrer finnes i laks og annen fisk også hjelpe i reduksjon av betennelser. Hvis du spiser laks for å hindre utbruddet av en betennelsestilstand, må du huske å kjøpe villfanget fisk. Det har en tendens til å være dyrere, men inneholder mer omega-3 enn oppdrettsfisk. Omega-3 kosttilskudd er også tilgjengelig hvis du ikke liker smaken av fisk.

Ginger is another food with strong anti-inflammatory properties. Ginger has been used as an herbal remedy to treat and prevent various inflammatory conditions for years. It tastes great in many baked goods like cookies and muffins. You aslo can try ginger tea or ginger supplements.

Akkurat som det er mange matvarer som kan redusere betennelse, det er også matvarer som forverre den. De største lovbrytere er mat med høyt omega-6 fettsyrer som safflower, solsikke, peanøtt og soya oljer. Raffinert sukker og kunstige konserveringsmidler - ofte finnes i høye nivåer i prosessert mat - er også en viktig faktor.

Unngå Triggers

Koffein, alkohol, røyk og stress er alle kjent for å utløse betennelse. Hvis du lider av en betennelsestilstand, kan du prøve å bytte til koffeinfri kaffe, te og brus. Unngå å drikke alkohol og røyke. Passiv røyking er like skadelig, så pass på å unngå det også. Stress er sannsynligvis det mest vanskelige å styre utløseren. Men det er noen nyttige taktikk. Prøv å lytte til musikk, praktisere yoga eller meditasjon. Alle disse teknikkene kan moderat stressnivå.

Trening

Trening er viktig av to grunner. I tillegg til å være en fin måte å avlaste stress, forbedrer mosjon sirkulasjonen og øker muskel og leddfunksjon. Alt dette bidrar til å kontrollere inflammasjon. Hvis du ikke allerede trener, begynne langsomt. Hvis du velger å delta i et treningsstudio, spør om de har en personlig trener som kan tenke ut en trening som er best for deg.

Natural Cures for Male Enhancement

Natural Cures for Male Enhancement


Menn er konkurransedyktige av natur og er naturlig besatt av å finne måter å øke deres sexliv. Det samme gjelder true med menn som lider av seksuelle dysfunksjoner. Svaret på dette presserende behovet er naturlige botemidler for mannlige ekstrautstyr. Urte mannlige ekstrautstyr produkter er naturlig i den forstand at de kom fra eksotiske planter som har potente seksuelt styrke egenskaper og lite eller ingen kjente bivirkninger.

Muira Puama

Muira puama, eller Potens Wood, er et utdrag eller kapsel avledet fra roten og bark av en brasiliansk busk kjent for å ha langvarige effekter når det gjelder å forbedre virilitet og forlenge ereksjon. Kjent som "the Viagra av Amazonas," Muira puama har en lang historie av tradisjonell bruk som en generell helse forbedrer, energi tonic og kur for impotens og seksuelle dysfunksjoner. Du kan kjøpe Muira pPuama i kapselform. Dens annen bruk er som en behandling av stress og basert på en 2007 studie i Brasil, er det en lovende antioksidant.

Gingko Biloba

Gingko biloba er avledet fra de eldste treslag, en kinesisk treet med samme navn. Folk som brukes til å tro at dets ekstrakter kunne øke blodsirkulasjonen i hele kroppen. En 1998 studie i USA beviser at Gingko biloba er 84 prosent effektive ved behandling av antidepressiv-indusert seksuell dysfunksjon hos menn og til og med hos kvinner. Gingko biloba, populært markedsføres som et minne Enhancer, er en stressavlastning.

Horny Goat Weed

Kjent som Yin Yang Huo eller Epimedium, har bispelue popularitet blant de som er i tradisjonell kinesisk medisin. Horny Goat Weed inneholder afrodisiakum egenskaper på grunn av sin aktive ingrediens kjent som icariin. Enda viktigere, er bispelue en behandling av seksuell dysfunksjon, og det øker erektil funksjon, lindrer tretthet og gjenoppretter lidenskap. En studie i Japan 2002 beviser at bispelue er også en lovende antioksidant som stopper veksten av kreftsvulster. En studie i Kina 2002 konkluderer med at urten også hemmer betennelse. Du kan føle virkningene av kapslene av bispelue etter 3 til 4 dager med daglig bruk.

Tongkat Ali

Tongkat ali er et utdrag fra en sørøst asiatisk tre, som er populært for å øke testosteron nivåer langt over din naturlige nivå, og dermed øker det libido og behandler erektil dysfunksjon. En 2007 studie av to malaysiere viste at økningen i testosteronnivå fremmer økt styrke, muskelmasse og sexlyst og en reduksjon i kroppsfett. Tongkat ali er også kjent som naturens testosteron booster. Du kan kjøpe tongkat ali i kapsler som du bør ta fire ganger om dagen.

Finnes det en kur for Muscular sklerose?

Muskel sklerose eller multippel sklerose er en sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Dens effekter kan være mindre eller de kan være ødeleggende. Noen MS ofrene ender opp helt lammet av sin sykdom. Men er det er en kur for multippel sklerose?

Hva er MS?

Multippel sklerose er en sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Det er en meget uforutsigbar sykdom. Noen pasienter lider av liten eller ingen problemer, mens andre mister kontrollen over hele kroppen. MS angriper myelinet i nervene, som forårsaker nervene til å miste funksjon. Årsakene til MS er ukjent. Noen tror det er en autoimmun sykdom som angriper kroppen. Andre tror det er et virus. Tidlige symptomer inkluderer tåkesyn eller blindhet. Nummenhet og svakhet i armer og ben er vanlig, som er nedsatt koordinasjon og balanse. Dette kan svekke gå eller i ekstreme tilfeller føre til lammelser. Konsentrasjon, oppmerksomhet, hukommelse og dømmekraft kan alle bli påvirket av MS. MS fører ofte depresjon. Angrep av MS er tilsynelatende tilfeldig med lite faresignaler. En person kan være greit for år uten forverring av sine symptomer når et plutselig anfall av MS gjør ham miste flere evner.

Finnes det en kur for multippel sklerose?

Dessverre er det ingen kur for multippel sklerose. Gjennom årene har mange falske kurer blitt annonsert av enten velmenende mennesker eller svindlere. Noen leger har hevdet at å fjerne fyllinger med kvikksølv vil kurere MS, men dette har vist seg å være falsk. Kalsium og hydrogenperoksid har også vært spioneringen som mirakelkurer for MS. Det er godt kjent over hele det medisinske miljøet at ingen kur for MS nå eksisterer. Hvis du kjører i en nettside eller utøver som hevder å ha en kur for MS, er det anbefalt å unngå bruken. Mange av "herder" som kalsium er ufarlig, men noen av dem, inklusive marihuana bruk, kan være skadelig. Symptomene på MS kan behandles og sykdommen kan bli bremset ned av medisiner.

Behandlinger

Mange MS-pasienter leve et fullverdig liv uten terapi. De er de heldige. Mange MS-pasienter må ta medisiner nesten hver dag for resten av livet. Det er tre beta interferon narkotika at FDA har godkjent for bruk mot MS. Disse inkluderer Avonex, Betaseron og Rebif. Disse stoffene redusere antall angrep i en MS pasient og bremse utviklingen av sykdommen. Angrep vil også være kortere og mindre alvorlig. En myelin protein kalt kopolymer I eller Copaxone hjelper behandle relapsing MS, og har blitt vist å redusere relapsing med en tredjedel. Avansert MS er behandlet med et legemiddel behandling som kalles Novantrone. Dette stoffet undertrykker immunforsvaret, så det er bare brukes i alvorlige eller kroniske tilfeller av MS. Tysabri er et annet stoff som bremser immunsystemet. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse i angrep, men ikke behandle selve sykdommen. Fysisk behandling som turgåing, jogging og andre fysiske aktiviteter er ofte foreskrevet for å holde bena aktivt.

Alle Natural Cures for magesmerter hos barn

Når barnet lider av en magesmerter, ønsker du å finne en løsning så raskt som mulig. I stedet for å kjøre til legen, er det flere naturlige kurer og hjem rettsmidler som kan lette barnets vondt i magen. Mange av disse tiltakene kan være i pantry, og kan administreres enkelt og trygt for barn.

Identifikasjon

Før administrering av noen helt naturlig hjemme bøte for en magesmerter for et barn, er det godt å vite årsaken til magesmerter. Ifølge americanchronicle.com, behandling av abdominal smerte hos et barn, avhenger av de underliggende årsakene. Den beste måten å behandle en fordøyelses problemet er å rense fordøyelsessystemet og fortsette med et fornuftig kosthold etter rensing.

Varme og Juice

Plasser en varmeflaske over barnets mage området. Ifølge naturlig-homeremedies.com, vil dette hjelpe til å lette fordøyelse og hjelpe eliminering prosessen. Americanchronicle.com funn begynner barn med all naturlig frukt juice når de klager over magesmerter kan hjelpe rense fordøyelseskanalen og også begynne eliminering prosessen. Appelsinjuice er foreslått, etterfulgt av en diett av frisk naturlig frukt og grønnsaker for en dag eller to.

Brokkoli og Honey

Yogawiz.com funn øke mengden av brokkoli og honning i et barns kosthold bidrar til å holde fordøyelses infeksjoner og magesmerter unna. Ifølge yogawiz.com, reduserer brokkoli mengden av H. pylori eller bakterier kalt Helicobacter pylori som infiserer magen. Honning har antibakterielle egenskaper, noe som bidrar til å holde magen arbeider i et sunt manor. Honning stimulerer også galleproduksjon i leveren. Bile er avgjørende for riktig arbeidet i magen.

Ginger

Ifølge americanchronicle.com, er ingefær en av de beste all naturlig hjemme rettsmidler for å bruke avhjelpe en magesmerter hos barn. Ingefær er nyttig i lettelser magesmerter og smerter på grunn av dyspepsi, kolikk, kramper i tarmer og generell mageproblemer når de ikke er ledsaget av feber. Americanchronicle com foreslår å blande en kvart teskje av fersk ingefær juice med en 1/2 ts. av honning og administrering til et barn to ganger daglig til tilstanden forsvinner.

Yoghurt

Yoghurt er også svært nyttig i lettelser magesmerter hos barn. Å gi et barn med vanlig yoghurt som inneholder levende og aktive kulturer vil fungere som en naturlig avføringsmiddel. Natural-homeremedies.com finner yoghurt er et kjølemiddel og kan bidra til å avgjøre magen og lette smerter. Yoghurt inneholder levende og aktive kulturer, noe som er en viktig kilde til bakterier for magen. Dette er den gode typen bakterier som hjelper en barnets mage fordøye skikkelig og bekjempe infeksjoner. Legge bananer til yoghurt vil hjelpe med forstoppelse og bistå med eliminering prosessen.

Når skal ringe legen

Hvis et barns mage ikke lette i et par dager, er det en god idé å kontakte en lege. Hvis et barn synes å være i akutt smerte, kan et besøk til legevakten være klokt. Noen barn kan ha tilbakevendende fordøyelsesproblemer som er forårsaket av psykologiske faktorer. Anytime et barns magesmerter virker unormale eller tvilsom, ta kontakt med en lege for å diskutere symptomer og løsninger.

Ulcerøs kolitt Symptomer og betennelse

Ulcerøs kolitt er en kronisk tilstand som påvirker tarmen. Det kan være mild og ikke fører til virkelige problemer, eller det kan være alvorlige og krever kirurgi. Det kan være perioder med remisjon og fakkel-ups. Det er viktig å gjenkjenne og behandle symptomene, da denne tilstanden kan øke risikoen for tykktarmskreft.

Identifikasjon

Ved ulcerativ kolitt tykktarmen blir betent og utvikler sår. Denne inflammasjon i veggen av tarmen påvirker avføring. Det er ingen eksakt kjent årsak til sykdommen, og det er ingen kur.

Godartede Forms

I mange tilfeller ulcerøs kolitt er begrenset til bare rektum og betraktet godartet. Avføringen kan være normal, hard eller tørr. Men mange pasienter har en slim utladning som inneholder røde og hvite blodlegemer i mellom avføring.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på ulcerøs kolitt er tretthet, magekramper eller smerte, en sterk trang til å flytte innvollene og diaré. Det kan være blod eller slim i avføringen også.

Andre symptomer

Under en mer alvorlig blusse opp kan du oppleve blodig diaré, feber og har betennelse i slimhinnen i bukhulen. Noen pasienter blir veldig syk, miste vekt og har avføring som er nesten helt består av puss og blod under en blusse opp.

Komplikasjoner

Å miste for mye blod kan føre til anemi. I giftig kolitt musklene i tarmveggen kan bli lammet. Betennelse i leddene, for eksempel artritt, kan forekomme som en sekundær tilstand. I tillegg kan det være betennelse i det hvite i øynene, kan sår på huden og blodpropper utvikle.

Behandling

Behandlingsplanen avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene dine. Milde tilfeller kan styres gjennom endringer i kostholdet. Anti-inflammatoriske medisiner kan brukes ved behov. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å fjerne det berørte området.

Forebygging / løsning

Ditt beste forsvar er å ha en vanlig koloskopi og snakke med legen din dersom du merker noen endringer i din fordøyelseskanal helse.

Hvordan å redusere betennelse i Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk lidelse i fordøyelses eller gastrointestinal (GI)-tarmkanalen, noe som fører til betennelser. Ethvert område av GI-systemet, fra munn til anus, kan påvirkes med Crohns sykdom. Imidlertid er det mest vanlig berørte området i tynntarmen. I Crohns sykdom, pasientens immunsystemfeil mat, bakterier og andre materialer i tarmen for en fremmed substans. Som svar på immunsystem reagerer ved å angripe tarmen, forårsaker betennelse og smerte. Kronisk inflammasjon av tarmen vil føre til sår og tarmskader.

Selv om det er ingen kur for Crohns sykdom, er det medisiner og naturpreparater for å bidra til å redusere betennelse og lindre symptomer.

Mange studier har blitt gjennomført de siste årene som fokuserer på rollen til omega-3 fettsyrer og Crohns sykdom. Omega-3 fettsyrer i kliniske studier har vist en sammenheng mellom inflammatorisk tarmsykdom og redusere remisjon hos pasienter med sykdommen.

Hvordan å redusere betennelse i Crohns sykdom

Behandlingstilbud

•  Vurder å kjøpe omega-3 fiskeolje kapsler på din narkotika eller dagligvarebutikk.

Ta omega-3 fiskeolje kapsler to ganger om dagen, etter et måltid. Anbefalt dosering kan variere, i henhold til dine helsebehov.

Gå til legen din for en resept for å redusere betennelse, hvis du foretrekker et medisinsk behandlingsalternativ. Legen din kan foreskrive noen av flere Antidiarrheal medikamenter, for eksempel diphenoxylate, som kan lindre kramper og diaré, eller anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel sulfasalazin, som reduserer betennelse. For bruk av foreskrevne medisiner, følge legens anbefalte dosen.

Hint

  • Fiskeolje også sies å gi helsemessige fordeler for hjernen, hjerte-karsystemet og generell trivsel. Det kan også brukes til å behandle symptomer på leddgikt, en tilstand som rammer mange pasienter med Crohns sykdom.
  • Legen din kan mistenke Crohns sykdom hvis du opplever tilbakevendende kramper eller magesmerter og diaré, spesielt hvis du har en familiehistorie med Crohns sykdom. Andre symptomer Min inkluderer betennelse i leddene, øyne, og hud eller en klump i underlivet, normalt forekommende på høyre side.
  • Selv om en positiv sammenheng mellom Crohns sykdom og fiskeolje har blitt gjort, trengs mer forskning for å gi klart bevis av fordelene av fiskeolje i å hjelpe og behandle Crohns sykdom.

Akutt betennelse i mandlene Årsaker

Akutt betennelse i mandlene er en plutselig, alvorlig betennelse i mandlene, som er et område med lymfe vev plassert på baksiden av halsen. Tilstanden er vanligvis diagnostisert av en fysisk eksamen. Vanligvis er akutt tonsilitt herdede gjennom orale steroider og antibiotika og som ikke krever kirurgisk fjerning av mandlene. Det er fem viktigste årsakene til akutt betennelse i mandlene, hver med sine egne særtrekk.

Streptokokker bakterier

Streptococcus bakterien er en bakterie som vanligvis finnes i halsen eller på huden til mennesker. Ofte, folk bære Streptokokker bakterier uten å vite det fordi de har bygget opp motstand mot sine egne bakterier. Det er når en person som er utsatt for fremmed streptokokker som legger seg inn i en del av kroppen, hvor bakteriene er vanligvis ikke til stede at sykdommen forekommer. I tilfelle av akutt betennelse i mandlene, mandlene bli smittet av streptokokker bakterier. Dette skjer typisk gjennom å kysse en person med Streptokokker bakterier eller kommer i kontakt med sine slim fra et nys eller hoste. Streptokokker bakterier samle på mandlene, reprodusere og forårsaker betennelse. Penicillin og andre antibiotika er vanlige kurer for akutt tonsillitt forårsaket av Streptokokker bakterier.

Haemophilus Bakterier

Haemophilus bakterien er en bakterie som forårsaker lungebetennelse og ørebetennelse. Det er mest utbredt hos barn og vanligvis sprer seg til sine søsken og barn på skolen gjennom spytt spredning ved hoste eller nysing. Vaksiner og bedre helse omsorg har redusert forekomsten av bakterier til en i hver 100.000 barn, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Likevel er Haemophilus bakterier fortsatt en årsak til akutt betennelse i mandlene hos barn. Dette skjer når bakteriene formere seg på mandlene, forårsaker betennelse og infeksjon. Som tonsillitt forårsaket av streptokokker, er Haemophilus tonsillitt vanligvis kureres med antibiotika.

Adenovirus

Den adenovirus er også en vanlig årsak til akutt betennelse i mandlene. Den adenovirus vokser i slimhinnen i mange systemer i kroppen, inkludert luftveiene, fordøyelsesenzymer og urin systemer. Adenovirus er ganske vanlig, og de fleste amerikanere har minst ett utbrudd av viruset etter når de er 10 år gamle, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Tilfeller av adenovirus er mer vanlig fra mars til juni, noe som gjør dette til den mest utbredte tid for tilfeller av akutt tonsillitt forårsaket av viruset skal vises. I slike tilfeller påvirker viruset slimhinnen i lymfe vev, forårsaker mandlene å bli smertefullt og betent. Behandling med en luftfukter for å lindre ubehaget og reseptbelagte steroider er de vanligste kurs av tiltak for å bekjempe denne typen akutt betennelse i mandlene, som i utgangspunktet må gå sin gang som antibiotika har ingen effekt på virus.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, ofte kalt "The Kissing Disease", er en annen årsak til akutt betennelse i mandlene. Mono er forårsaket av den Epstein-Barr-virus og føres gjennom utveksling av spytt gjennom Kissing, nysing eller hoste. Mononukleose vanligvis påvirker de med kjøre ned immunforsvar og er mest utbredt i tenåringer og unge voksne, som ofte søvnmangel og stresset. Mononukleose primært infiserer halsen, men det kan spre seg til mandlene i noen tilfeller. Vanligvis er den eneste behandling for mono hvile og væsker, men steroider kan være foreskrevet av og til, spesielt hvis den akutte tonsillitt gjør det vanskelig å puste.

Difteri

Difteri er en smittsom sykdom som resulterer i en tykk, mørk grå membran danner sammen luftveiene, inkludert mandlene. Denne membran kan gjøre det meget vanskelig for å puste, og også fører til svelling av infiserte vev, som, i tilfelle av mandlene, kan føre til akutt betennelse i mandlene. Selv om det er en svært dødelig sykdom, difteri blitt i stor grad kontrollert ved bruk av vaksiner i USA; faktisk er færre enn fem nye tilfeller av sykdommen ble oppdaget i USA hvert år, ifølge Centers for Disease Control. For de som gjør kontrakt sykdommen, er anti-giftige injeksjoner og intravenøse medikamenter gitt for å behandle sykdommen og dens bivirkninger, for eksempel akutt betennelse i mandlene.

Urinrøret Betennelse & årsaker i kvinner

Urethrea betennelser

Urethral inflammasjon (også kjent som urethritis) er karakterisert ved inflammasjon av urinrøret, som er den smale rør gjennom hvilket urinen kommer ut av kroppen. Både kvinner og menn kan få en urethral infeksjon. Men kvinner har mye høyere risiko for infeksjon.

Symptomer

Symptomene på urinrøret betennelse varierer, og noen kvinner lider ingen påviselige symptomer i det hele tatt. Men de kvinnene som opplever symptomer rapportere smerter ved vannlating og hyppig trang til å urinere, bekkensmerter eller ubehag, unormal utflod som ofte er tykk og gul, og smerter eller ubehag under samleie.

Årsaker i Women

Det er flere årsaker til urinrøret betennelse hos kvinner. Den vanligste av disse er seksuelt overførbare sykdommer Klamydia, gonoré, syfilis og HIV / AIDS.

Imidlertid kan urinrøret betennelse også være forårsaket av bakterier inn i urinrøret, blåmerker under samleie eller en antibiotikakur.

Av og til kan årsaken til urinrøret inflammasjon ikke identifiseres, og er referert til som ikke-spesifikk uretritt (NSU).

Diagnose

For kvinner er den diagnostiske prosedyre for urinrøret betennelse minimal invasiv. Legen din vil fysisk undersøke skjeden din, ta en prøve av vaginal væske og ber deg tor avgi urinprøve.

Behandling

Urinrøret inflammasjon er oftest behandles ved en kurs av antibiotika, så vel som eliminering eller styring av eventuelle underliggende seksuelt overførbare sykdommer hvis slike finnes.

Hvis du er for øyeblikket seksuelt aktive eller var da du først begynte å oppleve symptomer, så din partner må for å bli diagnostisert og behandlet også. I tillegg er det viktig å avstå fra sex under behandling fordi infeksjon kan fortsatt være til stede og overfør selv om symptomene dine kan ha forsvunnet.

Komplikasjoner

Som symptomer på uretritt kan ofte gå ubemerket hen, er det viktig å ha regelmessige kontroller av legen din. Mens de fleste tilfeller av urinrøret betennelse løse på egen hånd, visse underliggende infeksjoner kan føre til komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Disse komplikasjoner inkluderer øyeproblemer og infeksjoner som kan også videreføres til nyfødte under levering resulterer i opthalmia neonatorum eller nyfødt øyeinfeksjon). Andre symptomer inkluderer oral og anal infeksjoner, vaginal kjertel cyster og betennelse samt sterilitet og svangerskap utenfor livmoren.

Om Natural Food Body Cleanse

Om Natural Food Body Cleanse


De fleste mennesker gjør en kropp rens for å gå ned i vekt, vedlikeholde deres helse eller komme over sykdom. Rensing kroppen kan også eliminere candida albicans, en diploid sopp som lever naturlig i kroppen. Når denne soppen vokser voldsomt i tykktarmen, kan det føre til hodepine, matallergier, gastritt, gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer. Det finnes en rekke naturlige matvarer som kan brukes for å rense kroppen og eliminere overflødig candida albicans.

Betydningen av Natural Food Renser

Visse naturlige matvarer har soppdrepende midler som kan eliminere candida overvekst. Denne soppen er vanligvis forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider og p-piller. Stress, kan et dårlig kosthold og klorvann også sette den av. Candida overvekst kan føre til betennelse i slimhinnene i tykktarmen. Uten en naturlig mat rens, den lettest tilgjengelige kilden, kan disse fremmede stoffer inn i blodstrømmen, invadere celler og organer og forårsake alvorlige sykdommer.

Typer grønnsaker for rensing

Det finnes en rekke av grønnsaker som kan brukes for kropps rensing. Noen av disse inkluderer grønnkål, løk, reddiker, agurk, gulrøtter, persille, brokkoli, kålrot, spinat, kål, grønn og rød paprika, avokado, rødbeter, selleri og hvete gress. Grønnsaker har enzymer som kan drepe sopp. De inneholder også mye vitaminer og mineraler. Disse næringsstoffene kan fylle de tapte til candida albicans, som strømmer på visse næringsstoffer. Absorpsjonshastigheten av disse næringsstoffene er større hvis du blander dem og drikker juice.

Typer frukt for rensing

Frukt er også naturlige matvarer som kan brukes for kroppen rensing. Frukt er naturlig avføringsmiddel. De kan kvitte kolon fekal forstoppelser og forbedre næringsopptaket. Frukt inneholder også mye vitaminer og mineraler. De har også enzymer som kan drepe candida sopp. Noen vanlige frukter som brukes for kroppen rensing inkluderer kiwi, melon, ananas, appelsiner, grapefrukt, bananer, mango, jordbær, blåbær og papaya. Akkurat som med grønnsaker, kan juicing med frukt forbedre nærings absorpsjon

Andre typer matvarer for rensing

Det finnes en rekke naturlige matvarer som du kan spise hver for å rense kroppen. Hvitløk dreper sopp. Hvis du spiser flere fedd hvitløk per dag, kan du drepe candida overvekst. Ginger fungerer også bra for å drepe sopp. Yoghurt har kulturer av probiotika som kan etterfylle kroppens naturlige bakterier. Denne bakterien er normalt slitt med candida overvekst. Buttermilk har også probiotika. Kokosolje har også soppdrepende egenskaper.

Tidsramme på Cleansing

Du bør gjøre naturlig mat kroppen rensing for ca en måned. Etter det, gjentar rensing hver seks til 12 måneder. Hvis du har helseproblemer eller en sykdom, kan du vurdere juicing med grønnsaker og frukt for lengre perioder av gangen.

Hva du skal ta for betennelse og hormonbalanse

Betennelse i kroppen er knyttet til en rekke kroniske sykdommer som hjertesykdommer og diabetes. Hormoner er ansvarlig for regulering av nesten alle viktige funksjoner i menneskekroppen. Når det er en ubalanse, humørsvingninger, tretthet og kvalme er symptomer som kan oppstå. Hvis du lider av betennelse og et hormon ubalanse, hvordan finner du den rette behandlingen?

Betennelse

Betennelse har vært knyttet til tidlige tegn på aldring, hypertensjon og diabetes, for å nevne bare noen få av de problemer og kroniske sykdommer. Når en person reduserer betennelse i kroppen, kan de oppleve flere fordeler som younger- hud, mindre leddsmerter og ubehag, en lessening av allergier og redusert risiko for hjertesykdom. For å oppnå en reduksjon i betennelse, bør du trener regelmessig, slutte å røyke, oppnå og opprettholde en sunn vekt, redusere stress og spise et sunt og balansert kosthold. Medisiner som Vioxx og Celebrex kan tas for å redusere betennelse i kroppen, men de kan forårsake bivirkninger.

Mange matvarer kan bidra til økt betennelse i kroppen, men mange matvarer bidra til å redusere at betennelse også. Den "Betennelse Rating System" av Monica Reinagel, bryter ned, i listeform, bestemte matvarer, deres anbefalte porsjonsstørrelser og betennelse status. Denne rangeringen metoden tar mye av gjette arbeid ut av å gjøre sunne valg for å bidra til å redusere betennelse i kroppen.

Hormonbalanse

For å oppnå riktig hormonbalanse med kroppen, er det vanligvis tre kurs av handlingen. Den første og minst invasive valg krever livsstilsendringer som reduserer stress, får regelmessig mosjon og bedre kosthold. Det andre kurset omfatter naturmidler. To typer urtemedisiner kan fremme hormonbalanse: phytoestrogenic, som legger østrogen til kroppen med urter som klaseormedrue; og, ikke-østrogen, som bistår kroppen i å produsere østrogen på egen hånd med urter som macafem. Det tredje kurset er hormonbehandling (HRT), som bruker medisinske nivåer av hormoner for å erstatte og balansere hormonnivået i kroppen. HRT er den dyreste av alternativene og kan forårsake de mest alvorlige bivirkninger.

Livsstil Balance lik hormonbalanse

Behandling av begge disse bekymringene starter ved den grunnleggende nivå av diett og livsstil endringer og vedlikehold. Med økt trening, redusert stress, få og opprettholde en sunn vekt, så vel som en skikkelig næringsrik diett kan hjelpe i å håndtere både betennelse og hormonbalanse.

Natural Dry Eye Cure

Når du lider av tørre øyne, er det ofte på grunn av en endring i fluidproduksjon av tårekanalene. Dette kan forstyrre ett av lagene som utgjør "tear film" som normalt dekker øynene dine. Når dette skjer, kan tørre flekker utvikle, forårsaker du å oppleve stikkende eller brennende følelse, samt uskarphet, tretthet eller irritasjon av øyet. For å bekjempe tørre øyne, er det en rekke naturlige tiltak du kan sette på plass fra komfort til ditt hjem.

Heat Therapy

Varme terapi bør være en av de første tingene du prøver å motvirke tørre øyne. Ta en vaskeklut, og senke den ned i varmt --- men ikke skolding --- vann, noe som gir stoffet nok tid til å varme, vanligvis i ett minutt. Lukk øynene og plasser fuktet vaskeklut over øyelokkene, la det gjennomsyre området for mellom fem og 10 minutter. Ved å varme lokkene på øynene dine, du åpner oljekjertlene slik at de kan skille ut mer væske og naturlig fukte øynene.

Miljø Care

Det er også viktig å se på eventuelle miljømessige faktorer som kan være medvirkende til dine tørre øyne. Innenfor både ditt hjem og din bil, vifter og oppvarming og kjøling enheter kan forårsake øynene dine til å tørke ut, så sørg for at lufteventiler og kanaler er aldri rettet mot øynene dine.

Kjør en luftfukter i alle rom der du tilbringer mye tid. Soverom, hjemmekontor og stuer er ideelle steder å huse en liten luftfukter som kan erstatte sårt tiltrengt fuktighet i luften og bekjempe tørre øyne.

Været kan også ta ganske toll på væskenivået i øynene, så bruk noen form for verneutstyr hver gang du hodet utendørs. Solbriller kan beskytte øynene mot både sol og vind, mens briller holde klor og forurenset vann fra å påvirke dine øyne. Selv kaster på deg en lue før du treffer bakgården kan gå en lang vei mot å opprettholde fuktigheten i din "tear film."

Blinker

Selv om dette kanskje ikke høres ut som mye av en kur, kan blinke tilstrekkelig være effektiv i behandling av tørre øyne. Når du arbeider på nesten hva som helst, særlig de aktivitetene som tar mye konsentrasjon, antall blink du tar i løpet av en gitt tidsperiode ofte reduseres, forårsaker øyne til å tørke ut. For å bøte på dette, gjøre en bevisst innsats for å blinke; over tid, vil det bli andre natur.

Naturlige Tears

Dersom disse tiltakene ikke klarer å produsere resultater, bør du vurdere å slå til en "naturlig tårer" produkt. Selv om ikke så naturlig som andre metoder, naturlige tårer effektivt fukte øynene og kan administreres når som helst, ofte dempe tørr før den starter.

Den beste kur for tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand karakterisert ved stikkende, brennende, uklart syn, lysfølsomhet og økt øye følsomhet. Det forekommer vanligvis når den normale hastigheten og kvaliteten av tåreproduksjon avtar, fører til en forstyrrelse av den beskyttende film av fuktighet som beskytter åpent øye. Det finnes flere forskjellige årsaker tørre øyne, og den beste kur for tilstanden varierer med kilden og alvorlighetsgraden av problemet.

Diagnostisering Mulige årsaker

Hvis du opplever betydelige vanskeligheter fra tørre øyne, ser øyet lege for en riktig diagnose. Ifølge Mayo Clinic, mulige årsaker til tilstanden din inkluderer uvanlig lav produksjon fra tårekjertlene; dårlig kvalitet i en eller flere av komponentene i tårene (vann, olje og mucus); feilaktig funksjon av øyelokkene; medisinering reaksjoner og visse miljøfaktorer. Ofte utfører oppgaver som krever høy visuell konsentrasjon (lesing, kjøring, gjør dataarbeid) kan også forårsake problemer ved å senke den gjennomsnittlige blink rate.

Kunstige Tears

Hvis dine tørre øyne symptomene er milde eller moderate, kan den beste kur for ubehag være over-the-counter kunstige tårer. Disse produkter selges i versjonene som inneholder et konserveringsmiddel, så vel som i former som ikke inneholder konserveringsmidler. Hvis du velger et produkt uten konserveringsmidler, kan du bruke den så mange ganger som du trenger i løpet av dagen. Hvis du velger et produkt med konserveringsmidler, vil du sannsynligvis bare kunne bruke det opp til fire ganger om dagen. Kunstige tårer er annerledes enn produkter utviklet for å fjerne rødhet i øyet; sørg for å unngå produkter som behandler rødhet i øyet, siden de faktisk kan forverre symptomene dine. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å engasjere seg i aktiviteter som irriterer øynene dine, kan du bruke kunstige tårer som et forebyggende tiltak.

Fuktighet oppbevaring

Hvis kunstige tårer er ikke nok til å kurere tilstanden din, kan legen anbefale lukking av tårekanalene, som vanligvis lar tårene til å renne vekk fra øynene. En metode for å gjøre dette innebærer å plassere små, flyttbare silikon plugger inn i disse kanalene for å fange enten naturlige eller kunstige tårer. I noen tilfeller kan legen anbefale en prosedyre som kalles termisk kirurgi, som bruker en varmekilde å arr og krympe tårekanalene permanent. Alternativt kan du få spesielle kontaktlinser kalt Boston scleral linser, som sitter i løpet av det hvite i øynene dine og hjelpe beholde øyet fuktighet.

Medisiner

Flere medisiner er også tilgjengelig for tørre øyne. Ciklosporin oftalmisk emulsjon (Restasis) fungerer ved å bekjempe betennelse i tårekjertlene som forstyrrer deres funksjon. Hydroksypropylcellulose oftalmiske innlegg (Lacrisert) er plassert i nedre øyelokk en gang daglig, og gradvis slippe smøremiddel i øyet. I noen tilfeller kan legen din også forskrive lokale kortikosteroider, slik som kortison, men bruken er begrenset på grunn av potensiell risiko for katarakt og glaukom.

Lindrende Øyelokk problemer

Hvis dine tørre øyne er relatert til feil lokk funksjon, kan den beste løsningen være kirurgi for å korrigere strukturelle misdannelser. Hvis øyelokk infeksjon er årsaken, kan du bli behandlet med et kurs av antibiotika, samt antibiotika dråper eller salve.

Prostatitt & Natural Cures

Prostatitt er kjent som en prostata infeksjon. Det skjer i prostata kjertler av menn. Det kan også være en prostata inflammasjon (ofte viser ingen infeksjonssymptomer). Noen tilfeller av prostatitt blir ansporet som et resultat av bakterieinfeksjoner. De har ingen direkte kobling til utvikling av prostatakreft. Det forekommer hos menn i alle ulike aldersgrupper. Det er visse naturlige kurer i forbindelse med behandling av prostatitt.

Kohinoor gull

En naturlig kur for prostatitt er Kohinoor Gold, en urte behandling som vanligvis tas i kapselform. Det antas å være svært effektiv til å håndtere en rekke av mannlige forplantningslidelser. Tar Kohinoor gull kapsler på regelmessig basis kan styrke prostata og reproduktive system nerver. Disse tingene kan bidra til å beskytte og kamp mot prostatitt.

Quercetin

Quercetin er en type antioksidant som er et flavonoid. Det er ofte funnet i grønn te, rødvin, johannesurt og løk. Det er kjent å bekjempe frie radikaler som skader cellene. Quercetin kommer fra rinds og bjeffer. Det kan forbedre symptomer på to forskjellige typer prostatitt: prostadynia og kronisk nonbacterial prostatitt.

Pygeum

Pygeum er en urt som er gunstig for å hjelpe menn som kjemper prostatitt. Pygeum er et eviggrønt tre som vokser i visse områder i Afrika, for eksempel fjellene i det sørlige og sentrale Afrika. Menn som tar to-hundre milligram Pygeum trekke på daglig basis finne markert forbedring i sine prostatitt symptomer.

Pau d'Arco

Pau d'Arco kommer fra søramerikanske regnskogene, slik som i Argentina, Paraguay og Brasil. Det er en stor eviggrønn med massive brede blader. Det er et vanlig naturlig kur for menn som lider av prostatitt. Den har sterke antibakterielle egenskaper mot bakterier E. coli, som er svært gunstig for folk som arbeider med bakterier-indusert prostatitt.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er en liten palme som er dyrket på kysten av det sørøstlige USA, og områder i Middelhavet Europa samt Afrika. Saw Palmetto er noen ganger brukt til å kurere prostatitt. De aktive komponentene i så Palmetto er kjent for å redusere betennelse i menn som har prostatitt.

Komplett kur for Candida

Komplett kur for Candida


Candida albicans og variasjoner lever naturlig i tykktarmen, men noen ganger denne gjærsoppen over-proliferates og forårsaker hodepine, gastritt, verkende, elveblest, vaginal gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer som Crohns sykdom og fibromyalgi. Denne overvekst av candida kan stamme fra overforbruk av antibiotika, luftforurensning, dårlig kosthold, mat allergier og til og med kortikosteroider. En komplett kur for en candida problem inkluderer en endring av kostholdet, tar kosttilskudd og gjør colonics eller kolon renser. Medisin kan også være foreskrevet.

Kosthold og kosttilskudd

Hvis du er diagnostisert med candida overvekst, må du adoptere en glutenfri diett. Dette kan være vanskelig for mange mennesker fordi de fleste pasta, brød, bakverk, supper, kjeks og småkaker har glutens. Øl inneholder enda gjær, som har gluten. Heldigvis er mange glutenfrie erstatninger på markedet. Brun ris er en av de mest populære substitutter. Det er nok av brød, pasta og til og med snacks laget av brun ris. Spise speltbrød i stedet for multigrain eller hvete brød. Vær forsiktig i restauranter; de fleste kokker Baste eller marinade deres kjøtt i sauser som inneholder gjær eller gluten.

I tillegg til en glutenfri diett, bør kosttilskudd tas for å kvitte kroppen med gjær. Probiotika kan bidra til å stabil de naturlige bakteriene i fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å bekjempe gjær. Fordøyelsesenzymer kan bidra til å eliminere dem også. Andre gjær mordere inkluderer hvitløk, kattens klo, grapefruktkjerneekstrakt og cayenne. Det er best å starte med en probiotisk og hvitløk. Kroppen din vil tilpasse seg bedre til bare noen få tilskudd til å begynne med. Men du kan fortsatt føle seg dårlig til tider fordi kroppen din er faktisk detoxing. Som gjær dør, avgir det giftstoffer som kroppen din har så å eliminere.

Medisin

En lege vil ofte foreskrive nystatin for en candida overvekst problem. Nystatin kommer i pille-eller pulverform. Det er også Nystatin kremer for vaginal gjær infeksjoner. En gjær infeksjon kan oppstår på nytt hvis en komplett tilnærming ikke er ansatt. Derfor er det best å endre kostholdet og ta kosttilskudd, også. De fleste naturmedisin leger vil ikke foreskrive nystatin. Noen mener det kan forverre en eksisterende candida problem.

Colonics og Colon Cleanse

Fordi candida produserer giftstoffer, er colonics ofte anbefalt å skylle overflødig candida av tykktarmen. Colonics skylle ut hele tykktarmen, i motsetning til klyster. Colonics er utført av en lisensiert kolon hydrotherapist, som kan vanligvis finnes i de gule sidene. Colon-hydrotherapists ofte øve med andre alternativ medisin spesialister som soneterapeuter, akupunktører og dype massører. Du må kanskje gjøre minst seks økter. De fleste føler seg bedre etter deres første behandling.

For de som kanskje ikke ønsker å gjøre colonics, kan kolon renser også være effektivt for å eliminere gjenværende gjær og giftstoffer. Disse vanligvis kommer i pulverform og kan blandes med din favorittdrink. Kolon renser ren kolon av gjær, giftstoffer og parasitter. Men folk rapporterer ofte følelsen syk til tider som kroppen detoxes. Dette er normalt. Imidlertid kan kolon renser øke avføring og diaré på ugunstige øyeblikk. Noen topp merkevarer inkluderer Dr. Natura Kolon og Oxy Powder. Som 2003, koster en måned forsyning vanligvis mellom $ 60 og $ 90, avhengig av merkenavnet.

Natural Cures for viker tannkjøtt

Viker tannkjøtt og andre problemer i munnen kan alvorlig påvirke ens helse. I noen individer, kan tannkjøttet trekker seg tilbake som følge av genetikk. Heldigvis finnes det tiltak som alle kan ta til hjelp i forebygging, stoppe og til og med reversere "periodontal sykdom." "Periodontal" betyr "ligger rundt en tann". Siden røttene av tennene er utsatt ved viker tannkjøtt, vil tennene blir følsomme for temperaturer og søt mat og gleden fra å spise vil bli betydelig redusert.

Viker tannkjøtt

Som vi alder, er det en tendens til at tannkjøttet trekker seg tilbake, noe som gjør det viktig å iverksette tiltak tidlig for å løse tilstanden. Viker tannkjøtt kan være et resultat av manglende tenner, så prøv å spare naturlige tenner (opt for en rotfylling fremfor utvinning når det er mulig). Viker tannkjøtt kan føre tennene råtner raskere.

Oral Hygiene

Begynn en plan for en naturlig kur ved å sette en god munnhygiene rutine på plass. Tanntråd regelmessig, og massere tannkjøttet med et produkt som kalles "Stim-U-Dent" fra ditt lokale apotek. Skyll med en dental produkt som fjerner plakk, etterfulgt av børsting med en myk-tannbørste. Hold tannbørsten ren, og kjøpe en ny hver måned. Prøv forskjellige tannkremer, som noen kan forårsake tannkjøtt irritasjon. Undersøke naturlige tannkremer hos din lokale helsekost butikk og unngå de som er lastet med kjemikalier. Etter børsting, bruke en "Waterpik" fylt med vann og en cap full av en antiseptisk munnvann.

Vitaminer og kosttilskudd

Koenzym Q10 (100 mg daglig) kan øke vevsoksygenering og redusere betennelser og smerte. Vitamin C er lenge kjent å hindre periodontal sykdom og for helbredelse. Ta en vitamin C supplement som også inneholder bioflavonoider, som er mat faktorer som finnes i naturen hvor vitamin C er til stede. Disse er kjent for å forsinke veksten av plakk (plaque kan havnen bakterievekst). Andre vitaminer som fremmer tannkjøttet inkluderer A, E og folsyre. Vitamin E kapsler kan bli brutt åpen og påføres direkte på tannkjøttet. En multi-vitamin og mineral-supplement bør også tas daglig.

Fordelaktig Urter

Drikke grønn te kan bidra til å forbedre tannkjøttet. Bruk salvie for å gjøre en varm munn skyll, som kan hjelpe stramme tannkjøtt. Te treet har antimikrobielle egenskaper til å bekjempe bakterier (bruke 3 dråper olje blandet med vann ved romtemperatur for å lage en skylling). Kok hvit eik bark til å lage en munn skyll, som bidrar til å lindre smerte og fremme helbredelse. Bruk aloe vera gel til betent tannkjøtt. Gni en dråpe fedd olje på tannkjøttet for smertelindring. Fukt en bomullsdott med et øye dropper full av alkoholfritt goldenseal ekstrakt og plassere den direkte på tannkjøttet. Goldenseal kan negativt påvirke tarmfloraen, så ikke ta det internt. Lag en lime-lignende stoff fra echinacea, hagtorn bær, myrra tyggegummi eller rose hofter og gjelder for tannkjøtt. Disse kan også gjøres om til te å drikke.

Foods å spise og unngå

Unngå å spise sukker, noe som kan føre til bakterievekst ved å hindre hvite blodceller fra å bekjempe dem av. Når det er mulig, unngå å ta antibiotika. Spis et bredt utvalg av frisk frukt og grønnsaker. Ikke drikk alkohol. Ikke drikk kaffe (selv koffeinfri er utenfor grensene). Bruk en blender til å lage saft fra grønnsaker og frukt.

Hvordan lage Natural Solbrenthet rettsmidler

Hvordan lage Natural Solbrenthet rettsmidler


Den enkleste måten å unngå solbrenthet er å unngå solen. Men når solkremer ikke gjør jobben, og du - eller barna - være ute for lenge, solbrenthet er en smertefull påminnelse om at du bør være mer forsiktig neste gang. Solbrenthet er faktisk en type stråling brenne, ultrafiolette stråler fra solen som trenger inn under overflaten av huden og kan heve blemmer, så vel som de typiske rødhet og betennelse. År med somre på stranden har oppmuntret panisk foreldre til å prøve alle slags hjem rettsmidler, hvorav noen er overraskende effektiv. Din utfordring er å slukke brannen og holder huden tørker ut. Hvis du kan gjøre dette, kan du lindre smerten og minimere peeling.

Bruksanvisning

Når du arbeider med solbrenthet, er hudens største fiende dehydrering. Drikk mye væske og spise rå frukt for å holde hydrert. Spis magert, proteinrike matvarer som fisk og fjærfe å hjelpe huden din å vokse nye celler. Hold deg unna fettrik mat som rask mat og snack matvarer som inneholder olje og kjemikalier som kan irritere huden din i stedet for å hjelpe den. Best også for å unngå matvarer med krydret ingredienser som jalapeno og Habanera paprika - hvis du svetter, er det som å helle salt på brenne.

Plunk inn i et kjølebad. Løs opp noen kopper natron, sitronsaft eller havregryn i et kar med kjølig (ikke kaldt) vann og suge brenne for en halv time. Alle berolige og havregryn er en mild rensemelk som mykgjør, også.

•  Prøv en kul grøtomslag. Påfør et lag med vanlig yoghurt og la sitte, vask deretter av med kaldt vann. Eller lage kule komprimerer bruker like deler av melk (også bra for bade soaks) og vann. Te og urter gjøre gode omslag, også. Tannin i te og litt syrlig natur noen urter hjelper rolig betent hud. I tillegg til svart og grønn te, mynte, kan kamille og bergamot te brukes. Eteriske oljer av bergamott, kamille og sitron kan også brukes til å lage kompresser.

Grow en aloe vera plante og mate den mye i løpet av vinteren, slik at, kommer sommeren, du kan trekke av de nederste bladene og strippe dem for gooey juice inni. Kombinert med litt vitamin E (bryte en gel cap), har du en beroligende lotion. Calendula (pot ringblomst) tinktur kan også brukes til å lage en fuktighetskrem.

Til slutt, etter all bløtlegging og kalken, trenger du noe å holde huden kjølig. Sett ett av følgende i en sprayflaske og spritz brenne jevne mellomrom for å holde den fra flammende opp: eple cider eddik, te (noe slag) eller rødvin. Alle er tannin-rike og vil sooth. Sitron vann kan også brukes med hell.

Hint

  • Bruk antibakteriell såpe for å vaske solbrent hud for å beskytte mot sekundære infeksjoner og holde huden ren.
  • Pass på å vaske huden forsiktig mellom programmer av ulike remedier slik at du ikke ender opp med smelling som en salatbar eller gammelt kjøleskap.
  • Folk pleide å slather oljer (for eksempel smør og mineralolje) på brent hud. Vi vet nå at disse tiltakene bare forsegle i varmen og at huden leges raskere når du kan hjelpe varmen av brenne flukt, eller stråle ut i luften. Så prøve ting som te, eddik, kjølig bad og komprimerer før du bruker kremer som aloe og vitamin E. Bruk lotion etter at brann er borte for å holde huden hydrert (soft).
  • Det er hundrevis av forslag til naturlige solbrenthet rettsmidler - eksperimentere og finne din egen. Bare husk å kjøle den, så berolige den med en løsning rik på tanniner eller antioksidanter.
  • Hvis huden er så brent at det bryter eller blør, ikke lure med hjem rettsmidler - få deg til en medisinsk faglig umiddelbart! Sekundære infeksjoner av et brannsår kan være ekstremt farlig,
  • Vær forsiktig med kaldt vann. Plunking et barn med en dårlig solbrenthet inn i et kaldt vannbad eller gi ham et stort glass isvann til tøffer som han kommer inn døren kan føre til støt eller selv beslag. Hold det kult med voksne og eldre barn og lunken med små.

Natural Anti-Inflammatory Remedy

Når kroppen reagerer på en infeksjon, skade eller irritasjon, blir den berørte delen betent. Selv om dette svaret viser kroppen din er sunn, må du behandle problemet. Det finnes mange typer legemidler tilgjengelig på resept eller over-the-counter som reduserer hevelser. Men det er mange urte rettsmidler for betennelse som er effektive også.

Gurkemeie og Katteklo

En av de mest vitale urter for betennelse behandling er gurkemeie, rik på antioksidanter curcumin. Tar seks teskjeer av pulveret eller bakke lim av fersk gurkemeie daglig reduserer hevelse og smerte. Bruk den sjenerøst i matlaging, eller har pulveret i form av en kapsel eller har et par teskjeer av fersk pasta med en teskje honning, tre ganger om dagen. Bruk frisk gurkemeie lim på eksterne betent område, dekker den med en klut til å gjøre om til grøtomslag for smertelindring og betennelse reduksjon. Katteklo, en peruansk urt, tilgjengelig som kapsler eller tørket pulver i spesialitet urtebutikker, blokkerer funksjonen av smertefremkallende stoffer i blodet. Gunstig spesielt for leddgikt relatert betennelse, ta 350 milligram av denne urten i form av en te eller en spiseskje av skjær to ganger daglig.

Johannesurt og Silymarin

Selv best kjent for sine positive effekter på depressive pasienter, er johannesurt også en gunstig naturlig kur for betennelse. Johannesurt undertrykker virkningen av pro-inflammatoriske gener, og dermed redusere betennelse. Bratte 2 ts tørket johannesurt blomst i en kopp kokende vann i 10 minutter, og har det to ganger om dagen. Silymarin er antioksidant-rik juice av melk tistel, som bidrar til å redusere betennelse. Har ca 200 milligram av silymarin en dag, full som en te for best resultat.

Ginger og rosmarin

Ingefær er en annen viktig urt som ikke bare har anti-inflammatorisk ingredienser, det har også stoffer som hemmer virkningen av pro-inflammatoriske stoffer. For daglig bruk, dryss pulveret eller nykvernet lim sjenerøst i maten eller bratte minst 4 ts tørket ingefær i kokende vann i et brygget ingefær te. Den ursolic syre ingrediens i rosmarin hjelper blokkere virkningen av betennelsesfremkallende forbindelser. Å kurere problemet, har ca 2 ss rosmarin med maten.

Kjerringrokk og Arnica

Horsetail er en annen urt som helbreder vev og reduserer betennelse. Leddene i denne urten kan yret i kokende vann i et brygget te eller kan males og brukes på betent område, og dekket med klut til å danne et grøtomslag. Arnica er også gunstig for bruk som en salve til å søke på betente kroppsdeler.